SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT"

Transkript

1 SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT

2 Topp 3 Individuellt 1. Bo Johannson 2. Johan Almqvist 3. Max Lösche

3 Topp 3 Lag 1. SK Fiskpinnen 2. Team Gipro 3. Latmaskarna

4 Regeländringar På grund av färre antal lag och deltagare så är det fr. o. m maximalt 5 deltagare per lag som gäller. Lagavgiften för i år blir då också lägre, nämligen 200kr. Det hade varit mycket roligt om de lagen med större antal lag skulle ställa upp med 2 mindre lag, det skulle gynna tävlingen! Antalet fångster per lag och deltagare sänks också från 5 till nu 3 fiskar. Detta gör att tävlingen blir lite mer spännande, jämt och även lite mer av en utmaning, då det blir svårare att anmäla mindre fiskar. En tredje ändring är att arten vimma kommer plockas bort igen. Denna art visade sig främst i Hossmoån och det gynnar nog tävlingen att vi inte har för många arter från enbart detta vatten! Aktuellt Nu är det alltså dags för ett nytt tävlingsår och jag ber alla lag att, så fort som möjligt, anmäla sina lag, med deltagare och kontaktuppgifter till lagledaren! Lagavgiften på 200kr betalas till följande konto: Max Lösche Swedbank Clearingnr: Kontonummer: Skriv lagnamnet som meddelande! Skicka anmälan till: registrering@specimen-smalandskan.se Den nya tävlingssäsongen har ju redan börjat och jag kommer så småningom registrera lagen i databasen, de gamla lagen och dess medlemmar kommer finnas kvar i databasen, de nya ska självregistreras på anmälningssidan! Skulle det vara så att en fångstman inte finns med i databasen än, så går det bra att efteranmäla fisk även efter anmälningstiden har passerat, så länge hans lag är anmält så klart.

5 Och nu: En sammanfattning av det gångna året! I år hade vi 7 tävlande lag i Specimen Småländskan. En del lag hade hoppat av och en del nya lag tillkom. Det har kommit in mycket fisk, vilket är glädjande, men intresset har över lag minskat en del. Vi får se hur många lag det blir i år, men förhoppningsvis kommer intresset öka igen i en snar framtid, annars blir det svårt att kunna genomföra tävlingen framöver De flesta listorna är välfyllda och det finns många storfiskar med i årets tävling. I år har vi haft 3 duktiga sponsorer, som fixar fina prylpriser till tävlingsvinnarna. De 5 första i den individuella tävlingen kommer få prylpriser. De 3 första lagen och individuella deltagarna kommer också få en segerpokal. Årets fiskar belönas med medaljer. Jag tackar även i år sponsorerna för att de ställer upp och ge tävlingen det lilla extra!

6 Årets Fisk 2014 Vicktor Hallensjös grymma Hossmo-ruda på 2680g Abborre Årets abborrfiske har varit riktigt bra och vi har fått in 11 fiskar över 1,6kg med två stora toppar över 2 kilos gräns! Årets abborre, som också blir en av årets fiskar, fångades av Bo Johansson och vägde riktigt grymma 2390g. Fisken togs i Hossmoån. Björkna Denna lilla art har fiskats flitigt under året och det blev totalt 10 stycken över 600g, vilket är bra. Toppfiskarna väger 700 och 730g och den största fisken togs av Henrik Svenningsson i Helige ån, ett klassiskt björknavatten. Brax Hossmoån dominerar braxenlistan som vanligt och det har varit ett bra år för denna art. Samtliga fiskar väger över 5 kilo och det har även tagits två stycken över 6 kilo i år. Toppfisken står Bo Johansson för och fisken vägdes till fina 6360g.

7 Fjällkarp Det är riktigt roligt att se en varierande artlista. Fjällkarpen har fångats i tre olika sjöar i år, som alla har god potential till stora fiskar; Linnéasjön, Växjösjön och Rocksjön. ) av fiskarna väger över 6 kilo och toppfisken är även i år Halftail, som har anmälts vid tre olika tillfällen under året. Johan Almqvist står för toppvikten på 11460g. Färna Färnafisket har i år inte gått så bra, då det enbart är en fisk över 2,5kg. Listan är dock fylld och alla färnor har tagits i de klassiska åarna Emån och Helige ån. Årets största färna togs av Mika Malm och väger 2540g. Gädda Gäddlistan är i år lite blandat och det har anmälts 5 stycken över 9 kg, dock ingen 10plussare. Årets största gädda togs i Landsjön och fångades av Anders Fondelius. Fisken vägde 9,8kg. Gös Denna lista är inte alls bra i år, det har inte kommit in en gös över 6,5kg och listan har några tomma platser. Enbart tre fiskar väger över 6kilo och årets största gös väger 6320g och fångades av Jimmy Nordling i Ralången. Id Idfisket i våras har gett blandade resultat, men listan är ändå rätt så skaplig och totalt blev det 6 idar över 2,6kg. Det har även fångats några sommar- och höstidar i år. Men årets största id är en lekfisk på 2920g, tagen i Läckebyån av Bo Johansson. Lake På grund av den mycket milda vintern, så har lakefisket varit mycket kort och dåligt. Det anmäldes bara 13 fiskar, men det blev i alla fall 6 fiskar över 3kilo. Årets största togs av Henrik Svenningsson i Sommen. Laken vägde 3580g och togs på en pimplad räkna.

8 Lax Även laxlistan är rätt så mager, med enbart 12 anmälda fiskar. Alla fiskar har tagits i Vättern och årets största togs av Jimmy Nordling och vägde fina 9880g. Mört Mörtfiskar har i år varit mycket bra. Trots att det kända mörtvattnet Lillån inte är med i år, så har det kommit in rikligt med stora individer! Det är främst Västersjön som har genererat stora mörtar i år. Totalt har vi 4 mörtar över 800g i toppen och den största fisken togs i år av Jimmy Nordling i just Västersjön. Mörten vägde 835g. Ruda Även rudafisket har varit riktigt bra i Småland i år! Listan har många stora fiskar och det är många olika fångstvatten som har gett fisk. Det blev 13 fiskar över 1,2kg och i år har det kommit upp ett nytt Smålandrekord, mycket oväntat nog i Hossmoån. Vad jag vet så har det aldrig tagits en ruda i detta vatten. Vicktor Hallensjö har extrem flyt med denna fångst. Han lyckades kroka en enorm ruda på hela 2680g! Inte bara Smålandsrekord, utan även årets fisk i Specimen Småländskan 2014, utan tvekan! Röding RÖdinglistan är godkänd i år och listan är väl fylld. Vättern står för samtliga fiskar och det blev 3 stycken över 3 kilo. Toppfisken togs av Mikael Gustafsson och rödingen vägdes till 3,45kg. Sarv Sarvfisket har gett blandade resultat, det har kommit upp allt mellan 200 och nära 1200g! Rocksjön står för årets största sarvar och Johan Almqvist lyckades fånga toppfisken på fina 1160g i år! Totalt har det fångats 6 stycken över kilot, vilket är mycket bra. Sik Siklistan är också mycket blandat, men inte den värsta listan någonsin! Det har fångats sik på både vår och höst och det är många fiskar över kilot som har anmälts. Toppfisken fångades av Tobias Lindeborg och vägde fina 1,7kg.

9 Spegelkarp Linnéasjön har i år varit den dominerande sjön för denna art. Det har fångats både många och stora fiskar och totalt har det anmälts 13 karpar över 7 kilo, med en fin toppfisk på 9951g, tagen av Max Skoglund. Sutare Även Sutarlistan är i år mycket bra. Kölbydammen och Hossmoån står för de flesta fiskarna och nästan samtliga fiskar väger över 3 kilo. Årets sutare togs av Bo Johansson och vägde 3940g. Det har även tagits en ovanligt stor sutare i Rocksjön. Johan Almqvist lyckades få en stor individ på 3530g. Vimma Sista året för vimman har gått bra; det anmäldes många vimmor över 700g och även 4 stycken över 800g! Årets vimma togs av Robin Lundin i Hossmoån och fisken vägdes till 862g. Ål Välkända ålvattnet Landsjön har dominerat årets lista och det anmälts många fina fiskar. 9 stycken över 1500g är riktigt bra och toppfiskarna väger en bra bit över 2 kilo! De två största togs dock i ett annat grymt ålvatten, nämligen Nissan. Peter Almqvist lyckades få årets två största fiskar och de vägde 2210 och 2360g, vilket är riktigt stora ålar. Öring Sist, men inte minst, så har det fångats många öringar i år, men listan har en rätt så låg medelvikt. Det blev enbart 4 stycken över 3 kilo och årets toppfisk väger 4420g. Denna fisk togs i Loftaån av Christoffer Elf.

10 Slutrapport 2014 Lagtävlingen var i år riktigt spännande. Det var 3 lag som kämpade för segern 2014 och till slut tog SK Fiskpinnen hem segern. Men endast med knappa 40poäng! Totalt har laget samlat ihop 921,5poäng, grattis! Plats nummer 2 i lagtävlingen går i år till det duktiga Team Gipro. Laget ledde länge men tappade en del poäng i slutet. Gipor samlade ihop totalt 881 poäng. Plats nummer 3 går i år till Latmaskarna. Laget har varit allt annat än lat och har fått ihop 808poäng. Även i år vinner Bobbo Johansson den individuella tävlingen. Bobbo har fått både många fiskar och en hel del toppfiskar i olika artlistor, vilket ledde till denna seger. Han har fått årets största abborre, braxen, id och sutare. Totalt har det blivit 484,5 poäng för Bobbo och han ledde med ca 50 poäng före andra platsen. Vi får se om det går att utmana honom nästa år, eller om han kanske kan vinna 3 år i rad. Plats 2 går detta år till en mycket duktig och ung specimenfiskare som har satsat hårt under hela året. Johan Almqvist har satsat på vinsten, men till slut räckte det enbart till en andra plats. Johan har lyckats mycket bra med bland annat sarven, där han fick årets två största fiskar. Han har även fångat årets största fjällkarp och årets näststörsta gädda och Spegelkarp. En mycket duktig ung man, som har totalt samlat ihop 434poäng. Även i år går plats 3 till tävlingsledaren Max Lösche. Hela året blev det hård konkurens mellan de första 5 deltagare och Max har gått mellan plats 1 och 5. Till slut räckte det dock till en pallplats, med totalt 395,5poäng. Max har i år lyckats bäst med arterna Abborre, Björkna och Fjällkarp. Grattis till vinnarna av årets tävling säger Braxmax!

11 Lag 1 SK Fiskpinnen Team Gipro Latmaskarna Kurres Fiskeshop De gamla och havet Team Carassius Gäddan&Sillen Deltagare 1 Bo johansson Johan Almqvist Max Lösche Tobias Lindeborg Robin Lundin henrik svenningsson Mika Malm Jimmy Nordling Henrik Alp Peter Almqvist håkan nordling mikael gustafsson vicktor hallensjö Christoffer Elf Christofer Carlsson Jens Gliminger Peter Backman, Team Carassius Anders Fondelius Dejan Milosovic Max Skoglund Mattias Sädbom Sverker Sundberg Jonas Josefsson, SK Fiskpinnen Göran Larsson Jörgen Hegestrand Martin Svensson, Team Carassius Per Bolmgren Dick Degler Frank Hunold Samuel Wolder Jonas olsson Martin Svensson, Team Gipro Christian Johansson Maria Johansson Gustav Petersson, SK Fiskpinnen 19 Niclas Agnebratt Logan Nilsson Ludvig Petersson David Alp Tomas Valkendorff 8 41 Johan Karlsson 6.5

12 bborre Bottenmete Ruda Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 10/ Dropshot Westin Mega Teez Kalmarsund Kalmar Dejan Milosovic SK Fiskpinnen 26/ Flötmete Löja Kalmarsund Kalmar Ludvig Petersson SK Fiskpinnen 8/ flötmete mört ryssbyån kalmar Jonas Josefsson SK Fiskpinnen 22/ Dropshot Westin Mini Teez Hossmoån Kalmar Dejan Milosovic SK Fiskpinnen 4/ Bottenmete Bört Hossmoån Kalmar Jens Gliminger Team Gipro 30/ Dropshot Jigg Hossmoån Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 3/ Spinn Fkp viblur Kalmarsund Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 21/ flötmete mört kalmarsund kalmar Max Lösche De gamla och havet 9/ Flötmete Mört Kalmarsund Kalmar mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 29/ Flötmete Mört Kalmar sund Kalmar henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 30/ Spinn Fkp viblur Kalmarsund Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 21/ dropshot jigg kalmarsund kalmar Max Lösche De gamla och havet 9/ spinnfiske jigg hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 21/ spinnfiske jigg hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 24/ spinnfiske Spinnare Campingsjön på HC Gnosjö Johan Almqvist Team Gipro 19/ Flötmete Mört Kalmar sund Kalmar henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 30/ Spinn Spinnare Campingsjön på HC Värnamo Johan Almqvist Team Gipro 6/ Flötmete löja Rafshagen kalmar Per Bolmgren Team Gipro 23/ Bottenmete sutare Hossmoån Kalmar Jens Gliminger Team Gipro 30/10-14 jörkna Flötmete Majs Helige å Växjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 29/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche De gamla och havet 17/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Samuel Wolder Latmaskarna 9/ Bottenmete Majs Helige å Gemla Tobias Lindeborg Latmaskarna 28/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche De gamla och havet 6/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Bo johansson SK Fiskpinnen 17/ Flötmete Majs Helige å Växjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 30/ bottenmete räka kalmarsund mönsterås Max Lösche De gamla och havet 6/ bottenmete räka kalmarsund mönsterås Max Lösche De gamla och havet 6/ Bottenmete Plastmajs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 27/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Bo johansson SK Fiskpinnen 17/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Bo johansson SK Fiskpinnen 9/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Bo johansson SK Fiskpinnen 17/ bottenmete majs helige å växjö Max Lösche De gamla och havet 3/ Bottenmete Majs Helige å Gemla Tobias Lindeborg Latmaskarna 15/ feedermete Majs Helige Gemla Robin Lundin Latmaskarna 15/ Bottenmete Majs Helige å Gemla Tobias Lindeborg Latmaskarna 16/ B-mete Räka Huskvarna ån Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 27/ Flötmete Majs Helige å Växjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 29/ B-mete Räka Huskvarna ån Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 27/5-14 raxen Bottenmete Majs/maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 2/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 31/ Bottenmete Majs/maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 27/ Bolt Plastmajs Hossmoån Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 25/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Växjö Tobias Lindeborg Latmaskarna 30/ Bottenmete Boilie Hossmoån Kalmar vicktor hallensjö SK Fiskpinnen 4/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 31/ Bottenmete Plastmajs Hossmo Kalmar Johan Almqvist Team Gipro 30/ Bottenmete plastmajs Hossmoån Kalmar Jens Gliminger Team Gipro 1/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 30/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 10/ Bottenmete Majs/mask Hossmoån Kalmar Mika Malm SK Fiskpinnen 31/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 5/ Quivermete Plastmajs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 30/5-14

13 bottenmente plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 29/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 25/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 18/ Bolt Plastmajs Hossmoån Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 26/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 25/ Bottenmete plastmajs Hossmoån Kalmar Jens Gliminger Team Gipro 24/8-14 jällkarp Bolt Boilie Linneasjön Nybro Johan Almqvist Team Gipro 17/ bolt boilie/popup linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 24/ Bolt Boilies Linneasjön Nybro Robin Lundin Latmaskarna 26/ Bottenmete Snowman Växjösjön Växjö Tobias Lindeborg Latmaskarna 8/ bottenmete boilie rocksjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 16/ bottenmete boilie rocksjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 12/ Bolt boilies Linneasjön Nybro Robin Lundin Latmaskarna 30/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 26/ bottenmete boilie rocksjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 20/ Bottenmete Boilie/Plastmaggot Växjösjön Växjö Tobias Lindeborg Latmaskarna 28/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 16/ bottenmete boilie rocksjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 16/ Bottenmete Boili Linneasjön Nybro Bo johansson SK Fiskpinnen 30/ bottenmete boilie rocksjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 19/ bolt boilie Linneasjön Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 29/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 9/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 9/ bolt boilie linnéasjön nybro Johan Almqvist Team Gipro 13/ bolt boilie linnéasjön nybro Johan Almqvist Team Gipro 14/ Bottenmete Boili Linneasjön Nybro Bo johansson SK Fiskpinnen 30/7-14 ärna Frilina Bröd Emån Vetlanda Mika Malm SK Fiskpinnen 8/ bottenmete räka emån vetlanda Gustav Petersson SK Fiskpinnen 27/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 5/ Frilina Bröd Helige å Växjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 12/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 12/ bottenmete korv emån fliseryd Henrik Alp Gäddan&Sillen 9/ bottenmete korv emån fliseryd Henrik Alp Gäddan&Sillen 2/ Frilina Bröd Helige å Växjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 12/ Frilina Bröd Helige Å Växjö Mika Malm SK Fiskpinnen 22/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Mika Malm SK Fiskpinnen 8/ Frilina Bröd Helige å Gemla Robin Lundin Latmaskarna 29/ mete bröd emån vetlanda Peter Backman Team Carassius 20/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Tomas Valkendorff Team Carassius 20/ flötmete Bröd emån vetlanda Johan Karlsson Team Gipro 17/ bottenmete korv emån fliseryd Henrik Alp Gäddan&Sillen 16/ Bottenmete bröd Emån Målilla Jens Gliminger Team Gipro 10/12-14 Ny Frilina Bröd Helige å Gemla Robin Lundin Latmaskarna 29/ bottenmete korv emån fliseryd David Alp Gäddan&Sillen 11/ Frilina Bröd Helige å Gemla Robin Lundin Latmaskarna 28/ frilina bröd helige å växjö Max Lösche De gamla och havet 4/7-14 ädda Flötmete Mört Landsjön Huskvarna Anders Fondelius De gamla och havet 7/ spinnfiske Vobbler Draven Reftele Johan Almqvist Team Gipro 27/ Jerk Svartzonker alsterån Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 4/ Jerk Svartzonker tail Alsterån Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 17/ Flötmete Ruda Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 12/ bottenmete sarv hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 9/ Flötmete Sarv Alsterån Mönsterås Jonas josefsson SK Fiskpinnen 5/ mete mört bolmen odensjö Göran Larsson Team Gipro 24/7-14

14 Bottenmete Sarv Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 20/ Flötestrolling Mört Flahultasjön Gislaved henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 6/ Spinn Mc Rubber Alsterån Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 12/12-14 Ny bottenmete björkna hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 22/ spinnfiske spinnare Campingsjön på HC gnosjö Johan Almqvist Team Gipro 26/ Ismete Mört N.Vallsjön Gislaved Martin Svensson Team Gipro 29/ spinn jerkbait kalmarsund Mönsterås Henrik Alp Gäddan&Sillen 3/ Ismete Mört N.Vallsjön Gislaved Martin Svensson Team Gipro 25/ Botenmete Löja Landsjön jönköping Robin Lundin Latmaskarna 23/ Ismete Mört Ralången Aneby Maria Johansson Kurres Fiskeshop 2/ Spinnfiske Skeddrag Växjösjön Växjö Tobias Lindeborg Latmaskarna 12/ bottenmete ruda hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 25/11-14 ös f-mete mört ralången aneby Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 31/ Ismete Mört Ralången Aneby mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 26/ Spinn Wobbler Krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 28/ Spinnfiske Vobbler Krön Vimmerby Dejan Milosovic SK Fiskpinnen 5/ Spinnfiske Vobbler Krön Vimmerby Dejan Milosovic SK Fiskpinnen 5/ vertikalfiske jigg vidöstern värnamo Mattias Sädbom Team Gipro 22/ Spinn Wobbler Krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 29/ Vertikal Jigg Ylen Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 27/ B-mete mört Algustorpasjön Gnosjö kommun Peter Almqvist Team Gipro 23/ bottenmete mört Algustorpasjön Gislaved kommun Peter Almqvist Team Gipro 25/ vertikalfiske jigg vidöstern värnamo Mattias Sädbom Team Gipro 7/ spinnfiske rapala krön vimmerby Mattias Sädbom Team Gipro 3/ Spinn Wobbler Krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 29/ Spinnfiske Wobbler Växjösjön Växjö Tobias Lindeborg Latmaskarna 13/ Spinnfiske Skeddrag Växjösjön Växjö Tobias Lindeborg Latmaskarna 12/ Botenmete sarv växjösjön växjö Robin Lundin Latmaskarna 7/9-14 d Flötmete Maggot Läckebyån svartingstorp. Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 16/ Spinnfiske Toby Hossmoån Kalmar Mika Malm SK Fiskpinnen 15/ Flötmete maggot Ryssbyån Kalmar Mika Malm SK Fiskpinnen 22/ Spinn spinnare Kalmarsund kalmar Robin Lundin Latmaskarna 17/ Flötmete Plastmaggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 19/ Flötmete Maggot Läckeby svartingstorp. Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 16/ Bottenmete Majs Kalmarsund Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 29/ Bottenmete mask Loftaån Loftahammar Jens Gliminger Team Gipro 27/ Flötmete plastmaggots hossmo kalmar Johan Almqvist Team Gipro 23/ Flötmete plastmaggots hossmo kalmar Johan Almqvist Team Gipro 23/ flötmete plastmaggots hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 22/ flötmete platsmaggots hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 20/ flötmete plastmajs/plastmaggot hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 27/ Bottenmete Mask Loftaån Västervik Christoffer Elf Team Gipro 29/ flötmete plastmaggots hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 24/ Bolt Plastmajs Hossmo Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 14/ Flötmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 21/ Flötmete plastmaggots hossmo kalmar Johan Almqvist Team Gipro 23/ Flötmete Plastmajs Hossmo Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 13/4-14 ake Pimpel Räka Sommen Tranås henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 29/ Pimpel Sarv Sommen Ydre vicktor hallensjö SK Fiskpinnen 3/ Pimpel Räka Sommen Tranås henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 2/ Ismete Mört Sommen Tranås henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 9/ Pimpel Räka Sommen Tranås henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 2/2-14

15 Pimpel Räka Sommen Ydre Christoffer Elf Team Gipro 31/ Pimpel Mört Sommen Ydre vicktor hallensjö SK Fiskpinnen 8/ Pimpel Räka Sommen Tranås henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 2/ Bottenmete Sill Storån Gnosjö Martin Svensson Team Gipro 18/ Ismete Mört N.Gussjön Gislaved kommun Peter Almqvist Team Gipro 9/ Pimpel Mört Sommen Ydre Christoffer Elf Team Gipro 2/ Pimpel Räka Sommen Ydre vicktor hallensjö SK Fiskpinnen 2/ Bottenmete Saltsill Svartån Tranås Jens Gliminger Team Gipro 21/2-14 ax trolling löja vättern bankeryd Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 2/ trolling löja vättern gränna håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ Trolling Wobbler Vättern Granvik mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 31/12-14 Ny Trolling Löja Vättern Gränna Johan Almqvist Team Gipro 6/ Trolling Vobbler Vättern Granvik Peter Almqvist Team Gipro 9/ Trolling Löja Vättern Huskvarna Peter Backman Team Carassius 23/ Trolling Löja Vättern Habo Martin Svensson Team Carassius 6/ trolling strike pro vättern ödeshög Jonas olsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Vobbler Vättern Granvik Göran Larsson Team Gipro 11/ Trolling Löja Vättern Huskvarna Peter Backman Team Carassius 9/ Trolling Vobbler Vättern Granvik Johan Almqvist Team Gipro 9/ Trolling Löja Vättern Gränna Johan Almqvist Team Gipro 6/ Trolling Löja Vättern Baskarp Martin Svensson Team Carassius 16/7-14 ört bottenmete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 19/ Flötmete mask/majs Kalmarsund kalmar Robin Lundin Latmaskarna 7/ bottenmete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 18/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 29/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 28/ bottenmete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 18/ bottenmete maggot Västersjön Jönköping Peter Almqvist Team Gipro 28/ B-mete Majs Västersjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 15/ Bottenmete maggot Västersjön Jönköping Jens Gliminger Team Gipro 11/ Flötmete Plastmaggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 14/ B-mete Majs Västersjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 15/ B-mete Majs Västersjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 15/ Flötmete Plastmaggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 14/ Flötmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 11/ Flötmete mask Kalmarsund kalmar Robin Lundin Latmaskarna 30/ Flötmete mask Kalmarsund kalmar Robin Lundin Latmaskarna 29/ flötmete plastmaggots/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 15/ Feedermete Majs Västersjön Jönköping Christian Johansson De gamla och havet 9/ Flötmete mask Kalmarsund kalmar Robin Lundin Latmaskarna 30/ Feedermete Majs Västersjön Jönköping Christian Johansson De gamla och havet 9/8-14 uda Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar vicktor hallensjö SK Fiskpinnen 3/ Flötmete Räka Lilla grytsjön Fårbo Tobias Lindeborg Latmaskarna 18/ Flötmete Räka Lilla grytsjön Fårbo Tobias Lindeborg Latmaskarna 12/ Flötmete Räka Lilla grytsjön Fårbo Tobias Lindeborg Latmaskarna 12/ Flötmete Krillmajs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 14/ Flötmete Majs Nissan Gislaved Johan Almqvist Team Gipro 2/ Flötmete Krillmajs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 11/ Flötmete Majs Nissan Gislaved Johan Almqvist Team Gipro 5/ Flötmete Majs Nissan Gislaved Johan Almqvist Team Gipro 4/ flötmete majs/mask Lilla Grytsjön Oskarshamn Max Lösche De gamla och havet 19/7-14

16 Flötmete Mask Fransdammen Emmaboda Bo johansson SK Fiskpinnen 29/ Flötmete Majs/maggot Fransdammen Emmaboda Mika Malm SK Fiskpinnen 10/ Flötmete Majs/maggot Fransdammen Emmaboda Mika Malm SK Fiskpinnen 9/ flötmete räka/mask Lilla Grytsjön Oskarshamn Max Lösche De gamla och havet 18/ flötmete majs/mask lilla grytsjön oskarshamn Max Lösche De gamla och havet 9/ Flötmete Mask Fransdammen Emmaboda Bo johansson SK Fiskpinnen 29/ Flötmete Räka Knektadammen Jönköping Christian Johansson De gamla och havet 8/ Flötmete Räka Grytsjön Oskarshamns Robin Lundin Latmaskarna 8/ Flötmete Räka Mogölen Jönköping Christian Johansson De gamla och havet 22/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Tobias Lindeborg Latmaskarna 11/8-14 öding Vertikal Jigg Vättern Askersund mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 9/ Vertikal Jigg Vättern Gränna henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 11/ vertikal Jigg Vättern Jönköping Logan Nilsson Team Gipro 2/ vertikal Jigg Vättern Askersund henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 10/ Vertikal Jigg Vättern Askersund henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 9/ Trolling Vobbler Vättern Granvik Göran Larsson Team Gipro 11/ Trolling Fluga Granvik Granvik Peter Almqvist Team Gipro 9/ Trolling Löja Vättern Hjo Johan Almqvist Team Gipro 5/ trolling nk mag vättern ödeshög Jonas olsson Kurres Fiskeshop 11/ Trolling Plugg Vättern Vadstena Tobias Lindeborg Latmaskarna 25/ Trolling Löja Vättern Hjo Johan Almqvist Team Gipro 5/ Trolling Löja Vättern Gränna Martin Svensson Team Carassius 17/ Trolling Plugg Vättern Vadstena Robin Lundin Latmaskarna 25/ Trolling Apex Vättern Huskvarna Peter Backman Team Carassius 9/ Trolling Apex Vättern Gränna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 3/ Trolling Spinnare Vättern Habo Martin Svensson Team Carassius 6/ Trolling Apex Vättern Gränna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 3/ Trolling Apex Vättern Gränna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 25/ Trolling Apex Vättern Gränna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 2/ Trolling Spin & Glow Vättern Vadstena Tobias Lindeborg Latmaskarna 25/8-14 arv B-mete Bröd Rocksjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 11/ B-mete Bröd Rocksjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 3/ bottenmete boilie rocksjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 9/ B-mete Bröd Rocksjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 3/ bottenmete bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 25/ B-mete Bröd Rocksjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 20/ frilina bröd helige å växjö Max Lösche De gamla och havet 4/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Bo johansson SK Fiskpinnen 9/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Bo johansson SK Fiskpinnen 9/ bottenmete räka kalmarsund mönsterås Max Lösche De gamla och havet 17/ Feedermete Bröd Rocksjön Jönköping Christian Johansson De gamla och havet 14/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Samuel Wolder Latmaskarna 9/ bottenmete räka kalmarsund mönsterås Max Lösche De gamla och havet 6/ Flötmete Majs Kalmarsund Kalmar Jonas josefsson SK Fiskpinnen 12/ bottenmete räka kalmarsund mönsterås Max Lösche De gamla och havet 6/ Flötmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 30/ Bottenmete boilie Kölbydammen Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 9/ Bottenmete Majs Kalmarsund Kalmar Jonas Josefsson SK Fiskpinnen 12/ Spinn spinnare Kalmarsund Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 13/ Flötmete Majs Kalmarsund kalmar Robin Lundin Latmaskarna 21/9-14

17 ik Bottenmete Mask/Maggots Kalmarsund Påskallavik Tobias Lindeborg Latmaskarna 24/ Flötmete Maggot Kalmarsund Oskarshamn Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 16/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Gäddan&Sillen 3/ Bottenmete Mask Kalmarsund Påskallavik Tobias Lindeborg Latmaskarna 12/ bottenmete mask kalmarsund oskarshamn Frank Hunold SK Fiskpinnen 13/ Flötmete Maggot Kalmarsund Oskarshamn Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 16/ Bottenmete Mask påskallavik Oskarshamn Max Skoglund Latmaskarna 5/ Flötmete Maggot Kalmarsund Oskarshamn Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 16/ bottenmete mask kalmarsund oskarshamn Frank Hunold SK Fiskpinnen 13/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Gäddan&Sillen 3/ Bottenmete Mask/Maggots Kalmarsund Påskallavik Tobias Lindeborg Latmaskarna 23/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås David Alp Gäddan&Sillen 6/ Trolling Spinnare Vättern Gränna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 7/ Bottenmete Mask påskallavik Oskarshamn Robin Lundin Latmaskarna 5/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Gäddan&Sillen 12/ Flötmete Maggot Kalmarsund Oskarshamn Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 16/ Flötmete Maggot Kalmarsund Oskarshamn Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 16/ Bottenmete Mask Figeholm Oskarshamn Niclas Agnebratt Team Carassius 22/ B-Mete Mask/maggot Kalmarsund Oskarshamn Johan Almqvist Team Gipro 19/ B-Mete Mask/maggot Kalmarsund Oskarshamn Johan Almqvist Team Gipro 18/4-14 pegelkarp bolt boilie Linneasjön Nybro Max Skoglund Latmaskarna 2/ bolt boilie linnéasjön nybro Johan Almqvist Team Gipro 12/ bolt boilie Linneasjön Nybro Max Skoglund Latmaskarna 3/ bolt boilie Linneasjön Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 29/ Bottenmete Boili Linneasjön Nybro Bo johansson SK Fiskpinnen 30/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 9/ Bolt boilies Linneasjön Nybro Robin Lundin Latmaskarna 30/ Bolt Boilie Linneasjön Nybro Johan Almqvist Team Gipro 17/ bolt boilie linnéasjön nybro Johan Almqvist Team Gipro 13/ bolt boilie linnéasjön nybro Johan Almqvist Team Gipro 14/ Bottenmete boilie Linneasjön Nybro Robin Lundin Latmaskarna 24/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 9/ bottenmete boilie stecedammen Mönsterås Henrik Alp Gäddan&Sillen 30/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 9/ bolt boilie linnéasjön nybro Johan Almqvist Team Gipro 14/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 24/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 10/ bottenmete boilie kölbydammen Kalmar Henrik Alp Gäddan&Sillen 8/ bottenmete boilie rocksjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 9/8-14 utare Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 12/ Bottenmete boilie Kölbydammen Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 8/ Bottenmete Boilie Hossmoån Kalmar vicktor hallensjö SK Fiskpinnen 3/ bottenmete boilie rocksjön jönköping Johan Almqvist Team Gipro 24/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 31/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Christoffer Elf Team Gipro 17/ Bolt Plastmajs Hossmoån Kalmar Mika Malm SK Fiskpinnen 20/ bolt Plastmajs Hossmo Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 31/ Bottenmete boilie Hossmo Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 10/ Bottenmete Plastmajs Kölbydammen Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 8/ Bottenmete Mask Hossmo-ån Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 21/ bottenmete boilie kölbydammen Kalmar Henrik Alp Gäddan&Sillen 3/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 10/ Bottenmete plastmajs Hossmoån Kalmar Jens Gliminger Team Gipro 24/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 22/ bottenmete boilie kölbydammen Kalmar David Alp Gäddan&Sillen 7/7-14

18 bottenmete boilie kölbydammen Kalmar Henrik Alp Gäddan&Sillen 17/ bottenmente plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 28/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Christoffer Elf Team Gipro 16/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 22/9-14 imma Bottenmete Räka Hossmo Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 22/ Bottenmete Räka Hossmo Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 21/ bottenmete räka Hossmo kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 13/ Bottenmete Räka Hossmo Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 21/ Bottenmete Räka Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 14/ Bottenmete Räka Hossmo Kalmar Robin Lundin Latmaskarna 22/ Bottenmete Räka Hossmo Kalmar Max Skoglund Latmaskarna 21/ Bottenmete Räka Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 12/ Bottenmete Räka Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 12/ Bottenmete Räka Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 12/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 16/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 13/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 14/ B-mete Mask Hossmo Kalmar Johan Almqvist Team Gipro 16/ Bottenmete Mask Loftaån Västervik Christoffer Elf Team Gipro 18/ Bottenmete Mask Loftaån Västervik Christoffer Elf Team Gipro 29/ Bottenmete Mask Loftaån Västervik Christoffer Elf Team Gipro 18/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 16/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 16/ B-mete Mask Hossmo Kalmar Johan Almqvist Team Gipro 16/5-14 l B-mete mört Nissan Gnosjö kommun Peter Almqvist Team Gipro 10/ B-mete mört Nissan Gnosjö kommun Peter Almqvist Team Gipro 10/ bottenmete sill nissan gnösjö Johan Almqvist Team Gipro 21/ Bottenmete Räka Landsjön Huskvarna Maria Johansson Kurres Fiskeshop 25/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 18/ Bottenmete Räka Nissan Gislaved henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 2/ Bottenmete Räka Nissan Gislaved henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 2/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius De gamla och havet 21/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius De gamla och havet 4/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius De gamla och havet 9/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Tobias Lindeborg Latmaskarna 21/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius De gamla och havet 6/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 28/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Tobias Lindeborg Latmaskarna 22/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius De gamla och havet 18/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 28/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Tobias Lindeborg Latmaskarna 23/ Bottenmete Mask Nissan Gnosjö Johan Almqvist Team Gipro 1/ Bottenmete Mask Nissan Gnosjö Johan Almqvist Team Gipro 1/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Tobias Lindeborg Latmaskarna 25/8-14

19 ring Bottenmete Mask Loftaån Västervik Christoffer Elf Team Gipro 29/ Spinn Rapala Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 16/ spinn skeddrag kalmarsund Mönsterås Henrik Alp Gäddan&Sillen 1/ trolling löja vättern huskvarna Peter Backman Team Carassius 27/ Spinn Rapala Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 12/ ytmete fluga Hossmo kalmar Johan Almqvist Team Gipro 23/ Spinnfiske Wobbler Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 15/ Spinn skeddrag Kalmarsund kalmar Robin Lundin Latmaskarna 9/ Spinnfiske Skeddrag Emån Mönsterås Mika Malm SK Fiskpinnen 27/ spinnfiske wobbler hossmoån Kalmar Max Lösche De gamla och havet 24/ Flötmete Maggot Ryssbyån Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 24/ Trolling Wobbler Vättern Huskvarna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 8/ Spinn Rapala Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ trolling löja vättern huskvarna Peter Backman Team Carassius 27/ Trolling Apex Vättern Huskvarna Peter Backman Team Carassius 29/ Trolling Apex Vättern Gränna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 25/ Spinnfiske Wobbler Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 17/ Spinnfiske Skeddrag Kalmarsund Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 19/12-14 Ny Spinnfiske Wobbler Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Latmaskarna 16/ spinnfiske wobbler hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 18/3-14

Ny rapport. Lag. Deltagare

Ny rapport. Lag. Deltagare Ny rapport 29. Juni 2016 Lag 1 Elektriska Ålarna 279 2 De gamla och havet 257.5 3 Oaklake Specimen 197.5 4 SK Fiskpinnen 2 163 5 SK Fiskpinnen 1 160 6 Team Carassius 150 7 KSL Predators 123.5 8 Team Predator

Läs mer

Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche

Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche 1. Bo Johansson 2. Oscar Nordahl 3. Max Lösche 1. Mönsterås SK 2. SK Fiskpinnen 3. Kurres Fiskeshop År 2013 har gått bra,men det fanns även en del konflikter och oklarheter kring reglerna inom tävlingen.

Läs mer

Juni 1999. Månadens fisk, Maj. Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15

Juni 1999. Månadens fisk, Maj. Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15 Juni 1999 Månadens fisk, Maj Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15 Fiskade färna på ett av de gamla beprövade platserna. Senaste åren har inte stället

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2008

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2008 SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 08 Lagtävlingen SK Fiskpinnen 2 FK speci Fenan SG Zander Individuellt Gusten Johansson 2 Kent Svensson Bo Johansson Årets fisk 08 Abborre 200gr är Olsson Hossmoån

Läs mer

1 Ronnie Johansson. 1 SK Fiskpinnen. 2 Team 200. 2 Mats Kalenius. 3 Hälls Anglers. 3 Patrik Sköldblom. Braxen 5975 Sebastian Martinsson

1 Ronnie Johansson. 1 SK Fiskpinnen. 2 Team 200. 2 Mats Kalenius. 3 Hälls Anglers. 3 Patrik Sköldblom. Braxen 5975 Sebastian Martinsson 1 SK Fiskpinnen 2 Team 200 3 Hälls Anglers 1 Ronnie Johansson 2 Mats Kalenius 3 Patrik Sköldblom Braxen 5975 Sebastian Martinsson Månadens fisk november Gös 6850 Theodor Samuelsson Bergundasjön 2003-11-04

Läs mer

Individuellt. 1) Peter Almqvist. 2) Bobbo Johansson. 3) Max Lösche

Individuellt. 1) Peter Almqvist. 2) Bobbo Johansson. 3) Max Lösche Slutrapport Individuellt 1) Peter Almqvist 2) Bobbo Johansson 3) Max Lösche Lag 1) Elektriska Ålarna 2) De gamla och havet 3) PFC Aktuellt Ja min goda vänner, nu har vi då kommit till vägens slut. Småländskan

Läs mer

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Individuellt Morgan Svensson Ulf Sennvall Dan Dellerfjord Lagtävlingen SFK Bottennappet AFK Borren SFK Flugan Årets fisk 2003. mört 1068 gr 133,5 %, Morgan

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Marsrapporten Lax 108 gr fångad av Börje Axelsson å Vättern 06-02-24 Efter att ha jagat efter min storfisk-lax hela hösten med stor iver lossnade det äntligen. å torsdagen fick

Läs mer

1. Mona Widén. 2. Vicktor Hallensjö. 3. Bo Johansson

1. Mona Widén. 2. Vicktor Hallensjö. 3. Bo Johansson 1. Mona Widén 2. Vicktor Hallensjö 3. Bo Johansson 1. Kurres 2. Hardcore Sluggers 3. The art of fishing En ny feature komma införas i år, nämligen att lagnamnet ska stå bredvid fångstmannen på nyanmäld

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2010-04-02 Gös 5700 Kent Sandkvist Flåren Värnamo Isen är nu borta på de flesta ställen och vårfisket börjar komma igång. Öringfisket i kuståarna har börjat och snart

Läs mer

Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb. Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen

Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb. Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen SLUTRAPPORTEN 1999 1 Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb 1 Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen Månadens fisk, November: Karp, 8000 gram Luis Rasmussen, Team 200lbs

Läs mer

APRILRAPPORTEN 1998. Månadens fisk, Mars: Sik, 3255 gram Mats Kalenius, Team 200 lbs + Bottenmete med mask, Mönsterås skärgård den 7/3

APRILRAPPORTEN 1998. Månadens fisk, Mars: Sik, 3255 gram Mats Kalenius, Team 200 lbs + Bottenmete med mask, Mönsterås skärgård den 7/3 APRILRAPPORTEN 1998 Månadens fisk, Mars: Sik, 3255 gram Mats Kalenius, Team 200 lbs + Bottenmete med mask, Mönsterås skärgård den 7/3 April, april April månad med fiskeförbud och allt har trots allt visat

Läs mer

1. Oscar Nordahl. 2. Mikael Gustafsson. 3. Bo Johansson

1. Oscar Nordahl. 2. Mikael Gustafsson. 3. Bo Johansson 1. Oscar Nordahl 2. Mikael Gustafsson 3. Bo Johansson 1. Kurres Fiskeshop 2. 3. Team Gipro Nya och gamla regler Genom året har vi genomfört en del omröstningar om eventuella nya arter, som ni redan vet

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Marsrapporten Lake 5300gr fångad av Benny Hilmersson vid Oskarshamn 05-02-07 Var ute på det första lakpimpelfisket för året. Efter 1,5 timmes fiske utan hugg blev det lite varm

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2010-09-20 Hossmofisket För er som tänkt fiska i Hossmo nu i slutet av september så vill jag meddela att dom inte säljer några dagskort efter den 15/9 som man gjort

Läs mer

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012 Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012 Individuellt Mona Widén Tina Widén Jörgen Karlsson Lagtävlingen Fenan SFK Firren AFK Borren Superfisken 2012 Ål 2168gr 120,4 % fångad av Mona Widén Mörrumsån

Läs mer

Mona Widén. Henrik Svenningsson. Pär Olsson

Mona Widén. Henrik Svenningsson. Pär Olsson Mona Widén Henrik Svenningsson Pär Olsson The Art of Fishing SG Tusenbröderna Hardcore Sluggers Regeländringarna som genomfördes förra året har gett bra effekt och både listor och fångstvikter ser mycket

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011 Lagtävlingen 1 Team Burbot 2 SK Screamers 3 SG Ålmightys Individuellt 1 Mona Widén 2 Kim Preducic 3 Mikael Gustavsson Årets fisk 2011 Abborre 2340 Sebastian

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Julirapporten Månadens fisk juni Ål 2520 Joakim Thuresson Emån 2003-06-26 Fångstberättelse Ålfisket hade som vanligt varit trögt och jag hade några blankpass i ryggen.

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Majrapporten Id 3450 gr fångad av Jim Carlsson i Ryssbyån 200-04-1 Tyvärr har det inte kommit in någon fångstberättelse. Månadens fisk maj Månadens fisk i maj blir inte helt

Läs mer

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2009

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2009 Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2009 Individuellt Mona Widén Peter Nilsson Morgan Svensson Lagtävlingen SFK Firren Fenan Markaryds SFK Superfisken 2009 Gös 7400 gr 123 % fångad av Linus Johansson

Läs mer

Oktoberrapporten. Månadens fisk September. Braxen 5250gr Johan Fager, bottenmete Majs/magg, Hossmoån

Oktoberrapporten. Månadens fisk September. Braxen 5250gr Johan Fager, bottenmete Majs/magg, Hossmoån Oktoberrapporten Månadens fisk September Braxen 5250gr 2000-09-03 Johan Fager, bottenmete Majs/magg, Hossmoån Tyvärr har det inte kommit in någon fångstberättelse. Månadens fisk oktober Av de fiskar som

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Majrapporten Gädda 90 gr fångad av Joakim Gustafsson i Landsjön Någon fångstberättelse på månadens fisk har inte inkommit men om ni vill läsa om fisket i Landsjön under våren

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Aprilrapporten Abborre 2365 gr fångad av Erik Wennerhag i Kalmarsund Jag, Mats Kalenius och Andreas Ekfeldt åkte ner till Kalmarsund för att göra en sista satsning på abborre

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Augustirapporten Tyvärr har inte bilderna på månadsfiskarna inte kommit in på grund av att det inte går att bifoga bilder via vår mailserver. Om problemen fortsätter får vi

Läs mer

Novemberrapporten. Månadens fisk oktober. Abborre 1725 gr Ronnie Johansson, spinnfiske löja, Misterhult

Novemberrapporten. Månadens fisk oktober. Abborre 1725 gr Ronnie Johansson, spinnfiske löja, Misterhult Novemberrapporten Månadens fisk oktober Abborre 1725 gr 2000-10-22 Ronnie Johansson, spinnfiske löja, Misterhult Denna fisk fångade jag på spinnfiske med löja som bete i Misterhults skärgård, platsen var

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Oktoberrapporten Tyvärr har det inte inkommit något foto eller berättelse för månadens fisk september så jag tar med en bild på en annan av de fiskar som anmälts under året.

Läs mer

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport Årets fisk Ål 2000 gr Fångad av Mona Widén

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport Årets fisk Ål 2000 gr Fångad av Mona Widén Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2007 Individuellt Mona Widén Max Lösche Jörgen Karlsson Lagtävlingen AFK Borren Växjö SK SFK Firren Årets fisk Ål 2000 gr Fångad av Mona Widén Kronobergsdistriktets

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2009-07-03 Nya årekordet från Hossmo, 6540 gr fångad av Mathias Svensson Nytt rapporteringssystem. Från och med nu blir rapporterna lite annorlunda då vi har automatiserat

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2009-06-10 Nya årekordet från Hossmo, 6540 gr fångad av Mathias Svensson Nytt rapporteringssystem. Från och med nu blir rapporterna lite annorlunda då vi har automatiserat

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001 Aprilrapporten Månadens fisk Mars Gädda 10750 gr Martin Bengtsson 31/3, Sink & draw Kalmarsund På kvällen den 30/3 ringde det i telefonen. - Tjena! Kalenius här! hörde

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Marsrapporten Månadens fisk februari 2003 Lake 5310 gr Johan Wajkert, Ismete mört, Östersjön Västervik Någon fångstberättelse har tyvärr inte inkommit men nämnas kan att

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Oktoberrapporten Braxen 6260 gr fångad av Per Koch-Schmidt i Hossmoån 2004-09-06 (Fångstberättelse på nästa sida) Månadens fisk oktober Månadens fisk för oktober går till

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 Novemberrapporten Månadens fisk oktober Färna 3255 gr Mathias Nemback Helige å 2002-10-19 (Fångstberättelse på nästa sida) Månadens fisk November Det har inte kommit in

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Augustirapporten Bo Johansson ruda 0 gr (Tyvärr har jag inget foto på månadsfisken för juli så jag tar med en bild på en annan fisk anmäld till tävlingen) Månadens fisk augusti

Läs mer

Augustirapporten. Månadens fisk juli. Ål Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in

Augustirapporten. Månadens fisk juli. Ål Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in Augustirapporten Månadens fisk juli Ål 2258 2000-07-02 Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in Smedbälgen Månadens fisk augusti Det fanns den här månaden

Läs mer

26 Niklas Graberg Jimmy Nordling Peter Larsson Max Roth 47 David Victorin Erik Petersson Fredrik Jadeland 43 33

26 Niklas Graberg Jimmy Nordling Peter Larsson Max Roth 47 David Victorin Erik Petersson Fredrik Jadeland 43 33 Lag 1 Oldschool Specimen 615.5 2 Swedish Specimen Hunters 590.5 3 Småland United 578.5 4 C4 Specimen 472.5 5 Team Mött 376.5 6 Tre MMM 234 7 De gamla och havet 161 8 Team Wollmars 150 9 Team FK Alcedo

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Aprilrapporten Gädda 11380 Carl-Johan Månsson Ryssbysjön 2005-01-29 Tyvärr har det inte kommit in vare sig bild eller berättelse på månadens fisk så jag tar med en bild på en

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Septemberrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Septemberrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Septemberrapporten Leif Krause röding 30 gr tagen på trolling i Vättern Efter att under fredagen haft ett fint fiske med tre fina rödingar på Vättern är jag taggad lördag morgon

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Junirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Junirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Junirapporten Braxen 0 gr fångad av Bo Johansson i Hossmoån 06-0-2 Åkte ner till Hossmo för att fiska brax några dagar. Målet var att ta nytt personbästa på brax som innan var,400.

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Junirapporten Månadens fisk Maj Braxen 5780 Sven Haglund Hossmoån 2003-05-28 Fångstberättelse Jag kom ner till Hossmoån lite senare än beräknat, för jobbet ville inte

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2009

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2009 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2009 Lagtävlingen 1 SK Fiskpinnen 2 FK speci Fenan 3 Bergkvarafiskarna Individuellt 1 Jimmy Nordling 2 Bo Johansson 3 Håkan Nordling Årets fisk 2009 09 Gös 9580

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Augustirapporten Månadens fisk Tyvärr har det inte kommit in någon bild eller fångstberättelse på månadens fisk för juli. Jag tar istället med några bilder på andra fiskar

Läs mer

1 Mats Kalenius. 1 Team Ronnie Johansson. 2 SK Fiskpinnen. 3 Sven Wende. 3 Hälls Anglers. Färna 3255 Mathias Nemback

1 Mats Kalenius. 1 Team Ronnie Johansson. 2 SK Fiskpinnen. 3 Sven Wende. 3 Hälls Anglers. Färna 3255 Mathias Nemback 1 Team 200 2 SK Fiskpinnen 3 Hälls Anglers 1 Mats Kalenius 2 Ronnie Johansson 3 Sven Wende Färna 3255 Mathias Nemback Småländska Specimentävlingen Månadens fisk november Abborre 1925 Bo Johansson Kalmarsund

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Septemberrapporten Braxen 5800 gr fångad av Sebastian Martinsson i Hossmoån 2004-08-28 Braxennatten Jag och Pär åkte ner till Hossmo för ett premiärpass. Vi viste inte

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2010-08-23 Jonatan Thure med en ål på 1800 från Landsjön Det verkar nu vara rätt bra fart på fisket igen när det blivit lite svalare efter ett ganska trögt sommarfiske

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SLUTRAPPORTEN Slutställning. Fiskpinnen Top Team Team 200lbs + Stångådalen. Individuellt

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SLUTRAPPORTEN Slutställning. Fiskpinnen Top Team Team 200lbs + Stångådalen. Individuellt SLUTRAPPORTEN 1997 Slutställning Fiskpinnen Top Team Team 200lbs + Stångådalen Individuellt Fredrik Gustavsson, Fiskpinnen Top Team Ronnie Johansson, Stångådalen Luis Rasmussen, Team 200lbs + Månadens

Läs mer

Ny rapport Lag

Ny rapport Lag Ny rapport 12.05.2015 Lag 1 593.5 2 Hardcore Sluggers 534.5 3 The art of fishing 422 4 Umeåspecimen 386.5 5 Tre MMM 319.5 6 SK Fiskgjusen 305 7 Retardoz 255 8 SG Pesca 201.5 9 C4 Specimen 199 10 Swen-Toggez

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 06 Lagtävlingen 1 SK Silurus 2 SG Zander Individuellt 1 Leif Krause 2 Andreas Ekfeldt 3 SK Fiskpinnen 3 Börje Axelsson Årets fisk 06 Id 340gr Jim Carlsson Månadens

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 Junirapporten Månadens fisk maj Braxen 5700 Mathias Nemback Hossmoån 02-05-27 Hade fiskat några pass i Hossmo i tron att det kanske kunde gå att fånga en hygglig braxen.

Läs mer

FEBRUARIRAPPORTEN 1998

FEBRUARIRAPPORTEN 1998 FEBRUARIRAPPORTEN 1998 Månadens fisk, Mars: Sik, 2475 gram Mats Ohlsson, Soffliggarna Mete med mask, Pataholm, Kalmar den 3/1 kl. 12.05 Inget foto eller berättelse har kommit in Februarifiske i full frihet

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2009-07-24 Årets hittills största sutare på 4010gr fångad av Nutt Blomqvist i Kölby Nytt rapporteringssystem. Från och med nu blir rapporterna lite annorlunda då vi

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Oktoberrapporten Dennis Gustavsson Mört 00 gr Vrangsjön 0-0- Här följer en kort fångstberättelse om första kilos mörten från Vrangsjön. Jag kom ner till sjön på måndagen den

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Novemberrapporten Abborre 2050 gr fångad av Henrik Olsson i Kalmarsund 2004-10-30 Någonstans i Kalmarsund befann sig jag och Jim denna mulna söndag. Självklart kan jag

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Februarirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Februarirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Februarirapporten Lake 4500 gr fångad av Henrik Andersson vid Västervik 2005-01-20 Klockan är 16:30 det är mörkt, snöblandat regn faller ner vi har kastat ut våra beten nu väntar

Läs mer

Junirapporten. Månadens fisk maj

Junirapporten. Månadens fisk maj Junirapporten Månadens fisk maj Gös 6725 2000-05-06 Johan Bengtsson bottenmete mört Stångån Jag och brorsan fick för oss att offra en helg på gösfiske. Jag ringde till Ronnie Johansson som var mycket generös

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Marsrapporten Gös 6340 gr fångad av Andreas Ekfeldt i Ryssbysjön 2004-02-26 Jag och Filip Rubin(SG Pesca) hade bestämt oss för att köra ett par pass på Ryssbysjön med

Läs mer

JANUARIRAPPORTEN 1998

JANUARIRAPPORTEN 1998 JANUARIRAPPORTEN 1998 Nytt år!!! Nya troféer!!! Vi återgår till 12-mannalag! Nya regler för foto! Happy New Year!!! 1998 års tävling inledes härmed. Månadens fisk blir Mats Ohlssons sik på 2475 gram..

Läs mer

SPORTFISKE I LJUNGANDALEN

SPORTFISKE I LJUNGANDALEN SPORTFISKE I LJUNGANDALEN Om du söker ett varierat fiske i otillgängliga vildmarksvatten, med sina åar, tjärnar och insjöar eller lättåtkomliga lugna vatten belägna vid allfarvägarna. Då har du kommit

Läs mer

Gäddan i Hammarsjön en inledande fiskeribiologisk undersökning

Gäddan i Hammarsjön en inledande fiskeribiologisk undersökning Gäddan i Hammarsjön en inledande fiskeribiologisk undersökning MS Naturfakta Mikael Svensson Box 107 283 22 Osby 0479-10536, 0705-910536 Gäddan i Hammarsjön Enligt uppgifter från vissa håll är gäddorna

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 Augustirapporten Månadens fisk juli Karp 13760 gr Mattias Karlsson Hagasjön Aneboda 2002-07-22 Jag och min sparringpartner Crille anlände till den grymt fina Hagasjön

Läs mer

Henrik Svenningsson. Pär Olsson. Mona Widén

Henrik Svenningsson. Pär Olsson. Mona Widén 1. Henrik Svenningsson 2. Pär Olsson 3. Mona Widén 1. Hardcore Sluggers 2. SG Tusenbröderna 3. The art of fishing En del lag har hört av sig till mig angående de låga vikter som är med i vissa listorna.

Läs mer

Fångststatistik, Hossmoån FVO, (Å) = återsatt (N) = nystigen(f) = fettfeneklippt

Fångststatistik, Hossmoån FVO, (Å) = återsatt (N) = nystigen(f) = fettfeneklippt Fångststatistik, Hossmoån FVO, 2014 (Å) = återsatt (N) = nystigen(f) = fettfeneklippt Namn Fiskart Kön Vikt Fångstplats Längd Klocka Datum Temp. Redskap Ola Sennefjord öring - ca 1kg Turbinrännan 40cm

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16 1. Har din son deltagit som? 10 9 8 85.7% 7 3 2 Målvakt Utespelare Målvakt 14,3% Utespelare 85,7% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7

Läs mer

1. Mal X. Lake 2. Gädda. www.tipspromenadfragor.se

1. Mal X. Lake 2. Gädda. www.tipspromenadfragor.se 1 Det här är den enda sötvattenlevande torskfisken vi har. Lång skäggtöm och marmorerad färgteckning. Den förekommer i hela landet förutom i Bohuslän och i nordvästra fjällandskapet. Ofta passiv på dagtid,

Läs mer

Svenska Specimen Tävling Topp 3 Individuellt. 1) Mona Widén. 2) Tobias Andersson. 3) Pär Olsson

Svenska Specimen Tävling Topp 3 Individuellt. 1) Mona Widén. 2) Tobias Andersson. 3) Pär Olsson Svenska Specimen Tävling 20 Topp 3 Individuellt 1) Mona Widén 2) Tobias Andersson 3) Pär Olsson Topp 3 Lag (För allra första gången i Svenskans historia!) 1) OCH The Art of Fishing 3) Hardcore Sluggers

Läs mer

Tuff final väntar i Haninge

Tuff final väntar i Haninge Tuff final väntar i Haninge Finalen i Haninge måste alla räkna. Alltså är ingenting klart i crosskart-sm förrän målflaggan faller i de tre klasserna. Några har dock bättre utgångsläge än andra. 650cc.

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2004 Lagtävlingen 1 SK-ÅL Individuellt 1 Ronnie Johansson 2 Fiskpinnen 1 2 Patrik Sköldblom 3 Team 200 3 Sebastian Martinsson Årets fisk 2004 Braxen 6260 Per

Läs mer

VÄLKOMNA TILL BROMÖLLA PADELS FÖRSTA KLUBBMÄSTERSKAP

VÄLKOMNA TILL BROMÖLLA PADELS FÖRSTA KLUBBMÄSTERSKAP VÄLKOMNA TILL BROMÖLLA PADEL FÖRTA KLUBBMÄTERKAP 19-20 september 2015 INFORMATION OCH LOTTNING Bromölla Padels Klubbmästerskap Ni är alla hjärtligt välkomna till Ivöstrand och Bromölla Padels första klubbmästerskap

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 07 Lagtävlingen 1 SK Fiskpinnen 2 SG Zander 3 SK Silurus Individuellt 1 Leif Krause 2 Gusten Johansson 3 Andreas Ekfeldt Årets fisk 07 Abborre 2365gr Erik Wennerhag

Läs mer

Plats 2 går till Mikael Rylander som också fick 9 av 9 karpar in på listan: 9 karpar 91500g

Plats 2 går till Mikael Rylander som också fick 9 av 9 karpar in på listan: 9 karpar 91500g Då har första året redan gått och Svenska Karp Cupen har fått sig en vinnare! Det har varit riktigt roligt att hålla i denna lilla tävling och jag hoppas att ni upplevde det likadant! Under året har jag

Läs mer

Skriv ut korten. Laminera dem gärna. Då håller de längre och kan användas om igen. Klipp ut dem och lägg de röda respektive de gröna i var sin ask.

Skriv ut korten. Laminera dem gärna. Då håller de längre och kan användas om igen. Klipp ut dem och lägg de röda respektive de gröna i var sin ask. RYGG Koppla ihop - Samarbetsövning Ett exempel på kort Förberedelser: Skriv ut korten. Laminera dem gärna. Då håller de längre och kan användas om igen. Klipp ut dem och lägg de röda respektive de gröna

Läs mer

SLUTRAPPORTEN Första plats. SK Fiskpinnen-Södra 335 poäng

SLUTRAPPORTEN Första plats. SK Fiskpinnen-Södra 335 poäng SLUTRAPPORTEN 1995 Första plats SK Fiskpinnen-Södra 335 poäng Anders Josefsson Bo Johansson Frank Hunold Joakim Johansson Johan Vajkert Jonas Josefsson Lars-Göran Andersson Mika Malm Mikael Blomkvist Patrik

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2002 Julirapporten Månadens fisk juni Ål 2725 gr Joakim Thuresson Emån Vetlanda 2002-06-15 Studierna i Lund hade avslutats och efter en trög karptur var det dags att åka upp

Läs mer

Ka r t o r & An v i s n i n g a r

Ka r t o r & An v i s n i n g a r SPORTFISKEKORTETS Ka r t o r & An v i s n i n g a r 2010 Sportfiskarna Stockholm Innehållsförteckning Kräftfisket 3 T.D.A. Kortet 3 Allmänna bestämmelser 4 Put-&-Take fiske 5 Att tänka på 31 Sjöar i Sportfiskekortet

Läs mer

AUGUSTIRAPPORTEN 1998

AUGUSTIRAPPORTEN 1998 AUGUSTIRAPPORTEN 1998 Månadens fisk, Augusti: Sutare, 4050 gram Mika Malm, Fiskpinnen Top Team Bottenmete med boilie, Kölbydammen, Kalmar den 1/7 Dags för ett nytt pass i Kölbydammen. Mina tidigare fisken

Läs mer

Kartläggning av fiskare i Holland och Belgien

Kartläggning av fiskare i Holland och Belgien Kartläggning av fiskare i Holland och elgien Kartläggning av fiskare i Holland och elgien Sportfiskare från Holland och elgien uppskattar Sverige som destination för sportfiske och naturupplevelser. När

Läs mer

rapport 2011/5 Fiskinventering i Hågaån 2010

rapport 2011/5 Fiskinventering i Hågaån 2010 rapport 2011/5 Fiskinventering i Hågaån 2010 Johan Persson och Tomas Loreth, Upplandsstiftelsen, Gustav Johansson, Hydrophyta Ekologikonsult, Ylva Lönnerholm, Uppsala universitet Författare Johan Persson

Läs mer

NORRA RÖRUMS FISKELISTA SEDAN 1981 (UTÖKAD 1996)

NORRA RÖRUMS FISKELISTA SEDAN 1981 (UTÖKAD 1996) Abborre Guld Abborre Martin Ehnberg 950g 42.0cm Mete m. abborre Trulstorp maj-09 10 Silver Abborre Martin Ehnberg 900g 43,0cm Nils Master Dagstorpssjön jun-07 9 Brons Abborre Tobias Magnusson 900g 42,0cm

Läs mer

Att fiska är kul! Bråviken. Glan (Glans fiskevårdsområde)

Att fiska är kul! Bråviken. Glan (Glans fiskevårdsområde) Fiska i Norrköping Att fiska är kul! I Norrköping finns ett brett utbud av fiskemöjligheter - både för stora och små, nybörjare och proffs! Här har vi Bråviken, Arkösunds skärgård, ett antal insjöar och

Läs mer

1040 registrerade storfiskar från sötvatten 2007

1040 registrerade storfiskar från sötvatten 2007 1040 registrerade storfiskar från sötvatten 2007 Exakt 1300 storfiskar godkändes under det gångna året! Av dessa kom 260 från havet vilket är det näst största antalet någonsin under de 37 åren i Sportfiskarnas

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sportfiskarna Karlskrona.

Verksamhetsberättelse för Sportfiskarna Karlskrona. Verksamhetsberättelse för Sportfiskarna Karlskrona. Verksamhetsåret 2015 Styrelsen för Sportfiskarna Karlskrona vill härmed framföra 2015 år verksamhetsberättelse. Klubben är ansluten till Sveriges Sportfiske-

Läs mer

Julirapporten Månadens fisk juni Karp Luis Rasmussen bottenmete boilie Hagasjön

Julirapporten Månadens fisk juni Karp Luis Rasmussen bottenmete boilie Hagasjön Julirapporten Månadens fisk juni Karp 11900 2000-06-11 Luis Rasmussen bottenmete boilie Hagasjön Efter att ha etablerat ett så kallat foodbait (alltså ett bete som innehåller allt en karp behöver och lite

Läs mer

DAGORDNING FÖR FLISERYDS SPORTFISKEKLUBBS ÅRSMÖTE DEN 11 mars 2016

DAGORDNING FÖR FLISERYDS SPORTFISKEKLUBBS ÅRSMÖTE DEN 11 mars 2016 2015 DAGORDNING FÖR FLISERYDS SPORTFISKEKLUBBS ÅRSMÖTE DEN 11 mars 2016 1 Mötets öppnande. 2 Fastställande av dagordning. 3 Val av protokollsjusterare tillika rösträknare. 4 Frågan om mötets behöriga utlysande.

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001 Oktoberrapporten Månadens fisk september Braxen 5400 Per Koch-Schmidt Hossmoån 2001-09-09 Månadens fisk september av Per Koch-Schmidt Jaså det är dags att vakna nu! Hojtar

Läs mer

Specialtidning BestKust Feskarna, Havsfiske Fröya 2012 vår

Specialtidning BestKust Feskarna, Havsfiske Fröya 2012 vår Specialtidning BestKust Feskarna, Havsfiske Fröya 2012 vår Innehåll Årets havsfiskeresor till Norge började med en liten grupp på 6 man som åkte upp till Fröya Havsfiske i början på April. Avresa från

Läs mer

Maj Månadens fisk, April. Gädda, gram Sven Wende, Team 200lbs + Flötmete med mört, Alsterån den 7/4

Maj Månadens fisk, April. Gädda, gram Sven Wende, Team 200lbs + Flötmete med mört, Alsterån den 7/4 Maj 1999 Månadens fisk, April Gädda, 15300 gram Sven Wende, Team 200lbs + Flötmete med mört, Alsterån den 7/4 When the potatos are restless, rain is not far away som ett skotskt ordspråk säger Månadens

Läs mer

Förekommer rikligt i vissa vatten och finns i

Förekommer rikligt i vissa vatten och finns i Välkommen att fiska i destination Funäsdalen Här finns hundratals upplåtna vatten i ett område med en mängd sjöar, tjärnar och åar. Vi är ett spännande gränsområde där skog möter fjäll, vilket innebär

Läs mer

FK SKINNKROKEN www.skinnkroken.se

FK SKINNKROKEN www.skinnkroken.se NR 3 2013 ÅRGÅNG 29 FK SKINNKROKEN www.skinnkroken.se Ôrtritan nr 3 2013 Utgivare: FK Skinnkroken Ansvarig utgivare: Huvudstyrelsen Tidningsadress: Örtritan C/O Mattias Andersson, Mossegatan 1, 58662 Linköping

Läs mer

Örnsbergs Scoutkår. Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00. Rotundan. 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt.

Örnsbergs Scoutkår. Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00. Rotundan. 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt. Örnsbergs Scoutkår Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00 Rotundan Sammanfattning av beslut 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt. 2. En lista över saker som bör

Läs mer

Elfiske i Jönköpings kommun 2012

Elfiske i Jönköpings kommun 2012 Elfiske i Jönköpings kommun 2012 De genomförda elfiskena har skett framförallt som uppföljning av tidigare fisken eller som uppföljningen av och inför fiskevårdsinsatser i Tabergsån, Lillån i Huskvarna

Läs mer

JULIRAPPORTEN Månadens fisk, Juni: Sutare, 3775 gram Bo Nilsson, Fiskpinnen Top Team Bottenmete med mask/majs, Kölbydammen, Kalmar den 24/6

JULIRAPPORTEN Månadens fisk, Juni: Sutare, 3775 gram Bo Nilsson, Fiskpinnen Top Team Bottenmete med mask/majs, Kölbydammen, Kalmar den 24/6 JULIRAPPORTEN 1998 Månadens fisk, Juni: Sutare, 3775 gram Bo Nilsson, Fiskpinnen Top Team Bottenmete med mask/majs, Kölbydammen, Kalmar den 24/6 Inget foto eller berättelse har kommit in. Till rytmen av

Läs mer

bjuder in till SM i internationellt mete för lag 2013 i samarbete med

bjuder in till SM i internationellt mete för lag 2013 i samarbete med bjuder in till SM i internationellt mete för lag 2013 i samarbete med Inbjudan SM för lag 2013 Swea bjuder tillsammans med Sportfiskarna in till SM för lag i internationellt mete i Norrköping, motala ström/

Läs mer

Specialtidning för BestKust Feskarna, Havsfiske Söröya 2005

Specialtidning för BestKust Feskarna, Havsfiske Söröya 2005 Specialtidning för BestKust Feskarna, Havsfiske Söröya 2005 INNEHÅLL BestKust Feskarna 1:a resan upp till Söröya blev en blåsig fiskevecka med massor av fisk Söröya Nord-Noge 27/5 5/6 05 Avresa från Göteborg

Läs mer

Sammanställning Trollhättans laxfiske 2011

Sammanställning Trollhättans laxfiske 2011 Sammanställning Trollhättans laxfiske 211 1:DATA NAMN: FISKSLAG: VIKT(KG): LÄNGD(CM): KÖN: BETE: PLATS: DATUM: FETTFENA: veckonr: Årskull: Albin Axelsson lax 4,4 8 hona fluga Olidan 211--29 Nej 27 2 Göran

Läs mer

Largescale i Trollhättan 1-2 Aug SC4

Largescale i Trollhättan 1-2 Aug SC4 Largescale i Trollhättan 1-2 Aug SC4 Fredag 31 Juli Fri träning Efter 1,5 månad var det äntligen dags för andra halvan av Largescale säsongen och denna gången var det SC 4 av 6 i Trollhättan som stod på

Läs mer

Här följer valberedningens förslag till distriktsungdomssektion (DUS) i Smålands Ridsportförbund 2013.

Här följer valberedningens förslag till distriktsungdomssektion (DUS) i Smålands Ridsportförbund 2013. Här följer valberedningens förslag till distriktsungdomssektion (DUS) i Smålands Ridsportförbund 2013. Astrid Axelsson, Månsarp - ordförande nyval till 2014 Maja Okmark, Växjö omval till 2015 Emma Erlandsson,

Läs mer

Konsultation angående skötsel av dammar och ängar på Kungsbacka golfbana

Konsultation angående skötsel av dammar och ängar på Kungsbacka golfbana PM Konsultation angående skötsel av dammar och ängar på Kungsbacka golfbana Jonas Stenström Naturcentrum AB 2014-06-23 1 (5) Ängar Allmän bedömning Visserligen kan man konstatera att det verkar som att

Läs mer

Specialt idning Best Kust Feskarna, Havsf iske Senj a 2011. Team BestKust Feskarna 2011. Hälleflundra 47 kg. Krister igen!

Specialt idning Best Kust Feskarna, Havsf iske Senj a 2011. Team BestKust Feskarna 2011. Hälleflundra 47 kg. Krister igen! Specialt idning Best Kust Feskarna, Havsf iske Senj a 2011 Team BestKust Feskarna 2011 Hälleflundra 47 kg Krister igen! Innehåll Min första Norge resa i år gick till Fröya Havsfiskesenter ute på Sördyröy

Läs mer

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd Män 100m el 11,59 +0,6 Björn Johansson -80 Jönköping 2003-08-12 11,60 +1,2 Jonas Björk -71 Jönköping 1991-08-21 11,77 +0,6 Daniel Berggren -79 Boden 1994-08-05 11,79 GK Christian Melin -71 Jönköping 1996-08-13

Läs mer