Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet"

Transkript

1 BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder maila till Årets fotbolls säsong 2012 slutade med bra prestationer och 2013 har milt uttryckt rivstartat. Januari 2013 Efter alla framgångar från slutet av 2012 och början av 2013 är vi nu i full gång med träning och träningsmatcher. TRÄNARE DAM OCH UNGDOM Jan Alm är huvudtränare och ansvarig för vårt damlag. Assisterande tränare är Dan Ekholst. Otto Persson ansvarar för ungdomssidan och har fortsatt rollen som Sportchef. Titta i kalendern på hemsidan för att se när våra lag spelar sina matcher!! Nu är också årets Damtrupp klar och följande tjejer kommer i år att kämpa i serien: Louise Olsson Jenny Strand Tove Svegborn Julia Welin Sofia Andersson Amanda Larsson Olivia Welin Nicole Partin Denisa Amin Olivia Ekberg Johanna Hubinette Johanna Karlsson Lisa Kempe Cornelia Lindqvist Nathalie Malmberg Kajsa Murath Malin Murath Sofia Nilsson Sofia Asp Daniella Franzén Angelica Grönvall Uppladdningen under våren kommer att ske genom ett träningsläger på hemmaplan. Damlaget börjar redan nu spela lite träningsmatcher, missa inte deras hemmamatcher, Höllvikens IP söndag den 10/2 kl möter tjejerna Svedala, torsdagen den 21/2 kl möter de Åkarp och lördagen den 2/3 kl möter de Skurup.

2 FLICKOR 99/00 F 00/99 gruppen tränas av: Per Roslin, Mårten Hedberg, Tom Kellheim, Mårten Ahlqvist Administration kring laget sköts av Maria Jonasson 99/00 gruppen har spelat några träningsmatcher och avslutade januari lördagen med att spela oavgjort 0-0 mot LB07 och vinst med 3-1 mot LdB FC Malmö. 9/2 fortsätter spel i vinterserien. Det pågår även en aktivitet för att samla in pengar av spelarna. De har flitigt samlat in burkar och flaskor att panta samt sålt polletter på ICA Toppen. Bra jobb alla involverade. Gruppen har även firat förra årets första nickmål som gjordes av Hanna Hedberg. Bio med Sune i Grekland. Flickor 01/02 Gruppen har Åke Kallenberg som huvudtränare. Kamilla Nilsson är hjälptränare och Annica Ekvall och Per-Håkan Herdenberg är lagledare. Under januari månad har gruppen testat på att få hjälp av tjejer från de äldre årsgrupperna i förening vilket varit mycket uppskattat. I januari åkte vi till Höganäs med två lag för att spela trevliga Euro City Cup. F01 startade dagen supertidigt och hann precis fram till sin första match som de vann lätt, sedan ställdes de mot det vanliga motståndet Kvarnby och Vellinge där man trots det bästa spelet förlorade matcherna, men i sista matchen vann de återigen, men missade slutspelet på målskillnad. Bättre gick det för F02 som tog sig igenom gruppspelet med 12-1 i målskillnad, tre vunna matcher och en förlorad. I tjejernas första semifinal någonsin ställdes de mot cupfavoriterna och hemmalaget Höganäs som hade fyllt den stora läktaren till bredden med supportrar. Men trots att tjejerna var supernervösa så spelade de riktigt fin fotboll och var bäst på plan och vann den spännande matchen, och de var i final!!!! Tyvärr mötte man där ett mer rutinerat Allerum som till slut vann den jämna matchen med 2-1. Stort GRATTIS tjejer till ert silver!! Bra jobbat!! Vi vill även gratulera Sophie Happach i F02 som blev utsedd till cupens bästa målvakt. Grattis Sophie!!

3 F03 Flickor 03 tränas av Fredrik Husberg och Thomas Johnsson. Tjejerna inledde året med att åka och spela Hesslecupen för tjejer. Där de storspelade och visade upp hur mycket det lärt sig och ett riktigt bra samspel. Tjejerna spelade riktigt fin fotboll och en enorm spelglädje! Bra jobbat tjejer!! VIKTIGT!!!! Flickor 06 hälsas välkomna!! F06 startar upp som egen åldersgrupp under slutet februari eller början av mars Vi kommer starta med ett pass i veckan och vi välkomna mååååååånga nya tjejer till världens roligaste sport. Fram till åldersgruppen startat i egen regi, välkomnas nya tjejspelare till pojkar och flicks träning lördagar 10,15-11,30 på Sandeplanskolans innehall. Så ta med en kompis och kom och prova på fotboll när den är som bäst!! VÄLKOMNA I BK HÖLLVIKEN!! F04/05 För våra yngsta tjejer är det Carina Carlsson, Annika Welin, Mathias Wennerström och Henrik Önnerheim som är tränare. F04/05 gruppen är ett gäng riktigt glatt gäng med mycket energi som bara blir fler och fler! Dessa tjejer inledda också det nya året med att åka på cup. Bråhögscupen i Staffanstorp var den första cupen i år!! Åtta pigga och taggade tjejer spelade fyra matcher under förmiddagen. Det var kämparglöd ända ut i fingerspetsarna. Efter väl genomförda matcher var det sedan medaljutdelning till alla!! Bra jobbat tjejer!! Nytt år dags för nya medlemsavgifter och träningsavgifter Ni kan enkelt uppdatera och registrera era uppgifter på klubbens hemsida. Får ni ingen faktura hemsänd så kontakta er tränare/ledare så får ni hjälp! Välkomna till ett nytt spännande fotbollsår med BK/FC Höllviken!! Policy flick-dam på hemsidan Gå gärna in på hemsidan och uppdatera er kring vår policy som är ett levande dokument. Den är nu uppdaterad sedan en tid tillbaka. Det är jätteviktigt att alla i föreningen känner till detta dokument och på så sätt vet vad som förväntas av var och en av oss i klubben, som spelare, ledare och förälder!!

4 BK Höllviken är väldigt stolta över det unika och viktiga samarbete vi har med Friends och Vellinge Kommun för att kunna erbjuda alla våra barn och ungdomar en trygg idrott och en plats de trivs att tillbringa sin fritid på. Under våren kommer vi fortsätta att utbilda alla våra ungdomar och ledare i detta. Först ut är F04/05 som ännu inte gått utbildningen, vi rekommenderar också alla föräldrar som har möjlighet att gå på den planerade träffen den 14/3 kl 18.00! Årets Idrottsförebild Varje år delar Friends ut stipendiet Årets Idrottsförebild. Syftet är att lyfta fram en person som främjar trygghet och jämlikhet inom ungdomsidrotten. Nu är det dags att nominera din kandidat till Friends idrottsförebild 2013! Friends Idrottsförebild bör vara en ledare, utövare eller domare inom idrotten som, direkt eller indirekt, har påverkat och stärkt barn och unga genom sina handlingar och sitt engagemang. Personens engagemang och handlingar ska på ett tydligt sätt gå att koppla till Friends huvudfrågor kring barns rättigheter, trygghet eller förebyggande och främjande arbete mot mobbning. Skicka din nominering med en kort motivering till forebild@friends.se eller kommentera på Friends Facebook-sida. Gör skillnad i vardagen Du som förälder kan vara med och stötta ditt barn i vardagen genom att vara en bra förebild som hjälper till med verktyg för hur man kan lösa situationer som uppstår, och genom att skapa goda relationer med personer i ditt barns närhet. På så vis är du med och förebygger mobbning och andra kränkningar! Vid problem i er årskull, vänd er i första hand till er tränare/ledare och den som i varje grupp utsetts som gruppens Friends representant, i andra hand till ungdomsansvarig. Löser det sig ändå inte så tveka inte att kontakta klubbens Friends ansvariga, Gino Longo. Start 11:an är nätverket för dig Fotboll förenar. Och kontakter inspirerar till affärer. Så tänker vi och har därför sparkat igång nätverket Start 11:an. Från och med 2012 är vi en av Skånes största fotbollsklubbar på ungdomssidan. Och du behövs i laget! Vårt mål är att du som företagare eller företagsrepresentant ska hitta en naturlig samlingsplats hos oss. Tillsammans lyfter vi fotbollen i Höllviken samtidigt som du utvidgar ditt kontaktnät i närområdet. Nätverket Start 11:an kommer att anordna frukostmöten med spännande föreläsare, en årlig golftävling, nätverksmingel i samband med A-lagsmatcher och mycket mer. Du och ditt företag kommer även att synas i vår marknadsföring. Viktiga datum 2013 Träff 1- Mars, Träff 2 Maj, Träff 3 September, Träff 4 November Vill ni också bli medlem i START 11: AN?! Ta kontakt med Stefan Karlsson, natverket@start11.se, Mobil:

5 Vad händer i februari? ÅRSMÖTE BK HÖLLVIKEN OCH FC HÖLLVIKEN Tid: torsdag 28 februari kl , Plats: Höllvikens Idrottsplats, Caféet Röstberättigad är den medlem som under året fyller lägst 18 år samt betalt sin medlemsavgift. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast tre veckor före årsmötet. Årsredovisning med verksamhetsberättelse samt balans- och resultaträkning kommer att finnas tillgänglig på kansliet en vecka före årsmötet. Damlaget, DU-laget, Laddar vidare tillsammans och har bla börjat med en extra träning på Formtoppen där de kör power yoga. De spelar under februari en hel del träningsmatcher, bla spelar de hemma söndag den 10/2 kl mot Svedala, torsdagen den 21/2 kl möter de Åkarp och lördagen den 2/3 kl möter de Skurup. Första matchen i DM spelas den 23/2 mot Uppåkra kl hemma K. F99/00 fortsätter att spela vinterserien under februari. De kommer också i slutet av månaden spela sin första träningsmatch borta mot SFIF. F01/02 Tjejerna i F01/02 gruppen tränar vidare både inomhus och utomhus. Tjejerna kommer att spela både Romelecupen i Veberöd och Vellinge/Lions cup under februari innan de sen lägger inomhussäsongen bakom sig! F03 för F03 som tränat hårt under hösten och kommer under februari att spela med i Romelecupen och i Vellinge/Lions cup. F04/05 fortsätter att träna inne i februari och spelar träningscup i Limhamn och ordnar även sin egen lilla innecup. Titta på hemsidan efter vilka tider som gäller för respektive lag! Vi önskar alla våra lag LYCKA TILL! Månadens CITAT It always seems impossible, until it s done - Nelson Mandela

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Är det något ni vill ha med i nästa månadsbrev så skicka

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. November månad har varit en spännande månad för alla

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Oktober 2013 Oktober månads stora händelse var såklart

Läs mer

Till alla. Sammanställt av Annika Nordén

Till alla. Sammanställt av Annika Nordén Till alla Välkomna till BK/FC Höllviken 2012 slogs tidigare BK Näset och Höllvikens GIF samman till BK Höllviken. Vi skapade även en seniorverksamhet för bästa laget på herrsidan i FC Höllviken. Totalt

Läs mer

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm.

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Lördagen den 14/4 spelades Gränsfejden i Laholm. Det var 15 lag som samlats för att spela. Det var en samlad trupp (Linnea Larsson, Vilma

Läs mer

Till alla. Sammanställt av Odetta Ekberg

Till alla. Sammanställt av Odetta Ekberg Till alla Välkommen till BK Höllviken 2012 - BK Höllviken bildas (BK Näset och Höllvikens GIF slogs samman) Ca 1000 spelare, 170 ledare/tränare/administratörer Skånes tredje största ungdomsförening BK

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Policy Järpens Idrottsförening

Policy Järpens Idrottsförening Policy Järpens Idrottsförening - Alla har en plats i JIFs gemenskap- Idrott: - är inte bara prestationer, segrar eller att göra snygga mål - är framför allt att ha roligt tillsammans - är sammanhållning

Läs mer

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år 1. Klubbens historia 1907 Idrottssällskapet Halmia bildas den 16 juni. 1912 Halmstad IF besegras med 5-3 1914 Första utländska matchen mot Köpenhamn 1924 IS Halmia

Läs mer

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF Älgarna En fotbollsförening för pojkar, flickor, dam och herrar baserad på ungdomsverksamhet samt senior verksamhet. Föreningen bildades 1919 och sysslar bara med fotboll på

Läs mer

Välkommen till Haverdal IF

Välkommen till Haverdal IF Välkommen till Haverdal IF Riktlinjer för ungdomsverksamheten Våra riktlinjer är en del i vår strävan att vara tydliga med vad vi vill från föreningen, men ska också vara ett stöd för dig som ledare, förälder

Läs mer

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy Åre SLK Fotboll Klubben för ALLA! Klubbpolicy Fotboll Att spela fotboll innebär att du är med i världens största idrott. Fotboll spelas över hela världen och själva bollen är kanske världens populäraste

Läs mer

Informationsbroschyr Färjestadens GoIF

Informationsbroschyr Färjestadens GoIF Informationsbroschyr Färjestadens GoIF Huvudsyftet med att spela fotboll är naturligtvis att barnen ska ha roligt. Det tycker vi i Färjestadens GoIF också, men det för även med sig andra positiva saker.

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014. Sandby-cupen inomhusfotboll för flickor och pojkar

AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014. Sandby-cupen inomhusfotboll för flickor och pojkar Sida 1 av 2 SMS Live: Skicka SMS från Din mobil direkt till hemsidan! Klicka här... AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014 HUVUDMENY F2014 F98 Genvägar Start Klubben Sektioner Nyhetsarkiv

Läs mer

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt!

Vår målsättning är och har varit i alla år är att vi vill att killarna skall hålla på med sin idrott så länge som möjligt! LB07 P04 (2018) LB07 som klubb LB07 är idag en av Skånes största fotbollsförening med drygt 1 300 aktiva. Målet är att vi skall vara bland Sveriges bästa utbildnings- och utvecklingsmiljöer för unga spelare.

Läs mer

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl. 18.00-19.00 Agenda Vad vill vi med laget? Organisation kring laget förtydligande och roller som saknas Spelarna lära känna varandra bättre Samlas 10-15 min innan

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

Policy. Möjligheternas förening Ope Idrottsförening

Policy. Möjligheternas förening Ope Idrottsförening Policy Möjligheternas förening Ope Idrottsförening POLICY MÖJLIGHETERNAS FÖRENING Kamratskap Trygghet Glädje Gemenskap Fotboll Efter egen förmåga Stärkt självkänsla Lek Inledning Ope IF är en av norrlands

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

FC Rosengårds fotbollspolicy. Information till ledare

FC Rosengårds fotbollspolicy. Information till ledare FC Rosengårds fotbollspolicy Information till ledare Den bästa fotbollsutbildningen Vi på FC Rosengård är glada att du vill vara ledare i vår klubb. Vår målsättning är att ge barn den bästa fotbollsutbildningen.

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd Hammarby IF DFF En förening som satsar både på Topp & Bredd Innehållsförteckning - Historik och Fakta - Organisation - Bredd & Elit - Spelar, ledar - och föräldraroller - Fotbollsstegen - Ekonomi - Marknad

Läs mer

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat Bergdalens IK Vår klubb Den lokala föreningen med det stora hjärtat Kvartersklubben med det stora hjärtat! Bergdalens IK bildades 1956 som en kvartersklubb med ungdomsverksamhet som hjärta - och så skall

Läs mer

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK!

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK! Varmt välkommen till Karlbergs BK! Vasastans och Kungsholmens rödvita stolthet Karlbergs BK (KB) fyller 100 år som förening i år. Därför är det extra roligt att KB under de senaste åren åter har utvecklats

Läs mer

Ulricehamns IFK P-02

Ulricehamns IFK P-02 Ulricehamns IFK P-02 Föräldramöte 2015-02-19 Anders, Mikael, Fredrik, Bernt, Jerker och Mattias Ulricehamns IFK P-02 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong

Läs mer

ÅRE SLK FOTBOLL. Värdegrund & riktlinjer. Åre Slalomklubb Box Åre Tel: Fax:

ÅRE SLK FOTBOLL. Värdegrund & riktlinjer. Åre Slalomklubb Box Åre Tel: Fax: ÅRE SLK FOTBOLL Värdegrund & riktlinjer ÅRE SLK Fotboll Vår främsta uppgift är att skapa en miljö där barn och ungdomar trivs, mår bra och har roligt. Vi har även som fotbollsklubb ett ansvar att ge en

Läs mer

Den vinröda tråden Näsets SK Nä

Den vinröda tråden Näsets SK Nä Den vinröda tråden Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi välkomnar både killar och tjejer, så väl barn, ungdom och seniorer, både bredd och topp.

Läs mer

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00 seriepremiär MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK lördag 23 september 14:00 matchprogram 2017/2018 damer division 1 Vi hälsar AIK varmt välkomna till dagens domarpar: Bjarne Heckelstrand &

Läs mer

Skåne-VM 2012-2013 Inbjudan till vinterns roligaste cup för pojkar födda 1998-2003

Skåne-VM 2012-2013 Inbjudan till vinterns roligaste cup för pojkar födda 1998-2003 Skåne-VM 2012-2013 Inbjudan till vinterns roligaste cup för pojkar födda 1998-2003 Skåne-VM 2012-2013 Välkommen till 2012-2013 års upplaga av Skåne-VM Skånska Vintermästerskapet. BK Höllviken arrangerar

Läs mer

Välkommen till Föräldramöte P99!

Välkommen till Föräldramöte P99! Välkommen till Föräldramöte P99! Välkommen till Föräldramöte P98/99! Ledare P99 Jonka: Lagledare/Tränare Manne: Tränare Fille: Tränare Öje: Tränare mm Lagledare Jonka Jag ska anmäla vårat lag till matcher

Läs mer

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015

Planeringsdokument 2015. Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04. Från: Tränarna Bjärreds IF P-04. Datum: April 2015 Planeringsdokument 2015 Till: Föräldrarna Bjärreds IF P-04 Från: Tränarna Bjärreds IF P-04 Datum: April 2015 Innehåll Inledning... 2 Föräldrarnas medverkan och ansvar... 3 Laguttagning... 3 Cuper/turneringar...

Läs mer

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08 Föräldramöte 2017/2018 SSK Innebandy Mix08 Alexander Agerström tränare Anders Nordin tränare Ingela Ahlbäck tränare Niklas Larsson tränare Stefan Juntti lagledare kassör Samuel Sjöberg fikaansvarig - lotteriansvarig

Läs mer

Att starta ett lag i föreningen

Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag Grattis, det är dags att starta ett nytt lag! I din hand håller du nu ett kompendium som ska vara ett stöd för er som ska starta upp ett nytt lag. Även

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Forshaga Hockey 2014 / 2015

Verksamhetsberättelse. Forshaga Hockey 2014 / 2015 Verksamhetsberättelse Forshaga Hockey 2014 / 2015 SÄSONGSAVSLUTNING Forshaga Hockey 14/15 TKS + TKS Tjej Tre Kronors Skridskola Lek på is är en lekbaserad verksamhet som i första hand riktar sig till barn

Läs mer

Ge ditt barn en gåva för livet!

Ge ditt barn en gåva för livet! Ge ditt barn en gåva för livet! Huvudsyftet med att spela fotboll är naturligtvis att man ska ha roligt. Det tycker vi i Färjestadens GoIF också, men det för även med sig andra positiva saker. Till exempel

Läs mer

V ä l k o m m e n t i l l L U C I A C U P E N. 12-14 december 2014. i Tångvallaskolans Idrottshall, Falsterbo för pojkar 9 13 år. Söndag 14 december:

V ä l k o m m e n t i l l L U C I A C U P E N. 12-14 december 2014. i Tångvallaskolans Idrottshall, Falsterbo för pojkar 9 13 år. Söndag 14 december: V ä l k o m m e n t i l l L U C I A C U P E N 12-14 december 2014 i Tångvallaskolans Idrottshall, Falsterbo för pojkar 9 13 år Fredag 12 december: Lördag 13 december: Söndag 14 december: P13 P9 och P12

Läs mer

http://www.proteamonline.se/customers/content.asp?id=441&contentid=61728

http://www.proteamonline.se/customers/content.asp?id=441&contentid=61728 Sida 1 av 2 SMS Live: ssif.blogg.se AKTUELLT: Direktlänk till SSIF serier Lör 1 nov 2014 HUVUDMENY P2013-P98 Genvägar Start Klubben Sektioner Nyhetsarkiv Aktivitetskalender Ledareutbildning Sandbycupen

Läs mer

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med!

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med! Rosersbergs IK Den stora klubben i det lilla samhället Alla får vara med! rosersbergsik.se Det du håller i din hand är information till dig som aktiv, ledare/ tränare, förälder, medlem eller blivande medlem.

Läs mer

Välkomna på Årsmöte & föreningsinformation

Välkomna på Årsmöte & föreningsinformation Välkomna på Årsmöte & föreningsinformation 2014-03-06 F 0 Spelglädje & kamratskap Så många som möjligt så länge som möjligt INFORMATION IFRÅN FÖRENINGEN: Målsättning för 2014 - Ro iland projekt enligt

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Skåne-VM 2013-2014 Inbjudan till vinterns största cup för pojkar födda 2001-2004

Skåne-VM 2013-2014 Inbjudan till vinterns största cup för pojkar födda 2001-2004 Skåne-VM 2013-2014 Inbjudan till vinterns största cup för pojkar födda 2001-2004 Skåne-VM 2013-2014 Välkommen till tredje upplagan av Skåne-VM Skånska Vintermästerskapen! BK Höllviken arrangerar Skåne-VM

Läs mer

Grimsås IF Policy. Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar.

Grimsås IF Policy. Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar. Grimsås IF Policy Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar. Fotboll är framför allt glädje, sammanhållning i med och motgång, kamratskap och hänsynstagande till andra. Policy angående

Läs mer

Föräldramöte IFK KALIX P

Föräldramöte IFK KALIX P Föräldramöte IFK KALIX P-08 2019-04-08 Spelartruppen Just nu är vi 31st fotbollstokiga killar! Albin Bergström Carl Nilsson Dennis Gahm Johansson Edwin Karlsson Alfred Björk Wilmer Blomberg Linus Bertzén

Läs mer

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Entré vuxen 100 kr - Pensionärer 60 kr - Ungdom 15-17 år 30 kr - Barn 0-14 år samt medlemmar med medlemskort fri entré Köp årskort på

Läs mer

CHECKLISTA UNGDOMSLEDARE 2010

CHECKLISTA UNGDOMSLEDARE 2010 CHECKLISTA TINGSRYD UNITED FC 2010-05-03 1(5) CHECKLISTA UNGDOMSLEDARE 2010 Gäller seriespelande lag HEMMAMATCHER Bjud in bortalaget. Stäm av matchdag, tid samt tröjfärg. Ring domarna. Vid ev. byte dag/tid

Läs mer

Roslagsbro IF P 04/05

Roslagsbro IF P 04/05 Roslagsbro IF P 04/05 Agenda Inledning 2016 sammanfattning Våra tankar - Vår Idé Organisation 2017 Träningar vintern 2016/2017 Säsongen 2017 lagen, serierna, cuperna Ekonomi 2016 Hur många är vi? 32 spelare

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen - 2019-02-21 Agenda Mer än bara fotboll Vision 2022 Förändringar 2019 Fotbollsgruppen Föräldraengagemang Föräldragrupp Trivsel Säsongsplanering Träningar Seriespel

Läs mer

En förening att vara stolt över

En förening att vara stolt över En förening att vara stolt över Årets Stipendier! Boo FF Damspelare Nacka FF spelare Boo FF Herrspelare Tränare Lagledare Unga ledare Domare Prestation Rookie Årets Domare Utmärkelsen går till en kille

Läs mer

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 17/18

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 17/18 Skoghalls IBK Pojkar P08 Föräldramöte inför säsongen 17/18 Dagordning Inledning Presentation av organisationen kring laget Policy Medlemsavgifter 2017/18 Träningstider och upplägg Gruppindelning Poolspel,

Läs mer

Säsongsplanering. Träningsgrupp XX År XXXX

Säsongsplanering. Träningsgrupp XX År XXXX Säsongsplanering Träningsgrupp XX År XXXX 1. Värdegrund Vi är en förening som är öppen för alla Vi står för alla individers lika värde Vi verkar för öppenhet i vår verksamhet Vi verkar både för gemensam

Läs mer

Skurups AIF s policyplan för ungdomsfotboll

Skurups AIF s policyplan för ungdomsfotboll Skurups AIF s policyplan för ungdomsfotboll Policyplanen är en tydlig riktlinje gällande ungdomsfotbollen i Skurups AIF. Den ska fungera som ett stöd och förhållningssätt för alla som är delaktiga i verksamheten

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Barn och ungdomspolicy Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Målsättning och riktlinjer för Fjugesta IF:s ungdomsfotboll Vi strävar efter Att skapa god kamratskap skall ske genom gemensamma aktiviteter

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

En förening att vara stolt över

En förening att vara stolt över En förening att vara stolt över Årets Stipendier! Boo FF Damspelare Nacka FF spelare Boo FF Herrspelare Tränare Lagledare Unga ledare Domare Prestation Rookie Årets Domare Utmärkelsen går till en tjej

Läs mer

Föräldramöte 2015 Välkomna

Föräldramöte 2015 Välkomna Föräldramöte 2015 Välkomna Agenda Klubb information HIK F-05 Aktivitetskalender Hittarps IK:s dagsform Dryga 1100 (1000) medlemmar - milstolpe En ekonomi i balans Bollfältet i bruk och nytt konstgräs på

Läs mer

Värdegrund. Ingarö IF Ingarö IF Styrelse

Värdegrund. Ingarö IF Ingarö IF Styrelse Värdegrund Ingarö IF 2008-10-16 Ingarö IF Styrelse Värdegrund Ingarö IF: s verksamhet är till för alla! Grundidén är att barn, ungdomar och vuxna som tycker det är roligt med idrott alltid ska känna sig

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Agenda Föräldrafolder Trivselregler Upplägget 2018 Träningar, Seriespel och Cuper Träningar, seriespel, cuper, träninsgmatcher Kommunikation Ny hemsida

Läs mer

IK Gauthiods kioskverksamhet 2017 (170402)

IK Gauthiods kioskverksamhet 2017 (170402) IK Gauthiods kioskverksamhet 2017 (170402) Välkomna till ett nytt härligt fotbollsår! Syftet med kioskens öppettider är att få en trevlig plats att träffas på när vi har matcher för hemmalagets och gästande

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

Forssa BK Dalkurd FF

Forssa BK Dalkurd FF Dalkurd FF Ungdom Förväntningar på dig som spelare Säsongen 2018 - 2 - Att vara del av Dalkurd FF/: Vi vill bedriva en målinriktad fotbollsutbildning med långsiktig och individuell planering. Vi vill värna

Läs mer

Hej alla Innebandyledare!

Hej alla Innebandyledare! Hej alla Innebandyledare! Välkomna till ett nytt år med förhoppningsvis mycket rolig och spännande innebandy. NYHETBREV Tanken är att vi från och med nu kommer att skicka ut nyhetsbrev med information

Läs mer

Måldokument för Hittarps IK:s verksamhet

Måldokument för Hittarps IK:s verksamhet Måldokument för Hittarps IK:s verksamhet Hittarps IK är en fotbolls- och gymnastikförening med lokal förankring i Laröd, Hittarp och Domsten. Föreningen står för: God klubbkänsla och kamratskap Engagerade

Läs mer

Vaksala SK Verksamhetsplan

Vaksala SK Verksamhetsplan Vaksala SK Verksamhetsplan Lag:P-06 Gul Säsong:2016 Datum:2015-12-09 Verksamhetsplan för lag inom Vaksala SK Denna verksamhetsplan ska ifyllas av huvudtränare och ska inskickas till kansliet innan sista

Läs mer

Information inför säsongen

Information inför säsongen Information inför säsongen 2015-2016 Internationell basketcup 2017 På ett styrelsemöte nyligen klubbades det igenom att Onsala Pirates ska försöka åka på en internationell basketcup våren/sommaren 2017

Läs mer

Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje

Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje Detta dokument är en del av Skara FC:s värdegrundsarbete som gäller alla ungdomsspelare, ledare och föräldrar. Dokumentet finns på Skara FC:s hemsida https://www.laget.se/skarafc/

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017

ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017 ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017 Söndagen den 27 augusti strömmade kanske så många som 1500 barn, ledare och anhöriga in på ett sensommarhärligt Källängets IP. Barnfotboll och svensk sommar är verkligen

Läs mer

P 07 (FS 7) Registrering av uppgifter spelare Ekonomi Klädbeställning Vår verksamhet Föräldramedverkan Hur vi informerar

P 07 (FS 7) Registrering av uppgifter spelare Ekonomi Klädbeställning Vår verksamhet Föräldramedverkan Hur vi informerar P 07 (FS 7) Registrering av uppgifter spelare Ekonomi Klädbeställning Vår verksamhet Föräldramedverkan Hur vi informerar Registrering av uppgifter - spelare Spelarens: Namn Personnummer, fullständigt (10

Läs mer

Lördagen den 6/11 Pojkar 10 år Gåsacupen 2010

Lördagen den 6/11 Pojkar 10 år Gåsacupen 2010 Lördagen den 6/11 Pojkar 10 år Gåsacupen 2010 MATCHVÄRD FÖR P-10: Ystads Allehanda, Skurupskraft, MVB Bygg AB, Stadium, Peter Nanders Bygg, Kakelmagasinet, O Profil. Vid ankomst anmäl er i Sekretariatet

Läs mer

Dagordning föräldramöte (P-03) DÅTID

Dagordning föräldramöte (P-03) DÅTID Dagordning föräldramöte 2010-12-05 (P-03) Plats: Sandeplanskolan i samband med ordinarie träning Närvarande från P-03: Peter Nilsson och Christer Jacobsson E-postadress till tränare-03: ledare-bk-naset-03@googlegroups.com

Läs mer

Rockneby IK Barn- & Ungdomspolicy 2014-01-01-

Rockneby IK Barn- & Ungdomspolicy 2014-01-01- Rockneby IK Barn- & Ungdomspolicy 2014-01-01- Allmänt Rockneby IK Ungdom ska bedriva fotbollsverksamhet så att den utvecklar människor på ett positivt sätt. Det gäller såväl fysiskt som psykiskt, socialt

Läs mer

Föräldramöte YIS P04. Oktober 2016

Föräldramöte YIS P04. Oktober 2016 Föräldramöte YIS P04 Oktober 2016 Agenda Truppen - spelare och ledare Föräldragrupp/grupper Hemsidan Träningar Matcher Höst/Vinter Cuper 2017 Seriespel 2017 Nivåanpassning Värderingar Övrigt Spelare och

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

Älvsjö AIK Ungdomsfotbolls Policy

Älvsjö AIK Ungdomsfotbolls Policy 1 (5) Älvsjö AIK Ungdomsfotbolls Policy 2007 Vision: Med bredden nå toppen Älvsjö AIK har ett stort upptagningsområde och vår idrottsplats ett centralt läge. Tack vare det har vi god tillströmning av barn

Läs mer

Säsongen Dokumentet beskriver hur föreningen ser att åldersgruppen 2007 ska organiseras och fungera under 2015.

Säsongen Dokumentet beskriver hur föreningen ser att åldersgruppen 2007 ska organiseras och fungera under 2015. Säsongen 2015 Informationsmöte flickor födda 2007 Dokumentet beskriver hur föreningen ser att åldersgruppen 2007 ska organiseras och fungera under 2015. Sammanställd av: Pelle Myske, 5/7/9-manna ansvarig

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte 2015-03-03 1 LAGET 23 tjejer 6 Tränare, en lagledare, en kassör/materialare 2st 9-mannalag 2015 (Svår och Lätt serie) MÅLSÄTTNING Vi ska ha kul tillsammans

Läs mer

Innehåll. 1. Syfte sid Definitoner sid Mobbning sid Kränkning sid Diskriminering sid Förebyggande arbete sid.

Innehåll. 1. Syfte sid Definitoner sid Mobbning sid Kränkning sid Diskriminering sid Förebyggande arbete sid. Malmö 2016 Innehåll 1. Syfte sid. 3 2. Definitoner sid. 4 2.1 Mobbning sid. 4 2.2 Kränkning sid. 4 2.3 Diskriminering sid. 5 3. Förebyggande arbete sid. 5 3.1 Ledare sid. 5 3.2 Aktiva sid. 5 3.3 Föräldrar

Läs mer

Verksamhetsstrategi Genarps IF Målsättningar och visioner

Verksamhetsstrategi Genarps IF Målsättningar och visioner Fastställt av extra årsmötet måndagen den 30 september, 2013 Verksamhetsstrategi Genarps IF Målsättningar och visioner Övergripande mål för fotbollsverksamheten i Genarps IF All verksamhet i Genarps IF

Läs mer

Sandareds IBS:s riktlinjer och policy

Sandareds IBS:s riktlinjer och policy Sandareds IBS:s riktlinjer och policy FÖRORD I detta dokument har vi satt Sandareds IBS: s policy och riktlinjer på pränt. Syftet med dokumentet är att ge vägledning i hur föreningen ställer sig i en rad

Läs mer

Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015

Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015 Pojkar 04 Lagdokument säsongen 2015 1. Inledning Detta dokument är en programförklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Knivsta IK-P04 säsongen 2015. Syftet med

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2018 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-09) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015 Policydokument Kovlands IF Fotbollssektion 2015 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Välkommen till Kovlands IF... 3 Verksamhetsidé... 4 Policy för Fotbollen... 5 Spelare....6 Ledare....7 Förälder....8

Läs mer

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com TYRINGE HOCKEY VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com VI HAR EN STOLT TRADITION GRUNDLÄGGANDE MÅL OCH POLICY Tyringe SoS bildades 1936 och har genom åren fostrat många duktiga spelare. Föreningen är

Läs mer

Uppdaterad Matchkalender 2014

Uppdaterad Matchkalender 2014 Uppdaterad 2014-04- 10 11.18 Matchkalender 2014 Viktigt: På herrarnas (röd text) på vardagar måste man avsluta träning 2 timmar före match start och man måste lämna omklädningsrummen 2 timmar före matchstart.

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Åby IF P05 Datum 2013-11-26! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Anders Björk Richard Claesson Markus Sjöde n Mattias Hess Magnus Wendt Jacob Allequist Målsättning för 2014 - Roliga

Läs mer

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Karin Redelius, GIH Dennis Hörtin & Mark O Sullivan, AIK Natalie Barker-Ruchti, Göteborgs universitet Selektion och tidiga satsningar från

Läs mer

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01 3 Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01, 3 Mars 2015 AGENDA Truppen Ledare/tränare Seriespel Kommunikation Matchkallelser Träning Tränings upplägg På gång Medlemsavgift

Läs mer

MATCHPROGRAM 2018/2019

MATCHPROGRAM 2018/2019 MATCHPROGRAM 2018/2019 #VIÄRSKOGHALL DAMER ALLSVENSKAN VÄSTRA VI VILL RIKTA ETT STORT TACK TILL DAGENS MATCHSPONSOR Länsförsäkringar Värmland delar ut skadeförebyggande priser till både publiken och spelare

Läs mer