Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche"

Transkript

1 1. Bo Johansson 2. Oscar Nordahl 3. Max Lösche

2 1. Mönsterås SK 2. SK Fiskpinnen 3. Kurres Fiskeshop

3 År 2013 har gått bra,men det fanns även en del konflikter och oklarheter kring reglerna inom tävlingen. Regeln om öppna vatten ändrades under tävlingsåret och alla verkar vara nöjda med det beslutet. De andra reglerna verkar vara fungerande och tillfredställande som de är. Läckebyån förblir avstängd även under nästa år, då det verkar finnas för många oklarheter vad gäller fiskerätten och själva tillstånd om fisket. Regeln om bevis av giltigt fiskekort kommer försvinner, men krav på bild på fångad fisk finns kvar. Jag ber alla att följa denna nyttiga regeln och verkligen bifoga en fiskbild till varje(!) anmäld fångst. Vi höjer även antalet ismetespön från 4 till 6! Inte så att det kommer bli is i år, men ändå ;) Jag ber alla lagledare att anmäla sina lag och att betala in lagavgiften för 2014 under Januari månaden. Lagavgiften på 300kr betalas till följande konto: Max Lösche Swedbank Clearingnr: Kontonummer: Skriv lagnamnet som meddelande. Samtidigt kan ni skicka in era laganmälan, där ni mejla en lista med alla lagmedlemmar, inkl. lagledarens kontaktuppgifter till ( en del lag har redan gjort detta, ni kan bortse från denna del). Den nya tävlingssäsongen har ju redan börjat och jag kommer så småningom registrera lagen i databasen, de gamla lagen och dess medlemmar kommer finnas kvar i databasen, de nya ska självregistreras på anmälningssidan! Skulle det vara så att en fångstman inte finns med i databasen än, så går det bra att efteranmäla fisk även efter anmälningstiden har passerat, så länge hans lag är anmält så klart.

4 Precis som förra året, så blev det i år 11 tävlande lag i Specimen Småländskan. En del lag hade hoppat av och en del nya lag tillkom. Unde råret har de flesta lag anmält många fångster och tävlingen kan lugnt leva vidare. De flesta listorna är välfyllda och det finns många storfiskar med i årets tävling. I år har vi haft 3 duktiga sponsorer, som fixar fina prylpriser till tävlingsvinnarna. De 5 första i den individuella tävlingen kommer få fiskeprylar sant var sin pokal. De 3 första lagen kommer också få en segerpokal, samt vinnaren av årets fisk. Jag tackar även i år sponsorerna för att de ställer upp och ge tävlingen det lilla extra!

5 Abborre Årest lista är inte den bästa, men ändå är hälften av alla abborrar över regvikten 1600g. Toppfisken fångades i år av Sverker Sundberg i Ryssbyån. Hans fisk är den ända abborren över 2kg och väger hela 2062g. Majoriteten av fångsterna har tagits i Kalmarsundet. Björkna Björknalistan är som varje år mycket blandat,med en hel del fina exemplar. 9 av fiskarna väger över 600g och i år har vi två regfiskar i toppen. Årets björkna togs av tävlingsledaren själv och vägde 880g. Även de flesta fiskarna av denna art har tagits i Kalmarsundet. Braxen Årets braxenlista är inte lika bra som förra årets, både vår- och höstfisket i Hossmoån var mycket tröga och de riktigt stora saknades. Enbart en fisk över 6 kilo har anmälts, som också blir årets största brax. Patrik Aronsson fick upp denna fina vårbrax. Ändå väger 14 av årets 20 anmälda braxnar över 5 kilo.

6 Fjällkarp Denna lista har enbart 16 anmälda fiskar och bara 4 fiskar väger över 5 kilo. Toppfisken, som togs av Jerry Pettersson i Linnéasjön vägde dock riktigt fina 11,14kg. Linnéasjön står för merparten av fjällkarparna detta år. Färna Det har kommit upp många stora färnor i år och nästan alla har tagits i Emån. I år väger ingen fisk över 3 kilo, men hela 12 stycken väger över 2,5 kilo, vilket är helt klart godkänt! Årets Färna togs av Peter Larsson, på en ismetad mört, vilket är ett roligt och annorlunda sätt att fiska färna. Peters fisk vägde mycket fina 2,92 kilo. Gädda Det inget jättebra gäddår i Småland och ingen av fiskarna väger över 12 kilo. Men listan är full och de sex största gäddorna väger i alla fall över 10 kilo. Toppfisken, som i år fångades av Henrik Svenningsson, väger 11,02 kilo och togs i Flahultasjön på ismete.

7 Gös Göslistan är i år klart godkänd med en full lista och 9 av fångsterna över 5 kilo gränsen. Krön står för många av gösarna, men toppfisken fångades i kända gösvattnet Rålången. Håkan Nordling fångade en fin gös på 7,09 kilo på en flötmetad mört. Id Idfisket har varit svårt i år, vårfisket kom igång mycket segt pga den långa vintern och var över på bara några dagar. Detta resulterade i att det enbart anmäldes 14 idar och bara 4 av dessa väger över 2,5 kilo, vilket är rätt så dåligt. Alla dessa fyra togs av Bobbo Johansson och årets toppfisk väger 2,74 kilo, tagen i Hossmoån. Lake Denna art gynnades av den långa vintern och ismetet efter lake kunde bedrivas utan problem. 13 av lakarna väger i år över 3 kilo och de två största även över 4 kilo. Årest toppfisk togs av Mikael Gustafsson och vägde hela 4,04 kilo. Nästan alla fiskar har tagits i Sommen. Lax Laxlistan är i år bättre än fjolårets med fler anmälda fångster. Listan är inte helt full men med 17 fiskar ändå godkänd. Toppfisken togs i år av Jonas Olsson. Hans lax vägde 8,87 kilo och togs i Vättern, där samtliga laxar i listan har tagits.

8 Mört Årets mörtlista är en av de bästa genom tiderna och hela 14 fiskar kunde vägas till över 700g. / av dessa vägde över 800g och de två största mörtarna 2013 väger hela 910, respektive 911g! Nu snackar vi stormörtar! Västersjön och Lillån står för de flesta av fångsterna och Oscar Nordahl lyckades få årets två toppfiskar i Lillån. Ruda Detta års rudalista är helt ok, men de riktigt stora vikterna saknas. 8 av fångsterna väger över 1,2 kilo och Nissan och Lilla Grytsjön står för de flesta av rudorna. Årets fisk togs av Oscar Nordahl i just Grytsjön och hans fisk vägde 1445g. Röding Vättern och Sommen står för nästan alla av årets rödingar. Listan är nästan full och många av fiskarna väger över 2 kilo. De sju största rödingarna väger över 3 kilo och toppfisken är en mycket stor fisk på hela 5,1 kilo. Denna röding togs i Sommen av Roland Carlsson.

9 Sarv Årets sarvlista är en aning bättre än förra årets och 9 av fiskarna väger öfer 1000g, vilket är mycket bra. Årets fisk togs av Markus Kallio i Svartån och väger mycket fina 1200g. Rocksjön och Kalmarsundet står för de flesta av sarvarna i år. Sik I år var sikfisket i Kalmarsundområdet mycket dåligt. Detta berodde nog också på den sena isen, som låg långt in i mars. Fiskesäsongen efter sik blev då mycket kort och det har inte anmälts fler än 13 sikar. Årets toppfisk är dock en mycket fin fisk på hela 2,24 kilo! Denna togs av Henrik Alp. Henrik står även för årets näststörsta sik på 1,66 kilo. Spegelkarp Denna lista är nästan full i år och det har tagits en del fina karpar. 8 av fiskarna väger över 8 kilo och Stecedammen och Linnéasjön står för majoriteten av fångsterna. Årets spegelkarp, tagen i just Linnéasjön väger 9,28 kilo och togs av Jerry Petersson.

10 Sutare Sutarfisket i Hossmoån har varit riktigt bra i år och detta resulterade i en mycket bra sutarlista. Hela 15 av fiskarna väger över 3 kilo och de tre största sutare väger i år över 4,6 kg! Givet att det är samma fisk, så är detta ändå den största som någonsin har fångats inom Smålands gränser! Bobbo Johansson har därmed årets toppsutare och nytt småländskt rekord med en gigant på otroliga 4,68 kilo! Denna fisk blir även årets fisk 2013! Vimma 2013 blev första året för vimman i tävlingen och det blev en helt ok lista direkt. Listan är full och 11 av vimmorna kunda vägas till över 500g, vilket är lagom för att vara Småland. Hossmoån stod för majoriteten av dessa små stridbara fiskar och toppfisken, som i år väger 600g togs av Kent Fager i just Hossmoån. Vimman får därmed en permanent plats inom tävlingen! Ål Årets ållista är bra och det har anmälts 20 ålar, de flesta har tagits i Landsjön, vilken är en mycket känd ålsjö. 10 av fiskarna väger över 1,4 kilo och toppfisken är en riktigt fin fisk på hela 2,51 kilo, tagen av Oscar Nordahl. Även denna fisk förtjänar att bli årets fisk Öring Sista, men inte minsta arten i tävlingen är öringen. Listan ser i år helt ok ut och många av fiskarna kunde vägas till över 3 kilo. Hossmoån och Vättern står för de flesta av fångsterna och de tre största öringarna väger över 4 kilo, med en toppfisk på 4,9 kilo. Denna togs i Hossmoån av Patrik Aronsson.

11 Då var alltså detta år redan över! Lagtävlingen vinner i år Mönsterås SK med överlägsna 870 poäng! Grabbarna har satsat hårt på denna vinst och plockat poäng inom många olika arter! År 2012 kom laget på en andra plats och i år blev alltså segern av, grattis! Plats 2 inom lagtävlingen går i år till SK Fiskpinnen som har 617,5 poäng. Plats 3 går detta år till Kurres Fiskeshop med 569 poäng. Den individuella tävlingen vinner i år Bobbo Johansson. Bobbo har varit med i denna tävling länge och segern är mer än förtjänad. Han har totalt plockat ihop 348,5 poäng och har satsat på många arter och fått många stora fiskar. Har har lyckats speciellt bra med sutare, gös, id och öring och dessa, i samband med andra arter har gett honom denna seger. Plats 2 individuellt går i år till 2012 års vinnaren Oscar Nordahl, som även i år satsade mycket hårt på fisket. Oscar har under året plockat ihop poäng från arterna som vimma, sutare, björkna och karp och har lyckats bäst med ål- och mörtfisket, där han har fått en toppfisk i varje art. Oscar har totalt fått ihop 284 poäng. Plats 3 individuellt går i år till tävlingsledaren Max Lösche. (Ja, vad ska jag skriva om mig själv...jag kämpar alltid hårt, får oftast ge upp utan bra resultat och har ibland lite flyt :)) Max har satsat på en rad olika arter han med och har lyckats bäst med sutare och björkna. Totalt blev det 233poäng.

12 Lag 1 Mönsterås SK SK Fiskpinnen Kurres Fiskeshop Fishing For Freedom Team Gipro Team Glimsche Team Carassius Tranås SF Team Aldrig Fiskefitta Gäddhäng Deltagare 1 Bo johansson Oscar Nordahl Max Lösche Simon Bergsten Jonas olsson Patrik Aronsson Henrik Alp 136 mikael gustafsson henrik svenningsson Jerry Petersson Kent Fager Hampus Westin Dick Degler Mattias Sädbom 89.5 Dennis Österlund Joakim Holm Tomas Karlsson Anders Fondelius Jens Gliminger håkan nordling Niclas Agnebratt Per Bolmgren Martin Svensson, Team Gipro Martin Svensson, Team Carassius 62 Henrik Karlsson Peter Almqvist Tobias Lindeborg 53.5 Erik Petersson Jonas Andersson Peter Larsson Jimmy Nordling Fredrik Gunnarsson Johan Karlsson sebasthian klase Johan Almqvist fredrik karmegren roland carlsson 38

13 Kim Preducic Sverker Sundberg Christian Johansson Tomas Valkendorff David victorin Frank Hunold Niklas Klaar 26 Mattias Forsman, Gäddhäng Dennis Holmgren markus kallio, Tranås SF Christofer Carlsson sonny nilsson Mika Malm vicktor hallensjö Rickard Hällerståhl Dick Karmskog Tomasz Andersson Johan Åkrans 9 Per Rosell 9 57 Nikolas Alsterlund 8 Patrik söderlind 8 Sebastian Sundberg 8 60 Dejan Milosovic 6 61 Erik Johansson 4 62 Mattias Hjelte 1

14 bborre Flötmete Björkna Hultsby Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 15/ Flötmete Mört Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 17/ Flötmete Björkna Kalmarsund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 15/ Bottenmete Björkna Hultsby Kalmar Sverker Sundberg SK Fiskpinnen 16/ bottenmete löja Kalmar sund kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 11/ spinn Wobbler Kalmar sund kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 30/ Flötmete Löja Kalmar sund Kalmar henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 1/ bottenmete löja Kalmar sund kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 11/ Flötmete Björkna Kalmarsund Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 22/ bottenmete löja hossmoån hossmo Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 20/ Bottenmete Björkna Kalmarsund Oskarshamn fredrik karmegren Mönsterås SK 21/ Pimpel vertikalpirk Storsjön Edsbruk Johan Åkrans Mönsterås SK 29/ bottenmete löja hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 7/ Flötmete Löja Kalmar sund Kalmar henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 3/ Flötmete Löja Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 18/ Flötmete Löja Kalmarsund Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 1/ Flötmete Löja Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 18/ Flötmete Björkna Kalmarsund Mönsterås Dennis Holmgren Mönsterås SK 5/ spinn jigg Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 6/ spinnfiske jigg hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 12/4-13 jörkna bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 9/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 7/ Bottenmete Majs Huskvarnaån Huskvarna Fredrik Gunnarsson Team Carassius 7/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 8/ bottenmete bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 2/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 6/ Bottenmete Majs Helige Å Växjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 15/ bottenmete kräftstjärt Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 12/ bottenmete majs Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 9/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 9/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 10/ bottenmete majs kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 6/ flötmete maggot kalmarsund mönsterås Jerry Petersson Fishing For Freedom 22/ Bottenmete Majs Helige å Gemla Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 8/ bottenmete majs Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 12/ Flötmete Maggot Kalmarsund Mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 22/ Bottenmete Majs Mönsterås Mönsterås Bo johansson SK Fiskpinnen 15/10-13 raxen Bottrnmete Majs Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 31/ bolt plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 4/ bottenmete majs Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 30/ bottenmete löja hossmoån hossmo Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 20/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 27/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 27/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Joakim Holm Mönsterås SK 24/ B-mete Maggott Hossmo Kalmar Kim Preducic Team Aldrig Fiskefitta 13/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 30/ bottenmete majs Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 1/ B-mete Majs Hossmo Kalmar Kim Preducic Team Aldrig Fiskefitta 13/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 30/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Joakim Holm Mönsterås SK 1/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 26/ Bottenmete Plastmajs Hossmoån Kalmar Joakim Holm Mönsterås SK 23/5-13

15 Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Dennis Holmgren Mönsterås SK 14/ bolt boilie/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 24/ Bottenmete Plastmajs Hossmo Kalmar David victorin Tranås SF 7/ Bolt Plastmajs Hossmoån Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 22/ bolt boilie/plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 14/10-13 jällkarp bottenmete boilie linneasjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 17/ Flötmete Räka/Pellets Rocksjön Jönköping Johan Karlsson Team Gipro 10/ bottenmete boilie Ögöl Oskarshamn Henrik Alp Mönsterås SK 7/ Bottenmete Tigernöt Stecedammen Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 14/ bottenmete boilie linneasjön nybro Martin Svensson Team Gipro 25/ Bm Boilie Linneasjön Nybro Hampus Westin Fishing For Freedom 15/ bottenmete boilie Ögöl Oskarshamn Henrik Alp Mönsterås SK 7/ Bottenmete Boilie linnéasjön Nybro Rickard Hällerståhl Fishing For Freedom 10/ Bottenmete Bollie Linneasjön Nybro Martin Svensson Team Gipro 21/ Bm Boili Linneasjön Nybro Hampus Westin Fishing For Freedom 9/ Bottenmete Boili Vickleby Mörbylånga Bo johansson SK Fiskpinnen 11/ Bottenmete Boili Vickleby Mörbylånga Bo johansson SK Fiskpinnen 11/ bottenmete boilie Ögöl Oskarshamn Henrik Alp Mönsterås SK 7/ bm boilie linneasjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 9/ Bottenmete Boili Vickleby Mörbylånga Bo johansson SK Fiskpinnen 11/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 10/10-13 ärna Ismete Mört Emån Vetlanda Peter Larsson Mönsterås SK 6/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Johan Karlsson Team Gipro 4/ Fri lina Bröd Emån Vetlanda Tomas Valkendorff Team Carassius 7/ bottenmete räka emån vetlanda sonny nilsson Team Aldrig Fiskefitta 9/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 4/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Kim Preducic Team Aldrig Fiskefitta 12/ Bottenmete Stensåkra wienerkorv Emån Vetlanda Peter Larsson Mönsterås SK 20/ Bm Räka Emån Jönköping Hampus Westin Fishing For Freedom 9/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 2/ Bottenmete Stensåkra Wienerkorv Emån Vetlanda Peter Larsson Mönsterås SK 6/ Flötmete Räka Emån Påskallavik Simon Bergsten Fishing For Freedom 28/ Frilina Bröd Emån Högsby Oscar Nordahl Mönsterås SK 18/ Frilina Bröd Emån Högsby Oscar Nordahl Mönsterås SK 17/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 6/ bm räka emån jönköping Jerry Petersson Fishing For Freedom 9/ Frilina Bröd Emån Vetlanda Dick Degler Team Carassius 20/ Flötmete/trotting Hushållsmedwurst Emån Vetlanda Erik Johansson Gäddhäng 5/ Frilina Bröd Helige Å Växjö Mika Malm SK Fiskpinnen 7/ Bm Pop-up boilie Emmekalvsbäcken Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 3/5-13 ädda Ismete Mört Flahultasjön Gislaved henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 12/ Verticalfiske jigg bolmen Värnamo henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 14/ flötmete löja hossmoån hossmo Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 16/ ismete björkna kalmarsund oskarshamn Jerry Petersson Fishing For Freedom 27/ Mete Sarv Kalmar sund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 4/ FM Mört Kalmar sund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 23/12-13 Ny Ismete Mört Landsjön Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 9/ FM Björkna Kalmarsund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 13/12-13 Ny ismete mört s bunn jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 13/ Vertikal Jigg Tenhultasjön Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 28/ Ismete Mört Norra.Vallsjön Gislaved kommun Johan Almqvist Team Gipro 2/ FM Björkna Kalmar sund Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 20/12-13 Ny Ismete Mört N.Vallsjön Gislaved kommun Peter Almqvist Team Gipro 5/ Flötmete Mört Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 25/9-13

16 bottenmete pop-up hagasjön lammhult Dejan Milosovic SK Fiskpinnen 5/ Ismete Mört Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 17/ Ismete Mört Draven Gislaved Kommun Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 31/ ismete mört ralången Aneby Mattias Sädbom Team Gipro 3/ Bottenmete Mört Draven Gislaved Johan Almqvist Team Gipro 6/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 2/5-13 ös f-mete mört ralången aneby håkan nordling Kurres Fiskeshop 7/ Vertikalfiske Lunkercity Fin-s Vidösten Värnamo Mattias Forsman Gäddhäng 19/ Trolling Rapala 18 cm Ralången Aneby Henrik Karlsson Tranås SF 21/ spinn wobbler krön vimmerby Hampus Westin Fishing For Freedom 10/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ Prick skytte Sluggo Gisshultasjön Nässjö Jonas olsson Kurres Fiskeshop 28/ Vertikal Jigg Ylen Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 6/ Vertikal Jigg Ylen Jönköping mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 6/ vertikalfiske jigg munksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 1/ Prickskytte Sluggo Gisshultasjön Nässjö Jonas olsson Kurres Fiskeshop 28/ B-mete mört Algustorpasjön Algustorp Peter Almqvist Team Gipro 21/ ismete mört ryssbysjön nässjö kommun Patrik söderlind Team Gipro 7/ spinn wobbler krön vimmerby Jerry Petersson Fishing For Freedom 10/ Trolling Wobbler Sinnern Högsby Oscar Nordahl Mönsterås SK 16/ Vertikalfiske Lunkercity Fin-s Stora Nätaren Jönköping Mattias Forsman Gäddhäng 1/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 4/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ Vertikalfiske Lunkercity Fin-s Stora Nätaren Jönköping Mattias Forsman Gäddhäng 26/ spinn wobbler krön Vimmerby Bo johansson SK Fiskpinnen 5/5-13 d Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 5/ Flötmete Maggot Oknöbäck Mönsterås sebasthian klase Mönsterås SK 20/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 23/ Flötmete Mask Gårö Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 17/ Flötmete Maggots Lillån Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Flötmete Maggot Ryssby Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 21/ Flötmete Mask Gårö Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 16/ Flötmete Mask Kalmar sund oskarshamn Hampus Westin Fishing For Freedom 25/ flötmete plastmaggot/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 26/ flötmete plastmaggot/plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 23/ bm majs hossmoån kalmar Jerry Petersson Fishing For Freedom 11/9-13 ake Pimpel Räka Sommen Ydre mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 19/ ismete Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 18/ Pimpel Löja Sommen Tranås Niklas Klaar Tranås SF 15/ Pimpel Räka Sommen Yrde Jonas olsson Kurres Fiskeshop 17/ ismete räka Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 18/ ismete Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 18/ Ismete Mört Sommen Tranås henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 18/ Pimpel Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 14/ Pimpel Räka Sommen Ydre Dick Karmskog Tranås SF 13/ Pimpel Strömming Sommen Ydre Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/ Pimpel Räka/strömming Sommen Ydre Tomasz Andersson Mönsterås SK 26/ Pimpel Jigg, nors/laxskinn Sommen Tranås Henrik Karlsson Tranås SF 29/ Ismete Mört Sommen Ydre mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 18/ Ismete Mört N.Gussjön Nissafors Peter Almqvist Team Gipro 6/2-13

17 Pimpel Jigg, nors/laxskinn Sommen Tranås Henrik Karlsson Tranås SF 29/ Ismete mört Flaten gnosjö henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 9/ Pimpel Mört Flaten Hillerstorp Per Bolmgren Team Gipro 27/ Pimpel Jigg, Laxskinn/Nors Sommen Tranås Henrik Karlsson Tranås SF 3/ ismete Mört Sommen Ydre Jens Gliminger Team Glimsche 14/ Pimpel Strömming Sommen Ydre Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/1-13 ax trolling strike pro vättern Ödeshög Jonas olsson Kurres Fiskeshop 24/ Trolling Löja Vättern Ödeshög Jonas Andersson Tranås SF 10/ Trolling Stroke PRO Vättern Karlsborg Jonas olsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Löja Vättern Ödeshög mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Wobbler Vättern Ödeshög mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Trolling Fluga Vättern Ödeshög mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Kastdobb Fluga Vättern Jönköping Anders Fondelius Gäddhäng 9/ Trolling Grizzly Vättern Hästholmen Martin Svensson Team Carassius 3/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 8/ Trolling Fluga Vättern Vadstena Martin Svensson Team Carassius 2/ Trolling Strike pro Vättern Ödeshög Tomas Valkendorff Team Carassius 3/ Trolling Löja Vättern Vadstena Jonas Andersson Tranås SF 30/ Trolling Löja Vättern Vadstena Jonas Andersson Tranås SF 30/ Trolling Apex 3" Vättern, Hästholmen Ödeshög Henrik Karlsson Tranås SF 14/ Trolling Apex Vättern Huskvarna Martin Svensson Team Carassius 5/ Trolling Strike pro Vättern Ödeshög Martin Svensson Team Carassius 4/ Trolling Plugg Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 8/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 11/9-13 ört Flötmete Mask Lillån Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/ Flötmete Maggots Lillån Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 20/ botten mete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 26/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås sebasthian klase Mönsterås SK 21/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 25/ Flötmete Majs/mask Kalmarsund Mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 29/ botten mete majs västersjön jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 24/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ Flötmete Maggots Lillån Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 23/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ botten mete majs västersjön jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 26/ flötmete maggot lillån mönsterås Jerry Petersson Fishing For Freedom 26/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Johan Karlsson Team Gipro 20/ Flötmete Fluga Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 23/ Bottenmete Majs/maggot Västersjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 18/ flötmete maggot lillån mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 26/ bottenmete maggot västersjön jönköping Johan Almqvist Team Gipro 21/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Martin Svensson Team Gipro 18/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Tomas Valkendorff Team Carassius 6/ flötmete maggot lillån mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 26/ flötmete maggot lillån Mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 26/ Bottenmete Majs Västersjön Jönköping Martin Svensson Team Gipro 18/7-13 uda Flötmete Räka Lilla Grytsjön Fårbo Oscar Nordahl Mönsterås SK 9/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 31/ Flötmete Räka Lilla Grytsjön Fårbo Oscar Nordahl Mönsterås SK 10/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 5/ flötmete majs banarpasjön jönköping Jonas olsson Kurres Fiskeshop 9/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Simon Bergsten Fishing For Freedom 29/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 1/6-13

18 Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 6/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 6/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 1/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 5/ Mete Majs Nissan Gislaved kommun Per Bolmgren Team Gipro 6/ Bottenmete Majs Knecktadammen Jönköping henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 24/ Flötmete Majs Smedbälgen Vetlanda Niclas Agnebratt Team Carassius 18/ Flötmete Räka Lilla Grytsjön Fårbo Joakim Holm Mönsterås SK 3/ Flötmete Majs Rocksjön Jönköping Dick Degler Team Carassius 2/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Simon Bergsten Fishing For Freedom 8/ f-mete majs mogölen jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 5/ f-mete majs mogölen jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 27/ Flötmete Majs Lilla Grytsjön Fårbo Simon Bergsten Fishing For Freedom 13/7-13 öding pimpel rgv gits sommen tranås roland carlsson Tranås SF 24/ Trolling Gulp löja Vättern Hästholmen Henrik Karlsson Tranås SF 27/12-13 Ny trolling spinnare sommen n, vi, fj, Tranås roland carlsson Tranås SF 14/ Pimpel Gits Sommen Ydre David victorin Tranås SF 3/ Trolling Löja Vättern Huskvarna Jonas olsson Kurres Fiskeshop 13/ Pimpel Gits Sommen Ydre David victorin Tranås SF 3/ Trolling Apex Vättern Huskvarna Jonas olsson Kurres Fiskeshop 13/ Trolling Löja Huskvarna Jönköping Fredrik Gunnarsson Team Carassius 31/ trolling löja vättern jönköping Jonas olsson Kurres Fiskeshop 1/ trolling löja vättern jönköpig Jonas olsson Kurres Fiskeshop 1/ Vertikal Jigg Vättern Askersund mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 26/ Trolling Löja Vättern Jönköping Martin Svensson Team Carassius 22/ trolling löja vättern motala Nikolas Alsterlund Fishing For Freedom 26/ Trolling Apex 1,5" Vättern Ödeshög Peter Larsson Mönsterås SK 6/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 11/ Trolling Apex Vättern Ödeshög fredrik karmegren Mönsterås SK 11/ Trolling Grizzly Vättern Huskvarna Martin Svensson Team Carassius 16/ Trolling Löja Vättern Gränna Tomas Valkendorff Team Carassius 14/ Trolling Löja Vättern Gränna Tomas Valkendorff Team Carassius 14/9-13 arv bottenmete majs svartån tranås markus kallio Tranås SF 27/ Mete Bröd Knektadammen Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 9/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 8/ Frilina Grekiskt lant bröd Rocksjön Jönköping Johan Almqvist Team Gipro 1/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 3/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 9/ frilina bröd rocksjön jönköping Mattias Sädbom Team Gipro 31/ flötmete majs rocksjön jönköping Jonas olsson Kurres Fiskeshop 27/ Bottenmete räka Lillån Mönsterås sebasthian klase Mönsterås SK 4/ bottenmete räka kalmarsund mönsterås Max Lösche Team Glimsche 16/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 26/ Bottenmete Räka Kalmarsund Mönsterås Dennis Holmgren Mönsterås SK 27/ Bottenmete Mask Svartån Tranås Niklas Klaar Tranås SF 16/ Bottenmete Majs Knecktadammen Jönköping henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 24/ bottenmete majs Kalmarsund mönsterås Simon Bergsten Fishing For Freedom 9/ Bottenmete Majs Knecktadammen Jönköping henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 24/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 10/ Bottenmete Majs Kalmarsund Mönsterås Oscar Nordahl Mönsterås SK 3/ bottenmete majs Svartån Tranås Jens Gliminger Team Glimsche 30/ Flötmete Maggot Kalmar sund Mönsterås Hampus Westin Fishing For Freedom 22/ bm majs kalmarsund mönsterås Jerry Petersson Fishing For Freedom 13/10-13

19 ik bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 26/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 28/ Bottenmete mask Påskalavik Oskarshamn Frank Hunold SK Fiskpinnen 1/ Frilina Mask Kalmarsund Oskarshamn Oscar Nordahl Mönsterås SK 6/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 1/ bottenmete mask kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 1/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 11/ Bottenmete mask Påskalavik Oskarshamn Frank Hunold SK Fiskpinnen 1/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 25/ Bottenmete mask Svartö Oskarshamn Bo johansson SK Fiskpinnen 28/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 13/ Pimpel Balanspirk Sommen Ydre Per Rosell Tranås SF 18/ Bottenmete Mask Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 11/4-13 pegelkarp bm boilie linnesjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 31/ Bottenmete Boilie Stecedammen Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 7/ bm boilie linneasjön nybro Jerry Petersson Fishing For Freedom 8/ bottenmete boilie linneasjön nybro Martin Svensson Team Gipro 25/ Ytmete Bröd Stecedammen Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 5/ Bottenmete Boilie Linnéasjön Nybro Simon Bergsten Fishing For Freedom 21/ Bm Boilie Linneasjön Nybro Hampus Westin Fishing For Freedom 15/ Bottenmete boile Madesjosjon Nybro Mika Malm SK Fiskpinnen 9/ Bottenmete Boilie Stecedammen Mönsterås Joakim Holm Mönsterås SK 13/ Bottenmete Bollie Linneasjön Nybro Martin Svensson Team Gipro 20/ Bottenmete Boilie Stecedammen Mönsterås Tomas Karlsson Mönsterås SK 7/ bottenmete boilie stecedammen mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 29/ frilina doggy linneasjön Nybro Erik Petersson Team Aldrig Fiskefitta 1/ Bottenmete Boilie/Majs Linneasjön Nybro Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 11/ Bm Boilie Lilla karsgöl Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 30/ bolt boilie/pop-up linneasjön nybro Max Lösche Team Glimsche 26/ Bottenmete Bollie Linneasjön Nybro Martin Svensson Team Gipro 22/10-13 utare Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 25/ bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 24/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Bottenmete Boilie Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 13/ bottenmete majs hossmoån kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 24/ bolt plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 4/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar vicktor hallensjö SK Fiskpinnen 5/ bolt plastmajs hossmoån Kalmar Max Lösche Team Glimsche 4/ bolt pellet hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 28/ Bottenmete Bolie Kölby Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 11/ bottenmete boilie kölbydammen kalmar Henrik Alp Mönsterås SK 24/ feedermete majs hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 17/ Bm Boilie Kölbydammen Kalmar Hampus Westin Fishing For Freedom 27/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Dennis Holmgren Mönsterås SK 13/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Tobias Lindeborg Team Aldrig Fiskefitta 2/ Lyftmetoden Räka Knektadammen Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 10/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Christofer Carlsson Kurres Fiskeshop 21/ Lyftmetoden Räka Knektadammen Jönköping Christian Johansson Gäddhäng 11/6-13

20 imma Bottenmete Maggot Hossmoån Kalmar Kent Fager Mönsterås SK 31/ Flötmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 16/ Flötmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Flötmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 16/ Bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 21/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 24/ bottenmete räka hossmoån Kalmar Tomas Karlsson Mönsterås SK 19/ Bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Bottenmete Maggot Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 22/ Bottenmete Räka Hossmoån Kalmar Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ bm räka emån påskallavik Simon Bergsten Fishing For Freedom 31/ bm räka emån påskallavik Simon Bergsten Fishing For Freedom 31/ bm mask hossmo kalmar Jerry Petersson Fishing For Freedom 23/ bottenmete räka hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 27/ Bottenmete räka Emån påskallavik Sebastian Sundberg Fishing For Freedom 2/ Bottenmete räka Emån påskallavik Sebastian Sundberg Fishing For Freedom 3/6-13 l Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Oscar Nordahl Mönsterås SK 21/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 16/ B-mete Mask Algustorpasjön Algustorp Peter Almqvist Team Gipro 27/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 23/ B-mete Mask Algustorpasjön Algustorp Peter Almqvist Team Gipro 27/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 18/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 3/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 8/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 9/ f-mete mask nissan jönköping håkan nordling Kurres Fiskeshop 9/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 8/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 26/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Dick Degler Team Carassius 8/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Oscar Nordahl Mönsterås SK 23/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius Gäddhäng 25/ bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Jens Gliminger Team Glimsche 8/ botten mete mask nissan jönköping Jimmy Nordling Kurres Fiskeshop 10/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Joakim Holm Mönsterås SK 22/ B-mete Mask Algustorpasjön Algustorp Johan Almqvist Team Gipro 23/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Joakim Holm Mönsterås SK 23/6-13 ring Spinn Vobbler Hossmo Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 2/ Trolling Löja Vättern Karlsborg henrik svenningsson Kurres Fiskeshop 30/12-13 Ny Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 15/ Spinn Vobbler Hossmoån Kalmar Patrik Aronsson SK Fiskpinnen 15/ Trolling strike pro Vättern ödeshög Fredrik Gunnarsson Team Carassius 3/ Trolling Strike pro Huskvarna Jönköping Martin Svensson Team Carassius 29/ Trolling Löja Vättern Ödeshög Jonas Andersson Tranås SF 23/ spinnfiske spinnare hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 1/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 15/ Spinn Kinetic salty Kalmarsund Oskarshamn Simon Bergsten Fishing For Freedom 16/ Spinn Spöket 35g Oskarshamn Oskarshamn Dennis Österlund Fishing For Freedom 19/ spinn gladsax kalmarsund mönsterås Henrik Alp Mönsterås SK 24/ Trolling Apex Vättern Gränna mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo johansson SK Fiskpinnen 17/ Trolling Apex Vättern Gränna mikael gustafsson Kurres Fiskeshop 2/ trolling apex vättern jönköpoing Jonas olsson Kurres Fiskeshop 23/ spinnfiske spinnare hossmoån kalmar Max Lösche Team Glimsche 5/3-13

21 Spinn Gladsax Svartö Mönsterås Kent Fager Mönsterås SK 1/ Trolling Löja Vättern Vadstena Jonas Andersson Tranås SF 30/ Trolling Salmo Slider Munksjön Jönköping Mattias Hjelte Gäddhäng 21/4-13

SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT

SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT Topp 3 Individuellt 1. Bo Johannson 2. Johan Almqvist 3. Max Lösche Topp 3 Lag 1. SK Fiskpinnen 2. Team Gipro 3. Latmaskarna Regeländringar På grund av färre antal

Läs mer

Ny rapport. Lag. Deltagare

Ny rapport. Lag. Deltagare Ny rapport 29. Juni 2016 Lag 1 Elektriska Ålarna 279 2 De gamla och havet 257.5 3 Oaklake Specimen 197.5 4 SK Fiskpinnen 2 163 5 SK Fiskpinnen 1 160 6 Team Carassius 150 7 KSL Predators 123.5 8 Team Predator

Läs mer

Individuellt. 1) Peter Almqvist. 2) Bobbo Johansson. 3) Max Lösche

Individuellt. 1) Peter Almqvist. 2) Bobbo Johansson. 3) Max Lösche Slutrapport Individuellt 1) Peter Almqvist 2) Bobbo Johansson 3) Max Lösche Lag 1) Elektriska Ålarna 2) De gamla och havet 3) PFC Aktuellt Ja min goda vänner, nu har vi då kommit till vägens slut. Småländskan

Läs mer

1. Oscar Nordahl. 2. Mikael Gustafsson. 3. Bo Johansson

1. Oscar Nordahl. 2. Mikael Gustafsson. 3. Bo Johansson 1. Oscar Nordahl 2. Mikael Gustafsson 3. Bo Johansson 1. Kurres Fiskeshop 2. 3. Team Gipro Nya och gamla regler Genom året har vi genomfört en del omröstningar om eventuella nya arter, som ni redan vet

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Majrapporten Id 3450 gr fångad av Jim Carlsson i Ryssbyån 200-04-1 Tyvärr har det inte kommit in någon fångstberättelse. Månadens fisk maj Månadens fisk i maj blir inte helt

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2008

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2008 SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 08 Lagtävlingen SK Fiskpinnen 2 FK speci Fenan SG Zander Individuellt Gusten Johansson 2 Kent Svensson Bo Johansson Årets fisk 08 Abborre 200gr är Olsson Hossmoån

Läs mer

Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb. Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen

Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb. Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen SLUTRAPPORTEN 1999 1 Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb 1 Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen Månadens fisk, November: Karp, 8000 gram Luis Rasmussen, Team 200lbs

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Aprilrapporten Abborre 2365 gr fångad av Erik Wennerhag i Kalmarsund Jag, Mats Kalenius och Andreas Ekfeldt åkte ner till Kalmarsund för att göra en sista satsning på abborre

Läs mer

Juni 1999. Månadens fisk, Maj. Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15

Juni 1999. Månadens fisk, Maj. Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15 Juni 1999 Månadens fisk, Maj Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15 Fiskade färna på ett av de gamla beprövade platserna. Senaste åren har inte stället

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Marsrapporten Månadens fisk februari 2003 Lake 5310 gr Johan Wajkert, Ismete mört, Östersjön Västervik Någon fångstberättelse har tyvärr inte inkommit men nämnas kan att

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2010-09-20 Hossmofisket För er som tänkt fiska i Hossmo nu i slutet av september så vill jag meddela att dom inte säljer några dagskort efter den 15/9 som man gjort

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Julirapporten Månadens fisk juni Ål 2520 Joakim Thuresson Emån 2003-06-26 Fångstberättelse Ålfisket hade som vanligt varit trögt och jag hade några blankpass i ryggen.

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011 Lagtävlingen 1 Team Burbot 2 SK Screamers 3 SG Ålmightys Individuellt 1 Mona Widén 2 Kim Preducic 3 Mikael Gustavsson Årets fisk 2011 Abborre 2340 Sebastian

Läs mer

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012 Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012 Individuellt Mona Widén Tina Widén Jörgen Karlsson Lagtävlingen Fenan SFK Firren AFK Borren Superfisken 2012 Ål 2168gr 120,4 % fångad av Mona Widén Mörrumsån

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Majrapporten Gädda 90 gr fångad av Joakim Gustafsson i Landsjön Någon fångstberättelse på månadens fisk har inte inkommit men om ni vill läsa om fisket i Landsjön under våren

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001 Aprilrapporten Månadens fisk Mars Gädda 10750 gr Martin Bengtsson 31/3, Sink & draw Kalmarsund På kvällen den 30/3 ringde det i telefonen. - Tjena! Kalenius här! hörde

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2009-06-10 Nya årekordet från Hossmo, 6540 gr fångad av Mathias Svensson Nytt rapporteringssystem. Från och med nu blir rapporterna lite annorlunda då vi har automatiserat

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Oktoberrapporten Braxen 6260 gr fångad av Per Koch-Schmidt i Hossmoån 2004-09-06 (Fångstberättelse på nästa sida) Månadens fisk oktober Månadens fisk för oktober går till

Läs mer

1 Ronnie Johansson. 1 SK Fiskpinnen. 2 Team 200. 2 Mats Kalenius. 3 Hälls Anglers. 3 Patrik Sköldblom. Braxen 5975 Sebastian Martinsson

1 Ronnie Johansson. 1 SK Fiskpinnen. 2 Team 200. 2 Mats Kalenius. 3 Hälls Anglers. 3 Patrik Sköldblom. Braxen 5975 Sebastian Martinsson 1 SK Fiskpinnen 2 Team 200 3 Hälls Anglers 1 Ronnie Johansson 2 Mats Kalenius 3 Patrik Sköldblom Braxen 5975 Sebastian Martinsson Månadens fisk november Gös 6850 Theodor Samuelsson Bergundasjön 2003-11-04

Läs mer

1. Mona Widén. 2. Vicktor Hallensjö. 3. Bo Johansson

1. Mona Widén. 2. Vicktor Hallensjö. 3. Bo Johansson 1. Mona Widén 2. Vicktor Hallensjö 3. Bo Johansson 1. Kurres 2. Hardcore Sluggers 3. The art of fishing En ny feature komma införas i år, nämligen att lagnamnet ska stå bredvid fångstmannen på nyanmäld

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Marsrapporten Gös 6340 gr fångad av Andreas Ekfeldt i Ryssbysjön 2004-02-26 Jag och Filip Rubin(SG Pesca) hade bestämt oss för att köra ett par pass på Ryssbysjön med

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Junirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Junirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Junirapporten Braxen 0 gr fångad av Bo Johansson i Hossmoån 06-0-2 Åkte ner till Hossmo för att fiska brax några dagar. Målet var att ta nytt personbästa på brax som innan var,400.

Läs mer

Augustirapporten. Månadens fisk juli. Ål Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in

Augustirapporten. Månadens fisk juli. Ål Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in Augustirapporten Månadens fisk juli Ål 2258 2000-07-02 Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in Smedbälgen Månadens fisk augusti Det fanns den här månaden

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Marsrapporten Lax 108 gr fångad av Börje Axelsson å Vättern 06-02-24 Efter att ha jagat efter min storfisk-lax hela hösten med stor iver lossnade det äntligen. å torsdagen fick

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Junirapporten Månadens fisk Maj Braxen 5780 Sven Haglund Hossmoån 2003-05-28 Fångstberättelse Jag kom ner till Hossmoån lite senare än beräknat, för jobbet ville inte

Läs mer

Mona Widén. Henrik Svenningsson. Pär Olsson

Mona Widén. Henrik Svenningsson. Pär Olsson Mona Widén Henrik Svenningsson Pär Olsson The Art of Fishing SG Tusenbröderna Hardcore Sluggers Regeländringarna som genomfördes förra året har gett bra effekt och både listor och fångstvikter ser mycket

Läs mer

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Individuellt Morgan Svensson Ulf Sennvall Dan Dellerfjord Lagtävlingen SFK Bottennappet AFK Borren SFK Flugan Årets fisk 2003. mört 1068 gr 133,5 %, Morgan

Läs mer

FEBRUARIRAPPORTEN 1998

FEBRUARIRAPPORTEN 1998 FEBRUARIRAPPORTEN 1998 Månadens fisk, Mars: Sik, 2475 gram Mats Ohlsson, Soffliggarna Mete med mask, Pataholm, Kalmar den 3/1 kl. 12.05 Inget foto eller berättelse har kommit in Februarifiske i full frihet

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Inbjudan till tävlingsåret 2011 Dags för laganmälan!! Så har det gått ett år igen och det är dags att skicka in en laganmälan för de som vill vara med i tävlingen även år 2011. Detta gäller både nya och

Läs mer

Julirapporten Månadens fisk juni Karp Luis Rasmussen bottenmete boilie Hagasjön

Julirapporten Månadens fisk juni Karp Luis Rasmussen bottenmete boilie Hagasjön Julirapporten Månadens fisk juni Karp 11900 2000-06-11 Luis Rasmussen bottenmete boilie Hagasjön Efter att ha etablerat ett så kallat foodbait (alltså ett bete som innehåller allt en karp behöver och lite

Läs mer

APRILRAPPORTEN 1998. Månadens fisk, Mars: Sik, 3255 gram Mats Kalenius, Team 200 lbs + Bottenmete med mask, Mönsterås skärgård den 7/3

APRILRAPPORTEN 1998. Månadens fisk, Mars: Sik, 3255 gram Mats Kalenius, Team 200 lbs + Bottenmete med mask, Mönsterås skärgård den 7/3 APRILRAPPORTEN 1998 Månadens fisk, Mars: Sik, 3255 gram Mats Kalenius, Team 200 lbs + Bottenmete med mask, Mönsterås skärgård den 7/3 April, april April månad med fiskeförbud och allt har trots allt visat

Läs mer

JULIRAPPORTEN Månadens fisk, Juni: Sutare, 3775 gram Bo Nilsson, Fiskpinnen Top Team Bottenmete med mask/majs, Kölbydammen, Kalmar den 24/6

JULIRAPPORTEN Månadens fisk, Juni: Sutare, 3775 gram Bo Nilsson, Fiskpinnen Top Team Bottenmete med mask/majs, Kölbydammen, Kalmar den 24/6 JULIRAPPORTEN 1998 Månadens fisk, Juni: Sutare, 3775 gram Bo Nilsson, Fiskpinnen Top Team Bottenmete med mask/majs, Kölbydammen, Kalmar den 24/6 Inget foto eller berättelse har kommit in. Till rytmen av

Läs mer

Ny rapport Lag

Ny rapport Lag Ny rapport 12.05.2015 Lag 1 593.5 2 Hardcore Sluggers 534.5 3 The art of fishing 422 4 Umeåspecimen 386.5 5 Tre MMM 319.5 6 SK Fiskgjusen 305 7 Retardoz 255 8 SG Pesca 201.5 9 C4 Specimen 199 10 Swen-Toggez

Läs mer

JANUARIRAPPORTEN 1998

JANUARIRAPPORTEN 1998 JANUARIRAPPORTEN 1998 Nytt år!!! Nya troféer!!! Vi återgår till 12-mannalag! Nya regler för foto! Happy New Year!!! 1998 års tävling inledes härmed. Månadens fisk blir Mats Ohlssons sik på 2475 gram..

Läs mer

Maj Månadens fisk, April. Gädda, gram Sven Wende, Team 200lbs + Flötmete med mört, Alsterån den 7/4

Maj Månadens fisk, April. Gädda, gram Sven Wende, Team 200lbs + Flötmete med mört, Alsterån den 7/4 Maj 1999 Månadens fisk, April Gädda, 15300 gram Sven Wende, Team 200lbs + Flötmete med mört, Alsterån den 7/4 When the potatos are restless, rain is not far away som ett skotskt ordspråk säger Månadens

Läs mer

Fiska i Hallsbergs kommun

Fiska i Hallsbergs kommun Fiska i Hallsbergs kommun www.hallsberg.se 0582-68 53 36 1 2 3 4 6 14 11 10 5 7 12 13 9 8 15 16 1 2 3 4 5 6 7 8 Fiskesjöar Gallabergssjön Bäcksjön Tripphultssjön Tisaren Sottern Molången Sättrasjön Avern

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2010-08-23 Jonatan Thure med en ål på 1800 från Landsjön Det verkar nu vara rätt bra fart på fisket igen när det blivit lite svalare efter ett ganska trögt sommarfiske

Läs mer

Vicktor Hallensjö. Mona Widén. André Sandström

Vicktor Hallensjö. Mona Widén. André Sandström Vicktor Hallensjö Mona Widén André Sandström Kinetic Tre MMM Hardcore Sluggers Nya omröstningar Som många av er har sett så fanns det 2 nya omröstningar som gällde eventuella regeländringar för den kommande

Läs mer

JANUARIRAPPORTEN. Nytt år, nya storfiskar!!! Härmed så inleds ännu ett år i Småländska Specimentävlingen!

JANUARIRAPPORTEN. Nytt år, nya storfiskar!!! Härmed så inleds ännu ett år i Småländska Specimentävlingen! JANUARIRAPPORTEN Nytt år, nya storfiskar!!! Härmed så inleds ännu ett år i Småländska Specimentävlingen! Alla deltagare önskas lycka till i strävan efter att ta upp 20 poängare. Vi hoppas på stor uppslutning

Läs mer

Öppningslista Svanstabanan

Öppningslista Svanstabanan Datum Namn Efternamn Mobiltelefon Kommentar 03-jan Mikael Carlsson 0761-360069 04-jan Mikael Carlsson 0761-360069 10-jan Mikael Carlsson 0761-360069 11-jan Mikael Carlsson 0761-360069 17-jan Mikael Carlsson

Läs mer

BRATTLÖFS CUP 2009. Midvintersprinten Silverrundan Lokabacken TOTALT. Utbildning 2009-02-14 2009-05-21 2009-09-19

BRATTLÖFS CUP 2009. Midvintersprinten Silverrundan Lokabacken TOTALT. Utbildning 2009-02-14 2009-05-21 2009-09-19 BRATTLÖFS CUP 29 29-2-14 29-5-21 29-9-19 Utbildning Jesper Ödberg Jacob Jansson Pontus Sevius David Pettersson Emil Överström Martin Nilsson Andreas Pettersson Johan Wedin Falköpings MK Säffle MC Falköpings

Läs mer

Fisketips. Sommar och vinter i Bodens kommun

Fisketips. Sommar och vinter i Bodens kommun Fisketips Sommar och vinter i Bodens kommun Fiskeetiska normer I dag har det blivit allt vanligare att vi släpper tillbaka de fi skar som vi inte behöver till snar spis. En god regel är därför att aldrig

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2009-07-24 Årets hittills största sutare på 4010gr fångad av Nutt Blomqvist i Kölby Nytt rapporteringssystem. Från och med nu blir rapporterna lite annorlunda då vi

Läs mer

NORRA RÖRUMS FISKELISTA SEDAN 1981 (UTÖKAD 1996)

NORRA RÖRUMS FISKELISTA SEDAN 1981 (UTÖKAD 1996) Abborre Guld Abborre Martin Ehnberg 950g 42.0cm Mete m. abborre Trulstorp maj-09 10 Silver Abborre Martin Ehnberg 900g 43,0cm Nils Master Dagstorpssjön jun-07 9 Brons Abborre Tobias Magnusson 900g 42,0cm

Läs mer

OKTOBERRAPPORTEN 1998

OKTOBERRAPPORTEN 1998 OKTOBERRAPPORTEN 1998 Månadens fisk, September: Id, 2925 gram Dan Dellerfjord, Team 200lbs + Swingtipmete med majs/mask, Hossmoån, Kalmar den 30/9 Jag satt som vanligt och metade braxen i Hossmo kvällen

Läs mer

10:00 upprop för skjutlag 1 [L13 och L15S]. 11:35 upprop för skjutlag 2 [L11, L20 och L25]. 13:10 upprop för skjutlag 3 [L15R, L20 och L17].

10:00 upprop för skjutlag 1 [L13 och L15S]. 11:35 upprop för skjutlag 2 [L11, L20 och L25]. 13:10 upprop för skjutlag 3 [L15R, L20 och L17]. JÖNKÖPINGS LÄNS UNGDOMSSKYTTEFÖRBUND inbjuder till SKYTTIADENS REGIONFINAL lördagen den 7 februari i Sävsjö Skyttecentrum Tider Skjutlagslistor finns på kommande sidor. Programmet för dagen i stort ser

Läs mer

HÖGLANDSSKOTTET NÄSSJÖ Klass: L9

HÖGLANDSSKOTTET NÄSSJÖ Klass: L9 Klass: L9 1 ANDREAS HENRYSSON F VÄRNAMO 395 2 MARTINA BJÖRK-KLAESSON F SÄVSJÖ 393 3 LINNEA BERGEMALM F NÄSSJÖ 372 4 JAKOB WILHELMSSON F BÄCKSEDA 369 5 EMRIK HULTMAN F BÄCKSEDA 366 6 SIMON ERIKSSON F ANDERSTORP

Läs mer

Svenska Specimen Tävling Slutrapport

Svenska Specimen Tävling Slutrapport Svenska Specimen Tävling 2016 Slutrapport Topp 3 Individuellt 1) Pär Olsson 2) Mona Widén 3) Lars Andersson Topp 3 Lag 1) Hardcore Sluggers 2) Swedish Specimen Hunters 3) The Art of Fishing Aktuellt inför

Läs mer

Sportfiskarna Jönköping Sammanställning DM-serie Pimpel

Sportfiskarna Jönköping Sammanställning DM-serie Pimpel Sportfiskarna Jönköping Sammanställning DM-serie Pimpel 2011 15% till SM 7 st Plac Plac Plac Totalt Hsen Namn Medl.nr Klubb N.Vixen Rosjön Noen 1 Stefan Wängstre 1393727 Eksjö FK 2 2 1 3 2 Tommy Johansson

Läs mer

FORSERUMS SPORTFISKEKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

FORSERUMS SPORTFISKEKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FORSERUMS SPORTFISKEKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Verksamhetsberättelse Forserums sportfiskeklubb 2016 Styrelsen och de olika kommittéernas sammansättning Huvudstyrelsen Ordförande Sven-Åke Hagenklint

Läs mer

INLINEHOCKEYLEAGUE MATCHPROTOKOLL. mv Mattias Banérson Amar Zubcevic

INLINEHOCKEYLEAGUE MATCHPROTOKOLL. mv Mattias Banérson Amar Zubcevic INLINEHOCKEYLEAGUE MATCHPROTOKOLL Småland Seriematch 1 36 10 juni 2007 0930 Arena Oskarshamn Lag A Lemmings Lag B Dövesta FÖRLOPP mv Mattias Banérson Amar Zubcevic mv Stefan Håkansson Eric Aldebert Fredrik

Läs mer

Ny inventering av fritidsfisket i Vättern 2010.

Ny inventering av fritidsfisket i Vättern 2010. Datum 2011-02-01 Beteckning Jönköpings län Västra Götalands län Östergötlands län Örebro län Ny inventering av fritidsfisket i Vättern 2010. Fram till 1993 var inrapportering av fångst obligatorisk för

Läs mer

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster Herr Grand Master -75 Höger Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr Grand Master -75 Vänster Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr

Läs mer

SMK Vingåker - Katrineholms MK - Final-Racet

SMK Vingåker - Katrineholms MK - Final-Racet juniorer (Heat 37) Ej start 1 11 Natalie Granfors Eskilstuna MK Opel 7 3 2 2 2 Marcus Agerheim Stockholms Opel 5 7-3 8 Simon Andersson Finspångs MS Volvo 4 2 7 4 4 Erika Pettersson Mk Ran Volvo 4 7 3 5

Läs mer

Klass 7 Motion år

Klass 7 Motion år Klass 7 Motion 16-39 år Plac Startnr Namn Klubb Märke/Anmälare Varvtider Varv Tid Poäng 1 709 Rasmus Sandsborg Vimmerby MS Husaberg 19:21.2 19:43.9 20:51.8 3 59:57.0 100 2 755 Joel Larsson Vimmerby MS

Läs mer

Projektarbete. Utfört av: Fredrik Lindstein Matias Machakaire Lisa Petersson Petra Eriksson Sebastian Tegnér Thomas Falk. Handledare: Björn Nelehag

Projektarbete. Utfört av: Fredrik Lindstein Matias Machakaire Lisa Petersson Petra Eriksson Sebastian Tegnér Thomas Falk. Handledare: Björn Nelehag Projektarbete Utfört av: Fredrik Lindstein Matias Machakaire Lisa Petersson Petra Eriksson Sebastian Tegnér Thomas Falk Handledare: Björn Nelehag 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Bakgrund och syfte sida 3 Beskrivning:

Läs mer

ANDSJÖN, Knäred Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman. BALLASJÖN, Bollebygd Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman

ANDSJÖN, Knäred Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman. BALLASJÖN, Bollebygd Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman ANDSJÖN, Knäred 2005-07-02 11200g Birger Holmqvist BALLASJÖN, Bollebygd 8600g/70cm 8100g/73cm 4100g BOSARPSJÖN, Äsphult 2005-07-13 11000g 8900g 6600g B/M Boile BYSJÖN, Lund 2005-05-22 2005-09-05 2005-08-19

Läs mer

Välkommen till en aktivt år 2014 med många spännande aktiviteter i vårt lokalområde Välkommen att träffa andra collieägare

Välkommen till en aktivt år 2014 med många spännande aktiviteter i vårt lokalområde Välkommen att träffa andra collieägare Välkommen till en aktivt år 2014 med många spännande aktiviteter i vårt lokalområde Välkommen att träffa andra collieägare Du som tänker börja, eller har börjat och, träna bruks/ agility/rallylydnad/vallning,

Läs mer

Ny rapport. 29. November Lag

Ny rapport. 29. November Lag Ny rapport 29. November 2017 Lag 1 SG Tusenbröderna 956.5 2 Swedish Specimen Hunters 867 3 C4 Specimen 787.5 4 FK Rutilus 778.5 5 Tre MMM 608.5 6 Retardoz 511 7 Hardcore Sluggers 446.5 8 Swen-Toggez 441.5

Läs mer

Munksjön-Rocksjön. Varierat fi ske i vildmark och stadsmiljö

Munksjön-Rocksjön. Varierat fi ske i vildmark och stadsmiljö Munksjön-Rocksjön Varierat fi ske i vildmark och stadsmiljö Rocksjön och Munksjön är två centralt belägna sjöar med goda fiskemöjligheter. Sjöarna tillhör de artrikaste i Jönköpings län och är kända för

Läs mer

Datum Art Kön Vikt Längd Kondition Metod Bete Upptagen/Återutsatt Namn

Datum Art Kön Vikt Längd Kondition Metod Bete Upptagen/Återutsatt Namn Datum Art Kön Vikt Längd Kondition Metod Bete Upptagen/Återutsatt Namn 20150101 Havsöring 40 Blank Fluga Återutsatt robert johansson 20150101 Havsöring Hona 70 Utlekt Fluga Egen Återutsatt Henrik Andersson

Läs mer

ÄLDRE OLDBOYS GYTTORPCUP GRÖN

ÄLDRE OLDBOYS GYTTORPCUP GRÖN ÄLDRE OLDBOYS GYTTORPCUP GRÖN 1 Klaes-Göran Dahlqvist Linköping 178 (2/15) 2 Boo Dahlberg Eksjö 177 (21/10) 3 Karl Ivar Holmstrand Herrljunga 174 4 Erik Karlsson Mjölby 171 5 Folke Oskarsson Åsbro 166

Läs mer

SKYTTIADEN REGIONFINAL SYDÖST

SKYTTIADEN REGIONFINAL SYDÖST SKYTTIADEN REGIONFINAL SYDÖST Sävsjö Skyttecenter 5/2 2005 Kalmar läns Södra Ungdomsskytteförbund Skyttiadens Regionfinal Sydöst 5/2 2005 Resultat L11 1 Gustav Klasson Mönsterås (HS) 50 50 50 50 50 50

Läs mer

Information och statistik för Örekilsälvens Laxfiske 2002

Information och statistik för Örekilsälvens Laxfiske 2002 Information och statistik för Örekilsälvens Laxfiske 2002 Slutlig fångststatistik för lax och öring i Örekilsälven 2002 Totalt inrapporterad fångst under tiden 1 maj - 30 september: Lax: 158 stycken Totalvikt

Läs mer

Svenskars rekord i NHL

Svenskars rekord i NHL Svenskars rekord i NHL Uppdaterad: 2015-06-16 SLUTSPELET Flest matcher av en svensk i NHL-slutspelet Nicklas Lidström 263 Tomas Holmström 159 Bob Nystrom 157 Peter Forsberg 151 Tomas Sandström 139 Ulf

Läs mer

Kalmar Skellefteå 62 69

Kalmar Skellefteå 62 69 SMTD 2005 Open Plats Spelare Klubb Totalpoäng Antal tävlande: Helsingborg Kalmar Skellefteå 62 69 Stockholm 64 75 1 Markus Källström Brunna, Stockholm 392,50 2 99,00 2 99,00 1 100,00 6,5 94,50 2 Jesper

Läs mer

ALLSVENSKAN 50m. Division 1 A. Division Elitserien

ALLSVENSKAN 50m. Division 1 A. Division Elitserien ALLSVENSKAN 50m Tavelkontroll omgång 2 (Redovisas tillsammans med omgång 4) Div Veteran Elit I19/A9 1103 1108 Götlunda 1 Götlunda 3 1077 1075 Bromma-Solna 1 Götlunda 2 1098 1095 Div Liggande 1 C Uddevalla

Läs mer

PROVFISKE AV FISK I ÄLTASJÖN I NACKA OCH STOCKHOLMS KOMMUNER UNDER FEMTONÅRSPERIODEN , SAMMANFATTNING

PROVFISKE AV FISK I ÄLTASJÖN I NACKA OCH STOCKHOLMS KOMMUNER UNDER FEMTONÅRSPERIODEN , SAMMANFATTNING ÄLTENS FISKEKLUBB Sten Fogelström, 08-773 06 72 KORT RAPPORT PROVFISKE FISK, 1996-2010 2011-03-22 PROVFISKE AV FISK I ÄLTASJÖN I NACKA OCH STOCKHOLMS KOMMUNER UNDER FEMTONÅRSPERIODEN 1996 2010, SAMMANFATTNING

Läs mer

Enstånk Mod -85. Heat 1 Heat 2 Heat 3. 35 Fredrik Kronberg 54 Peter karlsson 2 Tomas Sjöström. 60 Johnny Olofsson 70 Mikael Karlsson

Enstånk Mod -85. Heat 1 Heat 2 Heat 3. 35 Fredrik Kronberg 54 Peter karlsson 2 Tomas Sjöström. 60 Johnny Olofsson 70 Mikael Karlsson Enstånk Mod -85 Heat 1 Heat 2 Heat 3 9 Marino Carlsson 60 Johnny Olofsson 35 Fredrik Kronberg 54 Peter karlsson 57 Pia Karlsson Fabjan 68 Anders Norell 2 Tomas Sjöström 63 Patrik Strandh 53 Kent Nordin

Läs mer

KORT RAPPORT PROVFISKE FISK,

KORT RAPPORT PROVFISKE FISK, ÄLTENS FISKEKLUBB Sten Fogelström, 08-773 06 72 KORT RAPPORT PROVFISKE FISK, 1996-2011 2011-10-23 PROVFISKE AV FISK I ÄLTASJÖN I NACKA OCH STOCKHOLMS KOMMUNER UNDER SEXTONÅRSPERIODEN 1996 2011, SAMMANFATTNING

Läs mer

Serietabell - SWE Cup LVG H30 Linje

Serietabell - SWE Cup LVG H30 Linje Serietabell - SWE Cup LVG H30 Linje Serietabell Plac Namn Förening Tävl 1 Tävl 2 Tävl 3 Tävl 4 Tävl 5 Tävl 6 Tävl 7 Poäng (5 bästa) 1 Daniel Sarsgard CK La Chemise.se/Cykelklubb La Chemise.se 1 5 2 2 11

Läs mer

Österlenspelen. 11-12 december 2010 RESULTAT

Österlenspelen. 11-12 december 2010 RESULTAT Österlenspelen 11-12 december 2010 RESULTAT HERRSINGEL A 9 deltagare Korsavadshallen POOL A Linus Conrad, Carlskrona - Dennis Schön, Aura 20 10.15 21-17, 21-15 Dennis Schön, Aura - Karl Fredlund, Christianstad

Läs mer

Förvärvsarbetande 16+ år (dagbefolkning) efter (5-siffrig SNI2007) region och tid

Förvärvsarbetande 16+ år (dagbefolkning) efter (5-siffrig SNI2007) region och tid Förvärvsarbetande 16+ år (dagbefolkning) efter 2007 2008 2009 2010 2011 2012 20005 FA5 Värnamo 2221 2218 2044 2049 2116 2091 20006 FA6 Jönköping 4090 3978 3720 3704 3695 3618 20007 FA7 Vetlanda 2463 2223

Läs mer

Klass: Flickor 14. Klass: Flickor 15. Klass: Flickor 16 Rond: 1

Klass: Flickor 14. Klass: Flickor 15. Klass: Flickor 16 Rond: 1 Bankboken Cup Regionsfinal NÄSSJÖ GK Klass: Flickor 13 Datum: 2004-07-13 1 Emma Gillström NÄSSJÖ GK 93 2 Caroline Olsson LAGANS GK 96 3 Cecilia Sätermo TRANÅS GK 99 4 Cajsa Aranäs KALMAR GK 101 5 Lisa

Läs mer

RESULTATLISTA Oskarshamns 2 Dagars Etapp 2 elajo GP Arrangör: Oskarshamns CK.

RESULTATLISTA Oskarshamns 2 Dagars Etapp 2 elajo GP Arrangör: Oskarshamns CK. Klass Herrar Elit.GP Distans: 25 varv x 1,6 km = 40 km., Snitthast: 41,7 km/tim. 1 29 OLSSON Michael Motala AIF CK 57:31 2 1 LINDÉN Andreas Borås CA 3 14 WIRENSTEDT Paul CK C4/Team Refero 4 31 DAHLBERG

Läs mer

SMK Vingåker - Katrineholms MK - Kvällsracet Trollcupen

SMK Vingåker - Katrineholms MK - Kvällsracet Trollcupen dam/veteran A-final (Heat 45) Ej start 1 14 Tommy Askerlund SMK Vingåker Volvo 7 7 5 2 9 Isabell Söderlund SMK Vingåker Saab 7 5 5 3 12 Lasse Eriksson Hallsbergs MK Volvo 5 7 5 4 11 Fanny Bleckur Team

Läs mer

Officiell resultatlista. Vimmerby MS Team www.racepage.com. MK Ramunder AS1 Rallyteam. MK Ramunder AS1 Rallyteam

Officiell resultatlista. Vimmerby MS Team www.racepage.com. MK Ramunder AS1 Rallyteam. MK Ramunder AS1 Rallyteam Arr: Pl St.nr Senior Bakhj.driv Klubb Total kl. 41 Förare Anmälare Bil SS 1 SS2 SS 3 tid 1 18 Niclas Svensson BMW 1:43,43 1:42,00 1:40,87 03:22,87 2 23 Thomas Karlsson Vimmerby MS Team www.racepage.com

Läs mer

Klappjakten. Officiell Resultatlista. Ydre MK

Klappjakten. Officiell Resultatlista. Ydre MK Officiell Resultatlista Klappjakten Ydre MK 00-0- Kl. Tot Snr Förare / Kartläsare SS/SP SS/SP SS/SP 9 Klass: Debut Antal Startande: 0 Joakim Friberg/Per Friberg Fullf. V:a Östergötlands Mk/Msk Kvarnvingarna

Läs mer

NORRLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN ABBORRE

NORRLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN ABBORRE NORRLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2006 ABBORRE 15 Urban Rehnman Bream Team 1840 gr 52 cm Mete/Mört Torringen/Sundsvall 060910 14 Börje Mattsson Bream Team 1490 gr 49 cm Bottenmete/Mört Omnesjön/Kramfors 060916

Läs mer

NÄSSJÖRUNDAN 2013. Föråkare. St.nr Fk Förare/Karläsare Klubb Bil Anmälare. Ungdom. St.nr Fk Förare/Karläsare Klubb Bil Anmälare

NÄSSJÖRUNDAN 2013. Föråkare. St.nr Fk Förare/Karläsare Klubb Bil Anmälare. Ungdom. St.nr Fk Förare/Karläsare Klubb Bil Anmälare NÄSSJÖRUNDAN 2013 Föråkare 00 B Robert Scholander SMK Eksjö Citroën C2 R2 MAX Patrik Knutsson 0 A Tore Sandberg Vimmerby MS Volvo 244 Sofia Johansson Vimmerby MS Ungdom 1 U Henrik Johansson MK Kinda Volvo

Läs mer

Kategori: Kat.3 Kat. 3

Kategori: Kat.3 Kat. 3 1 Ola Brodén PC 1032 7 786 140 116 50 92 193 77 68 50 1 Andreas Beer PC 1025 7 786 140 116 50 92 193 77 68 50 3 Roger Fridolf Helsingborg RK 1004 8 728 91 91 65 60 32 50 40 249 50 4 Bobby Seger Padel Crew

Läs mer

Sammanställning Trollhättans laxfiske 2011

Sammanställning Trollhättans laxfiske 2011 Sammanställning Trollhättans laxfiske 211 1:DATA NAMN: FISKSLAG: VIKT(KG): LÄNGD(CM): KÖN: BETE: PLATS: DATUM: FETTFENA: veckonr: Årskull: Albin Axelsson lax 4,4 8 hona fluga Olidan 211--29 Nej 27 2 Göran

Läs mer

Klappjakten Höganlid Ydre MK 2014/07/28 Officiell Resultatlista

Klappjakten Höganlid Ydre MK 2014/07/28 Officiell Resultatlista 2014/07/28 Ungdomsrally 1 2 U 2 1 U 3 3 U Tobias Pettersson Åke Kjellgren Andreas Elfver Lars Elfver Göran Boström Stefan Johansson Team KåCe Bilservice 940 4:33,2 7:04,4 4:27,5 2:47,5 18:52,6 940 4:44,1

Läs mer

Vimmerbyträffens VPSK 75 Års Jubileums Tävling

Vimmerbyträffens VPSK 75 Års Jubileums Tävling träffens Resultat Jubileumsstationen NR 9 Belönas med 1000 Kronor till 1 Peter Andersson SAAB PK 67 Poäng Resultat i A-vapen Klass 1 1 Christoffer Sjösten Växjö PK 6 9 7 7 8 11 2 7 57p 16 2 Lennart Andersson

Läs mer

RESULTATLISTA 2009-07-25 15:39:52. Kenneths Oljecenter HB, Askersund. Orrefors Bilverkstad. Team Götabro Racing. Kjellbergs AB C-Final

RESULTATLISTA 2009-07-25 15:39:52. Kenneths Oljecenter HB, Askersund. Orrefors Bilverkstad. Team Götabro Racing. Kjellbergs AB C-Final RESULTATLISTA Plac Nr. Förare / Anmälare Klubb Bil Herr Sven-Erik Dejman 009-0- :9: Junior Dam Claes Åhman Kenneths Oljecenter HB, Askersund 0 Tommy Östlund Tobias Holmberg Markus Sjögren 0 Andreas Dalegård

Läs mer

Mars 1999. Månadens fisk, Januari. Öring, 7850 gram Sven Wende, Team 200lbs + Flötmete med majs, Emån, Mönsterås den 24/1

Mars 1999. Månadens fisk, Januari. Öring, 7850 gram Sven Wende, Team 200lbs + Flötmete med majs, Emån, Mönsterås den 24/1 Mars 1999 Månadens fisk, Januari Öring, 7850 gram Sven Wende, Team 200lbs + Flötmete med majs, Emån, Mönsterås den 24/1 Inget foto har kommit in på Månadens fisk för februari Här kommer våren! och där

Läs mer

Distans: 9 km. Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 Antal brutit:

Distans: 9 km. Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 Antal brutit: Jönköpings varvlopp 2013 Resultat P10-12 Distans: 9 km Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 1 195 2050634 Estehag Gabriel Nässjö CK 22:03 2 193 2062362 Pettersson Jesper Halmstads CK 3 194

Läs mer

Emilsnurren // Gnagardalen Vimmerby Vimmerby MS // 2015/04/06 Officiell Resultatlista

Emilsnurren // Gnagardalen Vimmerby Vimmerby MS // 2015/04/06 Officiell Resultatlista Ungdom 1 1 U Albin Nordh Fredric Nordh Astra G 1:59,4 1:55,6 1:54,6 5:49,6 Gr.E. A-B-C förare 1 4 B Mattias Lindqvist Linus Lindqvist Astra 1:58,4 1:55,6 1:54,9 5:48,9 2 2 A Mats Adolfsson Roger Andersson

Läs mer

Brand-SM Terränglöpning i samband med Tjur Ruset 2012 Damer Resultat

Brand-SM Terränglöpning i samband med Tjur Ruset 2012 Damer Resultat Damer Resultat 1 Caroline EK Eskilstuna räddningstjänst 01:02:41 2 Vicki Jonsson Räddningstjänsten Ljungby 01:05:57 3 Marika Wagner Södertörns Brandförsvarsförbund 01:07:15 4 Emma Kilenstam Härnösands

Läs mer

SVENSKA STYRKELYFTFÖRBUNDET Arrangör: RAMDALA IF TÄVLINGSPROTOKOLL

SVENSKA STYRKELYFTFÖRBUNDET Arrangör: RAMDALA IF TÄVLINGSPROTOKOLL SVENSKA STYRKELYFTFÖRBUNDET Arrangör: RAMDALA IF TÄVLINGSPROTOKOLL Adress: Postadress: fört den 2003-04-12 Viktklass: kg Blad: 1 Antal blad: 2 TÄVLING: Serien omg 2 Tävl. sekr. Licens Vikt Klass NAMN KLUBB

Läs mer

Mars Racet Västerås 2016-03-12. Rasbo MK Westlunds Entrepenad AB 3 4 1 14. Hofors MK Team Blomm Motorsport 3 S 2 9.

Mars Racet Västerås 2016-03-12. Rasbo MK Westlunds Entrepenad AB 3 4 1 14. Hofors MK Team Blomm Motorsport 3 S 2 9. 45 58 Therese Johansson Rasbo MK Westlunds Entrepenad AB 3 4 1 14 46 11 Mathias Sparring 40 Andreas Runström 23 Robin Johansson 22 Simon Arvidsson 49 Hampus Ansell 68 Tomas Forslöv 41 Peter Blomqvist 44

Läs mer

Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan 28/6 2003 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell

Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan 28/6 2003 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell Götalandscupen i Rallycross Förlandabanan / 00 Arrangör: /Kungsbacka MA Officiell Resultatlista alt Klass : Super Nationell Omg Omg Omg Platssiffra Bästa tid Per Erik Israels Finnskoga MK.,., ().,0., 0

Läs mer

PK-Ena Trettondagssmällen Stort grattis till dagens skyttar!

PK-Ena Trettondagssmällen Stort grattis till dagens skyttar! PK-Ena Trettondagssmällen 2017 Stort grattis till dagens skyttar! 1:a Jimmy Forsberg på 569 poäng. 2:a Gunnar Karlsson på 566 poäng. 3:a Lars Abrahamsson på 563 poäng. Ett reportage om tävlingen finns

Läs mer

Havsöring Hona 50 Utlekt Fluga Yuk Bug Återutsatt Johan Hagberg Havsöring 50 Utlekt Fluga Yuk Bug Återutsatt Johan Hagberg

Havsöring Hona 50 Utlekt Fluga Yuk Bug Återutsatt Johan Hagberg Havsöring 50 Utlekt Fluga Yuk Bug Återutsatt Johan Hagberg Datum Art Kön Vikt Längd Kondition Metod Bete Upptagen/Återutsatt Namn 20140101 Regnbåge Hona 4 70 Fluga Upptagen Fredrik Lundblad 20140101 Regnbåge 3 60 Fluga Upptagen Fredrik Lundblad 20140101 Regnbåge

Läs mer

Kultur och fritid Box 59, 360 70 Åseda 0474 470 31, 470 33 FISKEOMRÅDESKATALOG 2012

Kultur och fritid Box 59, 360 70 Åseda 0474 470 31, 470 33 FISKEOMRÅDESKATALOG 2012 Kultur och fritid Box 59, 360 70 Åseda 0474 470 31, 470 33 FISKEOMRÅDESKATALOG 2012 FISKE 2011 2012 Nr Fiskevårdsområde Sjösystem Korttyper Fiskeslag Båtuthyrn. Fiskekortförsäljare 1 Alsterns Alstern,

Läs mer

"DÖDERHULTSTRÄFFEN"

DÖDERHULTSTRÄFFEN Sida 1 av 5 "DÖDERHULTSTRÄFFEN" 2011-09-11 ARRANGÖRER DÖDERHULTS PK o HÖGSBY PK Klass C1 1 Senad Kuljuh Emmmaboda PK 5 6 6 6 4 4 5 4 40 28 13 68 B 250 2 Mattias Nilsson Nybro PK 5 4 4 6 5 6 4 6 40 27 11

Läs mer

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG!

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG! NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG! DE FÖRENINGAR SOM HITTILLS ANMÄLT SIG HITTAR NI PÅ NÄSTA SIDA HAR NI ÄNNU INTE ANMÄLT ER? Senast

Läs mer

Östgöta JaktSkytteklubb Kvarn "Skeet/Trap Öppen" den 24/5 2015

Östgöta JaktSkytteklubb Kvarn Skeet/Trap Öppen den 24/5 2015 Östgöta JaktSkytteklubb Kvarn "Skeet/Trap Öppen" den 24/5 2015 Anslagen: 01:04 Plac. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 147 Anders Johansson Gyttorp

Läs mer

Götalandscupen i Rallycross 24/4 2004 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell

Götalandscupen i Rallycross 24/4 2004 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista Totalt Klass 1: Super Nationell Götalandscupen i Rallycross / 0 Arrangör: Fjärås MK/Kungsbacka MA Officiell Resultatlista alt Klass : Super Nationell Omg Omg Platssiffra Bästa tid Lars Sakariassen.0,0.,.,., A., A., 0 Ola Carlsson.,0.,.,.,0

Läs mer

Tävling Skinkan 2015 Datum 2015-11-22

Tävling Skinkan 2015 Datum 2015-11-22 Tävling Skinkan 2015 Datum 2015-11-22 Klubb Namn Patrull Vapen Klass 05-319 Bors Antikskytteklubb Oscarsson, Per 14 (09:44) A 3A 15-005 Borås Pistolskyttar Damberg, Josefin 15 (09:52) C D2C Damberg, Josefin

Läs mer