Svenska Specimen Tävling Topp 3 Individuellt. 1) Mona Widén. 2) Tobias Andersson. 3) Pär Olsson

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Svenska Specimen Tävling Topp 3 Individuellt. 1) Mona Widén. 2) Tobias Andersson. 3) Pär Olsson"

Transkript

1 Svenska Specimen Tävling 20 Topp 3 Individuellt 1) Mona Widén 2) Tobias Andersson 3) Pär Olsson

2 Topp 3 Lag (För allra första gången i Svenskans historia!) 1) OCH The Art of Fishing 3) Hardcore Sluggers

3 Aktuellt inför det nya tävlingsåret! Det har varit en extremt spännande och bra tävling i år, mer om detta längre ner. Det verkar fungerar fint med dem reglerna vi har och jag tycker vi kan fortsätta med tävlingsstrukturen så som den ser ut nu! En regeländring blir det dock, som implementeras med en gång, och det är att OBS! varje anmälan ska innehålla en bild på fångsten, antingen på marken eller med fångstmannen! OBS! Jag har fått in flera tips om att det förekommer att folk anmäler fiskar med vittnen som ej varit på plats, så ska det inte vara. En snabb bild tar kanske en minut extra, men den utesluter också misstänksamheter, så jag tycker det är en rimlig obligatorisk regel som alla kan acceptera! Förövrigt har ni varit ganska duktiga på att skicka in bilder, så det borde ej vara något större problem. Alltså, än en gång, obligatorisk bild på varje fångst, tack Jag ber alla lagledare att anmäla sina lag och att betala in lagavgiften för 2016 under Januari månaden. Lagavgiften på 400kr betalas som vanligt till följande konto: Max Lösche Swedbank Clearingnr: Kontonummer: Skriv lagnamnet som meddelande! Samtidigt kan ni skicka in er laganmälan, där ni mejla en lista med alla lagmedlemmar, inkl. lagledarens kontaktuppgifter till: mail@specimen-svenskan.se

4 Den nya tävlingssäsongen har ju redan börjat och jag kommer så småningom registrera lagen i databasen, de gamla lagen och dess medlemmar kommer finnas kvar i databasen, de nya ska självregistreras på anmälningssidan! Skulle det vara så att en fångstman inte finns med i databasen än, så går det bra att efteranmäla fisk även efter anmälningstiden har passerat, så länge laget är anmält så klart. I år har vi tyvärr bara haft en sponsor, de andra har tyvärr hoppat av, eller, som i Sportfiskepoolens fall, så har man aldrig svarat på mina mejl eller samtal väldigt stiligt. Detta har nu hänt flera gånger att sponsorer har blåst tävlingen på priser, efter att ha haft sin reklam på hemsidan utan ett helt år, och tyvärr har jag tröttnat litegrann på detta beteende. Desto mer respekt och tack ska den kvarvarande sponsorn få! Tyvärr är det i år alltså enbart den individuella vinnaren som kommer få en prylpris, de andra får så klart var sin pokal och en massa prestige och ära! Så självklart har det dock inte varit, jag har varit riktigt lat vad gäller pokalerna, en del har fortfarande inte fått sin från fjolåret det ber jag om ursäkt för, mycket dåligt! Alla pokaler, nya som gamla, ska skickas ut nu innan månaden är slut, de är redan beställda Jag skickar ut ett stort tack till PopUp Tackle för det aldrig slutande stödet!

5 Årskrönika 20 Det har varit ett superroligt tävlingsår, många lag bidrog med många och stora fiskar och nästan samtliga listor ser riktigt bra ut! Totalt hade i år aktivt tävlande lag, vilket är helt ok! Redan nu har över 10 lag anmält sig och det kan nog bli ett bra antal även i år, Svenskan tuffar därmed på och specimenandan fortsätta vila över det svenska landet! I år har någt riktigt ovanligt inträffat, vi har nämligen 2 stycken lag som delar på första platsen i lagtävlingen! Både och The art of fishing har samlat ihop 859 poäng var, vilket innebär två första platser i år :) Tävlingsledaren Braxmax gratulerar lagen och alla andra vinnare i årets tävling och önskar ett gediget skitfiske 2016! Årets fisk 20 Dejan Milosevics stora karp på 24,52kg.

6 Abborre Ett galet bra abborrår ligger bakom oss. Totalt har det anmälts 10 fiskar över 2 kilo och Hossmoån står för årets tre största fiskar. Dejan Milosovic fångade årets toppfisk på riktigt fina 2380g, i just Hossmoån på jigg. Björkna Även björknalistan ser mycket bra ut i år. Dalälven står för de flesta av fångsterna och hela fyra björknor och kilot blev det. Jens Gliminger och Johan Jansson delar på första platsen med var sin stora björkna på 1080g. Braxen Rögle Dammarna har nu tagit över denna lista totalt och fiskarna verkar fortfarande bli större! Sverige och Svenskan har i år även fått syna första braxen över 8 kilo och man undrar om detta rekord kan slåss i framtiden! Tobias Andersson står för denna enorma fisk på 8,34kilo. Färna Ännu en art som har gått riktigt bra år 20. Hela 7 färnor över 3 kilo har det fångats och Daniel Klingerot fick årets största fisk på hela 3,5kg, farligt nära det nya svenska rekordet. Svartån står för denna magnifika fisk. Gädda Också gäddorna har visat sig från en väldigt snäll sida. Nästan alla listans fiskar väger över 10 kilo och 4 av de har även knäckt 13 kilos gränsen. På första platsen hittar vi Christoffer Janssons fisk på 14,12 kilo som han fångade i Fryken. Gös Göslistan är i år klart godkänd och även i år står Cecilia Grönberg för toppfiskarna. Celilia har fått årets tre största gösar, som alla vägde över 9 kilo, i Sibbofjärden. Den största av de vägde hela 10,25kg.

7 Harr Denna lista blev tyvärr inte så välfylld, med enbart fiskar. Men ändå är det 8 av harrarna som väger över 00g, vilket är riktigt bra. Toppfisken fångades i år av Lars Andersson och tog på en nymf i Fjätån. Id Ännu en topplista här; nästan alla idar väger över reggvikt, 11 av de väger över 3 kilo och toppfisken pressade ner vågen till mycket imponerande 3530g. Peter Johnsson, som också fick årets näststörsta id, fick denna i Mörrumsån på majs. Ån står för årets fyra största fiskar och har nog potential till ännu större fisk! Karp Karpfisket har varit riktigt bra i år, med hela 17 fiskar över 12 kilo och tre toppfiskar över 20 kilo. Dejan Milosevic står för detta gäng storkarpar och han fick alla tre under en och samma helg i karpvattnet Stubbetorp. Toppfisken vägde hela 24,52kg! Lake Lakelistan är inte den bästa i år, men övre delen av listan är ändå mycket bra med totalt 7 fiskar över 4 kilo och två toppfiskar över 5 kilo! Årets största lake fångades av Pär Olsson i Vänern och vägde häftiga 5,78kg. Lax Laxlistan är också helt ok i år med många fiskar över 10 kilo. Diverse Älvar och Östersjön står för majoriteten av fångsterna och Bergeforsen släppte i år ifrån sig den största laxen. Jimmie Isaacson fick en stor fisk på 17,7 kilo på fluga.

8 Mört 18 fiskar över reggvikt är en mycket bra mörtlista, men ändå blev det enbart två toppfiskar strax över kilot. Även här var det många olika vatten som levererade stora mörtar, vilket är mycket roligt att se. Tobias Andersson står för årets största fisk på 1010g, tagen i Östersjön. Ruda Rudalistan är i år inte jättebra, men ändå helt klart godkänd! Totalt blev det 9 fiskar över 2 kilo och den största av de, tagen av Linus Carlsson, vägde 2490g och togs i Ursjön. Förövrigt har de tre största fiskarna tagits där, men de riktigt stora har hållit sig undan i år! Röding Röding är kanske den arten som har gått sämst av alla i år. Det har kommit in mycket fisk, men det blev bara en ända över 3 kilo, alla andra väger mellan 1 och 2,9kg. Årets röding togs av Erik Petersson i Vättern och fisken vägde 3240g. Sarv Sarven har gått mycket bra i år och Motala Ström har nu en dominerande roll vad gäller leverans av riktigt grova sarvar. Nästan alla fiskar i listan väger över reggvikt och årets sarv, från just Motala Ström, togs av Billy Carlsson och vägde hela 1670g. Sik Ännu en lista som inte har gått så jättebra i år. Endast två fiskar över 3 kilo anmäldes och Skräbeån har inte levererat någon större fisk alls. Ingen fisk vöer huvudtaget blev det i Umeälven i år. Årets största fiskar togs i stället i Ljusnan och toppfisken vägde 3,33kg, tagen av Pär Olsson. Sutare En helt lista blev det i år med många fiskar över 4,5 kilo och en fin toppfisk strax under 5 kilo. Rögle Dammar står i år för de två största sutarna och toppfisken vägde 4960g och togs av Stefan Persson.

9 Vimma Också vimmafisket var bra i år och nästan alla fiskar i listan väger över kilot. De två största vimmorna knäckte 1,3kilo och årets toppfisk, fångad av Thomas Larsson var en riktigt stor fisk på hela 1351g. Denna, liksom nästan alla andra vimmor, togs i Dalälven. Ål Inte heller ålen har gått särskilt bra i år, då det inte blev en ända fisk över 2 kilo. Toppfisken väger i alla fall fina 1760g och togs av Timothy Lindqvist i Landsjön. Även årets näststörsta fick har tagits i denna sjö. Öring Sist men inte minst så har öringlistan varit mycket bra i år. Hela 8 fiskar över 6 kilo och två toppfiskar över 7 kilo är allt annat än dåligt! Andreas Dile n står för årets största öring, som togs i Vänern och vägde 7,92kg.

10 Svenska Specimen Tävling 20 Slutrapport Lag The art of fishing Hardcore Sluggers Retardoz Umeåspecimen SG Pesca Swen-Toggez Tre MMM SK Fiskgjusen C4 Specimen De gamla och havet SG Tusenbröderna Team Gipro Team Karma 25 Deltagare 1 Mona Widén Tobias Andersson Pär Olsson Peter Johnsson Vicktor Hallensjö Lars Andersson Lennart Brännström Bo ``Bobbo Johansson Timothy Lindqvist Oscar Torstensson Dejan Milosevic Linus Bengtsson Torgny Karlsson Linus Carlsson 111 Ralf Andersson Fredrik Stenström Jens Gliminger Daniel Möller Lars Johansson Thomas Larsson Emil Jonsson Christoffer Elf Johan Jansson Andreas sandström Andreas Karlsson Andreas Malmros Roger Mattsson Erik Petersson Max Lösche Christoffer Jansson 78

11 31 Sonny Pettersson 77.5 Hans Peltonen Cecilia Grönberg Glenn Leppänen Ulf Noreman Nichlas Lundgren Jimmie Isaacson Christer Jansson Fredrik Bjernehed Göran Persson David Lannetoft 53 Fredrik Jadeland 53 Anders Fondelius Alexander Nordström Jörgen Hegestrand Benny Malmqvist Michael Zentio 48 Simon Jönsson Henrik Svenningsson Daniel Klingerot Victor Englund Markus Burström Andreas Johnson 42 Christoffer Holmer Billy Carlssom Christian Lundberg 40 Esbjörn Möllerström johan almqvist Leif Norström Mårten Johansson 38 Pierre Wellander Stefan Persson 36 Gustav Berg Kristoffer Pettersson Mattias Hansson Patrik Andersson Ola Hansson Mikael Andersson 30 Mattias Skog Kim Preducic Fritjof Torstensson 27.5 Daniel Fagell Marc Westrin 26 André Persson Andreas Dilén Max Roth Niklas Eriksson 24 Anders Nilsson Mats Lidgren 21 Albin Shargi Robert Feustel 20 Martin Nilsson 20 Alexander Holmer Pelle Karlsson Fredrik Elfving 18

12 86 Janne Kortelainen Viktor Johansson 17 Pierre Gabrielsson Magnus Svensson Svante Otter Andreas Wikström Emil Pettersson 93 joel larsson 14 Per Wegelius 14 Rickard Krönfeldt Christian Walient 13 Stefan Carlsson Richard Rosén William Persson Mathias Holmlund 11 Stellan Pettersson Johan Eriksson 9 Daniel Ludviksen 9 Kim Sahlberg Jonas Nylen Anders Perols 5 Adam Ludvidsson Joakim Öhman Niklas Sjaunja 3 christer sjaunja Anders Edlund 2 Christian Johansson Ronny Tegelberg 1 Patrik Jakobsson 1 bborre Jigg fiske Westin Hypo Teez Hossmo ån Kalmar Dejan Milosevic The art of fishing 19/ Spinn Jigg Hossmoån Kalmar Lars Andersson Tre MMM 25/ jigg Shad teez Hossmo Kalmar Erik Petersson The art of fishing 6/ Bottenmete Löja Kalmar sund Kalmar Fredrik Stenström 7/ Ismete Mört Nydala Umeå Benny Malmqvist Umeåspecimen 12/ Bottenmete maggots rögle lund Lennart Brännström SK Fiskgjusen 10/ mete maggot rögle dammar lund Alexander Nordström Swen-Toggez 18/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Torgny Karlsson Swen-Toggez 21/ mete maggot rögle dammar lund Alexander Nordström Swen-Toggez 22/ Bottenmete Maggts Rögle Lund Lennart Brännström SK Fiskgjusen 10/ Bottenmete Löja Kalmar sund Kalmar Vicktor Hallensjö 27/ jigg Shad teez Hossmo Kalmar Erik Petersson The art of fishing 3/ Dropshot Jigg Saxån Landskrona Daniel Möller 3/ Feeder Plastmajs Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 27/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 28/ bottenmete maggots rögle lund Lennart Brännström SK Fiskgjusen 16/ dropshot jigg hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 24/ pimpel rapala söderhavet kumla joel larsson SG Tusenbröderna 7/ Bottenmete maggot Rögle dammar Lund Mattias Skog SG Pesca 11/ bottenmete maggot Rögle dammar Lund David Lannetoft C4 Specimen 12/ Ismete Mört Nydalasjön Umeå Lars Johansson Umeåspecimen 6/1-

13 Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Peter Johnsson C4 Specimen 7/ bottenmete maggot rögledammar lund Max Roth C4 Specimen 25/ Mete Mask V:a abborrvikarna Tännäs Stefan Carlsson Retardoz 25/ Spinnfiske jigg Dalälven Sandviken Patrik Jakobsson Hardcore Sluggers 27/9- jörkna bottenmete räka Dalälven Älvkarleby Jens Gliminger 7/ Bottenmete Majs/maggots Dalälven Älvkarleby Johan Jansson Retardoz 18/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Jimmie Isaacson 7/ Bottenmete Bröd Dalälven Älvkarleby Dejan Milosevic The art of fishing 6/ Flötmete Räka Dalälven Älvkarleby David Lannetoft C4 Specimen 12/ Flötmete Majs Dalälven Älvkarleby Lars Johansson Umeåspecimen 2/ Flötmete Maggot Dalälven Älvkarleby Christoffer Holmer The art of fishing 24/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Vicktor Hallensjö 11/ Flötmete Maggot Dalälven Älvkarleby Fredrik Bjernehed The art of fishing 2/ Flötmete Maggot Dalälven Älvkarleby Simon Jönsson Swen-Toggez 14/5-920 Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Victor Englund Swen-Toggez / Bottenmete Bröd Dalälven Älvkarleby Benny Malmqvist Umeåspecimen 2/ Flötmete Bröd Dalälven Älvkarleby Lars Johansson Umeåspecimen 2/ Bottenmete maggots Dalälven Älvkarleby Mattias Skog SG Pesca 7/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Victor Englund Swen-Toggez / Bottenmete Räka Emån Oskarshamn Mona Widén Hardcore Sluggers 16/ Flötmete Maggot Dalälven Uppsala/Älvkarleby Svante Otter C4 Specimen 26/ Flötmete Majs Dalälven uppland Kim Sahlberg Retardoz 17/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Roger Mattsson Hardcore Sluggers 31/ Bottenmete Maggots Dalälven Älvkarleby Roger Mattsson Hardcore Sluggers 21/ Flötmete Räka Dalälven Älvkarleby David Lannetoft C4 Specimen 11/ Bottenmete Maggot Dalälven Älvkarleby Lennart Brännström SK Fiskgjusen 6/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Joakim Öhman SK Fiskgjusen 9/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Henrik Svenningsson Team Gipro 2/ Flötmete Majs Dalälven Uppsala Kim Sahlberg Retardoz 17/9- raxen Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 10/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 10/ Quiverfiske Maggot Rögle dammar Lund Torgny Karlsson Swen-Toggez 4/ Bottenmete Majs Rögle dammar Lund Peter Johnsson C4 Specimen 9/ bottenmete Replika Majs Rögle dammar Lund David Lannetoft C4 Specimen 26/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Mona Widén Hardcore Sluggers 27/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Peter Johnsson C4 Specimen 12/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 28/ Bottenmete Plast Rögle Lund Simon Jönsson Swen-Toggez 6/ Mete Majs Rögle dammar Lund Alexander Nordström Swen-Toggez 17/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Mona Widén Hardcore Sluggers 26/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Mona Widén Hardcore Sluggers 26/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Vicktor Hallensjö 7/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Daniel Möller 11/ Bolt Plastmajs Rögle dammar Lund Andreas Karlsson The art of fishing 14/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Daniel Möller 12/ Bolt Plastmajs Rögle dammar Lund Andreas Karlsson The art of fishing 13/ Bolt Plastmajs Rögle dammar Lund Andreas Karlsson The art of fishing 14/ bottenmete majs rögle dammar rögle Andreas Wikström Retardoz 16/ Bottenmete Maggots rögle lund Lennart Brännström SK Fiskgjusen 27/ bottenmete majs rögle dammar lund Andreas Wikström Retardoz 16/ bottenmete plastmaggot Rögle dammar Lund André Persson Umeåspecimen 28/ bottenmete majs rögle dammar lund Andreas Wikström Retardoz 16/5-

14 Bottenmete maggots Rögle Lund Lennart Brännström SK Fiskgjusen 22/ bottenmete plastmaggot Rögle dammar Lund André Persson Umeåspecimen 2/5- ärna Bottenmete Ost Svartån Linköping Daniel Klingerot 2/ Bottenmete Räka Helge å Östra Göinge Torgny Karlsson Swen-Toggez 16/ bottenmete majs flian skara Timothy Lindqvist Umeåspecimen 11/ Bottenmete Korv Svartån Linköping Christoffer Elf 13/ Bm Räka Almaån Kristianstad Oscar Torstensson Swen-Toggez 12/ Frilina Bröd Almaån Östra Göinge Alexander Holmer The art of fishing 11/ Bottenmete Ost Svartån Linköping Michael Zentio 3/ Bottenmete Ost Emån Vetlanda Fredrik Bjernehed The art of fishing 14/ Bottenmete Räka Helge å Östra Göinge Torgny Karlsson Swen-Toggez 19/ Bottenmete Bröd Mörrumsån Mörrum Ulf Noreman The art of fishing 4/ Bottenmete bröd Tidan Mariestad Christer Jansson Retardoz 9/ Bottenmete Bröd Flian Skara Per Wegelius SG Tusenbröderna 6/ Mete bröd Mörrumsån Mörrum Christian Walient SG Pesca 18/ Bm räka flian skara Andreas sandström Umeåspecimen 8/ Bm boilie lidan vara Timothy Lindqvist Umeåspecimen 19/ Bottenmete Ost Flian Lidköping Christoffer Jansson Retardoz 17/ Bottenmete Räka Emån Oskarshamn Mona Widén Hardcore Sluggers 16/ Mete Bröd Dalbergså Mellerud Stefan Carlsson Retardoz 19/ Bottenmete Bröd Kolbäcksån Hallstahammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 11/ Bottenmete Räka Emån Högsby Mona Widén Hardcore Sluggers 9/ Bottenmete Räka Emån Högsby Mona Widén Hardcore Sluggers 9/10- ädda Trolling Wobbler Fryken Sunne Christoffer Jansson Retardoz 14/ Ismete Mört Bottenviken Skellefteå Markus Burström Hardcore Sluggers 28/ spinn mcrubber Jr "fegisen" Hässleviken Karlshamn Marc Westrin Swen-Toggez 28/ flötmete mört Landsjön Kaxholmen Daniel Fagell De gamla och havet 29/ trolling bandit deep crank vänern gullspång Albin Shargi SG Tusenbröderna 1/ Deadbait/Bottenmete Nors Klarälven Forshaga Pierre Wellander Retardoz 19/ Ismete Mört Bottenviken Skellefteå Markus Burström Hardcore Sluggers 28/ Trolling Wobbler Österdalälven Älvdalen Mikael Andersson Tre MMM 5/ Flötestrolling Mört Ivösjön Bromölla Esbjörn Möllerström C4 Specimen 3/ Trolling Vobbler Ivösjön Bromölla Esbjörn Möllerström C4 Specimen 17/ Gäddmete Mört Dalälven Säter Leif Norström Tre MMM 20/ Spinnfiske Spinnerbait Ören Åtvidaberg Rickard Krönfeldt 30/ Flötmete Mört Mörrumsån Mörrum Ulf Noreman The art of fishing 19/ Spinn Wolfcreek shadjigg Blekinge skärgård Sölvesborg Fredrik Jadeland The art of fishing 28/ Trolling jw Värnen Karlstad William Persson Hardcore Sluggers 18/4-11/ Slowtrolling Mört Katrineholmshöljen Bengtsfors Johan Jansson Retardoz Vertikalfiske Fin-s Dalälven Säter Johan Eriksson Tre MMM 17/ Flötestrolling Mört Ivösjön Bromölla Andreas Karlsson The art of fishing 27/ Trolling Vobbler Ivösjön Bromölla Esbjörn Möllerström C4 Specimen 28/ Trolling Vobbler Ören Åtvidaberg Daniel Klingerot 19/ Spinnfiske Al-Tail Dannemorasjön Tierps kommun Anders Perols Team Karma 26/ Trolling wobbler Storuman Storuman Mats Lidgren Umeåspecimen 27/ Flötmete mört Kävlingeån Kävlinge Mattias Skog SG Pesca 22/ Flötmete Abborre Önskasjön örnsköldsvik Andreas Johnson Umeåspecimen 22/ Ismete Abborre Tavelfjärden Umeå Joakim Öhman SK Fiskgjusen 4/1- Ny Ny

15 ös Vertikal Fin-S Sibbofjärden nyköping Cecilia Grönberg Hardcore Sluggers / Vertkalfiske Jigg Sibbofjärden Nyköping Cecilia Grönberg Hardcore Sluggers 26/ Vertikal Fin-S Sibbofjärden nyköping Cecilia Grönberg Hardcore Sluggers 17/ Vertikal löja Sövdesjön Sjöbo Mårten Johansson SG Pesca 2/ Spinn Wobbler Krön Vimmerby Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 26/ vertikal v-jigg Östersjön Färgelanda Andreas sandström Umeåspecimen 11/ Vertikal Jigg Algunnen Högsby Erik Petersson The art of fishing 19/ Bottenmete Nors Röjdälven Torsby Pär Olsson Retardoz 12/ Bottenmete Nors Ljusnan Torsby Pär Olsson Retardoz 16/ Vertikal löja Sövdesjön Sjöbo Mårten Johansson SG Pesca 5/ Trolling Wobbler Järnlunden Linköping Daniel Klingerot 24/ Vertikal Jigg Amungen Hedemora Patrik Andersson Tre MMM 8/ Bottenmete Löja Mörrumsån Mörrum Ulf Noreman The art of fishing 10/ Bottenmete Nors Röjdälven Torsby Pär Olsson Retardoz 10/ Trolling Rapala Magnum Åsunden Kinda Michael Zentio 2/ Bottenmete Id Helge ån Kristianstad Torgny Karlsson Swen-Toggez 9/ Trolling Wobbler Ivösjön Bromölla Magnus Svensson Swen-Toggez 21/ Trolling Wobbler Åsunden Kisa Christoffer Elf 14/ Trolling Wobbler Ivösjön Bromölla Magnus Svensson Swen-Toggez 28/ Pelagiskt Vertical Jigg Vomb Sjöbo Tobias Andersson SG Pesca 24/ Trolling Wobbler Pengsjön Vännäs Lars Johansson Umeåspecimen 21/ Trolling Wobbler Pengsjön Vännäs Lars Johansson Umeåspecimen 21/6- arr Flugfiske Nymf Fjätån Härjedalen Lars Andersson Tre MMM 3/ Spinnfiske Spinnare Harrokjauratj Jokkmokk Vicktor Hallensjö 14/ Flugfiske Nymf Fjätån Härjedalen Lars Andersson Tre MMM 3/ Spinnfiske skeddrag V. Abborrvickrarna Härjedalen Christer Jansson Retardoz 14/ Flugfiske Torrfluga Västra Abborrvikarna Härjedalen Pär Olsson Retardoz 1/ Spinnfiske Skeddrag V.Abborrvickrarna Härjedalen Christer Jansson Retardoz 14/ Flugfiske Nymf Fjätån Härjedalen Lars Andersson Tre MMM 3/ Flugfiske fluga v:a aborrvikrarna tennes Tobias Andersson SG Pesca 4/ Fluga Fluga Rakkorijokki Kiruna Viktor Johansson Hardcore Sluggers 22/ Spinnfiske Spinnare Harrokjauratj Jokkmokk Vicktor Hallensjö 16/ Flötmete Mask Raitasjön Dorotea Mona Widén Hardcore Sluggers 5/ Spinnfiske Spinnare Harrokjauratj Jokkmokk Vicktor Hallensjö 14/ Spinnfiske Spinnare Raitasjön Dorotea Mona Widén Hardcore Sluggers 1/ Fluga fluga mittån Långå Tobias Andersson SG Pesca 6/ Flugfiske fluga v:a avorrvikrarna tennes Tobias Andersson SG Pesca 4/ Bottenmete Maggot Puoltikasjärvi Gällivare Niklas Eriksson SK Fiskgjusen 19/7- d Bottenmete Majs Mörrumsån Mörrum Peter Johnsson C4 Specimen 31/ Bottenmete Majs Mörrumsån Mörrum Peter Johnsson C4 Specimen 19/ Bottenmete Majs Mörrumsån Mörrum Fredrik Jadeland The art of fishing 20/ Bottenmete Majs Mörrumsån Mörrum Peter Johnsson C4 Specimen 19/10-

16 Bottemete Bröd Byälven Säffle Christoffer Jansson Retardoz 7/ Bottenmete Majs Östersjön Trelleborg Tobias Andersson SG Pesca 3/ Bottenmete Bröd Flian Skara Christoffer Elf 3/ Flötmete Plastmaggot Hossmo Kalmar Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 9/ Bottenmete Räka/Majs Österdalälven Leksand Sonny Pettersson Tre MMM 21/ Bottenmete Bröd Flian Skara Fredrik Stenström 31/ Bottenmete Majs Östersjön Skurup Fritjof Torstensson Swen-Toggez 28/ Flötmete Bröd Flian Skara Linus Bengtsson The art of fishing 5/ Bottenmete Mask Loftaån Västervik Jens Gliminger 29/ Bm bröd flian skara Timothy Lindqvist Umeåspecimen 31/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 6/ b-mete majs flian skara Timothy Lindqvist Umeåspecimen 28/ Frilina Bröd Flian Skara Daniel Ludviksen SG Tusenbröderna 12/ Feeder Majs Östersjön Trelleborg Tobias Andersson SG Pesca 7/ Feeder Majs Östersjön Trelleborg Tobias Andersson SG Pesca 7/ flötmete maggots ryssbyån kalmar Max Lösche De gamla och havet 31/ Flötmete Maggot Halltorpsån Kalmar Mona Widén Hardcore Sluggers 27/ Bottenmete Bröd Björka älv Sunne Pär Olsson Retardoz 6/ Flötmete Maggot Halltorpsån Kalmar Mona Widén Hardcore Sluggers 28/ Bottenmete Bröd Umeälven Umeå Andreas Malmros SK Fiskgjusen 8/ Bottenmete Mask Forsmarksån Östhammar Roger Mattsson Hardcore Sluggers 4/4- arp Bottenmete Boili Mainline Stubbetorp Ronneby Dejan Milosevic The art of fishing 25/ Bottenmete Boili Mainline Stubbetorp Ronneby Dejan Milosevic The art of fishing 26/ Bottenmete Boili Mainline Stubbetorp Ronneby Dejan Milosevic The art of fishing 27/ Bottenmete Boilie Madesjösjön Nybro Mona Widén Hardcore Sluggers 25/ Bottenmete Boilie Henrikstorpssjön Perstorp Ralf Andersson SG Pesca 19/ Bolt Boilies Vielången Lönsboda Martin Nilsson Swen-Toggez 30/ Bottenmete Boilie Skantzsjön Hallstahammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 1/ Bottenmete Boilie Henrikstorpssjön Perstorp Ralf Andersson SG Pesca 13/ Bottenmete Popup Snuggan Stockholm Vicktor Hallensjö 26/ Bolt boilie Stubbetorp Ronneby Ola Hansson Swen-Toggez 14/ Bottenmete Boilie Tunbyholmssjön Simrishamn Ola Hansson Swen-Toggez 29/ Bottenmete Boilie Ybbarpssjön Perstorp Robert Feustel Team Karma 12/ Bottenmete Boilie Östra dammen Lomma Tobias Andersson SG Pesca 19/ Bottenmete Popup Snuggan Stockholm Vicktor Hallensjö 18/ Bottenmete Popup Mörtsjön Täby Vicktor Hallensjö 3/ bolt boilie Härlanda tjärn göteborg André Persson Umeåspecimen 23/ bolt boilie/pop-up linnéasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 17/ bolt boilie Runnevattnet Uddevalla André Persson Umeåspecimen 30/ Bottenmete Boilie Linneasjön Nybro Mona Widén Hardcore Sluggers / Bottenmete Boilie Ybbarpssjön Perstorp Robert Feustel Team Karma 12/ bolt boilie/pop-up linneasjön nybro Max Lösche De gamla och havet 27/ Bottenmete Boilie Madesjösjön Nybro Mona Widén Hardcore Sluggers 10/ Bolt Boilie (monster crab) Ballasjön bollebygd André Persson Umeåspecimen 11/ Bottenmete Boilie Skantzsjön Hallstahammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 30/ bottenmete boilie Damm i bromölla bromölla Max Roth C4 Specimen 26/5- ake Pimpel Nors Vänern Karlstad Pär Olsson Retardoz 1/ Bottenmete Sill Klarälven Forshaga Linus Bengtsson The art of fishing 10/ Pimpel Nors Vänern Karlstad Pär Olsson Retardoz 1/ Bottenmete Mört Klarälven Forshaga Fredrik Stenström /12-

17 Pimpel Nors Vänern Karlstad Pär Olsson Retardoz 1/ bottenmete mört klarälven Forshaga Andreas sandström Umeåspecimen 10/12- Ny Bottenmete Björkna Klarälven Forshaga Mona Widén Hardcore Sluggers 27/12- Ny Pimpel Räka Sommen Ydre Kristoffer Pettersson 10/ Pimpel Mört Venjansjön Mora Sonny Pettersson Tre MMM 3/ Bottenmete Sill Helge å Kristianstad Fredrik Jadeland The art of fishing 9/ Pimpel Jigg Vänern Karlstad Kim Preducic The art of fishing 20/ Bottenmete nors lidan Lidköping Timothy Lindqvist Umeåspecimen 4/ Ismete Räka Sommen Ydre Gustav Berg 11/ ismete nors Testeboån Gävle Thomas Larsson Hardcore Sluggers 19/ Pimpel Mört Venjansjön Mora Stellan Pettersson Tre MMM 5/ Pimpel Mört Venjansjön Mora Lars Andersson Tre MMM 5/ Bottenmete Mört Lidan Lidköping Timothy Lindqvist Umeåspecimen 27/12- Ny Bottenmete Sill Klarälven Forshaga Mona Widén Hardcore Sluggers 28/12- Ny Bottenmete Strömming Öreälven Bjurholm Niklas Eriksson SK Fiskgjusen 14/ ismete makrill torrvarpen grythyttan joel larsson SG Tusenbröderna 6/ Pimpel Räka Sommen Tranås Henrik Svenningsson Team Gipro 16/ Pimpel Räka Sommen Tranås Henrik Svenningsson Team Gipro 16/ Pimpel Räka Sommen Sommen Henrik Svenningsson Team Gipro 31/ Ismete Mört Umeälven Umeå Niklas Sjaunja SK Fiskgjusen 24/ Pimpel Jigg+Mört Umeälven Umeå Niklas Sjaunja SK Fiskgjusen 24/1- ax Spinnfluga Fluga Bergeforsen Timrå Jimmie Isaacson 23/ Trolling Skeddrag Östersjön Trelleborg Andreas Karlsson The art of fishing 28/ Spinnfiske Fluga Dalälven Älvkarleby Emil Jonsson Hardcore Sluggers 8/ spinnfiske fluga Indalsälven timrå Emil Jonsson Hardcore Sluggers 2/ Trolling Skeddrag Östersjön Simrishamn Glenn Leppänen Tre MMM 3/ spinnfiske fluga Indalsälven Timrå Thomas Larsson Hardcore Sluggers 28/ Trolling Sill Östersjön Ronneby Pelle Karlsson The art of fishing 16/ Trolling Skeddrag Östersjön Trelleborg Ulf Noreman The art of fishing 27/ Trolling Wobbler Skellefteälven Skellefteå Linus Carlsson SK Fiskgjusen 10/ Flugfiske fluga öreälven Nordmaling Nichlas Lundgren Umeåspecimen / Flugfiske fluga öreälven Nordmaling Nichlas Lundgren Umeåspecimen / Trolling Wobbler Skellefteälven Skellefteå Andreas Malmros SK Fiskgjusen 24/ Trolling Ismo Östersjön Karlskrona Ralf Andersson SG Pesca 16/ Trolling Ismo Östersjön Simrishamn Ralf Andersson SG Pesca 28/ Trolling Skeddrag Östersjön Ystad Ralf Andersson SG Pesca 28/ Trolling Sked Östersjön Singö Glenn Leppänen Tre MMM 2/ spinn fluga ångermanälven sollefteå Nichlas Lundgren Umeåspecimen / Trolling Wobbler Skellefteälven Skellefteå Andreas Malmros SK Fiskgjusen 24/ Trolling Skeddrag Simrishamn Simrishamn Göran Persson Tre MMM 28/ Spinnfluga Fluga Stockholm ström Stockholm Svante Otter C4 Specimen 6/ Trolling Löja Vänern Säffle Adam Ludvidsson Retardoz 4/ Trolling Blänke Vättern Hästholmen Jens Gliminger Trolling Wobbler Vänern Skoghall Stefan Carlsson Retardoz Spinn Fluga Tubfluga Vättern ödeshög Fredrik Stenström 18/10-28/12-17/1- Ny

18 ört Feeder Plastmajs Östersjön Trelleborg Tobias Andersson SG Pesca 14/ Bottenmete Räka Flästasjön Bollnäs Leif Norström Tre MMM 21/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Peter Johnsson C4 Specimen 13/ Bottenmete Räka Flästasjön Bollnäs Andreas Malmros SK Fiskgjusen 17/ Bottemete Bröd Dalälven Älvkarleby Lars Johansson Umeåspecimen 3/ Bottenmete Bröd Dalälven Älvkarleby Fredrik Bjernehed The art of fishing 6/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Peter Johnsson C4 Specimen 12/ Bottenmete Räka/Majs Flästasjön Bollnäs Sonny Pettersson Tre MMM 21/ Bottenmete Maggot Rögle Lund Lennart Brännström SK Fiskgjusen 19/ Feeder Maggot Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 28/ Feeder Maggot Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 3/ Bottenmete Räka/Majs Flästasjön Bollnäs Sonny Pettersson Tre MMM 21/ Bottenmete Majs Sörtjärn Forshaga Christoffer Jansson Retardoz 31/ Bottenmete Räka Flästasjön Bollnäs Andreas Malmros SK Fiskgjusen 17/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Vicktor Hallensjö 12/ Mete mask Dalälven Älvkarleby Hans Peltonen Hardcore Sluggers 10/ Bottenmete Majs Sörtjärn Forshaga Christoffer Jansson Retardoz 31/ Bottenmete Bröd Svartån Linköping Christoffer Elf 25/12- Ny Flötmete Maggot Dalälven Älvkarleby Andreas Karlsson The art of fishing 26/ Flötmete Maggot Lillån Mönsterås Mona Widén Hardcore Sluggers 24/ Flötmete Bröd Dalälven Älvkarleby Lars Johansson Umeåspecimen 2/ Mete majs Lidträsket skellefteå Hans Peltonen Hardcore Sluggers 21/ Bottenmete Bröd Dalälven Älvkarleby Dejan Milosevic The art of fishing 7/ bottenmete boilie Västersjön Jönköping Jens Gliminger 6/ Bottenmete Maggot Rögle dammar Lund Peter Johnsson C4 Specimen 28/ Flötmete Maggot Älvkarleby Älvkarleby Fritjof Torstensson Swen-Toggez /5- uda Flötmete Majs Ursjön Surahammart Linus Carlsson SK Fiskgjusen 26/ Flötmete Pellets Ursjön Surahammar Mona Widén Hardcore Sluggers 12/ Fm Majs Ursjön Surahammar Gustav Berg 4/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 24/ bottenmete maggots rögle Lund Lennart Brännström SK Fiskgjusen 22/ Flötmete Majs Ursjön Surahammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 4/ Flötmete Pescaviva Gambaretto Sjöboda Lindesberg Mattias Hansson SG Tusenbröderna 7/ flötmete majs sjöbodasjön lindesberg Janne Kortelainen SG Tusenbröderna 6/ Feeder Maggot Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 3/ Flötmete Pellets Ursjön Surahammar Mona Widén Hardcore Sluggers 11/ Flötmete Majs Igeltjärn Forshaga Pierre Wellander Retardoz 3/ Flötmete Majs Sjöboda Lindesbergs Kommun Mattias Hansson SG Tusenbröderna 20/ Flötmete Räka Igeltjärn Forshaga Pär Olsson Retardoz 7/ Bottenmete Majs Östhammars skärgård Östhammar Roger Mattsson Hardcore Sluggers 28/ Bottenmete plastmajs Rögle dammar Lund Stefan Persson SG Pesca 29/ Flötmete Räka Igeltjärn Forshaga Pär Olsson Retardoz 7/ Bottenmete Majs Utnora Gävle Benny Malmqvist Umeåspecimen / Flötmete Majs Råbydammen Kalmar Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 24/ Flötmete Majs Råbydammen Kalmar Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 24/ Flötmete Majs Rassa vikar Nynäshamn Vicktor Hallensjö 28/ Flötmete Majs Rassa vikar Nynäshamn Vicktor Hallensjö 28/ feeder majs Knektadammen Jönköping Daniel Fagell De gamla och havet 18/ Flötmete Majs Råbydammen Kalmar Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 23/ Flötmete Räka Mogölen Jönköping Christian Johansson De gamla och havet 29/5-

19 flötmete majs lilla grytsjön oskarshamn Max Lösche De gamla och havet 20/8- öding vertikal x3m jigg Vättern gränna Erik Petersson The art of fishing 10/ Trolling Spin n Glow Vättern Hjo Anders Nilsson The art of fishing / Trolling Wobbler Vättern Karlsborg Glenn Leppänen Tre MMM 14/ Pimpel Maggot Malgomaj Vilhelmina Christian Lundberg Umeåspecimen 22/ Trolling Skeddrag Vättern Huskvarna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 14/ Flugfiske Fluga Malgomaj Vilhelmina Hans Peltonen Hardcore Sluggers 28/ Flugfiske Fluga Malgomaj Vilhelmina Hans Peltonen Hardcore Sluggers 30/ Pimpel Maggot Malgomaj Vilhelmina Fredrik Elfving Umeåspecimen 14/ Pimpel maggot Malgomaj Vilhelmina. Mats Lidgren Umeåspecimen 14/ trolling löja Vättern Hjo Jens Gliminger 8/ trolling löja Vättern hjo Emil Pettersson Vertikal Jigg Logärden Falun Patrik Andersson Tre MMM 8/8-14/ Trolling Apex Vättern Gränna Ralf Andersson SG Pesca 12/ Trolling Apex Vättern Motala Richard Rosén SG Tusenbröderna 12/ Trolling Apex Vättern Gränna Ralf Andersson SG Pesca 12/ Flugfiske Fluga Malgomaj Vilhelmina Hans Peltonen Hardcore Sluggers 28/ Trolling Spinnare Vättern Huskvarna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 5/ trolling spinnare Vättern Hjo Jens Gliminger 8/ Trolling Apex Vättern Gränna Ralf Andersson SG Pesca 12/ Trolling Spinnare Vättern Huskvarna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 3/ Trolling Wobbler Vättern Hästholmen Ulf Noreman The art of fishing 26/12- Ny Trolling Wobbler Vättern Karlsborg Glenn Leppänen Tre MMM 17/ Pimpel Maggot Hedtjärn Umeå Andreas Malmros SK Fiskgjusen 6/ Trolling Mask Tärnasjön Storuman Anders Edlund SK Fiskgjusen 27/8- arv Bottenmete Bröd Motala ström Motala Billy Carlssom SG Tusenbröderna 24/ Flötmete Räka Östhammars skärgård Östhammar Roger Mattsson Hardcore Sluggers 10/ Bottenmete Majs Östhammars skärgård Östhammar Roger Mattsson Hardcore Sluggers 26/ bottenmete bröd Motala ström Linköping johan almqvist Team Gipro / flötmete Bröd Motala ström Motala Max Roth C4 Specimen / Bottenmete Bröd Motalaströlm Motala Fredrik Stenström 22/ Flötmete Majs Motala ström Motala Oscar Torstensson Swen-Toggez 24/ Flötmete Majs Snuggan Stockholm Vicktor Hallensjö 22/ Flötmete Majs Motalaström Linköping Kristoffer Pettersson 21/ Flötmete Bröd Motala ström Linköping Peter Johnsson C4 Specimen 18/ Bottenmete Bröd Motala ström Motala Linus Bengtsson The art of fishing 11/ Bmete Majs Motalaström Motala Kim Preducic The art of fishing 30/ Flötmete Maggot Motala ström Ljungsbro Fritjof Torstensson Swen-Toggez 12/ Flötmete Bröd Motala ström Linköping Peter Johnsson C4 Specimen / Flötmete Majs Motala ström Motala Oscar Torstensson Swen-Toggez 22/ Flötmete Räka Östhammars skärgård Östhammar Roger Mattsson Hardcore Sluggers 10/ Bottenmete Bröd Motala ström Motala Linus Bengtsson The art of fishing 12/ flötmete bröd Motala ström Motala Andreas sandström Umeåspecimen / flötmete bröd Motala ström Motala Andreas sandström Umeåspecimen / Bottenmete Plastpellets Inre Fjärden Gävle Jonas Nylen SK Fiskgjusen 7/ Bottenmete Bröd Inrefjärden Gävle Benny Malmqvist Umeåspecimen 10/ Flötmete Bröd Utnoran Gävle Andreas Malmros SK Fiskgjusen 30/ Bottenmete Plastpellets+Maggot Inre Fjärden Gävle christer sjaunja SK Fiskgjusen 7/ Botten Fakecorn Rocksjön Jönköping Daniel Fagell De gamla och havet 29/4-

20 1 960 Bottenmete Majs/maggot Östhammars skgd Östhammar Ronny Tegelberg Tre MMM 27/4- ik Flötmete Mask Ljusnan Härjedalen Pär Olsson Retardoz 4/ Flugfiske Nymf Ljusnan Härjedalen Lars Andersson Tre MMM 28/ Flugfiske Nymf Ljusnan Härjedalen Lars Andersson Tre MMM 28/ Flugfiske Nymf Ljusnan Härjedalen Lars Andersson Tre MMM 24/ Flötmete Mask Skräbeån Bromölla Pär Olsson Retardoz 27/ Flömete Mask Skräbeån Bromölla Pär Olsson Retardoz 27/ Flötmete Mask Skräbeån Bromölla Andreas Karlsson The art of fishing 6/ Flötmete Mask Skräbeån Bromölla Christoffer Holmer The art of fishing 22/ Flötmete Mask Skräbeån Bromölla Pierre Gabrielsson The art of fishing 22/ Bottenmete Mask Kalmarsund Mönsterås Mona Widén Hardcore Sluggers 9/ Flugfiske Fluga Sejaur Sorsele Hans Peltonen Hardcore Sluggers 16/ flötmete Mask skräbeån Bromölla Fredrik Stenström 6/ Flötmete Mask/Maggot Skräbeån Bromölla Peter Johnsson C4 Specimen 21/ Flötmete Mask Skräbeån Nymölla Mona Widén Hardcore Sluggers 20/12- Ny Flötmete Mask/Maggot Skräbeån Bromölla Peter Johnsson C4 Specimen 20/ Flötmete Mask/Maggot Skräbeån Bromölla Peter Johnsson C4 Specimen 20/ Flötmete Mask Skräbeån Nymölla Jens Gliminger 6/ Trolling Spinnare Vättern Huskvarna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 20/ Pimpel Mormyska+Maggot Umeälven Umeå Niklas Eriksson SK Fiskgjusen 25/ Flötmete Mask Skräbeån Nymölla Jens Gliminger 6/ Trolling Skeddrag Vättern Huskvarna Jörgen Hegestrand De gamla och havet 14/7- utare Bottenmete plastmajs Rögle dammar Lund Stefan Persson SG Pesca 10/ Bottenmete Plastmajs Rögle dammar Lund Daniel Möller 20/ Bottenmete Popup Antorpa sjö Laholm Daniel Möller 21/ Bottenmete Plastmajs Antorpa sjö Laholm Mona Widén Hardcore Sluggers 5/ Bolt Majs Antorpa Laholm Oscar Torstensson Swen-Toggez 9/ Bolt Boilie Antorpa Laholm Oscar Torstensson Swen-Toggez 5/ Bottenmete Boilie Antorpa sjö Laholm Göran Persson Tre MMM 16/ Bottenmete Boilie Antorpa sjö Laholm Göran Persson Tre MMM 16/ Bottenmete Plastmajs Antorpa sjö Laholm Mona Widén Hardcore Sluggers 6/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 4/ Bottenmete Plastmajs Hossmo Kalmar Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 1/ feedermete majs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 12/ Bolt Majs Antorpa Laholm Oscar Torstensson Swen-Toggez 12/ Bottenmete Popup Antorpa sjö Laholm Daniel Möller 22/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 28/ Bottenmete Boilie Antorpa sjö Laholm Göran Persson Tre MMM 17/ Bottenmete Majs Hossmo Kalmar Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 29/ bolt plastmajs hossmoån kalmar Max Lösche De gamla och havet 23/ Feeder Maggot Rögle dammar Lund Tobias Andersson SG Pesca 2/ Bottenmete Majs Hossmoån Kalmar Mona Widén Hardcore Sluggers 3/ Flötmete Majs Ursjön Surahammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 26/6-

21 Flötmete Majs Ursjön Surahammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 25/ Feeder Majs/maggott Sörtjärn Forshaga Pierre Wellander Retardoz 3/ Bolt plast majs öxneredssjön vänersborg Timothy Lindqvist Umeåspecimen 10/ Flötmete Majs/Mask Ursjön Surahammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 24/5- imma Bottenmete maggot Dalälven Älvkarleby Thomas Larsson Hardcore Sluggers 3/ Bottenmete Maggot Dalälven Älvkarleby Lennart Brännström SK Fiskgjusen 6/ Bottenmete mask Dalälven Älvkarleby Emil Jonsson Hardcore Sluggers 11/ bottenmete mask Testeboån Gävle Emil Jonsson Hardcore Sluggers 1/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Andreas Johnson Umeåspecimen 12/ Bottenmete Räka Testeboån Gävle Andreas Malmros SK Fiskgjusen 2/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Henrik Svenningsson Team Gipro 2/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Victor Englund Swen-Toggez 14/ Bottenmete Maggot Dalälven Älvkarleby Lennart Brännström SK Fiskgjusen 6/ Bottenmete Maggot Dalälven Uppsala Billy Carlssom SG Tusenbröderna 3/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Christoffer Elf 10/ Bottemete Maggot Dalälven Älvkarleby Simon Jönsson Swen-Toggez 16/ Bottenmete Maggot Dalälven Älvkarleby Andreas Johnson Umeåspecimen 12/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Henrik Svenningsson Team Gipro 1/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Fredrik Stenström 9/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Christoffer Elf 26/ Bottenmete Räka/maggots Dalälven Älvkarleby Johan Jansson Retardoz 18/ Bottenmete maggot Dalälven Älvkarleby Mattias Skog SG Pesca 7/ Bottenmete Räka Olandsån Östhammar Sonny Pettersson Tre MMM 5/ Bottenmete Maggot Dalälven Älvkarleby Andreas Johnson Umeåspecimen 12/ Bottenmete Maggot Dalälven Älvkarleby Christoffer Holmer The art of fishing 24/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Johan Jansson Retardoz 19/ Bottenmete Räka Dalälven Älvkarleby Henrik Svenningsson Team Gipro 2/5-16/ Flötmete Maggot Dalälven Älvkarleby Fredrik Jadeland The art of fishing Bottenmete Maggot Dalälven Uppsala Billy Carlssom SG Tusenbröderna 1/5- l Bm Mask Landsjön Jönköping Timothy Lindqvist Umeåspecimen 24/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius De gamla och havet 19/ Bottenmete Mört Frändeforsån Frändefors Linus Bengtsson The art of fishing 6/ Bottenmete Löja Mörrumsån Ryd Mona Widén Hardcore Sluggers 21/ Bottenmete Mört Dalbergsån Mellerud Linus Bengtsson The art of fishing 14/ Bm Mask Landsjön Jönköping Andreas sandström Umeåspecimen 27/ Bottenmete Mask Landsjön Huskvarna Vicktor Hallensjö 19/ b-mete Räka Landsjön Gränna Michael Zentio 4/ Bm Mask Landsjön Jönköping Timothy Lindqvist Umeåspecimen 26/ Bottenmete Mört Frändeforsån Frändefors Linus Bengtsson The art of fishing 7/6-95 Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius De gamla och havet 7/ Bottenmete Daggmask Landsjön Huskvarna Anders Fondelius De gamla och havet 5/ Bottenmete Mask Stångån bjärka säby Linköping Vicktor Hallensjö 27/ Bottenmete Löja Mörrumsån Ryd Mona Widén Hardcore Sluggers 21/ Bottenmete Mört Helge å Östra Göinge Torgny Karlsson Swen-Toggez 30/ Bottenmete Mask Uvån Hagfors Pär Olsson Retardoz 4/ Bottenmete Mört Helge ån Östra Göinge Torgny Karlsson Swen-Toggez 5/ Bottenmete Löja Siggaboda Tingsryd Mona Widén Hardcore Sluggers / Flötmete Mask+Majs Skantzsjön Hallstahammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 30/ Bottenmete Mört Helge ån Östra Göinge Torgny Karlsson Swen-Toggez 22/ Bottenmete Mask Uvån Hagfors Pär Olsson Retardoz 4/8-

22 4 830 Bottenmete Räka Kolbäcksån Hallstahammar Linus Carlsson SK Fiskgjusen 14/ Bottenmete Räka Hedströmmen Köping Sonny Pettersson Tre MMM 2/ Bottenmete Räka Hedströmmen Köping Sonny Pettersson Tre MMM 2/6- ring Trolling Löja Vänern Hammarö Andreas Dilén Retardoz 11/ Trolling Wobbler Vänern Åmål Johan Jansson Retardoz 28/ trolling vobbler Hornavan arjeplog Nichlas Lundgren Umeåspecimen 4/ trolling löja Vänern Hällekil Jens Gliminger 1/ spinnfiske fluga Indalsälven Timrå Thomas Larsson Hardcore Sluggers 20/ Flötmete Räka Hörneån Umeå Lars Johansson Umeåspecimen 3/ Trolling Nors Vänern Mariestad johan almqvist Team Gipro 30/ Trolling Vobbler Hornavan Arjeplog Christian Lundberg Umeåspecimen 28/ Trolling Wobbler Vänern Åmål Johan Jansson Retardoz 5/ Spinn Wobbler Bruatorp Torsås Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 28/ Trolling Ismo magnum Östersjön Trelleborg Oscar Torstensson Swen-Toggez 6/ spinnfiske fluga Indalsälven Timrå Thomas Larsson Hardcore Sluggers 28/ Trolling Ismo Östersjön Simrishamn Tobias Andersson SG Pesca 11/ Trolling Wobbler Österdalälven Älvdalen Mikael Andersson Tre MMM 4/ trolling vobbler Skellefte älv Skellefteå Mathias Holmlund Hardcore Sluggers Spinnfluga Fluga Bergeforsen Timrå Jimmie Isaacson 29/10-23/ Spinnn Wobbler Hagby-ån Kalmar Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 1/ Trolling Wobbler Vättern Karlsborg Glenn Leppänen Tre MMM 14/ Spinn Wobbler Hossmo Kalmar Bo ``Bobbo Johansson The art of fishing 22/ Trolling Löja Vättern Granvik Christoffer Elf 14/ Trolling Skeddrag Östersjön Ystad Ralf Andersson SG Pesca 22/ Trolling Wobbler Österdalälven Älvdalen Patrik Andersson Tre MMM 5/ spinn jigg röd/svart Hässleviken Karlshamn Marc Westrin Swen-Toggez 28/ Spinn Snaps Östersjön Simrishamn Tobias Andersson SG Pesca 28/ Spinn Skeddrag Rögle Lund Lennart Brännström SK Fiskgjusen 9/6- Ny

Ny rapport Lag

Ny rapport Lag Ny rapport 12.05.2015 Lag 1 593.5 2 Hardcore Sluggers 534.5 3 The art of fishing 422 4 Umeåspecimen 386.5 5 Tre MMM 319.5 6 SK Fiskgjusen 305 7 Retardoz 255 8 SG Pesca 201.5 9 C4 Specimen 199 10 Swen-Toggez

Läs mer

Mona Widén. Henrik Svenningsson. Pär Olsson

Mona Widén. Henrik Svenningsson. Pär Olsson Mona Widén Henrik Svenningsson Pär Olsson The Art of Fishing SG Tusenbröderna Hardcore Sluggers Regeländringarna som genomfördes förra året har gett bra effekt och både listor och fångstvikter ser mycket

Läs mer

Svenska Specimen Tävling Slutrapport

Svenska Specimen Tävling Slutrapport Svenska Specimen Tävling 2016 Slutrapport Topp 3 Individuellt 1) Pär Olsson 2) Mona Widén 3) Lars Andersson Topp 3 Lag 1) Hardcore Sluggers 2) Swedish Specimen Hunters 3) The Art of Fishing Aktuellt inför

Läs mer

Ny rapport. 29. November Lag

Ny rapport. 29. November Lag Ny rapport 29. November 2017 Lag 1 SG Tusenbröderna 956.5 2 Swedish Specimen Hunters 867 3 C4 Specimen 787.5 4 FK Rutilus 778.5 5 Tre MMM 608.5 6 Retardoz 511 7 Hardcore Sluggers 446.5 8 Swen-Toggez 441.5

Läs mer

26 Niklas Graberg Jimmy Nordling Peter Larsson Max Roth 47 David Victorin Erik Petersson Fredrik Jadeland 43 33

26 Niklas Graberg Jimmy Nordling Peter Larsson Max Roth 47 David Victorin Erik Petersson Fredrik Jadeland 43 33 Lag 1 Oldschool Specimen 615.5 2 Swedish Specimen Hunters 590.5 3 Småland United 578.5 4 C4 Specimen 472.5 5 Team Mött 376.5 6 Tre MMM 234 7 De gamla och havet 161 8 Team Wollmars 150 9 Team FK Alcedo

Läs mer

SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT

SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT SPECIMEN SMÅLÄNDSKAN 2014 SLUTRAPPORT Topp 3 Individuellt 1. Bo Johannson 2. Johan Almqvist 3. Max Lösche Topp 3 Lag 1. SK Fiskpinnen 2. Team Gipro 3. Latmaskarna Regeländringar På grund av färre antal

Läs mer

Henrik Svenningsson. Pär Olsson. Mona Widén

Henrik Svenningsson. Pär Olsson. Mona Widén 1. Henrik Svenningsson 2. Pär Olsson 3. Mona Widén 1. Hardcore Sluggers 2. SG Tusenbröderna 3. The art of fishing En del lag har hört av sig till mig angående de låga vikter som är med i vissa listorna.

Läs mer

1. Mona Widén. 2. Vicktor Hallensjö. 3. Bo Johansson

1. Mona Widén. 2. Vicktor Hallensjö. 3. Bo Johansson 1. Mona Widén 2. Vicktor Hallensjö 3. Bo Johansson 1. Kurres 2. Hardcore Sluggers 3. The art of fishing En ny feature komma införas i år, nämligen att lagnamnet ska stå bredvid fångstmannen på nyanmäld

Läs mer

Svenska Specimentävlingenävling Slutrapport

Svenska Specimentävlingenävling Slutrapport Svenska Specimentävlingenävling 2017 Slutrapport Topp 3 Individuellt 1. Pelle Andersson 317p 2. Pär Olsson 257p 3. Johan Jansson 245p Topp 3 Lag 1. SG Tusenbröderna 965p 2. Swedish Specimen Hunters 877,5p

Läs mer

Individuellt. 1) Peter Almqvist. 2) Bobbo Johansson. 3) Max Lösche

Individuellt. 1) Peter Almqvist. 2) Bobbo Johansson. 3) Max Lösche Slutrapport Individuellt 1) Peter Almqvist 2) Bobbo Johansson 3) Max Lösche Lag 1) Elektriska Ålarna 2) De gamla och havet 3) PFC Aktuellt Ja min goda vänner, nu har vi då kommit till vägens slut. Småländskan

Läs mer

Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche

Bo Johansson. Oscar Nordahl. Max Lösche 1. Bo Johansson 2. Oscar Nordahl 3. Max Lösche 1. Mönsterås SK 2. SK Fiskpinnen 3. Kurres Fiskeshop År 2013 har gått bra,men det fanns även en del konflikter och oklarheter kring reglerna inom tävlingen.

Läs mer

Ny rapport. Lag. Deltagare

Ny rapport. Lag. Deltagare Ny rapport 29. Juni 2016 Lag 1 Elektriska Ålarna 279 2 De gamla och havet 257.5 3 Oaklake Specimen 197.5 4 SK Fiskpinnen 2 163 5 SK Fiskpinnen 1 160 6 Team Carassius 150 7 KSL Predators 123.5 8 Team Predator

Läs mer

Vicktor Hallensjö. Mona Widén. André Sandström

Vicktor Hallensjö. Mona Widén. André Sandström Vicktor Hallensjö Mona Widén André Sandström Kinetic Tre MMM Hardcore Sluggers Nya omröstningar Som många av er har sett så fanns det 2 nya omröstningar som gällde eventuella regeländringar för den kommande

Läs mer

Svenska Specimentävlingen Slutrapport

Svenska Specimentävlingen Slutrapport Svenska Specimentävlingen 218 Slutrapport Topp 3 Individuellt 1. Alexander Holmer 291p 2. Lejf Krause 233,p 3. Sten-Sture Jönsson 226p Topp 3 Lag 1. Oldschool Specimen 169p 2. Swedish Specimen Hunters

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2010-04-02 Gös 5700 Kent Sandkvist Flåren Värnamo Isen är nu borta på de flesta ställen och vårfisket börjar komma igång. Öringfisket i kuståarna har börjat och snart

Läs mer

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2009

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2009 Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2009 Individuellt Mona Widén Peter Nilsson Morgan Svensson Lagtävlingen SFK Firren Fenan Markaryds SFK Superfisken 2009 Gös 7400 gr 123 % fångad av Linus Johansson

Läs mer

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport Årets fisk Ål 2000 gr Fångad av Mona Widén

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport Årets fisk Ål 2000 gr Fångad av Mona Widén Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2007 Individuellt Mona Widén Max Lösche Jörgen Karlsson Lagtävlingen AFK Borren Växjö SK SFK Firren Årets fisk Ål 2000 gr Fångad av Mona Widén Kronobergsdistriktets

Läs mer

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012

Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012 Kronobergsdistriktets Specimencup Slutrapport 2012 Individuellt Mona Widén Tina Widén Jörgen Karlsson Lagtävlingen Fenan SFK Firren AFK Borren Superfisken 2012 Ål 2168gr 120,4 % fångad av Mona Widén Mörrumsån

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Marsrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Marsrapporten Lake 5300gr fångad av Benny Hilmersson vid Oskarshamn 05-02-07 Var ute på det första lakpimpelfisket för året. Efter 1,5 timmes fiske utan hugg blev det lite varm

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Majrapporten Id 3450 gr fångad av Jim Carlsson i Ryssbyån 200-04-1 Tyvärr har det inte kommit in någon fångstberättelse. Månadens fisk maj Månadens fisk i maj blir inte helt

Läs mer

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg

Blekinge län * 18 16880 20980 24980 44680 39 50680 72724 74924 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Blekinge län * 18 16880 20 20980 25 24980 36 44680 39 50680 51 72724 52 74924 Karlshamn 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 Karlskrona 6 8100 8 12200 9 13000 20 32700 20 32700 20 32700 20

Läs mer

Blekinge län , , ,5 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Dalarnas län

Blekinge län , , ,5 Karlshamn Karlskrona Ronneby Sölvesborg Dalarnas län Blekinge län 20980 20 24980 25 44680 36 50680 39 72723,5 51 74923,5 52 78923,5 54 Karlshamn 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 1980 3 Karlskrona 12200 8 13000 9 32700 20 32700 20 32700 20 32700

Läs mer

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Individuellt Morgan Svensson Ulf Sennvall Dan Dellerfjord Lagtävlingen SFK Bottennappet AFK Borren SFK Flugan Årets fisk 2003. mört 1068 gr 133,5 %, Morgan

Läs mer

1. Oscar Nordahl. 2. Mikael Gustafsson. 3. Bo Johansson

1. Oscar Nordahl. 2. Mikael Gustafsson. 3. Bo Johansson 1. Oscar Nordahl 2. Mikael Gustafsson 3. Bo Johansson 1. Kurres Fiskeshop 2. 3. Team Gipro Nya och gamla regler Genom året har vi genomfört en del omröstningar om eventuella nya arter, som ni redan vet

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Aprilrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Aprilrapporten Abborre 2365 gr fångad av Erik Wennerhag i Kalmarsund Jag, Mats Kalenius och Andreas Ekfeldt åkte ner till Kalmarsund för att göra en sista satsning på abborre

Läs mer

Andel behöriga lärare

Andel behöriga lärare Andel behöriga lärare Svenska Matematik Engelska Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Kommun Totalt antal Andel behöriga % Åtvidaberg 13 100,0 Mariestad 16 100,0 Skellefteå

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2011 Lagtävlingen 1 Team Burbot 2 SK Screamers 3 SG Ålmightys Individuellt 1 Mona Widén 2 Kim Preducic 3 Mikael Gustavsson Årets fisk 2011 Abborre 2340 Sebastian

Läs mer

Juni 1999. Månadens fisk, Maj. Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15

Juni 1999. Månadens fisk, Maj. Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15 Juni 1999 Månadens fisk, Maj Färna, 2680 gram Mika Malm, Fiskpinnen Bottenmete med picnicbog, Emån den 12/5 kl. 9.15 Fiskade färna på ett av de gamla beprövade platserna. Senaste åren har inte stället

Läs mer

Plats 2 går till Mikael Rylander som också fick 9 av 9 karpar in på listan: 9 karpar 91500g

Plats 2 går till Mikael Rylander som också fick 9 av 9 karpar in på listan: 9 karpar 91500g Då har första året redan gått och Svenska Karp Cupen har fått sig en vinnare! Det har varit riktigt roligt att hålla i denna lilla tävling och jag hoppas att ni upplevde det likadant! Under året har jag

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Augustirapporten Tyvärr har inte bilderna på månadsfiskarna inte kommit in på grund av att det inte går att bifoga bilder via vår mailserver. Om problemen fortsätter får vi

Läs mer

Wäxthuset HVB har Ramavtal med; Hela Kriminalvården och Frivården

Wäxthuset HVB har Ramavtal med; Hela Kriminalvården och Frivården Uppdaterad 2019-09-05 Wäxthuset HVB har Ramavtal med; Hela Kriminalvården och Frivården Alingsås kommun Alvesta kommun Arjeplogs kommun Arvika kommun Avesta kommun Bergs kommun Bjuvs kommun Bodens kommun

Läs mer

Novemberrapporten. Månadens fisk oktober. Abborre 1725 gr Ronnie Johansson, spinnfiske löja, Misterhult

Novemberrapporten. Månadens fisk oktober. Abborre 1725 gr Ronnie Johansson, spinnfiske löja, Misterhult Novemberrapporten Månadens fisk oktober Abborre 1725 gr 2000-10-22 Ronnie Johansson, spinnfiske löja, Misterhult Denna fisk fångade jag på spinnfiske med löja som bete i Misterhults skärgård, platsen var

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Marsrapporten Månadens fisk februari 2003 Lake 5310 gr Johan Wajkert, Ismete mört, Östersjön Västervik Någon fångstberättelse har tyvärr inte inkommit men nämnas kan att

Läs mer

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden

Sida 1 av 8. Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 2013 Källa: Kronofogden Sida av 8 Barn berörda av verkställd avhysning, jan-mars 0 Källa: Kronofogden Blekinge Sölvesborg 0 0 Blekinge Totalt 0 0 Gotland Gotland 0 0 Gävleborg Gävle 0 0 Gävleborg Totalt 0 0 Halland Laholm 0 0

Läs mer

Oktoberrapporten. Månadens fisk September. Braxen 5250gr Johan Fager, bottenmete Majs/magg, Hossmoån

Oktoberrapporten. Månadens fisk September. Braxen 5250gr Johan Fager, bottenmete Majs/magg, Hossmoån Oktoberrapporten Månadens fisk September Braxen 5250gr 2000-09-03 Johan Fager, bottenmete Majs/magg, Hossmoån Tyvärr har det inte kommit in någon fångstberättelse. Månadens fisk oktober Av de fiskar som

Läs mer

1 Ronnie Johansson. 1 SK Fiskpinnen. 2 Team 200. 2 Mats Kalenius. 3 Hälls Anglers. 3 Patrik Sköldblom. Braxen 5975 Sebastian Martinsson

1 Ronnie Johansson. 1 SK Fiskpinnen. 2 Team 200. 2 Mats Kalenius. 3 Hälls Anglers. 3 Patrik Sköldblom. Braxen 5975 Sebastian Martinsson 1 SK Fiskpinnen 2 Team 200 3 Hälls Anglers 1 Ronnie Johansson 2 Mats Kalenius 3 Patrik Sköldblom Braxen 5975 Sebastian Martinsson Månadens fisk november Gös 6850 Theodor Samuelsson Bergundasjön 2003-11-04

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Majrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Majrapporten Gädda 90 gr fångad av Joakim Gustafsson i Landsjön Någon fångstberättelse på månadens fisk har inte inkommit men om ni vill läsa om fisket i Landsjön under våren

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2010-09-20 Hossmofisket För er som tänkt fiska i Hossmo nu i slutet av september så vill jag meddela att dom inte säljer några dagskort efter den 15/9 som man gjort

Läs mer

Kommunranking 2011 per län

Kommunranking 2011 per län Kommunranking 2011 per län Stockholms län Södertälje 1 9 27,64 Stockholm 2 18 25,51 Sigtuna 3 27 22,85 Upplands Väsby 4 40 21,32 Botkyrka 5 45 20,99 Sundbyberg 6 49 20,24 Huddinge 7 51 20,21 Nacka 8 60

Läs mer

2002-05-02 Kostnadsutjämning 2003 jämfört med 2002, kronor per invånare Bilaga 3. 2002041bil3/HB 1 (9)

2002-05-02 Kostnadsutjämning 2003 jämfört med 2002, kronor per invånare Bilaga 3. 2002041bil3/HB 1 (9) Kostnadsutjämning 2003 jämfört med 2002, kronor per invånare Bilaga 3 Stockholms län Botkyrka 142 41-123 -158-12 -20 7 6-3 -18-1 -1 0 6 1-1 -134 Danderyd 114 244 73 9 41-20 -2 6-3 -18-1 -1 0 6 1-1 448

Läs mer

Kommunalt anställda år 2012 lärare och ledning skola/förskola, år 2012. Stockholms län. Uppsala län. Andel 55 år och äldre.

Kommunalt anställda år 2012 lärare och ledning skola/förskola, år 2012. Stockholms län. Uppsala län. Andel 55 år och äldre. Kommunalt anställda år 2012 lärare och ledning skola/förskola, år 2012 Hela riket Hela riket Kommun / Län Andel 55 år och äldre Antal samtliga Antal 55 år och äldre Riket 29% 182840 52130 Stockholms län

Läs mer

Resultat 02 Fordonsgas

Resultat 02 Fordonsgas Resultat Geografiskt Ale Alingsås Alvesta Aneby Arboga Arjeplog Arvidsjaur Arvika Askersund Avesta Bengtsfors Berg Bjurholm Bjuv Boden Bollebygd Bollnäs Borgholm Borlänge Borås Botkyrka E.ON Boxholm Bromölla

Läs mer

Levande objekt i Fastighetsregistrets allmänna del

Levande objekt i Fastighetsregistrets allmänna del Bilaga till Helårsstatistik 2009 Fastighetsregistrets allmänna del, innehåll per den 31 december 2009 1(8) Levande objekt i Fastighetsregistrets allmänna del Antal levande objekt i Fastighetsregistrets

Läs mer

Placering Andel E-legitimation Säkerhetskod Telefon SMS SmartPhone Totalt 2/5 Möjliga e-dekl Placering 2010 Andel 2010

Placering Andel E-legitimation Säkerhetskod Telefon SMS SmartPhone Totalt 2/5 Möjliga e-dekl Placering 2010 Andel 2010 * Skatteverket Antal personer som deklarerat elektroniskt per 2 maj 2011 - sista dag för deklaration Bästa kommun i respektive län Stockholm Järfälla 1 70,3% 10 482 11 446 7 878 4 276 938 35 020 49 790

Läs mer

, Dnr 2018: Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Erbjudna platser jan-dec

, Dnr 2018: Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Erbjudna platser jan-dec 2019-03-14, Dnr 2018:0040441 Beslutsbilaga 1 sid. 1 (5) Statsbidrag för omsorg på kvällar, nätter och helger 2019 Skolverket har beslutat om statsbidrag enligt nedan 2120001439 ALE KOMMUN 10 8 910 2120001553

Läs mer

StatistikHusarbete2010-01-01--2010-06-30 Antalköpare. Antal köpare riket Hushållstjänster 192.448 ROT-arbete 456.267 648.715

StatistikHusarbete2010-01-01--2010-06-30 Antalköpare. Antal köpare riket Hushållstjänster 192.448 ROT-arbete 456.267 648.715 Page 1 of 18 * Skatteverket StatistikHusarbete2010-01-01--2010-06-30 Antalköpare Typ Antal köpare riket Hushållstjänster 192.448 ROT-arbete 456.267 648.715 Page 2 of 18 Län Antal köpare Typ Blekinge län

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Augustirapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Augustirapporten Bo Johansson ruda 0 gr (Tyvärr har jag inget foto på månadsfisken för juli så jag tar med en bild på en annan fisk anmäld till tävlingen) Månadens fisk augusti

Läs mer

Kommun 201412 (Mkr) % Fördelning 201312 (Mkr) % Fördelning Ändr. % Antal företag

Kommun 201412 (Mkr) % Fördelning 201312 (Mkr) % Fördelning Ändr. % Antal företag Urval av aktiebolag: Antal bokslut: minst 3, Omsättning: 0,25 Mkr till 92 Mkr, Antal anställda: 1 till 49. Avser: Aktiebolag som har kalenderår som bokslutsperiod och som redovisat sina årsbokslut den

Läs mer

10 eller fler olika läkemedel på recept olämpliga läkemedel

10 eller fler olika läkemedel på recept olämpliga läkemedel Andel (%) av befolkningen 80+ med Andel (%) av befolkningen 80+ med 10 eller fler olika läkemedel på recept olämpliga läkemedel Kommuner 2010 2011 2010 2011 % % % % Genomsnitt riket 46,9 46,0 31,6 30,4

Läs mer

Föräldraalliansen Sverige. Kommunalt grundskoleindex - Förändring 2011-2012 2012. SALSA Residual

Föräldraalliansen Sverige. Kommunalt grundskoleindex - Förändring 2011-2012 2012. SALSA Residual alt grundskoleindex - - SALSA personal Övrigt Fritidshem Index Kungsör 0,47 1,48 0,23 0,18 2,36 32 276 244 Dals-Ed 0,69 1,25 0,26 0,18 2,38 29 254 225 Älvsbyn 0,51 1,26 0,22 0,24 2,23 65 259 194 Askersund

Läs mer

NORRLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN ABBORRE

NORRLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN ABBORRE NORRLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2006 ABBORRE 15 Urban Rehnman Bream Team 1840 gr 52 cm Mete/Mört Torringen/Sundsvall 060910 14 Börje Mattsson Bream Team 1490 gr 49 cm Bottenmete/Mört Omnesjön/Kramfors 060916

Läs mer

Gotlands län Gotland 28 626 kr 11 305 kr 722 kr 6 016 kr 5 580 kr 5 725 kr 12 027 kr 42,0%

Gotlands län Gotland 28 626 kr 11 305 kr 722 kr 6 016 kr 5 580 kr 5 725 kr 12 027 kr 42,0% Kommun Total årlig elräkning Elkostnad varav elcert Nätavgift Elskatt Moms Skatt+elcert +moms Andel skatt+elcert +moms Blekinge Olofström 30 304 kr 12 288 kr 723 kr 6 365 kr 5 589 kr 6 061 kr 12 373 kr

Läs mer

STATOILS MILJÖBILSRANKING FÖRSTA HALVÅRET

STATOILS MILJÖBILSRANKING FÖRSTA HALVÅRET KOMMUN (bokstavsordning) STATOILS MILJÖBILSRANKING FÖRSTA HALVÅRET 2013 Statoils Miljöbilsranking baseras på andelen miljöbilar bland de nya bilarna som registrerats i kommunen eller länet under första

Läs mer

Län Ortstyp 1 Ortstyp 2 Ortstyp 3 Stockholm Stockholm Södertälje Nacka Norrtälje Nynäshamn. Östhammar

Län Ortstyp 1 Ortstyp 2 Ortstyp 3 Stockholm Stockholm Södertälje Nacka Norrtälje Nynäshamn. Östhammar Bilaga 2 Värdefaktorn ortstyp för byggnadskategorierna 17. Byggnadskategori, 14 För värdefaktorn ortstyp ska na indelas enligt följande för byggnadskategorierna 1 oljeraffinaderier eller petrokemiska industrier,

Läs mer

Statistiska centralbyrån Offentlig ekonomi och mikrosimuleringar. April 2012 1( 22)

Statistiska centralbyrån Offentlig ekonomi och mikrosimuleringar. April 2012 1( 22) April 2012 1( 22) 01 0127 Botkyrka 2013 2011 51 x 109 186 67 101 71 22 x 178 272 160 01 0127 Botkyrka 2012 2010 50 x 109 185 70 106 62 23 x 167 253 153 01 0162 Danderyd 2013 2011 17 0 32 39 11 25 9 0 0

Läs mer

Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb. Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen

Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb. Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen SLUTRAPPORTEN 1999 1 Team 200lbs plus 2 SK Fiskpinnen 3 Vimmerby Specimenklubb 1 Ronnie Johansson 2 Dan Dellerfjord 3 Luis Rasmussen Månadens fisk, November: Karp, 8000 gram Luis Rasmussen, Team 200lbs

Läs mer

Kommunkod Kommun Kommungrupp Kommungrupp, namn 0180 Stockholm 1 Storstäder 1280 Malmö 1 Storstäder 1480 Göteborg 1 Storstäder 0114 Upplands Väsby 2

Kommunkod Kommun Kommungrupp Kommungrupp, namn 0180 Stockholm 1 Storstäder 1280 Malmö 1 Storstäder 1480 Göteborg 1 Storstäder 0114 Upplands Väsby 2 Kommunkod Kommun Kommungrupp Kommungrupp, namn 0180 Stockholm 1 Storstäder 1280 Malmö 1 Storstäder 1480 Göteborg 1 Storstäder 0114 Upplands Väsby 2 Förortskommuner till storstäderna 0115 Vallentuna 2 Förortskommuner

Läs mer

Statsbidrag för personer som har en tidsbegränsad anställning inom äldreomsorgen eller hälso- och sjukvården

Statsbidrag för personer som har en tidsbegränsad anställning inom äldreomsorgen eller hälso- och sjukvården Statsbidrag för personer som har en tidsbegränsad anställning inom äldreomsorgen eller hälso- och sjukvården Huvudsökande Samsökande kommuner Beviljade platser Summa Alvesta kommun 32 1 520 000 kr Arboga

Läs mer

Sveriges bästa naturvårdskommun

Sveriges bästa naturvårdskommun Sveriges bästa naturvårdskommun 2018 - alla kommuner som besvarade enkäten, sorterade enligt poäng. Placering Kommun Poäng 1 Huddinge kommun 53 2 Lomma kommun 50.5 3 Tierps kommun 48 4 Örebro kommun 47.5

Läs mer

Korrigerad beräkning - Regeringens avsedda fördelning av stöd till kommuner och landsting i Prop. 2015/16:47 Extra ändringsbudget för 2015

Korrigerad beräkning - Regeringens avsedda fördelning av stöd till kommuner och landsting i Prop. 2015/16:47 Extra ändringsbudget för 2015 2015-11-18 Finansdepartementet Korrigerad beräkning - Regeringens avsedda fördelning av stöd till kommuner och landsting i Prop. 2015/16:47 Extra ändringsbudget för 2015 Fördelningen mellan kommunerna

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2009-06-10 Nya årekordet från Hossmo, 6540 gr fångad av Mathias Svensson Nytt rapporteringssystem. Från och med nu blir rapporterna lite annorlunda då vi har automatiserat

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Oktoberrapporten Tyvärr har det inte inkommit något foto eller berättelse för månadens fisk september så jag tar med en bild på en annan av de fiskar som anmälts under året.

Läs mer

NORRLÄNDSKAN 2007 ABBORRE

NORRLÄNDSKAN 2007 ABBORRE NORRLÄNDSKAN 2007 ABBORRE 1,870 15,00 Mikael Lundström FK Minkarna Bottenmete/Abborre Dannelivaarajärvi, Kiruna 070803 1,840 14,00 Christian Lundberg Umeåspecimen Flötmete/Abborre Dannelivaarajärvi, Kiruna

Läs mer

Transportstyrelsens föreskrifter om utlämningsställen för körkort;

Transportstyrelsens föreskrifter om utlämningsställen för körkort; Transportstyrelsens föreskrifter om utlämningsställen för körkort; beslutade den xx 2013. Transportstyrelsen föreskriver följande med stöd av 8 kap. 3 första stycket körkortsförordningen (1998:980). 1

Läs mer

Andel funktionsnedsatta som fått hjälpmedel. Ranking

Andel funktionsnedsatta som fått hjälpmedel. Ranking Statistiken är hämtad från Arbetsförmedlingens siffor över hur många hjälpmedel som har skrivits ut under åren 2009-2011 samt hur många med en funktionsnedsättning som har varit inskrivna hos Arbetsförmedlingen

Läs mer

Statistik över rutavdraget per län och kommun

Statistik över rutavdraget per län och kommun Statistik över rutavdraget per län och kommun Statistiken visar förändringen i antal personer som gjort avdrag för hushållsnära tjänster, så som hemstädning, trädgårdsarbete och barnpassning mellan första

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2008

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2008 SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 08 Lagtävlingen SK Fiskpinnen 2 FK speci Fenan SG Zander Individuellt Gusten Johansson 2 Kent Svensson Bo Johansson Årets fisk 08 Abborre 200gr är Olsson Hossmoån

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Novemberrapporten Abborre 2050 gr fångad av Henrik Olsson i Kalmarsund 2004-10-30 Någonstans i Kalmarsund befann sig jag och Jim denna mulna söndag. Självklart kan jag

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Junirapporten Månadens fisk Maj Braxen 5780 Sven Haglund Hossmoån 2003-05-28 Fångstberättelse Jag kom ner till Hossmoån lite senare än beräknat, för jobbet ville inte

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Rapport 2009-07-03 Nya årekordet från Hossmo, 6540 gr fångad av Mathias Svensson Nytt rapporteringssystem. Från och med nu blir rapporterna lite annorlunda då vi har automatiserat

Läs mer

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net

Kompletterande uppgifter / rättelser? Kontakta Magnus Lindell 08-379152 eller limag@bredband.net Alingsås Arboga Arvika 14 BG Vikben 23 Au Vikben 22 BG Vikben 24 BG Vikben 24 Au Sporrong 24 Ag Vikben 24 Ag Vikben+krona 24 Au Sporrong Askersund (väldigt lik Säter??) Avesta Boden 13 Au Vikben 22 Au

Läs mer

Sveriges bästa naturvårdskommun

Sveriges bästa naturvårdskommun Sveriges bästa naturvårdskommun 2018 - alla kommuner som besvarade enkäten, i bokstavordning. Placering Kommun Poäng 193 Ale kommun 14.5 141 Alingsås kommun 23.5 117 Alvesta kommun 26.5 134 Aneby kommun

Läs mer

När ska småhusägarna snöröja trottoarerna utmed sina tomtgränser? (Efter avslutat snöfall)

När ska småhusägarna snöröja trottoarerna utmed sina tomtgränser? (Efter avslutat snöfall) småhusägarnas sina Ale 5-10 cm Alingsås Inga snönivåer tillämpas Alvesta Aneby Inga snönivåer tillämpas Arboga 5-10 cm Arjeplog Arvidsjaur Arvika Vid annan snönivå, nämligen: Askersund Inga snönivåer tillämpas

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2001 Aprilrapporten Månadens fisk Mars Gädda 10750 gr Martin Bengtsson 31/3, Sink & draw Kalmarsund På kvällen den 30/3 ringde det i telefonen. - Tjena! Kalenius här! hörde

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Marsrapporten Gös 6340 gr fångad av Andreas Ekfeldt i Ryssbysjön 2004-02-26 Jag och Filip Rubin(SG Pesca) hade bestämt oss för att köra ett par pass på Ryssbysjön med

Läs mer

SLUTRESULTAT 2009 ARTVINNARE INDIVIDUELLA POÄNGSTÄLLNINGEN STÖRSTA FISK

SLUTRESULTAT 2009 ARTVINNARE INDIVIDUELLA POÄNGSTÄLLNINGEN STÖRSTA FISK SLUTRESULTAT 2009 Klubb Poäng Bream Team 379.00 SK Fiskgjusen 354.00 TRE MMM 307.00 Umeåspecimen 286.00 Competition FC 242.00 SK Hellfish 198.00 FK Minkarna 163.50 Helsinge SK 113.50 Nilivaara SFK 77.00

Läs mer

ANDSJÖN, Knäred Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman. BALLASJÖN, Bollebygd Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman

ANDSJÖN, Knäred Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman. BALLASJÖN, Bollebygd Datum Vikt/Längd Metod Variation Fångstman ANDSJÖN, Knäred 2005-07-02 11200g Birger Holmqvist BALLASJÖN, Bollebygd 8600g/70cm 8100g/73cm 4100g BOSARPSJÖN, Äsphult 2005-07-13 11000g 8900g 6600g B/M Boile BYSJÖN, Lund 2005-05-22 2005-09-05 2005-08-19

Läs mer

Augustirapporten. Månadens fisk juli. Ål Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in

Augustirapporten. Månadens fisk juli. Ål Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in Augustirapporten Månadens fisk juli Ål 2258 2000-07-02 Erik Kapanen bottenmete daggmask Lagan Tyvärr har varken foto eller berättelse kommit in Smedbälgen Månadens fisk augusti Det fanns den här månaden

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Julirapporten Månadens fisk juni Ål 2520 Joakim Thuresson Emån 2003-06-26 Fångstberättelse Ålfisket hade som vanligt varit trögt och jag hade några blankpass i ryggen.

Läs mer

BILAGA 1. Sammanställning av SKL:s enkät avseende prestationsmål 1

BILAGA 1. Sammanställning av SKL:s enkät avseende prestationsmål 1 Kommun (SIP:ar) rörande barn och unga har ni gjort i er många (SIP) rörande barn och unga ni gjort i er (SIP:ar) har ni gjort under Uppskatta hur många (SIP:ar) som ni har gjort under 2012. Vilken modell

Läs mer

' 08:17 Monday, January 18, 2016 1

' 08:17 Monday, January 18, 2016 1 ' 08:17 Monday, January 18, 2016 1 1 Höör 3 099 55% 8 700 8 450 7 580 7 008 6 778 5 601 Kraftringen Nät 2 Skövde 2 000 51% 5 885 4 660 4 660 4 335 4 160 3 885 Skövde Elnät 3 Vallentuna 2 234 37% 8 299

Läs mer

' 08:17 Monday, January 18, 2016 1

' 08:17 Monday, January 18, 2016 1 ' 08:17 Monday, January 18, 2016 1 1 Eda 2 235 23% 12 120 11 465 11 465 10 365 10 365 9 885 Ellevio 2 Forshaga 2 235 23% 12 120 11 465 11 465 10 365 10 365 9 885 Ellevio 3 Grums 2 235 23% 12 120 11 465

Läs mer

Deltagande kommuner per 28 maj (233 st)

Deltagande kommuner per 28 maj (233 st) Deltagande kommuner per 28 maj (233 st) Ale kommun Alingsås kommun Alvesta kommun Aneby kommun Arboga kommun Arjeplogs kommun Arvidsjaurs kommun Arvika kommun Askersunds kommun Avesta kommun Bergs kommun

Läs mer

Har er kommun något idrottspolitiskt program och/eller någon idrottspolicy (egen eller del av annan policy)?

Har er kommun något idrottspolitiskt program och/eller någon idrottspolicy (egen eller del av annan policy)? Ale NEJ, men det är på gång NEJ, men det är på gång Alingsås NEJ, men det är på gång NEJ, men det är på gång Aneby NEJ NEJ Arboga NEJ NEJ Arjeplog JA NEJ, men det är på gång Arvidsjaur NEJ NEJ Arvika NEJ

Läs mer

Kommunranking Instagram, mars 2014 Av Placebrander, www.placebrander.se Resultat inhämtat 14 mars 2014

Kommunranking Instagram, mars 2014 Av Placebrander, www.placebrander.se Resultat inhämtat 14 mars 2014 Kommunranking Instagram, mars 2014 Av Placebrander, www.placebrander.se Resultat inhämtat 14 mars 2014 Kommun n Ranking ant inv Instagramkonto Antal följare Stockholm 1 visitstockholm 4892 Jönköping 10

Läs mer

Statsbidrag till kommuner som tillämpar maxtaxa inom förskola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet

Statsbidrag till kommuner som tillämpar maxtaxa inom förskola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet Statsbidrag till kommuner som tillämpar maxtaxa inom förskola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet Bidragsåret 2013 Tabeller 1 Statsbidrag till kommuner som tillämpar maxtaxa inom förskola, fritidshem

Läs mer

Kommuner med högst resultat i länet, sammanvägt resultat på elevenkäter, åk 5 (placering totalt av 185 kommuner)

Kommuner med högst resultat i länet, sammanvägt resultat på elevenkäter, åk 5 (placering totalt av 185 kommuner) Länstabeller Stockholms län elevenkäter, åk 5 elevenkäter, åk 8 1. Danderyd (1) 1. Södertälje (70) 1. Norrtälje (91) 2. Täby (2) 2. Danderyd (71) 2. Danderyd (101) 3. Lidingö (4) 3. Nacka (117) 3. Södertälje

Läs mer

exkl. moms 25 % Kommun Elnätsbolag Idag 2015 2014 2013 2012 2011 2010 (kr) (%) Arjeplog Vattenfall 8 600 kr 8 224 kr 7 872 kr 7 608 kr 7 360 kr 7 360

exkl. moms 25 % Kommun Elnätsbolag Idag 2015 2014 2013 2012 2011 2010 (kr) (%) Arjeplog Vattenfall 8 600 kr 8 224 kr 7 872 kr 7 608 kr 7 360 kr 7 360 exkl. moms 25 % Januaripriser exkl. moms 25 % Ökning sedan 2010 Kommun Elnätsbolag Idag 2015 2014 2013 2012 2011 2010 (kr) (%) Arjeplog Vattenfall 8 600 kr 8 224 kr 7 872 kr 7 608 kr 7 360 kr 7 360 kr

Läs mer

Öppna jämförelser webbgranskning: Äldreomsorg 2011 och 2012

Öppna jämförelser webbgranskning: Äldreomsorg 2011 och 2012 Öppna jämförelser webbgranskning: Äldreomsorg 2011 och 2012 Webbgranskningen genomfördes sommaren 2011. I mars 2012 gjordes uppföljningen på frågan Överklagan. Mer info finns om du klickar på de röda trekanterna

Läs mer

6. Lokala arbetsmarknader (LA 2015) 6. Local labour markets

6. Lokala arbetsmarknader (LA 2015) 6. Local labour markets 6. a er (LA 2015) 6. s Regionala indelningar i Sverige den 1 januari 2015 Tabeller 13. a er (LA 2013) i nummerordning med ingående kommuner 13. s in numerical order, with the associated municipalities

Läs mer

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd

Män. GK=Godkänd. GK=Godkänd Män 100m el 11,59 +0,6 Björn Johansson -80 Jönköping 2003-08-12 11,60 +1,2 Jonas Björk -71 Jönköping 1991-08-21 11,77 +0,6 Daniel Berggren -79 Boden 1994-08-05 11,79 GK Christian Melin -71 Jönköping 1996-08-13

Läs mer

Åklagarmyndighetens författningssamling

Åklagarmyndighetens författningssamling Åklagarmyndighetens författningssamling Åklagarmyndighetens föreskrifter om ändring i Åklagarmyndighetens föreskrifter (ÅFS 2005:5) om åklagarkamrarnas lokalisering och verksamhetsområden; ÅFS 2007:2 Utkom

Läs mer

' 08:17 Monday, January 18, 2016 1

' 08:17 Monday, January 18, 2016 1 ' 08:17 Monday, January 18, 2016 1 Nätbolag Kommentar Ale 565 8% 7 720 7 480 7 480 7 480 7 330 7 155 Ale Elförening ek för 98 Alingsås Alingsås Energi Nät Saknar typkunden Alvesta 1 919 28% 8 666 7 820

Läs mer

Folkbibliotek 2008. Resultat på kommunnivå. Börjar på sida

Folkbibliotek 2008. Resultat på kommunnivå. Börjar på sida Folkbibliotek 2008 Resultat på kommunnivå Börjar på sida Tabell 5:1. Antal bibliotek, bokbussar och övriga utlåningsställen efter kommun. 2 Tabell 5:2. Personal, andel kvinnor och män samt antal årsverken

Läs mer

Placering Poäng Kommun Län 1 43 Huddinge kommun Stockholms län 2 39,5 Helsingborgs stad Skåne län 2 39,5 Lomma kommun Skåne län 4 34 Bromölla kommun

Placering Poäng Kommun Län 1 43 Huddinge kommun Stockholms län 2 39,5 Helsingborgs stad Skåne län 2 39,5 Lomma kommun Skåne län 4 34 Bromölla kommun Placering Poäng Kommun Län 1 43 Huddinge kommun Stockholms län 2 39,5 Helsingborgs stad Skåne län 2 39,5 Lomma kommun Skåne län 4 34 Bromölla kommun Skåne län 4 34 Täby kommun Stockholms län 6 33 Karlstads

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2009

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2009 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN Slutrapporten 2009 Lagtävlingen 1 SK Fiskpinnen 2 FK speci Fenan 3 Bergkvarafiskarna Individuellt 1 Jimmy Nordling 2 Bo Johansson 3 Håkan Nordling Årets fisk 2009 09 Gös 9580

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2003 Augustirapporten Månadens fisk Tyvärr har det inte kommit in någon bild eller fångstberättelse på månadens fisk för juli. Jag tar istället med några bilder på andra fiskar

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN 2004 Septemberrapporten Braxen 5800 gr fångad av Sebastian Martinsson i Hossmoån 2004-08-28 Braxennatten Jag och Pär åkte ner till Hossmo för ett premiärpass. Vi viste inte

Läs mer

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten

SMÅLÄNDSKA SPECIMENTÄVLINGEN. Oktoberrapporten SMÅLÄNDSKA SECIMENTÄVLINGEN Oktoberrapporten Dennis Gustavsson Mört 00 gr Vrangsjön 0-0- Här följer en kort fångstberättelse om första kilos mörten från Vrangsjön. Jag kom ner till sjön på måndagen den

Läs mer