Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche"

Transkript

1 1. Bo Johansson 2. Oscar Nordahl 3. Max Lösche

2 1. Mönsterås SK 2. SK Fiskpinnen 3. Kurres Fiskeshop

3 År 2013 har gått bra,men det fanns även en del konflikter och oklarheter kring reglerna inom tävlingen. Regeln om öppna vatten ändrades under tävlingsåret och alla verkar vara nöjda med det beslutet. De andra reglerna verkar vara fungerande och tillfredställande som de är. Läckebyån förblir avstängd även under nästa år, då det verkar finnas för många oklarheter vad gäller fiskerätten och själva tillstånd om fisket. Regeln om bevis av giltigt fiskekort kommer försvinner, men krav på bild på fångad fisk finns kvar. Jag ber alla att följa denna nyttiga regeln och verkligen bifoga en fiskbild till varje(!) anmäld fångst. Vi höjer även antalet ismetespön från 4 till 6! Inte så att det kommer bli is i år, men ändå ;) Jag ber alla lagledare att anmäla sina lag och att betala in lagavgiften för 2014 under Januari månaden. Lagavgiften på 300kr betalas till följande konto: Max Lösche Swedbank Clearingnr: Kontonummer: Skriv lagnamnet som meddelande. Samtidigt kan ni skicka in era laganmälan, där ni mejla en lista med alla lagmedlemmar, inkl. lagledarens kontaktuppgifter till ( en del lag har redan gjort detta, ni kan bortse från denna del). Den nya tävlingssäsongen har ju redan börjat och jag kommer så småningom registrera lagen i databasen, de gamla lagen och dess medlemmar kommer finnas kvar i databasen, de nya ska självregistreras på anmälningssidan! Skulle det vara så att en fångstman inte finns med i databasen än, så går det bra att efteranmäla fisk även efter anmälningstiden har passerat, så länge hans lag är anmält så klart.

4 Precis som förra året, så blev det i år 11 tävlande lag i Specimen Småländskan. En del lag hade hoppat av och en del nya lag tillkom. Unde råret har de flesta lag anmält många fångster och tävlingen kan lugnt leva vidare. De flesta listorna är välfyllda och det finns många storfiskar med i årets tävling. I år har vi haft 3 duktiga sponsorer, som fixar fina prylpriser till tävlingsvinnarna. De 5 första i den individuella tävlingen kommer få fiskeprylar sant var sin pokal. De 3 första lagen kommer också få en segerpokal, samt vinnaren av årets fisk. Jag tackar även i år sponsorerna för att de ställer upp och ge tävlingen det lilla extra!

5 Abborre Årest lista är inte den bästa, men ändå är hälften av alla abborrar över regvikten 1600g. Toppfisken fångades i år av Sverker Sundberg i Ryssbyån. Hans fisk är den ända abborren över 2kg och väger hela 2062g. Majoriteten av fångsterna har tagits i Kalmarsundet. Björkna Björknalistan är som varje år mycket blandat,med en hel del fina exemplar. 9 av fiskarna väger över 600g och i år har vi två regfiskar i toppen. Årets björkna togs av tävlingsledaren själv och vägde 880g. Även de flesta fiskarna av denna art har tagits i Kalmarsundet. Braxen Årets braxenlista är inte lika bra som förra årets, både vår- och höstfisket i Hossmoån var mycket tröga och de riktigt stora saknades. Enbart en fisk över 6 kilo har anmälts, som också blir årets största brax. Patrik Aronsson fick upp denna fina vårbrax. Ändå väger 14 av årets 20 anmälda braxnar över 5 kilo.

6 Fjällkarp Denna lista har enbart 16 anmälda fiskar och bara 4 fiskar väger över 5 kilo. Toppfisken, som togs av Jerry Pettersson i Linnéasjön vägde dock riktigt fina 11,14kg. Linnéasjön står för merparten av fjällkarparna detta år. Färna Det har kommit upp många stora färnor i år och nästan alla har tagits i Emån. I år väger ingen fisk över 3 kilo, men hela 12 stycken väger över 2,5 kilo, vilket är helt klart godkänt! Årets Färna togs av Peter Larsson, på en ismetad mört, vilket är ett roligt och annorlunda sätt att fiska färna. Peters fisk vägde mycket fina 2,92 kilo. Gädda Det inget jättebra gäddår i Småland och ingen av fiskarna väger över 12 kilo. Men listan är full och de sex största gäddorna väger i alla fall över 10 kilo. Toppfisken, som i år fångades av Henrik Svenningsson, väger 11,02 kilo och togs i Flahultasjön på ismete.

7 Gös Göslistan är i år klart godkänd med en full lista och 9 av fångsterna över 5 kilo gränsen. Krön står för många av gösarna, men toppfisken fångades i kända gösvattnet Rålången. Håkan Nordling fångade en fin gös på 7,09 kilo på en flötmetad mört. Id Idfisket har varit svårt i år, vårfisket kom igång mycket segt pga den långa vintern och var över på bara några dagar. Detta resulterade i att det enbart anmäldes 14 idar och bara 4 av dessa väger över 2,5 kilo, vilket är rätt så dåligt. Alla dessa fyra togs av Bobbo Johansson och årets toppfisk väger 2,74 kilo, tagen i Hossmoån. Lake Denna art gynnades av den långa vintern och ismetet efter lake kunde bedrivas utan problem. 13 av lakarna väger i år över 3 kilo och de två största även över 4 kilo. Årest toppfisk togs av Mikael Gustafsson och vägde hela 4,04 kilo. Nästan alla fiskar har tagits i Sommen. Lax Laxlistan är i år bättre än fjolårets med fler anmälda fångster. Listan är inte helt full men med 17 fiskar ändå godkänd. Toppfisken togs i år av Jonas Olsson. Hans lax vägde 8,87 kilo och togs i Vättern, där samtliga laxar i listan har tagits.

8 Mört Årets mörtlista är en av de bästa genom tiderna och hela 14 fiskar kunde vägas till över 700g. / av dessa vägde över 800g och de två största mörtarna 2013 väger hela 910, respektive 911g! Nu snackar vi stormörtar! Västersjön och Lillån står för de flesta av fångsterna och Oscar Nordahl lyckades få årets två toppfiskar i Lillån. Ruda Detta års rudalista är helt ok, men de riktigt stora vikterna saknas. 8 av fångsterna väger över 1,2 kilo och Nissan och Lilla Grytsjön står för de flesta av rudorna. Årets fisk togs av Oscar Nordahl i just Grytsjön och hans fisk vägde 1445g. Röding Vättern och Sommen står för nästan alla av årets rödingar. Listan är nästan full och många av fiskarna väger över 2 kilo. De sju största rödingarna väger över 3 kilo och toppfisken är en mycket stor fisk på hela 5,1 kilo. Denna röding togs i Sommen av Roland Carlsson.

9 Sarv Årets sarvlista är en aning bättre än förra årets och 9 av fiskarna väger öfer 1000g, vilket är mycket bra. Årets fisk togs av Markus Kallio i Svartån och väger mycket fina 1200g. Rocksjön och Kalmarsundet står för de flesta av sarvarna i år. Sik I år var sikfisket i Kalmarsundområdet mycket dåligt. Detta berodde nog också på den sena isen, som låg långt in i mars. Fiskesäsongen efter sik blev då mycket kort och det har inte anmälts fler än 13 sikar. Årets toppfisk är dock en mycket fin fisk på hela 2,24 kilo! Denna togs av Henrik Alp. Henrik står även för årets näststörsta sik på 1,66 kilo. Spegelkarp Denna lista är nästan full i år och det har tagits en del fina karpar. 8 av fiskarna väger över 8 kilo och Stecedammen och Linnéasjön står för majoriteten av fångsterna. Årets spegelkarp, tagen i just Linnéasjön väger 9,28 kilo och togs av Jerry Petersson.

10 Sutare Sutarfisket i Hossmoån har varit riktigt bra i år och detta resulterade i en mycket bra sutarlista. Hela 15 av fiskarna väger över 3 kilo och de tre största sutare väger i år över 4,6 kg! Givet att det är samma fisk, så är detta ändå den största som någonsin har fångats inom Smålands gränser! Bobbo Johansson har därmed årets toppsutare och nytt småländskt rekord med en gigant på otroliga 4,68 kilo! Denna fisk blir även årets fisk 2013! Vimma 2013 blev första året för vimman i tävlingen och det blev en helt ok lista direkt. Listan är full och 11 av vimmorna kunda vägas till över 500g, vilket är lagom för att vara Småland. Hossmoån stod för majoriteten av dessa små stridbara fiskar och toppfisken, som i år väger 600g togs av Kent Fager i just Hossmoån. Vimman får därmed en permanent plats inom tävlingen! Ål Årets ållista är bra och det har anmälts 20 ålar, de flesta har tagits i Landsjön, vilken är en mycket känd ålsjö. 10 av fiskarna väger över 1,4 kilo och toppfisken är en riktigt fin fisk på hela 2,51 kilo, tagen av Oscar Nordahl. Även denna fisk förtjänar att bli årets fisk Öring Sista, men inte minsta arten i tävlingen är öringen. Listan ser i år helt ok ut och många av fiskarna kunde vägas till över 3 kilo. Hossmoån och Vättern står för de flesta av fångsterna och de tre största öringarna väger över 4 kilo, med en toppfisk på 4,9 kilo. Denna togs i Hossmoån av Patrik Aronsson.

11 Då var alltså detta år redan över! Lagtävlingen vinner i år Mönsterås SK med överlägsna 870 poäng! Grabbarna har satsat hårt på denna vinst och plockat poäng inom många olika arter! År 2012 kom laget på en andra plats och i år blev alltså segern av, grattis! Plats 2 inom lagtävlingen går i år till SK Fiskpinnen som har 617,5 poäng. Plats 3 går detta år till Kurres Fiskeshop med 569 poäng. Den individuella tävlingen vinner i år Bobbo Johansson. Bobbo har varit med i denna tävling länge och segern är mer än förtjänad. Han har totalt plockat ihop 348,5 poäng och har satsat på många arter och fått många stora fiskar. Har har lyckats speciellt bra med sutare, gös, id och öring och dessa, i samband med andra arter har gett honom denna seger. Plats 2 individuellt går i år till 2012 års vinnaren Oscar Nordahl, som även i år satsade mycket hårt på fisket. Oscar har under året plockat ihop poäng från arterna som vimma, sutare, björkna och karp och har lyckats bäst med ål- och mörtfisket, där han har fått en toppfisk i varje art. Oscar har totalt fått ihop 284 poäng. Plats 3 individuellt går i år till tävlingsledaren Max Lösche. (Ja, vad ska jag skriva om mig själv...jag kämpar alltid hårt, får oftast ge upp utan bra resultat och har ibland lite flyt :)) Max har satsat på en rad olika arter han med och har lyckats bäst med sutare och björkna. Totalt blev det 233poäng.

12 Lag 1 Mönsterås SK SK Fiskpinnen Kurres Fiskeshop Fishing For Freedom Team Gipro Team Glimsche Team Carassius Tranås SF Team Aldrig Fiskefitta Gäddhäng Deltagare 1 Bo johansson Oscar Nordahl Max Lösche Simon Bergsten Jonas olsson Patrik Aronsson Henrik Alp 136 mikael gustafsson henrik svenningsson Jerry Petersson Kent Fager Hampus Westin Dick Degler Mattias Sädbom 89.5 Dennis Österlund Joakim Holm Tomas Karlsson Anders Fondelius Jens Gliminger håkan nordling Niclas Agnebratt Per Bolmgren Martin Svensson, Team Gipro Martin Svensson, Team Carassius 62 Henrik Karlsson Peter Almqvist Tobias Lindeborg 53.5 Erik Petersson Jonas Andersson Peter Larsson Jimmy Nordling Fredrik Gunnarsson Johan Karlsson sebasthian klase Johan Almqvist fredrik karmegren roland carlsson 38

13 Kim Preducic Sverker Sundberg Christian Johansson Tomas Valkendorff David victorin Frank Hunold Niklas Klaar 26 Mattias Forsman, Gäddhäng Dennis Holmgren markus kallio, Tranås SF Christofer Carlsson sonny nilsson Mika Malm vicktor hallensjö Rickard Hällerståhl Dick Karmskog Tomasz Andersson Johan Åkrans 9 Per Rosell 9 57 Nikolas Alsterlund 8 Patrik söderlind 8 Sebastian Sundberg 8 60 Dejan Milosovic 6 61 Erik Johansson 4 62 Mattias Hjelte 1

14 bborre Flötmete Björkna Hultsby Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 15/ Flötmete Mört Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 17/ Flötmete Björkna Kalmarsund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 15/ Bottenmete Björkna Hultsby Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 16/ bottenmete löja Kalmar sund kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 11/ spinn Wobbler Kalmar sund kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 30/ Flötmete Löja Kalmar sund Kalmar henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 1/ bottenmete löja Kalmar sund kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 11/ Flötmete Björkna Kalmarsund Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 22/ bottenmete löja hossmoån hossmo Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 20/ Bottenmete Björkna Kalmarsund Oskarshamn fredrik karmegren Mönsterås SK 21/ Pimpel vertikalpirk Storsjön Edsbruk Johan Åkrans Mönsterås SK 29/ bottenmete löja hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 7/ Flötmete Löja Kalmar sund Kalmar henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 3/ Flötmete Löja Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 18/ Flötmete Löja Kalmarsund Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 1/ Flötmete Löja Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 18/ Flötmete Björkna Kalmarsund Mönsterås Dennis Holmgren Mönsterås SK 5/ spinn jigg Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 6/ spinnfiske jigg hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 12/4-13 jörkna bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 9/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 7/ Bottenmete Majs Huskvarnaån Huskvarna Fredrik Gunnarsson Team Carassius 7/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 8/ bottenmete bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 2/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 6/ Bottenmete Majs Helige Å Växjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 15/ bottenmete kräftstjärt Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 12/ bottenmete majs Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 9/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 9/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 10/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 6/ flötmete maggot kalmarsund mönsterås Jerry Petersson Fishing For Freedom 22/ Bottenmete Majs Helige å Gemla Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 8/ bottenmete majs Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 12/ Flötmete Maggot Kalmarsund Mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 22/ Bottenmete Majs Mönsterås Mönsterås Bo johansson SK Fiskpinnen 15/10-13 raxen Bottrnmete Majs Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 31/ bolt plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 4/ bottenmete majs Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 30/ bottenmete löja hossmoån hossmo Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 20/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 27/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 27/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Joakim Holm Mönsterås SK 24/ B-mete Maggott Hossmo Kalmar Kim Preducic Team Aldrig Fiskefitta 13/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 30/ bottenmete majs Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 1/ B-mete Majs Hossmo Kalmar Kim Preducic Team Aldrig Fiskefitta 13/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 30/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Joakim Holm Mönsterås SK 1/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 26/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Joakim Holm Mönsterås SK 23/5-13

15 Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Dennis Holmgren Mönsterås SK 14/ bolt boilie/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 24/ Bottenmete Plastmajs Hossmo Kalmar David victorin Tranås SF 7/ Bolt Plastmajs Hossmoån Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 22/ bolt boilie/plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 14/10-13 jällkarp bottenmete boilie linneasjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 17/ Flötmete Räka/Pellets Rocksjön Jönköping Johan Karlsson Team Gipro 10/ bottenmete boilie Ögöl Oskarshamn Henrik Alp Mönsterås SK 7/ Bottenmete Tigernöt Stecedammen Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 14/ bottenmete boilie linneasjön nybro Martin Svensson Team Gipro 25/ Bm Boilie Linneasjön Nybro Hampus Westin Fishing For Freedom 15/ bottenmete boilie Ögöl Oskarshamn Henrik Alp Mönsterås SK 7/ Bottenmete Boilie linnéasjön Nybro Rickard Hällerståhl Fishing For Freedom 10/ Bottenmete Bollie Linneasjön Nybro Martin Svensson Team Gipro 21/ Bm Boili Linneasjön Nybro Hampus Westin Fishing For Freedom 9/ Bottenmete Boili Vickleby Mörbylånga Bo johansson SK Fiskpinnen 11/ Bottenmete Boili Vickleby Mörbylånga Bo johansson SK Fiskpinnen 11/ bottenmete boilie Ögöl Oskarshamn Henrik Alp Mönsterås SK 7/ bm boilie linneasjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 9/ Bottenmete Boili Vickleby Mörbylånga Bo johansson SK Fiskpinnen 11/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 10/10-13 ärna Ismete Mört Emån Vetlanda Peter Larsson Mönsterås SK 6/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Johan Karlsson Team Gipro 4/ Fri lina Bröd Emån Vetlanda Tomas Valkendorff Team Carassius 7/ bottenmete räka emån vetlanda sonny nilsson Team Aldrig Fiskefitta 9/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 4/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Kim Preducic Team Aldrig Fiskefitta 12/ Bottenmete Stensåkra wienerkorv Emån Vetlanda Peter Larsson Mönsterås SK 20/ Bm Räka Emån Jönköping Hampus Westin Fishing For Freedom 9/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 2/ Bottenmete Stensåkra Wienerkorv Emån Vetlanda Peter Larsson Mönsterås SK 6/ Flötmete Räka Emån Påskallavik Simon Bergsten Fishing For Freedom 28/ Frilina Bröd Emån Högsby Oscar Nordahl Mönsterås SK 18/ Frilina Bröd Emån Högsby Oscar Nordahl Mönsterås SK 17/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 6/ bm räka emån jönköping Jerry Petersson Fishing For Freedom 9/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 20/ Flötmete/trotting Hushållsmedwurst Emån Vetlanda Erik Johansson Gäddhäng 5/ Frilina Bröd Helige Å Växjö Mika Malm SK Fiskpinnen 7/ Bm Pop-up boilie Emmekalvsbäcken Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 3/5-13 ädda Ismete Mört Flahultasjön Gislaved henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 12/ Verticalfiske jigg bolmen Värnamo henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 14/ flötmete löja hossmoån hossmo Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 16/ ismete björkna kalmarsund oskarshamn Jerry Petersson Fishing For Freedom 27/ Mete Sarv Kalmar sund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 4/ FM Mört Kalmar sund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 23/12-13 Ny Ismete Mört Landsjön Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 9/ FM Björkna Kalmarsund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 13/12-13 Ny ismete mört s bunn jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 13/ Vertikal Jigg Tenhultasjön Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 28/ Ismete Mört Norra.Vallsjön Gislaved kommun Johan Almqvist Team Gipro 2/ FM Björkna Kalmar sund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 20/12-13 Ny Ismete Mört N.Vallsjön Gislaved kommun Peter Almqvist Team Gipro 5/ Flötmete Mört Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 25/9-13

16 bottenmete pop-up hagasjön lammhult Dejan Milosovic SK Fiskpinnen 5/ Ismete Mört Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 17/ Ismete Mört Draven Gislaved Kommun Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 31/ ismete mört ralången Aneby Mattias Sädbom Team Gipro 3/ Bottenmete Mört Draven Gislaved Johan Almqvist Team Gipro 6/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 2/5-13 ös f-mete mört ralången aneby håkan nordling Kurres Fiskeshop 7/ Vertikalfiske Lunkercity Fin-s Vidösten Värnamo Mattias Forsman Gäddhäng 19/ Trolling Rapala 18 cm Ralången Aneby Henrik Karlsson Tranås SF 21/ spinn wobbler krön vimmerby Hampus Westin Fishing For Freedom 10/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ Prick skytte Sluggo Gisshultasjön Nässjö Jonas olsson Kurres Fiskeshop 28/ Vertikal Jigg Ylen Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 6/ Vertikal Jigg Ylen Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 6/ vertikalfiske jigg munksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 1/ Prickskytte Sluggo Gisshultasjön Nässjö Jonas olsson Kurres Fiskeshop 28/ B-mete mört Algustorpasjön Algustorp Peter Almqvist Team Gipro 21/ ismete mört ryssbysjön nässjö kommun Patrik söderlind Team Gipro 7/ spinn wobbler krön vimmerby Jerry Petersson Fishing For Freedom 10/ Trolling Wobbler Sinnern Högsby Oscar Nordahl Mönsterås SK 16/ Vertikalfiske Lunkercity Fin-s Stora Nätaren Jönköping Mattias Forsman Gäddhäng 1/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 4/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ Vertikalfiske Lunkercity Fin-s Stora Nätaren Jönköping Mattias Forsman Gäddhäng 26/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/5-13 d Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ Flötmete Maggot Oknöbäck Mönsterås sebasthian klase Mönsterås SK 20/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 23/ Flötmete Mask Gårö Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 17/ Flötmete Maggots Lillån Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Flötmete Maggot Ryssby Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 21/ Flötmete Mask Gårö Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 16/ Flötmete Mask Kalmar sund oskarshamn Hampus Westin Fishing For Freedom 25/ flötmete plastmaggot/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 26/ flötmete plastmaggot/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 23/ bm majs hossmoån kalmar Jerry Petersson Fishing For Freedom 11/9-13 ake Pimpel Räka Sommen Ydre mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 19/ ismete Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 18/ Pimpel Löja Sommen Tranås Niklas Klaar Tranås SF 15/ Pimpel Räka Sommen Yrde Jonas olsson Kurres Fiskeshop 17/ ismete räka Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 18/ ismete Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 18/ Ismete Mört Sommen Tranås henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 18/ Pimpel Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 14/ Pimpel Räka Sommen Ydre Dick Karmskog Tranås SF 13/ Pimpel Strömming Sommen Ydre Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/ Pimpel Räka/strömming Sommen Ydre Tomasz Andersson Mönsterås SK 26/ Pimpel Jigg, nors/laxskinn Sommen Tranås Henrik Karlsson Tranås SF 29/ Ismete Mört Sommen Ydre mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 18/ Ismete Mört N.Gussjön Nissafors Peter Almqvist Team Gipro 6/2-13

17 Pimpel Jigg, nors/laxskinn Sommen Tranås Henrik Karlsson Tranås SF 29/ Ismete mört Flaten gnosjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 9/ Pimpel Mört Flaten Hillerstorp Per Bolmgren Team Gipro 27/ Pimpel Jigg, Laxskinn/Nors Sommen Tranås Henrik Karlsson Tranås SF 3/ ismete Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 14/ Pimpel Strömming Sommen Ydre Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/1-13 ax trolling strike pro vättern Ödeshög Jonas olsson Kurres Fiskeshop 24/ Trolling Löja Vättern Ödeshög Jonas Andersson Tranås SF 10/ Trolling Stroke PRO Vättern Karlsborg Jonas olsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Löja Vättern Ödeshög mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Wobbler Vättern Ödeshög mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Fluga Vättern Ödeshög mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Kastdobb Fluga Vättern Jönköping Anders Fondelius Gäddhäng 9/ Trolling Grizzly Vättern Hästholmen Martin Svensson Team Carassius 3/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 8/ Trolling Fluga Vättern Vadstena Martin Svensson Team Carassius 2/ Trolling Strike pro Vättern Ödeshög Tomas Valkendorff Team Carassius 3/ Trolling Löja Vättern Vadstena Jonas Andersson Tranås SF 30/ Trolling Löja Vättern Vadstena Jonas Andersson Tranås SF 30/ Trolling Apex 3" Vättern, Hästholmen Ödeshög Henrik Karlsson Tranås SF 14/ Trolling Apex Vättern Huskvarna Martin Svensson Team Carassius 5/ Trolling Strike pro Vättern Ödeshög Martin Svensson Team Carassius 4/ Trolling Plugg Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 8/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 11/9-13 ört Flötmete Mask Lillån Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/ Flötmete Maggots Lillån Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 20/ botten mete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 26/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås sebasthian klase Mönsterås SK 21/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 25/ Flötmete Majs/mask Kalmarsund Mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 29/ botten mete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 24/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ Flötmete Maggots Lillån Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 23/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ flötmete maggot lillån mönsterås Jerry Petersson Fishing For Freedom 26/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Johan Karlsson Team Gipro 20/ Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ Bottenmete Majs/maggot Västersjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 18/ flötmete maggot lillån mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 26/ bottenmete maggot västersjön jönköping Johan Almqvist Team Gipro 21/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Martin Svensson Team Gipro 18/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Tomas Valkendorff Team Carassius 6/ flötmete maggot lillån mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 26/ flötmete maggot lillån Mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 26/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Martin Svensson Team Gipro 18/7-13 uda Flötmete Räka Lilla Grytsjön Fårbo Oscar Nordahl Mönsterås SK 9/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 31/ Flötmete Räka Lilla Grytsjön Fårbo Oscar Nordahl Mönsterås SK 10/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 5/ flötmete majs banarpasjön jönköping Jonas olsson Kurres Fiskeshop 9/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Simon Bergsten Fishing For Freedom 29/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 1/6-13

18 Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 6/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 6/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 1/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 5/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 6/ Bottenmete Majs Knecktadammen Jönköping henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 24/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 18/ Flötmete Räka Lilla Grytsjön Fårbo Joakim Holm Mönsterås SK 3/ Flötmete Majs Rocksjön Jönköping Dick Degler Team Carassius 2/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Simon Bergsten Fishing For Freedom 8/ f-mete majs mogölen jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 5/ f-mete majs mogölen jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 27/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Simon Bergsten Fishing For Freedom 13/7-13 öding pimpel rgv gits sommen tranås roland carlsson Tranås SF 24/ Trolling Gulp löja Vättern Hästholmen Henrik Karlsson Tranås SF 27/12-13 Ny trolling spinnare sommen n, vi, fj, Tranås roland carlsson Tranås SF 14/ Pimpel Gits Sommen Ydre David victorin Tranås SF 3/ Trolling Löja Vättern Huskvarna Jonas olsson Kurres Fiskeshop 13/ Pimpel Gits Sommen Ydre David victorin Tranås SF 3/ Trolling Apex Vättern Huskvarna Jonas olsson Kurres Fiskeshop 13/ Trolling Löja Huskvarna Jönköping Fredrik Gunnarsson Team Carassius 31/ trolling löja vättern jönköping Jonas olsson Kurres Fiskeshop 1/ trolling löja vättern jönköpig Jonas olsson Kurres Fiskeshop 1/ Vertikal Jigg Vättern Askersund mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 26/ Trolling Löja Vättern Jönköping Martin Svensson Team Carassius 22/ trolling löja vättern motala Nikolas Alsterlund Fishing For Freedom 26/ Trolling Apex 1,5" Vättern Ödeshög Peter Larsson Mönsterås SK 6/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 11/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 11/ Trolling Grizzly Vättern Huskvarna Martin Svensson Team Carassius 16/ Trolling Löja Vättern Gränna Tomas Valkendorff Team Carassius 14/ Trolling Löja Vättern Gränna Tomas Valkendorff Team Carassius 14/9-13 arv bottenmete majs svartån tranås markus kallio Tranås SF 27/ Mete Bröd Knektadammen Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 9/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 8/ Frilina Grekiskt lant bröd Rocksjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 1/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 3/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 9/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 31/ flötmete majs rocksjön jönköping Jonas olsson Kurres Fiskeshop 27/ Bottenmete räka Lillån Mönsterås sebasthian klase Mönsterås SK 4/ bottenmete räka kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 16/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Dennis Holmgren Mönsterås SK 27/ Bottenmete Mask Svartån Tranås Niklas Klaar Tranås SF 16/ Bottenmete Majs Knecktadammen Jönköping henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 24/ bottenmete majs Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 9/ Bottenmete Majs Knecktadammen Jönköping henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 24/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 10/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 3/ bottenmete majs Svartån Tranås Jens Gliminger Team Glimsche 30/ Flötmete Maggot Kalmar sund Mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 22/ bm majs kalmarsund mönsterås Jerry Petersson Fishing For Freedom 13/10-13

19 ik bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 26/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 28/ Bottenmete mask Påskalavik Oskarshamn Frank Hunold SK Fiskpinnen 1/ Frilina Mask Kalmarsund Oskarshamn Oscar Nordahl Mönsterås SK 6/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 1/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 1/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 11/ Bottenmete mask Påskalavik Oskarshamn Frank Hunold SK Fiskpinnen 1/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 25/ Bottenmete mask Svartö Oskarshamn Bo johansson SK Fiskpinnen 28/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 13/ Pimpel Balanspirk Sommen Ydre Per Rosell Tranås SF 18/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 11/4-13 pegelkarp bm boilie linnesjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 31/ Bottenmete Boilie Stecedammen Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 7/ bm boilie linneasjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 8/ bottenmete boilie linneasjön nybro Martin Svensson Team Gipro 25/ Ytmete Bröd Stecedammen Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 5/ Bottenmete Boilie Linnéasjön Nybro Simon Bergsten Fishing For Freedom 21/ Bm Boilie Linneasjön Nybro Hampus Westin Fishing For Freedom 15/ Bottenmete boile Madesjosjon Nybro Mika Malm SK Fiskpinnen 9/ Bottenmete Boilie Stecedammen Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 13/ Bottenmete Bollie Linneasjön Nybro Martin Svensson Team Gipro 20/ Bottenmete Boilie Stecedammen Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 7/ bottenmete boilie stecedammen mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 29/ frilina doggy linneasjön Nybro Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 1/ Bottenmete Boilie/Majs Linneasjön Nybro Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 11/ Bm Boilie Lilla karsgöl Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 30/ bolt boilie/pop-up linneasjön nybro Max Lösche Team Glimsche 26/ Bottenmete Bollie Linneasjön Nybro Martin Svensson Team Gipro 22/10-13 utare Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 25/ bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 24/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Bottenmete Boilie Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 13/ bottenmete majs hossmoån kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 24/ bolt plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 4/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar vicktor hallensjö SK Fiskpinnen 5/ bolt plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 4/ bolt pellet hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 28/ Bottenmete Bolie Kölby Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 11/ bottenmete boilie kölbydammen kalmar Henrik Alp Mönsterås SK 24/ feedermete majs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 17/ Bm Boilie Kölbydammen Kalmar Hampus Westin Fishing For Freedom 27/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Dennis Holmgren Mönsterås SK 13/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 2/ Lyftmetoden Räka Knektadammen Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 10/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 21/ Lyftmetoden Räka Knektadammen Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 11/6-13

20 imma Bottenmete Maggot Hossmoån Kalmar Kent Fager Mönsterås SK 31/ Flötmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 16/ Flötmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Flötmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 16/ Bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 21/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 24/ bottenmete räka hossmoån Kalmar Tomas Karlsson Mönsterås SK 19/ Bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Bottenmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ bm räka emån påskallavik Simon Bergsten Fishing For Freedom 31/ bm räka emån påskallavik Simon Bergsten Fishing For Freedom 31/ bm mask hossmo kalmar Jerry Petersson Fishing For Freedom 23/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ Bottenmete räka Emån påskallavik Sebastian Sundberg Fishing For Freedom 2/ Bottenmete räka Emån påskallavik Sebastian Sundberg Fishing For Freedom 3/6-13 l Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Oscar Nordahl Mönsterås SK 21/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 16/ B-mete Mask Algustorpasjön Algustorp Peter Almqvist Team Gipro 27/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 23/ B-mete Mask Algustorpasjön Algustorp Peter Almqvist Team Gipro 27/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 18/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 3/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 8/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 9/ f-mete mask nissan jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 9/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 8/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 26/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 8/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 25/ bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Jens Gliminger Team Glimsche 8/ botten mete mask nissan jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 10/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Joakim Holm Mönsterås SK 22/ B-mete Mask Algustorpasjön Algustorp Johan Almqvist Team Gipro 23/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Joakim Holm Mönsterås SK 23/6-13 ring Spinn Vobbler Hossmo Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 2/ Trolling Löja Vättern Karlsborg henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 30/12-13 Ny Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 15/ Spinn Vobbler Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 15/ Trolling strike pro Vättern ödeshög Fredrik Gunnarsson Team Carassius 3/ Trolling Strike pro Huskvarna Jönköping Martin Svensson Team Carassius 29/ Trolling Löja Vättern Ödeshög Jonas Andersson Tranås SF 23/ spinnfiske spinnare hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 1/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 15/ Spinn Kinetic salty Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 16/ Spinn Spöket 35g Oskarshamn Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 19/ spinn gladsax kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 24/ Trolling Apex Vättern Gränna mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 17/ Trolling Apex Vättern Gränna mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ trolling apex vättern jönköpoing Jonas olsson Kurres Fiskeshop 23/ spinnfiske spinnare hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 5/3-13

21 Spinn Gladsax Svartö Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 1/ Trolling Löja Vättern Vadstena Jonas Andersson Tranås SF 30/ Trolling Salmo Slider Munksjön Jönköping Mattias Hjelte Gäddhäng 21/4-13

Operation storgädda 2009

Operation storgädda 2009 Operation storgädda 2009 Rund men ändock komplex och med ett djup som är få förunnat: Balvenie Double Wood 12 years får bli min ledsagare denna afton. Så har ännu ett år förflutit och det är än en gång

Läs mer

SPINNPOSTEN. Nr 3-2012. SFK Spinnaren. Havskatt, Anarhichas lupus

SPINNPOSTEN. Nr 3-2012. SFK Spinnaren. Havskatt, Anarhichas lupus SPINNPOSTEN Nr 3-2012 Havskatt, Anarhichas lupus SFK Spinnaren Philip Nilsson och Karl Bundy vid KM i mete i Sallerupsdammen 2 Bo Johnsson med sitt nya klubbrekord på harr, 1660 g Spinnpost nr 3 Augusti

Läs mer

SPINNPOSTEN Nr 4-2012

SPINNPOSTEN Nr 4-2012 SPINNPOSTEN Nr 4-2012 Färna, Leuciscus cephalus SFK Spinnaren Johan Lindström med en imponerande sandskädda på 420 g. 2 Tobias Karlsson drillar en tung regnbåge i Trollemölla. Spinnpost nr 4 November 2012

Läs mer

SPINNPOSTEN. Nr 2-2015. SFK Spinnaren. Grönling, Barbatula barbatula

SPINNPOSTEN. Nr 2-2015. SFK Spinnaren. Grönling, Barbatula barbatula SPINNPOSTEN Nr 2-2015 Grönling, Barbatula barbatula SFK Spinnaren Maciej med ett nytt klubbrekord på röding, 2700 g, från Ljungs kula. En del hade god fiskelycka vid premiären i Sallerupsdammarna. 2 Spinnpost

Läs mer

NR 99 Mars 2011. Ur innehållet. Klubbtidning för SFK BlåKnutens medlemmar

NR 99 Mars 2011. Ur innehållet. Klubbtidning för SFK BlåKnutens medlemmar NR 99 Mars 2011 Klubbtidning för SFK BlåKnutens medlemmar Ur innehållet Styrelser 2010 Notiser! Medlemsavgifter 2011 mm. Storfiskeligan 2009 Höstfiske 2010 Matrutan Så fångade jag storrödingen Verksamhetsberättelser

Läs mer

SPINNPOSTEN Nr 1-2015

SPINNPOSTEN Nr 1-2015 SPINNPOSTEN Nr 1-2015 Marulk, Lophius piscatorius SFK Spinnaren Michael med en sik på 2360 g från Skräbeån. 2 Claes med en torsk på 6,7 kg, fångad vid fiske från Tumlaren i november. Spinnpost nr 1 Januari

Läs mer

Gula Kortet. 58 vatten i Göteborgsregionen

Gula Kortet. 58 vatten i Göteborgsregionen Gula Kortet 58 vatten i Göteborgsregionen Innehåll Gula Guiden, förord...3 Id, mört, färna... 4 Björkna, braxen...5 Gädda, abborre, gös... 8 Fiskeregler Gula Kortet...9 Delsjöområdet... 10 Göteborgs inre

Läs mer

SPINNPOSTEN. Nr 2-2014. SFK Spinnaren. Knaggrocka, Raja clavata

SPINNPOSTEN. Nr 2-2014. SFK Spinnaren. Knaggrocka, Raja clavata SPINNPOSTEN Nr 2-2014 Knaggrocka, Raja clavata SFK Spinnaren Casper och Rasmus Dahl med varsin nyfångad regnbåge 2 Mycket folk vid Sallerupspremiären 8 mars Spinnpost nr 2 April 2014 Ordföranden har ordet

Läs mer

KLUBBMEDDELANDE Nr.1-2007. \\\ /// ( @ @ ) -----oooo-(_)-oooo----- Vad händer???

KLUBBMEDDELANDE Nr.1-2007. \\\ /// ( @ @ ) -----oooo-(_)-oooo----- Vad händer??? KLUBBMEDDELANDE Nr.1-2007 \\\ /// ( @ @ ) -----oooo-(_)-oooo----- Vad händer??? Kallelse till månadsmöten: º º º º º º º º º º º º º º º º º º º º Måndagen den 19 mars kl. 19:00 i klubblokalen. Måndagen

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

Ju-jutsu Kai. www.ju-jutsu.se Svenska Ju-jutsuförbundets medlemstidning Årg.11 Nummer 2 2009. Anders Bergström 7 dan

Ju-jutsu Kai. www.ju-jutsu.se Svenska Ju-jutsuförbundets medlemstidning Årg.11 Nummer 2 2009. Anders Bergström 7 dan Tidningen Ju-jutsu Kai www.ju-jutsu.se Svenska Ju-jutsuförbundets medlemstidning Årg.11 Nummer 2 2009 Anders Bergström 7 dan Nya 4 dan Nya 5 dan Ju-jutsu Kai självförsvar med tradition och kvalitet Ju-jutsu

Läs mer

Handikappidrott i Småland

Handikappidrott i Småland Nr 4/2012 SMÅLANDS HANDIKAPPIDROTTSFÖRBUND Handikappidrott i Småland Fotboll Innebandy Läger Smålands Handikappidrottsförbund Svarar för en bred ungdomsverksamhet inom 19 idrotter för personer med funktionshinder

Läs mer

Handikappidrott i Småland

Handikappidrott i Småland Nr 1/2014 SMÅLANDS HANDIKAPPIDROTTSFÖRBUND Handikappidrott i Småland Malmö Open SportsCamp Göteborg Open Nr 1/2014 Smålands Handikappidrottsförbund Svarar för en bred ungdomsverksamhet inom 19 idrotter

Läs mer

NR 3 Årgång 89 2013. SEGER i Porsche GT3 Cup Challenge 2013 för Frank Århage och Team Århage Racing. Stort Grattis och bra kört hälsar KMK.

NR 3 Årgång 89 2013. SEGER i Porsche GT3 Cup Challenge 2013 för Frank Århage och Team Århage Racing. Stort Grattis och bra kört hälsar KMK. NR 3 Årgång 89 2013 SEGER i Porsche GT3 Cup Challenge 2013 för Frank Århage och Team Århage Racing. Stort Grattis och bra kört hälsar KMK. Ett mycket bra Rallyår för FE- Motorsport. En mycket fin 2:a plats

Läs mer

Om du vill ha ett färdigt inbetalningskort går det bra att hämta på Tranevall.

Om du vill ha ett färdigt inbetalningskort går det bra att hämta på Tranevall. Harplinge IK Vision HIK ska ha en framträdande roll för familjer i Harplinge samhälle med omnejd genom att erbjuda ungdomar en bra aktivitet. Vår herr- och damseniorverksamhet skall vara ett föredöme för

Läs mer

Lördagen den 4/12 Skinkjakten Pepparkaksloppet Plats: Klubbstugan. Till början. Till början. Till början

Lördagen den 4/12 Skinkjakten Pepparkaksloppet Plats: Klubbstugan. Till början. Till början. Till början Page 1 of 8 Ordförandeord Teknikträning vinter Tävlingen den 19 september Tävlingen år 2000 Milleniumlotteriet Tjeckien-info Intern brevlåda Kaffelista Lördagsträningarna 25-manna MKF-stafetten 990928

Läs mer

UTGIVEN SEDAN 1910 #2.2008. Nedsläpp 2008-09

UTGIVEN SEDAN 1910 #2.2008. Nedsläpp 2008-09 UTGIVEN SEDAN 1910 #2.2008 A I K N Y T T Nedsläpp 2008-09 på d a t s k r e v t i r o v AIKs fa hemma- Jämförelseunderlag SBT Stor Service: plan! Prisexempel: V70 Kamremsbyte Stor Service Kampanj! OCH Kamremsbyte

Läs mer

Handikappidrott i Småland

Handikappidrott i Småland Nr 3/2015 SMÅLANDS HANDIKAPPIDROTTSFÖRBUND Handikappidrott i Småland Nr 3/2015 SkiCamp Skol-DM Läger Smålands Handikappidrottsförbund Svarar för en bred ungdomsverksamhet inom 19 idrotter för personer

Läs mer

Klubbsnack. Härmed kallas till Höstmöte för Växjö Golfklubb. hösten 2008 www.vaxjogk.com

Klubbsnack. Härmed kallas till Höstmöte för Växjö Golfklubb. hösten 2008 www.vaxjogk.com hösten 2008 www.vaxjogk.com Klubbsnack Härmed kallas till Höstmöte för Växjö Golfklubb Datum: måndagen den 19 november 2007 kl. 19.00 Plats: Småländska bil, Södra Ringvägen 7, Växjö Vid höstmötet skall

Läs mer

UIF-Atleten Årsberättelse 2007

UIF-Atleten Årsberättelse 2007 Årsberättelse 2007 Upsala IF Friidrott Februari 2008 Ylva Stenström tvåa och Erica Wesström etta på Terräng- SM Flickor 15. Tävlingen gick i Halmstad 28 april 2007. Sektionsårsmöte 19:00 i UIF-villan 12

Läs mer

Fiskeklubben Laxens veckobrev Vecka 2014:37

Fiskeklubben Laxens veckobrev Vecka 2014:37 Fiskeklubben Laxens veckobrev Vecka 2014:37 Bra fiske i Suseån och andra vatten I veckan som gick fick jag åter många rapporter om att det är mycket lax i Suseån många tappade men attan en del har kommit

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse ÅRGÅNG 26 NR1 2011 2010 Junior-VM-brons i tiokamp på Svenskt juniorrekord Marcus Nilsson, Högby IF Anlände till Moncton, CAN med det 18e bästa personbästat och en topptio-plats i

Läs mer

erkända gäddhunters verkar till och med anse att ismete efter stor gädda är för lätt

erkända gäddhunters verkar till och med anse att ismete efter stor gädda är för lätt Vissa erkända gäddhunters verkar till och med anse att ismete efter stor gädda är för lätt 56 FISKEJOURNALEN 3/2008 Sugen på att landa en riktigt stor gädda i vinter? Är antalet av mindre betydelse? Kan

Läs mer

Kallelse till Höstmöte. David klarade kvalet sid 11 Resursgrupper sid 7 Budgetförslag & Årsavgifter sid 4-5 Moa Folke till USA för studier

Kallelse till Höstmöte. David klarade kvalet sid 11 Resursgrupper sid 7 Budgetförslag & Årsavgifter sid 4-5 Moa Folke till USA för studier GOLFAREN November 2014 David klarade kvalet sid 11 Resursgrupper sid 7 Budgetförslag & Årsavgifter sid 4-5 Moa Folke till USA för studier Kallelse till Höstmöte 27 november 19.00 i Klubbhuset Välkommen

Läs mer

IFO~AREN. Nr 3-99. Klubbtidning för IF Ifo. Ifo-aren nu även på Internet! http://www.if-ifo.se/ifo-aren/9903. Ifo BTK A Division V Hösten 1999

IFO~AREN. Nr 3-99. Klubbtidning för IF Ifo. Ifo-aren nu även på Internet! http://www.if-ifo.se/ifo-aren/9903. Ifo BTK A Division V Hösten 1999 IFO~AREN Klubbtidning för IF Ifo Nr 3-99 Ifo-aren nu även på Internet! http://www.if-ifo.se/ifo-aren/9903 Ifo BTK A Division V Hösten 1999 Vi minns fortfarande de sportsliga framgångar som B-laget hade

Läs mer

Kallelse till Höstmöte. Året som gått ordförande summerar, sid 2 Budgetförslag & Årsavgifter sid 4-5. PGA Touren nästa för David Lingmerth!

Kallelse till Höstmöte. Året som gått ordförande summerar, sid 2 Budgetförslag & Årsavgifter sid 4-5. PGA Touren nästa för David Lingmerth! GOLFARENNovember 2012 Året som gått ordförande summerar, sid 2 Budgetförslag & Årsavgifter sid 4-5 PGA Touren nästa för David Lingmerth! Kallelse till Höstmöte 29 november 19.00 i Klubbhuset Välkommen

Läs mer

Nr 1-2/92 Pris 37:50 Momsbetriad DKK 37:50 NOK 37:50 FM 25: Årgång 19

Nr 1-2/92 Pris 37:50 Momsbetriad DKK 37:50 NOK 37:50 FM 25: Årgång 19 Nr 1-2/92 Pris 37:50 Momsbetriad DKK 37:50 NOK 37:50 FM 25: Årgång 19 VINTER-REA! Ambassadeur 7500C, ny modell, helkrom, en värsting för det grövre fisket Ett fåtal ex i Sverige. PriS: 1.595:- Ambassadeur

Läs mer

att tänka på Foto ovan: Pia Persson Holmberg.

att tänka på Foto ovan: Pia Persson Holmberg. fiske i uppsala län Uppsala län erbjuder fantastiska möjligheter till fiske året runt. Vår del av Mälaren är vida känd för sitt fina gös- och gäddfiske. Länets sjöar bjuder på ett varierat fiske efter

Läs mer

KALLELSE SID 8-9 TILL HÖSTÅRSMÖTE... SID 4. EN SUCCè... SID 12

KALLELSE SID 8-9 TILL HÖSTÅRSMÖTE... SID 4. EN SUCCè... SID 12 KALLELSE TILL HÖSTÅRSMÖTE... SID 4 GOLFCAMPEN SID 8-9 PULSEN golfcenter EN SUCCè... SID 12 ORDFÖRANDENS SPALT klubbnytt borås golfklubb Östra Vik, Kråkered 504 95 Borås Tel 033 250 250 Fax 033 250 176

Läs mer

BAU FORVAU SITTA. Haglöll

BAU FORVAU SITTA. Haglöll BAU En bra ryggsäck skall passa sitt ändamål. Haglöfs Com bi är en ryggsäck med flera funktioner. Först och främst är det en bra ryggsäck att bära utrustning i på ett bekvämt sätt. Skonsam för ryggen därfqr

Läs mer