Analys av Electra Gruppen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Analys av Electra Gruppen"

Transkript

1 Rättelse, jag har fått många synpunkter på min analys, tidigare har de blivit ganska bra, främst på slutsumman. Efter många synpunkter så har jag lagt än mer tid på att få fakta på siffrorna och reviderar samtidigt ner mina förväntningar något. Ändringarna finns under Handelskostnader, Övriga externa kostnader och Lönekostnader. Det finns även en skuld i bolaget på 10 Mkr, men det är inte räntebärande. Kursen har även ökat sedan jag påbörjade analysen och därför har jag nu räknat om på kursen 75kr. Tack till alla er som bidragit med konstruktiv kritik för att förbättra analysen! 1 (7)

2 Analys av Electra Gruppen Börsvärde på kursen 75 kr är 387 MSEK, varav en likvida medel på 97,3 MSEK, 18,8 kr/aktie, Electra har endast en skuld på 10,9 Mkr som inte är räntebärande. Electras omorganisation är nu helt genomför, i form av försäljning av samtliga AUDIO VIDEO butiker, utom en som man kommer att behålla som konceptbutik. Omorganisationen har slagit ut väl och resultatet för de första tre kvartalen ligger på 19,1 Mkr (3,7Mkr). Jag har valt att räkna det rullande PE talet utan engångsintäkter (se analys från 1/9-06) för att göra en så rättvis bedömning som möjligt. Vid kursen 75 kr så är det rullande PE talet avdraget för den egna kassan 7,7 eller 10,6 om man inte räknar bort kassan. Julhandeln har redan börjat Electra lämnar mellan försäljningssiffror för föregående månad i regel inom två veckor. Detta gör att siffrorna för oktober månad har presenterats och låg långt över marknadens förväntningar, en ökning på 38,1 %. Samtidigt talas det om platta julklappar och en generell ökning av julhandeln med upp till 10 %. Vilket tyder på att tillväxten inte kommer mattas av allt för mycket under de kommande två månaderna. Det finns därför orsak att räkna på en tillväxt under Q4 med procent. Siffrorna kommer dock att vara tillgängliga innan rapporten och det kommer att underlätta uppskattningen av kvartalets resultat inför rapporten. Digitalbutikerna som är ett nytt koncept från Electra ökade sin försäljning i butik med 54 % under Q3 och försäljningen av platt-tv ser ut att fortsätta. Fyra nya butiker har anslutit sig under kvartalet. Vidare pågår installation av Electra Smart i AUDIO VIDEO butikerna och man har full beläggning på dessa uppdrag under. 43 system har totalt installerats varav tre stycken under senaste kvartalet. Kursen Det blev som sagt ett ordentligt hopp upp efter rapporten, även om den inte nåde den nivån jag hade förväntat mig. Vad som skett de senaste dagarna är att marknaden har smält Q3 rapporten och fått försäljningssiffrorna för oktober och börjat inse fakta. Omsättningen i aktien har ökat och samtidigt dammsugit marknaden och många av de stora säljposterna har försvunnit. Vilka dessa säljare är svårt att säga, men troligt är det är AUDIO VIDEO föreningens medlemmar som fått Electraaktier tilldelade och av okunskap sålt av för att få loss kontanter. Det är nu mycket möjligt att vi inför Q4 rapporten kommer få se en ordentlig uppvärdering av ett bolag som kunnat leverera under de senaste tre kvartalen. Utdelning Elektra har för tillfället en kassa på 18,8 kr per aktie och vinsten för Q4 beräknas hamna över 4 kr per aktie. Detta ger en kassa på 23 kr per aktie, har man inga intressanta uppköpskandidater kommer vi få se en ordentlig utdelning. Electra har en uttalad policy 2 (7)

3 om att dela ut % av vinsten efter skatt. Det är högst realistiskt att utdelningen åtminstone hamnar i det övre intervallet, dvs 4 kr per aktie. En direktutdelning på 5,3 % är en intressant bonus, från ett bolag som tjänar pengar och inte på något sätt tär på sin kassa. Ett annat scenario är att man väljer att dela ut en större del av kassan då man har en stark balansräkning i sig och skulle kunna lösa förvärv genom lån eller, nyemission. Det skulle då finnas potential till en extrautdelning på sammanlagt 10 kr inkl ordinarie utdelning. Detta ger en direktavkastning på 13 % på dagens kurs. Jag vill dock påpeka att Electra har uttalat sig om att man kommer förvärva bolag och tänker använda kassan till detta istället. Så sannolikheten att vi får se en utdelning av denna storlek är minimal, men samtidigt är motsatsen till utdelning förvärv, vilket kan vara än bättre för kursen. Beräkningar för Q4 Nettoomsättningen (intäkt) Oktober månad har som tidigare nämnt ökat sin försäljning med 38,1 %, vilket ger en stark start på kvartalet. Jag räknar utefter dessa siffror och högt ställda förväntningar på julhandeln att omsättningen kan öka med 25 % för kvartalet. Det kan tyckas vara en hög siffra, men utifrån oktobersiffrorna så är de högst realistiska, det kan även bli så att denna siffra får revideras upp. En tillväxt på över 35 % för kvartalet är inte omöjlig. Når man 25 % kommer omsättningen att ligga på 487 Mkr. Handelsvaror (kostnad) Enligt tabellen till höger har handelsvaror ståt för lite drygt 78 % av omsättningen. P.g.a. ökade volymer, försvagad dollar så tror jag vi hamnar lägre än tidigare Q4. Kostnaden har krympt med 0,1 % för första tre kvartalen mot föregående år. 78 % kan därför tyckas låg, men inte orealistisk. Kostnaden blir då 380 Mkr för Q4. Övriga externa kostnader (kostnad) Denna post är i stort sätt omöjlig att räkna på eftersom den innehåller massa olika poster, som tex hyra, värme, leasing och andra rörliga kostnader. Historiskt har denna kostnad haft fördelningen enligt tabellen. För de första tre kvartalen har kostnaden dock sjunkit med 0,2 % och där av 11 % för Q4, och en kostnad på 53,6 Mkr. Om någon kostnad kan hållas kan få en positiv Handelskostnader 199,7 208,1 237,1 380,2 Omsättning 256,7 268,3 299,5 487 Procentuell fördelning 77,8% 77,6% 79,2% 78,0% Handelskostnader 138,2 178,8 212,4 307,8 Omsättning Procentuell fördelning 75,5% 77,4% 81,1% 78,9% Övriga externa kost. 37,4 35,6 35,5 53,6 Omsättning 256,7 268,3 299,5 487,4 Procentuel kostnad 14,6% 13,3% 11,9% 11,0% Övriga externa kost. 27,4 34,5 28,7 43,8 Omsättning Procentuel kostnad 15,0% 14,9% 11,0% 11,2% 3 (7)

4 inverkan på resultatet är det denna post. Historiskt (2002-) har man för helåret legat på mellan 10 och 12 procent av omsättningen. Därför ser jag denna post som en joker och kommer ha stor inverkan på resultatet. Proforma från prospektet visa också på att man under hade nått en kostnad på endast 11,4 %, skulle Electra kunna nå samma nivå för skulle denna kostnad sjunka från 53,6 Mkr till 41,5 Mkr. Där min tidigare uppfattning, men vågar inte längre räkna med denna låga kostnad i tron på att bli allt för optimistisk. Lönekostnaderna (kostnad) Viktigast är att man har minskat antalet anställda i butikerna till tre personer från sju under Q3. Dessa personer var en stor kostnad då butiken i sig inte var lönsam. Det kommer troligen krävas extrapersonal under julen och pga. omorganiseringar så blir det svårt att jämföra lönekostnaderna från Q4, då fler AUDIO VIDEO butikerna ingick i koncernen. Under de första tre kvartalen har man sänkt lönekostnaden med 1,5 % av totala omsättningen. Detta ihop med mindre butikspersonal och ökad omsättning bör denna kostnad kunna sjunka med minst 0,7 % för Q4. Detta ger en kostnad på 21 Mkr. Lönekostnader 12,7 14,5 12,4 21,0 Omsättning 256,7 268,3 299,5 487 Procentuell kostnad 4,9% 5,4% 4,1% 4,3% Lönekostnader 15,2 15,8 11,5 19,5 Omsättning Procentuell kostnad 8,3% 6,8% 4,4% 5,0% Resultaträkningen för lönekostnader är inte periodiserade för semesterersättningar utan är de faktiska kostnaderna för när lönerna betalas ut. Avskrivningar (kostnad) Har skett med ca 1,5 Mkr per kvartal och kommer troligen så bli även under Q4. Sammanfattning av intäkter och kostnader I tabellen till höger redovisas siffrorna ovan, det finns inga jämförbara siffror för, då verksamheten var väldigt olik dagens. Det är främst handelsvaror som påverkas av den ökade omsättningen och resultatet i helhet hänger på hur stor omsättningen kommer att bli under kvartalet. Q4 Q3 Nettoomsättning Handelsvaror Övriga externa kostnader Lönekostnaderna Avskrivningar -2-2 Rörelseresultat Skatt 9 4 Totalt 22,4 9 Tidigare analys I min analys inför Q3 var mina förväntningar 303 Mkr i omsättning och 9,1Mkr i vinst för kvartalet. Utfallet blev 299,5 Mkr i omsättning och 9,2 Mkr i vinst. Jag hade då enbart haft tillgång till en månads försäljning, exakt samma läge som vid denna analys. 4 (7)

5 USD försvagning) Electra handlar till största delen i SEK, och de transaktioner som sker i USA är till största delen valutasäkrade. Detta gör att de spekulationerna kring att Electra skulle tjäna på en försvagad dollar inte kommer att ha någon större inverkan på Electra i ett första skede. Håller sig dock dollarn på en lägre nivå kommer de påverka priserna neråt och man kan kanske förbättra marginalerna något samt att efterfrågan kan öka något. Trigger Förmögenhetskatt Förmögenhetskatten avskaffas först om två år och minskar först nästa år, den är alltså oförändras för årsskiftet vilket innebär att placerare måste skatteplanera. Electra kommer vara en utmärkt kandidat, men potential och låg risk. Vilket gör att vi kommer få se en tillströmning dagarna innan nyår. Sammanfattning och köprekommendation Når Electra en omsättning ökning på 25 % kommer resultatet att bli minst sagt intressant och även på en oförändrad tillväxt är aktien köpvärd. PE talet blir på detta resultat för avdrag av kassa 6,2. Och handlas idag för rullande PE 7,7 på samma premisser. Detta ger aktien i dagsläget potential mot 90 kr på det rullande resultatet utan att nå ett PE tal över 10. Skulle resultatet kunna nå 22,4 Mkr för Q4 motiverar det en kurs runt 110 kr. Hur vidare resultatet kommer att uppnås kommer vi få svar på genom de försäljningssiffror som presenteras varje månad. 5 (7)

6 Bilaga 1 Kommentarer till analysen Då detta är en personlig analys och sammanfattning för att själv kunna värdera Electra Gruppen, men den görs publik för kommentarer och reflektionen för andra. 1. Jag har ett personligt innehav i Electra Gruppen sedan rapporten 25/8. 2. Jag har sedan dess ökat inför Q3 rapporten 3. Allt köp görs på egen risk och ansvar, jag tar inte på mig något ansvar för att siffrorna och uppgifterna är korrekta. De skall dock vara kontrollerade i ett par runder, men kan självklart förekomma sakfel och uppskattningsfel. 6 (7)

7 Bilaga 2 - Beräkningar 2004 Vinst Marginal Omsättning Mkr Aktie % % Mkr % 1,5 0,291 1% 203,2 3,5 0,678 2% 223,9 4,9 0,949 2% 223,3 5,0 0,969 2% 323,4 14,9 2, ,8 Vinst Marginal Omsättning Mkr Proforma Aktie % % Mkr % 0,6 0,116-60% 0% % -4,5-0, % -2% 231,3 3% 7,6 1,472 55% 3% 263,9 18% 17,3 3, % 4% 389,9 21% 21,0 23,2 4, ,1 10% Vinst Marginal Omsättning Mkr Aktie % % Mkr % 3,6 0, % 1,4% 256,7 40,3% 6,3 1,220 neg 2,3% 268,3 16,0% 9,2 1,782 21% 3,1% 299,5 14,3% 22,4 4,345 30% 4,6% 487,4 25,0% 41,5 8,046 98% 3,2% 1311,9 23,0% P/E (P-LM)/E Aktie data Rullande 10,64 7,71 Vinst 4,07 9,32 6,22 Rullande vinst 6,74 Likvida Medel (LM) 97,3 Likvida Medel/Aktie 18,8 Eget Kapital Kurs 75 Antal aktier Konstanter Uppskattningar Börsvärde (kkr) (7)

Utveckling koncernen (MSEK) Q 4 Q 4 Helår Helår

Utveckling koncernen (MSEK) Q 4 Q 4 Helår Helår ELECTRA GRUPPEN AB (publ) orgnr. 556065-4054 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ JANUARI DECEMBER 2006 OMSÄTTNINGSTILLVÄXT OCH STARKT RESULTAT Nettoomsättningen under 2006 ökade med 20,4 procent till 1 285,0 MSEK (1 067,2).

Läs mer

HÄNDELSER EFTER PERIODENS UTGÅNG Radiohuset i Bromölla och Karlshamn har bytt kedja från Euronics till AUDIO VIDEO.

HÄNDELSER EFTER PERIODENS UTGÅNG Radiohuset i Bromölla och Karlshamn har bytt kedja från Euronics till AUDIO VIDEO. ELECTRA GRUPPEN AB (publ) orgnr. 556065-4054 DELÅRSRAPPORT JANUARI JUNI 2007 LYCKAD LANSERING AV NYA AUDIO VIDEO KONCEPTET Lika för lika har AUDIO VIDEO butikernas försäljning ökat avsevärt mer än marknaden.

Läs mer

Delårsrapport Q4 2016

Delårsrapport Q4 2016 Delårsrapport Q4 2016 Delårsrapport januari december 2016 STÄRKT KASSAFLÖDE TROTS LÄGRE MARGINAL Nettoomsättning 675 Mkr (618) Resultat efter finansnetto 81,9 Mkr (94,7) Rörelsemarginal 13,1 % (16,3) Vinst

Läs mer

Relation and Brand AB (publ) Kvartalsrapport Januari-September 2008.

Relation and Brand AB (publ) Kvartalsrapport Januari-September 2008. STOCKHOLM -10-23 Relation and Brand AB (publ) Kvartalsrapport Januari-September.! Omsättningen proforma för de första nio månaderna uppgick till 17,1 MSEK (10,1 MSEK) vilket är en ökning med 69 % jämfört

Läs mer

Delårsrapport januari september

Delårsrapport januari september Delårsrapport januari september 2000 2 LUNDBERGS DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2000 Resultatet efter full skatt uppgick till 764,6 Mkr (1 535,7), vilket motsvarar 10:50 kronor (20:24) per aktie. Substansvärdet

Läs mer

Omsättningen uppgick till 1 067,2 MSEK (973,8) varav 389,9 MSEK (323,4) under fjärde kvartalet.

Omsättningen uppgick till 1 067,2 MSEK (973,8) varav 389,9 MSEK (323,4) under fjärde kvartalet. Bokslutskommuniké Verksamhetsåret 2005 Electra Gruppen AB (publ) Omsättningen uppgick till 1 067,2 MSEK (973,8) varav 389,9 MSEK (323,4) under fjärde kvartalet. Rörelseresultatet uppgick till 39,5 MSEK

Läs mer

Bokslutskommuniké. Substansvärdet ökade med 4,0 % till 219,41 kr per aktie (föregående år 210,87). Inklusive lämnad utdelning blev ökningen 6,9 %

Bokslutskommuniké. Substansvärdet ökade med 4,0 % till 219,41 kr per aktie (föregående år 210,87). Inklusive lämnad utdelning blev ökningen 6,9 % Bokslutskommuniké Substansvärdet ökade med 4,0 % till 219,41 kr per aktie (föregående år 210,87). Inklusive lämnad utdelning blev ökningen 6,9 % Styrelsen föreslår en utdelning om 10,00 kr per aktie varav

Läs mer

Delårsrapport januari-juni 2019

Delårsrapport januari-juni 2019 Delårsrapport januari-juni 2019 Delårsrapport januari-juni 2019 Fortsatt tillväxt och starkt kassaflöde Nettoomsättning 569,8 Mkr (465,2) EBITA 125,3 Mkr (94,7) motsvarande en EBITA marginal om 22,0% (20,4)

Läs mer

Delårsrapport januari-september 2018

Delårsrapport januari-september 2018 Delårsrapport januari-september 2018 Delårsrapport januari-september 2018 Förbättrad marginal och ökad vinst Nettoomsättning 727 Mkr (608) Resultat efter finansnetto 86,3 Mkr (69,5) Rörelsemarginal 12,9

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2001

DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2001 DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2001 DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2001 Resultatet efter finansiella poster uppgick till 11,3 MSEK (17,8) Substansvärdet 30 september 248 kronor Substansvärdet 8 november

Läs mer

Delårsrapport 2010-01-01 2010-03-31

Delårsrapport 2010-01-01 2010-03-31 Delårsrapport 2010-01-01 2010-03-31 Delårsrapport Kvartal 1 2010 Sammanfattning Minskad omsättning på grund av mindre B2B intäkter och valutaeffekter. Förbättrat rörelseresultat. Outsourcing av produktion

Läs mer

Lundbergs. Delårsrapport januari mars L E Lundbergföretagen AB (publ)

Lundbergs. Delårsrapport januari mars L E Lundbergföretagen AB (publ) Lundbergs Delårsrapport januari mars 2000 Resultatet efter full skatt uppgick till 364,2 Mkr (1 270,1 Mkr), vilket motsvarar 4:80 kronor (16:74) per aktie. Substansvärdet har per den 31 mars 2000 beräknats

Läs mer

Delårsrapport januari-september 2017

Delårsrapport januari-september 2017 Delårsrapport januari-september 2017 Delårsrapport januari-september 2017 Stärkt kassaflöde, ökade avskrivningar belastar resultatet Nettoomsättning 608 Mkr (483) Resultat efter finansnetto 69,5 Mkr (57,6)

Läs mer

Bokslutskommuniké januari-december 2018

Bokslutskommuniké januari-december 2018 Bokslutskommuniké januari-december 2018 Delårsrapport januari-december 2018 Miljardomsättning och höjd utdelning Nettoomsättning 1 017 Mkr (855) Resultat efter finansnetto 116,8 Mkr (98,1) Rörelsemarginal

Läs mer

Delårsrapport kvartal 1

Delårsrapport kvartal 1 Delårsrapport kvartal 1 2013 Första kvartalet Nettoomsättningen uppgick till 4,9 MSEK (7,3) Rörelseresultatet uppgick till 0,3 MSEK (0,3) Resultatet efter skatt blev -0,9 MSEK (0,2) Resultatet efter skatt

Läs mer

Delårsrapport 2009-07-01 2009-09-30

Delårsrapport 2009-07-01 2009-09-30 Delårsrapport 2009-07-01 2009-09-30 Highlights första tre kvartalen Ökad omsättning jämfört med föregående år Förbättrat rörelseresultat före och efter avskrivningar Ny grafisk profil och ny hemsida Rapportperioden

Läs mer

Delårsrapport januari juni 2010 2010-08-27

Delårsrapport januari juni 2010 2010-08-27 2010-08-27 Delårsrapport januari juni 2010 April Juni i sammandrag Nettoomsättningen uppgick till 5 705 (5 744). Rörelseresultatet uppgick till -564 (57). Rörelseresultatet efter finansiella poster och

Läs mer

S Delårsrapport Januari Juni 2003

S Delårsrapport Januari Juni 2003 S 2003 Delårsrapport Januari Juni 2003 Delårsrapport Resultatet efter finansiella poster uppgick till 28,1 MSEK (19,4) Substansvärdet den 30 juni var 152 kronor (270) Substansvärdet den 18 augusti är 167

Läs mer

Delårsrapport. Januari September 2002

Delårsrapport. Januari September 2002 Delårsrapport Januari September 2002 Delårsrapport Januari September 2002 Resultatet efter finansiella poster uppgick till 13,4 MSEK (11,3) Substansvärdet 30 september 171 kronor Substansvärdet 12 november

Läs mer

Bokslutsrapport för Betting Promotion

Bokslutsrapport för Betting Promotion Bokslutsrapport för Betting Promotion Betting Promotions löpande verksamheten inom spelbranschen redovisar ett rörelseresultat, proforma för hela 2005, på 22 MSEK (21). Den totala spelomsättningen uppgick

Läs mer

Delårsrapport

Delårsrapport Delårsrapport 2012-04-01 25 % tillväxt i e-handel Sammanfattning andra kvartalet 2012 Tillväxt på 25 % i e-handeln i Hedbergs Guld & Silver under andra kvartalet. Rörelsens intäkter uppgick till 7,1 MSEK

Läs mer

Koncernens fakturering uppgick i kvartalet till 1 005 MSEK, vilket var en ökning med 12 procent. Valutaeffekter svarade för hela ökningen.

Koncernens fakturering uppgick i kvartalet till 1 005 MSEK, vilket var en ökning med 12 procent. Valutaeffekter svarade för hela ökningen. 1 SECO TOOLS AB Delårsrapport januari - september år Kvartalets resultat före skatt var oförändrat jämfört med föregående år. Försäljningen för kvartalet steg totalt med 12 procent. En fortsatt konjunkturförsvagning

Läs mer

NEW NORDIC HEALTHBRANDS AB (PUBL) TREMÅNADERSRAPPORT JANUARI - MARS 2018

NEW NORDIC HEALTHBRANDS AB (PUBL) TREMÅNADERSRAPPORT JANUARI - MARS 2018 NEW NORDIC HEALTHBRANDS AB (PUBL) TREMÅNADERSRAPPORT JANUARI - MARS 28 Q 28 Q 27 HELÅR 27 Nettoomsättning, ksek 88 46 8 98 344 739 Ändring i lokala valutor, procent 6, 2,3 Bruttoresultat, ksek 6 595 54

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 september 2011

DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 september 2011 Delårsrapport januari september DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 september Perioden januari - september i sammandrag Nettoomsättningen för perioden januari - september ökade med 4% jämfört med samma period föregående

Läs mer

743,3 16,4 17,9 12,9 2,2 51,5 34,76 2, ,8 12,7 13,3 9,5 4,0 46,4 35,72 1,

743,3 16,4 17,9 12,9 2,2 51,5 34,76 2, ,8 12,7 13,3 9,5 4,0 46,4 35,72 1, ELECTRA GRUPPEN AB (publ) orgnr. 556065-4054 DELÅRSRAPPORT JANUARI-SEPTEMBER 2008 Electra Gruppen har tecknat samarbetsavtal med Coop Forum om varuförsörjning och logistik. Electra Gruppen ansvarar för

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2015-10-16 Delårsrapport perioden januari-september 2015 Kvartal 3 (juli september) ) 2015 Omsättningen uppgick till 8,5 (11,3) Mkr, en minskning med 2,8 Mkr eller 25 procent Rörelseresultatet

Läs mer

Resultaträkning

Resultaträkning Resultaträkning 1999-07-01-1999-12-31 1998-07-01-1999-06-30 Kkr 6 månader 12 månader* Rörelsens intäkter m m Visa rad Visa rad Nettoomsättning 9 837 8 289 Aktiverat arbete för egen räkning 0 1 215 Summa

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2010. (januari september) ) 2010. Kvartal 1-3 1 2010)

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2010. (januari september) ) 2010. Kvartal 1-3 1 2010) Göteborg 2010-10-15 Delårsrapport perioden januari-september 2010 Kvartal 3 (juli september) ) 2010 Omsättningen ökade med 73 procent till 7,6 (4,4) Mkr Rörelseresultatet (EBIT) ökade med 1,2 Mkr och uppgick

Läs mer

Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2010

Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2010 Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2010 Fortsatt god tillväxt JANUARI JUNI (Jämfört med samma period föregående år) Nettoomsättningen ökade till 19,5 (16,5) MSEK. Rörelseresultatet (EBITDA) uppgick till

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2013

Delårsrapport januari mars 2013 2013-05-16 Delårsrapport januari mars 2013 Nettoomsättningen ökade med 86 % under första kvartalet mot föregående år Bra resultatförbättring under kallt första kvartal Förvärv av samtliga bostadsrätter

Läs mer

Bokslutskommuniké januari-december 2017

Bokslutskommuniké januari-december 2017 Bokslutskommuniké januari-december 2017 Delårsrapport januari-december 2017 Fortsatt tillväxt, ökad vinst och stärkt kassaflöde Nettoomsättning 855 Mkr (675) Resultat efter finansnetto 98,1 Mkr (81,9)

Läs mer

Delårsrapport

Delårsrapport Delårsrapport 2011-07-01 2011-09-30 43 % tillväxt för Hedbergs Guld & Silver Sammanfattning tredje kvartalet 2011 43 % omsättningstillväxt i Hedbergs Guld & Silver AB. Tillväxten kommer från både e-handeln

Läs mer

januari december 2013

januari december 2013 2014-02-28 Sportfiske på Hökensås Camping & Stugby Bokslutskommuniké januari december 2013 Nettoomsättningen ökade med 38 % Starkt rörelseresultat med rörelsemarginal över 20 % Positivt rörelseresultat

Läs mer

SECO TOOLS AB. Bokslutskommuniké 2000

SECO TOOLS AB. Bokslutskommuniké 2000 1 SECO TOOLS AB Bokslutskommuniké 2000 Årets rörelseresultat är det bästa i Secos historia, 778 MSEK (572). Efterfrågetrenden i Europa fortsatt positiv, men successiv avmattning i USA. Satsningar i Asien

Läs mer

Delårsrapport januari-juni 2018

Delårsrapport januari-juni 2018 Delårsrapport januari-juni 2018 Delårsrapport januari-juni 2018 Repetitiva intäkter i stark tillväxt Nettoomsättning 465 Mkr (388) Resultat efter finansnetto 48,1 Mkr (54,2) Rörelsemarginal 11,4 % (14,9)

Läs mer

Delårsrapport januari juni

Delårsrapport januari juni 2011-08-26 Delårsrapport januari juni 2011 April Juni i sammandrag Nettoomsättningen ökade till 8 615 (5 705). Rörelseresultatet ökade till 21 (-564). Rörelseresultatet efter finansiella poster och skatt

Läs mer

Delårsrapport 2012-01-01 2012-03-31

Delårsrapport 2012-01-01 2012-03-31 Delårsrapport 2012-01-01 2012-03-31 117 % tillväxt i e-handel Sammanfattning första kvartalet 2012 Tillväxt på 117 % i e-handeln i Hedbergs Guld & Silver under första kvartalet. Total tillväxt i Hedbergs

Läs mer

Delårsrapport för The Empire 1 januari 30 september 2000

Delårsrapport för The Empire 1 januari 30 september 2000 Untitled Document Delårsrapport för The Empire 1 januari 30 september 2000 Den positiva utvecklingen för den svenska delen av The Empire fortsätter. Kraftfulla åtgärder har satts in för att få det finska

Läs mer

Antal aktier vid periodens utgång

Antal aktier vid periodens utgång ELECTRA GRUPPEN AB (publ) orgnr. 556065-4054 DELÅRSRAPPORT JANUARI - JUNI 2010 ÖKAD FÖRSÄLJNING Försäljningen uppgick till 515,0 (461,7) MSEK, en ökning med 11,5 procent. Rörelseresultatet uppgick till

Läs mer

Delårsrapport

Delårsrapport Online Brands Nordic AB (publ) Boråsvägen 40 516 81 Dalsjöfors Org. nr. 556211-8637 info@onlinebrands.se Telefon: 033-27 25 00 Delårsrapport 27-07- 27-09- Stärkt handelsmarginal och avsiktsförklaring ang

Läs mer

Presentation av Addtech

Presentation av Addtech 1 Presentation av Addtech Kort om Addtech En teknikhandelskoncern Förädlingslänk mellan leverantörer och kunder Fokus på Added Value i produkt Mellan- till lågvolym Från standardprodukter till egna produkter

Läs mer

Bokslutskommuniké Januari december

Bokslutskommuniké Januari december Bokslutskommuniké Januari december 2008 18 februari 2009 Summering januari december 2008 Operativt Vikande marknad där Mekonomen fortsätter ta marknadsandelar Nya butikskoncepten Mekonomen Mega och Mekonomen

Läs mer

DELÅRSRAPPORT januari juni 2013 för Zinzino AB (publ.)

DELÅRSRAPPORT januari juni 2013 för Zinzino AB (publ.) DELÅRSRAPPORT januari juni 2013 för Zinzino AB (publ.) Organisations nr. 556733-1045 Zinzino AB (publ.) är ett av de ledande direktförsäljningsbolagen, representerat i Sverige, Norge, Danmark, Finland,

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR NIO MÅNADER

DELÅRSRAPPORT FÖR NIO MÅNADER DELÅRSRAPPORT FÖR NIO MÅNADER 2002-12-01--2003-08-31 H&M-koncernens omsättning uppgick till MSEK 40.235 (37.369), en ökning med 8 procent. Med jämförbara valutakurser blev ökningen 10 procent. Resultatet

Läs mer

Vi inleder året med ett starkt första kvartal, vilket ger oss bra momentum och goda förutsättningar för en långsiktigt lönsam tillväxt framöver.

Vi inleder året med ett starkt första kvartal, vilket ger oss bra momentum och goda förutsättningar för en långsiktigt lönsam tillväxt framöver. Orderingång 32,7 MSEK (26,0) Omsättning 32,2 MSEK (27,7) Bruttomarginal 44,0 procent (44,7) Rörelseresultat 3,2 MSEK (2,6) Resultat efter skatt 2,4 MSEK (1,9) Kommentarer från VD Vi har haft en bra start

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR TRE MÅNADER

DELÅRSRAPPORT FÖR TRE MÅNADER DELÅRSRAPPORT FÖR TRE MÅNADER 1998-12-01--1999-02-28 Koncernens omsättning uppgick till MSEK 7.277 (MSEK 5.805), en ökning med 25%. Försäljningsutvecklingen har varit mycket tillfredsställande på samtliga

Läs mer

Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30

Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30 Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30 VD-rekrytering klar Sammanfattning tredje kvartalet 2013 Tillväxt på 13 % i Bolaget under tredje kvartalet. Tillväxten kommer från förvärvet Watchonwatch.com. Hedbergs

Läs mer

Omsättningen uppgick till 62,3 MSEK (59,0) för kvartalet och 234,0 MSEK (167,0) för rapportperioden.

Omsättningen uppgick till 62,3 MSEK (59,0) för kvartalet och 234,0 MSEK (167,0) för rapportperioden. Delårsrapport januari - september 2008 Omsättningen uppgick till 62,3 MSEK (59,0) för kvartalet och 234,0 MSEK (167,0) för rapportperioden. Rörelseresultatet uppgick till 0,9 MSEK (1,8) för kvartalet och

Läs mer

Delårsrapport januari-mars 2017

Delårsrapport januari-mars 2017 Delårsrapport januari-mars 2017 Delårsrapport januari-mars 2017 Vinst per aktie upp 33% Nettoomsättning 192 Mkr (157) Resultat efter finansnetto 24,4 Mkr (18,0) Rörelsemarginal 13,7 % (12,4) Vinst per

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2012. (januari sepember) ) 2012. Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2012. (januari sepember) ) 2012. Kvartal 1-3 1 Göteborg 2012-10-19 Delårsrapport perioden januari-september 2012 Kvartal 3 (juli september) ) 2012 Omsättningen uppgick till 12,4 (10,1) Mkr, en ökning med 2,3 Mkr eller 23 procent Rörelseresultatet (EBIT)

Läs mer

Delårsrapport. Januari Juni 2002

Delårsrapport. Januari Juni 2002 Delårsrapport Januari Juni 2002 Delårsrapport Januari Juni 2002 Resultatet efter finansiella poster uppgick till 19,4 MSEK (15,5) Substansvärdet den 30 juni var 270 kronor (288) Substansvärdet den 21 augusti

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-juni. juni 2015) Diadrom Holding AB (publ) Kvartal 2 (april juni) (januari juni) 2015.

Delårsrapport perioden januari-juni. juni 2015) Diadrom Holding AB (publ) Kvartal 2 (april juni) (januari juni) 2015. Göteborg 2015-08-21 Delårsrapport perioden januari-juni juni 2015 Kvartal 2 (april juni) 2015 Omsättningen uppgick till 10,3 (13,4) Mkr, en minskning med 3,1 Mkr eller 23,1 procent Rörelseresultatet (EBIT)

Läs mer

Presentation av Addtech

Presentation av Addtech 1 Presentation av Addtech Kort om Addtech En teknikhandelskoncern Förädlingslänk mellan leverantörer och kunder Fokus på Added Value i produkt Mellan- till lågvolym Från standardprodukter till egna produkter

Läs mer

Delårsrapport januari-juni 2017

Delårsrapport januari-juni 2017 Delårsrapport januari-juni 2017 Delårsrapport januari-juni 2017 Vinst per aktie upp 33% Nettoomsättning 388 Mkr (318) Resultat efter finansnetto 54,2 Mkr (40,5) Rörelsemarginal 14,9 % (13,6) Vinst per

Läs mer

JLT Delårsrapport jan mar 16

JLT Delårsrapport jan mar 16 JLT Delårsrapport jan mar 16 Orderingång 41,9 MSEK (28,7) Omsättning 24,5 MSEK (24,6) Bruttomarginal 45,7 procent (42,7) Rörelseresultat 2,4 MSEK (1,8) Resultat efter skatt 1,6 MSEK (1,5) Kommentarer från

Läs mer

Delårsrapport kvartal 3 2009

Delårsrapport kvartal 3 2009 H1 COMMUNICATION AB (publ) Delårsrapport kvartal 3 2009 1 H1 Communication delårsrapport tredje kvartalet 2009 Omsättningen ökade 68,8% Netto omsättningen uppgick till 12,2 MSEK vilket var en ökning med

Läs mer

Rapport för tre månader (1/1-31/3 2007)

Rapport för tre månader (1/1-31/3 2007) Rapport för tre månader (1/1-31/3 2007) Förbättrat resultat med minskad omsättning Omsättningen uppgick till 79 MKr (107 MKr) Resultatet efter skatt uppgick till 1,3 MKr (-7 MKr) Resultat per aktie efter

Läs mer

1) För avstämning av operativt rörelseresultat mot rörelseresultat se Not 3.

1) För avstämning av operativt rörelseresultat mot rörelseresultat se Not 3. Mkr 2019 2018 2019 2018 juni 19 2018 Koncernen Nettoomsättning 7 426 8 329 14 300 15 307 27 375 28 382 Operativt rörelseresultat 1) 306 299 544 517 1 061 1 034 Operativt rörelseresultat, exklusive IFRS

Läs mer

TREMÅNADERSRAPPORT

TREMÅNADERSRAPPORT TREMÅNADERSRAPPORT 2003-12-01--2004-02-29 Koncernens omsättning exklusive moms uppgick till MSEK 11.756 (10.771), en ökning med 9 procent. Med jämförbara valutakurser uppgick ökningen till 12 procent.

Läs mer

Rapport för tre månader (1/1-31/3 2001)

Rapport för tre månader (1/1-31/3 2001) DORO Rapport för tre månader (1/1-31/3 2001) 1/5 Omsättningen uppgick till MKr 278 (347 MKr) Resultatet före skatt uppgick till -26 MKr (12 MKr) Vinst per aktie efter schablonskatt 2,68 Kr (0,82 Kr) Komponentbrist

Läs mer

Presentation av Addtech. Juli 2012

Presentation av Addtech. Juli 2012 Presentation av Addtech Juli 2012 1 Kort om Addtech Ett teknikhandelsföretag Förädlingslänk mellan leverantörer och kunder Fokus på Added Value i produkt Mellan- till lågvolym Från standardprodukter till

Läs mer

Presentation av Addtech

Presentation av Addtech 1 Presentation av Addtech Kort om Addtech En teknikhandelskoncern Förädlingslänk mellan leverantörer och kunder Fokus på Added Value i produkt Mellan- till lågvolym Från standardprodukter till egna produkter

Läs mer

Kommentarer från VD. Per Holmberg, VD

Kommentarer från VD. Per Holmberg, VD Orderingång 69,3 MSEK (42,4) Omsättning 63,7 MSEK (43,7) Bruttomarginal 41,1 procent (45,7) Rörelseresultat 6,0 MSEK (2,4) Resultat efter skatt 5,2 MSEK (2,0) Kommentarer från VD JLT gick in i med en stark

Läs mer

Net Trading Group NTG AB (publ) Delårsrapport. 1 januari 30 september 2018

Net Trading Group NTG AB (publ) Delårsrapport. 1 januari 30 september 2018 Delårsrapport 1 januari 30 september 2018 Styrelsen och verkställande direktören för avger härmed delårsrapport för koncernens verksamhet under de första nio månaderna 2018. Sammanfattning perioden januari

Läs mer

PRESSINFORMATION från Wallenstamkoncernen

PRESSINFORMATION från Wallenstamkoncernen Wallenstam grundades 1944 och är med drygt 10.000 bostäder i sitt bestånd ett av Stockholm Fondbörs största bostadsfastighetsbolag. Med en yta om ca 1.000.000 kvm och ett börsvärde på ca 1 miljard kronor

Läs mer

Delårsrapport kvartal 2 2014

Delårsrapport kvartal 2 2014 Delårsrapport kvartal 2 2014 Första halvåret 2014 Nettoomsättningen uppgick till 18,6 MSEK (10,4) Rörelseresultatet uppgick till 0,5 MSEK (-2,1) Resultatet efter skatt blev 1,0 MSEK (-2,1) Resultatet efter

Läs mer

Presentation av Addtech

Presentation av Addtech 1 Presentation av Addtech Kort om Addtech En teknikhandelskoncern Förädlingslänk mellan leverantörer och kunder Fokus på Added Value i produkt Mellan- till lågvolym Från standardprodukter till egna produkter

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2008

Delårsrapport januari mars 2008 Delårsrapport januari mars 2008 Omsättningen för första kvartalet uppgick till 35,3 MSEK (25,4), en ökning med 39 % (37). Rörelseresultatet under första kvartalet 2008 ökade med 29 % till 4,3 MSEK (3,3),

Läs mer

Delårsrapport

Delårsrapport Delårsrapport 2013-01-01 2013-03-31 Fortsatt tillväxt och omstruktureringar Sammanfattning första kvartalet 2013 Tillväxt på 3 % i Hedbergs Guld & Silver under första kvartalet. E-handelns tillväxt är

Läs mer

Starkt kvartal Kraftig tillväxt och god lönsamhet

Starkt kvartal Kraftig tillväxt och god lönsamhet Starkt kvartal Kraftig tillväxt och god lönsamhet Perioden aug-okt Omsättningen ökade till 43,0 MSEK (35,4), vilket motsvarar en ökning om 22 % Resultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 2,8 MSEK

Läs mer

Delårsrapport

Delårsrapport Online Brands Nordic AB (publ) Boråsvägen 40 516 81 Dalsjöfors Org. nr. 556211-8637 info@onlinebrands.se Telefon: 033-27 25 00 Delårsrapport 2017-04-01 2107-06-30 Förbättrat rörelseresultat och ökad bruttovinstmarginal

Läs mer

BOKSLUTSRAPPORT Bokslutsrapport 2016

BOKSLUTSRAPPORT Bokslutsrapport 2016 BOKSLUTSRAPPORT Perioden januari - december i sammandrag Nettoomsättningen för var 172,4 Mkr (151,8), en ökning med 13,6 % Rörelseresultatet före engångskostnader uppgick till 4,6 Mkr (2,7), en ökning

Läs mer

Avstämning segment och koncern. 12 mån 2009/10 Q /11 Q /10 Q / mån 2009/10 Q /11 MSEK. Omsättning per land 3 mån 2010/11

Avstämning segment och koncern. 12 mån 2009/10 Q /11 Q /10 Q / mån 2009/10 Q /11 MSEK. Omsättning per land 3 mån 2010/11 Omsättning per land 3 mån 2010/11 Omsättning per affärstyp 3 mån 2010/11 Sverige 49% Danmark 31% Finland 8% Norge 6% Tyskland 5% Övriga 1% Handel 51% Egna produkter 25% Nischproduktion 13% Systemintegration

Läs mer

Delårsrapport 1 april 31 december MediTech. Tools and Equipment. Electronic Components. Industry

Delårsrapport 1 april 31 december MediTech. Tools and Equipment. Electronic Components. Industry Delårsrapport 1 april 31 december 1997 MediTech Electronic Components Tools and Equipment Industry Bergman & Beving-koncernen Delårsrapport 1 april 31 december 1997 Under tredje kvartalet uppgick resultatet

Läs mer

Fortsatt lönsam tillväxt för Poolia

Fortsatt lönsam tillväxt för Poolia Fortsatt lönsam tillväxt för Poolia Pooliakoncernens intäkter för första kvartalet uppgick till 342,4 Mkr, vilket är de högsta intäkterna någonsin för ett enskilt kvartal och 16% högre än motsvarande period

Läs mer

TREMÅNADERSRAPPORT

TREMÅNADERSRAPPORT TREMÅNADERSRAPPORT 2001-12-01--2002-02-28 Koncernens omsättning uppgick till MSEK 11.246 (9.634), en ökning med 17 procent. Med jämförbara valutakurser uppgick ökningen till 11 procent. Rörelsens bruttoresultat

Läs mer

Delårsrapport Händelser under tredje kvartalet: Försäljningen ökade med 30% Rörelseresultatet ökade med 43%

Delårsrapport Händelser under tredje kvartalet: Försäljningen ökade med 30% Rörelseresultatet ökade med 43% Delårsrapport 2000-05-01-2001-01-31 Händelser under tredje kvartalet: Försäljningen ökade med 30% Rörelseresultatet ökade med 43% Rörelsemarginalen var 16,4% Nya butiker har öppnats i Uppsala och Skärholmen

Läs mer

Ett samarbetsavtal med världens största Internetresebyrå, Expedia, undertecknades.

Ett samarbetsavtal med världens största Internetresebyrå, Expedia, undertecknades. KVARTALSRAPPORT JULI SEPTEMBER 2007 VERKSAMHETSÅRET 2007/2008 SCANWORLD TRAVELPARTNER AB (publ) Första kvartalet Q1 -- 2007 (juli -- september) Stark försäljningstillväxt under kvartalet. I koncernen uppgick

Läs mer

Bokslutskommuniké från Railcare Group AB (publ) org-nr

Bokslutskommuniké från Railcare Group AB (publ) org-nr Skelleftehamn 2008-06-11 Bokslutskommuniké från Railcare Group AB (publ) org-nr 556730-7813 Helåret 2007 05-2008 04 i korthet Omsättningen under perioden blev 134,4 milj kr (86 milj kr*), en ökning med

Läs mer

JLT Delårsrapport januari september 2017

JLT Delårsrapport januari september 2017 JLT Delårsrapport januari september Orderingång 83,5 MSEK (94,6) Omsättning 85,7 MSEK (92,2) Bruttomarginal 44,2 procent (41,9) Rörelseresultat 8,0 MSEK (8,6) Resultat efter skatt 5,9 MSEK (6,9) Kommentarer

Läs mer

Mkr mars Koncernen. Nettoomsättning Operativt rörelseresultat 1)

Mkr mars Koncernen. Nettoomsättning Operativt rörelseresultat 1) Mkr 2019 2018 mars 19 2018 Koncernen Nettoomsättning 6 874 6 978 28 278 28 382 Operativt rörelseresultat 1) 238 218 1 054 1 034 Operativt rörelseresultat, exklusive IFRS 16 2) 227 218 1 043 1 034 Operativ

Läs mer

Första kvartalet 2008

Första kvartalet 2008 EUROCON CONSULTING AB (publ) Delårsrapport januari-mars 2008 Första kvartalet 2008 Jämförande siffror är baserade på perioden januari-mars 2007. Normal redovisningsperiod under 2007 var tertial, varför

Läs mer

Scandinavian PC Systems AB (publ) (SPCS)

Scandinavian PC Systems AB (publ) (SPCS) (SPCS) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 1998 Nettoomsättningen ökade med 25 procent och uppgick till 158,8 (127,3) Mkr. Resultat efter finansiella poster på 14,0 (24,2) Mkr. Resultat i fjärde kvartalet

Läs mer

Mycket starkt kvartal

Mycket starkt kvartal Mycket starkt kvartal Perioden nov-jan Omsättningen ökade till 49,3 MSEK (31,8), vilket motsvarar en ökning om 55 % Resultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 2,3 MSEK (0,7) vilket ger en marginal

Läs mer

InfraCom Group AB (publ)

InfraCom Group AB (publ) InfraCom Group AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL 3 2017/18 Org. nummer 559111-0787 InfraCom Group AB (publ) Gamlestadsvägen 1 415 02 Göteborg www.infracomgroup.se 1 januari till 31 mars 2018 (tredje kvartalet)

Läs mer

Delårsrapport kvartal

Delårsrapport kvartal Delårsrapport kvartal 1 2009 Första kvartalet 2009 1) Nettoomsättningen uppgick till 6,6 (26,2) MSEK Rörelseresultatet uppgick till -2,2 (-3,3) MSEK Resultatet efter skatt blev -2,4 (-4,2) MSEK Resultatet

Läs mer

Effnetplattformen AB (publ)

Effnetplattformen AB (publ) Effnetplattformen AB (publ) DELÅRSRAPPORT Januari september Effnetplattformen AB (publ) Delårsrapport januari september sida 1 av (8) Effnetplattformen AB (publ) DELÅRSRAPPORT Januari september Jämförelsesiffror

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-juni 2016

Delårsrapport perioden januari-juni 2016 Göteborg 2016-08-26 Delårsrapport perioden januari-juni 2016 Kvartal 2 (april juni) 2016 Omsättningen uppgick till 12,3 (10,3) Mkr, en ökning med 2,0 Mkr eller 19,1 procent Rörelseresultatet (EBIT) ökade

Läs mer

Bokslutskommuniké för 2016/2017

Bokslutskommuniké för 2016/2017 Stockholm 2017-06-30 Bokslutskommuniké för 2016/2017 Det interaktiva elearningsutbildningsföretaget Klick Datas verksamhetsår 2016/2017 visar ett redovisat resultat efter skatt om -0 Mkr (1,3 Mkr), vilket

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR TRE MÅNADER

DELÅRSRAPPORT FÖR TRE MÅNADER DELÅRSRAPPORT FÖR TRE MÅNADER 1999-12-01--2000-02-29 Koncernens omsättning uppgick till MSEK 8.265 (MSEK 7.277), en ökning med 14%. Justerat för valutakursförändringar blev ökningen 19%. Resultatet efter

Läs mer

Delårsrapport Q2 2016

Delårsrapport Q2 2016 Delårsrapport Q2 2016 Delårsrapport januari juni 2016 OMSÄTTNINGSÖKNING OCH STÄRKT KASSAFLÖDE Nettoomsättning 318 Mkr (296) Resultat efter finansnetto 40,5 Mkr (43,8) Rörelsemarginal 13,6 % (15,8) Vinst

Läs mer

TBook Holding AB. 1 januari till 31 mars, 2005

TBook Holding AB. 1 januari till 31 mars, 2005 TBook Holding AB 1 januari till 31 mars, 2005 Stockholm 2005-06-07 Försäljningen ökade med +5% till 2 444 tkr, jämfört med samma period förra året. Koncernen visar ett resultat om 195 tkr (166 tkr) Resultat

Läs mer

Delårsrapport januari - juni 2011

Delårsrapport januari - juni 2011 MVV Holding AB, 556557-8142 Sidan 1 av 9 MVV Holding AB Delårsrapport januari - juni 2011 Koncernen i sammandrag Nettoomsättningsökning med 49,7% till 22,9 (15,3) Mkr. Rörelseresultatet ökade till 2,8

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR NIO MÅNADER

DELÅRSRAPPORT FÖR NIO MÅNADER DELÅRSRAPPORT FÖR NIO MÅNADER 1998-12-01--1999-08-31 Koncernens omsättning uppgick till MSEK 23.549 (MSEK 18.342), en ökning med 28% jämfört med föregående år. Försäljningsutvecklingen har varit mycket

Läs mer

Presentation av Addtech. September 2012

Presentation av Addtech. September 2012 Presentation av Addtech September 2012 1 Kort om Addtech En teknikhandelskoncern Förädlingslänk mellan leverantörer och kunder Fokus på Added Value i produkt Mellan- till lågvolym Från standardprodukter

Läs mer

COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016

COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016 COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016 Bokslutskommuniké januari - december 2016 Oktober - December 2016 Nettoomsättning 403 tkr (500 tkr) Resultat efter finansiella

Läs mer

Förseningar i flera projekt påverkar försäljningen temporärt.

Förseningar i flera projekt påverkar försäljningen temporärt. Hexatronic Scandinavia AB (publ) KVARTALSRAPPORT 1 perioden 1 september 2009 till 30 november 2009 Förseningar i flera projekt påverkar försäljningen temporärt. Fortsatt bra och stabil orderingång. Ett

Läs mer

Delårsrapport kvartal

Delårsrapport kvartal Delårsrapport kvartal 3 2012 De första nio månaderna 2012 Nettoomsättningen uppgick till 20,4 MSEK (21,1) Rörelseresultatet uppgick till 0,1 MSEK (0,0) Resultatet efter skatt blev 0,1 MSEK (-0,1) Resultatet

Läs mer

Delårsrapport Första kvartalet. Nettoomsättningen uppgick till 8,2 MSEK (4,9) Rörelseresultatet före avskrivningar uppgick till 0,6 MSEK (0,3)

Delårsrapport Första kvartalet. Nettoomsättningen uppgick till 8,2 MSEK (4,9) Rörelseresultatet före avskrivningar uppgick till 0,6 MSEK (0,3) Delårsrapport 2014 Första kvartalet Nettoomsättningen uppgick till 8,2 MSEK (4,9) Rörelseresultatet före avskrivningar uppgick till 0,6 MSEK (0,3) Rörelseresultatet uppgick till -0,1 MSEK (-0,9) Resultatet

Läs mer

Delårsrapport januari september 2002

Delårsrapport januari september 2002 Delårsrapport januari september 2002 2 Resultatet efter full skatt uppgick till 504 Mkr (2 002), vilket motsvarar 8:11 kronor (31:57) per aktie. I resultatet för 2001 ingick extrautdelning från Holmen

Läs mer