Parken mitt i Västra Hamnen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Parken mitt i Västra Hamnen"

Transkript

1 Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se MURRÖNAN BOSTADSRÄTTER ANTAL LÄENHETER 66 ANTAL RUM 1 4 rok, ca kvm INFLYTTNIN 2016 Hiss och garage finns.

2 2 Brf Murgrönan Antal bostadsrätter: 66 st Storlekar: 1 4 rum och kök Inflyttning: påbörjas 2016 Mitt i Malmös mest spännande stadsdel Inflyttning påbörjas 2016 Västra Hamnen är en av landets mest attraktiva adresser och det är lätt att förstå varför. Närheten till havet, levande gaturum och spännande arkitektur ger en unik och inbjudande känsla. Det nya kvarteret Parken byggs i hjärtat av Västra Hamnen, intill Turning Torso och mitt emot den nyanlagda Varvspar ken. Kvarteret kommer att präglas av grönska med parklik nande entréplatser och prunkande innergårdar. Husen byggs enligt strikta miljöregler och hela området miljöcertifieras. Först ut i Parken är Brf Murgrönan med 66 välplanerade bostäder om 1 4 rum och kök. En växande stadsdel I Västra Hamnen finns all tänkbar service för ett bekvämt boende: förskolor, grundoch gymnasieskolor, apotek, butiker och tre stora livsmedelsbutiker. Här finns också gott om restauranger och caféer och servicen byggs ut i takt med att stadsdelen växer. Till Malmö city och centralsta tionen är det promenadavstånd. Sport, lek & kultur Mitt över gatan från Parken, i Varvsparken, finns den omtalade Sollekplatsen en inspirerande lekplats för både stora och små. Varvsparken erbjuder också härliga grönytor för lek och spel. I Västra Hamnen finns mängder av aktiviteter och här arrangeras allt från konserter, dans och teater till beachvolleyboll, segling och andra vattensporter. Bara ett stenkast från kvarteret ligger Stapelbäddsparken, Nordeuropas största skejtarena i betong. I Kockum Fritid finns gym, ishall, simbassäng och möjlighet att utöva flera olika boll- och racketsporter. Alltid nära havet Längs vattnet runt Västra Hamnen går Sundspromenaden som har blivit hela Malmös favoritplats sommartid. Här finns härliga trädäck med badbryggor. I slutet av promenaden ligger Scaniabadet här kan du njuta av solen på det stora soldäcket eller ta ett dopp i djuphavsbadet eller varför inte ett träningspass på utegymmet?

3 3 Västra Hamnen inspirerar med spännande arkitektur och unik stadsplanering i en hållbar, havsnära miljö. Santiago Calatravas mästerverk Turning Torso sett från Kvarteret Parken.

4 4 Livet i området Västra Hamnen har blivit symbolen för det nya och dynamiska Malmö. Hit kommer människor från hela världen för att strosa runt i den unika miljön och inspireras av den innovativa stadsplaneringen. Med bostadsmässan Bo01 lades grunden till denna spännande och havsnära stadsdel. Inget kvarter är det andra likt och avsak naden av trafik skänker en rofylld, inbjudande stämning. De boende uppskattar närheten till staden, samtidigt som man har havet som närmaste granne. Här finns allt inom promenadavstånd: butiker, restauranger, caféer, bad, motionsmöjligheter, parker, lekplatser, skolor och service.

5 5 Lotta Sandberg, boende i området. Det här blir svårt att toppa Kim Au driver den populära kaffebaren Latiato i Västra Hamnen. lassigt i hamnen Det finns gott om små smultronställen i Västra Hamnen. Ett relativt nytt är glass- och kaffebaren Latiato på Västra Varvsgatan ett stenkast från Kvarteret Parken. Kim Au är en Malmökille och entrepre nör som såg en möjlighet att öppna en sushibar i Västra Hamnen. Men när han och hans kompanjon tog över butikslokalen på Västra Varvsgatan fanns där redan utrustning för att göra glass. Vi tyckte det verkade häf tigt och läget gör att glass säljer bra här i Västra Hamnen. Så vi började helt enkelt lära oss hur man tillverkar glass istället. Hantverksmässig tillverkning Att tillverka italiensk glass är dock inget man lär sig behärska över en natt. Det är faktiskt en hel del matematik för att få rätt balans mellan ingredienserna, säger Kim. Vi försöker använda så mycket färsk frukt som möjligt och helst frukt som är i säsong eftersom den smakar bäst. Och alla frukter kräver olika mängder socker, mjölk och grädde. En annan viktig faktor är att ha bra glassmaskiner som fryser och vispar glassen rätt. Kim och hans kollegor tillverkar en stor variation av annorlunda och exotiska smaker, bl a glass med smak av grönt te och asiatisk litchifrukt. Favoritsmaken just nu är Mojito en glassvariant av den kubanska drinken som görs på sockerrörsjuice, lime och mynta blad. En härlig törstsläckare i sommarvärmen, försäkrar Kim. Nytt försök med sushi Kim har inte övergett tanken på att servera sushi och när vintern är här så minskar naturligtvis glassförsälj ningen. Vi kommer att ha glass även på vintern, men komplettera med sushi och annan asiatisk mat. Folk här i Västra Hamnen gillar att testa nya grejer så jag tror det kommer att funka bra! Lotta Sandberg, 32 år kommer från början från Hässleholm men har hunnit flytta runt en hel del. Nu har hon funnit sig tillrätta i Västra Hamnen. Jag hade en del förutfattade meningar om att det skulle vara lite för fancy och till rättalagt här, men jag trivs väldigt bra. Allt är väldigt bekvämt och jag gillar lugnet. Det är nära stan, men ändå inte lika stressigt som inne i city. Samtidigt finns det mesta jag behöver här i närheten, som restauranger och butiker. Vi har t ex Espressohouse, Vespa och Albatross. Lotta tycker om att motionera och här finns både utegym och gott om löpslingor. Det är helt underbart att ha havet in på knuten och jag gillar att ta löprundor längs med vattnet. Älskar mångfalden Malmö är en stor liten stad med ett rikt utbud. Man kan lätt röra sig mellan olika stämningar och olika områden, och det finns alltid något att hitta på säger Lotta. Enda problemet blir att fundera ut vart hon ska ta vägen nästa gång hon vill röra på sig. Att flytta härifrån kommer att bli jättesvårt! Västra Hamnen är svårt att toppa, avslutar Lotta.

6 6 Lägenheterna Balkong eller uteplats Ekparkett Diskmaskin & mikrovågsugn Induktionshäll & varmluftsugn 5 års garanti på vitvaror Köks- och badrumsinredning från IKEA 66 lägenheter söker hemlängtare En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. Brf Murgrönan består av ett flerbostadshus i fem till åtta våningar med totalt 66 lägenheter. Från de övre våningsplanen får man milsvid utsikt över Västra Hamnen och vidare ut mot Öresund. Den gemensamma gården blir en grön entré till Varvsparken som fungerar som en förlängning av gården med plats för både lek, umgänge och avkoppling. På gården kommer det finnas odlingslotter för möjlighet till egen stadsodling. enomtänkta lägenheter Lägenheterna är ca kvm fördelade på 1 4 rum och kök. Välplanerade bostäder med genomtänkta planlösningar där varje kvadratmeter används på bästa sätt. Här finns inga onödiga eller svårmöblerade ytor. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats, vissa med möjlighet till inglasning. Färg, form och funktion Köken är välutrustade med energisnåla vitvaror som t ex induktionshäll och diskmaskin. Naturligtvis kommer köksinredningen från IKEA. Väggarna är vitmålade och på golven ligger slitstark ekparkett. De helkaklade badrummen får duschväggar i glas, kommod och tvättmaskin & torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna.

7 PARKEN ETT 2 rok 59 m² LH , , , , , , Välplanerad tvåa, ca 59 kvm Balkong i härligt västerläge Sovrum Välutrustat kök med inredning från IKEA, fönster i två väderstreck Balkong L ST KM Vardagsrum Hall Wc/dusch PARKEN ETT 1 rok 36,2 m² DM Mikro Kök LH , , , , , , K/F Öppet mellan kök och vardagsrum Helkaklat badrum med kombimaskin Kvadratsmart etta, ca 36 kvm Helkaklat badrum med kombimaskin Sovalkov med bra förvaring PARKEN ETT 4 rok 81 m² Yteffektiv fyra, ca 81 kvm LH , , , Fransk balkong Fransk balkong Öppet mellan kök och vardagsrum Hall Wc/ dusch L F K Välutrustat kök med inredning från IKEA KM ST Sovalkov Kök Mikro DM K/F Vardagsrum/kök äst-wc ST Vardagsrum Wc DM Mikro Tr 3 Lilla Varvsgatan Wc/ dusch Tr 2 Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare Tr 1 Välutrustat kök med inredning från IKEA Balkong Balkong i bästa söderläge Hall 13 kvm entréplan tr. 6 tr. 5 tr. 4 tr. 3 tr. 2 tr. 1 tr. 0 tr. Västra Varvsgatan TT TM L Sovrum 1 Stort sovrum med bra förvaring & egen utgång till balkongen N Sovrum 3 Sovrum 2 Stor balkong i söder Balkong Lilla Varvsgatan Tr 2

8 8 Välutrustat & genomtänkt Inredningen i kök och badrum i alla våra bostäder kommer från IKEA. Det gör det enkelt för dig att komplettera vid behov. Uttrycket är modernt och stilrent. Badrummet har vitt kakel, gråsvart klinkers och vit kommod. Köket är vitt med svart bänkskiva och vitt kakel. Alla lägenheter har inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Den som vill sätta sin personliga prägel på inredningen och köper i tidigt skede kan göra ett antal val i kök och badrum till exempel välja andra luckor, handtag eller kakel och klinkers. För att göra det så enkelt som möjligt tar vi fram en inredningskatalog med de val som gäller för just Brf Murgrönan. 3D ör dina egna inredningsval & sätt din prägel! 3D 3D

9 9 3D 3D Bekvämt boende När vi bygger nya bostäder tar vi ansvar för att du ska kunna bo bekvämt och att allt fungerar från din bostad och hela vägen ut till parkeringsplatsen. Parkering I föreningen finns parkeringsplatser i garaget under huset. Uthyrning sker i turordning. Förråd Till varje lägenhet hör ett förråd. Cykeln går att ställa i cykelställ på gården. Ingår i månadsavgiften Värme och vatten Basutbud TV Bredband och IP-telefoni Trapphus och postboxar Postfack för inkommande post finns på entréplan i respektive hus. Tidningshållare finns vid lägenhetsdörren. Stadsodling på gården Innergården blir grön och ombonad med vackra planteringar och stenläggningar. Här planeras för en stadsodling med ett antal odlingslotter som du som boende kan få tillgång till. Boende med låg miljöpåverkan 3D Våra hus byggs i betong som är ett material med många fördelar. Det är hållbart och ljudisolerat vilket skapar en tyst och behaglig känsla i rummen. Husen är välisolerade vilket sparar energi vid uppvärming. Vi har också valt miljöklassade vitvaror som gör att du sparar el.

10 10 Lär känna ditt nya område! Välkommen till Parken! Här växer ett helt nytt kvarter fram, mitt i Västra hamnen, nära havet och bara några minuter från Malmö Centrum. Allt du behöver i form av butiker, service, nöjen, skolor och lekparker finns på promenadavstånd. Scaniaparken 2 Västra Hamnen 1 Östra Varvsgatan 1 Dania parken Sundspromenaden Bo01 1 Bo01 16 Västra Varvsgatan Flaggskeppsgatan 19 Varvsparken 1 Lilla Varvsgatan Bomgatan PARKEN Lilla Varvsgatan 12 Stapelbäddsgatan Dockan Dockplatsen 6 1 Stora Varvsgatan Västra Varvsgatan Stora Varvsgatan Brf Murgrönan Förskola 14 Badhus 1 Badplats 8 rundskola 15 Kockum Fritid 2 Utegym 9 ymnasieskola 16 Restaurang 3 Turning Torso 10 Malmö högskola 1 Café 4 ICA Maxi 11 Skånes Dansteater 18 Busshållplats 5 Systembolag 12 Stapelbäddsparken 19 Sollekplatsen 6 Vårdcentral 13 Ishall

11 11 Vill du veta mer? Har du frågor om bostäderna i Parken? Hör av dig till Emma Komstedt på Nytt Hem, telefon eller emma@nytthemnyproduktion.se å på visning Välkommen in på ikanobostad.se där hittar du våra aktuella visningslägenheter och visningstider. ör ett besök och få en bra känsla för hur en nybyggd Ikanolägenhet ser ut. Du kan också gå på virtuell visning i två av våra lägenheter i Brf Murgrönan. Välkommen på visning! Inredningshjälp Du som köper en lägenhet hos Ikano Bostad, och är medlem i IKEA Family, har möjlighet att kostnadsfritt boka in ett möte med en heminredare på IKEA. De kan hjälpa dig att inreda till exempel ditt vardagsrum och sovrum. Hantverkshjälp När du har flyttat in i din nya lägenhet ingår det en timmes hantverkshjälp enklare montering som att sätta upp hyllor, tavelkrokar, takkrokar, väggfästen för tv etc.

12 Vi bygger smarta hem för alla! funktionella hem för fungerande liv En Ikanolägenhet är noga planerad från golv till tak, varje yta är där för att användas. Med andra ord: en kvadratsmart lägenhet för dig som vill ha råd att leva inte bara bo. Våra nybyggda lägenheter är ljusa och yteffektiva och har självklart köks- och badrumsinredning från IKEA. inredningsinspiration Med en ny lägenhet har du säkert behov av både inspiration och nya möbler. Ditt närmaste IKEA-varuhus ligger på Svågertorp, cirka km bort. ikanobostad.se schyssta villkor Vi finns tillgängliga för dig och svarar på frågor under hela bostadsköpet och även efteråt. Våra nyproducerade lägenheter har ett fast pris så att du slipper budgivning. Schyssta villkor, helt enkelt! omtanke och ansvar Ett hem är mer än bara själva bostaden det är också allt som finns runt omkring. För att du ska trivas både i lägenheten och utanför dörren planerar vi noga för livet i bostadsområdet som växer fram. Ikano Bostad tar ansvar för att ställa om till ett mer hållbart samhälle. Ikano Bostad utvecklar, bygger, äger och förvaltar kvadratsmarta bostadsrätter och hyresrätter. Vi är en del av Ikano roup som ägs av familjen Kamprad och vi finns i tillväxtregionerna Stockholm, Mälardalen och Öresund. Våra projekt ligger ofta i redan bebyggda områden som har kommunikationer, affärer, skolor, nöjen, motionsmöjligheter och natur inom räckhåll.

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

Ett skönare stadsliv på Elinegård

Ett skönare stadsliv på Elinegård Ett skönare stadsliv på Elinegård Anmäl intresse nu! Visionen Elinegård 3 Hemlängtare sökes 4 Noga genomtänkt Om Ikano Bostad 2 Elinegård på Limhamn Inflyttning höst/vinter 201 Granne med Djupadal på Limhamn

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Brf Humle, Parken. Allt om ditt nya hem Din nya bostad. ikanobostad.se

Brf Humle, Parken. Allt om ditt nya hem Din nya bostad. ikanobostad.se Allt om ditt nya hem Din nya bostad Brf umle, Parken 3D Kontakt: ytt em Emma Komstedt, Reg. Fastighetsmäklare 040-691 82 81, emma.komstedt@nytthem.se ikanobostad.se Välkommen till Parken 3 Situationsplan

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Hitta lugnet nära city

Hitta lugnet nära city Läs mer på ikanobostad.se Hitta lugnet nära city URSVIK Brf Kaffestugan, Tehuset och Ursvikskulle i Sundbyberg ANTAL LÄGENHETER 332 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 27 90 kvm INFLYTTNING 2014 2016 Lägenheterna har

Läs mer

Kryssmasten 3. Hyresrätter i Parken, Västra Hamnen KRYSSMASTEN 3. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter

Kryssmasten 3. Hyresrätter i Parken, Västra Hamnen KRYSSMASTEN 3. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter Allt om din nya bostad! Kryssmasten 3 Hyresrätter i Parken, Västra Hamnen KRYSSMASTEN 3 HYRESRÄTTER I PARKEN, VÄSTRA HAMNEN ANTAL LÄENHETER 23 ANTAL RUM 1 3 rok, ca 37 73 kvm INFLYTTNIN påbörjas höst/vinter

Läs mer

KVARTERET KOGGEN ÖSTRA VARVSGATAN, VÄSTRA HAMNEN, MALMÖ 47 LÄGENHETER OCH 2 BUTIKSLOKALER

KVARTERET KOGGEN ÖSTRA VARVSGATAN, VÄSTRA HAMNEN, MALMÖ 47 LÄGENHETER OCH 2 BUTIKSLOKALER KVARTERET KOEN ÖSTRA VARVSATAN, VÄSTRA HAMNEN, MALMÖ 47 LÄENHETER OCH 2 BUTIKSLOKALER DÄR STADEN MÖTER HAVET Kvarteret Koggen är beläget mitt i Västra Hamnen i Malmö, så nära havet att du känner havsdoften.

Läs mer

Anmäl intresse nu! GRÄNBY. ANTAL LÄGENHETER: ca 250. STORLEK: 1 4 rum och kök INFLYTTNING: från sommaren 2017

Anmäl intresse nu! GRÄNBY. ANTAL LÄGENHETER: ca 250. STORLEK: 1 4 rum och kök INFLYTTNING: från sommaren 2017 Anmäl intresse nu! GRÄNBY ANTAL LÄGENHETER: ca 250 STORLEK: 1 4 rum och kök INFLYTTNING: från sommaren 2017 Alla lägenheter har balkong/fransk balkong eller uteplats. Hiss och garage finns. 2 Vi är Ikano

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

Naturen som granne i Västra Brotorp

Naturen som granne i Västra Brotorp Anmäl intresse nu! RP O T O RA BR VÄST 0 : ca 28 R E T E ENH L LÄG h kök ANTA um oc r 7 4 1 K: en 201 t E s L ö R h O ST : från TNING T Y L F IN g balkon fransk / g n o ns. r balk ter ha h garage fin genhe

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss och garage finns. 2 Odla din framtid

Läs mer

ett stenkast från hamnen.

ett stenkast från hamnen. porslinsfabriken Brf Glasera i Gustavsberg ANTAL LÄGENHETER: 84 Antal rum: 1 4 rok, 34 89 kvm SÄLJSTART: Hösten 2015 INFLYTTNING: Vintern 2016/2017 SKISSFÖRSLAG 2015-01-09 1 1:232,11 StigLindberg/BUS 2015

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter Backahusen Allt om din nya bostad! Hyresrätter i Malmö Kontakt: Uthyrare Anna Cederström, 010-330 44 92 Förvaltare Ulrica Altenborg, 010-330 44 81 ikanobostad.se/hyresratter Välkommen till Kirseberg 3

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

porslinsfabriken brf dreja i gustavsberg

porslinsfabriken brf dreja i gustavsberg porslinsfabriken brf dreja i gustavsberg ANTAL LÄENHETER: 100 Antal rum: 1 4 rok, 33 91 kvm INFLYTTNIN: Våren 2016 StigLindberg/BUS 2 Inflyttning våren 2016 Välkommen till ustavsberg! Ikano Bostads lägenheter

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03 Fasad mot väster PLATSEN Fornminnesvägens trygghetsboende ligger i ett lugnt beläget bostadsområde i utkanten av Vallentuna centrum, med närhet till grönska, service och kommunikationer. HUSET OCH TOMTEN

Läs mer

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR 2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR HÄLSOVÄGEN 5 2:A CENTRUM - NORR PRIS: 1 695 000 kr /eller högstbjudande Avgift: 2 761 kr/mån inkl värme, VA Boarea: 40 kvm Areakälla: föreningens information Våning: 2 av

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Brf Löparen, Sundbyberg etapp 2 hus 3 & 4

Brf Löparen, Sundbyberg etapp 2 hus 3 & 4 Allt om ditt nya hem Din nya bostad Brf öparen, undbyberg etapp hus & D D Försäljning: ytt Hem Anders Karlén, 08-7 anders.karlen@nytthem.se ikanobostad.se Brf öparen ituationsplan Praktisk bostadsfakta

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110. Malmö, Innerstaden, Kronborg

Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110. Malmö, Innerstaden, Kronborg Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110 Malmö, Innerstaden, Kronborg Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015.

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015. Idrottsparken lägenheter med inflyttning november 0. OM PROJEKTET Idrottparken är ett bostadskvarter centralt beläget i orrköping precis intill idrottsanläggningen ya Parken. Kvarteret består av st hyresrätter

Läs mer

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER VARTERET TENÉRLUNDEN IDEONSBERSATAN, VÄERÅS 33 LÄENHETER VACRA VÄERÅS Västerås är med sin närhet till natur, vatten och stad unikt. Utbudet ökar kontinuerligt och staden passar dig oavsett var du befinner

Läs mer

Ikano Ursvik. En trivsam stad i staden. Kvarteret Kaffestugan 2 Livet i området 3 Hemlängtare sökes 6 Lär känna Ursvik 10 Om Ikano Bostad 12

Ikano Ursvik. En trivsam stad i staden. Kvarteret Kaffestugan 2 Livet i området 3 Hemlängtare sökes 6 Lär känna Ursvik 10 Om Ikano Bostad 12 Allt om din bostad på ikanobostad.se. Ikano Ursvik En trivsam stad i staden Med bostäder, butiker och kontor längs trädkantade gator, goda kommunikationer och grönområden i närheten blir Ursvik ett idealiskt

Läs mer

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Förutom att allt i lägenheten är i princip splitternytt så är det väldigt trivsamt

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss finns och det

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015.

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015. lägenheter med inflyttning oktober 01. OM PROJEKTET ligger i området Lindö i Norrköping, precis bredvid Hemköp. Totalt i området byggs tre punkthus där BRABOs hyresrätter kommer att ligga i ett av dem.

Läs mer

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Greenhouse är mycket mer än bara ett boende. En verklig dröm för dig som värnar om miljön och ett gott liv. Här är det lätt att göra

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Välkomna till ett modernt boende i populärt kvarter! Lägenheten finns en halv trappa upp på Norragatan 20 B och är optimalt planerad med öppen planlösning

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRAL PARK ETAPP 3 4 MI TILL TÅGATIOE MI TILL 1ADSPARKE 30 SEK TILL GYMMET Livsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban

Läs mer

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Limhamnsvägen 129, lgh 105 Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK havet OHBOY skatepark Malmö C cykelhuset OHBOY! Ohboy! är byggt för en modern, urban livsstil. I detta grönskande hus med vackra betongytor finns smarta lösningar som gör det bilfria livet självklart.

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

Föraregatan 3, lgh 041. Malmö, Norr, Värnhem

Föraregatan 3, lgh 041. Malmö, Norr, Värnhem Föraregatan 3, lgh 041 Malmö, Norr, Värnhem Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Kvadratsmart boende!

Kvadratsmart boende! Snart kan du bo här Ditt drömboende I det nyaste bostadsområdet i Mariehamn med närhet till allt du behöver dagligen och samtidigt med grönskande natur runt hörnet, får du det bästa av två världar Bostads

Läs mer

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n ö r n s k ö l d s - p a r k e n Bostäder i parkmiljö Granne med Trängens aktivitetsområde, med utblick över Örnsköldsparken i öster och Kilsbergen i väster, bygger ÖBO 45 nya bostäder. Bostäderna består

Läs mer

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år!

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år! Pynten i Bromölla Frihet för dig som fyllt 70 år! Sjönära, grönska och trevliga grannar Har du fyllt 70 år kan du flytta in i en kooperativ hyresrätt med extra allt på Ivöstrand. Här bor du lugnt och skönt,

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Lugna gatan 3 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81 m² Område Lugnet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Lugna gatan 3 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81 m² Område Lugnet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81 m² Område Lugnet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Man blir förvånad över hur tyst och lugnt det är här, trots det centrala läget.

Läs mer

Stora Högestensgatan 3, lgh 033. Malmö, Väster, Kalkbrottet

Stora Högestensgatan 3, lgh 033. Malmö, Väster, Kalkbrottet Stora Högestensgatan 3, lgh 033 Malmö, Väster, Kalkbrottet Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer