Protokoll föräldramöte 22 augusti

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll föräldramöte 22 augusti"

Transkript

1 Protokoll föräldramöte 22 augusti 1. Truppen och tränare Vi har inte så stora förändringar i truppen sen förra säsongen. Hadisa har börjat spela med 96/97-laget och Alva i Vit har slutat. Vi har fått tre nya tjejer i år. Det är Lina Ericsson som tidigare spelat med Älandsbro, Nelly Bylund som tränade med oss redan förra säsong och efter föräldramötet har Mona önskat att få spela med oss. Mona spelade förra säsongen i HSK Lina ansluter i Röd, Nelly och Mona spelar med Vit. Då det gäller tränarna kommer Stig Myris Westerberg att hjälpa till med träningarna denna säsong. Det är osäkert hur mycket Anders Lundgren kan hjälpa till med träningarna. Men de träningar han är med på, kommer han inrikta sig på att träna målvakterna. Truppen och tränarna ser ut som följer, i detta nu. Truppen Röd (16 st) Clara Gustafsson Elin Nilsson Ellen Burén Emilia Edmark Emilia Eriksson Emmy Näslund Fanny Boman Frida Brännlund Hanna Nilsson Ida Forström-Spiik Johanna Westman Linn Eideberg Lina Ericsson Lisa Sjödin Minna Werner Moa Sellgren Tränare: Magnus Näslund Magnus Eriksson Vit (16 st) Amanda Selin Amy Cedervall Elin Modig Elin Pettersson Elina Lundgren Ella Östberg Emma Kleverud Ida Wållberg Josefin Kinert Julia Billström Maja Bolstad Mikaela Westerberg Nelly Bylund Nora Magnusson Sandra Westerberg Mona Tränare: Camilla Lundgren Stig Westerberg Anders Lundgren 2. Träningsupplägg Alla 5 tränarna hjälps åt med träningarna. Vi kommer träna 2 gånger i veckan, tider okända för närvarande. Förhoppningsvis kommer vi även att kunna lägga in några teoripass denna säsong. En förändring från förra säsongen är att vi kommer att ändra lite på träningen närmast efter match. Träningen efter match: Vi samlas 15 minuter innan vi får tillträde till fotbollsplanen, för att lagvis gå igenom senaste matchen. Vi kommer träna lagvis för att kunna träna, vad respektive lag behöver träna på. Andra träningen: Gemensam träning med båda lagen.

2 3. Förändringar i seriesystemet ÅFF kommer fr.o.m denna säsong spela med divisionsspel, utgångspunkt är kunskap istället för åldersfixering. Tanken är att det ska bli jämnare matcher och serier. Vår serie, division 5 (rekommenderad ålder = 12 år), spelar 7-manna. De 2 lag som kommer sist i serien efter vårsäsongen åker ned i division 6 och de 2 bästa från division 6 kommer upp under höstsäsongen. Detta kommer förhoppningsvis göra att höstsäsongens serie blir jämnare. Det är ingen uppflyttning i vår serie, då division 4 spelar 11-manna. I övrigt inga direkta förändringar för vår del. 4. Ekonomi Vi har för närvarande ca kr i lagkassan. En mer utförlig verksamhetsberättelse kommer senare från vår kassör, Barbro Spiik. Medlems- och anläggningsavgift ska betalas senast den 15 mars till Barbro Spiik. Hon bor på Betesvägen 58, telefon: Medlemsavgiften är 250 kr för enskild medlem och 500 kr för familj. Anläggningsavgiften är 200 kr för 7-manna lag. Föräldramötet beslutade att vi skulle betala 500kr, där de överskjutande 50 kr går till lagkassan. När ni betalar medlemsavgiften och betalar mer än för ert barn, t.ex. för en familj måste ni meddela namn och personnummer till Barbro så hon kan meddela det till klubben då hon redovisar medlemsavgifterna. 5. Cuper under året Tränarna har planerat in 3 cuper/lag under säsongen. En på våren och en på sommaren för respektive lag, sen avslutar vi på hösten med en cup där lagen spelar gemensamt en cup för 11-manna lag. Vårcuper: Vit april Kramfors Indoor Soccer Cup Plats: Kramfors Arena Sportcenter, tennistältet. Röd 24:e april Frånö gruscup Plats: Frånö grusplan Sommarcuper: Vit 1-4 juli Örncupen Plats: Örnsköldsvik Röd 5-8 augusti Mid nordic cup. Plats:Timrå Höstcup: 21:e augusti Själacupen Plats: Själevad, Ö-vik Båda lagen gemensamt.

3 Röd: De cuper som ledarna i Röd valt ut att delta i är det endast lagavgifter och de täcks av bidraget vi får från Bik SK. Vit: I de cuper ledarna valt ut är det både en lagavgift och en deltagaravgift. Lagavgiften står Bik SK för, men deltagaravgiften måste vi betala själv. I vårcupen i Kramfors är deltagaravgiften 165 kr/spelare. Deltagaravgiften inkl. 2 st lunch, 1 middag och bad. Cupen är en 2 dagars cup, men vi kommer åka upp och ner båda dagarna. Då det gäller sommarcupen är den en fyra dagars cup. Där kommer vi övernatta med tjejerna. Lagavgiften täcks av bidraget från Bik SK, men deltagaravgiften är på 750kr/spelare, den måste vi betala själva. I deltagaravgiften ingår bl.a. mat under alla dagarna (frukost, lunch, middag och kvällsfika) samt lite annat. OBS! Det är viktigt för oss att veta vilka tjejer som har möjlighet att delta i de olika cuperna. Då det gäller vårcuperna måste vi få svar innan den 15 mars, om ni kan delta och då det gäller Vit innebär det en kostnad på 165 kr/spelare. Då det gäller sommarcuperna och höstcupen är det kanske lite svårt att veta om ni är på semester men vi skulle vilja få in en intresseanmälan innan den 15 mars om vilka tjejer som har för avsikt att följa med på cuperna. För Vits spelare innebär det en kostnad på 750kr/spelare för sommarcupen. Tanken är att de spelare i respektive lag som inte har möjlighet att delta i sitt lags cup, får möjlighet att följa med på det andra lagets cup, om vi behöver fylla upp det laget med fler spelare. Om er tjej inte kan delta i sitt lags cup, vill vi att ni meddelar om de kan vara med i andra lagets cup. Länkar till hemsidor för de olika cuperna finns på hemsidan om ni vill läsa mer om cuperna, detta gäller dock inte vårcupen i Frånö som inte fått fram en hemsida i skrivande stund. Själacupen har inte heller en hemsida än, men inbjudan vi fått ligger under Dokument. 6. Ansvarsområden Kassör: Barbro Spiik kommer att vara kassör för våra lag även denna säsong. Fikaansvariga Efter önskemål från de fikaansvariga kommer de som är ansvariga för fikat även vara matchvärdar. Därför kommer vi inte ha fasta matchvärdar denna säsong utan det blir de fikaansvarigas uppgift att även vara matchvärdar. Vi hade 4 frivilliga på föräldramötet som anmälde sig till uppdraget att sköta ansvaret för fikaförsäljningen. Från Röd var det Lisas mamma och Claras föräldrar och från Vit var det Elin Ps mamma och Majas mamma.

4 Lagledare Lagledarens uppgift är att hjälpa tränarna med saker runt omkring matcherna. Hålla ordning på tjejerna och sköta saker och ting så tränarna kan koncentrera sig till 100 % på match och träning. Lagledaren uppgifter: Tillsammans med tränare hålla god kontakt med föräldrarna Delta vid ledarträffar som klubben arrangerar Tillsammans med tränare vara lagets kontaktperson mot Bik SK och andra föreningar Delta på bänken vid matcher och cuper Finnas tillhands för laget och tränare inför och efter match Fylla i laguppställningar vid matcher och cuper Kontakta/boka domare för hemmamatcher Betala domararvode efter match Skicka matchresultatet till ÅFF Anna Berglund var under förra säsong lagledare för Vit. Denna säsong har hon önskemål om att någon annan tar över uppdraget. Röd behöver en lagledare också. Magnus och Magnus har önskemål om en mamma som kan styra upp tjejerna i omklädningsrummet. Dra-in-pengar grupp: Vi beslutade på föräldramötet att vi ska ha en dra-in-pengar grupp. Gruppens uppgift är att komma med idéer om hur vi kan dra in pengar till våra lag. De har även uppgiften att se till att idéerna blir genomförda. Förslag på aktiviteter som nämndes på föräldramötet var bl.a. försäljning av fryspåsar. Det är OK från Bik SK att vi jagar sponsorer själva bland företag, oftast är det ju föräldrakontakter som utmynnar i sponsring. Anläggningsgrupp: På ledarmötet som var efter föräldramötet har det tillkommit ett till ansvarsområde. Vi behöver ett namn från varje lag på en person som ska ingå i anläggningsgruppen som ska hjälpa till att hålla Bik SKs anläggning i topptrim. Det kommer finnas en huvudgrupp i anläggningsgruppen som beslutar vad som bör göras. Sen ska de som ingår i den stora gruppen hjälpa till med att utföra detta. De ska alltså tillföra arbetskraft och kompetens. Kassör: Barbro Spiik Fikaansvarig: Vit:Jeanette Bolstad, Annika Pettersson Röd: Christina Norberg, Kristina Söderholm Lagledare: Vit: vakant Röd: vakant Dra-in-pengar: Vit: vakant, vakant Röd: Birgitta Fransson, vakant Anläggningsgrupp: Vit: Vakant Röd: Vakant

5 7. Kläder Är det någon av tjejerna som behöver en ny overall. Kontakta Anna Berglund, , senast den 15 mars. Då det gäller strumpor är det upp till varje spelare att köpa strumpor så de har. Våra nya spelare får ett par strumpor. 8. Registrering Alla spelare måste från och med denna säsong vara registrerade, annars är spelaren oförsäkrad och får ej spela match för föreningen. En blankett delades ut på föräldramötet till de närvarande. För er som inte var närvarande finns ett dokument att skriva ut på vår hemsida under Dokument. Dokumentet ska skrivas under av både spelaren och vårdnadshavare. Detta dokument lämnas till Anders L senast 15:e mars. Har ni inte möjlighet att skriva ut det kan ni komma hem till Lundgrens, Skarpskyttegatan 15A, och skriva under det/ lämna det påskrivet, eller komma förbi på träningen på söndagar då jag har dokumenten med mig. Kom ihåg att både spelare och vårdnadshavare ska skriva under. 9. Övriga Frågor Hemsidan Kolla igenom era uppgifter på hemsidan gällande mail- och hemadresser, mobil- och hemtelefonnummer, ändra om något är fel. Anders L påminde om att har ni något som helst problem med hemsidan, t.ex. med inloggning. Hör då av er per telefon eller mail så löser vi det problemet så snart som möjligt.

DINGTUNA GIF P-03 Agenda:

DINGTUNA GIF P-03 Agenda: Agenda: Laget idag Träningar under året Utvecklingssamtal januari 2016 Seriespel 2016 Cuper 2016 Gothia Cup 2016 Ekonomi Sponsring Laguttagningar 2016 Planering 2017 Dingtuna Cup 2016 Information från

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017 Information samt minnesanteckningar från Föräldramöte P-08 15/2 2017 Agenda 18.00 18:05 - Välkomna - kaffe 18.05 18:45 - Information inför säsongen 18.45 18:55 - Övriga frågor 18.55 - Slut Pojkar -08 Ledarstaben:

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2018 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-09) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

F05. F05 Föräldramöte / 9 april Välkommen!

F05. F05 Föräldramöte / 9 april Välkommen! Föräldramöte / 9 april 2015 Välkommen! Agenda 1) Välkomstfika 2) Utse mötessekreterare + Närvarolista 3) Tränarna presenterar sig 4) Hur bygger man en stark lagkänsla? 5) Lagets mål och utveckling 6) Träningar

Läs mer

JÄRLA IF FK TEAM 09 FÖRÄLDRAMÖTE

JÄRLA IF FK TEAM 09 FÖRÄLDRAMÖTE JÄRLA IF FK TEAM 09 FÖRÄLDRAMÖTE AGENDA 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Ledargruppen - vilka är vi? Tränarna - träningsupplägg, mål, barnens utveckling och regler Lagkassan Spons och överdragsjacka/overaller Nya

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 19 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v12 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc.

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Säsongen 2016 Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Ekonomi Styrelsen informerar Övergripande Resonemang Alla i

Läs mer

Styrelse Ekonomi Anläggning Arnäsdagen/Arnäsfesten Säsongen 2017 F04 Noteringar från mötet

Styrelse Ekonomi Anläggning Arnäsdagen/Arnäsfesten Säsongen 2017 F04 Noteringar från mötet Styrelse Ekonomi Anläggning Arnäsdagen/Arnäsfesten Säsongen 2017 F04 Noteringar från mötet Närvarande: Per-Anders U Sofia R Marit LB Cathrin Ö Mikael N Kenneth L Magnus H Sara R Mikael S Malin S Robert

Läs mer

Föräldramöte. Umedalens IF F-04

Föräldramöte. Umedalens IF F-04 Föräldramöte Umedalens IF F-04 Säsongen 2018 Träningen, se nedan Seriespel, två serier Div 1 och div 3 en 11-manna och en 9-manna (lite oklart) Erik och Åsa är huvudtränare Pontus och Pelle hjälper till

Läs mer

Föräldramöte Ytterby IS Damjunior 2019 (flickor födda )

Föräldramöte Ytterby IS Damjunior 2019 (flickor födda ) Föräldramöte Ytterby IS Damjunior 2019 (flickor födda 2000-2003) 2018-12-13 Agenda Syfte / Mål med denna träff Nuläge gällande ledare inför 2019 Vad utgår vi ifrån i planeringen av verksamheten? Tankar

Läs mer

MATCHPROGRAM KVAL ALLSVENSKAN

MATCHPROGRAM KVAL ALLSVENSKAN MATCHPROGRAM KVAL ALLSVENSKAN VS FBI TULLINGE ALUNDA IBF SÖNDAG 25 MARS KL. 14:15 TULLINGEHALLEN Välkomna till Tullingehallen och den avgörande matchen i kval 1: Äntligen!! Så är det dags för match 2 i

Läs mer

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl. 18.00-19.00 Agenda Vad vill vi med laget? Organisation kring laget förtydligande och roller som saknas Spelarna lära känna varandra bättre Samlas 10-15 min innan

Läs mer

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher.

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. 26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. Bra gemenskap/alla får vara med Bra tränare, förklarar bra Kul med många matcher Peppar varandra Flamsigt på träningarna ibland

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE VIKF05. Mötets agenda februari 2016

FÖRÄLDRAMÖTE VIKF05. Mötets agenda februari 2016 FÖRÄLDRAMÖTE VIKF05 24 februari 2016 Mötets agenda Tränargruppen Träning och matcher Administration och kommunikation Ekonomi och sponsring Klädbeställning Trivselaktiviteter 1 VIK:s vision Så många som

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Föräldramöte 10 mars 2018 U16

Föräldramöte 10 mars 2018 U16 Föräldramöte 10 mars 2018 U16 Agenda Truppen Detta har vi gjort Starten Träning, match & cuper Årsplan Detta gör vi nu och närtid (vecka 10-16) Träning, matcher & planering Detta ska vi göra (vecka 17-

Läs mer

Föräldramöte 9/9-2014

Föräldramöte 9/9-2014 Föräldramöte 9/9-2014 Dagordning: Föräldramöte Nr 1. Skånela Flickor 01 Plats / Tid: Teorisalen den 9 Oktober, kl 18.30 Kallade: Ledare och föräldrar F-01 Närvarande: Sarah, Therese, Peter (Emilia), Carro

Läs mer

DELTAGAR- 350 kr/spelare som kommer att faktureras varje förening.

DELTAGAR- 350 kr/spelare som kommer att faktureras varje förening. KALLELSE TILL LÄNSLAGSLÄGER FÖR NORRBOTTENS FLICKOR FÖDDA 1999 Lördag Söndag 23-24 Augusti LIKO Arena (Alvik) Sista anmälningsdag 10 Augusti Övernattningsläger DELTAGAR- AVGIFT: 350 kr/spelare som kommer

Läs mer

Protokoll från Hammarö HCs styrelsemöte

Protokoll från Hammarö HCs styrelsemöte Protokoll från Hammarö HCs styrelsemöte Tid: 4 aug 2014 Plats: Hemma hos Jörgen Lindahl, Lindersvägen 19, Lövnäs. Närvarande: Mathias Fransson, Håkan Gidebratt., Jörgen Lindahl, Peter Läth och Jakob Rubenson.

Läs mer

LATHUND FÖR LAGLEDARE

LATHUND FÖR LAGLEDARE Sigtuna IF är en ideell förening där varje sektion och lag i princip skall bära sig själv, ledningsmässigt såväl som kostnadsmässigt. Som lagledare är det en hel del att känna till och tänka på utöver

Läs mer

Att starta ett lag i föreningen

Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag Grattis, det är dags att starta ett nytt lag! I din hand håller du nu ett kompendium som ska vara ett stöd för er som ska starta upp ett nytt lag. Även

Läs mer

Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17

Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17 Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17 AGENDA Att vara en del av Skiljebo SK Skiljebo Vill Året som gick Fokus 2017 Text i kursivt rött är kommentarer och beslut från mötet. Planering 2017 Organisation

Läs mer

Ulricehamns IFK P-04

Ulricehamns IFK P-04 Ulricehamns IFK P-04 Föräldramöte 2015-04-14 Lars, Zoran, Barbro, Wendy, Linda och Mimmi Ulricehamns IFK P-04 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong Träningstider

Läs mer

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08 Föräldramöte 2017/2018 SSK Innebandy Mix08 Alexander Agerström tränare Anders Nordin tränare Ingela Ahlbäck tränare Niklas Larsson tränare Stefan Juntti lagledare kassör Samuel Sjöberg fikaansvarig - lotteriansvarig

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016

1 (5) IFK ÖSTERÅKER P SÄSONGEN 2016 1 (5) 2015-11-24 1 IFK ÖSTERÅKER P03-1 - SÄSONGEN 2016 2 POLICY IFK Österåkers policy ligger som grund för verksamheten, och den finns tillgänglig på http://www.ifkosteraker.se. 2.1 Målsättning Vår målsättning

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2016 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-10) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

HSK F10. Föräldramöte 12 april 2018

HSK F10. Föräldramöte 12 april 2018 HSK F10 Föräldramöte 12 april 2018 Agenda Laget Tränarsituationen Uteträning Kläder, utrustning St Erikscupen Info från lagledningen Att vara spelare och förälder i HSK Laget 19 befintliga spelare + 1

Läs mer

EIK P09Gul Föräldramöte

EIK P09Gul Föräldramöte EIK P09Gul Föräldramöte 2016-10-10 Agenda Välkomna Presentation av ledarna Säsongen 2016 Laget Kommunikation Cafeterian 25 oktober kl17-21:00 (vem tar hand om den) Lagkassa/Inbetalning till kassör Föräldrar/lagfunktioner

Läs mer

Lag 1 2016 - presentation av Anders Lautmann, ordförande Fotbollssektionen Värmdö IF

Lag 1 2016 - presentation av Anders Lautmann, ordförande Fotbollssektionen Värmdö IF Föräldramöte 150505 Lag 1 2016 - presentation av Anders Lautmann, ordförande Fotbollssektionen Värmdö IF Nuläge Närvaro Hur höjer vi närvaronivån Sanktan Antal lag, kallelser, närvarokrav Cuper Aroscupen

Läs mer

Acke Alander Alexander Jonsson Alexander Wilén Alfons Svande Alfred Rödin Alvin Rolén Elias Sundström Emil Hallin Joel Forsberg Kalle Lunde Knut

Acke Alander Alexander Jonsson Alexander Wilén Alfons Svande Alfred Rödin Alvin Rolén Elias Sundström Emil Hallin Joel Forsberg Kalle Lunde Knut Världens bästa barn Acke Alander Alexander Jonsson Alexander Wilén Alfons Svande Alfred Rödin Alvin Rolén Elias Sundström Emil Hallin Joel Forsberg Kalle Lunde Knut Arvidsson Liam Nordgren Oliver Berglund

Läs mer

Välkommen till Föräldramöte P99!

Välkommen till Föräldramöte P99! Välkommen till Föräldramöte P99! Välkommen till Föräldramöte P98/99! Ledare P99 Jonka: Lagledare/Tränare Manne: Tränare Fille: Tränare Öje: Tränare mm Lagledare Jonka Jag ska anmäla vårat lag till matcher

Läs mer

FBC Uppsala Verksamhetsplan

FBC Uppsala Verksamhetsplan FBC Uppsala Verksamhetsplan Lag: F00/03 Blå Säsong: 2015/2016 Datum: 2015-10-01 Verksamhetsplan för lag inom FBC Uppsala Denna verksamhetsplan ska ifyllas av huvudtränare. Den ska även kommuniceras ut

Läs mer

Föräldramöte P08:

Föräldramöte P08: Föräldramöte P08:10 2017-03-28 Agenda: Introduktion och presentation närvarande Träningsinformation Information om Sankt Erikscupen Övriga cuper Cafeteriabemanning 25-27 augusti Lagkassan Lagaktiviteter

Läs mer

Ulricehamns IFK P-02

Ulricehamns IFK P-02 Ulricehamns IFK P-02 Föräldramöte 2015-02-19 Anders, Mikael, Fredrik, Bernt, Jerker och Mattias Ulricehamns IFK P-02 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong

Läs mer

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014 Bele Barkarby Innebandy P02 Innebandyåret 2013/2014 Agenda Presentation av ledare och föräldrar Syfte Mål och fokusområden Säsongsplaner 13/14 Riktlinjer vid träning och match Laget.se Lagkassa / sponsring

Läs mer

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte 2015-03-03 1 LAGET 23 tjejer 6 Tränare, en lagledare, en kassör/materialare 2st 9-mannalag 2015 (Svår och Lätt serie) MÅLSÄTTNING Vi ska ha kul tillsammans

Läs mer

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30 Föräldramöte HCDALEN Team 08 U10 2017/2018 Lördag 16/9 2017 Klocka: 09:30 2017-09-25 1 Agenda Information om ledarstab Avgifter Hemmavinsten / 1966klubben Föräldragrupp Träningar Cuper Information om kiosk

Läs mer

Intervjuer, fakta & statistik, aktuell tabell och mycket mer!

Intervjuer, fakta & statistik, aktuell tabell och mycket mer! Intervjuer, fakta & statistik, aktuell tabell och mycket mer! Så många som möjligt Så länge som möjligt! Häljarps SK som grundades 1998 utav familjen Wiktorin med Kenneth Wiktorin i spetsen är en ideell

Läs mer

Handbok för Lagledare. vers. 1.0,

Handbok för Lagledare. vers. 1.0, Handbok för Lagledare vers. 1.0, 2011-05-04 Innehåll: En lagledares uppgifter:... 3 Matcher... 4 Spelschema... 4 Inbjudningar... 4 Flytt av matcher... 4 Sarg... 5 Omklädningsrum... 5 Matchprotokoll...

Läs mer

Föräldramöte YIS P04. Oktober 2016

Föräldramöte YIS P04. Oktober 2016 Föräldramöte YIS P04 Oktober 2016 Agenda Truppen - spelare och ledare Föräldragrupp/grupper Hemsidan Träningar Matcher Höst/Vinter Cuper 2017 Seriespel 2017 Nivåanpassning Värderingar Övrigt Spelare och

Läs mer

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Agenda Organisation Ledare Föräldragrupp Truppen Seriespel Serier Färggrupper Träning Information från tränarna Cuper Avgifter medlemskap Sekretariat VIF-andan

Läs mer

Föräldramöte Bromsten IK P

Föräldramöte Bromsten IK P Föräldramöte Bromsten IK P08 2018-02-21 Nya laget Klädsel BIK lånar ut matchtröjor till spelarna. Till matcher i S:t Eriks cupen bör alla spelare ha rätt shorts och strumpor. Hemmaställ består av svarta

Läs mer

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 17/18

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 17/18 Skoghalls IBK Pojkar P08 Föräldramöte inför säsongen 17/18 Dagordning Inledning Presentation av organisationen kring laget Policy Medlemsavgifter 2017/18 Träningstider och upplägg Gruppindelning Poolspel,

Läs mer

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01 3 Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01, 3 Mars 2015 AGENDA Truppen Ledare/tränare Seriespel Kommunikation Matchkallelser Träning Tränings upplägg På gång Medlemsavgift

Läs mer

GUIF Tomtebo/Innertavle F07

GUIF Tomtebo/Innertavle F07 GUIF Tomtebo/Innertavle F07 Föräldramöte 23/4 2015 Säsong 2015 Organisation Spelare 26 tjejer anmälda från 1A, 1B, 1C, 1D och Innertavle Tränare Mattias Morian (pappa till Elsa i 1C) Linda Pommer (mamma

Läs mer

Protokoll Föräldramöte F04 Innebandy: 2015-09-24

Protokoll Föräldramöte F04 Innebandy: 2015-09-24 Närvaro 11st: Maria Artursson (Meja), Marina Lindgren (Malva), Mikael Lundkvist (Maja), Chrille Robertsson (Linn R), Evelina Lindgren (Tilda), Roger Rantatalo (Moa), Anna Sjögren (Vanessa), Göran Wikman

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Föräldraengagemang 7. Ekonomi

Läs mer

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02 Föräldrarmöte IFK06 17-03-29 STD-KM01-09-2013-06:02 Vad Laget Träningar & Matcher, Utformning träningar Utbildningsplan Regler Cuper och andra aktiviteter Utrustning Att vara förälder Övrigt IFK 06 2017

Läs mer

Välkomna på föräldramöte. Hammarö Arena

Välkomna på föräldramöte. Hammarö Arena Välkomna på föräldramöte Hammarö Arena 2017-09-29 Säsongen i stort (serier, DM, samverkan andra lag mm) Information och kommunikation Organisation Närvaro Föräldraengagemang (kiosk, sekretariat, domarvärd

Läs mer

Föräldramöte F-03 19/3 2014 VÄLKOMNA!

Föräldramöte F-03 19/3 2014 VÄLKOMNA! Föräldramöte F-03 19/3 2014 VÄLKOMNA! Agenda Kort personlig presentation (Namn, far/mor till ) Läget i truppen Allmänt kring YIS Ledaruppställning Kommunikation Allmänna tankar och målsättningar Träningar

Läs mer

Välkommen till P-08 Föräldramöte mars Fotboll, Glädje och Gemenskap

Välkommen till P-08 Föräldramöte mars Fotboll, Glädje och Gemenskap Välkommen till P-08 Föräldramöte mars 2018 Fotboll, Glädje och Gemenskap Agenda Ansvarsområden Föräldragrupp Träning Säsongen 2017 Kalender våren och försommaren 2018 Seriespel Lag i seriespel och cuper

Läs mer

Föräldramöte P13. 5 mars 2018

Föräldramöte P13. 5 mars 2018 Föräldramöte P13 5 mars 2018 Agenda Information och statistik Organisation Fotbollsåret 2018- Armend Serie och cupspel 2018 Träningsläger Ekonomi LB07 modellen Förälder i LB07 Övrigt Statistik LB07 P13

Läs mer

14/11 2015 i Piteå Norrmalmia Sporthall

14/11 2015 i Piteå Norrmalmia Sporthall GRÖNA KLASSER Pojkar/Flickor födda -07 och yngre 14/11 2015 i Piteå Norrmalmia Sporthall Röda och Blåa klasser spelar 17-18/10 2015 (spelare födda ca 2002-2006) Välkomna till RCC Innebandy cup 2015 i Piteå!

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte 2016-02-07 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Information från föräldragruppen 7.

Läs mer

Ulricehamns IFK P-04

Ulricehamns IFK P-04 Ulricehamns IFK P-04 Spelar- och föräldramöte 2018-04-15 Lars, Zoran, Lasse, Johan, Barbro, Wendy, Linda och Mimmi Ulricehamns IFK P-04 Fotbollssäsong Träningar Seriespel & Lagsammansättning Träningsflit

Läs mer

Verksamhetsplan 2018 HSK F06-2. Detta är vi:

Verksamhetsplan 2018 HSK F06-2. Detta är vi: Verksamhetsplan 2018 HSK F06-2 Detta är vi: Vi är ett av två lag i föreningen för flickor födda 2006. I vårt lag är det för närvarande 21 spelare och vi spelar 7- och 9-mannafotboll. Bollen vi spelar med

Läs mer

FÖRÄLDRAINFORMATION. KIF pojkar

FÖRÄLDRAINFORMATION. KIF pojkar FÖRÄLDRAINFORMATION KIF pojkar 08 2018-05-03 RIKTLINJER FÖR SPELA LEK OCH LÄR Hälsa och aktivt liv ÄVEN OM LANDSLAGSSPEL ÄR VAD SOM UPPMÄRKSAMMAS MEST ÄR DET HÄLSOPERSPEKTIVET ATT FÅ BARN OCH UNGDOMAR

Läs mer

P07 Viby Verksamhetsplan 2019

P07 Viby Verksamhetsplan 2019 P07 Viby Verksamhetsplan 2019 Ledare och organisation Vision och mål Förväntningar på Spelare / Föräldrar Träningar Matcher och S:t Eriks cupen Cuper/Läger Spring För Livet Appendix: Nivåanpassning/Nivåindelning

Läs mer

Protokoll från WIBK:s styrelsemöte , 18.00~21.00 hos Karin E.

Protokoll från WIBK:s styrelsemöte , 18.00~21.00 hos Karin E. Protokoll från WIBK:s styrelsemöte 2016-08-25, 18.00~21.00 hos Karin E. Närvarande: Karin Eriksson Karin Rosenmüller Lars Bertilsson Magnus Ragnarsson Marie Axelsson Petra Vik Frånvarande: Fredrik Linderson

Läs mer

Välkommen! F05. F05 Föräldramöte / 10 mars 2016

Välkommen! F05. F05 Föräldramöte / 10 mars 2016 Välkommen! Föräldramöte / 10 mars 2016 Agenda 1) Välkomstfika 2) Utse mötessekreterare + Närvarolista 3) Tränarna presenterar sig 4) Nuläget 5) Mål och utveckling 6) Ambition och behov 7) Gruppdiskussion

Läs mer

Eslövs IK F04. Säsongen F-möte EIK F Anteckningar:

Eslövs IK F04. Säsongen F-möte EIK F Anteckningar: Eslövs IK F04 F-möte EIK F04 170427 Anteckningar: *Närvarande: Matilda L, Linnea P, Hanna W, Moa, Ebba, Astrid, Hanna L, Frida, Sara, Mathilda Ö, Elin T, Elina, Elin N, Thea K, Clara, Julia, Arnisa, Ellen,

Läs mer

Arbetsfördelning Ungdomslag

Arbetsfördelning Ungdomslag Arbetsfördelning Ungdomslag Under 2012 delar vi ut olika föreningsuppdrag som behöver bli utförda av klubbens medlemmar. Har ert lag blivit tilldelad en uppgift, men ni känner att ni hellre tar er an en

Läs mer

Långskatans IF inbjuder till

Långskatans IF inbjuder till Långskatans IF inbjuder till Välkommen till RCC innebandycup 2019! Lördag 9/11 eller söndag 10/11 Pojkar och Flickor ca 2011, 2012 och 2013 Norrmalmia sporthall Välkomna till RCC Innebandy cup 2019 i Piteå!

Läs mer

Föräldrarmöte 13/10-15

Föräldrarmöte 13/10-15 Eneby BK P01 Föräldrarmöte 13/10-15 Närvarande möte Jenny& Jonas, Oscar:s föräldrar Erik, Gustav:s pappa Lotta Alex M:s mamma Mia, David W:s mamma Minna, Leons:s mamma Joakim, Hugo:s pappa Anders, GB:s

Läs mer

Föräldramöte agenda

Föräldramöte agenda Föräldramöte 20170504 agenda Kort årsberättelse och nuläge för P06 Kontentan av HFF ungdoms FAS möte Ert ansvar som föräldrar vad innebär det Barnens ansvar Cuper? Kassa Fotografering Övriga frågor Kort

Läs mer

Välkomna Föräldrar P

Välkomna Föräldrar P Välkomna Föräldrar P12 2018-10-20 Föräldramöte P12 2018-10-20 Agenda 1. Välkommen 2. Klubbens utveckling planerna Lagkassa /Sponsring /pengar till klubben 3. Att vara förälder i Näsets SK 4. Träningsupplägg

Läs mer

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018 Värmdö IF Innebandy F-07 Säsongen 2017/2018 Innebandyn vill - Innebandyförbundet Riktlinjer INNEBANDY FÖR BARN Skapar ett livslångt intresse för idrott och innebandy. Ger alla som vill möjlighet att delta.

Läs mer

Minnesanteckningar Föräldramöte F04 2015 03 30

Minnesanteckningar Föräldramöte F04 2015 03 30 Minnesanteckningar Föräldramöte F04 2015 03 30 1. Ekonomi Magnus Blomberg redovisade lagets ekonomi som är god efter ett tufft 2014. Vi har en buffert till kläder och cuper. Gör reklam till nära och kära

Läs mer

KALLELSE SPETSLÄGER LÖRDAG-SÖNDAG JANUARI, ARCUS. Lägret avslutas söndag klockan (Se preliminärt schema längre ner i kallelsen)

KALLELSE SPETSLÄGER LÖRDAG-SÖNDAG JANUARI, ARCUS. Lägret avslutas söndag klockan (Se preliminärt schema längre ner i kallelsen) KALLELSE SPETSLÄGER LÖRDAG-SÖNDAG 24-25 JANUARI, ARCUS PLATS: ARCUS, INOMHUS KONSTGRÄSPLAN, 24-25 JANUARI! TID/SAMLING: Lördag 8.30. Kom gärna i god tid, vi STARTAR klockan 8.30! Lägret avslutas söndag

Läs mer

Föräldramöte IK Brage P05 (P12)

Föräldramöte IK Brage P05 (P12) Ledare: Föräldramöte Magnus Landström, Pär Johansson, Dennis Schelin, Jonas Friberg och Jimmy Rajala Lagföräldrar: Caroline Löhf, Ola Ericsson och Lisa Hedberg (support) IK Brage P05 Avgifter: Medlemsavgift

Läs mer

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart Lagpolicy IK Sirius P04-Svart 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Sirius P04-Svart säsongen 2015. Syftet med dokumentet

Läs mer

Föräldramöte KIF P

Föräldramöte KIF P Föräldramöte KIF P06 2016-09-15 Agenda Aktiva Idrottsföräldrar Åke Eliasson Presentation av ledare Summering 2016 hittills och framöver Spelfilosofi Övrig information Gothia Cup 2017 Övriga frågor? Presentation

Läs mer

GT 76 Pojkar 03. Föräldramöte, 21 September 2003, 14:00-15:00. Zinken

GT 76 Pojkar 03. Föräldramöte, 21 September 2003, 14:00-15:00. Zinken GT 76 Pojkar 03 Föräldramöte, 21 September 2003, 14:00-15:00 Zinken Ledarstaben Vilka är vi och våra roller Per-Erik, Jens, Fredrik, Stefan J, Stefan G, Arne, Nettan, Jan Söker kioskansvarig Träningar

Läs mer

Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015

Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015 Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015 1. Inledning Detta dokument är en programförklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Knivsta IK-P04 säsongen 2015. Syftet med

Läs mer

Föräldramöte P02. Åsa IF, 8 mars 2017

Föräldramöte P02. Åsa IF, 8 mars 2017 Föräldramöte P02 Åsa IF, 8 mars 2017 Värderingar P02 Vi ska ta hänsyn till att Killarna har olika förutsättningar Vi ska fokusera på att utveckla individen Vi ska ha roligt tillsammans Vi ska visa respekt

Läs mer

Medlems- och Spelaravgift 2017

Medlems- och Spelaravgift 2017 Sida 1 av 7 Information gällande U15 Avgifter och kostnader 2017 Styrelsen har inför säsongen 2017 fastställt årets avgifter och betalplan enligt nedan, detta för att kunna driva klubben på ett bra sätt

Läs mer

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 SYFTE OCH MÅLGRUPP... 3 DOKUMENTANSVARIG,

Läs mer

Föräldramöte Lerkils IF P07

Föräldramöte Lerkils IF P07 Föräldramöte Lerkils IF P07 170225 Innan vi börjar Vi använder oss av enbart laget.se för kommunikation med föräldrar (http://www.laget.se/lerkilp07) Får ni information av oss via denna sida? Vi skulle

Läs mer

Verksamhetplan F06 Helenelund

Verksamhetplan F06 Helenelund Verksamhetplan 2017 F06 Helenelund F06 Helenelund 26 tjejer i laget! Lagledare & Huvudtränare : Harold Tränare: Carina, Joakim, Stefan, Claes Materialansvarig: Stefan Värdegrundansvarig: Joakim Webbansvarig:

Läs mer

Förhållningsregler På träning

Förhållningsregler På träning Förhållningsregler På träning Komma i tid. (15 min eller mer innan träningstartar. (För att prata av sig.) Hälsa när vi kommer till o när vi går ifrån träningen. Hej o Hej då. Vi hälsar på alla som rör

Läs mer

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift VÄLKOMNA AVGIFTER Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550:- + 425 i tvättavgift Deltagaravgift Deltagare i fotbollsskolan betalar bara medlemsavgift

Läs mer

F05. F05 Föräldramöte / 29 april Välkommen!

F05. F05 Föräldramöte / 29 april Välkommen! Föräldramöte / 29 april 2014 Välkommen! Agenda 1) Välkomstfika ( 20 kr som går till lagkassan) 2) Utse mötessekreterare + Närvarolista 3) Tränarna presenterar sig 4) Hur man stödjer ett sportintresserad

Läs mer

Inledning & Agenda Roller och ansvar. Vem gör vad? Se presentation nedan. Hur går en träning till? Anette berättade om träningen.

Inledning & Agenda Roller och ansvar. Vem gör vad? Se presentation nedan. Hur går en träning till? Anette berättade om träningen. Inledning & Agenda Roller och ansvar. Vem gör vad? Se presentation nedan. Hur går en träning till? Anette berättade om träningen. Samling, träning, samling. Föräldrarna utanför planen och samlingen så

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

Långskatans IF inbjuder till

Långskatans IF inbjuder till Långskatans IF inbjuder till Välkommen till RCC innebandycup 2018! Lördag och Söndag 20-21/10 Pojkar ca 2004/05, 2007/08 Flickor ca 2006/07, 2008/09 Hortlax och Öjebyns sporthallar. Välkomna till RCC Innebandy

Läs mer

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 PROGRAM Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 Lördag 27/6 Avresedag 10:00 Tintin hämtar upp hyrbilen. Elin och Ida handlar kvällsmat + frukost för söndagen. 10:45 Samling på parkeringen bredvid St1-macken,

Läs mer

Långskatans IF inbjuder till

Långskatans IF inbjuder till Långskatans IF inbjuder till Välkommen till RCC innebandycup 2017! RÖDA och BLÅA KLASSER Lördag och Söndag 21-22/10 för Pojkar och Flickor ca 2003 till 2008 i Björklunda, Hortlax och Norrmalmia. Välkomna

Läs mer

Föräldramöte IFK Skoghall. 14 april 2014

Föräldramöte IFK Skoghall. 14 april 2014 Föräldramöte IFK Skoghall P03 14 april 2014 Dagordning Presentation Föreningsinformation medlems/träningsavgift Zeroprojektet Organisation ledare, målvaktsträning, kioskansvarig Allergier Overaller Information

Läs mer

Information till KB P99

Information till KB P99 INFORMATIONSBREV 2015 2015-02-12 (ver 1.07) Information till KB P99 INLEDNING KB P99 är en del av KB fotbolls ungdomsverksamhet. KB Fotbolls ungdomsverksamhet består till stor del av föräldrars ideella

Läs mer

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Agenda 1. Gula tråden 2. Alkohol och drog policy IF Lödde 3. Antal lag och spelidé 4. Förälder vid matcher 5. Utvecklingssamtalen 6. HIF samarbetet 7. Cuper

Läs mer

Ledarmöte 29 augusti Välkomna!

Ledarmöte 29 augusti Välkomna! Ledarmöte 29 augusti 2019 Välkomna! Vilka är vi? Fredrik Olsson, ordförande Peo Ajaxson, ledamot Åke Eriksson, ledamot och kassör Vilka är ni? Kort presentationsrunda namn och lag! Karlstad IBF Tre föreningar

Läs mer

Dan finns i nuläget två kvällar i veckan uppe på Sörby IP, men så småningom kommer han flytta dit på heltid.

Dan finns i nuläget två kvällar i veckan uppe på Sörby IP, men så småningom kommer han flytta dit på heltid. Möte 2015-02-11 Gefle IF F03/F12 2015 Närvarande: Putte, Stefan, Linda Föräldrar till: Emilia, Märtha Ha, Meja F, Emma S, Ida, Ester, Meja W, Klara, Stina, Maja G, Ebba G, Moa Li, Moa La, Anita, Maja S,

Läs mer

1. Mötets öppnande 2. Fastställande av dagordning samt protokollförare 3. Kort återblick av föregående pågående säsong. 4. Kommande händelser.

1. Mötets öppnande 2. Fastställande av dagordning samt protokollförare 3. Kort återblick av föregående pågående säsong. 4. Kommande händelser. 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av dagordning samt protokollförare 3. Kort återblick av föregående pågående säsong. 4. Kommande händelser. Örebro Avslutningshelg 18-19 maj Planerad återstart Kick off

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE Nicklas Andersson

FÖRÄLDRAMÖTE Nicklas Andersson FÖRÄLDRAMÖTE 2018-09-16 Vasilios Vainalis Henrik Friman Niclas Alexandersson Nicklas Andersson Michael Rusin Thomas Sjöman Lagledare Lagledare Tränare Ass. Tränare Ass. Tränare Administrationsansvarig

Läs mer

Trängstider

Trängstider Agenda ledarträffen Presentation av deltagarna Kort info om föreningen Träningstider, nycklar, förhinder Närvarokort, Ibis Sammandrag och Seriespel Utrustning Ekonomi Medlemsavgift Domarkvitton Utbildning

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

Föräldramöte P mars 2017

Föräldramöte P mars 2017 Föräldramöte P03 13 mars 2017 Agenda Klubbinfo Näset Status januari/februari Träningsupplägg Organisation Matcher och cuper Träningsläger Det stora äventyret Praktisk information Övrigt Klubbinfo Näset

Läs mer