Dr. Hauschka Makeup för strålande inre och yttre skönhet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Dr. Hauschka Makeup för strålande inre och yttre skönhet"

Transkript

1 Make-up

2 Dr. Hauschka Makeup för strålande inre och yttre skönhet

3 En människa behöver två typer av skönhet, inre och yttre. Elisabeth Sigmund, medgrundare av Dr. Hauschka Hudvård

4 4 Dr. Hauschka Makeup 5 Vårda ditt unika jag Ingen är så vacker som du. Din utstrålning visar varför just du är speciell. Dr. Hauschkas makeupserie hjälper dig att visa upp ditt unika jag utåt, och gör dig vacker på både insidan och utsidan. Vår serie döljer inte din personlighet utan framhäver den istället. Alla recepturer innehåller noggrant till varandra anpassade sammansättningar av extrakt från läkeväxter, värdefullt vax samt oljor och mineraliska pigment. När de fina texturerna appliceras förenas de naturliga färgerna med din personliga hudton och skapar individuella nyanser. En makeupserie lika unik som du.

5 6 Dr. Hauschka Makeup Ett stort utbud av färger 7 Inspiration i alla färger och texturer Finn nya sidor av din skönhet, prova olika nyanser, lek med olika facetter beroende på sinnesstämning. Med vår makeupserie får du en uppsjö av olika möjligheter att uttrycka din personlighet på ett kreativt och inspirerande sätt. Färgerna i Dr. Hauschkas makeup smälter samman med hudens egen nyans, framhäver glansen i dina ögon och dina läppars milda eller kraftiga röda färg. Alla produkter är tillverkade av ingredienser av högsta kvalitet. Ett team från forsknings-, utvecklings- och marknadsföringsavdelningen har tillsammans med makeupartister och hudterapeuter skapat en uppsjö av färger, produkter och texturer. Ögonskugga Trio 02 Foundation Löspuder Läppstift 08 Alla produktgrupper och färger i Dr. Hauschka makeup är harmoniskt anpassade till varandra. De bildar ett unikt sortiment på marknaden för certifierad naturkosmetika. Välkommen att lära känna denna nya mångfald på följande sidor.

6 8 Dr. Hauschka Makeup Ingredienser 9 Äkta naturkosmetika Alla produkter från Dr. Hauschka Hudvård är certifierade enligt den internationella kvalitetsmärkningen för naturlig och ekologisk hudvård, NATRUE, och innehåller självklart inga syntetiska doft-, färg- och konserveringsämnen. Getväppling, en mångsidig kraft i flexibel form Produkterna i Dr. Hauschkas makeup innehåller värdefulla ingredienser i noggrant komponerade formler. Till dessa hör extrakt av läkeväxter, kostbara vegetabiliska oljor och vaxer samt naturliga pigment. Varje enskild ingrediens inverkar på sammansättningens totala effekt. Den centrala växten i vår makeupserie är getväppling. Den anpassar sig till sin omgivning och varierar till sitt utseende beroende på växtplatsen. På så sätt kan den växa kraftigt och frodigt men samtidigt kontrollerat och strukturerat. Tack vare dessa egenskaper utvecklar getväpplingen en fin reglerande kraft när den används som ingrediens: den stärker hudens barriärfunktion utan att göra den stram. Getväpplingen som används i Dr. Hauschka Hudvård odlas till största delen på vår Demeter-gård Sonnenhof i tyska Bad Boll. De blommande växterna förädlas till essenser och oljeextrakt framställda med hjälp av Dr. Hauschkas rytmiska metoder. Kompaktpuder Ögonskugga Trio 03 Läppstift 04 Rouge Duo

7 10 Dr. Hauschka Makeup Individuell skönhet 11 Vad gör mig vacker? Skönhet är något du varje dag kan skänka dig själv. Volymmascara 03 Framhäv det som gör just dig speciell och låt dig inspireras av andra kvinnor. Om vi känner oss vackra eller inte beror framför allt på om vi är nöjda med oss själva. En alltför kritisk blick i spegeln visar inte verkligheten. Att brinna för något, visa empati, gå sin egen väg det är saker som varje dag skänker oss positiv kraft. Att vara nöjd med sig själv och livet tar sig uttryck i en individuell utstrålning. Dr. Hauschkas makeupprodukter hjälper dig att visa upp denna utstrålning utåt. Vi har frågat fyra kvinnor som använder Dr. Hauschkas produkter vilka som är deras styrkor, vad deras passion är, hur de slappnar av, vilka ritualer de förknippar med att vara lycklig, och hur de uppfattar kopplingen mellan inre och yttre skönhet. Vad får ditt inre att stråla? Ett leende, en morgonpromenad, ett projekt som ligger dig varmt om hjärtat, en blombukett på skrivbordet?

8 Om Ailar 13 Ögonskugga Trio 03 Läppstift 04 Ailar föddes i Iran och kom som liten flicka till Norge med sina föräldrar. Idag lever hon i Oslo och London. Vi frågade Ailar: Vad gör dig vacker? En avslappnad utstrålning gör alla människor vackra Ailar från Oslo Ailars makeup: Foundation Concealer Löspuder Ögonskugga Trio 03 Kajal 06 Läppstift 04 Rouge Duo 02 Volymmascara 03 Vår värld blir allt snabbare och stressigare. Trots det vill jag bevara en avslappnad inre inställning. Ro är en källa till min utstrålning. Jag reser mycket i mitt yrke och träffar vitt skilda människor. Det berikar mitt liv, jag är intresserad och möter alla med öppenhet. Förmodligen lärde jag mig det redan som barn. Tolerans var väldigt viktigt för mina föräldrar. De har aldrig försökt förändra mig utan alltid stöttat mig att gå min egen väg. Det är härligt att kunna sprida det vidare. Jag är en god lyssnare. Man skulle kunna tro att det inte är så svårt, men det är faktiskt många som inte kan det längre idag. Om någon vän eller anhörig behöver mig ställer jag upp. Det är det viktigaste för mig. Jag älskar att låta livet föra mig framåt.

9 14 Om Ailar Om Ailar 15 Efter ett ansträngande projekt eller ett stressigt möte ger jag mig själv en paus: en dag vid havet, en promenad i parken eller en lugn stund på soffan med en bra bok. Utan dessa små pauser klarar jag mig inte. Jag tränar regelbundet och äter hälsosamt och bra. Även när det gäller hudvård lägger jag stor vikt vid naturliga ingredienser. Makeup använder jag framför allt när jag går ut, då är det min favoritaccessoar. Jag älskar att dansa, inte bara på nattklubbar och fester. När jag är hemma och är på gott humör sätter jag ofta spontant på musik och börjar dansa genom vardagsrummet. Hiphop, arabiska rytmer, min ungdoms klassiker huvudsaken är att det är mycket rytm. För mig är det ett slags meditation att dansa, och jag går helt in i mig själv. Jag lyssnar uppmärksamt på min inre röst. Rouge Duo 02 Jag gillar att experimentera med kraftiga färger.

10 Tips från makeupartisten 17 Vi kände oss som rebeller när vi utvecklade denna okonventionella hudvård. Elisabeth Sigmund, medgrundare av Dr. Hauschka Den internationellt verksamma makeupartisten Karim Sattar har följt utvecklingen av Dr. Hauschkas makeup ända från starten. Här delar han med sig av sina bästa tips för en perfekt personlig look. Hud: var kreativ Dr. Hauschkas Foundation smälter perfekt samman med din egen hudton och måste därför inte appliceras på hela ansiktet, utan kan användas på enskilda partier eller som underlag under ögonskugga eller läppstift. Ögon: använd färgen som ett blickfång Med en kompletterande ögonskugga i olika nyanser kan du framhäva din ögonfärg på ett vackert sätt. Till gröna ögon passar rosé och violett, varma bruntoner får blå ögon att stråla, och bruna ögon blir extra vackra med svala pastellnyanser. I allmänhet gör mörka nyanser att enskilda partier runt ögonen hamnar mer i bakgrunden och skapar mer djup, medan ljusa nyanser istället framhäver dem. Läppar: perfekta tack vare osynlig hjälp Lipliner 00 translucent tycks kanske vid första anblick vara nästan osynlig, men är en verklig sensation för autentiska vackra läppar. Den appliceras tjockt längs läppkonturen och skapar en vårdande barriär som förhindrar att läppstift eller läppglans smetar eller flyter ut lanserades de första Dr. Hauschkaprodukterna på marknaden. Redan då hade man tankar på att utveckla en serie av vårdande, dekorativ kosmetika. Dr. Hauschka Rengöringsmjölk med getväppling, jojoba- och mandelolja rengör milt och avlägsnar skonsamt makeuprester, och passar även för det känsliga partiet runt ögonen.

11 Balanserar din hy och uttrycker din individualitet Levande lyskraft och lätta texturer. Produkter för just din hy som smälter samman med din egen hudton.

12 20 Dr. Hauschka Makeup Hy 21 Med en slät och jämn hudbild kommer dina unika ansiktsdrag till sin fulla rätt. Harmonisk balans Foundation, concealer eller puder som gör din hy strålande vacker. Våra foundations, concealers och puder är perfekt anpassade till varandra och slätar ut ojämnheter, döljer orenheter och mildrar rodnad. Färgtonerna i Dr. Hauschkas foundations och concealers är perfekt anpassade till varandra. Tack vare lätta texturer kan de appliceras ytterst jämnt och smälter samman med hudens egen nyans. Fint puder och rouge mattar hyn, fixerar din makeup och ger en frisk och fräsch fläkt. Alla produkter innehåller värdefulla vegetabiliska oljor och vaxer samt extrakt av läkeväxter. Ingredienserna stöttar hudens funktioner och fungerar som en naturlig förlängning av Dr. Hauschkas ansiktsvård. Produkterna är fuktighetsbevarande och skyddar skonsamt mot yttre påverkan. Trollhasselns speciella krafter Denna mäktiga buske med blad som liknar hasselbuskens följer en helt egen rytm. På vintern inte på våren blommar dess doftande gula blommor och omsluter alla grenar som små lysande stjärnor. Sommaren därpå mognar frukterna, den övre delen öppnas och fröna slungas ut flera meter från busken. Kompaktpuder Foundation Trollhasselns blad och bark är rika på hudstabiliserande ämnen som stramar upp hyn, förfinar hudbilden och återfinns i alla Dr. Hauschkas puder och rouger.

13 Om Verena 23 Bronzepuder Verena älskar sin trädgård och sina katter, lever i Köln och arbetar som skådespelare och regissör. Vi frågade Verena: Vad gör dig vacker? Jag tar väl hand om mig själv Verena från Köln Verenas makeup: Foundation Concealer Kompaktpuder Bronzepuder Ögonskugga Trio 04 Ögonskuggs- och ögonbrynspalett Rouge Duo 01 Definierande mascara 01 Läppglans 05 Jag älskar makeup och har alltid gärna sminkat mig. Det är en självklar del av mig, precis som min humor och min positiva utstrålning. Jag är den jag är eftersom jag tar så väl hand om mig själv. Men jag har varit tvungen att lära mig det. Nu vet jag var mina gränser ligger, och jag respekterar dem. Ärlighet gentemot mig själv och andra ger mig en bra känsla. Då är jag ett med mig själv, och jag tror att man både ser och känner det. Jag är inte så bra på att sitta stilla. Jag är bra på att dra igång projekt. Man kan säga att det är min hobby att organisera saker, vare sig det är en middag med vänner, när jag engagerar mig ideellt i ett filmprojekt, eller när vi renoverar lägenheten. Det kräver visserligen mycket kraft, men det ger mig samtidigt en enorm energi. Jag älskar helt enkelt att vara aktiv och jag kopplar av när jag är det. Jag tankar ny energi när jag rensar ogräs i trädgården och gräver i jorden. När jag tittar på min sovande katt slappnar jag av fullständigt. Då känner jag hur mitt hjärta öppnar sig och jag kan släppa allt annat. Det är precis sådana stunder av lycka som gör mitt liv så underbart.

14 Ett öga för skönhet Ett mångsidigt urval av färger och möjligheter från en diskret look till en dramatisk entré.

15 26 Dr. Hauschka Makeup Ögon 27 Öppna dina ögon för ny inspiration Framhäv ditt unika jag med ögonskugga, kajal, eyeliner och mascara från Dr. Hauschka. Ljust och mörkt, varmt och kallt, skimrande och matt en lek med färger och texturer. Safir och jade, lapis lazuli och alabaster. De sidenlena texturerna i Dr. Hauschkas ögonskuggor får alla ögonfärger att stråla. I våra trio-ögonskuggor samsas tre färgnyanser anpassade till varandra. Beroende på stämningen eller tillfället kan du även skapa kontraster med enskilda färger. Med kajal framhäver du ögats form. Våra kajaler innehåller dyrbart kvitten- och karnaubavax. Med hjälp av en tillhörande applikator skapas harmoniska och mjuka övergångar. Slutligen kan du välja mellan en volymmascara eller en definierande mascara. Dessa skapar intensiva färger och vårdar dessutom fransarna. Noggrant framtagna recepturer skyddar, vårdar och stärker varje enskild ögonfrans. Ögonskuggs- och ögonbrynspalett Ögonskugga Trio 02 Volymmascara Ögonskugga 03 Gel för ögonbryn och ögonfransar Ögontröst: lindrar irritation och vårdar skonsamt Denna ängsblomma som bara blir 10 till 30 cm hög har blekvioletta blommor som påminner om små orkidéer. På blomman finns en liten gul fläck blommans lysande öga. Extrakt av ögontröst är välkänt för sina lugnande och avsvällande egenskaper. Denna välbeprövade läkeväxt används i Dr. Hauschkas ögonmakeup.

16 Om Anne 29 Jag tycker om att kunna ge något Anne från Amsterdam Jag blir lycklig och känner mig vacker när jag är i naturen. Annes makeup: Foundation Löspuder Ljusreflekterande concealer Ögonskugga Trio 02 Transparent läppstift 06 Rouge Duo 01 Kajal 02 Volymmascara 02 Anne bor i Amsterdam och utbildar sig till sjuksköterska. Vi frågade Anne: Vad gör dig vacker? Små saker gör mig lycklig varje dag. En snäll kommentar, ett spontant leende eller en vacker soluppgång. Mer behövs inte för att jag ska bli på gott humör. Jag tror att skönhet är en kombination av din inre inställning och yttre påverkan. Att finnas där för andra människor är något som uppfyller mig starkt. Redan som liten flicka ville jag bli sjuksköterska. Och snart kommer jag att börja arbeta som det. Även det är härligt. För mig är det viktigt att ge tillbaka något till min omvärld. Därför tar jag gärna ansvar, både privat, i mitt yrke och i sättet jag vårdar naturen och vår jords resurser. Min älsklingsfärg är grönt, även när det gäller ögonmakeup. Grönt framhäver mina blå ögon och mitt röda hår, och med lite mascara och diskret läppglans mår jag riktigt bra.

17 30 Tips från makeupartisten 31 Tips från Dr. Hauschkas internationella makeupartist Karim Sattar Allt börjar med en kärleksfull blick i spegeln. Den internationellt verksamma makeupartisten Karim Sattar ser fördelar och speciella egenskaper i alla ansikten och försöker att framhäva dessa optimalt. Skapa en harmonisk förening mellan ögonskuggornas färger Ögonskugga Trio från Dr. Hauschka består av tre färgnyanser i en perfekt kombination. Den ljusaste nyansen appliceras på det övre ögonlocket upp till precis under ögonbrynen. Applicera sedan den mörkare nyansen från den yttersta ögonvrån uppåt mot ögonlockets veck samt längs kanten av det nedre ögonlocket. Den mellersta nyansen läggs på i mitten av ögonlocket. Med en pensel skapar du naturliga övergångar. Ögonskugga Trio 04 En höjdpunkt för ögonbryn och ögonfransar. Välvårdade bryn och fransar utan färg med Dr. Hauschkas transparenta Gel för ögonbryn och ögonfransar. Denna gel formar ögonbrynen och ger vackert böjda fransar. Den kan användas som den är eller under en mascara. Gelen doftar härligt, innehåller kostbart neem och förstärker mascarans effekt. Vackra läppar behöver tid Börja med att le. När man spänner läpparna blir det lättare att applicera läppfärgen. Först använder man en lipliner. Om man vill ha en särskilt intensiv färg kan liplinern appliceras på hela läpparna och inte bara längs kanterna. Fyll därefter i läpparna med det läppstift du vill ha. Det bästa är att använda en läppensel. Lipliner 05 Fler tips finns på Fyra färger för en balanserad hudton Dagens puder fungerar inte bara som finish utan klarar betydligt mer än så. Dr. Hauschka Färgkorrigerande puder innehåller fyra olika färgnyanser, har en mattande effekt och jämnar ut alla hudtyper på ett harmoniskt sätt. Resultatet blir en sammetslen känsla som inte torkar ut huden. Perfekt även vid hyperpigmentering och couperose. Färgkorrigerande puder

18 32 Dr. Hauschka Makeup Borstar 33 En professionell touch Enkla hjälpmedel för en perfekt makeup Pensel för foundation, puder, rouge, ögonskugga och läppstift. Fina, precisa och lätta att rengöra. För produkterna i Dr. Hauschkas makeupserie har vi utvecklat speciella penslar av ädelträ och mjukt syntetiskt hår. De gör det enklare att applicera makeupen och ger ett exakt resultat. En pensel gör att foundation eller läppstift kan appliceras jämnare, vilket ger ett naturligare resultat som håller längre. Puderborste Borste med sned spets för en jämn fördelning av luftigt puder. Foundationpensel Perfekt för att applicera flytande texturer. Läppensel För perfekta läppar. Kajalpensel Ett kort penselskaft för exakt applicering av kontrastfärger. Blenderborste ögonskugga För att applicera och blanda olika färgnyanser. Rougeborste Tulpanformad borste som gör möjliggör en exakt färgapplicering.

19 Rött är inte alltid bara rött Dr. Hauschkas färgtoner smälter samman med dina läppars röda färg och skapar unika nyanser.

20 36 Dr. Hauschka Makeup Läppar 37 Från diskret glans till kraftfulla färger Läppstift, transparenta läppstift och läppglans för alla tillfällen. Nyponets vitalitet På hösten lyser nyponets strålande färger upp i skogen och längs vägkanten. Robusta och rika på vitamin C och mineralämnen rymmer vresrosens frukter hela sommarens kraft i sig. Nyponextrakt framställs enligt Dr. Hauschkas egna speciella rytmiska metoder. De vårdar ömtåliga läppar och stärker vitaliteten. Framhäv utan att dölja din personliga utstrålning Låt dig inspireras av färgtonerna rosé, pink, berry, apricot, red och brown. Varje tema innehåller en ljus, en mellan och en mörk läppstiftsvariant. På så sätt kan du vara trogen din egen stil men ändå variera dig. Sex transparenta läppstift i samma nyanser ger en diskret glans, och för den som vill ha kraftigare glans finns sex olika läppglans. Kompositionerna med värdefulla naturliga ingredienser som jojoba- och mandelolja vårdar och skyddar läpparna. Noggrant framställda kompositioner av läkeväxter som rosenblad, nypon och getväppling ger vitaliserande och lugnande impulser. Läppglans 03 Läppstift 11 Transparent läppstift 02

21 Om Fernanda Jag använder min makeup på ett lekfullt sätt för att ge uttryck för mina känslor. Beroende på humör, väder eller tillfälle väljer jag intensitet och färger helt spontant. Fernanda är född i Brasilien, har bott länge på Irland och arbetar nu i Berlin. Vi frågade Fernanda: Vad gör dig vacker? Jag mår bra av vara lätt i sinnet Fernanda från Berlin Fernandas makeup: Ögonskuggs- och ögonbrynspalett Flytande eyeliner 01 Lipliner 02 Läppstift 12 Foundation Concealer Färgkorrigerande puder Rouge Duo 03 Det viktigaste är den inre inställningen. Därför har jag en positiv inställning till allt jag gör. Jag skrattar mycket och försöker att ta de vardagliga utmaningarna med ro. Vad jag än gör så gör jag det av hela mitt hjärta. Därför upplever jag många härliga stunder i mitt liv. Jag tror att min inre utstrålning både känns och syns på ytan. Min rytm är snabb och dynamisk. Jag älskar omväxling, och i mitt jobb som eventmanager har jag mycket av den varan. Jag blir helt enkelt glad av att förverkliga stora ögonblick och kreativa idéer tillsammans med andra. På den punkten smälter arbete och fritid ofta samman. Även här älskar jag omväxlingen. Långtråkigt har jag egentligen aldrig.

22 Visa upp hela din skönhet Naturliga nyanser eller dramatiska entréer vilken makeup vill du ha idag? Steg för steg till fem Dr. Hauschka makeup-looks. Med medföljande kort har du alltid rätt inspiration till hands. Dr. Hauschkas makeup-looks Your Nude, Pure Elegance, Effortless Beauty, Mysterious Eyes och Big Sensation bara väntar på att provas av dig. Alltifrån foundation till sista finishen förklaras på korten, med detaljerade uppgifter om vilka produkter och färgnyanser som används. Fler tips och idéer från Dr. Hauschkas internationella makeupartist Karim Sattar finns på Impressum 2017 WALA Heilmittel GmbH Dr. Hauschka Kosmetik manufactured by WALA Heilmittel GmbH Bad Boll/Eckwälden, Tyskland Made in Germany Dr. Hauschka Makeup med mineraliska pigment och extrakt av läkeväxter är märkt med kvalitetssigillet för äkta naturkosmetika NATRUE och är naturligt fri från syntetiska doft- och konserveringsmedel. Art.-Nr

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut.

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut. foundation Grunden Se till att ansiktet är helt rengjort och att fuktkräm är applicerad över hela ansiktet. För att färger och skuggor ska se naturliga ut bör du lägga din makeup i dagsljus. Välj en foundation

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy APOLOSOPHY MAKEUP ANSIKTE Apolosophy Foundation Foundation med lätt konsistens som ger ett naturligt, halvmatt resultat. Ger näring åt huden och har fettreglerande egenskaper som

Läs mer

HAIR SWEDEN. Skol SM Hår & Makeup Stylist

HAIR SWEDEN. Skol SM Hår & Makeup Stylist HAIR SWEDEN Skol SM Hår & Makeup Stylist SKOL SM October 11, 2014 Skoltävling 2014/15 Reviderad 14-10-14 Regler Hår & Makeupstylist 1. Årskurs 1 Långhårsuppsättning-Long hair up 65 min 2. Årskurs 2 Skönhetsmakeup

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy Apolosophy makeup Ansikte Apolosophy Foundation Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten

Läs mer

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

"Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen

Magiska tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen Guidad barnmeditation för harmoni och inre styrka "Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen www.helenespjut.se Du är unik och värdefull känn det!... 4 Varför guidad meditation?...

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

ONLINE UTBILDNING 2017

ONLINE UTBILDNING 2017 ONLINE UTBILDNING 2017 AGENDA Bakgrund IDUN Minerals Varför IDUN Minerals? Produktgenomgång Quiz BAKGRUND Lanserades 8 mars 2011 Internationella kvinnodagen Serien bestod från början av 6 foundation, 4

Läs mer

MAKE-UP LÖSNING FÖR VARJE TILLFÄLLE OCH HUDTYP

MAKE-UP LÖSNING FÖR VARJE TILLFÄLLE OCH HUDTYP REFERENSNUMMER DETALJHANDEL STORLEK DETALJHANDEL REFERENSNUMMER GROSSIST STORLEK GROSSIST LÖSNING FÖR VARJE TILLFÄLLE OCH HUDTYP PRODUKT JANSSEN COSMETICS marknadsför ett brett spektrum av systematiska

Läs mer

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray Jag är mycket förtjust över att du vill vara delaktig i Livmodersvälsignelsen. Välsignelsen är till för att hela och förena dig med din egna livmoder och din kvinnlighet. Den är också skapad för att förankra

Läs mer

FIXA FRÄCKASTE. Skönhet

FIXA FRÄCKASTE. Skönhet FESTSNYGGA. Cecilia, Maria, Ingela och Kattis fick jul- och nyårsfesternas snyggaste lookar. Л t G K ss kt ll d st n FIXA FRÄCKASTE Gu e! st Ʀр & y- Helgernas fester närmar sig. Att få till en fin festfrisyr

Läs mer

MAKEUP FÖR ALLA HUDTONER

MAKEUP FÖR ALLA HUDTONER MAKEUP FÖR ALLA HUDTONER Historien om.färg startade när Birgitta Lagerholm,.FÄRGs grundare och tillika högt utbildad makeupartist, var ute på ett jobb och hade svårt att få fram rätt foundationton till

Läs mer

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

NEW CLEAN GLOW COLLECTION

NEW CLEAN GLOW COLLECTION NEW CLEAN GLOW COLLECTION CLEAN GLOW FREE OF UNNATURAL FINISHES Få en fräsch glow på ett ögonblick! Skräddarsy din egen färg och lyster med hjälp av tre enkla steg med nya Clean Glow serien från bareminerals.

Läs mer

SHEER BOTANICAL LIPSTICK & SUMMER MAKEUP

SHEER BOTANICAL LIPSTICK & SUMMER MAKEUP Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SHEER BOTANICAL LIPSTICK & SUMMER MAKEUP Registrerat varumärke av Yves Rocher yves-rocher.se SHEER BOTANICAL LIPSTICK INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET 100% KÖRSBÄRSOLJA

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter Prislista 2011/2012 PRISLISTA PRISLISTA 2011/2012 2013 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Mitt medvetna val är att de produkter jag använder

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

Välkommen Into the Dark!

Välkommen Into the Dark! Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation har det stora nöjet att bjuda in till Svenska Mästerskapen i Makeup 2014 Lördagen den 8 november, Kista Galleria, Stockholm 2014 års tema ger dig friheten att tolka

Läs mer

Dr.Hauschka. Ett komplett program för din ansiktsvård

Dr.Hauschka. Ett komplett program för din ansiktsvård Dr.Hauschka Ett komplett program för din ansiktsvård DITT ANSIKTE UTTRYCKER VEM DU ÄR dina känslor och dina tankar. Det speglar ditt inre liv och det reflekterar vad som sker i din värld. Mer än någon

Läs mer

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM CORRECTIVES ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum är ett unikt mineralberikat tvåfas serum. Laddad med kalcium som stärker upp huden och groblad extrakt som har volymgivande

Läs mer

bruduppsättning brudsminkning FRISYRGALLERI Kändisfrisören BOBBY tipsar HÅR För bruden SMYCKEN FRISYRER brollopsguiden.se

bruduppsättning brudsminkning FRISYRGALLERI Kändisfrisören BOBBY tipsar HÅR För bruden SMYCKEN FRISYRER brollopsguiden.se SJÄLV T E D R GÖ bruduppsättning brudsminkning Kändisfrisören BOBBY tipsar FRISYRGALLERI För bruden HÅR SMYCKEN FRISYRER brollopsguiden.se Gör det själv bruduppsättning Romantisk brud Svårighetsgrad:

Läs mer

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Produktöversikten är indelad efter respektive hudtyp/användningsområde. Samma produkt kan passa för fler hudtyper, varför den kan förekomma på

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på BEHANDLINGAR OCH PRISER 2013/2014 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Valet av produkter styrs ofta av intryck från reklam eller genom

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

Sommar, färg & glädje!

Sommar, färg & glädje! RUBRIK Sommar, färg & glädje! MY FAVOURITE Regenerating Body Moisturizer! Perfekt hy med Dr.Hauschka Sommar 2012 Sommarfavoriter 5 fakta som kommer förändra din syn på hudvård 1 XXXXX Den blomstertid nu

Läs mer

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt Touch of Grace C2 Grace Vivid Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt En svart bakgrund i kombination med kontrasterande vitt för en kritig look där

Läs mer

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se Hud & Kroppsvård \\ Hud & Kroppsvård JUL 15-650 15-651 15-652 JUL 15-606 15-600 15-601 15-604 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 www.vadeco.se

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga JANUARI SPAKVÄLLAR på Bansai Spa Torsdag 30/1 18-20 Spakväll med make-up för bröllop och fest En riktigt make-up kväll den 30/1

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

Huden är själens spegel

Huden är själens spegel Huden är själens spegel När du njuter av livet ser du omedelbart mer attraktiv ut. Rengöring är A och O innan du lyfter fram, tonar ned och piggar upp med glamourös makeup. Här kan du läsa om hur du bäst

Läs mer

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk.

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk. Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Assimilation är nyckeln till effektiv hudvård Växternas kraft upphör

Läs mer

Naturlig lyster med bareminerals och rabattkod

Naturlig lyster med bareminerals och rabattkod Naturlig lyster med bareminerals och rabattkod Började märka efter graviditet nummer två att jag började få pigmentfläckar i ansiktet. Nu efter graviditet nummer tre tycker jag att det blivit lite mer.

Läs mer

KAMPANJER JAN - FEB 2019

KAMPANJER JAN - FEB 2019 KAMPANJER JAN - FEB 2019 Nyheter från Artègo! 1. Rain Dance - nu med 5 nya produkter! Underbara vårdserien Rain Dance har fått tillökning med fem fantastiska produkter. Köp 12 st valfria Rain Danceprodukter

Läs mer

Sverige, Norge och Finland Antal intervjuer: 3 013 (Sverige 1 013, Norge 1 011, Finland 989) Datainsamlings period: Juni 2012

Sverige, Norge och Finland Antal intervjuer: 3 013 (Sverige 1 013, Norge 1 011, Finland 989) Datainsamlings period: Juni 2012 KICKS Beauty Report 2012 Bakgrund KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av totalt 241 butiker i Sverige, Norge och Finland. Omfattande kunskap om de svenska skönhetskonsumenternas beteende

Läs mer

Älskade Pelargoner...

Älskade Pelargoner... Stjärnpelargon Bladen spetsigt flikiga, liknar lönnblad. Blommorna är stjärnformiga, lite spretiga. Även dubbla sorter finns, de är charmigt rufsiga. blomjord. Plocka bort vissna blommor och blad efter

Läs mer

Herrarnas hudvårdsskola

Herrarnas hudvårdsskola Herrarnas hudvårdsskola Först och främst: hudvård är inte bara för brudarna. Även riktiga män behöver ta hand om sin hud. Du vet hur det är med ett par nya fräscha sneakers. Man vill ju behålla dem fräscha

Läs mer

LISA i By. För kropp & själ vid Frykenstrand. Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning

LISA i By. För kropp & själ vid Frykenstrand. Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning För kropp & själ vid Frykenstrand Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning Jag finns vid natursköna Frykenstrand. Ring och boka tid för massage eller en avslappnande SPA-behandling.

Läs mer

BLINC FÖR ALLA ER SOM:

BLINC FÖR ALLA ER SOM: BLINC FÖR ALLA ER SOM: Har fet hy Har en aktiv livsstil BETTER THAN Waterproof Blinc Mascara Original och Blinc Mascara Amplified är två helt unika mascaror. Mascarorna bildar vattenresistenta tuber kring

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

Komplexa kulörer skapar lugn

Komplexa kulörer skapar lugn DOVT & LUGNT Komplexa kulörer skapar lugn Vad har kulörer för uttryck och vad ger de egentligen för intryck? Det är sådana frågor som Per Nimer funderar på varje minut. Han är nordisk designchef på Nordsjö,

Läs mer

Detta tema valde jag för att jag bor i en by, och runt en by är miljön väldigt vacker. Massa skog, bäckar, hyggen osv. Så jag ville visa upp det fina i naturen. Sen fick ju även våra älskade hundar följa

Läs mer

SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE

SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE SKINCARE SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE CORRECT 1 PURIFY 2 EMPOWER CORRECT 3 MOISTURIZE HENNES FOKUS ÅLDERSFÖREBYGGANDE CORRECT PROBLEMHUD SPÄNST & VOLYM BRILLIANT FUTURE AGE DEFENSE & RENEW SERUM

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

Hälsa alla välkomna. Då startar vi.

Hälsa alla välkomna. Då startar vi. Hudvårdstimme Hudvårdstimme Hälsa alla välkomna Hej och välkomna, presentera dig själv och säg att ni idag bjuder på en örtdryck med koncentrat från kinesiskt grönt te samt örter. Den innehåller mycket

Läs mer

Välkommen till Butterick s sminkskola!

Välkommen till Butterick s sminkskola! 2 Välkommen till Butterick s sminkskola! Här får du lära dig hur du enkelt kan skapa professionella sminkningar för festliga tillfällen. Följ de illustrerade instruktionerna steg för steg och låt dig inspireras

Läs mer

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen Djurvård till hund och katt för alla tillfällen NÄR HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE KÄNNS EXTRA BRA Frontline har över 22 års erfarenhet av hälsa och välbefinnade hos hundar och katter. Den nya djursvårdserien

Läs mer

SVETTIGA KLAPPAR & DOFTANDE PAKET

SVETTIGA KLAPPAR & DOFTANDE PAKET SVETTIGA KLAPPAR & DOFTANDE PAKET Här kan du läsa mer om alla våra spännande erbjudanden, som du naturligtvis kan köpa alla dagar under december! 1 DEC PRESENTKORT ÖNSKEKLAPPEN Skäm bort dig själv eller

Läs mer

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Förmodlgen det mest eleganta sättet att uppnå synbart vackrare hy. Det revolutionerande SQOOM konceptet kombinerar ultraljud med jontofores i en stilfull och

Läs mer

Dr.Hauschka. Hudvård från naturen för speciella behov. Med. För en behaglig känsla

Dr.Hauschka. Hudvård från naturen för speciella behov. Med. För en behaglig känsla Dr.Hauschka Med Hudvård från naturen för speciea behov För en behagig känsa Aa produkter är fria från syntetiska doft-, färg- och konserveringsämnen Med Teeth Med Skin Med Lips Dr.Hauschka Med har tagit

Läs mer

Stegräknare från Tappa.se

Stegräknare från Tappa.se Stegräknare från Tappa.se 137,00 kr Vikt: 0,03 kg KÖP Stegräknare av mycket hög kvalité med lock som skyddar panelen. Pålitlig och enkel att använda. Direktimport, därav det låga priset. Detta är den räknare

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga SPAKVÄLLARpå Bansai Spa JANUARI Måndag 20/1 15-18 Spakväll & invigning av märket Kerstin Florian Bubbel, snittar & lyx sätter guldkant

Läs mer

VISUELLA FÖRHÅLLANDEN

VISUELLA FÖRHÅLLANDEN VISUELLA FÖRHÅLLANDEN Hur man uppfattar ljuset i ett rum kan beskrivas med sju begrepp som kännetecknar de delar av synintrycken som man kan iaktta och beskriva ljusnivå, ljusfördelning, skuggor, bländning,

Läs mer

Värde 30 kr LADY. Minerals. Kalkfärg. God smak förtjänar det bästa

Värde 30 kr LADY. Minerals. Kalkfärg. God smak förtjänar det bästa Värde 30 kr LADY Minerals Kalkfärg God smak förtjänar det bästa NYHET HÄMTAD FRÅN NATUREN FÖR ATT SKAPA RUM MED VACKRA, KALKADE VÄGGAR OCH UNIKT UTTRYCK FRAMSIDA VÄGG: LADY 1623 MARRAKESH DEN HÄR SIDAN

Läs mer

Brave. Brave Courage Blend 10 ml Roll-on FÖRDELAR PRODUKTBESKRIVNING ANVÄNDNING BRUKSANVISNING VARNINGAR. Artikelnummer:

Brave. Brave Courage Blend 10 ml Roll-on FÖRDELAR PRODUKTBESKRIVNING ANVÄNDNING BRUKSANVISNING VARNINGAR. Artikelnummer: Brave Courage Blend 10 ml Roll-on Börja varje dag med styrka och självförtroende genom att kombinera Brave Courage Blend med din positiva affirmationer. Uppfylls av positiva känslor genom att rolla Brave

Läs mer

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment PRESSMEDDELANDE 27 MAJ 2010 Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment Hösten 2010 relanserar Weleda hela sitt befintliga ansiktssortiment och passar samtidigt på att lansera en helt ny serie rengöringsprodukter.

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT www.gaiasverige.se Ax & Lin GAIA:S HISTORIA Hudvårdsserien skapades av mamma Michelle vars son föddes med känslig hud och utvecklade eksem redan vid 8 veckors ålder. De provade

Läs mer

www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland TEKNISK MANUAL

www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland TEKNISK MANUAL www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland TEKNISK MANUAL Steve Hogan Creative Director för Essential Looks, Schwarzkopf Professional För att styla hår till catwalken

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

PRESSKLIPP Januari 2010

PRESSKLIPP Januari 2010 PRESSKLIPP Januari 2010 Femina nr2 2010 Iris Intensive Treatment Masque får huden i balans tack vare en vårdande mix av eteriska oljor, extrakt från gurka och björk samt olja från mandel och jojoba. Ca

Läs mer

Du är vacker! Framhäv Din naturliga skönhet med Dr.Hauschka kosmetik

Du är vacker! Framhäv Din naturliga skönhet med Dr.Hauschka kosmetik Du är vacker! Framhäv Din naturliga skönhet med Dr.Hauschka kosmetik Dr.Hauschka kosmetik med läkande växter Naturliga ingredienser och en formula baserad på exklusiva växtoljor, växtvaxer och utvalda

Läs mer

TREND REPORT SPRING SUMMER

TREND REPORT SPRING SUMMER TREND REPORT SPRING SUMMER 2016 Add beauty to your home I en otrygg omvärld, ser vi hur intresset för hemmet växer sig allt starkare. Inredning har blivit både viktigare och mer komplicerat. Med ett seriöst

Läs mer

Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE.

Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE. Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE www.gaiasverige.se EXKLUSIV HÅRVÅRD FRÅN NONIQUE! TA STEGET OCH BYT TILL EKOLOGISK HÅRVÅRD Ett sunt och vackert hår börjar med en frisk och sund hårbotten. I hårbotten

Läs mer

Bakgrund. Om Undersökningen

Bakgrund. Om Undersökningen KICKS Beauty Report 2010 Bakgrund KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av totalt 167 butiker i Sverige, Norge och Finland. Omfattande kunskap om de svenska skönhetskonsument ernas beteende

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM www.gaiasverige.se Ax & Lin NYCKELARGUMENT Skapade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser. Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot

Läs mer

GOD MORGON! 31 ÅLDERSRELATERAT 44

GOD MORGON! 31 ÅLDERSRELATERAT 44 GRUNDEN RENGÖRING 14 En guide till din hudtyp 16 Välj rätt rengöringsprodukt 18 Rengöringens ABC 18 Rengöringsredskap 19 ÖVERKURS 20 Ångbad 20 Ansiktsmask 23 Peeling 25 Hemmakit med kemisk peeling 25 Mikrokristaller

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style

Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Alterna Bamboo lanserar en rad innovativa och naturliga stylingprodukter för kräsna och miljömedvetna konsumenter. Produkterna innehåller

Läs mer

Herdins utomhusprodukter. Järnvitriol och tjära tradition som ligger i tiden

Herdins utomhusprodukter. Järnvitriol och tjära tradition som ligger i tiden Herdins utomhusprodukter Järnvitriol och tjära tradition som ligger i tiden Hitta den moderna känslan, med traditionella metoder Järnvitriol och tjära är metoder för att ytbehandla trä som är verkligt

Läs mer

Marja Entrich. me-nytt. www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 70. Vårens tema: KÄRLEK! B Ä S T I T E S T (5 G E T I N G A R)

Marja Entrich. me-nytt. www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 70. Vårens tema: KÄRLEK! B Ä S T I T E S T (5 G E T I N G A R) Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 70 Vårens tema: KÄRLEK! B Ä S T I T E S T (5 G E T I N G A R) I EXPRESSENS SÖNDAGSBILAGA HELA 7 GÅNGER. HAR VI LÄNGTAT SÅ MYCKET NÅGON

Läs mer

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden.

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. SWE och efter Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. RENU 28 innehåller bara fyra ingredienser och

Läs mer

Kärlekspelargon (Pelargonium Calliope)

Kärlekspelargon (Pelargonium Calliope) Kärlekspelargon (Pelargonium Calliope) En riktigt röd Pelargon! Växer upprätt, väl förgrenad. Bladen är njurformade/runda, blanka och friskt gröna. Blommorna är dubbla och sitter på lång stjälk i klotrund

Läs mer

ETT LITE MJUKARE HASTA

ETT LITE MJUKARE HASTA HOME SWEDEN ETT LITE MJUKARE HASTA På Hasta har vi alltid tyckt att design är viktigt. För oss förtjänar även något så funktionellt som en gardinsskena en vacker formgivning. Så för ett tag sedan ställde

Läs mer

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Männen i fokus bäst i test i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. (5 getingar) Nu har vi kommit en bit in på det nya året 2012......och

Läs mer

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie Hösten 2017 lanserade IDUN Minerals en ny hudvårdsserie som nu utökas med fler problemlösande produkter som peeling och fuktmask.

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

Kära Läsare. Enkelt och Kul att vara kreativ

Kära Läsare. Enkelt och Kul att vara kreativ Kära Läsare Enkelt och Kul att vara kreativ Det här Scrap Lovers-häftet vill ge dig inspiration och tips om hur du kan använda dina bilder på ett roligt och kreativt sätt. Vi visar dig bland annat hur

Läs mer

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 85

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 85 Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 85 EN HÄRLIG TJEJTRÄFF ZINK FÖR DEN TORRA HUDEN bäst i test i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. (5 getingar) Nu har vi fått vinter

Läs mer

Hur ska du ta hand om din hud?

Hur ska du ta hand om din hud? Hur ska du ta hand om din hud? Alla har en vacker hy. Man måste bara lära sig att ta hand om den. Varje hudtyp är unik vilket även gör dig unik. Torr hy Vi har alla olika hudtyper. Det kan bero på flera

Läs mer

LIFE S LITTLE LUXURIES. Fall/Winter 2017

LIFE S LITTLE LUXURIES. Fall/Winter 2017 LIFE S LITTLE LUXURIES Fall/Winter 2017 SMALL PLEASURES Eleganta Limited Edition Mary Kay Fall/Winter 2017 Collection går i nude, rosé, plommon och sotiga nyanser. Avslappande toner som ger en sofistikerad

Läs mer

AVFÄRGNING BLANDNING OCH VERKNINGSTID. Lätt rensning upp till 1 nivå

AVFÄRGNING BLANDNING OCH VERKNINGSTID. Lätt rensning upp till 1 nivå AVFÄRGNING En avfärgning rekommenderas när du har någon form av oönskade pigment. Tänk på att porositeten på håret kommer att påverka hur snabbt uppljusningen sker. Övervaka alltid processen och avbryt

Läs mer

Jag ville sticka ut, våga synas

Jag ville sticka ut, våga synas Jag ville sticka ut, våga synas Publicerad 2011-01-19 08:53 Robin Järpemark Ålder: 22 år. Bor: I Hjulsta i nordvästra Stockholm. Växte upp i Säffle, Värmland. Familj: Mamma och lillasyster i Värmland.

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE w w w. g a i a s v e r i g e. s e PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP NONIQUE har skapat en helt naturlig serie produkter för kvinnor. Serien består av ekologiska kropps

Läs mer

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se Gör ditt hem unikt www.kirsch.se Luxaflex Silhouette... 4-5 Luxaflex Facette... 6-7 TEMA Var rädd om vår miljö... 8-9 Lamellgardiner... 10-11 Plisségardiner... 12 Duette... 13 Rullgardiner... 14 Hissgardiner...

Läs mer

Amaryllisens dag. 19 november

Amaryllisens dag. 19 november Amaryllisens dag 19 november Amaryllisens dag 19 november Amaryllis är den perfekta blomman till jul eftersom den är så sagolikt vacker. Den har attityd och skapar stämning samtidigt som den är busenkel

Läs mer

KRISTALLARMBAND. Kristallernas egenskaper. Pris. Hur långt armband ska man köpa? Tål vatten. Beställning

KRISTALLARMBAND. Kristallernas egenskaper. Pris. Hur långt armband ska man köpa? Tål vatten. Beställning KRISTALLARMBAND Handgjorda armband i makramé med halvädelstenar (se nedan) och med eller utan nickelfria detaljer i äkta silver. Knapp av renhorn. Silverdetaljerna har en finhalt av lägst 83 % silver i

Läs mer

Känslor och tankar om naturen

Känslor och tankar om naturen Känslor och tankar om naturen I Ur och Skur i skola och på fritidshem är en av Friluftsfrämjandets verksamheter och har utvecklats sedan 1995. Med utgångspunkt från Läroplan grundar sig pedagogiken och

Läs mer

Makeup. Vårdande makeup

Makeup. Vårdande makeup Ekologisk makeup 2013 2 Makeup Makeup 3 Silke och sammet. Förstärka eller dölja. Livets färger. Framhäv din naturliga skönhet. Vårdande makeup Skönhet handlar om utstrålning. Framhäv din naturliga utstrålning

Läs mer

Tork LinStyle Servetter Tork LinStyle - Praktisk som en engångsservett. Känslan av linne.

Tork LinStyle Servetter Tork LinStyle - Praktisk som en engångsservett. Känslan av linne. Tork LinStyle Servetter Tork LinStyle - Praktisk som en engångsservett. Känslan av linne. Hjälp till att förhöja smaken på maten med rätt färg på servetten! Tork LinStyle Linnekänsla med engångsservettens

Läs mer

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut PRISLISTA 2012 Image ansiktsbehandling express (30 min) Här ingår rengöring, peeling, mask och dagcreme en uppfräschande behandling. 320:- Image ansiktsbehandling basic (60 min) Effektiv behandling som

Läs mer

30 enkla sätt att NJUTA AV LIVET

30 enkla sätt att NJUTA AV LIVET 30 enkla sätt att NJUTA AV LIVET Du får gärna dela dessa frågor med dina vänner genom att skicka pdf-filen via mail, blogga om den eller förmedla den via de sociala mediakanalerna... men klipp inte ut

Läs mer

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80 ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK Meny Tidsbokning: 08-661 81 80 Ansiktsbehandlingar Djuprengöring 90 min värde 750:- Rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, skalpmassage, mask. Brynplock ingår.

Läs mer

Avslappningslådans anvisningar för daghemspersonalen

Avslappningslådans anvisningar för daghemspersonalen Bilaga 1 1 Avslappningslådans anvisningar för daghemspersonalen Ida Malmström Avslappningslådan Lugna Lådan är ett redskap, som skall användas på daghem för att få barnen att slappna av. Lådan innehåller

Läs mer

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden.

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. och efter swe Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. RENU 28 innehåller bara fyra ingredienser och

Läs mer

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ nagellack Upptäck REQ:s nagellack! Köp ett komplett ställ med nagellack 7 ml 48 x 3 och få 24 st valfria nagellack 15 ml för salongsbruk utan debitering. Innehåller:

Läs mer

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig!

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Efter flera års forskning lanserar Weleda nu en innovativ och ekologisk hårvårdsserie med sex produkter som baseras på

Läs mer