ÄVENTYRSGOLF. Spännande och utmanande. Adventure Golf In touch with time.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄVENTYRSGOLF. Spännande och utmanande. Adventure Golf In touch with time."

Transkript

1 ÄVENTYRSGOLF Spännande och utmanande

2 Äventyrsgolf - den mest spännande & utmanande minigolfen Kvalitet, lönsamhet och spelbarhet. det finns Många anledningar till att välja en äventyrsgolfbana från scandinavian minigolf ab. vår erfarenhet har gjort oss till den enda producenten av äventyrsgolfbanor som blivit moscertificerade för tävlingsspel i sverige. Ä ventyrsgolf är banor med olika teman, banor inomhus och utomhus, banor med eller utan byggnader, vattensystem, bunkrar, hinder och utsmyckningar. Banorna påminner om vanliga, stora golfbanor, men med den skillnaden att det är puttavstånd till alla hål. Ett spännande projekt från din idé till färdig produkt, där endast fantasin sätter gränserna. Vi erbjuder 3 varianter av äventyrsgolfbanor: Naturbanor, Djungel Golf och helt skräddarsydda banor - Custom Made. Läs mer om våra banor på följande sidor. Låt dig också inspireras av vårt Fem-i-ett koncept som innebär många olika spelmöjligheter. Vi kan därtill erbjuda ett färdigt koncept, ett paket med standardiserade banor, fast pris och färdig layout. Se sista sidan. Vår mångåriga erfarenhet av att tillverka helt unika banor i Sverige och i egenskap av att vi är marknadsledande på Äventyrsgolf i Europa, gör att vi kan erbjuda dig den bästa möjliga lösningen. Valmöjligheterna är oändliga. Vi har levererat över 120 äventyrsgolfbanor till anläggningar i hela Europa. Äventyrsgolf ger en fantastisk möjlighet att locka ny publik, skapa lönsamhet och många andra mervärden till din verksamhet.

3 Med bara 30 spelare per dag blir din bana lönsam. Räkna ut din lönsamhet på vår hemsida Äventyrsgolf är spännande och roligt för den som besöker din anläggning och en investering som snabbt blir lönsam. Vill du veta hur många besökare du behöver för att din investering ska betala sig? Vår hemsida ger dig svaret: pengar

4 NaturbanorA - med variation efter önskemål tt spela minigolf på våra Äventyrsgolfbanor kan vara en avkopplande och utmanande upplevelse med familj och vänner och dessutom en härlig naturupplevelse. Våra spännande och vackra naturbanor ger dig en golfupplevelse i en SKön omgivning. Naturbanorna kan kompletteras med vatten, stenar eller broar för att ta några exempel. välj själv vad som passar dina önskemål. Våra banor byggs på väl dränerad och projekterad mark med konstgräs av bästa kvalite. På fairway används ett fint, kortklippt gräs och på sidorna, i ruffen, används ett grövre gräs med längre strån. Allt för att få den ultimata spelkänslan som kännetecknas av spel på riktigt gräs. Naturbanorna utgör grunden i vårt koncenpt och alla våra banor byggs med dessa som grund. Dessa naturbanor kan stegvis kompletteras med olika tillbehör som mer och mer förgyller och attraherar nya spelare. I grunden består en naturbana av banor med fairway, ruff och greener. Varje bana får också en skylt med spelinstruktioner. Till detta kan man välja att komplettera med vatten i olika formationer; bäckar, dammar, fontäner, vattenfall och vattenstenar. Även gångvägar mellan banorna kan väljas i olika material och utseende. Bänkar kan också placeras ut på olika platser. Vi projekterar gärna din anläggning och anpassar alla delar efter just dina behov. Men vi tar ut en ersättning för all projektering.

5

6 Tema: Djungel Golf - spänning & exotiska djur naturbanorna kan i ett nästa steg kombineras med vårt exotiska djungeltema. Det här är banor utöver det vanliga som ingen går förbi utan att lockas in. E n krokodil ligger och lurar i vassen, palmerna vajar i vinden och helt plötsligt upptäcker du en gorilla i en trädkoja som har spanat in dig. Du smyger in i en grotta för att putta bollen ner i koppen och blir med ens uppmärksam på att du inte är ensam. Två stora, tjocka ormar har bosatt sig där. Du springer ut och genast står du öga mot öga med en stor elefant! Det här var alldeles för spännande - bäst att koppla av med en glass i djungelkiosken en stund. En Djungel Golfbana kan kompletteras med många spännande djur och tillbehör. Några exempel är: djungelkiosk, afrikanskt hus, palmbro, repfärja för transport till ett av hålen på en ö, gorilla, ormgrotta, palmer, papegojor, trädkojor, sköldpadda, tiger eller citronträd.

7 Låt fantasin flöda. Saknar du något djur i vårat sortiment? Vi tar gärna fram andra djur och utsmyckningar på förfrågan. Vi projekterar gärna din anläggning och anpassar alla delar efter just dina behov. Men vi tar ut en ersättning för all projektering. Kontakta oss för mer information.

8 Custom Made - låt din egen fantasi flöda Den SKräddarsydda banan med dina egna val av utsmyckningar och tema får en personlig eller lokal touch. här är det endast din egen fantasi (och kanske vår) som kan SKapa begränsningar. S kräddarsy din bana efter dina egna idéer och bygg den helt efter ditt val av tema. Detta är givetvis en dyrare anläggning än en ren naturbana och priset bestäms helt utifrån kundens önskemål om layout och utsmyckningar. Din anläggning blir helt unik. En helhetslösning med allt som ger den rätta känslan. Till exempel bygger vi miniatyrer av kända byggnader eller stadsdelar, borgar och slott, kopior av djur, människor, sagofigurer, redskap, farkoster och landskap. Vi kan göra väggmålningar och anlägga trädgårdar och placera ut Crazy hinder på banorna. Allt bygger på våra naturbanor som utgör grunden där val av vatten, gångvägar och bänkar också ingår. (se sidan 4-5).

9 Vi har byggt och projekterat anläggningar både inomhus och utomhus med teman Pirat, Hansa stad, Medeltid, Venedig, bowling, asiatisk trädgård, Örebro, Tylösand, Falun, hav, Tropikerna, Åre, Värmdö, Danska Feddet halvön, dinosaurier, båt och sluss och mycket mer. Våra banor kan beställas med särskild belysning, ditt val av stenar, bänkar, staket och växtlighet. Vi kan bygga väderkvarnar, u-båtar, fyrar, valar, roddbåtar, medeltidsborgar och nästan allt du kan tänka dig. Låt fantasin flöda. Vi projekterar gärna din anläggning och anpassar alla delar efter just dina behov. Men vi tar ut en ersättning för all projektering.

10 Fem-i-ett Combigolf - helhetslösning för stora områden om du har ett stort område till förfogande kan äventyrsgolf, MINIgolf, fotbollsgolf, putt golf och bowls kombineras. Fem aktiviteter på en yta. Ett lockande koncept för både besökare Som bara Kan Stanna en Kort Stund på lunchen och de som kan stanna hela dagen. V älj själv hur många av de fem aktiviteterna du vill ha. Placera en kiosk eller restuarang i anslutning och locka besökare under en lång och intensiv säsong. Det här är konceptet för alla typer av besökare; barn, pensionärer, företag och privatpersoner. Vi projekterar gärna din anläggning och anpassar alla delar efter just dina behov. Men vi tar ut en ersättning för all projektering. ÄVENTYRS GOLF kan självklart byggas i ditt val av tema så som Naturbana, Djungel Golf eller den skräddarsydda Tailor Made. Läs mer på övriga sidor i denna broschyr. FOTBOLLS GOLFtar mest plats, men kräver minimalt med förarbete. Har du en åker eller äng till förfogande som inte används är detta ett ultimat val. Spelarna sparkar sin fotboll runt banan och reglerna liknar dem för golf. Bollen ska genom och över olika hinder och man tävlar om minst antal sparkar. MINIGOLF är en klassisk och rolig aktivitet som kan uppskattas av både tävlings- och fritidsspelare. Därför har vi 8 olika modeller. Alla kan kompletteras med våra populära Crazy hinder. Vi har i över 60 år tillverkat flera tusen minigolfbanor som levererats till kunder i Europa. Alla våra modeller erbjuds i prefabricerade sektioner som är lättmonterade och håller hög kvalitet. Detta gör att det både går snabbt och är enkelt att komma igång.

11 PUTT GOLF eller Putt Curl som det också kallas liknar på många sätt curling, men här ska man med hjälp av golfklubban putta 6 stycken golfbollar. Målet är att hamna närmare centrum av boet än dina motspelare. Banan består av konstgräs och är 4,5 meter lång. BOWLS är spelet som funnits sedan 1200-talet i England. Ett populärt och socialt spel som går ut på att du eller ditt lag ska ha flest klot närmare jacken, d.v.s. målkulan, än motståndarna. Varje klot som är närmare ger en poäng. Det gäller också att hamna i boet och inte träffa mittblocket för att bollen ska vara rätt spelad. Mattan som används är 13,75 x 1,83 m.

12 Standardiserad Äventyrsgolf - färdig layout & lägre pris för dig som snabbt vill starta upp en äventyrsgolf till lägre kostnad erbjuder vi en standardiserad bana på 9 eller 12 hål med färdig layout. Ett Äventyrsgolfpaket kostar mellan 1,5 och 3 miljoner kronor. Men för dig som har en yta på m 2 är en Standardiserad Äventyrsgolf ett attraktivt alternativ att snabbt komma igång och tjäna pengar. Prisnivån ligger under 1 miljon kronor. Till ett lägre pris jämfört med våra andra Äventyrsgolfbanor får du här en bana med färdig layout. Därmed sparar du in kostnader för projektering, specialdesignade ritningar och extra tillbehör. Bilden ovan visar vår standardiserade bana med 9 (röda flaggor) respektive 12 hål (blåa flaggor). Vår 9 håls standardbana har en yta av 400 m 2 varav 310 m 2 konstgräs. 12 hålsbana anläggs på en yta av 600 m 2. varav 440 m 2 konstgräs. Kontakta oss för en fullständig offert. Scandinavian Minigolf AB Brogatan 66, Domsjö Tel , Fax info@citygolf.se, A MEMBER OF THE CITY GOLF GROUP

City Adventure Golf In touch with time. CITY ADVENTURE GOLF. Spännande & utmanande. www.citygolf.se

City Adventure Golf In touch with time. CITY ADVENTURE GOLF. Spännande & utmanande. www.citygolf.se CITY ADVENTURE GOLF Spännande & utmanande ÄVENTYRSGOLF Spännande och utmanande minigolf. Kvalitet, lönsamhet och spelbarhet. Det finns många anledningar till att välja en Äventyrsgolfbana från city golf

Läs mer

City Adventure Golf Spännande & utmanande

City Adventure Golf Spännande & utmanande City Adventure Golf In touch with time City Adventure Golf Spännande & utmanande www.citygolf.com Äventyrsgolf Spännande, roligt & utmanande för alla åldrar Kvalitet, lönsamhet och spelglädje. Det är några

Läs mer

City Mini Golf Kul för besökaren & lönsamt för dig

City Mini Golf Kul för besökaren & lönsamt för dig City Mini Golf The fun and classic way City Mini Golf Kul för besökaren & lönsamt för dig www.citygolf.se Tjäna pengar med Mini Golf City golf Europe leder utvecklingen av minigolfbanor i Europa. Vi har

Läs mer

Utbildning Club 55 2014 Frågor & svar

Utbildning Club 55 2014 Frågor & svar Utbildning Club 55 2014 Frågor & svar Fråga 1 2014-05-05 En spelare som slår ut från tee gör en luftmiss. Han trycker ned peggen en centimeter, placerar bollen på den och slår iväg bollen. Han hålar den

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

Nytt koncept för golfbanor

Nytt koncept för golfbanor Nytt koncept för golfbanor Entreprenadskötsel av golfbanor en ny möjlighet Många golfklubbar jobbar idag med strama budgetar, minskad bemanning och mindre pengar till drift och investeringar. Att anlita

Läs mer

Golfäventyret. GOLF PÅ BARNS VILLKOR. Glädje! Det är kul och enkelt att utvecklas med Golfäventyret!

Golfäventyret. GOLF PÅ BARNS VILLKOR. Glädje! Det är kul och enkelt att utvecklas med Golfäventyret! Golfäventyret. GOLF PÅ BARNS VILLKOR. Glädje! Det är kul och enkelt att utvecklas med Golfäventyret! Golfäventyret gör det enklare. Golfäventyret är barnens resa i golfen vägen från att vara ny till att

Läs mer

Sammanställning av enkäterna

Sammanställning av enkäterna Sammanställning av enkäterna Under senhösten gjordes två enkäter som besvarades av medlemmar respektive gäster. Ovanligt många svar från gäster och framförallt medlemmar har gett mycket värdefull input.

Läs mer

Visa dig för världen. Företagsflaggor Nationsflaggor Örlogsflaggor

Visa dig för världen. Företagsflaggor Nationsflaggor Örlogsflaggor 2 Företagsflaggor Nationsflaggor Örlogsflaggor Visa dig för världen En flagga som vajar i vinden talar sitt eget tydliga språk. Den signalerar självförtroende, styrka och kapacitet. Samtidigt är den en

Läs mer

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner,

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner, Juniorbladet 1/2016 Hej golfvänner, Nu gäller det att Du börjar planera golfsäsongen 2016 för att få ut så mycket så möjligt av denna fantastiska sport! I det här Juniorbladet har vi listat alla aktiviteter

Läs mer

Kursprogram Golfträning 2014

Kursprogram Golfträning 2014 Kursprogram Golfträning 2014 Välkommen till årets kursprogram på Åda Golf & Country Club. Jag hoppas programmet kommer att inspirera dig till att börja träna golf och att du tar chansen att tillsammans

Läs mer

FÖRSKOLAN ANKAN, STENKYRKA. En magiskt dimension i små barns lärande

FÖRSKOLAN ANKAN, STENKYRKA. En magiskt dimension i små barns lärande FÖRSKOLAN ANKAN, STENKYRKA En magiskt dimension i små barns lärande FÖRSKOLAN ANKAN, STENKYRKA Så här är vår vecka för t ex 3-5-åringar på Fjädern: Den första dagen i traditionell förskolemiljö med mycket

Läs mer

Banguide - Funäsdalen Golf

Banguide - Funäsdalen Golf Hål 1 Bockfoten (par 5) 435m Hål 2 Gråstöten (par 4) 380m På ettans tee får man glömma alla drömmar om kanondriven. Lämna de långtslående klubborna i bagen, för nedanför backen rinner "Golfströmmen", som

Läs mer

FÄRG förnyar ditt hem

FÄRG förnyar ditt hem FÄRG förnyar ditt hem Innehåll FÄRG Inred med färger Sida 5 Nordisk svalka - naturlig stillhet Sida 7 New York stil - en lite råare miljö Sida 9 DOMESTIC Standard Sida 11 Målning - grundläggande råd Sida

Läs mer

Innehållsföreteckning

Innehållsföreteckning Innehållsföreteckning Bakgrund sid 2 Historik sid 2 Layout och spelupplevelse sid 2 Säkerhetsrisker -hål 1 sid 3 -hål 7 sid 3-4 -hål 8 sid 4 -hål 9 sid 5-6 -hål 11 sid 6 -hål 12 sid 7 -hål 13 sid 8-9 -hål

Läs mer

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus.

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Utvändig färgsättning Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Att färgsätta ditt eget hus är en både rolig och utmanande uppgift. Låt processen få ta den tid som krävs. Prova olika förslag och låt

Läs mer

Nu gör den interaktiva leken sitt intåg.

Nu gör den interaktiva leken sitt intåg. INTERAKTIV LEK FONO Det finns genvägar till lycka att dansa är en av dem. Nu gör den interaktiva leken sitt intåg. Får vi presentera musik- och dansmaskinen Sona och den interaktiva fotbollsväggen, Sutu.

Läs mer

MIN Drömplan. Uppföljningstillfällen: Följande datum ska jag följa upp min drömplan:

MIN Drömplan. Uppföljningstillfällen: Följande datum ska jag följa upp min drömplan: MIN Drömplan När jag var yngre och hörde ordet mål så tänkte jag antingen på mål som en idrottare sätter eller ett företagsmål. Idag är jag övertygad om att sätta mål för oss personligen är det som ger

Läs mer

Golf för företagsamma

Golf för företagsamma Golf för företagsamma En dålig dag på golfbanan kan vara bättre än en bra dag på jobbet Golf är mer än bara en sport. Golf är en enastående social aktivitet, ett spel som skapar möten människor emellan,

Läs mer

Propositioner till SG:s Höststämma den 17 oktober 2015

Propositioner till SG:s Höststämma den 17 oktober 2015 Propositioner till SG:s Höststämma den 17 oktober 2015 Styrelsen i Svensk Galopp kommer att föreslå 2 propositioner till höststämman den 17 oktober. Det handlar om: 1) Strategier för galoppsporten 2) Hindersporten

Läs mer

Brukarundersökning Äldreboende 2015. Mail: kommun@ostragoinge.se Webb: www.ostragoinge.se

Brukarundersökning Äldreboende 2015. Mail: kommun@ostragoinge.se Webb: www.ostragoinge.se Brukarundersökning Äldreboende 2015 Mail: kommun@ostragoinge.se Webb: www.ostragoinge.se Socialstyrelsens Brukarundersökning 2015 Äldreboende Vad tycker du om äldreomsorgen? Mail: kommun@ostragoinge.se

Läs mer

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Övergripande mål Jönåkers golfklubb skall karaktäriseras av familjekänsla med personlig och bra service och vi skall ha en kvalitetsbana med ambitioner för ett långt

Läs mer

Kragenäsprogram, 2015

Kragenäsprogram, 2015 Vi arbetar ständigt med att förnya vårt program och kommer inom en snar framtid att lägga upp 2016 års programdokument med nya spännande aktiviteter. KRAGENÄS FASTA PROGRAM Finns på plats och klart att

Läs mer

Tips för laget/gruppen

Tips för laget/gruppen Ver 1.2 Inledning Detta dokument har satts ihop för att ge tips till både nya och redan erfarna paintballspelare. Vissa taktiska förslag kan verka självklara visst, men kanske finns det något nytt att

Läs mer

Solkraft. Solceller och värmepump ger noll värmekostnad. Projekt i partnerskap:

Solkraft. Solceller och värmepump ger noll värmekostnad. Projekt i partnerskap: Solkraft Solceller och värmepump ger noll värmekostnad Projekt i partnerskap: Glöm alla värmekostnader Låt solen ge energi till värme och varmvatten Solceller producerar den el du behöver för värme och

Läs mer

Redovisning av Journalnr 2009 5187 Utvecklad besöksnäring Skålö av stödmottagare Skålö Bystugeförening

Redovisning av Journalnr 2009 5187 Utvecklad besöksnäring Skålö av stödmottagare Skålö Bystugeförening Redovisning av Journalnr 2009 5187 Utvecklad besöksnäring Skålö av stödmottagare Skålö Bystugeförening Kontaktpersoner är: Lars Åke Johannesson Margareta Johansson Projektledare Ekonomiansvarig Tel. 070

Läs mer

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola Rapport Grön Flagg Rönnens förskola Kommentar från Håll Sverige Rent 2012-08-24 08:18:54: Ni har på ett mycket kreativt och varierat sätt jobbat med ert tema. Ni har anpassade och engagerande aktiviteter

Läs mer

VAD TYCKER DE ÄLDRE OM ÄLDREOMSORGEN? - SÄRSKILT BOENDE I HÖGANÄS KOMMUN 2013

VAD TYCKER DE ÄLDRE OM ÄLDREOMSORGEN? - SÄRSKILT BOENDE I HÖGANÄS KOMMUN 2013 SÄRSKILT BOENDE - 2013 1 (13) VAD TYCKER DE ÄLDRE OM ÄLDREOMSORGEN? Vad tycker de äldre om äldreomsorgen är en rikstäckande undersökning av äldres uppfattning om kvaliteten i hemtjänst och äldreboenden.

Läs mer

Hemuppgift 090123, Robert Orelind, Emil Widing Andersson och Fredrik Rydbeck. Träningsläger för 9st elitjuniorer från klubb yyy

Hemuppgift 090123, Robert Orelind, Emil Widing Andersson och Fredrik Rydbeck. Träningsläger för 9st elitjuniorer från klubb yyy Hemuppgift 090123, Robert Orelind, Emil Widing Andersson och Fredrik Rydbeck Träningsläger för 9st elitjuniorer från klubb yyy 9st elitjuniorer och en golfinstruktör åker på träningsläger under en vecka.

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16 1. Har din son deltagit som? 10 9 8 85.7% 7 3 2 Målvakt Utespelare Målvakt 14,3% Utespelare 85,7% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7

Läs mer

EN SNABB VÄGLEDNING I GOLFREGLERNA

EN SNABB VÄGLEDNING I GOLFREGLERNA EN SNABB VÄGLEDNING 2012 17 EN SNABB VÄGLEDNING I GOLFREGLERNA Denna vägledning fokuserar på vanligt förekommande regelsituationer och försöker ge en enkel förklaring till dessa regler. Denna vägledning

Läs mer

Vik här. ihop här. Åk och bada! Åby Simhall MÖLNDAL. Testad av Fem på äventyrsbad under oktober 2005

Vik här. ihop här. Åk och bada! Åby Simhall MÖLNDAL. Testad av Fem på äventyrsbad under oktober 2005 Häftas ihop Fem på äventyrsbad Åk och bada! Åby Simhall MÖLNDAL Testad av Fem på äventyrsbad under oktober 2005 ÅBY SIMHALL, MÖLNDAL Äventyret 2 Grön ruschelkana Denna gröna bana är 38 meter lång och har

Läs mer

Tennisbana pa a ngen i Sjö berg Ö nskema l fra n böenden

Tennisbana pa a ngen i Sjö berg Ö nskema l fra n böenden Tennisbana pa a ngen i Sjö berg Ö nskema l fra n böenden Innehåll 1 Bakgrund... 3 2 Beskrivning av förslag... 4 2.1 Tennisplan... 4 2.2 Bollplank vid tennisplan... 4 3 Intressenter... 5 3.1 Sollentuna

Läs mer

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener.

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener. Banan har 18-HÅL Med Norrlands bästa greener. PAY N PLAY Där alla oavsett golfbakgrund är välkomna! EN KROG Med dagens lunch och fullständiga rättigheter. WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU Kort

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Hemstudieuppgift 3: Mari Fasth

Hemstudieuppgift 3: Mari Fasth Hemstudieuppgift 3: Mari Fasth Josefin Strid, 16 år A. Analysera en spelare utifrån Golfpyramiden. Påverkan direkt: Är att resultaten måste sänkas, medianen/snittscoren måste ner med cirka 3 slag (under

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Fotbollskolan barn födda 2002 Våren 2009

Fotbollskolan barn födda 2002 Våren 2009 2009-04-05 Sida 1 av 5 Välkommen till fotbollskolan Fotboll är en meningsfull sysselsättning året runt. För att få ett friskare och roligare liv och inte minst - för att lära sig samarbeta. Drivkraften

Läs mer

Hälso och Träningsweekend 16-18 september

Hälso och Träningsweekend 16-18 september Hälso och Träningsweekend 16-18 september Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap och motivation. Nya

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Tel 0514-120 61 info@ekarnasgk.se www.ekarnasgk.se. Banguide

Tel 0514-120 61 info@ekarnasgk.se www.ekarnasgk.se. Banguide Tel 0514-120 61 info@ekarnasgk.se www.ekarnasgk.se Banguide Lokala bestämmelser för Ekarnas Golfklubb BANPERSONAL Banpersonal som arbetar på banan har företräde, men rimlig hänsyn till spelet bör tas av

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Create är skåp för kreativ möblering Create är vår nya flexibla

Läs mer

D E N F Ö R S T A B A N A N

D E N F Ö R S T A B A N A N D E N F Ö R S T A B A N A N Den som kanske en regnig eftermiddag råkar promenera ut till det område närmast öster om Falsterbo, som numera benämnes Strandbadet, har säkerligen mycket svårt att föreställa

Läs mer

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance Fysiska aktiviteter Zumba och Linedance Vad innebar Vi träffas ett par gånger i veckan och dansar tillsammans med en instruktör. Hittills har vi testat att hålla kurser i både Zumba och Linedance. Vi dansar

Läs mer

Kirjala skola i bakgrunden och mellanmål ute förstås

Kirjala skola i bakgrunden och mellanmål ute förstås Månadens eftis oktober 2007 Pluppis eftis i Kirjala i Pargas Besök: Måndag 24 september 2007 Text: Minna Hemgård och Monica Martens-Seppelin Foto: Minna Hemgård Kirjala skola i bakgrunden och mellanmål

Läs mer

Rockatorp Golfklubb styrdokumet

Rockatorp Golfklubb styrdokumet Rockatorp Golfklubb styrdokumet 2004-10-12 1. Syfte GK har som ändamål att verka för att medlemmar kan utöva golfspel i enlighet med idrottens verksamhetsidé. 1.1 Idrottens verksamhetsidé Idrott är fysisk

Läs mer

6 Foto: Anette Andersson

6 Foto: Anette Andersson 6 Foto: Anette Andersson Föräldrapress Nästan inga föräldrar anser att de själva sätter press på sina barn, men nästan hälften tycker att andra gör det. Din inställning och attityd avgör om ditt barn ska

Läs mer

Innehåll. 4 Om oss. 6 Handgjorda fönster. 8 Unika utsikter. 12 Ut / inåtgående fönster och dörrar. 15 Skjutdörrar. 16 Övrigt sortiment

Innehåll. 4 Om oss. 6 Handgjorda fönster. 8 Unika utsikter. 12 Ut / inåtgående fönster och dörrar. 15 Skjutdörrar. 16 Övrigt sortiment Unika utsikter Innehåll fönster: -ret; pl. er, best. pl. ren el erna s. 1. öppning i vägg, tak el byggnad avsedd att släppa in ljus (o. luft). Äv. att se ut igenom. 2. en unik möjlighet att få den utsikt

Läs mer

Nivå 2 Lära för att träna 9-10 år

Nivå 2 Lära för att träna 9-10 år Nivå 2 Lära för att träna 9-10 år Fokusområden: - Driva - Passa - Mottagning - Vändning - Riktningsförändring - Avslut - Väggspel - Spelbarhet, Spelavstånd Spelarens mognad Fysisk utveckling Lugn tillväxtperiod

Läs mer

Att förbereda en tävlingsbana Course Set-Up. Materialet framställt för TLR Steg 2 genom: SGF:s VO Spel- och Tävlingsutveckling

Att förbereda en tävlingsbana Course Set-Up. Materialet framställt för TLR Steg 2 genom: SGF:s VO Spel- och Tävlingsutveckling Att förbereda en tävlingsbana Course Set-Up Materialet framställt för TLR Steg 2 genom: SGF:s VO Spel- och Tävlingsutveckling Course Set-Up ett arbete från tee till green Golf är ett strategiskt spel Hur

Läs mer

Rapport från SGFs Bankonsulents besök 19/6 2013.

Rapport från SGFs Bankonsulents besök 19/6 2013. Växjö 2013-06-20 Mikael Frisk Mora GK Box 264 Sandängarna 792 24 Mora Rapport från SGFs Bankonsulents besök 19/6 2013. Syfte med besöket: Var att vi skulle titta på banan inför RM Äkta makar 2013. Medverkande:

Läs mer

PROJEKT. Golfbanor 2012 2012-09-12

PROJEKT. Golfbanor 2012 2012-09-12 PROJEKT Golfbanor 2012 2012-09-12 BESÖKSADRESS Hertig Johans torg 2 Skövde TELEFON 0500-49 36 30 FAX 0500-41 83 87 E-POST miljoskaraborg@skovde.se WEBBPLATS www.miljoskaraborg.se Resultat Alla golfbanor

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp create oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Cecilia Stööp, designern bakom Create Create är skåp

Läs mer

http://ovningsbanken.svenskfotboll.se/exercise.aspx?id=536

http://ovningsbanken.svenskfotboll.se/exercise.aspx?id=536 http://ovningsbanken.svenskfotboll.se/exercise.aspx?id=536 Organisation Yta: 20-25x20-25 meter. 12-15 spelare, varav 2 eller 3 är jägare. Bollar och västar. Anvisningar 2 eller 3 spelare har västar synliga

Läs mer

Medlemsbrev november 2015 Välkomna till klubbmöte den 10 november

Medlemsbrev november 2015 Välkomna till klubbmöte den 10 november Sid 1 av 5 Medlemsbrev november 2015 Välkomna till klubbmöte den 10 november 中 國 Xiaomei Liu och Birgitta Holm har rest i Kina, Mittens Rike, 中 国. På vårt novembermöte får vi alla möjligheten att följa

Läs mer

Juniorverksamhet 2016

Juniorverksamhet 2016 Juniorverksamhet 2016 Målet med vår juniorverksamhet är att det ska vara roligt, lekfullt, träffa kompisar och lära sig golf. Vi har många olika aktiviteter för ungdomarna att vara med på. Vi vill att

Läs mer

LATHUND Att planera en mässa eller utställning

LATHUND Att planera en mässa eller utställning LATHUND Att planera en mässa eller utställning När man medverkar vid utställningar av olika slag är det viktigt att ha en klar strategi kring sitt deltagande. Att bara åka dit på vinst och förlust med

Läs mer

Nytt läromedel i svenska för årskurs 1 3

Nytt läromedel i svenska för årskurs 1 3 Utvecklar förmågorna i Lgr 11 Nytt läromedel i svenska för årskurs 1 3 Alla kan lyckas med sin läsning Motiverande och riktigt spännande Uppdrag X är ett nytt, modernt läromedel som bidrar till läsutveckling

Läs mer

Lära känna varandra. För äldre barn kan man ställa sig upp och passa bollen med fötterna.

Lära känna varandra. För äldre barn kan man ställa sig upp och passa bollen med fötterna. Tips Lära känna varandra Vid första träffen är det viktigt att man lär känna varandra. Det ger trygghet för hela gruppen och individen. Alla kommer också att lära sig namnen fortare vilket är bra för både

Läs mer

Vandrande Tidsverkstad. Ett naturligt tillfälle till reflektion och samtal om tiden och tillvaron

Vandrande Tidsverkstad. Ett naturligt tillfälle till reflektion och samtal om tiden och tillvaron Vandrande Tidsverkstad. Ett naturligt tillfälle till reflektion och samtal om tiden och tillvaron Trots att jag har det bra, mår jag inget vidare. Det känns som att livet snurrar på och att jag följer

Läs mer

Jag är inte rädd när det är mörkt Händer som ögon räcker för mig Är inte rädd när det är mörkt Händer som ögon, nu ser jag dig

Jag är inte rädd när det är mörkt Händer som ögon räcker för mig Är inte rädd när det är mörkt Händer som ögon, nu ser jag dig Jag är inte rädd C,G,C,G C,G,C,G a,c,c,g a,c,g Jag är inte rädd när det är mörkt Händer som ögon räcker för mig Är inte rädd när det är mörkt Händer som ögon, nu ser jag dig Ibland frågar någon: Säg kan

Läs mer

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Arkitektens bästa tips inför HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Tony Sundberg, arkitekt SAR/MSA på Sävsjö Trähus, om hans bästa

Läs mer

Övning: Dilemmafrågor

Övning: Dilemmafrågor Övning: Dilemmafrågor Placera föräldrarna i grupper med ca 6-7 st/grupp. Läs upp ett dilemma i taget och låt föräldrarna resonera kring tänkbara lösningar. Varje fråga kan även visas på OH/ppt samtidigt,

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

Garden & G R E E N HOUSE. Växthus i cederträ för nordiska trädgårdar Woodpecker Joinery

Garden & G R E E N HOUSE. Växthus i cederträ för nordiska trädgårdar Woodpecker Joinery Garden & G R E E N HOUSE Växthus i cederträ för nordiska trädgårdar Woodpecker Joinery The Bromley, med specialbeställd dörr på långsidan, 4,9 x 3 m, 15 m2 Varför välja växthus i cederträ? The Stramshall,

Läs mer

Fotbollsskolan. skott.indd 1 07-06-05 16.17.58

Fotbollsskolan. skott.indd 1 07-06-05 16.17.58 Fotbollsskolan skott.indd 1 07-06-05 16.17.58 Välkommen till fotbollsskolan! Fotboll är en meningsfull sysselsättning året runt. För att få ett friskare och roligare liv och inte minst - för att lära sig

Läs mer

Publikation 2003:73. Rekommendationer för anläggande av golfbanor intill allmän väg

Publikation 2003:73. Rekommendationer för anläggande av golfbanor intill allmän väg Publikation 2003:73 Rekommendationer för anläggande av golfbanor intill allmän väg Titel: Rekommendationer för anläggande av golfbanor intill allmän väg Författare: Lars Ekström, Emilia Johansson och Leonard

Läs mer

Nyföretagarcentrum 5, 2, 3, 30, 4, 5, 5, 1, 1, 10, 10, 1, 6, 4, 1, 7, 6 20, 15, 10, 20, 3, 30, 4, 6, 20, 20, 3, 15, 10, 3, 1, 1, 2, 2, 3, 30, 10,

Nyföretagarcentrum 5, 2, 3, 30, 4, 5, 5, 1, 1, 10, 10, 1, 6, 4, 1, 7, 6 20, 15, 10, 20, 3, 30, 4, 6, 20, 20, 3, 15, 10, 3, 1, 1, 2, 2, 3, 30, 10, Bilaga 4 Sida 1(11) KL 1900 Inger Åckander, 630222 SAMMANSTÄLLNING AV FRÅGORNA AV TOTALT 37 INTERVJUER FÄRGADE SIFFROR FRÅN STORSTADSLÄN - 24 FRÅN STORSTADSLÄN OCH 13 FRÅN ÖVRIGA LÄN Frågor Ja Nej Hur

Läs mer

Teknos utomhusfärger

Teknos utomhusfärger Teknos utomhusfärger Vårda ditt hus med kärlek. Att underhålla och skydda huset är nödvändigt. Men se det som en möjlighet att förändra, förbättra och förnya! Att måla huset är att sköta om det, att bry

Läs mer

Fotbollsskolan. passning.indd 1 07-06-05 16.17.27

Fotbollsskolan. passning.indd 1 07-06-05 16.17.27 Fotbollsskolan passning.indd 1 07-06-05 16.17.27 Välkommen till fotbollsskolan! Fotboll är en meningsfull sysselsättning året runt. För att få ett friskare och roligare liv och inte minst - för att lära

Läs mer

Funktionella ting för det goda, enkla livet.

Funktionella ting för det goda, enkla livet. Funktionella ting för det goda, enkla livet. 2 Varför, undrar en del. Ja, varför inte, svarar jag. Jag umgås ständigt med form i olika skepnader. Och det var bara en tidsfråga innan jag skulle ta fram

Läs mer

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG MÅLNINGS- GUIDE PIGMENTERAD TRÄTJÄRA LJUS TJÄROLJA TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG TJÄRLEK by HUNDRAÅRIG TJÄRLEKSHISTORIA FRÅN SKOGEN Från vikingaskepp till moderna villor och utemöbler. Trätjära är som

Läs mer

Allmän information Gripsholms Golfklubb

Allmän information Gripsholms Golfklubb 2006-01-24 Allmän information Gripsholms Golfklubb Medlemskap i Golfklubben Medlemskap i Gripsholms Golfklubb erhålls genom ansökan ställd till och efter godkännande av Golfklubbens styrelse. Spelrätt

Läs mer

Utvecklingsplan för Ryas banor Version 2015-11

Utvecklingsplan för Ryas banor Version 2015-11 Utvecklingsplan för Ryas banor Version 2015-11 Bakgrund Utvecklingsplanen är framtagen av Ryas Bankommitté (BK) och syftet är att det skall finnas ett dokument som beskriver hur vi skall utveckla och sköta

Läs mer

Utvecklingssamtal Spelare

Utvecklingssamtal Spelare Utvecklingssamtal Spelare Hemuppgift Fanna BK P/F Spelarutveckling. Detta är en hemuppgift som vi tränare vill att ni går hem och svarar på. Den tar max 10-15 minuter att göra. Lämna tillbaka uppgiften

Läs mer

TENNISUTBILDNING FÖR IDROTTSLÄRARE, FRITIDSLEDARE OCH FRITIDSPEDAGOGER

TENNISUTBILDNING FÖR IDROTTSLÄRARE, FRITIDSLEDARE OCH FRITIDSPEDAGOGER TENNISUTBILDNING FÖR IDROTTSLÄRARE, FRITIDSLEDARE OCH FRITIDSPEDAGOGER Praktisk utbildning ÖDÅKRA TENNISKLUBB www.odakratennis.se HAPPY-metoden, Skolsamverkan 2015, Henrik Nilsson Version: 1:1 Illustrationer

Läs mer

Vi hoppas att ni har glädje av berättelsen om Undra och Lollo som ska träna sina krångelhänder så de blir hjälparhänder!

Vi hoppas att ni har glädje av berättelsen om Undra och Lollo som ska träna sina krångelhänder så de blir hjälparhänder! Barn mår bra av att veta En del barn har en hand som fungerar bra och en hand som är svårare att använda. Då kan man behöva träna den hand som är lite svårare att använda. Det finns en träningsmetod som

Läs mer

Ert barn kommer att börja på.. Där arbetar.

Ert barn kommer att börja på.. Där arbetar. Ängsgårds förskola Om Ängsgårds förskola Ängsgårds förskola ligger på Ängsgårdsvägen mitt emot Vallås kyrka. Det är lätt att ta sig hit. Vi har busshållplats precis utanför och flera cykel- och gångbanor.

Läs mer

PRISLISTA LAGAKTIVITETER 2014

PRISLISTA LAGAKTIVITETER 2014 PRISLISTA LAGAKTIVITETER 2014 MÄSTARNAS SUPERDUPER MÄSTARE Fartfylld lagaktivitet där vi har sökt inspiration från det kända TV-programmet. Det här är en lagaktivitet med lite mer fysiska och krävande

Läs mer

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN 2 I butiken tar kunden beslutet att köpa produkten. En tydlig, enkel och inspirerande butiksmiljö är därför grundförutsättningen

Läs mer

12 roliga rastlekar. från skolor i Halland

12 roliga rastlekar. från skolor i Halland 12 roliga rastlekar från skolor i Halland 1 2 Liv & rörelse på rasterna! Barns och ungdomars hälsa och levnadsvanor har stor betydelse för folkhälsan. De senaste åren har den stillasittande leken ökat

Läs mer

Mauritzberg. Tillsammans skapar vi mervärde och affärsnytta så att du som kund kan fokusera på din verksamhet och slippa tänka på IT.

Mauritzberg. Tillsammans skapar vi mervärde och affärsnytta så att du som kund kan fokusera på din verksamhet och slippa tänka på IT. BAGUID ärproducerad IT när den är som bäst Tillsammans skapar vi mervärde och affärsnytta så att du som kund kan fokusera på din verksamhet och slippa tänka på IT. Mauritzberg Med våra ITlösningar når

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 juli 2015 mellan kl 20.00 21.30.

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 juli 2015 mellan kl 20.00 21.30. Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 juli 2015 mellan kl 20.00 21.30. Plats: Klubbhuset Närvarande Svante Gustafson, ordförande Ossian Nilsson Johan Grevelius

Läs mer

Skapa utemiljöer i trä Låt dig inspireras!

Skapa utemiljöer i trä Låt dig inspireras! Skapa utemiljöer i trä Låt dig inspireras! Kärlek till hållbarhet Från skog till tryckimpregnerat Brunt eller grönt? En smaksak. För att skapa material till en härlig uteplats eller ett stabilt staket

Läs mer

KLIPPA gräs. Vad kostar det att klippa? Jag har svaret! Tommy Franzon

KLIPPA gräs. Vad kostar det att klippa? Jag har svaret! Tommy Franzon KLIPPA gräs Vad kostar det att klippa? Jag har svaret! Tommy Franzon Examensarbete HGU 2008 Att det kostar mycket pengar att klippa gräs det vet jag. Att det kostar så mycket det trodde jag inte. Hur har

Läs mer

Konstgräs. Låt dig inspireras. Fler än 300 projekt. Mer än bara konstgräs. Lek för aktiv utveckling. Svenska Konstgräs Akademin lär ut och utvecklar

Konstgräs. Låt dig inspireras. Fler än 300 projekt. Mer än bara konstgräs. Lek för aktiv utveckling. Svenska Konstgräs Akademin lär ut och utvecklar Konstgräs Låt dig inspireras Fler än 300 projekt Sedan starten 2012 har vi haft en stark utveckling Mer än bara konstgräs Svenska Konstgräs Akademin lär ut och utvecklar Lek för aktiv utveckling Stimulerande

Läs mer

Underlag för systematiskt kvalitetsarbete

Underlag för systematiskt kvalitetsarbete Underlag för systematiskt kvalitetsarbete Enhet: Kobjer Ansvarig: Gunilla Cederholm LÄSÅRETS VERKSAMHETSPLAN Mål/Åtgärder/Resultat/Analys för läsåret 2012-13 Målen för detta läsår har handlat om årskalender,

Läs mer

Porsche Sport Driving School Scandinavia

Porsche Sport Driving School Scandinavia Porsche Sport Driving School Scandinavia Porsche Sport Driving School Scandinavia 2 Lär känna din bil och dig själv som förare the Scandinavian way. Förarutbildning på svenska i Sverige. Porsche Sport

Läs mer

VAD ÄR KONFIRMATION?

VAD ÄR KONFIRMATION? 2015/2016 VAD ÄR KONFIRMATION? Konfirmation handlar om TRO, HOPP och KÄRLEK.. Under konfirmandtiden får du tillfälle att fundera på vem du är och vad du tror du på. Konfirmation rymmer även frågor om:

Läs mer

g Ä ÄÉáÉ á Yt Y Ä~x ~ ÇuxÜz4 z

g Ä ÄÉáÉ á Yt Y Ä~x ~ ÇuxÜz4 z g ÄÄ Éáá YtÄ~xÇuxÜz4 Aktiviteter för barn och ungdomar. (Ålder 8-15) Minigolf. Skreas Bangolf ligger Priser Barn Vuxen 9 hål 35 kr 45 kr 18 hål 45 kr 55 kr 27 hål 55 kr 65 kr Simhall. Klitterbadet. Priser:

Läs mer

Stödet kan vara både praktiskt och socialt och utgår från ditt hem, men kan också omfatta situationer utanför hemmet.

Stödet kan vara både praktiskt och socialt och utgår från ditt hem, men kan också omfatta situationer utanför hemmet. Boendestöd Vad är boendestöd? Boendestöd ska vara ett praktiskt och pedagogiskt stöd. Stödet kan ge dig struktur i vardagsrutiner och syfta till att du så långt som möjligt ska kunna möta och hantera vardagen.

Läs mer

I BÅSTAD LÄMNAR MAN NYCKLARNA PÅ BORDET. VI TAR HAND OM HELA AFFÄREN

I BÅSTAD LÄMNAR MAN NYCKLARNA PÅ BORDET. VI TAR HAND OM HELA AFFÄREN I BÅSTAD LÄMNAR MAN NYCKLARNA PÅ BORDET. VI TAR HAND OM HELA AFFÄREN VÄLKOMMEN TILL OSS Vi tar hand om hela affären Vi är ett stolt, fristående familjeföretag med över 70 år som marknadsledare i Båstad

Läs mer

Helsingborg Open 2015 - FAQ s

Helsingborg Open 2015 - FAQ s Helsingborg Open 2015 - FAQ s Följande frågor och svar är sammanställda för att informera både medlemmar i Vasatorps Golfklubb och övriga funktionärer under Helsingborg Open. När spelas Helsingborg Open?

Läs mer

fördelar med laminatdörrar

fördelar med laminatdörrar laminatdörrar 2 fördelar med laminatdörrar För att kunna tillgodose den ökade efterfrågan har vi valt ut ett standardsortiment med ett mycket stort antal färger och träreproduktioner. Med samtliga varianter

Läs mer

MÖJLIGHETER SOM INSPIRERAR

MÖJLIGHETER SOM INSPIRERAR MÖJLIGHETER SOM INSPIRERAR Bygg dig ett hem med bestående värde! Borta bra men hemma bäst är ett ofta använt, men inte desto mindre sant utryck. Och hemma ska gärna vara ett eget hus, ett boende som man

Läs mer

Det viktigaste är att se till att så många som möjligt är med så länge som möjligt.

Det viktigaste är att se till att så många som möjligt är med så länge som möjligt. Svensk barn- och ungdomsfotbolls inriktning tar bl.a. upp följande: Fotbollen ska vara tillgänglig för alla och bidra till samhällsnyttiga värderingar samt ge ett bättre, roligare och friskare liv. Barn-

Läs mer

Grön flagg Nu är Stensjöns handlingsplan godkänd för Grön flagg!

Grön flagg Nu är Stensjöns handlingsplan godkänd för Grön flagg! Handlingsplanen godkänd 2012-05-27 Grön flagg Nu är Stensjöns handlingsplan godkänd för Grön flagg! 2012-05-27 Det demokratiska arbetet och hela skolans eller förskolans delaktighet är centralt inom Grön

Läs mer

Sagt & gjort. House of Alvik

Sagt & gjort. House of Alvik House of Alvik För drygt två år sedan fick eleverna i årskurs 5 och 6 på Alviksskolan i Luleå egna datorer. I samband med det började jag, som undervisar i matematik, no och bild, och min kollega, som

Läs mer

HUS Vi bygger på era Villkor!

HUS Vi bygger på era Villkor! HUS Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger våra hus på dina villkor helt och hållet. Du har en husdröm vi förverkligar den med hjälp av dina skisser, samt våra erfarna säljare och

Läs mer

Så här fungerar Ledningskollen! För dig som planerar att gräva, schakta eller spränga

Så här fungerar Ledningskollen! För dig som planerar att gräva, schakta eller spränga Så här fungerar Ledningskollen! För dig som planerar att gräva, schakta eller spränga 1 Ledningskollen hjälper till när du planerar att gräva, schakta eller spränga Ledningskollen är en gratis webbtjänst

Läs mer