Höstens kursprogram! Dans till Nova 26 September! Dans till Shake 21 November! Dans till Blender 11 December! Folkets Parks dansprogram för hösten!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Höstens kursprogram! Dans till Nova 26 September! Dans till Shake 21 November! Dans till Blender 11 December! Folkets Parks dansprogram för hösten!"

Transkript

1 Scotts spelade på påskfesten 21:e mars!! Höstens kursprogram! Dans till Nova 26 September! Dans till Shake 21 November! Dans till Blender 11 December! Folkets Parks dansprogram för hösten!

2 Dans till Nova 26:e september! Vi gör en rivstart på terminen. Fredagen den 26 september så det är dags för Nova att hälsa på oss igen. De har blivit något av ett husband med bra låtval och sväng som passar oss i föreningen. Dansen börjar klockan och håller på till Entré: För medlemmar 21 år och uppåt 100 kronor. För medlemmar upp t.o.m. 20 år 50 kronor. För icke medlemmar 21 år och uppåt 130 kronor. För icke medlemmar upp t.o.m. 20 år 70 kronor. Bild på Nova från en tidigare spelning!

3 Ordförande har ordet! Hej på er alla swingare! En ny säsong närmar sig och förväntningarna är naturligtvis höga hos alla att det ska bli så roligt och trevligt som möjligt. För att detta ska lyckas krävs det att alla försöker göra så gott man kan. Ingen garanti finns för att det alltid ska lyckas men du som läser detta kan vara övertygad om att vi som ledare på alla plan gör vårt yttersta för att du som medlem ska känna glädje i allt som händer i föreningen. En sak som vi har planerat är att jobba vidare med kafeteriadelens mysighetsfaktor. Vi kommer att köpa in TV och DVD så att möjlighet ska finns att titta på exempelvis dansfilmer. Försäljning av kaffe, kakor, smörgåsar kommer också att ske på försök framöver. Fler saker är på gång som jag inte vill avslöja, men ett gäng ska göra en studieresa till IKEA Vad gäller stora hallen så är solinstrålningen ett bekymmer. Framförallt så här i början av terminen. Vi ska ha en ny diskussion med vår hyresvärd om detta och hoppas snart kunna presentera en lösning. Vi väntar fortfarande på att de sista fönstren ska bytas ut på västra sidan. Allt hänger på berörd entreprenör. Den nya kursen för ungdomar som nu startade i våras blev en succé. Vi hoppas nu att alla som var med i våras fortsätter att dansa även den här terminen. Som ni ser i tidningen är det många danser inbokade under terminen med orkester. Vi hoppas att detta ska bli några höjdpunkter när höstmörkret närmar sig. En stor sak som också ska bli spännande är en planerad 50- och 60-talsfest med dans till DJ och liveband. Troligtvis i månadskiftet oktober/november. Till sist ett stort tack till alla härliga medlemmar. Utan er inställning och smittande humör hade vi ledare inte orkat med detta. Det är för er skull vi gör det. TACK! Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Slutligen tänk på att dans skall vara till glädje för alla och det som man lär sig med glädje glömmer man inte! Kenneth Welin Ordförande

4 Dans till Scotts 21:e mars! Till middagen avnjöts en fyrarätters buffé med efterföljande kaffe och bakelse. Därefter var det så dags att svänga de lurviga. Den här gången var det Scotts orkester från Lidköping som stod för svänget. 175 dansare passade på att njuta av kvällen som ni kan se på bilderna nedan. Enbart glada miner i samband med middagen! Och så lite dans på det!

5 Kursavslutning 16:e april! Som vanligt mycket folk på kursavslutningen. Bland annat testades att dansa Bugg till Merengue, vilket gick alldeles utmärkt. Våra duktiga ungdomar visade upp vad de lärt sig på Streetkursen! Mörkret hade så sakta infallit och gjorde det hela mysigare!

6 KURSVERKSAMHETEN HÖSTEN 2008 VUXNA STORA HALLEN MÅNDAGAR (Start 15/9) BUGG Steg 1 Nybörjare Fredrik O Silla BUGG Steg 2 Fortsättning Dan/Mattias Silla BUGG Steg 3 Fortsättning Kenneth Sussi J/Sussi A TISDAGAR (Start 16/9) Kubansk Salsa Nybörjare Ferey Ida Kubansk Salsa Utveckla din dans Ferey Ida ONSDAGAR (Start 17/9) BUGG Steg 1 Nybörjare Bengt Frida FOXTROT Nybörjare Henrik Camilla FOXTROT Fortsättning Bengt Camilla TORSDAGAR (Start 18/9) Utveckla din BUGG Parvis Fredrik B - Ingela SÖNDAGAR (Start 21/9) Kursledare Tiodans Steg 1 Nybörjare Janne Elisabeth Tiodans Steg 2 Fortsättning Janne Elisabeth Tiodans Steg 3 Fortsättning Janne Elisabeth BUGG Steg 4 Fortsättning Kent Kattis BUGG / Parvis Fortsättning Kent - Kattis Festkommitén sliter i köket och ordförande kör kvalitetskontroll?

7 BARN- OCH UNGDOMAR LILLA HALLEN MÅNDAGAR (Start 15/9) Kursledare BUGG Fortsättning -89 t.o.m. -94 Jerry Kattis STORA HALLEN TORSDAGAR (Start 18/9) STREET år Linda TÄVLINGSTRÄNING För information kontakta Ingela på INFORMATION Ring Swinghallen , Kenneth och Pernilla eller Dan och Lina KURSAVGIFTER (Per termin) MEDLEMSAVGIFTER (Kalenderår) Vuxna 440:- Vuxna: 130:- Barn & Ungdom (T.o.m. 20 år) 230:- Barn & Ungdom (T.o.m. 20 år) 70:- Familj: 280:- Dansprogram i Folkets Park hösten Höstpremiär med Blender Årets nonstopdans till Wahlströms & Casanovas Grönwalls Wizex Sannex Streaplers Black Jack Drifters Blender Wahlströms Dessa spelningar gäller med reservation för sjukdom m.m.

8 Dans till Shake 21:e november! Ett relativt nytt band som kommer till oss fredagen den 21 november är Shake från Timrå strax utanför Sundsvall. Mer information kommer som vanligt på kurserna och på hemsidan. Shake kommer 21:e november! Dans till Blender 11:e december! Torsdagen den 11 december så är det dags för Blender att hälsa på oss. De kommer från Hudiksvall och är väldigt populära. Mer information kommer som vanligt på kurserna och på hemsidan.

9 FÅR VI LOV... att presentera vårens kursprogram i lite mer uttömmande beskrivningar. Kom ihåg att det aldrig är fel att gå om en kurs för att känna att man behärskar det som lärs ut. Nyheter: Kubansk Salsa Nybörjare Här lär vi ut Salsa från de allra första stapplande stegen till de mest grundläggande rörelserna. Ingen som helst dansvana krävs. Ej nyheter men ändå värt att veta: Street Barn En kurs som riktar sig till de som är 10 till 12 år. Inga förkunskaper behövs. Bugg Ungdom Fortsättning En kurs som riktar sig till ungdomar som är 13 till 18 år. Självklart är du välkommen som redan har dansat bugg sedan tidigare. Tiodans Steg 1 Nybörjare Här får du chansen att testa några av de danser som bland annat har setts i Let s dance. Detta är en ren nybörjarkurs och ingen som helst dansvana krävs. Vi börjar med två danser och bygger på med fler efterhand om tiden så medger. Tiodans är ett samlingsnamn för dessa danser. Vi lär ut dem i den ordning vi anser att det är lättast att tillgodogöra sig dem. Tiodans Steg 2 Fortsättning Här krävs det att du har dansat tiodans tidigare då vi fortsätter att arbeta vidare med de olika danserna. Tiodans är ett samlingsnamn för dessa danser. Vi lär ut dem i den ordning vi anser att det är lättast att tillgodogöra sig dem. Tiodans Steg 3 Fortsättning Här jobbar vi vidare med fler danser plus att de vi redan kan får en finslipning. Det krävs att du antingen i föreningens regi har dansat några terminer eller gjort motsvarande i övriga delar av världen. Kubansk Salsa Utveckla din dans Detta är en fortsättningskurs i denna heta dans där Du lär dig att ta ut svängarna ytterligare. Vi slipar vidare på teknik och utvecklar vår dansstil ytterligare. Foxtrot Nybörjare Du lär dig att föra och följa till den variation av musik som spelas på dansbanorna. Mycket användbart i alla sammanhang. Ingen som helst dansvana krävs. Foxtrot Fortsättning Detta är en fortsättningskurs i foxtrot där Du lär dig att ta ut svängarna ytterligare. Vi slipar vidare på teknik och utvecklar vår dansstil ytterligare.

10 FÅR VI LOV... Bugg Steg 1 Nybörjare Här lär vi ut bugg från de allra första stapplande stegen ända fram till att kunna behärska denna så populära dans i de mest grundläggande rörelserna. Ingen som helst dansvana krävs. Bugg Steg 2 Fortsättning Det här är en ren fortsättning på Steg 1. Du får träna vidare på de grunder Du har lärt dig och får ytterligare en inblick i denna ytterst sociala dans. För Dig som har gått på kurs för några år sedan eller införskaffat buggkunskaper på övriga platser i världen, rekommenderar vi att Du går om Steg 1 samtidigt med Steg 2. Detta för att känna att Du hänger med. Bugg Steg 3 Fortsättning På denna kurs bygger vi vidare. Här är det mycket dans för att bygga upp dansvanan. Allehanda kluriga och till en början småknepiga kombinationer lärs ut under glada tillrop och skratt. En utmärkt kurs för dig som bara vill dansa för nöjes skull och träffa nya trevliga dansglada människor. Dock krävs kunskaper motsvarande Steg 2 för att kunna hänga med på ett bra sätt. Bugg Steg 4 Fortsättning Fortfarande med social inriktning men med fokus på förbättring av teknik och dans. Här måste man ha dansat några år och ha kunskaper motsvarande Steg 3. En utmärkt kurs för Dig som är vad Vi kallar lite danstokig och gillar utmaningar. I övrigt har kursledaren helt fria händer och allt kan hända... Bugg Parvis fortsättning Här får alla möjlighet att med sin partner dansa och träna på det som behövs. Musiken kommer att snurra under lektionen men det kommer inte vara en ledarledd lektion utan det vi kallar en lektion med ledarstöd. D.v.s. Du som elev påkallar ledarens uppmärksamhet när Du vill ha hjälp. Detta innebär att Du måste ha dansat Bugg minst en termin för att kunna få hjälp. Utveckla din Bugg Parvis Detta är kursen för dig som tycker att du vill gå ännu mer på djupet tillsammans med din partner. Vi kommer att arbeta mycket på balans, föra och följa mm. Dessutom kommer vi att hjälpa dig med små tips på vägen. Du bör ha dansat på steg 3 någon termin för att kunna ta emot den kunskap som förmedlas. Ingen figurutlärning.

11 Kenneth Welin Ordf Dan Hermansson Henrik Törnblad Magnus Lundström Lotta Orstadius Fredrik Ottosson TÄVLINGSANSVARIG Susan Åklundh Ingela Roos Camilla Holmberg Karina Majcug MUSIKANSVARIG Fredrik Bengtsson Dan Hermansson Ann-Louise Mattisson Lena Alfredsson Camilla Törnblad Mats Holm REVISORER Åse Jonsson Marie-Sabina Månsson Björn Risberg Yvonne Albinsson Bengt Andersson Carl-Fredrik Albinsson REVISORSUPPLEANTER Seth Fransson Willy Adolfsson Lina Östberg Susan Åklundh Vem gör vad i DK Swing? STYRELSE SUPPLEANTER LOKALKOMMITTÉ FESTKOMMITTÉ KURS- & UTBILDNINGS- KOMMITTÉ Silla Odnoff Pernilla Welin Kenneth Welin Anna Thaung

12 Bidrag till Swing News önskas! Har du något att berätta om t ex danskurser eller -tävlingar som du har deltagit i eller sett på? Har du synpunkter på verksamheten, danser som du skulle vilja togs upp i kurser, eller annat som du tror skulle kunna vara av intresse för medlemmarna i Swing? Hör i så fall av dig! Muntliga synpunkter kan du lämna till styrelsen för Swing. Har du ett skriftligt bidrag kan du lämna det till din ledare. Märk bidraget Swing News! För att få tillbaka skriftligt material, t ex fotografier, anger du till vem som det ska återlämnas (på fotografier skriver du namn och adress på baksidan). Utgivning och distribution För närvarande är ambitionen att ge ut Swing News två gånger per år. Tidningen delas ut till Swings medlemmar samt till DSF (Svenska Danssportförbundet) och de till DSF anslutna dansklubbarna i Småland. Hemsida På adressen hittar du allmän information om föreningen och även aktuella händelser. Adress Dansklubben Swing Arabygatan VÄXJÖ Telefon: Hemsida:

Vårens kursprogram! Dans till Titanix 10 April! Folkets Parks dansprogram för våren!

Vårens kursprogram! Dans till Titanix 10 April! Folkets Parks dansprogram för våren! Shake spelar i samband med framtidskvällen 17:e januari!! Årsmöte 26 Februari! Framtidskväll med dans till Shake 17 Januari! Vårens kursprogram! Dans till Titanix 10 April! Folkets Parks dansprogram för

Läs mer

Expanders bjuder på härligt gung 13:e november!!

Expanders bjuder på härligt gung 13:e november!! Expanders bjuder på härligt gung 13:e november!! Höstens kursprogram! Dans till Divine 16:e Oktober! Dans till Expanders 13:e November! Dans till Nova 11:e December! Folkets Parks dansprogram för hösten!

Läs mer

Shake bjuder på härligt gung 2:e april!!

Shake bjuder på härligt gung 2:e april!! Shake bjuder på härligt gung 2:e april!! Årsmöte 24:e Februari! Vårens kursprogram! Dans till Titanix 5:e Februari! Dans till Sannex 26:e Februari! Dans till Shake 2:e April! Folkets Parks dansprogram

Läs mer

Höstens kursprogram! Dans till HIGHLIGHTS 12 Oktober! Bilder från kursavslutningen! Folkets Parks dansprogram för hösten!

Höstens kursprogram! Dans till HIGHLIGHTS 12 Oktober! Bilder från kursavslutningen! Folkets Parks dansprogram för hösten! HIGHLIGHTS kommer att spela upp till dans den 12.e oktober! Höstens kursprogram! Dans till HIGHLIGHTS 12 Oktober! Bilder från kursavslutningen! Folkets Parks dansprogram för hösten! Missa inte Dans VM

Läs mer

I detta nummer bland annat: Kickoffkurser för dig 10/9! Invigning och Öppet hus 10/9! Höstens kursprogram! 20-årsjubileum 28/10!

I detta nummer bland annat: Kickoffkurser för dig 10/9! Invigning och Öppet hus 10/9! Höstens kursprogram! 20-årsjubileum 28/10! Sannex spelar på föreningens Jubileumsfest 28.e oktober! I detta nummer bland annat: Kickoffkurser för dig 10/9! Invigning och Öppet hus 10/9! Höstens kursprogram! 20-årsjubileum 28/10! 20-årsjubileum

Läs mer

Vårens kursprogram! Dans till NOVA 26 Januari! Årsmöte 27 Februari! Folkets Parks dansprogram för våren!

Vårens kursprogram! Dans till NOVA 26 Januari! Årsmöte 27 Februari! Folkets Parks dansprogram för våren! Nova kommer att spela upp till dans den 26:e januari! Vårens kursprogram! Dans till NOVA 26 Januari! Årsmöte 27 Februari! Folkets Parks dansprogram för våren! Kallelse till Årsmöte 27/2 2007 Medlemmarna

Läs mer

Gammaldanskurs 3:e Oktober! Dans till Jannez 8:e Oktober! Dans till Svänzons 5:e November! Dans till Sannex 3:e December! Höstens kursprogram!

Gammaldanskurs 3:e Oktober! Dans till Jannez 8:e Oktober! Dans till Svänzons 5:e November! Dans till Sannex 3:e December! Höstens kursprogram! Jannez bjuder på härligt gung 8:e oktober!! Gammaldanskurs 3:e Oktober! Dans till Jannez 8:e Oktober! Dans till Svänzons 5:e November! Dans till Sannex 3:e December! Höstens kursprogram! Viktig information

Läs mer

I detta nummer bland annat: Höstens kursprogram! Kickoffdans 13/9!! Oléos dansprogram för hösten!

I detta nummer bland annat: Höstens kursprogram! Kickoffdans 13/9!! Oléos dansprogram för hösten! Det svängde ordentligt när Joyride spelade på påskfesten! I detta nummer bland annat: Höstens kursprogram! Kickoffdans 13/9!! Oléos dansprogram för hösten! Angående medlemskorten! Tänk på att medlemskortet

Läs mer

I detta nummer bland annat:

I detta nummer bland annat: Blender är orkestern vid vårens första söndagsdans I detta nummer bland annat: Kallelse till årsmöte Vårens dansprogram Söndagsdanser 12 januari Blender 2 mars Scotts Kallelse till årsmöte Medlemmarna

Läs mer

I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram! Oléos dansprogram för våren! Vårfest 19/3!

I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram! Oléos dansprogram för våren! Vårfest 19/3! Highlights kommer till Swinghallen på Vårfesten! I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram! Oléos dansprogram för våren! Vårfest 19/3! Kallelse till Årsmöte 22/2 2005 Medlemmarna i Dansklubben Swing

Läs mer

I detta nummer bland annat: Kickoffdans 12/9! Höstens kursprogram! Oléos dansprogram för hösten! Folkets Parks dansprogram för hösten!

I detta nummer bland annat: Kickoffdans 12/9! Höstens kursprogram! Oléos dansprogram för hösten! Folkets Parks dansprogram för hösten! Highlights svängde till det på Vårfesten! I detta nummer bland annat: Kickoffdans 12/9! Höstens kursprogram! Oléos dansprogram för hösten! Folkets Parks dansprogram för hösten! Kickoffdans!! Missa inte

Läs mer

I detta nummer bland annat: Årsmöte 28/2! Argentinsk Tango! Vårens kursprogram! Folkets Parks dansprogram för våren!

I detta nummer bland annat: Årsmöte 28/2! Argentinsk Tango! Vårens kursprogram! Folkets Parks dansprogram för våren! Sannex spelade upp till dans i Parken! I detta nummer bland annat: Årsmöte 28/2! Argentinsk Tango! Vårens kursprogram! Folkets Parks dansprogram för våren! Kallelse till Årsmöte 28/2 2006 Medlemmarna i

Läs mer

I detta nummer bland annat: Höstens dansprogram. Bilder från Swingbuggen

I detta nummer bland annat: Höstens dansprogram. Bilder från Swingbuggen Det svänger i barnbuggen våren 2003 I detta nummer bland annat: Höstens dansprogram Bilder från Swingbuggen VIKTIGT ATT VETA! Ny adress till hemsidan Föreningen har nu lyckats få tag på toppdomänen för

Läs mer

I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram. Kallelse till årsmötet

I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram. Kallelse till årsmötet Det svängde ordentligt på medlemsdansen! I detta nummer bland annat: Vårens kursprogram Kallelse till årsmötet Kallelse till årsmöte Medlemmarna i Swing kallas härmed till årsmöte enligt följande. Datum:

Läs mer

Ett för klubbens medlemmar välkänt par i höstens nya dans. I övrigt i detta nummer: Program för höstens danskurser Höstens söndagsdanser

Ett för klubbens medlemmar välkänt par i höstens nya dans. I övrigt i detta nummer: Program för höstens danskurser Höstens söndagsdanser Ett för klubbens medlemmar välkänt par i höstens nya dans I övrigt i detta nummer: Program för höstens danskurser Höstens söndagsdanser Omslagsbilden: Som redovisas längre fram i Swing News kommer en nybörjarkurs

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

I detta nummer bland annat:

I detta nummer bland annat: 2002 års styrelse, glatt spanande fram emot ett nytt trevligt dansår I detta nummer bland annat: Presentation av nya styrelseledamöter Resultat från SM i rullstolsdans Bilder från Swings söndagsdanser

Läs mer

Nr Hej! Kurser i höst: Se medföljande bilaga!!

Nr Hej! Kurser i höst: Se medföljande bilaga!! Nr. 3 2003 Hej! Då var den långa sommarpausen över än en gång. Och det har blivit dags att lämna stranden i tid, så att man inte går miste om någon dans! Mathias Dans på Vipan: Tisdagen 26/8 kl.19.00 startar

Läs mer

Nr Tjipp o hej! Minikurs på Vipan: Kurser i höst: Se medföljande bilaga!!

Nr Tjipp o hej! Minikurs på Vipan: Kurser i höst: Se medföljande bilaga!! Nr. 2 2003 Tjipp o hej! Puh! Äntligen. Nu är snart sommaren här, varm o skön, och med massor av aktiviteter som väntar. Håll er uppdaterade via hemsidan. Ps. Glöm inte att damma av grillen! Mathias Minikurs

Läs mer

God Fortsättning! Efter all julmat kan det vara skönt att komma igång med dansandet igen. Vi har ett digert kursprogram nu i vår. Välkomna!

God Fortsättning! Efter all julmat kan det vara skönt att komma igång med dansandet igen. Vi har ett digert kursprogram nu i vår. Välkomna! Nr 1-2005 Årgång 11 God Fortsättning! Efter all julmat kan det vara skönt att komma igång med dansandet igen. Vi har ett digert kursprogram nu i vår. Välkomna! /Ulf Våren Det händer mycket i föreningen

Läs mer

S M O M M A M R HÖS H T 2 18

S M O M M A M R HÖS H T 2 18 SOMMAR HÖST 2018 Hej! Nu är det dags att planera höstens bridgespel! Vi tänkte starta upp hösten med att ta ett nytt grepp för att hitta nya bridgespelare PROVA-PÅ-BRIDGE. Ta med en kompis som vill prova

Läs mer

Hej! Höstens kurser är färdigplanerade! Festkommittén har planerat för en hejdundrande höstfest!

Hej! Höstens kurser är färdigplanerade! Festkommittén har planerat för en hejdundrande höstfest! Nr. 3 2001 Hej! Hoppas att ni har haft en trevlig sommar! Vi har jobbat hårt för att planera höstens alla aktiviteter på bästa sätt. Välkomna till en dansfylls höst med Gåsasteget! Ulf Höstens kurser är

Läs mer

Vårsäsongen 2002 startar Swing med en danskväll

Vårsäsongen 2002 startar Swing med en danskväll Vårsäsongen 2002 startar Swing med en danskväll SÖNDAG DEN 13 januari KLOCKAN 17 21 Entré 100 kronor I övrigt i detta nummer: Program för vårens danser Bilder och reportage från VM i modern Dans Kallelse

Läs mer

Informationsbrev oktober 2015

Informationsbrev oktober 2015 Informationsbrev oktober 2015 Hej alla föräldrar! Nu har terminen varit igång i några veckor och vi börjar lära känna varandra i de olika grupperna. Eftersom föräldramötet inte blev av så bifogar vi ett

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande Januari 2019 Några ord från er ordförande Önskar er en god fortsättning på det nya året! Nytt år, nya danskurser, nya dansvänner och nya minnen kommer nu att blandas med våra gamla år, danskurser, vänner

Läs mer

NÖJE. Bokstaven Rättvik 50555-09

NÖJE. Bokstaven Rättvik 50555-09 NÖJE Bokstaven Rättvik 50555-09 Rättvik Dansar och Spelar...som vanligt vecka 30 tisdag 21 till fredag 24 juli, 2009 dans och spel under sommarens vackraste vecka Kurser Buskspel Danskvällar Danskvällar

Läs mer

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE VÄLKOMMEN TILL Föreningen LET S MOVE För dig som tävlingsdansar på Eskilstuna Dansstudio! E-post: foreningenlm@foreninglm.se Hemsidan: foreninglm.se Föreningens bankgironummer:

Läs mer

ÖVERGRIPANDE VERKSAMHETSPLAN GRRC

ÖVERGRIPANDE VERKSAMHETSPLAN GRRC ÖVERGRIPANDE VERKSAMHETSPLAN GRRC - 2019 Medlemmar Medlemskapet är ett krav för att delta i kursverksamheten. Kurser Verksamheten indelas i två terminer, vår och höst. Kurser som erbjuds är Bugg, Fox,

Läs mer

Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti

Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti Massor av dans i tre veckor! Dansveckorna bjuder på danskvällar med olika former av sällskapsdans och workshops i olika stilar. Allt sker i Amfiteatern vid Strandängarna

Läs mer

Höstens kurser är nu klara. Lokalerna bokade och kursledarna utvilade. Anmälan görs som vanligt på vår hemsida www.gasasteget.

Höstens kurser är nu klara. Lokalerna bokade och kursledarna utvilade. Anmälan görs som vanligt på vår hemsida www.gasasteget. Nr 3-2015 Årgång 21 Höstens kurser är nu klara. Lokalerna bokade och kursledarna utvilade. Anmälan görs som vanligt på vår hemsida www.gasasteget.se // Annica Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet

Läs mer

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall.

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall. Gilla oss på facebook! DF Studio Danza Bryggaregatan 18-20 50338 Borås info@studiodanza.nu Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 4, dvs måndag den 25

Läs mer

I övrigt hittar du i detta nummer bland annat: Vårens danskursprogram Medlemmarna tycker till! Bilder från buggtävlingar

I övrigt hittar du i detta nummer bland annat: Vårens danskursprogram Medlemmarna tycker till! Bilder från buggtävlingar Två lyckliga medaljörer från Swing vid buggtävlingen i Växjö hösten 2000. I övrigt hittar du i detta nummer bland annat: Vårens danskursprogram Medlemmarna tycker till! Bilder från buggtävlingar Bugga

Läs mer

Efter en innehållsrik hösttermin går vi mot kallare tider! Jul om drygt en månad! Till våren är ni välkomna till en ny danstermin och

Efter en innehållsrik hösttermin går vi mot kallare tider! Jul om drygt en månad! Till våren är ni välkomna till en ny danstermin och Nr 4-2005 Årgång 11 Efter en innehållsrik hösttermin går vi mot kallare tider! Jul om drygt en månad! Till våren är ni välkomna till en ny danstermin och nya kurser. /Bengt Höstfesten Årets höstfest gick

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Välkommen på kurs i höst!

Välkommen på kurs i höst! Välkommen på kurs i höst! Här hittar ni vårt ordinarie kursutbud samt våra specialkurser under hösten 2017 All info om våra kurser och oss finns på vår hemsida www.linnebygdenshf.se Varmt välkommen till

Läs mer

Gilla oss på facebook!

Gilla oss på facebook! Gilla oss på facebook! Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 36, dvs måndag till söndag. Innan du gör din anmälan är det viktigt att du läser igenom

Läs mer

Dansstudion. din väg från nybörjare till proffs. I Norby

Dansstudion. din väg från nybörjare till proffs. I Norby Dansstudion din väg från nybörjare till proffs I Norby VÄLKOMMEN TILL DANSSTUDION I NORBY Dansstudion i Norby är en dansskola i Uppsala med fokus på kvalitet och dansglädje. Vi erbjuder klasser för alla

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2013. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN LÄSFÖRSTÅELSE STORA SÄCKAR väckarklocka (sida 3, rad 1), alarm när man måste vakna brevbärare (sida 3, rad 9), den som delar ut post sorterar (sida 4, rad 7), lägger på rätt

Läs mer

Preliminärt Schema Vår 2012

Preliminärt Schema Vår 2012 Preliminärt Schema Vår 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Pågår MÅNDAG 10.15 11.45 Yoga, Stresshantering & God Sömn** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 10 21 16.45

Läs mer

Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet kommer ut fyra gånger per år.

Lunds Dansklubb Gåsastegets klubbtidning Gåsabladet kommer ut fyra gånger per år. Nr 1-2012 Årgång 18 God fortsättning på det nya året! 2012 bjuder på många roliga aktiviteter på Gåsasteget, allt från kurser till fester, allt i dansens tecken. Välkomna! /Catarina Lunds Dansklubb Gåsastegets

Läs mer

KURSPROGRAM HÖST 2014

KURSPROGRAM HÖST 2014 KURSPROGRAM HÖST 2014 HAIR ART STUDIO Vill du få inspiration, spetskompetens och hänga med i trenderna? Satsa då på Grazette of Swedens kurser! Nytt för i år är att vi arrangerar Hair Art Studio både i

Läs mer

Vi finns på Facebook! Gilla oss!

Vi finns på Facebook! Gilla oss! ========================================================= VOLL-NYTT 2/2018 ========================================================= * ORDFÖRANDEN HAR ORDET * VOLL-Galleriet * MEDLEMSAVGIFTER 2019 * ÅRSMÖTE

Läs mer

Hej! Vi hoppas att du hittar någon aktivitet i vårens program som passar just dig, och vi ser fram emot att träffa er vid de gröna borden.

Hej! Vi hoppas att du hittar någon aktivitet i vårens program som passar just dig, och vi ser fram emot att träffa er vid de gröna borden. VÅR 2017 Hej! Nu är det dags att komma igång med planering av vårens bridgespel. Är du helt nybörjare är du välkommen till någon av våra grundkurser. Ni som redan har spelat lite bridge har ett digert

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ LÄRVUX Särskild utbildning för vuxna. Här berättar eleverna lite kortfattat vad vi arbetar med.

VAD HÄNDER PÅ LÄRVUX Särskild utbildning för vuxna. Här berättar eleverna lite kortfattat vad vi arbetar med. VAD HÄNDER PÅ LÄRVUX Särskild utbildning för vuxna Här berättar eleverna lite kortfattat vad vi arbetar med. SVENSKA Vi läser svenska grund på måndagar. Vi skriver ord och meningar i olika teman, tex årstider,

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 5 september 2012 i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 5 september 2012 i Jämshögs Medborgarhus. 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 5 september 2012 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Johan Seger, som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm Jonathan Andersson jobbar tisdagskvällar Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

INNEBANDYN, GYMNASTIKEN, DANSEN

INNEBANDYN, GYMNASTIKEN, DANSEN Hej Medlem! Hoppas du haft en lång skön sommar och känner dig redo för höstens utmaningar! I och med skolstarten kör också Folkhälsan i Esbovikens verksamhet igång. Vi erbjuder även i år barn en möjlighet

Läs mer

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN KIRSTEN AHLBURG LÄSFÖRSTÅELSE STORA SÄCKAR väckarklocka (sida 3, rad 1), alarm när man måste vakna brevbärare (sida 3, rad 9), den som delar ut post sorterar (sida 4, rad 7),

Läs mer

Shotokan Karateklubb

Shotokan Karateklubb Shotokan Karateklubb Helsingborg Shotokan Karate Do MOTION SJÄLVFÖRSVAR TÄVLING Vad är karate? Karaten är svår att beskriva med några få ord. Man kan säga att det är en gammal stridskonst som har utvecklats

Läs mer

Ådran har haft mycket för sig under våren. Bokenäsets Ådra Maj 2011

Ådran har haft mycket för sig under våren. Bokenäsets Ådra Maj 2011 Hejsan Alla Glada Ådror! Nu är det vår och försommar i ett slag. Syrener, äppelträd och liljekonvaljer står nu i full blom trots att det är en hel månad kvar till skolavslutningar och Ransäter. Det finns

Läs mer

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019 Funka Varberg Fritidsprogram våren 2019 2 Innehåll Allmän information...4-5 19/1 Bokfika... 6 21/1 Funkisdrama... 8 25/1 Dans i Falkenberg... 9 10/2 Bowling på Bruket... 11 16/2 Ishockey Frölunda - Skellefteå...12

Läs mer

Utbud hösten 2012. Nora. vt - 2013

Utbud hösten 2012. Nora. vt - 2013 Utbud hösten 2012 Nora vt - 2013 Hej Nytt år, nya möjligheter! Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande och kreativa studiecirklar. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram vårens utbud

Läs mer

Dansrus och gemenskap gör dig fri och glad

Dansrus och gemenskap gör dig fri och glad Fakta ruta: Vad? Dans för 65 plus Var? Brunnsgatan 26, Stockholm. När? 13-16 måndagar. Arrangör: Trivselklubben Kvarnen. Syfte: Att vara ett andra hem, utbyta erfarenheter, umgänge och friskvård. Dansrus

Läs mer

Mangateckning, 9-12 år

Mangateckning, 9-12 år Utbud våren 2015 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i vår. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att DU ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH REDOVISNING 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH REDOVISNING 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH REDOVISNING 2014 VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE AVSEENDE ÅR 2014 FÖRENINGEN OLANDS BUGG & SWING Styrelsen avger följande berättelse för föreningens femtonde

Läs mer

Klubben. Månadsbrev Mars. Kommande aktiviteter. Extra allmänt möte 10 april. Insamling till en ponny

Klubben. Månadsbrev Mars. Kommande aktiviteter. Extra allmänt möte 10 april. Insamling till en ponny Månadsbrev Mars Anläggningen öppnar åter idag 29 mars. Nu får vi hålla tummarna för att våra hästar håller sig friska och krya framöver. Tack på förhand för att du fortfarande kommer ihåg våra extra smittskyddsrutiner.

Läs mer

Hösten 2012. Kurser och Öppen verksamhet

Hösten 2012. Kurser och Öppen verksamhet KURSER Hösten 2012 HÖSTEN Kurser och Öppen verksamhet ÖPPET HUS Under hösten har Agora Öppet hus på torsdagar från den 30 augusti. Till Öppet hus är barn, ungdomar och vuxna välkomna. Vi har öppet klockan

Läs mer

Hej. Känner du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Elin!

Hej. Känner du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Elin! Utbud hösten 2015 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i höst. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att du ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 14 september 2011 i Jämshögs Medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 14 september 2011 i Jämshögs Medborgarhus. 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 14 september 2011 i Jämshögs Medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Johan Seger, som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer

Nr Hej! Kurser i höst: Se medföljande bilaga!!

Nr Hej! Kurser i höst: Se medföljande bilaga!! Nr. 3 2002 Hej! Nu känns det att höstens danskurser snart ska gå av stapeln. Benen börjar skaka av abstinens. Välj och vraka sluta skaka - med Gåsasteget! Mathias Brännboll och kräftknytis!! Kom till stadsparken

Läs mer

Fritidsbladet Falu kommun Januari 2019

Fritidsbladet Falu kommun Januari 2019 Fritidsbladet Falu kommun Januari 2019 Måndagar Bowling Bowlingen fortsätter på vårterminen. Är du intresserad av att vara med? Startar: Slutar: Tid: Pris: Bowlinghallen på Myntgatan 43 A Måndag 7 januari

Läs mer

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 10 september 2014 i Jämshögs medborgarhus.

Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 10 september 2014 i Jämshögs medborgarhus. 1/5 Protokoll fört vid halvårsmöte med Holje Folkdansgille den 10 september 2014 i Jämshögs medborgarhus. 1 Mötet öppnas. Mötet öppnades av Johan Seger, som hälsade de närvarande välkomna. 2 Dagordningen.

Läs mer

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något.

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. Fredag den 27 april 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. - Alla hälsas

Läs mer

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008.

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Älvdalens kommun är Larz Kristerz huvudsponsor. Vi har tagit fram svarta T-shirts med gult tryck, både

Läs mer

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018 1 Program Hösten 2018 2 Program för våra månadsmöten Månadsmötena börjar kl.12.00 tredje torsdagen i månaden i Samlingslokalen Granngården, Wieselgrensgatan 11, våning 2, hiss finns. (Buss 31 hållplats

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - HOCKEY MED FUB (Gratis) BIO MED FUB (Gratis) Adventssamkväm och Julfest Reportage från Tidningsgruppen

Läs mer

Inbjudningar som inkommit till kansliet sedan senaste numret av DSF-nytt:

Inbjudningar som inkommit till kansliet sedan senaste numret av DSF-nytt: Augusti 25 VO Tiodans Arrangör sökes!!!!! VO Tiodans söker arrangör för SM Standard 26. Eventuellt intresse anmäls till kansliet. Nytt tävlingssystem Ett nytt tävlingssystem för tiodans kommer att diskuteras

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Sammanställning av kurser, våren 2014 Start vecka 4 (12 ggr)

Sammanställning av kurser, våren 2014 Start vecka 4 (12 ggr) Sammanställning av kurser, våren 2014 Start vecka 4 (12 ggr) Dag Tid Plats Stil Nivå Ledare Pris Antal Beskrivning Måndag 17.00-18.00 Slakthuset Streetdance Nivå 1, fr 13 år. minst 2 OK fr Showkids el

Läs mer

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund 1 program våren 2019 TISDAG 29 JANUARI KL. 18.30 LÅTSKRIVARWORKSHOP MED SABINA CHANTOURIA Fri entré Workshopen ger dig grundläggande kunskaper om låtskrivande, du får prova övningar och tekniker för att

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

Sammanställning av kurser, hösten 2014 Start vecka 37 (12 ggr)

Sammanställning av kurser, hösten 2014 Start vecka 37 (12 ggr) Sammanställning av kurser, hösten 2014 Start vecka 37 (12 ggr) Dag Tid Plats Stil Nivå Ledare Pris Antal Beskrivning Måndag 18.00-19.00 Slakthuset Streetdance Nybörjare från 7 år-nivå 1 Streetdance är

Läs mer

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november Läslov på biblioteket Måndag 28/10 Elektroniskt musikskapande, kl 13.00-16.00. Ålder från 8 år. Workshop med David Engström. Gör en egen cool låt. Den

Läs mer

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan Våren 2016 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. 1 PRO-DANS Vallmogården 3 km norr om Malung. Lördagar 17-21 23 april Löpsjötorparns 28 maj Rios PUB-AFTNAR

Läs mer

KARIDAL. Fritidsprogram. Hösten 2018

KARIDAL. Fritidsprogram. Hösten 2018 KARIDAL Fritidsprogram Hösten 2018 1 Innehåll Vi ger råd och stöd 3 HIF Ringarna 3 Bowling 4 Dart 5 Styrketräning, Actic 6 Fotboll, Trollenäs IF 7 Bokcirkel, ABF 8 Pensionärsverksamhet, Musik och sång

Läs mer

Kronoberg. Kursprogram 2019

Kronoberg. Kursprogram 2019 Kursprogram 2019 Till ledamöter och ersättare i kommunala och regionala pensionärsråden Utbildning för KPR- och RPR-ledamöter samt ersättare Tid: 31/1-19, kl. 9-15. Plats: ABF-huset (Sal 5), Arabygatan

Läs mer

Program. Bellevuegårdsbiblioteket

Program. Bellevuegårdsbiblioteket Program Bellevuegårds Hösten 2014 Vi gör mer än lånar ut böcker! Biblioteken är viktiga för det demokratiska samhällets utveckling genom att bidra till kunskapsförmedling och fri åsiktsbildning. Det slår

Läs mer

Detta händer i Fritiden i december:

Detta händer i Fritiden i december: Detta händer i Fritiden i december: OMS Fritid Alvesta 2018 Hej! Nästa utskick från fritiden blir i januari 2019. Man hittar information & aktiviteter från fritiden på Alvesta kommuns hemsida. (omsorg

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

LÖRDAGSKUL! LAHOLMS BIBLIOTEK VÅR 2015

LÖRDAGSKUL! LAHOLMS BIBLIOTEK VÅR 2015 LÖRDAGSKUL! PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK VÅR 2015 LÖRDAGSKUL - FÖR BARN PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK! I vår blir det författarbesök, musikprogram, barnboksfest, teaterföreställningar och sagostund med polisen. För platser

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11 Grästorps kommun Höstlov 2017 Aktiviteter Vecka 43/44 28/10-5/11 Höstlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. LÖRDAG 28 OKTOBER Vi arrangerar en

Läs mer

Barn och familj 2018/2019

Barn och familj 2018/2019 Våren 2019 Barn och familj 2018/2019 Låt barnen komma till mig, säger Jesus. Barn och familj är en viktig del av vår verksamhet. De förtjänar det bästa i livet! I våra grupper lägger vi stor vikt vid att

Läs mer

Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) Då var det dags igen. Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård

Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) Då var det dags igen. Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) 2017 Då var det dags igen Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård Ståtliga svampar Onsdagen den 20 september kl. 12.00 Med ord och bild presenterar Botkyrka Teaterförening

Läs mer

Fritidsnytt December 2016 Januari 2017

Fritidsnytt December 2016 Januari 2017 December 2016 - Januari 2017 2015-03-24 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Fredag 9 december ABB Magneten, Västerås 19.30 23.00 18.45 vid OKQ8-macken 100 kr inträde

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Hej. Känner Du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Kristine

Hej. Känner Du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Kristine Utbud hösten 2014 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i höst. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att DU ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

Adress. Fritidsprogram. LSS Funktionsstöd- Fritid. Maj- Augusti NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, eller skicka e-post till:

Adress. Fritidsprogram. LSS Funktionsstöd- Fritid. Maj- Augusti NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, eller skicka e-post till: Adress LSS Funktionsstöd- Fritid NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, eller skicka e-post till: Fritidskonsulent Ulf Melin 013-20 67 33 E-post: ulfmel@linkoping.se Fritidskonsulent Ingela Andersson 013-20 67 07

Läs mer

LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen Fritid för personer med funktionsnedsättning

LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen Fritid för personer med funktionsnedsättning Viktigt!!! Alla arrangemang i kalendern kan komma att ställas in vid få deltagare, du meddelas i så fall, via telefon. Lämna alltid telefonnummer vid anmälan. LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen

Läs mer

Hej och välkommen till årets kulturlov!

Hej och välkommen till årets kulturlov! 23/10-1/11 2015 Hej och välkommen till årets kulturlov! Här har vi sammanställt lite av vad som erbjuds under vecka 44 Ha ett härligt och aktivt lov! /kultur-och fritidsförvaltningen Bokfika Torsdag 29/10

Läs mer