i detta nummer Kövisning i hammarbyhöjden kövisning i frösundavik Hemma-hos i sköndalsterassen vårens inredningstrender April 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "i detta nummer Kövisning i hammarbyhöjden kövisning i frösundavik Hemma-hos i sköndalsterassen vårens inredningstrender April 2015"

Transkript

1 April 2015 En tidning till dig i Småa-kön i detta nummer Kövisning i hammarbyhöjden kövisning i frösundavik Hemma-hos i sköndalsterassen vårens inredningstrender

2 Innehåll april 2015 innehåll april -15 VI TAR STÄLLNING för miljön grön kampanj & gröna trender VD har ordet VD har ordet Kövisning Vita Staden - Hammarbyhöjden Områdesinformation - Hammarbyhöjden Kövisning etapp 2 Frösundavik - Bålsta Områdesinformation - Bålsta/Håbo Kommande visning - Brf Skutvikshagen Våren är full av inspiration! Hemma-hos i Sköndalsterassen Bostäder till salu Kommande bostadsområden Medlemsrabatter kövisning I detta nummer har vi glädjen att presentera två kövisningar. I Vita Staden släpper vi 17 radoch kedjehus och i Frösundavik, släpper vi etapp 2 som består av 26 en- och tvåplanshus. Tillhörde du en av de som släckte ner under Earth Hour? På Småa ville vi ta det ett steg längre och tydligare visa vårt stöd för miljön. Vi uppmanade er att bidra genom att antingen gå på en visning under Earth Hour-helgen eller att ladda upp en bild på Instagram och visa hur det såg ut hos er under Earth Hour. Det kan ses som små handlingar men de har ett stort symbolvärde. För varje besökare och bild skänkte vi 100 kronor till WWFs klimatarbete.* Tillsammans har vi visat att klimatfrågan är något som engagerar och berör oss allihop. Nu i april är det kövisning för våra 17 stadshus i Hammarbyhöjden. Här finns gott om plats för familjen som både vill ha bilen utanför dörren och tunnelbanan runt hörnet. I Frösundavik utanför Bålsta är det dags för kövisning av etapp 2 som består av 26 en- och tvåplanshus vackert belägna vid Mälarens strand. Vi hälsar även på hos familjerna Rydström och Zchwéning i Sköndalsterassen, ett av våra områden där miljön stått i fokus. Du kan även läsa om vårens inredningstrender. En av våra inredningsarkitekter och inredningsansvarig från Småa besökte möbelmässan i Stockholm och de rapporterar bland annat om att den gröna trenden fortsätter. Varma hälsningar Peder Williamson VD *När tidningen trycks är kampanjen inte avslutad. 2 3 Stadsmässiga hus i Vita Staden, Hammarbyhöjden. Trendspaning på möbelmässan. I april släpper vi etapp 2 i Frösundavik, Bålsta.

3 KÖVISNING VITA STADEN - HAMMARBYHÖJDEN välkommen på KÖVISNING Vita Staden - Hammarbyhöjden I Hammarbyhöjden, mellan Sparrmansvägen och Thunbergsgtan, kommer vi att bygga det nya kvarteret Vita Staden. Här planerar vi för 17 moderna stadshus i bästa läge, med fyra minuter från stadens puls och naturens lugn. Kvarteret Vita Staden gränsar till ett uppvuxet bostadsområde med mycket grönska och har ett oslagbart läge. Här kommer vi att bygga 11 radhus och 6 kedjehus med plats för hela familjen. Stadsmässiga hus med terass och carport Husen har entrén mot Thunbergsgatan och får ett stilrent uttryck med stadsmässig karaktär. Putsade, vita fasader samspelar med detaljer i ljusgrått och husen flirtar med funkisstilen i närområdet. Husen har stora terrasser som är anpassade efter väderstreck. Alla hus har egen carport direkt utanför dörren, gott om förvaring med två förråd, samt lättskötta tomter med uteplats. Arkitekt Arlert Arkitektkontor Bostadstyp Radhus, Kedjehus Upplåtelseform Äganderätt Inflyttning Prel från kvartal Pris Från kr Försäljning Svensk Nyproduktion, Anna Johansson, Adress Sparrmansv./Thunbergsg. Visning söndag 19 april kl Observera att anmälan till kövisningen krävs. Anmälan sker till; sandra.branthammer@smaa.se KÖVISNING - vita staden - hammarbyhöjden Kedjehus med plats för hemmakontoret eller uthyrningsdel Kedjehusen är cirka 200 kvm, fördelat på fyra våningsplan. Det finns fyra sovrum, med möjlighet till ytterligare ett sovrum, samt flera sociala ytor. Den nedersta våningen ger möjlighet till ett flexibelt hem för din livsstil och kan användas som hemmakontor, uthyrningsdel eller kanske det första boendet för tonåringen. Radhus med tre eller fyra sovrum Radhusen är cirka 150 kvm, fördelat på tre våningsplan. Det finns tre sovrum, med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Här får du kvalitéer som spännande hörnvinklar, separat tvättstuga, badrum med både dusch och badkar, samt bra förvaring. Boka-tidigt-rabatten För att tillgodoräkna dig Bokatidigt-rabatten om kr behöver du lämna in din skriftliga intresseanmälan till mäklaren senast söndagen den 26 april. Därefter kontaktar mäklaren var och en i turordning efter könummer hos Småa. Anmälan till kövisningen sker till sandra.branthammer@smaa.se. Varmt välkommen på visning! kövisning 19 april kl anmälan krävs 4 5 Observera att bilderna på uppslaget är illustrationer och att avvikelser kan förekomma.

4 Områdesinformation - hammarbyhöjden hammarbyhöjden nära stadens puls och grönområden Hammarbyhöjden ligger söder om innerstaden och är en av Stockholms populäraste närförorter. Här får du det bästa av två världar stadens puls och utbud endast minuter bort, samt grönområden och naturens lugn runt knuten. Hammarbyhöjdens centrum hittar du livsmedelsbutik, 7-eleven, apotek, bageri, gym, kemtvätt, optiker, restauranger och blomsterbutik. För ett större serviceutbud finns Globen City och Sickla Köpkvarter, som har ett brett utbud av butiker. Nära tunnelbanan och city Till Södermalm tar det endast 4 minuter med tunnelbanans gröna linje och cirka 12 minuter till Stockholms Central. Endast en station från Skärmarbrink ligger Gullmarsplan, knutpunkten där det finns en större bussterminal och Tvärbanan som går via Årstaberg men anknytning till pendeltåg, samt via Liljeholmen till Solna. Ta del av stadens kultur- och nöjesliv Bor du i Hammarbyhöjden är det enkelt att ta del av Stockholms kulturoch nöjesliv. I den närliggande stadsdelen Hammarby Sjöstad finns många trevliga caféer och restauranger och på Södermalm hittar du ett stort utbud av restauranger, barer, teatrar och biografer. Förskolor och skolor med gott rykte Hammarbyhöjdens förskolor och skolor har ett mycket gott rykte. I området ligger fyra grundskolor och ett flertal förskolor med olika inriktningar. Den närmsta skolan är Hammarbyskolan (F-åk6), som ligger på 2-3 minuters promenad från Vita Staden. Grönområden runt knuten Hammarbyhöjden gränsar till Sveriges mest besökta friluftsområde, Nackareservatet. Området är stort och det är inga problem att hitta en ostörd plats i skogen. Populära friluftsgården Hellasgården är hjärtat i naturreservatet och i området finns bollplaner, tennisbanor, vandringsleder, belysta motionsspår, friluftsbad, fiskevatten och golfbana. På vintern finns möjlighet till skidåkning och skridskoåkning. Områdesinformation - hammarbyhöjden Tunnelbanan till t-centralen tar bara 12 minuter, foto: MTR. I år kommer kulturnatt Stockholm till Hammarby Sjöstad, foto: Stockholms Stad. Nära till shopping i både Globen och Sickla, foto: Sickla. 6 7 Nära naturen.

5 KÖVISNING FRÖSUNDAVIK ETAPP 2 - BÅLSTA välkommen på KÖVISNING Frösundavik etapp 2 - Bålsta Vackert beläget vid Mälaren får Bålsta ett nytt bostadsområde med ca 80 bostäder. Här bor du omgiven av kvalitéer; på bara några minuter promenerar du till stranden, fotbollsplanen eller förskolan. Nu är det dags för försäljningsstart av den andra etappen i Frösundavik. Här erbjuder vi 26 enplans- och tvåplanshus om 130 kvm respektive 156 kvm med förråd, carport alternativt garage mot tillval. Bo granne med stranden I Frösundavik skapar vi en tidlös boendemiljö med allégator, belysta gångoch cykelvägar, aktivitetsytor för fotboll, basket och spontanlek. Kommunen har även planer på en förskola i området. Frösundavik har ett unikt läge vid vattnet med den närliggande stranden och klipphällarna som görs mer tillgängliga. För dig som uppskattar båtlivet ligger två båtklubbar på bekvämt avstånd. Du bor vid naturen men har ändå nära till E18 och Bålstas pendeltågsstation. Ljust med högt i tak Båda husen får ett elegant utryck med stående träpanel och arkitektoniska detaljer. I Frösundavik har vi valt att ta vara på ljuset med stora fönster och skjutdörrspartier, generös takhöjd upp till 3,8 m samt exklusivt ljust askgolv. Tomterna färdigställs med altan, gräsmatta, häckar och träd. Varmt välkommen på visning! Arkitekt Ettelva Arkitekter Bostadstyp Enplanshus och tvåplanshus med carport och förråd Boyta 130 respektive 156 kvm Upplåtelseform Äganderätt Inflyttning Från 2016/2017 Pris Fastställs till visning, från ca kr Försäljning Fastighetsbyrån i Bålsta, Bo Karlsson, Adress Kalmar kyrkväg/frösundavägen Visning söndag 19 april kl Visning sker i visningsbod Boka-tidigt-rabatten För att tillgodoräkna dig Bokatidigt-rabatten om kr behöver du lämna in din skriftliga intresseanmälan till mäklaren senast söndagen den 26 april. Därefter kontaktar mäklaren var och en i turordning efter könummer hos Småa. KÖVISNING - frösundavik - bålsta kövisning 19 april kl Observera att det kommer göras förändringar gällande husens placering och fasadkulör inför kövisningen. Bekvämt med färdigställda tomter. Vackert vardagsrum med stort ljusinsläpp i enplanshuset.

6 Områdesinformation - bålsta/håbo BÅLSTA/håbo nära Stockholm och hela världen I Bålsta bor du nära Mälaren samtidigt som du endast har 40 minuter till Stockholm city med pendeltåg. Bålsta ligger i hjärtat av Håbo kommun. Här finns grönområden runt knuten, inbjudande båtliv och ett rikt föreningsliv. Ny förskola i Frösundavik I Bålsta finns omtalade skolor och kommunen planerar för en förskola i det nya bostadsområdet Frösundavik. Närmsta grundskola är Vibyskolan som ligger några km bort. I Bålsta centrum ligger även en gymnasieskola. Områdesinformation - bålsta/håbo Vill du göra en utflykt behöver du inte åka långt. Här finns närhet till badplatser, motionsspår och klipphällar. Även på vintern kan du njuta av naturen. I Håbo kommun finns bland annat skidbackar, längdskidspår och ishall. Eller varför inte åka långfärdsskridskor utanför vårt bostadsområde i Frösundavik? Kommunen har ett rikt föreningsliv med bland annat hockey, tennis och ridning. Shopping och utflyktsmål Bålsta centrum har ett bra utbud av butiker med allt från mode till hemelektronik, sport och hälsa. Här finns även en välsorterad och populära Ica, apotek, systembolag med mera. Boende i kransorter åker till och med till Bålsta för att köpa presenterna till barnkalaset i den populära leksaksbutiken. Lasse Åbergs museum, strax utanför centrum, är ett populärt utflyktsmål för både stora som små. Muséets restaurang är väl omtalad och bjuder på god och vällagad mat. Goda kommunikationer Från Bålsta har du fördelen att kunna pendla till Stockholm, Uppsala och Enköping samt enkelt ta dig till Arlanda och vidare ut i världen. Pendeltågen till Stockholm avgår varje halvtimme och tar cirka 40 minuter, fjärrtåget endast 25 minuter. Till pendeltågsstationen kan du antingen ta buss från Frösundavik, cykla eller parkera din bil vid stationen.» Livskvalitet vid Mälarens strand. «Flygfoto över Bålsta. Du reser smidigt till Stockholm med pendeltåget. Åbergs museum är ett uppskattat utflyktsmål, foto: Åbergs museum

7 KOMMANDE VISNING BRF SKUTVIKSHAGEN - VAXHOLM SNART DAGS FÖR KÖvISNING Brf Skutvikshagen - Vaxholm Välkommen till Brf Skutvikshagen med sitt attraktiva läge vid Vaxholmsfjärden. Här planerar vi för sju bostadshus med totalt 101 lägenheter. Det här är en förening som erbjuder faciliteter utöver det vanliga. Med bilplats, gästlägenhet, tvättstuga, källarförråd och relaxavdelning ska det vara enkelt att bo i Brf Skutvikshagen. Här bor du så nära vattnet att du sommartid kan starta dagen med ett morgondopp.» Livskvalitét utan kompromisser. «Buss eller båt till jobbet Från Vaxholm är det goda kommunikationer till Stockholm. Med buss är du i centrala Stockholm på ca 40 min. Alternativet är en tur med Vaxholmsbåten som även den tar ca 40 min. Arkitekt Reflex Arkitekter och Lotén Arkitekter Bostadstyp Lägenhet, 1-5 rok Boyta kvm Upplåtelseform Bostadsrätt Inflyttning Prel från hösten 2017 Pris Fastställs till visning Försäljning Svensk Fastighetsförmedling i Vaxholm, Småa AB, Linda Mode, Adress Eriksövägen Visning Preliminärt i maj 2015 KOMMANDE VISNING- SKUTVIKSHAGEN - VAXHOLM Närhet till skolan och goda resultat I Vaxholm är det nära till skolor och annan barnomsorg. Här finns exempelvis sex grundskolor där elevernas resultat på samtliga skolor är mycket bra. Förutsättningar för en aktiv fritid Här finns gott om möjligheter till fritidsaktiviteter. I Vaxholm finns tennisklubb, ishockeyhall, badberget och Johannesbergsparkens bad och beachvolley. Eriksö bad- och friluftsområde har även kanotsällskap, roddförening och förening för sportfiske. Beger du dig över till Bogesundslandet har du förutom vackra spår- och strövområden bland annat bad, ridskola, hundklubb, Vaxholms golfklubb och Café Parkvillan vid Bogesunds slott. Mer information om Brf Skutvikshagen kommer inom kort! Fakta om Vaxholm Vaxholm är beläget 3,2 mil nord/ost om Stockholm. Kommunen omfattar totalt 70 öar varav 57 är bebodda. Brf Skutvikshagen ligger på Vaxön som är den mest befolkade ön med ca av kommunens totalt invånare. kövisning i maj mer info inom kort Observera att det finns illustrationer på uppslaget och att avvikelser kan förekomma.

8 våren är full av inspiration! VÅREN ÄR FULL AV INSPIRATION! Metall och kork Trenden med metaller såsom mässing och koppar fortsätter. Skultuna är ett av de företag som utnyttjar potentialen i trenden. De senaste åren har de utökat sitt sortiment från de klassiska ljusstakarna till bokstöd, brickor och manchettknappar. Ett material som däremot fått ett uppsving är kork som vi kommer se mer av framöver. våren är full av inspiration! Stockholm Furniture Fair och Northern Light Fair är Nordens största möbel- och belysningsmässa. Småas anlitade inredningsarkitekt Jonas Lilja och inredningsansvarig Magnus Malmnäs besökte mässan i Stockholm för att ta del av trenderna. De möttes bland annat av naturnära färger, snygg förvaring och fortsatt fokus på den gröna trenden. Den gröna trenden handlar både om odling, växter inomhus och färgen grönt. Många utställare visade upp möbler och inredningsdetaljer där växtligheten blir en del av interiören. Ett exempel på detta är blombordet från GreenWorks med inbyggd högtalare som kan fungera som ett sidebord. Just denna produkt fångar även upp trenden med att en möbel ska ha flera funktioner. Inne blir ute Tiden är förbi då utemöblerna bestod av stapelbara stolar i plast. De utemöbler som visades upp på mässan hämtade sin inspiration från möblerna i huset. Det som särskiljer är slitstarka material som klarar av det svenska klimatet. Även om dessa möbler inte kan användas året om är det tydligt att vi både prioriterar och investerar i möbler till balkongen eller trädgården.» En möbel ska gärna ha flera funktioner och allra helst kunna placeras såväl inne som ute. «Brickor från Skultuna, foto: Skultuna. Blombord med inbyggd högtalare, foto: GreenWorks. Uppmärksammad och prisbelönad utomhussoffa från Friends & Founders, foto: Friends & Founders. Även de stora kedjorna anammar trenden med möbler som ska kunna användas både ute och inne. Här Ikeas bord PS, foto: Ikea

9 våren är full av inspiration! Foto: Normann Copenhagen. Gammal form får ny funktion På mässan presenterades lekfulla inredningsdetaljer där gammal form får ny funktion. Vi såg exempel där både formen från en stol och en spaljé blir till annorlunda klädhängare. Ett uppiggande inslagpå en mässa som annars präglades av möbler med flera användningsområden. våren är full av inspiration! Allt eller inget När det gäller belysning kan trenden sammanfattas som allt eller inget. Lamporna hängs ofta upp i installationer som består av flertalet små lampor. Motsatsen till detta är när glödlampan och dess koltråd står i fokus. På dessa lampor kommer vi framöver se en större variation i färgen på glaset, som kan skifta från klarglas till starka färger.» Lekfulla möbler och inredningsdetaljer där formen hämtat inspiration från ett annat föremål. «Snygg förvaring Förvaring är ofta en bristvara och något som konsumenter värdesätter allt mer. På mässan var det flera utställare som hade fokus på snygg förvaring. Stringhyllan, som är ett exempel på denna trend, har fått ett uppsving. Den finns i flera olika färger och kan användas på olika sätt beroende på hur modulerna sätts ihop. Den kan placeras såväl i köket, som i barnrummet eller vardagsrummet. Klädhängaren Hang On är formgiven av Erik Nyström, tredjeårsstudent på Beckmans designhögskola, foto: Martin Skoog. Stringhyllorna kan kombineras på många sätt och passar nästan överallt i hemmet, foto: String. Lampor i rad ovanför matbordet, foto: Stockholmsmässan. Innovativ inredningsdetalj med flera användningsområden från Makers with agendas. Butterfly är formgiven av William Ravn, foto: Mwa. Piggelin från Fogia kan användas både som klädhängare och rumsavdelare, foto: Fogia

10 Hemma hos i sköndalsterassen hemma hos i Sköndalsterassen Familjerna Rydström och Zchwéning har bytt villaliv mot lägenheter i Lilla Sköndal och de stortrivs. Anita och Bengt Rydström bor längst upp i sitt hus med 30 kvadratmeter terrass. Jacqueline Zchwéning och sonen Benjamin har två terrasser och nära tre meter i takhöjd! Snabbfakta Byggår: Bostadstyp: Lägenheter Arkitekt: Brunnberg & Forshed och NovaMark Hemma hos i sköndalsterassen I nya bostadsområdet Lilla Sköndal är det närhet som gäller. De boende har sju minuter in till Stockholm, men ändå ligger skog, sjön Drevviken och Flatens naturreservat alldeles runt hörnet. Om föreningen: 55 lägenheter fördelat mellan 2-5 rok ( kvm). Föreningen har relax med bastu, gästlägenhet, praktisk tvättstuga, sophus och cykelrum på gården. Källarförråd och p-plats finns till samtliga lägenheter.» Här har miljö stått i fokus under hela processen. «När Småa byggde 55 lägenheter i kvarteret Sköndalsterrassen var miljö i fokus. Val av isolering, fönster och uppvärmningssystem har gjort att energiförbrukningen ligger lägre än de krav som är uppsatta för nyproduktion. För de boende innebär det bland annat lägre boendekostnader och minskad klimatpåverkan. Från Rydströms terrass får du blicka ut mot de snygga stadsradhusen. Det är ett oerhört fint område det är så härligt att ha barnfamiljerna i husen mitt emot, säger Anita. På terrassen i sydvästläge har Anita och Bengt Rydström kvällssol till halv tio på sommarkvällarna. De trodde att det skulle vara evigt brus från bilvägen en bit bort, men den tänker de inte alls på. Och att bo bakom planket var ju inte så farligt

11 Hemma hos i Pilsbo sköndalsterassen hemma hos familjen Rydström Anita och Bengt Rydström åkte ofta förbi kvarteret Sköndals- terrassen och sa då: Stackars människor som bor bakom planket!. Nu bor de själva där, bakom planket som skyddar mot vägen, högst upp i huset, med utsikt över området och de njuter varje dag. Vi bor här Anita och Bengt Rydström, 68 och 71 år,. Anita var tidigare försäljningschef och Bengt kylmontör med eget företag. Hemma hos i Pilsbo sköndalsterassen Bodde tidigare: i hus med källare om 270 kvadratmeter i Vendelsö, Haninge kommun. Ljuset flödar när du öppnar dörren till paret Rydströms våning. Den är ljus i sig och med fönster åt tre väderstreck så når vårsolen in från alla håll. - Nu har vi bott här i ett år och en vecka och vi är så himla nöjda, säger Anita. Bäst med att bo här: Anita: Mycket natur, sjöar som ligger nära, låg bebyggelse, bubbelbadet, kaminen och terrassen. Bengt: Även om vi båda är födda och uppvuxna på söder och trivs i centrala stan, så uppskattar vi att det är så grönt runt omkring. Och vår fina terrass! Letade efter "rätt" område Det var inte självklart att lämna det 270 kvadratmeter stora huset med källare i Vendelsö, Haninge, som de själva byggt för 41 år sedan. - Men ändå gick vi i lägenhetstankar och ville komma närmare stan. Vi tittade först på lägenheter i Hammarby sjöstad, men de var inte alls något för oss. Så av en slump såg jag att Småa byggde här och tog med mig Bengt mest för att titta lite. Rydströms tvekade aldrig att välja en inglasad del av terrassen. Det är så bra att ha olika ytor att sitta på häruppe, säger Anita som berättar att de hade kräftskiva i pergolan första sommaren.. De blandar inredningsklassisker som Myranstolar, Bruno Mathssons bord Superellips och bänkar från Alvar Aalto med saker från Ikea. Var ska sakerna stå? Får allt plats? Att flytta från villa till lägenhet innebar att många prylar fick slängas, en del saker lämnade paret kvar till de nya husägarna men alla kära favoriter, många inredningsklassiker, fick såklart hänga med

12 Hemma hos i Pilsbo sköndalsterassen Snabb köpprocess Anita hade kommit längre i flyttankarna än Bengt. Men ändå var det Bengt som samma eftermiddag som de hade tittat på ritningar och i Småas visningslägenhet sa: Vi tar den där femman mejla och boka du! - Då hade jag själv knappt hunnit tänka över det, men kände att nu får jag passa på. Vi gick på magkänsla, säger Anita som var småchockad när Bengt bestämde sig så snabbt. Koll på bygget Ett och ett halvt år senare flyttade de in. - Vi åkte förbi här varje vecka och såg hur bygget gick. Vi försökte ta in att här ska vi faktiskt bo, berättar Bengt och Anita instämmer: - Ja, det var bra för oss att vänja oss vid tanken att vi skulle lämna huset. Hur känns det här? funderade vi. Det gick smidigare än vad vi trodde att anpassa oss till lägenhet. Jag längtar inte tillbaka. Men vi ville inte ha vad som helst heller. Bra förvaring och nära till allt De har stora möjligheter till förvaring, Anita öppnar flera dörrar och visar. Dessutom leder en dörr till det fläktrum som varje lägenhet har, för att skapa bra ventilation och inomhusluft i lägenheterna. Femman har dessutom blivit till en fyra, då de valde att göra ett större rum av två mindre genom att ta bort en vägg. Det fungerar nu som tvrum, med utsikt mot skogsdungen som ligger granne. - Det var väldigt viktigt för oss att ha nära till naturen, säger Bengt. - Och ändå har vi bara sju minuter med buss in till Gullmarsplan, inflikar Anita. Hemma hos i sköndalsterassen En lägenhet med det lilla extra De var bestämda med att det var femman som de skulle ha högst upp i huset, om 111 kvadratmeter, med generös terrass om 30 kvadratmeter. - Och när det gällde inredningsval ville vi ha allt. Vi ville inte upptäcka för sent att vi egentligen skulle ha valt något annat. Så de har bland annat valt till en braskamin som ofta sprakar i vardagsrummet, inglasningen av en del av terrassen och markiser. - Vi kan inte se att vi skulle ha gjort något annorlunda om vi fick välja idag. Med både fönster och fransk balkong i sovrummet blir det härligt ljusinsläpp och frisk luft om somrarna. Över sängen hänger drömskt tyg från Marimekko i design av Maija Louekari. Bor du högst upp i husen fanns möjlighet till braskamin. Ja tack! sa paret Rydström direkt. Den blåvita soffan är köpt på Fogia, som fick följa med från huset. Vi gillar rött, blått och vitt i inredningen vilket också passade bra här. Vi är jätteförtjusta i djur, men jag är pälsallergiker, berättar Anita. Tigern som kom in i familjen för år sedan var det många släktingar som vurmade för när de skulle flytta: Ni tar väl med tigern?! frågade syskonbarnen, som nu är vuxna. Den var tydligen väldigt viktig, berättar Anita

13 Hemma hos i Pilsbo sköndalsterassen hemma hos familjen Zchwéning Wow! Det är känslan när du kliver in hemma hos Jacqueline Zchwéning och hennes son Benjamin. Med nära tre meter i takhöjd som Jacqueline utnyttjat i inredningen har hon skapat och inrett ett hem med mycket kärlek. Vi bor här Jacqueline Zchwéning, frisör och receptionist på pensionsbolag, med sonen Benjamin. Fästmannen och särbon Lars Rohlin bor i Södertälje. Hemma hos i Pilsbo sköndalsterassen Bodde tidigare: i ett 180 kvadratmeter stort hus i Vega, Haninge kommun, under åtta år. Efter två större villor och sin skilsmässa var Jacqueline till slut sugen på en nybyggd lägenhet, utan renoveringsbehov. Bara att flytta in. - Så har det varit här. Men jag letade i tre år innan jag fastnade för den här, berättar hon när hon dukar upp fika vid det stora vita matsalsbordet. Trerumslägenheten är på 75 kvadratmeter och mycket av inredningen från senaste huset har hon plockat med. Jacqueline visar bland annat hur väggen bakom tv:n är klädd i betong som hennes fästman Lars gjort. Bäst med att bo här: Jacqueline: Att det är nybyggt, högt i tak, nytt och fräscht, stora uteplatser och grönområden. Dessutom nära till allt jag har en kvart till jobbet, nära till matbutik, sjöar, gymmet och Benjamins skola, säger Jacqueline. Kreativiteten får utlopp Sovrummet har fått vit träpanel som en fondvägg, vilket var likadant i Jacquelines tidigare hem. - Det har varit flera detaljer som jag har kunnat genomföra även här vilket har varit kul. Jacqueline är frisör och det märks att hennes kreativa sida även har smittat av sig i inredningen. I sovrummet är de flesta av prylarna från PB Home. Jacqueline gjorde flera inköp från företaget när hon deltog på Formexmässan. Svarta soffan i vardagsrummet från Chilli bryter av mot den vita inredningen. Jag ville gärna ha två schäslonger så att Benjamin och jag kan ha varsin. Takkronan i vardagsrummet köpte Jacqueline på Formex och bar själv hem under armen. Jag är jättejättenöjd, säger Jacqueline Zchwéning som snart firar ett år i sin lägenhet i Lilla Sköndal

14 Hemma hos i Pilsbo sköndalsterassen Två terasser och nära till sjön - Den här lägenheten är väldigt hemtrevlig i sig. Båda terrasserna gör också att det känns som en liten minivilla. En terrass vetter mot gatan, där Jacqueline kan se ut över en mindre bergsknalle och terrassen på baksidan har skog och grönska som granne. - Jag trivs jättebra i området och med grannarna. Det känns tryggt att bo här. I slutet av maj har Jacqueline bott i lägenheten i ett år och sin första sommar, med riktigt härligt väder, var perfekt. - Här ute på terrassen har jag sol hela dagen och det tar bara fem-tio minuter med cykel ned till sjön. Till sommaren har vi faktiskt tänkt köpa en kajak och lägga i där. Saknar bara en fotbollsplan Hon är aktiv och startar varje dag på gymmet klockan sex. Träning ligger i familjen. Plötsligt kommer sonen Benjamin hem från en av veckans alla fotbollsträningar. Han spelar i Hammarby Akademi-lag med unga talanger. Dessutom har han nära till sin skola, Hammarbyskolan. - Ja, det är nära till allt här, säger han. Till kompisar, skolan och bussar som går ofta och till allt. Det enda som saknas är väl en fotbollsplan. Utnyttjar föreningens relaxrum I grannhuset ligger föreningens gemensamma relaxrum med bastu. - Det är helt underbart med bastu. Jag tror att det är jag som nyttjar den allra mest. Dessutom är det ett perfekt sätt att umgås med Benjamin. Därinne kan han inte ha igång sin telefon, säger Jacqueline och skrattar.varje vecka är hon på plats. Och hon har även tänkt boka den gemensamma gästlägenheten så småningom. Något annat som hon gladdes åt i huset var miljötänket när huset byggdes. - Det är jättebra och något som jag uppmärksammade tidigt. Just att luften ska vara extra bra inomhus är viktigt. Plats för alla Med fyra barn, varav tre har flyttat hemifrån, så har det också varit ett plus med plats för ett stort matbord som rymmer alla. - När barnen kommer hit med sina respektive blir vi många, vilket jag älskar, säger Jacqueline. Text: Maja-Stina Skarstedt Foto: Pernilla Sjöholm Hemma hos i sköndalsterassen Sommartid grönskar det på uteplatserna. Så här såg det ut hemma hos Jacqueline Zchwé-ning första sommaren. Fräscht badrum där Jacqueline valde en mörkare grå nyans till golv och i duschdelen. Den svarta stegen köpte hon i en inredningsbutik i stan och tog själv hem på tunnelbanan! Vitrinskåp som slukar det mesta. Bland annat glas köpta i Mexico

15 Bostäder till salu bostäder till salu mer information finns på vår hemsida Bostäder till salu Brf Pålsundsstrand - Vaxholm Brf Smedbyhöjden - Åkersberga Kv Lövkojan- S Hedvigslund - Nacka Öbolandet - Trosa Hustyp Parhus med soutterängvåning, 155 kvm Hustyp Tvåplanshus med soutterängvåning, 147 kvm Hustyp Parhus, 134 kvm och radhus, kvm Hustyp Enplanshus, 129 kvm och parvillor, 147 kvm Pris kr Månadsavgift: kr Adress Pålsundsvägen, vid Pålsundsbrons norra ände Pris kr kr Månadsavgift kr Adress Smedby Skolväg, omöblerat visningshus finns Pris från kr Adress Ältabergsvägen, visningsbod Pris från kr Adress Svartviksvägen, ca 400 m efter bron Möblerat visningshus finns Brf Kullö Terrass - Vaxholm, 55+ Brf Colourfront - Täby Wäckare Äng - Upplands Väsby Ullna Strand - Täby Lägenhetstyp 5 rok i etage, 138 kvm Lägenhetstyp 3-5 rok, kvm Hustyp Parhus och radhus, 131 samt 160 kvm Hustyp Ateljéhus i tre plan, 152 kvm Pris kr Månadsavgift kr Adress Strandskogsvägen Pris kr kr Månadsavgift kr kr Adress Häradsgränd 3, möblerad visningslägenhet finns Pris från kr Adress Besvärsvägen Pris från kr Adress Ullnavägen Brf Mispeln - S Hedvigslund - Nacka Sörgårdsängen - Kälvesta - Vällingby Lägenhetstyp 1-5 rok, kvm Hustyp Kedjehus, 191 kvm Pris kr kr Månadsavgift kr kr Adress Anemonv. 30, möblerad visningslägenhet finns Pris från kr Adress Tumultgränd 28 29

16 Kommande Bostäder kommande bostadsområden mer information finns på vår hemsida kommande Bostäder Vegastaden - Haninge Typ Villor, kvm Drabanten - Nynäshamn Typ Stadsradhus, med eller utan soutterrängplan Riddersvik - Stockholm Typ Lägenheter, villor, radhus och kedjehus Åbyholm - Vallentuna Typ Lägenheter och radhus Försäljningsstart Prel hösten 2015 Försäljningsstart Prel hösten 2015 Försäljningsstart Prel 2016 Försäljningsstart Prel hösten 2016 Adress Söder om Brusenwitzvägen Adress Skolgatan Adress Riddersviks Gårdsväg Adress Åbyholmvägen Brf Sagoslingan - Huddinge Rönninge Centrum - Rönninge Karlviks Strand - Farsta Ekerövallen - Ekerö Typ Lägenheter, 1-4 rok Typ Lägenheter, bostadsrätt och hyresrätt, 1-5 rok Typ Radhus, villor och kedjehus Typ Villor och radhus Försäljningsstart Prel hösten 2015 Försäljningsstart Prel våren 2016 Försäljningsstart Prel vintern 2016 Försäljningsstart Prel 2016/2017 Adress Sagoslingan Adress Torget, Rönninge centrum Adress Perstorpsvägen Adress Jungfrusundsvägen / Hummelvretsvägen Rissne Allé - Sundbyberg Västra Segersäng - Nynäshamn Utsikten - Sollentuna Gunsta Funbo - Uppsala Typ Villor och stadsradhus Hustyp Villor Typ Parhus Typ Villor, parhus och kedjehus Försäljningsstart Prel 2016 Försäljningsstart prel 2016 Försäljningsstart Prel 2016/2017 Försäljningsstart Prel 2016/2017 Adress Rissne Allé Adress Västra Byvägen Adress Vid Väsjön Adress Söder om Bärby äng 30 31

17 medlemsrabatter Mer information om samtliga erbjudanden och fullständiga villkor hittar du på din medlemssida. Fredells Upp till 20% rabatt på lagerpriser. ElectroluxHome 10% rabatt på ordinarie priser och 5% rabatt på kampanjer från utvalda märken. Gäller i utvalda butiker. Instagram Vi är sociala också! På Instagram heter vi Smaa_ab och där får du följa oss och våra projekt från ritbordet till inflytt. Hemmiljö 99 kr/tim vid första städning, sedan 10% rabatt på abonnemangsstädning. Måleributiken i Alvik 20% rabatt på butiksförda varor och 10% på beställningsvaror. Broschyrer och din medlemssida På vår hemsida kan du ladda hem broschyrer för våra pågående projekt. På din medlemssida gör du enkelt adressändring, tar reda på din köplats eller ser efter vilka rabatter vi erbjuder. Småabladet Småabladet utges av Småa AB Ansvarig utgivare Christina Wilhelmsson Telefon E-post kontakt@smaa.se Småa AB Postadress Box 47613, Stockholm Besöksadress Årstaängsvägen 11, Marievik Telefon E-post kontakt@smaa.se Web Norrortved Svensk Larmteknik 15% rabatt på larmcentral och låsprodukter, 10% på övriga larmprodukter. Niklassons Markiser 10% rabatt på dukbyten, persienner, lamell- och rullgardiner. Fördelaktiga priser på markiser. Gäller i Årsta Park. Ramirent 20% rabatt på hyresmaskiner. Stadsbuden 10% på ordinarie flyttpris och timpris samt 15% på flyttkartonger och packpapper. Gäller hos Norra Stationsg 99. Norrortved Upp till ca 15% rabatt på hemkörning av ved i Stockholm.

Hemma hos i sköndalsterassen

Hemma hos i sköndalsterassen i Sköndalsterassen Familjerna Rydström och Zchwéning har bytt villaliv mot lägenheter i Lilla Sköndal och de stortrivs. Anita och Bengt Rydström bor längst upp i sitt hus med 30 kvadratmeter terrass. Jacqueline

Läs mer

December 2013. En tidning till dig i Småa-kön. i detta nummer. kövisning Kv Lobelian i Södra Hedvigslund Visningshus i Kv Anemonen

December 2013. En tidning till dig i Småa-kön. i detta nummer. kövisning Kv Lobelian i Södra Hedvigslund Visningshus i Kv Anemonen December 2013 En tidning till dig i Småa-kön i detta nummer kövisning Kv Lobelian i Södra Hedvigslund Visningshus i Kv Anemonen 1 Kövisning Kv Lobelian - Södra Hedvigslund kövisning 15 december kl 13-14

Läs mer

INBJUDAN. till kövisningar

INBJUDAN. till kövisningar INBJUDAN till kövisningar MARIEHOVSVIKEN Mariefred I Mariehovsviken bygger vi ytterligare en etapp med tio nya bostäder med plats för den större familjen. Här bor du i en växande småstadsidyll som har

Läs mer

INBJUDAN. till kövisningar

INBJUDAN. till kövisningar INBJUDAN till kövisningar ÖBOLANDET etapp 2, Trosa Strax efter bron som leder från Trosa hamn över till Öbolandet, växer 22 nutida skärgårdshus fram. Här får du det bästa av världar skärgårdsliv och fastlandets

Läs mer

Februari 2015. En tidning till dig i Småa-kön. i detta nummer. Kövisning Hedvigslund Ny visningslägenhet i BRF Colourfront Hemma-hos i prisbelönta

Februari 2015. En tidning till dig i Småa-kön. i detta nummer. Kövisning Hedvigslund Ny visningslägenhet i BRF Colourfront Hemma-hos i prisbelönta Februari 2015 En tidning till dig i Småa-kön i detta nummer Kövisning Hedvigslund Ny visningslägenhet i BRF Colourfront Hemma-hos i prisbelönta Pilsbo Innehåll februari 2015 innehåll februari -15 Småa

Läs mer

INBJUDAN. till tre kövisningar

INBJUDAN. till tre kövisningar INBJUDAN till tre kövisningar BRF BRYGGHUSEN Norra Sjötorget, Väsjön, Sollentuna I Sollentuna kommer den nya stadsdelen Väsjön växa fram. Här bygger vi lägenheter med bästa läge vid sjön, med närhet till

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Lokalen ligger på våning 8 med en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö. Mycket ljus med skön industrikänsla. Adress Lumaparksvägen 7

Lokalen ligger på våning 8 med en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö. Mycket ljus med skön industrikänsla. Adress Lumaparksvägen 7 Lokalen ligger på våning 8 med en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö. Mycket ljus med skön industrikänsla. Typ Kontor Storlek 1132 kvm Adress Lumaparksvägen 7 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning Den

Läs mer

i detta nummer kövisning Kullö Terrass Kövisning Smedbyhöjden et 2 Kövisning Wäckare Äng et 2 Belysningstema v 42 Oktober 2013

i detta nummer kövisning Kullö Terrass Kövisning Smedbyhöjden et 2 Kövisning Wäckare Äng et 2 Belysningstema v 42 Oktober 2013 Oktober 2013 En tidning till dig i Småa-kön i detta nummer kövisning Kullö Terrass Kövisning Smedbyhöjden et 2 Kövisning Wäckare Äng et 2 Belysningstema v 42 1 INNEHÅLL oktober 2013 INNEHÅLL oktober -13

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Välkommen till Norrboda

Välkommen till Norrboda Välkommen till Norrboda Enköping 4.5 mil Livgardet fem minuter bort Bro Norrboda Brunna LIVGARDET 3,7 kilometer Kungsängen Pendelstation 3,6 kilometer Arlanda 3 mil Mälaren Stäket Kalhäll 2 NORRBODA Stockholms

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

På våning 10, med milsvid utsikt mot Hammarby Sjö, har ni möjlighet att uppfylla era lokaldrömmar. Adress Lumaparksvägen 7

På våning 10, med milsvid utsikt mot Hammarby Sjö, har ni möjlighet att uppfylla era lokaldrömmar. Adress Lumaparksvägen 7 På våning 10, med milsvid utsikt mot Hammarby Sjö, har ni möjlighet att uppfylla era lokaldrömmar. Typ Kontor Storlek 457 kvm Adress Lumaparksvägen 7 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning och värd.

Läs mer

September 2014. En tidning till dig i Småa-kön. i detta nummer. Så här går det till kövisning Sörgårdsängen. Hemma-hos i Norra Ängby

September 2014. En tidning till dig i Småa-kön. i detta nummer. Så här går det till kövisning Sörgårdsängen. Hemma-hos i Norra Ängby September 2014 En tidning till dig i Småa-kön i detta nummer Så här går det till kövisning Sörgårdsängen Kövisning Pålsundsstrand Hemma-hos i Norra Ängby INNEHÅLL maj 2014 INNEHÅLL september -14 nystart,

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

ÄNGSMARKEN. Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning. Bilden är en illustration, avvikelser förekommer. think... för pengarna åtkomligt för

ÄNGSMARKEN. Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning. Bilden är en illustration, avvikelser förekommer. think... för pengarna åtkomligt för think... MÅ Llivskvalitet s m a r t a l ö s n i n g a r mycket hus för pengarna åtkomligt för många ÄNGMARKEN Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning Bilden är en illustration, avvikelser förekommer

Läs mer

HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM

HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM nya N y lo ka möjl l ighe ter! HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM Sida 1 av 15 BESKRIVNING Lumaparksvägen 7, 314 kvm Hyr nyrenoverat modernt kontor i anrika Glödlampsfabriken. Välkomnande entré

Läs mer

Kom närmare naturen, utan att lämna staden

Kom närmare naturen, utan att lämna staden Kom närmare naturen, utan att lämna staden Det speciella med är inte enbart hur nära du kommer naturen, utan även hur nära du fortfarande är staden. Våra unika radhus i trä är noggrant belägna mellan Nackareservatets

Läs mer

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B,

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B, BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT Uppsala City Skolgatan 33 B, facebook: riksmaklarenuppsala instagram: riksmaklaren Telefon: 018-139850 riksmäklaren.se/uppsala 753 11 Uppsala PROSPEKT Mäklaren

Läs mer

Alphyddevägen 33. Sickla - Alphyddan

Alphyddevägen 33. Sickla - Alphyddan Alphyddevägen 33 Sickla - Alphyddan Chans att flytta in i en 3:a som ligger granne med Södermalm och innerstan på populära Alphyddan. Nedanför kvarteret ligger knutpunkten och köpkvarteret Sickla. Här

Läs mer

Pilsbo - Sigtuna. Radhusen har ett säreget uttryck som både smälter in och blir individuellt.

Pilsbo - Sigtuna. Radhusen har ett säreget uttryck som både smälter in och blir individuellt. Pilsbo - Sigtuna Svensk-brittiska familjen Wahlberg-Miller flyttade till sitt nya hus från England familjen Lang-Lindqvist bara någon kilometer. Men deras gemensamma mål var ett enkelt boende, som de nu

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

till drömhus Från dröm hemma hos

till drömhus Från dröm hemma hos Från dröm till drömhus När Linda och Christofer ärvde en tomt vid Tullingesjön söder om Stockholm visste de att de ville bygga sitt drömhus där. Men det var lättare sagt än gjort. Tomten låg visserligen

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

vi önskar alla en glad sommar!

vi önskar alla en glad sommar! Juni 2013 En tidning till dig i Småa-kön vi önskar alla en glad sommar! i detta nummer kövisning i älta styla din uteplats ny hemsida 1 lägenheter vid parken I populära Älta - Södra Hedvigslund kövisning

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

En unik lokal mitt i Hammarby Sjöstad - med vattnet som granne. Passar både som kontor och showroom. Adress Ljusslingan 1

En unik lokal mitt i Hammarby Sjöstad - med vattnet som granne. Passar både som kontor och showroom. Adress Ljusslingan 1 En unik lokal mitt i Hammarby Sjöstad - med vattnet som granne. Passar både som kontor och showroom. Typ Kontor, Showroom, Storlek 113 kvm Adress Ljusslingan 1 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 FRÖSAKULL Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 Välkommen till Frösakull! I Frösakull, Tylösands närmsta granne, ligger Kv Havsporten idylliskt

Läs mer

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring.

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring. Magi MAGI VID SJÖN HEMMA HOS vid sjön Mathias och Christina hade länge drömt om att bygga ett riktigt magiskt hus, med alla de där detaljerna och funktionerna som de längtat efter. Och de visste redan

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

besqab.se/tradgardshusen

besqab.se/tradgardshusen Brf trädgårdshusen, strandängarna Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. lägenheter med radhuskänsla besqab.se/tradgardshusen täby Kemistvägen 17 Box

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Kvadratsmart boende!

Kvadratsmart boende! Snart kan du bo här Ditt drömboende I det nyaste bostadsområdet i Mariehamn med närhet till allt du behöver dagligen och samtidigt med grönskande natur runt hörnet, får du det bästa av två världar Bostads

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Sandsbrohöjden etapp 3 Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Närmast sjön vill jag bo... Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner invånare

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet Känn dig som hemma på Östra Lugnet Välplanerade bostäder och Gott om gång- och cykelstråk genom området. lummig småstadskänsla Härliga lek- och mötesplatser för hela familjen. Nu finns drömboendet inom

Läs mer

BRF LIVIA, NACKA ETT HEM MED OMTANKE

BRF LIVIA, NACKA ETT HEM MED OMTANKE ETT HEM MED OMTANKE 04 Välkommen till Brf Livia 06 Området 08 Om våra lägenheter 14 Gemensamma ytor 20 Interiör 24 Cykelverkstad 26 Byggherren 3. VÄLKOMMEN TILL BRF LIVIA Med tallskogen runt knuten och

Läs mer

Nybyggt kontor på Hammarby Allé alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. Adress Hammarby Allé 47

Nybyggt kontor på Hammarby Allé alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. Adress Hammarby Allé 47 Nybyggt kontor på Hammarby Allé alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. Typ Kontor Storlek 690 kvm Adress Hammarby Allé 47 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning

Läs mer

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över.

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Efter en arkitekttävling där tre kontor ritade varsitt förslag vaskades en byggnad fram som innehöll de värden som både kommunens

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Ny lokal - nya möjligheter! HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.

Ny lokal - nya möjligheter! HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice. Ny lokal - nya möjligheter! HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 13 BESKRIVNING Lumaparksvägen 7, 314 kvm Nyrenoverat modernt kontor i anrika

Läs mer

HERRGÅRDSÄNGEN Förverkliga drömmen om ett lantligt boende www.longvalley.se

HERRGÅRDSÄNGEN Förverkliga drömmen om ett lantligt boende www.longvalley.se HERRGÅRDSÄNGEN Förverkliga drömmen om ett lantligt boende www.longvalley.se För snart 10 år sedan beslutade vi att lämna stressen och bilköerna för att hitta en bättre balans i vårt liv och boende. Vi

Läs mer

KONTOR 490M 2 NACKA FANNYS VÄG 3

KONTOR 490M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 KONTOR 490M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 NYBYGGT KONTOR I HÖG STANDARD 5 MINUTER FRÅN FRÅN SLUSSEN Ljusa, öppna ytor om 490 kvm i nybyggda Sickla Front. Huset ligger precis i gränslandet mellan Sickla och Hammarby

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK havet OHBOY skatepark Malmö C cykelhuset OHBOY! Ohboy! är byggt för en modern, urban livsstil. I detta grönskande hus med vackra betongytor finns smarta lösningar som gör det bilfria livet självklart.

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

Pampig villa i original

Pampig villa i original Pampig villa i original Strax söder om Malmö ligger området Bellevue. På en av gatorna står en charmig 20-tals villa. Här har Per och Cecilia Bertland bott sedan augusti 2006 men huset köpte de redan i

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Huset du inte trodde fanns

Huset du inte trodde fanns Huset du inte trodde fanns Gevärssmedjan Välkommen in välkommen hem RINDÖ HAMN PÅ FACEBOOK Gilla vår Facebook-sida så får du tips på aktiviteter, veta mer om vad som händer på området och annat skoj. Vi

Läs mer

I JUGENDSTIL HEMMA HOS NYBYGGT

I JUGENDSTIL HEMMA HOS NYBYGGT NYBYGGT I JUGENDSTIL En spännande fasad, en personlig planlösning, stora ljusa rum och gott om plats för hela familjen vad mer kan man önska sig? Kanske utsikt över skogen och närhet till havet och staden?

Läs mer

Hur ser er drömlokal i idéernas Hammarby Sjöstad ut? Här får ni vara med och utforma både planlösning och design. Adress Hammarby Allé 91

Hur ser er drömlokal i idéernas Hammarby Sjöstad ut? Här får ni vara med och utforma både planlösning och design. Adress Hammarby Allé 91 Hur ser er drömlokal i idéernas Hammarby Sjöstad ut? Här får ni vara med och utforma både planlösning och design. Typ Kontor Storlek 200 kvm Adress Hammarby Allé 91 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning

Läs mer

ETT KONTOR UTÖVER DET VANLIGA HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet på Råsundavägen i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med

ETT KONTOR UTÖVER DET VANLIGA HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet på Råsundavägen i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med ETT KONTOR UTÖVER DET VANLIGA HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet på Råsundavägen i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med unik takhöjd, i flera fall med fantastiska takterrasser

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

Makalösa våningar vid Mälarens vatten

Makalösa våningar vid Mälarens vatten Makalösa våningar vid Mälarens vatten Bekvämt att bo lätt att leva Beskrivning I en vacker stenbyggnad från 1921 har vi nöjet att erbjuda ett fantastiskt boende i en under bar historisk miljö vid Mälarens

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum

Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum Nyproduktion bostadsrätter På populära Tomteberget i Lerum kommer att uppföras ett nytt bostadsprojekt. Totalt byggs tre stadsvillor med 33 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

Torshamnsgatan 35. Thule Fastighetsutveckling AB Östermalmsgatan 87E SE-114 59 Stockholm Vxl +46 8 555 199 00 www.thulefastighetsutveckling.

Torshamnsgatan 35. Thule Fastighetsutveckling AB Östermalmsgatan 87E SE-114 59 Stockholm Vxl +46 8 555 199 00 www.thulefastighetsutveckling. Torshamnsgatan 35 Thule Fastighetsutveckling AB Nordic Forum - Kista Science City Med universitetsmiljön, ett expansivt näringsliv, galleria med shopping och nöje, växande bostadsområden och bra kommunikationer

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg Välkommen hem Äppelträdgården är inget vanligt bostadsområde, hastigt hoprafsat för att tjäna snabba pengar. Så vill vi inte jobba. Därför började vi med att verkligen tänka efter: hur ser ett optimalt

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

i detta nummer kövisning Ullna strand Kövisning Frösundavik Kövisning Mariehovsviken Visningslägenhet i Brf Anemonen Hemma-hos i Mariefred Maj 2014

i detta nummer kövisning Ullna strand Kövisning Frösundavik Kövisning Mariehovsviken Visningslägenhet i Brf Anemonen Hemma-hos i Mariefred Maj 2014 Maj 2014 En tidning till dig i Småa-kön i detta nummer kövisning Ullna strand Kövisning Frösundavik Kövisning Mariehovsviken Visningslägenhet i Brf Anemonen Hemma-hos i Mariefred INNEHÅLL maj 2014 INNEHÅLL

Läs mer

till modern funkis Nathalie Carlsson Ejgil Lihn Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

till modern funkis Nathalie Carlsson Ejgil Lihn Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Från kontor till modern funkis Luise Ljungby och Rasmus Kjær hade bott mitt emot det gamla kontoret som tillhörde Århus universitet i ett år när det blev till salu. Trots att de bara hade bott i sitt dåvarande

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31 Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77,5 m² Område Rinnbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns lugnt och tryggt. Det finns både grönområden med vackra promenadstråk

Läs mer

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta 1 2 Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta I barnvänliga Irsta Lista, mindre än 10 minuter från Västerås City, bygger vi ett nytt, modernt och välkomnande område. Vi har valt radhus och parhus

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln tio minuter längs havet och

Läs mer

Väsby Terrass. Bostadsrätter vid Väsby Station

Väsby Terrass. Bostadsrätter vid Väsby Station Väsby Terrass Bostadsrätter vid Väsby Station Väsby Terrass Bostadsrätter vid Väsby Station Välkommen till Väsby Terrass På Trädgårdsvägen endast 500 meter från Väsby pendeltågsstation, bygger BRABO 59

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

KONTOR 1 700M 2 NACKA FANNYS VÄG 3

KONTOR 1 700M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 KONTOR 1 700M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 LJUSA, LUFTIGA YTOR I HELT NYBYGGT HUS I SICKLA MED TERRASS I SYDVÄSTLÄGE Ljusa, öppna ytor om 1700 kvm i nybyggda Sickla Front. Huset ligger precis i gränslandet mellan

Läs mer

TINGVALLA VALLENTUNA

TINGVALLA VALLENTUNA TINGVALLA VALLENTUNA SJÖTOMTER MED PERFEKT LÄGE FÖR SKÖNA GRILLKVÄLLAR Läs mer på vår hemsida www.myresjohus.se/tingvalla Låt oss hälsa dig välkommen till Tingvalla och Vallentunas förmodligen bästa sjötomter.

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRAL PARK ETAPP 3 4 MI TILL TÅGATIOE MI TILL 1ADSPARKE 30 SEK TILL GYMMET Livsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban

Läs mer

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Kalmar Brf Picknicken Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Sköna gröna Ljusstaden Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Hammarby Fabriksväg 21A

Hammarby Fabriksväg 21A Delvis rumsindelad kontorslokal högt upp i fastigheten med bra ljusinsläpp! Typ Kontor Storlek 498 kvm Adress Hammarby Fabriksväg 21A Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning efter era önskemål. Kontakt

Läs mer

KONTOR 4 100M 2 NACKA FANNYS VÄG 3

KONTOR 4 100M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 KONTOR 4 100M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 HYR ETT NYBYGGT HUS I SICKLA MED TERRASS I SYDVÄSTLÄGE Ljusa, öppna ytor om 4100 kvm i nybyggda Sickla Front. Huset ligger precis i gränslandet mellan Sickla och Hammarby

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL Ett hus med känsla för stil och detaljer Utforska hur ditt nya boende ser ut. Detaljerna som gör skillnad Vad spelar bredden på en list för roll? Vi är övertygade om

Läs mer

NYA ROSTERIET LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM

NYA ROSTERIET LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM NYA ROSTERIET LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM FLYTTA IN PÅ ROSTERIGRÄND 12 I hjärtat av Liljeholmen och med vattnet runt knuten hittar du Rosteriet. Här har du nära till buss,

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Ett stadsliv strax utanför innerstaden välkommen till Ulriksdal

Ett stadsliv strax utanför innerstaden välkommen till Ulriksdal Ett stadsliv strax utanför innerstaden välkommen till Ulriksdal Hur skulle du trivas här? Ulriksdal är en helt ny stadsdel i Solna. Just ordet stadsdel är något du säkert har hört tidigare om många andra

Läs mer