Alemnesh Belatchew från E87 Vad var det som gjorde au du ville åka med Up With People? Helt klart den sanna livsglädjen som UWP- medlemmarna

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Alemnesh Belatchew från E87 Vad var det som gjorde au du ville åka med Up With People? Helt klart den sanna livsglädjen som UWP- medlemmarna"

Transkript

1 MAJ 2014 I DETTA NUMMER: Alumni i Fokus Rapport från Årsmötet 2013 Sandhamn Planering årsmöte 2015 Styrelsen PresentaKon av de nya ledamöterna EAM Tallin SKpendieansökan Bli medlem idag!

2 Alemnesh Belatchew från E87 Vad var det som gjorde au du ville åka med Up With People? Helt klart den sanna livsglädjen som UWP- medlemmarna utstrålade på scenen i Uppsala. Jag var fullständigt förtrollad av musiken, dansen och sångerna som avlöste varandra i ea fyrverkeri av härliga färger och människor från jordens alla hörn. Jag hade en stark egen längtan ecer aa resa runt världen, möta nya kulturer och växa i nya sammanhang. Då jag dessutom älskade musik och dans visste jag aa jag hade hiaat bästa möjliga sammanhang för aa knyta nya vänskapsband och vidga min horisont. Sagt och gjort, E87 det blev! Har du något speciellt minne du vill dela med dig av från din resa? Det är omöjligt aa välja ut e" speciellt minne. För mig var varje dag verkligen speciell, och det menar jag verkligen känslan av aa vara så vaken, närvarande och full av förväntan var just det som var speciellt med UWP- året (åtminstone för mig). Jag minns aa jag vaknade varje morgon i vetskap om aa dagen skulle bli speciell på ea eller annat säa, vilket den också allqd blev. Och när jag la mig på kvällen somnade jag allqd med en förväntansfull insikt om aa jag hade ännu en innehållsrik dag framför mig. Det är just den känslan som är speciell för mig. Särskilda minnen är därmed många och skulle ta för lång Qd aa gå in på i detalj men inget slår de många, nära och ärliga möten med människor, såväl cast members som host families, som jag hade äran aa få erfara. Jag växte oerhört som människa av dessa möten. Så, glädje och människor är en god sammanfaaning på särskilt goda minnen! Har UWP inspirerat dig på något speciellt säu / Vad känner du UWP geu som du har fåu användning av i diu liv? Absolut. Jag åkte med UWP för aa vidga min horisont och så blev det verkligen. DeAa har gjort mig Qll en mer insiktsfull person och även inspirerat min yrkesinriktning. Framförallt har det stärkt min sociala förmåga vid möten med människor från olika kulturer där jag innerst inne allqd har insikten om aa: även om vi kan verka så olika, så är vi alla mer lika än olika Vad tycker du SUWPAA ska satsa mer på? Nätverka med gamla Uppies!

3 SUWPAAs årsmöte 2014 Den 29 mars var det så dags igen! Poseidon log och Göteborg bjöd på solsken och värme av sällan skådat slag! ÅrsmötesakQviteterna inleddes med fantasqsk guidning bakom scenen på Göteborgsoperan Qll ljudet av en klassisk lunchkonsert i foajén. Ditresande deltagare anslöt för lunch i form av nyfångad räkmacka ute i solen vid lilla Bommen.

4 Själva årsmötesakqviteterna skedde på White Arkitekters ABs Göteborgskontor mia i smeten. Vi fick en intressant presentaqon av Whites verksamhet. De har bland annat fåa ansvaret aa flyaa Kiruna. Vi fick även en inblick i hur det är aa vara designer. Håkan Olsson, mannen bakom IKEAs och rentav kanske Sveriges mest kända lunchlåda beräaade. DeAa å]öljdes av själva årsmötet med deltagare såväl fysiskt i Göteborg som från hela Sverige med på telefonkonferens! Fika därecer på takterassen där ea av fotona är taget. Vi avslutade med intressanta föredrag om kulturkrockar i Asien av alumni från E87, Mats och KersQn Svanberg. Allt som allt en hellyckad dag!

5 Varmt välkommen på en rikqg partyhelg för aa fira deaa september 2014 i Sandhamn utanför Stockholm! Vi bor över på anrika Sandhamn Seglarhotell, njuter av skärgården och den vackra Sandön, och på kvällen äter vi en festmiddag Qllsammans på hotellet. Vi planerar givetvis också aa ordna härlig partystämning med underhållning och dans Qll kvällen, det finns ju goa om talanger för deaa bland alumni. Förutom alla svenska alumni kommer vi även aa bjuda in alumni från andra föreningar i Europa, så vi hoppas på en rikqgt kul och internaqonell helg! Kostnaden är 1800 kr/person där logi lördag kväll med del i dubbelrum, Qllgång Qll pool och relax, treräaers middag på lördagkvällen och frukost på söndag ingår (www.sandhamn.com). Båtresa: Strömkajen (centrala Sthlm) Sandhamn Stavsnäs Sandhamn Tur/Retur kr/person beroende på resväg och eventuell studentrabaa. Turlista hiaar ni på Taxibåt är ea alternaqv om vi blir ea stort gäng. Gör såhär för au anmäla dig: Skicka ea mail Qll ange dia namn, cast/år samt namn på den person som du vill dela rum med. Ange även eventuell allergi eller liknande. Betala in kr/pers på SUWPAAs bankgiro , ange även där namn. Om du inte redan är medlem i SUWPAA för 2014 betalar du även medlemsavgicen på 100 kr samqdigt. Anmälan är bindande och ska göras Qllsammans med betalning senast 1 juni VARMT VÄLKOMNA!!

6 Någon helg i mars 2015 kommer SUWPAAs årsmöte aa äga rum. Därför kommer datum och stad bokas snart. Det är klokt aa ha bra framförhållning för akqviteter samt aa styrelsen delegerar större delen av arrangemanget. Så var det t ex i Malmö Valberedningens förslag är aa t ex välja Halmstad eller Helsingborg då där finns flera alumni. Helg och arrangörsteam är ännu inte helt spikat. Vi tänker helt enkelt 2-4 alumni som håller i och aa planera för en helg i mars 2015 där årsmöte ingår. Gör något kul på er ort! Valberedningen har några namn på personer i Helsingborg och Halmstad men givetvis går det aa välja annan stad. Fråga har ställts i FB- gruppen; - Vilka vill arrangera en helg i mars 2015? SäAer vi en Qd/helg i sommar är det läaare aa boka in. Vem/vilka vill?! Det kan även vara aa vi samordnar med UWP- planeringen med ev. UWP- show i Sverige, om det är aktuellt våren Förslag moaages gärna - kontakta styrelsen! Halmstad eller Helsingborg?

7 Ordförande Mimmi Hogland Blomkvist, Kalmar, C84 omval (invald 2012) Kassör Anki Lenksjö, Stockholm, A87 omval (invald 2012) Sekreterare Susanne Nordell, Malmö, C93 omval (invald 2012) Styrelseled. Karin Helmerson, Skärhamn, E87 omval (invald 2013) Styrelseled. Pernilla Johansen, Göteborg, B89-96 nyval 2014 Styrelseled. Robert Staflin, Norrtälje, C91 nyval 2014 Suppleant Beata Hansson, Malmö, A06 nyval 2014 Suppleant Johan Wester, Tomelilla, A12 omval (invald 2013) Valberedningen: Ordförande CharloAe Uhler, Malmö, C87 omval (invald 2011) Jenny Lins, Stockholm, C95 omval (invald 2012) Pia Porkola Smideberg, Löddeköpinge, A93 omval (invald 2013)

8 Jag heter Beata Hansson och reste med Up with i Cast A 2006 i sex månader. DäreCer ansökte jag tjänsten i ea team som skulle förbereda i Bangkok när UwP skulle resa dit för första gången, våren Det var en spännande upplevelse och intressant aa arbeta i ea team med olika naqonaliteter. ECer UwP och avslutade studier på Personal- och arbetslivsprogrammet har jag jobbat som flygvärdinna och boa i Dubai, jobbat som rekryteringskonsult på ea bemanningsföretag och nu är jag egen företagare och hyr ut mig själv som konsult inom HR sedan början av På friqden umgås jag med min sambo Fredrik, vänner och familj och inte minst vår nya lilla familjemedlem - franska bulldogen Nova. Jag bor i Malmö. MiA namn är Pernilla Johansen, alumni från Född och uppvuxen i Vänersborg men lämnade snabbt hemorten för några varv runt jorden i ganska många år. Sedan blev det 10 år i Sthlm där jag bl.a. jobbade som projektledare på TV4/prod.bolaget BossaNova, buqkschef på JC, highschool- ansvarig på ASSE mm. Jag bor i Göteborg sedan 2002, är ensamstående mamma Qll underbara Truls 9 år, arbetar som event & konferenschef på Västsvenska Handelskammaren och på min friqd förutom aa resa, njuta upplevelser, vänner och familj frilansar jag som producent/koreograf för frisyr och modevisningar sedan 15 år Qllbaka. Se gärna min hemsida MiA studentår med UWP var B 89-90, sedan jobbade jag bl.a med staging, PR, show- produkqonen, turnéansvarig för UWP i Norge och också medlem i UWP s europeiska ConvenQoncast fram Qll När UWP var i Göteborg i november 2013 såg jag Qll aa min arbetsgivare Västsvenska Handelskammaren blev samarbetspartner och stod för PR- teamets kontor, otaliga kontakter genom alla nätverk och jag hjälpte Qll med vad som än behövdes. FantasQskt aa få möjligheten aa hjälpa Qll från andra sidan som samarbetspartner när UWP kom Qll min stad.

9 Jag heter Robert Staflin och reste med Cast C91. Jag är ursprungligen från Uppsala, men bor numera utanför Norrtälje i en gammal nedlagd skola från 1873, med fru, doaer 5 år, son 8 år, två whippet- hanar och en tjej- kaa! Sedan 1994 har jag varit egen företagare och jobbar sedan 2004 via Donald Davies & Partners, framför allt med projektledning. Tidigare har jag gjort allt från översäaning, utbildning, turnérat i skolor med Förbundet Unga Forskare, varit kassaledare på stormarknad osv. På friqden går väldigt mycket Qd åt Qll Iaido, en japansk svärdskonst som jag började träna Vår stridsskola (sic!) kan sägas härstamma från början av talet och vi tränar under den tjugonde stormästaren. Det brukar bli minst en resa per år Qll Japan och några träningsläger i Sverige/Finland/Bulgarien osv. förutom det. Jag är akqv i KFUM Uppsala Iaidoklubb men startade också Norrtälje Iaidoklubb Föreningsmässigt har jag varit ordförande, vice ordförande, sekreterare och kassör i Katedralskolans Théföreing (Uppsala), MatemaQsk Naturvetenskaplig Förening, Förbundet Unga Forskare Uppsala- Gävleborgsdistriktet, KFUM Uppsala Iaidoklubb, Norrtälje Iaidoklubb, och valdes så sent som förra lördagen in som sekreterare i Svenska Kendoförbundet, där jag även plötsligt blivit registeransvarig! :- ) I SUWPAA skulle jag vilja bidra med förenklade ruqner för webbsidor och för aa göra det enklare för medlemmar aa bidra Qll SUWPAA- gemenskapen och hantera sina medlemskap etc.

10 EAM European Alumni Meet 2014 I början av maj träffades europeiska alumni i Tallin, Estland. Vi var drygt 100 deltagare varav fyra av oss kom från Sverige. Det fanns även deltagare från USA och så långt bort som Nya Zeeland! Fredagen var fylld av akqviteter i Tallin. Det fanns möjlighet aa göra volontärarbete, besöka parlamentet, gå en rundvandring i stadsmuren mm. Men framförallt var det många möten med nya och gamla UWP- vänner. Dagen avslutades med middag och uppträdande av alumni som dansade estnisk folkdans. Det fick vi sedan alla prova på och stämningen var hög. Många glada skraa och en härlig UWP- känsla. Under lördagen var det dags för det årliga mötet för Europa. Vi lämnade alla våra synpunkter för hur arbetet i Europa ska fortsäaa och deaa tar vår Europa- Rep Marie Tobler med sig i det fortsaaa arbetet. Vi från Sverige gjorde reklam för vårt 25- årsjubileum och TAD Triangle Alumni Date i september. Alla deltagare på EAM välkomnades och några planerar aa komma och fira med oss. En stor bankea med massor av god mat och dryck avslutade lördagen, inte rikqgt naturligtvis dansade och sjöng vi alla även lördag kväll. Kort sagt: En härlig helg, fylld med både arbete och roliga akqviteter: Många nya kontakter skapades och även underbart aa få träffa många UWP- vänner vid samma Qllfälle! Rekommenderar er alla aa delta vid nästa års EAM som kommer aa gå av stapeln i München! Mimmi Hogland Blomkvist, Cast C - 84

11 Fler bilder från EAM Tallin

12 Känner du någon som ska resa med Up with People? I så fall ska du Qpsa om SUWPAAs SQpendiefond. SUWPAA delar ut sqpendier Qll studenter två gånger per år. Vem kan söka skpendiet? Hen/Du som har blivit antagen Qll och ska resa med Up With People. Hur söker man? Hen/du skickar in en ansökan via mail Qll senast den 15 mars eller 15 oktober. Ansökan ska innehålla: 1. En beräaelse om dig själv. 2. Varför du vill resa med Up With People? 3. MoQvera varför just du söker sqpendium för din resa. 4. Namn, adress, mail, telefonnummer. När får man svar? Vi återkommer Qll dig via mail månaden ecer sista ansökningsdag om du beviljats sqpendium. Betala in 100 kr Qll Bankgiro nr , Swedish Up With People Alumni AssociaQon. Ange namn och år/cast, samt adress, telefon och e- mail. Om du dessutom vill skänka en gåva Qll sqpendiefonden så ange deaa på inbetalningen. Om du inte har möjlighet aa betala via Internet så går det bra aa fylla i ea vanligt inbetalningskort med de aktuella uppgicerna enligt ovan och betala via giro eller bank.

FEB 2015. I DETTA NUMMER: Alumni i Fokus EAM Årsmöte 2015 Hälsningar från Cast A 2015 Styrelsen SHpendieansökan Bli medlem idag!

FEB 2015. I DETTA NUMMER: Alumni i Fokus EAM Årsmöte 2015 Hälsningar från Cast A 2015 Styrelsen SHpendieansökan Bli medlem idag! FEB 2015 I DETTA NUMMER: Alumni i Fokus EAM Årsmöte 2015 Hälsningar från Cast A 2015 Styrelsen SHpendieansökan Bli medlem idag! Johan Skogström, Cast B 1987, PR Rep 1988, A, B, C Var bor du: Karlstad Vad

Läs mer

UpDate. För oss som rest med Up With People I DETTA NUMMER

UpDate. För oss som rest med Up With People I DETTA NUMMER DECEMBER 2013 UpDate För oss som rest med Up With People I DETTA NUMMER KALENDER... sid. MEDLEM 2014... sid. SPÅR I HJÄRTAT OCH MINNEN FÖR LIVET... sid. VERKA FÖR SUWPAA... sid. STIPENDIEFONDEN... sid.

Läs mer

Up Date. Juni 2012. Innehållsförteckning

Up Date. Juni 2012. Innehållsförteckning Up Date Innehållsförteckning Juni 2012 Ordförande har ordet... Presentation av styrelsen 2012... Verksamhetsplan för 2012... Info om medlemsavgift... UWP i Stockholm, PR-teamet rapporterar... Valberedningen

Läs mer

Kalendarium våren/sommaren 2010

Kalendarium våren/sommaren 2010 Skånes stamningsförening Nyhetsbrev april 2010 årgång 11 nr 2 Hej medlemmar! Och glad vår på er! Visst är det en skön känsla att få hänga in den tunga vinterrocken där den hör hemma längst in i garderoben...

Läs mer

Up Date. Swedish Up With People Alumni Association Nr 3, sept 2009. OBS! Ny email-adress för SUWPAA: suwpaa@gmail.com

Up Date. Swedish Up With People Alumni Association Nr 3, sept 2009. OBS! Ny email-adress för SUWPAA: suwpaa@gmail.com Up Date Swedish Up With People Alumni Association Nr 3, sept 2009 Svenska studenter som nu reser med ast B 2009. Snart kommer de till Sverige! Läs mer på sid 5-6. I detta nummer Jubileum...... Alumni berättar...

Läs mer

AMC-Nytt våren 2007. Ordföranden har ordet

AMC-Nytt våren 2007. Ordföranden har ordet Ordföranden har ordet AMC-Nytt våren 2007 Hej alla medlemmar! Då var det dags för ett nytt nummer av AMC-Nytt. I detta nummer kan ni bland annat läsa om: Kallelsen till Årsmötet den 31 mars 2007. Inbjudan

Läs mer

ÖSTGÖTAKANALEN Mag- och tarmföreningen i Östergötland

ÖSTGÖTAKANALEN Mag- och tarmföreningen i Östergötland ÖSTGÖTAKANALEN Mag- och tarmföreningen i Östergötland Medlemstidning nr 2 2012 Återskapar livskvalité Ordföranden har ordet Årsmötet, ökat medlemsantal Lördag den 20 mars höll vi årsmöte i Visualiseringscenter

Läs mer

Strokkur. Medlemstidning. Årgång 15 Nr 2 Juli 2010

Strokkur. Medlemstidning. Årgång 15 Nr 2 Juli 2010 Strokkur 1 Medlemstidning Årgång 15 Nr 2 Juli 2010 Strokkur 2 Redaktionens rader Hej alla Strokkuriter! Ja då har vi premiär för vår nya tidning på nätet. Vi i redaktionen kan tänka oss att det känns lite

Läs mer

Rettvisan. barn med. att tala om - Burkhart. Emilias. reflektioner. kursinbjudan aktiv vardag. Ge dom något. Susanne Norwell. PODD-kurs med Linda

Rettvisan. barn med. att tala om - Burkhart. Emilias. reflektioner. kursinbjudan aktiv vardag. Ge dom något. Susanne Norwell. PODD-kurs med Linda Rettvisan Sommarnumret 2014 PODD-kurs med Linda Burkhart Emilias konduktiv pedagogik Ge dom något att tala om - Susanne Norwell kursinbjudan aktiv vardag En ROOKIES reflektioner om att resa med barn med

Läs mer

Nr 1-2012 Adoptioner Bistånd Fadderskap

Nr 1-2012 Adoptioner Bistånd Fadderskap Nr 1-2012 Adoptioner Bistånd Fadderskap Kontakter Kontoret Vårt kontor finns på Energigatan 11, 434 37 Kungsbacka. Tel: 0300-331 31. Fax: 0300-331 30. Telefontid: mån, ons, fre: 9.30-11.30. Tis: 13.00-15.00.

Läs mer

Vårvarma dagar på Gotland

Vårvarma dagar på Gotland efs mittsverige nummer 2 maj 2008 Vårvarma dagar på Gotland > Tusentals kristna på Stockholms gator > Prästkandidater för EFS Mittsverige > Få koll på Mittsveriges sommargårdar Nr 2, maj 2008 Mitt i årg

Läs mer

CISV-nytt Helsingborg

CISV-nytt Helsingborg CISV-nytt Helsingborg Nr 3 2011 Ordförande har ordet! Så var det dan före dopparedan och dags att summera ännu ett år. Tiden går fort! Men vilket år vi har haft. Vi har skickat iväg 20 barn och ungdomar

Läs mer

Februari Månadsblad 2014

Februari Månadsblad 2014 IOGT-NTO Göteborg och Bohusläns Distrikt Februari Månadsblad 2014 Hej, Nu har vi landat i verksamheten. Full fart med aktiviteter i alla föreningar och förberedelser för alla föreningsårsmöten (FÅM) och

Läs mer

Nu gör jag något nytt

Nu gör jag något nytt Nu gör jag något nytt Linda Alexandersson fredag 15 maj Det började med att två tjejer i min församling i Arvika, åkte ner hit till Göteborgsområdet för att träffa en präst. De hade bekymmer på ett område

Läs mer

Nyhetsbrev. En Stärkt Röst. Ljusglimtar i vår tillvaro. Planeringen av våren i full gång! Kom ihåg datumet!

Nyhetsbrev. En Stärkt Röst. Ljusglimtar i vår tillvaro. Planeringen av våren i full gång! Kom ihåg datumet! N O V E M B E R 2 0 1 2 Nyhetsbrev En Stärkt Röst Planeringen av våren i full gång! När första snön har kommit och vi gått över till vintertid börjar projektet blicka mot ljusare tider. Vi har mycket att

Läs mer

- Möt Ulrika som trotsade alla hinder... - Arbetsförmedlingen tycker till! - Missa inte mammahelgen i Varberg

- Möt Ulrika som trotsade alla hinder... - Arbetsförmedlingen tycker till! - Missa inte mammahelgen i Varberg Förbundet Sveriges Dövblinda Årgång 37 September 2014 Nr 4 Ulrika Myhr med sin hund Rocky - Möt Ulrika som trotsade alla hinder... - Arbetsförmedlingen tycker till! - Missa inte mammahelgen i Varberg Innehåll

Läs mer

Här kommer höstens utskick från AMC-föreningen. Detta innehåller:

Här kommer höstens utskick från AMC-föreningen. Detta innehåller: Hej! November 2004 Här kommer höstens utskick från AMC-föreningen. Detta innehåller: AMC-nytt Info från Ulf Larsson angående Ågrenskadagarna Inbjudan och program till Ågrenska v 10, 2005 Sällsynta Diagnosers

Läs mer

Kalendarium våren/sommaren 2011

Kalendarium våren/sommaren 2011 Skånes stamningsförening Nyhetsbrev april 2011 årgång 12 nr 2 Hej medlemmar! Hoppas ni njuter av de solstrålar som letar sig ner genom molnen någon gång då och då. Misströsta inte snart kommer vårvärmen

Läs mer

Strålande utsikter Mitt inne i Stockholm har EFS konferenslokaler och personalen trivs

Strålande utsikter Mitt inne i Stockholm har EFS konferenslokaler och personalen trivs Strålande utsikter Mitt inne i Stockholm har EFS konferenslokaler och personalen trivs > Salt tar form > Nyår en tid att möta Gud > Fräscht grepp på konferens Nr 1 februari 2006 Mitt i årg 12, Hälsning

Läs mer

Noonan Nytt 3/2004 NOONAN NYTT

Noonan Nytt 3/2004 NOONAN NYTT NOONAN NYTT Nr. 3/2004 ORDFÖRANDE HAR ORDET När hösten kommer till Härnösand är jag i färd med att skriva innehållet i min lilla spalt. Hösten är en härlig tid då både Magnus och jag finner ro bland skogens

Läs mer

ELIZA. Tjejer med glöd på KOM i Bålsta Årets DO:sor Nya och gamla medlemmar! Medlemstidning för Ladies Circle Sverige.

ELIZA. Tjejer med glöd på KOM i Bålsta Årets DO:sor Nya och gamla medlemmar! Medlemstidning för Ladies Circle Sverige. ELIZA Medlemstidning för Ladies Circle Sverige Nr 1, 2011/2012 Detta nummer är en utökad version av tidningen och finns att ladda ner på www.ladiescircle.se Tjejer med glöd på KOM i Bålsta Årets DO:sor

Läs mer

ELIZA. Säsong för DM! LC-veckan i Sälen. Mid Term Meeting i Marrakech. Medlemstidning för Ladies Circle Sverige. Nr 3, 2011/2012

ELIZA. Säsong för DM! LC-veckan i Sälen. Mid Term Meeting i Marrakech. Medlemstidning för Ladies Circle Sverige. Nr 3, 2011/2012 ELIZA Medlemstidning för Ladies Circle Sverige Nr 3, 2011/2012 Detta nummer är en utökad version av tidningen och finns att ladda ner på www.ladiescircle.se Säsong för DM! LC-veckan i Sälen Mid Term Meeting

Läs mer

Noonan Nytt. nr. 3, 2012. Innehåll

Noonan Nytt. nr. 3, 2012. Innehåll Noonan Nytt Innehåll nr. 3, 2012 Ordförandespalten Hemsidan Noonan syndrom Sällsynta Diagnoser Extra årsmöte Familjekonferens 2012 Tack för mig! Syrelsemöte Alingsås Kontaktuppgifter Ordförandespalten

Läs mer

Årets Konferens 2012 i Varberg

Årets Konferens 2012 i Varberg 2 0 1 2 Nr 1 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund Årets Konferens 2012 i Varberg innehåll Plan för RM-tävlingar 2012 Vad Var och när Kontakt Plan för RM-tävlingar 2012 och KAF-Nytt denna

Läs mer

IFYE-NYTT nr 2. Årsmötestider. Spontanträffar. Vad händer 2012? Konferensrapporter. Årets IFYEs

IFYE-NYTT nr 2. Årsmötestider. Spontanträffar. Vad händer 2012? Konferensrapporter. Årets IFYEs IFYE-NYTT nr 2 Årsmötestider Spontanträffar Konferensrapporter Årets IFYEs Vad händer 2012? Sommar, lata dagar i solen och IFYE-tider!!! Ja, äntligen kom sommaren med allt det bär med sig. Vi besöktes

Läs mer

SYSKONBANDET. Medlemstidning för Kristna synskadades förening Syskonbandet. Calle

SYSKONBANDET. Medlemstidning för Kristna synskadades förening Syskonbandet. Calle Nr 1, 2015 Årgång 107 SYSKONBANDET Medlemstidning för Kristna synskadades förening Syskonbandet Calle Kait Gun Anki Madeleine Jenny Dags att välja styrelsekandidater Boktips Syskon emellan Hälsningar från

Läs mer

Medlemsbladet Augusti-Oktober 2013

Medlemsbladet Augusti-Oktober 2013 NYTT Medlemsblad! Nu finns Infor mation och Aktiviteter i samma tidning... Medlemsbladet Augusti-Oktober 2013 Ett liv som räddas ska också levas! Tfn: 08-447 45 31 Mail: Hemsida: www.sthlm.hjarnkraft.nu

Läs mer

Nr 1 2013 Årgång 22 TUBERÖS SKLEROS COMPLEX, SVERIGE. Innehåller inbjudningar till TSC-helg med årsmöte och till sommarens familjeläger.

Nr 1 2013 Årgång 22 TUBERÖS SKLEROS COMPLEX, SVERIGE. Innehåller inbjudningar till TSC-helg med årsmöte och till sommarens familjeläger. Nr 1 2013 Årgång 22 TUBERÖS SKLEROS COMPLEX, SVERIGE Innehåller inbjudningar till TSC-helg med årsmöte och till sommarens familjeläger. Fakta om TSC Tuberös Skleros Complex (TSC) är en genetisk sjukdom

Läs mer

CISV-nytt Helsingborg Nr 1 2012

CISV-nytt Helsingborg Nr 1 2012 CISV-nytt Helsingborg Nr 1 2012 Som inledning på vårt första CISV-nytt i år har vi bett Camp Director Sara Willman skriva några rader om barnbyn som vi just nu anordnar ute i Rydebäck. En barnby i äventyrens

Läs mer

13 JUNI ÅRETS SVETTIGASTE FOLKFEST! KARLSTADSTADSLOPP.SE FACEBOOK.COM/KARLSTADSTADSLOPP

13 JUNI ÅRETS SVETTIGASTE FOLKFEST! KARLSTADSTADSLOPP.SE FACEBOOK.COM/KARLSTADSTADSLOPP 13 JUNI VÄLJ MELLAN 10 & 21 KM ÅRETS SVETTIGASTE FOLKFEST! KARLSTADSTADSLOPP.SE FACEBOOK.COM/KARLSTADSTADSLOPP Karlstad är upplevelser I Karlstad är det alltid något på gång. Musikfestivalen Putte i parken

Läs mer