Ryktet säger att det kommer åka folk från Skultorp för att testa på vår handbollsskola. Känns hur häftigt som helst.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ryktet säger att det kommer åka folk från Skultorp för att testa på vår handbollsskola. Känns hur häftigt som helst."

Transkript

1 Stora och små Handbollsskolan Lördagen den 6 oktober kommer de. Handbollens framtid och de som kommer att skörda frukten av vårt arbete idag. Det kommer vara en härlig blandning av förväntansfulla tjejer och killar som inte har den blekaste aning om vad de ska göra och de nästan övertaggade småsyskonen som sedan födseln flängt runt på storasysters träningar, matcher, cuper och läger. Äntligen är det min tur! Lyckas vi med våra visioner för föreningen kommer dessa ungar få en fantastisk uppväxt i föreningslivet med mängder av positiva upplevelser, kompisar och erfarenheter. Sunda värderingar och respekt för sina medmänniskor. De kommer lära sig fungera i grupp, samarbeta, sova borta, jobba mot gemensamma mål och inte minst ha förbaskat roligt. Misslyckas vi och får in fel typ av ledare som stirrar sig blinda på resultattavlan och serietabellen. Föräldrar som skäller på domare. Styrelseledamöter som tror föreningen är ett företag. Folk med dold agenda och egen vinning framför föreningen. Folk utan hjärta och själ i idrottsrörelsen. Skulle det vara så illa så kommer det här bli den värsta tiden i dessa ungdomars liv. Vi har ett stort ansvar och det ska vi förvalta. Lyckas vi med spelar och ledarrekrytering till handbollsskolan så har vi går vi en spännande och intressant framtid till mötes. Ryktet säger att det kommer åka folk från Skultorp för att testa på vår handbollsskola. Känns hur häftigt som helst. Nya spelare till föreningen Vi märker redan en tillströmning av spelare utifrån till våra ungdomslag. Främst på flicksidan. Här hoppas vi det beror på att vi har en bra verksamhet och försöker balansera föreningens ekonomi utan allt för hög belastning på spelarnas föräldrar. En direkt mätbar effekt av fler spelare är såklart medlemsantalet. Vid en hastig titt så ser det redan nu ut som om vi är närmare 500 än 400 medlemmar vilket var facit förra säsongen. Stämmer detta är det en ökning på 25% vilket känns hissnande. Rapport kommer längre fram när vi kikat igenom detta noggrannare. HK Country i JSM Efter att ha haft knapert med damlagsspelare är nu situationen en helt annan. I veckan besegrades Tibro med inför nästan fulla läktare i Stöpenhallen. Laget bestod av 9 st 94:or, 2 st 95:or och 2 målvakter från 96-gänget. Då kunde inte alla 94:or vara med. På läktaren fanns fler intresserade tjejer i de här åldrarna som funderar på att börja träna.

2 Nu har redan steg 1 i JSM varit men med erfarenheter från i fjol med flera urdragningar kände jag att vi var tvungna att åtminstone försöka få med tjejerna i steg 2. Efter vädjande mail och telefonsamtal med Svenska ringde Krister Broman och meddelade att Boden fått Rimbos plats i steg 3 då dessa drog sig ur. Vill ni ha vakansen i steg 2? Svårare frågor har jag fått så nu blir det en helg i Tumba den november för damjuniorerna. För motståndet står Tumba, Lidingö och Nyköping. En möjlighet för de här tjejerna att återigen få spela ungdomshandboll. Yes! För föreningen är det här en viktig signal att vi klarar det många föreningar har problem med att få ihop: Ett juniorlag. Dessa tjejer ska spela för att det är roligt men det är ingen hemlighet att vi gärna gör en resa på damsidan motsvarande den vi gjort på herrsidan. Situationen är unik Vi har aldrig tidigare varit i närheten av den situationen vi står inför nu. Förutsättningar: - Damtruppen är i nuläget 18 st (varav 15 st är 18 år och yngre). Troligtvis ett par till på gång. - Husaren AF (HKC F96) är 17 st. - HK Country AF (97/98) är 16 st. - Jessicas 99-tjejer är 18 st. - Åsa och gängets 00:or växer med tjejer från stan så där vet vi ej antal, osv osv Många föreningar har stora problem att få ihop lag i de äldre åldersgrupperna och då framförallt på flicksidan. Vi jobbar vidare på en tränarlösning för damerna men tillsvidare kör Annica Johansson, Stefan Carlbom och jag. Samverkan och samarbete I början av veckan hade Skövde HF kallat till en sittning med oss föreningar i närområdet för att diskutera förutsättningar och möjligheter till samverkan på olika plan. Det är nästan overkligt att jämföra HK Country med klubbar från städer som är egna kommuner. Vi ska ha klart för oss att vår förening är stor och vi har, tillskillnad från många andra, verksamhet för såväl killar som tjejer. Magnus Frisk är har ju en gedigen erfarenhet av damhandboll och numera ett klarsynt föräldraperspektiv på nuvarande verksamhet främst inom Skövde HF samt en tydlig bild av hur framtiden bör se ut.

3 Så här svarade han på mitt mail där jag uttryckte vår uppskattning kring hans synsätt. Det här är Sveriges mest rutinerade damlagstränare! Läs och ta till er av hans synpunkter. Hallå; Bra jobb med att få fler spelare som fortsätter! Kul om vi tillsammans kan ge fler spelare en hemvist. Tack för värmande ord, det känns bra att vi kan resonera kring hur vi kan få fler spelare upp i åldrarna samt hur verksamheten kan förbättras. Kanske bör vi vrida fokus mer från resultat och lyssna till vilka faktorer som leder till fortsatt handbollspel. Traditionellt läggs det för mycket fokus kring att skapa elitmiljö, vad nu det är? Många verkar tro att det inte går att förena bredd och elit. Men ingen av dessa kan klara sig själv. Fler ska attraheras av handboll hela livet. En viktig bas är att rekrytera tränare och sport/klubbansvariga som har vissa grundläggande värderingar. Dessa värderingar är viktiga att få samsyn på. Och att det finns chans för alla som vill att erbjudas roll eller uppgift någonstans. Vi tappar alldeles för många idag. Ger handbollen positiva känslor och bilder till spelarna så är de beredda att fortsätta leverera som tränare och ledare i framtiden. Viktigt också att involverade klubbar känner att det blir fördelar/vinster med samarbete. Eventuellt behöver vi så småningom skapa en organisation kring dessa frågor bestående av representanter från klubbarna som också börjar påverka förbundens och klubbarnas arbetssätt. Finns mycket att ta i, som väl är. Vi hörs och ses Magnus Frisk Drar igång på riktigt Nu börjar säsongen dra igång på riktigt och de flesta lag börjar hitta sina träningsformer efter avslutad sommaridrott. Peter från Handbollsgruppen har varit och utbildat Lindas F01 i offensivt försvarsspel. Alf P03 rapporterar att hans gäng som vi var oroliga för att de skulle landa på 9 st är i dagsläget 16 st. I samma åldersgrupp har HP Skövde 19 st så här kommer det kunna bli härliga drabbningar på sikt. Vi ska även titta på lite samarbetsmöjligheter där. Vi åker med våra Husaren AF till Höör i helgen och spelar USM mot namnkunnigt motstånd. Samtidigt drar Peter och Göran till Lerum med HK Country AF i samma ärende. Detta är ju möjligt nu när vi har en samarbetsförening.

4 Grabbarna i HP Skövde/Country gjorde en riktigt bra första match i USM den gångna helgen. Övrigt motstånd var väl bra så det blir steg 2 för grabbarna framöver. Seniorer Ljunkan och gänget fixade första hemmasegern i lördags. Arrangemanget funkade bra men vi ska slipa vidare och få till ännu bättre försäljning etc. Korv med bröd kostar 10 kr så det är billigt och gott att frossa i Idrottshallen på matcherna. Den nya sargreklamen var på plats och syntes bra. Nu blir det Lidingö på söndag för grabbarna. Husaren A (De tappra krigarna) bjuder in Guldkroken och publik till Stöpenhallen fredag kväll till matchstart kl 19:45 Husaren Dam tar sig an Brätte i Arenan lördag kl 15:00. Här rycker Mattias Johansson in och tar sekretariatet. Carl-Johan Matsson och Jesper Leo har lovat att blåsa. Hade de inte gjort det skulle vi var tvungna att ställa in matchen men det är gött att det finns gubbar som ställer upp.vi kommer framöver, precis som synes, avisera seniorlagens matcher i SLA. Husaren Allstar tog i veckan en komfortabel seger nere i Ulricehamn. Enligt Agerborn tillåts Ulricehamn göra några lätta mål i slutet men ändå slutar matchen med Husaren vinst Niklas ger extra beröm till Jonas i målet.

5 Här är alla tre samlade på ett lagfoto jag hittade hos Kenny på Valle. Ytterligare 5 gubbar på foto kan ni hitta i Arena Skövde onsdagar 20:30-22:00. Spana in översta raden 4 från vänster. Japp den lille gullige killen är numera mest känd från Biggest loser. Fyra från höger däremot på samma rad hittar ni i Stöpenhallen lördagar mellan 10:00 och 11:00 som ledare för handbollsskolan pojkar. På onsdagsträningen dök det upp lite överraskningar. Peter Johansson (IFK) och Countryfostrade Marcus Wallgren. Marcus hemma från Ängelholm och jobbar. Då passar han såklart på att träna. Såg riktigt spänstig ut. Daniel Leo är ju hemflyttad och igång. SHF vill träffa HK Country I veckan fick jag följande mail. Hej Jan! Hoppas allt är bra. Återkommer om möjlighet till möte för erfarenhetsutbyte. Mitt förslag är den 17 oktober i Göteborg med start kl 12 eller 13 och avslutning med Champions League- Sävehof- Atletico Madrid på kvällen kl 19. Hur ser det ut för dig? Vänliga hälsningar Christer Thelin Christer Thelin VD Svenska Handbollförbundet Idrottens Hus Stockholm , christer.thelin@handboll.rf.se Tyvärr kunde jag inte den här gången heller men det ska bli spännande att diskutera detta framledes.

6 Hubbe i röd/svart Förra veckan hade vi fotomodellerna Bedda, Gummi och Litborn. Den här veckan har vi Sjöstrand. Våra handbollsskolespelare kommer ha få samma träningströja som svenska landslagets OS-målvakt! Det tycker i alla fall jag är svincoolt. Stödpengar från Svenska spel Vi uppmanar inte till spel men för er som ändå spelar med spelkort från Svenska Spel kan registrera er genom att klicka på den röda bannern. Då får Country poäng och i förlängningen kan det bli pengar till klubben. Som ni kan se är detta klippt från hemsidan Aktuella matcher i Stöpenhallen Tjing Karlgren

13 lag är anmälda till spel får se om även F03 kan få efteranmäla sig.

13 lag är anmälda till spel får se om även F03 kan få efteranmäla sig. Vecka 50 Hallbybollen Fredagen den 4 januari samlas 130 spelare och ledare från HK Country för att åka buss ner till Jönköping och Hallbybollen. Ett par lag tar sig ner på egen hand. 13 lag är anmälda

Läs mer

God Jul och Gott Nytt år

God Jul och Gott Nytt år God Jul och Gott Nytt år F02 i Hjo Kenneth rapporterar: I söndags var vi DF-02 och spelade en miniturnering i Hjo. Vi var representerade med 2 lag, Tibro också med 2 lag samt att Guldkroken hade 1 lag.

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

Föräldramöte pojkar -05

Föräldramöte pojkar -05 Föräldramöte pojkar -05 2015-02-01 2/15/2015 1 Agenda Presentation av tränare Våra mål 2014/15 Träningar och laget Minisammandrag / Cupper Kommunikation Förväntningar o På tränare, barn och föräldrar Föräldraengagemang

Läs mer

Vecka 41. Boendet i Grottbyn, campingen vid Skånes djurpark, var toppen och kan verkligen rekommenderas.

Vecka 41. Boendet i Grottbyn, campingen vid Skånes djurpark, var toppen och kan verkligen rekommenderas. Vecka 41 Handbollsskolan Från lördagens handbollsskolestart rapporterar Thimberg att det var 37 pojkar (5 st som inte kunde komma) och tjejerna var 34 st enligt Robban och Jonas! Coolt Den 27:e kommer

Läs mer

Skövde Handbollsflickor. Kick Off Säsongen SKÖVDE HF F03

Skövde Handbollsflickor. Kick Off Säsongen SKÖVDE HF F03 Skövde Handbollsflickor Kick Off Säsongen 2015-2016 SKÖVDE HF F03 Agenda 09:00- Samling 09:05- Information 10:00- Utdelning matchställ Spelarfoto 10:15- Lagfoto 10:20- Träningspass 1 11:30- Lunch med TV-

Läs mer

IFK Bankeryd/IK Cyrus

IFK Bankeryd/IK Cyrus IFK Bankeryd/IK Cyrus 2017-2018 Proffsig upplägg med planering och mål man ska veta vart man är på väg efter varje avslutad säsong en stor träningsgrupp med mycket matcher och nivå indelning efter ambition

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

Husaren AF96, mot Kärra. Om vi blundar gör det inte ont. Delad glädje är dubbel glädje. HP Skövde/Country 1, AP96 mot Kropps

Husaren AF96, mot Kärra. Om vi blundar gör det inte ont. Delad glädje är dubbel glädje. HP Skövde/Country 1, AP96 mot Kropps Skadevi cup Under helgen var det handbollsfest i stan. Någon sa att befolkningen i Skövde ökar med 15 000 den här helgen. Det är ju inte så tokigt för handeln, varumärket Skövde etc etc. Husaren A tog

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. November månad har varit en spännande månad för alla

Läs mer

Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag

Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag Ungdomssektionen Skara HF 2010-04-05 Detta dokument är ämnat som ett informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag. Anledningen till att

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

Föräldramöte 1/5 P08

Föräldramöte 1/5 P08 Föräldramöte 1/5 P08 Agenda - Planering 2016 -Träning -Matcher - Fotbollsförälder i NSK -Viktigt! - Klubben: Arrangemang, Vinröda tråden Laguppställning John Videgren Jakob Stoltze Linda Peterson Katja

Läs mer

BREDD GER EN LJUS FRAMTID

BREDD GER EN LJUS FRAMTID BREDD GER EN LJUS FRAMTID En bråkdel av ungdomsledarna har elitbakgrund. Det innebär att breddverksamheten fostrar framtidens föreningsmänniskor. HK Country hade under säsongen 2017/18 5 seniorlag. Det

Läs mer

Verksamhetsplan Träningsgrupp P07-2 År 2015

Verksamhetsplan Träningsgrupp P07-2 År 2015 Verksamhetsplan Träningsgrupp P07-2 År 2015 1. Värdegrund Vi är en förening som är öppen för alla Vi står för alla individers lika värde Vi verkar för öppenhet i vår verksamhet Vi verkar både för gemensam

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

VÅR POLICY. Beslutad av medlemsmötet

VÅR POLICY. Beslutad av medlemsmötet 1 Marks Handbollsklubb VÅR POLICY Beslutad av medlemsmötet 20180418 Innehåll Inledning:... 2 Klubbens policy:... 3 Värdegrund:... 3 Klubbens vision:... 3 Klubbens målsättning:... 3 Sportsliga riktilinjer:...

Läs mer

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF Älgarna En fotbollsförening för pojkar, flickor, dam och herrar baserad på ungdomsverksamhet samt senior verksamhet. Föreningen bildades 1919 och sysslar bara med fotboll på

Läs mer

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt!

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt! LB07 P04 (2018) LB07 som klubb LB07 är idag en av Skånes största fotbollsförening med drygt 1 300 aktiva. Målet är att vi skall vara bland Sveriges bästa utbildnings- och utvecklingsmiljöer för unga spelare.

Läs mer

LYSEKILS HANDBOLLSKLUBB

LYSEKILS HANDBOLLSKLUBB LYSEKILS HANDBOLLSKLUBB VI VÄRNAR OM FRAMTIDEN - Handboll skall vara roligt - Respektera kompisar, ledare, domare och föräldrar - Utveckling i första hand vinst i andra hand - I en god social miljö skapas

Läs mer

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Projektets namn: Sökande: Avtal 230 Stiftelsen Werner von Seydlitz Vetlanda BK U07 Kontaktpersoner: Daniel Gustavsson, daniel@vetlandabk.se, 070-514 55 22 Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Per Månson, per.manson@vetlandabk.se,

Läs mer

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Kenty pojkar födda 2002 Föräldramöte 21 april - Välkomna! Kommunikation Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Mailadresser. Träningstid Onsdag kl 17.00-18.30

Läs mer

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 SYFTE OCH MÅLGRUPP... 3 DOKUMENTANSVARIG,

Läs mer

Föräldramöte 10 april

Föräldramöte 10 april Föräldramöte 10 april - Serie Johan informerar om att vi kommer spela i 2 olika serier. Detta gör man om man har mer än 20 spelare i laget. Har man bara ett lag kommer man med många spelare alternativt

Läs mer

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Entré vuxen 100 kr - Pensionärer 60 kr - Ungdom 15-17 år 30 kr - Barn 0-14 år samt medlemmar med medlemskort fri entré Köp årskort på

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE LUGI P08. Lunds stolthet

FÖRÄLDRAMÖTE LUGI P08. Lunds stolthet FÖRÄLDRAMÖTE 180405 LUGI P08 03 AGENDA Presentation Klubben Laget Principer - Breda spåret! Hur spelar vi? Hur tränar vi? Våra roller? Bra föräldraskap Livslärdomar Du behövs i föreningslivet Lundaspelen

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Lag P 05 Datum 2012-05-16! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Huvudansvarig Tränare Anders Björk Tränare Marcus Sjödén Tränare Richard Claesson Tränare Mattias Hess Tränare Magnus

Läs mer

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER KONFERENS VRIGSTAD 15-16 OKTOBER Under helgen var det många givande och nyttiga diskussioner bland deltagarna. Har valt att göra någon form av arbetsfördelning och vem som gör vad och när. Det som togs

Läs mer

Grebbestads Idrottsförening

Grebbestads Idrottsförening Grebbestads Idrottsförening Barn- och Ungdomsfotboll Policy Föräldraguide GIF's Röda Trådar Grebbestads IF www.grebbestadsif.se e-mail: info@grebbestadsif.se Bryggerigatan 15B Tel. 0525-106 63 Bankgiro

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Agenda Föräldrafolder Trivselregler Upplägget 2018 Träningar, Seriespel och Cuper Träningar, seriespel, cuper, träninsgmatcher Kommunikation Ny hemsida

Läs mer

Information inför säsongen

Information inför säsongen Information inför säsongen 2015-2016 Internationell basketcup 2017 På ett styrelsemöte nyligen klubbades det igenom att Onsala Pirates ska försöka åka på en internationell basketcup våren/sommaren 2017

Läs mer

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan AIK Handbollsförening Mål och verksamhetsplan 2015 2016 Ekonomi Vi har nu lyckats bygga upp en buffert och går in i årets verksamhet med ett överskott på lite drygt 100.000kr. Det betyder att vi bara behöver

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2016/2017 Styrelsen Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Ansvarig Damakademin Ansvarig Herrakademin Ansvarig Ungdom Adj. ledamot Karl Gustav Holmgren Jan Hansson Åsa Berling

Läs mer

Vision. Mer än idrott - En klubb full av stjärnor

Vision. Mer än idrott - En klubb full av stjärnor Vision Mer än idrott - En klubb full av stjärnor Verksamhetsidé Vi ska bedriva verksamhet inom fotboll, innebandy, cykel, gymnastik och skidor så att alla ges möjlighet till en aktiv fritid där man kan

Läs mer

SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY

SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY 2015/2016 TILLSAMMANS VÅGAR VI VÄXA Foto: Johan Eriksson T orsdagen den 18 december 2014, på kvällen, hände det något magiskt i Fisksätra Sporthall. Det var fullt på läktarna

Läs mer

Vad är det för typ av självplågare som frivilligt utsätter sig för det här? Gratis!!!

Vad är det för typ av självplågare som frivilligt utsätter sig för det här? Gratis!!! Reflektioner över vecka 39 Utan de här är vi ingenting En förening utan ledare är en paradox. Det kan finnas hur många spelare och pengar som helst men utan ledare ingen förening. Jag hoppas alla runtomkring

Läs mer

Handbollsskola för 09:or Flickor & pojkar åk1

Handbollsskola för 09:or Flickor & pojkar åk1 Handbollsskola för 09:or Flickor & pojkar åk1 22 gånger 15 oktober 2016-8 april 2017 Lidingö SK Lidingö SK grundades 1933 och har genom åren fostrat många Lidingöungdomar i en mängd olika sporter (fet

Läs mer

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala HK Aranäs 2017/2018 Flickor -05 Onsala Föräldragrupp Ansvar Namn F-grupp Micaela Pilo Föräldragrupp F-grupp Sanna Olausson Ansvarig Anna verdin Ledare Ansvar Namn Lagansvarig Per Lindmark Tränare Anders

Läs mer

Detta är ÖHK. En ideell idrottsförening inom RF och som äger ett aktiebolag PSF AB.

Detta är ÖHK. En ideell idrottsförening inom RF och som äger ett aktiebolag PSF AB. Detta är ÖHK En ideell idrottsförening inom RF och som äger ett aktiebolag PSF AB. Önnereds HK En förening i Väster som älskar handboll. Med en bred ungdomsverksamhet som är väl organiserad kommer sportsliga

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Föräldramöte. IFK Fjärås F

Föräldramöte. IFK Fjärås F Föräldramöte IFK Fjärås F06 2014-04-08 www.laget.se/ifkfjarasf06 1 Vårt goa gäng www.laget.se/ifkfjarasf06 2 Agenda Presentation av ledare och faddrar Ledarnas målsättning IFK Fjärås riktlinjer - Social

Läs mer

Går i linje med RF:s strategi för Svensk Idrott 2025 och riktlinjerna inom Idrottslyftet.

Går i linje med RF:s strategi för Svensk Idrott 2025 och riktlinjerna inom Idrottslyftet. Vad är Grundstenen? En total genomlysning av handbollsklubben där vi tar vara på vad andra klubbar gjort bra och ger en meny av förslag och idéer för att tillsammans bygga den bästa klubben på platsen

Läs mer

ESLÖVS IK F 04 FÖRÄLDRAMÖTE 2/9

ESLÖVS IK F 04 FÖRÄLDRAMÖTE 2/9 FÖRÄLDRAMÖTE 2/9 SERIESPEL Två serier blev det till slut, vi ska spela i A och C serien. 12 respektive 13 lag. Fortfarande en del spelare som kommer att spela i båda lagen. Vill fortsätta att använda seriespel

Läs mer

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Karin Redelius, GIH Dennis Hörtin & Mark O Sullivan, AIK Natalie Barker-Ruchti, Göteborgs universitet Selektion och tidiga satsningar från

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

Bromma KFUK-KFUM Volleyboll

Bromma KFUK-KFUM Volleyboll Bromma KFUK-KFUM Volleyboll Klubbpresentation Samt Sponsorpaket 2005/2006 Bromma KFUK-KFUM Volleyboll Besöks adress: Alviksvägen 30 Organisations nummer: 802010-5550 Post adress: Box 140 23 Förenings nummer:

Läs mer

VÄLKOMMEN FÖRÄLDRAMÖTE LUGI P08. Lunds stolthet

VÄLKOMMEN FÖRÄLDRAMÖTE LUGI P08. Lunds stolthet VÄLKOMMEN FÖRÄLDRAMÖTE 171004 LUGI P08 03 AGENDA Presentation Klubben Laget Principer - Breda spåret! Hur spelar vi? Hur tränar vi? Våra roller? Bra föräldraskap? Kallelser, 10 minuter innan, Livslärdomar

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01 3 Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01, 3 Mars 2015 AGENDA Truppen Ledare/tränare Seriespel Kommunikation Matchkallelser Träning Tränings upplägg På gång Medlemsavgift

Läs mer

Föräldraenkät våren Linda Wemmert

Föräldraenkät våren Linda Wemmert Föräldraenkät våren 2018 Linda Wemmert ENKÄTEN STATISTISKT UNDERLAG Hur har urvalet dragits? Alla föreningar ombads att maila ut till föräldrar till alla sina spelare från skridskoskola upp till J18. Ingen

Läs mer

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015 AIK Handbollsförening Mål och verksamhetsplan 2014 2015 Ekonomi Vi behöver bygga upp en buffert på totalt cirka 100.000kr, men går in i årets verksamhet med ett underskott på cirka 35.000kr och lån hos

Läs mer

Den lilla klubben med det stora hjärtat!

Den lilla klubben med det stora hjärtat! Den lilla klubben med det stora hjärtat! Syfte Syfte med denna ledarguide är att ge riktlinjer och stöd till dem som är berörda av vår verksamhet. Vision Fotboll för alla! Getinge IF:s vision är att ha

Läs mer

SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09)

SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09) SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09) 180409 AGENDA Truppen Uppföljning Finansiella läget & budget nästa säsong Matcher och cuper Organisation Kläder Aktiviteter TRUPPEN 2017/2018 Brooklyn

Läs mer

VÄLKOMMEN! Lunds stolthet

VÄLKOMMEN! Lunds stolthet VÄLKOMMEN! FÖRSLAG TILL AGENDA Välkomna! Minnesanteckningar Presentation ledare Presentation föräldrar Träning Match och Cuper Organisation föräldrar lagkassa, hemsida, laglista, körning, funktionär, domarvärd,

Läs mer

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015 Policydokument Kovlands IF Fotbollssektion 2015 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Välkommen till Kovlands IF... 3 Verksamhetsidé... 4 Policy för Fotbollen... 5 Spelare....6 Ledare....7 Förälder....8

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Dagens agenda Information från ungdomssektionen Ledarorganisation 2015 Laget & föräldrar Föräldrainsatser under året Hemsidan, kalender, mail Träningar, cuper,

Läs mer

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Föräldramöte ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Träningar säsongen 2017/18 Hur många träningar tror ni vi har haft? 90 st inkl målvaktsträningar Hur tror ni träningsnärvaron varit i snitt? Målet var 2

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms

Läs mer

Begreppet ungdomsledare omfattar både de personer som har tränaruppgift och de som har en lagledarfunktion i ungdomslaget.

Begreppet ungdomsledare omfattar både de personer som har tränaruppgift och de som har en lagledarfunktion i ungdomslaget. Gula Linjen Grundvärdering Vi ska genom vår handbollsverksamhet erbjuda barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning som utvecklar både fysisk och social förmåga samt samarbete och ansvarstagande.

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

P03 FÖRÄLDRAMÖTE

P03 FÖRÄLDRAMÖTE P03 FÖRÄLDRAMÖTE 2015-09-05 Introduktion Ambition för säsongen Kalender Ekonomi alla är delaktiga i laget Kommentarer, återkoppling & frågor AGENDA Ledare Torbjörn Håkansson, Tomi Ahovalli, Magnus Bystedt,

Läs mer

Inbjudan Öresund Meeting och Späckhuggarsim 2016!

Inbjudan Öresund Meeting och Späckhuggarsim 2016! Inbjudan Öresund Meeting och Späckhuggarsim 2016! Även i år kombinerar vi Öresund Meeting och Späckhuggarsim. Ni anmäler er till både Öresund Meeting och Späckhuggarsim på kansliet online. Alla åker ner

Läs mer

Mål för barn- och ungdomslag

Mål för barn- och ungdomslag LEDARPÄRM 2014 Mål för barn- och ungdomslag Kågedalens AIF:s barn- och ungdomsfotboll ska genom välorganiserad verksamhet bereda plats till alla barn och ungdomar som vill spela fotboll. Dessutom stimulera

Läs mer

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018 Värmdö IF Innebandy F-07 Säsongen 2017/2018 Innebandyn vill - Innebandyförbundet Riktlinjer INNEBANDY FÖR BARN Skapar ett livslångt intresse för idrott och innebandy. Ger alla som vill möjlighet att delta.

Läs mer

Antal matcher. Första match Spelplats. Matchvärdar. Kommentar Fadderlag. Dag

Antal matcher. Första match Spelplats. Matchvärdar. Kommentar Fadderlag. Dag Dag Första match Spelplats Antal matcher Matchvärdar Kommentar Fadderlag 2018-01-04 18:45 Aranäshallen A HJ Elit - * kansli info se nedan 2018-01-09 18:30 Aranäshallen B 2 AP 2018-01-10 20:00 Aranäshallen

Läs mer

Föräldramöte 18/5 P05

Föräldramöte 18/5 P05 Föräldramöte 18/5 P05 Agenda - Vinröda tråden - Friends/Prové - Föreningen 2014 - Spelarutbildningsplan NSK - Träning - Matcher - Cuper / Läger / 7- manna - VikMgt! Vinröda tråden MålsäOning Vårt övergripande

Läs mer

ROSLAGEN ROSLAGEN HOCKEY JUNIORER

ROSLAGEN ROSLAGEN HOCKEY JUNIORER Informationsmöte Juniorsektionen Roslagen Hockey 2017-2018 Tre föreningar ett lag Agenda Bakgrund, mål och syfte Schematisk organisation Att samarbeta tre föreningar Kommande aktiviteter Ekonomi och spelaravgifter

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY 1 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-04-12 PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY AGENDA SERIESPEL/LAGINDELNING VAD F-06 FOKUSERAR PÅ 2016 FÖRÄLDRARS ROLL PÅ KANTEN

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen - 2019-02-21 Agenda Mer än bara fotboll Vision 2022 Förändringar 2019 Fotbollsgruppen Föräldraengagemang Föräldragrupp Trivsel Säsongsplanering Träningar Seriespel

Läs mer

Frågor och svar. Huvudfrågor

Frågor och svar. Huvudfrågor Frågor och svar Huvudfrågor Fråga: Varför görs denna sammanslagning av HK Malmö och Dalhems IF? -För att handbollen i Malmö ska utvecklas genom bredd för att nå elit även på damsidan. HK Malmö är starka

Läs mer

Föräldramöte Nu blir vi ett ungdomslag det innebär många förändringar - Alla måste hjälpa till

Föräldramöte Nu blir vi ett ungdomslag det innebär många förändringar - Alla måste hjälpa till Föräldramöte 2017 Agenda: Utbildning med Friends Organisation Lagförråd utrustning i hallen Poolspel Träningarna Regler MyClub.se Avgifter Övrigt Utrustning Föräldrar foldern Föräldramöte 2017 Nu blir

Läs mer

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN Antagen av styrelsen januari 2019 BAKGRUND - Tränare agerat med egna lösningar - Beslut som dragit ut på tiden och varit kortsiktiga - Ofta dåligt samarbete mellan lagen MÅL -

Läs mer

Fagersta Södra IK POLICY

Fagersta Södra IK POLICY Fagersta Södra IK POLICY 2010 1. Vad som gäller för olika åldrar 1.1 Fem-manna: 6-8 år, fotbollsskola 1.2 Sju-manna: 9-12 år 1.3 Elva-manna: 13-14 år 1.4 Elva-manna: 15-16 år 1.5 Elva-manna: Junior 2.

Läs mer

Föräldramöte agenda

Föräldramöte agenda Föräldramöte 20170504 agenda Kort årsberättelse och nuläge för P06 Kontentan av HFF ungdoms FAS möte Ert ansvar som föräldrar vad innebär det Barnens ansvar Cuper? Kassa Fotografering Övriga frågor Kort

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy Åre SLK Fotboll Klubben för ALLA! Klubbpolicy Fotboll Att spela fotboll innebär att du är med i världens största idrott. Fotboll spelas över hela världen och själva bollen är kanske världens populäraste

Läs mer

Reymersholms IK. Gröna Tråden. Föreningens syfte, vision, värderingar och målsättningar för verksamheten. Beslutad av styrelsen 25/1 2017

Reymersholms IK. Gröna Tråden. Föreningens syfte, vision, värderingar och målsättningar för verksamheten. Beslutad av styrelsen 25/1 2017 Reymersholms IK Gröna Tråden Föreningens syfte, vision, värderingar och målsättningar för verksamheten Beslutad av styrelsen 25/1 2017 1 Syfte Föreningens syfte är att bedriva verksamhet där vi: Spelar

Läs mer

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center Entré vuxen 100 kr - Pensionärer 60 kr - Ungdom 15-17 år 30 kr - Barn 0-14 år samt medlemmar med medlemskort fri entré Köp årskort

Läs mer

P 07 (FS 7) Registrering av uppgifter spelare Ekonomi Klädbeställning Vår verksamhet Föräldramedverkan Hur vi informerar

P 07 (FS 7) Registrering av uppgifter spelare Ekonomi Klädbeställning Vår verksamhet Föräldramedverkan Hur vi informerar P 07 (FS 7) Registrering av uppgifter spelare Ekonomi Klädbeställning Vår verksamhet Föräldramedverkan Hur vi informerar Registrering av uppgifter - spelare Spelarens: Namn Personnummer, fullständigt (10

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

DETTA ÄR MINA GRABBAR!

DETTA ÄR MINA GRABBAR! DETTA ÄR MINA GRABBAR! NAMN: Amir Omercehajic SPELARNUMMER: 12 FÖDELSEÅR: 1984 LÄNGD: 1,82 m VIKT: 84 kg POSITION: Målvakt YRKE: Lagerarbetare MODERKLUBB: Orust HK ÖVRIGA KLUBBAR: Tjörns HK, Stenungsunds

Läs mer

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med!

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med! Rosersbergs IK Den stora klubben i det lilla samhället Alla får vara med! rosersbergsik.se Det du håller i din hand är information till dig som aktiv, ledare/ tränare, förälder, medlem eller blivande medlem.

Läs mer

Riktlinjer och kloka ord från förbundsnivå.

Riktlinjer och kloka ord från förbundsnivå. Inledning och bakgrund. Detta är det nya vägledande dokumentet som tillsammans med allmänna riktlinjer för THC ungdomssektion framtagits av Kanslichef, tränare samt ledare inom klubbens ungdomssektion

Läs mer

Ulricehamns IFK P-02

Ulricehamns IFK P-02 Ulricehamns IFK P-02 Föräldramöte 2015-02-19 Anders, Mikael, Fredrik, Bernt, Jerker och Mattias Ulricehamns IFK P-02 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong

Läs mer

Föräldramöte P08:

Föräldramöte P08: Föräldramöte P08:10 2017-03-28 Agenda: Introduktion och presentation närvarande Träningsinformation Information om Sankt Erikscupen Övriga cuper Cafeteriabemanning 25-27 augusti Lagkassan Lagaktiviteter

Läs mer

Rimbo/Hallsta U Föräldramöte

Rimbo/Hallsta U Föräldramöte Rimbo/Hallsta U16 2016-2017 Föräldramöte Agenda Kommande säsong i korthet Organisation ledare och spelare Att vara en del av Rimbo IF och Hallsta IK Fokus framåt Föräldrarnas roll i verksamheten Kommande

Läs mer

Oranga-tråden. Policydokument för Torns IF. En förening i utveckling

Oranga-tråden. Policydokument för Torns IF. En förening i utveckling Oranga-tråden Policydokument för Torns IF En förening i utveckling (Rev. A 2012-08-20) Innehållsförteckning Introduktion... 3 Värdegrunder, Moral och Etik... 3 Svenska Fotbollförbundet... 3 Torns IF:s

Läs mer

Välkommen till Sandarna BK!

Välkommen till Sandarna BK! Välkommen till Sandarna BK! Sandarna skall vara en betydande och viktig aktör i Majorna, både idrottsligt och socialt (föreningens vision, antagen 2015) 1 Innehåll Om oss... 3 Gemensamt ansvar... 4 Föräldrapolicy...

Läs mer

Datum: Ändring/revision: Initierad av:

Datum: Ändring/revision: Initierad av: Kärra HF Gul tråd Revisionshistoria Denna sida beskriver de ändringar/revisioner som gjorts i dokumentet. Revideras av styrelsen årligen. Datum: Ändring/revision: Initierad av: 2015-11-23 Version 2.0 Styrelsen

Läs mer

VILKEN MÅLSÄTTNING HAR DU SOM FÖRÄLDER FÖR DITT BARNS IDROTTANDE?

VILKEN MÅLSÄTTNING HAR DU SOM FÖRÄLDER FÖR DITT BARNS IDROTTANDE? DEN STÖDJANDE FÖRÄLDERN Du som förälder kommer finnas där för ditt barn oavsett om han lyckas eller misslyckas Vi ledare vill inte att du som förälder skall vara tyst En förälder blandar ofta ihop vägskylten

Läs mer

Ledarträff

Ledarträff Ledarträff 2014-11-03 Närvarande: Sofia, Johan K, Dennis, Victoria, Tor, Jimmy, Björn, Malin v E, Malin G, Emma, Kristofer, Fredrik Kort info och lägesrapport Läget i lagen kort rapport från varje grupp

Läs mer

Gröna tråden. Policydokument för Grönahögs IK En förening i Utveckling. (Rev. A )

Gröna tråden. Policydokument för Grönahögs IK En förening i Utveckling. (Rev. A ) Gröna tråden Policydokument för Grönahögs IK En förening i Utveckling (Rev. A 2012 11 16) Innehållsförteckning Introduktion... 3 Värdegrunder, Moral och Etik... 3 Svenska Fotbollförbundet... 3 Grönahögs

Läs mer

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA 2016-08-09, Ystad Arena AGENDA FÖR MÖTET: Ledarstaben U-laget Säsongen 2017/2018 Riktlinjer SM Serie,Cuper, SM mm Utvecklingssamtal Funktionärer till hemmamatcher Ekonomi Kommunikation

Läs mer

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015 Planeringsdokument 2015 Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04 Från: Tränarna Bjärreds IF P-04 Datum: April 2015 Innehåll Inledning... 2 Föräldrarnas medverkan och ansvar... 3 Laguttagning... 3 Cuper/turneringar...

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16 Författare: Carl Planthaber 1 Inledning Föreningen Vasa Gymnastik har under terminen haft fem aktiva grupper med barn mellan åldrarna 6 och 12 år. Under terminen har föreningen

Läs mer

Föräldramöte ÖIF P

Föräldramöte ÖIF P Föräldramöte ÖIF P07 2018-03-24 Agenda Föräldrafolder Upplägget 2018 Träningar Träningsläger DK Seriespel Ulvacupen Öjersjöcupen Kommunikation Övrigt Föräldrafolder Upplägget Tränarna: Henrik Augustsson

Läs mer

Grimsås IF Policy. Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar.

Grimsås IF Policy. Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar. Grimsås IF Policy Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar. Fotboll är framför allt glädje, sammanhållning i med och motgång, kamratskap och hänsynstagande till andra. Policy angående

Läs mer