Parken mitt i Västra Hamnen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Parken mitt i Västra Hamnen"

Transkript

1 Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns.

2 2 PARKEN Antal bostadsrätter: 143 st Storlekar: 1 4 rum och kök Inflyttning: påbörjas 20 Mitt i Malmös mest spännande stadsdel Inflyttning påbörjas 20 Västra Hamnen är en av landets mest attraktiva adresser och det är lätt att förstå varför. Närheten till havet, levande gaturum och spännande arkitektur ger en unik och inbjudande känsla. Det nya kvarteret Parken byggs i hjärtat av Västra Hamnen, intill Turning Torso och mitt emot Varvspar ken. Kvarteret kommer att präglas av grönska med parklik nande entréplatser och prunkande innergårdar. Husen byggs enligt strikta miljöregler och hela området miljöcertifieras. Första kvarteret består av två bostadsrättsföreningar med totalt 143 lägenheter. I kvarteret kommer också en förskola att byggas. En växande stadsdel I Västra Hamnen finns all tänkbar service för ett bekvämt boende: förskolor, grund- och gymnasieskolor, apotek, butiker och tre stora livs- medelsbutiker. Här finns också gott om restauranger och caféer och servicen byggs ut i takt med att stadsdelen växer. Till Malmö city och centralstationen är det promenadavstånd. Sport, lek & kultur Mitt över gatan från Parken, i Varvsparken, finns den omtalade Sollekplatsen en inspirerande lekplats för både stora och små. Varvsparken erbjuder också härliga grönytor för lek och spel. I Västra Hamnen finns mängder av aktiviteter och här arrangeras allt från konserter, dans och teater till beachvolleyboll, segling och andra vattensporter. Bara ett stenkast från kvarteret ligger Stapelbäddsparken, Nordeuropas största skejtarena i betong. I Kockum Fritid finns gym, ishall, simbassäng och möjlighet att utöva flera olika racket- och bollsporter. Alltid nära havet Längs vattnet runt Västra Hamnen går Sundspromenaden som har blivit hela Malmös favoritplats sommartid. Här finns härliga trädäck med badbryggor. I slutet av promenaden ligger Scaniabadet här kan du njuta av solen på det stora soldäcket eller ta ett dopp i djuphavsbadet eller varför inte ett träningspass på utegymmet?

3 Santiago Calatravas mästerverk Turning Torso. 3

4 4 Livet i Parken Med bostadsmässan Bo01 lades grunden till denna spännande och havsnära stadsdel. Inget kvarter är det andra likt och att det inte finns någon biltrafik skapar en rofylld stämning. Parken blir ett urbant och miljösmart kvarter där människor mår bra. På den mysiga innergården finns plats att umgås med vänner, familj och grannar. Här finns odlingslotter där du kan odla grönsaker och en cykelpool där du kan låna cykel och ta dig till jobbet. Smidigt och enkelt tar du hissen ner och lämnar barnen på förskolan i kvarteret. Att bo i Parken är att ha nära till allt. Nära till havsbad. Nära till våfflor. Nära till vardagslyx. Flytta hit du med och njut av en närmare och enklare vardag. Fakta! Bostadsområdet Parken ska bli BREEAM-certifierat. Det innebär att höga krav på hållbarhet ska uppfyllas genom hela bygget. Läs mer på breeam.org

5 Västra Hamnen inspirerar med spännande arkitektur och unik stadsplanering i en hållbar, havsnära miljö. 5

6 6 LÄGENHETERNA Balkong eller uteplats Ekparkett Diskmaskin & mikrovågsugn Induktionshäll & varmluftsugn 5 års garanti på vitvaror Köks- och badrumsinredning från IKEA 143 lägenheter söker hemlängtare En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. Parken består av ett kringbyggt flerbostadshus i fem till åtta våningar med totalt 143 lägenheter. Från de övre våningsplanen får man milsvid utsikt över Västra Hamnen och vidare ut mot Öresund. Den gemensamma gården blir grön med plats för både lek, umgänge och avkoppling. Genomtänkta lägenheter Lägenheterna är ca kvm fördelade på 1 4 rok. Välplanerade bostäder med genomtänkta planlösningar där varje kvadratmeter används på bästa sätt. Här finns inga onödiga eller svårmöblerade ytor. Samtliga lägenheter har fransk balkong, balkong eller uteplats. Färg, form och funktion Köken är välutrustade med energisnåla vitvaror som t ex induktionshäll och diskmaskin. Naturligtvis kommer köksinredningen från IKEA. Väggarna är vitmålade och på golven ligger slitstark ekparkett. De helkaklade badrummen får duschväggar i glas, kommod och tvättmaskin & torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna.

7 Välplanerad etta om ca 36 kvm Sovalkov med bra förvaring Helkaklat badrum med duschväggar i glas och kombimaskin Öppet mellan kök och vardagsrum Balkong i härligt söderläge Välutrustat kök med inredning från IKEA Kvadratsmart trea om ca 4 kvm Sovrum med bra förvaring Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare Välutrustat kök med inredning från IKEA Välplanerat sovrum i vinkel Öppet mellan kök och vardagsrum Skyddad indragen balkong

8 8 Välutrustat & genomtänkt Inredningen i kök och badrum i alla våra bostäder kommer från IKEA. Det gör det enkelt för dig att komplettera vid behov. Uttrycket är modernt och stilrent. Badrummet har vitt kakel, svart klinkers och vit kommod. Köket är vitt med svart bänkskiva och vitt kakel. Alla lägenheter har inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Den som vill sätta sin personliga prägel på inredningen och köper i tidigt skede kan göra ett antal val i kök och badrum till exempel välja andra luckor, handtag eller kakel och klinkers. För att göra det så enkelt som möjligt tar vi fram en inredningskatalog med de val som gäller för just din lägenhet. 3D Gör dina egna inredningsval & sätt din prägel! 3D 3D

9 9 3D 3D Bekvämt boende När vi bygger nya bostäder tar vi ansvar för att du ska kunna bo bekvämt och att allt fungerar från ditt frukostbord till din odlingslott. Parkering Parkeringsplatser finns i garage under husen. Uthyrning sker i turordning i respektive förening. Förråd Till varje lägenhet hör ett förråd. Cykeln går att ställa i cykelställ på gården eller i garaget. Ingår i månadsavgiften Värme och vatten Grundutbud med ca 15 tv-kanaler Bredband (100/100 Mbit/s) och abonnemang för IP-telefoni Trapphus och postboxar Postfack för inkommande post finns på entréplan i respektive hus. Tidningshållare finns vid lägenhetsdörren. Odlingslotter på gården Innergården blir grön och ombonad med vackra planteringar och stenläggningar. Här planeras för ett antal odlingslotter som du som boende kan få tillgång till. Boende med låg miljöpåverkan Våra hus byggs i betong som är ett material med många fördelar. Det är hållbart och ljudisolerat vilket skapar en tyst och behaglig känsla i rummen. Husen är välisolerade vilket sparar energi vid uppvärming. Vi har också valt miljöklassade vitvaror som gör att du sparar el.

10 10 Lär känna ditt nya område! Välkommen till Parken! Här växer ett helt nytt kvarter fram, mitt i Västra hamnen, nära havet och bara några minuter från Malmö Centrum. Allt du behöver i form av butiker, service, nöjen, skolor och lekparker finns på promenadavstånd. Scaniaparken 2 Västra Hamnen 1 Östra Varvsgatan 1 Dania parken Sundspromenaden Bo01 1 Bo01 Västra Varvsgatan Flaggskeppsgatan Varvsparken Lilla Varvsgatan Bomgatan PARKEN Lilla Varvsgatan Dockan 1 Dockplatsen 6 1 Stora Varvsgatan Stapelbäddsgatan 8 Västra Varvsgatan Stora Varvsgatan PARKEN 1 Badplats 9 Gymnasieskola Restaurang 2 Utegym 10 Malmö högskola 1 Café 3 Turning Torso 11 Skånes Dansteater 18 Busshållplats 4 ICA Maxi 12 Stapelbäddsparken 19 Sollekplatsen 5 Systembolag 13 Ishall 20 Gym 6 Vårdcentral 14 Badhus 21 Apotek Förskola 15 Kockum Fritid 22 Green matmarknad 8 Grundskola

11 11 Vill du veta mer? Har du frågor om bostäderna i Parken? Hör av dig till Emma Komstedt på Nytt Hem, telefon eller Gå på visning Välkommen in på ikanobostad.se. Där hittar du våra aktuella visningslägenheter och visningstider. Gör ett besök och få en bra känsla för hur en nybyggd Ikanolägenhet ser ut. Du kan också gå på virtuell visning i två av våra lägenheter i Parken. Välkommen på visning! Inredningshjälp Du som köper en lägenhet hos Ikano Bostad, och är medlem i IKEA Family, har möjlighet att kostnadsfritt boka in ett möte med en heminredare på IKEA. De kan hjälpa dig att inreda till exempel ditt vardagsrum och sovrum. Snickarhjälp När du har flyttat in i din nya lägenhet ingår det en timmes snickarhjälp enklare montering som att sätta upp hyllor, tavelkrokar, takkrokar, väggfästen för tv etc.

12 VI BYGGER SMARTA HEM FÖR ALLA! FUNKTIONELLA HEM FÖR FUNGERANDE LIV En Ikanolägenhet är noga planerad från golv till tak, varje yta är där för att användas. Med andra ord: en kvadratsmart lägenhet för dig som vill ha råd att leva inte bara bo. Våra nybyggda lägenheter är ljusa och yteffektiva och har självklart köks- och badrumsinredning från IKEA. INREDNINGSINSPIRATION Med en ny lägenhet har du säkert behov av både inspiration och nya möbler. Ditt närmaste IKEA-varuhus ligger på Svågertorp, cirka km bort. ikanobostad.se SCHYSSTA VILLKOR Vi finns tillgängliga för dig och svarar på frågor under hela bostadsköpet och även efteråt. Våra nyproducerade lägenheter har ett fast pris så att du slipper budgivning. Schyssta villkor, helt enkelt! OMTANKE OCH ANSVAR Ett hem är mer än bara själva bostaden det är också allt som finns runt omkring. För att du ska trivas både i lägenheten och utanför dörren planerar vi noga för livet i bostadsområdet som växer fram. Ikano Bostad tar ansvar för att ställa om till ett mer hållbart samhälle. Ikano Bostad utvecklar, bygger, äger och förvaltar kvadratsmarta bostadsrätter och hyresrätter. Vi är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad och vi finns i tillväxtregionerna Stockholm, Mälardalen och Öresund. Våra projekt ligger ofta i redan bebyggda områden som har kommunikationer, affärer, skolor, nöjen, motionsmöjligheter och natur inom räckhåll.

Hej Hisingens klokaste!

Hej Hisingens klokaste! Naturnära, nytt och snyggt! Hej Hisingens klokaste! Nu bygger vi lägenheter för er vid Sjumilaskogen Från 3.918:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett

Läs mer

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd Låt humöret blomma flytta till Lomma Härliga bad, långa strandpromenader och livfullt hamnliv är bara några anledningar till att Lommaborna

Läs mer

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping!

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Plasknära Från 4.830:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

HYLLIE BOULEVARD DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ

HYLLIE BOULEVARD DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ HYLLIE BOULEVARD MKB FASTIGHETS AB HAR ETT KLIMATSMART BOSTADSHUS MED 81 HYRESBOSTÄDER SAMT ETT LSS-BOENDE UTMED HUVUDGATAN HYLLIE BOULEVARD Boulevardboende i Hyllie med världen

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

BOHUS DALAPLAN UPPSTICKARE MED NÄRHET!

BOHUS DALAPLAN UPPSTICKARE MED NÄRHET! UPPSTICKARE MED NÄRHET! BOHUS DALAPLAN MER CENTRALT ÄN DALAPLAN KAN MAN INTE BO I MALMÖ. HÄR STRÅLAR ALLA DELAR AV MALMÖ SAMMAN, DET GAMLA OCH DET ALLDELES NYA, DET OMEDELBARA STADSLIVET OCH DET GRÖNA.

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Fresta. En boendekostnad på 10.265:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

Nu ingår alla tre hus i samma förening!

Nu ingår alla tre hus i samma förening! u ingår alla tre hus i samma förening! Bofakta maj 2014 Innehåll 2 Inledning 2 Välkommen hem till Äppellunden 4-5 Välkommen till Bollebygd 6 Situationsplan 7 Inredningsval 8-9 Beskrivning 10-11 ägenhetsfördelning

Läs mer

Vill du bo granne med en hel park? Välkommen till Brf S:t Lars Park i Lund

Vill du bo granne med en hel park? Välkommen till Brf S:t Lars Park i Lund Vill du bo granne med en hel park? Välkommen till Brf S:t ars i und jut av fågelsången, lugnet och ett bekvämt boende nära city Vissa bostäder är vackrare och mer lockande än andra därför att de ligger

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro Hus Villan Vänern, vardagsrum Charmigt kvarter nära natur och bad Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten.

Läs mer

Pieplows växlar upp. s 8. där Malmö möter havet. Sommarlovsmorgon i marinan s 4. Passion för kalkon s 5. JM satsar på smarta kvadrat s 6

Pieplows växlar upp. s 8. där Malmö möter havet. Sommarlovsmorgon i marinan s 4. Passion för kalkon s 5. JM satsar på smarta kvadrat s 6 Ett nyhetsbrev från Öresundsregionens mest expansiva område där Malmö möter havet Pieplows växlar upp s 8 Sommarlovsmorgon i marinan s 4 Passion för kalkon s 5 JM satsar på smarta kvadrat s 6 N u m m e

Läs mer

NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM

NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM Ditt nya hem är bara ditt Doften av nybyggt. Känslan av att flytta in där ingen annan har bott. Att kunna sätta din egen prägel på hemmet, redan innan du flyttat in. Stora

Läs mer

Masthusen Masttorget 6. Effektivt och flexibelt i Nordens första hållbarhetscertificerade stadsdel

Masthusen Masttorget 6. Effektivt och flexibelt i Nordens första hållbarhetscertificerade stadsdel Masthusen Masttorget 6 Effektivt och flexibelt i Nordens första hållbarhetscertificerade stadsdel Ny stadsdel med hållbarhetsfokus En ny mötesplats i Malmö Nu bygger vi en ny mötesplats med stort fokus

Läs mer

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Arkitektritade hus på bästa adress I kvarteret Loket i Nynäshamn växer ett attraktivt bostadsområde fram. Nära natur, havsbad och bara ett stenkast från pendeltågssstationen

Läs mer

Nya tider i Kockums maskinhallar

Nya tider i Kockums maskinhallar 2012 Nya tider i Kockums maskinhallar s 6 Stencool konst på torget s 8 Råa rätter s 12 Centralt boende lockar s 22 Nu kan man vila ögonen på Claes Hakes stenskulptur Arch som förgyller Dockplatsen med

Läs mer

Gå med + www.plushuset.com

Gå med + www.plushuset.com Gå med + Tanken med Plushuset är ganska enkel. Du som hyr kontor här ska alltid få lite extra i form av service, valmöjligheter och lägre hyra. Första inflyttning är planerad att ske vid årsskiftet 2015/16.

Läs mer

Pilsbo - Sigtuna. Radhusen har ett säreget uttryck som både smälter in och blir individuellt.

Pilsbo - Sigtuna. Radhusen har ett säreget uttryck som både smälter in och blir individuellt. Pilsbo - Sigtuna Svensk-brittiska familjen Wahlberg-Miller flyttade till sitt nya hus från England familjen Lang-Lindqvist bara någon kilometer. Men deras gemensamma mål var ett enkelt boende, som de nu

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

Vi bygger unika bostäder i nya Vilbergen

Vi bygger unika bostäder i nya Vilbergen Vi bygger unika bostäder i nya Vilbergen Conlega Solstenen 1 Innehåll 04 06 14 18 1 3 5 6 Natursköna och trygga Vilbergen Välkommen hem! Planritningar Inredning original Inredning tillval Prislista Att

Läs mer

Innehållsförteckning. 1. Hyreskontrakt och hemförsäkring. 2. Besiktningsprotokoll. 3. Områdeskarta. 4. Före din inflyttning. 5. Dags för inflyttning

Innehållsförteckning. 1. Hyreskontrakt och hemförsäkring. 2. Besiktningsprotokoll. 3. Områdeskarta. 4. Före din inflyttning. 5. Dags för inflyttning Välkommen...till din nya lägenhet och som hyresgäst hos Vänersborgsbostäder. Vi är glada för att du har valt oss som hyresvärd och vi hoppas att du kommer trivas i din lägenhet! Vi har en vision att vara

Läs mer

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25 Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2-12 Korstagatan 15-25 2 Härligt boende i Kumlas nya kvarter Känslan av att allt är nytt,

Läs mer

hyresrätten Hemma hos Ut i världen Hyresrättens historia från mitten av 1700-talet till idag ett temamagasin från ernst rosén

hyresrätten Hemma hos Ut i världen Hyresrättens historia från mitten av 1700-talet till idag ett temamagasin från ernst rosén hyresrätten ett temamagasin från ernst rosén Hemma hos Vi besöker tre familjer i hyresrätt Hyresrättens historia från mitten av 1700-talet till idag Ut i världen hur hyr man en bostad i ett annat land?

Läs mer

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 Juni 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Snart är det dags att bygga om huset på Vasagatan 9. Sedan årsskiftet har vi genom nyhetsbrev informerat dig och dina grannar om planerna och hur de kommer att

Läs mer

48 NYA LÄGENHETER. Vi vann kristallen! KANONEN en miljöbyggd förskola. Kommunens FÖRSTA NATTIS. Tosterö: Fastighetsbranschens. pris för hög service

48 NYA LÄGENHETER. Vi vann kristallen! KANONEN en miljöbyggd förskola. Kommunens FÖRSTA NATTIS. Tosterö: Fastighetsbranschens. pris för hög service En tidning utgiven av Strängnäs Bostads AB, Strängnäs Fastighets AB 2014 Tosterö: 48 NYA LÄGENHETER Vi vann kristallen! KANONEN en miljöbyggd förskola Kommunens FÖRSTA NATTIS Fastighetsbranschens pris

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt med markplan på uteplatsen och hörnläge. Goda kommunikationer och cykelavstånd

Läs mer

I Mellankrigssverige såg det betydlig annorlunda ut jämfört med i dag. Livet i storstaden var fattigt, och man bodde trångt i undermåliga bostäder

I Mellankrigssverige såg det betydlig annorlunda ut jämfört med i dag. Livet i storstaden var fattigt, och man bodde trångt i undermåliga bostäder RU N DT U R f ö l j m ed på en resa i vå r vä rld fa m i l j eb o s tä d er 2010 2011 H i s to r i e n b ö r ja d e 1936 I Mellankrigssverige såg det betydlig annorlunda ut jämfört med i dag. Livet i storstaden

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer