Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche"

Transkript

1 1. Bo Johansson 2. Oscar Nordahl 3. Max Lösche

2 1. Mönsterås SK 2. SK Fiskpinnen 3. Kurres Fiskeshop

3 År 2013 har gått bra,men det fanns även en del konflikter och oklarheter kring reglerna inom tävlingen. Regeln om öppna vatten ändrades under tävlingsåret och alla verkar vara nöjda med det beslutet. De andra reglerna verkar vara fungerande och tillfredställande som de är. Läckebyån förblir avstängd även under nästa år, då det verkar finnas för många oklarheter vad gäller fiskerätten och själva tillstånd om fisket. Regeln om bevis av giltigt fiskekort kommer försvinner, men krav på bild på fångad fisk finns kvar. Jag ber alla att följa denna nyttiga regeln och verkligen bifoga en fiskbild till varje(!) anmäld fångst. Vi höjer även antalet ismetespön från 4 till 6! Inte så att det kommer bli is i år, men ändå ;) Jag ber alla lagledare att anmäla sina lag och att betala in lagavgiften för 2014 under Januari månaden. Lagavgiften på 300kr betalas till följande konto: Max Lösche Swedbank Clearingnr: Kontonummer: Skriv lagnamnet som meddelande. Samtidigt kan ni skicka in era laganmälan, där ni mejla en lista med alla lagmedlemmar, inkl. lagledarens kontaktuppgifter till ( en del lag har redan gjort detta, ni kan bortse från denna del). Den nya tävlingssäsongen har ju redan börjat och jag kommer så småningom registrera lagen i databasen, de gamla lagen och dess medlemmar kommer finnas kvar i databasen, de nya ska självregistreras på anmälningssidan! Skulle det vara så att en fångstman inte finns med i databasen än, så går det bra att efteranmäla fisk även efter anmälningstiden har passerat, så länge hans lag är anmält så klart.

4 Precis som förra året, så blev det i år 11 tävlande lag i Specimen Småländskan. En del lag hade hoppat av och en del nya lag tillkom. Unde råret har de flesta lag anmält många fångster och tävlingen kan lugnt leva vidare. De flesta listorna är välfyllda och det finns många storfiskar med i årets tävling. I år har vi haft 3 duktiga sponsorer, som fixar fina prylpriser till tävlingsvinnarna. De 5 första i den individuella tävlingen kommer få fiskeprylar sant var sin pokal. De 3 första lagen kommer också få en segerpokal, samt vinnaren av årets fisk. Jag tackar även i år sponsorerna för att de ställer upp och ge tävlingen det lilla extra!

5 Abborre Årest lista är inte den bästa, men ändå är hälften av alla abborrar över regvikten 1600g. Toppfisken fångades i år av Sverker Sundberg i Ryssbyån. Hans fisk är den ända abborren över 2kg och väger hela 2062g. Majoriteten av fångsterna har tagits i Kalmarsundet. Björkna Björknalistan är som varje år mycket blandat,med en hel del fina exemplar. 9 av fiskarna väger över 600g och i år har vi två regfiskar i toppen. Årets björkna togs av tävlingsledaren själv och vägde 880g. Även de flesta fiskarna av denna art har tagits i Kalmarsundet. Braxen Årets braxenlista är inte lika bra som förra årets, både vår- och höstfisket i Hossmoån var mycket tröga och de riktigt stora saknades. Enbart en fisk över 6 kilo har anmälts, som också blir årets största brax. Patrik Aronsson fick upp denna fina vårbrax. Ändå väger 14 av årets 20 anmälda braxnar över 5 kilo.

6 Fjällkarp Denna lista har enbart 16 anmälda fiskar och bara 4 fiskar väger över 5 kilo. Toppfisken, som togs av Jerry Pettersson i Linnéasjön vägde dock riktigt fina 11,14kg. Linnéasjön står för merparten av fjällkarparna detta år. Färna Det har kommit upp många stora färnor i år och nästan alla har tagits i Emån. I år väger ingen fisk över 3 kilo, men hela 12 stycken väger över 2,5 kilo, vilket är helt klart godkänt! Årets Färna togs av Peter Larsson, på en ismetad mört, vilket är ett roligt och annorlunda sätt att fiska färna. Peters fisk vägde mycket fina 2,92 kilo. Gädda Det inget jättebra gäddår i Småland och ingen av fiskarna väger över 12 kilo. Men listan är full och de sex största gäddorna väger i alla fall över 10 kilo. Toppfisken, som i år fångades av Henrik Svenningsson, väger 11,02 kilo och togs i Flahultasjön på ismete.

7 Gös Göslistan är i år klart godkänd med en full lista och 9 av fångsterna över 5 kilo gränsen. Krön står för många av gösarna, men toppfisken fångades i kända gösvattnet Rålången. Håkan Nordling fångade en fin gös på 7,09 kilo på en flötmetad mört. Id Idfisket har varit svårt i år, vårfisket kom igång mycket segt pga den långa vintern och var över på bara några dagar. Detta resulterade i att det enbart anmäldes 14 idar och bara 4 av dessa väger över 2,5 kilo, vilket är rätt så dåligt. Alla dessa fyra togs av Bobbo Johansson och årets toppfisk väger 2,74 kilo, tagen i Hossmoån. Lake Denna art gynnades av den långa vintern och ismetet efter lake kunde bedrivas utan problem. 13 av lakarna väger i år över 3 kilo och de två största även över 4 kilo. Årest toppfisk togs av Mikael Gustafsson och vägde hela 4,04 kilo. Nästan alla fiskar har tagits i Sommen. Lax Laxlistan är i år bättre än fjolårets med fler anmälda fångster. Listan är inte helt full men med 17 fiskar ändå godkänd. Toppfisken togs i år av Jonas Olsson. Hans lax vägde 8,87 kilo och togs i Vättern, där samtliga laxar i listan har tagits.

8 Mört Årets mörtlista är en av de bästa genom tiderna och hela 14 fiskar kunde vägas till över 700g. / av dessa vägde över 800g och de två största mörtarna 2013 väger hela 910, respektive 911g! Nu snackar vi stormörtar! Västersjön och Lillån står för de flesta av fångsterna och Oscar Nordahl lyckades få årets två toppfiskar i Lillån. Ruda Detta års rudalista är helt ok, men de riktigt stora vikterna saknas. 8 av fångsterna väger över 1,2 kilo och Nissan och Lilla Grytsjön står för de flesta av rudorna. Årets fisk togs av Oscar Nordahl i just Grytsjön och hans fisk vägde 1445g. Röding Vättern och Sommen står för nästan alla av årets rödingar. Listan är nästan full och många av fiskarna väger över 2 kilo. De sju största rödingarna väger över 3 kilo och toppfisken är en mycket stor fisk på hela 5,1 kilo. Denna röding togs i Sommen av Roland Carlsson.

9 Sarv Årets sarvlista är en aning bättre än förra årets och 9 av fiskarna väger öfer 1000g, vilket är mycket bra. Årets fisk togs av Markus Kallio i Svartån och väger mycket fina 1200g. Rocksjön och Kalmarsundet står för de flesta av sarvarna i år. Sik I år var sikfisket i Kalmarsundområdet mycket dåligt. Detta berodde nog också på den sena isen, som låg långt in i mars. Fiskesäsongen efter sik blev då mycket kort och det har inte anmälts fler än 13 sikar. Årets toppfisk är dock en mycket fin fisk på hela 2,24 kilo! Denna togs av Henrik Alp. Henrik står även för årets näststörsta sik på 1,66 kilo. Spegelkarp Denna lista är nästan full i år och det har tagits en del fina karpar. 8 av fiskarna väger över 8 kilo och Stecedammen och Linnéasjön står för majoriteten av fångsterna. Årets spegelkarp, tagen i just Linnéasjön väger 9,28 kilo och togs av Jerry Petersson.

10 Sutare Sutarfisket i Hossmoån har varit riktigt bra i år och detta resulterade i en mycket bra sutarlista. Hela 15 av fiskarna väger över 3 kilo och de tre största sutare väger i år över 4,6 kg! Givet att det är samma fisk, så är detta ändå den största som någonsin har fångats inom Smålands gränser! Bobbo Johansson har därmed årets toppsutare och nytt småländskt rekord med en gigant på otroliga 4,68 kilo! Denna fisk blir även årets fisk 2013! Vimma 2013 blev första året för vimman i tävlingen och det blev en helt ok lista direkt. Listan är full och 11 av vimmorna kunda vägas till över 500g, vilket är lagom för att vara Småland. Hossmoån stod för majoriteten av dessa små stridbara fiskar och toppfisken, som i år väger 600g togs av Kent Fager i just Hossmoån. Vimman får därmed en permanent plats inom tävlingen! Ål Årets ållista är bra och det har anmälts 20 ålar, de flesta har tagits i Landsjön, vilken är en mycket känd ålsjö. 10 av fiskarna väger över 1,4 kilo och toppfisken är en riktigt fin fisk på hela 2,51 kilo, tagen av Oscar Nordahl. Även denna fisk förtjänar att bli årets fisk Öring Sista, men inte minsta arten i tävlingen är öringen. Listan ser i år helt ok ut och många av fiskarna kunde vägas till över 3 kilo. Hossmoån och Vättern står för de flesta av fångsterna och de tre största öringarna väger över 4 kilo, med en toppfisk på 4,9 kilo. Denna togs i Hossmoån av Patrik Aronsson.

11 Då var alltså detta år redan över! Lagtävlingen vinner i år Mönsterås SK med överlägsna 870 poäng! Grabbarna har satsat hårt på denna vinst och plockat poäng inom många olika arter! År 2012 kom laget på en andra plats och i år blev alltså segern av, grattis! Plats 2 inom lagtävlingen går i år till SK Fiskpinnen som har 617,5 poäng. Plats 3 går detta år till Kurres Fiskeshop med 569 poäng. Den individuella tävlingen vinner i år Bobbo Johansson. Bobbo har varit med i denna tävling länge och segern är mer än förtjänad. Han har totalt plockat ihop 348,5 poäng och har satsat på många arter och fått många stora fiskar. Har har lyckats speciellt bra med sutare, gös, id och öring och dessa, i samband med andra arter har gett honom denna seger. Plats 2 individuellt går i år till 2012 års vinnaren Oscar Nordahl, som även i år satsade mycket hårt på fisket. Oscar har under året plockat ihop poäng från arterna som vimma, sutare, björkna och karp och har lyckats bäst med ål- och mörtfisket, där han har fått en toppfisk i varje art. Oscar har totalt fått ihop 284 poäng. Plats 3 individuellt går i år till tävlingsledaren Max Lösche. (Ja, vad ska jag skriva om mig själv...jag kämpar alltid hårt, får oftast ge upp utan bra resultat och har ibland lite flyt :)) Max har satsat på en rad olika arter han med och har lyckats bäst med sutare och björkna. Totalt blev det 233poäng.

12 Lag 1 Mönsterås SK SK Fiskpinnen Kurres Fiskeshop Fishing For Freedom Team Gipro Team Glimsche Team Carassius Tranås SF Team Aldrig Fiskefitta Gäddhäng Deltagare 1 Bo johansson Oscar Nordahl Max Lösche Simon Bergsten Jonas olsson Patrik Aronsson Henrik Alp 136 mikael gustafsson henrik svenningsson Jerry Petersson Kent Fager Hampus Westin Dick Degler Mattias Sädbom 89.5 Dennis Österlund Joakim Holm Tomas Karlsson Anders Fondelius Jens Gliminger håkan nordling Niclas Agnebratt Per Bolmgren Martin Svensson, Team Gipro Martin Svensson, Team Carassius 62 Henrik Karlsson Peter Almqvist Tobias Lindeborg 53.5 Erik Petersson Jonas Andersson Peter Larsson Jimmy Nordling Fredrik Gunnarsson Johan Karlsson sebasthian klase Johan Almqvist fredrik karmegren roland carlsson 38

13 Kim Preducic Sverker Sundberg Christian Johansson Tomas Valkendorff David victorin Frank Hunold Niklas Klaar 26 Mattias Forsman, Gäddhäng Dennis Holmgren markus kallio, Tranås SF Christofer Carlsson sonny nilsson Mika Malm vicktor hallensjö Rickard Hällerståhl Dick Karmskog Tomasz Andersson Johan Åkrans 9 Per Rosell 9 57 Nikolas Alsterlund 8 Patrik söderlind 8 Sebastian Sundberg 8 60 Dejan Milosovic 6 61 Erik Johansson 4 62 Mattias Hjelte 1

14 bborre Flötmete Björkna Hultsby Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 15/ Flötmete Mört Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 17/ Flötmete Björkna Kalmarsund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 15/ Bottenmete Björkna Hultsby Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 16/ bottenmete löja Kalmar sund kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 11/ spinn Wobbler Kalmar sund kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 30/ Flötmete Löja Kalmar sund Kalmar henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 1/ bottenmete löja Kalmar sund kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 11/ Flötmete Björkna Kalmarsund Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 22/ bottenmete löja hossmoån hossmo Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 20/ Bottenmete Björkna Kalmarsund Oskarshamn fredrik karmegren Mönsterås SK 21/ Pimpel vertikalpirk Storsjön Edsbruk Johan Åkrans Mönsterås SK 29/ bottenmete löja hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 7/ Flötmete Löja Kalmar sund Kalmar henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 3/ Flötmete Löja Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 18/ Flötmete Löja Kalmarsund Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 1/ Flötmete Löja Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 18/ Flötmete Björkna Kalmarsund Mönsterås Dennis Holmgren Mönsterås SK 5/ spinn jigg Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 6/ spinnfiske jigg hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 12/4-13 jörkna bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 9/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 7/ Bottenmete Majs Huskvarnaån Huskvarna Fredrik Gunnarsson Team Carassius 7/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 8/ bottenmete bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 2/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 6/ Bottenmete Majs Helige Å Växjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 15/ bottenmete kräftstjärt Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 12/ bottenmete majs Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 9/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 9/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 10/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 6/ flötmete maggot kalmarsund mönsterås Jerry Petersson Fishing For Freedom 22/ Bottenmete Majs Helige å Gemla Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 8/ bottenmete majs Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 12/ Flötmete Maggot Kalmarsund Mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 22/ Bottenmete Majs Mönsterås Mönsterås Bo johansson SK Fiskpinnen 15/10-13 raxen Bottrnmete Majs Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 31/ bolt plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 4/ bottenmete majs Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 30/ bottenmete löja hossmoån hossmo Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 20/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 27/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 27/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Joakim Holm Mönsterås SK 24/ B-mete Maggott Hossmo Kalmar Kim Preducic Team Aldrig Fiskefitta 13/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 30/ bottenmete majs Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 1/ B-mete Majs Hossmo Kalmar Kim Preducic Team Aldrig Fiskefitta 13/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 30/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Joakim Holm Mönsterås SK 1/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 26/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Joakim Holm Mönsterås SK 23/5-13

15 Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Dennis Holmgren Mönsterås SK 14/ bolt boilie/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 24/ Bottenmete Plastmajs Hossmo Kalmar David victorin Tranås SF 7/ Bolt Plastmajs Hossmoån Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 22/ bolt boilie/plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 14/10-13 jällkarp bottenmete boilie linneasjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 17/ Flötmete Räka/Pellets Rocksjön Jönköping Johan Karlsson Team Gipro 10/ bottenmete boilie Ögöl Oskarshamn Henrik Alp Mönsterås SK 7/ Bottenmete Tigernöt Stecedammen Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 14/ bottenmete boilie linneasjön nybro Martin Svensson Team Gipro 25/ Bm Boilie Linneasjön Nybro Hampus Westin Fishing For Freedom 15/ bottenmete boilie Ögöl Oskarshamn Henrik Alp Mönsterås SK 7/ Bottenmete Boilie linnéasjön Nybro Rickard Hällerståhl Fishing For Freedom 10/ Bottenmete Bollie Linneasjön Nybro Martin Svensson Team Gipro 21/ Bm Boili Linneasjön Nybro Hampus Westin Fishing For Freedom 9/ Bottenmete Boili Vickleby Mörbylånga Bo johansson SK Fiskpinnen 11/ Bottenmete Boili Vickleby Mörbylånga Bo johansson SK Fiskpinnen 11/ bottenmete boilie Ögöl Oskarshamn Henrik Alp Mönsterås SK 7/ bm boilie linneasjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 9/ Bottenmete Boili Vickleby Mörbylånga Bo johansson SK Fiskpinnen 11/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 10/10-13 ärna Ismete Mört Emån Vetlanda Peter Larsson Mönsterås SK 6/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Johan Karlsson Team Gipro 4/ Fri lina Bröd Emån Vetlanda Tomas Valkendorff Team Carassius 7/ bottenmete räka emån vetlanda sonny nilsson Team Aldrig Fiskefitta 9/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 4/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Kim Preducic Team Aldrig Fiskefitta 12/ Bottenmete Stensåkra wienerkorv Emån Vetlanda Peter Larsson Mönsterås SK 20/ Bm Räka Emån Jönköping Hampus Westin Fishing For Freedom 9/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 2/ Bottenmete Stensåkra Wienerkorv Emån Vetlanda Peter Larsson Mönsterås SK 6/ Flötmete Räka Emån Påskallavik Simon Bergsten Fishing For Freedom 28/ Frilina Bröd Emån Högsby Oscar Nordahl Mönsterås SK 18/ Frilina Bröd Emån Högsby Oscar Nordahl Mönsterås SK 17/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 6/ bm räka emån jönköping Jerry Petersson Fishing For Freedom 9/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 20/ Flötmete/trotting Hushållsmedwurst Emån Vetlanda Erik Johansson Gäddhäng 5/ Frilina Bröd Helige Å Växjö Mika Malm SK Fiskpinnen 7/ Bm Pop-up boilie Emmekalvsbäcken Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 3/5-13 ädda Ismete Mört Flahultasjön Gislaved henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 12/ Verticalfiske jigg bolmen Värnamo henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 14/ flötmete löja hossmoån hossmo Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 16/ ismete björkna kalmarsund oskarshamn Jerry Petersson Fishing For Freedom 27/ Mete Sarv Kalmar sund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 4/ FM Mört Kalmar sund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 23/12-13 Ny Ismete Mört Landsjön Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 9/ FM Björkna Kalmarsund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 13/12-13 Ny ismete mört s bunn jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 13/ Vertikal Jigg Tenhultasjön Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 28/ Ismete Mört Norra.Vallsjön Gislaved kommun Johan Almqvist Team Gipro 2/ FM Björkna Kalmar sund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 20/12-13 Ny Ismete Mört N.Vallsjön Gislaved kommun Peter Almqvist Team Gipro 5/ Flötmete Mört Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 25/9-13

16 bottenmete pop-up hagasjön lammhult Dejan Milosovic SK Fiskpinnen 5/ Ismete Mört Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 17/ Ismete Mört Draven Gislaved Kommun Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 31/ ismete mört ralången Aneby Mattias Sädbom Team Gipro 3/ Bottenmete Mört Draven Gislaved Johan Almqvist Team Gipro 6/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 2/5-13 ös f-mete mört ralången aneby håkan nordling Kurres Fiskeshop 7/ Vertikalfiske Lunkercity Fin-s Vidösten Värnamo Mattias Forsman Gäddhäng 19/ Trolling Rapala 18 cm Ralången Aneby Henrik Karlsson Tranås SF 21/ spinn wobbler krön vimmerby Hampus Westin Fishing For Freedom 10/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ Prick skytte Sluggo Gisshultasjön Nässjö Jonas olsson Kurres Fiskeshop 28/ Vertikal Jigg Ylen Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 6/ Vertikal Jigg Ylen Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 6/ vertikalfiske jigg munksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 1/ Prickskytte Sluggo Gisshultasjön Nässjö Jonas olsson Kurres Fiskeshop 28/ B-mete mört Algustorpasjön Algustorp Peter Almqvist Team Gipro 21/ ismete mört ryssbysjön nässjö kommun Patrik söderlind Team Gipro 7/ spinn wobbler krön vimmerby Jerry Petersson Fishing For Freedom 10/ Trolling Wobbler Sinnern Högsby Oscar Nordahl Mönsterås SK 16/ Vertikalfiske Lunkercity Fin-s Stora Nätaren Jönköping Mattias Forsman Gäddhäng 1/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 4/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ Vertikalfiske Lunkercity Fin-s Stora Nätaren Jönköping Mattias Forsman Gäddhäng 26/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/5-13 d Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ Flötmete Maggot Oknöbäck Mönsterås sebasthian klase Mönsterås SK 20/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 23/ Flötmete Mask Gårö Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 17/ Flötmete Maggots Lillån Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Flötmete Maggot Ryssby Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 21/ Flötmete Mask Gårö Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 16/ Flötmete Mask Kalmar sund oskarshamn Hampus Westin Fishing For Freedom 25/ flötmete plastmaggot/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 26/ flötmete plastmaggot/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 23/ bm majs hossmoån kalmar Jerry Petersson Fishing For Freedom 11/9-13 ake Pimpel Räka Sommen Ydre mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 19/ ismete Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 18/ Pimpel Löja Sommen Tranås Niklas Klaar Tranås SF 15/ Pimpel Räka Sommen Yrde Jonas olsson Kurres Fiskeshop 17/ ismete räka Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 18/ ismete Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 18/ Ismete Mört Sommen Tranås henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 18/ Pimpel Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 14/ Pimpel Räka Sommen Ydre Dick Karmskog Tranås SF 13/ Pimpel Strömming Sommen Ydre Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/ Pimpel Räka/strömming Sommen Ydre Tomasz Andersson Mönsterås SK 26/ Pimpel Jigg, nors/laxskinn Sommen Tranås Henrik Karlsson Tranås SF 29/ Ismete Mört Sommen Ydre mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 18/ Ismete Mört N.Gussjön Nissafors Peter Almqvist Team Gipro 6/2-13

17 Pimpel Jigg, nors/laxskinn Sommen Tranås Henrik Karlsson Tranås SF 29/ Ismete mört Flaten gnosjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 9/ Pimpel Mört Flaten Hillerstorp Per Bolmgren Team Gipro 27/ Pimpel Jigg, Laxskinn/Nors Sommen Tranås Henrik Karlsson Tranås SF 3/ ismete Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 14/ Pimpel Strömming Sommen Ydre Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/1-13 ax trolling strike pro vättern Ödeshög Jonas olsson Kurres Fiskeshop 24/ Trolling Löja Vättern Ödeshög Jonas Andersson Tranås SF 10/ Trolling Stroke PRO Vättern Karlsborg Jonas olsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Löja Vättern Ödeshög mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Wobbler Vättern Ödeshög mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Fluga Vättern Ödeshög mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Kastdobb Fluga Vättern Jönköping Anders Fondelius Gäddhäng 9/ Trolling Grizzly Vättern Hästholmen Martin Svensson Team Carassius 3/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 8/ Trolling Fluga Vättern Vadstena Martin Svensson Team Carassius 2/ Trolling Strike pro Vättern Ödeshög Tomas Valkendorff Team Carassius 3/ Trolling Löja Vättern Vadstena Jonas Andersson Tranås SF 30/ Trolling Löja Vättern Vadstena Jonas Andersson Tranås SF 30/ Trolling Apex 3" Vättern, Hästholmen Ödeshög Henrik Karlsson Tranås SF 14/ Trolling Apex Vättern Huskvarna Martin Svensson Team Carassius 5/ Trolling Strike pro Vättern Ödeshög Martin Svensson Team Carassius 4/ Trolling Plugg Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 8/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 11/9-13 ört Flötmete Mask Lillån Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/ Flötmete Maggots Lillån Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 20/ botten mete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 26/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås sebasthian klase Mönsterås SK 21/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 25/ Flötmete Majs/mask Kalmarsund Mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 29/ botten mete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 24/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ Flötmete Maggots Lillån Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 23/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ flötmete maggot lillån mönsterås Jerry Petersson Fishing For Freedom 26/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Johan Karlsson Team Gipro 20/ Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ Bottenmete Majs/maggot Västersjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 18/ flötmete maggot lillån mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 26/ bottenmete maggot västersjön jönköping Johan Almqvist Team Gipro 21/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Martin Svensson Team Gipro 18/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Tomas Valkendorff Team Carassius 6/ flötmete maggot lillån mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 26/ flötmete maggot lillån Mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 26/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Martin Svensson Team Gipro 18/7-13 uda Flötmete Räka Lilla Grytsjön Fårbo Oscar Nordahl Mönsterås SK 9/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 31/ Flötmete Räka Lilla Grytsjön Fårbo Oscar Nordahl Mönsterås SK 10/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 5/ flötmete majs banarpasjön jönköping Jonas olsson Kurres Fiskeshop 9/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Simon Bergsten Fishing For Freedom 29/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 1/6-13

18 Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 6/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 6/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 1/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 5/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 6/ Bottenmete Majs Knecktadammen Jönköping henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 24/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 18/ Flötmete Räka Lilla Grytsjön Fårbo Joakim Holm Mönsterås SK 3/ Flötmete Majs Rocksjön Jönköping Dick Degler Team Carassius 2/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Simon Bergsten Fishing For Freedom 8/ f-mete majs mogölen jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 5/ f-mete majs mogölen jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 27/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Simon Bergsten Fishing For Freedom 13/7-13 öding pimpel rgv gits sommen tranås roland carlsson Tranås SF 24/ Trolling Gulp löja Vättern Hästholmen Henrik Karlsson Tranås SF 27/12-13 Ny trolling spinnare sommen n, vi, fj, Tranås roland carlsson Tranås SF 14/ Pimpel Gits Sommen Ydre David victorin Tranås SF 3/ Trolling Löja Vättern Huskvarna Jonas olsson Kurres Fiskeshop 13/ Pimpel Gits Sommen Ydre David victorin Tranås SF 3/ Trolling Apex Vättern Huskvarna Jonas olsson Kurres Fiskeshop 13/ Trolling Löja Huskvarna Jönköping Fredrik Gunnarsson Team Carassius 31/ trolling löja vättern jönköping Jonas olsson Kurres Fiskeshop 1/ trolling löja vättern jönköpig Jonas olsson Kurres Fiskeshop 1/ Vertikal Jigg Vättern Askersund mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 26/ Trolling Löja Vättern Jönköping Martin Svensson Team Carassius 22/ trolling löja vättern motala Nikolas Alsterlund Fishing For Freedom 26/ Trolling Apex 1,5" Vättern Ödeshög Peter Larsson Mönsterås SK 6/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 11/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 11/ Trolling Grizzly Vättern Huskvarna Martin Svensson Team Carassius 16/ Trolling Löja Vättern Gränna Tomas Valkendorff Team Carassius 14/ Trolling Löja Vättern Gränna Tomas Valkendorff Team Carassius 14/9-13 arv bottenmete majs svartån tranås markus kallio Tranås SF 27/ Mete Bröd Knektadammen Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 9/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 8/ Frilina Grekiskt lant bröd Rocksjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 1/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 3/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 9/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 31/ flötmete majs rocksjön jönköping Jonas olsson Kurres Fiskeshop 27/ Bottenmete räka Lillån Mönsterås sebasthian klase Mönsterås SK 4/ bottenmete räka kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 16/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Dennis Holmgren Mönsterås SK 27/ Bottenmete Mask Svartån Tranås Niklas Klaar Tranås SF 16/ Bottenmete Majs Knecktadammen Jönköping henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 24/ bottenmete majs Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 9/ Bottenmete Majs Knecktadammen Jönköping henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 24/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 10/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 3/ bottenmete majs Svartån Tranås Jens Gliminger Team Glimsche 30/ Flötmete Maggot Kalmar sund Mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 22/ bm majs kalmarsund mönsterås Jerry Petersson Fishing For Freedom 13/10-13

19 ik bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 26/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 28/ Bottenmete mask Påskalavik Oskarshamn Frank Hunold SK Fiskpinnen 1/ Frilina Mask Kalmarsund Oskarshamn Oscar Nordahl Mönsterås SK 6/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 1/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 1/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 11/ Bottenmete mask Påskalavik Oskarshamn Frank Hunold SK Fiskpinnen 1/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 25/ Bottenmete mask Svartö Oskarshamn Bo johansson SK Fiskpinnen 28/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 13/ Pimpel Balanspirk Sommen Ydre Per Rosell Tranås SF 18/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 11/4-13 pegelkarp bm boilie linnesjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 31/ Bottenmete Boilie Stecedammen Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 7/ bm boilie linneasjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 8/ bottenmete boilie linneasjön nybro Martin Svensson Team Gipro 25/ Ytmete Bröd Stecedammen Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 5/ Bottenmete Boilie Linnéasjön Nybro Simon Bergsten Fishing For Freedom 21/ Bm Boilie Linneasjön Nybro Hampus Westin Fishing For Freedom 15/ Bottenmete boile Madesjosjon Nybro Mika Malm SK Fiskpinnen 9/ Bottenmete Boilie Stecedammen Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 13/ Bottenmete Bollie Linneasjön Nybro Martin Svensson Team Gipro 20/ Bottenmete Boilie Stecedammen Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 7/ bottenmete boilie stecedammen mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 29/ frilina doggy linneasjön Nybro Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 1/ Bottenmete Boilie/Majs Linneasjön Nybro Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 11/ Bm Boilie Lilla karsgöl Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 30/ bolt boilie/pop-up linneasjön nybro Max Lösche Team Glimsche 26/ Bottenmete Bollie Linneasjön Nybro Martin Svensson Team Gipro 22/10-13 utare Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 25/ bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 24/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Bottenmete Boilie Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 13/ bottenmete majs hossmoån kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 24/ bolt plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 4/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar vicktor hallensjö SK Fiskpinnen 5/ bolt plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 4/ bolt pellet hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 28/ Bottenmete Bolie Kölby Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 11/ bottenmete boilie kölbydammen kalmar Henrik Alp Mönsterås SK 24/ feedermete majs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 17/ Bm Boilie Kölbydammen Kalmar Hampus Westin Fishing For Freedom 27/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Dennis Holmgren Mönsterås SK 13/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 2/ Lyftmetoden Räka Knektadammen Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 10/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 21/ Lyftmetoden Räka Knektadammen Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 11/6-13

20 imma Bottenmete Maggot Hossmoån Kalmar Kent Fager Mönsterås SK 31/ Flötmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 16/ Flötmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Flötmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 16/ Bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 21/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 24/ bottenmete räka hossmoån Kalmar Tomas Karlsson Mönsterås SK 19/ Bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Bottenmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ bm räka emån påskallavik Simon Bergsten Fishing For Freedom 31/ bm räka emån påskallavik Simon Bergsten Fishing For Freedom 31/ bm mask hossmo kalmar Jerry Petersson Fishing For Freedom 23/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ Bottenmete räka Emån påskallavik Sebastian Sundberg Fishing For Freedom 2/ Bottenmete räka Emån påskallavik Sebastian Sundberg Fishing For Freedom 3/6-13 l Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Oscar Nordahl Mönsterås SK 21/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 16/ B-mete Mask Algustorpasjön Algustorp Peter Almqvist Team Gipro 27/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 23/ B-mete Mask Algustorpasjön Algustorp Peter Almqvist Team Gipro 27/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 18/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 3/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 8/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 9/ f-mete mask nissan jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 9/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 8/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 26/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 8/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 25/ bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Jens Gliminger Team Glimsche 8/ botten mete mask nissan jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 10/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Joakim Holm Mönsterås SK 22/ B-mete Mask Algustorpasjön Algustorp Johan Almqvist Team Gipro 23/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Joakim Holm Mönsterås SK 23/6-13 ring Spinn Vobbler Hossmo Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 2/ Trolling Löja Vättern Karlsborg henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 30/12-13 Ny Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 15/ Spinn Vobbler Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 15/ Trolling strike pro Vättern ödeshög Fredrik Gunnarsson Team Carassius 3/ Trolling Strike pro Huskvarna Jönköping Martin Svensson Team Carassius 29/ Trolling Löja Vättern Ödeshög Jonas Andersson Tranås SF 23/ spinnfiske spinnare hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 1/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 15/ Spinn Kinetic salty Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 16/ Spinn Spöket 35g Oskarshamn Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 19/ spinn gladsax kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 24/ Trolling Apex Vättern Gränna mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 17/ Trolling Apex Vättern Gränna mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ trolling apex vättern jönköpoing Jonas olsson Kurres Fiskeshop 23/ spinnfiske spinnare hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 5/3-13

21 Spinn Gladsax Svartö Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 1/ Trolling Löja Vättern Vadstena Jonas Andersson Tranås SF 30/ Trolling Salmo Slider Munksjön Jönköping Mattias Hjelte Gäddhäng 21/4-13

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001 Aprilrapporten Månadens fisk Mars Gädda 10750 gr Martin Bengtsson 31/3, Sink & draw Kalmarsund På kvällen den 30/3 ringde det i telefonen. - Tjena! Kalenius här! hörde

Läs mer

JANUARIRAPPORTEN. Nytt år, nya storfiskar!!! Härmed så inleds ännu ett år i Småländska Specimentävlingen!

JANUARIRAPPORTEN. Nytt år, nya storfiskar!!! Härmed så inleds ännu ett år i Småländska Specimentävlingen! JANUARIRAPPORTEN Nytt år, nya storfiskar!!! Härmed så inleds ännu ett år i Småländska Specimentävlingen! Alla deltagare önskas lycka till i strävan efter att ta upp 20 poängare. Vi hoppas på stor uppslutning

Läs mer

Välkommen till en aktivt år 2014 med många spännande aktiviteter i vårt lokalområde Välkommen att träffa andra collieägare

Välkommen till en aktivt år 2014 med många spännande aktiviteter i vårt lokalområde Välkommen att träffa andra collieägare Välkommen till en aktivt år 2014 med många spännande aktiviteter i vårt lokalområde Välkommen att träffa andra collieägare Du som tänker börja, eller har börjat och, träna bruks/ agility/rallylydnad/vallning,

Läs mer

Förvärvsarbetande 16+ år (dagbefolkning) efter (5-siffrig SNI2007) region och tid

Förvärvsarbetande 16+ år (dagbefolkning) efter (5-siffrig SNI2007) region och tid Förvärvsarbetande 16+ år (dagbefolkning) efter 2007 2008 2009 2010 2011 2012 20005 FA5 Värnamo 2221 2218 2044 2049 2116 2091 20006 FA6 Jönköping 4090 3978 3720 3704 3695 3618 20007 FA7 Vetlanda 2463 2223

Läs mer

NÄSSJÖRUNDAN 2013. Föråkare. St.nr Fk Förare/Karläsare Klubb Bil Anmälare. Ungdom. St.nr Fk Förare/Karläsare Klubb Bil Anmälare

NÄSSJÖRUNDAN 2013. Föråkare. St.nr Fk Förare/Karläsare Klubb Bil Anmälare. Ungdom. St.nr Fk Förare/Karläsare Klubb Bil Anmälare NÄSSJÖRUNDAN 2013 Föråkare 00 B Robert Scholander SMK Eksjö Citroën C2 R2 MAX Patrik Knutsson 0 A Tore Sandberg Vimmerby MS Volvo 244 Sofia Johansson Vimmerby MS Ungdom 1 U Henrik Johansson MK Kinda Volvo

Läs mer

Munksjön-Rocksjön. Varierat fi ske i vildmark och stadsmiljö

Munksjön-Rocksjön. Varierat fi ske i vildmark och stadsmiljö Munksjön-Rocksjön Varierat fi ske i vildmark och stadsmiljö Rocksjön och Munksjön är två centralt belägna sjöar med goda fiskemöjligheter. Sjöarna tillhör de artrikaste i Jönköpings län och är kända för

Läs mer

Emilsnurren // Gnagardalen Vimmerby Vimmerby MS // 2015/04/06 Officiell Resultatlista

Emilsnurren // Gnagardalen Vimmerby Vimmerby MS // 2015/04/06 Officiell Resultatlista Ungdom 1 1 U Albin Nordh Fredric Nordh Astra G 1:59,4 1:55,6 1:54,6 5:49,6 Gr.E. A-B-C förare 1 4 B Mattias Lindqvist Linus Lindqvist Astra 1:58,4 1:55,6 1:54,9 5:48,9 2 2 A Mats Adolfsson Roger Andersson

Läs mer

Klass: Flickor 14. Klass: Flickor 15. Klass: Flickor 16 Rond: 1

Klass: Flickor 14. Klass: Flickor 15. Klass: Flickor 16 Rond: 1 Bankboken Cup Regionsfinal NÄSSJÖ GK Klass: Flickor 13 Datum: 2004-07-13 1 Emma Gillström NÄSSJÖ GK 93 2 Caroline Olsson LAGANS GK 96 3 Cecilia Sätermo TRANÅS GK 99 4 Cajsa Aranäs KALMAR GK 101 5 Lisa

Läs mer

Klappjakten. Officiell Resultatlista. Ydre MK

Klappjakten. Officiell Resultatlista. Ydre MK Officiell Resultatlista Klappjakten Ydre MK 00-0- Kl. Tot Snr Förare / Kartläsare SS/SP SS/SP SS/SP 9 Klass: Debut Antal Startande: 0 Joakim Friberg/Per Friberg Fullf. V:a Östergötlands Mk/Msk Kvarnvingarna

Läs mer

Enstånk Mod -85. Heat 1 Heat 2 Heat 3. 35 Fredrik Kronberg 54 Peter karlsson 2 Tomas Sjöström. 60 Johnny Olofsson 70 Mikael Karlsson

Enstånk Mod -85. Heat 1 Heat 2 Heat 3. 35 Fredrik Kronberg 54 Peter karlsson 2 Tomas Sjöström. 60 Johnny Olofsson 70 Mikael Karlsson Enstånk Mod -85 Heat 1 Heat 2 Heat 3 9 Marino Carlsson 60 Johnny Olofsson 35 Fredrik Kronberg 54 Peter karlsson 57 Pia Karlsson Fabjan 68 Anders Norell 2 Tomas Sjöström 63 Patrik Strandh 53 Kent Nordin

Läs mer

Resultatlista Mårtensträffen 2010

Resultatlista Mårtensträffen 2010 Resultatlista Mårtensträffen 2010 Resultat i A-vapen Klass 1 1 Daniel Stodola Trelleborgs Psk förening 37/23 8 2 Anders Hornwall Överums PK 37/23 8 3 Carin Jansson Överums PK 35/21 2 Resultat i A-vapen

Läs mer

Götalandscupen i Rallycross 24/4 2004 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell

Götalandscupen i Rallycross 24/4 2004 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell Götalandscupen i Rallycross / 0 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista alt Klass : Super Nationell Omg Omg Platssiffra Bästa tid Lars Sakariassen.0,0.,.,., A., A., 0 Ola Carlsson.,0.,.,.,0

Läs mer

Dom kallar oss metare. Johan Tikkanen

Dom kallar oss metare. Johan Tikkanen Dom kallar oss metare Johan Tikkanen Dom kallar oss metare Johan Tikkanen Ansvarig för allt innehåll, rättighetsinnehavare och producent av denna bok är Johan Tikkanen Denna bok är skapad med webbtjänsten

Läs mer

PROVBANOR JÄGAREXAMEN F - JÖNKÖPINGS LÄN

PROVBANOR JÄGAREXAMEN F - JÖNKÖPINGS LÄN PROVBANOR JÄGAREXAMEN F - JÖNKÖPINGS LÄN 2014-06-05 Nr Namn F 102 Gislaveds Jaktvårdsförening F 104 Nässjöortens Jaktvårdsförening F 105 Värnamoortens Jaktvårdsförening F 108 Hookortens Jaktvårdsförening

Läs mer

Resultatlista Mårtensträffen 2010

Resultatlista Mårtensträffen 2010 Resultatlista Mårtensträffen 2010 Resultat i A-vapen Klass 1 1 Daniel Stodola Trelleborgs Psk förening 6/3 4/2 4/4 4/3 4/3 4/4 5/2 6/2 37/23 8 2 Anders Hornwall Överums PK 6/3 5/2 4/4 5/4 5/2 4/4 3/2 5/2

Läs mer

Resultatlista - Klass J

Resultatlista - Klass J Resultatlista - Klass J 1 4 J 2 2 4 J 1 4 J 3 Jonathan Johannesson Anette Pettersson Henrik Rydberg Clas Fredriksson Emil Johansson Bruno Arvidsson Skövde MK Skövde MK VW Golf 2 02:36,0 05:15,2 02:55,8

Läs mer

25 bästa SK Laxen Herrar

25 bästa SK Laxen Herrar 50 frisim 100 frisim 1 Mathias Hageneier 22,04 2008 1 Mathias Hageneier 50,55 2009 2 Joakim Hvalgren 22,83 2014 2 Joakim Hvalgren 50,90 2013 3 Janne Ledin 23,31 2014 3 Kenth Stenbäck 51,00 1984 4 Teodor

Läs mer

SJÖAR OCH VATTENDRAG i Alvesta Kommun 2010 Information om fiske och fiskekort

SJÖAR OCH VATTENDRAG i Alvesta Kommun 2010 Information om fiske och fiskekort SJÖAR OCH VATTENDRAG i Alvesta Kommun 2010 Information om fiske och fiskekort Utgiven av Alvesta Turistbyrå Fiskebestämmelser För att få fiska måste man lösa fiskekort eller få fiskerättsägarens tillstånd

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - brutto:

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Resultatlista, ackumulerat - brutto Skydda Open 2007 Klass Herrar-klassen Rond 2 Spelform Slagtävling Datum 2007-09-16 Placering Namn Klubb Spelhcp Rondresultat Resultat Särskiljning 1 Daniel Lindgren

Läs mer

Fiske i 2014/15. Östersjön Boarumegöl Emån Försjön Hummeln Hägern Hällesjöarna Kvillen Marströmmen Mösjön Sjöhorvan Skiren Virån

Fiske i 2014/15. Östersjön Boarumegöl Emån Försjön Hummeln Hägern Hällesjöarna Kvillen Marströmmen Mösjön Sjöhorvan Skiren Virån Fiske i 2014/15 Östersjön Boarumegöl Emån Försjön Hummeln Hägern Hällesjöarna Kvillen Marströmmen Mösjön Sjöhorvan Skiren Virån Sportfiske i Oskarshamn Oskarshamns kommun är omgärdat av spännande fiskevatten.

Läs mer

VBF Förbundsmästerskap i Rally 2015, Bilklass 1 A=30/5, B=11/7, C=15/8, D=19/9, E=17/10 NAMN KLUBB BIL A B C D E TOT PLAC Mats Jonsson Forshaga MC

VBF Förbundsmästerskap i Rally 2015, Bilklass 1 A=30/5, B=11/7, C=15/8, D=19/9, E=17/10 NAMN KLUBB BIL A B C D E TOT PLAC Mats Jonsson Forshaga MC VBF Förbundsmästerskap i Rally 2015, Bilklass 1 Mats Jonsson Forshaga MC Ford Escort 18 18 Tom Thomasson MK Ratten Mitsubishi 15 15 Roger Gustafsson ÖRMC Mitsubishi 13 13 Mattias Lindberg Vänersborgs MK

Läs mer

Eklövs Fiske och Fiskevård. Kävlingeån. Nätprovfiske 2015. Löddeån- Kävlingeån. Sid 1 (12)

Eklövs Fiske och Fiskevård. Kävlingeån. Nätprovfiske 2015. Löddeån- Kävlingeån. Sid 1 (12) Nätprovfiske 2015 Löddeån- Kävlingeån Sid 1 (12) INNEHÅLL 1 Inledning 3 2 Metodik 3 3 Resultat 3 3.1 Lokaler 3 3.2 Fångst 4 3.3 Jämförelse med tidigare fisken 7 3.4 Fiskarter 9 4 Referenser 12 Sid 2 (12)

Läs mer

2IILFLHOO5HVXOWDWOLVWD7RWDOW .ODVV6XSHU1DWLRQHOO. A 1 4.05,45 Volvo S40. 2 2.37,18 Utesl. svart 1 2.30,71 3 2.30,71. 20 C - 119 Per Erik Israels

2IILFLHOO5HVXOWDWOLVWD7RWDOW .ODVV6XSHU1DWLRQHOO. A 1 4.05,45 Volvo S40. 2 2.37,18 Utesl. svart 1 2.30,71 3 2.30,71. 20 C - 119 Per Erik Israels * WDODQGVFXSHQLDOO\FURVV $UUDQJ U0.HDP:HVWRP IILFLHOOHVXOWDWOLVWDRWDOW.ODVVXSHUDWLRQHOO 0 Jonas Andersson., Utesl. svart.0,.0, A.0, Volvo S0 0 Per Erik Israels., ().,.,0.,0 A.0, Lars Sakariassen Brutit.,.,0.,

Läs mer

Poängställning inkl Kval 1. P13 1. IFK Växjö lag 1 38 2. IFK Växjö lag 2 37 3. FIK Färjestaden 17 deltog ej i kval 2 4. Högby IF 11 deltog ej i kval 2

Poängställning inkl Kval 1. P13 1. IFK Växjö lag 1 38 2. IFK Växjö lag 2 37 3. FIK Färjestaden 17 deltog ej i kval 2 4. Högby IF 11 deltog ej i kval 2 Resultat Lag-UDM P/F 13-11 kvaltävling 2 22 augusti 2010 Arrangör: IK Hinden, Kalmar SK Plats: Åkrahälls IP, Nybro Målkamera: Ivar Slättman, Roland Johansson Tävlingsledare: Patrik Eklund Väder: Växlande

Läs mer

Resultatlista individuellt från SM i Kust 15 sept. 2007

Resultatlista individuellt från SM i Kust 15 sept. 2007 Resultatlista individuellt från SM i Kust 15 sept. 2007 Nr Klass Namn Klubb Distrikt Medl.nr. Vikt Placering Herrsenior 23 Mikael Andersson Horreds FK Södra Älvsborg 149236 6062 gr 1 25 Charles Fasth Lidköpings

Läs mer

Färna. Bonga. 30 fiskar. Mört. Centralförbundet för Fiskerihushållning

Färna. Bonga. 30 fiskar. Mört. Centralförbundet för Fiskerihushållning Färna Bonga 30 fiskar Mört Centralförbundet för Fiskerihushållning BONGNING ÄR KUL Under det nya årtusendet har en ny gren av fiske strandat i Finland: fiskbongning. Den här nya fiskegrenen går ut på att

Läs mer

Tippade rader 2015 Namn Anders Jakobsson Anders Wallin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta

Tippade rader 2015 Namn Anders Jakobsson Anders Wallin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta Namn Anders Jakobsson Anders Wallin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 1 AIK Malmö FF IFK Göteborg Malmö FF Malmö FF 2 IF Elfsborg IF Elfsborg Malmö FF IFK Göteborg AIK 3 Malmö FF AIK IF Elfsborg

Läs mer

Smålands Bowlingförbunds förtroendevalda

Smålands Bowlingförbunds förtroendevalda Smålands Bowlingförbunds förtroendevalda 1944-1945 Ordförande Erik Georg Holm Jönköping Suppleant John Lindberg Jönköping vice Ordförande Bertil Ljungberg Gunnar Andersson Sekreterare Alvar Wärnegård Jönköping

Läs mer

Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell

Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan / 00 Arrangör: /Kungsbacka MA Officiell Resultatlista alt Klass : Super Nationell Plac Nr Förare/Anmälare Klubb/Bil Omg Omg Omg Platssiffra Bästa tid Mattias Olsson

Läs mer

SPORTFISKET OCH FISKETURISMEN

SPORTFISKET OCH FISKETURISMEN SPORTFISKET OCH FISKETURISMEN Historik En del äldre uppgifter från bildandet av Furusjön, Kiasjön och Badebodaåns gemensamhetsfiske från början av 1940-talet visar att ett visst sportfiske förekom redan

Läs mer

Tävling: Höstskottet 2012 av Skövde sport o P4 IF. Frågor holm.per@telia.com, 2012-10-

Tävling: Höstskottet 2012 av Skövde sport o P4 IF. Frågor holm.per@telia.com, 2012-10- Tävling: Höstskottet 2012 av Skövde sport o P4 IF. Frågor holm.per@telia.com, 2012-10- 1A 1 Andreas Nyström Motala PK 89697888 63 21 2 Martin Svensson Habo PSK 8612 77877 62 25 3 Gustav Bergenstråle Lidköpings

Läs mer

Saab Aktiv Mästerskap i Golf 2009 På Vesterby GK. Open Damer 1 ###

Saab Aktiv Mästerskap i Golf 2009 På Vesterby GK. Open Damer 1 ### Saab Aktiv Mästerskap i Golf 2009 På Vesterby GK. Open Damer 1 ### Klass: Open Damer Rond: 1 Spelform: Scratch Datum: 2009-09-07 Placering: Namn: Klubb: S-HCP: Resultat: 1 Maria Lokrantz Gustavsviks GK

Läs mer

Rally DM 2004. GR A/N 0-2000cc 1 2 3 4 5 6 TOT

Rally DM 2004. GR A/N 0-2000cc 1 2 3 4 5 6 TOT Rally DM 2004 Tävling 1, 040501 Älmhults MK Silverratten Tävling 2, 040522 Ljungby MK Midsommardansen Tävling 3, 040619 Emådalens MK Roja Rundan Tävling 4, 040828 Wäxjö MS Dackefejden Tävling 5, 040925

Läs mer

Resultatlista SM i Backe Deltävling 6 10/7 2005

Resultatlista SM i Backe Deltävling 6 10/7 2005 Inbjudningsklass, RC juniorer 1 616 Christoffer Nordholm SMK Hörby Citroen AX GTI 2 618 Andersson Zandra Nilhed Norrköpings MK Antal startande: 2 Citroën AX Sport 1.07,79 1.10,05 1.07,79 1.10,48 1.10,60

Läs mer

Öppna DM Special Racing 2007

Öppna DM Special Racing 2007 Öppna Special Racing 2007 Nr Förnamn Efternamn Nat Fordon Klubb Tävl. 1 Tävl. 2 Tävl. 3 Tävl. 3 Bon Png 11 Lars-Bertil Rantzow S Porsche 997 Special A Hyllinge MS 10 20 5 20 55 22 PeO Nore'n S Porsche

Läs mer

LARS-ERIK LUNDSTRÖM. Skövde IK statistics LARS-OLOF STRANDBERG. Skövde IK statistics

LARS-ERIK LUNDSTRÖM. Skövde IK statistics LARS-OLOF STRANDBERG. Skövde IK statistics #1 LARS-ERIK LUNDSTRÖM Born: 1947, Defender Youth team: Rönnskärs IF Seasons in SIK: 16 Jersey#: 7 Stor Grabb#: 1 (1969/1970), 1208 poäng 16 310 259 174 433 178 #2 LARS-OLOF STRANDBERG Born: 1942 Youth

Läs mer

Minimera din fångst! Av Henrik Ragnarsson Stabo

Minimera din fångst! Av Henrik Ragnarsson Stabo Minimera din fångst! Av Henrik Ragnarsson Stabo Nya intryck Vid Rainbow-lake i våras träffade jag en fransman en riktig hardcorekarpare! Han var skarp, ibland plågsamt skarp! Eller vad sägs om det här

Läs mer

LÄNSSTYRELSEN KALMAR LÄN INFORMERAR MALPROVFISKE EMÅN 2006. Meddelande 2006:16

LÄNSSTYRELSEN KALMAR LÄN INFORMERAR MALPROVFISKE EMÅN 2006. Meddelande 2006:16 LÄNSSTYRELSEN KALMAR LÄN INFORMERAR MALPROVFISKE EMÅN 26 Meddelande 26:16 MALPROVFISKE EMÅN 26 Utgiven av: Ansvarig enhet: Projektansvarig: Författare: Omslagsbilder: Tryckt hos: Upplaga: 15 Meddelande

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014

Resultatlista, ackumulerat - brutto: Isaberg Golfklubb Postmästerskap Golf 2014 Klass Resultatlista, ackumulerat - brutto Postmästerskap Golf 2014 A-klassen Rond 2 Spelform Slaggolf CBA -2 Datum 2014-09-21 Placering Namn Spel.kat. Klubb S-HCP Rondresultat Resultat 1 Mats Birgersson

Läs mer

Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan 28/5 2006 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Klass 1: Super Nationell Tot

Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan 28/5 2006 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Klass 1: Super Nationell Tot Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan / 00 Arrangör: /Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Klass : Super Nationell 0 Frank Sigeskog ().0,.,.,., A., Volvo S0 B - 0 0 Roy Olsson Karlskrona AK., ().,.,.,

Läs mer

25 26 oktober 2003 i Boråshallen Resultatlista

25 26 oktober 2003 i Boråshallen Resultatlista 25 26 oktober 2003 i Boråshallen Resultatlista Flickor 09 1 Clara Erlandsson, Ärtemarks IF 2 Emma Söderlund, Sjömarkens IF 3 Jennifer Jonsson, Lekstorps IF 4 Jennie Ohlin, Sjömarkens IF Clara Erlandsson

Läs mer

Smålandsserien 2014 Förklaringar;

Smålandsserien 2014 Förklaringar; Smålandsserien 2014 Förklaringar; Rondens högsta resultat som dras ifrån lagets sammnalagda resultat Lag/spelare som uteblivit, brutit eller diskvalificerats Omgångens högsta rondresultat. Underlag för

Läs mer

Smålandsserien 2015 Förklaringar;

Smålandsserien 2015 Förklaringar; Smålandsserien 2015 Förklaringar; Rondens högsta resultat som dras ifrån lagets sammnalagda resultat Lag/spelare som uteblivit, brutit eller diskvalificerats Omgångens högsta rondresultat. Underlag för

Läs mer

Officiell resultatlista Höglandsrallyt

Officiell resultatlista Höglandsrallyt A-B-förare Grupp E 9 1 8 B Stefan Ottosson Vetlanda RRC 2 SE 0 0 15.45,8 0.30,5 Sofie Adolfsson 0.00,0 5.21,7 5.13,5 5.10,6 36 2 10 B Nicklas Eriksson Gullabo RC GT SE 0 0 17.11,0 1.55,7 Camilla Andersson

Läs mer

Resultatlista enskild rond - brutto:

Resultatlista enskild rond - brutto: Resultatlista enskild rond - brutto: Landeryds GK Saab AKTIV Saab Aktiv Mästerskap i Golf 2009 På Vesterby GK. Open Herrar Klass: Open Herrar Rond: 1 Spelform: Slagtävling Datum 2009-09-07 Placering: Namn:

Läs mer

StartnrKlass Namn Ort Starttid Mål 131M Josefsson, Patrik Mjöbäck

StartnrKlass Namn Ort Starttid Mål 131M Josefsson, Patrik Mjöbäck Bondemilen 2011 Resultatlista StartnrKlass Namn Ort Starttid Mål 131M Josefsson, Patrik Mjöbäck 135M Kretschmer, Jakob Borås 123 M Nielsen, Filip Göteborg 87 M Bengtsson, Nils-Åke Svenljunga 136M Hallberg,

Läs mer

Statistik för Jämtkrafthallen f.o.m 2002-04-27

Statistik för Jämtkrafthallen f.o.m 2002-04-27 Statistik för Jämtkrafthallen f.o.m 2002-04-27 Uppdaterad 2003-02-26 Flickor 9-10 Av: Ronny Wall Frida Sjöberg-93 ÖGIF 10,06 Hissmoforsspelen 28/4-02 Eveline Nyman-Wänseth-92 ÖGIF 10,15 Hissmoforsspelen

Läs mer

RESULTATLISTA - POLKATROFÉN 2009-05-03

RESULTATLISTA - POLKATROFÉN 2009-05-03 RESULTATLISTA - POLKATROFÉN 2009-05-03 Förare Kartläsare Klubb/Anmälare Bil SP1 SP2 SP3 Tidstill. Tot.tid Kl.pl Tot.plac 1 1 U Robert Scholander Patrik Kollin SMK Eksjö/Nässjö MK VW Golf II 02:22,0 02:46,0

Läs mer

Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell

Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan /5 008 Arrangör: / Kungsbacka MA Officiell Resultatlista alt Klass : Super Nationell Omg Omg Omg Plac Nr Förare/Anmälare Klubb/Bil Platssiffra Bästa tid 0 Martin

Läs mer

Order of Merit Herrar 2015, Göteborgs Golfförbund

Order of Merit Herrar 2015, Göteborgs Golfförbund Order of Merit Herrar 2015, Göteborgs Golfförbund Slutställning AlGK LerGK GGK TlGK Total DM 1 Alexander Wennstam S:t Jörgen Park Golf Club 20 12 32 2 Jens Alfrost Albatross Golfklubb 10 17 27 3 Oscar

Läs mer

K A L L E L S E SOMMARKONFERENS TRÄNINGSCAMP

K A L L E L S E SOMMARKONFERENS TRÄNINGSCAMP K A L L E L S E SOMMARKONFERENS TRÄNINGSCAMP 7-9 AUGUSTI 2009 I GRÄNNA - Smålands Brottningsförbunds - Sommarkonferens för föreningsledare, och träningscamp för knatte, pojk, ungdom, junior, senior samt

Läs mer

Samt sluttabeller för respektive serie, i Jönköping, Kalmar och Växjö zonen.

Samt sluttabeller för respektive serie, i Jönköping, Kalmar och Växjö zonen. Jön köpin g 2015-04-28 Här redovisas de pojklag 11-16 år som deltog säsongen 14/15. Samt sluttabeller för respektive serie, i Jönköping, Kalmar och Växjö zonen. Om man ska anmäla några/något av lagen som

Läs mer

mars racet västerås 2015-03-14 Skepptuna MK 1 7 Skepptuna MK 3 4 Rasbo MK 4 3 Skepptuna MK 5 2 Västerås MS B 0 Enköpings MK 2 5 Hofors MK 3 4

mars racet västerås 2015-03-14 Skepptuna MK 1 7 Skepptuna MK 3 4 Rasbo MK 4 3 Skepptuna MK 5 2 Västerås MS B 0 Enköpings MK 2 5 Hofors MK 3 4 1 2 Jimmy Karlsson Skepptuna MK 1 7 2 4 Bo Tordegård 6 Erik Pettersson 3 Daniel Hollén 5 Andreas Pettersson 1 Benny Friberg 11 Daniel Svedberg 12 Jimmie Åhlen 8 Mathias Sparring 10 Marcus Gladh 7 Daniel

Läs mer

Veteran-SM på landsväg

Veteran-SM på landsväg Veteran-SM på landsväg 5-8 juli 202 Officiella Result : D30 7 Anna Classon Nässjö CK 46.39, 0,0 2 4 Susanne Gradin 46.52,0 2,9 3 8 Charlotta Calås 47.28,8 49,7 4 6 Josefine Östfeldt 5.6,9 4.37,8 5 5 Simona

Läs mer

Resultatlista, enskild rond - netto: Möre Golfklubb Möre Scramble B-klass (2014) B-klassen Namn:

Resultatlista, enskild rond - netto: Möre Golfklubb Möre Scramble B-klass (2014) B-klassen Namn: Klass Placering Resultatlista, enskild rond - netto Möre Scramble B-klass (2014) B-klassen Namn Rond 1 Spel.kat. Spelform Scramble, Slagtävling Klubb CBA S-HCP Datum 2014-08-24 Resultat Särskiljning 1

Läs mer

BERGSJÖ GNARP HARMÅNGER HASSELA ILSBO JÄTTENDAL

BERGSJÖ GNARP HARMÅNGER HASSELA ILSBO JÄTTENDAL BERGSJÖ GNARP HARMÅNGER HASSELA ILSBO JÄTTENDAL Gradin Text & Bild AB, 2014 Välkomna till Nordanstigs Fiskevårdsområden Fiskemöjligheterna är mycket goda i Nordanstigs kommun. Vi har sex fiskevårdsområden

Läs mer

https://admin.surveygenerator.com/survey/questions/printfri...

https://admin.surveygenerator.com/survey/questions/printfri... Sida 1 Fråga 1 Syftet med denna enkät är att kartlägga hur fisketurismen ser ut i dag. Den tar bara några minuter att svara på och kommer att ge oss mycket kunskap för att utveckla fisketurismen i området.

Läs mer

Welcome Hotel skyttestafett 2006

Welcome Hotel skyttestafett 2006 Welcome Hotel skyttestafett 2006 1 Moälven Modo 1160 Maria Falck 142 95 237 Linda Gustavsson 138 95 233 Helena Arvidsson 139 92 231 Mikael Olofsson 140 90 230 Petter Eriksson 137 92 229 2 Ale 1152 Mikael

Läs mer

Årsmöte med föreningen CityFiske i Norrköping lördagen den 16 april 2014, kl. 14.00 vid Refvens Grund FiskeCenter

Årsmöte med föreningen CityFiske i Norrköping lördagen den 16 april 2014, kl. 14.00 vid Refvens Grund FiskeCenter ÅRSREDOVISNING 2013 Årsmöte med föreningen CityFiske i Norrköping lördagen den 16 april 2014, kl. 14.00 vid Refvens Grund FiskeCenter D A G O R D N I N G 1. Årsmötets öppnande samt fastställande av dagordning

Läs mer

Volvo 940 03:49,8 02:46,2 02:04,5 03:33,1 03:45,6 02:45,5 03:24,1 01:00,0 23:08,8

Volvo 940 03:49,8 02:46,2 02:04,5 03:33,1 03:45,6 02:45,5 03:24,1 01:00,0 23:08,8 Snr Tvk Lk Förare/Kartläsare Klubb Bil/Anmälare SS 1 SS 2 SS 3 SS 4 SS 5 SS 6 SS 7 Trp Totalt Ungdomsrally 3 12 J Filip Håkansson Asarums MS Suzuki Swift MK1 03:47,9 02:53,2 02:03,2 03:38,4 03:47,1 02:47,8

Läs mer

A-förare 2 WD 1 8 Roine Björk Rasbo MK A Opel 06:31.6 13:19.8 19:51.4 Johnny Björk Rasbo MK Grupp H Corsa

A-förare 2 WD 1 8 Roine Björk Rasbo MK A Opel 06:31.6 13:19.8 19:51.4 Johnny Björk Rasbo MK Grupp H Corsa 1/25/2014 Resultatlista Påverundan Plac StartNr. Förare/CO-Driver Klubb/Anmälare F-kl./B-kl. Bilm./Modell SS 1 SS 2 Tot A-förare 4 WD 1 101 Kjell Sandberg Haninge MK A Toyota 06:02.0 12:15.6 18:17.6 Göran

Läs mer

En presentation av vår serviceorganisation

En presentation av vår serviceorganisation En presentation av vår serviceorganisation Customer Service Vi ger dig verktygen för en bättre produktion Mattias Johansson Servicekoordinator Tel 0325-61 96 74 Mobil 0708-31 21 11 mattias.johansson@aptgroup.com

Läs mer

ANMÄLNINGSLISTA Anmälda och inbetalda startavgifter tom 2013-08-30

ANMÄLNINGSLISTA Anmälda och inbetalda startavgifter tom 2013-08-30 ANMÄLNINGSLISTA Anmälda och inbetalda startavgifter tom 2013-08-30 DXR K2 Elin Egnor Malmberget Sara Ek Gällivare Leona Engfors Gällivare Evelina Engman Gällivare Susanne Engman Gällivare Sandra Eriksson

Läs mer

Resultat D22 Smålandsserien 2010. Inställd

Resultat D22 Smålandsserien 2010. Inställd Resultat D22 Smålandsserien 2010 Inställd Resultat D35 Smålandsserien 2010 D35 Div. 1 D35 Div. 2 Västra D35 Div. 2 Östra 1. Växjö GK 342 1. Isaberg GK 370 1. Kalmar GK 252 2. Glasrikets GK 356 2. Lagans

Läs mer

Officiell Resultatlista Klappjakten Ydre MK

Officiell Resultatlista Klappjakten Ydre MK Officiell Resultatlista Klappjakten Ydre MK 0-0- Kl. Tot Snr Förare / Kartläsare SS/SP SS/SP SS/SP SS/SP Tot B/ 0 Klass: Debut ntal Startande: 0 Johan Sundin/Gunnar Sundin nnan/gnesta Mk - Fiat Fullf.

Läs mer

Resultatlista SM i Backe Deltävling 5 9/7 2005

Resultatlista SM i Backe Deltävling 5 9/7 2005 Inbjudningsklass, RC juniorer 1 616 Christoffer Nordholm SMK Hörby Citroen AX GTI 2 618 Andersson Zandra Nilhed Norrköpings MK Citroën AX Sport Antal startande: 2 1.12,47 1.12,54 1.12,47 1.13,48 1.12,91

Läs mer

Tusen tusen tack! Tusen tack till MinStoraDag s Maria Bah Schilling som alltid varit lika trevlig och hjälpsam, och varit med på alla event!

Tusen tusen tack! Tusen tack till MinStoraDag s Maria Bah Schilling som alltid varit lika trevlig och hjälpsam, och varit med på alla event! Tusen tusen tack! Det är med gråten i halsen, fortfarande, jag skriver detta tackbrev till Er alla inblandade i att göra lördagens Jonsters Charity event så fantastiskt! Efter sex månaders hårt arbete

Läs mer

Resultatlista CK Masters Mountainbike Race 2014-09-21 Arrangör: CK Master

Resultatlista CK Masters Mountainbike Race 2014-09-21 Arrangör: CK Master Klass: Nybörjare P 6-7år Distans: 1km Snitthast: 17,6km/h 1 124 TORBRINK Vile Mölndals CK 2 127 ENBERG Vilmer Varbergs MTB 3 122 TEMAR John IK Hakarpspojkarna 4 130 LEIRE Jonas CK Master 5 444 KARLSSON

Läs mer

Startlista Besättningsregattan 2013

Startlista Besättningsregattan 2013 Startlista Besättningsregattan 203 203-0-2 0:30 D K- 00 m Final 2 Hanna Sackbrook / Greta Helleblad / Johanna Nordström / Johanna Andersson 3 Andrea Möller / Linnea Tornebjer / Vera Rockström / Anna Zagòrska

Läs mer

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Blekinge län * 18 16880 20 20980 25 24980 36 44680 39 50680 51 72724 52 74924 Karlshamn 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 Karlskrona 6 8100 8 12200 9 13000 20 32700 20 32700 20 32700 20

Läs mer

DA Transport Racet TOTALT 2015-04-03

DA Transport Racet TOTALT 2015-04-03 DA Transport Racet TOTALT 2015-04-03 Placering S.nr F.kl T.kl Förare / kartläsare Klubb Bil Anmälare Övrigt Totaltid 1 29 A 4 Mikael Lundberg / Anders Lundberg SMK Gävle / SMK Gävle VW Golf 03:40,60 2

Läs mer

UTFÖRT AV: Gulhan Sert, Elin Jakobsson, Robert Gadomski, Emelie Kinbom HANDLEDARE: Björn Nelehag

UTFÖRT AV: Gulhan Sert, Elin Jakobsson, Robert Gadomski, Emelie Kinbom HANDLEDARE: Björn Nelehag UTFÖRT AV: Gulhan Sert, Elin Jakobsson, Robert Gadomski, Emelie Kinbom HANDLEDARE: Björn Nelehag Innehållsförteckning INLEDNING...3 FAKTA OM ALBYSJÖN...4 TYRESÖ FISKEVÅRDSFÖRENING...5 ABBORRE...6 BJÖRKNA...7

Läs mer

Tävling: Skinkan 2013 Vapengrupp:A Utskriven 2013-11-24 18:21 Skytteklass: Klass1 Pl Namn Klubb Resultat Tot P Stm 1 Mattias Williamsson Hjälmseryds

Tävling: Skinkan 2013 Vapengrupp:A Utskriven 2013-11-24 18:21 Skytteklass: Klass1 Pl Namn Klubb Resultat Tot P Stm 1 Mattias Williamsson Hjälmseryds Vapengrupp:A Skytteklass: Klass1 1 Mattias Williamsson Hjälmseryds PK 6 5 4 6 6 6 6 6 45/24 36 B 2 Elciel Leufvén Härlanda PSK 6 5 4 5 6 6 6 6 44/25 38 B 3 Morgan Hjelm Göteborgs Pistol-och Sp 6 5 5 4

Läs mer

Gula Kortet. 58 vatten i Göteborgsregionen

Gula Kortet. 58 vatten i Göteborgsregionen Gula Kortet 58 vatten i Göteborgsregionen Innehåll Gula Guiden, förord...3 Id, mört, färna... 4 Björkna, braxen...5 Gädda, abborre, gös... 8 Fiskeregler Gula Kortet...9 Delsjöområdet... 10 Göteborgs inre

Läs mer

18-20 mars 2016 på Stockholmsmässan

18-20 mars 2016 på Stockholmsmässan Fotograf: Philip Truong - Stinger Productions 18-20 mars 2016 på Stockholmsmässan Samarbetspartners fa S P O R T F I S K E A K A D E M I N I F O R S H A G A SeFF SVERIGES FISKETURISMFÖRETAGARE www.facebook.com/sportfiskemassan

Läs mer

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Alla hälsades välkomna utanför klubbhuset. Pierre delade in samtliga juniorer i respektive träningsgrupp. Jacob och Jacob tog hand om Golfkul Spel och lek Eva och Håkan

Läs mer

Adress till tävlingsplatsen Kristiansand Kajakklubb Gilsveien, 4663 Kristiansand, Norge

Adress till tävlingsplatsen Kristiansand Kajakklubb Gilsveien, 4663 Kristiansand, Norge PM för Nordiska Mästerskapen i Kristiansand 2-3 augusti 2014 I början av augusti är det dags att åka iväg till Kristiansand i Norge för att tävla på Nordiska Mästerskapen. Från Sverige åker tre lag och

Läs mer

Klubbrekord Män, Veteraner

Klubbrekord Män, Veteraner Klubbrekord Män, Veteraner MÄN 35 100 m Henrik Carlsson-65 12.89 010614 Högby Carl-Gustaf Nilsson-52 12.6m 910611 Högby 200 m Carl-Gustaf Nilsson-52 26.06w 880829 Kalmar 400 m Carl-Gustaf Nilsson-52 54.66

Läs mer

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3 D18 1 Paulina Maxe Finspångs Kanotklubb 209 p 2 2 21 22 23 2 2 28 2 2 2 2 2 Anna Zagòrska Bengtsfors BoIS 209 p 2 2 23 2 2 28 28 28 3 My Lindén Nyköpings Kanotklubb 193 p 2 2 19 20 22 2 22 2 2 2 2 Terese

Läs mer

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM

KALLE ANKA CUP LÅNG STAFETT 4X2 KM 1 1 Dalarna 1 22:36.2 0.0 1-1 SJÖDEN Sanna 5:29.2 1 1-2 BARKEGREN Viktor 5:53.1 20 1-3 ERIKSSON Sofia 6:03.6 5 1-4 DANIELSSON Oskar 5:10.1 1 5:29.2 1 11:22.4 5 17:26.0 5 22:36.2 1 2 2 Västerbotten 1 22:41.4

Läs mer

Welcome Hotel skyttestafett 2006-08-19

Welcome Hotel skyttestafett 2006-08-19 1 Moälven Modo 1160 Maria Falck 142 95 237 Linda Gustavsson 138 95 233 Helena Arvidsson 139 92 231 Mikael Olofsson 140 90 230 Petter Eriksson 137 92 229 2 Ale 1152 Mikael Fors 147 89 236 Donald Johansson

Läs mer

Kinnekulle och Sunnanå 2010

Kinnekulle och Sunnanå 2010 Trollingtävlingarna Kinnekulle och Sunnanå 21 Samt en skattning av trollingfisket i Vänern perioden 1997 29 Mikael Johansson & Magnus Andersson Dnr 26-211 Kort resumé av 21 års resultat Data från trollingträffarna

Läs mer

Skjutlag SM Dam, Jun, Lag, 50, 60, 70, LLT 2, 2015 07 11

Skjutlag SM Dam, Jun, Lag, 50, 60, 70, LLT 2, 2015 07 11 Skjutlag SM Dam, Jun, Lag, 50, 60, 70, LLT 2, 2015 07 11 Nr Lag Start Namn Klubb 1 1 Lundin Jim Östhammars Jaktskytteklubb 2 1 Bohlin Viktor Uppsala Jaktskytteklubb 3 1 Skogsberg Jerry För.jaktskyttarna

Läs mer

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3

Poängställning Svenska Juniorcupen (JUC) Deltävl. 1 2 3 D18 1 Anna Zagòrska Bengtsfors BoIS 217 p 2 2 23 2 2 28 28 28 2 2 28 2 Paulina Maxe Finspångs Kanotklubb 212 p 2 2 21 22 23 2 2 28 2 2 2 2 28 2 3 My Lindén Nyköpings Kanotklubb 193 p 2 2 19 20 22 2 22

Läs mer

Götalandscupen i Rallycross Strängnäs Motorstadion 2/9 2007 Arrangör: Strängnäs AMS Officell Resultatlista Klass 1: Super Nationell Tot

Götalandscupen i Rallycross Strängnäs Motorstadion 2/9 2007 Arrangör: Strängnäs AMS Officell Resultatlista Klass 1: Super Nationell Tot Götalandscupen i Rallycross Strängnäs Motorstadion / 00 Officell Resultatlista Klass : Super Nationell Omg Omg Plac SMK Trollhättan., ().,.,., A., Martin Nilsson Stålcenter i Väst AB Volvo S0 B - 0 Tomelilla

Läs mer

Starten vid Gammliaterrängen 2014

Starten vid Gammliaterrängen 2014 Starten vid Gammliaterrängen 2014 I täten vid varvningen efter 4 km segraren Thomas Edström, Jalles TC och totaltvåan Klas Johansson, Vegan Runners. Malin Skoog, IFK Umeå t h, segrade i damklassen. Här

Läs mer

Upplåtelse och regler för fiske inom Munksjön-Rocksjöns fiskevårdsområde (FVO)

Upplåtelse och regler för fiske inom Munksjön-Rocksjöns fiskevårdsområde (FVO) Upplåtelse och regler för fiske inom Munksjön-Rocksjöns fiskevårdsområde (FVO) Beslut om att anta föreliggande dokument har fattats på Munksjön-Rocksjöns FVO årsstämma 2014-05-05. De ändrade reglerna gäller

Läs mer

Resultatlista 2013 Kolum Na n2 Ort Startt S id lum lutt n1

Resultatlista 2013 Kolum Na n2 Ort Startt S id lum lutt n1 Resultatlista 2013 Kolumn2 Namn Ort Starttid Kolumn1 Sluttid 1 K Johnsson, Birgitta Svenljunga 00:44:04 2 K Höglund, Annica Bredaryd 00:44:30 3 K Davidsson, Anna Värnamo 00:44:56 4 K Franzen, Kristina

Läs mer

Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell

Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell Götalandscupen i Rallycross Svampabanan 7/ 00 Arrangör: Officiell Resultatlista alt Klass : Super Nationell Omg 0 Kristoffer Andersson Dalby MK.0,7.0, ().09,66.0, A., Maskinutbildning i Skåne BMW M Robin

Läs mer

Tilläggsregler för SKCC 2015

Tilläggsregler för SKCC 2015 Tilläggsregler för SKCC 2015 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 ORGANISATIONSKOMMITTÉ... 2 1.1 SKCC ORGANISATIONSKOMMITTÉ... 2 1.2 KONTAKTPERSONER KLUBBAR... 2 1.3 SKCC TÄVLINGSORGANISATION... 2 1.4 KALENDER... 3

Läs mer

Welcome Hotell. Skyttestafett. Stockholm 2002-08-17 / arr: Bromma Skf

Welcome Hotell. Skyttestafett. Stockholm 2002-08-17 / arr: Bromma Skf Welcome Hotell Skyttestafett 2002 Stockholm 2002-08-17 / arr: Bromma Skf 1 Ale Skf 723 469 1192 11 Moälven-MoDo 703 450 1153 Mikael Fors 147 97 244 Petter Eriksson 145 96 241 Håkan Sundström 144 96 240

Läs mer

Redovisning av delprojekt: Trolling

Redovisning av delprojekt: Trolling ALLMÄNT Redovisning av delprojekt: Trolling Trollingfiske Trollingfiske handlar om att dra beten efter en båt på olika djup och med varierande hastighet. Trolling handlar om att hitta fisk. Presentera

Läs mer

EFS i Röke Medlemsmatrikel januari 2014. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015. Englarp 4228. Röke 4255.

EFS i Röke Medlemsmatrikel januari 2014. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015 282 93 RÖKE. Röke 4015. Englarp 4228. Röke 4255. Agneta Alfredsson Helsingborgsvägen 44 0451-50245 282 33 TYRINGE 073-441 41 53 agneta.alfredsson@spray.se Lars Alfredsson Helsingborgsvägen 44 0451-50245 282 33 TYRINGE 070-877 86 56 alfredsson.lasse@spray.se

Läs mer

Åtgärder vid vattenkraftverk - Prioritering, design och utvärdering. Olle Calles m.fl.

Åtgärder vid vattenkraftverk - Prioritering, design och utvärdering. Olle Calles m.fl. Åtgärder vid vattenkraftverk - Prioritering, design och utvärdering Olle Calles m.fl. Karlstads universitet Naturresurs rinnande vatten - nrrv.se Johnny Norrgård Anna Hagelin Daniel Nyqvist Larry Greenberg

Läs mer

Pågående arbete i styrelsen

Pågående arbete i styrelsen Datum: 2014-04-08 Plats: Sensus Dagordning distriktsstyrelsen 1. Mötets öppnande Stefan öppnar mötet. 2. Val av justeringsman Hans Sandblad. 3. Fastställande av dagordning Vi lägger till punkten Fråga

Läs mer

Resultatlista. Zabra-rallyt Nybro AC 9 juni '12. A-B-förare Grupp E. Plac Stnr Fkl Förare/Kartläsare Klubb Bil/Anmälare SS1 SS2 SS3 SS4 Trp Totalt

Resultatlista. Zabra-rallyt Nybro AC 9 juni '12. A-B-förare Grupp E. Plac Stnr Fkl Förare/Kartläsare Klubb Bil/Anmälare SS1 SS2 SS3 SS4 Trp Totalt A-B-förare Grupp E 2012-06-09 20.37 1 1 C Carl Ryke Karlskrona AK VW Golf 5.45,4 2.49,1 7.20,6 6.52,7 22.47,8 Evelina Mårtensson Karlskrona AK Festo AB 2 3 B Lars Elfver Gränna MK VW Golf 5.55,1 2.50,1

Läs mer

D-A Transport racet 2014-04-18

D-A Transport racet 2014-04-18 GrE ABC Förare Efter 3 rundor Plats Nr Förare Klubb Kartläsare Bil Anmälare Runda 1 Runda 2 Runda 3 Total Bästa Näst bästa Total 1 8 Johan Gustavson Ludvika MS Sabina Wallberg VW GOLF 2 Anmälare: www.rallyimport.se

Läs mer

RESULTATLISTA Steninge RaceWay 29/10-2011

RESULTATLISTA Steninge RaceWay 29/10-2011 RESULTATLISTA Steninge RaceWay 29/10-2011 Omgång HEAT NR SENIOR 1 2 3 TOTAL 1-C, 1-B, 1 41 Jerry Svensson Hästveda FRC Tyringe Bildemontering AB Saab 0 8 8 16 2 90 Mattias Götesson Rödeby Eks MS Opel 6

Läs mer