1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag"

Transkript

1 Att belöna, visa uppskattning och motivera människor är aldrig fel. För 450 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 70 olika upplevelser med ett värde på upp till 790 kr. Presenten innehåller allt från provningar och behandlingar till motorsport och adrenalinfyllda äventyr över hela landet. Ingen risk för att det blir fel present med andra ord. Värdebeviset är giltigt i ett år så det finns gott om tid att uppleva antingen inomhus eller ute i det fria. Läs på följande sidor om de olika upplevelserna som ingår. Oavsett vilka upplevelser dina medarbetare eller kunder väljer så ger du dem en oförglömlig present. 1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag Välkommen att kontakta oss på eller via foretag@liveit.se för att beställa.

2 Vatten & sjö PROVA-PÅ-DYK En lektion i dykning med både teori och praktik. RIB- SIGHTSEEING Far fram över vattnet i hastigheter på runt 50 knop samtidigt som du får uppleva storslagen natur! ÅK VATTENSKIDOR/ WAKEBOARD Att välja är ditt beslut och oavsett val vill du att det aldrig ska ta slut. SEGLINGSTUR Navigera, trimma segel eller bara njut i denna saltstänkta upplevelse. WATERBALLS FÖR TVÅ Här väntar en upplevelse med snurrig trekamp och skrattfest. STAND-UP PADDLE Prova en häftig och annorlunda träningsform på vattnet! PADDLA KAJAK Paddla och njut av vackra omgivningar. Rutten och farten bestämmer du själv. TUMLARSAFARI Se den spektakulära valen tumlare på nära håll från en RIB i den här safarituren. Kropp & själ FISKPEDIKYR Peeling och micromassage med hundratals små glupska fiskar. SALTRUM FÖR TVÅ En annorlunda hälsoupplevelse i ett saltrum täckt från golv till tak med flera tusen kilo rent bergssalt. KLASSISK BEHANDLING Unna dig ett avbrott i vardagen med massage eller ansiktsbehandling. SPRAYTAN Få snyggaste solbrännan med spraytan, hälsosam och effektiv solning. MAKE UP KURS Låt proffsen på Make Up- Store ta fram en strålande makeup! MUSKELMASSAGE -25 MIN Massage som passar utmärkt både för män och kvinnor. GENTLEMAN S SHAVE En upplevelse som gjord för en sann gentleman! MASSAGE - 25 MIN Stressad? En välgörande massage lugnar ner både kropp och själ. FLOATING Upplev total stillhet och fullständig avslappning i behaglig värme. SOLRUM Saknar du solen och värmen? Testa ljusterapi och avslappning i solrum. AVKOPPLING I SALTRUM Effekten av saltrumsbehandling är vetenskapligt bevisad, vinka adjö till vintersnuvan. SPADAG KLASSISK Njut av en dag med total avkoppling och återhämtning på spa.

3 Äventyr & spänning BODYFLIGHT Drömt om att flyga? Sväva fritt i luften och känn pirret i magen. ÄVENTYRSBANA Utmaningar på hög höjd, framför dig har du nästa hinder, det är nu eller aldrig! ZOMBIE ESCAPE Lyckas du överleva den här skräckupplevelsen och rädda världen? SKYVIEW FÖR TVÅ Åk upp på utsidan av Globen - världens största sfäriska byggnad! Sport & fritid KÖR GOKART Här väntar en fartfylld motorupplevelse med racingkänsla. BUGGY RACING Fullt ställ i kurvorna och svårslagen fartkänsla väntar i denna racingupplevelse. MMA TRÄNING Lär dig grunderna i den populära kampsporten Mixed Martial Arts. LERDUVESKYTTE Prova en av världens mest spännande och populära skyttegrenar. MMA TRÄNING FÖR TVÅ Utmana varandra i den tuffa och roliga kampsporten Mixed Martial Arts. ETT VARV I ARIEL ATOM Åk ett varv med tävlingsförare i en av världens snabaste gatbilar! PAINTBALL PRO Glöm vanlig paintball, här väntar en maxad heldag med spel på unika temabanor. PAINTBALL PRO FÖR 2 När röken lagt sig och patronerna torkat står det klart vilket lag som vunnit slaget. SEGWAY Upptäck staden på egen hand från detta fascinerande fordon. SEGWAY-TUR Upplev omgivningen på två parallella hjul tillsammans med en guide. POLE DANCE Välkommen till ett annorlunda och roligt träningspass. DOWNHILL CARS Prova en upplevelse som för nytt banrekord kräver både hög fart och precision. DOWNHILL CARS FÖR 2 Får du eller din vän bästa varvtiden i en racingbana som slingrar sig nerför en skidbacke?

4 Mat & dryck CHAMPAGNEPROVNING En kväll med champagnens historia och provsmakning av bubblorna. CHOKLADPROVNING Välkommen till en smak- och lärorik upplevelse som får munnen att vattnas. AMARONEPROVNING En underhållande och lärorik kväll med goda viner från Italien. OST- & ÖLPROVNING Lär dig mer om öl och ost och vad som gör att de passar så bra ihop. OST- & VINPROVNING En kulinarisk och lärorik resa i ostarnas och vinets fantastiska värld. WHISKYPROVNING Lär dig att uppskatta denna klassiska dryck på bästa sätt. VINPROVNING Välj mellan flera olika teman, från vinskola till provningar med utvalda regioner och druvor. BRÄNNERIBESÖK Guidad rundtur i anrikt bränneri och provsmakning av olika snapsar. VIN- & CHOKLADPROVNING Prova och låt dig hänföras av kvalitetschoklad med noga utvalda viner till. VIN- & LAKRITSPROVNING Välkommen till en njutningsfylld upplevelse med den finaste lakrits och gott vin därtill. KAFFEPROVNING Prova kaffe på ett nytt sätt och lär dig allt om olika smaker och bryggmetoder. VIN OCH MAT I KOMBINATION En intressant och lärorik provning där mat och vin kombineras. ROM- & CHOKLAD PROVNING En kväll med sockerröret i centrum och njutning av rom och choklad. GLASSPROVNING Välkommen till en välsmakande och glassig upplevelse. ÖLPROVNING Här går en ölexpert igenom ölets historia, bryggeriteknik och smaker. CIDER & CALVADOS PÅ ÖSTERLEN Prova cider och annat gott under en rundvandring i musteriet. AFTERNOON TEA Välkommen att få njuta av traditionell engelsk afternoon tea. AFTERNOON TEA FÖR TVÅ Ta med en vän och njut av traditionell engelsk afternoon tea. DESSERTPROVNING FÖR TVÅ Här väntar en smaskig och härlig provning med desserter. BÄVERSAFARI MED FIKA En unik chans att få uppleva den skygga bävern i dess naturliga miljö. Kontakta oss på eller via foretag@liveit.se för att beställa eller få mer information.

5 COCKTAILPROVNING Låt några av Sveriges absolut bästa bartenders guida genom cocktailvärlden. SMAKVANDRING Smakerna står i fokus i den här vandringen bland stadens delikatesser. Livsstil & kultur MODELLFOTOGRAFERING FÖR TVÅ Låt proffsen få fram det allra bästa av dig - bli stylad och fotograferad. PORTRÄTT- FOTOGRAFERING FÖR TVÅ Få ett foto på dina barn, ditt husdjur eller tillsammans med din älskade. SMYCKESDESIGN Här gör du egna smycken med hjälp av en smyckesdesigner. FOTOKURS Lär dig att använda din kameras fulla potential och ta bättre bilder. GATUKONSTVANDRING Perfekt för dig som är intresserad av huvudstadens konstvärld. SPÖKMIDDAG- STOCKHOLM Att bli skrämd av spöken leder ofta till att magen börjar kurra. Avsluta spökvandringen med middag. SPÖKVANDRING- STOCKHOLM Skuggan bakom dig är inte inbillning, det spökar i huvudstaden! SPÖKVANDRING FÖR TVÅ - STOCKHOLM Upplev medeltida mystik i en spökvandring på hemsökta torg och gårdar. GATUKONSTVANDRING FÖR TVÅ Ta med en vän på tur genom Stockholms mest levande konstutställning. TEATERKVÄLL Välkommen till en föreställning på Sveriges enda Off-Broadwayteater. SNUSPROVNING Prova dig igenom de klassiska snussorterna och lär dig allt om denna anrika svenska tobaksprodukt. TEATERKVÄLL FÖR TVÅ Upplev teater med New Yorkkänsla och se de senaste föreställningarna. STAND UP FÖR TVÅ Krydda tillvaron med skratt! Välkommen till en riktigt rolig kväll med stand up komiker. SKAPA DITT EGET SNUS Sugen på att tillverka eget snus? Lär dig mer om snus och smaksätt din egen variant. STAND UP En kväll fylld med god mat och goda skratt med några av Sveriges bästa komiker. PROMENADTEATER Följ med på en gripande teaterföreställning med Gamla Stan som kuliss. PROMENADTEATER FÖR TVÅ Ta med en vän på en gripande teaterföreställning med Gamla Stan som kuliss. FOTOGRAFISKA MED AFFISCH Upplev världens främsta fotografer under en guidad tur på Fotografiska muséet.

6 I över tio år har vi låtit Sverige uppleva och idag är vi marknadsledande inom upplevelsepresenter. Tack vare våra många samarbeten med de bästa arrangörerna får våra kunder den högsta kvaliteten och det bredaste utbudet av upplevelser. Varje år mottar ca personer roliga minnen för livet genom upplevelser från oss. Kontakta oss på eller via för att beställa eller få mer information.

Vatten & sjö. Kropp & själ. PROVA-PÅ-DYK En lektion i dykning med både teori och praktik.

Vatten & sjö. Kropp & själ. PROVA-PÅ-DYK En lektion i dykning med både teori och praktik. Vatten & sjö PROVA-PÅ-DYK En lektion i dykning med både teori och praktik. RIB- SIGHTSEEING Far fram över vattnet i hastigheter på runt 50 knop samtidigt som du får uppleva storslagen natur! ÅK VATTENSKIDOR/

Läs mer

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag Julen är det bästa tillfället att belöna och motivera människor. För 450 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 70 olika upplevelser med ett värde upp till 790 kr. Julklappen innehåller

Läs mer

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag

1års giltighetstid Fri bytesrätt Försäkring ingår Snyggt omslag Julen är det bästa tillfället att belöna och motivera människor. För 450 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 70 olika upplevelser med ett värde på upp till 790 kr. Julklappen innehåller

Läs mer

JULGÅVAN. 1 julklapp - över 80 upplevelser kr. 1 års giltighetstid 75 orter Fri bytesrätt Försäkring ingår

JULGÅVAN. 1 julklapp - över 80 upplevelser kr. 1 års giltighetstid 75 orter Fri bytesrätt Försäkring ingår JULGÅVAN 1 julklapp - över 80 upplevelser - 450 kr Vill du belöna, visa uppskattning och motivera dina medarbetare och kunder? För 450 kr låter du dem välja bland mer än 80 olika upplevelser - med ett

Läs mer

Upplevelsegåvan. 1 present över 80 upplevelser 450 kr

Upplevelsegåvan. 1 present över 80 upplevelser 450 kr Upplevelsegåvan 1 present över 80 450 kr Att belöna, visa uppskattning och motivera människor är alltid rätt. För 450 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 80 olika med ett värde på

Läs mer

1 present över 50 upplevelser 350 kr

1 present över 50 upplevelser 350 kr Upplevelseboxen 1 present över 50 350 kr Att belöna, visa uppskattning och motivera människor är alltid rätt. För 350 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 50 olika med ett värde på

Läs mer

1 present över 80 upplevelser 450 kr

1 present över 80 upplevelser 450 kr Upplevelseboxen 1 present över 80 450 kr Att belöna, visa uppskattning och motivera människor är alltid rätt. För 450 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 80 olika med ett värde på

Läs mer

Julgåvan. 1 julklapp över 80 upplevelser 450 kr

Julgåvan. 1 julklapp över 80 upplevelser 450 kr Julgåvan 1 julklapp över 80 450 kr Att belöna, visa uppskattning och motivera människor är alltid rätt. För 450 kr låter du dina medarbetare och kunder välja bland mer än 80 olika med ett värde på upp

Läs mer

När du sedan gjort ditt val genomför du din beställning eller bok ning på www.smartbox.se. Vi önskar dig en trevlig upplevelse!

När du sedan gjort ditt val genomför du din beställning eller bok ning på www.smartbox.se. Vi önskar dig en trevlig upplevelse! Grattis! Du har fått en upplevelse i present genom ett Smartbox Presenkort. Det ger dig möjligheten att välja mellan en upplevelse present eller en hotellvistelse. I den här boken kan du läsa om de två

Läs mer

Upplevelser Gåvokort Lär dig baka Cupcakes eller Macarons 1 person

Upplevelser Gåvokort  Lär dig baka Cupcakes eller Macarons 1 person Upplevelser Gåvokort I vårt upplevelsekort har vi samlat 16 olika upplevelser med ett värde av 450 kr inkl moms. Vi samarbetar med välkända företag som står för kvalitet. Läs om de olika upplevelserna

Läs mer

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser!

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox - Lika roligt att ge som att få 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox produktutbud En skön dag Världens kök Kropp och själ Sport och aktivitet Golf Äventyr Spa och skönhet Härliga hotell

Läs mer

Vinprovning 2 personer Segwaytur 1,5 timme

Vinprovning 2 personer Segwaytur 1,5 timme Vinprovning 2 personer Temat på vinprovningen varierar efter säsong men kan vara ostron och champagne, eller vin från olika distrikt. Pågår ca 60 minuter. Segwaytur 1,5 timme Prova att köra segway Efter

Läs mer

PALACE PROVNINGAR VIN- & CHAMPAGNEPROVNINGAR

PALACE PROVNINGAR VIN- & CHAMPAGNEPROVNINGAR PALACE PROVNINGAR Tel. 031-807551 provningar@palace.se VIN- & CHAMPAGNEPROVNINGAR GRUNDLÄGGANDE VINPROVNING Vi går igenom provningsteknik, avslöjar vinprovarnas "fikonspråk" och grunderna för att förstå

Läs mer

Aktiviteter på Idingstad Säteri

Aktiviteter på Idingstad Säteri Aktiviteter på Idingstad Säteri Vi kan erbjuda inomhus aktiviteter eller utomhus aktiviteter i form av t.ex: INOMHUS: Dryckesprovningar i vår nyrenoverade vinkällare med anor från 1600-talet ca 1-1,5 timme

Läs mer

4-hjulingar Kastyxa Paintballprickskytte

4-hjulingar Kastyxa Paintballprickskytte 3- eller 5-kamp 4-hjulingar Kastyxa Paintballprickskytte Luftpistol Bågskytte Blåsrör Slangbella Frisbeegolf Dart Minigolfbygg Fågelholken Blindbana Stocken Tändstål Ribban Timern Sakletaren Knopen Grisen

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

Countryside What s on your bucket list? Living

Countryside What s on your bucket list? Living Countryside your What s bucket on list? Living downton abbey! Kärlek, intriger, vackra kläder, landsbygd, gods och gårdar sitter du som klistrad framför Downton Abbey? Drömmer du om att själv få vistas

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

Speedcats. Kontaktuppgifter Addwater: Växel: Mobiltelefon:

Speedcats. Kontaktuppgifter Addwater: Växel: Mobiltelefon: Kontaktuppgifter Addwater: Växel:08-715 11 75 Mobiltelefon:072-450 48 29 david@addwater.se info@addwater.se Speedcats Ett oslagbart koncept för dig som gillar fart, samarbete och tävling. En person gasar

Läs mer

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR Tel. 031-807551 provningar@palace.se VIN- & CHAMPAGNEPROVNINGAR GRUNDLÄGGANDE VIN Vi går igenom provningsteknik, avslöjar vinprovarnas "fikonspråk" och grunderna för

Läs mer

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder Ett presentkort är en välkommen gåva! Härliga SPA-bad inne och ute Harmonigården är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Stig in i en behaglig atmosfär, låt stressen rinna av och vardagsbekymren

Läs mer

aktiviteter Flugtag Segwaytur kring Arlanda teambuilding

aktiviteter Flugtag Segwaytur kring Arlanda teambuilding Flugtag teambuilding Människan har alltid velat flyga, och det är vår kreativitet och mod som har hittat på de konstruktioner som gör att vi idag kan sväva i luften. Aktiviteten Flugtag manar till våra

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln

Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln Fira julen i vitt! Ta dig fram med spark, skidor, snowboard och snöskoter eller bara njut av vintern, det speciella ljuset och genuina vardagsupplevelser

Läs mer

Här finns Go Wild Vi genomför våra aktiviteter i hela Örebro län samt Västerås och Eskilstuna.

Här finns Go Wild Vi genomför våra aktiviteter i hela Örebro län samt Västerås och Eskilstuna. Detta är Go Wild är ett eventbolag med unik GPS och mobilteknik som används för att genomföra underhållande aktiviteter när det är konferens, kickoff eller annan typ av evenemang. Aktiviteterna består

Läs mer

PRISLISTA LAGAKTIVITETER 2014

PRISLISTA LAGAKTIVITETER 2014 PRISLISTA LAGAKTIVITETER 2014 MÄSTARNAS SUPERDUPER MÄSTARE Fartfylld lagaktivitet där vi har sökt inspiration från det kända TV-programmet. Det här är en lagaktivitet med lite mer fysiska och krävande

Läs mer

VIN & FINESS PRISLISTA

VIN & FINESS PRISLISTA VIN & FINESS PRISLISTA Vin & Finess vänder sig till mat- och vinintresserade personer. För Er som ställer höga krav på kvalitet anordnar vi olika typer av provningar för privatpersoner, konferensgäster,

Läs mer

LUFT LAND HAV HÖST/VINTER

LUFT LAND HAV HÖST/VINTER LUFT LAND HAV 2015 HÖST/VINTER LAND SEGWAY SEGWAY kan utföras på många olika sätt. Välj mellan teknikbana, segwayskytte eller guidad rundtur. Tidsåtgång: från 1 timme Grundpris: från 4.500:Personpris:

Läs mer

Julens gåvor 2013. www.fruktbudet.se. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20

Julens gåvor 2013. www.fruktbudet.se. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20 Julens gåvor 2013 Tel 020-55 44 20 Några snabba klick på datorns tangenter - och vips har du fixat julens presenter! Det går fort när man har roligt och snart är det dags för vår största och godaste högtid

Läs mer

Lugn och ro i harmoni...

Lugn och ro i harmoni... Lugn och ro i harmoni... Välkommen till Harmonigården! Vi vill vara Din inspiration och hjälp till ett mer harmoniskt och hälsosamt liv. SPA Vi erbjuder Dig vår kompetens, unika miljö och möjligheter till

Läs mer

Benessere 5-12 Oktober 2013

Benessere 5-12 Oktober 2013 Benessere 5-12 Oktober 2013 I ett arrangemang med välmående på den prestigefyllda vingården Villa Sparina i Italien, välkomnar vi Dig att boka plats till nästa resa där programmet består av avkoppling,

Läs mer

Fotograferingar Produkter

Fotograferingar Produkter Fotograferingar Produkter Att investera i minnen Jag fotograferar alltid med fokus på känsla. Min bildstil är ljus men något dämpad, lite drömsk och pastelligt färgglad. Jag skapar alla mina bilder med

Läs mer

På gång på. kurorten mösseberg

På gång på. kurorten mösseberg På gång på kurorten mösseberg Våren 2016 januari 15/1 Fredagsmys på SPA 16/1 Ölprovning med Qvänum Mat och Malt 29-30/1 Johan Boding med vänner på scen februari 5-7/2 Yogahelg med Marie Liljegren 13-14/2

Läs mer

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER I Jämtlandsfjällen är vildmarken lyxigt lättillgänglig. Från våra fjällstationer visar le- derna till generösa vidder, välgörande tystnad och för den som vill prova något nytt

Läs mer

november 2012 februari 2013 Välkommen in i värmen! Nyhet! Gott te som gör gott. Missa inte våra bistroerbjudanden.

november 2012 februari 2013 Välkommen in i värmen! Nyhet! Gott te som gör gott. Missa inte våra bistroerbjudanden. november 2012 februari 2013 Välkommen in i värmen! Nyhet! Gott te som gör gott. Missa inte våra bistroerbjudanden. Fortsätt resan i bistron. Varmt välkommen ombord! När magen börjar kurra och du vill sträcka

Läs mer

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR Tel. 031-807551 provningar@palace.se VIN- & CHAMPAGNEPROVNINGAR GRUNDLÄGGANDE VIN Vi går igenom provningsteknik, avslöjar vinprovarnas "fikonspråk" och grunderna för

Läs mer

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 1 Bygga din berättelse och bildens koncept 2 Förberedelser 3 Fotografering 4 Avancerat digitalt hantverk 5 Visning och leverans För att skapa ett unikt konstverk berättandes

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Pärlan vid Asundens strand

Pärlan vid Asundens strand Pärlan vid Asundens strand KO N F E R E N S L Å T D I G I N S P I R E R A S AV G O D M AT O C H VA C K R A V Y E R Där Östergötland är som skönast, vid sjön Åsunden, ligger Rimforsa Strand den perfekta

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

Nostalgica (24/9) Presentkort den perfekta gåvan på såväl fars dag som jul! Vinprovning (8/10) september. oktober. november. december.

Nostalgica (24/9) Presentkort den perfekta gåvan på såväl fars dag som jul! Vinprovning (8/10) september. oktober. november. december. På gång på kurorten mösseberg Hösten 2011 september 24/9 Nostalgica 25/9 Premiär för Brunch på Kurorten! oktober 1-2/10 Mekelsmäss med Konstnatten 7/10 Fredagsmys 8/10 Vinprovning med VinContoret 17/10

Läs mer

ett svenskt whiskydestilleri

ett svenskt whiskydestilleri ett svenskt whiskydestilleri vår passion för whisky Välkommen att besöka ett svenskt whiskydestilleri. Vi brinner för det vi gör och vi tror att det märks. Hängivna traditionen, ödmjuka inför hantverket

Läs mer

LUFT LAND HAV VÅR & SOMMAR

LUFT LAND HAV VÅR & SOMMAR LUFT LAND HAV VÅR & SOMMAR NYHETER DRÖMBYGGET DRÖMBYGGET sätter fart på deltagarnas kreativitet. Med glasspinnar och lim får grupperna bygga vad dom vill. TRÄNINGSPASSET TRÄNINGS PASSET riktar sig till

Läs mer

Vinprovning. Varför inte ge bort en kurs i julklapp eller present!

Vinprovning. Varför inte ge bort en kurs i julklapp eller present! Vinprovning. Det finns flera olika anledningar till att prova vin, antingen man är medlem i en vinklubb och har ett genuint intresse, eller det att man bara vill komma tillsammans för att ha det trevligt

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Välkommen. Välkommen in i familjen Spendrups vinkök! Mia Spendrup, vd Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård

Välkommen. Välkommen in i familjen Spendrups vinkök! Mia Spendrup, vd Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård Välkommen Sedan 2014 ägs Grythyttans Gästgivaregård av familjen Spendrup. Vi vill att det ska vara lätt att ha det bra, så låt oss ta hand om dig och ditt sällskap. Det är det vi kan bäst. Vi hoppas att

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

ADRENALIN puls. Helikopter - Mountainbike - havskajak

ADRENALIN puls. Helikopter - Mountainbike - havskajak ADRENALIN puls energi ACTION- och sportsupplevelser Helikopter - Mountainbike - havskajak ACTION- och sportsupplevelser DU ALDRIG kommer att glömma... HELIKOPTER MOUNTAINBIKE TUR I HAVSKAJAK Action- och

Läs mer

PLATINA 6 SAGOBRÖLLOP MED MYCKET VINMAGI UNNA ER ETT UNIKT BRÖLLOP VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER

PLATINA 6 SAGOBRÖLLOP MED MYCKET VINMAGI UNNA ER ETT UNIKT BRÖLLOP VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER PLATINA 6 SAGOBRÖLLOP MED MYCKET VINMAGI UNNA ER ETT UNIKT BRÖLLOP VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER Välkomna till en unik och underbar upplevelse dagtid - ett drömbröllop på en magisk vingård

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga SPAKVÄLLARpå Bansai Spa JANUARI Måndag 20/1 15-18 Spakväll & invigning av märket Kerstin Florian Bubbel, snittar & lyx sätter guldkant

Läs mer

En träningsform på väg tillbaka

En träningsform på väg tillbaka Spinning En träningsform på väg tillbaka När spinningen slog igenom för snart 20 år sedan blev konditionscykling i grupp snabbt det självklara valet för många träningsentusiaster. Och det är inte så svårt

Läs mer

En upplevelse i ostens värld.

En upplevelse i ostens värld. En upplevelse i ostens värld. Lilla Ostskolan Ostprovning 45 min OSTSKOLA OCH OSTPROVNINGAR Välkommen in i ostens värld. Vi utlovar en spän nande stund, där du får både historia, kunskap om produktion

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga JANUARI SPAKVÄLLAR på Bansai Spa Torsdag 30/1 18-20 Spakväll med make-up för bröllop och fest En riktigt make-up kväll den 30/1

Läs mer

KOSTER EVENT. mer än bara konferens. Vi skräddarsyr aktiviteter som passar ditt tema och din grupp!

KOSTER EVENT. mer än bara konferens. Vi skräddarsyr aktiviteter som passar ditt tema och din grupp! 2015 KOSTER EVENT mer än bara konferens Vi skräddarsyr aktiviteter som passar ditt tema och din grupp! Vi vill lyfta er så ni åker härifrån varma om hjärtat! Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt

Läs mer

Fotograferingar 2014

Fotograferingar 2014 Fotograferingar 2014 Barnfotografering Vi skapar vackra bilder på ditt eller dina barn. Fokus ligger på att skapa livfulla bilder där barnet står i centrum - i denna typ av fotografering är möjligheterna

Läs mer

Fotograferingar 2014

Fotograferingar 2014 Fotograferingar 2014 Barnfotografering Vi skapar vackra bilder på ditt eller dina barn. Fokus ligger på att skapa livfulla bilder där barnet står i centrum - i denna typ av fotografering är möjligheterna

Läs mer

FORMEL 1 2013 PRODUKTFOLDER BARCELONA NÜRBURGRING SPA MONZA

FORMEL 1 2013 PRODUKTFOLDER BARCELONA NÜRBURGRING SPA MONZA FORMEL 1 2013 PRODUKTFOLDER BARCELONA NÜRBURGRING SPA MONZA RESA #1: SPANIENS GRAND PRIX CIRCUIT DE CATALUNYA BARCELONA TÄVLINGSDATUM: 10-12 MAJ Möt våren i en av Europas mest populära weekendstäder Middag

Läs mer

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Med Uppsala Konsert & Kongress aktivitetspaket med tema musik, mat, underhållning samt kunskap och utveckling kan du

Läs mer

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR Tel. 031-807551 provningar@palace.se VIN- & CHAMPAGNEPROVNINGAR GRUNDLÄGGANDE VIN Vi går igenom provningsteknik, avslöjar vinprovarnas "fikonspråk" och grunderna för

Läs mer

"Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen

Magiska tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen Guidad barnmeditation för harmoni och inre styrka "Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen www.helenespjut.se Du är unik och värdefull känn det!... 4 Varför guidad meditation?...

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Prislista 2014. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83

Prislista 2014. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83 Prislista 2014 Att skapa minnen tillsammans med mina kunder är det bästa med att arbeta som fotograf. Jag fotograferar i naturliga miljöer, både utomhus och inomhus, för personliga ögonblicksbilder som

Läs mer

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: - God mat och mycket mat, vi behövde aldrig gå hungriga!

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: - God mat och mycket mat, vi behövde aldrig gå hungriga! Namn: Kristina Palm Resa: Balkan Trail Datum: 12-19 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: - 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar

Läs mer

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN OKTOBER 2007

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN OKTOBER 2007 HANTVERKSKAMMAREN Magiska figurer Trollkulorna har många ansikten. HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN OKTOBER 2007 SNART ÄR DET JUL Hösten rullar på och nu är det bara en månad kvar till Skyltlördag julens

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Sammanställning av ungdomsdialog II om psykisk hälsa Hur mår du?

Sammanställning av ungdomsdialog II om psykisk hälsa Hur mår du? Sammanställning av ungdomsdialog II om psykisk hälsa Hur mår du? Under oktober månad 2013 besökte representanter från nämnden sju gymnasieskolor i Sjuhärad; Almåsgymnasiet, Jensen Gymnasium, Naturbruksgymnasiet

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 28 APRIL - 5 MAJ, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

ETT URVAL AV VÅRA MEST POPULÄRA AKTIVITETER

ETT URVAL AV VÅRA MEST POPULÄRA AKTIVITETER ETT URVAL AV VÅRA MEST POPULÄRA AKTIVITETER 2014 044-28 93 00 www.ahusstrand.com VI HAR ALLTID NYA AKTIVITETER PÅ GÅNG. Här hittar du ett urval av de mest populära. Ring oss gärna så kan vi tillsammans

Läs mer

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Små konferenser och små hotell hör ihop HANDEN PÅ HJÄRTAT, DE FLESTA KONFERENSER ÄR JU SMÅ Vad är minnet av

Läs mer

Årets PIK:are Ge förslag på någon du vet är en sann PIK:are. Årets PIK:are utnämns på stämman i mars. Skicka förslag till pik@haninge.

Årets PIK:are Ge förslag på någon du vet är en sann PIK:are. Årets PIK:are utnämns på stämman i mars. Skicka förslag till pik@haninge. Höstprogrammet 2010 Kära medlemmar Jag hoppas att ni kunnat njuta av vår fantastiska sommar. Jag har själv tillbringat den på en segelbåt i Östersjön, från Haninge till Bornholm och tillbaka och sedan

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang Resor och upplevelser för nyfikna Tåget - det bekväma sättet att uppleva SJ erbjuder ett trivsamt sätt att resa för alla åldrar. Oavsett

Läs mer

ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT

ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT loka delfiner och busiga gorillor. Snurriga karuseller och K pirriga berg- och dalbanor. Våghalsiga bad och makalösa konserter. Vilda hotell och mysiga

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER 8 th floor BEHANDLINGAR OCH ER QUICKBLISS-BEHANDLINGAR Fast and Fabulous, 20 min (ansikte) En ansiktsbehandling som får dig att se helt fab ut. Du får njuta av rengöring, peeling, mask och ansiktskräm

Läs mer

Prislista 2015. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83

Prislista 2015. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83 Prislista 2015 Att skapa minnen tillsammans med mina kunder är det bästa med att arbeta som fotograf. Jag fotograferar i naturliga miljöer, både utomhus och inomhus, för personliga ögonblicksbilder som

Läs mer

4 FEBRUARI - 30 APRIL 2013 PRESENTKOLLEKTION Det bästa för dig och dina kära IMPONERANDE ERBJUDANDEN

4 FEBRUARI - 30 APRIL 2013 PRESENTKOLLEKTION Det bästa för dig och dina kära IMPONERANDE ERBJUDANDEN 4 FEBRUARI - 30 APRIL 2013 PRESENTKOLLEKTION Det bästa för dig och dina kära IMPONERANDE ERBJUDANDEN De kommande månaderna är fyllda av tillfällen att skämma bort kvinnorna i ditt liv. Din mamma, din

Läs mer

CYKLA I ROSLAGEN CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % BOKA NU!

CYKLA I ROSLAGEN CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % BOKA NU! CYKLA I ROSLAGEN Foto: Ewa Wikström, Wik Bed & Breakfast. CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % > TVÅ SKÄRGÅRDSIDYLLER PÅ CYKEL ÖSTHAMMAR OCH ÖREGRUND Bo & Kajak och Villa Östhammar Upplev småstadsidyllen Östhammar

Läs mer

AKTIVITETSFÖRSLAG. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

AKTIVITETSFÖRSLAG. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. AKTIVITETSFÖRSLAG Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. TILL HAVS HAVSFEJDEN, en rolig mångkamp där man lagvis möts

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT på Bali Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

SPA-upplevelser 2011

SPA-upplevelser 2011 SPA-upplevelser 2011 spa mösseberg njut i exklusiv, historisk miljö Må riktig gott hos oss på SPA Mösseberg! Njut av en uppfräschande behandling, bada i vår varmvattenbassäng och jacuzzi, basta eller bara

Läs mer

Min Ledarskapsresa. Mats Strömbäck UGL handledare och ledarskaps konsult

Min Ledarskapsresa. Mats Strömbäck UGL handledare och ledarskaps konsult Min Ledarskapsresa Mats Strömbäck UGL handledare och ledarskaps konsult Dina första förebilder De första ledare du mötte i ditt liv var dina föräldrar. De ledde dig genom din barndom tills det var dags

Läs mer

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. , en rolig mångkamp där man lagvis möts i olika grenar utomhus med marina inslag.

Läs mer

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM Upplev Malmö! Malmö har så mycket att erbjuda att det kan vara svårt att välja bland alla upplevelser. Vi på Malmö Turism vill gärna hjälpa er! Låt er inspireras av våra förslag på hur en dag i vår stad

Läs mer

Kulinariska utflykter SKÅNSKA DRYCKER

Kulinariska utflykter SKÅNSKA DRYCKER Kulinariska utflykter SKÅNSKA DRYCKER Smaka på skånska drycker I Skåne hittar du producenter av vin, öl, must, nektar, vodka, gin, whisky, cider och många andra drycker. Vare sig du är ute efter en dryck

Läs mer

Sammanställning av ungdomsdialog I & II om psykisk hälsa Hur mår du?

Sammanställning av ungdomsdialog I & II om psykisk hälsa Hur mår du? Sammanställning av ungdomsdialog I & II om psykisk hälsa Hur mår du? Under maj och oktober månad 2013 besökte representanter från nämnden sammanlagt tolv gymnasieskolor i Sjuhärad;,, Naturbruksgymnasiet

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

Må bättre på Hennickehammars Herrgård

Må bättre på Hennickehammars Herrgård Må bättre på Hennickehammars Herrgård Hennickehammrs Herrgård väntar på att få välkomna dig! En Värmländsk saga HENNICKEHAMMARS HERRGÅRD är en plats att bli förälskad i. Mjukt inbäddad i den trolska skogen,

Läs mer

DRYCKESQUIZ STOCKHOLM GÖTEBORG MALMÖ 08-30 86 88 031-708 06 88 040-30 66 88

DRYCKESQUIZ STOCKHOLM GÖTEBORG MALMÖ 08-30 86 88 031-708 06 88 040-30 66 88 DRYCKESQUIZ I ett unikt samarbete mellan Vinalliansen och Vingruppen i Norden arrangerar N-Events ett nytt och spännande koncept- Dryckesquiz! Underhållning på en ny nivå där dryckeskunskap integreras

Läs mer

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund Till Buss- Grupprese arrangör FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck Offert - grund Ett förlag på en tre-dagars resa till Bergslagen på tema

Läs mer

Bansai Spa - EN DEL AV STUFVENÄS GÄSTGIFVERI

Bansai Spa - EN DEL AV STUFVENÄS GÄSTGIFVERI Bansai Spa - EN DEL AV STUFVENÄS GÄSTGIFVERI Behandlingsmeny 2016 Bansai betyder kraft. Kraft att återfå energi och få den avslappning du behöver. Här kan du njuta av exklusiva behandlingar, av erfarna

Läs mer

www.visitestonia.com

www.visitestonia.com www.visitestonia.com RESAN BÖRJAR Gadgetville är en liten by vid en stillsam plats nära havet. Nästan alla invånarna i byn älskar uppfinningar och att uppfinna saker. Lektionerna i naturvetenskap på skolan

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

Evenemang i matens tecken, hösten 2012

Evenemang i matens tecken, hösten 2012 Evenemang i matens tecken, hösten 2012 Ålafestivalen 4 augusti, Åhus Traditionen bjuder till ålafestival i ålabodarna. www.alfonden.se Skördefest Österlen 5 augusti, Svenstorp/Tosterup Skördemad från trakten,

Läs mer

FYNDPRIS DIAMANT 9 LIGHT för 30 vuxna: 6.608, och för 50 vuxna: 7.330

FYNDPRIS DIAMANT 9 LIGHT för 30 vuxna: 6.608, och för 50 vuxna: 7.330 DIAMANT 9 NJUT AV DET GODA LIVET VI ANPASSAR PAKETET TILL ERT ANTAL GÄSTER Vit marmor, det ljuvligt blå Medelhavet och stilig femstjärnig miljö. Inte att undra på att detta är en av våra mest populära

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer