Vicktor Hallensjö. Mona Widén. André Sandström

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vicktor Hallensjö. Mona Widén. André Sandström"

Transkript

1

2 Vicktor Hallensjö Mona Widén André Sandström

3 Kinetic Tre MMM Hardcore Sluggers

4 Nya omröstningar Som många av er har sett så fanns det 2 nya omröstningar som gällde eventuella regeländringar för den kommande tävlingen. Dels så gällde det en förkortning av anmälningstiden från nu 30 dagar till 15 dagar, och dels gällde det ett litet program som skulle vara synligt på huvudsidan och som visar alla anmälningar som kommer in direkt (ett liknande program finns idag redan på småländska specimen tävlingens hemsida). Ni har röstat igenom både anmälningstiden och anmälningsporgrammet, men det sista ordet har som vanligt lagledarna. Jag kommer skicka ut majl med inbetalningsinformation och omröstningarna till lagledarna i slutet av veckan. Aktuellt Jag ber alla lagledare att anmäla sina lag och att betala in lagavgiften för 2011 under Januari månaden. I nuläget är det 7 lag som är anmälda till SST Men det blir nog fler...!? Den nya tävlingssäsongen har ju redan börjat och jag kommer så småningom registrera lagen i databasen, de gamla lagen och dess medlemmar kommer finnas kvar i databasen, de nya ska självregistreras på anmälningssidan! I slutet av månaden ska allt vara rullande så att alla deltagare kan anmäla fångster! Skulle det vara så att en fångstman inte finns med i databasen än, så går det bra att efteranmäla fisk även efter anmälningstiden har passerat, så länge hans lag är anmält så klart. Jag ber alla att redigera era fiskebilder innan ni skickar iväg de via majl till tävlingen, maxstorleken är 200kb!!!

5 Det blev ett spännande tävlingsår och ni har anmält riktigt många och stora fiskar! 19 lag tävlade i årets tävling och alla 19 har samlat på sig poäng, en del mer och en del mindre så klart. Det blev även många fina bilder och jag hoppas att 2012 kan bli ännu bättre och ännu roligare när det gäller tävlingen, Jag hoppas också att ni som deltagarna har haft det kul och att ni blev nöjda med mig som administratör. Priser till de 3 vinnare i den individuella tävlingen, samt pokaler till de tre första individuellt och lag skickas ut under våren! Jag vill även passa på att tacka SSTs sponsorer, som gör tävlingen extra kul med massor av härliga priser! Ett stort tack går ut till: I år har ni totalt anmält 588 fiskar, vilket är nästan lika mycket som fjolåret. Bland dessa har det kommit upp en del riktigt stora specimen-fiskar. Nedan följer nu en sammanfattning av årets tävling, denna gång även med lite bilder för varje fiskart!

6 Abborre Årets abborrlista är inte i lika hög klass som fjolårets, men med 7 fiskar över 2kilos gränsen är det ändå ett hyffsat resultat. Årets fisk fångades av Pelle Andersson i Kalmarsund. Hans fisk tog på en bottenmetad löja och vägde hela 2,24kg. Kalmarsundet och Kalmaråarna har i år dominerat abborrlistan. Nutt Blomqvist med en av dem 7 abborrarna över 2kilo i år. Braxen Rögle Dammarna står i år för samtliga braxar i tävlingen. Detta är å ena sidan häftigt, då ingen fisk väger under 6kg, å andra sidan lider naturligtvis vattenvariationenunder detta. Vi har i år hela 3 fiskar över 7kg och årets toppfisk togs av Alexander Svensson. Hans fisk är giftigt nära det svenska rekordet och väger 7,3kg. Årets individuella vinnare Vicktor Hallensjö med en 7kilos dasslock. Färna Färnalistan har i år bara 2 fiskar över 3kilo, men det är många olika åar som har bidragit med storfisk. Det är bland annat Svartån, Almaån, Flian, Mörrumsån och Emån som har gett ifrån sig fina färnor. Årets största fisk fångades av Vicktor Hallensjö i Svartån. Fisken väger fina 3,125kg. Årets andra 3kgs färna togs av Esbjörn Möllerström i Almaån.

7 En av årets feta färnor Gädda Gäddlistan år i år riktigt bra, vi har sammanlagt 12 fiskar över regvikten 12kg och de två toppfiskarna väger över 15kg. Peter Nordmark lyckades med årets största krokodil och hans fisk väger hela 15,66kg, den tog på en wobbler i sjön Silijan. Årets näststörsta gädda togs av Tobias Rosqvist i Kävlingeån och väger fina 15,1kg. Martin Emmertz med en fin höstgädda. Gös Göslistan är i år också riktgit bra och det har kommit in mega-gsöar hela året. 10 fiskar vägde över 7 kg och årets största gös är en riktig bamsefisk. Den togs av Pär Olsson i sjön Fryken på en flötmetad mört. Gösen vägde hela 9,2kg. 5 av dessa 10 stora fiskar över 7 kilo togs i Ralången,som är en känd gössjö och Jimmy Nordling tog hela 3 gösar över 8kilo i just denna sjö. Hans toppfisk vägde 8,74kg och är årets tredje största gös.

8 Pär Olsson med årets största gös! Harr Årets harrlista är också den på topp i år, och det har anmälts 11 fiskar över 1,4kg, vilket är riktigt stort. Årets toppfisk togs i Guckisträsket och fångades av Dan Ersbjörs. Fisken tog en på en spinnare och vägde 1,64kg. Jokkmokks Harrokjauratj dominerar dock harrlistan med 8 av de totalt 19 anmälda fiskar. Mikael Gustafsson tog årets största harr från detta vatten och de vägde 1,62kg. Id Även i år har de gamla klassiska idåarna Ryssbyån och Läcvkebyån varit tysta. I stället var det Östersjön i Ystad och Östradalälven i Leksand som dominerade listan i år. Årets toppfisk togs dock i Byälven i Säffle. Andreas Karlsson är fångstmannen och hans id vägde fina 3,3kg. Årets största östersjö id togs av Victor Englund och hans feta id vägde 3,25kg. Victor Englund med årets idfetto

9 Karp Det finns många karpvatten i Sverige och ni har anmält stora fiskar från en mängd olika sjöar. Årets tre största fiskar härstammar som vanligt från skånska Tegelbruksdammen och Johan Emmertz har lyckats att fånga ett nytt svenskt karprekord. Hans fisk väger otroliga 22,66kg och 2 månader senare fick Johan på ännu en storuxen karp, denna gång vägde fisken 21,86kg. Men Mörtsjön i Täby ligger inte långt efter, då David Edling fick en riktigt fin karp på 20,45kg. Det märks att karparna växer i Sverige och årets milda vinter gör nog sitt. Johan Emmertz med svenskt rekord karp. Lake I år har också lakelistan varit mycket bra. Totalt har ni anmält 8 fiskar över 4 kilo och i slutet av året kom det in en riktigt stor fisk. Gustav Berg lyckades fånga en megalake under sin satsning i Lidan. Fisken vägde hela 5,07kg och tog på en pimplad löja. Urban Blomqvist tog årets näststörsta lake på 4,92kg. I Byälven vertikaljiggade han upp denna fina lake, mitt under sommaren. Jens Gliminger med en av årets stora ismetade lakar.

10 Lax I år är laxlistan full och ni har anmält fiskar från många olika vatten, vilket är glädjande. Östersjön vid Simrishamn har dock varit det bästa stället och många laxar kommer därifrån. Årets största fisk togs av Matthias Holmlund, men inte i Östersjön, utan i Skellefteälven. Laxen, som väger hela 19,1kg tog på en trollad vobbler. En av laxarna från Östersjön. Mört Årets mörtlista är inte den bästa i år, men det har kommit in fisk från en mängd olika vatten, vilket är bra. Årets tre största mörtar fångades i Ljusvattstjärn i Arvbidsjaur, långt upp i landet. Johan Nordin tog årets största mört på 1,16kg och hans fisk föll för en bottenmetad plastmajs. Dalälven står för 7 av fiskarna i listan. Johan Emmertz med en fet mört från Skåne.

11 Ruda Ni har i år anmält många stora rudor och det har kommit in totalt 13 fiskar över 2kilo. Årets två största fiskar har exakt samma vikt och togs i Ursjön. 2,4kg rudan nummer ett togs av Ronny Tegelberg och rudan nummer två togs av Linus Carlsson, som även har den tredje största rudan i listan. Denna fisk vägde 2,36kg. Listans 6 största fiskarna kommer från Ursjön, som har tagit över ledningen från Sjöbodasjön, där det i år inte har kommit upp så pass stora rudor. Pelle Andersson med en av sina fina Sjöbodarudorna. Röding Rödinglistan är i år nästan full och Vättern står för 11 av de anmälda fiskarna. Dock så togs årets största fiskar i andra vatten. Toppfisken togs i Logärden i Falun och fångstmannen är Patrik Andersson. Hans fisk vägde hela 6,18kg och tog på en vertikaljigg, snackar om ovanliga fångstmetoder för röding David Victorin står för årets näststörsta röding. Hans fisk vägde 4,92kg och togs i Sommen. Kim Preducic med en fin röding, tagen på nyårsafton.

12 Sarv Sarvlistan är en av de bästa i år, 25 fiskar över regvikt har ni anmält och bland de är det några riktigt stora fiskar! De flesta sarvarna togs i Motala Ström, men årets största fisk fångades i klassiska Svartån, på senhösten. Fångstmannen är Vicktor Hallensjö och sarven väger otroliga 1,59kg!!! Även årets näststörsta sarv togs i Svartån, denna fisk på 1,44kg togs av Per Wegelius. Hmpus Rosberg med en stor sarv på 1,38kg från Kävlingeån. Sik Årets siklista är inte alls dålig,men inte heller på topp. Skräbeån har släppt ifrån sig en del stora fiskar, men Umeälven står för listans fyra största sikar. Toppfisken fångades av Kent Svensson och väger fina 3,78kg. Pierre Gabrielsson står för årets största Skräbesik, hans fisk vägde 3,42kg. Årets största Skräbesik, tagen på mormyska.

13 Sutare Antorpasjön dominerar som vanligt sutarlistan. I år härstammar de fyra största sutarna från detta vatten. Samma som rudan så är det två fiskar med exakt samma vikt som delar första platsen. Bo Johansson fick en stor sutare på 4,4kg och drygt en månad senare fick Linus Bengtsson en fisk med samma vikt. 29 av fiskarna ligger över regvikt och 8 av de är över 4kg, vilket är ett bra år för sutaren! Mattias Berglund med en Röglesutare. Vimma Det blev en full vimmalista och Dalävlen och testeboån dominerar som vanligt. Årets toppfisk fångades an Niclas Sjaunja och vägde 1,37kg. Fisken fångades i Testeboån och tog på en bottenmetad räka. Jimmy Jansson står för listans näststörsta fisk, och den är tagen i Dalälven. Jimmys fisk väger fina 1,246kg och tog också på räka. Årets toppfisk från Testeboån. Ål Ålen gjorde ett fint comeback i år och trots förbudet har ni visat att det går att fånga stora ålar i Sverige. Duktige Gustav Berg står för årets toppål som väger 1,9kg, tagen i Landsjön.

14 Landsjön är ett bra ålvatten och 6 av de 10 största fiskarna är tagna därifrån. Pär Olsson lyckades dock bra i Laxsjön med årets näststörsta ål på 1,78kg. Linus Bengtsson med en fin ål från Römningen. Öring Årets öringlistan är mycket bra och 20 av listans alla fiskar väger över 4kg. Årets näststörsta öring, som samtidigt blev höstens fisk 2011 i Svenskans Four Seasons, fångades av Elias Andersson i Vänern. Hans fisk väger otroliga 7,46kg, en riktigt fin specimenöring! Andreas Dilén står för öring nummer 3 och 4 i listan med ytterliggare två fiskar från Vänern. Både fiskarna vägde över 6kg. Årets toppfisk fångades av Adam Ludvidsson också den i Vänern. Hans fisk väger fantastiska 8,1kg och Adam fick denna fisk den 30. December. En av årets många stora öringar.

15 Årets lagtävling vanns av det duktiga laget Kinetic, som ledde tävlingen i stort sett hela året. Laget satsade riktigt hårt och lyckades till slut plocka ihop 1048,5poäng! Plats 2 går till Tre MMM som också har fått in många storfiskar. Laget fick totalt 796,5poäng. Det nya laget Hardcore Sluggers lyckades bra med en tredje plats och kunde sumera 781,5 poäng. Den individuella Tävlingen vanns av mycket duktige Vicktor Hallensjö som har gjort en jättesatsning i år. Vicktor lade många fiskepass i hela landet ock fick ihop många storfiskar och poäng. 370 poäng blev det till slut och det räckte långt för att vinna SST Grattis säger administratören Plats 2 går till den ända fiskedamen i tävlingen, Mona Widén. Mona har lyckats bra under hela året och plockade totalt 333poäng. Hon låg på en tredje plats under hösten med slängde upp 3 skräbesikar som hjälpte till den slutliga andra platsen. Plats 3 går till André Sandström som till slut tappade sin andra plats. André har lyckats mycket bra med en rad olika arter och plockade in 313,5poäng.

16 Lag 1 Kinetic Tre MMM Hardcore Sluggers SK Screamers Retardoz FK Rutilus The art of fishing SK Fiskgjusen SG Tusenbröderna Bergkvarafiskarna C4-Specimen Team Cisco SG Tusenbröderna UFF SK Glimma SK Fiskpinnen Team Mördargurka 247 Deltagare 1 Vicktor Hallensjö Mona Widén André Sandström Linus Bengtsson Pelle Andersson Pär Olsson Mikael Gustafsson Thomas Larsson kent svensson Peter Johnsson Christer Jansson Jimmy Nordling Gustav Berg Peter Nordmark Hampus Rosberg Fredrik Samuelsson, Bergkvarafiskarna Håkan Nordling bo johansson Per-Arne Danielsson David Edling, Hardcore Sluggers Torgny Karlsson Oscar Torstensson Stellan Pettersson Per Wegelius Mattias Berglund Jonathan Nordin Kim Preducic Victor Englund joel larsson 93.5

17 30 Mathias Svensson Sonny Pettersson Linus Carlsson Johan Emmertz Carl Larsson Martin Pettersson 84 Hasse Persson Andreas Karlsson Marcus Brännström Niklas Sjaunja Mikael Andersson Jesper Lundin, Hardcore Sluggers 76.5 Esbjörn Möllerström Dan Ersbjörs Magnus Strömberg Jonas Olsson Bo Johnsson Elias Johansson Mathias Holmlund Alexander Svensson Robert Führ Andreas Dilén Johan Svensson 57.5 Håkan Brugård Nutt Blomqvist David Victorin Fredrik Samuelsson, Hardcore Sluggers 54 Hans Peltonen, Hardcore Sluggers Ronny Tegelberg stefan widh Marcus Karlsson Martin Sethman 47 Adam Ludvidsson Sverker Sundberg, SK Fiskpinnen Max Roth Jan Olsson Stefan Engblom Nichlas lundgren Pierre Gabrielsson 41 Rickard "Ricki" Blomquist Jens Gliminger Ulf.Ahlinder 38 Anders dahlen 38 Patrik Aronsson Johan Larsson Alvar Evaldsson Björn Axelsson Henrik svenningsson, Kinetic 35 Daniel Krejic Fredrik andersson 33

18 80 Stefan Carlsson 32 Andreas Sjöö Göran Persson 31 Johan Eriksson Patrik Andersson Gustav Petersson Glenn Leppänen 29 Jimmy Jansson 29 Magnus Diesner 29 Tobias Rosqvist 29 Niclas Nilsson 29 Urban Blomqvist 29 Elias Andersson Ted anderses Tommy Wigermo Rickard Bergström Roberto Montero Christian Robertsson 25 Patrik Axelsson David Karlsson 24 Patrik Eriksson David Lannetoft mattias ericsson 22 rasmus stjernqvist 22 Mikael Emmertz Martin Emmertz Philip Augustsson 21 Jens Söderlind 21 Jonas Holmqvist Björn Backeby 20.5 dick persson Ulf Noreman Richard Rosén Daniel Andersson 18 Joacim Bertilsson 18 Marcus Ersbjörs 18 Joakim Öhman 18 Emil Jonsson Dan Dellerfjord Lars Persson Andre Persson Fredrik Jadeland 14 tord sahlin Daniel Ludviksen Niklas Boåsen mats rundqvist 11 Mikael Ekberg Anders Öggesjö Robin Klingborg 9 Niclas Svensson 9

19 130 Tobias Lindeborg per rosén 6 Anders Bladh Ola Dahl 5 Maths Egonsson 5 Anders LIlja Göran Peterson, SK Glimma 2 Martin Paulin Filip Grahn, Hardcore Sluggers 0.5

20 bborre B-mete löja Kalmarsund Kalmar Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 4/ Spinn X-rap Kalmar Sund Kalmar Magnus Diesner Bergkvarafiskarna 23/ Mete Mört Hossmo kalmar Nutt Blomqvist Bergkvarafiskarna 10/ spinn jigg abborrvickarna sveg Per Wegelius SG Tusenbröderna 17/ Bottenmete löja Hossmo Kalmar Mathias Svensson Bergkvarafiskarna 5/ Bottenmete Björkna Hultsby Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 28/ Bottenmete Mört Hossmoån Kalmar Mikael Gustafsson Kinetic 9/ bottenmete ruda hossmo kalmar bo johansson SK Fiskpinnen 1/ Flötmete Löja Hultsby Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 7/ spinn jigg abborrvickarna sveg Per Wegelius SG Tusenbröderna 15/ Bottenmete Mört Hossmoån Kalmar kent svensson Kinetic 9/ Bottenmete Mask V.Aborrvikarna Härjedalen Henrik svenningsson Kinetic 19/ Bottenmete Mört Kalmarsund Kalmar Vicktor Hallensjö Team Cisco 2/ Flötmete Löja Kalmarsund Kalmar Mona Widén SK Screamers 11/ Flötmete Mört Viskan Mark Johan Larsson SG Tusenbröderna 30/ B-mete Löja Kalmarsund Kalmar Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 12/ Ismete Mört Stöcksjön Umeå Jonathan Nordin Hardcore Sluggers 14/ Flötmete Löja Kalmarsund Kalmar Mona Widén SK Screamers 27/ Spinn Jigg V:a abborrvickrarna Tännäs Stefan Carlsson Retardoz 3/ Spinn Jerkbait Kalmarsund Kalmar Alvar Evaldsson Team Mördargurka 11/ Bottenmete Löja Kalmarsund Kalmar Alvar Evaldsson Team Mördargurka 12/ Flötmete Löja Kalmarsund Kalmar Mona Widén SK Screamers 28/ bottenmete löja kalmarsund kalmar tord sahlin Team Cisco 30/ Bottombouncer Sarv S:a Hornsjön Mark Elias Johansson SG Tusenbröderna 2 23/ bottenmete löja kalmar sund kalmar tord sahlin Team Cisco 31/ Spinn Jerkbait Kalmarsund Kalmar Ola Dahl Team Mördargurka 16/ Bottenmete Ruda Hossmoån Kalmar Sonny Pettersson Tre MMM 1/ Flötmete Ruda Hossmoån Kalmar Per-Arne Danielsson Tre MMM 3/ Flötmete Ruda Hossmoån Kalmar Sonny Pettersson Tre MMM 4/ B-mete Mask Hossmoån Kalmar Kim Preducic The art of fishing 3/4-11 raxen Bolt Maggots Rögle dammar Lund Alexander Svensson Kinetic 17/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Mona Widén SK Screamers 13/ bottenmete maggot rögle dammar lund Vicktor Hallensjö Team Cisco 27/ Bolt maggots Rögle dammar lund Carl Larsson FK Rutilus 27/ Bottenmete Fakemajs Rögle dammar Lund Torgny Karlsson SK Glimma 3/ Bolt Maggots Rögle dammar Lund Alexander Svensson Kinetic 18/ Bottenmete Plastmajs Rögle Dammar Lund Mattias Berglund C4-Specimen 30/ Bottenmete Boilie Rögle dammar Lund Linus Bengtsson The art of fishing 10/ Bolt maggots Rögle dammar lund Carl Larsson FK Rutilus 27/ bottenmete maggots Rögle dammar lund dick persson FK Rutilus 1/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar lund Esbjörn Möllerström C4-Specimen 30/ Bottenmete Plastmajs Rögle Dammar Lund Mattias Berglund C4-Specimen 21/ bottenmete plastmajs Rögle dammar Lund David Lannetoft SK Glimma 21/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Andreas Karlsson The art of fishing 21/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Mona Widén SK Screamers 15/ B-mete Art. Majs Rögle Dammar Lund Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 27/ Bottenmete Majs Rögledammar Lund Marcus Brännström SG Tusenbröderna 5/ Bolt Maggot Rögle dammar Lund Oscar Torstensson SK Glimma 13/ bottenmete majs rögle dammar lund Gustav Petersson SK Fiskpinnen 24/ b-mete Art. Majs Rögle Dammar Lund Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 25/ Bottenmete Boilie Rögle dammar Lund Linus Bengtsson The art of fishing 10/ Bottenmete Majs Rögledammar Lund Marcus Brännström SG Tusenbröderna 4/ Bottenmete Majs Rögledammar Lund Per Wegelius SG Tusenbröderna 7/ b-mete Art. Majs Rögle Dammar Lund Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 24/ Bottenmete majs-fakemajs Rögle Dammar Lund Linus Carlsson SK Fiskgjusen 6/ Bolt Maggots Rögle dammar Lund Alexander Svensson Kinetic 18/ bottenmete maggot rögle dammar lund Vicktor Hallensjö Team Cisco 27/ Bolt Maggot Rögle dammar Lund Stellan Pettersson Tre MMM 13/ Bottenmete Majs Rögle dammar Lund Dan Dellerfjord SK Screamers 13/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Ulf.Ahlinder UFF 30/7-11

21 ärna bottenmete ost svartån östergötland Vicktor Hallensjö Team Cisco 14/ frilina bröd almaån hässleholm Esbjörn Möllerström C4-Specimen 27/ bottenmete ost svartån östergötland Vicktor Hallensjö Team Cisco 13/ frilina bröd almaån hässleholm Esbjörn Möllerström C4-Specimen 20/ bottenmete korv svartån östergötland Vicktor Hallensjö Team Cisco 28/ Flytbröd Barkis Viskan Mark Elias Johansson SG Tusenbröderna 2 31/ Bottenmete Räka Almaån Östra Göinge Peter Johnsson C4-Specimen 12/ bottenmete korv emån vetlanda Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 8/ Frilina Bröd Bröd Viskan Marks kommun Johan Larsson SG Tusenbröderna 7/ bottenmete korv emån vetlanda Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 30/ Mete fri lina räka Sagån Enköping Håkan Brugård UFF 18/ bottenmete korv emån vetlanda Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 21/ bottenmete räka Emån Vetlanda Gustav Petersson SK Fiskpinnen 12/ Fri lina bröd Sagån Enköping Håkan Brugård UFF 23/ Frilina Bröd Almaån Hässleholm Linus Bengtsson The art of fishing 31/ Bottenmete Räka Emån Vetlanda Dan Dellerfjord SK Screamers 5/ Frilina Bröd Flian Skara Per Wegelius SG Tusenbröderna 25/ Bottenmete Ost Svartån Linköping Marcus Karlsson SK Fiskpinnen 8/ Feederfiske Majs/maggot Mörrumsån Mörrum Torgny Karlsson SK Glimma 30/ Fri lina bröd Sagån Enköping Håkan Brugård UFF 29/ Bottenmete Ost Svartån Linköping Marcus Karlsson SK Fiskpinnen 8/ B-mete Räka Emån vetlanda Kim Preducic The art of fishing 17/ bottenmete räka emån vetlanda mats rundqvist Kinetic 29/ Bottenmete Räka Flian Skara Daniel Ludviksen SG Tusenbröderna 24/ frilína bröd svartån mjölby Magnus Strömberg FK Rutilus 8/ bottenmete ost Almaån Östra göinge David Lannetoft SK Glimma 8/ Bottenmete Räka Emån Vetlanda Alexander Svensson Kinetic 9/ bottenmete räka emån vetlanda mats rundqvist Kinetic 4/ Bottenmete Räka Almaån Knislinge Oscar Torstensson SK Glimma 7/ friliná bröd svartån motala Magnus Strömberg FK Rutilus 8/5-11 ädda Trolling Wobbler Siljan Mora Peter Nordmark Tre MMM 17/ mete mört lödde-/kävlingån kävlinge Tobias Rosqvist SK Screamers 13/ Flötmete Mört Bottenhavet Nordmaling Jesper Lundin Hardcore Sluggers 1/ Ismete Mört Västrabysjön Jönköping Mikael Gustafsson Kinetic 30/ Bottenmete Mört Mörrumsån Mörrum Oscar Torstensson SK Glimma 11/ Jerk Big bandit Blekinge skärgård Sölvesborg Christian Robertsson The art of fishing 29/ Trolling Wobbler Siljan Mora Peter Nordmark Tre MMM 22/ Flötmete Mört Mörrumsån Mörrum Oscar Torstensson SK Glimma 11/ Trolling Wobbler Hargshamns skg Östhammar Hasse Persson UFF 20/ mete mört kävlingeån kävlinge Magnus Strömberg FK Rutilus 15/ Spinnfiske Katla 8 tum Viksjön Ovanåkers Björn Backeby kommun, Alfta Bergkvarafiskarna 11/ spinn jigg Landösjön krokom Thomas Larsson Hardcore Sluggers 18/ trolling vobbler Landösjön krokom Thomas Larsson Hardcore Sluggers 20/ Ismete Mört Västrabysjön Jönköping Mikael Gustafsson Kinetic 2/ ismete mört flahultasjön gislaved Jonas Olsson Kinetic 26/ Vertical Jigg Ivösjön Bromölla Martin Pettersson Team Mördargurka 9/ Spinn Jigg Dalälven Säter Johan Eriksson Tre MMM 11/ Spinn Buster Jerk Viskan Mark Elias Johansson SG Tusenbröderna 2 25/ Ismete Mört Fryken Kil Adam Ludvidsson Retardoz 12/ Spinn westin Klarälven Forshaga Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 14/ mete mört kävlingeån kävlinge Martin Emmertz FK Rutilus 5/ Bottenmete Mört Mörrumsån Mörrum Torgny Karlsson SK Glimma 25/ Trolling Wobbler Hargshamns skg Östhammar Hasse Persson UFF 20/ Trolling Wobbler Dalslands kanal Mellerud Martin Sethman The art of fishing 22/ Trolling Mört Fryken Torsby Pär Olsson Retardoz 13/ Ismete Mört Östra Örten Molkom Adam Ludvidsson Retardoz 7/ ismete mört alkvettern karlskoga Marcus Brännström SG Tusenbröderna 19/ mete mört kävlingeån kävlinge Martin Emmertz FK Rutilus 22/ Trolling Wobbler Dalslands kanal Mellerud Martin Sethman The art of fishing 21/ ismete mört östhammar Uppland per rosén UFF 30/3-11

22 ös Flötmete Mört Fryken Torsby Pär Olsson Retardoz 25/ Trolling Wobbler Fryken Kil Christer Jansson Retardoz 27/ f-mete mört Ralången Aneby Jimmy Nordling Kinetic 18/ f-mete mört Ralången Aneby Jimmy Nordling Kinetic 18/ Vertikal Fin-S Lången Värnamo Roberto Montero SK Screamers 18/ Trolling Wobbler Dalälven Uppland Hasse Persson UFF 13/ Flötmete Mört Ralången Aneby Vicktor Hallensjö Team Cisco 16/ f-mete mört Ralången Aneby Jimmy Nordling Kinetic 11/ bottenmete mört ralången aneby Gustav Berg SK Screamers 14/ Trolling Wobbler Nyköpings skärgård Nyköping Peter Nordmark Tre MMM 15/ flötmete mört ralången aneby Gustav Berg SK Screamers 17/ Vertical Vertical Fluga Ryssbysjön Ljungby Martin Pettersson Team Mördargurka 18/ Ismete Mört Mökeln Älmhult Martin Pettersson Team Mördargurka 11/ Vertikaljiggning jigg Amungen Långshyttan Johan Eriksson Tre MMM 22/ Trolling Wobbler Fryken Sunne Lars Persson Retardoz 29/ Trolling Wobbler Valloxen Knivsta Hasse Persson UFF 21/ Vertikal jigg Mälaren Uppland Hasse Persson UFF 26/ Flötestrolling Löja Ryssbysjön Ljungby Daniel Krejic Team Mördargurka 9/ Bottenmete Mört Ralången Aneby Vicktor Hallensjö Team Cisco 10/ Trolling Wobbler Norra Barken Smedjebacken Peter Nordmark Tre MMM 28/ flötmete mört finjasjön hässleholm Bo Johnsson FK Rutilus 3/ Bottenmete Mört Ralången Aneby Vicktor Hallensjö Team Cisco 11/ ismete mört alkvetern karlskoga joel larsson SG Tusenbröderna 26/ trolling vobbler sillen gnesta kommun Martin Emmertz FK Rutilus 22/ ismete mört alkvettern karlskoga Marcus Brännström SG Tusenbröderna 26/ Spinfiske Jigg Storsjön sandviken Emil Jonsson Hardcore Sluggers 12/ ismee mört alkvettern karlskoga joel larsson SG Tusenbröderna 26/ trolling vobbler storsjön sandviken Thomas Larsson Hardcore Sluggers 11/ Bottenmete mört tiken tingsryd Göran Peterson SK Glimma 1/7-11 arr Spinnfiske Spinnare Guckisträsket Sorsele Dan Ersbjörs Tre MMM 3/ Spinnfiske Spinnare Harrokjauratj Jokkmokk Mikael Gustafsson Kinetic 30/ flugfiske fluga harrokkratjaour Jokkmokk Hans Peltonen Hardcore Sluggers 19/ Spinn Spinnare Harrokjauratj Jokkmokk André Sandström SK Fiskgjusen 27/ flugfiske fluga Harrokkratjauor Jokkmokk Hans Peltonen Hardcore Sluggers 19/ Spinn Spinnare Harrokjauratj Jokkmokk André Sandström SK Fiskgjusen 29/ spinnfiske skedddrag V. abborvikarna Härjedalen Bo Johnsson FK Rutilus 28/ Flugfiske Fluga Västra Abborrvikarna Härjedalen Pär Olsson Retardoz 18/ Fluga fluga V.Abborvickrarna Tännäs Christer Jansson Retardoz 17/ Spinnfiske Spinnare Harrokjauratj Jokkmokk Mikael Gustafsson Kinetic 29/ Spinn Spinnare Harrokjauratj Jokkmokk Jesper Lundin Hardcore Sluggers 22/ Spinnfiske Skedddrag ö. vingarna härjedalen Bo Johnsson FK Rutilus 1/ Fluga fluga V.Abborrvickrarna Tännäs Christer Jansson Retardoz 18/ Spinnfiske Spinnare Guckisträsket Sorsele Dan Ersbjörs Tre MMM 3/ Bottenmete mask V.Aborrvikarna Härjedalen Henrik svenningsson Kinetic 21/ Flugfiske Fluga Harrokjauratj Jokkmokk André Sandström SK Fiskgjusen 27/ spinnfiske skeddrag Ö vingarna härjedalen Bo Johnsson FK Rutilus 1/ Flugfiske Fluga Ljusnan Långå Marcus Ersbjörs Tre MMM 17/ Fluga fluga Laisälven Sorsele Andreas Sjöö UFF 1/8-11

23 d Bottenmete Bröd Byälven Säffle Andreas Karlsson The art of fishing 12/ Flötmete Maggot Halltorpsån Torsås Mona Widén SK Screamers 6/ Bottenmete Majs Ystad Skåne Victor Englund Kinetic 18/ Bottenmete Majs & maggot Österdalälven Leksand Stellan Pettersson Tre MMM 31/ Bottenmete majs Östersjön Ystad Hampus Rosberg FK Rutilus 27/ BM Räka Österdalälven Leksand Stefan Engblom UFF 3/ Bottenmete Bröd Östersjön Ystad Peter Johnsson C4-Specimen 16/ Bottenmete Räka Österdalälven Leksand Ulf.Ahlinder UFF 3/ mete mask silletorpsån karlskrona rasmus stjernqvist C4-Specimen 9/ Bottenmete Bröd Östersjön Trelleborg Philip Augustsson FK Rutilus 23/ Bottenmete Fakebröd/majs Mörrumsån Mörrum Torgny Karlsson SK Glimma 23/ bottenmete majs östersjön Simrishamn Peter Johnsson C4-Specimen 12/ bottenmete majs Östersjön Ystad Hampus Rosberg FK Rutilus 6/ Flötmete maggot Bruatorpsån Torsås Mathias Svensson Bergkvarafiskarna 6/ Bottenmete Majs & maggot Österdalälven Leksand Sonny Pettersson Tre MMM 17/ Bottenmete Majs & maggot Österdalälven Leksand Per-Arne Danielsson Tre MMM 5/ Flötmete Maggot Halltorpsån Torsås Mona Widén SK Screamers 6/ Bm Majs Mörrumsån Mörrum Oscar Torstensson SK Glimma 30/ flötmete Maggot Bruatorpsån Torsås Nutt Blomqvist Bergkvarafiskarna 3/ Bottenmete Bröd Byälven Säffle Linus Bengtsson The art of fishing 10/ Flötmete maggot Bruatorpsån Torsås Mathias Svensson Bergkvarafiskarna 3/ flötmete mask forsmarks skärgård uppland stefan widh UFF 16/ Bottenmete Bröd Östersjön Simrishamn Vicktor Hallensjö Team Cisco 20/ Bottenmete Bröd Östersjön Ystad Vicktor Hallensjö Team Cisco 20/ Bottenmete Räka Österdalälven Leksand kent svensson Kinetic 6/ bottenmete boili hossmo kalmar bo johansson SK Fiskpinnen 15/ Bottenmete Majs Mörrumsån Mörrum Maths Egonsson The art of fishing 21/ Bottenmete Räka Umeälven Umeå Jonathan Nordin Hardcore Sluggers 28/ flötmete maggot Bruatorps-ån kalmar bo johansson SK Fiskpinnen 7/ Bottenmete Maggot Umeälven Umeå Filip Grahn Hardcore Sluggers 6/ Bottenmete Majs/Maggots Österdalälven Leksand Mikael Gustafsson Kinetic 6/7-11

24 arp bottenmete Boilie Tegelbruksdammen Lomma Johan Emmertz FK Rutilus 7/ Bolt Boilie Tegelbruksdammen Lomma Niclas Nilsson FK Rutilus 9/ bolt boilie tegelbruksdammen lomma Johan Emmertz FK Rutilus 8/ Bottenmete Boilie Mörtsjön Täby David Edling Hardcore Sluggers 7/ Bolt Boilie Lillasjön Hästveda Victor Englund Kinetic 14/ Bottenmete Boillie Karpkrafts klubbvatten Karlstad Pär Olsson Retardoz 9/ Bottenmete boilie Hagasjön Lammhult Mathias Svensson Bergkvarafiskarna 10/ bm boilie kroppkärrssjön karlstad Rickard "Ricki" Blomquist Retardoz 14/ boltfiske boilies/plastmajs Stensjön Osby Torgny Karlsson SK Glimma 24/ Bottenmete Boilie Stensjön Lönsboda Jonas Holmqvist SK Glimma 15/ Bottenmete Boilie Mörtsjön Täby David Edling Hardcore Sluggers 7/ Bottenmete/boltBoilie Ballasjön Bollebygd Elias Johansson SG Tusenbröderna 2 4/ bm boilie kroppkärrssjön karlstad Rickard "Ricki" Blomquist Retardoz 13/ Bottenmete boilie Hagasjön Lammhult Mathias Svensson Bergkvarafiskarna 11/ Bottenmete Boilie/Mistral Mörtsjön Täby David Edling Hardcore Sluggers 11/ Bolt Boilie Stensjön Lönsboda Oscar Torstensson SK Glimma 12/ boltfiske happy carp monstercrab Haga Lammhult Nutt Blomqvist Bergkvarafiskarna 22/ Bottenmete Stinky xl/ Livesystem Ballasjön Bollebygd Anders dahlen Kinetic 24/ Bottenmete Boilie Skärsjön Hästveda Mattias Berglund C4-Specimen 20/ Bottenmete Boilie Ballasjön Bollebyggd Mikael Gustafsson Kinetic 23/ Bolt Boilie Kallsjön Hässleholm Max Roth C4-Specimen 2/ bottenmete boilie önstra dammen lomma Robin Klingborg SK Screamers 17/ Bottenmete Tigernötter Privat damm Bromölla Pierre Gabrielsson The art of fishing 16/ Bottenmete Tigernötter Privat damm Bromölla Pierre Gabrielsson The art of fishing 15/ Bottenmete Boilie Hagsjön Lammhult Daniel Ludviksen SG Tusenbröderna 9/ Bolt Boilie Kallsjön hässleholm Max Roth C4-Specimen 2/ Bottenmete Boilie Tjärby sjö Laholm Mona Widén SK Screamers 28/ Bottenmete Boilie Lineasjön Nybro Mona Widén SK Screamers 9/ bottenmete boili hagasjön lammhult bo johansson SK Fiskpinnen 9/ bottenmete boili hagasjön lammhult bo johansson SK Fiskpinnen 10/8-11 ake pimpel löja lidan lidköping Gustav Berg SK Screamers 15/ vertikal jigg fin-s 7" arkansas shinner byälven säffle Urban Blomqvist SG Tusenbröderna 19/ Bottenmete Sik Klarälven Forshaga Linus Bengtsson The art of fishing 28/ Bottenmete Nors Klarälven Forshaga Linus Bengtsson The art of fishing 5/ Pimpel Räka Sommen Ydre kent svensson Kinetic 28/ Bottenmete Nors Fryken Torsby Pär Olsson Retardoz 20/ pimpel räka sommen ydre Jimmy Nordling Kinetic 14/ pimpel nors vänern mariestad Håkan Nordling Kinetic 30/ Ismete Mört Gårlången Ludvika Peter Nordmark Tre MMM 8/ Pimpel Netting Öreälven Nordmaling Jens Söderlind Hardcore Sluggers 25/ ismete räka sommen ydre kommun Jens Gliminger SK Screamers 12/ pimpel mört sommen ydre kommun Jens Gliminger SK Screamers 8/ Pimpel Mört Venjansjön Mora Stellan Pettersson Tre MMM 8/ pimpel sik öreälven nordmaling Niklas Sjaunja SK Fiskgjusen 28/ ismete räka sommen ydre Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 12/ Pimpel Netting Öreälven Nordmaling Andre Persson Hardcore Sluggers 4/ Bottenmete Sill Klarälven Forshaga Linus Bengtsson The art of fishing 15/ Pimpel Mört Venjansjön Mora Stellan Pettersson Tre MMM 22/ Pimpel Nors Fryken Lysvik Niklas Boåsen Retardoz 6/ Pimpel Strömming+löja Lidan Lidköping Vicktor Hallensjö Team Cisco 16/ ismete strömming sommen ydre Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 8/ ismete mört torrvapen hällefors Marcus Brännström SG Tusenbröderna 22/ ismete mört torrvapen hällefors Marcus Brännström SG Tusenbröderna 22/ ismete räka sommen ydre Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 3/ Ismete Nätting Umeälven Umeå Nichlas lundgren Hardcore Sluggers 1/ pimpel räka norrtälje sjärgård uppland per rosén UFF 28/ Pimpelfiske Blänke+räka Mälaren Uppsala Håkan Brugård UFF 31/1-11

25 ax Trolling vobbler Skellefteälven Skellefteå Mathias Holmlund Hardcore Sluggers 1/ spinn fluga indslasälven timrå Fredrik Samuelsson Hardcore Sluggers 13/ trolling sked östersjön singö Ted anderses Kinetic 5/ trolling skeddrag östersjön hasselö Rickard Bergström FK Rutilus 15/ Trolling Skeddrag Östersjön Singö Mikael Andersson Tre MMM 4/ Trolling Sked Östersjön Simrishamn Patrik Axelsson Kinetic 22/ Trolling Skeddrag Östersjön Singö Glenn Leppänen Tre MMM 2/ Trolling Northern king Pukaviken Hasslö Robert Führ SG Tusenbröderna 12/ trolling vobbler skellefteälven skellefteå Mathias Holmlund Hardcore Sluggers 30/ Trolling Skeddrag Östersjön Simrishamn Martin Sethman The art of fishing 12/ Trolling Northern king Pukaviken Hasslö Robert Führ SG Tusenbröderna 14/ Trolling Northern king Pukaviken Hasslö Robert Führ SG Tusenbröderna 11/ trolling skeddrag östersjön trelleborg Fredrik andersson FK Rutilus 17/ Trolling Sked Östersjön Simrishamn Mikael Gustafsson Kinetic 7/ Trolling Wobbler Skellefteälven Skellefteå André Sandström SK Fiskgjusen 22/ trolling skeddrag östersjön símrishamn Fredrik andersson FK Rutilus 11/ Trolling Ismo Magnum Knixet, Hanöbukten Sölvesborg Tommy Wigermo SK Glimma 21/ Spinn Vobbler Emån Oskarshamn Patrik Aronsson Bergkvarafiskarna 29/ Trolling Trollingsked Östersjön Simrishamn Johan Svensson Team Mördargurka 15/ Trolling Trollingsked Östersjön Simrishamn Mikael Ekberg Team Mördargurka 20/ Flugfiske Fluga Mörrumsån Karlshamn Martin Pettersson Team Mördargurka 8/ Trolling Bläckfisk Simrisham Simrishamn Max Roth C4-Specimen 10/ Trolling Skeddrag Östersjön Simrishamn Martin Sethman The art of fishing 4/ Trolling Skeddrag Östersjön Simrishamn Martin Sethman The art of fishing 5/ Trolling Löja, Dalbosjön Åmål Anders Bladh Retardoz 30/ Trolling Wobbler Östersjön Simrishamn Glenn Leppänen Tre MMM 15/ Trolling siklöja Vänern Hammarö Christer Jansson Retardoz 28/ trolling Bläckfisk Simrisham Simrishamn Max Roth C4-Specimen 13/ Trolling Wobbler Skellefteälven Skellefteå André Sandström SK Fiskgjusen 6/ trolling nk mag simrishamn simrishamn Björn Axelsson Bergkvarafiskarna 26/3-11 ört Bottenmete Plastmajs Ljusvattstjärn Arvidsjaur Jonathan Nordin Hardcore Sluggers 21/ Bottenmete Majs Ljusvattstjärn Arvidsjaur André Sandström SK Fiskgjusen 4/ Bottenmete Plastmajs Ljusvattstjärn Arvidsjaur Jesper Lundin Hardcore Sluggers 20/ Bottenmete Maggot Flästasjön Bollnäs André Sandström SK Fiskgjusen 14/ Flötmete Maggots Dalälven Älvkarleby David Edling Hardcore Sluggers 1/ bottenmete majs götakanal Östergötland joel larsson SG Tusenbröderna 16/ flötmete maggots Björkaån Sjöbo Johan Emmertz FK Rutilus 21/ Bottenmete Majs/Maggot Flästasjön Bollnäs André Sandström SK Fiskgjusen 13/ bottenmete majs Östersjön trelleborg Mikael Emmertz FK Rutilus 25/ Bottenmete Majs & maggot Flästasjön Bollnäs Sonny Pettersson Tre MMM 3/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Mona Widén SK Screamers 16/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Mona Widén SK Screamers 16/ bottenmete bröd älkarleby uppland stefan widh UFF 8/ Bottenmete Majs Lagan Ljungby Linus Bengtsson The art of fishing 3/ flötmete maggots Björkaån Sjöbo Carl Larsson FK Rutilus 21/ Bottenmete Majs & maggot Flästasjön Bollnäs Sonny Pettersson Tre MMM 13/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Ulf.Ahlinder UFF 7/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Mona Widén SK Screamers 16/ b-mete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kinetic 6/ bottenmete maggot rögle dammar skåne joel larsson SG Tusenbröderna 5/ Flötmete Mask Lillån Mönsterås Kim Preducic The art of fishing 19/ Flötmete Mask Lillån Mönsterås Kim Preducic The art of fishing 20/ Bottenmete Majs & maggot Flästasjön Bollnäs Sonny Pettersson Tre MMM 4/ b-mete majs västersjön jönköping Håkan Nordling Kinetic 6/ Bottenmete Maggot Ljusnan Torsby Andreas Dilén Retardoz 12/ botenmete räka dalälven älvkarleby Björn Axelsson Bergkvarafiskarna 14/ bottenmete majs dalälven gävle Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 15/ b-mete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kinetic 5/ bottenmete majs dalälven gävle Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 14/ Bottenmete Pellets Lagan Traryd Vicktor Hallensjö Team Cisco 9/8-11

26 uda Matchmete Majs Ursjön Surahammar Ronny Tegelberg Tre MMM 8/ flötmete majs Ursjön Halstadhammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 11/ flötmete majs Ursjön Halstadhammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 12/ f-mete majs ursjön surahammar Håkan Nordling Kinetic 18/ flötmete majs Ursjön Halstadhammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 12/ f-mete majs ursjön surahammar Jimmy Nordling Kinetic 18/ flötmete majs sjöboda örebro joel larsson SG Tusenbröderna 28/ Flötmete Räka Sjöbodasjön Örebro Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 17/ flötmete majs sjöbodasjön örebro joel larsson SG Tusenbröderna 5/ Långspö Majs/Maggot Sjöbodasjön Ervalla Mona Widén SK Screamers 27/ Flötmete Räka Sjöbodasjön Frövi/Örebro Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 4/ Långspö Majs/Maggot Sjöbodasjön Ervalla Mona Widén SK Screamers 26/ Långspö Majs/Maggot Sjöbodasjön Ervalla Mona Widén SK Screamers 28/ Flötmete Mask/räka Sjöboda Örebro Pär Olsson Retardoz 2/ Flötmete Räka/mask Ursjön Surahammar Pär Olsson Retardoz 10/ flötmete räka Sjöbodasjön Örebro Christer Jansson Retardoz 2/ Matchmete Maggot Runn Falun Stellan Pettersson Tre MMM 1/ Flötmete Räka Sjöbodasjön Örebro Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 29/ Matchmete Maggot Ursjön Surahammar Stellan Pettersson Tre MMM 18/ flötmete majs/maggot nordansjön sundsvall Nichlas Lundgren Hardcore Sluggers 29/ flötmete maggot/majs nordansjön sundsvall Nichlas Lundgren Hardcore Sluggers 29/ f-mete majs+maggot ursjön surahammar Håkan Nordling Kinetic 18/ flötmete majs Tegelbruksdammen Lomma Hampus Rosberg FK Rutilus 26/ Flötmete Majs+maggot Nordansjön Sundsvall Jonathan Nordin Hardcore Sluggers 12/ flötmete casters rassa vikar nynäshamn Vicktor Hallensjö Team Cisco 7/ flötmete majs Tegelbruksdammen Lomma Hampus Rosberg FK Rutilus 26/ flötmete casters rassa vikar nynäshamn Vicktor Hallensjö Team Cisco 8/6-11 öding Vertikaljiggning jigg Logärden Falun Patrik Andersson Tre MMM 30/ trolling DimondKing sommen Ydre David Victorin SK Screamers 2/ Vertikaljiggning Jigg Logärden Falun Mikael Andersson Tre MMM 5/ Trolling Wobbler Sommen Tranås Johan Svensson Team Mördargurka 7/ Trolling Grissly Vättern Hästholmen Kim Preducic The art of fishing 31/ trolling mask landösjön krokom Fredrik Samuelsson Hardcore Sluggers 3/ Vertikaljiggning jigg Logärden Falun Mikael Andersson Tre MMM 18/ trolling långedrag Landösjön krokom Thomas Larsson Hardcore Sluggers 3/ pimpel maggot landösjön krokom mattias ericsson Hardcore Sluggers 9/ Frilina Maggot Ankarsund Storuman André Sandström SK Fiskgjusen 17/ trolling apex vättern gränna Jonas Olsson Kinetic 27/ Trolling Löja Vättern Motala Richard Rosén SG Tusenbröderna 12/ Trolling Wobbler Sommen Tranås Johan Svensson Team Mördargurka 7/ trolling apex sommen ydre David Victorin SK Screamers 2/ trolling löja vättern jönköping Jonas Olsson Kinetic 28/ Trolling Grissly Vättern Hästholmen Kim Preducic The art of fishing 31/ trolling löja vättern jönköping Jonas Olsson Kinetic 28/ Trolling Apex Hästholmen Ödeshög Tommy Wigermo SK Glimma 13/ trolling löja Vättern Karlsborg Christer Jansson Retardoz 1/ Trolling Löja Vättern Karlsborg Stefan Carlsson Retardoz 15/ Trolling Löja Vättern Karlsborg Stefan Carlsson Retardoz 14/ trolling apex sommen ydre David Victorin SK Screamers 28/ Frilina Maggot Ankarsund Storuman André Sandström SK Fiskgjusen 17/ Trolling Grissly Vättern Hästholmen Kim Preducic The art of fishing 31/ pimpel maggot storuman ankersund Niklas Sjaunja SK Fiskgjusen 3/ Trolling Apex Vättern/Hästholmen Ödeshög Anders LIlja SK Fiskpinnen 23/ Trolling Apex Vättern Gränna Björn Axelsson Bergkvarafiskarna 27/7-11

27 arv Bottenmete Bröd Svartån Östergötland Vicktor Hallensjö Team Cisco 31/ Bottenmete Bröd Svartån Mjölby Per Wegelius SG Tusenbröderna 20/ bottenmete bröd östhammar skgr östhammar Thomas Larsson Hardcore Sluggers 7/ Bottenmete Räka Svartån Linköping Marcus Karlsson SK Fiskpinnen 16/ bottenmete bröd kävlingeån kävlinge Hampus Rosberg FK Rutilus 24/ bottenmete bröd kävlingeån kävlinge Hampus Rosberg FK Rutilus 23/ Bottenmete Maggots+majs Svartån Östergötland David Karlsson Kinetic 20/ Matchmete Majs & maggot Inre fjärden Gävle Per-Arne Danielsson Tre MMM 29/ Matchmete Majs & maggot Inre fjärden Gävle Ronny Tegelberg Tre MMM 21/ Bottenmete majs Kävlingeån Kävlinge Peter Johnsson C4-Specimen 24/ Matchmete Majs & maggot Inre fjärden Gävle Per-Arne Danielsson Tre MMM 29/ Bottenmete Räka Gävle skgd Gävle Joakim Öhman SK Fiskgjusen 6/ Flötmete Majs Motalaström Jung Marcus Brännström SG Tusenbröderna 27/ frilina bröd svartån nässjö Joacim Bertilsson Kinetic 12/ bottenmete bröd kävlingeån kävlinge Hampus Rosberg FK Rutilus 24/ Bottenmete Bröd Motala ström Linköping Pär Olsson Retardoz 13/ Bottenmete Majs Motala Ström Linköping Mona Widén SK Screamers 26/ Bottenmete Bröd Svartån Östragötaland Victor Englund Kinetic 23/ flötmete majs motala ström östergötland Vicktor Hallensjö Team Cisco 9/ Bottenmete Bröd Motala ström Linköping Pär Olsson Retardoz 13/ flötmete majs.mask östhamars skärgård uppland stefan widh UFF 25/ flötmete majs Motala ström Motala bo johansson SK Fiskpinnen 12/ Bottenmete Bröd Svartån Mjölby Per Wegelius SG Tusenbröderna 20/ flötmete majs motala ström östergötland Vicktor Hallensjö Team Cisco 20/ Bottenmete Majs Motala Ström Linköping Mona Widén SK Screamers 29/ flötmete majs Motala ström Motala bo johansson SK Fiskpinnen 12/ Bottenmete Majs Motala Ström Linköping Mona Widén SK Screamers 29/ Bottenmete Bröd Motala ström Linköping Pär Olsson Retardoz 13/ flötmete majs motala ström Linköping Martin Paulin Bergkvarafiskarna 13/ Flötmete Majs/Maggot Inre Fjärden Gävle André Sandström SK Fiskgjusen 1/ Flötmete Majs/Maggot Inre Fjärden Gävle André Sandström SK Fiskgjusen 2/5-11 ik Bottenmete Mask/maggot Umeälven Storuman kent svensson Kinetic 27/ Frilina Mormyshka Umeälven Storuman David Edling Hardcore Sluggers 1/ Bottenmete Mask/maggot Umeälven Storuman kent svensson Kinetic 28/ Pimpel Maggot Umeälven Storuman André Sandström SK Fiskgjusen 26/ Frilina Mormyska Skräbeån Bromölla Pierre Gabrielsson The art of fishing 25/ Flötmete Mask Ljusnan Härjedalen Jan Olsson Retardoz 5/ Pimpel Mormyshka Ankarsund Storuman Jonathan Nordin Hardcore Sluggers 20/ mete magott Skräbeån Bromölla Christer Jansson Retardoz 25/ bottenmete maggot umeälven storuman Jonathan Nordin Hardcore Sluggers 24/ Flötmete Mask Skräbeån Bromölla Mattias Berglund C4-Specimen 26/ Flötmete Mask/Maggot Skräbe ån Bromölla Peter Johnsson C4-Specimen 24/ Flötmete Mask Ljusnan Härjedalen Jan Olsson Retardoz 4/ Flötmete Mask Skräbeån Bromölla Max Roth C4-Specimen 26/ Pimpel Maggot Umeälven Storuman André Sandström SK Fiskgjusen 18/ Bottenmete Maggot Umeälven Storuman André Sandström SK Fiskgjusen 26/ Bottenmete Mask/maggot Umeälven Storuman kent svensson Kinetic 28/ Flötmete Maggot Skräbeån Bromölla Fredrik Jadeland The art of fishing 27/ Flötmete Mask/maggot Skräbeån Bromölla Andreas Karlsson The art of fishing 20/ flötmete mask skräbe bromölla Carl Larsson FK Rutilus 24/ Flötmete Mask/magg Skräbeån Nymölla Mona Widén SK Screamers 11/ Flötmete Mask/magg Skräbeån Nymölla Mona Widén SK Screamers 5/ flötmete maggots skräbe bromölla Carl Larsson FK Rutilus 23/ Flötmete Maggots skräbe bromölla Hampus Rosberg FK Rutilus 6/ Flötmete Mask/magg Skräbeån Nymölla Mona Widén SK Screamers 9/ Flötmete Mask Skräbeån Bromölla Oscar Torstensson SK Glimma 21/ Flötmete Maggot Skräbeån Nymölla Vicktor Hallensjö Team Cisco 20/ Flugfiske Fluga Ljusnan Långå Marcus Ersbjörs Tre MMM 19/ Bottenmete Mask Pukaviksbukten Pukavik Torgny Karlsson SK Glimma 19/ Pimpel Mormyska/Maggot Umeälven Storuman Dan Ersbjörs Tre MMM 5/ Flugfiske Fluga Ljusnan Långå Marcus Ersbjörs Tre MMM 18/6-11

28 utare bottenmete boili Antorpa Laholm bo johansson SK Fiskpinnen 20/ Bottenmete Boilie Antorpa sjö Laholm Linus Bengtsson The art of fishing 16/ Bottenmete Boilie Antorpa Sjö Laholm Mikael Gustafsson Kinetic 7/ B-mete Boilie Antorpa Veinge Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 19/ Bottenmete Plastmajs Rögle Dammar Lund Mattias Berglund C4-Specimen 3/ bottenmete boilie antorpa sjö laholm Vicktor Hallensjö Team Cisco 11/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Andreas Karlsson The art of fishing 21/ B-mete Boilie Antorpa Veinge Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 19/ Bottenmete Räka/maggot Bysjön Lund Peter Johnsson C4-Specimen 1/ Bottenmete Räka/Maggot Bysjön Lund Peter Johnsson C4-Specimen 30/ bottenmete boili Antorpa Laholm bo johansson SK Fiskpinnen 20/ Bottenmete Boilie Antorpa sjö Laholm Göran Persson Tre MMM 3/ Bottenmete Boilie Antorpa Sjö Laholm Mikael Gustafsson Kinetic 21/ bottenmete boili Antorpa Laholm bo johansson SK Fiskpinnen 21/ bottenmete majs hossmoån kalmar Gustav Berg SK Screamers 16/ Bottenmete Boillie Hossmoån Kalmar Alvar Evaldsson Team Mördargurka 2/ B-mete Boilie Antorpa Veinge Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 19/ Bottenmete Majs Antorpa Laholm Marcus Brännström SG Tusenbröderna 9/ Bottenmete Boilie Antorpa sjö Laholm Göran Persson Tre MMM 1/ Bottenmete Boilie Antorpa sjö Laholm Linus Bengtsson The art of fishing 16/ Bottenmete Boilie Antorpa sjö Laholm Vicktor Hallensjö Team Cisco 1/ Bottenmete Boilie Hossmoån Kalmar Mona Widén SK Screamers 9/ Bottenmete Majs Kölbydammen Kalmar Tobias Lindeborg SK Screamers 13/ Flötmete Majs Hässledammen Hässleholm Oscar Torstensson SK Glimma 16/ flötmete majs motala ström östergötland Vicktor Hallensjö Team Cisco 31/ flötmete räka majs barnarpasjön jönköping Jonas Olsson Kinetic 4/ Flötmete Majs Hässledammen Hässleholm Oscar Torstensson SK Glimma 15/ Mete majs Hossmo kalmar Nutt Blomqvist Bergkvarafiskarna 14/ Flötmete Majs Hässledammen Hässleholm Oscar Torstensson SK Glimma 11/ flötmete majs Motalaström Motala Martin Emmertz FK Rutilus 19/7-11 imma bottenmete räka testeboån gävle Niklas Sjaunja SK Fiskgjusen 29/ bottenmete räka dalälven uppsala Jimmy Jansson Hardcore Sluggers 9/ Bottenmete Räka Älvkarleby Gävle Victor Englund Kinetic 6/ bottenmete mask/räka Dalälven Älvkarleby Älvkarleby Thomas Larsson Hardcore Sluggers 9/ bottenmete räka testeboån gävle Niklas Sjaunja SK Fiskgjusen 29/ Bottenmete Räka Testeboån Gävle Per-Arne Danielsson Tre MMM 1/ Bottenmete Räka/mask Dalälven Älvkarleby kent svensson Kinetic 8/ Bottenmete Räka/Maggot Dalälven Älvkarleby Linus Bengtsson The art of fishing 16/ bottenmete mask testeboån Gävle Thomas Larsson Hardcore Sluggers 1/ bottenmete räka Dalälven Älvkarleby Magnus Strömberg FK Rutilus 9/ bm räka tämnarån Uppland Andreas Sjöö UFF 5/ bottenmete räka testeboån gävle André Sandström SK Fiskgjusen 29/ bm räka Älvkarleby gävle Stefan Engblom UFF 16/ Bottenmete Räka Testeboån Gävle Sonny Pettersson Tre MMM 1/ Bottenmete Räka Testeboån Gävle Per-Arne Danielsson Tre MMM 30/ bottenmete räka Dalälven Älvkarleby Magnus Strömberg FK Rutilus 10/ bottenmete majs dalälven gävle Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 14/ bottenmete mask tämnarån uppland stefan widh UFF 8/ bottenmete majs dalälven gävle Fredrik Samuelsson Bergkvarafiskarna 14/ botenmete majs dalälven älvkarleby Björn Axelsson Bergkvarafiskarna 15/ Bottenmete Räka/mask Dalälven Älvkarleby kent svensson Kinetic 6/ bottenmete räka Dalälven Älvkarleby Magnus Strömberg FK Rutilus 12/ b-mete Räka Älvkarleby Gävle Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 19/ Bottenmete Räka/Maggot Dalälven Älvkarleby Linus Bengtsson The art of fishing 15/ b-mete Räka Älvkarleby Gävle Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 19/ Bottenmete Räka/Maggot Dalälven Älvkarleby Linus Bengtsson The art of fishing 15/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Mona Widén SK Screamers 13/ b-mete Räka Älvkarleby Gävle Pelle Andersson SG Tusenbröderna 2 20/ Bottenmete Räka Tämnarån Gävle Marcus Brännström SG Tusenbröderna 1/ Bottenmete Räka Testeboån Gävle Pär Olsson Retardoz 6/5-11

1. Mona Widén. 2. Vicktor Hallensjö. 3. Bo Johansson

1. Mona Widén. 2. Vicktor Hallensjö. 3. Bo Johansson 1. Mona Widén 2. Vicktor Hallensjö 3. Bo Johansson 1. Kurres 2. Hardcore Sluggers 3. The art of fishing En ny feature komma införas i år, nämligen att lagnamnet ska stå bredvid fångstmannen på nyanmäld

Läs mer

Mona Widén. Henrik Svenningsson. Pär Olsson

Mona Widén. Henrik Svenningsson. Pär Olsson Mona Widén Henrik Svenningsson Pär Olsson The Art of Fishing SG Tusenbröderna Hardcore Sluggers Regeländringarna som genomfördes förra året har gett bra effekt och både listor och fångstvikter ser mycket

Läs mer

Henrik Svenningsson. Pär Olsson. Mona Widén

Henrik Svenningsson. Pär Olsson. Mona Widén 1. Henrik Svenningsson 2. Pär Olsson 3. Mona Widén 1. Hardcore Sluggers 2. SG Tusenbröderna 3. The art of fishing En del lag har hört av sig till mig angående de låga vikter som är med i vissa listorna.

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2010-04-02 Gös 5700 Kent Sandkvist Flåren Värnamo Isen är nu borta på de flesta ställen och vårfisket börjar komma igång. Öringfisket i kuståarna har börjat och snart

Läs mer

Ny rapport. 29. November Lag

Ny rapport. 29. November Lag Ny rapport 29. November 2017 Lag 1 SG Tusenbröderna 956.5 2 Swedish Specimen Hunters 867 3 C4 Specimen 787.5 4 FK Rutilus 778.5 5 Tre MMM 608.5 6 Retardoz 511 7 Hardcore Sluggers 446.5 8 Swen-Toggez 441.5

Läs mer

26 Niklas Graberg Jimmy Nordling Peter Larsson Max Roth 47 David Victorin Erik Petersson Fredrik Jadeland 43 33

26 Niklas Graberg Jimmy Nordling Peter Larsson Max Roth 47 David Victorin Erik Petersson Fredrik Jadeland 43 33 Lag 1 Oldschool Specimen 615.5 2 Swedish Specimen Hunters 590.5 3 Småland United 578.5 4 C4 Specimen 472.5 5 Team Mött 376.5 6 Tre MMM 234 7 De gamla och havet 161 8 Team Wollmars 150 9 Team FK Alcedo

Läs mer

SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT

SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT Topp 3 Individuellt 1. Bo Johannson 2. Johan Almqvist 3. Max Lösche Topp 3 Lag 1. SK Fiskpinnen 2. Team Gipro 3. Latmaskarna Regeländringar På grund av färre antal

Läs mer

Ny rapport Lag

Ny rapport Lag Ny rapport 12.05.2015 Lag 1 593.5 2 Hardcore Sluggers 534.5 3 The art of fishing 422 4 Umeåspecimen 386.5 5 Tre MMM 319.5 6 SK Fiskgjusen 305 7 Retardoz 255 8 SG Pesca 201.5 9 C4 Specimen 199 10 Swen-Toggez

Läs mer

Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche

Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche 1. Bo Johansson 2. Oscar Nordahl 3. Max Lösche 1. Mönsterås SK 2. SK Fiskpinnen 3. Kurres Fiskeshop År 2013 har gått bra,men det fanns även en del konflikter och oklarheter kring reglerna inom tävlingen.

Läs mer

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2009

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2009 Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2009 Individuellt Mona Widén Peter Nilsson Morgan Svensson Lagtävlingen SFK Firren Fenan Markaryds SFK Superfisken 2009 Gös 7400 gr 123 % fångad av Linus Johansson

Läs mer

Svenska Specimentävlingenävling Slutrapport

Svenska Specimentävlingenävling Slutrapport Svenska Specimentävlingenävling 2017 Slutrapport Topp 3 Individuellt 1. Pelle Andersson 317p 2. Pär Olsson 257p 3. Johan Jansson 245p Topp 3 Lag 1. SG Tusenbröderna 965p 2. Swedish Specimen Hunters 877,5p

Läs mer

Svenska Specimen Tävling Slutrapport

Svenska Specimen Tävling Slutrapport Svenska Specimen Tävling 2016 Slutrapport Topp 3 Individuellt 1) Pär Olsson 2) Mona Widén 3) Lars Andersson Topp 3 Lag 1) Hardcore Sluggers 2) Swedish Specimen Hunters 3) The Art of Fishing Aktuellt inför

Läs mer

Svenska Specimen Tävling Topp 3 Individuellt. 1) Mona Widén. 2) Tobias Andersson. 3) Pär Olsson

Svenska Specimen Tävling Topp 3 Individuellt. 1) Mona Widén. 2) Tobias Andersson. 3) Pär Olsson Svenska Specimen Tävling 20 Topp 3 Individuellt 1) Mona Widén 2) Tobias Andersson 3) Pär Olsson Topp 3 Lag (För allra första gången i Svenskans historia!) 1) OCH The Art of Fishing 3) Hardcore Sluggers

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011 Lagtävlingen 1 Team Burbot 2 SK Screamers 3 SG Ålmightys Individuellt 1 Mona Widén 2 Kim Preducic 3 Mikael Gustavsson Årets fisk 2011 Abborre 2340 Sebastian

Läs mer

Ny rapport. Lag. Deltagare

Ny rapport. Lag. Deltagare Ny rapport 29. Juni 2016 Lag 1 Elektriska Ålarna 279 2 De gamla och havet 257.5 3 Oaklake Specimen 197.5 4 SK Fiskpinnen 2 163 5 SK Fiskpinnen 1 160 6 Team Carassius 150 7 KSL Predators 123.5 8 Team Predator

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Majrapporten Id 3450 gr fångad av Jim Carlsson i Ryssbyån 200-04-1 Tyvärr har det inte kommit in någon fångstberättelse. Månadens fisk maj Månadens fisk i maj blir inte helt

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Marsrapporten Lake 5300gr fångad av Benny Hilmersson vid Oskarshamn 05-02-07 Var ute på det första lakpimpelfisket för året. Efter 1,5 timmes fiske utan hugg blev det lite varm

Läs mer

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport Årets fisk Ål 2000 gr Fångad av Mona Widén

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport Årets fisk Ål 2000 gr Fångad av Mona Widén Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2007 Individuellt Mona Widén Max Lösche Jörgen Karlsson Lagtävlingen AFK Borren Växjö SK SFK Firren Årets fisk Ål 2000 gr Fångad av Mona Widén Kronobergsdistriktets

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Augustirapporten Tyvärr har inte bilderna på månadsfiskarna inte kommit in på grund av att det inte går att bifoga bilder via vår mailserver. Om problemen fortsätter får vi

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Aprilrapporten Abborre 2365 gr fångad av Erik Wennerhag i Kalmarsund Jag, Mats Kalenius och Andreas Ekfeldt åkte ner till Kalmarsund för att göra en sista satsning på abborre

Läs mer

Svenska Specimentävlingen Slutrapport

Svenska Specimentävlingen Slutrapport Svenska Specimentävlingen 218 Slutrapport Topp 3 Individuellt 1. Alexander Holmer 291p 2. Lejf Krause 233,p 3. Sten-Sture Jönsson 226p Topp 3 Lag 1. Oldschool Specimen 169p 2. Swedish Specimen Hunters

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2009-06-10 Nya årekordet från Hossmo, 6540 gr fångad av Mathias Svensson Nytt rapporteringssystem. Från och med nu blir rapporterna lite annorlunda då vi har automatiserat

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2009-07-03 Nya årekordet från Hossmo, 6540 gr fångad av Mathias Svensson Nytt rapporteringssystem. Från och med nu blir rapporterna lite annorlunda då vi har automatiserat

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2008

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2008 SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 08 Lagtävlingen SK Fiskpinnen 2 FK speci Fenan SG Zander Individuellt Gusten Johansson 2 Kent Svensson Bo Johansson Årets fisk 08 Abborre 200gr är Olsson Hossmoån

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2010-09-20 Hossmofisket För er som tänkt fiska i Hossmo nu i slutet av september så vill jag meddela att dom inte säljer några dagskort efter den 15/9 som man gjort

Läs mer

Individuellt. 1) Peter Almqvist. 2) Bobbo Johansson. 3) Max Lösche

Individuellt. 1) Peter Almqvist. 2) Bobbo Johansson. 3) Max Lösche Slutrapport Individuellt 1) Peter Almqvist 2) Bobbo Johansson 3) Max Lösche Lag 1) Elektriska Ålarna 2) De gamla och havet 3) PFC Aktuellt Ja min goda vänner, nu har vi då kommit till vägens slut. Småländskan

Läs mer

1. Oscar Nordahl. 2. Mikael Gustafsson. 3. Bo Johansson

1. Oscar Nordahl. 2. Mikael Gustafsson. 3. Bo Johansson 1. Oscar Nordahl 2. Mikael Gustafsson 3. Bo Johansson 1. Kurres Fiskeshop 2. 3. Team Gipro Nya och gamla regler Genom året har vi genomfört en del omröstningar om eventuella nya arter, som ni redan vet

Läs mer

Juni 1999. Månadens fisk, Maj. Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15

Juni 1999. Månadens fisk, Maj. Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15 Juni 1999 Månadens fisk, Maj Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15 Fiskade färna på ett av de gamla beprövade platserna. Senaste åren har inte stället

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2009

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2009 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2009 Lagtävlingen 1 SK Fiskpinnen 2 FK speci Fenan 3 Bergkvarafiskarna Individuellt 1 Jimmy Nordling 2 Bo Johansson 3 Håkan Nordling Årets fisk 2009 09 Gös 9580

Läs mer

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012 Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012 Individuellt Mona Widén Tina Widén Jörgen Karlsson Lagtävlingen Fenan SFK Firren AFK Borren Superfisken 2012 Ål 2168gr 120,4 % fångad av Mona Widén Mörrumsån

Läs mer

Oktoberrapporten. Månadens fisk September. Braxen 5250gr Johan Fager, bottenmete Majs/magg, Hossmoån

Oktoberrapporten. Månadens fisk September. Braxen 5250gr Johan Fager, bottenmete Majs/magg, Hossmoån Oktoberrapporten Månadens fisk September Braxen 5250gr 2000-09-03 Johan Fager, bottenmete Majs/magg, Hossmoån Tyvärr har det inte kommit in någon fångstberättelse. Månadens fisk oktober Av de fiskar som

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Marsrapporten Månadens fisk februari 2003 Lake 5310 gr Johan Wajkert, Ismete mört, Östersjön Västervik Någon fångstberättelse har tyvärr inte inkommit men nämnas kan att

Läs mer

Novemberrapporten. Månadens fisk oktober. Abborre 1725 gr Ronnie Johansson, spinnfiske löja, Misterhult

Novemberrapporten. Månadens fisk oktober. Abborre 1725 gr Ronnie Johansson, spinnfiske löja, Misterhult Novemberrapporten Månadens fisk oktober Abborre 1725 gr 2000-10-22 Ronnie Johansson, spinnfiske löja, Misterhult Denna fisk fångade jag på spinnfiske med löja som bete i Misterhults skärgård, platsen var

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Majrapporten Gädda 90 gr fångad av Joakim Gustafsson i Landsjön Någon fångstberättelse på månadens fisk har inte inkommit men om ni vill läsa om fisket i Landsjön under våren

Läs mer

1 Ronnie Johansson. 1 SK Fiskpinnen. 2 Team 200. 2 Mats Kalenius. 3 Hälls Anglers. 3 Patrik Sköldblom. Braxen 5975 Sebastian Martinsson

1 Ronnie Johansson. 1 SK Fiskpinnen. 2 Team 200. 2 Mats Kalenius. 3 Hälls Anglers. 3 Patrik Sköldblom. Braxen 5975 Sebastian Martinsson 1 SK Fiskpinnen 2 Team 200 3 Hälls Anglers 1 Ronnie Johansson 2 Mats Kalenius 3 Patrik Sköldblom Braxen 5975 Sebastian Martinsson Månadens fisk november Gös 6850 Theodor Samuelsson Bergundasjön 2003-11-04

Läs mer

Augustirapporten. Månadens fisk juli. Ål Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in

Augustirapporten. Månadens fisk juli. Ål Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in Augustirapporten Månadens fisk juli Ål 2258 2000-07-02 Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in Smedbälgen Månadens fisk augusti Det fanns den här månaden

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Augustirapporten Bo Johansson ruda 0 gr (Tyvärr har jag inget foto på månadsfisken för juli så jag tar med en bild på en annan fisk anmäld till tävlingen) Månadens fisk augusti

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Marsrapporten Gös 6340 gr fångad av Andreas Ekfeldt i Ryssbysjön 2004-02-26 Jag och Filip Rubin(SG Pesca) hade bestämt oss för att köra ett par pass på Ryssbysjön med

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Julirapporten Månadens fisk juni Ål 2520 Joakim Thuresson Emån 2003-06-26 Fångstberättelse Ålfisket hade som vanligt varit trögt och jag hade några blankpass i ryggen.

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Oktoberrapporten Tyvärr har det inte inkommit något foto eller berättelse för månadens fisk september så jag tar med en bild på en annan av de fiskar som anmälts under året.

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Junirapporten Månadens fisk Maj Braxen 5780 Sven Haglund Hossmoån 2003-05-28 Fångstberättelse Jag kom ner till Hossmoån lite senare än beräknat, för jobbet ville inte

Läs mer

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Individuellt Morgan Svensson Ulf Sennvall Dan Dellerfjord Lagtävlingen SFK Bottennappet AFK Borren SFK Flugan Årets fisk 2003. mört 1068 gr 133,5 %, Morgan

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Novemberrapporten Abborre 2050 gr fångad av Henrik Olsson i Kalmarsund 2004-10-30 Någonstans i Kalmarsund befann sig jag och Jim denna mulna söndag. Självklart kan jag

Läs mer

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Blekinge län * 18 16880 20 20980 25 24980 36 44680 39 50680 51 72724 52 74924 Karlshamn 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 Karlskrona 6 8100 8 12200 9 13000 20 32700 20 32700 20 32700 20

Läs mer

Blekinge län , , ,5 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Dalarnas län

Blekinge län , , ,5 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Dalarnas län Blekinge län 20980 20 24980 25 44680 36 50680 39 72723,5 51 74923,5 52 78923,5 54 Karlshamn 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 Karlskrona 12200 8 13000 9 32700 20 32700 20 32700 20 32700

Läs mer

Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb. Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen

Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb. Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen SLUTRAPPORTEN 1999 1 Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb 1 Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen Månadens fisk, November: Karp, 8000 gram Luis Rasmussen, Team 200lbs

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Septemberrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Septemberrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Septemberrapporten Leif Krause röding 30 gr tagen på trolling i Vättern Efter att under fredagen haft ett fint fiske med tre fina rödingar på Vättern är jag taggad lördag morgon

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Septemberrapporten Braxen 5800 gr fångad av Sebastian Martinsson i Hossmoån 2004-08-28 Braxennatten Jag och Pär åkte ner till Hossmo för ett premiärpass. Vi viste inte

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Augustirapporten Månadens fisk Tyvärr har det inte kommit in någon bild eller fångstberättelse på månadens fisk för juli. Jag tar istället med några bilder på andra fiskar

Läs mer

ANDSJÖN, Knäred Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman. BALLASJÖN, Bollebygd Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman

ANDSJÖN, Knäred Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman. BALLASJÖN, Bollebygd Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman ANDSJÖN, Knäred 2005-07-02 11200g Birger Holmqvist BALLASJÖN, Bollebygd 8600g/70cm 8100g/73cm 4100g BOSARPSJÖN, Äsphult 2005-07-13 11000g 8900g 6600g B/M Boile BYSJÖN, Lund 2005-05-22 2005-09-05 2005-08-19

Läs mer

Kommuner med högst resultat i länet, sammanvägt resultat på elevenkäter, åk 5 (placering totalt av 185 kommuner)

Kommuner med högst resultat i länet, sammanvägt resultat på elevenkäter, åk 5 (placering totalt av 185 kommuner) Länstabeller Stockholms län elevenkäter, åk 5 elevenkäter, åk 8 1. Danderyd (1) 1. Södertälje (70) 1. Norrtälje (91) 2. Täby (2) 2. Danderyd (71) 2. Danderyd (101) 3. Lidingö (4) 3. Nacka (117) 3. Södertälje

Läs mer

Junirapporten. Månadens fisk maj

Junirapporten. Månadens fisk maj Junirapporten Månadens fisk maj Gös 6725 2000-05-06 Johan Bengtsson bottenmete mört Stångån Jag och brorsan fick för oss att offra en helg på gösfiske. Jag ringde till Ronnie Johansson som var mycket generös

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Aprilrapporten Gädda 11380 Carl-Johan Månsson Ryssbysjön 2005-01-29 Tyvärr har det inte kommit in vare sig bild eller berättelse på månadens fisk så jag tar med en bild på en

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001 Aprilrapporten Månadens fisk Mars Gädda 10750 gr Martin Bengtsson 31/3, Sink & draw Kalmarsund På kvällen den 30/3 ringde det i telefonen. - Tjena! Kalenius här! hörde

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Oktoberrapporten Dennis Gustavsson Mört 00 gr Vrangsjön 0-0- Här följer en kort fångstberättelse om första kilos mörten från Vrangsjön. Jag kom ner till sjön på måndagen den

Läs mer

Andel behöriga lärare

Andel behöriga lärare Andel behöriga lärare Svenska Matematik Engelska Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Åtvidaberg 13 100,0 Mariestad 16 100,0 Skellefteå

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 07 Lagtävlingen 1 SK Fiskpinnen 2 SG Zander 3 SK Silurus Individuellt 1 Leif Krause 2 Gusten Johansson 3 Andreas Ekfeldt Årets fisk 07 Abborre 2365gr Erik Wennerhag

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Februarirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Februarirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Februarirapporten Lake 4500 gr fångad av Henrik Andersson vid Västervik 2005-01-20 Klockan är 16:30 det är mörkt, snöblandat regn faller ner vi har kastat ut våra beten nu väntar

Läs mer

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd Män 100m el 11,59 +0,6 Björn Johansson -80 Jönköping 2003-08-12 11,60 +1,2 Jonas Björk -71 Jönköping 1991-08-21 11,77 +0,6 Daniel Berggren -79 Boden 1994-08-05 11,79 GK Christian Melin -71 Jönköping 1996-08-13

Läs mer

NORRLÄNDSKAN 2007 ABBORRE

NORRLÄNDSKAN 2007 ABBORRE NORRLÄNDSKAN 2007 ABBORRE 1,870 15,00 Mikael Lundström FK Minkarna Bottenmete/Abborre Dannelivaarajärvi, Kiruna 070803 1,840 14,00 Christian Lundberg Umeåspecimen Flötmete/Abborre Dannelivaarajärvi, Kiruna

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 Novemberrapporten Månadens fisk oktober Färna 3255 gr Mathias Nemback Helige å 2002-10-19 (Fångstberättelse på nästa sida) Månadens fisk November Det har inte kommit in

Läs mer

Plats 2 går till Mikael Rylander som också fick 9 av 9 karpar in på listan: 9 karpar 91500g

Plats 2 går till Mikael Rylander som också fick 9 av 9 karpar in på listan: 9 karpar 91500g Då har första året redan gått och Svenska Karp Cupen har fått sig en vinnare! Det har varit riktigt roligt att hålla i denna lilla tävling och jag hoppas att ni upplevde det likadant! Under året har jag

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Oktoberrapporten Braxen 6260 gr fångad av Per Koch-Schmidt i Hossmoån 2004-09-06 (Fångstberättelse på nästa sida) Månadens fisk oktober Månadens fisk för oktober går till

Läs mer

Svenskars rekord i NHL

Svenskars rekord i NHL Svenskars rekord i NHL Uppdaterad: 2015-06-16 SLUTSPELET Flest matcher av en svensk i NHL-slutspelet Nicklas Lidström 263 Tomas Holmström 159 Bob Nystrom 157 Peter Forsberg 151 Tomas Sandström 139 Ulf

Läs mer

Brand-SM Terränglöpning i samband med Tjur Ruset 2012 Damer Resultat

Brand-SM Terränglöpning i samband med Tjur Ruset 2012 Damer Resultat Damer Resultat 1 Caroline EK Eskilstuna räddningstjänst 01:02:41 2 Vicki Jonsson Räddningstjänsten Ljungby 01:05:57 3 Marika Wagner Södertörns Brandförsvarsförbund 01:07:15 4 Emma Kilenstam Härnösands

Läs mer

, Dnr 2018: Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Erbjudna platser jan-dec

, Dnr 2018: Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Erbjudna platser jan-dec 2019-03-14, Dnr 2018:0040441 Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Statsbidrag för omsorg på kvällar, nätter och helger 2019 Skolverket har beslutat om statsbidrag enligt nedan 2120001439 ALE KOMMUN 10 8 910 2120001553

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 06 Lagtävlingen 1 SK Silurus 2 SG Zander Individuellt 1 Leif Krause 2 Andreas Ekfeldt 3 SK Fiskpinnen 3 Börje Axelsson Årets fisk 06 Id 340gr Jim Carlsson Månadens

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Junirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Junirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Junirapporten Braxen 0 gr fångad av Bo Johansson i Hossmoån 06-0-2 Åkte ner till Hossmo för att fiska brax några dagar. Målet var att ta nytt personbästa på brax som innan var,400.

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 Augustirapporten Månadens fisk juli Karp 13760 gr Mattias Karlsson Hagasjön Aneboda 2002-07-22 Jag och min sparringpartner Crille anlände till den grymt fina Hagasjön

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001 Oktoberrapporten Månadens fisk september Braxen 5400 Per Koch-Schmidt Hossmoån 2001-09-09 Månadens fisk september av Per Koch-Schmidt Jaså det är dags att vakna nu! Hojtar

Läs mer

1 Mats Kalenius. 1 Team Ronnie Johansson. 2 SK Fiskpinnen. 3 Sven Wende. 3 Hälls Anglers. Färna 3255 Mathias Nemback

1 Mats Kalenius. 1 Team Ronnie Johansson. 2 SK Fiskpinnen. 3 Sven Wende. 3 Hälls Anglers. Färna 3255 Mathias Nemback 1 Team 200 2 SK Fiskpinnen 3 Hälls Anglers 1 Mats Kalenius 2 Ronnie Johansson 3 Sven Wende Färna 3255 Mathias Nemback Småländska Specimentävlingen Månadens fisk november Abborre 1925 Bo Johansson Kalmarsund

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 Junirapporten Månadens fisk maj Braxen 5700 Mathias Nemback Hossmoån 02-05-27 Hade fiskat några pass i Hossmo i tron att det kanske kunde gå att fånga en hygglig braxen.

Läs mer

FORSERUMS SPORTFISKEKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

FORSERUMS SPORTFISKEKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FORSERUMS SPORTFISKEKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Verksamhetsberättelse Forserums sportfiskeklubb 2016 Styrelsen och de olika kommittéernas sammansättning Huvudstyrelsen Ordförande Sven-Åke Hagenklint

Läs mer

BILAGA 1. Sammanställning av SKL:s enkät avseende prestationsmål 1

BILAGA 1. Sammanställning av SKL:s enkät avseende prestationsmål 1 Kommun (SIP:ar) rörande barn och unga har ni gjort i er många (SIP) rörande barn och unga ni gjort i er (SIP:ar) har ni gjort under Uppskatta hur många (SIP:ar) som ni har gjort under 2012. Vilken modell

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Caroline Sjöberg Högsby D Lisa Björk Bestorp D

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Caroline Sjöberg Högsby D Lisa Björk Bestorp D Klass: Dam 1 94 Caroline Sjöberg Högsby D 177 49 2 106 Lisa Björk Bestorp D 150 79 3 108 Ingrid Harrysson Loftahammar D 129 32 4 14 Marie Knutsson Lenhovda D 94 2 5 39 Monica Brodin Oskarshamn D 78 0 6

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 Julirapporten Månadens fisk juni Ål 2725 gr Joakim Thuresson Emån Vetlanda 2002-06-15 Studierna i Lund hade avslutats och efter en trög karptur var det dags att åka upp

Läs mer

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster Herr Grand Master -75 Höger Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr Grand Master -75 Vänster Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2004 Lagtävlingen 1 SK-ÅL Individuellt 1 Ronnie Johansson 2 Fiskpinnen 1 2 Patrik Sköldblom 3 Team 200 3 Sebastian Martinsson Årets fisk 2004 Braxen 6260 Per

Läs mer

Bilaga 2. Förtroendeuppdrag efter facknämnd och efter kön 2011 (ANTAL) i kommuner

Bilaga 2. Förtroendeuppdrag efter facknämnd och efter kön 2011 (ANTAL) i kommuner Moderaterna Förtroendeuppdrag efter facknämnd och efter kön 2011 (ANTAL) i kommuner Förändring män kvinnor Samtliga män kvinnor Samtliga sedan 2009 Antal Antal Antal % % % %-enheter kod kommun typ av nämnd

Läs mer

Wäxthuset HVB har Ramavtal med; Hela Kriminalvården och Frivården

Wäxthuset HVB har Ramavtal med; Hela Kriminalvården och Frivården Uppdaterad 2019-09-05 Wäxthuset HVB har Ramavtal med; Hela Kriminalvården och Frivården Alingsås kommun Alvesta kommun Arjeplogs kommun Arvika kommun Avesta kommun Bergs kommun Bjuvs kommun Bodens kommun

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Marsrapporten Lax 108 gr fångad av Börje Axelsson å Vättern 06-02-24 Efter att ha jagat efter min storfisk-lax hela hösten med stor iver lossnade det äntligen. å torsdagen fick

Läs mer

Patrik Johansson Öppen 140 Andreas Modin Öppen 134 Bengt Gunnarsson Öppen 132 Dick Gyllström Öppen 132 Peter Andersson Öppen 130 Kurt Söderberg Öppen

Patrik Johansson Öppen 140 Andreas Modin Öppen 134 Bengt Gunnarsson Öppen 132 Dick Gyllström Öppen 132 Peter Andersson Öppen 130 Kurt Söderberg Öppen Patrik Johansson Öppen 140 Andreas Modin Öppen 134 Bengt Gunnarsson Öppen 132 Dick Gyllström Öppen 132 Peter Andersson Öppen 130 Kurt Söderberg Öppen 129 Rasmus Grönesjö Öppen 128 Patrik Samuelsson Öppen

Läs mer

NORRLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN ABBORRE

NORRLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN ABBORRE NORRLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2006 ABBORRE 15 Urban Rehnman Bream Team 1840 gr 52 cm Mete/Mört Torringen/Sundsvall 060910 14 Börje Mattsson Bream Team 1490 gr 49 cm Bottenmete/Mört Omnesjön/Kramfors 060916

Läs mer

Sveriges bästa naturvårdskommun

Sveriges bästa naturvårdskommun Sveriges bästa naturvårdskommun 2018 - alla kommuner som besvarade enkäten, sorterade enligt poäng. Placering Kommun Poäng 1 Huddinge kommun 53 2 Lomma kommun 50.5 3 Tierps kommun 48 4 Örebro kommun 47.5

Läs mer

Nu får invånare chans att tycka till om sin kommun

Nu får invånare chans att tycka till om sin kommun Utkast/Version PRESSMEDDELANDE 1 (5) 2017-08-07 Nu får 153 800 invånare chans att tycka till om sin kommun Nu är det dags för årets omgång av SCB:s medborgarundersökning. I dagarna får 153 800 invånare

Läs mer

BRATTLÖFS CUP 2009. Midvintersprinten Silverrundan Lokabacken TOTALT. Utbildning 2009-02-14 2009-05-21 2009-09-19

BRATTLÖFS CUP 2009. Midvintersprinten Silverrundan Lokabacken TOTALT. Utbildning 2009-02-14 2009-05-21 2009-09-19 BRATTLÖFS CUP 29 29-2-14 29-5-21 29-9-19 Utbildning Jesper Ödberg Jacob Jansson Pontus Sevius David Pettersson Emil Överström Martin Nilsson Andreas Pettersson Johan Wedin Falköpings MK Säffle MC Falköpings

Läs mer

Klubbrekord Män/Pojkar MÄN

Klubbrekord Män/Pojkar MÄN Klubbrekord Män/Pojkar MÄN 100 m Magnus Andersson-62 11.30 810627 Växjö Magnus Andersson-62 11.1m 810516 Oskarshamn 200 m Camilo Karlström -89 22.34 50605 Högby 400 m Martin Svensson-81 48.40 990822 Malmö

Läs mer

Statsbidrag till kommuner för ökat bostadsbyggande

Statsbidrag till kommuner för ökat bostadsbyggande Blekinge län Karlshamn 92 3 739 987 Karlskrona 433 9 050 660 Olofström 45 1 829 342 Ronneby 45 1 829 342 Sölvesborg 71 1 700 915 Dalarnas län Avesta 21 853 693 Borlänge 199 6 170 567 Falun 349 7 272 842

Läs mer

SLUTRESULTAT 2009 ARTVINNARE INDIVIDUELLA POÄNGSTÄLLNINGEN STÖRSTA FISK

SLUTRESULTAT 2009 ARTVINNARE INDIVIDUELLA POÄNGSTÄLLNINGEN STÖRSTA FISK SLUTRESULTAT 2009 Klubb Poäng Bream Team 379.00 SK Fiskgjusen 354.00 TRE MMM 307.00 Umeåspecimen 286.00 Competition FC 242.00 SK Hellfish 198.00 FK Minkarna 163.50 Helsinge SK 113.50 Nilivaara SFK 77.00

Läs mer

Kommunranking 2011 per län

Kommunranking 2011 per län Kommunranking 2011 per län Stockholms län Södertälje 1 9 27,64 Stockholm 2 18 25,51 Sigtuna 3 27 22,85 Upplands Väsby 4 40 21,32 Botkyrka 5 45 20,99 Sundbyberg 6 49 20,24 Huddinge 7 51 20,21 Nacka 8 60

Läs mer

2002-05-02 Kostnadsutjämning 2003 jämfört med 2002, kronor per invånare Bilaga 3. 2002041bil3/HB 1 (9)

2002-05-02 Kostnadsutjämning 2003 jämfört med 2002, kronor per invånare Bilaga 3. 2002041bil3/HB 1 (9) Kostnadsutjämning 2003 jämfört med 2002, kronor per invånare Bilaga 3 Stockholms län Botkyrka 142 41-123 -158-12 -20 7 6-3 -18-1 -1 0 6 1-1 -134 Danderyd 114 244 73 9 41-20 -2 6-3 -18-1 -1 0 6 1-1 448

Läs mer

Klass Placering Namn Ort/klubb Resultat Skilje

Klass Placering Namn Ort/klubb Resultat Skilje Resultat Jaktstig Björsebo 2018-06-17 Öppen 1 Emil Aronsson Nybro 180 74 2 Oskar Johansson Fågelmara 180 49 3 Ulf Carlsson Hovmantorp 180 39 4 Ulf Sivberg Vederslöv 178 5 Klas Kärvegård Korsberga 177 78

Läs mer

Sveriges bästa naturvårdskommun

Sveriges bästa naturvårdskommun Sveriges bästa naturvårdskommun 2018 - alla kommuner som besvarade enkäten, i bokstavordning. Placering Kommun Poäng 193 Ale kommun 14.5 141 Alingsås kommun 23.5 117 Alvesta kommun 26.5 134 Aneby kommun

Läs mer

Har er kommun något idrottspolitiskt program och/eller någon idrottspolicy (egen eller del av annan policy)?

Har er kommun något idrottspolitiskt program och/eller någon idrottspolicy (egen eller del av annan policy)? Ale NEJ, men det är på gång NEJ, men det är på gång Alingsås NEJ, men det är på gång NEJ, men det är på gång Aneby NEJ NEJ Arboga NEJ NEJ Arjeplog JA NEJ, men det är på gång Arvidsjaur NEJ NEJ Arvika NEJ

Läs mer

Kommunalt anställda år 2012 lärare och ledning skola/förskola, år 2012. Stockholms län. Uppsala län. Andel 55 år och äldre.

Kommunalt anställda år 2012 lärare och ledning skola/förskola, år 2012. Stockholms län. Uppsala län. Andel 55 år och äldre. Kommunalt anställda år 2012 lärare och ledning skola/förskola, år 2012 Hela riket Hela riket Kommun / Län Andel 55 år och äldre Antal samtliga Antal 55 år och äldre Riket 29% 182840 52130 Stockholms län

Läs mer

Resultat 02 Fordonsgas

Resultat 02 Fordonsgas Resultat Geografiskt Ale Alingsås Alvesta Aneby Arboga Arjeplog Arvidsjaur Arvika Askersund Avesta Bengtsfors Berg Bjurholm Bjuv Boden Bollebygd Bollnäs Borgholm Borlänge Borås Botkyrka E.ON Boxholm Bromölla

Läs mer

Julirapporten Månadens fisk juni Karp Luis Rasmussen bottenmete boilie Hagasjön

Julirapporten Månadens fisk juni Karp Luis Rasmussen bottenmete boilie Hagasjön Julirapporten Månadens fisk juni Karp 11900 2000-06-11 Luis Rasmussen bottenmete boilie Hagasjön Efter att ha etablerat ett så kallat foodbait (alltså ett bete som innehåller allt en karp behöver och lite

Läs mer

VW Polo SMK Hörby 01:48,7 01:49,6 02:44,1 06:22,4 Anton Johansson. 01:47,8 01:46,7 02:37,6 06:12,1 Viktor Zettergren Helen Zettergren

VW Polo SMK Hörby 01:48,7 01:49,6 02:44,1 06:22,4 Anton Johansson. 01:47,8 01:46,7 02:37,6 06:12,1 Viktor Zettergren Helen Zettergren Silversprinten Älmhult MK RESULTATLISTA SS 1 SS SS 3 m 00:00,0 tid 00:00,0 km/h ######### ######### ######### ######### 0,9 Ungdom 1 1 Victor Hansen Jens Hansen VW Polo SMK Hörby 01:8,7 01:9,6 0:,1 06:,

Läs mer

Levande objekt i Fastighetsregistrets allmänna del

Levande objekt i Fastighetsregistrets allmänna del Bilaga till Helårsstatistik 2009 Fastighetsregistrets allmänna del, innehåll per den 31 december 2009 1(8) Levande objekt i Fastighetsregistrets allmänna del Antal levande objekt i Fastighetsregistrets

Läs mer