Informationsbrev Kart December

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Informationsbrev Kart 2-2012 December"

Transkript

1 Informationsbrev Kart är i första hand avsett för distriktens kartansvariga, men får gärna spridas till alla. Vill du också ha brevet? Skicka mejl till Niklas, niklas.wrane@orientering.se. Kartgruppen börjar ta form Befintliga ledamöter: Hans Lidén, samordnare, hans.liden@orientering.se. Ansvarar för kontakter med distriktens kartansvariga, för certifiering av färgutskrifter samt att vara utbildningsansvarig. Niklas Wrane, kartansvarig på SOFT-kansliet, niklas.wrane@orientering.se. Sköter kartsidorna på orientering.se samt är kartsupport på kansliet. Hans Greijer, Västerås, hasse.greijer@tele2.se. Ansvarar för kartkontrollanter, bland annat att vi har certifierade kontrollanter vid tävlingar inom nivå 1 och 2. Christer Carlsson, Göteborg, christer@kartsam.se. Är adjungerad som internationell kartkontakt. Övriga tänkta ledamöter: Ansvarig för framtagandet av en ny digital kartritarbok Ansvarig för skidorientering, MTBO, samt precisionsorientering Som komplement är det tänkt att kartritare adjungeras som experter vid behov. Är du intresserad av att ingå i gruppen och påverka utvecklingen av kartfrågor i olika sammanhang? Mejla oss! Kartsidorna kompletta på orientering.se Arbetsrummet för kartor är nu ersatt helt med de nya kartsidorna på orientering.se. Gå in under Arrangör Kartfrågor för att ta del av allt nytt. Som vanligt tar vi tacksamt emot önskemål om förbättringar på utformning och innehåll. Träff för distriktens kartansvariga Den januari 2013 träffas vi på Quality Hotel Nacka. Några delar är gemensamma med tävlingskonferensen. Inbjudan finns som bilaga 1. Anmälan görs här senast fredag 21 december 2012: Kartkontrollantutbildningar Sprintkartkontrollutbildning mars 2013 i Karlstad. Inbjudan finns som bilaga 2. Anmälan görs här senast fredag 1 mars 2013: Klassisk kartkontrollutbildning maj 2013 i Örebro/Hallsberg. Inbjudan kommer på hemsidan i februari 2013.

2 Kartkonvent för kartritare och övriga Datumen är spikade för nästa års kartkonvent (tidigare kartforum) och det blir helgen oktober Programansvariga är Kartringen. Inbjudan kommer på orientering.se senare under våren/sommaren. Kartritarutbildning Vi arbetar på hur dessa ska se ut och genomföras i SOFTs regi och återkommer under våren Så länge kan vi passa på att rekommendera en kartritarutbildning i Avesta mars. För mer information, se där bland annat inbjudan finns. Senaste nytt om laserskanning Lantmäteriet fick en ny webbplats den 3 december. Vägarna för att hitta information om laserdata mm ser därför annorlunda ut nu än tidigare. Även avgifterna för laserskannat material höjs efter nyår. Under januari är vår ambition att uppdatera orientering.se med all nödvändig information om laserdata för att underlätta kartframställningen. Program för att generera orienteringskartor från laserdata utan rekognosering Även länksidan är uppdaterad på orientering.se. Under denna finns t ex en länk till ett intressant finskt gratisverktyg, kallat Karttapulatin. Med detta går det att generera enklare orienteringskartor från laserdata utan rekognosering i terrängen. Kontaktuppgifter till aktiva kartritare På kartsidorna på orientering.se finns också en sida med kontaktuppgifter till aktuella kartritare. Hjälp oss gärna fylla på listan genom att mejla kontaktinformation om kartritare som saknas till oss. E-post till certifierade färgutskrivare På kartsidorna på orientering.se finns dessutom en sida med kontaktuppgifter till certifierade färgutskrivare. Här saknar vi e-post till alla, vilket vi gärna önskar få in. Hjälp oss gärna här med! Nya rutiner för certifiering av färgskrivare Certifieringsrutinerna kommer att förändras inför Preliminärt ser det ut så här: Certifieringen genomförs i tre olika skalor: Karta i skala 1: med banpåtryck Karta i skala 1: med banpåtryck Sprintkarta i skala 1:5 000 med banpåtryck Certifieringen genomförs i två nivåer: Ny certifiering Förlängning av certifiering 2 (5)

3 Ny certifiering Erbjuds två gånger per år. Ansökan med kartunderlag, inlämnas till SOFT före 1 november inför vårsäsongen samt före 1 maj inför höstsäsongen. Kartfiler och rapportformulär finns på orientering.se. För respektive önskad skala skickas 5 exemplar av kartan med banpåtryck in, ihop med rapportformulär, till SOFT. Förlängning av certifiering Den som har aktuell certifiering erbjuds att förlänga denna på ett år. Underlag för ansökan om förlängning är att skicka in exemplar på det gångna årets tryck. Dock max 10 kartexempel per skala. Kartorna ska vara SOFT tillhanda senast 1 november inför kommande år. De som godkänns får sin certifiering förlängd på ett år. På försök under 2013 Ni som har en certifiering för skickar in kartor, som ovan, till SOFT senast för en test av idén. Faller denna test väl ut så inleds denna förlängningsprocedur under hösten 2013 inför Sprintcertifieringen är ny. Alla som önskar denna certifiering ska söka före Undantag: Ni som är certifierade för skala 1: är under 2013 även behöriga för sprintutskrifter. Senast 1 november 2013 behöver även dessa ny certifiering. Adress att skicka in till Utskrifterna, i båda nivåerna, skickas ihop med rapportformulär till SOFT c/o Hans Lidén, Mässvik Sjöåsvägen 20, SÄFFLE. Om det visar sig att bedömningen blir lätthanterlig kommer det att bli så att de som är certifierade endast behöver sända in ett antal av aktuellt års tryck för att få förlängning ett år till. Alltså i så fall ingen ny komplett certifieringsrutin för er inför Certifieringsrutinerna för ny behörighet finner ni under orientering.se Kartfrågor Färgutskrifter (en bit ner på sidan) God jul och gott nytt år önskar SOFTs kartgrupp genom Hans Lidén och Niklas Wrane 3 (5)

4 Bilaga 1: Inbjudan för distriktsträff kartansvariga på tävlingskonferensen i Nacka I samband med tävlingskonferensen i Nacka den januari 2013 kommer vi att ha en träff för distriktens kartansvariga. Här kommer vi att följa upp träffen i oktober och även bjuda på en del nyheter samt förhoppningsvis inbjuda till intressanta diskussioner. Datum: Fredag-lördag januari 2013 Tid: Kl (fredag) (lördag) Plats: Quality Hotel Nacka. Ligger ca 10 min resväg med buss eller Saltsjöbanan från Slussen. Anmälan: Görs på följande direktlänk: Sista dag för anmälan är fredagen den 21 december Kostnad: 2900 kr per person. Inkluderar konferens, resa, kost och logi. Faktureras OF i efterhand. Extrakostnad för enkelrum: 500 kr. Resa: I första hand tåg eller samåkning i bil; 18:50-/mil i reseersättning till föraren. Långväga även flyg efter överenskommelse. För ev. flygresenärer är det viktigt att du är ute i god tid för att få ett så förmånligt pris som möjligt. Beställning av biljetter se resebestämmelser (hör av dig till Niklas Wrane, niklas.wrane@orientering.se, om du inte fått dessa). Anmälda frågor: Mejlas till Hans på e-postadress nedan. Program: Innehåller bland annat diskussion kring kartansvarigas uppgifter, ett gemensamt PM för kartproduktion i distrikten, färgutskrifter, samt kartans tillkomst. Under den gemensamma delen av tävlingskonferensen kommer även en presentation av karttillgänglighetsprojektet som pågått sedan hösten Kallelse, program och deltagarlista: Sänds ut i veckan före träffen. Upplysningar: Vill du veta mer, kontakta Hans Lidén på eller hans.liden@orientering.se Varmt välkomna! 4 (5)

5 Bilaga 2: Kartkontrollantutbildning, sprintkarta, i Karlstad Härmed inbjuds du till en spännande kartkontrollantutbildning för sprintkartor i SOFTs regi. Utomhusövningarna kommer att genomföras på 2010 års Sprint-SMkarta. Datum: Lördag-söndag mars 2013 Tid: Kl (lördag) (söndag) Plats: Best Western, Wåxnäs Hotel, Karlstad Anmälan: Görs på följande direktlänk: Sista dag för anmälan är fredagen den 1 mars Kostnad: 1500 kr per person. Inkluderar konferens, resa, kost och logi. Faktureras OF i efterhand. Extrakostnad för enkelrum: 180 kr. Kostnad utan rum: 1200 kr per person. Rumsbeställning: Bokas på egen hand. Teoripassen och måltider är på Best Western, Wåxnäs Hotel, Karlstad, varför vi föreslår detta boendealternativ. Gå in på eller ta kontakt direkt via reception@waxnashotel.se. Ange orientering och om du vill bo i dubbel- eller enkelrum. Resa: I första hand tåg eller samåkning i bil; 18:50-/mil i reseersättning till föraren. Långväga även flyg efter överenskommelse. För ev. flygresenärer är det viktigt att du är ute i god tid för att få ett så förmånligt pris som möjligt. Beställning av biljetter se resebestämmelser (hör av dig till Niklas Wrane, niklas.wrane@orientering.se, om du inte fått dessa). Program: Lördag består av ett praktikpass, tre teoripass samt lunch och middag. Söndag består av ett praktikpass, ett teoripass samt frukost och lunch. Kallelse, program och deltagarlista: Sänds ut via mejl senast den 8 mars Upplysningar: Vill du veta mer, kontakta Hans Lidén på eller hans.liden@orientering.se Varmt välkomna! 5 (5)

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 2011-02-21 Till FMCK Riksstyrelse, hedersledamöter i FMCK RF, samtliga kårer, valberedning samt revisorer INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 FMCK Värmland har tillsammans med FMCK Riksförbund äran att inbjuda

Läs mer

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg!

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Du som själv har antikroppar eller om ditt barn har det är hjärtligt välkommen till denna träff/kurs. Detta är ett unikt tillfälle

Läs mer

Lördag och söndag 22-23 februari. Storsjöbadet-Östersund

Lördag och söndag 22-23 februari. Storsjöbadet-Östersund Bjuder in till Scandic Syd Cup 22-23/2-2014 INBJUDAN SK Ägir har härmed nöjet att bjuda in Er till Scandic Syd Cup. Tävlingen avgörs i fyra pass under lördagen och söndagen den 22-23 februari på Storsjöbadet

Läs mer

PM 1. Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. Ungdomscupen den 17-18 november i Järfälla

PM 1. Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. Ungdomscupen den 17-18 november i Järfälla PM1 PM 1 Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Isabell Cederholm Tel 08-580 368 48 E-mail kansli@jarfallagymnasterna.se

Läs mer

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Som framgått av annons i SFF-Filatelisten och vårt nyhetsbrev är det förbundskongress i Borås 21 och 22 april 2012 plus att den föregås av en filatelidag. Det är

Läs mer

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté välkomnar dig till Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad PM 1 Information Information och upplysningar lämnas av vår tävlingskommitté eller kansliet.

Läs mer

Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge

Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge INBJUDAN Postskidan i Borlänge 9 februari 2008 Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge Varmt välkommen till Borlänge! Vi välkomnar Er till ett underbart skiddistrikt

Läs mer

Sundsvall Arena Cup 2013

Sundsvall Arena Cup 2013 Inbjudan till Sundsvall Arena Cup 2013 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvall Arena Cup 2013. Sundsvall Arena Cup riktar sig till hela klubben, grenordning

Läs mer

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling.

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. På uppdrag av Postens Idrottsförbund har vi fått nöjet att arrangera 2011 års Postmästerskap i Bowling. Tävlingen äger rum den 4-6 mars och spelplatsen

Läs mer

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Vi hälsar Er hjärtligt Välkomna till Göteborg den 14-15 mars för att delta i Postmästerskap i Bowling. Vi kommer att spela på Strike & Co i Gamlestan.

Läs mer

Höstsimiaden 21-22 november 2015

Höstsimiaden 21-22 november 2015 Inbjudan till Höstsimiaden 21-22 november 2015 SK Ägir har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Höstsimiaden 2015. www.skagir.se Välkomna! Höstsimiaden 21-22 november 2015 Tävlingen avgörs

Läs mer

Sundsvall Arena Cup 2014

Sundsvall Arena Cup 2014 Inbjudan till Sundsvall Arena Cup 2014 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvall Arena Cup 2014. Sundsvall Arena Cup riktar sig till hela klubben, grenordning

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Datum: 20-21 april 2013 Plats: Hotell Statt i Hässleholm Ändrat namn på regionala konferensen! Snart är det åter dags för lokalföreningar,

Läs mer

PM 1. GK Engelholmsgymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL

PM 1. GK Engelholmsgymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL PM 1 och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL UT Riksfinal Den 15-17/4 i Ängelholm på Lingvallen Information Information och upplysningar lämnas av: Christel Attermalm Tel:

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Hej! Riks-Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla ordföranden

Läs mer

Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. SM I TRUPPGYMNASTIK 4-6/7 2014 i Borås

Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. SM I TRUPPGYMNASTIK 4-6/7 2014 i Borås Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Email: tavling@borasgs.se Hemsida: www.borasgs.se Telefon: 033 15 74

Läs mer

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 Postens IF Ludvika och Postens Idrottsförbund inbjuder till POSTTRAMPET. Motionsklassen kommer att cykla på natursköna cykelbanor anlagda på gamla järnvägsbankar på

Läs mer

Sundsvalls Sim 2015 VÄLKOMMEN!

Sundsvalls Sim 2015 VÄLKOMMEN! Sundsvalls Sim 2015 VÄLKOMMEN! Välkommen till Sundsvalls Sim 21-22 mars 2015 Sundsvalls Simsällskap inbjuder er förening till Sundsvalls Sim. Tävlingen avgörs i tre pass i Sporthallsbadets 25m-bassäng

Läs mer

Svenska Simförbundet och Södertälje SS hälsar välkomna till 2011 års Junior-SM (25 m) i Södertälje den 3 6 februari 2011

Svenska Simförbundet och Södertälje SS hälsar välkomna till 2011 års Junior-SM (25 m) i Södertälje den 3 6 februari 2011 Svenska Simförbundet och Södertälje SS hälsar välkomna till 2011 års Junior-SM (25 m) i Södertälje den 3 6 februari 2011 Tävlingsplats Arrangör Sydpoolen 25 m bassäng, 8 banor Svenska Simförbundet och

Läs mer

Sundsvall Arena Cup 2015

Sundsvall Arena Cup 2015 Inbjudan till Sundsvall Arena Cup 2015 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvall Arena Cup 2015. Välkomna! 26-27 september 2015 Sporthallsbadet, Sundsvall

Läs mer

VERKSAMHETSSEMINARIER

VERKSAMHETSSEMINARIER INBJUDAN Rekonrgda må orter! VERKSAMHETSSEMINARIER 2015 Fokus på verksamhetsutveckling MISSA INTE:»SPANARNA«OM TRENDER OCH AKTUELLA ÄMNEN Hej! VÄLKOMMEN TILL VERKSAMHETSSEMINARIERNA 2015! VERKSAMHETSSEMINARIERNA

Läs mer

INBJUDAN Svenska Simförbundet i samarbete med inbjuder härmed till 2015 års Svenska Ungdomsmästerskap i simning (25m), Sum-Sim

INBJUDAN Svenska Simförbundet i samarbete med inbjuder härmed till 2015 års Svenska Ungdomsmästerskap i simning (25m), Sum-Sim INBJUDAN Svenska Simförbundet i samarbete med inbjuder härmed till 2015 års Svenska Ungdomsmästerskap i simning (25m), Sum-Sim Tävlingsdatum: Lördag den 14 november och söndag den 15 november 2015 Tävlingsplats:

Läs mer

PM 1 SM 2008. Truppgymnastik Trampolin 30 maj 1 juni TÄBY

PM 1 SM 2008. Truppgymnastik Trampolin 30 maj 1 juni TÄBY PM 1 SM 2008 Truppgymnastik Trampolin 30 maj 1 juni TÄBY PM 1 Täby Gymnastikförening och Svenska Gymnastikförbundet hälsar dig VÄLKOMMEN TILL SM Truppgymnastik Trampolin 30 maj - 1 juni 2008 i Tibblehallen,

Läs mer

Inbjudan Active Games 9-11 maj 2014

Inbjudan Active Games 9-11 maj 2014 Inbjudan Active Games 9-11 maj 2014 Active Games är en idrottstävling för barn och ungdomar i åldern 7-20 år med synnedsättning från hela Sverige. Tävlingen vänder sig både till dig som redan tränar någon

Läs mer

Inbjuder till SKF-trofén 2004 i Piteå den 12-14 mars 2004

Inbjuder till SKF-trofén 2004 i Piteå den 12-14 mars 2004 NORRBOTTENS KONSTÅKNINGSFÖRBUND Inbjuder till SKF-trofén 2004 i Piteå den 12-14 mars 2004 På uppdrag av Svenska Konståkningsförbundet inbjuder Norrbottens Konståkningsförbund och Piteå Konståkningsklubb

Läs mer

Inbjudan Sum-Sim Regionsfinal 2013

Inbjudan Sum-Sim Regionsfinal 2013 Inbjudan Sum-Sim Regionsfinal 2013 Svenska Simförbundet i samarbete med eon inbjuder härmed till 2013 års Svenska Ungdomsmästerskap i simning (Sum-Sim) Tävlingsdatum: Lördagen den 9 November och Söndagen

Läs mer

Juniorcupen den 9 april 2011 i Vänersborg

Juniorcupen den 9 april 2011 i Vänersborg Välkommen till Vänersborgs Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL Juniorcupen den 9 april 2011 i Vänersborg Information Information och upplysningar

Läs mer

INBJUDAN. Svenska Simförbundet och KSLS hälsar välkomna till 2010 års Junior- SM (25 m) i Kristianstad den 4-7 februari 2010

INBJUDAN. Svenska Simförbundet och KSLS hälsar välkomna till 2010 års Junior- SM (25 m) i Kristianstad den 4-7 februari 2010 INBJUDAN Svenska Simförbundet och KSLS hälsar välkomna till 2010 års Junior- SM (25 m) i Kristianstad den 4-7 februari 2010 TÄVLINGSPLATS ARRANGÖR Tivolibadet i Kristianstad, 25 m bassäng, 8 banor KSLS

Läs mer

Kallelse till Förbundsmöte 2013

Kallelse till Förbundsmöte 2013 Till: Samtliga medlemsföreningar och SDF Skövde 2013-01-31 Kallelse till Förbundsmöte 2013 Härmed kallas medlemsföreningar och SDF till Förbundsmöte på Clarion Collection Hotel Kompaniet och Nyköpingshus

Läs mer

Fredag 8 december klockan 10:00 till 16:00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Fredag 8 december klockan 10:00 till 16:00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2014-12-08 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 11/14 Tid och plats Fredag 8 december klockan 10:00 till 16:00 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Eje

Läs mer

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare Vi erbjuder några spännande dagar i vildmarken med en heldags vargspårning och ett symposium i Stöllet 16 18 Februari 2006 För mer information:

Läs mer

POSTMÄSTERSKAP I GOLF

POSTMÄSTERSKAP I GOLF På uppdrag av Postens Idrottsförbund inbjuder Spik, Stockholm till: POSTMÄSTERSKAP I GOLF Årets PM i golf kommer att avgöras ute vid Arlanda närmare bestämt på Arlandastadsgolfbana. Ni som hänger med vet

Läs mer

Inbjudan till A-TÄVLING Uddevalla-Pokalen 10-11 oktober 2015

Inbjudan till A-TÄVLING Uddevalla-Pokalen 10-11 oktober 2015 Inbjudan till A-TÄVLING Uddevalla-Pokalen 10-11 oktober 2015 Tävlingsplats Uddevalla, Fridhemshallen, Svanevägen 2A, 451 93 Uddevalla Inomhus, uppvärmd, 30 x 60m Tävlingsdagar Lördag 10 oktober 2015 Söndag

Läs mer

PM 1. Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. Riksmästerskapen 1 den 23-24 maj i Järfälla

PM 1. Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. Riksmästerskapen 1 den 23-24 maj i Järfälla PM 1 Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Isabell Cederholm och Maria Blomqvist Tel 08-580 368 48 E-mail kansli@jarfallagymnasterna.se

Läs mer

NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING

NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HAR NÖJET ATT BJUDA IN ER TILL NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING 2015 www.casting.se - officiell hemsida för Nordiska Mästerskapen i Casting & Flugkastning 2015. Eskilstuna

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Hej! Rikssektionen Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla

Läs mer

PM 1. Helsingborgs Turnförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL

PM 1. Helsingborgs Turnförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL PM 1 Helsingborgs Turnförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Tina Österberg Tel 0733-013132 E-mail kansliet@turn.se Tävlings-

Läs mer

Österåkerscupen 2010

Österåkerscupen 2010 Österåkers Trampolin Förening PM1 Österåkerscupen 2010 Deltävling 3 i Svenska Cupen Datum Den 18/9 2010 Plats Arrangör Tävlingsledare Information Åkersberga Sporthall, Hackstavägen 43, 184 35 Åkersberga

Läs mer

Postmästerskapen i GOLF 2007

Postmästerskapen i GOLF 2007 På uppdrag av Postens Idrottsförbund Inbjuder Postens IF, Halmstad till Postmästerskapen i GOLF 2007 Tävlingsdatum: Fredag lördag 5 6 oktober 2007 Bana: Halmstad GK Norra och Södra banor Tävlingsform:

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Datum: 17-18 maj 2014 Plats: IOGT-NTO, Vattentorget i Växjö Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

Öppna Svenska Mästerskapen i Masterssimning 2010

Öppna Svenska Mästerskapen i Masterssimning 2010 Växjö Simsällskap & Svenska Simförbundet inbjuder till Öppna Svenska Mästerskapen i Masterssimning 2010 Tävlingen är öppen för registrerade Masterssimmare från Sverige och världen i övrigt. i samarbete

Läs mer

Vi återkommer med dagordning i god tid före den 31 augusti. Har ni frågor som ni redan nu vill ta upp kan ni notera dessa på anmälningsblanketten.

Vi återkommer med dagordning i god tid före den 31 augusti. Har ni frågor som ni redan nu vill ta upp kan ni notera dessa på anmälningsblanketten. Malmö 2007-05-22 Till berörda hästägareföreningar Inbjudan till Sydträffen och Sydkampen fredagen den 31 augusti 2007. Sydträffen anordnas i år på 100 års - jubilerande Jägersro. Vi bifogar program och

Läs mer

Grand Prix i simning januari 2018 Malmö

Grand Prix i simning januari 2018 Malmö Grand Prix i simning 27-28 januari 2018 Malmö Denna inbjudan gäller endast svenska föreningar. Övriga föreningar och förbund ska använda den engelskspråkiga inbjudan som innehåller för dessa anpassad information.

Läs mer

Luleå Simsällskap bjuder in till. HÖSTSIMMET 17-18/ Pontusbadet Luleå

Luleå Simsällskap bjuder in till. HÖSTSIMMET 17-18/ Pontusbadet Luleå Luleå Simsällskap bjuder in till HÖSTSIMMET 17-18/9 2016 Pontusbadet Luleå Luleå Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er till Höstsimmet som är en sanktionerad tävling - öppen för alla simmare. TÄVLINGSPLATS

Läs mer

20-21 OKTOBER I KATRINEHOLM

20-21 OKTOBER I KATRINEHOLM På uppdrag av SSIF och KAF inbjuder Fritidsföreningen Regionsjukhuset Karsudden till SSIF/KAF-SPELEN 2006 Riksmästerskap för sjukvårds- och kommunanställda Badminton Bordtennis Boule Bowling Innebandy

Läs mer

Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM

Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM Välkommen till Sundsvalls Sim den 17-18 Mars 2012 Sundsvalls Simsällskap inbjuder er förening till Sundsvalls Sim. Tävlingen avgörs i tre

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 2008 Chokladfesten växer! En gång om året fylls Askersunds gator och torg med doften av choklad! Den 12 14 september 2008

Läs mer

SM INBJUDAN 2009. Göteborg Sim och Svenska Simförbundet hälsar välkomna till SM (25 m) i Göteborg den 26-29 november 2009

SM INBJUDAN 2009. Göteborg Sim och Svenska Simförbundet hälsar välkomna till SM (25 m) i Göteborg den 26-29 november 2009 SM INBJUDAN 2009 Göteborg Sim och Svenska Simförbundet hälsar välkomna till SM (25 m) i Göteborg den 26-29 november 2009 TÄVLINGSPLATS ARRANGÖR SM HEMSIDA Valhallabadet 25 m bassäng, 8 banor Göteborg Sim

Läs mer

Västerås Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté VÄLKOMNAR ER TILL. JSM den 3-4:e december 2011 Bombardier Arena, Västerås

Västerås Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté VÄLKOMNAR ER TILL. JSM den 3-4:e december 2011 Bombardier Arena, Västerås PM1 Västerås Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté VÄLKOMNAR ER TILL JSM den 3-4:e december 2011 Bombardier Arena, Västerås Information Information kan fås av: Tävlingsansvarig

Läs mer

Kvänum 9-10 mars 2013

Kvänum 9-10 mars 2013 Inbjudan till kvalificerade lag i 3-manna SM för damer Kvänum 9-10 mars 2013 Arrangeras i samarbete med: Kvänum 9-10 mars 2013 Lumber & Karle Bowling, Svenska Bowlingförbundet och Kvänums BK gratulerar

Läs mer

bjuder in till Öviksracet 2015 4-6 december i Paradisets arena

bjuder in till Öviksracet 2015 4-6 december i Paradisets arena bjuder in till Öviksracet 2015 4-6 december i Paradisets arena 1 INBJUDAN Örnsköldsviks Allmänna Simsällskap har nöjet att bjuda in Er till Öviksracet 2015. Tävlingen avgörs i fem pass under fredagen,

Läs mer

Nationellt snöskoterforum

Nationellt snöskoterforum Inbjudan 17-18 november 2011, Falun Foto: Conny Olofsson 17-18 november 2011 i Falun Datum: 17-18 november Plats: Dalarnas högskola, Lugnet, Falun. Vid anmälan uppge: Namn, organisation, adress, ort, telefonnummer

Läs mer

Grand Prix i simning januari 2017 Malmö

Grand Prix i simning januari 2017 Malmö Grand Prix i simning 28-29 januari 2017 Malmö Tävlingsplats: Arrangörer: Hylliebadet (50m), Malmö Svenska Simförbundet och Malmö Kappsimningsklubb Tävlingstider: Försök Finaler Lördag 28/1 10.00 17.00

Läs mer

Inbjudan till. SUM - SIM Regionsfinal 2012

Inbjudan till. SUM - SIM Regionsfinal 2012 Inbjudan till SUM - SIM Regionsfinal 2012 Svenska Simförbundet i samarbete med E.ON och Örebro Simallians inbjuder härmed samtliga simföreningar i Mellansvenska Simförbundet och Värmlands Simförbund till

Läs mer

- INBJUDAN - POST SM KUBB

- INBJUDAN - POST SM KUBB - INBJUDAN - POST SM KUBB 08 23 08 norrköping Mitt under strålande varma festliga augustifest-dagar i Norrköping är vi nu beredda att ta emot Er, kära kollegor till ännu ett underbart arrangemang, kanske

Läs mer

Foto: Lars Svensson Helsingborg

Foto: Lars Svensson Helsingborg Foto: Lars Svensson Helsingborg POSTMÄSTERSKAP I BANGOLF 2008 Postens IF Helsingborg, BGK Kärnan och Postens Idrottsförbund inbjuder till postmästerskap i Bangolf i Helsingborg 14-15 juni 2008. Plats:

Läs mer

Sundsvalls Sim 2010 VÄLKOMMEN!

Sundsvalls Sim 2010 VÄLKOMMEN! Sundsvalls Sim 2010 VÄLKOMMEN! Välkommen till Sundsvalls Sim den 20-21 Mars 2010 Sundsvalls Simsällskap inbjuder er förening till Sundsvalls Sim. Tävlingen avgörs i tre pass i Sporthallsbadets 25m-bassäng

Läs mer

Kallelse/Inbjudan till Räddsam-Skåne konferens den 19 oktober och chefsmöte den 20 oktober

Kallelse/Inbjudan till Räddsam-Skåne konferens den 19 oktober och chefsmöte den 20 oktober INBJUDAN 2015-09-15 150301 Kallelse/Inbjudan till Räddsam-Skåne konferens den 19 oktober och chefsmöte den 20 oktober Kommunförbundet Skåne inbjuder till höstens traditionella konferens för räddningscheferna

Läs mer

Nordic Masters. open. 5-6-7 OKTOBER 2007 Bollnäs sverige

Nordic Masters. open. 5-6-7 OKTOBER 2007 Bollnäs sverige Nordic Masters open 5-6-7 OKTOBER 2007 Bollnäs sverige Bollnäs Simsällskap och Svenska Simförbundet inbjuder härmed till Öppna Nordiska Mastersmästerskapen i Simning 2007 Tid: 5 7 oktober 2007 Plats: Simhallen,

Läs mer

Fakta PM Bowling 2015

Fakta PM Bowling 2015 Fakta PM Bowling 2015 Klasser Tävlingsklass Damer 8 till finalspel Tävlingsklass Herrar 8 till finalspel Tävlingsklass Oldboys födda 1960 8 till finalspel Motion Damer och Herrar en klass inget finalspel

Läs mer

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Till FN-föreningar och FN-distrikt 9 januari 2015 Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Svenska FN-förbundets kongress kommer att äga rum i Göteborg den 13-14 juni 2015. Vi ser fram emot att

Läs mer

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt Vi vill härmed bjuda in dig och dina vänner till årets Post-sm i kubb! Denna gång vid Väsmans strand i Ludvika, med utsikt över vidderna, där Dan Andersson en gång i tiden vandrade! Ta tillfället i akt,

Läs mer

Skelleftesim hälsar välkommen och inbjuder härmed till. Vågspelen / Eddahallen Skellefteå

Skelleftesim hälsar välkommen och inbjuder härmed till. Vågspelen / Eddahallen Skellefteå Skelleftesim hälsar välkommen och inbjuder härmed till Vågspelen 28-29/9 2019 Eddahallen Skellefteå Skelleftesim har nöjet att bjuda in er till Vågspelen som är en sanktionerad tävling. Tävlingsplats Eddahallen,

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År! Studiefrämjandet i Väst

God Jul & Gott Nytt År! Studiefrämjandet i Väst Vi vill tacka för det gångna året och hoppas vi fortsätter i samma anda även 2014. Passar på att bifoga vårt Ledarutvecklingsprogram samt inbjudningar till Ekonomi i förening och Föreningskunskap. Vill

Läs mer

VÄLKOMNA TILL 8-9 december NCC-Arena

VÄLKOMNA TILL 8-9 december NCC-Arena VÄLKOMNA TILL 8-9 december NCC-Arena PM 1 Dackegymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Henrik Hult Tel: 073-8490987 E-Mail:

Läs mer

Inbjudan till SM/JSM/RM Falling Target 2010

Inbjudan till SM/JSM/RM Falling Target 2010 Inbjudan till SM/JSM/RM Falling Target 2010 Norrköping 26-28 november www.ft2010.se Välkommen till Peking *! Det är med en stor ära Östergötlands Skyttesportförbund inbjuder till 2010 års SM/JSM/RM i Falling

Läs mer

Foto: Clifford Shirley Västerås & Co. Bowling Västerås

Foto: Clifford Shirley Västerås & Co. Bowling Västerås Foto: Clifford Shirley Västerås & Co Bowling Västerås Än en gång ställer vi kosan mot Västerås, en stad som haft många PIF-arrangemang, bl.a. Postmilen, Posttrampet, Postsimmet. Bowling har också varit

Läs mer

SVENSKA RODDFÖRBUNDET

SVENSKA RODDFÖRBUNDET version 3 SVENSKA RODDFÖRBUNDET inbjuder till ÖPPNA NORDISKA MÄSTERSKAP för SENIOR och JUNIOR samt NORDIC OPEN REGATTAN/FARSTARODDEN på sjön Magelungen i Farsta lördagen 29 och söndagen 30 juni 2013 Arrangeras

Läs mer

Än en gång, varmt välkomna!

Än en gång, varmt välkomna! StockholmsPostens IK och Postens Idrottsförbund inbjuder till Postsimmet 2010 med PIF-Galan Det är med glädje vi i SPIK hälsar er välkomna till Postsimmet 2010 och årets PIF-Gala. Förra året var det tjugoårsjubileum

Läs mer

Ändrat datum för årsmötet

Ändrat datum för årsmötet Uppsala Januari 2010 Innehåll Kalendarium... sid 1 Hälsning från ordföranden... sid 2 Kallelse till årsmötet... sid 3 Information från Misa... sid 4 Information om gymnsiestudier Lundellska skolan... sid

Läs mer

Inbjudan till 2010 års upplaga av Sim á Lund GUL Challenge

Inbjudan till 2010 års upplaga av Sim á Lund GUL Challenge Inbjudan till 2010 års upplaga av Sim á Lund GUL Challenge SK Poseidon inbjuder härmed till årets upplaga Detta är ett bra och välkommet komplement till SM & SUM SIM Vi erbjuder alla 100 meters distanser

Läs mer

Inbjudan till. Sundsvalls Cup 2012. Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2012.

Inbjudan till. Sundsvalls Cup 2012. Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2012. Inbjudan till Sundsvalls Cup 2012 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2012. Sundsvalls Cup riktar sig till hela klubben, grenordning och ålderklasser

Läs mer

Sundsvalls Simsällskap Inbjuder till UGP

Sundsvalls Simsällskap Inbjuder till UGP Sundsvalls Simsällskap Inbjuder till UGP 1 2017 Datum: 21-22 oktober 2017 Plats: Njurundahallen Kvissleby, 25m-bassäng med 6 banor och eltidtagning Tävlingstider: Pass 1 lördag 28/1: Insim: 08:30-09:45

Läs mer

Välkomna önskar H.Strandberg med personal

Välkomna önskar H.Strandberg med personal Inbjudan till kvalificerade lag i 3-manna SM Damer 5-6 mars 2011 Upplands Bowlingförbund, Svenska Bowlingförbundet samt Fyrishovs Bowlinghall vill gratulera Er till framgångarna i DM 3-mannalag och hälsar

Läs mer

Anknytning Funktionshinder Psykisk hälsa /Psykisk störning

Anknytning Funktionshinder Psykisk hälsa /Psykisk störning POMS Handikappsykologernas Yrkesförening inbjuder i samarbete med Barn- och Ungdomshabiliteringen samt Vuxenhabiliteringen i Örebro län till konferensen Anknytning Funktionshinder Psykisk hälsa /Psykisk

Läs mer

Schack4an ur ett strategiskt perspektiv - en ungdomsledarkurs

Schack4an ur ett strategiskt perspektiv - en ungdomsledarkurs Schack4an ur ett strategiskt perspektiv - en ungdomsledarkurs 13-14 september 2008 i Växjö Sveriges schackförbunds utvecklingskommitté bjuder härmed in till framtidshelg med inriktning Schack4an. Platsen

Läs mer

Grattis och välkomna till riksfinalen i Kraftmätningen!

Grattis och välkomna till riksfinalen i Kraftmätningen! Grattis och välkomna till riksfinalen i Kraftmätningen! Kraftmätningen är en satsning på laganda och mångsidighet för friidrottare i nedre tonåren. Med en lagtävling som attraktivt tävlingsmål för fler

Läs mer

Sundsvalls Simsällskap Inbjuder till UGP 1 & 2 samt Inbjudningstävling 2017

Sundsvalls Simsällskap Inbjuder till UGP 1 & 2 samt Inbjudningstävling 2017 Sundsvalls Simsällskap Inbjuder till UGP 1 & 2 samt Inbjudningstävling 2017 Datum: 28-29 januari 2017 Plats: Njurundahallen Kvissleby, 25m-bassäng med 6 banor och eltidtagning Tävlingstider: Pass 1 lördag

Läs mer

Västerås Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL

Västerås Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL PM1 Västerås Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL SVENSKA CUPEN den 19-21 mars 2010 Bombardier Arena, Västerås Information Information och upplysningar

Läs mer

Inbjudan till Klubbtävling Borlängekristallen 2017

Inbjudan till Klubbtävling Borlängekristallen 2017 Inbjudan till Klubbtävling Borlängekristallen 2017 1. TÄVLINGSPLATS Borlänge Ishall Inomhus, uppvärmd, 30 x 60m Idrottsvägen 21 784 62 Borlänge 2. TÄVLINGSDAGAR OCH PREL TIDER Fastställande av startordning

Läs mer

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Till riksorganisationer som är medlemmar i Svenska FN-förbundet 9 januari 2015 Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Svenska FN-förbundet består av anslutna riksorganisationer, FN-föreningar

Läs mer

Nordiskt Forum 20 22 november 2009

Nordiskt Forum 20 22 november 2009 INBJUDAN TILL NORDISKT FORUM 2009 Nordiskt Forum är en mötesplats mellan forskare, odlare och intresserade som söker kunskap om och vill vidareutveckla den biodynamiska odlingen i Norden. Arrangör är och

Läs mer

Inbjudan till. Sundsvalls Cup Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2011.

Inbjudan till. Sundsvalls Cup Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2011. Inbjudan till Sundsvalls Cup 2011 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2011. Sundsvalls Cup riktar sig till hela klubben, grenordning och ålderklasser

Läs mer

Bo Blad, Alby 125, 380 62 Mörbylånga. PG 13 91 42-4 Ölands skyttekrets

Bo Blad, Alby 125, 380 62 Mörbylånga. PG 13 91 42-4 Ölands skyttekrets Fältskyttehelg på Öland Inbjudan "Ölandsträffen" 2008. Ölands skyttekrets och Tidningen Barometern inbjuder till fältskjutning gevär lördagen den 15 mars. SAMLINGSPLATS: sledare: Banläggare: ssekr: skassör:

Läs mer

SVENSKA RODDFÖRBUNDET

SVENSKA RODDFÖRBUNDET SVENSKA RODDFÖRBUNDET inbjuder till ÖPPNA NORDISKA SENIOR- och JUNIORMÄSTERSKAP samt NORDIC OPEN REGATTAN/FARSTARODDEN på sjön Magelungen i Farsta lördagen 29 och söndagen 30 juni 2013 Arrangör Stockholms/Svealands

Läs mer

INBJUDAN TILL STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE

INBJUDAN TILL STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE INBJUDAN TILL STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE Oskarshamn och Mönsterås 19-20 oktober 2011 Välkommen till Skogsindustriernas fortbildning för studie- och yrkesvägledare Skogsindustrierna och Södra arrangerar

Läs mer

TÄVLINGSPLATS : FÖRSTA START : GRENPROGRAM NORDEA REGIONMÄSTERSKAP : Dragonhallen (Noliahallen), Signalvägen, Umeå den 13-14 mars 2010.

TÄVLINGSPLATS : FÖRSTA START : GRENPROGRAM NORDEA REGIONMÄSTERSKAP : Dragonhallen (Noliahallen), Signalvägen, Umeå den 13-14 mars 2010. Den 13-14 mars 2010 har IFK Umeå nöjet att inbjuda till Nordea Regionmästerskap (13-14 år) samt Norrlandsmästerskap i friidrott inomhus (15 år och äldre) TÄVLINGSPLATS : Dragonhallen (Noliahallen), Signalvägen,

Läs mer

Boende. Nytt om Akele till VSm i Norrtälje

Boende. Nytt om Akele till VSm i Norrtälje Nytt om Akele till VSm i Norrtälje Det har inte blivit så många vi hoppats på till VSM i Norrtälje bussen är nu avbokad. Vi satsar på samåkning och från Linköping är det 28 mil, till största delen bra

Läs mer

4-5 november 2010 Sahlgrenska Universitetssjukhuset / Mölndal Psykiatriska klinikens aula

4-5 november 2010 Sahlgrenska Universitetssjukhuset / Mölndal Psykiatriska klinikens aula Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Regionarkivet (Göteborg) inbjuder för 14:de året i rad till Dagar om lagar Från spärrad journal till Facebook 4-5 november 2010 Sahlgrenska Universitetssjukhuset /

Läs mer

Inbjudan till. Action Jubal. 30 okt 1 nov

Inbjudan till. Action Jubal. 30 okt 1 nov Inbjudan till Action Jubal 30 okt 1 nov 2015 Välkommen! Svenska Bowlingförbundet, Västerviks Bowling och Team Taggen hälsar dig välkommen till 2015 års upplaga av Action Jubal Open. Tävlingen spelas den

Läs mer

Svenska Mästerskapshelgen i Artistisk Gymnastik 2015

Svenska Mästerskapshelgen i Artistisk Gymnastik 2015 Halmstad den 16 februari 2015 Halmstad Frigymnaster arrangerar, i samarbete med Gymnastikförbundet Svenska Mästerskapshelgen i Artistisk Gymnastik 2015 Hjärtligt välkomna till Halmstad Arena den 1-3 maj

Läs mer

A-tävling ÄltaTrophy /20 Älta Ishall

A-tävling ÄltaTrophy /20 Älta Ishall Inbjudan till A-tävling ÄltaTrophy Seniorer Damer Juniorer Damer Ungdom Flickor Miniorer 2016-11-19/20 Älta Ishall 1. ALLMÄNT Tävlingarna kommer att genomföras i enlighet med Svenska Konståkningsförbundets

Läs mer

Stockholm INBJUDAN. Arrangeras i samarbete med:

Stockholm INBJUDAN. Arrangeras i samarbete med: Stockholm 2015 INBJUDAN Arrangeras i samarbete med: SM-Tävlingar individuellt i åldersklasser Kvalspel: 3 april - 31 maj 2015 Finalspel: 5-7 juni 2015 Spelsätt I det individuella kvalet spelas 8 serier

Läs mer

Luleå Simsällskap bjuder in till. HÖSTSIMMET 19-20/9 2015 Pontusbadet Luleå

Luleå Simsällskap bjuder in till. HÖSTSIMMET 19-20/9 2015 Pontusbadet Luleå Luleå Simsällskap bjuder in till HÖSTSIMMET 19-20/9 2015 Pontusbadet Luleå Luleå Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er till Höstsimmet som är en sanktionerad tävling - öppen för alla simmare. Eftersom

Läs mer

Smålands Simförbund, Östergötlands Simförbund & Växjö Simsällskap Inbjuder till DM/JDM, 25 m

Smålands Simförbund, Östergötlands Simförbund & Växjö Simsällskap Inbjuder till DM/JDM, 25 m Smålands Simförbund, Östergötlands Simförbund & Växjö Simsällskap Inbjuder till DM/JDM, 25 m Plats: Växjö Simhall, Aqua Mera, Kampastigen 2 Växjö Tävlingsdatum: 26-27 oktober 2013 Tävlingstider: Lördag

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 14-16 september 2007 Chokladfesten fortsätter! I september förvandlas Askersund återigen till chokladens huvudstad. För

Läs mer

Föreningen Gemini Gymnastics och Gymnastikförbundet. Hälsar er varmt välkomna till

Föreningen Gemini Gymnastics och Gymnastikförbundet. Hälsar er varmt välkomna till Föreningen Gemini Gymnastics och Gymnastikförbundet Hälsar er varmt välkomna till PM 1 Föreningen Gemini Gymnastics och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och

Läs mer

Program för utvecklingsläger violett augusti 2019

Program för utvecklingsläger violett augusti 2019 Program för utvecklingsläger violett 13-18 augusti 2019 Årets utvecklingsläger violett genomförs i trakterna av Sarpsborg i samband med VM i Norge. Vi kommer att varva träning och publiktävlingar med att

Läs mer

Inbjudan. Svenska Simförbundet och Helsingborgs Simsällskap hälsar välkomna till 2016 års Öppna Masters-SM (25m) den 6-8 maj.

Inbjudan. Svenska Simförbundet och Helsingborgs Simsällskap hälsar välkomna till 2016 års Öppna Masters-SM (25m) den 6-8 maj. Inbjudan Svenska Simförbundet och Helsingborgs Simsällskap hälsar välkomna till 2016 års Öppna Masters-SM (25m) den 6-8 maj. Tävlingsplats: Arrangör: Hemsida: Filborna Arena, Filbornavägen 101A, Helsingborg

Läs mer

Lyckeby Bordtennisklubb och Blekinge Bordtennisförbund inbjuder till

Lyckeby Bordtennisklubb och Blekinge Bordtennisförbund inbjuder till Lyckeby Bordtennisklubb och Blekinge Bordtennisförbund inbjuder till Sydsvenska Mästerskapen i Bordtennis den 10-11 December 2011 med pingisiadens regionfinal R1 tävling där även segrarna i klasserna 12,14,15

Läs mer