Who s next Magazine -Nyheter från Prince Sverige

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Who s next Magazine -Nyheter från Prince Sverige"

Transkript

1 Filip Bergevi SM-guld HS21 Caroline Kållberg JSM-guld F18 Daniel Appelgren JSM-guld P18 Who s next Magazine -Nyheter från Prince Sverige

2 There s always a next one. A next game. Next oponent. Next point. A victory that will take you to the next level. You re ready to make your mark. You won t stop until you make it. Neither will we. We re Prince. And we re constantly working to take your game further. Because you need more than gear to handle what s now. You need a weapon to handle what s next.

3 Stark Princestart på det nya året! Hej Princevänner, Det har varit en fantastisk start på året för många utav våra spelare och det går inte längre att blunda för att Prince är etablerat som ett av de absolut vanligaste racketmärkena hos landets bästa tennisjuniorer. Fem av åtta SM-guld i Falun samt platser i fyra av sex landslag togs utav Princespelare och några av dem ett år unga dessutom! Vi är stolta över er spelare och gör allt för att ni skall kunna ta er tennis till nästa nivå men det är upp till er själva att göra jobbet på träning och på match. När ert hårda jobb ger resultat så gläds vi med er! För fler Princenyheter kan du alltid besöka: Förutom samarbeten med spelare och tränare så händer det andra saker på Prince och i detta nummer kan vi stolt presentera ett nytt spännande samarbete med Region Öst. Just jobbet eller snarare förberedelsen kring matcher är vad Fidde berör i sitt inspel i detta nummer. Nyttig läsning för alla er som skall spela de yngre JSM klasserna i Göteborg i påsk. Vi ses där! Henrik Stenmo, Prince Sverige

4 Guldregn över Princespelarna i Falun Det råder ingen tvekan om vilket racketmärke du skall spela med för att vinna SM-titlar. Fem av åtta titlar gick till Princespelare och lägg därtill ett par finalplatser. Se nästa sida för en fullständig förteckning över alla Prince-medaljer. Filip Bergevi blev U 21 SM-kung med seger i både singel och dubbel. I singelfinalen slog Filip Princespelaren Robin Hådén i en tuff match. Det var en stark vändning idag, Robin spelade riktigt bra, sa Filip direkt efter matchen. Caroline Kållberg är inne i ett stim just nu. Veckan innan SM hade hon spelat hem titeln i Växjös vintertour och bärgade nu SM-guldet genom en imponerande seger över Gabrielle Bertasuite i finalen! Daniel Appelgren fick äntligen alla bitar att stämma när han ett år ung bärgade hem P18 titeln till Borås. På vägen tog han tunga skalper i form av Jeppe Johansson-Holm och Jonathan Mridha. Vi hoppas att Daniels form håller i sig så att han kan fortsätta få ut det stora spel han har i sig. Se nästa sida för en fullständig förteckning över alla Prince-medaljer.

5 Fler Prince-medaljörer Christian Samuelsson, guld HD18 Lisa Andersson (th.), Silver DD21 Filip Bergevi (tv.), Guld, Vincent Eriksson (mh.) Silver, HD21 Robin Hådén (tv.), silver HS21

6 Who s next Sverige: Princedominans i 14-årsklasserna i Linköping Filip Hallin slipade på landslagsformen genom att spela hem 14-årsklassen i Linköping knatte cup. I finalen besegrades Prince-kollegan Hjalmar Condé i en tight och välspelad tresetare. Gorgi Attling hämtade också hem välbehövliga NJT-poäng genom att gå till semifinal där Filip Hallin blev för svår. Hemmahoppet Erik Gran gick till kvartsfinal där det blev förlust mot den skönspelande Hjalmar Condé. och 16-årsklassen i Borås NJT-tävlingar Även Borås tennisvecka fick njuta av en välspelad final mellan två Prince-spelare. David Norfeldts (tv.) fina höstform verkar vara tillbaka. Jakob Arvidsson- Ehn hade inte mycket att sätta emot i finalen som slutade 6-2, 6-1 till David. David och Jakob var ensamma Princespelare i 16-årsklassen och ett år unga gick de hela vägen till final. Starkt! En som också förtjänar ett omnämnande efter NJTtävlingarna är Jonas Engström som lyckades ta sig till final i 12-årsklassen i båda tävlingarna. Bra jobbat både på och utanför banan.

7 Who s next Sverige: Jessica Mridha till vänster i mitten Axel Olsson-Mörk i mitten Princespelare på landslagsuppdrag En Princespelare fanns med i varje landslag bland 12 & 14- åringarna. Alexandra Viktorovitch starka resultat i SALK Open, där hon besegrade samtliga toppkonkurrenter i sin ålder gav henne ett år ung en plats i 14-årslandslaget. Filip Hallin fick också en plats på killsidan som tävlade på hemmaplan i Örebro. Tyvärr blev det förlust i första omgången mot Belgien för killarna och mot Kroatien för tjejerna. Långt ifrån Örebro, närmare bestämt till Kazan i Ryssland fick Axel Olsson-Mörk åka med P12-landslaget. Axel visade riktiga Prince-takter då han efter tre timmars spel och underläge 1-4 i avgörande sätt ände och vann andra singeln. Tyvärr blev det sedan förlust totalt mot hemmalaget vilket inte gav avancemang. Jessica Mridha fick också resa öster ut, till Rumänien. 12- årstjejerna slutade tre i sin kvalgrupp vilket tyvärr inte räckte för avancemang.

8 Nya Tennisfashion samarbeten Tennis Fashion skrev i början av 2013 ett samarbetsavtal med Region Öst. Samarbetet innebär bl.a. att Region Öst masters blir Prince-masters, att regionslagen och regionstränarna kommer att bära Nikekläder samt att alla masterstävlingar kommer att spelas med Tretornbollar. - Prince vill att fler barn ungdomar skall börja spela och tävla i tennis och genom detta samarbete hoppas vi bidra till det i regionen, säger Henrik Stenmo Sports Marketing Manager, Prince. Tretornbollar kommer även att användas vid regionens SEB Next Generation läger samt vid samtliga Region Östs övriga regionläger, säger Jan Fröjd ordf. region Öst. Prince och Tennisfashion ser fram emot att få starta igång samarbetet i samband med kommande SEB Next Generation-läger på Åby TK och RM i mars. -Tennis Öst är glada att vi tecknat ett samarbetsavtal med Tennis Fashion AB. Tennis Öst kommer att spela med Tretorn Serie plus-bollar vid regionens samtliga Masters deltävlingar under året och Mastersslutspelet i december.

9 Hej på er alla goa Prince-lirare! Först vill jag börja med att gratulera till fina framgångar i Falun. Fantastiskt bra! Fortsätt att jobba hårt. Det finns bara en väg mot toppen och det är stenhårt arbete med mycket glädje och hjärta. För er som har JSM framför er tänkte jag komma med lite råd till förberedelser och genomförande av turneringen. Till att börja med är det viktigt att man har gjort hemläxan innan turneringen dvs. tränat på bra och hela tiden, på varje träning försökt att utveckla sig. Det finns inget skönare än att komma väl förberedd till en turnering och känna att motståndaren måste komma upp med en hel del för att slå mig. Träningsfokus ska ligga på match, så mycket matchspel innan turnering. I det här skedet är det ingen mening att ändra på tekniska bitar utan jobba med det taktiska. Till skillnad från en helgtävling har man ganska mycket tid att slå ihjäl under ett SM. Självklart träffar man en massa goa kompisar och har kul men samtidigt får man inte glömma bort syftet med resan. Att hänga i hallen och springa runt och stoja tar enormt mycket kraft. Försök därför att vila så mycket du kan genom att dra dig undan för dig själv och sträck ut dig på en säng eller liknande. Bäst att göra detta på rummet såklart, där jag får vara ifred en stund och tänka på matchen som kommer eller den som varit. Se till att hitta rutiner på dagarna med inbollning, match, stretch och scouting av nästa motståndare. Ni som var med på mötet under SALK Open har ju hört det förut: -Allt man själv kan påverka skall vara hundra. De små detaljerna kan vara tungan på vågen. Va därför inte rädd att sticka ut och säga till kompisarna att du måste tänka på ditt i första hand. Jag lovar att det finns tid över att träffas ändå. Det är ingen bra förberedelse att stå och snacka tills man hör sitt namn i högtalaren. Väl på banan, tänk på att det alltid är mycket viktigare att spela rätt än att det känns bra. Forehand och backhand behöver inte alltid vara "världsklass för att vinna. En seger med blåstället på är ofta en riktigt go en. Jag tar ju hellre chansen att få spela imorgon igen än att packa väskan, eller hur? Fidde Rosengren Lycka till och ha kul, men glöm inte att ha gjort ditt bästa. Mer kan ingen göra.

10 Spelarservice under JSM I samband med JSM kommer Prince att ha sin ordinarie spelarservice öppen 1/4-4/4 på GLTK. Från att turneringen börjar 28/3 till 1/4 så har alla Princespelare möjlighet att stränga gratis i shopen på GLTK. Prince har sedan en tid tillbaka inlett ett samarbete med GLTK vilket ger oss möjlighet att erbjuda detta till er spelare.

11 Doldisen Dragos tog tung titel direkt i SALK Open! Dragos Dodi Madaras kom ifrån Rumänien till Sverige och Helsingborgs TK den 1 Mars 2012 för att satsa på sin tennis. Han hade tidigare tränat för Mattias Arvidsson i Helsingborg under ett par somrar. Hans första tävling i Sverige blev Båstad Corem Open men den riktiga debuten i rätt klass skedde i årets SALK Open. Redan i andra rundan var det upp till bevis mot sverigeettan Carl Söderlund. Dragos som sett fram mycket emot matchen vann med 3-6,6-2, 6-3. Efter det visste de flesta om att 16- års killarna fått en ny spelare att fajtas om titlarna med. I finalen stod Johannes Ingildsen ifrån Danmark för motståndet. Även här blev det tre set 6-2, 3-6, 6-4. Nu hoppas vi på nya framgångar för Dragos och hans Rebel 98, närmast i JSM.

12 Spelarmöte under SALK Open Under SALK Open var det dags för det tredje spelarmötet för Till detta möte var även alla Prince-tränare och föräldrar till Princespelare inbjudna vilket gav en härlig uppslutning på ca 70 personer. Gäst på mötet var Fidde Rosengren som pratade om hur man som spelare kan jobba och tänka före, under och efter match för att skaffa sig bästa möjliga förutsättningar till ett bra resultat. Fidde delade med sig av egna erfarenheter från spelare som Jonas Björkman och Ellen Allgurin och många av de som var på plats kände säkert igen sig i exemplen. Under och efter föredraget kom det många frågor i ämnet vilket ledde till intressanta diskussioner. Vi hoppas kunna ha Fidde på plats även på något av kommande spelar möten då detta var mycket uppskattat av åhörarna och Fidde själv. Håll utkik i kommande nyhetsbrev!

13 Klubbkläder Nike kom 2012 ut med en ny Team-kollektion som vi nu stolt kan erbjuda till Sveriges tennisklubbar. Dessa plagg kommer att finnas tillgängliga till Leveranstiden för klubbkläder är max 10 arbetsdagar. Samtliga plagg nedan finns i de fyra färgerna nedan, vit, svart, blå och röd. Är din klubb intresserad, kontakta: Södra/Västra Sverige, Henrik Stenmo, , henrik.stenmo@tennisfashion.se Mälardalen/Norra Sverige, Tom Furukrantz, , tom.furukrantz@sportsatwork.se

14 Who s next världen: Prince Sverige vill passa på att gratulera Laszlo Djere(t.h.) till segern i Orange Bowl, där Elias Ymer besegrades i Finalen. Vi vill även gratulera Mate Valkusz ifrån Ungern som vann 14-års klassen i NJT-världsfinal samt Taylor Townsend som avslutade 2012 som världsetta på ITF-rankingen för flickor. Det är uppenbarligen EXO3 Tour som är en av nycklarna till framgång.

15 Princeframgångar i regionala tävlingar: David Norfeldt, seger P16 Borås tennisvecka Filip Hallin, Seger P14 Linköping Knatte Cup Maria Petrovic, seger F12, MIK Open Jonas Engström, seger P12, MIK Open Margareta Chadrina, seger F14, MIK Open Nya Princespelare: Dragos Madaras, Helsingborgs TK Margaretha Chadrina Erik Grevelius, Lidingö TK Sebastian Lindh, Malmö Bellevue TK Smilla Kjaergaard, SALK Josefin Opitz, Malmö Bellevue TK Vincent Eriksson, SALK Maria Petrovic Fortsätt gärna rapportera in lokala turneringssegrar till oss!

16 Princeprofilen: Under rubriken Princeprofilen får en Princepelare eller tränare svara på ett par snabba frågor. Denna gång Gutten Eklöw! Namn: Gustaf Gutten Eklöw Klubb: KLTK Princemodell: EXO3 Tour Team Förebild på tennisbanan: Tomas Berdych & Andy Murray Roligaste tennisminne: Kalle Anka vinsten i regionsfinalen Favorittennistävling: Kalle Anka Favoritmat: Tacos Favoritfilm: Har många favoritfilmer, Taken är en av dem Uppladdningsmusik: Swedish House Mafia & Otto Knows En sak jag skulle ta med till en öde ö: Familjen & en tennisracket Mål med min tennis: Att bli proffs, topp tio i världen

Nyhetsbrev nr 4-2015

Nyhetsbrev nr 4-2015 Nyhetsbrev nr 4-2015 Det har väl inte undgått någon att HTK numera har en färsk WTA-segrarinna i klubben? Johanna Larsson gjorde återigen succé i Båstad och denna gång fick hon med sig båda titlarna hem

Läs mer

Söderling. Intervju Robin söderling. always travelling

Söderling. Intervju Robin söderling. always travelling Robin Söderling always travelling Text: Fredrik Thorén Foto: Anton Renborg Han gillar inte att resa, trots att han reser 30-35 veckor per år. Han är den fjärde bästa tennisspelaren i världen. Och när alla

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Good to Great Tennis Academy

Good to Great Tennis Academy Good to Great Tennis Januari 2014 Good to Great Tennis Academy Januari har varit en bra månad resultatmässigt för akademin. Bland annat vann Mikael Ymer och Filip Malbasic kvalet i JEM. Kanske mest anmärkningsvärt

Läs mer

Regionmästerskap Stockholm utomhus 2011

Regionmästerskap Stockholm utomhus 2011 Regionmästerskap Stockholm utomhus 2011 Huddinge TK har för tredje året i rad arrangerat Regionmästerskap Stockholm utomhus (RM Stockholm ute 2011). Den minnesgode kommer väl ihåg att tävlingsledaren Claes

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms

Läs mer

KALLE ANKA CUP Matchskola

KALLE ANKA CUP Matchskola KALLE ANKA CUP Matchskola Kalle Anka Cup matchskola är uppdelad i fem avsnitt Sida Så ser tennisbanan ut 2 Så räknar du 4 Så spelar du singel 5 Så spelar du dubbel 7 Första matchen 8 Sida 1 av 10 Så ser

Läs mer

Välkommen som förälder till barn i Lerums Tennisklubb

Välkommen som förälder till barn i Lerums Tennisklubb Välkommen som förälder till barn i Lerums Tennisklubb Vi tycker det är roligt att ditt barn valt att spela tennis i Lerums Tennisklubb. Något som förhoppningsvis kommer att pågå under många år framöver.

Läs mer

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem.

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem. Geråscupen 2010 Denna strålande höstdag 9 oktober drog våra brottare österut för ännu en kamp i den ädla sporten brottning. Vi möttes några timmar efter skymningen vid Geråshallen. Solen sken som den bästa

Läs mer

Good to Great Tennis Academy

Good to Great Tennis Academy e Good to Great Tennis Good to Great Tennis Academy Grigor Dimitrov tog sig till final i Sydney och Stan Wawrinka vann i Chennai. Riktigt bra insatser! Australian Open spelades därefter, Daniel Brands

Läs mer

Att börja tävla i tennis

Att börja tävla i tennis Att börja tävla i tennis MIK-s Föräldraguide ATT BÖRJA TÄVLA I TENNIS "1 I never lose, I either win or learn Nelson Mandela Förutom att vara väldigt roligt, så kan barn lära sig mycket från tävlingsmomentet.

Läs mer

I onsdagens VIP hälsning hade jag med följande information från Peter Nilsson Båstad TS:

I onsdagens VIP hälsning hade jag med följande information från Peter Nilsson Båstad TS: Hej VIP medlem! Det är lördag, lördagen den 21 december 2013-12-21. Knatten är inte längre med oss! I onsdagens VIP hälsning hade jag med följande information från Peter Nilsson Båstad TS: Hej Tennisvänner!

Läs mer

STV Classic 2012 - rapport 5

STV Classic 2012 - rapport 5 STV Classic 2012 - rapport 5 Det är sent onsdag kväll, onsdagen den 31 oktober 2012. ***** STV Classic 2012 är inne i dess slutskede. I dag onsdag och i morgon torsdag spelas semifinaler och finaler i

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013.

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Sandra Nilsson Född 95 Meriter : Lag-SM medaljer på ponny Startat

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. November månad har varit en spännande månad för alla

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb

Helsingborgs Tennisklubb Sofia! Tack för att HTK fått vara delaktiga i en fantastisk karriär och hoppas inte vårt samarbete slutar här? Efter 16 år som proffs, 2 WTA-titlar och 20 ITF titlar i singel, rankad 29a som bäst i singel

Läs mer

Rapport slutspel H35 Jonas Nilsson

Rapport slutspel H35 Jonas Nilsson Rapport slutspel H35 Jonas Nilsson Vi spelade semifinalerna i Enebyberg och vill härmed tacka Anders Lindgren & co som ordnade med mat/dryck, bollar, banor och bananer! Det blev konstigt nog exakt samma

Läs mer

UPPSALA. Klubbens framtidsmål? Fortsätta att vara Sveriges bästa klubblag och slåss om guldet på Europacuperna.

UPPSALA. Klubbens framtidsmål? Fortsätta att vara Sveriges bästa klubblag och slåss om guldet på Europacuperna. UPPSALA Bildades år? 12 juni 1934 Klubbens historia? Deltog i den första lagtävlingen mot Stockholm i slutet av 30-talet. Tog silver i Svenska Serien 1939. Första individuella guldet togs av Nils Gunnarsson

Läs mer

NEWS. Good to Great Tennis Academy

NEWS. Good to Great Tennis Academy NEWS Månadens internationella titlar togs hem utav Arslan Temirhanov och Herman Höyeraal. Arslan vann TE-tävlingen i Norrköping och Herman en ITF i Norge. Grattis! Rebecca Peterson visade även på bra spel

Läs mer

Att vara tennisförälder är inte alltid så lätt. Du ska engagera dig, men inte för mycket. Du ska stötta, men absolut inte sätta press.

Att vara tennisförälder är inte alltid så lätt. Du ska engagera dig, men inte för mycket. Du ska stötta, men absolut inte sätta press. Att vara förälder i Världens bästa? Att vara tennisförälder är inte alltid så lätt. Du ska engagera dig, men inte för mycket. Du ska stötta, men absolut inte sätta press. Det finns inga givna svar på hur

Läs mer

Jag ser väldigt mycket lycka och glädje i mitt jobb

Jag ser väldigt mycket lycka och glädje i mitt jobb Jag ser väldigt mycket lycka och glädje i mitt jobb Cissi Helland är ett välbekant ansikte för många i hallen. Men få känner till att hon var en av Sveriges bästa tennisjuniorer. Och att hon har en sköldpadda

Läs mer

INNEHÅLL. Sid 1 Presentation av redaktionen. Sid 2. BISA. Sid 3. Intervju med Ms Ekholm. Sid 4 Månadens bild. Sid 5 Vilken ungdomstidning är bäst?

INNEHÅLL. Sid 1 Presentation av redaktionen. Sid 2. BISA. Sid 3. Intervju med Ms Ekholm. Sid 4 Månadens bild. Sid 5 Vilken ungdomstidning är bäst? Nr 1 INNEHÅLL Sid 1 Presentation av redaktionen. Sid 2. BISA Sid 3. Intervju med Ms Ekholm Sid 4 Månadens bild. Sid 5 Vilken ungdomstidning är bäst? Sid 6-7 Vad tyckte eleverna om teatern Tant Meier? Sid

Läs mer

MARIA NYTT. 17 21 februari. Det har målats gipsfigurer på Skapande under veckan som gått.

MARIA NYTT. 17 21 februari. Det har målats gipsfigurer på Skapande under veckan som gått. MARIA NYTT Det har målats gipsfigurer på Skapande under veckan som gått. 17 21 februari aktiviteter på MMK 17 21 februari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Pussel Vändtia-turnering

Läs mer

Innovatören som älskar tennis

Innovatören som älskar tennis Innovatören som älskar tennis Föreställ dig en halvö med vidunderlig utsikt mot Kattegatt, skärgårdsbåtar, klippbad och pensionat. Ja, då tänker du på platsen där vår nye tränare Richard Rohdén växte upp

Läs mer

MARIA. Gör din egen. på Lilla Skapande! 12 16 november

MARIA. Gör din egen. på Lilla Skapande! 12 16 november MARIA 12 16 november mininytt Gör din egen på Lilla Skapande! aktiviteter på MMK 12-16 november LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Bakning Bakning Film Ute Skridskor Bad killar Frukt

Läs mer

Resultat slutspel H45 inne 2009

Resultat slutspel H45 inne 2009 Resultat slutspel H45 inne 2009 Nedan redovisas resultat, anteckningar samt foton från slutspel H45 inne 2009. STV tackar arrangörer m fl för deras utmärkta bidrag till denna sammanställning. Bo/Red STV

Läs mer

Helsingborgs TK svenska lagmästare H45 utomhus år 2009

Helsingborgs TK svenska lagmästare H45 utomhus år 2009 Helsingborgs TK svenska lagmästare H45 utomhus år 2009 Slutspelet för segrande lag i H45 arrangerades av Ullevi TK. Resultaten i de olika lagmatcherna blev som följer: Semifinal 1 Hallstahammars TK Helsingborgs

Läs mer

Presentation av Skanör-Falsterbo TK

Presentation av Skanör-Falsterbo TK Presentation av Skanör-Falsterbo TK Skanör-Falsterbo Tennisklubb gör en storsatsning inför höstterminen 2017. Med ett riktigt bra tränar team som har klara riktlinjer och mål för samtliga grupper är vi

Läs mer

Good to Great Tennis Academy

Good to Great Tennis Academy e Good to Great Tennis Good to Great Tennis Academy GTG tillsammans med spelare vill tacka för ytterligare ett bra år. Vi ser tillbaka på höjdpunkter som Mikael Ymers dubbeltitel i Stockholm Open, Stan

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

aktiviteter på MMK 26 30 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MMK 26 30 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG aktiviteter på MMK 26 30 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Tv-spel Turnering (Jonas) Bak (Sofie) Äventyrsklubben 14.30 16.00 Frågesport (Jonas) Dansklubben 15.00 Frukt 16.00

Läs mer

5 27 jan - 2 feb Tennis Europe 12 Vänerborg 25-30/1 - resa Mini- Huddinge 8/2 JSM18/USM21, 1-7 feb, Falun

5 27 jan - 2 feb Tennis Europe 12 Vänerborg 25-30/1 - resa Mini- Huddinge 8/2 JSM18/USM21, 1-7 feb, Falun 2013-12- 10 Reg Stockholm Stomkalender 2014 Vecka Datum Tennis Stockholm If SO Tour & Stockholm Junior Tour Klubbens egna aktiviteter Svenska Tennisförbundet 1 30 dec- 5 jan ITF SALK 30/12-5/1 Bevakning

Läs mer

Förslag till seriespel för ungdomar 2015

Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Vad gör 10 13 åringarna helst på sin fritid? Ø A" träffa kompisar är mest populäraste fri3dssysselsä"ningen Ø Fotboll är den största sporten både bland tjejer och

Läs mer

Good to Great Tennis Academy

Good to Great Tennis Academy e Good to Great Tennis Good to Great Tennis Academy Det var mycket träning under första delen av året för våra juniorer men tävlingar spelades även på olika ställen, bland annat vann Jacqueline Cabaj Awad

Läs mer

1 Börja samtalet med tjejerna idag! EnRigtigMand.dk. Äger alla rättigheter

1 Börja samtalet med tjejerna idag! EnRigtigMand.dk. Äger alla rättigheter 1 Börja samtalet med tjejerna idag! Starta samtalet en kort introduktion Denna bok är skrivit med ett syfte. Syftet är att ge dig de redskapen som krävs, för att träffa människor. Varken mer eller mindre.

Läs mer

Johanna Larsson, 27 år och HTKs förstasingel i årets Elitserie

Johanna Larsson, 27 år och HTKs förstasingel i årets Elitserie Johanna Larsson, 27 år och HTKs förstasingel i årets Elitserie Dragos Madaras, 18 år och HTKs förstasingel i årets Elitserie Helsingborgs TK HTK är en klubb för hela familjen. Bland våra ca 900 medlemmar

Läs mer

HTKs Nätverksprogram 2015

HTKs Nätverksprogram 2015 HTKs Nätverksprogram 2015 Helsingborgs TK bjuder in er till att delta i vårt nätverksprogram under 2015. Vi är en klubb med höga ambitioner. Både gällande sportsliga framgångar nationellt och internationellt

Läs mer

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012.

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Min säsong 2012 Jag skulle vilja säga att min säsong har varit helt fantastisk.

Läs mer

MARIA. 15 19 oktober. På tisdag för tjejer, och på onsdag för killar

MARIA. 15 19 oktober. På tisdag för tjejer, och på onsdag för killar MARIA 15 19 oktober mininytt NU BADAR VI! På tisdag för tjejer, och på onsdag för killar aktiviteter på MMK 15-19 oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Bak Bak Film Ute Twister

Läs mer

Good to Great Tennis Academy

Good to Great Tennis Academy e Good to Great Tennis Good to Great Tennis Academy Stort grattis säger vi till Michael Minasyan som tog hem sin första internationella singeltitel. Kul! Ytterligare en titel togs hem av Minasyan då han

Läs mer

Information Inomhusträningen

Information Inomhusträningen Allmänt Välkomna till en ny spännande och rolig säsong med Helsingborgs Tennisklubb. Roligt att ni vill vara med och spela tennis med oss och skulle det vara så att ni har vänner och bekanta som vill hoppa

Läs mer

Spela tennis med Höllvikens Tennisklubb

Spela tennis med Höllvikens Tennisklubb Spela tennis med Höllvikens Tennisklubb höllvikens tennisklubb holltk.se Ordförande Peter Erlandsson: Tennisklubben för alla! Välkommen till Höllvikens Tennisklubb. Med broschyren du håller i din hand

Läs mer

Veteran SM ute 2009 Rapport 1 ang DS35 DS55

Veteran SM ute 2009 Rapport 1 ang DS35 DS55 Veteran SM ute 2009 Rapport 1 ang DS35 DS55 Veteran SM ute 2009 har avgjorts under perioden 24-30 juli hos BMTS i Båstad. Det har varit en mycket välorganiserad tävling. BMTS, med Thomas Andersson och

Läs mer

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an!

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! MMK-NYTT 7 11 februari ÄNTLIGEN dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! AKTIVITETER PÅ MMK 7 11 FEB LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Mariokart 13.30 (Kenneth) Bakning

Läs mer

Svenska Brottningsförbundet Swedish Wrestling Federation

Svenska Brottningsförbundet Swedish Wrestling Federation Svenska Brottningsförbundet Swedish Wrestling Federation Fédération Suédoise de Lutte Rapport från Fristilslandslaget tävling och träningsläger i Järvenpää Finland. Fredagen den 14 juni reste fristilslandslaget

Läs mer

Regionmästerskap Stockholm inne 2017 Rapport

Regionmästerskap Stockholm inne 2017 Rapport Regionmästerskap Stockholm inne 2017 Rapport 2017-01-02 Så är det dags för ytterligare ett regionmästerskap inne i Gustavsberg. I fjol såg det ut så här när man närmade sig tennisföreningens huvudingång.

Läs mer

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov)

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov) MARIA MiniNYTT 10-13 april (påsklov) ( FREDAG) SKATTJAKT (torsdag) FOTBOLL Mot personalen (onsdag) Femkamp! (Tisdag) 10-13 APRIL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter 5-kamp Bakning (förmiddag)

Läs mer

If SO Tour. Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour

If SO Tour. Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour If SO Tour Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour Projektledare Anders Heimklo Till vardags Stockholms Tennisförbund Historik Gunnar Lindahl, Stefan Malmqvist, Per Henricsson, Jan Himberg

Läs mer

Nyhetsbrev nr

Nyhetsbrev nr Nyhetsbrev nr 3-2015 Helsingborgs TK vill vara en klubb för alla tennisspelare. Både för er som vill prova på, spela en gång i veckan, motionera, tävla lite grann, drömmer om att bli proffs, redan är proffs

Läs mer

Agenda Informationsmöte

Agenda Informationsmöte JSM GULD 2014 Agenda Informationsmöte Presentation JEK och tränare 2014 bra och mindre bra Vad händer för nytt 2015? Information om träningen (när, var, hur, vem) Information om träningsavgift Golfskola

Läs mer

Pedagogens manus till BILDSPEL 1 Åk 6 KROPPEN VI BOR I

Pedagogens manus till BILDSPEL 1 Åk 6 KROPPEN VI BOR I Pedagogens manus till BILDSPEL 1 Åk 6 KROPPEN VI BOR I 1. 2. Manus: Det första bildspelet i serien på fyra handlar om kroppen, hur den växer och vad kroppen och hjärnan behöver för att du ska må bra. Manus:

Läs mer

Veteran EM för äldre veteraner i Seefeld Slutrapport fredag den 13 januari 2017 ****

Veteran EM för äldre veteraner i Seefeld Slutrapport fredag den 13 januari 2017 **** Veteran EM för äldre veteraner i Seefeld 2017 - Slutrapport fredag den 13 januari 2017 **** Aktuell information om klasser och dess lottning finns här: http://itfseniors.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=5c49c721-f5b9-4e0c-

Läs mer

Sportchefens Månadsbrev Juli 2013

Sportchefens Månadsbrev Juli 2013 Sportchefens Månadsbrev Juli 2013 Följande punkter tas denna gång upp i månadsbrevet; Hårdare krafttag mot junioruppträdandet på banan Swedish Ladies Ystad USD 25.000 Herrlandslaget samlas inför Swedish

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb. Tillsammans är vi starka. Kids Academy

Helsingborgs Tennisklubb. Tillsammans är vi starka. Kids Academy Helsingborgs Tennisklubb Lekfullhet Nyfikenhet Glädje Att vara spelare i innebär att ni gillar att tävla under träning och vara med och spela matcher. Man förstår också att det är viktigare att få mycket

Läs mer

Veteran SM ute 2009 onsdagen den 29 juli - del 2

Veteran SM ute 2009 onsdagen den 29 juli - del 2 Veteran SM ute 2009 onsdagen den 29 juli - del 2. Tidigare svenske DC-chefen Jonte Sjögren och Tom Rune KLTK till höger följer semifinalen mellan Evert Jönsson Lugi TF och Christer Holm BMTS på centercourten

Läs mer

ATP-slutspel Vi får facit i sent i eftermiddag. Då spelas finalen mellan Federer och Tsonga.

ATP-slutspel Vi får facit i sent i eftermiddag. Då spelas finalen mellan Federer och Tsonga. ATP-slutspel 2011 Jag upplevde i går kväll vad jag har sett fram emot under flera månader. Jag har på plats i O2 Arenan, London, under lördagskvällen (26 november 2011) sett ATP-slutspelets ena semifinal

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT. 14-18 november. Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces. Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av!

MARIA KLUBBNYTT. 14-18 november. Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces. Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av! MARIA KLUBBNYTT Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces 14-18 november Full fart på Levande Tyger! Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av! aktiviteter PÅ MFK 14 18 November

Läs mer

Hej VIP medlem! Stockholm Open. Det är söndag kväll, söndagen den 20 oktober 2013.

Hej VIP medlem! Stockholm Open. Det är söndag kväll, söndagen den 20 oktober 2013. Hej VIP medlem! Det är söndag kväll, söndagen den 20 oktober 2013. Stockholm Open Så blev då drömmen om att våra veteraner Jonas Björkman/Robert Lindstedt skulle vinna 2013 års Sven Davidson Double Trophy

Läs mer

Info från Tennis Stockholm Maj 2012

Info från Tennis Stockholm Maj 2012 Info från Tennis Stockholm Maj 2012 Ordförande, Tennis Stockholm har ordet: Tennis Stockholm har under vintern genomfört en mängd aktiviteter och nu när utomhussäsongen har börjat fortsätter vi med oförminskad

Läs mer

Stegen. Träningsgrupper för Åkersberga. GK s ungdomar 2011

Stegen. Träningsgrupper för Åkersberga. GK s ungdomar 2011 Stegen Träningsgrupper för Åkersberga GK s ungdomar 2011 Putter Wedge Hybrid Rescue Spoon Driver Officiellt hcp + 36 Anki, Knatte,Fnatte,, Tjatte Knatteskoj Knatteskoj I den här knattegruppen finns det

Läs mer

Några foton från STV Classic 2014 - onsdagen spel!

Några foton från STV Classic 2014 - onsdagen spel! Några foton från STV Classic 2014 - onsdagen spel! Onsdagen den 28 oktober spelades ett antal finaler och semifinaler i STV Classic 2014. Här några foton med förklarande text. OBS! Matchresultat från onsdagens

Läs mer

MARIA. Tennis cup! KLUBBNYTT. På onsdag startar MFK:s. 11 15 februari

MARIA. Tennis cup! KLUBBNYTT. På onsdag startar MFK:s. 11 15 februari MARIA KLUBBNYTT 11 15 februari Såhär glada hoppas vi att alla kommer vara under cupen Det här är Otis och Svante som ger tummen upp! På onsdag startar MFK:s Tennis cup! aktiviteter på MFK 11 15 februari

Läs mer

Nyanställd som course manager, banchef, En manual för att komma rätt!

Nyanställd som course manager, banchef, En manual för att komma rätt! Nyanställd som course manager, banchef, En manual för att komma rätt! Detta är i första hand ett HGU arbete för att belysa dom fällor, tricks som finns, vi är alltid väldigt skickliga på att visa upp våra

Läs mer

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 2015 Laget Adam Jansson Alvin Hagstedt Alwin Lager Anton Davidsson Daniel Tomov Destin Mamyanga Elias Seppälä Erik Roos Fabian Negga Filip Holm Kasper Björklund

Läs mer

Här vad några av 2016 års svenska veteranmästare inomhus (i Lund) säger om sina segrar: Segrarna i HD45 Jörgen Ivarsson/Peter Aronsson Söndrums TK

Här vad några av 2016 års svenska veteranmästare inomhus (i Lund) säger om sina segrar: Segrarna i HD45 Jörgen Ivarsson/Peter Aronsson Söndrums TK Här vad några av 2016 års svenska veteranmästare inomhus (i Lund) säger om sina segrar: Segrarna i HD45 Jörgen Ivarsson/Peter Aronsson Söndrums TK Vi har ingen vana av att vinna SM och kommentera... :-)

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

Ultimate frisbee. Sarah Eklund, Valkyria

Ultimate frisbee. Sarah Eklund, Valkyria Sarah Eklund, Valkyria Ultimate frisbee Sarah Eklund, ursprungligen från Sigtuna, är en av många spelare som kommer att slåss om medaljerna under SM- veckan i Söderhamn. Inomhus- SM i Ultimate Frisbee

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

Föreningsträdet. Handledning Aktiva 7 år

Föreningsträdet. Handledning Aktiva 7 år Föreningsträdet Handledning Aktiva 7 år Alma och Burre plockar svamp Tennisturnering i skogen Effe och Burre spelar pingis Alma och skogsbusarna spelar innebandy I vår busgrupp Att arbeta med Föreningsträdet

Läs mer

Hur visar du andra att du tycker om dom? Vad märker du att andra människor blir glada av?

Hur visar du andra att du tycker om dom? Vad märker du att andra människor blir glada av? MBT 2013 Undervisning av Ulrika Ernvik Guds dröm om mej! Gud har en dröm! Ps 139:13-18 Gud har en dröm för varenda liten människa även mej. Drömmen handlar mest om vem han vill att jag ska VARA mer än

Läs mer

Du hittar alla resultat här: http://www.primesite.se/tentour/public/startsida_result.asp?step=2&action=step2&klu bbid=15042&id=2284

Du hittar alla resultat här: http://www.primesite.se/tentour/public/startsida_result.asp?step=2&action=step2&klu bbid=15042&id=2284 Hej VIP - medlem! Det är söndag kväll, söndagen den 1december 2013. Tennistävlingen Sundbyberg Veteran Cup 2013 är avslutad. Du hittar alla resultat här: http://www.primesite.se/tentour/public/startsida_result.asp?step=2&action=step2&klu

Läs mer

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Projektets namn: Sökande: Avtal 230 Stiftelsen Werner von Seydlitz Vetlanda BK U07 Kontaktpersoner: Daniel Gustavsson, daniel@vetlandabk.se, 070-514 55 22 Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Per Månson, per.manson@vetlandabk.se,

Läs mer

Träningsinfo. Träningsläger. Nr 2 2002 I detta nummer Resultat Statestik Sthlm top 20 Månadens presentation Tävlingar Träningsplanering Tävling

Träningsinfo. Träningsläger. Nr 2 2002 I detta nummer Resultat Statestik Sthlm top 20 Månadens presentation Tävlingar Träningsplanering Tävling Nr 2 2002 I detta nummer Resultat Statestik Sthlm top 20 Månadens presentation Tävlingar Träningsplanering Tävling MÅNADENS ROCKAR FETT!!!!!!!!!!!!!!! Alla slår pers hela tiden!!!!!!!! Alexander representerar

Läs mer

Grimmen 2011. Vänorts besök och Judo tävling. Tyskland

Grimmen 2011. Vänorts besök och Judo tävling. Tyskland Grimmen 2011 Vänorts besök och Judo tävling Tyskland 2-4 December 2011 Grimmen 2011, Sida!1 Nya vänner i Grimmen! Vänortsbesök Tidigt i våras damp det ner ett mail ifrån en Ralf Päplow ifrån Judoklubben

Läs mer

ROOKIESERIEN GULD 2012

ROOKIESERIEN GULD 2012 1 ROOKIESERIEN GULD 2012 Rookieserien Guld Riktar sig till klubbar som i år har tävlingserfarna 11 12 åringar. Nyhet: Coachning på banan i sidbyten får ske av anställd klubbtränare/ av klubben utsedd lagledare/

Läs mer

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Bra genomförd tävling,hoppas den återkommer Riktigt bra för att vara första gången, gärna en något tuffare profil nästa år! Bra

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer

Aktiviteter på mmk 9 13 Mars LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

Aktiviteter på mmk 9 13 Mars LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter på mmk 9 13 Mars LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Äventyrsklubben Frågesport Film Sal 3 Sal 2 14.40 Fotboll 15.30 Fortet 3-4 16.20 Dubbeldriva 3:or 15.35 Volleyboll 16.30 Badminton

Läs mer

TALANG TILL TOPP TIPs från coachen TANkAr från dig 1

TALANG TILL TOPP TIPs från coachen TANkAr från dig 1 TALANG TILL TOPP Tips från coachen tankar från dig 1 Innehåll Förord 3 Du är en del av svensk ridsport 4 En idrott med hästen i centrum 6 Tillsammans 8 Vad är talang? 10 Vad motiverar dig? 12 Sätta mål!

Läs mer

Bele Barkarby DJ Utvecklingssamtal 2015

Bele Barkarby DJ Utvecklingssamtal 2015 Bele Barkarby DJ Utvecklingssamtal 2015 Markera endast 1 svar på varje fråga om inte annat anges Personlig målsättning 1. Vilka matcher vill du helst spela? a) DJ 1 b) DJ 2 c) JAS (Juniorallsvenskan) d)

Läs mer

Veteran SM inne 2009 har avgjorts under perioden 5 11 mars 2009 hos GLTK i Göteborg.

Veteran SM inne 2009 har avgjorts under perioden 5 11 mars 2009 hos GLTK i Göteborg. VSM inne 2009 Rapport 4 ang HS50 HS55 Veteran SM inne 2009 har avgjorts under perioden 5 11 mars 2009 hos GLTK i Göteborg. Det har varit en mycket välorganiserad tävling. GLTK med Ulf Börjesson i spetsen

Läs mer

Hjärnan som hjälpte guldlaget att våga vinna

Hjärnan som hjälpte guldlaget att våga vinna Hjärnan som hjälpte guldlaget att våga vinna Artikel i Svenska Dagbladet, Av Henrik Ennart, Tor 2 Juli, 2015, 07.24 En unik satsning på mental träning bäddade för de heroiska insatser som gav EMguld. U21-laget

Läs mer

Good to Great Tennis Academy

Good to Great Tennis Academy e Good to Great Tennis Good to Great Tennis Academy Off-season i december betydde mycket träning och lite matcher. Många spelare var på hemmaplan och tränade inför deras kommande resor i januari. Sammanfattat

Läs mer

Ut med domarn! Kenta. Ut med domarn! ur Två par mockasiner av Lars Collmar (Argument Förlag) 33

Ut med domarn! Kenta. Ut med domarn! ur Två par mockasiner av Lars Collmar (Argument Förlag) 33 Ut med domarn! Kenta Äntligen! Där satt den! Fyra sekunder före full tid, ställning 3 3, kom bollen farande rakt mot Kentas klubba. Nån från motståndarlaget 8 C gav honom en hård tackling. Kenta fick en

Läs mer

Veteran EM för äldre veteraner i Seefeld Rapport lördag den 7 januari 2017 ****

Veteran EM för äldre veteraner i Seefeld Rapport lördag den 7 januari 2017 **** Veteran EM för äldre veteraner i Seefeld 2017 - Rapport lördag den 7 januari 2017 **** Aktuell information om klasser och dess lottning finns här: http://itfseniors.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=5c49c721-f5b9-4e0c-

Läs mer

MMK- NYTT. 30 maj 3 juni

MMK- NYTT. 30 maj 3 juni MMK- NYTT 30 maj 3 juni Bildspecial från veckans Modevisning! Se fler bilder längre fram i tidningen! aktiviteter PÅ MMK 30 MAJ 3 Juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Mariokart-turnering

Läs mer

Läsnyckel Hallon, bäst av alla av Erika Eklund Wilson

Läsnyckel Hallon, bäst av alla av Erika Eklund Wilson Läsnyckel Hallon, bäst av alla av Erika Eklund Wilson Hegas arbetsmaterial heter nu Läsnycklar med lite mer fokus på samtal och bearbetning. Vi vill att böckerna ska räcka länge och att läsaren ska aktiveras

Läs mer

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej!

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej! Equmeniascout i Region Stockholm Nyhetsbrev Augusti Hej! Välkomna tillbaka! En ny scouttermin är precis på väg att dra igång, kanske har den redan det för vissa av er. Detta innebär nya möjligheter, nya

Läs mer

DUBBELCUPEN. dubbelt så kul. Välkommen. Dubbelcupen. Matchtider 14-15 september. i samarbete med

DUBBELCUPEN. dubbelt så kul. Välkommen. Dubbelcupen. Matchtider 14-15 september. i samarbete med Välkommen Välkommen till Dubbelcupen 2013 som arrangeras HD. Tävlingen fick en kanonstart 2012 då drygt 150 spelare anmälde sig till våra dubbel- och mixedklasser. I år har över 200 spelare anmält sig

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

Verktygslåda för mental träning

Verktygslåda för mental träning Lek med tanken! Instruktioner för Verktygslåda för mental träning Här hittar du några verktyg som hjälper dig som är aktiv idrottare att bli att bli ännu bättre i din idrott. Är du tränare eller förälder

Läs mer

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Felicia och är tio år. Jag bor på en gård i södra Sverige och jag har ett syskon som heter Anna. Hon är ett år äldre än mig. Jag har även en bror som är ett år, han

Läs mer

Pojke + vän = pojkvän

Pojke + vän = pojkvän Pojke + vän = pojkvän Min supercoola kusin Ella är två år äldre än jag. Det är svårt att tro att det bara är ett par år mellan oss. Hon är så himla mycket smartare och vuxnare än jag. Man skulle kunna

Läs mer

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017 Ordförande: Styrelsen under detta år är Ordf Stefan Petersson, Vice ordf Thomas Kallin, Kassör Evis Furuskog, Sekr Maria Rydell, Ledamot TK Pontus Danielsson, Ledamot SK Björn Isacsson, Ledamot JK Petra

Läs mer

ÅRSMÖTE I slutet av mars har vi vårt årsmöte där vi hoppas att så många som möjligt kan komma. Kallelse kommer tre veckor innan årsmötesdatumet.

ÅRSMÖTE I slutet av mars har vi vårt årsmöte där vi hoppas att så många som möjligt kan komma. Kallelse kommer tre veckor innan årsmötesdatumet. MÅNADSBREV, JANUARI 2013 Bästa medlemmar! Nytt år och nya möjligheter. Vi har nu avverkat en månad av 2014. Ett år som vi alla ser med spänning fram emot. Vintern har låtit vänta på sig men rätt som det

Läs mer

NYHETSBREV YOUTH WITHOUT BORDERS. !Vi bjuder på fika och informerar om vårt möte och vem som kommer att bo hos vem.

NYHETSBREV YOUTH WITHOUT BORDERS. !Vi bjuder på fika och informerar om vårt möte och vem som kommer att bo hos vem. av 5 1 NYHETSBREV YOUTH WITHOUT BORDERS Vårt första nyhetsbrev Jag hoppas att ni alla vet vid detta laget vad era ungdomar håller på med här i skolan efter lektionstid. Annars är det kanske tid att ni

Läs mer