Girlang med tygblommor

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Girlang med tygblommor"

Transkript

1 Girlang med tygblommor Det finns ofta lådvis av tygblommor på loppiset. Köp loss en låda av dem och gör girlanger, eller varför inte kransar att ha i håret. ett gäng tygblommor snöre eller tråd eventuellt nål 1 Dissekera tygblommorna så att du får en hög med blommor och blad. 2 Trä ett snöre genom blommorna, alternativt trä tråd på nålen och trä genom blommorna och bladen.

2 Pynta sugrören Sugrör gör allt lite festligare, och särskilt om också de är pyntade.. 1 papper i olika färger 2 sax 3 sugrör 1 Klipp ut blommor och blad ur pappret. 2 Klipp eller skär ut ett snitt i mitten av blommorna och bladen. Trä dem försiktigt över sugrören.

3 Pyntade tändsticksaskar Skapa små världar på en tändsticksask - en kul liten present. tändsticksask kartongpapper glitter liten figur - håll utkik på loppis 1 Täck tändsticksasken med kartongpapper, limma fast det. Alternativt kan du måla. 2 Sprid ut lim över kartongen, strössla över glitter. 3 Limma på valfri liten loppisfyndad figur.

4 Paketrosett av tidningar Dekorativt pynt för presenterna. 1 tidningspapper, exempelvis gamla serietidningar 2 sax 3 lim och stans 1 Klipp till remsor. Två av varje längd. Rosetten blir olika stor beroende på hur många remsor du gör, du kan klippa till tolv eller åtta. 2 Vik remsorna i åttor se modell på bilden. Stansa eller limma fast i mitten. 3 När du format åttor av alla remsor placerar du ihop dem, i kors, börja med de största för att avsluta med de minsta. Stansa ihop allihopa. Avsluta med en rundel gjord av en kort pappersremsa.

5 Fint till fönstret Ett stilrent papperspyssel som passar i fönstret. Testa att göra flera i olika storlekar och en mix av våriga färger. kartongpapper sax nitar eller stans snöre för upphängning 1 Klipp ut fem remsor. Två långa, två lite kortare, en för mitten. Längden varierar såklart beroende på vilken storlek du vill göra, testa dig fram! 2 Gör en liten hög av remsorna, de två längsta ytterst, sedan de två lite kortare och så den kortaste i mitten. Stansa fast dem i ena änden. Böj pappren som en lök och stansa även fast i andra änden. 3 Knyt fast ett snöre och häng upp. 4 Testa gärna på att kombinera olika färger. Flera remsor än fem går också bra!

6 Placeringskort Låt gästerna gissa sig fram till var de skall sitta med hjälp av placeringskort med porträtt i klippkonst. färgat papper sax lim tråd 1 Klipp ut etiketter i olika färgs papper och gör ett hål med hålstans 2 Klipp ut de olika personernas ansikten och limma på etiketterna. Det behöver inte vara hela ansiktena, endast håret, pannluggen, glasögonen eller munnen räcker. Sedan får alla gissa vem som är vem! 3 Trä ett snöre genom hålet och häng det runt en flaska, placera flaskan bredvid tallriken.

7 Pomponger Pomponger är stora fluffiga dekorationsbollar gjorda av silkespapper. Du kan lätt göra dem själv, men en del tålamod kan behövas första gången. massor av ark med silkespapper rejält snöre eller järntråd + tråd att hänga upp pompongerna i (ex. silkesband eller fiskelina). sax 1 Veckla ut arken i sin helhet (de vi använde var cirka 40 x 50 cm stora). 2 Lägg 10 ark ovanpå varandra, och vik ihop dem som ett dragspel. 3 Vik på mitten, runda av kanterna med en sax. Knyt ett band eller en ståltråd i mitten. 4 VEckla ut pappret försiktigt åt alla håll. Första gången kan vara lite svår, men efter en pompong vet du hur det går till. 5 När pompongen är färdig fäster du ett snöre i mitten av den och hänger upp!

8 Pinnar för bakverk Skapa färggranna flaggor för kalaskakorna. cocktailpinnar papper i olika färger sax och lim eller tejp 1 Klipp ut beståndsdelar till olika figurer, limma ihop dem. 2 Pensla lim på baksidan och fäst en coktailsticka. Du kan också testa med papperstejp.

9 Blompinnar Ett vårigt projekt för odlingarna! En möjlighet är att använda gamla slevar och knivar för en billig peng från loppis, och måla dem. Ovan är de målade med tavelfärg och därefter är namnet på grödan skriven med tavelkrita.. Ett annat alternativ är att såga upp en rund vedklabb i tunna skivor och sandpappra dem en aning. Fäst därefter en sticka på baksidan, med stans eller hållbart lim. Måla i våriga färger och skriv med svart färg eller tusch.

10 Kartvimplar Pappersvimplar är ett dekorativt och fram för allt enkelt pyssel där du kan ta tillvara de mesta i pappersväg: gamla pocketböcker, kartor, tidningspapper, kopieringspapper... papper sax lim snöre 1 Vik pappret på mitten och klipp ut vimplar. 2 Placera snöret i vecket av vimplarna och limma fast dem.

11 Paketpapper med stänk Gör paketpapper med en handvändning, silkespapper vattenfärger, pensel 1 Lägg fram silkespapperet du vill förvandla till paketpapper (obs, silkespapperet är så tunt att färgen direkt går igenom, så det bör vara en oöm yta). 2 Plocka fram vattenfärger, vatten och pensel, och snärta ut färgen över pappret. Låt silkespapperet torka över exempelvis en stol.

12 Papperspynt av notpapper Gamla notpapper eller vanligt tidningspapper gör sig fint som papperspynt i förslagsvis ett knippe vårris. notpapper eller tidningspapper (eller annat fint papper du har hemma) nål och tråd snöre att hänga upp dekorationerna i papperslim och gem 1 Klipp till pappret du använder så att det är ungefär lika stort som en A4:a. Vik det i mitten på längden och klipp itu så att du har två långa remsor. 2 Vik pappret som ett dragspel (se fotot). Vik det på mitten åt båda hållen och sy fast med nål och tråd i vikvecket. Klipp kanterna runda. 3 Veckla ut till en stjärna och limma ihop ändarna. Fäst dem med gem eller bykknipor tills de har torkat. 4 När de har torkat kan du trä en tråd eller ett snöre genom pappret, och din hemlagade julgransdekoration är färdig.

13 Girlang med snöflingor Att klippa snöflingor är enkelt och roligt. Men istället för att tejpa upp dem i fönstret kan du göra en lång girlang av dem. kopieringspapper, eller som här ett tunt presentpapper sax lång tunn tråd nål eventuellt kartong 1 Klipp ut snöflingor, så många du vill, gärna i liten storlek. 2 När du har rejält med snöflingor (10 15 st), trä dem på en tråd. Vi klippte också ut små rundlar ur kartong och trädde dem mellan snöflingorna för att göra girlangen extra färggrann. 3 Häng snöflingegirlangen ovanför kalasbordet eller i fönstret.

14 Kalaskort Skapa en festlig tavla eller ett kul födelsedagskort med hjälp av en A4:a som du täcker med girlanger i enkla utföranden, gärna med metallskimrande papper. Du kan även varva med vimpelmönster utklippt ur tyg. a4:a kartongpapper i olika färger, gärna också metallskimrande tygstuvar 1 Klipp ut långa remsor i olika färger, klipp in mönster i remsorna. 2 Limma remsorna på papperet och klipp ut ytterligare figurer för att limma fast i remsorna. 3 Rama gärna in och häng på väggen - festlig konst när den är som bäst.

15 Paketrosetter De här kan göras i olika storlekar och färger, mixa och matcha enligt smak och tyckte. Passar bra på både paket och paketpåsar. papper sax stans eller nit. Du kan också sy ihop rosetterna. 1 Klipp tre lika breda remsor. två lika långa, en kortare. 2 Placera dem enligt bilden ovan och fäst dem med exempelvis en nit, stans eller några stygn. 3 Klipp till ändarna.

16 Bokstavsgirlang Gör personliga grilanger med ord som du själv väljer, eller varför inte namnet på dagens födelsedagsbarn dator och printer penna sax eller vass kniv rejält snöre stans eller tejp 1 Öppna ett skrivprogram och skriv ut rejält stora bokstäver som formar orden på vimpeln (på bilden HURRA HURRA HURRA ) 2 Printa ut orden och klipp ut bokstäverna. 3 Placera bokstäverna på färgat papper, rita ut konturerna och skär eller klipp ut dem. 4 Lägg ut ett snöre, exempelvis på golvet, och placera bokstäverna i rätt ordning. Fäst dem med förslagsvis stans eller tejp, det som är lättast.

17 Klassiskt potatistryck Tänk att ett så basalt pyssel kan ge ett så fint resultat. Doppa potatisen i hobbyfärg och stämpla paketpapper och presentpåsar. potatis vass kniv papper 1 Skär en potatis mitt itu och skär ut önskvärd form, Exempelvis stjärna, hjärta, bokstäver, vimplar... 2 Doppa potatisen i hobbyfärg och pensla presentpapper, bruna presentpåsar, grattiskort... 3 Testa också att göra ett mönster runt hela potatisen, trä den på en cocktailsticka och rulla den över pappret.

Inspirationshäfte. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av

Inspirationshäfte. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av Inspirationshäfte Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn Colorona är en del av ROLIGA RAMAR PAPP-PYSSEL MÅLA PÅ KLÄDER SÖTA SMYCKEN HÄFTIGA HANDAVTRYCK FINURLIGA FIGURER PILLIGT PYSSEL

Läs mer

Påskpyssel. Roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av

Påskpyssel. Roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av Påskpyssel Roliga tips för dig och ditt kreativa barn Colorona är en del av Påskbild med handavtryck 1. Tryck din hand mot Giant Washable inkpad och sedan mot det vita pappret. 2. Gör samma sak med tummen,

Läs mer

Kära Läsare. Enkelt och Kul att vara kreativ

Kära Läsare. Enkelt och Kul att vara kreativ Kära Läsare Enkelt och Kul att vara kreativ Det här Scrap Lovers-häftet vill ge dig inspiration och tips om hur du kan använda dina bilder på ett roligt och kreativt sätt. Vi visar dig bland annat hur

Läs mer

Mixed media. Personliga tavlor för ditt hem!

Mixed media. Personliga tavlor för ditt hem! SC-0087 ewww.creativeclub.s Personliga tavlor för ditt hem! Det här paketet innehåller material till att göra två fina canvastavlor med tekniken mixed media. Här finns inga regler, inga måsten - det är

Läs mer

Scrappa dina favoritrecept!

Scrappa dina favoritrecept! SC-0027XL ewww.creativeclub.s Goda smarriga idéer! Nu kan du samla dina favoritrecept i ett fint album utstansat som en tårta. Bakverk och efterrätter får sin egen scrappade sida och hela receptboken blir

Läs mer

Sommaren är helt fantastisk! Det finns så mycket att upptäcka och göra.

Sommaren är helt fantastisk! Det finns så mycket att upptäcka och göra. NR, 0 Sommaren är helt fantastisk! Det finns så mycket att upptäcka och göra. Lär dig p r e ss a blommor Mica hjälper ett bi hitta hem Gör din egen drake Nummer Vecka 8 0 butiken... Men oj! Hej lilla vän,

Läs mer

Fräcka ramar och söta små askar!

Fräcka ramar och söta små askar! SK-0062 Spara dina små saker i en liten ask! Kanske har du små saker som du vill förvara på ett speciellt ställe utan att de kommer bort? Den här gången får du göra egna fina askar som kan dekoreras och

Läs mer

Inspirationshäfte Vinter Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn

Inspirationshäfte Vinter Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn Inspirationshäfte Vinter Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn Snögubbe Flaska 1. Gör en stor boll av leran (storleken beroende på flaskhalsens storlek). 2. Ta av korken och tryck på bollen

Läs mer

Söta änglar med guldlockar

Söta änglar med guldlockar SK-0025 Söta änglar med guldlockar Den här gången innehåller ditt paket material till att göra fint julpynt. Du får två söta trädockor som du målar och dekorerar med vingar, guldlockar, glitterlim mm.

Läs mer

Mixa med frost och romantik!

Mixa med frost och romantik! SC-0036 ewww.creativeclub.s Färgkombinationer med många möjligheter! I det här paketet fokuserar vi kreativiteten på ceriseröda och turkos färgnyanser. Med mönstrade och enfärgade papper samt matchande

Läs mer

Färgglatt väggcollage

Färgglatt väggcollage SK-0081 Gör ett färgsprakande bildcollage till din vägg! Färgglatt väggcollage Av materialet i det här paketet gör du ett roligt, färgglatt bildcollage på din familj, dina kompisar, klasskamrater, husdjur

Läs mer

Uppgift 1 Mönstret Tid: 1 timme (kl )

Uppgift 1 Mönstret Tid: 1 timme (kl ) Uppgift 1 Mönstret Tid: 1 timme (kl. 9.15 10.15) I den här uppgiften ska du teckna eller måla ett mönster. Välj ett av de verktyg som du har tagit med dig till provet, till exempel en sax eller en penna.

Läs mer

Tutorial - Adventskalender Lastbil av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com>

Tutorial - Adventskalender Lastbil av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com> Tutorial - Adventskalender Lastbil av Bi för Skrotboken Du behöver Tjock kartong (baksidan till ett akvarellblock eller liknande) till bilens underrede ca 10,5 x 30 cm

Läs mer

Scrappa en fin Accordion-book!

Scrappa en fin Accordion-book! ewww.creativeclub.s SC-0038 Samla dina nära och kära i en lång rad! Här får du scrappa en fin dragspelsbok, fylld av ljuvliga minnen och händelser. Sidorna är gjorda av chipboard och har ett behändigt

Läs mer

Roliga runda paket. Det här behöver du:

Roliga runda paket. Det här behöver du: Flera f ina inslagningstips Roliga runda paket Det här behöver du: Scotch tejp för presentinslagning Ett papper, ca 50 x 50 cm Sidenband, ca 3 cm brett En flaska (t ex vin, olivolja eller ett blockljus)

Läs mer

Miens.org. Skapande närmast hjärtat. PDF generated January 01, 2015 by Kalin's PDF Creation Station WordPress plugin

Miens.org. Skapande närmast hjärtat. PDF generated January 01, 2015 by Kalin's PDF Creation Station WordPress plugin Skapande närmast hjärtat PDF generated January 01, 2015 by Kalin's PDF Creation Station WordPress plugin 1 / 19 Table Of Contents Ljuskort... 3 2 / 19 Ljuskort av Detta kort har plats för upp till sex

Läs mer

UNDERVISNINGSMATERIAL

UNDERVISNINGSMATERIAL UNDERVISNINGSMATERIAL ARBETSUPPGIFTER UNDERVISNINGSMATERIAL 3: UPPTÄCKTEN Berättelse del 1: Uppgift 1: Det sista vykortet Vackrare horisont Berättelse del 2: Uppgift 2: Uppgift 3: Upptäckten Snurra på

Läs mer

Blommor och fjärilar. Inspiration med härliga färger!

Blommor och fjärilar. Inspiration med härliga färger! SC-0019 ewww.creativeclub.s Inspiration med härliga färger! Här får du ett härligt paket fyllt med läckra papper som man blir glad av! Fina blommor i chipboard, tyg, papper och nät samt söta fjärilar får

Läs mer

INSPIRATIONSHÄFTE POMPOMPYSSEL 2015 POMPOMPYSSEL! Skapa med Coloronas tillbehör pompoms, piprensare och ögon COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN

INSPIRATIONSHÄFTE POMPOMPYSSEL 2015 POMPOMPYSSEL! Skapa med Coloronas tillbehör pompoms, piprensare och ögon COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN POMPOMPYSSEL! Skapa med Coloronas tillbehör pompoms, piprensare och ögon COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Nallen Tandpetare (bryt av de vassa ändarna) 1. Placera en limklick på en stor pompom, stick

Läs mer

INSPIRATIONSHÄFTE VINTER 2016

INSPIRATIONSHÄFTE VINTER 2016 INSPIRATIONSHÄFTE VINTER 2016 Kreativa idéer till julen och vinterns skapande! COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Steg 3-Limma löven Ängel-tavla Steg 4-Lacka Canvastavla Mix Blank Penslar Löv Steg

Läs mer

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 2. Del 2. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn.

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 2. Del 2. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 2 SKAPA MED TOARULLAR! Del 2. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Noshörning Äggkartong Mix blank Papper Modelling

Läs mer

INSPIRATIONSHÄFTE VINTER Kreativa idéer till julen och vinterns skapande! COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN.

INSPIRATIONSHÄFTE VINTER Kreativa idéer till julen och vinterns skapande! COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN. Kreativa idéer till julen och vinterns skapande! www.colorona.se COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Steg 1-Forma figur Snöglob Steg 3-Häll i sand&vatten Glasburk med lock Silky Clay Ugn Ugnsduk Quartz

Läs mer

Happy Valentine s day

Happy Valentine s day SC-0014 Happy Valentine s day Let love bloom! Snart är det Alla Hjärtans Dag! Passa på att skicka ett kort eller ge bort en liten gåva till dina nära och kära! Av materialet du fått kan du bland annat

Läs mer

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ;

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ; 1 Bonad ca 21,5 x 21,5 cm Du behöver ; * Tyg till bakgrund 16,25 x 16,25 * Tyg till baksidan 24 x 24 cm * Tyg till kantning 6,25 x tyg bredd (110 cm) * Vliesofix 10 cm * Diverse bitar tyg i olika färger

Läs mer

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ;

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ; 1 Bonad ca 21,5 x 21,5 cm Du behöver ; * Tyg till bakgrund 16,25 x 16,25 * Tyg till baksida 24 x 24 cm * Tyg till kantning 6,25 x tyg bredd (110 cm) * Vliesofix 10 cm * Diverse bitar tyg i olika färger

Läs mer

Arbetsbeskrivning. Godsaker med djup

Arbetsbeskrivning. Godsaker med djup Arbetsbeskrivning 1. Börja med att skissa på idéer i din skissbok. Testa både färg och form och bestäm vilka färger du skall välja. Välj en bakgrundsfärg som inte finns på motivet. Bestäm också om du skall

Läs mer

Påskpyssel. Roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av

Påskpyssel. Roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av Påskpyssel Roliga tips för dig och ditt kreativa barn Colorona är en del av Påskpinne 1. Blanda valfria kulörer med Mix Blank 2. Tryck ut färg på en skärbräda och rulla pinnen i färgen. 3. Låt torka 4.

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2 PROVLAPPAR NYCKELSMYCKE ÅR 3. Start & Slut ATT SCRAPPA, SY OCH BRODERA ATT GÖRA EN VIKARIE-PÄRM

INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2 PROVLAPPAR NYCKELSMYCKE ÅR 3. Start & Slut ATT SCRAPPA, SY OCH BRODERA ATT GÖRA EN VIKARIE-PÄRM 08 00 INNEHÅLLSFÖRTECKNING TIPS INFÖR SÖMNAD UR PÄRMEN 1 VID VIKARIAT TIPS & BLANKETTER FÖR EN SEPARAT VIKARIEPÄRM ATT GÖRA EN VIKARIE-PÄRM VÄLKOMMEN (1-5 REGISTER) INFORMATION INOM SKOLAN UPPGIFTER /

Läs mer

Färglära. Såhär är arbetet med färglära upplagt:

Färglära. Såhär är arbetet med färglära upplagt: Färglära Först gjorde jag ett häfte av de sex första sidorna inklusive framsidan. Jag skrev ut framsidan på ett färgat papper. Om du har färgskrivare behövs inte det. Sedan fick varje elev ett häfte. Vid

Läs mer

Idéer för julpyssel med material från naturen

Idéer för julpyssel med material från naturen Idéer för julpyssel med material från naturen Kransar och annat att hänga på dörren Tidningspapper och ståltråd till stommen. Blomstertråd (=riktigt tunn ståltråd) att binda fast riset med. Granris och/eller

Läs mer

Tutorial - Ryggsäckskort av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com>

Tutorial - Ryggsäckskort av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com> Tutorial - Ryggsäckskort av Bi för Skrotboken Så här ser det färdiga ryggsäckskortet ut. Detta behöver du 1 cardstock eller mönsterpapper 12 x 12 1 cardstock eller mönsterpapper

Läs mer

Kavel Något att kavla på, t.ex. en bakplåt Kartong och tejp eller plastburk/bytta till gjutram Gips Ram eller snöre/ståltråd till upphängning

Kavel Något att kavla på, t.ex. en bakplåt Kartong och tejp eller plastburk/bytta till gjutram Gips Ram eller snöre/ståltråd till upphängning Du behöver: Saltdeg Kavel Något att kavla på, t.ex. en bakplåt Kartong och tejp eller plastburk/bytta till gjutram Gips Ram eller snöre/ståltråd till upphängning Recept på saltdeg 1 Kavla ut degen ca 2

Läs mer

Undersök MÅNENS FASER Bygg en månlåda

Undersök MÅNENS FASER Bygg en månlåda Undersök MÅNENS FASER Bygg en månlåda Varför kan vi se månen? Hur uppstår månens faser? Med hjälp av en månlåda kan ni enkelt undersöka varför vi kan se månen samt faserna nymåne, halvmåne och fullmåne.

Läs mer

Tejpa fast nålen över hålet på undersidan av locket. Ställ fram muggen, lägg ett sugrör bredvid Sätt på locket.

Tejpa fast nålen över hålet på undersidan av locket. Ställ fram muggen, lägg ett sugrör bredvid Sätt på locket. Klipp hål i botten på muggen. Tejpa fast nålen över hålet på undersidan av locket. Lägg vattenballongen i muggen. Ställ fram muggen, lägg ett sugrör bredvid Sätt på locket. NÄR OFFRET TRYCKER NER SUGRÖRET

Läs mer

Hantverk i skogsbrynet

Hantverk i skogsbrynet Växtfärg Papper, växter. Stormkök, konservburk att koka i ( så slipper ni färgad kastrull ). Gör så här: Plocka växter och växtdelar, blommor, blad eller bär. Samla dom färgvis. Ta ca 2 dl växter till

Läs mer

Ett band från början till slut

Ett band från början till slut Ett band från början till slut Det här är berättelsen om ett nybörjarband, från att det sätts upp tills det är färdigvävt. Brickvävning går ut på att mäta upp ett antal lika långa trådar, trä dem i hålen

Läs mer

Tips på för- och efterarbete till Temat Robinson möter H 2 O

Tips på för- och efterarbete till Temat Robinson möter H 2 O Tips på för- och efterarbete till Temat Robinson möter H 2 O UPPTECH Västra Holmgatan 34 A, 553 23 Jönköping Tfn 036-106077, upptech@jonkoping.se, www.upptech.se FAST VATTEN - IS På jakt efter vatten i

Läs mer

INSPIRATIONSHÄFTE RIDSKOLA

INSPIRATIONSHÄFTE RIDSKOLA Färgglada tips till en lärorik miljö på ridskola COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Magnet sheet Whiteboard-anatomi Steg 1-Klipp ut text Bild Magnetsheet Allroundlim Penslar Sax Whiteboard Magnettavla

Läs mer

Tutorial Av Marika ioma Lantz för HannasPysselstuga.se

Tutorial Av Marika ioma Lantz för HannasPysselstuga.se Fjärilalbum med tags Tutorial Av Marika ioma Lantz för HannasPysselstuga.se Materialet som jag använt: (Hittar du inte materialet i webshopen så kontakta Hanna så kan hon ordna det) Kartong eller annat

Läs mer

Inspiration med vårens färger!

Inspiration med vårens färger! SC-0029 ewww.creativeclub.s Vårkänsla! Snön har smält och vårsolen tittar fram - det är dags att släppa in ett fint vårtema i ditt scrapalbum! Med härliga färger som får oss att tänka på himmel, gräs,

Läs mer

MATILDA S JULKALENDER

MATILDA S JULKALENDER MATILDA S JULKALENDER Jag fullkomligt älskar julen och november för mig innebär att jag äntligen får börja planera årets härligaste tid! För mig handlar julen om värme, kärlek och uppskattning. Den handlar

Läs mer

kvarnbackens BÄR - FÖRPACKNINGSIDÉ 1 Sebastian, Erik och Nicklas (ej i bild)

kvarnbackens BÄR - FÖRPACKNINGSIDÉ 1 Sebastian, Erik och Nicklas (ej i bild) kvarnbackens BÄR - FÖRPACKNINGSIDÉ 1 Sebastian, Erik och Nicklas (ej i bild) papprör med stans och lock En elegant lösning som är hållbar och unik. Stansade/utsågade hål som visar produkt och ett papper

Läs mer

Magiska Manteln en resa genom islamisk konst

Magiska Manteln en resa genom islamisk konst Magiska Manteln en resa genom islamisk konst Kompletterande pedagogisk handledning Pappersmodeller Papper är ett material som ger möjlighet att tillverka allt från enkla modeller till stora invecklade

Läs mer

Att be med barn Maria Furusand & Ann Lundgren

Att be med barn Maria Furusand & Ann Lundgren Att be med barn Maria Furusand & Ann Lundgren Barn kan be! Men de måste ibland få veta att deras böner är lika viktiga som vuxna krusidullböner. När vi ber med barn, brukar vi sätta upp enkla böneregler.

Läs mer

Vika egna pappersformer

Vika egna pappersformer Vika egna pappersformer Förmåga att använda matematik för att undersöka, reflektera över och pröva olika lösningar av egna och andras problemställningar - Matematik, Äldre Syfte Varför? Anledningen till

Läs mer

Tutorial - Värmeljuskort för valfritt antal värmeljus av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com>

Tutorial - Värmeljuskort för valfritt antal värmeljus av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com> Tutorial - Värmeljuskort för valfritt antal värmeljus av Bi för Skrotboken Du behöver Cardstock och/eller mönsterpapper Plast Skärmaskin med bigare eller motsvarande Dubbelhäftande

Läs mer

Cellofanlek inspiration för presentförpackningar

Cellofanlek inspiration för presentförpackningar Cellofanlek inspiration för presentförpackningar Jag fick frågan av en kund om jag kunde hitta på någon roligare ersättning för Cellofanpåsen vid sampackning av några olika produkter för presentändamål

Läs mer

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 1. Del 1. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn.

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 1. Del 1. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 1 SKAPA MED TOARULLAR! Del 1. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Färgglad fisk Toarulle Plast/papptallrik Häftapparat

Läs mer

Julhjärtan - Blomma. Sissel Blom. Lycka till :-) Färg 1. Färg 2. Detta hjärta är enkelt att göra, du behöver bara fösta ihop delarna, inte fläta/väva.

Julhjärtan - Blomma. Sissel Blom. Lycka till :-) Färg 1. Färg 2. Detta hjärta är enkelt att göra, du behöver bara fösta ihop delarna, inte fläta/väva. Julhjärtan - Blomma Detta hjärta är enkelt att göra, du behöver bara fösta ihop delarna, inte fläta/väva. Klipp ut varje hjärta i två olika färger. Mönstret ska vara mot en vikt kant där linjen är streckad.

Läs mer

Innehåll. Blommor gör vardagen vackrare, 7. Äntligen vår, 11. Lekfullt med påskägg och fjädrar, 21. Fånga sommarens stunder, 30

Innehåll. Blommor gör vardagen vackrare, 7. Äntligen vår, 11. Lekfullt med påskägg och fjädrar, 21. Fånga sommarens stunder, 30 5 Innehåll Innehåll Blommor gör vardagen vackrare, 7 Äntligen vår, 11 Lekfullt med påskägg och fjädrar, 21 Fånga sommarens stunder, 30 Skördetidens skatter, 44 Härliga höstlöv, 57 Grön jul med mossa! 73

Läs mer

Henrik Österman. Kriminalgåtan. Uttag: 5000

Henrik Österman. Kriminalgåtan. Uttag: 5000 1 Kriminalgåtan Uttag: 5000 Henrik Österman Polisen söker en allvarlig brottsling. En förfalskare. Någon har lurat till sig tusentals euro på banken genom att skriva falska namnteckningar. Man vet att

Läs mer

2. Ta ett bett av äpplet. 4. Fortsätt på samma sätt. X2 5. Avsluta med att du. 1. Rita av ett äpple. 3. Rita av den nya formen. Äpplet och bananen

2. Ta ett bett av äpplet. 4. Fortsätt på samma sätt. X2 5. Avsluta med att du. 1. Rita av ett äpple. 3. Rita av den nya formen. Äpplet och bananen Det här behöver du: ett äpple en banan eller annan frukt papper färgpennor eller kritor Äpplet och bananen Snabb skissövning! Hur förenklar du ett föremål och gör om det till ett mönster? Bli inspirerad

Läs mer

ARKITEKTPROVET 2015 PROVDAGARNA

ARKITEKTPROVET 2015 PROVDAGARNA dag 1 träd, gräs och stenar uppgift 1 (tre deluppgifter) a) karaktär Teckna av lövet du har plockat till dig i provlokalen. Du kan välja att teckna av hela lövet eller endast en del av det. Gör en medveten

Läs mer

Wow, hösten är här. Så mycket att lära sig, höstlov och Halloween. Spännande! Mica lär sig om återvinning. Busiga Pyssel med NR 5, 2017

Wow, hösten är här. Så mycket att lära sig, höstlov och Halloween. Spännande! Mica lär sig om återvinning. Busiga Pyssel med NR 5, 2017 NR 5, 2017 Wow, hösten är här. Så mycket att lära sig, höstlov och Halloween. Spännande! Nummer 5 Vecka 38 46 2017 Mica lär sig om återvinning Busiga Halloweentrix Pyssel med pussel I butiken... Vad enkelt

Läs mer

Luften trycker på allt omkring sig. När man blåser upp en ballong blir det högre lufttryck inne i ballongen än utanför.

Luften trycker på allt omkring sig. När man blåser upp en ballong blir det högre lufttryck inne i ballongen än utanför. Luft 1 Luft...2 Lufttryck...2 Lufttryck och väder...2 Minska lufttrycket...3 Luftmotstånd...3 Varm luft...3 Snurrande spiral...3 Varm luft och kall luft...4 Luft Luft väger Gör en balansvåg av en blompinne

Läs mer

FORMTAGNING METODBESKRIVNING

FORMTAGNING METODBESKRIVNING Bygg upp din skultur så den står stadigt och håller för leran som väger tungt, den skall också vara fastspikad ordentligt i en stabil och någorlunda tung bräda. Bra om man kan vända på figuren, så den

Läs mer

Palmeblads Grafiska är återförsäljare för exklusiva bröllopskonceptet Bjud-in.

Palmeblads Grafiska är återförsäljare för exklusiva bröllopskonceptet Bjud-in. Palmeblads Grafiska är återförsäljare för exklusiva bröllopskonceptet Bjud-in. Prislista 2015 Champagne guld: Kollektionen champagne guld går i toner av guld. Gästerna får först ett save-the-day-kort som

Läs mer

Jag syr på fickorna och kantar öppningen. Fickorna kan man sy på med cover eller vanlig maskin. Använder man vanlig maskin och syr från rätan så kan

Jag syr på fickorna och kantar öppningen. Fickorna kan man sy på med cover eller vanlig maskin. Använder man vanlig maskin och syr från rätan så kan Tutorial Cozy dress Skriv ut mönstret i verklig storlek. Därefter klipper du längs klippkanterna så att de ska ligga kant i kant med varandra när man tejpar ihop mönstret. Strecken ska alltså mötas. Mönstret

Läs mer

13796501 Tomte håller lykta, 40cm. 13796701 Tomte håller lykta, 49cm. 14221401 Tomte 40cm med lykta frp. 2. 14489901 Tomte 49.

13796501 Tomte håller lykta, 40cm. 13796701 Tomte håller lykta, 49cm. 14221401 Tomte 40cm med lykta frp. 2. 14489901 Tomte 49. 14489901 Tomte 49.5cm, 2 olika 14221401 Tomte 40cm med lykta frp. 2 13794701 Tomte 40cm med lykta frp. 2 13796701 Tomte håller lykta, 49cm 13796501 Tomte håller lykta, 40cm 14221301 Tomtemor 49cm med lykta

Läs mer

UNDERVISNINGSMATERIAL

UNDERVISNINGSMATERIAL UNDERVISNINGSMATERIAL LÄRARDOKUMENT UNDERVISNINGSMATERIAL 3: JABALI TILLVERKAR LEKSAKER ÄVENTYRSPAKET UPPFINNARNA I AFRIKA Copyright De Uitvinders Utgåva 2012 Version 2.0 EN BERÄTTELSE UPPFINNARNA IN AFRIKA

Läs mer

3M All rights reserved. 3M Deutschland GmbH Carl-Schurz-Straße Neuss

3M All rights reserved. 3M Deutschland GmbH Carl-Schurz-Straße Neuss 3M 2008. All rights reserved. 3M Deutschland GmbH Carl-Schurz-Straße 1 41453 Neuss www.scotchbecreative.de www.scotchprodukte.de Fascineras av skapandet genom kreativt handarbete, gläds åt skönheten och

Läs mer

LINNE MED SNEDREMSA I HALS- OCH ÄRMHÅL

LINNE MED SNEDREMSA I HALS- OCH ÄRMHÅL Du behöver: urklippta delar till ett linne + extra tyg till snedremsor (ca 50 x 50 cm), symaskin och matchande tråd, sax, knappnålar, synål, måttband, strykjärn och strykbräda. Köpta snedremsor använder

Läs mer

Kapitel 8: Hantverk. fn:s barnkonvention, artikel 31 Vila och fritid 8:1

Kapitel 8: Hantverk. fn:s barnkonvention, artikel 31 Vila och fritid 8:1 Kapitel 8: Hantverk fn:s barnkonvention, artikel 31 Vila och fritid 8:1 8: Hantverk fn:s barnkonvention, artikel 31 Vila och fritid nami, 4 år berättar: Varje morgon går jag till förskolan tillsammans

Läs mer

ARKITEKTPROVET 2013 DAG 1. 1: LINJE & VECK [ENKELHET, UNDERSÖKNING] [1H] 9.15-10.15

ARKITEKTPROVET 2013 DAG 1. 1: LINJE & VECK [ENKELHET, UNDERSÖKNING] [1H] 9.15-10.15 ARKITEKTPROVET 2013 DAG 1. 1: LINJE & VECK [ENKELHET, UNDERSÖKNING] [1H] 9.15-10.15 Översikt: Den första uppgiften är en undersökning av linje, kant och yta. I den skall du försöka skapa något intressant

Läs mer

Snabbt om. Daniel Tavast. tavast@kth.se

Snabbt om. Daniel Tavast. tavast@kth.se Snabbt om Daniel Tavast tavast@kth.se Massa fibrer blir ett papper 2013-08-14 Daniel Tavast 2 Fibrer växer på träd 2013-08-14 Daniel Tavast 3 Trä, en biokomposit Trä består av Cellulosa Hemicellulosa Lignin

Läs mer

HANDLEDNING TILL FILMEN AV AGNETA DANIELSSON

HANDLEDNING TILL FILMEN AV AGNETA DANIELSSON HANDLEDNING TILL FILMEN AV AGNETA DANIELSSON FÖRSLAG PÅ FRÅGOR OCH AKTIVITETER VAR ÄR MIN KOMPIS? Att Prick blev rädd när Fläck var borta är fullt förståeligt. Att tappa bort sin vän kan skrämma både liten

Läs mer

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål Förpackningsguide Innehåll Rekommendationer 1 Ömtåliga föremål 2 Flytande innehåll 3 Hårda och oregelbundna föremål 4 Långsmala föremål 5 Platta och sköra föremål 6 Stora och lätta föremål 7 Vassa och

Läs mer

Kalastips. disneyjunior.se. DisneyJunior.co.uk. Disney

Kalastips. disneyjunior.se. DisneyJunior.co.uk. Disney Kalastips DisneyJunior.co.uk Be dina vänner att klä ut sig till pirater för kalaset! Sedan kan du dela ut priser till bästa piratförklädnad! Rulla ihop inbjudningen du skrivit ut från den här sidan och

Läs mer

-skaparguide fylld med inspiration. www.slojd-detaljer.se

-skaparguide fylld med inspiration. www.slojd-detaljer.se Scrapbooking -skaparguide fylld med inspiration Vad är Scrapbooking? Scrapbooking handlar om att bevara minnen och foton och göra något vackert av dem. Att få hålla på med allt från fotografering och bildbehandling

Läs mer

Tips & tricks! För smarta katter Ge din smarta katt vad den behöver

Tips & tricks! För smarta katter Ge din smarta katt vad den behöver Tips & tricks! För smarta katter Ge din smarta katt vad den behöver Hej kompis! Kul att träffa dig och din smarta katt. Smarta katter är lite som vi människor. De behöver god mat, kärlek och roliga saker

Läs mer

Har du ett litet utrymme? Tänk stort.

Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Stora drömmar behöver inte begränsas av små utrymmen! Med rätt förvaringslösningar skapar du en mysig och inspirerande miljö även när utrymmet är begränsat. Elfa

Läs mer

BYGG DITT EGET FLASKSKEPP SANDKILEN

BYGG DITT EGET FLASKSKEPP SANDKILEN BYGG DITT EGET FLASKSKEPP SANDKILEN En byggsats från Flaskskepparna www.flaskskepparna.se Flaskskepp Sjömän brukade för i tiden bygga flaskskepp som hobbyarbete under de långa seglatserna eller då båten

Läs mer

91173 SOFT COTTON LOVIKKA, MINI ULL

91173 SOFT COTTON LOVIKKA, MINI ULL 91173 SOFT COTTON LOVIKKA, MINI ULL E A D C B Version 1 91173 I VÄNTAN PÅ JULEN GARNKVALITÉ (A-C) Soft Cotton (100% Bomull. Nystan ca 50 g = 80 m) GARNALTERNATIV (A-C) Super Soft Cotton GARNKVALITE (D)

Läs mer

TRÄDTANTEN HUVUD OCH KROPP

TRÄDTANTEN HUVUD OCH KROPP TRÄDTANTEN Figuren på bilderna är ca 14 cm hög. Den är virkad med ett bomullsgarn lämpligt för virknål 3 3,5 mm. Glasögonen är virkade i något tunnare garn. Till figuren behövs också: stoppning eventuellt

Läs mer

Att tapetsera själv. 1 Där du känner dig hemma

Att tapetsera själv. 1 Där du känner dig hemma Att tapetsera själv Här har vi samlat råd, tips och enkla uppsättningsanvisningar. Läs igenom och kom fram till det du behöver veta så är du snart igång med ditt nya rum! OBS! Kom ihåg att arbetet måste

Läs mer

Prova att slå in klapparna lite annorlunda. Spana och lär dig mer om fåglar. Gör vackra is-lyktor NR 6, 2017

Prova att slå in klapparna lite annorlunda. Spana och lär dig mer om fåglar. Gör vackra is-lyktor NR 6, 2017 NR 6, 2017 Äntligen ett nytt spännande nummer med vintertips och roliga pyssel. Verkligen Mica! Det här ska bli hur kul som helst. Jag älskar vintern och julen. Nummer 6 Vecka 47 52 2017 Spana och lär

Läs mer

norament trappbeläggning - Installations rekommendation

norament trappbeläggning - Installations rekommendation norament trappbeläggning - Installations rekommendation Norament trappbeläggning är en färdig profil där plansteg, sättsteg och trappnos sitter ihop i ett stycke. Den används uteslutande för inomhusinstallationer,

Läs mer

Vi har haft väldigt roligt med våra pappersformer, och sedan ställde vi fram dem i ateljén för att alla skulle kunna använda dem i skapande.

Vi har haft väldigt roligt med våra pappersformer, och sedan ställde vi fram dem i ateljén för att alla skulle kunna använda dem i skapande. Vika egna former Utvecklar sin förmåga att använda matematik för att undersöka, reflektera över och pröva olika lösningar av egna och andras problemsställningar - Matematik förskola, Förskola Syfte varför?

Läs mer

Gammeldags julgransstrutar

Gammeldags julgransstrutar Gammeldags julgransstrutar Garn: Scheepjes maxi sweet treat. I garnpaketet finns det material för att göra 3 olika färgkombinationer; 1grön (412) med vit (105) kant, 1gråblå (393) med guld (179) kant,

Läs mer

WORKSHOP PRESENT- FÖRPACK -NINGAR

WORKSHOP PRESENT- FÖRPACK -NINGAR WORKSHOP PRESENT- FÖRPACK -NINGAR 02 Förvandla ett vanligt papper till ett gratulationskort i 3D! Ladda ner en av våra mallar och gör ett personligt gratulationskort på nolltid som du kan använda för att

Läs mer

Instruktioner hur man gör RSC:s nya hatt, den s.k. cykelsadeln

Instruktioner hur man gör RSC:s nya hatt, den s.k. cykelsadeln Instruktioner hur man gör RSC:s nya hatt, den s.k. cykelsadeln Om du fått en gammal blå cykelsadel, börja med den. Ta isär den en smula för att se hur den är gjord. Sprätta loss plymen i tyll och se om

Läs mer

UNDERVISNINGSMATERIAL

UNDERVISNINGSMATERIAL UNDERVISNINGSMATERIAL ARBETSUPPGIFTER UNDERVISNINGSMATERIAL 1: SUNNY Uppgift 1: Skapa ett energinät Uppgift 2: Rita elbilen Sunny Uppgift 3: Soltornet ÄVENTYRSPAKET UPPFINNARNA OCH SOLHJULET Copyright

Läs mer

Krafter. Jordens dragningskraft, tyngdkraften. Fallrörelse

Krafter. Jordens dragningskraft, tyngdkraften. Fallrörelse Krafter 1 Krafter...2 Jordens dragningskraft, tyngdkraften...2 Fallrörelse...2 Repetera lutande plan...3 Friktion...4 Tröghet...5 Tröghet och massa...6 Tyngdpunkt...6 Ta reda på tyngdpunkten för en oregelbunden

Läs mer

Påskpyssel! sid 1 av5. Till en påskhare behöver du: En sax Lim En toarulle Lite bomull Färgade papper Vitt papper En penna, svart/blyerts

Påskpyssel! sid 1 av5. Till en påskhare behöver du: En sax Lim En toarulle Lite bomull Färgade papper Vitt papper En penna, svart/blyerts sid 1 av5 Påskpyssel! Till en påskhare behöver du: En sax Lite bomull Färgade papper Vitt papper, svart/blyerts sid 2 av5 Gör så här: 1 2 3 Börja med att mäta upp och klippa ut en bit färgat papper (jag

Läs mer

15-11 MINI ULL ALT. MINI AKRYL

15-11 MINI ULL ALT. MINI AKRYL 15-11 MINI ULL ALT. MINI AKRYL C D E D E B A Version 9 15-11 VÄNSKAPSBAND PÅ KUMIHIMOPLATTA OCH PÅTDOCKA GARNKVALITÉ Miniull (100% Ull. Nystan ca 10 g = 36 m) GARNALTERNATIV Miniakryl, Miniakryl Print,

Läs mer

Tutorial - Resist med stearin och vattenfärg av maxell för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com>

Tutorial - Resist med stearin och vattenfärg av maxell för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com> Tutorial - Resist med stearin och vattenfärg av maxell för Skrotboken Stearin har ibland använts inom konsten för att skapa effekter tillsammans med färg. På senare år

Läs mer

Bäckslända Vuxen st. 1-3

Bäckslända Vuxen st. 1-3 Bäckslända Vuxen st. 1-3 Titta på filmerna innan du väljer en beskrivning av något specifikt mönster. De visar hur du använder Kroppsbindarnål, Vingbrännare och Vingmaterial, samt hur man binder in Vingar/Ving-anlag

Läs mer

KALAS. inspi ation och annat skoj. Nu strösslar vi världen med tårta och tatueringar!

KALAS. inspi ation och annat skoj. Nu strösslar vi världen med tårta och tatueringar! KALAS inspi ation och annat skoj NYHETSBREV MED INSPIRATION OCH ROLIGA TIPS FRÅN OSS PÅ EJVOR JANUARI 2016 NR 4 Nu strösslar vi världen med tårta och tatueringar! Lekfulla kalas, färgglada mönster och

Läs mer

INSTRUKTIONER LITT OMS

INSTRUKTIONER LITT OMS Instruktion Oms v. 1.0 Sida 1 av 8 INSTRUKTIONER LITT OMS HJÄLPMEDEL SOM KAN BEHÖVAS Byggsatsen går bra att löda eller limma. Vid lödning rekommenderas lödpasta alt. lödtenn/lödvatten. Lämpligt lim är

Läs mer

Att ta belägg / pressa växter

Att ta belägg / pressa växter Att ta belägg / pressa växter Lätt att göra rätt, svårare att göra p erfekt Torbjörn Tyler, museiintendent Varför? För att visa för eftervärden vilken växt/art du studerat För att eftervärden skall kunna

Läs mer

Dagslända Kläckande st. 1-3

Dagslända Kläckande st. 1-3 Dagslända Kläckande st. 1-3 Titta på filmerna innan du väljer en beskrivning av något specifikt mönster. De visar hur du använder Kroppsbindarnål, Vingbrännare och Vingmaterial, samt hur man binder in

Läs mer

Några labbar om hur vatten och papper interagerar

Några labbar om hur vatten och papper interagerar Några labbar om hur vatten och papper interagerar Absorption av en vattendroppe Absorptionsmängd Absorptionshastighet Pappersstyrka Papperstillverkning Introduktion Många av de saker vi omger oss med är

Läs mer

Daniel deckare i snön Karsten S. Mogensen

Daniel deckare i snön Karsten S. Mogensen SIDAN 1 Boken handlar om: Daniel Deckare är på semester, när en tjuv plötsligt rånar hotellet. Tjuven rymmer, på skidor. Daniel tar upp jakten efter honom. Under jakten tappar han bland annat en skida,

Läs mer

Hjälps åt att skriva några rader om senaste scoutmötet i avdelningens loggbok.

Hjälps åt att skriva några rader om senaste scoutmötet i avdelningens loggbok. SCOUTMÖTET JAG SJÄLV, INUTI OCH UTANPÅ Det är bra om du som ledare läser igenom detta innan mötet äger rum. Under dagens möte får scouterna fundera kring sådant som finns inuti oss och påverkar vårt beteende,

Läs mer

Det här behöver du när du sätta upp persienner:

Det här behöver du när du sätta upp persienner: MÅTTAGNING För att Du skall bli nöjd med dina solskyddsprodukter, är det givetvis viktigt att måttagningen blir rätt gjord. Måtten skall alltid anges i millimeter, eftersom precision vid montering av alla

Läs mer

HJÄLTERUMMET Ett rum där allt är möjligt.

HJÄLTERUMMET Ett rum där allt är möjligt. Bygg en löpsimulator HJÄLTERUMMET Ett rum där allt är möjligt. presenterar. Löptrumma. Fondvägg. Doftaggregat. Stomme. Stomme Stomdel (plywood, 8 mm) Förbered materialet Förbered delarna till stommen efter

Läs mer

ATT BRODERA PÅ FÄRDIGA PLAGG. Korsstygn

ATT BRODERA PÅ FÄRDIGA PLAGG. Korsstygn 8 ATT BRODERA PÅ FÄRDIGA PLAGG Korsstygn När man broderar korsstygn på ett färdigt plagg använder man stramalj, en väv, vilken man tråcklar fast ovanpå plagget och syr igenom. Det är lätt eftersom du syr

Läs mer

FÖRBERED MARKUS- MÄSSAN

FÖRBERED MARKUS- MÄSSAN FÖRBERED MARKUS- MÄSSAN 1 Innehåll Handdockan Markus Markusdockan Fiskar Skyltar Bibelord Jesus och barnen Den blinde Bartimaios och Kvinnan med blödningar 3 8 10 11 16 20 21 2 Handdockan Markus En enkel

Läs mer