EUROPEISK KVALITET TYSK TILLFÖRLITLIGHET

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "EUROPEISK KVALITET TYSK TILLFÖRLITLIGHET"

Transkript

1 PRODUKTER FÖR HUS

2 EUROPEISK KVALITET TYSK TILLFÖRLITLIGHET Vi kombinerar passioner VARJE HUS ÄR UNIKT OCH SÅ ÄVEN BEHOV AV DESS INVÅNARE, MEN VAR OCH EN BEHÖVER LÖSNINGAR SOM GARANTERAR TILLFÖRLITLIGHET, SÄKERHET OCH EN HÖG ANVÄNDNINGSKOMFORT. Därför KRISPOL erbjuder helhetslösningar för hus: garageportar, PVC fönster, rulljalusier och ytterdörrar tillhandahålls på samma gång av en och samma beprövad tillverkare, omfattade av ett enda tjänstesystem och garantin. Dessutom erbjuder vi en unik möjlighet att välja frivilligt färger och ytbehandlingssätt av alla element, för att bilda en unik stil av ditt hem.

3 SÄKERHET För att garantera full säkerhet för din familj, Krispol portarna är utrustade med säkerhetsanordningar som skyddar mot konsekvenserna av fjäderavbrott och stållinor med en högre hållfasthetsfaktor. Panelstruktur förhindrar fastklämning av fingrarna under portens rörelse. Automatiska portar är försedda med överbelastningbrytare som avbryter portens drift när en port träffar personen eller objektet. Fotoceller som monteras på begäran stoppar portstängning när ett barn eller djur stöter på dem.- För att skydda ditt hus mot ibrottstjuvar, våra automatiska portar var försedda med låskolv som förhindrar stigande av porten utifrån. I manuellt drivna portar, använder vi en låskrets som drivs från båda sidor och låses med nyckel. Konstruktion av segment som skyddar mot fastklämning av fingrarna. Hög nivå av värmeisolering. Hög nivå av ljudisolering. Överbelastningsbrytare som avbryter portens stängning. Tack vare varmförzinkad stålstruktur och paneler fyllda med freonfritt polyuretanskum, våra dörrar är hållbara, stabila och samtidigt säkerställer perfekt värme-och ljudisolering. MED REGELBUNDEN SERVICE, KRISPOL PORTAR ÄR TÄCKTA AV 5-ÅRS GARANTI. Våra produkter har CE-märket vilket intygar överensstämmelse med EU-direktiv, som omfattar dessa produkter. Denna symbol är en bekräftelse på att produkten uppfyller stränga europeiska krav för säkerhet och hälsa hos användare. Låskolv som skyddar mot att öppna porten från utsidan.

4 KOLLEKTION AV TAKSKJUTPORTAR FÖR GARAGE mistral Klassiska och universella portar med en smal, horisontell prägling som passar till flertalet hus. pasat Stiliga portar med en bred, horisontell prägling. Dessa mönster matchar både hus med ett klasiskt utseende såsom de byggde på grundval av modernaste projekt. maestro Paneler präglade i form av skivor är ett perfekt komplement till varm husklimat med traditionell och rustik karaktär.

5 breva Modernt mönster av präglingar - V-profilering. En innovativ form av denna port passar till de senaste internationella designtrenderna och matchar perfekt modern byggverksamhet. sirocco Eleganta portar konstruerade av segment utan präglingar och med slät ytstruktur. De skall betona stil och karaktär av varje byggnadstyp.

6 KOLLEKTION AV RULLPORTAR FÖR GARAGE Ett ovanligt garage kan inte vara ett skäl för att begränsa kvalitetsbehov och kreativitet i färgoch utseendeval av garageporten. Krispol rullportar är en funktionell och bekväm lösning dedikerad till objekt med icke-standardiserade byggnadförhållanden. Dessa portar som inte äger rum under taket, är idealiska för rum med reducerad höjd eller för dem där takinstallationer förhindrar montering av takskjutport. I portens standardutrustning finns en säkerhetsbroms som skyddar mot dess nedgång i händelse av fel och en eldrift med option av radiostyrning som är integrerad med andra element av husutrustning. ponente RGZ Den yttre garagerullporten, portlameller rullade i aluminiumhållare. levante RGW Den inre garagerullporten. Porten utan hållare, portlameller rullade på axeln med sidoplattor.

7 SIDODÖRRAR FÖR TAKSKJUTPORTAR OCH GARAGERULLPORTAR Sidodörrarna underlättar användning och därmed ger tillgång till garaget utan att behöva öppna porten. För att säkerställa maximalt harmoniskt utseende av fasaden, vi ger möjlighet att montera sidodörrar till garageporten i samma struktur och färger. Det finns även möjlighet att montera identiska dekorativa element. Nu ingenting begränsar Din kreativitet!

8 TILLBEHÖR TILLSATSER Dekorativa detaljer Fönster i porten Grepp och handtag Servicedörr För att understryka den individuella karaktären av din port, erbjuder Krispol ett brett utbud av dekorativa detaljer. Varje detalj är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål med en tjocklek på 1 mm i borstad silver färg Inglassning kan användas inte bara för belysning av garaget. Ett brett utbud av fönsterformer och finslipningsmaterial tillåter dig att använda dem som en dekorationselement för din takskjutport, bidrande till dess unikhet. Inglasningssystem och deras antal beror endast på kundens behov och kreativitet. De handtagen är tillgängliga i svart eller satin färg och är ett perfekt komplement till porten, som gör dess öppnande lättare. Användning av lås med cylinderinsats kontrollerar tillgången till garaget från utsidan. Detta är särskilt viktigt under ett strömavbrott eller vid portar som är utformade för manuell drift. Nedan presenteras nya handtagmodeller som är senaste NYTT introduceras på marknaden under IV kvartalet En viktig bekvämlighet för personer som använder garaget, inte bara när en bil parkeras och lämnar garaget, är servicedörren som kan monteras i porten. En unik fördel av våra dörrar är en mycket låg tröskel med en höjd på endast 20 mm - ett effektivt sätt att eliminera risken för att snubbla. Dörrsäkerhet garanteras av en modern låsmekanism med flerpunktslåsning.

9 Maskinerier MASKINERIER ÄR UTRUSTADE MED ELEKTRONISKT JUSTERINGSSYSTEM AV GRÄNSLÄGESBRYTARE, ÖVERBELASTNINGSBRYTARE SÅVÄL SOM EN MJUK- START- OCH STOPPFUNKTION OCH EN LAMPA. Dessa perfekt utarbetade komponenter kännetecknas av modernt och estetiskt mönster, fantastiska tekniska parametrar, justerbar hastighet, enkel programmering och tyst drift. Alla dessa egenskaper garanterar full portens användarkomfort vid bibehållande av alla säkerhetsnormer. KUNDER HAR TVÅ- ELLER FYRAKANALS SÄNDARE TILL DERAS FÖRFOGANDE FÖR SAMTIDIG STYRNING AV FLERA OBJEKTS UTRUSTNINGSDELAR SÅSOM: IN- FARTSGRIND, GARAGEPORT OCH ROLLJALUSIER.

10 FÄRGER B A C A - YTTERYTA AV PANELER Woodgrain - en perfekt representation av en varm träytas karaktär. Slät - en garanti för elegant ytutseende i varje färgnin. B - FÄRG SOM DU SÖKER EFTER I vårt vanliga erbjudande finns over 210 RAL-färger som kommer att tillfredsställa de mest sofistikerade smakerna C - DEKOR I DIN STIL Dussintals unika fanerdekorer erbjuder en unik ytbehandling av din port. Det finns träfaner som imiterar rostfritt stål och sten såväl som intressanta färger, ej tillgängliga i en RAL-palett.

11 KRISPOL.SE Designa din egen port...och ej bara den! Krispol virtuell designstudio är ett unikt verktyg. NU KAN DU DESIGNA DINA GARAGEPORTAR, RULLJALUSIER, FÖNSTER OCH DÖRRAR SOM PASSAR BÄST TILL FASADEN PÅ DITT HEM. EN ENORM FÄRG- OCH MÖNSTERPALLET LÅTER FANTASIN FLÖDA OCH JUSTERA ALLA DELAR AV TRÄVIRKET EFTER EGEN SMAK. OCH VIKTIGAST AV ALLT: KRISPOL SKA PRODUCERA DEM FÖR DIG I DIN VALDA KONFIGURATION. DE KOMMER ATT TÄCKAS AV EN ENDA GARANTI OCH SERVICESYSTEM OCH DERAS UNIKA KVALITET OCH MATCHNING SÄKERSTÄLLER UNIKHET AV DITT HUS.

12 RULLJALUSIER PVC FÖNSTER INGÅNGSDÖRR GARAGEPORTAR PRODUKTER FÖR HUS ALUMINIUMBEARBETNING INDUSTRIPORTAR RULLPORTAR OCH RULLGALLER PRODUKTER FÖR INDUSTRI Krispol Sp. z o.o. Psary Małe, ul. Budowlana 1, Września, tel , fax , biuro@krispol.pl, Den här broschyren är ett reklammaterial. De presenterade bilderna och ritningarna av produkter är endast för illustration och kan skilja sig från de som erbjuds i verkligheten. Krispol Sp z o.o. förbehåller sig rätten att göra ändringar i ett erbjudande när som helst. Hänvisning till grafiska element eller beskrivningar som visas i foldern för att sälja produkter sker under ansvar av organisationen som gör denna försäljning och inte bär de rättsliga konsekvenserna för Krispol Sp. z o.o.

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR ECO Line TERMO Line since 1995 MODERN DESIGN. PRAKTISK TILLÄMPNING. THERMO Line NYHET! INNGÅNGS OCH YTTERDÖRRAR THERMO 60 OCH THERMO 70 Naturlig skönhet

Läs mer

Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995

Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995 Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995 Takskjutportar Liggande smalpanel IZOLINE Tidlös design Dörrar med smalpanel är en perfekt design som passar alla arkitekturlösningar.

Läs mer

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Tomtstaket Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

Design. Varmt och tyst. Kvalité & säkerhet

Design. Varmt och tyst. Kvalité & säkerhet TAKSKJUTPORTAR ENTOR takskjutport Låt dig överraskas av möjligheterna som ENTOR garageport ger. Vi erbjuder takskjutportar i en mängd utföranden för att kunna passa just Dig. Design Med fokus på detaljer

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Klassisk /Traditionell

Klassisk /Traditionell Slagportar Klassisk /Traditionell TRADITIONELL en klassiskt designad slagport. Byt port men inte stil! Tvåglasad fönstersektion med klarglas, matt, frostat eller färgat glas. Finns i alla RAL-färger och

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

HOPPE Kvick-i-Sprint plus Mindre är mera

HOPPE Kvick-i-Sprint plus Mindre är mera HOPPE Kvick-i-Sprint plus Mindre är mera HOPPE Kvick-i-Sprint plus Enkelt - snabbt - stabilt! Inga skruvar Monteras med några få handgrepp utan verktyg Modell: Atlanta (M1530/849FI/849FIS), färg: F42-R/F69

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 Den här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka på

Läs mer

GENOMTÄNKT LAYOUT - FUNKTIONELL SYSTEMERING

GENOMTÄNKT LAYOUT - FUNKTIONELL SYSTEMERING GRINDAR OCH STAKET Classic smidesstaket och grindar är klassiska, tidlösa och eleganta. Genomgående rörprofil gör dem extra prisvärda, och DuplexSystem säkerställer en hög kvalitet med 10 års rostskyddsgaranti.

Läs mer

Crawford GARAGEPORTAR

Crawford GARAGEPORTAR 70ÅR Crawford GARAGEPORTAR Europeisk varumärkestillverkare Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar www.crawfordgarageportar.se Crawford Smart 42 Kvaliteten är i detaljerna RAL Färger GARANTI ÅR * 42 mm

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Effektivt inbrottsskydd genom Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Secura för säkerhet. Frågan om säkerheten blir allt viktigare hela tiden. Entrédörrar med omfattande låssystem

Läs mer

industriportar Industriportar och lastlösningar Vägen till en komplett lastlösning anpassad efter era behov och en rejäl port att lita på börjar här

industriportar Industriportar och lastlösningar Vägen till en komplett lastlösning anpassad efter era behov och en rejäl port att lita på börjar här industriportar Industriportar och lastlösningar Vägen till en komplett lastlösning anpassad efter era behov och en rejäl port att lita på börjar här + Vi skapar lösningen utifrån era behov. 4-5 6-7 Kinema

Läs mer

Fasadsten i vit betong kryddad med marmor.

Fasadsten i vit betong kryddad med marmor. Fasadsten i vit betong kryddad med marmor. Marmoroc är ett typgodkänt, väl beprövat fasadsystem som funnits på marknaden i mer än 40 år. Fasadstenen är sammansatt av vit cement och krossad vit marmor.

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

Specialerbjudandet gäller från till Var smart! Välj smart!

Specialerbjudandet gäller från till Var smart! Välj smart! Specialerbjudandet gäller från 2018-04-19 till 2018-06-30 Var smart! Välj smart! TEKNIK SOM GER KOMFORT BEKVÄMLIGHET KOSTNADSEFFEKTIVITET ENKEL ANVÄNDNING SÄKERHET KOMPATIBILITET KOMFORT Du behöver inte

Läs mer

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä PRESTIGE ett urval Kvalitetstrappor i trä Med känsla för material och detaljer Snickarlaget är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor med fokus på design, nytänkande och flexibilitet. Vi är med

Läs mer

UR ETT SÄKRARE PERSPEKTIV

UR ETT SÄKRARE PERSPEKTIV SE UR ETT SÄKRARE PERSPEKTIV ORIGINAL DESIGN PATENT 50 ÅRS GARANTI Viktigast är ur vilket perspektiv vi ser på världen. Det avgör om vi ser den i optimistiska färger och om vi är lyckliga. Huset är vårt

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

INDUSTRIPORTAR FÖR DET NORDISKA KLIMATET

INDUSTRIPORTAR FÖR DET NORDISKA KLIMATET INDUSTRIPORTAR FÖR DET NORDISKA KLIMATET Skensystem Portsäkerhet Portinformation NPI40 Flexibla portlösningar 40 mm sandwichpaneler fyllda med polyuretanskum / helglasade paneler med aluminiumram. Standardfjädrar

Läs mer

Trendimport AB Showroom: Ryssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 168 50 Mail: kontakt@investliving.se www.investliving.

Trendimport AB Showroom: Ryssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 168 50 Mail: kontakt@investliving.se www.investliving. Trendimport AB Showroom: yssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 68 50 Mail: kontakt@investliving.se Med reservation för tryckfel och konstruktionsändringar som vi ej kan råda över. Vid

Läs mer

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER funktion, trygghet, flexibilitet Funktion och trygghet med moderna skorstenar Våra skorstenar kan du ansluta till olika typer av små eller stora

Läs mer

Snabbrullport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Snabbrullport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Snabbrullport Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Snabbrullport Albany RR200 Albany RR200 snabbrullport med innovativa styrskenor för universell användning inomhus. PVC-väv med dragkedjesystem Självsmörjande

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar.

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42. Optimala lösningar www.crawfordgarageportar.se Crawford Superior 42 Utrymme för individualitet RAL Färger GARANTI* ÅR 42 mm 42-mm-paneler 42 mm paneler De 42 mm tjocka panelerna De

Läs mer

Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering!

Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! målade väggar och tak Våra penselmålade innertak passar också i badrummet. Våra innertak tillverkas i miljövänlig, slitstark, hårt sammanpressad

Läs mer

Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin Tekniskt datablad 1 Albany RapidRoll 3000-serien Albany RapidRoll 3000-serien kännetecknas av en

Läs mer

HAUTAU ATRIUM HKS 200.... och inget står längre i vägen för en trivsam boendeatmosfär!

HAUTAU ATRIUM HKS 200.... och inget står längre i vägen för en trivsam boendeatmosfär! Tilta och skjut HAUTAU ATRIUM HKS 200... och inget står längre i vägen för en trivsam boendeatmosfär! Rum som är fyllda av dagsljus det är HAUTAU ATRIUM HKS 200. Stora rumshöga element löper lekande lätt

Läs mer

Raynor Innovations Series TM

Raynor Innovations Series TM Raynor Innovations Series TM 10-års GARANTI K V A L I T E T M E D G A R A N T I S T Å L I S O L E R I N G S T Å L DELUXE 3-SKIKTSKONSTRUKTION Raynor Centura Portarnas överlägsna konstruktion gör dem lika

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar.

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar www.crawfordgarageportar.se Crawford Smart 42 Kvaliteten är i detaljerna RAL Färger GARANTI* ÅR 42 mm 42-mm-paneler De 42 mm tjocka panelerna garanterar hög stabilitet

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT. Inner- och ytterdörrar

VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT. Inner- och ytterdörrar VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT Inner- och ytterdörrar 2 VÄLKOMMEN till den äkta fönsterkänslan Vackra, säkra och funktionella dörrar gör ditt hem tryggare och trevligare. Med våra dörrar får du personlighet

Läs mer

tappning. Geberit Monolith

tappning. Geberit Monolith Badrumsdesign i ny tappning. Geberit Monolith För folk med karaktär. Och dem som njuter av livets goda. Vill du ge ditt badrum en ny fräsch look? Med Geberit Monolith badrumsmoduler slipper du kompromissa.

Läs mer

Crawford Superior+ 42, modell Style i Antracitgrå (RAL 7016) med designfönster D702 Crawford Superior+ 42

Crawford Superior+ 42, modell Style i Antracitgrå (RAL 7016) med designfönster D702 Crawford Superior+ 42 Crawford Superior+ 42, modell Style i Antracitgrå (RAL 7016) med designfönster D702 Crawford Superior+ 42 Solida och eleganta lösningar Crawford Superior+ 42 För den kräsne köparen Med Crawford Superior+

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Välj en leverantör som passar dig Det kan vara viktigare än du tror! Hur mår din port? Kanske är det uppenbart dags

Läs mer

Dekorativa radiatorer

Dekorativa radiatorer InspiratioN Dekorativa radiatorer PURMO PURMO RADIATORER PURMO PURMO RADIATORER Vi bryr oss om stil. Passionerat. En personlig touch Dagens trender inom inredning handlar om att skapa ett rum med individuella

Läs mer

Albany RapidRoll 300 Den modulära snabbgående rullporten Du definierar kraven vi bygger porten. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 300 Den modulära snabbgående rullporten Du definierar kraven vi bygger porten. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Den modulära snabbgående rullporten Du definierar kraven vi bygger porten Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Det modulära systemet möjliggör anpassade konfigurationer Snabba öppningar

Läs mer

customized Perfection HighLine

customized Perfection HighLine customized Perfection HighLine med ram. HighLine UNIDRAIN Unidrain står för flexibelt nytänkande och design i särklass. Vi var först med att flytta golvavloppet tätt intill väggen och utvecklade en lösning

Läs mer

NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös.

NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös. GRASS UTDRAGSSYSEM NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös. www.grass.eu Nova Pro Scala Synonymt för flexibilitet, design, inspiration och kreativitet. Nova Pro Scala präglas av avskalad

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

AGILE och. Skjutdörrar för inomhusbruk Manuella eller automatiska

AGILE och. Skjutdörrar för inomhusbruk Manuella eller automatiska AGILE och CS 80 Magneo Skjutdörrar för inomhusbruk Manuella eller automatiska Agile och CS 80 Magneo AGILE och CS 80 Magneo Manuella och automatiska skjutdörrar Praktiska och utrymmesbesparande inomhuslösningar.

Läs mer

Rambodal DITT NYA HEM! VÄLKOMMEN TILL. Markisexempel. Hur vill du sätta din prägel på ditt hus? för just ditt hus i broschyren

Rambodal DITT NYA HEM! VÄLKOMMEN TILL. Markisexempel. Hur vill du sätta din prägel på ditt hus? för just ditt hus i broschyren Rambodal VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM! Tillsammans med PEAB erbjuder vi solskyddslösningar som enkelt kan skräddarsys utifrån just dina behov, och integreras med huset samtidigt som det byggs. Vi hjälper

Läs mer

MÅLADE VÄGGAR OCH TAK. Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering!

MÅLADE VÄGGAR OCH TAK. Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! MÅLADE VÄGGAR OCH TAK Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! Våra färdigmålade innertak passar också i badrummet. Våra innertak tillverkas i miljövänlig, slitstark, hårt sammanpressad

Läs mer

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet.

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet. SPENNARE GUIDEN 1 jodå, spennare fortsätter att skapa en ny standard för portabla displaysystem. I den här broschyren hittar du nya tekniska lösningar som går hand i hand med prisbelönt design. Varje produkt

Läs mer

Skjutdörrsprofiler och komponenter. Nordens ledande producent inom skjutdörrsprofiler i stål

Skjutdörrsprofiler och komponenter. Nordens ledande producent inom skjutdörrsprofiler i stål Skjutdörrsprofiler och komponenter Nordens ledande producent inom skjutdörrsprofiler i stål Skjutdörrsprofiler och komponenter Procons utvecklar och producerar komponenter för montering av skjutdörrar.

Läs mer

SMARTA HEM STANDARDPAKET

SMARTA HEM STANDARDPAKET SMARTA HEM STANDARDPAKET Eco-Smarta hus med KNX-system Vi bygger Eco-Smarta hus med ett inbyggt system för att styra hemmet, baserat på världsstandarden KNX. Systemet innebär att du kan styra allehanda

Läs mer

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage IsoMatic Motordriven takskjutport för garage Made in Germany Bredare öppning och god värmeisolering IsoMatic takskjutport öppnas vertikalt och placeras under garagetaket vilket sparar plats framför och

Läs mer

Exklusiva designtrappor i trä, stål och glas. Trappa Balk, formgiven av Stina Sandwall.

Exklusiva designtrappor i trä, stål och glas. Trappa Balk, formgiven av Stina Sandwall. Exklusiva designtrappor i trä, stål och glas Trappa Balk, formgiven av Stina Sandwall. E N N I V Å U P P Innehåll Trappa Balk 6 Trappa Zäta 1 10 Trappa Zäta 2 12 Trappa Gasell 14 Trappa Profil 16 Trappa

Läs mer

Modulära Metalltakpannor

Modulära Metalltakpannor Modulära Metalltakpannor Hästar från Dalarna är en av världens mest kända symboler för Sverige. Denna träfigur av en häst i Skandinaviens folkliga tradition är avskräckande för onda demoner. Utvald, högkvalitativ

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

Invacare. Colibri. Invacare. Colibri TM Lätt att ta med

Invacare. Colibri. Invacare. Colibri TM Lätt att ta med Invacare Colibri Invacare Colibri Lätt att ta med Lätt att ta med Tänk inte - gör det bara! Du behöver inte mer än en minut för att montera isär och göra Colibri redo för transport. Tack vare det geniala

Läs mer

Kvalitet för livet. Takskjutportar g60. Förebild i teknik och design. www.crawfordgarageportar.se

Kvalitet för livet. Takskjutportar g60. Förebild i teknik och design. www.crawfordgarageportar.se Kvalitet för livet. Takskjutportar g60 Förebild i teknik och design. www.crawfordgarageportar.se Kvalitet för livet. Ett löfte som förpliktar! Över 2 miljoner nöjda kunder världen över är inget att förvåna

Läs mer

enkel och solid Enkel och solid design med KAVANI fi nns inga kompromisser,

enkel och solid Enkel och solid design med KAVANI fi nns inga kompromisser, Stålskorstenar 1 enkel och solid En skorsten i superligan skorstenen är den absolut viktigaste delen i ett eldningssystem. Det är här som rökgaserna leds bort från förbränningen och här ska man definitivt

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Strålande tider för designbrunnar. Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar möjliggör individuella lösningar som uppfyller detta önskemål.

Läs mer

Vägg och tak B-56.01.13

Vägg och tak B-56.01.13 Vägg och tak B-56.01.13 1 Perle vägg Huntonit Perle penselmålad vägg De penselmålade väggskivorna från Huntonit heter Perle, Skygge och Faspanel 8 bord. De är precis som våra välkända innertak tillverkade

Läs mer

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse Flexibelt Home Motion by Somfy och ditt hem sätts i rörelse! Somfy tillverkar motorer och styrningar för hemmets alla fönster, dörrar och portar.

Läs mer

D ö r r h a n d t a g

D ö r r h a n d t a g Dörrhandtag Inred enklare Ett nytt inredningsvarumärke har sett dagens ljus. Hvid Interior är dörrhandtag som utgår från det enkla. Tre smakfulla stilfamiljer utgör sortimentet, särskilt utvalda och formgivna

Läs mer

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom Karuselldörrar En entré är det som ger besökare tillgång till deras destination, vilket gör den till ett centralt element av byggnaden. Entrén är besökarens första kontaktpunkt i byggnaden byggnadens visitkort

Läs mer

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar Roto NT Designo Dolda beslag Roto NT Designo Teknik för fönster och dörrar Funktionellt men dolt Ny elegant lösning för hemmet I ett vackert hem är det viktigt att också fönstren är vackra Vi anser att

Läs mer

PROLOC. Säkerhetsdörrar för alla miljöer

PROLOC. Säkerhetsdörrar för alla miljöer PROLOC Säkerhetsdörrar för alla miljöer PROLOC Vi garanterar din säkerhet Proloc AB har sedan starten 2005 installerat 10 000 säkerhetsdörrar i Stockholmsområdet. Vi står för säkerhet och professionellt

Läs mer

Aluminium in Architecture. För uterum med krav. WICSLIDE 24 Skjutdörrar

Aluminium in Architecture. För uterum med krav. WICSLIDE 24 Skjutdörrar R Aluminium in Architecture För uterum med krav WICSLIDE 24 Skjutdörrar I skapandet av vårt mest flexibla skjutdörrsystem, anpassat för uterum och villor, har vi lånat kunnande och teknologi från vår position

Läs mer

tel. 0510-61639 garageportar rulljalusier fönster dörrar www.lidkopingsfonster.se

tel. 0510-61639 garageportar rulljalusier fönster dörrar www.lidkopingsfonster.se www.lidkopingsfonster.se tel. 0510-61639 fönster dörrar rulljalusier garageportar Fönster i enormt stort urval CLASSIC - enkelt är fint RONDO - raffinerad form Klassisk design 5 kammars profil (70 mm karmdjup)

Läs mer

Tekniska dörrar Alltid den rätta ingången

Tekniska dörrar Alltid den rätta ingången Tekniska dörrar Alltid den rätta ingången För alla användningsområden Landskapsdesign Egendomsskydd Översvämningssäker Trycktät HUBERs dörrar i rostfritt stål Den rätta lösningen för alla användningsområden

Läs mer

Innehåll i Insektsnät utbildning

Innehåll i Insektsnät utbildning Luxaflex Insektsnät Innehåll i Insektsnät utbildning Syftet med denna utbildning är att övergripande gå igenom Luxaflex Insektsnät inom följande områden Produktbeskrivning Kollektion Skensystem Modeller

Läs mer

ETT TAK STARKT SOM EN TJUR! TAKAVVATTNING I ALUMINIUM PREFAS HELHETSSYSTEM

ETT TAK STARKT SOM EN TJUR! TAKAVVATTNING I ALUMINIUM PREFAS HELHETSSYSTEM ETT TAK STARKT SOM EN TJUR! TAKAVVATTNING I ALUMINIUM PREFAS HELHETSSYSTEM TAK OCH FASADER WWW.PREFA.COM WWW.PREFA.COM 2 HELHETSINTRYCKET Takrännor kan påverka intrycket av en byggnad på ett negativt sätt.

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

Vår process. Konstruktion Produktion Logistik Installation. Design. Exponera, förvara, producera

Vår process. Konstruktion Produktion Logistik Installation. Design. Exponera, förvara, producera Producera Din värld är vår inspiration Vår passion är inredningar och förvaringslösningar för professionell miljö. Hyllsystem, däckställ, butiksdisplayer, shop-in-shop-lösningar för att nämna några. Hos

Läs mer

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT REN DESIGN I DUSCHEN Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar gör det möjligt att skapa individuella lösningar som uppfyller dessa önskningar.

Läs mer

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong Gör duschen till en ren upplevelse Nu lanserar vi glasfixdörren! En serie duschdörrar som kombinerar funktion med skönhet och som ger dig alla möjligheter att skapa precis den badrumsmiljö du drömt om.

Läs mer

Tollordörren. Välkommen hem! Dörrar för Trivsel och Trygghet BOSTADSENTRÉER. - ett säkert val

Tollordörren. Välkommen hem! Dörrar för Trivsel och Trygghet BOSTADSENTRÉER. - ett säkert val Tollordörren BOSTADSENTRÉER Välkommen hem! Dörrar för Trivsel och Trygghet - ett säkert val Konstruktion Med vår nya dörrentré Välkommen hem vill vi skapa trivsel och trygghet, redan när du tar ditt 1:a

Läs mer

Albany RapidRoll 300 Plus Alu Den ekonomiska porten för inomhusbruk. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 300 Plus Alu Den ekonomiska porten för inomhusbruk. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Plus Alu Den ekonomiska porten för inomhusbruk Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Plus Alu Kompakt, lätt och snabbgående port för inomhusbruk Extrautrustning finns för användning

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar CREO Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI I över 25 år har vi haft ett stort engagemang för tillverkning. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej

Läs mer

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012 Takfläktar DA 2900 Nyhet 2012 Produktfördelar Con@ctivity Mieles unika automatikfunktion Con@ctivity är en automatikfunktion för fläktar. Med hjälp av Con@ctivity-modulen kan fläkten kommunicera med hällen

Läs mer

YTTERDÖRRAR KOMPOSIT MED GLASFIBER 25 ÅRS GARANTI SÄKERHET VÄRME FÄRGER VIKKING

YTTERDÖRRAR KOMPOSIT MED GLASFIBER 25 ÅRS GARANTI SÄKERHET VÄRME FÄRGER VIKKING YTTERDÖRRAR YTTERDÖRRAR KOMPOSIT MED GLASFIBER EXKLUSIVA YTTERDÖRRAR MED GLASFIBERFÖRSTÄRKNING LÄNGS HELA STRUKTUREN. KOMPOSITDÖRRAR HAR EN ANNAN STRUKTUR ÄN DE GJORDA I PVC OCH DEFORMERAS ALDRIG. YTTERDÖRRAR

Läs mer

Setra Trägolv och Innerpanel Klassisk, Rustik och Design.

Setra Trägolv och Innerpanel Klassisk, Rustik och Design. Setra Trägolv och Innerpanel Klassisk, Rustik och Design. Massiva trägolv och innerpaneler är hållbara, vackra och i ständig utveckling. Vi har därför tagit fram en ny kollektion av trägolv och innerpaneler

Läs mer

Albany RapidProtect TM 100 Porten för materialhantering. Tekniskt datablad

Albany RapidProtect TM 100 Porten för materialhantering. Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 100 Porten för materialhantering Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 100 I transportsystem, till exempel löpande band I områden med råvaruhantering och förarlösa transportsystem

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

Dekorativa staket. Moderna staket som harmonierar med omgivningen och bidrar med säkerhet i stadsmiljön.

Dekorativa staket. Moderna staket som harmonierar med omgivningen och bidrar med säkerhet i stadsmiljön. Dekorativa staket 5 Moderna staket som harmonierar med omgivningen och bidrar med säkerhet i stadsmiljön. Staket Lisbon Med ledstång. Smälter perfekt in i alla omgivningar samtidigt som det bibehåller

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Fönsterbyte med VELFAC

Fönsterbyte med VELFAC Fönsterbyte med VELFAC Förord Har du tröttnat på att lägga tid och pengar på skrapning och målning av fönster? VELFAC fönster har strängpressad aluminium på utsidan, vilket kräver minimalt underhåll samtidigt

Läs mer

Måttanpassade pooltak i världsklass

Måttanpassade pooltak i världsklass PRODUKTKATALOG Måttanpassade pooltak i världsklass Sverigespecialisten på pooltak Stabila och välbyggda skjutsektioner. Z-Line en produktserie med unika pooltakslösningar. Z-Line, Europas modernaste pooltaksserie.

Läs mer