Modern Betong. Glättningsmaskiner. Hydrauliska och mekaniska glättningsmaskiner

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Modern Betong. Glättningsmaskiner. www.modernbetong.se. Hydrauliska och mekaniska glättningsmaskiner"

Transkript

1 Hydrauliska och mekaniska glättningsmaskiner Glättningsmaskiner

2 Hydrostatiska åkglättare Marknadsledande Multiquip introducerar nästa generation hydrauliskt drivna åkglättare Whiteman-serien med hydrauliska åkglättare har nu ett nytt modernt utseende samt alla de funktioner som föraren kräver av glättningsmaskiner med höga prestanda. Marknades främsta hydraulikteknik eliminerar växellådor, kopplingsanordningar och remmar för att skapa de mest tillförlitliga och problemfria maskinerna någonsin. Electro-hydralisk kontroll av vinkeländringen på båda glättningsbladen samtidigt med en enkel joystick. Ergonomiskt utformat säte för ökat stöd och minskat slitage på föraren. Den rörformiga ståltanksdesignen förbättrar flyt och nedkylning av hydraliska vätskor. Ramdesignen ger användaren utmärkt sikt av ytan som gättas. Integrerad stegplatta för ökar komforten. Proportionell hydraulisk styrning gör det lättare för föraren att flytta maskinen över ytan. Utrustad med paneler som lätt går att ta loss för att man ska komma åt maskines delar vid service och underhåll. Den turboladdade motorn ger optimala prestanda samtidigt som den reducerar dubbelmotordesignens underhållskostnader. Sex stycken lampor är standard för belysning nattetid och arbeten inomhus. Standard Enduro glättningsblad håller upp till 50% längre än traditionella blad. Utrustad med en inbyggd förvaringsbox för handverktyg och tillbehör. STX (på bilden) har de ovan nämnda egenskaperna som kännetecknar Multiquips hydraliska åkglättare. STX-serien Med en spännvidd på 3.20 meter ger STX-åkglättare en maximal täckning samtidigt som den gör det möjligt för dig att producera överlägset plana golv. Twin six-blade rotors drivs av en kraftig John Deere turbodieselmotor på 60-hästkrafter, med god förmåga att motstå den tuffa miljö som betongglättning innebär. Sexbladig Spindel Endast på tremeters STX Hydrostatisk åkglättare. Uppnår 33% mer bladkontakt för att uppnå den snabbaste och jämnaste ytan som är möjligt. Ger överlägsen manövrering och kontroll. Minskar förslitningen på glättningstallrikarna och glättningsbladen tack vare god balans och viktfördelning.

3 Modern Betong HTX-SERIEN Denna 2,5 m breda högprestandamaskin drivs av en 44-Hästkrafter stark Yanmar turbo diesel. Med rotorns topphastighet på 160-RPM sätter denna åkglättare standard för både användarvänlighet och prestanda. Ytterligare egenskaper hos HTX- och STX-serierna Hydrostatisk drift försäkrar optimal kapacit till varje rotoraxel för säker prestanda. Den reducerar servicekostnaderna genom att utesluta underhållartiklar såsom remmar, kopplingsanordningar och växellådor. Icke-överlappande rotorer drivs av självständiga driftmotorer med högt vridmoment. Spraysystemet aktiveras och drivs av kontroller på styrhandtagen för en jämn täckning av ytan. Det ställbara sätet har armstöd och ger väsentligt förbättrad komfort. Kontroller och varningslampor finns strategiskt utplacerade för bästa översyn. I den upphöjda trappavsatsen finns ett låsbart förvaringsutrymme. Rotorerna stängs automatiskt av när man reser på sig när maskinen är igång. Den proportionella hydrauliska styrningen har förbättrats och ger nu bättre respons. Flyttbara paneler underlättar vid service genom att ge snabb tillgång till filter och glättningsblad. Ett reglage för rotorhastigheten gör det möjligt för föraren att enkelt ställa in hastigheten vilket minskar ansträngningen med pedalfoten vid låg tallrikshastighet. Flyttbara trappavsatser ger enkel tillgång till glättningsbladen.

4 Hybrid åkglättare Multiquip introducerar hybridåkglättare! Multiquips hybrid åkglättare är de bästa från två världar, finkänsligheten på bladen från mekaniska glättare och hydraulisk styrning vilket gör maskinen väldigt lätthanterlig. Tillsammans med den nya uppfällbara service designen är Multiquips HHX en framtidsglättare. Spraysystemet aktiveras och drivs av kontroller som finns placerade på hydralstyrningen för en jämn täckning av golvytan. Den robusta ramen är tillverkad av krommolybdenstål för att klara påfrestande hantering och transport. Motorer med hög prestanda utformade för att klara påfrestningen som betongglättning medför. 6st 55Watts Hella Halogenlampor ger utmärkt belysning nattetid eller vid arbete inomhus. HHX (på bilden) har ovanstående angivna egenskaper som är typiska för alla mekaniska åkglättare. (Nedan) Nya uppfällningsbara serviceläget. HHX-SERIEN Maskinerna drivs av 31-Hästkrafter stark Vanguard diesel som driver två fembladiga rotorer i en hastighet upp till 170 RPM. Fembladig spindel Erhåll 25% ökad bladkontakt för snabbare och jämnare yta. Förbättrad hantering och kontroll. Minskar slitaget på tallrikar och glättningsblad tack vare förbättrad balans och viktfördelning.

5 Mekaniska åkglättare Multiquip upprättar en ny hög standard genom deras mekaniska glättare Branschens mest effektiva växellådor ger optimala prestanda vid brädrivning eller glättning. Maskinen är designad för att klara problem med överhettning även vid stränga arbetsmiljöförhållanden. Multiquips mekaniska åkglättare är de mest kraftrulla och pålitliga maskinerna på marknaden. Spraysystemet aktiveras och drivs av kontroller som finns placerade på styrhandtagen för en jämn täckning av golvyta. Väderresistent bränsletank och batterilåda tililverkade i polyetylen förhindrar korrosion. Halogenlampor ger belysning nattetid eller vid arbete inomhus. Föraren kan se ytan som bearbetas genom åkglättarens ram. Den robusta ramen är tillverkad av krommolybdenstål för att klara påfrestande hantering och transport. Motorer med hög prestanda utformade för att klara påfrestningen som betongglättning medför. Motorn är designad för att minska servicetiden och underhållsproblem. Lyftöglor är inbyggda i maskinen för att balancera vid lyft. Ramdesignen tillåter snabb tillgång till filter vilket underlättar service. HHN (på bilden) har ovanstående angivna egenskaper som är typiska för alla mekaniska åkglättare. HHN-SERIEN är utrustad med en växellåda som klarar stränga miljöer utan att överhetta. Maskinerna drivs av en 31-Hästkrafter stark bensin motor som driver två fembladiga rotorer i en hastighet upp till 160 RPM. Fembladig spindel Endast på 2,5 m modellen av HHN. Erhåll 25% ökad bladkontakt för snabbare och jämnare yta. Förbättrad hantering och kontroll. Minskar slitaget på tallrikar och glättningsblad tack vare förbättrad balans och viktfördelning.

6 Modern Betong JWN-SERIEN är en två meter bred maskin som passar utmärkt till jobb upp till 2000 kvm. För att man så snabbt som möjligt ska komma igång med arbetet har man skapat en produkt som är lätt. JWN-modellen är utrustad med högpresterande växellådor och en variabel transmission som ger en mycket snabb rotorhastighet ända upp till 180 rpm. Ytterligare egenskaper hos HHN- och JWN-serierna Speciella växellådor som endast finns i HHN-serien har en oljekapacitet som är 50% större än någon annan design, detta för att hålla ner oljetemperaturen. Ergonomi och säkerhet är viktigt i designen. Ett inställbart säte ger det nödvändiga ryggstödet. Alla kontrollpaneler och varningslampor finns strategiskt placerade för föraren. En automatisk avstängning under sätet stänger av motorn vid en nödsituation. Patenterad TwinPitch-kontroll finns på alla modeller och möjliggör för föraren att kontrollera vridmomentet på båda rotorerna med minimal ansträngning. Variabel transmission ger överlägsen prestande genom att anpassa körförhållanderna för att uppnå maximal vridmoment och hastighetsnivå vid brädrivning och höghastighetsglättning. Patenterat styrsystem förebygger slitage på föraren och underlättar manövrering av maskinen även vid brädrivning. Finns på alla modeller utom JTO-serien. Automatisk koppling försäkrar en jämn överföring av kraft till varje växellåda.

7 Manuella glättningsmaskiner Multiquip Whiteman-serie av manuella glättningsmaskiner fortsätter att vara förstahandsvalet inom betongindustrin. Multiquips Whiteman-serie av manuella glättningsmaskiner fortsätter att vara förstahandsvalet inom betongindustrin. Med över 60 års erfarenhet kan ingen annan tillverkare av manuella glättningsmaskiner nå upp till Multiquips kvalitet och tillförlitlighet. Modern Betong har ett komplett urval av manuella glättningsmaskiner, från 60 cm till 90 cm och med upp till 9 HK. Maskinerna testas noga när de är färdigtillverkade för att säkerställa att varje enskild maskin möter Multiquips höga kvalitetskrav. C-Serien 60 cm bred Med sin kompakta design är denna kantglättare den perfekta maskinen för att riva och glätta längs kanter. Maskinerna kommer med en 4.0-HK Hondamotor, manuellkoppling och ihopfällbart QuickPitch-handtag. J-Serien 90 cm bred Vår mest populära medelstora manuella glättningsmaskin. Utmärkande för denna maskin är dess höga prestanda samt att den är väldigt lättmanövrerad. Finns med 9.0 HK och 5.5 HK. Med ett standard Quick-Pitch-handtag. Med standardhandtag. Öka din glättningsprestanda med Whitemans originalblad! Ett komplett urval av blad, inklusive QuickChange och slitstarka Enduromodeller, finns tillgängliga hos oss på Modern Betong.

8 I över 60 år har Multiquip satt standarden Handtag Varje handtag är designat med tanke på både ergonomi och prestanda. Utmärkande för Multiquips handtag är ökat tryck, en bättre vinkel och justerbara höjdinställningar för förbättrad komfort och lägre utmattning av användaren. Tack vare designen på det nya motorcykelliknande gashandtaget är en ökning eller minskning av gaspådraget lika lätt som att vinkla handleden. Standardhandtaget En favorit bland våra användare är standardhandtaget, som ger en gränslös vinkelbarhet på glättningsbladen. Det stora stjärnhjulet underlättar ökning eller minskning av glättningsbladens vinkel. Quick-Pitch TM handtag Med denna patenterade design kan användaren reagera snabbt vid förändringar i betongförhållanden. Glättningsbladens vinkel ändras med så lite som 3,2 mm per steg. Ergonomiskt gashandtag Höjdreglering för styrstången Säkerhetsströmbrytare Reglerbar Quick-Pitch TM kontroll som tillval Växellåda med hög kapacitet Slitstar centrifugalkoppling (manuell koppling som tillval) Flyttbara tyngder Hållbara spindelband Stabiliseringsring

9 Glättningsblad, tallrikar och tillbehör Perfektion sitter i detaljerna! Med den kunskapen i ryggraden designar Multiquip tillbehören till vårt sortiment av åkglättare. Tallrikar Extra plana varianter finns till både de manuella glättningsmaskinerna och åkglättarna. Golvens planhet förbättras avsevärt. Enkel förflyttning från våta till torra områden återanpassar ytor som torkar för snabbt genom att tilföra fukt och fina partiklar till ytan. Transportvagnar Glättningsblad Multiquips orginalblad försäkrar att din glättningsmaskin ger det bästa resultaten. En mängd olika varianter finns både för åkglättare och manuella glättningsmaskiner. De snabbt utbytbara bladen är designade så att de är enkla att avlägsna vid underhåll utan verktyg. Enduro-blad tillverkat i högpresterande tjockt stål för att erhålla maximal livslängd. EMR3 transportvagn underlättar manövrering av maskinen runt på lager eller på arbetsplatsen. Glättningsarmstolk Med detta enkla verktyg testar man snabbt placeringen av varje glättningsarm. EMR1 Transportvagn (på bilden med JWN) används för att flytta mekaniska glättningsmaskiner på lager eller arbetsplatsen.

10 Specifikationer Åkglättare Modell Motor Motorkylning HK Blad per rotor Rotor RPM Bandvidd Bränsletank kapacitet liter körtid lit/t LxBxH cm Arb. vikt kg Däck-kit Dubbel 60" Icke överlappande STX-55Y-6 Yanmar turbo diesel vatten ,6 318x165x EMR3 Dubbel 48" Icke överlappande HTX-44K-5 Yanmar turbo diesel vatten ,9 241x122x EMR3 Dubbel 48" Icke överlappande HHX-31V-5 Vanguard diesel vatten ,5 241x122x EMR2 el EMR3 Dubbel 48" Icke överlappande HHN-31V-TCSL5 Vanguard bensin vatten x122x EMR2 el EMR3 Dubbel 36" Icke överlappande JWN-24H-TCSL Honda bensin luft x99x EMR1 Modellerna listade är utrustade med Twin-Pitch-kontroll, Halogenlampor och spraysystem. Batterier är inkluderade. Manuella glättningsmaskiner SERIER MODELL BLAD RING Diameter CM MOTOR HK ROTOR RPM Arbetsvikt KG C-SERIEN CA-4-4-H 4 61 Honda J-SERIEN JA-4-5H 4 90 Honda J-SERIEN J36H90H 4 90 Honda Frakt vikt KG COPYRIGHT 2006, MULTIQUIP INC. Samtliga produkter och specifikationer kan ändras utan varsel. MQ-MPC NP Rev. D (01-06) Modern Betong

11 En Whiteman HTX från Modern Betong efter avslutat arbete!

12 Maskiner och material för tillverkning av industrigolv Modern Betong Sjöflygvägen TÄBY Tel kontoret: Tel maskinansvarig: Erik Öhman Samtliga produkter och specifikationer kan ändras utan varsel. MQ-MPC NP Rev. D (01-06) COPYRIGHT 2006, MULTIQUIP INC.

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter TEKNISKA SPECIFIKATIONER SINGELSKURMASKINER Beskrivning Enhet PS 333A SD 43-165 SDM 43-180 421AC 510B/510B3 Kabellängd m 10 12,5 12,5 12 12/25 Kapslingsklass/

Läs mer

36V. Batteridrivna Verktyg LITHIUM-ION

36V. Batteridrivna Verktyg LITHIUM-ION Batteridrivna Verktyg PowerNow Litium-jon Batteripaket, Gräsklippare, Motorsåg, Batteridriven Lövblås, Grästrimmer, Stångsåg, Häcksax, Portabel Strålkastare, Snabbladdare, Batteriladdare OregonCordless.com

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

Utrustning för kompaktering. People. Passion. Performance.

Utrustning för kompaktering. People. Passion. Performance. People. Passion. Performance. Utrustning för kompaktering Framåtgående vibroplattor för jord och asfalt Vibroplattor för jord och asfalt Små och lätthanterliga Flera storlekar Hondamotor Tuffa jobb kräver

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

F 50. Framåtgående markvibrator. För packning av sand, grus, makadam och marksten. TEKNISKA DATA SWEPAC F 50

F 50. Framåtgående markvibrator. För packning av sand, grus, makadam och marksten. TEKNISKA DATA SWEPAC F 50 F 50 Framåtgående För packning av sand, grus, makadam och marksten. Swepac F 50 är lämplig för mindre arbeten, som t ex vid justering av underlaget för beläggningssten. Med vulkollanplatta (tillbehör)

Läs mer

Lamellkompressor HV 01 04

Lamellkompressor HV 01 04 HV 01 04 Lamellkompressorn är baserat på en mycket välbeprövad teknologi som har utvecklats under 50 år. IP55 klass F motorn driver kompressorenheten direkt med låga varvtal. Ingen växellåda, inga remmar

Läs mer

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor Hako-Jonas 900 / 980 För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Hako-Jonas 900/980 effektiv helt enkelt...

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

1190Kr ** 1690Kr ** 2250Kr ** STARTAR DIREKT TYSTGÅENDE. 2.4 Ah. Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning

1190Kr ** 1690Kr ** 2250Kr ** STARTAR DIREKT TYSTGÅENDE. 2.4 Ah. Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning Batteriverktyg STARTAR DIREKT Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning TYSTGÅENDE Upp till 4X tystare än bensin Tyst när den inte arbetar Starta tidigt och arbeta sent 2.4 Ah 1190Kr

Läs mer

Excenterskruvpumpar Nova Rotors serie Diamond allmän information

Excenterskruvpumpar Nova Rotors serie Diamond allmän information Products Pumpar Excenterskruvpumpar Nova Rotors excenterskruvpumpar Excenterskruvpumpar Nova Rotors serie Diamond allmän information Användningsområde Nova Rotors excenterskruvpumpar serie Diamond är speciellt

Läs mer

Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER

Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER InstaCut -tekniken möjliggör avstängning och påslagning av skärsystemet under körning. Du kan flyta med skärsystemet när ojämnheter uppstår utan att behöva andra

Läs mer

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum.

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum. SV Utmärkt manövrering och effektivitet Turbo Z är en nollsvängradiemaskin (Zero Turn Radius) som manövreras med två oberoende hydrostatiska transmissioner som driver direkt på respektive framhjul. Konstruktionen

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

36V. OregonCordless.se

36V. OregonCordless.se 36V OregonCordless.se OREGON Cordless Tool System Oavsett om du arbetar professionellt inom grönyteskötsel, byggnadsarbete eller är en fastighetsägare som bara nöjer sig med det bästa, så är alla OREGON

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

LT-vibratorstampar för packningsarbeten

LT-vibratorstampar för packningsarbeten LT-vibratorstampar för packningsarbeten När kvalitet är ett krav Kunderna förväntar sig att du ska sköta packningsarbetet perfekt. Vår uppgift är att förse dig med de verktyg du behöver för det. Tillsammans

Läs mer

SEDA Single Station. Dina fördelar: Snabb. Effektiv. SEDA, ledande i dräneringsteknologi av fordon, presenterar:

SEDA Single Station. Dina fördelar: Snabb. Effektiv. SEDA, ledande i dräneringsteknologi av fordon, presenterar: SEDA, ledande i dräneringsteknologi av fordon, presenterar: Telefonnr: 035-10 95 15 SEDA singel station, den mest avancerade & effektiva ELV dräneringsenheten på marknaden. Dina fördelar: Snabb Effektiv

Läs mer

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga SV REDSKAP Uppsamlande klippdäck Klippbredd 96 cm 112 cm Knivar 2 tallrikar med ledade knivar Mulching kit Tillval Klippdäck bakåtutkast Klippbredd Knivar 130 cm 3 knivar Snöblad Arbetsbredd 110 cm Sidoställning

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

NORTON BEVELSYSTEMS EN REVOLUTION INOM FASNING OCH RUNDNING

NORTON BEVELSYSTEMS EN REVOLUTION INOM FASNING OCH RUNDNING NORTON BEVELSYSTEMS EN REVOLUTION INOM FASNING OCH RUNDNING NORTON BEVELSYSTEMS Nortons nya maskiner NorBevel-6 och NorBevel-2 revolutionerar fasning och rundning av metall! Nortons två nya elektriska

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

imop Lite Mobil rengöring

imop Lite Mobil rengöring imop Lite Mobil rengöring faster cleaner greener safer better Välkommen till revolutionen imop Lite I-mop Lite är lättare än i-mop XL, vilket gör den till den minsta, lättaste maskinen i i-mop-utbudet.

Läs mer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer Atlas Copco Transportabla luftkompressorer XA(T,H)S 37-97 32-89 l/s, 1,9-5,3 m 3 /min, vid 7-12 bar(e), 102-175 psig Serie 7 Ett fullständigt sortiment utformat för att ge så nöjda kunder som möjligt Kompressorerna

Läs mer

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv Pump från M-tec brukspump P50! Allsidig pump med kapacitet upp till 150 l/min. Pumplängd upp till 120 meter och pumphöjd upp till 40 meter med 30 bars max tryck. Enkel att

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

Blast-serien Den nya generationen blästerskåp

Blast-serien Den nya generationen blästerskåp Blast-serien Den nya generationen blästerskåp Den nya generationen blästerskåp i BLAST-serien kan kombineras och utformas som man önskar. Man kan sätta upp skåpet på väggen eller placera från injektorblästring

Läs mer

Slangreparation och underhåll

Slangreparation och underhåll Slangreparation och underhåll Stort sortiment från en enda leverantör Unika hållbara konstruktioner Snabba och tillförlitliga prestanda Typ Antal modeller Sida Provtryckningspumpar 2 9.2 Rörfrysar 2 9.3

Läs mer

PLATINUM RIDER 4T 10W-40

PLATINUM RIDER 4T 10W-40 PLATINUM RIDER 4T 10W-40 Modern, delsyntetisk olja som gör det möjligt att uppnå motorcykelns maximala prestanda. Passar motorcyklar, skotrar och fyrhjulingar av de modernare slaget. Oljan garanterar enkel

Läs mer

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN skräddarsydda arbetsstolar REAL 9000 PLUS REAL 9000 PLUS EL ETT modulsystem fyra basmodeller En modern arbets-/specialstol

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Förslutning för alla behov Effektiv, pålitlig och användarvänlig Hela cirkulationen av sterilgods måste tas i

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Ismaskiner Istransportsystem

Ismaskiner Istransportsystem Ismaskiner Istransportsystem Iskubmaskiner Serie KL Spraysystem, luft eller vattenkyld. Porkka KL iskubmaskiner med spraysystem. Hela istärningar. Maskinerna är tillverkade i rostfritt stål, undantag för

Läs mer

People. Passion. Performance. CPPG Bärbara generatorer Tillförlitlig kraft för tuffa jobb

People. Passion. Performance. CPPG Bärbara generatorer Tillförlitlig kraft för tuffa jobb People. Passion. Performance. CPPG Bärbara generatorer Tillförlitlig kraft för tuffa jobb KRAFT DU KAN LITA PÅ Alla bygg- och anläggningsprojekt ställer olika krav. Chicago Pneumatics kompletta utbud av

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

TrioClip (tillbehör) Tre olika klippsystem i en maskin. På våra CTtraktorer

TrioClip (tillbehör) Tre olika klippsystem i en maskin. På våra CTtraktorer NY! TC 138 är en användarvänlig traktor, perfekt för villaägare med små till mellanstora trädgårdar. Traktorn har utmärkt uppsamling av såväl gräsklipp som löv, vilket ger prydliga klippresultat. Den rymliga,

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

Sweepmaster 1200 / 1500 RH. För ekonomisk sopsugning av större ytor

Sweepmaster 1200 / 1500 RH. För ekonomisk sopsugning av större ytor Sweepmaster 1200 / 1500 RH För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Sweepmaster 1200 / 1500 RH Förenkla sopningen! Perfekt rengöring

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

Kombimaskin för städning av stora ytor

Kombimaskin för städning av stora ytor finns i tre versioner; diesel, gasol eller batteri. Maskinen ersätter de miljökrävande hydrauliska lösningarna med det senaste inom elektronisk motordrivning och ger en effektiv, högpresterande städmaskin.

Läs mer

442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING

442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING 442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING Enkel Varför använda Chestertons delade tätningar? Patronkonstruktionen ger enklare installation

Läs mer

Invacare. Enkel att använda, enkel att hantera!

Invacare. Enkel att använda, enkel att hantera! Invacare Enkel att använda, enkel att hantera! Invacare Storm 4 har tagits fram för att uppfylla högt ställda krav avseende funktion, möjlighet att konfigurera och möjlighet att anpassa. Den är inte bara

Läs mer

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning.

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning. NCH NCH är en ledande leverantör av - industriell hygien produkter, rengörings- och underhållslösningar. Över 500,000 kunder varje år Utvecklar, tillverkar och levererar över 100,000 produkter Omsätter

Läs mer

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO VARIOMATIC SKRIDAR. ASFALTLÄGGARENS SJÄL. Skriden är asfaltläggarens viktigaste del, och har avgörande betydelse för beläggningskvaliteten. Volvo Variomatic

Läs mer

BLAST-serien. Den nya generationen blästerskåp

BLAST-serien. Den nya generationen blästerskåp BLAST-serien Den nya generationen blästerskåp Den nya generationen blästerskåp i BLAST-serien kan kombineras och utformas som man önskar. Man kan sätta upp skåpet på väggen eller placera det på en ställning

Läs mer

Who the is Dustcontrol?

Who the is Dustcontrol? Who the is Dustcontrol? Bara proffs känner till våra stoftavskiljare Känner du till Dustcontrol? Grattis! Det betyder att du är ett riktigt proffs som ställer höga krav på din utrustning. Vi har i över

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

AquaLamell & AquaGuard

AquaLamell & AquaGuard AquaLamell & AquaGuard Pahléns automatiska poolskydd i elegant och anpassningsbar design. Sänker dina uppvärmningskostnader med upp till 80% som gynnar både miljö och dina driftskostnader. Säkerhet Godkänd

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

ATV Arbetsmodeller 2008 / 2009

ATV Arbetsmodeller 2008 / 2009 ATV Arbetsmodeller 2008 / 2009 Tekniska data Tekniska data Grizzly 700 Motortyp Insugsystem Cylindervolym Smörjsystem Tändsystem Startsystem Bränsletank Oljevolym Växellåda Transmission Slut transmission

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM

ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM DAB e.sybox tillkom efter en idé om ergonomisk teknik* och är utvecklad genom 37 års erfarenhet och kunskap inom mekanik och elektronik för pumpar. Det här är en ny PATENTERAD

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se SNABBHACK TYPHOON Anpassad för att producera alla sorters smet i olika grovlekar och med olika graders emulsion. Konstruktions fördelar Rostfritt utförande Hög kvalitet och pålitlig för produkter såsom

Läs mer

Ytbearbetning av betonggolv.

Ytbearbetning av betonggolv. Pålitlighet, förtroende, kvalitet, snabba reaktioner, flexibilitet och innovation är det våra kunder litar på. Och inte bara när det gäller ytbearbetning. Wacker Neuson är ledande inom området industriell

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. Alla belysningsprodukter i överblick.

Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. Alla belysningsprodukter i överblick. Belysning Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. 1. Belysning enligt dina behov. Drivna med bränsle, med mast, stativ eller fäst på en hållare våra

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

Degavvägare för alla degtyper

Degavvägare för alla degtyper Degavvägare 2 Degavvägare för alla degtyper I Glimeks sortiment med degavvägare finns rätt maskin för alla bagerier. Glimek erbjuder automatiska degavvägare med stor viktnoggrannhet och kapacitet från

Läs mer

BKE / BKE REV/ BKE SUPER

BKE / BKE REV/ BKE SUPER BKE / BKE / BKE SUPER KONSTEN I A T T V Å RD A LAND SK APET! BKE / BKE / BKE SUPER MULCH Maskinen som förskönar landskapet! Parker, fruktodlingar och grönytor behöver underhållas för att behålla sitt utseende

Läs mer

Modulärt sprutsystem utan kompromisser

Modulärt sprutsystem utan kompromisser TECHNOLOGY BY WAGNER Modulärt sprutsystem utan kompromisser FinishControl Lämplig för lösningmedelhaltiga och vattenbaserade material. Hög arbetshastighet tack vare Visco munstycke och Click & Paint. www.wagner-xvlp.com

Läs mer

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM Smart Praktisk Bärbar Gör livet enkelt. GENIE gasflaskan är en revolutionerande ny produkt från AGA. Med en elegant, bärbar design och smarta innehållsindikatorer

Läs mer

Greensmaster TriFlex-serien

Greensmaster TriFlex-serien Greensmaster Tillbehör -serien Greensmaster -serien Greensmaster -serien är den första åkgräsklipparen som klipper med samma precision som en gåmodell. Men det är inte allt. har utvecklats för bästa möjliga

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Bakmontering En kompakt och robust

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

ADSORPTIONS- AVFUKTARE

ADSORPTIONS- AVFUKTARE Vattenskador // Adsorptionsavfuktare VATTENSKADOR ADSORPTIONS- AVFUKTARE Våra adsorptionsavfuktare har länge varit riktmärke i branschen när det gäller torkresultat, energieffektivitet och kvalitet. Med

Läs mer

rar reglering av kompressor. Systemet är förberett för att kunna styra och kontrollera ett nätverk med upp till sex anslutna kompressorer.

rar reglering av kompressor. Systemet är förberett för att kunna styra och kontrollera ett nätverk med upp till sex anslutna kompressorer. NEWTON HÖGSTA PRESTANDA FÖR DE MEST KRÄVANDE LÖSNINGARNA NEWTON-serien är direktdrivna kompressorer för optimering av energiförbrukning. Låga varvtal och låg arbetstemperatur ger bästa prestanda och förlänger

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer MOVE or BE INNOVATIVA SKOLMÖBLER Justerbart fotstöd Opti+ skolbänk är utrustad med ett höjdjusterbart fotstöd som flyttas längs mittstolpen. Det justerbara

Läs mer

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 More care. Built in. VOLVOS KOMPAKTUTRUSTNING HYDRAULISKA RIVNINGSAGGREGAT HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 DE ENDA RIVNINGSAGGREGAT SOM BYGGTS EFTER VOLVOS KRAV Volvos serie med rivningsaggregat

Läs mer

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV Getinge SJUKHUSAUTOKLAV 2 Getinge GETINGE PRESENTERAR DEN NYA GENERATIONENS AUTOKLAVER Nya Getinge är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket inom infektionskontroll. Autoklaver

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM Ligg steget före. ProCore 648 Innovativ placering av hjulen Effektiv luftning Hög produktivitet Djup luftning av hög kvalitet TrueCore markföljningssystem

Läs mer

Silent Gliss Rullgardiner

Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss fördelar De rena linjerna kompletterar modern arkitektur och inredning perfekt. Rullgardiner ger maximal avbländning och kan vid behov döljas helt. Kvalitet och garanti

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Bekväm, kraftfull och effektivt för ett renare resultat Säkert och bekvämt arbete: Det ergonomiska och ryggvänliga sätet garanterar att föraren kan arbeta

Läs mer

Maskininformation vm-1200

Maskininformation vm-1200 VM-1200 INFO AMADA MACHINE TOOLS är ett välkänt begrepp för industriaktörer världen över. Företaget leder utvecklingen av såväl sågmaskiner som sågblad och har ett av världens största sortiment av bimetall-

Läs mer

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET EN SE PROFESSIONELL PÅLITLIGHET Trima Compact TM TRIMAS LASTARSERIE FÖR KOMPAKTTRAKTORER C 4C 6C 8C REJÄLA, SÄKRA TRIMA. Hög produktivitet och suverän ergonomi varje dag, år ut och år in det är vad Trimas

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

Perfekta ytor enkelt och snabbt

Perfekta ytor enkelt och snabbt Festool, Wendlingen (Tyskland) Oktober 2016 Pressmeddelande för fackpressen Infoline för läsare Tooltechnic Systems Sverige AB Box 9122 SE - 200 39 Malmö Tel. +46 40 67 010 00 Fax +46 40 67 010 39 www.festool.se

Läs mer

Spakstyrda åkgräsklippare

Spakstyrda åkgräsklippare Spakstyrda åkgräsklippare Toro GrandStand -åkgräsklippare som man står på GrandStand -åkgräsklippare för kommersiellt bruk som man står på. Åkgräsklippare som man står på blir alltmer populära. Fler landskapsskötare

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer