Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet"

Transkript

1 BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. November månad har varit en spännande månad för alla våra lag! Det har spelats många inomhuscuper och det är riktigt roligt att se hur aktiva alla lagen är! Vi vill därför börja denna månad med att rikta ett stort tack till alla våra fantastiska ledare för allt ert engagemang och all den tid ni ger våra duktiga tjejer!! November 2013 Damlaget Vi kommer göra en del förändringar på damsidan där Patrik Asp som tränade damlaget en kort tid har valt att kliva av. Vi tackar Patrik för hans tid och engagemang! Otto kommer tillsammans med Dan att ansvar för damlaget och träningen under Vi har redan börjat detta arbete men officiellt börjar Otto 1/ Vi kan även informera om att damlaget får en förstärkning i Annica Ekvall som kommer att vara lagledare för damlaget under I nästa månadsbrev hoppas vi kunna börja presentera 2014 års damtrupp! November har vi tränat på bra inomhus och det är verkligen en hög nivå på träningarna, vilket" go'"! BK Höllviken Dam spelar finalspel i TA-cupen den 5 december ca kl 19,45 mot IFK Trelleborg 2 Välkomna!! Titta i kalendern på hemsidan för att se när våra lag spelar sina matcher!! Våra duktiga tjejer som tillhör damlaget inledde sin inomhussäsong med att spela TA-cupen i Söderslättshallen i Trelleborg. Damlag visade ganska snabbt sina motståndare vilken hög nivå och bra fotboll vi spelar. I första matchen mötte vi Trelleborg 1 vilken vi vann med 1-0. Andra matchen mot Svedala slutade även den med 1-0 till BKH. Slutligen spelade vi 2-2 mot Klågerup efter ett underläge med 0-2. En kämpainsats från allas sida! Detta gjorde att vi slutade som klar gruppsegrare och spelar finalspel i TA-cupen på torsdag den 5 december, ca kl 19,45 där vi får möta IFK Trelleborg 2 i semifinal, finalen spelas sen ca kl 20,45, kom då gärna med och heja fram våra tjejer!

2 I helgen som gick spelade tjejerna med i Futsal DM. BK Höllviken var lottade i en tuff grupp tillsammans med Borgeby FK, Husie IF och BK Olympic. Vi inledde med att spela 1-1 mot Borgeby, därefter blev det seger över Husie med 2-0 och över Olympic med 2-1. Som gruppsegrare gick laget sedan vidare till match om 1:a eller 2:a pris. Motståndet i den matchen blev div 1 laget Stattena IF som visade sig Bli en lite för stor uppgift, denna gången. En säker 2:a plats till tjejerna Och en plats i SM blev vinsten denna söndag! Laget bestod av Louise Olsson, Nathalie Malmberg, Cornelia Lindqvist, Anna Welin, Elvira Ramel, Julia Welin, Amanda Larsson, Lisa Kempe, Nicole Partin, Sofia Asp, Sandra Lindsjö och Julia Welin. GRATTIS TJEJER!! FLICKOR 99/00 Månaden inleddes med att ett lag åkte till Växjö för att delta i Växjösparken. Tjejerna tog sig enkelt igenom sitt gruppspel där man spelade mot Gif Nike, Åsa IF, Åhus IF och Kullabygdens DFF med det övertygande gruppspelsresultatet 19-0! Även kvartsfinalen och semifinalen vanns och i finalen mötte tjejerna Kallinge IF och slutande som segrare med resultatet 1-5! Stort GRATTIS! I Olympic cup ställde laget upp med tre lag! Alla lagen tog sig vidare till kvartsfinal där ett lag tyvärr fick lämna cupen och de andra två gick vidare och fick möta varandra i semifinalen. I finalen mötte tjejerna Hyllie och vann matchen med 4-2! GRATTIS!!

3 Månaden avslutades sen precis som den började, laget reste tillbaka till Växjö, denna gången med två lag i spel! BK Höllviken 1 började med att möta Lammhult i en jämn match som slutade 1-0 till oss, därefter slog tjejerna Fardhem Garda med hela 8-0! I tredje matchen blev det en knapp förlust mot Växjö FF 1, med 1-0, gruppspelet avslutades sen med en vinst även mot Rottne med 5-1 och laget gick vidare till slutspel som bästa tvåa Det andra laget, BK Höllviken 2 inledde med en vinst över Hovshaga med 3-0, därefter spelade tjejerna två 0-0 matcher mot Växjö FF2 och mot Bors SK. I sista gruppspelsmatchen mötte vi IFK Grimslöv/Liatorp United och vann matchen med 5-0 och vidare till slutspel som gruppetta! Tyvärr betydde detta att våra båda lag var tvungna att mötas i kvartsfinalen, där BK Höllviken 1 tog hem matchen med resultatet 2-1. I semifinalen ställdes vi mot tuffa Kallinge SK och matchen fick avgöras på förlängning och med resultatet 2-1 var lag 1 klara för final! I den helskånska finalen mötte vi FC Hessleholm och efter en skön seger med 3-1 var tjejerna igen segrare av Växjösparken 2013!! GRATTIS tjejer! Flickor 01/02 Även F01/02 har två helger varit i Växjö för att besöka Tipshallen och spela Växjösparken. Först ut var F02, det märktes redan från början att det var längesedan de spelade match och inledde lite avvaktande i första matchen men sen kände man igen tjejerna som tog sig tillbaka in i cupen och som tog sig vidare till kvartsfinal där de fick möta ett lag från Kalmar. Det blev nog den jämnaste matchen någonsin, och det krävdes tillslut 14 straffar för att skilja lagen åt, och tyvärr var det våra tjejer som åkte ut denna gången Helgen efter var det F01s tur, men här visade det sig att motståndet skulle bli väl tufft, men tjejerna kämpade bra och kommer att komma tillbaka för revansch! Bra jobbat tjejer! Månaden avslutades med att laget ställde upp med ett lag i Tomtecupen. Lottade mot tuffaste möjliga motstånd med start mot Kvarnby och ett resultat vi helst vill glömma, men sen ryckte tjejerna upp sig och ändrade helt inställning och kämpade sig till en riktigt skön seger med 3-2 över Köpingebro, i sista matchen besegrade sen tjejerna LdB FC Malmö 1 med 3-0 och slutade som gruppsegrare och vidare till kvartsinal. I en mycket jämn match mot Husie IF fick vi sen lämna cupen 2-1 slutade matchen och Husie slutade sen på en 3.e plats! Bra jobbat tjejer!

4 F03 Tjejerna i F03 avslutade även de november med att åka och spela cup. GOF spelen stod på schemat. Laget inledde starkt och överlägset när de inledde spelen mot Dalby lag 1, därefter blev det två lite tuffare matcher mot GOFs båda lag. Det slutade med att tjejerna fick spela vidare om en tredje plats där man mötte Dalby lag 2 och gick hem som segrare! Hela 12 mål gjorde tjejerna denna dag! Grattis tjejer! F04/05 Här har tjejerna varit iväg och spelat Gåsacupen. Laget är superglada efter 3 vinster och en liten förlust i Gåsacupen Bra spel och kämpaglöd gjorde att Skivarpx2, Tomelilla fick bita i konstgräset, 7-0, 6-1 och 7-1. Eskilsminne överraskade oss och vi fick ge tappt med 0-2. Nu tränar vi vidare! Bra jobbat Tjejer!! F06/07 Flickorna är ett glatt litet gäng som har lärt sig jättemycket sedan de började i våras och spelar fotboll med mycket glädje i. Bra jobbat tjejer!

5 VIKTIGT!!!! Ny Policy på hemsidan Gå gärna in på hemsidan och uppdatera er kring vår nya policy. Det är jätteviktigt att alla i föreningen känner till detta dokument och på så sätt vet vad som förväntas av var och en av oss i klubben, som spelare, ledare och förälder!! BK Höllviken är väldigt stolta över det unika och viktiga samarbete vi har med Friends och Vellinge Kommun för att kunna erbjuda alla våra barn och ungdomar en trygg idrott och en plats de trivs att tillbringa sin fritid på. På måndag drar vi igång nästa utbildningsomgång tillsammans med Friends, alla våra lag har fått inbjudan till mötet! VÄLKOMNA!! Filmen Återträffen är det bästa som hänt kampen mot mobbning på länge. Det faktum att den väcker så mycket ångestkänslor hos sin publik är ett tydligt bevis på att mobbning sätter spår som aldrig går bort. För på ett sätt har vi alla gått i Anna Odells klass, oavsett vilken roll vi spelade. Filmen återträffen gör skillnad i kampen mot mobbning FOKUS & MINDSET! Gå in och titta på denna film, vilken precision, vilket fokus, vilket samspel mellan Van Damme och de som kör! Mentalt fokus och mindset!! Ni har säkert sett den redan som 50 miljoner andra besökare!

6 Vad händer i december? Damlaget spelar på torsdag finalspel i TA-cupen, ca kl 19,45 spelar vi semifinal mot IFK Trelleborg 2! Några från laget är även med och spelar Futsal Dm för F17 på söndag den 8/12. Lördagen den 14/12 spelar Damlaget Tomtecupen i kombihallen i Malmö, därefter är det Skånecupen som väntar, men först den 4 eller 5 januari. F99/00 spelar vidare i Vinterserien. Laget ställer även upp med ett lag i LB07s indoor cup och i Skånecupen med 2 lag i F14 och med delar i ett F16 lag. F01/02 kommer att träna vidare under december för att i slutet av månaden delta i Skånecupen och i Kompiscupen. F03 tränar vidare både inne och ute under december månad och ser nu fram emot att få spela både Tomtecupen och Skånecupen i december! F04/05 ställer upp i Tomtecupen med två lag och kommer ordna en riktigt kul avslutning för sina tjejer i år igen! F06/07 tränar vidare inne och förbereder sig för innesäsongen. Laget hälsar nya spelare välkomna att komma och testa på att spela fotboll! Vi önskar alla våra lag LYCKA TILL! Vi vill också önska er alla en riktigt GOD JUL och Ett Gott Nytt År! Månadens citat Trots att ingen kan gå tillbaka och börja om från början kan vem som helst alltid skapa ett helt nytt slut. - Carl Bard

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Är det något ni vill ha med i nästa månadsbrev så skicka

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Oktober 2013 Oktober månads stora händelse var såklart

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Skåne FF Distriktsmästerskap (DM) 2018 Lottnings- och omgångsschema för respektive tävlingskategori

Skåne FF Distriktsmästerskap (DM) 2018 Lottnings- och omgångsschema för respektive tävlingskategori Skåne FF Distriktsmästerskap (DM) 2018 Lottnings- och omgångsschema för respektive tävlingskategori HERRAR SENIOR Tävlingsledare: Andreas Törnqvist, andreas.tornqvist@skaneboll.se 040-590 225 Spelas: söndagar

Läs mer

Deltagare Borgeby Cup Förening F8 F9 F10 F11 F12 Totalt

Deltagare Borgeby Cup Förening F8 F9 F10 F11 F12 Totalt Deltagare Borgeby Cup Förening F8 F9 F10 F11 F12 Totalt AB Tårnby ( Danmark ) 1 1 Borgeby FK 2 1 1 1 1 6 Dalby GIF 1 1 1 3 ESKILSMINNE IF 1 1 1 1 4 Gif Nike 1 1 2 Glumslövs FF 1 1 2 Häljarps IF 1 1 Höganäs

Läs mer

AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014. Sandby-cupen inomhusfotboll för flickor och pojkar

AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014. Sandby-cupen inomhusfotboll för flickor och pojkar Sida 1 av 2 SMS Live: Skicka SMS från Din mobil direkt till hemsidan! Klicka här... AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014 HUVUDMENY F2014 F98 Genvägar Start Klubben Sektioner Nyhetsarkiv

Läs mer

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 2015 Laget Adam Jansson Alvin Hagstedt Alwin Lager Anton Davidsson Daniel Tomov Destin Mamyanga Elias Seppälä Erik Roos Fabian Negga Filip Holm Kasper Björklund

Läs mer

Spelprogram - LB07 INDOOR CUP - Kategori P98 (P13) 8 jan 2011

Spelprogram - LB07 INDOOR CUP - Kategori P98 (P13) 8 jan 2011 Spelprogram - LB07 INDOOR CUP - Kategori (P13) 8 jan 2011 GRUPP A GRUPP B GRUPP C GRUPP D LB07 B1 LB07 L2 LB07 L1 LB07 B2 B93 Köpenhamn 1 B93 Köpenhamn 2 B93 Köpenhamn 3 B93 Köpenhamn 4 GIF Nike 2 BK Näset

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

Lördagen den 6/11 Pojkar 10 år Gåsacupen 2010

Lördagen den 6/11 Pojkar 10 år Gåsacupen 2010 Lördagen den 6/11 Pojkar 10 år Gåsacupen 2010 MATCHVÄRD FÖR P-10: Ystads Allehanda, Skurupskraft, MVB Bygg AB, Stadium, Peter Nanders Bygg, Kakelmagasinet, O Profil. Vid ankomst anmäl er i Sekretariatet

Läs mer

http://www.proteamonline.se/customers/content.asp?id=441&contentid=61728

http://www.proteamonline.se/customers/content.asp?id=441&contentid=61728 Sida 1 av 2 SMS Live: ssif.blogg.se AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014 HUVUDMENY P2013-P98 Genvägar Start Klubben Sektioner Nyhetsarkiv Aktivitetskalender Ledareutbildning Sandbycupen

Läs mer

Slutspel i Göteborg 19/2-21/2 2016

Slutspel i Göteborg 19/2-21/2 2016 Slutspel i Göteborg 19/2-21/2 2016 SM i Futsal för flickor och pojkar 15 och 17 år Svenska Fotbollförbundet gratulerar till platsen i SM-slutspelet samt har nöjet att översända gruppindelning och spelprogram

Läs mer

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA! Ni hälsas härmed välkomna till Tomtecupen som arrangeras för 24:e gången.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA! Ni hälsas härmed välkomna till Tomtecupen som arrangeras för 24:e gången. 1 HJÄRTLIGT VÄLKOMNA! Ni hälsas härmed välkomna till Tomtecupen som arrangeras för 24:e gången. I år blir det 482 lag som deltager i en av världens största inomhuscuper. Det är ca 40 lag fler än ifjor

Läs mer

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm.

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Lördagen den 14/4 spelades Gränsfejden i Laholm. Det var 15 lag som samlats för att spela. Det var en samlad trupp (Linnea Larsson, Vilma

Läs mer

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99 Verksamhetsberättelse för säsongen 2011 Ösmo Fotboll Pojkar 99 2012-07-28-1 - 2008 Ösmo GIF Fotbollsklubb Lagets femte säsong Detta är femte säsongen som lag. Två 7 - manna lag anmälda till S:t Eriks cup

Läs mer

Till alla. Sammanställt av Annika Nordén

Till alla. Sammanställt av Annika Nordén Till alla Välkomna till BK/FC Höllviken 2012 slogs tidigare BK Näset och Höllvikens GIF samman till BK Höllviken. Vi skapade även en seniorverksamhet för bästa laget på herrsidan i FC Höllviken. Totalt

Läs mer

V ä l k o m m e n t i l l L U C I A C U P E N. 12-14 december 2014. i Tångvallaskolans Idrottshall, Falsterbo för pojkar 9 13 år. Söndag 14 december:

V ä l k o m m e n t i l l L U C I A C U P E N. 12-14 december 2014. i Tångvallaskolans Idrottshall, Falsterbo för pojkar 9 13 år. Söndag 14 december: V ä l k o m m e n t i l l L U C I A C U P E N 12-14 december 2014 i Tångvallaskolans Idrottshall, Falsterbo för pojkar 9 13 år Fredag 12 december: Lördag 13 december: Söndag 14 december: P13 P9 och P12

Läs mer

P11 - Grupp 1 Mnr Tidpunkt Match Resultat Plan. P11 - Grupp 2. P11 - Grupp 3. Falkenbergs FF Resultat 2015 2015-09-16 16:00 Sida 1

P11 - Grupp 1 Mnr Tidpunkt Match Resultat Plan. P11 - Grupp 2. P11 - Grupp 3. Falkenbergs FF Resultat 2015 2015-09-16 16:00 Sida 1 Falkenbergs FF Resultat 2015 2015-09-16 16:00 Sida 1 P11 - Grupp 1 1 Fre 13:15 BeleBarkarby Svart 1 - GIF Nike 3-0 Plan 1 2 Fre 13:15 IFK Göteborg - Vinbergs IF 4-0 Plan 2 33 Fre 16:15 BeleBarkarby Svart

Läs mer

Nils Holgersson Cup 2017

Nils Holgersson Cup 2017 Lördagen 21 januari 2017 Nils Holgersson Cup 2017 Grupp 1 & 2 Match nr. Gr. Tid Hemmalag Bortalag Resultat Grupp 1 Matcher Vinster Oavgjorda Förluster PM MM Målskilnad Poäng 1 1 09.00 Köpingebro IF 1 Rydsgårds

Läs mer

Uppdaterad Matchkalender 2014

Uppdaterad Matchkalender 2014 Uppdaterad 2014-04- 10 11.18 Matchkalender 2014 Viktigt: På herrarnas (röd text) på vardagar måste man avsluta träning 2 timmar före match start och man måste lämna omklädningsrummen 2 timmar före matchstart.

Läs mer

22-26 november. West Ham tog hem segern i Premier League! GRATTIS!

22-26 november. West Ham tog hem segern i Premier League! GRATTIS! MMK-NYTT 22-26 november West Ham tog hem segern i Premier League! GRATTIS! AKTIVITETER PÅ MMK 22-26 november LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Kalaha-turnering Bakning Bakning

Läs mer

Skåne-VM 2013-2014 Inbjudan till vinterns största cup för pojkar födda 2001-2004

Skåne-VM 2013-2014 Inbjudan till vinterns största cup för pojkar födda 2001-2004 Skåne-VM 2013-2014 Inbjudan till vinterns största cup för pojkar födda 2001-2004 Skåne-VM 2013-2014 Välkommen till tredje upplagan av Skåne-VM Skånska Vintermästerskapen! BK Höllviken arrangerar Skåne-VM

Läs mer

SKOL- DM I HANDBOLL 2014 SPELSCHEMA OCH ÖVRIG INFO

SKOL- DM I HANDBOLL 2014 SPELSCHEMA OCH ÖVRIG INFO SKOL- DM I HANDBOLL 2014 SPELSCHEMA OCH ÖVRIG INFO Välkomna till årets Skol-DM i handboll 2014! Arrangemang Hemmalaget står för kallelse. Ni bör givetvis försöka komma överens med motståndare om en tid

Läs mer

GIF Nike F2009. Vårsäsongen

GIF Nike F2009. Vårsäsongen GIF Nike F2009 Vårsäsongen 2019 2019-03-23 Kontaktuppgifter Ledare Telefon Klas Sjöberg 0708-61 84 20 Lars Kruger 0709-10 50 28 Magnus Lundegård 0702-94 34 74 Marcus Björk 0761-40 67 69 Epost F2009@gifnike.se

Läs mer

INFORMATION DRAKCUPEN SUNDSVALL 7-9 AUGUSTI 2015

INFORMATION DRAKCUPEN SUNDSVALL 7-9 AUGUSTI 2015 SJÄLEVADS IK F02/03 SÄSONGEN 2015 INFORMATION DRAKCUPEN SUNDSVALL 7-9 AUGUSTI 2015 Vi börjar närma oss cupspel i Sundsvall. Här följer en kort info vad som gäller kring allt för vårt lag runt cupen där

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an!

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! MMK-NYTT 7 11 februari ÄNTLIGEN dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! AKTIVITETER PÅ MMK 7 11 FEB LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Mariokart 13.30 (Kenneth) Bakning

Läs mer

Skåne-VM 2012-2013 Inbjudan till vinterns roligaste cup för pojkar födda 1998-2003

Skåne-VM 2012-2013 Inbjudan till vinterns roligaste cup för pojkar födda 1998-2003 Skåne-VM 2012-2013 Inbjudan till vinterns roligaste cup för pojkar födda 1998-2003 Skåne-VM 2012-2013 Välkommen till 2012-2013 års upplaga av Skåne-VM Skånska Vintermästerskapet. BK Höllviken arrangerar

Läs mer

ÅRET SOM GÅTT I MÅL FÖR ASKIMS F94

ÅRET SOM GÅTT I MÅL FÖR ASKIMS F94 F94 Askims IK 2006 ÅRET SOM GÅTT I MÅL FÖR ASKIMS F94 Vi har haft ännu ett mycket framgångsrikt år med våra tjejer. Vi har vunnit många matcher och gjort många mål. Om vi la ihop alla 128 matcher i en

Läs mer

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00 seriepremiär MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK lördag 23 september 14:00 matchprogram 2017/2018 damer division 1 Vi hälsar AIK varmt välkomna till dagens domarpar: Bjarne Heckelstrand &

Läs mer

Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / april 2017

Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / april 2017 www.itfsverige.se Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / 20-23 april 2017 Söndag 23 april kl. 17.45 Landslagstränare Arto Alahäivälä rapporterar från dagens tävlingar: Bloggen uppdateras av: Petra Dydiszko

Läs mer

DM:s fantastiska fyror gör upp

DM:s fantastiska fyror gör upp DM:s fantastiska fyror gör upp Internationellt kallas det Final Four. Nu har vi gallrat fram dam- och herr-dm:s sista fyra lag. Vi kallar de kvalificerade lagen för Fantastiska Fyran. Välkommen till DM:s

Läs mer

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Projektets namn: Sökande: Avtal 230 Stiftelsen Werner von Seydlitz Vetlanda BK U07 Kontaktpersoner: Daniel Gustavsson, daniel@vetlandabk.se, 070-514 55 22 Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Per Månson, per.manson@vetlandabk.se,

Läs mer

KARLSKRONA KOMMUNMÄSTERSKAP INOMHUSFOTBOLL 2015

KARLSKRONA KOMMUNMÄSTERSKAP INOMHUSFOTBOLL 2015 KARLSKRONA KOMMUNMÄSTERSKAP INOMHUSFOTBOLL 2015 Jämjö Goif och Blekinge Läns Tidning hälsar er hjärtligt välkomna till Karlskrona Idrottshall annandag jul 26/12 och söndagen 27/12 2015, då vi spelar om

Läs mer

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM för F/P03 & 04? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG!

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM för F/P03 & 04? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG! NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM för F/P03 & 04? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG! HAR NI ÄNNU INTE ANMÄLT ER? Senast 3 mars kan anmälan göras på blanketten i detta

Läs mer

P11 - Grupp 1 Mnr Tidpunkt Match Resultat Plan. P11 - Grupp 2. P11 - Grupp 3. Falkenbergs FF Resultat 2014 2014-09-29 20:47 Sida 1

P11 - Grupp 1 Mnr Tidpunkt Match Resultat Plan. P11 - Grupp 2. P11 - Grupp 3. Falkenbergs FF Resultat 2014 2014-09-29 20:47 Sida 1 Falkenbergs FF Resultat 2014 2014-09-29 20:47 Sida 1 P11 - Grupp 1 1 Fre 13:15 AIK FF - Malmö City FC 3-0 Plan 1 2 Fre 13:15 IK Frej Täby :M - Onsala BK 2 4-2 Plan 2 33 Fre 16:15 AIK FF - IK Frej Täby

Läs mer

DM/SM-kval i futsal, P 15 (födda 2004 och senare) , resultat

DM/SM-kval i futsal, P 15 (födda 2004 och senare) , resultat Berörda föreningar 2018.12.21 DM/SM-kval i futsal, P 15 (födda 2004 och senare) 2018-2019, resultat Vi tackar för Er anmälan till DM/SM-kval i futsal. 21 lag är anmälda till tävlingen, som inleds med gruppspel

Läs mer

JS "KNATTE" CUP INOMHUS 2010 POJKAR 7 ÅR LÖRDAGEN DEN 10/4 OBS! Spelas på 5 manna mål

JS KNATTE CUP INOMHUS 2010 POJKAR 7 ÅR LÖRDAGEN DEN 10/4 OBS! Spelas på 5 manna mål POJKAR 7 ÅR LÖRDAGEN DEN 10/4 OBS! Spelas på 5 manna mål GRUPP 1 GRUPP 2 GRUPP 3 GRUPP 4 GRUPP 5 Skurups AIF 2 (Gröna) Rydsgårds AIF 1 (Vita) Tomelilla IF 1 (Blå/Vit) Skivarps GIF (Röd/Svarta) Kyrkheddinge

Läs mer

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D Stockholms SS Nyhetsbrev November 2011 Kära schackförälder, året går mot sitt slut och det börjar bli dags att avrunda höstterminen med några punkter. Eftersom vi hittills inte hunnit skicka några nyhetsbrev

Läs mer

Pojkar 17 år - DM-spel/SM-kval P-92

Pojkar 17 år - DM-spel/SM-kval P-92 Pojkar 17 år - DM-spel/SM-kval P-92 Speldag: söndag 11 januari 2009 P17 101 Kungsör BK - Syrianska IF Kerburan 09-01-11 08.00 A 0-5 P17 102 IK Franke - Västerås BK 30 09-01-11 08.00 B 5-4 P17 103 IFK Västerås

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015 Planeringsdokument 2015 Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04 Från: Tränarna Bjärreds IF P-04 Datum: April 2015 Innehåll Inledning... 2 Föräldrarnas medverkan och ansvar... 3 Laguttagning... 3 Cuper/turneringar...

Läs mer

RÄPPE CUP. Foto: Andreas Nilelind/bilderna.it

RÄPPE CUP. Foto: Andreas Nilelind/bilderna.it RÄPPE CUP R Ä P P E Foto: Andreas Nilelind/bilderna.it 2018 RäppeCup_program_2017.indd 1 2018-04-12 10:33 Stolt träningsleverantör till Växjö DFF och Östers IF VÄXJÖ LJUNGBY Väl underbyggda råd som gör

Läs mer

Spelschema Skånemästerskapen 2014

Spelschema Skånemästerskapen 2014 Herrjunior 18 och Pojkar 15, gruppspel Kungsgårdshallen i Ängelholm, lördagen den 5 april HJ18-Grupp A Åstorp/Kvidinge IBS IBK Landskrona 2 Malmö FBC FBC Engelholm P15-Grupp A Åstorp/Kvidinge IBS IK SödraDal

Läs mer

Grimmen 2011. Vänorts besök och Judo tävling. Tyskland

Grimmen 2011. Vänorts besök och Judo tävling. Tyskland Grimmen 2011 Vänorts besök och Judo tävling Tyskland 2-4 December 2011 Grimmen 2011, Sida!1 Nya vänner i Grimmen! Vänortsbesök Tidigt i våras damp det ner ett mail ifrån en Ralf Päplow ifrån Judoklubben

Läs mer

SM i Futsal, flickor 15 år (f- 97) och flickor 17 år (f -95)

SM i Futsal, flickor 15 år (f- 97) och flickor 17 år (f -95) Solna 24 januari 2012 Till Berörda föreningar, SDF SM i Futsal, flickor 15 år (f- 97) och flickor 17 år (f -95) Grupp 1 Söndag 5/2 i Idrottshallen, Falkenberg Medarr: Hallands FF Gert-Inge Svensson 035-17

Läs mer

RÄPPE CUP. Vår styrelse har ordet

RÄPPE CUP. Vår styrelse har ordet RÄPPE CUP 2019 Vår styrelse har ordet RÄPPE CUP Hej och välkomna till Räppevallen. Vi inom Räppe GoIF arbetar hårt varje dag för att våra barn och ungdomar skall trivas och utvecklas i vår förening. Därför

Läs mer

SOMMARCUPEN INFORMATION. i Hällevik 2-4 Juli 2010 SPELA FOTBOLL I HÄRLIGA HÄLLEVIK! VÄLKOMMNA till Lörby IF:s. 8:e året för tjejerna!

SOMMARCUPEN INFORMATION. i Hällevik 2-4 Juli 2010 SPELA FOTBOLL I HÄRLIGA HÄLLEVIK! VÄLKOMMNA till Lörby IF:s. 8:e året för tjejerna! SPELA FOTBOLL I HÄRLIGA HÄLLEVIK! VÄLKOMMNA till Lörby IF:s SOMMARCUPEN i Hällevik 2-4 Juli 2010 8:e året för tjejerna! Klasser: Flickor födda: 96 el. Senare (F14) 97 el. Senare (F13) 98 el. Senare (F12)

Läs mer

Matchtider Samtliga matcher i gruppspelet spelas 2*15 min med omedelbart sidbyte. Finalerna spelas 2*20 min.

Matchtider Samtliga matcher i gruppspelet spelas 2*15 min med omedelbart sidbyte. Finalerna spelas 2*20 min. Inbjudan Västerås den 5 & 6 Aug. Irsta Blixten Vi har härmed nöjet att inbjuda er förening till årets Irsta Blixten i fotboll som spelas lördag den 5:e och söndag den 6:e Augusti. Gruppindelning Irsta

Läs mer

Elitfönster Cup 2010 F10

Elitfönster Cup 2010 F10 Elitfönster Cup 2010 F10 Åseda IF Hvetlanda GIF Hovshaga AIF Plan 1 10:30 1 Hovshaga AIF - Hvetlanda GIF Plan 3 12:30 2 Hvetlanda GIF - Åseda IF Plan 9 (g:a IP) 14:30 3 Åseda IF - Hovshaga AIF Vetlanda

Läs mer

SOMMARCUPEN INFORMATION. i Hällevik 26-28 Juni 2009 SPELA FOTBOLL I HÄRLIGA HÄLLEVIK! VÄLKOMMNA till Lörby IF:s. 7:e året för tjejerna!

SOMMARCUPEN INFORMATION. i Hällevik 26-28 Juni 2009 SPELA FOTBOLL I HÄRLIGA HÄLLEVIK! VÄLKOMMNA till Lörby IF:s. 7:e året för tjejerna! SPELA FOTBOLL I HÄRLIGA HÄLLEVIK! VÄLKOMMNA till Lörby IF:s SOMMARCUPEN i Hällevik 26-28 Juni 2009 7:e året för tjejerna! Klasser: Flickor födda: 95 el. Senare (F14) 96 el. Senare (F13) 97 el. Senare (F12)

Läs mer

Resultat slutspel H45 inne 2009

Resultat slutspel H45 inne 2009 Resultat slutspel H45 inne 2009 Nedan redovisas resultat, anteckningar samt foton från slutspel H45 inne 2009. STV tackar arrangörer m fl för deras utmärkta bidrag till denna sammanställning. Bo/Red STV

Läs mer

Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor

Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor 2018-04-09 Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor Info på föräldramöte, alla killar representerade Fungerat sådär hittills...!!! Mail, påminnelse 2/4 Behöver bli bättre!

Läs mer

Omgång 1 /1a. Omgång 2 /1b. Omgång 3 /2a. Omgång 4 /2b

Omgång 1 /1a. Omgång 2 /1b. Omgång 3 /2a. Omgång 4 /2b 1 Förslag ALLSVENSKAN 2011 Omgång 1 /1a (3 april) sö 3 april kl. 14.00 IFK Norrköping FK GAIS sö 3 april kl. 16.30 Trelleborgs FF Malmö FF må 4 april kl. 20.00 Djurgården AIK 1 match lördag kl. 14.00,

Läs mer

CUPEN. IFK Simrishamn. hälsar er välkomna! www.ifksimrishamn.se

CUPEN. IFK Simrishamn. hälsar er välkomna! www.ifksimrishamn.se CUPEN 2015 IFK Simrishamn hälsar er välkomna! www.ifksimrishamn.se Sponsorer Kamratcupen 2015 Sparbanken Syd Salana Stenkilssons Åkeri Brunnshallen Helge Johnssons Bygg NSport i Tomelilla Sparbanken Skåne

Läs mer

SM i Futsal, pojkar 15 (födda -96) och pojkar 17 år (födda - 94)

SM i Futsal, pojkar 15 (födda -96) och pojkar 17 år (födda - 94) Solna 20 januari 2011 Till Berörda föreningar, SDF:en SM i Futsal, pojkar 15 (födda -96) och pojkar 17 år (födda - 94) Grupp 1 Söndag 30/1 i F-bergs Idrottshall, Falkenberg Medarr: Hallands FF Björn Andersson

Läs mer

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd Hammarby IF DFF En förening som satsar både på Topp & Bredd Innehållsförteckning - Historik och Fakta - Organisation - Bredd & Elit - Spelar, ledar - och föräldraroller - Fotbollsstegen - Ekonomi - Marknad

Läs mer

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem.

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem. Geråscupen 2010 Denna strålande höstdag 9 oktober drog våra brottare österut för ännu en kamp i den ädla sporten brottning. Vi möttes några timmar efter skymningen vid Geråshallen. Solen sken som den bästa

Läs mer

Att säga att vi hade en bra säsong 2013 är minst sagt ett understatement...

Att säga att vi hade en bra säsong 2013 är minst sagt ett understatement... Att säga att vi hade en bra säsong 2013 är minst sagt ett understatement... Säsongen puffade redan i vintras in oss på vinnarspåret. Semifinal i Juldagscupen (ut mot Värmdö) fäljdes upp av två finalsegrar

Läs mer

MARIA. 15 19 oktober. På tisdag för tjejer, och på onsdag för killar

MARIA. 15 19 oktober. På tisdag för tjejer, och på onsdag för killar MARIA 15 19 oktober mininytt NU BADAR VI! På tisdag för tjejer, och på onsdag för killar aktiviteter på MMK 15-19 oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Bak Bak Film Ute Twister

Läs mer

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Barn och ungdomspolicy Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Målsättning och riktlinjer för Fjugesta IF:s ungdomsfotboll Vi strävar efter Att skapa god kamratskap skall ske genom gemensamma aktiviteter

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

ÖFF: s UNGDOMS-DM FUTSAL 2015 Östergötlands Fotbollförbund (ÖFF) tackar för Er anmälan till Ungdoms-DM Futsal 2015.

ÖFF: s UNGDOMS-DM FUTSAL 2015 Östergötlands Fotbollförbund (ÖFF) tackar för Er anmälan till Ungdoms-DM Futsal 2015. Linköping 2014-12-04 Till anmälda föreningar ÖFF: s UNGDOMS-DM FUTSAL 2015 Östergötlands Fotbollförbund (ÖFF) tackar för Er anmälan till Ungdoms-DM Futsal 2015. Totalt deltar 94 lag fördelade på 7 klasser.

Läs mer

Fick inhandla frukost på Statoil när inget annat var öppet (2005)

Fick inhandla frukost på Statoil när inget annat var öppet (2005) Åmål 2006-11-06 Till Anna Göras Gabriella Lörnbring Gunilla Kjellstedt Jessica Fredriksson Martina? Sarah Johansson Sofie Jansson Hej! Några av er har jag träffat och andra inte sedan vi spelade vår avslutningstävling

Läs mer

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Agenda 1. Gula tråden 2. Alkohol och drog policy IF Lödde 3. Antal lag och spelidé 4. Förälder vid matcher 5. Utvecklingssamtalen 6. HIF samarbetet 7. Cuper

Läs mer

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015 Policydokument Kovlands IF Fotbollssektion 2015 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Välkommen till Kovlands IF... 3 Verksamhetsidé... 4 Policy för Fotbollen... 5 Spelare....6 Ledare....7 Förälder....8

Läs mer

TILL ELMIAHALLEN, JÖNKÖPING OCH

TILL ELMIAHALLEN, JÖNKÖPING OCH VÄLKOMNA TILL ELMIAHALLEN, JÖNKÖPING OCH PREMIER CUP SPELPROGRAM för SVERIGEFINAL Lördag 10 Söndag 11 mars 2012 Arrangerat av NIKE PREMIER CUP 2012 Nu har vi 12 distriktsfinalister klara till Sverigeslutspelet

Läs mer

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG!

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG! NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG! DE FÖRENINGAR SOM HITTILLS ANMÄLT SIG HITTAR NI PÅ NÄSTA SIDA HAR NI ÄNNU INTE ANMÄLT ER? Senast

Läs mer

DM/SM-kval i futsal, F 15 (födda 2004 och senare) , resultat

DM/SM-kval i futsal, F 15 (födda 2004 och senare) , resultat Berörda föreningar 2018.12.21 DM/SM-kval i futsal, F 15 (födda 2004 och senare) 2018-2019, resultat Vi tackar för Er anmälan till DM/SM-kval i futsal. 18 lag är anmälda till tävlingen, som inleds med gruppspel

Läs mer

Spelschema Skånemästerskapen 2019

Spelschema Skånemästerskapen 2019 Flickor B (F03) och Flickor D (F05), gruppspel, Ängelholms Idrottshall lördagen den 6 april Flickor B-Grupp A FBC Engelholm FC Helsingborg IBK Lund Åstorp/Kvidinge IBS Flickor D-Grupp A FBC Engelholm IBK

Läs mer

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i Träningsdosen i denna månad har varit blandad mellan futsal och fotboll. Futsal för att hålla oss igång med snabbhet och teknik inför kommande futsalmatcher och fotboll i form av fortsatta uttagningar

Läs mer

Sparbanken Eken Cup 2012

Sparbanken Eken Cup 2012 Sparbanken Eken Cup 2012 FK Älmeboda/Linneryd 30 JUNI TÄVLINGSBESTÄMMELSER Samtliga lag får använda fritt antal spelare. Avbytare istället för ersättare, dvs. utbytt spelare får återinträda i spelet. Samma

Läs mer

Rapport slutspel H35 Jonas Nilsson

Rapport slutspel H35 Jonas Nilsson Rapport slutspel H35 Jonas Nilsson Vi spelade semifinalerna i Enebyberg och vill härmed tacka Anders Lindgren & co som ordnade med mat/dryck, bollar, banor och bananer! Det blev konstigt nog exakt samma

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Staffans sammanfattning vecka 23

Staffans sammanfattning vecka 23 Staffans sammanfattning vecka 23 Hej alla VAIF:are och andra läsare, En helt fantastisk helg är över och studentveckan i Lund är i gång samt skolavslutning på fredag i Veberöd. 13 juni börjar sommarens

Läs mer

Bestämmelser för regionalt kval till U16 SM 2018-/2019 Region Syd

Bestämmelser för regionalt kval till U16 SM 2018-/2019 Region Syd Bestämmelser för regionalt kval till U16 SM 2018-/2019 Region Syd Region Syd:s tävlingskopmmitté Kvalificering till U16 SM, Region Syd I Kvalificering till U16 SM-åttondelsfinalspel deltar följande lag:

Läs mer

KARLSKRONA KOMMUNMÄSTERSKAP INOMHUSFOTBOLL 2014

KARLSKRONA KOMMUNMÄSTERSKAP INOMHUSFOTBOLL 2014 KARLSKRONA KOMMUNMÄSTERSKAP INOMHUSFOTBOLL 2014 Jämjö Goif och Blekinge Läns Tidning hälsar er hjärtligt välkomna till Karlskrona Idrottshall annandag jul 26/12 och lördagen 27/12 2014, då vi spelar om

Läs mer

Birdsmoor Sport News No 2 2011 page 1

Birdsmoor Sport News No 2 2011 page 1 Birdsmoor Sport News No 2 2011 page 1 Till Idrottsvänner i april 2012, härlig påsk och vår tillönskas av Håkan/BHG/Madstuga/Birdsmoor Här följer egna bilder och texter från våren sportåret 2012, hoppas

Läs mer

Spelschema Skånemästerskapen 2017

Spelschema Skånemästerskapen 2017 Flickor B (F01) och Pojkar B (P01), gruppspel Munkahallen i Munka Ljungby, lördagen den 25 mars Flickor B-Grupp A Lomma FBC Åstorp/Kvidinge IBS IBK Lund Pojkar B-Grupp B SST NET Landskrona IK Stanstad

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

Välkommen till Haverdal IF

Välkommen till Haverdal IF Välkommen till Haverdal IF Riktlinjer för ungdomsverksamheten Våra riktlinjer är en del i vår strävan att vara tydliga med vad vi vill från föreningen, men ska också vara ett stöd för dig som ledare, förälder

Läs mer

2015-01-15. Information från TTKs styrelse januari 2015. Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK

2015-01-15. Information från TTKs styrelse januari 2015. Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK Information från TTKs styrelse januari 2015 Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK Hoppas att alla hade en bra jul och nyårshelg. För Tullinge TK så kommer 2015 också att vara ett väldigt händelserikt

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Sparringseminarium i Norge

Sparringseminarium i Norge Sparringseminarium i Norge Trondheim, 24-26 februari 2006 Text: Swavek Dydiszko På en personlig inbjudan från Master Per Andresen åkte jag till Norge för att träna med den norska organisationen NTNs bästa

Läs mer

Månadsbrev december, 2016

Månadsbrev december, 2016 Månadsbrev december, 2016 Trollbäckens IP den 16 december, 2016 Nu närmar vi oss jul och lugnet sänker sig förhoppningsvis hos oss alla och vi får lite tid att umgås med nära och kära. Vi kan se tillbaka

Läs mer

Hej alla Innebandyledare!

Hej alla Innebandyledare! Hej alla Innebandyledare! Välkomna till ett nytt år med förhoppningsvis mycket rolig och spännande innebandy. NYHETBREV Tanken är att vi från och med nu kommer att skicka ut nyhetsbrev med information

Läs mer

FRE 29/1 TILL SÖN 31/1

FRE 29/1 TILL SÖN 31/1 FRE 29/1 TILL SÖN 31/1 SISK:s Inomhusturnering Gustafs Cup år 2010 Reglemente för 5-manna inomhus 2010 ÅLDER: Seniorlag och Damlag ANMÄLNINGSAVGIFT: 750 kr / lag i herrcupen och 400 kr / lag i damcupen

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

ÖFF: s UNGDOMS-DM FUTSAL 2014

ÖFF: s UNGDOMS-DM FUTSAL 2014 Linköping 2013-12-04 Till anmälda föreningar ÖFF: s UNGDOMS-DM FUTSAL 2014 Östergötlands Fotbollförbund (ÖFF) tackar för Er anmälan till Ungdoms-DM Futsal 2014. Totalt deltar 109 lag fördelade på 7 klasser.

Läs mer

Förslag till seriespel för ungdomar 2015

Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Vad gör 10 13 åringarna helst på sin fritid? Ø A" träffa kompisar är mest populäraste fri3dssysselsä"ningen Ø Fotboll är den största sporten både bland tjejer och

Läs mer

Värmdö IF P02/03 Innebandy SPELARMÖTE

Värmdö IF P02/03 Innebandy SPELARMÖTE Värmdö IF P02/03 Innebandy SPELARMÖTE 2016-10-17 Vad tror JAG är viktigt för att vi i LAGET ska få en ROLIG säsong tillsammans! Åka på cuper eller utföra några aktiviteter tillsammans Koncentration Att

Läs mer

Kullavik IF - Trettonhelgscupen - Futsal 2015

Kullavik IF - Trettonhelgscupen - Futsal 2015 - Trettonhelgscupen - Futsal 2015 Välkomna Välkommen till första upplagan av Trettonhelgscupen. är en flitig turneringsbesökare och våra lag har varit runt på många välarrangerade turneringar både i närområdet

Läs mer

Höstlovsspecial. på MFk!

Höstlovsspecial. på MFk! MFK-NYTT 1-5 oktober Tea Charader Moderna museet Höstlovsspecial FOTBOLLS- GOLF på MFk! Tekniska museet FÅNGARNA P Å FORTET Med mera AKTIVITETER PÅ MFK 1-5 oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

Läs mer

MARIA. Gör din egen. på Lilla Skapande! 12 16 november

MARIA. Gör din egen. på Lilla Skapande! 12 16 november MARIA 12 16 november mininytt Gör din egen på Lilla Skapande! aktiviteter på MMK 12-16 november LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Bakning Bakning Film Ute Skridskor Bad killar Frukt

Läs mer

SPELPROGRAM MIRUM CUP FUTSAL FUTSAL-CUP för pojkar födda 2003 och 2004 samt flickor födda Speldatum november 2017 i Ektorpshallen.

SPELPROGRAM MIRUM CUP FUTSAL FUTSAL-CUP för pojkar födda 2003 och 2004 samt flickor födda Speldatum november 2017 i Ektorpshallen. SPELPROGRAM MIRUM CUP FUTSAL 2017 FUTSALCUP för pojkar födda 2003 och 2004 samt flickor födda 2003. Speldatum 1819 november 2017 i Ektorpshallen. Ett arrangemang av SMEDBY AIS, www.smedbyais.se i samarbete

Läs mer

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år 1. Klubbens historia 1907 Idrottssällskapet Halmia bildas den 16 juni. 1912 Halmstad IF besegras med 5-3 1914 Första utländska matchen mot Köpenhamn 1924 IS Halmia

Läs mer

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND Informationsblad och inbjudan till Körmöte i Vartofta den 20/10 2012 Efter bollracet. Här med inbjuds alla kuskar och groomar till en höst träff där vi tackar för året som

Läs mer

Jag en individuell idrottare. 3. Träningsgruppen ett team

Jag en individuell idrottare. 3. Träningsgruppen ett team 3. Träningsgruppen ett team I din idrott tävlar ni oftast individuellt men tränar ofta i grupp. I träningsgruppen kan ni stödja och peppa varandra i med och motgång. Att man trivs och har kul i samband

Läs mer