Utbilda dig till. Nagelterapeut

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Utbilda dig till. Nagelterapeut"

Transkript

1 Utbilda dig till Nagelterapeut

2 Välkommen att utbilda dig hos oss! Välkommen att utbilda dig hos M&M Nailschool! Vi erbjuder högkvalitativa utbildningar med marknadsledande material. Vi anser att en gedigen utbildning är grunden för att bygga en framgångsrik karriär. Vi satsar på så väl grundutbildningar för nybörjare som påbyggnadsoch vidareutbildningar. Vi ger våra elever en trygg grund att stå på, och är sedan med dem hela vägen! Vilka är vi? M&M Nailschool är distributör för Odyssey Nail Systems, ett nagelsystem skapat av Trang Nguyen, en av världens mest framgångsrika nagelterapeuter. Vi är övertygade om att en gedigen utbildning betyder mycket för hur framgångsrik man blir i sitt yrke. Vi tror också att det är viktigt att man uppdaterar sina kunskaper regelbundet. Vi har en egen skola, M&M Nailschool, där vi utbildar nya nagelterapeuter. Vi har även uppföljningsdagar, designutbildning, tävlingskurser och temakvällar. Du är välkommen oavsett utbildningsnivå, så väl nybörjare som den lite mer erfarene. Ta kontakt med oss och berätta vad du vill att vi skall hjälpa dig med. Vad vill vi? Vi tror på kvalitet och vi har som målsättning att tillhandahålla marknadens bästa nagelprodukter till våra kunder! Även om vi växer vill vi behålla det lilla företagets struktur med förstklassig service och personliga kontakter. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Vad erbjuder vi? Ett gediget kursmaterial som kommer att ge dig inspiration och kunskap även efter att du gått klart din utbildning. En personlig utbildning av hög kvalitet. Fräsch kurslokal på Linnégatan i Göteborg Meriterade lärare med lång erfarenhet av att utbilda, döma och tävla. Både i Sverige och utomlands. Lärarledd praktik. Tillgänglighet även efter kursen för frågor och uppföljning. Ett brett produktutbud. Finansiering med HumanFinans.

3 Nagelutbildning hos oss! Lärare och grundare av M&M Nailschool Jag som äger och driver M&M Nail & beauty center / Nailschool heter Madelene Wolf. Började min karriär då jag utbildade mig 1997 för Kerstin Pantir "klösamaja" Jag fick efter utbildningens slut erbjudande att bli florist så jag svängde om och jobbade med blommor i 4 år. Men intresset för naglarna var för stort, så jag kom tillbaka och startade eget då jag kände att naglarna var det som intresserade mig mest. Jag arbetade på salong i några år och blev anställd på OPI i Sverige som deras representant och huvudansvarig för deras utbildningar. Efter några år med olika val och vägar att gå står jag nu som ägare till mitt egna nagel & skönhets center, något som i så många år varit min dröm. Jag har fått mycket inspiration från andra som jag jobbat tillsammans med och jag har även tävlat mycket, vilket har gett mig en massa nyttig erfarenhet, många nya vänner och insikter i nagelbranschen. Jag är mycket stolt och glad över att jag har slussat ut många framgångsrika nagelelever från mina utbildningar. Madelene är flerfaldig Sverigemästarinna och vann i november 2012 även EM i nageldesign i München. Hon har under många år flitigt figurerat på prispallen. Hon har behållit sin ödmjukget och älskar fortfarande att göra naglar efter dryga tolv år i branschen och hon är mycket duktig på att lära ut! Här får du verkligen lära dig av en mästarinna!

4 Lokaler och utbildning Utbildningarna hålls i våra rymliga fräscha lokaler på Linnegatan 47 i Göteborg. Här finns allt du behöver, en shop med produkter för så väl proffs som konsument. En salongsdel med nagelterapeuter och hudvård, och inte minst ett rent, fräscht och trevligt klassrum. Vi är måna om våra elever och arbetar därför endast med kvalitativa produkter och ett gediget kursmaterial. Under vissa delar av teorin i utbildningen kommer Maria Sundberg att hjälpa till med undervisningen. Hon känns igen av många i branschen på grund av hennes ideella arbete inom yrkesförbundet SEYF som tävlingsarrangör, engagerad inom nagelsektionen och medlem i styrelsen. Maria har närmare 13 års erfarnehet av yrket och har tävlat, dömt och utbildat i både Sverige och Europa. Hon har även författat läromedlet Nagelterapeut - en yrkesguide som är ett uppskattat verktyg både hos privata skolor och på flera gymnasieskolor.

5 Utbildning till manikyrist Följande delar ingår: Introduktion En presentation av läraren, skolan och kursen. Hygien Personlig hygien Salongshygien Sjukdomslära Anatomi och fysiologi (hand, arm och nagel) Produktkunskap Kemi materialspecifik information om uppbyggnad och egenskaper hos lacker och produkter Den säkra salongen (hälsa och miljö) Att arbeta på salong Ansvar, skyldigheter Salongspolicy Kundvård Förtroendehantering Grundläggande regler för eget företagande, marknadsföring Ergonomi Manikyr Manikyrtekniker Filteknik Massageteknik Lackning Specialbehandlingar Permanent lackning med gelé Utbildningen ger dig kompetens att utföra manikyrer samt permanent lackning med gelé, men du kan inte bygga naglar med akryl eller gelé. Det vill säga, du kan inte utföra förlängning akryl eller gelé med tipp eller mall, förstärkning med det eller återbesök på det. Att använda permanent lackning med gelé på nageln som du får lära dig, ger visserligen en viss förstärkning av nageln, men är inte samma sak som att bygga upp en nagel med konstmaterial. För att kunna göra det behöver du välja hela nagelterapeutkursen. I utbildningen till nagelterapeut ingår det redan en manikyristutbildning. Du kan välja att endast gå denna utbildning och koncentera dig på att enbart arbeta med manikyr och permanent lackning med gelé. Eller så kan du börja med denna kurs och ha den som grund för en senare vidareutbildning. Kursen avslutas med ett teoretiskt och ett praktiskt slutprov som ger dig ditt Manikyristdiplom.

6 Utbildning till Nagelterapeut Följande delar ingår: Introduktion En presentation av läraren, skolan och kursen. Hygien Personlig hygien Salongshygien Sjukdomslära Anatomi och fysiologi (hand, arm och nagel) Produktkunskap Kemi materialspecifik information om uppbyggnad och egenskaper hos materialet Den säkra salongen (miljö och hälsa) Manikyr Manikyrtekniker Filteknik Massageteknik Lackning Specialbehandlingar Permanent lackning med gelé Att arbeta på salong Ansvar, skyldigheter Salongspolicy Kundvård Förtroendehantering Grundläggande regler för eget företagande, marknadsföring Ergonomi Praktik Hur du arbetar med akryl / gelé Filning Tippar Mall Återbesök Utbildningen ger dig kompetens att utföra manikyrer samt permanent lackning med gelé, samt att bygga naglar med akryl eller gelé (beroende på vilken inriktning du valt). Du kan efter utbildning arbeta med manikyr och permanent lackning med gelé samt utföra förlängning med tipp och mall, förstärkning och återbesök. Kursen avslutas med ett teoretiskt och ett praktiskt slutprov som ger dig ditt Nagelterapeutdiplom.

7 Utbildning till nagelterapeut Grundkurs och val av en inriktning; akryl eller gelé. Vi börjar med den grundläggande teorin som behövs, till exempel anatomi, hygien, manikyr, en säker arbetsmiljö och hur det är att arbeta på eller driva en salong. Efter det går vi in på akryl eller gelé, beroende på vilken inriktning du valt. Vi varvar teori med praktik och övar först på varandra och sedan på modeller. Produkter Du får ett produktpaket som gör att du klarar dig under hela kursen. Du har de basprodukter som behövs för att göra manikyr, lägga permanent lackning med gelé och att bygga klassiska franska och naturella naglar med tipp och med mall. Du har också de verktyg och filar som behövs för att göra en så kallad prep på nageln. På skolan har du också tillgång till att få prova olika design, färger och glitter. I kursen ingår kurspärm, kurskit, praktik och slutprov med diplom, samt frivillig uppföljning med jämna mellanrum. Självklart jobbar vid också med godkänd ventilation. Genom denna kurs blir du Nagelterapeut, ett av stegen mot en fulländad ONS Ambassadör. Kursen ger en stabil bas att utgå ifrån oavsett om du önskar gå vidare med andra nageltekniker eller inte.

8 Påbyggnad; akryl eller gelé. Utbildningen är lämplig för dig som redan har kunskaper i en teknik och som vill utveckla sin skaparglöd. Med kunskap om mer en ett system kan du skapa naglar för alla sorters kunder. Om du redan har gått en grundutbildning och kan en teknik så väljer du alltså påbyggnad med ytterligare en teknik. Förkunskaper: En professionell grundutbildning och kontinuerligt arbete med en teknik. Påbyggnad gelé Repetition av teori Salongskemi Produktkännedom Kundbemötande Ergonomi med mera Geléteknik Permanent fransk manikyr Problemnaglar PREP Skulptera på mall Skulptera på tipp Återbesök Påbyggnad akryl Repetition av teori Salongskemi Produktkännedom Kundbemötande Ergonomi med mera Akrylteknik Permanent fransk manikyr Problemnaglar PREP Skulptera på mall Skulptera på tipp Återbesök Produkter Du får ett produktpaket som gör att du klarar dig under hela kursen. Du har de basprodukter som behövs för att bygga klassiska franska och naturella naglar med tipp och med mall. Du har också de verktyg och filar som behövs. I kursen ingår kurspärm, kurskit, praktik och slutprov med diplom, samt uppföljning med jämna mellanrum. Självklart jobbar vid med godkänd ventilation.

9 Fler kurser att utöka sin salongsmeny med Tilläggskurser vi erbjuder är bland annat: Tävlingsteknik - med en flerfaldiga mästarinna Sälja mera Maskinfil Permanent lackning med gelé på tånaglarna Manikyr SPAManikyr Snabbare återbesök Design, och dekoration Kamouflera och försköna Föreläsnings & mingelkvällar Come-On-Over - Du som jobbar med ett annat märke och vill lära dig hur just våra system fungerar Dessa kurser passar dig som vill bygga ditt eget paket, redan är utbildad och vill komplettera med vidareutbildning. Kanske känner du bara att du behöver repetera vissa delar? Eller varför inte få lite ny inspiration? Vill du komma och besöka oss? Du är välkommen att boka tid för att träffa vår lärare, se lokalen och ställa dina frågor! Vi på M&M Nailschool vill alltid kunna erbjuda dig det bästa inom nagelvård!

10 Permanent lackning med gelé Lackning utan torktid som är hållbar i minst 14 dagar! Ytan ger en lätt förstärkning till den som inte önskar konstmaterial på sina naglar. Kunden kommer till salongen för att ta bort lacket som går att lösa upp. Denna behandling kan alla göra som har minst manikyrist som grund. Vad innebär lackning med gelé? En speciell gelé som härdar i en UV-lampa i olika nyanser appliceras på nageln för en långvarig effekt, utan torktid och med hög glans. Lackning med gelé blir ett mellanting mellan lackning och förstärkning. Produkten appliceras tunt och ger en nagel med ett genomskinligt eller lackat utseende och en lätt förstärkning. Det blir en typ av manikyr som håller betydligt längre än en klassisk manikyr som görs med vanligt nagellack. Produkten är relativt ny på marknaden, men har snabbt blivit mycket populär. Kunder som är måna om sina naglar men inte vill ha en klassisk nagelförstärkning väljer med fördel denna typ av behandling. Produkten är gjord så att den lösas upp med ett lösningsmedel. Det tar ca minuter och det gamla lagret löses upp och ett nytt kan sedan appliceras. Det går också bra att försiktigt fila bort det gamla lagret innan ett nytt läggs på. I denna utbildning får du lära dig hur produktern fungerar, hur den används och på vilka kunder den är lämplig att använda. Vi går igenom hur produkten skall appliceras, underhållas och tas bort. Förkunskaper: Manikyristdiplom eller Nagelterapeutdiplom Permanent lackning med gelé, det senaste inom nagelvård!

11 Att välja utbildning Nagelbranschen är spännande, rolig, och oerhört expansiv. Jämför man Sverige med andra länder pekar trenden mot att marknaden, med all sannolikhet, kommer att öka ännu mer framöver. Just nu öppnas flera nya nagelsalonger varje vecka, landet runt! Det är inte bara konstnaglar som efterfrågas på salongerna längre. Fler och fler kunder är intresserade av att vårda sina egna, naturliga naglar, genom att gå på regelbundna manikyrer eller på permanent lackning med gelé. Det finns många utbildade tjejer och killar på marknaden, men det finns alltid jobb för duktiga nagelterapeuter! Att bli nagelterapeut innebär en relativt liten startkostnad, och det är ett oerhört fritt jobb. Du väljer själv när, var, hur och med vem du vill jobba. Du kan ofta också välja när du vill jobba, och det är möjligt att till stor del anpassa jobbet till din familjesituation. Om du ser till att hela tiden utveckla dig, lära nytt, förbättra din teknik och alltid är mån om att ta hand om dina kunder, har du all möjlighet att bli en riktig efterfrågad nagelterapeut. Duktiga nagelterapeuter blir lätt fullbokade och kan ta bättre betalt! Hur väljer man utbildning? Det finns mängder av nagelutbildningar på marknaden. Både pris och längd på utbildningarna varierar. Många upplever att det är svårt att veta vilken utbildning man ska välja, därför är det viktigt att jämföra och välja medvetet. När du gör ditt val, utgå ifrån dina egna förutsättningar och tänk igenom beslutet noggrant. Var kritisk. Våga fråga. Vad ingår i kursen? Vad får du för dina pengar? Billigaste utbildning är inte alltid det bästa valet! Jämför olika alternativ noga. Besök gärna skolan för att bilda dig en egen uppfattning. Giltigt diplom och handla produkter När man väljer utbildning är det mycket viktigt att läraren är licensierad lärare via leverantören. Alla leverantörer har utbildade/certifierade lärare som följer deras egna riktlinjer och hos dessa får du ett giltigt diplom. Problemen uppstår när läraren inte är godkänd av leverantören, det innebär nämligen det att du inte kan handla produkter hos distributörerna (och därmed inte heller bedriva verksamhet!). Tyvärr förekommer det att tjejer går utbildningar hos personer som utbildar privat. Då uppstår ofta problemet med att man inte kan handla produkter

12 Vad ett diplom från oss innebär. Ett diplom från någon av de skolor som är medlemmar i något av yrkesförbunden betyder att det står dig fritt att handla material hos vem som helst av de leverantörer som är medlemmar. Det innebär att du kan välja att handla proffsmaterial hos en rad olika seriösa aktörer. De diplom som vi utfärdar är dessutom internationella. Eftersom vi är licenserade i att utbilda av de märken som vi representerar så innebär det att du kan handla ditt proffsmaterial över allt i världen där våra märken finns representerade. Du blir alltså diplomerad nagelterapeut med rätt att köpa proffsmaterial och söka medlemskap i SEYF (Svenska esterikers yrkesförbund). Vi finns också där för dig under hela skoltiden, men även efter när du skall komma igång och börja arbeta professionellt. Vad bör jag tänka på innan jag anmäler mig? Du bör inte ha några kända allergier mot framförallt kemikalier av typen diskmedel, målarfärg, lim eller liknande. Du bör heller inte ha allergier mot smycken, klockarmband, handskar eller mot smink, hårfärg, deodorant, tvål och schampo. De typer av plaster som vi arbetar med som nagelterapeuter klassas som lågallergena. Det vill säga att det är ovanligt att drabbas av allergi, men man KAN bli det. Man kan bli allergisk mot det mesta, men för att minska risken är det bra om man inte har några kända allergier när man fundera på att bli nagelterapeut. För att inte riskera att bli allergisk är det också viktigt att skydda sig när man arbetar, därför har vi utsug, förkläde, och handskar tillgängliga för alla våra elever. Var förberedd Det är roligt och spännande att lära sig ett nytt yrke men det kräver en del. Se till att du har familjens stöd. Det kommer att gå åt tid till att studera kurspärmen och att öva praktiskt. Det är bra om ditt nätverk av nära och kära är beredda att ställa upp lite extra under tiden du läser till nagelterapeut. Tänk på att Rom inte byggdes på en dag! Det är orimligt att förvänta sig att man direkt efter utbildningen skall kunna säga upp sig från sitt arbete och direkt kunna försörja sig på sitt nya yrke. Det tar lite tid att bli en duktig nagelterapeut och att få en stadig kundkrets.

13 Vi arbetar med Odyssey Nail Systems Odyssey Nail Systems (ONS), grundades av Trang Nguyen och hans fru Van Luu år Trang Nguyen har arbetat inom nagelbranschen i över 20 år, han började själv som nagelterapeut i Kalifornien och arbetade i många år med kunder och som lärare. Trang är född och uppvuxen i Vietnam och där arbetade i familjeföretaget, som bestog en serie med skönhetsskolor. Där utvecklade han undervisningen och hans skolor blev de bästa och mest omtalade i den Vietnamesiska nagelbranschen. Sedan dryga 15 år tillbaka bor Trang och hans fru till Orlando, Florida i USA. Hans mål var att utveckla den amerikanska nagelindustrin genom utbildningar och workshops. När ONS grundades 1999 fanns bestod det bara av ett klassrum och ett litet kontor. Mycket har hänt sedan dess och den passion som driver Trang har fått märket att växa oerhört. Idag består huvudkontoret av en för ändamålet byggd anläggning i hjärtat av Houstons affärsdistrikt. Här finns även de utbildningslokaler som är specialdesignade och där de internationella ONS instruktörerna inbjuds att komma för att utveckla sina kunskaper. Från början exporterades ONS mest till Japan, Korea och Hong Kong, men nu finns det avdelningar över hela världen. Från Sverige till Australien och Sydafrika. Produkterna tillverkas endast av de bästa ingredienserna och de används bland annat på de flesta nagelskolor i Japan och Korea och på alla offentliga nagelskolor i Australien. ONS strävar efter att vara den mest användarvänliga produkten på marknaden! Många nagelterapeuter kan intyga att produkterna är enkla att applicera, håller fantastiskt och passar så väl nybörjaren som den absoluta eliten. Något som alla de fina tävlingsplaceringar som ONS nagelterapeuterna ständigt får vittnar om. ONS Huvudkontor i Houston, USA

14 Anmälningsblankett Nagelutbildning 2013 Namn: Personnummer: Adress: Postnummer: Mobiltelefon: Ort: Telefon: E-postadress: Utbildning: (till exempel manikyrist) Anmälan avser Nagelutbildning hos M&M Nailschool Utbildningen innebär att du efter avslutad kurs med godkända resultat i skriftliga och praktiska prov får en diplomering via M&M Nailschool och de nagelprodukter som M&M Nailschool representerar. Kurskompendie och kurskit fås första dagen på kursen och får ej kopieras eller vidarebefordras. Kurskitet får användas enligt kursledarens instruktioner. Anmälningsvillkor Anmälningsvillkor M&M Nailschool. Kursstarten sker enligt schema och utbildningen sker i M&M Nailschools lokaler på Linnégatan 47 i Göteborg Anmälan är bindande M&M Nailschool förbehåller sig rätten att ändra på tider och lärare samt ställa in kurser vid för lågt deltagarantal och vid händelser som är utom vår kontroll. Vid inställd kurs, eller om kursstarten skjuts upp i tiden mer än två veckor. För att underlätta administrationen IT-behandlar vi uppgifter om namn, adress samt vilken kurs du går. Avbokning före kursstart godkänns inte utan läkarintyg som visar att du inte har förmåga att gå utbildningen och som inte kunde förutses vid tidpunkten för anmälan. Återbetalning sker då med avdrag för förbrukad kurstid fram till avbokningsdatum, dock lägst gällande anmälningsavgift. Ort och datum Undeskrift

15 Kursstart, priser och finansiering Nagelterapeut, inriktning akryl Start: Kursavgift: :- inkl moms. Utbildningsmaterial, verktyg och arbetsprodukter samt startpaket i resp material är inkluderat i priset och har ett värde på ca 7000:- Anmälningsavgift: 3000:- betalas in för att säkerställa en plats på kursen och är en delbetalning. Resterande belopp skall vara M&M Nailschool tillhanda senast 3 veckor innan kurs start. Antal deltagare är begränsat till 6 st för att kunna ge alla elever den uppmärksamhet och hjälp som behövs. Inga tidigare erfarenheter eller behörighet behövs. Finansiering Vi samarbetar med HumanFinans, för den som önskar hjälp med att finansiera sin utbildning. HumanFinans erbjuder lån och krediter för dig som tycker det är viktigt att utveckla din kompetens. Finansiering erbjuds i samarbete med företag inom hälsa, vård och utbildning och som ger dig speciellt förmånliga villkor vid betalning till våra partners. Du kan utan att ställa säkerhet t.ex. dela upp din betalning räntefritt i 6 eller 12 månader. Alla som uppfyller våra grundkrav får samma förmånliga villkor, oavsett vem du är, hur hög inkomst du har, vad du äger eller hur mycket du väljer att låna. Det blir enklast så. Och tydligt också. Du vet vad du får och kan enkelt jämföra våra villkor med andra alternativ. Du ska kunna investera i dig själv, även om du inte har ett sparkapital. Och du ska kunna välja det bästa för dig och din framtid. HumanFinans Ansökan och rådgivning Telefon: Telefon: E-post: info@humanfinans.se

16 M&M Nailschool Linnégatan GÖTEBORG tel Hemsida: E-post:

NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se

NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999 erbjudit marknaden utbildningar utav högsta klass

Läs mer

NH Nails Academy. Nagelterapeututbildning Hösten 2012. NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.

NH Nails Academy. Nagelterapeututbildning Hösten 2012. NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails. NH Nails Academy Nagelterapeututbildning Hösten 2012 NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999 erbjudit marknaden

Läs mer

NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b Stockholm Tel

NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b Stockholm Tel NH Nails Academy NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999 erbjudit marknaden utbildningar utav högsta klass

Läs mer

GEL AKRYL MANIKYR KURSGUIDE

GEL AKRYL MANIKYR KURSGUIDE GEL AKRYL MANIKYR KURSGUIDE Renewal Experience Quality. Detta är våra ledord som står i fronten för vår affärsidé. Vår utmaning är att ständigt fylla dessa ord med tillfredställande innehåll och handlingar.

Läs mer

NH Nails Academy. Nagelterapeut utbildning Hösten NH Nails Brunnsgatan 21a-b Stockholm Tel

NH Nails Academy. Nagelterapeut utbildning Hösten NH Nails Brunnsgatan 21a-b Stockholm Tel NH Nails Academy Nagelterapeut utbildning Hösten 2011 NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm Tel. 08-411 01 01 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999 erbjudit marknaden

Läs mer

NH Nails Academy Nagelterapeut utbildning Våren 2010

NH Nails Academy Nagelterapeut utbildning Våren 2010 NH Nails Academy Nagelterapeut utbildning Våren 2010 NH Nails Brunnsgatan 21a-b 111 38 Stockholm Tel. 08-411 01 01 08-411 01 00 www.nhnails.se najet@nhnails.se NH Nails Academy NH Nails har sedan 1999

Läs mer

Kurskatalog. Sveavägen 120 Tel: 08 441 81 85 info@stockholm-manicure.se 113 50 Stockholm Fax: 08 441 81 86 www.stockholm-manicure.

Kurskatalog. Sveavägen 120 Tel: 08 441 81 85 info@stockholm-manicure.se 113 50 Stockholm Fax: 08 441 81 86 www.stockholm-manicure. Kurskatalog 2007 Sveavägen 120 Tel: 08 441 81 85 info@stockholm-manicure.se 113 50 Stockholm Fax: 08 441 81 86 www.stockholm-manicure.se Välkommen till Stockholm Manicure School! MEDLEM I SANSA www.sansa.nu

Läs mer

Kriterier Uppdaterad 2010-11-11

Kriterier Uppdaterad 2010-11-11 Kriterier Uppdaterad 2010-11-11 Ett av SANSA s huvudsyften är att samordna skolor och skapa en god och hög standard för utbildningar inom området manikyr, pedikyr och konstnaglar. För att möjliggöra detta

Läs mer

Kurskatalog NBA Pro-paketet Nba Duo-paketet Nba Bas utbildning

Kurskatalog NBA Pro-paketet Nba Duo-paketet Nba Bas utbildning Kurskatalog 2009 NBA Pro-paketet Nba Duo-paketet Nba Bas utbildning Sveavägen 86 113 59 Stockholm Tfn: 08-21 22 50 www.nailsbyamor.se info@nailsbyamor.se Sid 1 NBA Academy Vi på NBA Academy vet hur man

Läs mer

Scratch Utbildning KURS PROGRAM VT & HT 2011

Scratch Utbildning KURS PROGRAM VT & HT 2011 Scratch Utbildning KURS PROGRAM VT & HT 2011 Scratch Utbildning Scratch från Scratch - Historik Med över 23 år i branschen är Scratch Nails en ledande pionjär och starkt bidragande till den nagelmarknad

Läs mer

Hör av dig om du är sjuk (senast kl vardagar till och senast på helgen på sms till )

Hör av dig om du är sjuk (senast kl vardagar till och senast på helgen på sms till ) Vi kommer ha utbildningstid under nästan 7-9 veckor med 100% lärarledd tid (beroende på hur många deltagare det är). Utbildningen är 100% närvaro och råkar du bli sjuk under utbildningstiden går det att

Läs mer

NH Nails Brunnsgatan 21a-b Stockholm FB: NHNails IG. nhnailsse

NH Nails Brunnsgatan 21a-b Stockholm  FB: NHNails IG. nhnailsse ACADEMY NH Nails Brunnsgatan 21a-b 11138 Stockholm najet@nhnails.se www.nhnail.se FB: NHNails IG. nhnailsse NH Nails Academy Vi på NH Nails Academy erbjuder nu NYA upplägg på våra yrkesutbildningar där

Läs mer

Huvudkontor SCANDINAVIAN MANICURE AB - NAGLAR.COM

Huvudkontor SCANDINAVIAN MANICURE AB - NAGLAR.COM Kurskatalog Huvudkontor SCANDINAVIAN MANICURE AB - NAGLAR.COM Gustaf Dalénsgatan 8 Tel: 031-744 50 80 goteborg@naglar.com 417 05 GÖTEBORG Fax: 031-22 44 10 www.naglar.com Brantingsgatan 49 Tel: 08-442

Läs mer

ANSÖKAN - NAGELSKOLA Medlemskap i Svenska Estetikers Yrkesförbund - SEYF

ANSÖKAN - NAGELSKOLA Medlemskap i Svenska Estetikers Yrkesförbund - SEYF Skola: Adress: Besöksadress: Postadress: Tel: Fax: E-mail: Webbadress: Org.nr.: Kontaktperson: Befattning: Nedanstående bilagor lämnas i ett exemplar: 1) Organisationsform för skolan inkl. organisationsnummer/personnummer.

Läs mer

Priset för kvällsutbildningen är kronor exklusive moms ( kronor inklusive moms).

Priset för kvällsutbildningen är kronor exklusive moms ( kronor inklusive moms). Vi kommer ha utbildningstid under 9 veckor med 100% lärarledd tid. Utbildningen har krav på 100% närvaro, blir du sjuk under utbildningstiden finns det begränsat med tid att ta igen det senare. Trivsel:

Läs mer

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter Coaching Stresshantering Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter 2015 Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar Ett familjeföretag som erbjudit utbildningar inom massage och friskvård

Läs mer

SEYF GESÄLLPROV BEDÖMNING

SEYF GESÄLLPROV BEDÖMNING Sveriges Hantverksråd Gesäll och Mästarbrevskansliet Provbestämmelser Godkända av Sveriges Hantverksråd 2009-02-24 För: GESÄLLBREV YRKE: NAGELTERAPEUT Bransch- och/eller yrkesorganisation (remissorgan):

Läs mer

Kurser i Airbrush Makeup

Kurser i Airbrush Makeup Som Makeup Artist måste du hålla dig ajour med utvecklingen för att handskas med den konkurrens som vi har i branschen. Att lära sig airbrush makeup har blivit en självklarhet efter att nya HD tekniken

Läs mer

PRONAILS. Utbildningsprogram

PRONAILS. Utbildningsprogram PRONAILS Utbildningsprogram Nail styling Din NYA framtid Nagel och handvård, en marknad som aldrig varit så populär som nu. Fler och fler människor besöker en nagelsalong för manikyr eller pedikyr. Välvårdade

Läs mer

Höstens kursprogram. Med hantverket i fokus. Kunskap som Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls.

Höstens kursprogram. Med hantverket i fokus. Kunskap som Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls. Höstens kursprogram Med hantverket i fokus. Kunskap som består. Säkra din kursplats under hösten Saxakademin är ett leverantörsneutralt utbildningsföretag med hantverket i fokus Erfarna kursledare ger

Läs mer

Tävlings reglemente 2011 Karlstad Nail Cup

Tävlings reglemente 2011 Karlstad Nail Cup Tävlings reglemente 2011 Karlstad Nail Cup Sista anmälan 15/8 2011, till: sarisnaglar@telia.com eller 070/5658222 eller 054/240550 Nagelförlängning 2 tim 30 minuter Tävlingen är öppen för nagelterapeuter

Läs mer

Certifierad Massageterapeut & Certifierad Spaterapeut

Certifierad Massageterapeut & Certifierad Spaterapeut Certifierad Massageterapeut & Certifierad Spaterapeut Kursinformation www.evexia.se 08-556 50 300 info@evexia.se Välkommen till Evexia - Hälsopedagogiskt Centrum! Lusten att utveckla människor med ett

Läs mer

Medirum servicekurser 2014

Medirum servicekurser 2014 Servicekurser 2014 Medirum servicekurser 2014 För att kunna ge avdelningen bästa möjliga support är det viktigt att även sjukhusets tekniker har rätt utbildning för att hålla eventuella stilleståndstider

Läs mer

Fritidsbåtskurser våren 2009

Fritidsbåtskurser våren 2009 Fritidsbåtskurser våren 2009 Langbeck Racing HB Vi lär dig nyttja din båt Langbeck Racing HB har sitt ursprung i Sportbåtsskolan som drivs av Sportbåtsklubben, en av landets största racerbåtsklubbar.

Läs mer

1 DAG INTENSIV WORKSHOP I DIGITAL TEXTILTRYCK

1 DAG INTENSIV WORKSHOP I DIGITAL TEXTILTRYCK (2 dagars kurs: scrolla)) 1 DAG INTENSIV WORKSHOP I DIGITAL TEXTILTRYCK DATUM: 21 -november 2015 Tid: lördag 9.30-16.30 DATUM: 23- january 2016 Tid: lördag 9.30-16.30 Plats: KKV / Nacka Sickla category=workshop%20i%20digitaltryck

Läs mer

KURSKATALOG VÅREN Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls.

KURSKATALOG VÅREN Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls. KURSKATALOG VÅREN 2019 Översikt av kursutbud för våren 2019 Klippkurs i herrteknik med Johan Hagvall 21/2 eller 11/4 Hantverket i fokus med Juha Niemi 6/3 Arbeta som grön frisör med Maria Hellström 18/3

Läs mer

Struktur Yrkesförbundet Översikt & information

Struktur Yrkesförbundet Översikt & information Struktur Yrkesförbundet Översikt & information Sektion SPA Sektion Make- Up SEYF Styrelsen Ordförande: Raija Zallot Sekreterare: Maria Sundberg Kassör: Mia Elisdotter Vice Ordförande: Mia Esperlind Ledamot:

Läs mer

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2016-2017

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2016-2017 2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2016-2017 Vasastans Iyengar Yoga i Stockholm, kommer att starta en 2-årig fördjupningskurs i Iyengar Yoga med Ingrid Engström,

Läs mer

Ekofrisör Studieplan 2014

Ekofrisör Studieplan 2014 Ekofrisör Studieplan 2014 Grön salong omfattande miljöcertifieringar Ekofrisör Studieplan 2014 INNEHÅLL Övergripande mål... 3 Omfattning... 3 Upplägg och innehåll Utbildningsmaterial Förkunskaper Patient-

Läs mer

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder!

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! Möt världen. Bli utbytesstudent med AFS. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! AFS ger dig möjligheten att lära känna dig själv samtidigt som du får vänner från hela världen. Som utbytesstudent

Läs mer

Idrottsmedicin och träning. Våren 2013

Idrottsmedicin och träning. Våren 2013 Idrottsmedicin och träning Våren 2013 Bergqvists utbildningsvägar inom massage CSN vid helfart Massageterapeut, avancerad Utbildningslängd: 500 timmar I denna utbildning har vi, utöver det som ingår i

Läs mer

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010 Du - ett varumärke Umeå 17-18 mars 2010 Curomed Utbildning, Håkmark 213, 905 91 UMEÅ, tel 090-38375, fax 090-38331 e-post info@curomed.se, www.curomed.se 1 DU ETT VARUMÄRKE Du - Ett Varumärke Ditt personliga

Läs mer

Easy movements. Studieplan 2015

Easy movements. Studieplan 2015 Easy movements Studieplan 2015 Easy movements Studieplan 2015 Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Som medlem har du

Läs mer

I. Kur-SPA terapeut utbildning i JÖNKÖPING HT-08. II. Medicinsk Kur-Spa terapeut vidareutbildning i JÖNKÖPING HT-09

I. Kur-SPA terapeut utbildning i JÖNKÖPING HT-08. II. Medicinsk Kur-Spa terapeut vidareutbildning i JÖNKÖPING HT-09 Jönköping, 2008 I. Kur-SPA terapeut utbildning i JÖNKÖPING HT-08 Kur-SPA Kurs nivå I distansutbildning, 2 terminer Medicinsk baskurs termin 1 MediSpa/Kur-Spa kurs termin 2 Antagningskriterier * 2 eller

Läs mer

Kartläggning och åtgärder vid dyslexi

Kartläggning och åtgärder vid dyslexi Sidan 1 av 5 PM Version 4 Fortbildning Kartläggning och åtgärder vid dyslexi Inläsningstjänst startar en utbildningsverksamhet inom området läs- och skrivsvårigheter och dyslexi. Under våren 2014 planeras

Läs mer

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar.

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar. NYHETSBREV FRÅN GÖRAN ADLÉN tankar om TRENDER juli 2010 Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar. När du gör saker, se till att göra det så lustfyllt som det bara går!

Läs mer

CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB

CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB VAD kan jag? HUR delar jag med mig? VILKEN är affärsnyttan? VARFÖR har mina kunder valt mig? www.stepeducation.se olofson@stepeducation.se 070 208 67 88 St Lars

Läs mer

AKTUELLA KURSSTARTER HOS PLUS INOM OMRÅDET UTEMILJÖ

AKTUELLA KURSSTARTER HOS PLUS INOM OMRÅDET UTEMILJÖ AKTUELLA KURSSTARTER HOS PLUS INOM OMRÅDET UTEMILJÖ www.plus.se Ett företag i Lexicongruppen Beskärning av buskar och träd Du som arbetar i en skötselförvaltning eller i ett skötselföretag och inte vet

Läs mer

Ansökan Till Business Brilliance Master Mind

Ansökan Till Business Brilliance Master Mind Ansökan Till Business Brilliance Master Mind Du kan lämna in ansökan på 2 olika sätt: 1.Spara dokumentet på din dator, fyll i ansökan, spara och bifoga i ett mail till admin@boundlessbrilliance.com. 2.Skriv

Läs mer

Ditt bästa verktyg är du!

Ditt bästa verktyg är du! Ditt bästa verktyg är du! Välkommen till Göteborg Design, mitt i Göteborg, vid Kungsportsplatsen. Vi ger dig som kursdeltagare en spännande, utvecklande och rolig period med våra kurser. Våra undervisningsgrupper

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

Fotboll på Gymnasiet. Nationell Idrottsutbildning (NIU) samt Idrottsalternativet

Fotboll på Gymnasiet. Nationell Idrottsutbildning (NIU) samt Idrottsalternativet Fotboll på Gymnasiet Nationell Idrottsutbildning (NIU) samt Idrottsalternativet Tibble Fristående Gymnasium NIU Samarbetet mellan Tibble Gymnasium, AIK och Täby IS (numera Täby FK) startade läsåret 2009-2010.

Läs mer

Cuccio Naturalé Hand- & FotSPA

Cuccio Naturalé Hand- & FotSPA Cuccio Naturalé Hand- & FotSPA 795:- exkl.moms Vi kommer att visa och gå igenom hela sortimentet av Cuccio Naturalé bl.a. olika former av peeling, handkrämer, oljor samt brustabletter för manikyr och pedikyr.

Läs mer

Sommarkurser 2010 för elever i skolår 8

Sommarkurser 2010 för elever i skolår 8 Sommarkurser 2010 för elever i skolår 8 Gävle Sjukhus Primärvården Det är din framtid det handlar om Sommaren 2010 anordnas fyra sommarkurser. Syftet med kurserna är bland annat att du ska få möjlighet

Läs mer

Hur upplevde eleverna sin Prao?

Hur upplevde eleverna sin Prao? PRAO20 14 PRAO 2015 Hur upplevde eleverna sin Prao? Sammanställning av praoenkäten 2015. INNEHÅLLSFÖRTECKNING BAKGRUND OCH INFORMATION 1 UPPLEVELSE AV PRAO 2 OMHÄNDERTAGANDE PÅ PRAOPLATS 3 SYN PÅ HÄLSO-

Läs mer

Friskvårdsmassör. Förlagd till Malmö. Hösten 2018

Friskvårdsmassör. Förlagd till Malmö. Hösten 2018 Friskvårdsmassör Förlagd till Malmö Hösten 2018 Bergqvists utbildningsvägar inom massage Massageterapeut avancerad Utbildningslängd: 500 timmar Utöver det som ingår i Massageterapeut bas, har vi i denna

Läs mer

Affärsplan. Produkten. Affärsidén. Marknaden. Kunder. Konkurrenter

Affärsplan. Produkten. Affärsidén. Marknaden. Kunder. Konkurrenter Affärsplan En affärsplan är en strategisk plan för hur ett företag ska förverkliga sin affärsidé. Detta är ett bra verktyg för att planera framåt. Den hjälper dig också att tänka långsiktigt när du stöter

Läs mer

Grundläggande Psykoterapiutbildning med inriktning mot Kognitiv Beteendeterapi (KBT)

Grundläggande Psykoterapiutbildning med inriktning mot Kognitiv Beteendeterapi (KBT) Ansökan Grundläggande Psykoterapiutbildning med inriktning mot Kognitiv Beteendeterapi (KBT) 4 terminer KBT e-learning ANSÖKAN 1 Namn: Personnummer: Adress, postnummer, postadress: Telefonnummer: Utbildningsbakgrund:

Läs mer

Akupressur/stressterapi. Studieplan 2015

Akupressur/stressterapi. Studieplan 2015 Akupressur/stressterapi Studieplan 2015 Akupressur/stressterapi Studieplan 2015 Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige.

Läs mer

inför grupp. Dramaturgi Retorik

inför grupp. Dramaturgi Retorik KURSprogram Agera Kommunikation AB är, sedan företagets start 2003, en flitigt anlitad partner till företag, myndigheter, kommuner och organisationer som vill kompetensutveckla sina medarbetare inom praktisk

Läs mer

Grundläggande psykoterapiutbildning ( steg 1 ), motsvarande 45 HÖGSKOLEPOÄNG med inriktning kognitiv beteendeterapi (KBT)

Grundläggande psykoterapiutbildning ( steg 1 ), motsvarande 45 HÖGSKOLEPOÄNG med inriktning kognitiv beteendeterapi (KBT) Ansökan (sida 1-6) till: Grundläggande psykoterapiutbildning ( steg 1 ), motsvarande 45 HÖGSKOLEPOÄNG med inriktning kognitiv beteendeterapi (KBT) Start HT 2015 Person- och adressuppgifter Namn Personnummer

Läs mer

Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute?

Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute? Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute? Ledare inom Träna ute Vad krävs av mig? Att du är intresserad av träning generellt och specifikt konditionsträning. Du har

Läs mer

Vidareutbildning i strategisk kommunikationsplanering

Vidareutbildning i strategisk kommunikationsplanering 1 (5) 2012-01-26 Vidareutbildning i strategisk kommunikationsplanering Vi som är informatörer vid Stockholms universitet arbetar utifrån olika uppdrag och utifrån de specifika kommunikationsbehov som finns

Läs mer

en UNIK möjlighet att delta i ett livsförändrande utvecklings-program som kan ta din karriär till nya höjder

en UNIK möjlighet att delta i ett livsförändrande utvecklings-program som kan ta din karriär till nya höjder Om du redan är chef och ledare och vill utvecklas vidare så är här en UNIK möjlighet att delta i ett livsförändrande utvecklings-program som kan ta din karriär till nya höjder Projektet Balans På Ledande

Läs mer

Kartläggning och åtgärder vid dyslexi

Kartläggning och åtgärder vid dyslexi Sidan 1 av 5 Fortbildning Kartläggning och åtgärder vid dyslexi PM Version 2 2015-05-04 Sedan våren 2014 bedriver Inläsningstjänst en utbildningsverksamhet inom området läs- och skrivsvårigheter och dyslexi.

Läs mer

Ledarutveckling för ökad samsyn

Ledarutveckling för ökad samsyn Samsyn Struktur Glädje Ledarutveckling för ökad samsyn Webbaserat program för dig i politiskt styrd organisation som vill öka samsynen i verksamheten Platsoberoende ledarskapsprogram för chefer, arbets-

Läs mer

Kurskatalog Vt med hantverket i fokus

Kurskatalog Vt med hantverket i fokus Kurskatalog Vt 2018 med hantverket i fokus Under våren erbjuder Saxakademin en varierande och spännande kurskatalog Workhop Gunilla A. Gustafsson Herrlördag: Tekniker & Inspiration Iman Khalaf Herrfrisyrer

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

Smakstart i företaget!

Smakstart i företaget! Medlemsavgift i 3 månader Ev a-kasseavgift tillkommer. Läs mer på unionen.se/egenforetagare 50% Dessutom resten av första året om du nyligen har eller funderar på att starta eget. Smakstart i företaget!

Läs mer

ramgångsrika öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling.

ramgångsrika öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling. F ramgångsrika F öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling. Region Skånes nya satsning på kvinnor som äger och driver företag inom vård och omsorg i Skåne

Läs mer

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas.

Jag ger olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Dessa sker fortlöpande under året i Örebro eller ibland på annan ort om så önskas. Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

Välkommen Into the Dark!

Välkommen Into the Dark! Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation har det stora nöjet att bjuda in till Svenska Mästerskapen i Makeup 2014 Lördagen den 8 november, Kista Galleria, Stockholm 2014 års tema ger dig friheten att tolka

Läs mer

Ansökan. 1.Spara dokumentet på din dator, fyll i ansökan, spara och bifoga i ett mail till admin@boundlessbrilliance.com.

Ansökan. 1.Spara dokumentet på din dator, fyll i ansökan, spara och bifoga i ett mail till admin@boundlessbrilliance.com. Ansökan Du kan lämna in ansökan på 2 olika sätt: 1.Spara dokumentet på din dator, fyll i ansökan, spara och bifoga i ett mail till admin@boundlessbrilliance.com. 2.Skriv ut anmälan, fyll i den och skicka

Läs mer

SANSA Mästerskapet 29 mars 2014

SANSA Mästerskapet 29 mars 2014 SANSA Mästerskapet 29 mars 2014 GENERELLA TÄVLINGSREGLER 1. Tävlingen är öppen för nagelterapeuter och för elever på nagelskolor. 2. Tävlande och modeller måste vara 18 år fyllda. 3. Tävlingsavgiften måste

Läs mer

gothia akademis utbildning Diplomerad Coach

gothia akademis utbildning Diplomerad Coach gothia akademis utbildning Diplomerad Coach Utbildningen ger dig rätten att kalla dig Diplomerad Coach. Den är ackrediterad av ICF och uppfyller också utbildningskraven för att certifieras som coach på

Läs mer

Sundsvalls Fallskärmsklubb

Sundsvalls Fallskärmsklubb Sundsvalls Fallskärmsklubb Målsmans intyg gällande fallskärmshoppare mellan 15 och 18 år Härmed intygas att min son/dotter har mitt samtycke att genomgå kurs i fallskärmshoppning, samt att utföra fallskärmshopp

Läs mer

Gå på avslut gå med i Säljarnas!

Gå på avslut gå med i Säljarnas! Gå på avslut gå med i Säljarnas! Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning. Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen

Läs mer

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Monica Haar 2012, 2013

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Monica Haar 2012, 2013 2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Monica Haar 2012, 2013 Iyengar Yogacenter i Stockholm, kommer att starta en 2-årig fördjupningskurs i Iyengar Yoga med Monica Haar, Certifierad

Läs mer

Utbildning Katalog Hösten 2015

Utbildning Katalog Hösten 2015 Utbildning Katalog Hösten 2015 Trivs bättre prestera mera - med klar och dialogisk kommunikation i kulturmöten och i konflikter! - Det är lönsamt att investera i medarbetarnas utbildning! På våra kurser

Läs mer

Instruktörsutbildning mindfulness Specialistutbildning för psykologer Stockholm hösten 2015

Instruktörsutbildning mindfulness Specialistutbildning för psykologer Stockholm hösten 2015 Instruktörsutbildning mindfulness Specialistutbildning för psykologer Stockholm hösten 2015 Mindfulness definieras av Jon Kabat-Zinn som ett sätt att rikta uppmärksamheten: i nuet, med avsikt och utan

Läs mer

Kronologisk meritförteckning. Personligt brev. Personligt brev

Kronologisk meritförteckning. Personligt brev. Personligt brev Att skriva en vinnande ansökan Agenda Meritförteckning / CV Personligt brev Checklista för din ansökan Intervjutips och vanliga intervjufrågor Vilka bedömningskriterier utvärderas du på? Var och hur hittar

Läs mer

INBJUDAN TILL SANSA Mästerskapen 9-10 April 2011 Inspiration 2011- Elmia mässan Jönköping i samarbete med. Nailympics

INBJUDAN TILL SANSA Mästerskapen 9-10 April 2011 Inspiration 2011- Elmia mässan Jönköping i samarbete med. Nailympics INBJUDAN TILL SANSA Mästerskapen 9-10 April 2011 Inspiration 2011- Elmia mässan Jönköping i samarbete med Nailympics FÖRSTA PRIS - AKRYL och GEL * Resa och boende för dig och din modell till London. *

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

VAR KREATIV FRISÖR UTAN ATT RISKERA DIN HÄLSA Framtidens frisör är kreativ och undviker skadliga ämnen

VAR KREATIV FRISÖR UTAN ATT RISKERA DIN HÄLSA Framtidens frisör är kreativ och undviker skadliga ämnen klistermaerke_gron_salong_2011.indd 1 06-01-2011 14:44:44 VAR KREATIV FRISÖR UTAN ATT RISKERA DIN HÄLSA Framtidens frisör är kreativ och undviker skadliga ämnen LAYOUT TMF DESIGN TRYCK TRYDELLS TRYCKERI

Läs mer

Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht Vt en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning

Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht Vt en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht 2017- Vt 2018 - en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning Iyengar Yogaskolan i Piteå kommer i samarbete med Lisbet Vikman (Certifierad Iyengar yogalärare,

Läs mer

Dansinstruktör Latin Jam. Studieplan 2016

Dansinstruktör Latin Jam. Studieplan 2016 Dansinstruktör Latin Jam Studieplan 2016 Dansinstruktör Latin Jam Studieplan 2016 INNEHÅLL Omfattning... 3 Dans Historia Anatomi Pedagogik Innehåll i utbildningen... 3 Teoretisk del Praktisk del Målsättning...

Läs mer

Kursprogram FÖRETAGSINTERNA OCH ÖPPNA UTBILDNINGAR VÅREN 2009

Kursprogram FÖRETAGSINTERNA OCH ÖPPNA UTBILDNINGAR VÅREN 2009 Kursprogram FÖRETAGSINTERNA OCH ÖPPNA UTBILDNINGAR VÅREN 2009 MEDICINTEKNIK, BIOTEKNIK OCH NÄRLIGGANDE OMR ÅDEN Praktiskt inriktade utbildningar som håller dig uppdaterad om det senaste som händer inom

Läs mer

Kartläggning och åtgärder vid dyslexi

Kartläggning och åtgärder vid dyslexi Sidan 1 av 5 PM Version 1 2015-11-10 Fortbildning Kartläggning och åtgärder vid dyslexi Kursledare Anna Fouganthine, fil. dr. i specialpedagogik med inriktning läs- och skrivsvårigheter/dyslexi Christer

Läs mer

Avsnitt 1 - Träna på grunderna i NVC

Avsnitt 1 - Träna på grunderna i NVC Öppet fördjupningsprogram i NVC i Stockholm 2015 Nu för andra året erbjuder vi ett program med stor flexibilitet och där du som deltagare kan välja träningsavsnitt utifrån dina behov och intressen. Vi

Läs mer

mitt mitt LIV LIV En kurs för kvinnor som vill skapa balans i sitt liv.

mitt mitt LIV LIV En kurs för kvinnor som vill skapa balans i sitt liv. mitt LIV För mer information, kontakta: Eva Hellgren, telefon 031-12 89 77. E-post 128977@telia.com Katarina Modig, telefon 0709-40 08 40. E-post katarina.modig@powerpartner.se mitt LIV En kurs för kvinnor

Läs mer

THE AMAZING ACADEMY. Välkommen till ett nytt år med spännande utbildning!

THE AMAZING ACADEMY. Välkommen till ett nytt år med spännande utbildning! THE AMAZING ACADEMY KURSER JAN-MAR 2013 Genom vår akademi erbjuder vi kurser och seminarier så att du och din organisation kan komma igång med sociala medier på allvar. Kurserna genomförs antingen på plats

Läs mer

Förslag på intervjufrågor:

Förslag på intervjufrågor: Förslag på intervjufrågor: FRÅGOR OM PERSONENS BAKGRUND 1. Var är du uppväxt? 2. Om du jämför din uppväxt med andras, hur skulle du ranka din egen uppväxt? 3. Har du några syskon? 4. Vad gör de? 5. Vilka

Läs mer

Hantverk inriktning naglar

Hantverk inriktning naglar LEEP SKÖNA KUNSKAPER Hantverk inriktning naglar Elev kan, inom de ramar skollagen och andra styrdokument medger, välja kurser och nivåer utifrån förkunskaper, ambition och önskad kompetensnivå vid utbildningens

Läs mer

Zonterapeut/Reflexolog. Studieplan 2018

Zonterapeut/Reflexolog. Studieplan 2018 Zonterapeut/Reflexolog Studieplan 2018 Zonterapeut/Reflexolog Studieplan 2018 Zonterapi är en fantastisk behandlingsform som du kan utöva var och under vilka former du vill, kunskapen och redskapen sitter

Läs mer

f o t o o c h f i l m s e R i e t e c K N i N G s K a t e B o a R d Foto: DD, åk 3 a t e l j É f o t o - o c h f i l m s t u d i o s K a t e Pa R K

f o t o o c h f i l m s e R i e t e c K N i N G s K a t e B o a R d Foto: DD, åk 3 a t e l j É f o t o - o c h f i l m s t u d i o s K a t e Pa R K f o t o o c h f i l m S E R I E T E C K N I N G S K AT E B O A R D Foto: DD, åk 3 at e l j É f o t o - o c h f i l m s t u d i o S K AT E PA R K På Bryggeriets gymnasium läser du Estetiska programmet med

Läs mer

erfarenhet är förkunskapskrav TREC Data Sekretariat Grundkurs Basnivå Lättklass Manuellt, Excel Sekretariat

erfarenhet är förkunskapskrav TREC Data Sekretariat Grundkurs Basnivå Lättklass Manuellt, Excel Sekretariat Domare Arrangör Sekretariat Ryttare A/B-klass, FITE Internationell = Förkunskapskrav = Kurs eller motsvarande erfarenhet är förkunskapskrav A/B-klass, Grönt Kort A/B-klass, Grönt Kort A/B-klass Nationell

Läs mer

10 poäng Den valda längden måste vara konsekvent på alla naglar i förhållande till nagelbädden. Förlängningen skall inte överstiga 50% av nagelbädden.

10 poäng Den valda längden måste vara konsekvent på alla naglar i förhållande till nagelbädden. Förlängningen skall inte överstiga 50% av nagelbädden. BESKRIVNING AV BEDÖMNING AV GESÄLLPROV TILL NAGELTERAPEUT Bedömningsbeskrivning 1. Form Den valda formen måste vara konsekvent på alla naglar. Den valda formen måste vara tekniskt korrekt. Poäng dras av

Läs mer

Allmänna Villkor för hotell/ B&B/vandrarhem/rum på Öland.

Allmänna Villkor för hotell/ B&B/vandrarhem/rum på Öland. Allmänna Villkor för hotell/ B&B/vandrarhem/rum på Öland. Särskilda betalnings- och avbokningsregler gäller vid bokning av stugor/lägenheter. Vid grupp och skolresebokningar gäller avbokningsregler enligt

Läs mer

Lev livet fullt ut! Befria dig från onödiga begränsningar

Lev livet fullt ut! Befria dig från onödiga begränsningar Lev livet fullt ut! Befria dig från onödiga begränsningar Tänk på en sida av dig själv som du inte alls är nöjd med. Ställ dig frågan: "Var det här ett problem för mig förra månaden också? För ett halvår

Läs mer

252st patientenkäter. Du har idag behandlats av en, Tandläkarstudent som går på termin: Totalt 252 st

252st patientenkäter. Du har idag behandlats av en, Tandläkarstudent som går på termin: Totalt 252 st 252st patientenkäter Du har idag behandlats av en, Tandläkarstudent som går på termin: Totalt 252 st Vi ber dig att fylla i följande sidor, dina synpunkter är viktiga. Dessa gör att vi hela tiden ska kunna

Läs mer

Vill du bli tandläkare? - information om tandläkarutbildningen

Vill du bli tandläkare? - information om tandläkarutbildningen Vill du bli tandläkare? - information om tandläkarutbildningen Du som håller den här broschyren i din hand är kanske intresserad av att bli tandläkare. Vill du veta mer innan du gör ditt val? Läs igenom

Läs mer

Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram för företag som: Vill utveckla Ledning och Styrning Vill sticka ut på marknaden Vågar Vilja Växa

Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram för företag som: Vill utveckla Ledning och Styrning Vill sticka ut på marknaden Vågar Vilja Växa Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram för företag som: Vill utveckla Ledning och Styrning Vill sticka ut på marknaden Vågar Vilja Växa Anmälan t o m 31 oktober 2013 - är uppföljaren till det mycket uppskattade

Läs mer

Kungsgatan 17, Vänersborg, tel 0521-668 95 www.prins.se

Kungsgatan 17, Vänersborg, tel 0521-668 95 www.prins.se Hej! Några veckor bort hägrar jul och nyår och allt det där trevliga, så vi på Prins passar på att skicka ett kundklubbsutskick med lite info och nyheter, trender och lite annat smått & gott. Prins växer

Läs mer

Katalog. Hundutbildningar 2016-2017

Katalog. Hundutbildningar 2016-2017 Katalog Hundutbildningar 2016-2017 Diplomerad Hundfrisör Gillar du hundar och är konstnärlig av dig, då är hundfrisör yrket för dig! Det är en brist på hundfrisörer med rätt kompetens inom hund, päls och

Läs mer

Kursprogram FÖRETAGSINTERNA OCH ÖPPNA UTBILDNINGAR VÅREN 2008

Kursprogram FÖRETAGSINTERNA OCH ÖPPNA UTBILDNINGAR VÅREN 2008 Kursprogram FÖRETAGSINTERNA OCH ÖPPNA UTBILDNINGAR VÅREN 2008 MEDICINTEKNIK, BIOTEKNIK OCH NÄRLIGGANDE OMR ÅDEN Praktiskt inriktade utbildningar som håller dig uppdaterad om det senaste som händer inom

Läs mer

Diplomerad fastighetsförvaltare

Diplomerad fastighetsförvaltare Diplomerad fastighetsförvaltare En unik utbildning parallellt med jobb Start hösten 2016 F A Att arbeta som fastighetsförvaltare Som fastighetsförvaltare får du ett omväxlande, spännande och kul arbete

Läs mer

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer