När du sedan gjort ditt val genomför du din beställning eller bok ning på Vi önskar dig en trevlig upplevelse!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "När du sedan gjort ditt val genomför du din beställning eller bok ning på www.smartbox.se. Vi önskar dig en trevlig upplevelse!"

Transkript

1

2 Grattis! Du har fått en upplevelse i present genom ett Smartbox Presenkort. Det ger dig möjligheten att välja mellan en upplevelse present eller en hotellvistelse. I den här boken kan du läsa om de två valmöjligheterna samt hur du går tillväga om du vill beställa en upp levelsepresent, alternativt boka en hotell vistelse. När du sedan gjort ditt val genomför du din beställning eller bok ning på Vi önskar dig en trevlig upplevelse! Smartbox Sverige

3 H A R M O N I ÄV E N T Y R AV K O P P L I N G S M A K E R

4 Så fungerar ditt Presentkort Välj mellan två olika sätt att använda ditt Presentkort på: 1 2 Beställ en upplevelsepresent Välj en upplevelsepresent och använd ditt Presentkort som betalning eller delbetalning. Boka en hotellvistelse Använd ditt Presentkort som betalning eller delbetalning för att boka en hotellvistelse. På följande sidor beskrivs hur du går tillväga för att beställa en upplevelsepresent, alternativt boka en hotellvistelse. Värdet på ditt Presentkort finner du på värdebeviset. Du behöver inte använda hela beloppet på en gång. Det resterande beloppet finns kvar fram till utgångsdatument, som står angivet på värdebeviset. Vill du beställa en dyrare upplevelsepresent, eller boka en dyrare hotellvistelse, så betalar du själv mellanskillnaden. Observera att du inte kan använda ditt Presentkort direkt hos någon av våra upplevelseleverantörer. Presentkortet kan endast utnyttjas genom vår butik på Karlavägen 7 i Stockholm eller via vår kundtjänst som du når på Var noga med att utnyttja ditt Presentkort innan utgångsdatumet, som finns angivet på värdebeviset. Väljer du att boka en hotellvistelse måste även vistelsen äga rum innan utgångsdatumet. Beställer du däremot en upplevelsepresent så kommer du att få ett nytt utgångsdatum som gäller för den upplevelsepresent du beställt. Förändringar i utbudet kan ha skett, du hittar uppdaterad information på Längst bak i denna bok finner du svar på vanliga frågor samt Smartbox kontaktuppgifter. Smartbox reserverar sig för eventuella tryckfel.

5 Beställ en upplevelsepresent 1. Smartbox sortiment Gå in på läs om alla olika upplevelsepresenter och se ut den som du vill ha. 2. Beställ Klicka på länken Jag har ett Smartbox Presentkort. Ange det värdebevisnummer och den aktiveringskod som finns på baksidan av ditt värdebevis. 3. Välj din Smartbox upplevelsepresent Välj att du vill beställa en Smartbox upplevelsepresent. Samtliga upplevelsepresenter presenteras med text, bild och pris. Vill du beställa en dyrare upplevelsepresent än värdet på Presentkortet så går det bra att betala mellanskillnaden med bankkort eller direktbetalning. Är priset på den upplevelsepresent du valt lägre än värdet på Presentkortet kan du utnyttja resterande belopp för att betala fraktkostnaden, beställa ytterligare en upplevelsepresent eller spara värdet till ett senare tillfälle. 4. Din upplevelsepresent skickas När du avslutar din beställning registreras ditt Presentkort som en del av betalningen. Din nya upplevelsepresent skickas hem till dig och du bokar sedan din upplevelse enligt instruktioner i boken. På finner du information om leveranstider och fraktkostnader. Om du inte har tillgång till internet är du välkommen att kontakta oss per telefon på eller besöka vår butik på Karlavägen 7 i Stockholm. Observera att ditt Presentkort har ett utgångsdatum som är angivet på värdebeviset. Din beställning av Smartbox måste genomföras senast detta datum.

6 Boka en hotellvistelse 1. Smartbox sortiment Gå in på läs om alla hotell och se ut det som du skulle vilja boka. 2. Beställ Klicka på länken Jag har ett Smartbox Presentkort. Ange det värdebevisnummer och den aktiveringskod som finns på baksidan av ditt värdebevis. 3. Välj ditt hotell Välj att du vill boka en hotellvistelse och fyll i önskade sökkriterier som region, ankomstdatum och priskategori. Välj ett hotell från sökresultatlistan och fyll i person- och adressuppgifter på följande sida. Vill du boka en dyrare hotellvistelse än värdet på Presentkortet så går det bra att betala mellanskillnaden med bankkort eller direktbetalning. Är priset på din hotellvistelse lägre än värdet på Presentkortet kan du utnyttja resterande belopp för att boka ytterligare en hotellvistelse, köpa en upplevelevelsepresent eller spara värdet till ett senare tillfälle. 4. Bekräftelse När bokningen är färdigställd kommer du att få en bekräftelse och en voucher till din e-postadress. Skriv ut båda dokumenten, ta med dem till hotellet och lämna dem i receptionen vid incheckningen. Får du ingen e-post ska du först kolla i din skräppostkorg. Finns inte bekräftelsen där, kontakta Smartbox. Om du inte har tillgång till internet är du välkommen att kontakta oss per telefon på eller besöka vår butik på Karlavägen 7 i Stockholm. Observera att när du gjort en bokning så går det inte att ändra hotell. Däremot går det att ändra datum. Kontakta då Smartbox kundservice senast 24 timmar innan din vistelse. Både bokning och vistelse måste ske innan det angivna utgångsdatumet, som står på värdebeviset.

7 Smartbox sortiment Våra upplevelsepresenter Med Smartbox får du en minnsevärd upplevelse. Med Sveriges största utbud kan Smartbox erbjuda över 1400 unika upplevelser. Våra upplevelser är förpackade temavis och du väljer bland 21 upplevelsepresenter som är fyllda med till exempel hotell övernattningar, äventyr, middagar eller spabehand lingar. Läs mer om de olika upplevelserna och boka sedan in din favorit.

8 Kategorier / Prislista Samtliga Smartbox upplevelsepresenter är indelade i fem kategorier för att det ska vara enkelt att få en överblick över vårt sortiment. På följande sidor kan du läsa mer om de olika kategorierna. MAT OCH DRYCK HOTELL Sött och gott Frukost för två Världens kök Brunch med bubblor Bon appétit Smakfullt White Guide Härliga hotell Charmigt och personligt Minisemester Weekend i Paris MÅ BRA AKTIVITETER FRITID Kropp och själ Wellness Wellness för två Sport och aktivitet Äventyr Äventyr för två En skön dag Upplev Stockholm Upplev Göteborg 295:- 295:- 450:- 595:- 695:- 795: :- 995: : : :- 450:- 695: :- 450:- 695: :- 295:- 450:- 450:- Romantisk weekend 2 595:-

9 Mat och dryck En upplevelse för någon som uppskattar goda smaker. En Smartbox upplevelsepresent inom kategorin Mat och dryck kan innehålla allt från fika och brunch till provningar och gourmetmiddagar. Välj bland upplevelsepresenterna Sött och gott, Frukost för två, Världens kök, Brunch med bubblor, Bon appétit, Smakfullt och White Guide.

10 Sött och gott SEK Ett mysigt kafébesök. En till fyra personer får koppla av och njuta av en fika där olika godbitar serveras tillsammans med kaffe eller te. Över 80 upplevelser att välja bland. 295SEK Frukost för två 2 Njut av dagens viktigaste måltid. Två personer får börja dagen på bästa sätt genom att äta en god frukost tillsammans. Över 25 upplevelser att välja bland. NYHET nov 2013 Världens kök 2 450SEK Smakrik mat från världens alla hörn. På en restaurang med internationell prägel får två personer äta en god middag. Över 55 upplevelser att välja bland.

11 Mat och dryck Brunch med bubblor 2 595SEK En god och lyxig stund. Två personer serveras en brunch med mousserande vin. Över 35 upplevelser att välja bland. Bon appétit 2 695SEK En välsmakande middag för två personer. Vardag som helg är restaurangbesök en uppskattad aktivitet. Över 30 upplevelser att välja bland.

12 Smakfullt 2 795SEK För alla sinnen. En upplevelse fylld av dofter och smaker, allt från vin- och chokladprovningar till provningar med lakrits, olivolja eller whisky. Över 50 upplevelser att välja bland. White Guide SEK Flerrätters gourmetmiddag på en av Sveriges bästa restauranger. Två personer blir serverade en matupplevelse utöver det vanliga. Över 45 upplevelser att välja bland.

13 Hotell En hotellvistelse för två personer är en uppskattad upplevelse från Smartbox. Välj mellan allt från övernattningar på gemytliga herrgårdar och moderna hotell till weekend i romantiska Paris. Välj bland upplevelsepresenterna Härliga hotell, Charmigt och personligt, Minisemester, Weekend i Paris och Romantisk weekend.

14 Härliga hotell 2 995SEK Härlig hotellvistelse. Två personer får fly vardagen och övernatta på hotell samt njuta av en frukost. Över 50 upplevelser att välja bland. Charmigt och personligt SEK Vistelse på ett charmigt hotell med personlig prägel. I härlig atmosfär får två personer koppla av med en övernattning inklusive frukost. Över 50 upplevelser att välja bland.

15 Hotell Minisemester SEK Avkopplande minisemester. Två personer får två övernattningar på ett trevligt hotell inklusive frukost. Över 50 upplevelser att välja bland. Weekend i Paris SEK Romantikens huvudstad. Två personer får en hotellvistelse med en till tre övernattningar, inklusive frukost, på ett utvalt hotell i Paris med omnejd. Över 35 upplevelser att välja bland. Flygresa ingår ej.

16 2595SEK Romantisk weekend 2 NYHET Sätt guldkant på tillvaron med en romantisk weekend för två. En till två övernattningar på hotell samt en upplevelse såsom middag eller spa-besök. Över 40 upplevelser att välja bland.

17 Må bra Avkoppling, återhämtning och glädje för både kropp och själ är vad som erbjuds med en upplevelsepresent från Smartbox. Ansiktsbehandling, massage, fotvård och kurbad är bara några av de många upplevelser som erbjuds mottagaren. Välj mellan upplevelsepresenterna Kropp och själ, Wellness och Wellness för två.

18 Kropp och själ 1 450SEK En härligt välgörande stund. En person får njuta av en stunds avkoppling för både kropp och själ på en spa- eller skönhetssalong. Över 120 upplevelser att välja bland. 695SEK Wellness 1 En lyxigt avkopplande upplevelse för en person. Bland behandlingarna finns allt från massage och fotvård till kurbad och ansiktsbehandling. Över 130 upplevelser att välja bland. Wellness för två SEK Avkoppling tillsammans. Två personer får varsin välgörande behandling på en utvald spaeller skönhetssalong. Över 100 upplevelser att välja bland.

19 Aktiviteter Allt från adrenalinfyllda äventyr till roliga aktiviteter. Med en upplevelsepresent från Smartbox inom kategorin aktiviteter finns massor av upplevelser att välja bland - till exempel gokart, kitesurfing och forsränning. Välj mellan upplevelsepresenterna Sport och aktivitet, Äventyr och Äventyr för två.

20 450SEK Sport och aktivitet 1-2 En rolig upplevelse. En till två personer får möjlighet att prova på till exempel segway, gokart, golf, dykning eller salsa. Över 80 upplevelser att välja bland. Äventyr 1 695SEK En spännande upplevelse till någon som gillar utmaningar. En person får välja bland aktiviteter såsom kitesurfing, vrakdyk och klättring. Över 60 upplevelser att välja bland. Äventyr för två SEK En upplevelse för personer som gillar fart och fläkt. Två personer får delta i ett äventyr som kan innefatta allt från forsränning till mountainbike. Över 70 upplevelser att välja bland.

21 Kultur och fritid Med ett brett urval av blandade upplevelser erbjuds i denna kategori något för alla. Där får man välja bland upplevelser som till exempel stadsvandring, spa-besök, brunch, middag, utflykter, kurser eller museibesök. Välj bland upplevelsepresenterna En skön dag, Upplev Stockholm och Upplev Göteborg

22 En skön dag SEK Små pärlor i vardagen för en till fyra personer. Bland annat erbjuds upplevelser som museibesök, brunch, stadsvandring och pralinkurs. Över 80 upplevelser att välja bland. Upplev Stockholm SEK En upplevelse i storstaden. En till två personer får välja bland aktiviteter som stadsvandring, forspaddling i centrum, middag och spa-besök. Över 80 upplevelser att välja bland. 450SEK Upplev Göteborg 1-2 NYHET nov 2013 Upptäck Göteborg genom en upplevelse. En till två personer får välja bland aktiviteter som båtsightseeing, middag eller spa-besök. Över 40 upplevelser att välja bland.

23 Smartbox nyheter 2013 Smartbox strävar alltid mot att skapa en så bra upplevelsepresent som möjligt. Därför sker kontinuerligt förändringar i vårt sortiment - vissa boxar försvinner och nya tar dess plats. Under 2013 kan vi presentera tre nya boxar: Romantisk Weekend, Frukost för två och Upplev Göteborg. Romantisk Weekend Lanseras i september Frukost för två Lanseras i november Upplev Göteborg Lanseras i november Kom även ihåg att det allt eftersom tillkommer nya upplevelser i våra boxar. Dessa nyheter finner ni på under respektive box. Följ oss gärna på Facebook för ta del av nyheter, tävlingar och erbjudanden -

24

25 SMARTBOX EN PRESENT ATT UPPLEVA

26 Vanliga frågor 1. Kan jag använda mitt Presentkort direkt hos era upplevelseleverantörer? Nej. du kan inte kontakta eller besöka en upplevelsepartner direkt. För att utnyttja ditt Presentkort måste du gå via eller vår kundservice på Kan jag förlänga giltighetstiden på mitt Presentkort? Ja, mot en administrationsavgift kan du förlänga giltighetstiden. Kontakta Smartbox kundservice så hjälper vi dig. 3. Finns det fler upplevelsepresenter att välja bland än de som står i boken? Utbudet förändras löpande, nya upplevelsepresenter tillkommer och andra kan komma att utgå. Aktuell information finns på 4. Kan jag boka en hotellvistelse strax innan mitt Presentkort går ut? Vi rekommenderar att du bokar i god tid innan utgångsdatumet. Observera att både bokning och hotellvistelse måste äga rum innan utgångsdatumet. 5. Jag har gjort en hotellbokning men vill ändra. Hur gör jag? När du har gjort en bokning kan du inte byta hotell. Däremot går det bra att byta datum. Ring oss på Smartbox så hjälper vi dig. Observera att det är hotellets regler som gäller vid ombokningar. 6. Hur stort värde finns kvar att utnyttja på mitt Presentkort? Om du har beställt en Smartbox eller bokat en hotellvistelse och inte kommer ihåg hur stort värde som finns kvar på Presentkortet så kan du ringa vår kundservice på För fler frågor och svar se Du kan även kontakta Smartbox kundservice på telefonnummer eller via kundservice@smartbox.com.

27 Hur blev din upplevelse? Smartbox strävar alltid mot att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig. Därför vill vi gärna veta hur din upplevelse blev. Så tveka inte att kontakta oss om du har något att berätta. Du kan besöka vår butik på Karlavägen 7 i Stockholm, ringa eller skicka ett e-postmeddelande till vår kundtjänst. Mer information om Smartbox hittar du på där kan du även köpa upplevelsepresenter. Följ gärna oss på Facebook och ta del av den senaste informationen, tävlingar och erbjudanden.

28 Kontaktuppgifter Butik Karlavägen 7, Stockholm Öppettider finner du på Telefon Kundservice: E-post Online Facebook

29 I den här boken presenterades två valmöjligheter - en upplevelse present eller en hotellvistelse. Vi på Smartbox hopppas att du har hittat vad du vill använda ditt Presentkort till och att du kan utnyttja det så snart som möjligt. Mycket nöje! Smartbox Sverige

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser!

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox - Lika roligt att ge som att få 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox produktutbud En skön dag Världens kök Kropp och själ Sport och aktivitet Golf Äventyr Spa och skönhet Härliga hotell

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

Vi ser fram emot att marknadsföra ditt företag och är säkra på att du kommer få många nya kunder genom Smartbox.

Vi ser fram emot att marknadsföra ditt företag och är säkra på att du kommer få många nya kunder genom Smartbox. Innehållsförteckning VÄLKOMMEN TILL SMARTBOX! VAD INNEBÄR SAMARBETET? VÄRDEBEVIS FRÅN KÖP TILL HANTERING BETALNING AV VÄRDEBEVIS DITT SMARTBOX EXTRANET: SMARTMEMBER.NET HUR LÄGGER DU UPP RUM? KONTAKT Välkommen

Läs mer

ADRENALIN puls. Helikopter - Mountainbike - havskajak

ADRENALIN puls. Helikopter - Mountainbike - havskajak ADRENALIN puls energi ACTION- och sportsupplevelser Helikopter - Mountainbike - havskajak ACTION- och sportsupplevelser DU ALDRIG kommer att glömma... HELIKOPTER MOUNTAINBIKE TUR I HAVSKAJAK Action- och

Läs mer

Erbjudanden till dig som har Högsbykortet

Erbjudanden till dig som har Högsbykortet Erbjudanden till dig som har Högsbykortet 10 % rabatt på alla upplevelser från Live it Vad kan du köpa som är kul, spännande, lärorikt, avslappnande och framförallt ett uppskattat minne för livet? Svaret

Läs mer

PRESENTKORT OF SWEDEN. Friheten att välja din egen gåva

PRESENTKORT OF SWEDEN. Friheten att välja din egen gåva PRESENTKORT OF SWEDEN Friheten att välja din egen gåva Egen vald gåva bland en stor bredd av varor Vinga of Swedens gåvokort är en bra och uppmuntrande gåva som gör det möjligt för dina kunder och anställda

Läs mer

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder Ett presentkort är en välkommen gåva! Härliga SPA-bad inne och ute Harmonigården är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Stig in i en behaglig atmosfär, låt stressen rinna av och vardagsbekymren

Läs mer

Smartbox Ett smart sätt att sälja dina upplevelser

Smartbox Ett smart sätt att sälja dina upplevelser Smartbox Ett smart sätt att sälja dina upplevelser Vill du bli vår partner? På Smartbox letar vi alltid efter nya och spännande upplevelser att sälja och marknadsföra. Och du får den här broschyren för

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

20 kr rabatt på inträdet!

20 kr rabatt på inträdet! Ta med barnen till Busfabriken! Nu får du som betalar med ditt Betal- & Kreditkort MasterCard från Sparbanken billigare inträde på Busfabriken för upp till tre barn. Erbjudandet gäller måndagtorsdag på

Läs mer

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se Askim-Frölunda-Högsbo Februari, mars, april 2016 Träffpunkter Altplatsen Högsbotorpshemmet Kustträffen Solträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? kontakta Laine Henriksson,

Läs mer

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse!

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Smaka! I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Med presentkortet,

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Nostalgica (24/9) Presentkort den perfekta gåvan på såväl fars dag som jul! Vinprovning (8/10) september. oktober. november. december.

Nostalgica (24/9) Presentkort den perfekta gåvan på såväl fars dag som jul! Vinprovning (8/10) september. oktober. november. december. På gång på kurorten mösseberg Hösten 2011 september 24/9 Nostalgica 25/9 Premiär för Brunch på Kurorten! oktober 1-2/10 Mekelsmäss med Konstnatten 7/10 Fredagsmys 8/10 Vinprovning med VinContoret 17/10

Läs mer

SPA-upplevelser 2011

SPA-upplevelser 2011 SPA-upplevelser 2011 spa mösseberg njut i exklusiv, historisk miljö Må riktig gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi, basta eller bara

Läs mer

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM Nedan finner du dels information angående våra konferenslokaler och även förslag på priser på konferenslokaler och rum. Observera att priserna kan variera beroende på datum

Läs mer

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 19-20 maj på Svenska Mässan i Göteborg Välkommen som utställare till Svenska Demensdagarna 2016 i Göteborg OM KONFERENSEN Svenska Demensdagarna 2016

Läs mer

Premiumkort. för dig som vill ha lite mer

Premiumkort. för dig som vill ha lite mer Premiumkort för dig som vill ha lite mer Sparbanken Syds Premiumkort är ett exklusivt MasterCard som ger mervärden utöver det vanliga. Kortet är en del av vårt erbjudande för dig som är kund inom Förmögenhetsförvaltning

Läs mer

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang Resor och upplevelser för nyfikna Tåget - det bekväma sättet att uppleva SJ erbjuder ett trivsamt sätt att resa för alla åldrar. Oavsett

Läs mer

GÅVAN ALLA VÄLJER. www.joyfulgiftcard.com

GÅVAN ALLA VÄLJER. www.joyfulgiftcard.com GÅVAN ALLA VÄLJER Joyful Giftcard är en enkel lösning och den perfekta presenten där mottagaren själv får välja sin gåva. Med vårt gåvokort kan du göra alla anställda och kunder nöjda med samma gåva. Efter

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Vatten & sjö. Kropp & själ. PROVA-PÅ-DYK En lektion i dykning med både teori och praktik.

Vatten & sjö. Kropp & själ. PROVA-PÅ-DYK En lektion i dykning med både teori och praktik. Vatten & sjö PROVA-PÅ-DYK En lektion i dykning med både teori och praktik. RIB- SIGHTSEEING Far fram över vattnet i hastigheter på runt 50 knop samtidigt som du får uppleva storslagen natur! ÅK VATTENSKIDOR/

Läs mer

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS!

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Boendepaket Våren 2014 PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Vissa av våra gäster gör så lite de kan under hotellvistelsen hos oss hela miljön inbjuder ju till just lugn och ro. Andra vill

Läs mer

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t Vinga of sweden Gåvokort inspiration från Vinga skandinavisk design, hög kvalitet och miljö är tre saker som är mycket viktiga för oss. Därför är vi alltid måna om att våra produkter tillverkas med högsta

Läs mer

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning SÄLJGUIDE - så lyckas du med din försäljning Hej! I den här guiden vill vi dela med oss av några tips och råd som vi tror att du och dina kompisar kan ha nytta av när webbutiken ska öppna och försäljningen

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: presentkort

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: presentkort SPA-upplevelser vår och sommar 2016 spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Må riktigt gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi,

Läs mer

Upplevelser Gåvokort Lär dig baka Cupcakes eller Macarons 1 person

Upplevelser Gåvokort  Lär dig baka Cupcakes eller Macarons 1 person Upplevelser Gåvokort I vårt upplevelsekort har vi samlat 16 olika upplevelser med ett värde av 450 kr inkl moms. Vi samarbetar med välkända företag som står för kvalitet. Läs om de olika upplevelserna

Läs mer

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 2011-02-21 Till FMCK Riksstyrelse, hedersledamöter i FMCK RF, samtliga kårer, valberedning samt revisorer INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 FMCK Värmland har tillsammans med FMCK Riksförbund äran att inbjuda

Läs mer

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Välkommen till... YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Jag, EVITA, har haft yogakurser på detta underbara ställe i flera år och står som arrangör för denna vecka. Om du vill uppleva en

Läs mer

En upplevelse i ostens värld.

En upplevelse i ostens värld. En upplevelse i ostens värld. Lilla Ostskolan Ostprovning 45 min OSTSKOLA OCH OSTPROVNINGAR Välkommen in i ostens värld. Vi utlovar en spän nande stund, där du får både historia, kunskap om produktion

Läs mer

Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 1 2015-04-02 09:14

Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 1 2015-04-02 09:14 Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 1 2015-04-02 09:14 2 Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 2 2015-04-02 09:14 Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Maxa din relation med Joyful

Läs mer

Barcelona Training Camp

Barcelona Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

Månadens korterbjudanden Mars 2013

Månadens korterbjudanden Mars 2013 Månadens korterbjudanden Mars 2013 Månadens korterbjudanden för dig som har SKODA Kort Mars 2013 Solodiesel Feltankningsskydd SoloDiesel ersätter bilens original tanklock och skyddar dieselfordon från

Läs mer

Boende och Konferens 2010

Boende och Konferens 2010 Boende och Konferens 2010 Njut av kurortsboende i gemytlig, historisk miljö Sedan 1867 har Kurorten Mösseberg varit en plats för hälsa, liv och välbefinnande. En vistelse hos oss ger mångfacetterade upplevelser.

Läs mer

För en bra vistelse Information till patienter och anhöriga om Norrtälje sjukhus vårdavdelningar.

För en bra vistelse Information till patienter och anhöriga om Norrtälje sjukhus vårdavdelningar. För en bra vistelse Information till patienter och anhöriga om sjukhus vårdavdelningar. För dig som är patient För att din vistelse hos oss ska bli så bra som möjlig, följer här information som kan vara

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du.

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vanliga frågor Hur beställer jag? För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vilka avgifter tillkommer när jag beställer av er? Frakten inom Sverige kostar

Läs mer

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Små konferenser och små hotell hör ihop HANDEN PÅ HJÄRTAT, DE FLESTA KONFERENSER ÄR JU SMÅ Vad är minnet av

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

fint fint Fint på väggar och golv hemma hemma Kontakta oss och tillval för hela hemmet Läs mer på stockholmshem.se/finthemma

fint fint Fint på väggar och golv hemma hemma Kontakta oss och tillval för hela hemmet Läs mer på stockholmshem.se/finthemma Kontakta oss Vill du beställa eller har frågor om Fint Hemma? Kontakta oss så hjälper vi till! Kundtjänst: tel 08-508 39 000 Måndag torsdag 7.00-16.00 Fredag 7.00-15.00 Fint Hemma-butiker: Distrikt Västerort/Innerstaden

Läs mer

GÅVAN ALLA VÄLJER. www.joyfulgiftcard.com

GÅVAN ALLA VÄLJER. www.joyfulgiftcard.com GÅVAN ALLA VÄLJER www.joyfulgiftcard.com VAD ÄR JOYFUL GIFTCARD EN ENKEL LÖSNING DÄR MOTTAGAREN SJÄLV VÄLJER SIN GÅVA MED STARKA VARUMÄRKEN & NÅGOT FÖR ALLA! Ett av Joyful Giftcards många styrkor är den

Läs mer

Kupong 1: 1 x 3 timmar städning Kupong 2: 2 x 3 timmar städning Kupong 3: 3 x 3 timmar städning

Kupong 1: 1 x 3 timmar städning Kupong 2: 2 x 3 timmar städning Kupong 3: 3 x 3 timmar städning & 1 På www.helpling.se kan du lösa in din Groupon-kupong i tre enkla steg. Boka professionell, utbildad och försäkrad städhjälp för enstaka tillfällen eller regelbundna städtjänster Kupong 1: 1 x 3 timmar

Läs mer

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag Julen är det bästa tillfället att belöna och motivera människor. För 450 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 70 olika upplevelser med ett värde upp till 790 kr. Julklappen innehåller

Läs mer

Välkommen till Johannes Paulus Spa & Hälsohem Pod Tężniami

Välkommen till Johannes Paulus Spa & Hälsohem Pod Tężniami Välkommen till Johannes Paulus Spa & Hälsohem Pod Tężniami Vi har ett brett utbud av medicinska, rehabiliterande och dermatologiska behandlingar, samt olika aktiviteter i vårt Spa. Bland annat har vi både

Läs mer

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys Innehåll Athena 4 Brasserie Charlies 5 Butlers Bistro & Winebar 6 Fiskmagasinet 7 Gamla Bryggeriet 8 Harrys 9 Smaka! Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva 10 11 12 I din hand håller du presentkortet Smaka

Läs mer

Bansai Spa - EN DEL AV STUFVENÄS GÄSTGIFVERI

Bansai Spa - EN DEL AV STUFVENÄS GÄSTGIFVERI Bansai Spa - EN DEL AV STUFVENÄS GÄSTGIFVERI Behandlingsmeny 2016 Bansai betyder kraft. Kraft att återfå energi och få den avslappning du behöver. Här kan du njuta av exklusiva behandlingar, av erfarna

Läs mer

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag Julen är det bästa tillfället att belöna och motivera människor. För 450 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 70 olika upplevelser med ett värde på upp till 790 kr. Julklappen innehåller

Läs mer

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling:

spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Följande ingår då du bokar en behandling: SPA-upplevelser 2012 spa mösseberg Njut i exklusiv, historisk miljö Må riktigt gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi, basta eller

Läs mer

DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND?

DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND? DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND? I denna broschyr finner du information om Axfood Snabbgross och vår e-handel. Tips! Vill du ha hjälp att komma igång

Läs mer

SkansenTimes ÖLAND NÄR DET ÄR SOM BÄST ÅRET RUNT! ÅRGÅNG 2016

SkansenTimes ÖLAND NÄR DET ÄR SOM BÄST ÅRET RUNT! ÅRGÅNG 2016 SkansenTimes ÖLAND NÄR DET ÄR SOM BÄST ÅRET RUNT! ÅRGÅNG 2016 Vinter på Hotel Skansen! Medan Öland visar sig av sin bästa sida, erbjuder Skansen en alldeles speciell plats att skämma bort sig på. DET HÄNDER

Läs mer

Företag X Gruppresa - Paris 13-16 Sept 2012 Offert

Företag X Gruppresa - Paris 13-16 Sept 2012 Offert Datum: 2012-05-30 Företag X Gruppresa - Paris 13-16 Sept 2012 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236 32

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Att boka konferens. En köpguide som riktar sig till dig som bokar möten och konferenser.

Att boka konferens. En köpguide som riktar sig till dig som bokar möten och konferenser. Att boka konferens En köpguide som riktar sig till dig som bokar möten och konferenser. Konferenser, möten och andra sammankomster är en förutsättning för att företag och medarbetare ska kunna utvecklas,

Läs mer

Välkomna till sommaren 2014

Välkomna till sommaren 2014 L L Välkomna till sommaren 2014 Tjäna på att resa! Bunkra sommar och sol i Heiligenhafen Konferens All Inclusive 7 golfbanor på 7 dagar Ullared med tjejgänget! L Välkommen till oss och vårt trevliga utbud

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Resor & upplevelser. - när & fjärran. Erbjudanden till dig med Everydaycard

Resor & upplevelser. - när & fjärran. Erbjudanden till dig med Everydaycard Resor & upplevelser - när & fjärran Erbjudanden till dig med Everydaycard 20% rabatt Upp till 20% rabatt på Best Western Som Everydaykund har du alltid 10% rabatt på vardagar (sö-to) och 20% rabatt på

Läs mer

Lägga in tillgänglighet

Lägga in tillgänglighet LATHUND Timecare Pool med intresseanmälan 2016-06-02 Skriv i adressfältet Starta Internet explorer tp.molndal.se OBS! Inget www Skriv in användarnamn och lösenord Lösenordet=TimePool första inloggningstillfället

Läs mer

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 UPPTÄCK RÄTTVIK FRÅN SADELN Att följa med på en guidad utflykt ger mervärde till din cykelupplevelse oavsett om du aldrig besökt Rättvik eller känner till omgivningen

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök TRAVEL&TASTE Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016 En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Ready for take off? Travel & Taste är mässan där du som utställare serverar dina besökare smaker

Läs mer

BOXER TILLSAMMANS. TV SOM DU VILL HA DET

BOXER TILLSAMMANS. TV SOM DU VILL HA DET BOXER TILLSAMMANS. TV SOM DU VILL HA DET HEJ BOENDE I BRF LAMBOHOV 1 I LINKÖPING, NU KAN DU SE DIGITAL- TV FRÅN BOXER. VÄLKOMMEN! Du bor i en förening som har valt Boxer som TV-leverantör. Din förening

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Aktiviteter! Utomhus

Aktiviteter! Utomhus Aktiviteter! Utomhus Bastubad och vedeldad badtunna I nära anslutning till Villa Hofsnäs pensionat nere i Torpasjön ligger vår bastuflotte. Här kan ni träffas för en stunds avkoppling tillsammans med kollegor

Läs mer

Välkommen. Välkommen in i familjen Spendrups vinkök! Mia Spendrup, vd Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård

Välkommen. Välkommen in i familjen Spendrups vinkök! Mia Spendrup, vd Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård Välkommen Sedan 2014 ägs Grythyttans Gästgivaregård av familjen Spendrup. Vi vill att det ska vara lätt att ha det bra, så låt oss ta hand om dig och ditt sällskap. Det är det vi kan bäst. Vi hoppas att

Läs mer

www.julklappskortet.se

www.julklappskortet.se www.julklappskortet.se Varför Julklappskortet? Svårt att välja rätt julklapp? Vi har över 100 produkter från kända varumärken att välja bland. Snabbt och Säkert Vi har marknadens snabbaste leverans till

Läs mer

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Välkommen till Forum Oskarshamn Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Hotell Rum Oscar är ett hotell med stjärnstatus. För att hela tiden hålla hög kvalitet är vi granskade av

Läs mer

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje Version mars 2016 Seniorgårdens Boförmåner gör det bekvämt och enkelt att trivas hemma. Via lokala leverantörer får du tillgång till utvalda tjänster i samband

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Supreme Giftcard. Supreme Giftcard kan stolt erbjuda ett av Sveriges bästa gåvokort till företag, landsting, kommuner och myndigheter.

Supreme Giftcard. Supreme Giftcard kan stolt erbjuda ett av Sveriges bästa gåvokort till företag, landsting, kommuner och myndigheter. - E n k e l t - P r i s v ä r t - M e s t f ö r p e n g a r n a Supreme Giftcard -SVERIGES BÄSTA GÅVOKORT Gåvokortet med högsta gåvovärdet. Unikt & uppskattat. Supreme Giftcard kan stolt erbjuda ett av

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 14-16 september 2007 Chokladfesten fortsätter! I september förvandlas Askersund återigen till chokladens huvudstad. För

Läs mer

Pärlan vid Asundens strand

Pärlan vid Asundens strand Pärlan vid Asundens strand KO N F E R E N S L Å T D I G I N S P I R E R A S AV G O D M AT O C H VA C K R A V Y E R Där Östergötland är som skönast, vid sjön Åsunden, ligger Rimforsa Strand den perfekta

Läs mer

På gång på. kurorten mösseberg

På gång på. kurorten mösseberg På gång på kurorten mösseberg Våren 2016 januari 15/1 Fredagsmys på SPA 16/1 Ölprovning med Qvänum Mat och Malt 29-30/1 Johan Boding med vänner på scen februari 5-7/2 Yogahelg med Marie Liljegren 13-14/2

Läs mer

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar 04220 25 96 / 070623 37 60 Harmoni och balans, inspiration och nystart, vila och positiva upplevelser det är spa! SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar Följ med Asplunds Buss på

Läs mer

Använd Gåvokort enklare kan det inte bli

Använd Gåvokort enklare kan det inte bli Använd et med flest möjligheter Våra Våra standardkort finns i två valörer och i fyra olika utföranden. Exklusive och Premium med val från 7 teman, samt Christmas Exklusive och Christmas Premium med val

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

UNNA DIG EN KRYSSNING ETT MINNE FÖR LIVET

UNNA DIG EN KRYSSNING ETT MINNE FÖR LIVET UNNA DIG EN KRYSSNING ETT MINNE FÖR LIVET Ingenting kan mäta sig med en kryssning vad gäller romantik eller avkoppling. När du vaknar till ljudet av vågor, njuter av värmen på soldäck eller betraktar natthimlen

Läs mer

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag Att belöna, visa uppskattning och motivera människor är aldrig fel. För 450 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 70 olika upplevelser med ett värde på upp till 790 kr. Presenten innehåller

Läs mer

En biobiljett är den perfekta presenten för att visa din uppskattning till dina anställda eller kunder!

En biobiljett är den perfekta presenten för att visa din uppskattning till dina anställda eller kunder! En biobiljett är den perfekta presenten för att visa din uppskattning till dina anställda eller kunder! Vi har nu tagit fram en lösning som gör det enklare och smidigare än tidigare att på egen hand köpa

Läs mer

Välkommen till JENSEN online!

Välkommen till JENSEN online! Välkommen till JENSEN online! Logga in! Den här guiden ger en kort introduktion till hur dina distansstudier på JENSEN vuxenutbildning går till. Om det är första gången du studerar via JENSEN online, behöver

Läs mer

Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur

Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur Vänersborgs Vinagentur levererar viner försedda med en egen, personligt designad etikett. Det kan gälla vinerna till bröllopet, en personlig gåva för en högtidsdag,

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Benessere 5-12 Oktober 2013

Benessere 5-12 Oktober 2013 Benessere 5-12 Oktober 2013 I ett arrangemang med välmående på den prestigefyllda vingården Villa Sparina i Italien, välkomnar vi Dig att boka plats till nästa resa där programmet består av avkoppling,

Läs mer

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa La Manga Club, Spanien 19-26 september 2017 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som

Läs mer

Jag behöver bränsle följ med Wilda och Walter på matäventyr

Jag behöver bränsle följ med Wilda och Walter på matäventyr Jag behöver bränsle följ med Wilda och Walter på matäventyr Handledarguide Inledning Vill du skapa förutsättningar för barnen att vara aktiva, lära själva och reflektera? Vill du skapa en miljö där barnen

Läs mer

Vinprovning 2 personer Segwaytur 1,5 timme

Vinprovning 2 personer Segwaytur 1,5 timme Vinprovning 2 personer Temat på vinprovningen varierar efter säsong men kan vara ostron och champagne, eller vin från olika distrikt. Pågår ca 60 minuter. Segwaytur 1,5 timme Prova att köra segway Efter

Läs mer

Gästinformation Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset Karlstad

Gästinformation Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset Karlstad Gästinformation Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset Karlstad 1 Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset 651 85 Karlstad RECEPTION: 48 350 RESTAURANG: 48 308 Telefonnumret

Läs mer

november 2012 februari 2013 Välkommen in i värmen! Nyhet! Gott te som gör gott. Missa inte våra bistroerbjudanden.

november 2012 februari 2013 Välkommen in i värmen! Nyhet! Gott te som gör gott. Missa inte våra bistroerbjudanden. november 2012 februari 2013 Välkommen in i värmen! Nyhet! Gott te som gör gott. Missa inte våra bistroerbjudanden. Fortsätt resan i bistron. Varmt välkommen ombord! När magen börjar kurra och du vill sträcka

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Övningsuppgift v.43 - Copyrighting för sociala medier och webb Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Facebookstatusar: 1. Hos oss på Stekoteket

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

För en bra vistelse Information till patienter och anhöriga om Norrtälje sjukhus vårdavdelningar.

För en bra vistelse Information till patienter och anhöriga om Norrtälje sjukhus vårdavdelningar. För en bra vistelse Information till patienter och anhöriga om Norrtälje sjukhus vårdavdelningar. För dig som är patient För att din vistelse hos oss ska bli så bra som möjlig, följer här information som

Läs mer

mytnt Quick Guide Snabbguide för mytnt-användare mytnt - lätt, snabbt och behändigt - på svenska.

mytnt Quick Guide Snabbguide för mytnt-användare mytnt - lätt, snabbt och behändigt - på svenska. mytnt Quick Guide Snabbguide för mytnt-användare mytnt - lätt, snabbt och behändigt - på svenska. Så här tar du programmet i bruk 1. Gå till www.tnt.se 2. Klicka på länken mytnt i menyn till vänster. 3.

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt?

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? VIGSEL I vår unika miljö kan du viga dig, arrangera er bröllopsfest eller dem båda i kombination. Många väljer att viga sig i

Läs mer

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Under tre härliga dagar i juli bjuds vi på det bästa Hälsingland har att erbjuda gällande mat, dryck, kultur

Läs mer

atmosfär aptit smaklig Lunch/ lätt middag 2-rätters lunch eller 2-rätters lätt middag för 2 personer

atmosfär aptit smaklig Lunch/ lätt middag 2-rätters lunch eller 2-rätters lätt middag för 2 personer atmosfär aptit smaklig Lunch/ lätt middag 2-rätters lunch eller 2-rätters lätt middag för 2 personer Lunch/ Lätt middag för 2... Gratulerar till ditt presentkort från Bellevue Tours. Med detta presentkort

Läs mer