Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet"

Transkript

1 BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Oktober 2013 Oktober månads stora händelse var såklart vår egen Tjejcup, vi vill denna månad börja med att tacka alla som på ett eller annat sätt hjälpte oss att genomföra denna, det betyder oerhört mycket för våra tjejer! Mer om cupen kan ni läsa under respektive åldersgrupp och längre ner i månadsbrevet! Redan i våras visste vi att vårt damlag stod inför en riktig utmaning. Men med en riktigt duktig kärna och stomme i laget har man trots svikande resultat lyckats över mångas förväntningar trots att man haft ett riktigt tufft år med många skador och spelare som gått mot nya utmaningar. Vi har även detta år visat på vilken duktig förening vi är som utvecklar så duktiga fotbollsspelare och vi har många lovande spelare som nu kommer från våra ungdomslag. Vi kommer inom en 2-3 års period återigen ha ett topplag på damsidan. BK Höllviken Dam spelar TA-cupen den 23 november Välkomna!! Titta i kalendern på hemsidan för att se när våra lag spelar sina matcher!! Vi vill önska Daniella Franzén som valt att gå till BK Vången och Nicole Partin som kommer börja spela i KDFF lycka till!! I årets Tjejcup ställde delar av laget upp med ett F15/16 lag och tog sig obesegrade till finalen där de mötte Ängelholms FF, som tyvärr var lite starkare denna dag. Grattis till en hedervärd andra plats tjejer!! Välkomna på våra matcher!! Just nu pågår arbetet med att sätta samman nästa års damtrupp och organisation för fullt.

2 FLICKOR 99/00 Under oktober har F99/00 avslutat sina båda serier. För F14 i Skåneserien slutade laget till slut på en tredje plats efter en mycket jämn höst. Även 9-manna laget i F14 Sydvästra tog en tredje plats efter en uppvisning i sista matchen hemma mot Råå IF. Tjejcupen - På lördagen var det många av laget tjejer som var igång och spelade på cupen, några förstärkte i F15/16 laget tillsammans med Damlaget där de ju tog sig ända till finalen och några av våra tjejer spelade i sin egen F13-klassen. Dagen började med en knapp förlust mot ett av de Danska lagen i cupen, men sen vände det och laget tog sig hela vägen till finalen med överlägsna resultat i alla matcherna. För tredje året i lag stod duktiga F00laget som segrare av Tjejcupen efter att ha vunnit finalen över Näsets SK med hela 7-1! På söndagen ställde laget även upp med ett F14 lag som övertygande tog sig genom hela gruppspelet men som sen i värsta ösregnet förlorade sin semifinal mot FC Hessleholm och fick nöja sig med att spela match om 3:e priset. I den matchen visade tjejerna sen hur man spelar fotboll i Höllviken och vann matchen över Hittarp och tog hem 3:e priset! Bra jobbat tjejer! Flickor 01/02 Första helgen i oktober avslutade våra två lag sitt seriespel och sedan dess har vi tränat vidare för spelet i Tjejcupen. Under Tjejcupen gjorde våra tjejer ett fantastiskt jobb både på plan och utanför planen. Som avslutning av seriesäsongen åkte laget in till Swedbank stadium för att se damernas VM-kval mot Polen. En riktig upplevelse för tjejerna som även fick en hel del autografer från de svenska landslagstjejerna med sig hem! F03 Första helgen i oktober avslutade våra F 03 sitt seriespel. Det har varit en tuff höst med spel i den tuffaste serien för våra tjejer, en utmaning som de klarat av på bästa sätt. Tjejerna såg efter serien verkligen fram emot att få spela vår egen Tjejcup, de älskar att spela cup, speciellt på hemmaplan. Här visade de också upp hur duktiga de blivit på att spela och tog sig ganska enkelt ända fram till semifinalen där de mötte duktiga Glumslöv som vann matchen, i sämsta tänkbara väder spelades sen matchen om 3:e pris som Borgeby tyvärr vann. Bra jobbet tjejer!!

3 F04/05 Våra flickor har nu avslutat sitt första år i 7-manna fotboll och ser redan fram emot nästa års seriespel. Vi har även hunnit med att avsluta vårt spel i Knatteserien för sista gången och nästa år är det 7-manna spel som gäller för alla våra tjejer. I Tjejcupen ställde vi upp med ganska många lag så alla skulle få spela så mycket som möjligt. Några fick även en chans att testa på 7-manna fotboll för första gången, vi testade även att ställa upp med ett lag i F10 för att se vad som väntar oss nästa år. Självklart spelade vi också med två 5-manna lag under cupen. Alla våra flickor gjorde verkligen sitt bästa under cupen oavsett var de spelade och det är ett härligt gäng tjejer som verkligen spelar med glädje! F06/07 Våra allra yngsta tjejer i laget F06/07 har även de hunnit med att avsluta säsongen med både ett eget lag i Knatteserien och ett i Tjejcupen! Flickorna är ett glatt litet gäng som har lärt sig jättemycket sedan de började i våras och spelar fotboll med mycket glädje i. Bra jobbat tjejer!

4 Tjejcupen 2013!! Helgen den oktober spelades årets Tjejcup i Höllviken. Cupen är en av landets största cuper för bara tjejer och är för många lag en traditionell avslutning av deras utesäsong. I år var det 142 lag som kom till spel i cupen. Lagen kom från nästan varenda liten ort i hela Skåne, men också lag från Blekinge, Halland, Småland och Göteborg, och tre olika föreningar i Danmark fanns här denna helg. 78 olika föreningar deltog i årets cup och ca 1500 spelande tjejer fanns på plats. Under två dagar spelades det ca 300 matcher på 11 av våra fina planer på Höllvikens IP. Vi vill framföra vårt varma tack till alla fantastiska föräldrar som ställer upp under dessa dagar, det betyder otroligt mycket för våra lag och ger dem fantastiska förutsättningar för nästa år. Det krävs ju lite jobb med att bre och sälja 1000 frallhalvor, 3000 toast, servera 1500 koppar kaffe, 300 portioner soppa, oändligt många tallrikar pannkakor, grilla 2000 hamburgare och 2500 korvar, bland annat! Vi vill såklart också tacka framförallt några av våra lite äldre tjejer som gjort ett minst lika bra jobb utanför plan som de alltid gör på planen genom att hjälpa till med diverse förberedelser, sälja lotter, vara matchrapportörer och hålla rent på IP under dessa dagar. En riktigt viktig del av cupen är våra domare. För det viktigast med Tjejcupen är ända det som händer på våra planer och hur spelet fungerar under cupen. Aldrig förr har vi nog fått så mycket beröm för våra domares jobb och kvalitet som vi fått i år. Vi vill därför rikta ett extra stort tack till Oskar Axberg från BK Höllvikens A-lag som var cupens domaransvarig och höll i alla förberedelserna för domarna. Som höll domarmöte och var extremt noga med att förbereda alla med de rätta reglerna för de olika åldersklasserna och såg till att alla fanns på rätt plats i rätt tid under hela cupen. Och inte minst, fanns där och stöttade våra domare hela helgen! Självklart vill vi också tacka alla våra domare för ett fantastiskt jobb. Stora delar av domarskaran kom från vårt Juniorlag som tillsammans dömde den allra största delen av matcherna! Även ett gäng killar från P00 gjorde en stor insats tillsammans med Julia Welin med att döma de yngre flicklagens matcher. Vi hade även hjälp av några andra killar som tidigare spelat i klubben för att få ihop det tuffa domarschemat. ETT STORT TACK TILL ER ALLA, NI GJORDE ETT KANONJOBB!

5 Vi vill även tacka vårt Damlag som hela helgen fanns med oss och stöttade upp under måltiderna, i serveringarna och med prisutdelningarna. Juniorlaget som förutom att de försedde oss med domare också hjälpte oss att bygga och riva tält, ta hand om alla våra bilburna gäster och för all annan hjälp runt om på IP denna helg. Sist men inte minst till våra transporttöser, Nathalie och Louise från damlaget som slet i ur och skur med alla transporter under cupen! Vi tackar såklart även alla våra ledare för allt ert engagemang, ni är fantastiska! TACK TILL ER ALLA, VI SES NÄSTA ÅR :) Höstcamp Teknikcamp Under höstlovet har det som vanligt hållits camp på Höllvikens IP, denna gången med fokus på teknik. Jocke Nilsson har under veckan lärt deltagarna en rad nya tekniska lösningar och alla kan nu skillnaden på en step over och en överstegsfint!!

6 På årets camp deltog det rekordmånga tjejer! Det kom även många från andra klubbar i närheten! Ledare för tjejerna var Nathalie Malmberg, Olivia Welin, Amanda Kihlgren Larsson och Julia Welin som alla gjorde ett helt fantastiskt jobb för våra tjejer under de tre campdagarna! Tack för hjälpen tjejer! Som avslutning av teknikcampen fick deltagarna besök av den av den svenska mästaren Simon Thern från Malmö FF, som svarade på alla barnens frågor och skrev autografer till alla! En mycket uppskattad avslutning.

7 VIKTIGT!!!! Ny Policy på hemsidan Gå gärna in på hemsidan och uppdatera er kring vår nya policy. Det är jätteviktigt att alla i föreningen känner till detta dokument och på så sätt vet vad som förväntas av var och en av oss i klubben, som spelare, ledare och förälder!! BK Höllviken är väldigt stolta över det unika och viktiga samarbete vi har med Friends och Vellinge Kommun för att kunna erbjuda alla våra barn och ungdomar en trygg idrott och en plats de trivs att tillbringa sin fritid på. Just nu pågår en kartläggning av det arbete som gjorts i klubben och vi hoppas att ALLA har svarat på enkäten som gått ut. Vad resultatet av den blev kommer vi snart få veta, då drar även den andra utbildningsrundan igång. Se och fundera gärna över Friends film om Trygg Idrott tillsammans med era tjejer: Utbildningskväll Sportadmin På torsdag den 7/11 finns det chans för adminansvarig i varje lag att komma och träffa Sportadmin i klubbhuset. De kommer då visa lite tips och trix, och gå igenom de nyheter som är på väg. Glöm inte anmäla er till Stefan om ni vill komma. stefan@bkhollviken.se Ledarträff Den 19/10 hade vi årets ledarträff på Sandeplanskolan. En givande insats med ett högt engagemang och deltagande. Vi var totalt 68 personer varav 10 representerade flicksidan och 9 från styrelsen. Dagen genomfördes på ett bra sätt där Joakim och Otto förmedlade en stark samsyn kring hur vi spelar fotboll och en stark tro på våra duktiga ungdomar. Vi avslutade dagen med att ta med oss - VÅGA - SE INDIVIDEN Sammanfattningen av denna dag finns dokumenterad och det som återstår är att sänd knappen blir intryckt. Håll tillgodo!

8 Vad händer i november? Damlaget spelar den 23 november TA cupen på Söderslättshallen i Trelleborg, motståndare i gruppen är IFK Trelleborg 1, Klågerups Gif 2, Svedala 2, de två bästa lagen i gruppen går vidare till slutspel den 5 december. Damlaget spelar även Futsal-DM söndagen den 1 december i Kirsebergshallen i Malmö. Välkomna att komma och titta och stötta våra duktiga damer på deras matcher!! F99/00 tjejerna kommer nu delta i Vinterserien. I början av november ställer laget upp med ett F13-lag i Växjösparken och mot slutet av månaden åker man tillbaka till Växjö, och ställer då upp med två lag i samma cup med F14. F01/02 Tjejerna i F01/02 gruppen tränar vidare under november månad och kommer under två helger i november delta med lag i båda åldersgrupperna i Växjösparken. Därefter börjar de förbereda sig för kommande innecuper och börjar den 30 november med att spela Tomtecupen. F03 tränar vidare både inne och ute i november, och kommer avsluta månaden med att spela GOF spelen. F04/05 tränar även de vidare både inne och ute och kommer i slutet av november spela Olympic cup tillsammans. F06/07 tränar också vidare både ute och inne och förbereder sig för innesäsongen. Laget hälsar nya spelare välkomna att komma och testa på att spela fotboll! Vi önskar alla våra lag LYCKA TILL! Månadens citat: If people arent laughing at your dreams, your dreams aren t BIG ENOUGH Robin Sharma Robin Sharma Till sist vill vi också passa på att gratulera Anna och Olivia Welin som båda är svenska mästare! Anna med LdB som vann årets damallsvenska och Oliva som vann U19 med KDFF GRATTIS önskar BK Höllviken!!

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. November månad har varit en spännande månad för alla

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Är det något ni vill ha med i nästa månadsbrev så skicka

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Till alla. Sammanställt av Annika Nordén

Till alla. Sammanställt av Annika Nordén Till alla Välkomna till BK/FC Höllviken 2012 slogs tidigare BK Näset och Höllvikens GIF samman till BK Höllviken. Vi skapade även en seniorverksamhet för bästa laget på herrsidan i FC Höllviken. Totalt

Läs mer

Till alla. Sammanställt av Odetta Ekberg

Till alla. Sammanställt av Odetta Ekberg Till alla Välkommen till BK Höllviken 2012 - BK Höllviken bildas (BK Näset och Höllvikens GIF slogs samman) Ca 1000 spelare, 170 ledare/tränare/administratörer Skånes tredje största ungdomsförening BK

Läs mer

GIF Nike F2009. Vårsäsongen

GIF Nike F2009. Vårsäsongen GIF Nike F2009 Vårsäsongen 2019 2019-03-23 Kontaktuppgifter Ledare Telefon Klas Sjöberg 0708-61 84 20 Lars Kruger 0709-10 50 28 Magnus Lundegård 0702-94 34 74 Marcus Björk 0761-40 67 69 Epost F2009@gifnike.se

Läs mer

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd Hammarby IF DFF En förening som satsar både på Topp & Bredd Innehållsförteckning - Historik och Fakta - Organisation - Bredd & Elit - Spelar, ledar - och föräldraroller - Fotbollsstegen - Ekonomi - Marknad

Läs mer

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 2015 Laget Adam Jansson Alvin Hagstedt Alwin Lager Anton Davidsson Daniel Tomov Destin Mamyanga Elias Seppälä Erik Roos Fabian Negga Filip Holm Kasper Björklund

Läs mer

Välkommen till. Lindsdals IF

Välkommen till. Lindsdals IF Välkommen till Lindsdals IF Ordföranden har ordet Lindsdals IF - en förening med fokus på ungdomsverksamhet Lindsdals IF är en stor liten förening och den största fotbollsföreningen i staden sett till

Läs mer

AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014. Sandby-cupen inomhusfotboll för flickor och pojkar

AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014. Sandby-cupen inomhusfotboll för flickor och pojkar Sida 1 av 2 SMS Live: Skicka SMS från Din mobil direkt till hemsidan! Klicka här... AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014 HUVUDMENY F2014 F98 Genvägar Start Klubben Sektioner Nyhetsarkiv

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm.

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Lördagen den 14/4 spelades Gränsfejden i Laholm. Det var 15 lag som samlats för att spela. Det var en samlad trupp (Linnea Larsson, Vilma

Läs mer

Skåne-VM 2013-2014 Inbjudan till vinterns största cup för pojkar födda 2001-2004

Skåne-VM 2013-2014 Inbjudan till vinterns största cup för pojkar födda 2001-2004 Skåne-VM 2013-2014 Inbjudan till vinterns största cup för pojkar födda 2001-2004 Skåne-VM 2013-2014 Välkommen till tredje upplagan av Skåne-VM Skånska Vintermästerskapen! BK Höllviken arrangerar Skåne-VM

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015 Planeringsdokument 2015 Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04 Från: Tränarna Bjärreds IF P-04 Datum: April 2015 Innehåll Inledning... 2 Föräldrarnas medverkan och ansvar... 3 Laguttagning... 3 Cuper/turneringar...

Läs mer

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Projektets namn: Sökande: Avtal 230 Stiftelsen Werner von Seydlitz Vetlanda BK U07 Kontaktpersoner: Daniel Gustavsson, daniel@vetlandabk.se, 070-514 55 22 Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Per Månson, per.manson@vetlandabk.se,

Läs mer

Kullavik IF - Trettonhelgscupen - Futsal 2015

Kullavik IF - Trettonhelgscupen - Futsal 2015 - Trettonhelgscupen - Futsal 2015 Välkomna Välkommen till första upplagan av Trettonhelgscupen. är en flitig turneringsbesökare och våra lag har varit runt på många välarrangerade turneringar både i närområdet

Läs mer

http://www.proteamonline.se/customers/content.asp?id=441&contentid=61728

http://www.proteamonline.se/customers/content.asp?id=441&contentid=61728 Sida 1 av 2 SMS Live: ssif.blogg.se AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014 HUVUDMENY P2013-P98 Genvägar Start Klubben Sektioner Nyhetsarkiv Aktivitetskalender Ledareutbildning Sandbycupen

Läs mer

ÅRET SOM GÅTT I MÅL FÖR ASKIMS F94

ÅRET SOM GÅTT I MÅL FÖR ASKIMS F94 F94 Askims IK 2006 ÅRET SOM GÅTT I MÅL FÖR ASKIMS F94 Vi har haft ännu ett mycket framgångsrikt år med våra tjejer. Vi har vunnit många matcher och gjort många mål. Om vi la ihop alla 128 matcher i en

Läs mer

Skåne-VM 2012-2013 Inbjudan till vinterns roligaste cup för pojkar födda 1998-2003

Skåne-VM 2012-2013 Inbjudan till vinterns roligaste cup för pojkar födda 1998-2003 Skåne-VM 2012-2013 Inbjudan till vinterns roligaste cup för pojkar födda 1998-2003 Skåne-VM 2012-2013 Välkommen till 2012-2013 års upplaga av Skåne-VM Skånska Vintermästerskapet. BK Höllviken arrangerar

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen - 2019-02-21 Agenda Mer än bara fotboll Vision 2022 Förändringar 2019 Fotbollsgruppen Föräldraengagemang Föräldragrupp Trivsel Säsongsplanering Träningar Seriespel

Läs mer

Lördagen den 6/11 Pojkar 10 år Gåsacupen 2010

Lördagen den 6/11 Pojkar 10 år Gåsacupen 2010 Lördagen den 6/11 Pojkar 10 år Gåsacupen 2010 MATCHVÄRD FÖR P-10: Ystads Allehanda, Skurupskraft, MVB Bygg AB, Stadium, Peter Nanders Bygg, Kakelmagasinet, O Profil. Vid ankomst anmäl er i Sekretariatet

Läs mer

ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017

ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017 ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017 Söndagen den 27 augusti strömmade kanske så många som 1500 barn, ledare och anhöriga in på ett sensommarhärligt Källängets IP. Barnfotboll och svensk sommar är verkligen

Läs mer

Skåne FF Distriktsmästerskap (DM) 2018 Lottnings- och omgångsschema för respektive tävlingskategori

Skåne FF Distriktsmästerskap (DM) 2018 Lottnings- och omgångsschema för respektive tävlingskategori Skåne FF Distriktsmästerskap (DM) 2018 Lottnings- och omgångsschema för respektive tävlingskategori HERRAR SENIOR Tävlingsledare: Andreas Törnqvist, andreas.tornqvist@skaneboll.se 040-590 225 Spelas: söndagar

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

V ä l k o m m e n t i l l L U C I A C U P E N. 12-14 december 2014. i Tångvallaskolans Idrottshall, Falsterbo för pojkar 9 13 år. Söndag 14 december:

V ä l k o m m e n t i l l L U C I A C U P E N. 12-14 december 2014. i Tångvallaskolans Idrottshall, Falsterbo för pojkar 9 13 år. Söndag 14 december: V ä l k o m m e n t i l l L U C I A C U P E N 12-14 december 2014 i Tångvallaskolans Idrottshall, Falsterbo för pojkar 9 13 år Fredag 12 december: Lördag 13 december: Söndag 14 december: P13 P9 och P12

Läs mer

Norralinjen år 2011 Träning 1 gång i veckan och poolspel 3-4 tillfällen. Alla som vill är med och spelar ungefär lika mycket

Norralinjen år 2011 Träning 1 gång i veckan och poolspel 3-4 tillfällen. Alla som vill är med och spelar ungefär lika mycket Norralinjen 2018 5 manna 5 år 2013 Vi startar upp fotbollskul med 5 åringar i April på Fagrabäck konstgräs. Träning 1 gång i veckan och ev ett poolspel. Alla som vill får vara med på matcher. Prioritet

Läs mer

JS "KNATTE" CUP INOMHUS 2010 POJKAR 7 ÅR LÖRDAGEN DEN 10/4 OBS! Spelas på 5 manna mål

JS KNATTE CUP INOMHUS 2010 POJKAR 7 ÅR LÖRDAGEN DEN 10/4 OBS! Spelas på 5 manna mål POJKAR 7 ÅR LÖRDAGEN DEN 10/4 OBS! Spelas på 5 manna mål GRUPP 1 GRUPP 2 GRUPP 3 GRUPP 4 GRUPP 5 Skurups AIF 2 (Gröna) Rydsgårds AIF 1 (Vita) Tomelilla IF 1 (Blå/Vit) Skivarps GIF (Röd/Svarta) Kyrkheddinge

Läs mer

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt!

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt! LB07 P04 (2018) LB07 som klubb LB07 är idag en av Skånes största fotbollsförening med drygt 1 300 aktiva. Målet är att vi skall vara bland Sveriges bästa utbildnings- och utvecklingsmiljöer för unga spelare.

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Agenda Föräldrafolder Trivselregler Upplägget 2018 Träningar, Seriespel och Cuper Träningar, seriespel, cuper, träninsgmatcher Kommunikation Ny hemsida

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Sittande i styrelsen Lena Jerkhage Henrik Svensson Susanne Nilsson Helen Söderholm Rikard Larking Lag i ungdomssektionen vid årets slut F08 F00 samt F96-F99

Läs mer

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Barn och ungdomspolicy Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Målsättning och riktlinjer för Fjugesta IF:s ungdomsfotboll Vi strävar efter Att skapa god kamratskap skall ske genom gemensamma aktiviteter

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

Deltagare Borgeby Cup Förening F8 F9 F10 F11 F12 Totalt

Deltagare Borgeby Cup Förening F8 F9 F10 F11 F12 Totalt Deltagare Borgeby Cup Förening F8 F9 F10 F11 F12 Totalt AB Tårnby ( Danmark ) 1 1 Borgeby FK 2 1 1 1 1 6 Dalby GIF 1 1 1 3 ESKILSMINNE IF 1 1 1 1 4 Gif Nike 1 1 2 Glumslövs FF 1 1 2 Häljarps IF 1 1 Höganäs

Läs mer

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år 1. Klubbens historia 1907 Idrottssällskapet Halmia bildas den 16 juni. 1912 Halmstad IF besegras med 5-3 1914 Första utländska matchen mot Köpenhamn 1924 IS Halmia

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

Grimmen 2011. Vänorts besök och Judo tävling. Tyskland

Grimmen 2011. Vänorts besök och Judo tävling. Tyskland Grimmen 2011 Vänorts besök och Judo tävling Tyskland 2-4 December 2011 Grimmen 2011, Sida!1 Nya vänner i Grimmen! Vänortsbesök Tidigt i våras damp det ner ett mail ifrån en Ralf Päplow ifrån Judoklubben

Läs mer

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00 seriepremiär MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK lördag 23 september 14:00 matchprogram 2017/2018 damer division 1 Vi hälsar AIK varmt välkomna till dagens domarpar: Bjarne Heckelstrand &

Läs mer

Grebbestads Idrottsförening

Grebbestads Idrottsförening Grebbestads Idrottsförening Barn- och Ungdomsfotboll Policy Föräldraguide GIF's Röda Trådar Grebbestads IF www.grebbestadsif.se e-mail: info@grebbestadsif.se Bryggerigatan 15B Tel. 0525-106 63 Bankgiro

Läs mer

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med!

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med! Rosersbergs IK Den stora klubben i det lilla samhället Alla får vara med! rosersbergsik.se Det du håller i din hand är information till dig som aktiv, ledare/ tränare, förälder, medlem eller blivande medlem.

Läs mer

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D Stockholms SS Nyhetsbrev November 2011 Kära schackförälder, året går mot sitt slut och det börjar bli dags att avrunda höstterminen med några punkter. Eftersom vi hittills inte hunnit skicka några nyhetsbrev

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

Föräldramöte IFK KALIX P

Föräldramöte IFK KALIX P Föräldramöte IFK KALIX P-08 2019-04-08 Spelartruppen Just nu är vi 31st fotbollstokiga killar! Albin Bergström Carl Nilsson Dennis Gahm Johansson Edwin Karlsson Alfred Björk Wilmer Blomberg Linus Bertzén

Läs mer

Välkommen till Haverdal IF

Välkommen till Haverdal IF Välkommen till Haverdal IF Riktlinjer för ungdomsverksamheten Våra riktlinjer är en del i vår strävan att vara tydliga med vad vi vill från föreningen, men ska också vara ett stöd för dig som ledare, förälder

Läs mer

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy Åre SLK Fotboll Klubben för ALLA! Klubbpolicy Fotboll Att spela fotboll innebär att du är med i världens största idrott. Fotboll spelas över hela världen och själva bollen är kanske världens populäraste

Läs mer

Hemmingsmarks IF & Södra United har äran att inbjuda till 2014 års examenscup

Hemmingsmarks IF & Södra United har äran att inbjuda till 2014 års examenscup n up e NS C AM E EX 20 ÅRSJUBILEUM 014 1 994-2 Hemmingsmarks IF & Södra United har äran att inbjuda till 2014 års examenscup Lördag 31 Maj Lördag 7 Juni Söndag 1 Juni Söndag 8 Juni Flickor 2003 Flickor

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Informationsblad från Gnesta FF Nr 7 - augusti 2011

Informationsblad från Gnesta FF Nr 7 - augusti 2011 Informationsblad från Gnesta FF Nr 7 - augusti 2011 Nu är andra halvan av säsongen 2011 igång. Vi kallar det höstsäsong, fast vi fortfarande har sommar. Allt fler träningar och matcher hamnar nu på den

Läs mer

Tyresö Tyresö FF flickor -00 ansöker om projektbidrag för genomförandet av Nordic Invitational Cup 2014

Tyresö Tyresö FF flickor -00 ansöker om projektbidrag för genomförandet av Nordic Invitational Cup 2014 Tyresö 2014-02-06 Tyresö FF flickor -00 ansöker om projektbidrag för genomförandet av Nordic Invitational Cup 2014 Hej! Jag heter Niclas Bång och företräder TFF flickor -00. Vi, fem föräldrar, har tagit

Läs mer

Information inför säsongen

Information inför säsongen Information inför säsongen 2015-2016 Internationell basketcup 2017 På ett styrelsemöte nyligen klubbades det igenom att Onsala Pirates ska försöka åka på en internationell basketcup våren/sommaren 2017

Läs mer

Förslag till seriespel för ungdomar 2015

Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Vad gör 10 13 åringarna helst på sin fritid? Ø A" träffa kompisar är mest populäraste fri3dssysselsä"ningen Ø Fotboll är den största sporten både bland tjejer och

Läs mer

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i Träningsdosen i denna månad har varit blandad mellan futsal och fotboll. Futsal för att hålla oss igång med snabbhet och teknik inför kommande futsalmatcher och fotboll i form av fortsatta uttagningar

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Finspångs FK Nätverk Finspång

Finspångs FK Nätverk Finspång Finspångs FK har i dagsläget ca 500 medlemmar och klubben har en god ekonomisk grund att stå på inför framtiden. Att spela fotboll i FFK innebär inte några dyra säsongs/tränings-avgifter och vi vill även

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK Verksamhetsberättelse för Horreds BTK 2015-2016 Stort tack alla HBTK:are för en fantastisk säsong! För ca 3 år sedan satte styrelsen upp Vision 2016. Visionen innebar kortfattat att vi skulle ha representationslaget

Läs mer

Matchtider Samtliga matcher i gruppspelet spelas 2*15 min med omedelbart sidbyte. Finalerna spelas 2*20 min.

Matchtider Samtliga matcher i gruppspelet spelas 2*15 min med omedelbart sidbyte. Finalerna spelas 2*20 min. Inbjudan Västerås den 5 & 6 Aug. Irsta Blixten Vi har härmed nöjet att inbjuda er förening till årets Irsta Blixten i fotboll som spelas lördag den 5:e och söndag den 6:e Augusti. Gruppindelning Irsta

Läs mer

Svennis Cup Torsby 5-7 augusti 2011. www.svenniscup.se

Svennis Cup Torsby 5-7 augusti 2011. www.svenniscup.se Svennis Cup Torsby 5-7 augusti 2011 www.svenniscup.se Det är hög klass på allt i Svennis Cup och vi stortrivdes i Torsby. Vi kommer mer än gärna tillbaka. Jonas Malm, tränare AIK:s P95 Glädje, kämpaglöd,

Läs mer

Assyriska IK Dam. Assyriska tjejlag

Assyriska IK Dam. Assyriska tjejlag Assyriska IK Dam Tack för sponsringen/bidraget vi fick förra året, här kommer en redovisning på vad vi har åstadkommit under 2015. Vi i Assyriska IK Jönköping har haft den stora äran att få starta upp

Läs mer

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015 Policydokument Kovlands IF Fotbollssektion 2015 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Välkommen till Kovlands IF... 3 Verksamhetsidé... 4 Policy för Fotbollen... 5 Spelare....6 Ledare....7 Förälder....8

Läs mer

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF Älgarna En fotbollsförening för pojkar, flickor, dam och herrar baserad på ungdomsverksamhet samt senior verksamhet. Föreningen bildades 1919 och sysslar bara med fotboll på

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

Nässjö FF Ungdomskommitté Sida 1 av 5

Nässjö FF Ungdomskommitté Sida 1 av 5 Nässjö FF Ungdomskommitté Sida 1 av 5 Mötesdatum: 2019-04-15 Närvarande: Susanne Palmquist, Annelie Johnsson, Petter Johansson, Christer Johansson Sekreterare: Susanne Palmquist Föregående mötesprotokoll

Läs mer

ÖSK P96 Navet Fotboll Verksamhetsåret 2005

ÖSK P96 Navet Fotboll Verksamhetsåret 2005 ÖSK P96 Navet Fotboll Verksamhetsåret 2005 På den här sidan finns dom viktigaste händelserna som publicerats på hemsidan under året sparade för den som vill läsa lite om lagets historia. Rynninges Vinterpool

Läs mer

Välkomna till Hallsberg och Transtenscupen 2015!

Välkomna till Hallsberg och Transtenscupen 2015! Välkomna till Hallsberg och Tranenscupen 2015! Vi är glada att ni valt att delta i Tranenscupen 2015. Cupen arrangeras i år för 26:e gången. Vi kan i år presentera ett artfält på över 190 lag. Det är rekord!

Läs mer

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 SYFTE OCH MÅLGRUPP... 3 DOKUMENTANSVARIG,

Läs mer

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 Verksamheten i stort Styrelsen och dess arbete Styrelsen har under året bestått av följande medlemmar Ordförande Bengt Sandell Viceordförande Christer Ahlberg Sekreterare

Läs mer

Föräldramöte LB07 P februari 2016

Föräldramöte LB07 P februari 2016 Föräldramöte LB07 P11 15 februari 2016 Agenda 1. Information och statistik från 2015 2. Organisation 3. Serie- och cupplanering vår 2016 4. Träningsläger våren 2016 5. Ekonomi och Sponsring 6. Truppstorlek

Läs mer

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012 IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt Säsongen 2012 Kort versionen Som ledare i Irsta P-02 har vi enats om att bedriva en verksamhet som bidrar till att samtliga spelare erbjuds en lämplig utveckling.

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

INFORMATION DRAKCUPEN SUNDSVALL 7-9 AUGUSTI 2015

INFORMATION DRAKCUPEN SUNDSVALL 7-9 AUGUSTI 2015 SJÄLEVADS IK F02/03 SÄSONGEN 2015 INFORMATION DRAKCUPEN SUNDSVALL 7-9 AUGUSTI 2015 Vi börjar närma oss cupspel i Sundsvall. Här följer en kort info vad som gäller kring allt för vårt lag runt cupen där

Läs mer

SERIEINBJUDAN 2011/2012

SERIEINBJUDAN 2011/2012 1 SERIEINBJUDAN 2011/2012 INFORMATION OM SERIERNA Vi vill med detta dokument ge er information så att ni ska kunna fundera över hur ni ska anmäla era lag till serierna nästkommande säsong. Ta del av detta

Läs mer

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Agenda 1. Gula tråden 2. Alkohol och drog policy IF Lödde 3. Antal lag och spelidé 4. Förälder vid matcher 5. Utvecklingssamtalen 6. HIF samarbetet 7. Cuper

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december Under veckorna som har gått har vi med jämna mellanrum i vardagen firat thailändska högtider och framöver blir det dags för lite farang-högtider

Läs mer

YTTERBY IS UNGDOMSCUP mars 2015

YTTERBY IS UNGDOMSCUP mars 2015 Ytterby IS hälsar alla lag hjärtligt välkomna till Yttern!. Vi har fått en mycket positiv respons på vår inbjudan i år och fick tacka nej till flera lag långt innan anmälningstiden gick ut. Vi är totalt

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

Den vinröda tråden Näsets SK Nä

Den vinröda tråden Näsets SK Nä Den vinröda tråden Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi välkomnar både killar och tjejer, så väl barn, ungdom och seniorer, både bredd och topp.

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Föräldramöte Lerkils IF P07

Föräldramöte Lerkils IF P07 Föräldramöte Lerkils IF P07 160429 Innan vi börjar Vi använder oss av enbart laget.se för kommunikation med föräldrar (http://www.laget.se/lerkilp07) Får ni information av oss via denna sida? Vi skulle

Läs mer

Höllvikens GIF inbjuder till HALÖR CUP P10. Nordens största turnering för 10-åriga pojkar

Höllvikens GIF inbjuder till HALÖR CUP P10. Nordens största turnering för 10-åriga pojkar Höllvikens GIF inbjuder till HALÖR CUP P10 Nordens största turnering för 10-åriga pojkar 1-3 maj 2008 Välkommen till HALÖR CUP P10 i Höllviken 20 km söder om Malmö 1-3 maj 2008 För 26:e året i rad arrangerar

Läs mer

Vision. Mer än idrott - En klubb full av stjärnor

Vision. Mer än idrott - En klubb full av stjärnor Vision Mer än idrott - En klubb full av stjärnor Verksamhetsidé Vi ska bedriva verksamhet inom fotboll, innebandy, cykel, gymnastik och skidor så att alla ges möjlighet till en aktiv fritid där man kan

Läs mer

Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje

Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje Detta dokument är en del av Skara FC:s värdegrundsarbete som gäller alla ungdomsspelare, ledare och föräldrar. Dokumentet finns på Skara FC:s hemsida https://www.laget.se/skarafc/

Läs mer

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av:

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av: Göteborgs stolthet, F98 Qvidings FF, Spanienläger 2013 1-16 april Barcelona är en fantastisk blandning av gammalt och nytt, med världens just nu bästa fotboll, Tyvärr slängde ju Kung Zlatan in handduken

Läs mer

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Karin Redelius, GIH Dennis Hörtin & Mark O Sullivan, AIK Natalie Barker-Ruchti, Göteborgs universitet Selektion och tidiga satsningar från

Läs mer

Fotbollsklubben för Alla!

Fotbollsklubben för Alla! Fotbollsklubben för Alla! Sponsorer & Engagemang Tack vare våra sponsorer och föreningens alla ideella krafter, har alla barn och ungdomar i Hillerstorp med omnejd, en fantastisk möjlighet till aktiv fritidssysselsättning.

Läs mer

Avspark Det lag som inte vinner slantsinglingen får göra avspark. Det är när man börjar matchen.

Avspark Det lag som inte vinner slantsinglingen får göra avspark. Det är när man börjar matchen. RÖD Matchen Innan matchen - Slantsinglingen Innan matchen kan börja väljer lagen sida. Den som för dagen är kapten för sitt lag har en kaptensbindel. Kaptenen hälsar på domaren och motståndarens lagkapten.

Läs mer

Ungdomsbarometern syfte och varför

Ungdomsbarometern syfte och varför Boo FF Ungdomsbarometern 17 feb. 2016 Ungdomsbarometern syfte och varför Ungdomsbarometern är en möjlighet att ta reda på vad våra spelare tycker om verksamheten och få tips från ungdomarna på vad som

Läs mer

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99 Verksamhetsberättelse för säsongen 2011 Ösmo Fotboll Pojkar 99 2012-07-28-1 - 2008 Ösmo GIF Fotbollsklubb Lagets femte säsong Detta är femte säsongen som lag. Två 7 - manna lag anmälda till S:t Eriks cup

Läs mer

FC Rosengårds fotbollspolicy. Information till ledare

FC Rosengårds fotbollspolicy. Information till ledare FC Rosengårds fotbollspolicy Information till ledare Den bästa fotbollsutbildningen Vi på FC Rosengård är glada att du vill vara ledare i vår klubb. Vår målsättning är att ge barn den bästa fotbollsutbildningen.

Läs mer

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK!

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK! Varmt välkommen till Karlbergs BK! Vasastans och Kungsholmens rödvita stolthet Karlbergs BK (KB) fyller 100 år som förening i år. Därför är det extra roligt att KB under de senaste åren åter har utvecklats

Läs mer

Spelarmöte med föräldrar LB07 P Att bygga goda samhälsmedborgare

Spelarmöte med föräldrar LB07 P Att bygga goda samhälsmedborgare Spelarmöte med föräldrar LB07 P-01 2017-02-09 Att bygga goda samhälsmedborgare Dagens punkter Välkomna Nuläge truppen och ledarna Seriespel 2017 Introduktion av Seki Milutinovic Föräldragruppens förslag

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor

Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor 2018-04-09 Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor Info på föräldramöte, alla killar representerade Fungerat sådär hittills...!!! Mail, påminnelse 2/4 Behöver bli bättre!

Läs mer

Nyhetsbrev nr 4-2015

Nyhetsbrev nr 4-2015 Nyhetsbrev nr 4-2015 Det har väl inte undgått någon att HTK numera har en färsk WTA-segrarinna i klubben? Johanna Larsson gjorde återigen succé i Båstad och denna gång fick hon med sig båda titlarna hem

Läs mer

22-26 november. West Ham tog hem segern i Premier League! GRATTIS!

22-26 november. West Ham tog hem segern i Premier League! GRATTIS! MMK-NYTT 22-26 november West Ham tog hem segern i Premier League! GRATTIS! AKTIVITETER PÅ MMK 22-26 november LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Kalaha-turnering Bakning Bakning

Läs mer

Inbjudan till. Lördag 4 Juni Flickor 2004 Flickor 2005 Flickor 2008 och senare Söndag 5 Juni Pojkar 2005 Pojkar 2007

Inbjudan till. Lördag 4 Juni Flickor 2004 Flickor 2005 Flickor 2008 och senare Söndag 5 Juni Pojkar 2005 Pojkar 2007 Inbjudan till Lördag 4 Juni Flickor 2004 Flickor 2005 Flickor 2008 och senare Söndag 5 Juni Pojkar 2005 Pojkar 2007 Lördag 11 Juni Flickor 2006 Pojkar 2004 Flickor 2007 Söndag 12 Juni Pojkar 2006 Pojkar

Läs mer

Föräldramöte 1/5 P08

Föräldramöte 1/5 P08 Föräldramöte 1/5 P08 Agenda - Planering 2016 -Träning -Matcher - Fotbollsförälder i NSK -Viktigt! - Klubben: Arrangemang, Vinröda tråden Laguppställning John Videgren Jakob Stoltze Linda Peterson Katja

Läs mer