på lekplatser, skolgårdar eller trafikmiljöer

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "på lekplatser, skolgårdar eller trafikmiljöer"

Transkript

1

2

3 Royal Grass på lekplatser, skolgårdar eller trafikmiljöer Royal Grass är en internationellt etablerad och ledande aktör inom konstgräs. Med stort fokus på att leverera högsta kvalitet och optimala lösningar för landskapsplanering, har man idag väldsledande produkter som skapar bra känsla, estetsikt snygga och tilltalande underlag samt sparar tid och energi vid anläggning och underhåll. Med Royal Grass konstgräs får du en fin gräsmatta under lång tid. Fördelar med Royal Grass konstgräs En vacker och grön gräsmatta hela tiden utan krav på vatten och med minimalt underhåll. En gräsmatta som tål intensiv användning utan att utveckla kala eller bruna fläckar. En gräsmatta som inte kräver klippning, ogräsbekämpning, återsådd etc. Optimalt att anlägga där normalt gräset inte växer såsom skuggiga partier, lekplatser, skolgårdar, parker trafikmiljöer, trädgårdar etc. Royal Grass ger en mjuk och skön känsla, har en garanterad lång livslängd, samt 8 - års garanti på UV - stabilitet och missfärgning.

4 Innovation Konstgräs har fått stor uppmärksamhet under de senaste åren, detta delvis beroende på användningen av konstgräs på fotbollsplaner. De olika typerna av konstgräs designade för sport och för bostäder eller trädgårdar är ibland felaktigt förväxlad då dessa produkter skiljer sig avsevärt åt. Produkter från Royal Grass är särskilt utformade för lekplatser, skolgårdar, parker, trafikmiljöer eller trädgårdar. Vi rekommenderar därför Dig som funderar på konstgräs, att bekanta dig med de olika konstgräs som finns, så att du får det konstgräs som passar dina behov och förutsättningar på allra bästa sätt. Vår hemsida kan ge dig mer information om olika konstgräs från Royal Grass. För personlig produktrådgivning, tveka inte att kontakta våra säljare som gärna svarar på dina frågor, se kontaktpersoner på

5

6

7 Royal Grass...säkert konstgräs Fiberna som används vid tillverkning av Royal Grass produkter kommer från TenCate. Dessa har undersökts efter hårt satta krav enligt DIN Testprogram där alla tillämpade polymerkompositioner och färger finns representerade har använts. Detta innebär att inget bly, kadmium, krom, koppar, kvicksilver, zink eller tenn över de strikta minimigränserna mäts för urlakning ut i grundvattnet. Vidare har en kvalitativ analys kring hälsorisk genomförts 2005 av den holländska organisationen TNO (organisation för tillämpad vetenskaplig forskning), detta för att fastställa eventuella risker i samband med användning av produkter från Royal Grass. Följande exponeringssituationer ingick: Inandning av ämnen som frigörs vid höga utomhustemperaturer (max 50 grader C ). Inandning av ämnen som frigörs i en brand. Ögonkontakt med fiber. Dricksvatten som innehåller urlakade material från Royal Grass fiber och backing. Kontakta mellan skadad hud och fiber. Sväljer/suger på Royal Grass fiber. Slutsatserna bygger på den kvalitativa riskbedömningen av Royal Grass produkter som bekräftar att de är säkra att använda i alla rekommenderade former.

8

9 Royal Grass...den unika gräsprofilen Sedan etableringen 2003 har Royal Grass blivit ett ledande varumärke inom innovativ konstgräsutveckling, med produkter i 40 länder världen över. Tusentals trädgårdsägare njuter av produkter från Royal Grass. Den naturliga V-formen Vid utveckling av konstgräsfiber hämtar Royal Grass inspiration från naturen. Likt naturligt gräs, har fibern en V-formad struktur, en kärna/ryggrad som gör att strået kan stå upprätt. Resultatet blir därmed ett konstgräs med ett mycket naturligt utseende. Den V-formade fibern är patenterat av Royal Grass och finns i alla produkter i sortimentet. V-formen gör konstgräset bådet estetiskt tilltalande samtidigt som det får ett naturligt utseende.

10 V-formade fiber med MiNT -teknik Då vi kontinuerligt arbetar med att förbättra våra gräs- och forskningsmöjligheter för bättre prestanda och mer naturliga utseenden, tittade vi ännu närmre på naturligt gräs än någon tidigare gjort. Här upptäckte vi de mikroskopiska nerver som finns på naturliga grässtrån, den sk mikronervtekniken (MiNT ). Denna teknik ger en fiber med både mycket stark motståndskraft och mindre ljusreflektion, samtidigt som det har ett naturligt utseende och en fantastisk mjukhet. Den V-formade fibern liknar ett naturligt grässtrå och får ett fint och naturtroget utseende. Tack vare mikronervtekniken får konstgräset en mjukhet och en färg med mindre reflektion som gör att konstgräset inte får ett plastigt utseende, vilket annars kan vara vanligt. Ryggraden och den perfekta vinkeln för V-formen resulterar i att grässtråna står upprätta och gör det under en längre tid, jämfört med andra konstgräsfiber. (micro nerve technology)

11 Utvecklat av TenCate Royal Grass tillverkas i Nederländerna med hjälp av konstgräsfiber från den ledande fibertillverkaren TenCate, allt enligt noggranna och strikt övervakad kvalitetsstandarder. Royal Grass är stolta att kunna erbjuda den enda konstgräsprodukt för trädgård och landscaping som stolkt kan visa upp en TenCate-etikett. Detta är vår garanti till dig om en produkt med mycket hög kvalitet. Garanti När du väljer Royal Grass, får du ett komplett paket. Detta gäller inte bara konstgräset utan även annat nödvändigt material som är speciellt utvecklat för Royal Grass och samordningen ut mot användarna/marknaden. Unisport som återförsäljare av Royal Grass har stor erfarenhet och kunskap kring anläggning av Royal Grass produkter. Produkterna är också till 100% återvinningsbara och innehåller inga ämnen som kan skada dig eller miljön. Royal Grass garanterar ett grönt och fint underlag under lång tid. Tack vare vår historia och erfarenhet, ger vi en garanti på 8-års UVstabilitet och missfärgning.

12 Royal Grass...beslutet är ditt Broschyren innehåller bilder av miljöer som anlagts med olika produkter från Royal Grass. Vilken produkt som passar bäst för dig beror på dina personliga preferenser avseende användning och utseende. Genom att röra vid dessa produkter kommer du att känna både känslan och mjukheten i produkterna från Royal Grass. Den bästa upplevelsen får man dock genom att gå barfota på gräset. Oavsett vilket system som är mest lämpligt för dina behov, med eller utan sandfyllning, beror helt och hållet på var ditt konstgräs ska installeras samt hur mycket konstgräset beräknas nyttjas. För att få råd kring vilken produkt du ska välja, kontakta Unisport för rådgivning.

13 Royal Grass Exclusive Konstgräs utan rotzon (små krylliga fiber som ger stöttning åt de långa fiberna) Konstgräs utan rotzon fylls med ifyllnadsmaterial för ökad stabilitet och stöd under intensiv användning. Denna extra vikt håller även konstgräs stadigt på plats och förhindrar att veck uppkommer under användning. Ifyllnadsmaterialet ger också en stöttande funktion till fiberna så att det förblir upprätt. Victoria by Royal Grass Unisport och använder bara sand som ifyllnadsmaterial då sand är ett naturmaterial. Sanden är speciellt utvecklad för detta ändamål och förstärker det naturliga utseendet på ditt gräs med sin bruna och jordnära färg. Med Royal Grass får du en lättskött och användarvänlig yta.

14 Madeleine by Royal Grass Konstgräs med rotzon (små krylliga fiber som ger stöttning åt de långa fibrena) Ett långt grässtrå kräver stöttning vilket kan åstadkommas genom att man lägger ett lager sand i konstgräset eller genom att använda en krusigt/krulligt fiber integrerat i botten på det andra konstgräset, en s.k. rotzon. Dessa krulliga fiber, som vanligtvis har en ljusare färg, ger intryck av torrt gräs eller mossa. Dessa grästyper kan användas för alla (framförallt inomhus) produkter där sand inte är lämpligt. Royal Grass EcoSense Royal Grass Seda Som beskrivs ovan, skyddar sanden gräset och ger stabilitet. Konstgräs med krulligt, integrerat fiber, sk rotzon, kan också installeras med ett tunt lager sand om så önskas. Något som ytterligare ökar livslängden och stabiliteten hos produkten. Sanden som läggs i ett krusigt/krulligt fiber försvinner ner i gräset och kommer därmed inte att synas.

15

16 Royal Grass...obegränsade möjligheter Royal Grass...gräset som ger dig den perfekta gröna gräsmattan. Royal Grass...det perfekta underlaget till din egen unika stil.

17 Konstgräs med ett tilltalande utseendet och en känsla av gräs och med minimalt underhåll. Skapa din drömträdgård, en härlig takterrass, en ren och säker lekplats eller ett snyggt och trevligt balkonggolv. Låt dig inspireras av våra produkter från Royal Grass, med oändliga möjligheter! Royal Grass...gräset som ger ett mjukt och skönt underlag att leka på Royal Grass...för områden där vanligt gräs inte kan växa.

18

19 Royal Grass...installation av din Royal Grass produkt Produkter från Royal Grass kan i princip läggas var som helst. Dock finns några krav som måste uppfyllas för att säkerställa bästa möjliga resultat. Förberedelser och ett bra underarbete är avgörande för att själva konstgräsinstallationen ska bli bra under så lång tid som möjligt. Anlägga konstgräs Att lägga konstgräs kräver yrkesskicklighet, precis som läggning av sten och murverk. Viktiga punkter att beakta innan installation är: vilken typ av underlag ska konstgräset ska läggas på, väder och effekten av vädret på gräset. Unisport har en lång och gedigen kunskap kring anläggning av konstgräs i olika miljöer. Kontakta oss gärna för rådgivning och hjälp i ditt kommande konstgräsprojekt.

20 Underhåll Våra produkter tillverkade av Royal Grass kommer att ge dig många år av glädje och minimalt med underhåll. Här är några enkla tips kring underhåll av konstgräs för att gräset ska behålla sina fina egenskaper under lång tid. Håll gräset fritt från skräp och löv. Ta bort bladen med hjälp av en lövblåsare eller kratta. Ta bort allt ogräs omedelbart för att förhindra fröspridning. Använd rent vatten för att skölja bort eventuella spill från exempelvis vätskor som läsk eller smält glass. Borsta gräset regelbundet med en hård borste. Avföring/lukt från djur kan tas bort med en spade samt diskmedel och vatten. Undvik kontakt med hett material (eller närhet till glasstrukturer) för att förhindra krympning av gräsfiberna. Mer information om våra konstgräs samt underhåll av dessa finns på vår hemsida. Ta del av vår drift och skötselmanual som du hittar under Landscaping på För ytterligare information är Du välkommen att ringa ansvarig säljare inom konstgräs för landscaping.

21

22

23

24 Unisport har en lång erfarenhet kring projektering och installation av konstgräs för både landscaping, golf och fotboll. Med egna installationsteam eller tillsammans med noga utvalda partners, hjälper dig till skräddarsydda lösningar med fokus på kvalitet och utförande i rätt tid.

INNEHÅLL. ett slitstarkt gräs som kräver minimalt med underhåll KONSTGRÄS LANDSCAPING. Lekplatser Skolor / Förskolor Trafikplatser. Trädgård / Terrass

INNEHÅLL. ett slitstarkt gräs som kräver minimalt med underhåll KONSTGRÄS LANDSCAPING. Lekplatser Skolor / Förskolor Trafikplatser. Trädgård / Terrass Landscaping 04 ett slitstarkt gräs som kräver minimalt med underhåll KONSTGRÄS LANDSCAPING Lekplatser Skolor / Förskolor Trafikplatser 04 06 08 06 08 10 Trädgård / Terrass 10 Allmänna ytor / Parker 12

Läs mer

ett slitstarkt gräs som kräver minimalt med underhåll

ett slitstarkt gräs som kräver minimalt med underhåll Landscaping 02 ett slitstarkt gräs som kräver minimalt med underhåll 04 06 08 KONSTGRÄS LANDSCAPING 10 Lekplatser Skolor / Förskolor Trafikplatser Trädgård / Terrass Allmänna ytor / Parker Fallskydd 04

Läs mer

Det naturliga valet för dig som vill ha konstgräs. evergreen KONSTGRÄS

Det naturliga valet för dig som vill ha konstgräs. evergreen KONSTGRÄS Det naturliga valet för dig som vill ha konstgräs evergreen KONSTGRÄS Så nära naturligt gräs du kan komma Har du tröttnat på att klippa gräs, vattna, gödsla och ogräsbekämpa? Med konstgräs från Evergreen

Läs mer

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner Gym & Fitness 04 Tänk på att: - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner GYM&FITNESS Rätt golv - avgörande faktor Ljuddämpande golv Gummimattor 04 06 08

Läs mer

XtraGrass - Hybridgräs

XtraGrass - Hybridgräs XtraGrass - Hybridgräs 04 06 10 XtraGrass - hybridgräs Det bästa av två världar Varför XtraGrass? En optimal lösning För arenor Miljömässiga fördelar Underhåll Om Unisport 04 06 10 12 14 16 12 02 14 Varför

Läs mer

Unisport har gjort 400 installationer i Norden

Unisport har gjort 400 installationer i Norden Konstgräs - Fotboll 02 Unisport har gjort 400 installationer i Norden KONSTGRÄS FOTBOLL Konstgräs fotboll Egen produktion Miljö och hållbarhet Rådgivning och eftermarknad Tillbehör Ifyllnadsmaterial Övrigt

Läs mer

Konstgräs. Låt dig inspireras. Fler än 300 projekt. Mer än bara konstgräs. Lek för aktiv utveckling. Svenska Konstgräs Akademin lär ut och utvecklar

Konstgräs. Låt dig inspireras. Fler än 300 projekt. Mer än bara konstgräs. Lek för aktiv utveckling. Svenska Konstgräs Akademin lär ut och utvecklar Konstgräs Låt dig inspireras Fler än 300 projekt Sedan starten 2012 har vi haft en stark utveckling Mer än bara konstgräs Svenska Konstgräs Akademin lär ut och utvecklar Lek för aktiv utveckling Stimulerande

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

XtraGrass TM - Hybridgräs

XtraGrass TM - Hybridgräs XtraGrass TM - Hybridgräs Det bästa av två världar 02 BEST OF BOTH WORLDS 04 06 10 XtraGrass - hybridgräs 12 Varför XtraGrass? En optimal lösning För arenor Miljömässiga fördelar Underhåll 04 06 10 12

Läs mer

Forbo Flooring AS Hagaløkkveien 7 1383 Asker Tlf.: 66 77 12 00 Fax: 66 77 12 40 E-Mail: info.norway@forbo.com www.forbo.no

Forbo Flooring AS Hagaløkkveien 7 1383 Asker Tlf.: 66 77 12 00 Fax: 66 77 12 40 E-Mail: info.norway@forbo.com www.forbo.no Forbo flooring Systems ingår i den schweiziska Forbo-koncernen, världledande inom golv-, bindemedles- och transportbandssystem, och erbjuder ett komplett sortiment av golvprodukter för såväl företag som

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Färdig gräsmatta. - Ett bra underlag resulterar i en slitstarkare och grönare gräsmatta som tål både torka och regn bättre.

Färdig gräsmatta. - Ett bra underlag resulterar i en slitstarkare och grönare gräsmatta som tål både torka och regn bättre. Färdig gräsmatta - Ett bra underlag resulterar i en slitstarkare och grönare gräsmatta som tål både torka och regn bättre. - Ett normalt år kan man börja rulla ut gräs från mitten av maj och hålla på fram

Läs mer

Underhåll & Tillbehör

Underhåll & Tillbehör Underhåll & Tillbehör 06 08 UNDERHÅLL & TILLBEHÖR 12 med rätt underhåll förlängs livslängden väsentligt Underhåll Serviceavtal Underhållsmaskiner Tillbehör till din arena Fotbollsmål Fotbollsnät Övrig

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

VÅR PASSION. ER SPORT. FOTBOLL.

VÅR PASSION. ER SPORT. FOTBOLL. VÅR PASSION. ER SPORT. FOTBOLL. VÅR PASSION FÖR ATT VARA DEN BÄSTA. KRÄVER SAMARBETE MED DE BÄSTA. Fotboll är den mest spelade och mest populära sporten i världen. Det är en känslomässig sport som människor

Läs mer

Skäm bort dig själv och din trädgård

Skäm bort dig själv och din trädgård SE Universal stabiliserar infarten och motverkar hjulspår PlantProtect skyddar mot lätt vårfrost, insekter och kraftigt solljus Universal håller kvar jorden inuti och minimerar ogräset AquaSorb bekväm

Läs mer

LÄKTARSTOLAR THEBOXSEAT

LÄKTARSTOLAR THEBOXSEAT LÄKTARSTOLAR THEBOXSEAT BOXSEAT 903 ONYX THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT.

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

Välkommen till revolutionen

Välkommen till revolutionen Din distributör www.despec.se Välkommen till revolutionen Det är dags att förändra sättet att välja och köpa whiteboardtavlor Diamond Glas Prestige Emalj Nano Clean Stål Classic Stål Allt handlar om tavelytans

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Ett urval av vårt sortiment SPECIALMASKINER. för ökad gräskvalitet GOLF FOTBOLL - FRITID. Telefon

Ett urval av vårt sortiment SPECIALMASKINER. för ökad gräskvalitet GOLF FOTBOLL - FRITID. Telefon Ett urval av vårt sortiment SPECIALMASKINER för ökad gräskvalitet GOLF FOTBOLL - FRITID Telefon 08-590 827 20 www.golfoturf.se Wiedenmann Konstgräs Komplett sortiment Wiedenmann har utvecklat en full serie

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

En helt ny produkt! Designad och patenterad för att skydda liv och egendom BRA ATT VETA FÖR DIG SOM SKA SÄLJA SNAPALARM

En helt ny produkt! Designad och patenterad för att skydda liv och egendom BRA ATT VETA FÖR DIG SOM SKA SÄLJA SNAPALARM En helt ny produkt! Designad och patenterad för att skydda liv och egendom BRA ATT VETA FÖR DIG SOM SKA SÄLJA SNAPALARM Snapalarm är lösningen på mångas problem Först gör man i ordning i hallen och sedan

Läs mer

City Adventure Golf In touch with time. CITY ADVENTURE GOLF. Spännande & utmanande. www.citygolf.se

City Adventure Golf In touch with time. CITY ADVENTURE GOLF. Spännande & utmanande. www.citygolf.se CITY ADVENTURE GOLF Spännande & utmanande ÄVENTYRSGOLF Spännande och utmanande minigolf. Kvalitet, lönsamhet och spelbarhet. Det finns många anledningar till att välja en Äventyrsgolfbana från city golf

Läs mer

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart.

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart. AUTOCLIP 2014 1 Robotklippare En robot som klipper gräset? Smart. Du ser den jobba oförtröttligt i din trädgård medan du spenderar kvalitetstid med familjen. Eller så är du inte ens hemma. En sak är säker:

Läs mer

Arenadrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor

Arenadrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor Arenadrift Möjligheter och fördelar med extern entreprenad Proffs på gröna sportytor Ett nytt sätt att sköta idrottsplaner Idag har allt fler kommuner svårt att nå en rimlig standard på sina Idrottsplaner.

Läs mer

Uponor Smart Trap Effektiv rening av dagvatten från föroreningar och sediment

Uponor Smart Trap Effektiv rening av dagvatten från föroreningar och sediment Uponor Smart Trap Effektiv rening av dagvatten från föroreningar och sediment Uponor Smart Trap Effektiv rening av dagvatten 011 Förorenat dagvatten ett växande problem I takt med att antalet hårdgjorda

Läs mer

CoverLawn. Hybrid för naturgräs. Ett helt nytt ytgräsarmeringskoncept med Hybridgräs. CoverLawn R1A

CoverLawn. Hybrid för naturgräs. Ett helt nytt ytgräsarmeringskoncept med Hybridgräs. CoverLawn R1A Ett helt nytt ytgräsarmeringskoncept med Hybridgräs CoverLawn 1 CoverLawn är... En helt ny generation ytgräsarmering där varje polyeten/polypropenstrå är inknutna i den knutna armeringen av polyestertråd.

Läs mer

FÄRG förnyar ditt hem

FÄRG förnyar ditt hem FÄRG förnyar ditt hem Innehåll FÄRG Inred med färger Sida 5 Nordisk svalka - naturlig stillhet Sida 7 New York stil - en lite råare miljö Sida 9 DOMESTIC Standard Sida 11 Målning - grundläggande råd Sida

Läs mer

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 PASSA PÅ! UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 Lumi BAS Kom-igång-paket för garderob och walk-in. TRENDEXPERTERNAS VAL FILIPPA BAS - MÖBELINREDNING I SVART ASK. Komplettera

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Konceptet har ett namn: RECVENT, och vid eventuella tillval utöver ventilation RECVENT+.

Konceptet har ett namn: RECVENT, och vid eventuella tillval utöver ventilation RECVENT+. www.recvent.se Tryggt, Säkert och Enkelt Kanske är detta synonymt med vad ert företag och era hus står för. Genom samarbetet med REC kan ni leverera ett komplett paket med miljövänlig ventilation + värme/varmvatten

Läs mer

Duette. Vacker inramning för en behaglig atmosfär

Duette. Vacker inramning för en behaglig atmosfär Duette Vacker inramning för en behaglig atmosfär 2 Duette gardiner Vackert & energieffektivt Visste du att upp till 50 % av din bostads värme- och nedkylningsenergi kan försvinna ut genom fönstren? Det

Läs mer

ÅhusTurf AB Hybridgräs för naturgräset. Skötselinstruktion. CoverLawn CL 2802 Sport, fotboll, rugby R1A 1

ÅhusTurf AB Hybridgräs för naturgräset. Skötselinstruktion. CoverLawn CL 2802 Sport, fotboll, rugby R1A 1 Skötselinstruktion CoverLawn CL 2802 Sport, fotboll, rugby. 2016-09-26 www.ahusturf.com +46 732 301198 R1A 1 Det finns 3 alternativ. 5 dagar efter installation, 3 veckor efter installation eller efter

Läs mer

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS QUALITY IN WOOD SINCE 1857 TRADITION INNOVATION DESIGN 1 2 3 Trä är det mest miljövänliga, vackraste och mest flexibla golvmaterial som finns. Det är därför som vi bara

Läs mer

en av världens snabbast växande sporter

en av världens snabbast växande sporter Padel 02 en av världens snabbast växande sporter 04 06 10 Om Padel En lönsam investering Våra modeller Underlag Markarbete + belysning Digitala låssystem 04 06 08 10 12 14 12 14 04 Om Padel Padel är en

Läs mer

RER IATO D A R EL N PA

RER IATO D A R EL N PA PANELRADIATORER 132502871 2547543453 85340028 NUMERÄR STYRKA Vi är nummer 1 i vår bransch eftersom vi tror och fokuserar på hårda, rationella fakta. Det krävs 100 % engagemang för att klara av att leverera

Läs mer

Om våra paneler för väggar och tak.

Om våra paneler för väggar och tak. Om våra paneler för väggar och tak. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste som du behöver veta om panelerna från Norrlands trä, grundat

Läs mer

RECVENT+ Ventilation och värme. Tryggt, Säkert och Enkelt

RECVENT+ Ventilation och värme. Tryggt, Säkert och Enkelt RECVENT+ Ventilation och värme Tryggt, Säkert och Enkelt REC i korthet REC Indovent AB grundades 1954 och är verksamma inom affärsområdena Ventilation & Energi och Industriprodukter. Huvudkontoret finns

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Tylö Soft Sauna ETT MODERNT SÄTT ATT MÅ BÄTTRE. presenterad av

Tylö Soft Sauna ETT MODERNT SÄTT ATT MÅ BÄTTRE. presenterad av Tylö ETT MODERNT SÄTT ATT MÅ BÄTTRE presenterad av Med Tylö blir samvaron en helande process. Lägre temperatur och högre fuktighet tillåter alla dina vänner att njuta av goda samtal och den sköna känslan

Läs mer

Q-Inspirations by Q-railing

Q-Inspirations by Q-railing Q-Inspirations by Q-railing Kvalitet, enkelhet Låt dig inspireras och stil Du funderar över den miljö du bor eller arbetar i och idéer börjar ta form. Det handlar om kvalitet, modern design och särskilda

Läs mer

Danderyds Kommun. Drift & skötsel konstgräs

Danderyds Kommun. Drift & skötsel konstgräs Välkomna Danderyds Kommun Drift & skötsel konstgräs 1. Daglig översyn / ytrengöring 2. Sladdning med sladdborste 3. Uppluckring med harv 4. Djuprengöring 5. Komplettering av granulat 6. Snöröjning 7. Saltning

Läs mer

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG MÅLNINGS- GUIDE PIGMENTERAD TRÄTJÄRA LJUS TJÄROLJA TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG TJÄRLEK by HUNDRAÅRIG TJÄRLEKSHISTORIA FRÅN SKOGEN Från vikingaskepp till moderna villor och utemöbler. Trätjära är som

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

ExkluSiV DESigN, hög k VAlitEt

ExkluSiV DESigN, hög k VAlitEt Takpannor ExkluSiV DESigN, hög k VAlitEt När du väljer takpannor från armat väljer du att ge ditt hus ett tak med ett vackert, tegelliknande utseende. Samtidigt väljer du en produkt som är väl anpassad

Läs mer

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t Vinga of sweden Gåvokort inspiration från Vinga skandinavisk design, hög kvalitet och miljö är tre saker som är mycket viktiga för oss. Därför är vi alltid måna om att våra produkter tillverkas med högsta

Läs mer

Konstgräs på golfbanans övningsområden, kostnader och anläggningsteknik

Konstgräs på golfbanans övningsområden, kostnader och anläggningsteknik Konstgräs på golfbanans övningsområden, kostnader och anläggningsteknik Av Ulf Erhardsson, Ljusdals golfklubb September 2013 Bakgrund och syfte Ljusdals golfklubb ligger mitt i Sverige med norrländskt

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

Konstgräs och fallskyddsgummi

Konstgräs och fallskyddsgummi REFERENS Konstgräs och fallskyddsgummi Bakgrund De flesta förskolor har av tradition gräsmattor för att barnen ska kunna leka på mjukt underlag. För att dämpa slag vid fall har det funnits sand som fallskydd.

Läs mer

Hur vill du ha ditt nya utegolv? Underhållsfritt Stickfritt Slitstarkt Färgbeständigt Lång livslängd. Du ställer kraven. Vi har lösningen.

Hur vill du ha ditt nya utegolv? Underhållsfritt Stickfritt Slitstarkt Färgbeständigt Lång livslängd. Du ställer kraven. Vi har lösningen. Hur vill du ha ditt nya utegolv? Underhållsfritt Stickfritt Slitstarkt Färgbeständigt Lång livslängd Du ställer kraven. Vi har lösningen. Skönhet som varar Vackra, sköna och slitstarka golv finns inte

Läs mer

SLÅENDE DESIGN, FROSTAT ELLER KLART GLAS

SLÅENDE DESIGN, FROSTAT ELLER KLART GLAS GLAS POOL STAKET GLASSKARMAR TERRASS GLAS TRADGARD STAKET MED LED LJUS SLÅENDE DESIGN, FROSTAT ELLER KLART GLAS Det unika utseendet på våra skärmar har inte bara din uppmärksamhet. Du kan identifiera

Läs mer

Steni Colour FASADSKIVA

Steni Colour FASADSKIVA Framhäv fasaden med Steni Colour FASADSKIVA Steni Colour framtidens fasadskiva Steni Colour är en robust, flexibel och lätt fasadskiva som är enkel att rengöra och inte minst har mycket lång livslängd.

Läs mer

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Persienner Kontrollerar ljuset med klassisk design Designed by Luxaflex. Inspired by you. Couture-kollektionen: De nya och exklusiva persiennerna i kollektionen ger oss en helt ny syn på persiennen och

Läs mer

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Persienner Kontrollerar ljuset med klassisk design Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture-kollektionen: De nya och exklusiva persiennerna i kollektionen ger oss en helt ny syn på persiennen och

Läs mer

Wimmerbymetoden får dina fönster att leva längre

Wimmerbymetoden får dina fönster att leva längre Wimmerbymetoden får dina fönster att leva längre Renovering enligt Wimmerbymetoden Vill du ha underhållsfria fönster av trä och med exakt samma samma utseende som originalet? Då ska du satsa på Wimmerbymetoden.

Läs mer

www.twinson.se En hållbar grund för ditt altanliv

www.twinson.se En hållbar grund för ditt altanliv En hållbar grund för ditt altanliv Twinson ger altanlivet en hållbar grund håller i mer än 25 Studie av gents universitet år En stund på altanen är en stund i frihet. Känslan av att få kliva ut på altanen

Läs mer

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång!

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång! Blastkrossar i KS-serien Blastfri upptagning Skörda framgång! Öka ditt utbyte med Grimme blastkross Under åren har blastkrossning före lagringsduglighet. Oavsett om det skördesäsongen fått större och större

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR KONE ReNova Förbättrad säkerhet och tillgänglighet börjar med dörren Många driftsäkerhetsproblem för hissar är följden av föråldrade eller dåligt fungerande

Läs mer

KALEA ONE DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

KALEA ONE DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS KALEA ONE DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS INNEHÅLL 4 Kalea One Dess eleganta design passar perfekt in i ditt hem 6 Idealisk för branta och smala trappor Kalea ONE hanterar med enkelhet branta lutningar vilket

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Blue Line inbrottsdetektorer

Blue Line inbrottsdetektorer Blue Line inbrottsdetektorer 2 Mer än bara en detektor Oavsett om du har ett hus eller driver ett företag, så behöver du säkerhet du kan lita på. Bosch Blue Line inbrottsdetektorer håller ett välbehövligt

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Tomtstaket Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Miljörisker med konstgräs och gummigranulat

Miljörisker med konstgräs och gummigranulat Miljörisker med konstgräs och gummigranulat Johanna Pierre Stockholms stads Kemikaliecentrum Utredningsarbete i Stockholms stad Kemikalieplan Miljöprogram Dagvattenstrategi Mikroplastuppdrag Politiker-

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

FRAMTIDENS RACKETSPORT!

FRAMTIDENS RACKETSPORT! FRAMTIDENS RACKETSPORT! EN FANTASTISK SPORT SOM PASSAR ALLA! PATRIK EKWALL, TV4 ETT MYCKET ROLIGT KOMPLEMENT TILL TENNIS, NI MÅSTE TESTA PADEL! ANDERS JÄRRYD Padelanläggningen i Båstads hamn som är levererad

Läs mer

PRODUKT PRESENTATION 2016 BRANDSKYDD TILLVERKKAD I STÅL. Scandinavian Designs Trading AB

PRODUKT PRESENTATION 2016 BRANDSKYDD TILLVERKKAD I STÅL. Scandinavian Designs Trading AB PRODUKT PRESENTATION 2016 BRANDSKYDD TILLVERKKAD I STÅL Scandinavian Designs Trading AB PENEDER ÖSTERRIKE BRANDSKYDD TILLVERKAD I STÅL Peneder brandskyddselement av stål tar på varje utmaning. Välj från

Läs mer

ÅhusTurf AB. Hybridgräs för naturgräset. Ett helt nytt ytgräsarmeringskoncept med Hybridgräs. CoverLawn. R1D

ÅhusTurf AB. Hybridgräs för naturgräset. Ett helt nytt ytgräsarmeringskoncept med Hybridgräs. CoverLawn.  R1D Ett helt nytt ytgräsarmeringskoncept med Hybridgräs CoverLawn CoverLawn är... En helt ny generation ytgräsarmering av konstgräs där grässtrået är integrerat med den rombmönstrade basstrukturen. Varje rombcell

Läs mer

KÅBE CORAL. Ordertelefon 0585-255 50 www.kabe-mattan.se

KÅBE CORAL. Ordertelefon 0585-255 50 www.kabe-mattan.se KÅBE CORAL Ordertelefon 0585-255 50 www.kabe-mattan.se FRÅN PRAKTISK OCH FUNKTIONELL... Antal steg för att stoppa 90% av smutsen Gata (standard) smuts Strand sand Extrem lera...till ATTRAKTIV OCH SPECIELL

Läs mer

Handgjorda cementplattor. Plattor med klassiska mönster som passar i både historisk och modern inredning.

Handgjorda cementplattor. Plattor med klassiska mönster som passar i både historisk och modern inredning. 2 Handgjorda cementplattor. Plattor med klassiska mönster som passar i både historisk och modern inredning. 867511 NF CEMENT BLÅ-GUL 2968 867507 NF CEMENT GRÅ-VIT 2405 867505 NF CEMENT SVART-GRÅ 2416 867505

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro Insektsnät Njut av frisk luft i lugn och ro Håll oinbjudna gäster utanför De varma månaderna är fantastiska. Att kunna låta dörrar och fönster stå öppna till sent på kvällen är en härlig känsla. Och med

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

DET VÅRAS FÖR ÅRETS TRÄDGÅRDAR.

DET VÅRAS FÖR ÅRETS TRÄDGÅRDAR. DET VÅRAS FÖR ÅRETS TRÄDGÅRDAR. Granit murbeklädnad Detta är en tunn naturstensplatta som används som murbeklädnad för montering på en stabil murstomme. Fronten är råkilad, medan baksidan och sidorna är

Läs mer

Värde 30 kr LADY. Minerals. Kalkfärg. God smak förtjänar det bästa

Värde 30 kr LADY. Minerals. Kalkfärg. God smak förtjänar det bästa Värde 30 kr LADY Minerals Kalkfärg God smak förtjänar det bästa NYHET HÄMTAD FRÅN NATUREN FÖR ATT SKAPA RUM MED VACKRA, KALKADE VÄGGAR OCH UNIKT UTTRYCK FRAMSIDA VÄGG: LADY 1623 MARRAKESH DEN HÄR SIDAN

Läs mer

Vårt Sollentuna 2040 "Framtidsparken"

Vårt Sollentuna 2040 Framtidsparken Vårt Sollentuna 2040 "Framtidsparken" Av Max, Theo, Lina, Ronja. 8 an i Sollentuna Musikklasser Sr INTERVJU frågor och resultat Var ska Parken vara? - Viby, Ekbacken (nära busshållplats)? Norrviken, bakom

Läs mer

Eltel gillar bredband på landsbygden. Vi bygger det också.

Eltel gillar bredband på landsbygden. Vi bygger det också. Eltel gillar bredband på landsbygden. Vi bygger det också. Innehåll Parlör Bättre bredband åt folket Varför skaffa bredband Din checklista Eltel + byanät = sant Kontakta din lokala samarbetspartner 2 3

Läs mer

SKAPA RUM FÖR SOPTUNNAN

SKAPA RUM FÖR SOPTUNNAN SKAPA RUM FÖR SOPTUNNAN -Designerns bästa tips Underhållsfri mur En solid och prydlig lösning som du kanske inte bygger på egen hand. Men när den väl är på plats klarar den sig utan underhåll. En mur är

Läs mer

DURA-BRIGHT. WHEELS Snyggt utseende - Enkelt underhåll DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Snyggt utseende - Enkelt underhåll DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Snyggt utseende - Enkelt underhåll DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Nästa generation Dura-Bright behandling med ännu bättre ytskydd. Nu kan Alcoa erbjuda ett revolutionerande

Läs mer

FRAMHÄV FASADEN MED STENI COLOUR INNEHÅLL. 02 Framtidens fasadskiva 06 En skola som skiljer sig från mängden 08 Produktfördelar 14 Låt dig inspireras

FRAMHÄV FASADEN MED STENI COLOUR INNEHÅLL. 02 Framtidens fasadskiva 06 En skola som skiljer sig från mängden 08 Produktfördelar 14 Låt dig inspireras FRAMHÄV FASADEN MED STENI COLOUR INNEHÅLL 02 Framtidens fasadskiva 06 En skola som skiljer sig från mängden 08 Produktfördelar 14 Låt dig inspireras 2 FRAMTIDENS FASADSKIVA Fuktbeständig Miljövänlig UV-beständig

Läs mer

Hur du anlägger och sköter din gräsmatta från Hemmanet

Hur du anlägger och sköter din gräsmatta från Hemmanet Hur du anlägger och sköter din gräsmatta från Hemmanet Användning av gräsmattan Hemmanets färdiga gräsmatta håller att gå på genast efter utläggning. I början ska mera slitande användning undvikas tills

Läs mer

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen.

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen. Pahlén Pool System Det bekymmersfria sättet att äga pool Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på Det bekymmersfria sättet att äga pool. Vi vill att du skall njuta av

Läs mer

Professionella lösningar till din gräsmatta

Professionella lösningar till din gräsmatta Gröna lösningar 2014 Professionella lösningar till din gräsmatta Det är inga tvivel om att Turfline är det riktiga valet vid nyanläggning, eftersådd och underhåll av gräsmattor. Därför är det idag möjligt

Läs mer

Tufft och tåligt med total komfort

Tufft och tåligt med total komfort Tufft och tåligt med total komfort Genom att under högt tryck blanda återvunnet träpulver med bindemedel och pigment har man skapat det nya golvytskiktet "Nadura", en svensk uppfinning med en revolutionerande

Läs mer

XENON ARCTIC XENON DELUXE KARMA

XENON ARCTIC XENON DELUXE KARMA 2017 XENON ARCTIC 4-5 XENON DELUXE 6-7 X2 8-9 KARMA 10-11 A TITAN:s exklusivt TSA-lås. 100% polykarbonat från Bayer Reptålig Sharkskin yta Ergonomiskt bärhandtag LUMINOUS SAND XENON ARCTIC Helt ny X-fit

Läs mer

ÄVENTYRSGOLF. Spännande och utmanande. Adventure Golf In touch with time.

ÄVENTYRSGOLF. Spännande och utmanande. Adventure Golf In touch with time. ÄVENTYRSGOLF Spännande och utmanande Äventyrsgolf - den mest spännande & utmanande minigolfen Kvalitet, lönsamhet och spelbarhet. det finns Många anledningar till att välja en äventyrsgolfbana från scandinavian

Läs mer

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se Purus Line En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum Purus är sedan många år anslutet till Säker Vatteninstallation, Byggkeramikrådet och Golvbranschens Riksorganisation. Det gör valet tryggt, oavsett

Läs mer

Hur naturligt som helst KONSTGRÄS

Hur naturligt som helst KONSTGRÄS Hur naturligt som helst KONSTGRÄS Vad kan vi på KSAB Konstgräs? KSAB projekterar, installerar, underhåller och reparerar konstgräsytor. Vi utbildar i skötsel och underhåll och erbjuder serviceavtal för

Läs mer

1Norrtunnan Handbok 2015/2016

1Norrtunnan Handbok 2015/2016 1Norrtunnan Handbok 2015/2016 2 Om Norrtunnan Badtunnor från de norrländska skogarna Allt fler upptäcker tjusningen med en badtunna där familj och vänner kan samlas för en härlig upplevelse. Upplevelsen

Läs mer

ÅhusTurf AB. Hybrid för naturgräs. Ett helt nytt ytgräsarmeringskoncept med Hybridgräs. CoverLawn. R1G

ÅhusTurf AB. Hybrid för naturgräs. Ett helt nytt ytgräsarmeringskoncept med Hybridgräs. CoverLawn.   R1G Ett helt nytt ytgräsarmeringskoncept med Hybridgräs CoverLawn 1 CoverLawn är... En helt ny generation ytgräsarmering av knuten polyesterstråd med polyeten/polypropenstrån inknutna i polyestertråden. Dessa

Läs mer

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Extratjänster Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Storstädning Den vanliga städningen behöver kompletteras med storstädning någon gång om året. Storstädning kan omfatta ytor

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Ger karaktär och trygghet till ditt hus

Ger karaktär och trygghet till ditt hus RUUKKIS TAKAVVATTNINGSSYSTEM OCH TAKSÄKERHETSPRODUKTER Ger karaktär och trygghet till ditt hus www.ruukkihome.se Testade i extrema förhållanden. 2 Funktionella och snygga lösningar för takfinishen Taket

Läs mer

Tekniken. bakom Quooker

Tekniken. bakom Quooker Tekniken bakom Quooker I den här broschyren hittar du den tekniska beskrivningen och specifikationer för Quooker. Kranar Vår krankollektion består av åtta modeller - Basic, Classic, Design, Modern, Nordic

Läs mer

Golvplattor KMAB 200803-03

Golvplattor KMAB 200803-03 Golvplattor KMAB 200803-03 Iron black Tack vare en ny tillverkningsmetod så kan golvplattor tillverkas till hållbara och slitstarka mosaikplattor i magnetit. Pressningen bygger på en teknik med endast

Läs mer