VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-01-01 2014-12-31"

Transkript

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen i Norrköpingsortens Ryttarförening avger härmed följande berättelse över arbetet i föreningen under 2014 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande: Ledamöter: Helene Fredman Carola Waernoff Per Karlsson Margareta Winkler Per Sällqvist Malin Knutsson Cathrin Persdotter-Telfer Gustav Liljeström avgått 2014 juli avgått 2014 juni avgått 2014 april Suppleant: Emma Gunnarsson-Dermé avgått 2014 april Barbara Gustafsson Revisorer: Susanne Karlsson avgått 2014 juli Camilla Rennel-Wennberg avgått 2014 juli Ungdomsledamot: Felicia Zavodnik avgått 2014 april Ungdomssuppleant: Moa Mildén avgått 2014 april Styrelsen har under året haft 11 protokollförda styrelsemöten, 2 konstituerande, 1 informationsmöte, 1 extra medlemsmöte, 1 planeringsmöte samt 1 möte med personalen. Norrköpingsortens Ryttarförening är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet och därigenom även till Svenska Riksidrottsförbundet. NORF grundades 1970 och har idag 320 medlemmar (varav 192 stycken under 20 år), kvinnliga 285 stycken, manliga 35 stycken och medelåldern är 25 år. Den 24 september avled NORFs grundare Hans Negendanck 88 år. Många av oss minns honom som en sträng med rättvis man, med en fantastisk hästkunskap och med ett brett register som ridlärare. Istället för blommor gjorde vi en insättning till Svenska Hästens Värn enligt önskemål från familjen. Anläggningen, stall och klubbhus, arrenderas av Norrköpings kommun förutom stora ridhuset som föreningen äger. Vi erbjuder häst- och ridutbildning av hög kvalitet för alla åldrar till rimlig kostnad. Varje vecka ges ett 30-tal ridlektioner med grupper om max 10 elever. Bland våra elever finns allt från nybörjare i 4-årsåldern och medelålders motionsryttare till ungdomar med ambitioner att tävla i såväl hoppning som dressyr. Årsmötet för år 2013 hade vi i Idrottens Hus SISUS lokaler. På programmet hade vi en miniföreläsning av Cathrin Tibbling med tema Humor och Hälsa.

2 Vi deltar i möten med Ridsportalliansen som är ett samarbete med de flesta ridskolor i Norrköpings kommun + Söderköping och Finspång för att få samsyn i viktiga frågor och därigenom få en bättre hjälp av kommunen. Här har man också fått igång ett forum med politikerna som deltar på vissa av alliansens möten, vilket har visat sig fungera väldigt bra. Vi är också medlemmar i KIS (Klockaretorpet i samverkan). Vi har en representant med på mötena där olika föreningar och företag i Klockaretorpet träffas och försöker att förbättra miljö, trivsel och samarbete i området. Besöksgruppen från Östergötlands Ridsportförbund tillsammans med Länsstyrelsen och representant från Svenska Ridsportförbundet har gjort sitt regelbundna återkommande besök på NORF för att kvalitetssäkra anläggningen. Inga anmärkningsvärda brister framkom där. ANLÄGGNING Under året har vi bytt botten i stora ridhuset. Vi har också rivit bortre läktaren och förlängt ridbanan och därigenom fått ett större ridhus. Vi har fått bidrag från Norrköpings kommun och Gustavianska stiftelsen till detta. Genom bidrag från Norrköpings kommun har vi också köpt in en traktor med skopa till föreningen. Vi har köpt in en hästtransport, diverse material för skötsel av stallet samt stolpar, tråd och elaggregat till våra hagar. Vi har regelbundna möten med kommunens mark och exploatering (MEX). Vi har ett bra samarbete där vi för fram önskemål angående vår anläggning för att underhålla och utveckla den. Många gånger får vi ekonomisk hjälp mot att vi gör jobbet själva. UTBILDNINGAR Två medlemmar (Malin Knutsson och Lena Karlsson) har utbildat sig och är nu godkända Grön Kort-utbildare i föreningen tillsammans med Britt Bengtsson. Britt har gått en repetitionskurs för att behålla behörigheten och uppdatera sig på alla nyheter inom TR. Vår kanslist Bitte Karlsson har varit på flera utbildningar genom SISU för att använda IdrottOnline vid rapportering av LOK-stöd och utbildningsaktiviteter. Styrelsen har under året haft 2 utbildningstillfällen bl a deltog vi i ÖRF-kursen Att driva ridskola. Kursledare var Lotta Löfstrand verksamhetschef på Nybro-Torshälla ridklubb. Styrelsen var också representerad vid en inspirationskväll, Vår ridklubb i ÖRFs regi. Tema var Roligt ger gemenskap TÄVLINGAR Blåbärshoppning 27/4 (en sorts Pay & Jump men med lägre höjder). Lektions DM i hoppning 11/5 med cirka 90 starter. Två stycken Pay & Jump 8/6 samt 28/9 med totalt cirka 100 startande. Blåbärshoppning 12/10 främst för våra minsta nybörjare med cirka 30 startande. Vi har även haft klubbhoppningar och klubbdressyr under vår och höst.

3 US De har haft ett flertal uppskattade aktiviteter under året, t ex pimp my horse, rykttävlingar, kul-aktivitet och Halloween-kul. De har också fortsatt med de populära barnkalasen. Vi hade två lag med i ÖRFs teoritävling Vi i Stallet. Finalen ägde rum den 17/5. Tyvärr blev det ett missförstånd om vilket material som skulle användas, men tjejerna gjorde en klart godkänd insats. Ledare var de tjejer som tidigare gått ULK-utbildningen. Ett nytt US är på gång att starta upp. ÖVRIGT Vår numera traditionella resa till Ullared den 6/4 som alltid är lika uppskattad. Den 24/5 hade vi en välbesökt familjedag/öppet Hus med många olika aktiviteter. Förutom diverse försäljningar fanns det fiskdamm, ansiktsmålning, tipspromenad, zumba, popcorn, sockervadd samt prova-på ridning och ponnyridning. Allting var gratis tack vare bidrag från Idrottslyftet. Vi har haft teoriveckor höst och vår med intressanta föreläsningar och aktiviteter för alla. Vi har haft ridlekis-teori, Mullekurser för de minsta och ponnyridningar på lördagarna. Ett nytt inslag för ridskolan har också varit att vi har erbjudit frukost- och lunchridningar vilket har lockat en del nya vuxendeltagare. Vi har öppen fritidsverksamhet på eftermiddagarna med cirka ungdomar/vecka som vi får bidrag från kommunen till. Vi har även satsat på att visa upp föreningen NORF bl a genom ponnyridningar i Klockaretorpets Centrum, vid Stadium Arena i samband med NT-knatet samt på julmarknad i Lagerlunda. Årets Lucia-show, vi hade två föreställningar eftersom vi numera bara har en läktare. Där visade vi verkligen bredden på vår verksamhet med en show som innehöll olika uppvisningar, tävlingar och skojigheter. Under våren tog en enig styrelse beslut om att driva ridskolan i egen regi. Vår dåvarande arrendator blev uppsagd men vi hade hoppats på fortsatt samarbete. Styrelsen hade flera möten med henne men vi kom inte fram till någon konstruktiv lösning som skulle fungera för båda parter. Vi hade ett informationsmöte på NORF den 29/3 för alla medlemmar där vi förklarade bakgrunden till beslutet att bli en föreningsdriven ridskola. Många medlemmar som kände sig vilsna framförde där en oro och osäkerhet inför framtiden och de hade många frågor till styrelsen. Ett extra medlemsmöte blev utlyst den 27/4 i Idrottens Hus SISUS lokaler då styrelsen informerade mer ingående om beslutet sina tankar och idéer. En stor anledning var att reglerna för det s k LOK-stödet har ändrats och det är bara föreningar med egen verksamhet som kan få del av det bidraget. Närvarande på mötet var 65 medlemmar. I samband med det här mötet meddelade arrendatorn att hon valt att avsluta allt samarbete och flyttar sin verksamhet till annan plats.

4 Från den 1/7 är NORF en föreningsdriven ridskola. Under våren och sommaren valde tyvärr 4 styrelsemedlemmar att avgå ur styrelsen i förtid. Det har medfört att resterande styrelse fått ett oväntat tungt uppdrag under hösten. Vi annonserade om ridskolechef under sommaren och fick flera intressanta ansökningar. Vi valde till slut Mimmi Elmermark som tidigare varit instruktör hos oss. Madeleine Åström har varit på ridskolan bl a som praktikant och vikarie och Lena Karlsson har fungerat som ridlärare under många år hos oss. Vi har köpt in nya hästar till verksamheten som vi började skola in under sommaren. Några har vi bytt ut men nu känns det ganska rätt. För att få allt att fungera bra fodrades det mycket ideellt arbete av oss under sommaren. Vi fick bl a sätta upp nya stolpar samt stängsel med elaggregat runt alla våra hagar och det var brådskande eftersom hästarna skulle anlända i mitten på juli. Vi har under hösten också kommit igång med nytt skötarsystem för ungdomar som vill hjälpa till i stallet under ledning av Bitte, Malin och Mimmi. Det finns nu skötare, fadderskötare 1 och 2 samt stallvärdar som alla gör ett bra jobb med stall-och hästskötsel och även hjälper instruktörerna. De är guld värda. För att hålla kostnaderna nere för föreningen krävs det mycket ideella krafter som hjälper till. Stalltjänstbiten är framförallt mycket tung. Här behöver vi verkligen fler som kan/vill engagera sig och hjälpa till. Allting blir mycket lättare och roligare när vi är många som hjälps åt för att få allting att fungera bra. Föreningen skulle behöva fler sponsorer och det finns nu ett förslag framtaget. Vi hoppas att t ex någon medlem kan tänka sig att ta sig an den uppgiften. Vi tappade en del medlemmar under sommaren. Under hösten har vi haft ett stadigt inflöde av nya elever och vi är snart ikapp med antal ridande. Det finns en långsiktig plan för hästarna och elevridning. Vi ser ljust på framtiden för vår föreningsdrivna ridskola. SLUTORD Hur skulle vår förening se ut utan allt det engagemang, den tid och det ideella arbete som läggs ner för att göra NORF till en förening värd att vara medlem i? Utan engagemang från medlemmarna skulle det bli ganska dystert, tråkigt och kännas ganska meningslöst. Det kräver en vilja att dela med sig av sig själv, att bjuda på sig själv. Vi har i grunden alla samma intresse nämligen att umgås med hästar och djur. Tillsammans har vi all anledning att vara stolta över vår verksamhet. Vi ska vara stolta utan att för den skull slå oss till ro. Visst är det mycket som kunde vara bättre. Vilken verksamhet kan inte förbättras? Viktigast av allt är att vi ser vad som faktiskt uträttas. Vi måste se möjligheterna i stället för problemen. Vi har en gemenskap över generationsgränserna på NORF och vi har roligt tillsammans.

5 För varje medlems delaktighet i 2014 års verksamhet vill vi i styrelsen framföra vårt varmaste tack. Utan er medverkan hade det varit ett fattigt verksamhetsår. Ni får föreningen att leva och utvecklas. Tack var och en för allt som ni tillför och all den tid ni lägger ned för NORF. Nu ser vi fram emot ett gemensamt 2015 och tänker på vår slogan: LIVAT TILL HÄST PÅ NORF ÄR VI BÄST! NORFs styrelse 2014 Helene Fredman Margareta Winkler Per Sällqvist Malin Knutsson Carola Waernoff Barbara Gustafsson

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015-01-01 2015-12-31 Styrelsen i Norrköpingsortens Ryttarförening avger härmed följande berättelse över arbetet i föreningen under 2015 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande:

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni stötta och synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren

Läs mer

Innehåll Fel! Bokmärket är inte definierat.

Innehåll Fel! Bokmärket är inte definierat. Verksamhetsplan Mälaröarnas ridklubb (MäRK) 2013 Innehåll Allmänt... 3 Verksamhetsidé... 4 Mål... 4 Verksamhet 2013... 6 Ridskolan... 6 Anläggning... 6 Utevolt... 6 Parkering... 6 Ridhus... 6 Klubbhus...

Läs mer

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA AFFÄRSPLAN 2013-2015 1 VISION 3 2 VÄRDEGRUND 3 3 VERKSAMHETSBESKRIVING 3 3.1 PRODUKTPORTFÖLJ 3 3.2 SÄKERHET 4 3.3 GOD HÄSTHÅLLNING 4 3.4 UTBILDNING 4 3.5 PERSONAL

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?!

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! Följande elever har möjlighet att få förmånen att bli förberedande träningselever respektive träningselever vid Uppsala Ponnyklubb: - Elev som rider i lägst P6 men

Läs mer

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA AFFÄRSPLAN 2015-2018 1 VISION 3 2 VÄRDEGRUND 3 3 VERKSAMHETSBESKRIVING 3 3.1 UTBUD 3 3.2 SÄKERHET 4 3.3 GOD HÄSTHÅLLNING 4 3.4 UTBILDNING 4 3.5 PERSONAL 4

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

Välkomna till Lidköpings Ridklubb

Välkomna till Lidköpings Ridklubb Välkomna till Lidköpings Ridklubb 2015 Välkomna till en av Skandinaviens finaste ridanläggningar! och en ridklubb med stor framtidstro där alla är välkomna och behövs Med stora framgångar genom åren På

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Styrelsens sammansättning för Ölands Ryttare Förening ÖRF under verksamhetsåret: Ida Petersson Ordförande, Avgick 7/12 Emma Arvidsson - Vice Ordförande, Ordförande från 7/12 Julia Richardsson Sekreterare

Läs mer

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november Täby Ryttarsällskap Välkomna till lag-sm i ponnydressyr 2017! Varmt välkommen till Täby Ryttarsällskap och årets lag-sm i dressyr för ponny den 2-5 november. Vi ser

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte 1 VERKSAMHETSPLAN 2019 Jönköpings fältrittklubb Årsmöte 2019-02-28 2 Vision Få en god ordning på ekonomin, skapa en ridskola med mycket hög kvalitet, en konkurrenskraftig och välskött anläggning och tävlingar

Läs mer

Årsmöte 28 februari 2009

Årsmöte 28 februari 2009 KARLSTADS RIDKLUBB Årsmöte 28 februari 2009 Dagordning 1. Mötets öppnande. 2. Val av ordförande för mötet. 3. Anmälan av styrelsens val av sekreterare vid årsmötet. 4. Upprättande av röstlängd. 5. Val

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tranås Ridklubb verksamhetsåret 2013

Verksamhetsberättelse för Tranås Ridklubb verksamhetsåret 2013 1 Verksamhetsberättelse för Tranås Ridklubb verksamhetsåret 2013 Styrelsen Klubben hade vid årsslutet 304 medlemmar. Antalet ridande i skolverksamheten har varierat mellan 108 och 145 under året. Styrelsen

Läs mer

AFFÄRSPLAN

AFFÄRSPLAN UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING SVERIGES BÄSTA RIDSKOLA EN PLATS FÖR ALLA AFFÄRSPLAN 2016-2021 1 1 VISION 3 1.1 Visions slogan 3 1.2 Fullständig vision 3 2 MISSION 3 3 VÄRDEGRUND 3 4 VERKSAMHETSBESKRIVING

Läs mer

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Vår vision Att bli en arena för högkvalitativa tävlingar samt att erbjuda marknadens bästa ridskola. Övergripande mål 2013 Attraktiv anläggning där alla grupper

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2018 STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Ordförande Rebecca Olofsson Vice ordförande Martina Björkman Kassör Cecilia Rosenqvist Sekreterare Carolina Suomenniemi Ordinarie ledamöter Sofia Lindqvist-Lacinai

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

WRK FÖRENINGSUTVECKLINGSKVÄLL 2013-05-05

WRK FÖRENINGSUTVECKLINGSKVÄLL 2013-05-05 WRK FÖRENINGSUTVECKLINGSKVÄLL 2013-05-05 De viktigaste frågorna att ta tag i direkt! Utbilda domare, överdomare och banbyggare inom klubben. Arrangera nationell tävling i någon form: Samverka med andra

Läs mer

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM SUNDBYS JULLOVSPROGRAM ANMÄLAN TILL JULLOVSKURSERNA För att göra det så rättvist som möjligt: Sön 11.12 kl 14.30 delar vi ut KÖLAPPAR (= lottad ordning) och 14.45 16.00 tar vi emot anmälningar. Därefter

Läs mer

Nu lyfter vi ridsporten!

Nu lyfter vi ridsporten! Nu lyfter vi ridsporten! Fakta om ridsporten och Idrottslyftet år 5 MER RIDSPORT FÖR FLER Mer idrott för fler. Det är tanken bakom Idrottslyftet som nu går in på sitt femte verksamhetsår. Och öppnar nya

Läs mer

SKÖTARE TILL TOPP ETT SAMARBETE MELLAN

SKÖTARE TILL TOPP ETT SAMARBETE MELLAN SKÖTARE TILL TOPP ETT SAMARBETE MELLAN VILL DU VARA EN DEL AV PROJEKTET SKÖTARE TILL TOPP? Vad är ett projekt? Älvkarleby ridklubb har under 2009 ansökt om pengar från Idrottslyftet för att starta ett

Läs mer

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie är 21 år och sitter som ordförande i DUS Värmland för året 2012. Hon har varit aktiv i DUS sedan 2007 där hon tidigare suttit

Läs mer

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte tisdagen den 18 november 2014. Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Petra Nevrén-Lundgren, v. ordf. Denice Rask, suppl. Maria Berndtsson,

Läs mer

Kongahälla Ridsällskap

Kongahälla Ridsällskap Kongahälla Ridsällskap Nyhetsbrev juni 2015 Terminen närmar sig med stormsteg sitt slut. Vi vill först av allt tacka alla våra fantastiska, lojala medlemmar för denna termin som inte riktigt blev som vi

Läs mer

Nominering - Årets Ungdomssatsning Med checklista

Nominering - Årets Ungdomssatsning Med checklista Nominering - Årets Ungdomssatsning Med checklista Härmed nomineras följande förslag till Årets Ungdomssatsning på Landsbygden. Namn på förslaget: Stall Stackebo Journalnummer: 2009-3818 Kontaktperson,

Läs mer

Information ang. Extra årsmöte SRF

Information ang. Extra årsmöte SRF Information ang. Extra årsmöte SRF Skogslottens Ryttarförening (SRF) bildades den 8 januari 2000 riktar sig till lektionsryttare och privatryttare på ponny och storhäst i discipliner som hoppning, dressyr,

Läs mer

Lilla Edets Ridklubb Årsmöte 2015-03-07. Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014

Lilla Edets Ridklubb Årsmöte 2015-03-07. Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014 Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014 1 Styrelse:... Anställda under året:... Ridskola och anläggning:... Hästar:... Investeringar och förbättringar som gjorts under året:... 2 Styrelsen Ordförande:

Läs mer

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb Välkommen att stödja Väsby Ridklubb RIDKLUBBEN SOM SÄTTER HÄSTEN OCH ELEVEN I CENTRUM Väsby Ridklubb erbjuder ridutbildning i naturskön miljö vid Mälaren. Vi vänder oss till alla åldrar på olika nivåer.

Läs mer

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge!

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Cicki bjuder in till PROGRAMKURS Lördag 23 november med start 13.00 Söndag 24 november med start 08.00 Lördag: Kursen börjar kl 13.00 på lördagen

Läs mer

Linköpings Fältrittklubb

Linköpings Fältrittklubb Linköpings Fältrittklubb Grundades år 1900 med namnet Småland-Östergötlands Fältrittklubb under ledning av ryttmästaren friherre Gustav Lehusen. 1950 skedde en sammanslagning mellan Linköpings ridklubb

Läs mer

Gösta Andersson, Ragnvald Bäckström, Charlie Lindqvist och Christer Eriksson

Gösta Andersson, Ragnvald Bäckström, Charlie Lindqvist och Christer Eriksson VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Allmän information Medlemsantal Kvinnor Män 7-12 år 94 5 13-20 år 95 1 21-40 år 64 8 40 > 49 12 302 26 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter Mikael

Läs mer

POLICY SKOGSLOTTENS RYTTARFÖRENING

POLICY SKOGSLOTTENS RYTTARFÖRENING POLICY SKOGSLOTTENS RYTTARFÖRENING Gröna tråden Historik Skogslottens Ryttarförening är Norrköpings största och Sveriges femte största ridklubb. Vi har hela 500 medlemmar i veckan som rider lektioner hos

Läs mer

Ridläger Vigelsjö Ridskolas ANMÄLAN. Ridklubben Norrtälje Ryttare tillsammans med SISU inbjuder till.

Ridläger Vigelsjö Ridskolas ANMÄLAN. Ridklubben Norrtälje Ryttare tillsammans med SISU inbjuder till. Ridklubben Norrtälje Ryttare tillsammans med SISU inbjuder till Vigelsjö Ridskolas Ridläger 2017 ANMÄLAN Anmälan sker på hemsidan under Kurser & Anmälan och scrolla ner till Ridläger Ridklubben Norrtälje

Läs mer

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info Ditt fö retag Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN TITTA IN I STYRELSEARBETET Vi har styrelsemöte i slutet av varje månad och vill gärna ha synpunkter och idéer från er alla som vi kan ta med i

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Ryttarförening Februari 2013 Hej alla BäRFare! Nu har vårterminen dragit igång för fullt med den vanliga verksamheten men även med en hel del nya inslag! Ett säkert sätt att hålla sig uppdaterad

Läs mer

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2015 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

Att arbeta med statistik

Att arbeta med statistik Denna manual är en av fyra som arbetats fram under projektet Regionala forum för hästsektorn - Regionala lärprojekt. Manualen ska underlätta arbetet med att stärka sektorn regionalt. Regionala forum för

Läs mer

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Bergkvara AIF får härmed lämna följande verksamhetsberättelse för 2013. Styrelsens sammansättning: Ordförande: Kent Johansson Vice ordförande: Lena

Läs mer

Stockholms Läns Ridsportförbund

Stockholms Läns Ridsportförbund Stockholms Läns Ridsportförbund STOCKHOLMS LÄN 1 av Svenska Ridsportförbundets 19 distrikt 118 föreningar (+2 under anslutning) Föreningar i 24 av 26 kommuner i Stockholms Län ~27 500 medlemmar i föreningarna

Läs mer

Askims Fältrittklubb AFRK

Askims Fältrittklubb AFRK Välkommen till Askims Fältrittklubb AFRK Här kommer information om Askims Fältrittklubb till dig som medlem. Spara detta informationshäfte! Det innehåller viktig information om klubben och anläggningen.

Läs mer

Utvecklingsplan kommande åren En trygg och säker ridskola för alla

Utvecklingsplan kommande åren En trygg och säker ridskola för alla Utvecklingsplan kommande åren En trygg och säker ridskola för alla Detta är det material som har presenterats för Falköpings kommun och är en arbetsplan för de kommande åren för verksamheten. Vi söker

Läs mer

Förslag till årsmötet 2015 Personinformation

Förslag till årsmötet 2015 Personinformation Distriktsstyrelsen Kristina Girhagen, Sollefteå. Egen företagare inom hästnäringen. Driver Björklunden och är sedan förra året ägare och ridskolechef på Sollefteå Ridskola. Har suttit med i Mittsvenska

Läs mer

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga)

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga) TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning.

Läs mer

PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 8 dec 2013. 126. Mötets öppnande. 127. Godkännande av dagordning. 128. Val av justerare. 129. Föregående protokoll

PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 8 dec 2013. 126. Mötets öppnande. 127. Godkännande av dagordning. 128. Val av justerare. 129. Föregående protokoll PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 8 dec 2013 Närvarande: Sarah Andersson (SA) ordf., Anna Nord (AN) kassör, Irene Ek (IE) sekr., Terese Öström (TÖ), Åsa Frank (ÅF) ledamöter, Jessica Wigren (JW), Malin Stigenberg(MS)

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR OSKARSHAMNS RIDKLUBBS STYRELSE 2011 STYRELSEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR OSKARSHAMNS RIDKLUBBS STYRELSE 2011 STYRELSEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR OSKARSHAMNS RIDKLUBBS STYRELSE 2011 STYRELSEN Styrelsen för Oskarshamns Ridklubb har under 2011 bestått av följande: Ewa Andersson Ordförande Eva Häll V. Ordförande Kerstin Wigren

Läs mer

Nyby Torshälla Ridklubb

Nyby Torshälla Ridklubb En framgångsrik förebild inom ridsporten Måldokument Nyby Torshälla Ridklubb Nyby Torshälla Ridklubb Måldokument NTRKs verksamhetsidé NTRK ska vara en framgångsrik förebild för alla inom ridsporten. Alla,

Läs mer

Varför är det bra att utveckla sitt ledarskap?

Varför är det bra att utveckla sitt ledarskap? Ledstjärnorna är en satsning som genomförs här på Varbergs Ridskola. Målet är att ge barn och ungdomar möjligheten att utveckla sina ledaregenskaper, vilket kommer till nytta både i och utanför stallet.

Läs mer

Salaortens Ryttarförening - Vi tar täten! Se gärna filmen om vår förening:

Salaortens Ryttarförening - Vi tar täten! Se gärna filmen om vår förening: Salaortens Ryttarförening - Vi tar täten! Se gärna filmen om vår förening: https://www.facebook.com/sorf.nu/videos/1995968117353114/ Salaortens Ryttarförening Ridsport Andra största ungdomsidrotten i Sverige

Läs mer

Växjö Ridklubb NYHETSBREV

Växjö Ridklubb NYHETSBREV Växjö Ridklubb NYHETSBREV Till alla våra medlemmar nyheter från klubben november 2016 Med framtiden på dagordningen Mycket görs i vår förening för att ta hand om alla dagliga bestyr men också för att rikta

Läs mer

Bli en samarbetspartner!

Bli en samarbetspartner! Bli en samarbetspartner! Klagshamns Ryttarförening har bedrivit ridskola i den vackra naturen på Klagshamns udde i Malmö i snart 30 år. I dag är KRF en av Skånes största ridklubbar och vår ambition är

Läs mer

Karlstads ridklubb styrelsemöte

Karlstads ridklubb styrelsemöte Karlstads ridklubb styrelsemöte Tid: Måndagen den 20 april 2009, kl 18.30 Plats: Lektionssalen, Karlstads Ridklubb Närvarande: Frånvarande: Kjell Magnusson Per Holm Lena Persson Pia Ek Bosse Ericsson Gita

Läs mer

Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv

Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv Johanna Stjärnqvist: Tävlingsdag på Ribersborg 16/5-2015 Jag tänkte berätta om en tävlingsdag på Ribban. Först vaknar jag av att min väckarklocka

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016 11111111111 PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016 Närvarande: Lotta Persson (LP) vice ordf., Johanna Sandelin (JS) kassör, Johanna Alkberg (JA) sekr., Linnea Bergman (LB), Maria Brolin (MB), Terese Öström

Läs mer

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK Leksands Ridklubb Att vara medlem i LRK Innehållsförteckning 1 Inledning 1 2 Förmåner 1 2.1 Medlemstidningen Häst & Ryttare 1 2.2 Olycksfallsförsäkring 1 2.3 Delta i aktiviteter 1 2.4 Nyttja anläggningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen för Värnamobygdens Ryttarförening avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Styrelsen som valdes på årsmötet 2014-03- 07 har bestått av:

Läs mer

DUS ordnar träffar och aktiviteter för ungdomar som är aktiva inom distriktens klubbar.

DUS ordnar träffar och aktiviteter för ungdomar som är aktiva inom distriktens klubbar. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR DISTRIKTETS UNGDOMSSEKTION 2010 DUS STYRELSEN 2010 UPPDRAG OCH VERKSAMHET Ordförande Vice ordf. Sekreterare Vice sekr. Kassör Övriga ledamöter Karolina Peterson Louise Bergström

Läs mer

Verksamhetsberättelse för. Mariefreds Ridklubb

Verksamhetsberättelse för. Mariefreds Ridklubb Verksamhetsberättelse för Mariefreds Ridklubb 2011 Styrelsen för Mariefreds ridklubb avger härmed verksamhetsberättelse för räkenskapsåret 2011.01.01 2011.12.31 Styrelsens sammansättning Ordförande Sekreterare

Läs mer

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE Terminsavslutning med miniatyrhästar Juni 2013 En alv vann årets maskeradtävling! Ordförande har ordet. Nu är det sommar och våra hästar ska också få semester

Läs mer

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning!

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Fotograf Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Du ska vara intresserad av fotografi och ha egen kamera. Utbildning:

Läs mer

Lomma Ridklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015

Lomma Ridklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 1 Lomma Ridklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 Lomma Ridklubb redovisar 2015, för tredje året i följd, ett positivt resultat i verksamheten. Resultatet visar ett överskott på 221 000 kr vilket är 25 000 under

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019

VERKSAMHETSPLAN 2019 VERKSAMHETSPLAN 2019 1 För organisationsledarna (förtroendevalda) Distriktsårsmöte Träff för utbildningsansvariga Med bl a val till Distriktsstyrelsen och sektionerna samt fastställande av avgifter Genomförs

Läs mer

Förslag till årsmötet 2013 2013-03-11. Information från Mittsvenska Ridsportförbundets valberedning

Förslag till årsmötet 2013 2013-03-11. Information från Mittsvenska Ridsportförbundets valberedning Information från Mittsvenska Ridsportförbundets valberedning Valberedningen har nu kommit fram till sitt förslag efter att ha haft diskussioner om kompetens, geografisk spridning etc. hos de ledamöter

Läs mer

SOMMAREN 2015 PÅ SOLÄNGENS RIDSKOLA

SOMMAREN 2015 PÅ SOLÄNGENS RIDSKOLA LÄGER 1 - Pannkakslägret HELDAGSLÄGER i 5 dagar TID Måndag Fredag (22-26/6) kl. 8.30-16.00 RIDNING 2 pass per dag i delad grupp. Dressyr, hoppning, barbacka, uteritt mm. Ridningen anpassas efter nivå så

Läs mer

Kristinehamn Mötet öppnande Ordförande (sammankallande) för mötet hälsar samtliga välkomna och förklarar mötet öppnat.

Kristinehamn Mötet öppnande Ordförande (sammankallande) för mötet hälsar samtliga välkomna och förklarar mötet öppnat. Protokoll styrelsemöte 2019-01-10 Närvarande: Karin Wiklert, Åsa Eneroth (RC), Therese Jansson, Catrin Olsson, Lena Austrin Kull För kännedom: Viktoria Olsson, Susanna Hidén, Maja Nilsson 1. Mötet öppnande

Läs mer

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar.

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vi hoppas att ni och ert företag vill vara med och sponsra

Läs mer

Nyby Torshälla Ridklubb

Nyby Torshälla Ridklubb En framgångsrik förebild inom ridsporten Måldokument Nyby Torshälla Ridklubb Nyby Torshälla Ridklubb -02-14 NTRKs verksamhetsidé NTRK ska vara en framgångsrik förebild för alla inom ridsporten. Alla, såväl

Läs mer

Matfors Ryttarförening

Matfors Ryttarförening Mål och visionsarbete 2017 Matfors Ryttarförening...den lilla ridklubben med stort hjärta som ger utrymme och utveckling åt alla Vår vision Matfors Ryttarförening skall vara förstahandsvalet för alla ridsportintresserade

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2007

Verksamhetsberättelse 2007 Verksamhetsberättelse 2007 Styrelsen för Norrköpings Fältrittklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för räkenskapsåret 2007-01-01 2007-12-31. Ridskolan har under hela året drivits i klubbens egen

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (11) Datum: 2012-11-18 Plats: Sörsjö Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman (#6,0 =>) Carina Manestam Anna Skärin ( => #5,4 ) Gunilla Grimståhl

Läs mer

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet.

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet. --Medlemsblad 1, Januari 2019-- Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Medlemsbladet har gått ut var tredje månad under ett års tid och jag hoppas det är något ni uppskattat. För mig blir

Läs mer

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Ungdomssektionsstyrelsen Insjöns Ridklubb 2013 Saknas på bilden gör Martina Brodén och Ellinore Hallén Mini insjöns Ridklubb (MIRK) avlägger härmed följande

Läs mer

Jönköpings Fältrittklubb

Jönköpings Fältrittklubb Jönköpings Fältrittklubb -Klubben, verksamheten och arbetet Verksamhetsplan 2015 JFK är som ridskola och förening en förebild för andra föreningar i landet. Vår verksamhet präglas av god kvalitet, god

Läs mer

Verksamhetsplan Stockholms Läns Ridsportförbund

Verksamhetsplan Stockholms Läns Ridsportförbund Stockholms Läns Ridsportförbund Stockholms Läns Ridsportförbund Verksamhetsidé/Syfte I kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsporten i Stockholms län med kvalité, för alla hela livet. Vilket innebär:

Läs mer

Februari Repkurs dressyr Kerstin Tell och Pia Lundmark. Mars Ridinstruktörskurs Magdalena, Malin och Linda

Februari Repkurs dressyr Kerstin Tell och Pia Lundmark. Mars Ridinstruktörskurs Magdalena, Malin och Linda VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 Allmän information Medlemsantal Kvinnor Män 0-6 år 7 3 7-12 år 60 7 13-20 år 95 6 21-40 år 67 13 40 > 50 26 279 55 Styrelsen Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Övriga

Läs mer

Grums Ridklubb. Verksamhetsår

Grums Ridklubb. Verksamhetsår Grums Ridklubb Verksamhetsår 2016 Årsberättelse Grums Ridklubb 2016 Grums Ridklubbs styrelse år 2016 Ordförande Andy Tillerkvist Vice Ordförande Richard Nordlander Kassör Sari Henriksson Sekreterare Maria

Läs mer

Medlemsenkät 2015. Bakgrund lyssna på medlemmarna

Medlemsenkät 2015. Bakgrund lyssna på medlemmarna Medlemsenkät 2015 Medlemsenkät 2015 Bakgrund lyssna på medlemmarna Vi vill locka ännu fler medlemmar till vår klubb. För att lyckas med detta arbete behöver vi din hjälp! Vi hoppas att du vill fylla i

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening

Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening 2012-02-26 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Eva Nyström. 2 Val av ordförande för mötet Eva Nyström valdes till att leda mötet. 3

Läs mer

VERKSAMHETSRAPPORT BESÖKSGRUPPEN 2008

VERKSAMHETSRAPPORT BESÖKSGRUPPEN 2008 VERKSAMHETSRAPPORT BESÖKSGRUPPEN 2008 VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND VÄLKOMMEN TILL RIDSKOLAN Att rida är att må bra i både kropp och själ. Ridning är kul motion och fin avkoppling från vardagsstressen.

Läs mer

Bälinge Ryttarförening Året som gick

Bälinge Ryttarförening Året som gick Året som gick Verksamhetsåret 2015. Vi har haft en händelserikt år med många roliga utmaningar. Många nya medlemmar och nya kunskaper i egenskap av flera nya personer i styrelsen. Personalen och styrelsen

Läs mer

Extra Ordinarie möte med styrelsen i Västerbottens Ridsportförbund Tid: 10 januari 2013 klockan 19.00 08-5000 5000 Kod: 590312.

Extra Ordinarie möte med styrelsen i Västerbottens Ridsportförbund Tid: 10 januari 2013 klockan 19.00 08-5000 5000 Kod: 590312. Styrelsen Protokoll Protokoll 11/12 Extra Ordinarie möte med styrelsen i Västerbottens Ridsportförbund Tid: 10 januari 2013 klockan 19.00 08-5000 5000 Kod: 590312. Plats: Ledamöter: Anmäld förhindrad:

Läs mer

Kent Sjöström VÅR HEMBYGD. Ridskolan Strömsholm

Kent Sjöström VÅR HEMBYGD. Ridskolan Strömsholm Kent Sjöström VÅR HEMBYGD Ridskolan Strömsholm Mars 2015 För oss som är uppvuxna i Kolbäck har ridskolan i Strömsholm alltid funnits. När vi var små, var det Arméns kör- och ridskola, som började sin verksamhet

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

Jag heter Emilie och fyller 25 år i sommar. Jag har ridit sedan jag var 9 år gammal och när jag var 11 år började jag på UPK. Det kändes på en gång

Jag heter Emilie och fyller 25 år i sommar. Jag har ridit sedan jag var 9 år gammal och när jag var 11 år började jag på UPK. Det kändes på en gång Emilie Wass Jag heter Emilie och fyller 25 år i sommar. Jag har ridit sedan jag var 9 år gammal och när jag var 11 år började jag på UPK. Det kändes på en gång att det var en extremt bra ridskola på alla

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2014.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2014. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2014. Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2014. Ordförande: Annkie Redhamre- Svensson Vice ordför: Vakant

Läs mer

Sommaraktiviteter 2010

Sommaraktiviteter 2010 Sommaraktiviteter 2010 Bodens Ridklubb Bodens Ridkubb anordnar följande aktiviteter under sommaren 2010 1.) Träningsläger dagtid 21-24 juni 2.) Extralektion häst och ponny (kvällstid) 21-24 juni 3.) Helpensionsläger

Läs mer

Verksamhetsbera ttelse fö r Ridklubben Rimbö Ryttare

Verksamhetsbera ttelse fö r Ridklubben Rimbö Ryttare Verksamhetsbera ttelse fö r Ridklubben Rimbö Ryttare Verksamhetsår: 2014 Bakgrund Ridklubben Rimbo Ryttare startade mycket blygsamt 1989, som ett stöd till den dåvarande ridskolan med ca 40 medlemmar.

Läs mer

Förslag till årsmötet 2014 2014-03-07. Information från Mittsvenska Ridsportförbundets valberedning

Förslag till årsmötet 2014 2014-03-07. Information från Mittsvenska Ridsportförbundets valberedning Information från Mittsvenska Ridsportförbundets valberedning Valberedningen har nu kommit fram till sitt förslag. Till valberedningen har endast fyra nomineringar inkommit och därför finns det i dagsläget

Läs mer

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare.

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Strategi 2024 WE Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Grupp1 : Anna N, Ulrika P, Gabriella P, Malin B, Åsa T, Ingela H Delmål för 2016/2017

Läs mer

HÄSSLEHOLMS RIDKLUBB. Värdegrund Vision Policy

HÄSSLEHOLMS RIDKLUBB. Värdegrund Vision Policy HÄSSLEHOLMS RIDKLUBB Värdegrund Vision Policy Dåtid - Historia Hässleholms Ridklubb (f.d. Röinge Ridskola) grundades 1972. Verksamheten bedrevs vid anläggningen belägen vid korsningen av väg 21/23 ute

Läs mer

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ Styrelsen för Friskis&Svettis Lidingö vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse för år 2013

Läs mer

RF:s REGLER MED KOMMENTARER FÖR STATLIGT LOKALT AKTIVITETSSTÖD

RF:s REGLER MED KOMMENTARER FÖR STATLIGT LOKALT AKTIVITETSSTÖD RF:s REGLER MED KOMMENTARER FÖR STATLIGT LOKALT AKTIVITETSSTÖD (Beslutade av RS den 8 december 1997 samt reviderade av RS den 21-22 november 2002, den 1-2 december 2003 och den 3 oktober 2006 ) 1 BIDRAGSBERÄTTIGADE

Läs mer

VÅR RIDSKOLA - ÄNNU HÖGRE BETYG FRÅN EN REDAN HÖG NIVÅ

VÅR RIDSKOLA - ÄNNU HÖGRE BETYG FRÅN EN REDAN HÖG NIVÅ Foto: Amélie Axén Sundgren VÅR RIDSKOLA - ÄNNU HÖGRE BETYG FRÅN EN REDAN HÖG NIVÅ ÅRETS RESULTAT FANTASTISKT! Vi har nu för tredje året genomfört en enkät bland de som rider på vår ridskola. Resultatet

Läs mer

BÄLINGE RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSÅRET 2014

BÄLINGE RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSÅRET 2014 VERKSAMHETSÅRET 2014 Vi har under året jobbat vidare med att utveckla verksamheten. Personalen och styrelsen har aktivt agerat med information på ett effektivare och tydligare sätt. Man märker det genom

Läs mer

Talangsatsingen. Det kommer även anordnas två teoritillfällen under terminens gång. Ett med fokus på kost och träning samt ett om mentalträning.

Talangsatsingen. Det kommer även anordnas två teoritillfällen under terminens gång. Ett med fokus på kost och träning samt ett om mentalträning. Talangsatsingen Nu är det dags för talangsatsningen att dra igång igen! Tack vare Idrottslyftet kommer LFK kunna fortsätta med talangsatsningen även i år. Detta innebär att vi kan ge våra medlemmar under

Läs mer

Förslag till årsmötet 2014 2014-03-07

Förslag till årsmötet 2014 2014-03-07 Personinformation Distriktsstyrelsen Foto: Mittsvenska Kristina Girhagen, Sollefteå. Egen företagare inom hästnäringen. Driver Björklunden och är sedan förra året ägare och ridskolechef på Sollefteå Ridskola.

Läs mer

"Vår budget har varit för tuff"

Vår budget har varit för tuff Page 1 of 5 LUDVIKA Publicerad 2015-08-07, 08:20 "Vår budget har varit för tuff" Page 2 of 5 Page 3 of 5 Tongångarna är positiva på Ludvika ridklubb efter kultur- och fritidsnämndens förslag att utöka

Läs mer

Från tävlingskonferensen Lövånger 13 november 2014

Från tävlingskonferensen Lövånger 13 november 2014 Från tävlingskonferensen Lövånger 13 november 2014 Tack till alla medverkande! Bakgrund: Med anledning av den rådande situationen i Västerbottens Ridsportförbund, där tävlingsorganisation för närvarande

Läs mer