Samordningsförbund ÅRSREDOVISNING Samordningsförbundet Consensus. Organisationsnummer:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Samordningsförbund ÅRSREDOVISNING 2010-01-01----2010-12-31. Samordningsförbundet Consensus. Organisationsnummer: 222000-2261"

Transkript

1 ÅRSREDOVISNING et Consensus Organisationsnummer: c/o Mobiltel:

2 Årsredovisning för räkenskapsåret Styrelsen för et, , avger härmed årsredovisning för 2010, vilket är ets 4:e verksamhetsår. Verksamhetsberättelse Syftet med samordningsförbundets verksamhet et Consensus bildades i december 2006 och är ett finansiellt samordningsförbund inom rehabiliteringsområdet och består av fyra parter som representeras av Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Norrbottens läns landsting samt. Förbundets ändamål är att inom Älvsbyn kommuns geografiska område svara för en finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet mellan, Norrbottens läns landsting, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan i syfte att underlätta rehabiliteringssamverkan och uppnå en effektiv resursanvändning. De samordnade resurserna ska användas för samordnade bedömningar och insatser i syfte att den enskilde ska uppnå eller förbättra sin förmåga att utföra förvärvsarbete. Styrelsens arbete Styrelsens har under året bestått av följande ordinarie ledamöter: Ordförande: Helena Öhlund, Vice ordförande: Agneta Granström. Norrbottens läns landsting Ledamot: Lars-Owe Larsson, Arbetsförmedlingen Ledamot: Helen Edström, Försäkringskassan Styrelsens ersättare har under året varit: Erika Sundström, Britt Westerlund, Norrbottens läns landsting Åsa Snårbacka, Arbetsförmedlingen Staffan Holmberg, Försäkringskassan ets styrelse har sammanträtt sex gånger under året. Staffan Holmberg, Försäkringskassan har ersatt Helen Edström vid samtliga av höstens möten. Styrelsen för samordningsförbundet har vid årets första styrelsemöte justerat och godkänt en ny förbundsordning samt godkänt årsredovisningen för Styrelsen har vid styrelsemötet tagit del av revisionsrapporten och revisionsberättelsen och har samrått omkring de punkter där revisorerna föreslagit förändringar. Styrelsen avser att utveckla styrningen och uppföljningen av ekonomin och verksamheten. c/o Mobiltel:

3 Styrelsen har, vid samma möte, efter förslag från beredningsgruppen beslutat att ansöka om nya medel från parterna. Detta för att kunna fortsätta att bedriva den aktivitet som redan är igång och för att skapa ekonomiska förutsättningar för att upphandla nya aktiviteter om behovet finns. Vid styrelsemötet godkändes verksamhetsplanen för 2011 förutom budgetdelen som återremitterades till mötet i december. Vid styrelsemötet togs beslut om budgetdelen av 2011 års verksamhetsplan. Styrelsen och beredningsgruppen har löpande under året tagit del av ekonomiska rapporter samt rapporter angående aktiviteten Gemensamma Krafter. Beredningsgruppen har under året bestått av: Hans Nyberg, Gunilla Granström, Norrbottens läns landsting Åsa Snårbacka, Arbetsförmedlingen Ingrid Grahn, Försäkringskassan Stödjande av samverkan För att stödja samverkan mellan parterna har beredningsgruppen haft kontinuerliga träffar där hinder och möjligheter för samverkan har diskuterats. På grund av stora strukturella förändringar inom Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen upplevs behovet av samverkan ännu större än tidigare. et har under verksamhetsåret arbetat för att skapa ett synsätt inom de olika myndigheterna där individen betraktas som en gemensam kund som det faller sig naturligt att samverka kring. Samarbetet mellan beredningsgruppens parter har utökats och utvecklats på ett positivt sätt. De flerpartsamtal som avslutar varje individs insatstid i en rehabiliteringsaktivitet har varit positivt för samverkan mellan handläggarna inom de olika myndigheterna. Flerpartsamtalen har också fungerat som ett redskap för att se nyttan av samverkan och också se samordningsförbundets verksamhet i ett helhetsperspektiv. Dessa flerpartsamtal kan också utvecklas ytterligare. Insatsredovisning Målgrupp Målgruppen utgörs av individer i åldersgruppen år med komplexa behov som kräver utökad samverkan samt är kända av två av de deltagande myndigheterna. Mål Det huvudsakliga målet med de insatser som utförs är att individen ska bli en mer aktiv och delaktig samhällsmedborgare som uppnår eller förbättrar sin förmåga att utföra förvärvsarbete. et Consensus ska möjliggöra att pröva nya och otraditionella vägar till detta samt metoder och aktiviteter som ligger i gränssnittet mellan myndigheterna. c/o Mobiltel:

4 Av de individer som deltar i insatser genom samordningsförbundet ska 40 procent påbörja studier, arbetsprövning eller erhålla tillträde till arbetsmarknaden inom 6 mån från avslutad insats samt i en framtid uppnå egen försörjning. Insatser Under 2010 har en aktivitet finansierats av samordningsförbundet. Aktiviteten Gemensamma Krafter, som bedrivs av Framtid i Norr AB, har ett individuellt upplägg med en individuell handlingsplan. Exempel på aktiviteter i Gemensamma Krafter: - Orienteringskurser i en mängd ämnen - Studier på grundläggande eller gymnasial nivå, i den takt som deltagaren mäktar med. I de fall de behöver betyg så görs detta via en särskild prövning vid Vuxenutbildningen i Älvsbyn - Starta eget. Hjälp att utforska en idé och sina egna förutsättningar och därefter hjälp att hitta vilka vägar som är möjliga och realistiska att välja - Vardagsekonomi. Deltagarna får lägga upp en enkel budget och hjälp att se vad som hjälper och stjälper ekonomin - Vardagsjuridik - Individuellt stöd i att reda upp sin egen ekonomi - Coaching - Motivationsträning - Krishantering, självkänsla, gruppaktivitet - Kurser och individuellt stöd och träning i CV, personligt brev och anställningsintervjuer. - Friskvårdsaktiviteter - Jagstärkande kurs - ADL-träning - Arbetsminnesträningsprogram, Cogmed. Ett bra verktyg för dem som t.ex. har ADHD, dyslexi eller håller på att återhämta sig från utmattningssyndrom - Frukost varje morgon för att få struktur, vana att äta frukost och träna den sociala kompetensen. - Praktik c/o Mobiltel:

5 Aktivitetens utformning bestäms i samråd med deltagaren, handläggarna vid de aktuella myndigheterna samt mentorn vid Framtid i Norr AB. Efter en inledande kartläggning av deltagarens kompetenser, styrkor, livssituation och önskemål upprättas en handlingsplan som ska leda fram till målen för insatsen. Metoden som används ger individerna koncentrerat, individuellt och kontinuerligt stöd av en mentor med täta uppföljningar gentemot handledare vid aktuell myndighet. Målgruppen ska med individuellt riktade insatser med dagliga aktiviteter förberedas för att komma in på arbetsmarknaden och uppnå egen försörjning. Mätbara mål De mål som har följts upp under året kan delas in i två kategorier kvantitet och kvalitet. De kvalitativa målen i de rehabiliteringsinsatser/aktiviteter som har genomförts har utvärderats enligt självutvärderingsprincipen. Deltagare i insatserna har genomfört en egen skattning vad gäller att man skall anse sig respekterad i kontakt med samordningsförbundets samarbetspartner, nöjd med bemötandet, tillgänglighet och delaktighet. 90 % av deltagarna uppger att de är nöjda eller mycket nöjda med detta. De kvantitativa målen utgörs av de individer som deltar i insatser genom samordningsförbundet Consensus och är att 40 procent ska påbörja studier, arbetsprövning eller ha erhållit tillträde till arbetsmarknaden inom 6 mån från avslutad insats. Redovisning av aktiviteten Gemensamma Krafter 2010 Under 2010 har 21 personer deltagit i aktiviteten varav 12 kvinnor och 9 män. Av de 21 så saknar i dagsläget 5 daglig sysselsättning, 6 arbetar hel- eller deltid, 4 studerar, 1 praktiserar, 1 är på behandlingshem, 1 saknas det uppgift om och 3 är fortfarande aktuella i aktiviteten. 43 % av deltagarna har uppnått egen försörjning, 5% saknas det uppgift om, 38% har offentlig försörjning och 14% av deltagarna är kvar i aktiviteten Gemensamma Krafter. 55% av deltagarna arbetar eller studerar på hel- eller deltid, 28% saknar daglig sysselsättning, 6% praktiserar, 6% saknas det uppgift om och 5% är på ett behandlingshem. Av detta kan utläsas att sysselsättningsmålen har nåtts med råge samt att den egna försörjningen är relativt hög. Diagrammen nedan visar procentuellt i vilken grad målen angående sysselsättning samt egen försörjning har uppnåtts. c/o Mobiltel:

6 Diagrammet ovan visar den procentuella försörjningsgraden för deltagarna. Diagrammet nedan visar den procentuella sysselsättningsgraden för deltagarna. Uppföljning av deltagare i Consensus aktivitet Gemensamma Krafter Vid årsskiftet 2010/2011 har den verksamhet som finansierats av förbundet varit igång i knappt tre år. Verksamheten fungerar bra och har gett goda resultat som överstiger de satta målen. Här nedan följer en sammanställning av deltagare från starten av Gemensamma Krafter i februari Redovisningen omfattar de 38 personer där det har gått minst ett år sedan de slutade. Könsfördelningen har varit 22 kvinnor och 16 män. Nedanför tabellen visas cirkeldiagram på resultatet, först totalt och därefter uppdelat på kön. De individer som inte har kunnat nås har i statistiken redovisats som ett frågetecken. c/o Mobiltel:

7 Egen Typ Hänvisad av Kön försörjning Ja Föräldrapenning FK K Delvis Arbete 30 % Soc M Ja Arbete FK K Nej Praktiserar, aktivitetsersättning FK K Ja Arbete Soc K Ja Arbete Soc M Ja CSN Soc K Nej Försörjningsstöd Soc K Nej Försörjningsstöd Soc M Nej FK FK K Ja Arbete Soc K Delvis CSN FK K Ja CSN AF M Nej Arbetsmarknadsutbildning AF K Nej Förtidspensionär Soc M Ja Arbete Soc K Nej Försörjningsstöd Soc M Ja Trygghetsanställning FK M Ja Arbete Soc M Ja Föräldrapenning Soc K? Flyttat, ingen uppgift Soc M Ja Föräldrapenning Soc K Nej Arbetsmarknadsåtgärd Soc M Nej Försörjningsstöd Soc M Nej Försörjningsstöd Soc M? Flyttat, ingen uppgift Soc M? Ingen uppgift Soc M Ja Arbete AF M? Ingen uppgift Soc K Nej Försörjningsstöd FK K? Ingen uppgift Soc K Nej Försörjningsstöd Soc M Ja Föräldrapenning FK K Ja Arbete AF M Ja Ingen uppgift Soc M Ja CSN FK K Ja CSN FK K Nej Praktiserar, aktivitetsersättning Soc K 7 c/o Mobiltel:

8 8 c/o Mobiltel:

9 9 c/o Mobiltel:

10 Ekonomi Den ekonomiska sammanställningen nedan för verksamhetsåret 2010 är sammanställd av Berit Eriksson vid på uppdrag av Consensus. et Consensus Orgnr RESULTATRÄKNING Not Belopp i kronor Verksamhetens intäkter Verksamhetens kostnader Verksamhetens nettokostnader Finansiella intäkter Resultat efter finansiella poster ÅRETS RESULTAT c/o Mobiltel:

11 et Consensus Orgnr BALANSRÄKNING Not Belopp i kronor TILLGÅNGAR Omsättningstillgångar Kortfristiga fordringar Kassa och bank Summa omsättningstillgångar SUMMA TILLGÅNGAR EGET KAPITAL OCH SKULDER Eget kapital Ingående eget kapital Årets resultat Utgående eget kapital Skulder Kortfristiga skulder Summa skulder SUMMA EGET KAPITAL OCH SKULDER c/o Mobiltel:

12 FINANSIERINGSANALYS Alla belopp redovisas i kronor (Kr) DEN LÖPANDE VERKSAMHETEN Årets resultat Medel från verksamheten före förändring av rörelsekapital Ökning/minskning av kortfristiga fordringar Ökning/minskning av korfristiga skulder Kassaflöde från den löpande verksamheten Likvida medel vid årets början Årets kassaflöde Likvida medel vid årets slut c/o Mobiltel:

13 REDOVISNINGS- OCH VÄRDERINGSPRINCIPER Alla belopp redovisas i kronor (Kr) Allmänt Årsredovisningen har upprättats enligt Lag om kommunal redovisning och rekommendationer från Rådet för Kommunal Redovisning Not 1 Verksamhetens intäkter Intäkterna betalades in till samordningsförbundet år 2006 från, Länsarbetsnämnden, Försäkringskassan och Norrbottens läns landsting med :- vardera. Intäkterna periodiserades ej, i och med detta följer inte samordningsförbundet balanskravets regler. Underskott har därför uppstått åren Enligt kommunallagen 8 kap. 5 b åberopar styrelsen synnerliga skäl för att inte återställa underskottet. Not 2 Verksamhetens kostnader År 2010 Kostnader för projekt Köp av tjänst Övriga kostnader Summa Not 3 Kortfristiga fordringar Fordran moms Not 4 Kassa och bank Bank, företagskonto Sparbanken, Nord Kortfristiga Not 5 skulder Framtid i Norr AB, vecka SSP Sweden Framtid i Norr AB, vecka Moms, redovisningskonto 21 Summa Vid årets slut redovisas ett saldo på :- kronor. Dessa ej förbrukade medel överförs till förbundets budget för verksamhetsåret c/o Mobiltel:

14 Underskrifter et Consensus styrelse Älvsbyn Helena Öhlund, Ordförande. Agneta Granström, Norrbottens Läns Landsting Vice ordförande. Lars-Owe Larsson, Arbetsförmedlingen Ledamot. Staffan Holmberg, Försäkringskassan Ledamot 14 c/o Mobiltel:

Consensus i Älvsbyn Samordningsförbund ÅRSREDOVISNING 2014. 2014-01-01----2014-12-31 Samordningsförbundet Consensus Organisationsnummer: 222000-2261

Consensus i Älvsbyn Samordningsförbund ÅRSREDOVISNING 2014. 2014-01-01----2014-12-31 Samordningsförbundet Consensus Organisationsnummer: 222000-2261 Consensus i Älvsbyn Samordningsförbund ÅRSREDOVISNING 2014 2014-01-01----2014-12-31 Samordningsförbundet Consensus Organisationsnummer: 222000-2261 Styrelsen för Samordningsförbundet Consensus i Älvsbyn,

Läs mer

Revisionsrapport Samordningsförbundet Consensus Älvsbyn

Revisionsrapport Samordningsförbundet Consensus Älvsbyn Revisionsrapport Revision 2010 Per Ståhlberg, certifierad kommunal revisor Samordningsförbundet Consensus Älvsbyn Bo Rehnberg, certifierad kommunal revisor 2011-05-03 Per Ståhlberg, projektledare Samordningsförbundet

Läs mer

Revisionsrapport. Revision Samordningsförbundet Consensus. Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor. Robert Bergman Revisionskonsult

Revisionsrapport. Revision Samordningsförbundet Consensus. Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor. Robert Bergman Revisionskonsult Revisionsrapport Revision 2011 Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor Samordningsförbundet Consensus Robert Bergman Revisionskonsult Innehållsförteckning 1. Sammanfattning... 1 2. Inledning... 2 2.1. Bakgrund...

Läs mer

LOGGA. Dnr. Årsredovisning 20XX. Beslutad av styrelsen 20xx-xx-xx. Sida 1. Signering av justerare på varje sida

LOGGA. Dnr. Årsredovisning 20XX. Beslutad av styrelsen 20xx-xx-xx. Sida 1. Signering av justerare på varje sida LOGGA Dnr Årsredovisning 20XX Beslutad av styrelsen 20xx-xx-xx Sida 1 Ordförande har ordet Sida 2 Innehållsförteckning sida 1. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE... 4 1.1 Sammanfattning av verksamhetsåret... 4 1.2

Läs mer

Revisionsrapport. Revision Samordningsförbundet Activus Piteå. Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor. Robert Bergman Revisionskonsult

Revisionsrapport. Revision Samordningsförbundet Activus Piteå. Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor. Robert Bergman Revisionskonsult Revisionsrapport Revision 2011 Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor Samordningsförbundet Activus Piteå Robert Bergman Revisionskonsult Innehållsförteckning 1. Sammanfattning... 1 2. Inledning... 2 2.1.

Läs mer

Samordningsförbundet Consensus

Samordningsförbundet Consensus www.pwc.se Revisionsrapport Revision 2015 Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor Samordningsförbundet Consensus Mars 2016 Innehåll 1. Sammanfattning... 2 2. Inledning... 3 2.1. Bakgrund... 3 2.2. Syfte och

Läs mer

Årsredovisning år 2014 för Samordningsförbundet Activus i Piteå

Årsredovisning år 2014 för Samordningsförbundet Activus i Piteå Årsredovisning år 2014 för Samordningsförbundet Activus i Piteå Verksamhetens art och inriktning Samordningsförbundet Activus bedriver finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet inom Piteå kommuns

Läs mer

Samordningsförbundet Activus i Piteå. Dnr. Årsredovisning Beslutad av styrelsen Sida 1. Signatur justerare

Samordningsförbundet Activus i Piteå. Dnr. Årsredovisning Beslutad av styrelsen Sida 1. Signatur justerare Samordningsförbundet Activus i Piteå Dnr Årsredovisning 2016 Beslutad av styrelsen 2017-03-28 Sida 1 Ordförande har ordet För mig har ordförandeskapet i samordningsförbundet Activus varit spännande och

Läs mer

Innehållsförteckning. Inledning 1. Övergripande mål och syfte 1. Målgrupper 1. Verksamhet under Uppföljning och utvärdering 5.

Innehållsförteckning. Inledning 1. Övergripande mål och syfte 1. Målgrupper 1. Verksamhet under Uppföljning och utvärdering 5. VERKSAMHETSPLAN 2011 Innehållsförteckning Inledning 1 Övergripande mål och syfte 1 Målgrupper 1 Organisation Styrelsens uppgifter Beredningsgruppens uppgifter Tjänstemannens uppgifter Revisorer 2 Verksamhet

Läs mer

Revisionsrapport Revision 2012 Samordningsförbundet Activus Linda Marklund Per Ståhlberg

Revisionsrapport Revision 2012 Samordningsförbundet Activus Linda Marklund Per Ståhlberg www.pwc.se Revisionsrapport Linda Marklund Per Ståhlberg Revision 2012 Samordningsförbundet Activus Innehållsförteckning 1. Sammanfattning och revisionell bedömning... 1 2. Inledning... 2 2.1. Bakgrund...

Läs mer

Samordningsförbundet Consensus

Samordningsförbundet Consensus www.pwc.se Revisionsrapport Revision 2017 Per Stålberg Certifierad kommunal revisor Samordningsförbundet Consensus April 2018 Innehåll 1. Sammanfattning... 2 2. Inledning... 3 2.1. Bakgrund... 3 2.2. Revisionsfrågor...

Läs mer

Samordningsförbundet. Delårsrapport Samordningsförbundet Falköping/Tidaholm - 1 -

Samordningsförbundet. Delårsrapport Samordningsförbundet Falköping/Tidaholm - 1 - - 1 - Delårsbokslut samordningsförbundet Falköping/Tidaholm Margaretha Eriksson Delårsrapport 2009-01-01 2009-06-30 Falköping/Tidaholm - 2 - Inledning i Falköping/Tidaholm bildades den 1 april 2007 i enlighet

Läs mer

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn Ales Kommun Diarienr: 2009/013-001 Kungälvs Kommun Stenungsunds Kommun Tjörns Kommun Arbetsförmedlingen Försäkringskassan Västra Götalandsregionen Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Läs mer

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn Ale Kommun Diarienr: 2010/013-001 Kungälvs Kommun Stenungsunds Kommun Tjörns Kommun Arbetsförmedlingen Försäkringskassan Västra Götalandsregionen Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Läs mer

Samordningsförbundet Activus i Piteå Dnr Årsredovisning 2018 Beslutad av styrelsen

Samordningsförbundet Activus i Piteå Dnr Årsredovisning 2018 Beslutad av styrelsen Samordningsförbundet Activus i Piteå Dnr Årsredovisning 2018 Beslutad av styrelsen 2019-02-22 Sida 1 Ordförande har ordet Efter omstarten inom Activus har äntligen nya insatser som finansieras av Activus

Läs mer

Revisionsrapport Samordningsförbundet Activus Piteå

Revisionsrapport Samordningsförbundet Activus Piteå Revisionsrapport Revision 2010 Per Ståhlberg, certifierad kommunal revisor Samordningsförbundet Activus Piteå Bo Rehnberg, certifierad kommunal revisor 2011-05-03 Per Ståhlberg, projektledare Samordningsförbundet

Läs mer

Revisionsrapport Revision 2014 Samordningsförbundet Activus Linda Marklund Per Ståhlberg, Cert. kommunal revisor

Revisionsrapport Revision 2014 Samordningsförbundet Activus Linda Marklund Per Ståhlberg, Cert. kommunal revisor www.pwc.se Revisionsrapport Linda Marklund Per Ståhlberg, Cert. kommunal revisor Revision 2014 Samordningsförbundet Activus Innehållsförteckning 1. Sammanfattning och revisionell bedömning... 1 2. Inledning...

Läs mer

Samordningsförbundet Kungälv

Samordningsförbundet Kungälv Försäkringskassan Västra Götaland Kungälvs kommun Diarienr: 2007:013.1 BIL 1 Länsarbetsnämnden i Västra Götalands län Västra Götalandsregionen Samordningsförbundet Kungälv Ansvarig tjänsteman Per Liljebäck

Läs mer

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn Ale Kommun Diarienr: 2011/013-001 Kungälvs Kommun Stenungsunds Kommun Tjörns Kommun Arbetsförmedlingen Försäkringskassan Västra Götalandsregionen Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Läs mer

Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud Dnr ÅRSREDOVISNING AVSEENDE 2007 ÅRS VERKSAMHET

Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud Dnr ÅRSREDOVISNING AVSEENDE 2007 ÅRS VERKSAMHET Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud Dnr 2008.002.013 1 ÅRSREDOVISNING AVSEENDE 2007 ÅRS VERKSAMHET Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud Dnr 2008.002.013 2 Årsredovisning I detta dokument lämnas

Läs mer

Delårsrapport. för Finnvedens samordningsförbund första halvåret 2018

Delårsrapport. för Finnvedens samordningsförbund första halvåret 2018 Delårsrapport för Finnvedens samordningsförbund första halvåret 2018 Förbundets vision: DELAKTIGHET SOM GER BÄTTRE EGENUPPLEVD HÄLSA, ÖKAD ARBETSFÖRMÅGA OCH HÖGRE GRAD AV EGENFÖRSÖRJNING 1 (7) Delårsrapport

Läs mer

DELÅRSRAPPORT. Samordningsförbundet Burlöv Staffanstorp

DELÅRSRAPPORT. Samordningsförbundet Burlöv Staffanstorp DELÅRSRAPPORT Januari- Augusti 2014 Samordningsförbundet Burlöv Staffanstorp 1222 000-2956 Innehåll Verksamhetsberättelse... 3 Syftet med Samordningsförbundets verksamhet... 3 Organisation... 3 Insatser...

Läs mer

Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud. Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud Årsredovisning/Årsberättelse 2006

Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud. Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud Årsredovisning/Årsberättelse 2006 Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud Årsredovisning/Årsberättelse 2006 Samordningsförbundet Vänersborg/Mellerud Årsredovisning/Årsberättelse 2006 1 Förvaltningsberättelse 1.1 Uppstart och bildande

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. Januari December 2006

ÅRSREDOVISNING. Januari December 2006 Norra Västmanlands Samordningsförbund Norbergsvägen 21, vån 6 737 80 Fagersta Telefon: 0223-442 55 www.samordningnv.se ÅRSREDOVISNING Januari December 2006 Innehållsförteckning Organisation 2 Förbundets

Läs mer

Granskning av årsredovisning 2012

Granskning av årsredovisning 2012 www.pwc.se Revisionsrapport Bert Hedberg Cert. kommunal revisor Granskning av årsredovisning 2012 Västra Mälardalens Samordningsförbund Innehållsförteckning Sammanfattning... 1 1. Inledning...2 1.1. Bakgrund...2

Läs mer

Samordningsförbundet Kungälv

Samordningsförbundet Kungälv Försäkringskassan Västra Götaland Diarienr: 2008:013.1 Kungälvs kommun Länsarbetsnämnden i Västra Götalands län Västra Götalandsregionen Samordningsförbundet Kungälv Ansvarig tjänsteman Per Liljebäck HAR

Läs mer

Samordningsförbundet Activus

Samordningsförbundet Activus www.pwc.se Revisionsrapport Revision 2016 Per Ståhlberg Certifierad kommunal revisor Samordningsförbundet Activus April 2017 Innehåll 1. Sammanfattning...2 2. Inledning...3 2.1. Bakgrund...3 2.2. Syfte

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2005 för Samordningsförbundet Umeå

Verksamhetsberättelse 2005 för Samordningsförbundet Umeå Verksamhetsberättelse 2005 för Samordningsförbundet Umeå 2006-03-17 Samordningsförbundet Umeå, med Länsarbetsnämnden, Försäkringskassan, Landstinget och Umeå kommun som huvudmän bildades 2005-05-01 i enlighet

Läs mer

Samordningsförbundet Bengtsfors, Åmål, Dals-Ed, Säffle, Årjäng. Revisionsrapport Årsredovisning och årsbokslut 2013

Samordningsförbundet Bengtsfors, Åmål, Dals-Ed, Säffle, Årjäng. Revisionsrapport Årsredovisning och årsbokslut 2013 Årsredovisning och årsbokslut 2013 KPMG AB 29 mars 2014 Antal sidor: 7 Innehåll 1. Inledning 1 1.1 Uppdraget 1 1.2 Syfte 1 1.3 Avgränsning 1 1.4 Ansvarig nämnd/styrelse 1 1.5 Projektorganisation 2 2. Resultat

Läs mer

Delårsrapport per den 31 augusti 2013

Delårsrapport per den 31 augusti 2013 Samordningsförbundet Östra Östergötland Delårsrapport per den 31 augusti 2013 2013-10-01 Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 2. Verksamheter... 3 2.1 Kansli... 4 2.2 Kartläggning och analys av behov

Läs mer

Revisionsrapport. Revision Samordningsförbundet Pyramis. Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor. Robert Bergman Revisionskonsult

Revisionsrapport. Revision Samordningsförbundet Pyramis. Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor. Robert Bergman Revisionskonsult Revisionsrapport Revision 2011 Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor Samordningsförbundet Pyramis Robert Bergman Revisionskonsult April 2012 Innehållsförteckning 1. Sammanfattning... 1 2. Inledning... 2

Läs mer

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn Ale Kommun Diarienr: 2013/013-001 Kungälvs Kommun Stenungsunds Kommun Tjörns Kommun Arbetsförmedlingen Försäkringskassan Västra Götalandsregionen Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Läs mer

Verksamhetsplan och budget 2017 Samordningsförbund Ånge

Verksamhetsplan och budget 2017 Samordningsförbund Ånge Verksamhetsplan och budget 2017 Samordningsförbund Ånge SAMORDNINGSFÖRBUNDET ÅNGE Beslutat av förbundsstyrelsen 2016-11-25 Innehållsförteckning Inledning... 3 Syfte... 3 Uppgifter... 3 Organisation...

Läs mer

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn Ale Kommun Diarienr: 2012/013-001 Kungälvs Kommun Stenungsunds Kommun Tjörns Kommun Arbetsförmedlingen Försäkringskassan Västra Götalandsregionen Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Läs mer

Delårsrapport. för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden första halvåret (Dnr 2016:03 / 6) Vår gemensamma vision:

Delårsrapport. för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden första halvåret (Dnr 2016:03 / 6) Vår gemensamma vision: Delårsrapport för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden första halvåret 2016 (Dnr 2016:03 / 6) Vår gemensamma vision: LIVSKVALITET OCH EGENFÖRSÖRJNING FÖR ALLA! 1 (7) Delårsrapport 2016 1. Sammanfattning

Läs mer

Årsredovisning år 2013 för Samordningsförbundet Activus i Piteå

Årsredovisning år 2013 för Samordningsförbundet Activus i Piteå Årsredovisning år 2013 för Samordningsförbundet Activus i Piteå Verksamhetens art och inriktning Samordningsförbundet Activus bedriver finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet inom Piteå kommuns

Läs mer

Norra Västmanlands Samordningsförbund. Norbergsvägen FAGERSTA ÅRSREDOVISNING. September December 2005

Norra Västmanlands Samordningsförbund. Norbergsvägen FAGERSTA ÅRSREDOVISNING. September December 2005 Norra Västmanlands Samordningsförbund Norbergsvägen 21 737 80 FAGERSTA ÅRSREDOVISNING September December 2005 Innehållsförteckning Organisation...2 Förbundets ledning 3 Verksamhetsberättelse.5 Resultaträkning..8

Läs mer

Delårsrapport. för Finnvedens samordningsförbund första halvåret 2017

Delårsrapport. för Finnvedens samordningsförbund första halvåret 2017 Delårsrapport för Finnvedens samordningsförbund första halvåret 2017 Förbundets vision: DELAKTIGHET SOM GER BÄTTRE EGENUPPLEVD HÄLSA, ÖKAD ARBETSFÖRMÅGA OCH HÖGRE GRAD AV EGENFÖRSÖRJNING 1 (7) Delårsrapport

Läs mer

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn Ale Kommun Diarienr: 2011/013-003 Kungälvs Kommun Stenungsunds Kommun Tjörns Kommun Arbetsförmedlingen Försäkringskassan Västra Götalandsregionen Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Läs mer

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn Ales Kommun Diarienr: 2008/013-004 Kungälvs kommun Stenungsunds Kommun Tjörns Kommun Arbetsförmedlingen Försäkringskassan Västra Götalandsregionen Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Läs mer

Samordningsförbundet Activus

Samordningsförbundet Activus www.pwc.se Revisionsrapport Revision 2015 Per Ståhlberg Cert. kommunal revisor Samordningsförbundet Activus Mars 2016 Innehåll 1. Sammanfattning... 2 2. Inledning... 3 2.1. Bakgrund... 3 2.2. Syfte och

Läs mer

Delårsbokslut 30/6 2013

Delårsbokslut 30/6 2013 Sandra Lundqvist Medén Verkställande tjänsteman Delårsbokslut 30/6 2013 Kvartalsrapport 2: 2013 Inledning... 3 Insatser... 4 Medborgarcentrum... 4 Medborgarcentrum Kundvärd... 4 MC Ungdom... 4 MC Vux...

Läs mer

Samordningsförbundet Västra Mälardalen

Samordningsförbundet Västra Mälardalen Samordningsförbundet Västra Mälardalen Verksamhetsplan och budget 2017 Vision: Samordningsförbundet Västra Mälardalen ska stödja människor i utanförskap till god hälsa och förvärvsarbete och därmed minska

Läs mer

Delårsrapport. för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden första halvåret (Dnr 2018:03 / 7) Vår gemensamma vision:

Delårsrapport. för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden första halvåret (Dnr 2018:03 / 7) Vår gemensamma vision: Delårsrapport för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden första halvåret 2018 (Dnr 2018:03 / 7) Vår gemensamma vision: LIVSKVALITET OCH EGEN FÖRSÖRJNING FÖR ALLA! 1 (7) Delårsrapport 2018 1. Sammanfattning

Läs mer

Granskning av årsredovisning 2013

Granskning av årsredovisning 2013 www.pwc.se Revisionsrapport Stina Björnram Granskning av årsredovisning 2013 Norra Västmanlands Samordningsförbund Innehållsförteckning Sammanfattning... 1 1 Inledning... 2 1.1 Bakgrund... 2 1.2 Revisionsfråga

Läs mer

Delårsrapport. för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden första halvåret (Dnr 2017:03 / 5) Vår gemensamma vision:

Delårsrapport. för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden första halvåret (Dnr 2017:03 / 5) Vår gemensamma vision: Delårsrapport för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden första halvåret 2017 (Dnr 2017:03 / 5) Vår gemensamma vision: LIVSKVALITET OCH EGENFÖRSÖRJNING FÖR ALLA! 1 (7) Delårsrapport 2017 1. Sammanfattning

Läs mer

Samordningsförbundet Pyramis

Samordningsförbundet Pyramis www.pwc.se Revisionsrapport Revision 2016 Samordningsförbundet Pyramis Per Ståhlberg Certifierad kommunal revisor April 2017 Innehåll 1. Sammanfattning...2 2. Inledning...3 2.1. Bakgrund...3 2.2. Syfte

Läs mer

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn

Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn Diarienummer 2014/013-001 Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn Förbundschef Per Liljebäck HAR GODKÄNTS AV SAMORDNINGSFÖRBUNDET ALE, KUNGÄLV, STENUNGSUND OCH TJÖRN 2014-02-21 EKONOMISK

Läs mer

Samordningsförbundet Norra Dalsland. Revisionsrapport Styrelsens ansvar KPMG AB. Antal sidor: 6. FörvrevRapport08.doc

Samordningsförbundet Norra Dalsland. Revisionsrapport Styrelsens ansvar KPMG AB. Antal sidor: 6. FörvrevRapport08.doc ABCD Samordningsförbundet Norra Dalsland Styrelsens ansvar KPMG AB Antal sidor: 6 FörvrevRapport08.doc 2009 KPMG AB, a Swedish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent

Läs mer

Granskning av årsredovisning 2017

Granskning av årsredovisning 2017 www.pwc.se Simon Lindskog Cecilia Axelsson Granskning av årsredovisning 2017 Samordningsförbund Gävleborg Innehållsförteckning 1. Sammanfattning... 1 2. Inledning... 2 2.1. Bakgrund... 2 2.2. Revisionsfråga

Läs mer

Handling 2017 nr 92. Revisionsberättelse över granskning av verksamheten för Samordningsförbundet Göteborg Hisingen för år 2016

Handling 2017 nr 92. Revisionsberättelse över granskning av verksamheten för Samordningsförbundet Göteborg Hisingen för år 2016 Handling 2017 nr 92 Revisionsberättelse över granskning av verksamheten för Samordningsförbundet Göteborg Hisingen för år 2016 Till Göteborgs kommunfullmäktige Stadsrevisionen har till Göteborgs kommunfullmäktige

Läs mer

Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009

Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009 1 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009 Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen har som ändamål att

Läs mer

Innehållsförteckning 2. Inledning 3. Övergripande mål och syfte 3. Målgrupper 3

Innehållsförteckning 2. Inledning 3. Övergripande mål och syfte 3. Målgrupper 3 VERKSAMHETSPLAN 2010 Innehållsförteckning 2 Inledning 3 Övergripande mål och syfte 3 Målgrupper 3 Organisation 4 Styrelsens uppgifter 4 Beredningsgruppens uppgifter 4 Tjänstemannens uppgifter 4 Revisorer

Läs mer

Granskning av årsredovisning 2016

Granskning av årsredovisning 2016 www.pwc.se Revisionsrapport Anders Rabb Auktoriserad revisor Cert. kommunal revisor 15 mars 2017 Granskning av årsredovisning 2016 Samordningsförbundet Östra Södertörn Innehållsförteckning Sammanfattning...

Läs mer

Verksamhetsplan och budget för. Samordningsförbundet Härnösand/Timrå 2012-2014

Verksamhetsplan och budget för. Samordningsförbundet Härnösand/Timrå 2012-2014 Verksamhetsplan och budget för Samordningsförbundet Härnösand/Timrå 2012-2014 Detaljplan för verksamhetsåret 2012 och en översikt för perioden 2013-2014 Fastställd av Samordningsförbundets styrelse den

Läs mer

REVISIONSRAPPORT SAMORDNINGSFÖRBUNDET FINSAM KÄVLINGE-LOMMA 2015 1. INLEDNING Härmed avlämnas rapport avseende granskningen av Samordningsförbundet Finsam Kävlinge- Lomma för räkenskapsåret 2015. Granskningen

Läs mer

Handling 2018 nr 75. Revisionsberättelse över granskning av verksamheten för Samordningsförbundet Göteborg Hisingen för år 2017

Handling 2018 nr 75. Revisionsberättelse över granskning av verksamheten för Samordningsförbundet Göteborg Hisingen för år 2017 Handling 2018 nr 75 Revisionsberättelse över granskning av verksamheten för Samordningsförbundet Göteborg Hisingen för år 2017 Till Göteborgs kommunfullmäktige Stadsrevisionen har till Göteborgs kommunfullmäktige

Läs mer

Finsam Karlskoga/Degerfors Verksamhetsplan & budget 2007-2009

Finsam Karlskoga/Degerfors Verksamhetsplan & budget 2007-2009 Finsam Karlskoga/Degerfors Verksamhetsplan & budget 2007-2009 1 Verksamhetsplan & budget Finsam Karlskoga/ Degerfors för Perioden 2007 2009 Övergripande mål Förbundets ändamål är att inom Degerfors och

Läs mer

Årsredovisning

Årsredovisning Årsredovisning 2008 1 UPPDRAG... 3 ORGANISATION... 4 STYRELSENS UPPGIFTER... 4 BEREDNINGSGRUPPENS UPPGIFTER... 4 KOMPETENSGRUPPENS UPPGIFTER... 4 TJÄNSTEMANNENS UPPGIFTER... 4 UNDER VERKSAMHETSÅRET...

Läs mer

2006-11-16. Samordningsförbundet Göteborg Centrum Verksamhetsplan med budget 2007-2009

2006-11-16. Samordningsförbundet Göteborg Centrum Verksamhetsplan med budget 2007-2009 1 Samordningsförbundet Göteborg Centrum Verksamhetsplan med budget 2007-2009 1 2 Verksamhetsplan - budget Samordningsförbundet Göteborg Centrum 2007 2009 Övergripande mål Förbundets ändamål är att inom

Läs mer

Granskning av årsbokslut och årsredovisning i Samordningsförbundet

Granskning av årsbokslut och årsredovisning i Samordningsförbundet Granskning av årsbokslut och årsredovisning i Samordningsförbundet i Sundsvall Avrapportering av granskning per 31 december 2016 Innehåll 1. Inledning...2 1.1. Bakgrund...2 1.2. Syfte och avgränsning...2

Läs mer

ÅRSREDOVISNING Samordningsförbundet i Skellefteå Org nr

ÅRSREDOVISNING Samordningsförbundet i Skellefteå Org nr ÅRSREDOVISNING Samordningsförbundet i Org nr 222000-1933 Räkenskapsår 2006-01-01 2006-12-31 931 85 Trädgårdsgatan 6 Tel: 0910-73 50 00 vx Sida 1(13) Årsredovisning för räkenskapsåret 2006-01-01 2006-12-31

Läs mer

Förbundsordning för Samordningsförbundet Östra Östergötland

Förbundsordning för Samordningsförbundet Östra Östergötland Förbundsordning för Samordningsförbundet Östra Östergötland Samordningsförbundet Östra Östergötland har inrättats med stöd av lagen (2003:1210) om finansiell samordning av rehabiliteringsinsatser. 1 Förbundets

Läs mer

Förbundsordning för Samordningsförbundet Burlöv- Staffanstorp

Förbundsordning för Samordningsförbundet Burlöv- Staffanstorp FÖRFATTNING 1.7 1(5) Antagen av kommunstyrelsen 11/12 Reviderad av kommunfullmäktige 183/14 2014-KS-486 Förbundsordning för Samordningsförbundet Burlöv- Staffanstorp Samordningsförbundet Burlöv-Staffanstorp

Läs mer

Våga se framåt, där har du framtiden!

Våga se framåt, där har du framtiden! Våga se framåt, där har du framtiden! Det finansiella Samordningsförbundet Västerås Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Landstinget Västmanland samt Västerås stad har den 1 maj 2010 gemensamt bildat

Läs mer

Förbundsordning för samordningsförbundet i Trelleborgs kommun

Förbundsordning för samordningsförbundet i Trelleborgs kommun Förbundsordning för samordningsförbundet i Trelleborgs kommun Samordningsförbund i Trelleborgs kommun har inrättats med stöd av lagen (SFS nr 2003:1210) om finansiell samordning av rehabiliteringsinsatser.

Läs mer

Delårsrapport. för Finnvedens samordningsförbund första halvåret Förbundets vision: DELAKTIGHET SOM GER LIVSKVALITET OCH EGENFÖRSÖRJNING

Delårsrapport. för Finnvedens samordningsförbund första halvåret Förbundets vision: DELAKTIGHET SOM GER LIVSKVALITET OCH EGENFÖRSÖRJNING Delårsrapport för Finnvedens samordningsförbund första halvåret 2015 Förbundets vision: DELAKTIGHET SOM GER LIVSKVALITET OCH EGENFÖRSÖRJNING 1 (7) Delårsrapport 2015 1. Sammanfattning Finnvedens samordningsförbund

Läs mer

Föreningen HOPP Stockholm

Föreningen HOPP Stockholm Årsredovisning för räkenskapsåret 2012-01-01 2012-12-31 Styrelsen för föreningen HOPP Stockholm avger härmed följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning

Läs mer

Samordningsförbundet Norra Skaraborg

Samordningsförbundet Norra Skaraborg 2014 Samordningsförbundet Verksamhetsplan Finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet 2 Mål- och ramdokument Mål, syfte, principer och centrala begrepp för samordningsförbundet Övergripande mål Det

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. Årsredovisning för Stockholms Judoförbund Org Nr: Årsredovisning för räkenskapsåret

ÅRSREDOVISNING. Årsredovisning för Stockholms Judoförbund Org Nr: Årsredovisning för räkenskapsåret Årsredovisning för Stockholms Judoförbund ÅRSREDOVISNING Årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01 -- 2014-12-31 Styrelsen för Stockholms Judoförbund avger härmed följande årsredovisning. Innehåll:

Läs mer

Årsredovisning Skålleruds Fiberförening Ekonomisk Förening Org.nr

Årsredovisning Skålleruds Fiberförening Ekonomisk Förening Org.nr Årsredovisning Org.nr. 769629-8350 INNEHÅLLSFÖRTECKNING SIDA -Förvaltningsberättelse 2-3 -Resultaträkning 4 -Balansräkning 5-6 -Tilläggsupplysningar, noter 7-8 -Underskrifter 9 Styrelsen för får härmed

Läs mer

Delårsrapport per den 30 juni 2018

Delårsrapport per den 30 juni 2018 SAMÖ 2018/0059 Delårsrapport per den 30 juni 2018 2018-08-20 Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 2. Verksamheter... 3 2.1 Åtgärder och insatser på individ- och gruppnivå... 4 2.2 Kartläggning och analys...

Läs mer

Förbundsordning för Samordningsförbundet Roslagen

Förbundsordning för Samordningsförbundet Roslagen 2018-04-27 Förbundsordning för Samordningsförbundet Roslagen Samordningsförbundet Roslagen (nedan kallat samordningsförbundet) har inrättats med stöd av lagen (2003:1210) om finansiell samordning av rehabiliteringsinsatser

Läs mer

Samordningsförbundet Västra Mälardalen

Samordningsförbundet Västra Mälardalen Samordningsförbundet Västra Mälardalen Verksamhetsplan och budget 2016 Samordningsförbundet Västra Mälardalen ska stödja människor i utanförskap till god hälsa och förvärvsarbete och därmed minska klyftorna

Läs mer

Granskning av Samordningsförbundet i Örnsköldsvik Revisionsrapport. LANDSTINGETS REVISORER Revisionskontoret

Granskning av Samordningsförbundet i Örnsköldsvik Revisionsrapport. LANDSTINGETS REVISORER Revisionskontoret Granskning av Samordningsförbundet i Örnsköldsvik 2016 Revisionsrapport LANDSTINGETS REVISORER 2017 04 28 17REV41 2(7) Innehållsförteckning 1 Bakgrund... 3 2 Syfte, revisionsfrågor... 3 3 Revisionskriterier...

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET 2011

VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET 2011 VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET 2011 Beslutad vid styrelsemöte den 24 november 2010 Samordningsförbundet Trollhättan, Lilla Edet och Grästorp 461 83 Trollhättan Organisationsnummer: 222 000-1719 Verksamhetsplan

Läs mer

F A L K Ö P I N G T I D A H O L M

F A L K Ö P I N G T I D A H O L M Verksamhetsberättelse 2012 Falköping/Tidaholm Ordförande: Hasse Andersson Förbunds chef: Margaretha Eriksson SAMMANFATTNING Finansiella samordningsförbund har sin grund i de strukturella faktorer som gör

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2015 med budget 2015-2017

VERKSAMHETSPLAN 2015 med budget 2015-2017 VERKSAMHETSPLAN 2015 med budget 2015-2017 för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden (dnr 2014:11 / 1) Vår gemensamma vision: LIVSKVALITET OCH EGENFÖRSÖRJNING FÖR ALLA! 1 1. Inledning Samordningsförbund

Läs mer

Granskning av Samordningsförbundet i Ånge Revisionsrapport. LANDSTINGETS REVISORER Revisionskontoret

Granskning av Samordningsförbundet i Ånge Revisionsrapport. LANDSTINGETS REVISORER Revisionskontoret Granskning av Samordningsförbundet i Ånge 2016 Revisionsrapport LANDSTINGETS REVISORER 2017 04 28 17REV40 2(7) Innehållsförteckning 1 Bakgrund... 3 2 Syfte och övergripande revisionsfrågor... 3 3 Revisionskriterier...

Läs mer

Samordningsförbundet Lycksele. Årsredovisning. Samordningsförbundet Lycksele Org nr:

Samordningsförbundet Lycksele. Årsredovisning. Samordningsförbundet Lycksele Org nr: Samordningsförbundet Lycksele Årsredovisning 2007 Samordningsförbundet Lycksele Org nr:222000-1784 Lycksele kommun, Landstinget i Västerbotten, LAN Västerbotten, Försäkringskassan Västerbotten Årsredovisning

Läs mer

Granskning av årsredovisning 2013

Granskning av årsredovisning 2013 www.pwc.se Revisionsrapport Anna Gröndahl Mars-april 2014 Granskning av årsredovisning 2013 Samordningsförbundet i Norra Örebro län Sofint Granskning av årsredovisning 2013 Innehållsförteckning Sammanfattning...

Läs mer

Förbundsordning för Fryksdalens samordningsförbund

Förbundsordning för Fryksdalens samordningsförbund Utskriftsdatum Sid(or) 2013-09-19 1(5) Förbundsordning för Fryksdalens samordningsförbund 1 Samordningsförbundets bildande Förbundet är ett samordningsförbund enligt Lagen om finansiell samordning av rehabiliteringsinsatser,

Läs mer

Samordningsförbundet

Samordningsförbundet Årsredovisning 2014 Falköping/Tidaholm Ordförande: Hasse Andersson Förbunds chef: Margaretha Eriksson SAMMANFATTNING Finansiella samordningsförbund har sin grund i de strukturella faktorer som gör det

Läs mer

Granskning av årsbokslut och årsredovisning i Samordningsförbundet

Granskning av årsbokslut och årsredovisning i Samordningsförbundet Granskning av årsbokslut och årsredovisning i Samordningsförbundet i Härnösand - Timrå Avrapportering av granskning per 31 december 2016 Innehåll 1. Inledning...2 1.1. Bakgrund...2 1.2. Syfte och avgränsning...2

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Org.nr 556383-6856 1 (8) Styrelsen och verkställande direktören för Åkarnas Service i Mellansverige AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet Bolaget

Läs mer

Innehållsförteckning. Inledning 1. Övergripande mål och syfte 1. Målgrupper 1. Verksamheter under Uppföljning och utvärdering 6

Innehållsförteckning. Inledning 1. Övergripande mål och syfte 1. Målgrupper 1. Verksamheter under Uppföljning och utvärdering 6 VERKSAMHETSPLAN 2012 Innehållsförteckning Inledning 1 Övergripande mål och syfte 1 Målgrupper 1 Organisation Styrelsens uppgifter Beredningsgruppens uppgifter Tjänstemannens uppgifter Revisorer 2 Verksamheter

Läs mer

Narkolepsiföreningen Sverige NFS

Narkolepsiföreningen Sverige NFS Årsredovisning för Narkolepsiföreningen Sverige NFS Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Ställda säkerheter och

Läs mer

Förbundsordning för Samordningsförbundet Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna

Förbundsordning för Samordningsförbundet Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna Förbundsordning för Samordningsförbundet Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna Samordningsförbundet Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna har inrättats med stöd av lagen (2003:1210) om finansiell samordning av

Läs mer

Samordningsförbund i Luleå kommun Bilagor:

Samordningsförbund i Luleå kommun Bilagor: Kommunfullmäktige 2006-11-27 227 525 Kommunstyrelsen 2006-11-13 208 512 Arbets- och personalutskottet 2006-10-30 212 461 Socialnämnden, Länsarbetsnämnden, Försäkringskassan, Norrbottens läns landsting

Läs mer

Verksamhetsplan och budget 2013

Verksamhetsplan och budget 2013 Om Lunds samordningsförbund Lunds Samordningsförbund startade sin verksamhet i juni 2009 och är en fristående juridisk person. Medlemmar i Lunds Samordningsförbund är Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen,

Läs mer

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening Årsredovisning för Skottanet Ekonomisk Förening Räkenskapsåret 2009 Skottanet Ekonomisk Förening 1(7) Styrelsen för Skottanet Ekonomisk Förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009.

Läs mer

BRF SOLREGNET. Org nr 716421-9631 ÅRSREDOVISNING

BRF SOLREGNET. Org nr 716421-9631 ÅRSREDOVISNING BRF SOLREGNET Org nr ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2001 Styrelsen för Brf Solregnet får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE VERKSAMHET Föreningen har till ändamål

Läs mer

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf VERKSAMHETSPLAN och BUDGET ghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk 2011-2013

Läs mer

Granskning av årsredovisning 2017

Granskning av årsredovisning 2017 Revisions-PM Granskning av årsredovisning 2017 Samordningsförbundet Centrala Östergötland Org.nr. 222000-2485 16 mars 2018 Peter Alexandersson Malin Eriksson 1 Sammanfattande bedömning Vi bedömer att årsredovisningen

Läs mer

Statistik januari-december 2013 Samordningsförbundet Göteborg Centrum

Statistik januari-december 2013 Samordningsförbundet Göteborg Centrum Statistik januari-december 203 Samordningsförbundet Göteborg Centrum I bilagan presenteras statistik för aktiviteter finansierade av Samordningsförbundet Göteborg Centrum. Aktiviteterna som vänder sig

Läs mer

Förbundsordning för FINSAM Lekeberg och Örebro

Förbundsordning för FINSAM Lekeberg och Örebro för Samordningsförbundet Finsam i Örebro har vid medlemmarnas fastställande av förbundsordning, utökats med Lekebergs kommun och förbundets namn ändrats till (nedan kallat förbundet). Förbundet har inrättats

Läs mer

Förbundsordning för Växjö samordningsförbund (FINSAM)

Förbundsordning för Växjö samordningsförbund (FINSAM) Styrande dokument Senast ändrad 2013-03-19 Förbundsordning för Växjö samordningsförbund (FINSAM) Dokumenttyp Styrande dokument Dokumentansvarig Växjö samordningsförbund (FINSAM) Dokumentnamn Förbundsordning

Läs mer

Organisationsnummer:

Organisationsnummer: Organisationsnummer: 222000-2568 Delårsrapport 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Uppföljning av mål i verksamhetsplanen för... 3 Mål 1... 3 Mål 2... 4 Mål 3... 4 Mål 4... 4 Mål 5... 5 Ekonomi... 5 Resultaträkning...

Läs mer

Samordningsförbundet Degerfors/Karlskoga

Samordningsförbundet Degerfors/Karlskoga Förbundsordning för Samordningsförbundet i Degerfors/Karlskoga i Örebro län Samordningsförbundet i Degerfors/Karlskoga i Örebro län (nedan kallat Förbundet) har inrättats med stöd av Lag om finansiell

Läs mer

SJUHÄRADS SAMORDNINGSFÖRBUND TERTIALRAPPORT

SJUHÄRADS SAMORDNINGSFÖRBUND TERTIALRAPPORT SJUHÄRADS SAMORDNINGSFÖRBUND TERTIALRAPPORT 2 2016 i samverkan med Sjuhärads kommuner: BOLLEBYGD BORÅS HERRLJUNGA MARK SVENLJUNGA TRANEMO ULRICEHAMN VÅRGÅRDA Sjuhärads Samordningsförbund möjliggör en effektiv

Läs mer