Vecka 41. Boendet i Grottbyn, campingen vid Skånes djurpark, var toppen och kan verkligen rekommenderas.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vecka 41. Boendet i Grottbyn, campingen vid Skånes djurpark, var toppen och kan verkligen rekommenderas."

Transkript

1 Vecka 41 Handbollsskolan Från lördagens handbollsskolestart rapporterar Thimberg att det var 37 pojkar (5 st som inte kunde komma) och tjejerna var 34 st enligt Robban och Jonas! Coolt Den 27:e kommer vi ha information för handbollsskoleföräldrarna. Tjejernas föräldrar är välkomna till klubbstugan kl 9:30 och pojkarnas 10:30. Jag kommer informera om föreningen i stort och lite om hur vi ser på ungdomsidrott, föräldrarengagemang, coachning, uppträdande, föreningsarbetet etc USM steg 1 A-flick Göran och Peters 97-tjejer lyckades direktkvalificera sig till steg 3 genom att komma 2:a i sin tuffa grupp nere i Lerum. Bra jobbat. Jag, Tomaz och Stefan var nere i Höör och tampades med Sävehof, Höör och Hallby. Kl 22:00 fredag kväll fick jag se att vår första match var ändrad från 16:00 till 13:30. Panik och rundringning om ny samlingstid. Det kan vi ju lära oss lite till mans att det kan vara bra att dubbelkolla allt inför den här typen av aktiviteter. Vi hade en kanonhelg och de nya tjejerna smälte in i truppen skitbra. Boendet i Grottbyn, campingen vid Skånes djurpark, var toppen och kan verkligen rekommenderas. Sportsligt så resulterade det i en helg till med laget i november. Faktiskt helt perfekt eftersom vi är många nya.

2 Föreningsdomarkurs För andra året i rad höll Samuel Abdallah och Henrik Biversten i föreningsdomarkursen i klubbstugan. Även i år var det ett 30-tal ungdomar ur åldersgrupperna 97 och 98 som var på plats och ur dessa hoppas vi att ett gäng vill prova på att döma. Alla ungdomar ska gå kursen som en del i sin handbollsutbildning men vi tvingar ingen att döma. Den ekonomiska moroten gör dock att det blir något som många vill prova på. Genom att såväl vi som Ulvåkers IF är verkar för att få en stor egen grupp domare har vi lyckats bra från 96:or och yngre. Vår nuvarande domaransvarige Pia Jonsson och hennes företrädare Carina Otter är ett ypperliga exempel på hur man kan bidra med sina kvaliteter trots att man inte själv har varit aktiv spelare eller domare. Pia har kontakt med alla domare och fördelar matcher. Som synes ovan är hon även en fena på att fixa träffar och utblidningar. Härifrån behöver ungdomarna inte gå hungriga.

3 Sedan förra säsongen har domarbristen gjort att vi även tillsätter domare till A-flickserien. Här krävs det lite mer skinn på näsan för att döma och ifjol hade vi Viktor Rosén som ankare men tyvärr har han trots sina goda resultat valt att sluta (vi hoppas det enbar är ett uppehåll) döma. Glädjande är att Carl-Johan Matsson (-92), Malin Håkansson (-94) och Per Fredriksson (-93) har fortsatt döma för oss i år. Carl-Johan spelar i HP Skövde, Malin är med i Magnus Frisks trupp och Per spelar i Guldkroken. De två förstnämnda betalar vi distriktsdomarutbildningen för vilket vi även hade gjort för Per men han har inte möjlighet att gå utbildningen i år. Både Carl-Johan och Per är fostrade i IFK Skövde. Malin har ett förflutet i Falköpings 94:or. Det är av yttersta vikt att vi ledare och föräldrar respekterar domarnas arbete och inte delger våra avvikande synpunkter i tid och otid. Vi försöker hjälpa förbundet med nyrekrytering genom att lämna plats i vår matchannons samt sargreklam på a-lagets hemmamatcher. Utan kostnad. Green hjälper Lindas 01-flickor Linda rapporterar att Country-fostrade Johan Green kommer och till deras träning den torsdagen den 25/10 kl 18:15-19:15. Alla ledare och andra är välkomna att komma och ta del av hans målvaktsträning. Ett bra initiativ av Linda och fantastisk bra av Johan som annars har fullt upp med sin karriär i Husaren Allstar och framförallt som ledare i Skövde HFs F02. Här syns han som ledare på Klasshandbollen senast och även när han vaktade IFK kassen. Med det där skägget kan man nästan tro det är Börje

4 Rabatt med medlemskort På tisdagens styrelsemöte diskuterades möjligheterna att lämna rabatt på inträdet till A-lagets hemmamatcher. Eftersom våra ungdomar måste ha skjuts så känns det bra om vi kan lämna 30 kr rabatt till vuxna mot uppvisande av medlemskort. Pensionärer och studerande betalar 20 kr. Ungdomar t om 16 år går in gratis. Det är roligare för alla om det är mycket folk och då tror vi att vi rent ekonomiskt hämtar hem delar av detta i kiosken. Frågan kommer från föräldrar i P03 och vi är glada för alla frågor och synpunkter som kan föra föreningen framåt. Extra marknadsföring av Idrottsrabatten I lördagens SLA kommer vi annonsera extra om Idrottsrabatten. Jag vill än en gång trycka på hur viktig intäkt detta är för våra lag och för föreningen. Sälj nu för ju längre tiden går desto svalare intresse. Vi slår också ett extra slag för ICA Blomman. Klubbstugan Bedda sträckte sig i magen vid första skottet mot Kiel i senaste Champins League matchen så han åker inte med till Slovenien i helgen. Då passar han på att ta med sig farsan och drar till klubbstugan på lördagsmorgonen för att montera utbildningsutrustning åt HK Country. Janne Alfredsson kommer vara behjälplig som vanligt. Återkommer om datum för ledarutbildning under ledning av Fredrik Bedda Larsson.

5 Soffa Nu är dynorna till nya soffan klara och kommer levereras av Björn Engström (förälder i F96). Han har hjälpt oss med framtagning av dessa via sina kontakter i Tibro. Där råkar han sälja billiga och bra sängar i sin butik Björnes Mattor. Med dynorna på plats kommer Ulvåkers IFs ordförande Janne Berggren och snickrar upp stommen. Så snart ska det gå att sitta ett helt lag och tjöta i gamla styrelserummet. Trådlöst internet Nu har vi installerat trådlöst internet och lösenordet är utskickat till samtliga ledare. Räckvidden är god och funkar alltså även inne i Stöpenhallen. Använd nätverket mycket men med omdöme. Inga dumma sidor på nätet och ingen olaglig nedladdning. Ordningsregler Klubbstugegruppen har tagit fram ordningsregler som kommer anslås i Klubbstugan. Frys Vi är på jakt efter en frys som vi kan ställa bredvid bolltvätten i förrådet. Tips och förslag till Tommy Otter på tommy@dynatrade.se Korv med bröd När frysen är på plats är tanken att vi laddar in korv och korvbröd i frysen och de lag som vill koka och sälja på hemmamatcher kan där hämta detta för att sedan lämna pengar till Tomaz enligt fastställd taxa. Det viktigaste då är att ingen får lägga tillbaka något i frysen. Nr 44 är hemma igen Efter en tid i allsvenska Alstermo är nu Jimmy tillbaka i röd/svart. Vi är glada över detta samtidigt som det är synd att han aldrig riktigt fick chansen att visa vad han går för. Misstänker att det är en hyfsat spelsugen grabb som drar på sig den randiga tröjan på söndag. Jimmy är en attraktion på handbollsplanen och en go gubbe vid sidan av. Hjälper alltid till om det är något ungdomslag som vill ha hjälp. Välkommen hem! Räknar med att detta även får en prestationshöjande effekt på en viss fröken Hanold i Skövde HF (lycka till mot Höör på lördag).

6 Städning Alla vet hur halt och smutsigt det är i Stöpenhallen. Jag har nu, efter två samtal med Katarina Jonsson, haft en sittning med Stefan Herre och Erik Kvarnling. Mängder av osanningar är i omlopp om hur vi beter oss där bl a påstår någon att vi använder klister i B-ungdom och yngre. Jag är inte vanligt förbannat på den här typen av osanningar samt påståenden om att klisteranvändning generellt är boven i dramat. De som vill bilda sig en egen uppfattning kan komma in efter damlagsträningen på onsdagar kl 22:00 och titta hur golvet i Arena Skövde ser ut efter en hel kväll med bara klisterträning. Golvet är kladdigt men inte smutsigt! Problematiken ligger i att skolan äger hallen köper städtjänster av Tekniska kontoret och Tekniska kontoret städar för skolans verksamhet. Vi hyr av Fritidskontoret. Nu kommer det bli en lösning på ett eller annat sätt vilket jag har tagit i hand på och fått löfte av Stefan Herre. Punktinsats ska göras inför helgens USM-arrangemang för P98. Jag har framfört vårt ställningstagande gällande var vi tycker ungdomar bör spendera sin fritid. Det borde vara så att de flesta håller med oss om att det är bättre vi får med oss dem i vår idrottsverksamhet i Stöpenhallen än att de driver runt på byn eller blir sittande på Resecentrum. För första gången på 1,5 år tror jag på en lösning av problemet. Licensierade spelare I tisdags på styrelsemötet konstaterade vi att föreningen har 131 licensierade spelare varav 82 stycken seniorer. Under veckan har det tillkommit åtminstone 3 st. Det ska bli intressant att stämma av detta med övriga föreningar i riket. Återkommer i ärendet Framtidens HK Country Jag har tidigare skrivit att ambitionen framöver ska vara att delta i utvecklingen av handbollen i närområdet. Med den bredd och inströmningen av spelare inom ungdomshandbollen samt de 5 seniorlagen så har den resan börjat. Handbollsgruppens kompetens skapar även den goda förutsättningar. Om man funderar lite över antalet personer som berörs och direkt eller indirekt påverkas av varje spelare i föreningen. Ska man till en ungdomsspelare räkna 2 föräldrar, 2 mor/farföräldrar och 1 syskon så blir det på våra 320 ungdomsspelare människor! Då räknar vi inte klasskamrater, arbetskamrater övriga vänner och bekanta. Räknar vi in våra seniorer i kalkylen kan vi fylla läktarna i Arena Skövde med Country-folk! Detta är en enorm kraft som om vi sköter oss kommer kunna ha stor glädje och nytta av. Styrelsen har insett att vi måste göra en ordentlig översyn av organisationen igen och inventera vilka behov och resurser vi har samt måste skaffa. En del i detta är givetvis en eller flera träningsytor. Vi ha tagit inledande kontakter med en person som vi tror kan ge oss mycket i det här arbetet och som med sin breda erfarenhet kan hjälpa oss. Återkommer om detta framöver.

7 Supporter t-shirts har kommit Vet inte hur många som har sett honom stå och passa med farsan på brorsan Ottos träningarna. Ibland iförd landslagströja men här iförd en något för stor Country-tröja. Holger har redan en riktigt bra arm (som vi säger) och om han själv ska börja spela handboll råder det direkt ingen tvekan om. Han efterlyser dock småstorlekar av tröja och detta är på gång då vi ska beställa till handbollsskolan. Försäljning av tröjor sker på söndagens A-lagsmatch annars går det bra att kontakta Tomaz eller Göran. Kontaktuppgifter på hemsidan. Pris 100 kr Årskort De ledare som inte fått sina årskort kan hämta dem vid söndagens a-lags match i Idrottshallen. Gäller även spelarna i Husaren A som inte fått sina kort. Damlaget spelar ju i Trollhättan så de får sina kort nästa vecka. USM i Stöpenhallen Missa inte helgens USM arrangemang i Stöpenhallen för P98 Jag lär bli lite svår att nå den närmaste vecka då jag ska till Kenya och kika på kaffeplantage, brottas med lejon och lite annat. Ulf på kansliet är en bra resurs och alla svåra frågor, övergångspåskrifter etc kommer Tomaz ta hand om. Tjing Karlgren

God Jul och Gott Nytt år

God Jul och Gott Nytt år God Jul och Gott Nytt år F02 i Hjo Kenneth rapporterar: I söndags var vi DF-02 och spelade en miniturnering i Hjo. Vi var representerade med 2 lag, Tibro också med 2 lag samt att Guldkroken hade 1 lag.

Läs mer

13 lag är anmälda till spel får se om även F03 kan få efteranmäla sig.

13 lag är anmälda till spel får se om även F03 kan få efteranmäla sig. Vecka 50 Hallbybollen Fredagen den 4 januari samlas 130 spelare och ledare från HK Country för att åka buss ner till Jönköping och Hallbybollen. Ett par lag tar sig ner på egen hand. 13 lag är anmälda

Läs mer

Ryktet säger att det kommer åka folk från Skultorp för att testa på vår handbollsskola. Känns hur häftigt som helst.

Ryktet säger att det kommer åka folk från Skultorp för att testa på vår handbollsskola. Känns hur häftigt som helst. Stora och små Handbollsskolan Lördagen den 6 oktober kommer de. Handbollens framtid och de som kommer att skörda frukten av vårt arbete idag. Det kommer vara en härlig blandning av förväntansfulla tjejer

Läs mer

BREDD GER EN LJUS FRAMTID

BREDD GER EN LJUS FRAMTID BREDD GER EN LJUS FRAMTID En bråkdel av ungdomsledarna har elitbakgrund. Det innebär att breddverksamheten fostrar framtidens föreningsmänniskor. HK Country hade under säsongen 2017/18 5 seniorlag. Det

Läs mer

Verksamhetsberättelsen omfattar perioden från årsmötet 2011 till årsmötet 2012. Årsbokslutet omfattar kalenderåret 2011.

Verksamhetsberättelsen omfattar perioden från årsmötet 2011 till årsmötet 2012. Årsbokslutet omfattar kalenderåret 2011. HK Countrys verksamhetsberättelse för säsongen 2011/2012 Verksamhetsberättelsen omfattar perioden från årsmötet 2011 till årsmötet 2012. Årsbokslutet omfattar kalenderåret 2011. Inför årsmötet 2011 genomförde

Läs mer

Den vinröda tråden Näsets SK Nä

Den vinröda tråden Näsets SK Nä Den vinröda tråden Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi välkomnar både killar och tjejer, så väl barn, ungdom och seniorer, både bredd och topp.

Läs mer

Vad är det för typ av självplågare som frivilligt utsätter sig för det här? Gratis!!!

Vad är det för typ av självplågare som frivilligt utsätter sig för det här? Gratis!!! Reflektioner över vecka 39 Utan de här är vi ingenting En förening utan ledare är en paradox. Det kan finnas hur många spelare och pengar som helst men utan ledare ingen förening. Jag hoppas alla runtomkring

Läs mer

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Entré vuxen 100 kr - Pensionärer 60 kr - Ungdom 15-17 år 30 kr - Barn 0-14 år samt medlemmar med medlemskort fri entré Köp årskort på

Läs mer

Välkomna Föräldramöte 13 & 14 september 2017

Välkomna Föräldramöte 13 & 14 september 2017 Välkomna Föräldramöte 13 & 14 september 2017 Agenda Vision, föreningsidé och värderingar Organisation THK Ekonomi och beslutade förändringar Föräldrarengagemang Riktlinjer Arrangemangsgruppen Övrigt Vision

Läs mer

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Anders Holmensköld, ordförande Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Handboll handlar om gemenskap och glädje som bygger på ett gemensamt intresse. En gemenskap som sträcker sig över gränser och kulturer.

Läs mer

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat Bergdalens IK Vår klubb Den lokala föreningen med det stora hjärtat Kvartersklubben med det stora hjärtat! Bergdalens IK bildades 1956 som en kvartersklubb med ungdomsverksamhet som hjärta - och så skall

Läs mer

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc.

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Säsongen 2016 Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Ekonomi Styrelsen informerar Övergripande Resonemang Alla i

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Den lilla klubben med det stora hjärtat!

Den lilla klubben med det stora hjärtat! Den lilla klubben med det stora hjärtat! Syfte Syfte med denna ledarguide är att ge riktlinjer och stöd till dem som är berörda av vår verksamhet. Vision Fotboll för alla! Getinge IF:s vision är att ha

Läs mer

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK!

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK! Varmt välkommen till Karlbergs BK! Vasastans och Kungsholmens rödvita stolthet Karlbergs BK (KB) fyller 100 år som förening i år. Därför är det extra roligt att KB under de senaste åren åter har utvecklats

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Spelarsamtal: - Vi kommer ta några spontana samtal med barnen. - T ex: - Kan du beskriva vad du gör när du inte tränar? - Vad är roligast?

Spelarsamtal: - Vi kommer ta några spontana samtal med barnen. - T ex: - Kan du beskriva vad du gör när du inte tränar? - Vad är roligast? Team 09 Föräldramöte Datum 2018-09-24 Närvarande (föräldrar till): Gustav, Nils, Elias BN, Emil, Jack, Holger, Oliver P, Alex, Oliver J, Melvin, Joel, Alvin, Oscar, Julius, Wilson, Otis, Pablo, Anton,

Läs mer

P 07 (FS 7) Registrering av uppgifter spelare Ekonomi Klädbeställning Vår verksamhet Föräldramedverkan Hur vi informerar

P 07 (FS 7) Registrering av uppgifter spelare Ekonomi Klädbeställning Vår verksamhet Föräldramedverkan Hur vi informerar P 07 (FS 7) Registrering av uppgifter spelare Ekonomi Klädbeställning Vår verksamhet Föräldramedverkan Hur vi informerar Registrering av uppgifter - spelare Spelarens: Namn Personnummer, fullständigt (10

Läs mer

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan AIK Handbollsförening Mål och verksamhetsplan 2017 2018 Ekonomi Vi har fortfarande en tillräckligt bra buffert, men vi börjar hamna på den lägre sidan att vi snart kan behöva bygga på den igen och hålla

Läs mer

MÅL- OCH POLICY- DOKUMENT 2018/19

MÅL- OCH POLICY- DOKUMENT 2018/19 MÅL- OCH POLICY- DOKUMENT 2018/19 Övergripande målsättning Långskatans IF skall sträva efter att ge barnen en meningsfull sysselsättning som förhoppningsvis ger ett bestående intresse för idrottslig aktivitet

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

Föräldramöte IFK Kungälv P12

Föräldramöte IFK Kungälv P12 Föräldramöte IFK Kungälv P12 Agenda 1. Presentation av trupp och ledare 2. Träningar försäsong 3. P12 och P14 - samarbete 4. Seriespel 5. Cuper 6. Våra åtaganden mot klubben 7. Ekonomi 8. laget.se 9. Föräldrar

Läs mer

Information Inomhusträningen

Information Inomhusträningen Allmänt Välkomna till en ny spännande och rolig säsong med Helsingborgs Tennisklubb. Roligt att ni vill vara med och spela tennis med oss och skulle det vara så att ni har vänner och bekanta som vill hoppa

Läs mer

Informationsbroschyr Färjestadens GoIF

Informationsbroschyr Färjestadens GoIF Informationsbroschyr Färjestadens GoIF Huvudsyftet med att spela fotboll är naturligtvis att barnen ska ha roligt. Det tycker vi i Färjestadens GoIF också, men det för även med sig andra positiva saker.

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN Antagen av styrelsen januari 2019 BAKGRUND - Tränare agerat med egna lösningar - Beslut som dragit ut på tiden och varit kortsiktiga - Ofta dåligt samarbete mellan lagen MÅL -

Läs mer

Hej medlem i Visby IF Gute Handbollsklubb säsongen !

Hej medlem i Visby IF Gute Handbollsklubb säsongen ! Hej medlem i Visby IF Gute Handbollsklubb säsongen 2017-18! I samband med att vi skickar ut faktura för säsongens medlems- och aktivitetsavgift vill vi passa på att ge dig som medlem och dig som förälder

Läs mer

Verksamheten ska ge barn och ungdomar glädje och förmåga. De ska bli motiverade för att så länge som möjligt fortsätta att spela fotboll i Ifö-BIF.

Verksamheten ska ge barn och ungdomar glädje och förmåga. De ska bli motiverade för att så länge som möjligt fortsätta att spela fotboll i Ifö-BIF. Välkommen till Information till alla föräldrar, medlemmar och sponsorer. Tel 456-25533 e-post: ifobromolla@telia.com Hemsida: www.ifobromolla.se Kansliets öppettider: tisdag, onsdag, fredag 9. - 12.3 torsdag

Läs mer

Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag

Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag Ungdomssektionen Skara HF 2010-04-05 Detta dokument är ämnat som ett informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag. Anledningen till att

Läs mer

Begreppet ungdomsledare omfattar både de personer som har tränaruppgift och de som har en lagledarfunktion i ungdomslaget.

Begreppet ungdomsledare omfattar både de personer som har tränaruppgift och de som har en lagledarfunktion i ungdomslaget. Gula Linjen Grundvärdering Vi ska genom vår handbollsverksamhet erbjuda barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning som utvecklar både fysisk och social förmåga samt samarbete och ansvarstagande.

Läs mer

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF Älgarna En fotbollsförening för pojkar, flickor, dam och herrar baserad på ungdomsverksamhet samt senior verksamhet. Föreningen bildades 1919 och sysslar bara med fotboll på

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04 Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04 Öppettider är endast cirkatider, vi har självfallet öppet så länge det pågår aktivitet på planerna. Kiosken ska öppnas 30 minuter innan aktiviteten

Läs mer

Ledarmöte 29 augusti Välkomna!

Ledarmöte 29 augusti Välkomna! Ledarmöte 29 augusti 2019 Välkomna! Vilka är vi? Fredrik Olsson, ordförande Peo Ajaxson, ledamot Åke Eriksson, ledamot och kassör Vilka är ni? Kort presentationsrunda namn och lag! Karlstad IBF Tre föreningar

Läs mer

Föräldramöte agenda

Föräldramöte agenda Föräldramöte 20170504 agenda Kort årsberättelse och nuläge för P06 Kontentan av HFF ungdoms FAS möte Ert ansvar som föräldrar vad innebär det Barnens ansvar Cuper? Kassa Fotografering Övriga frågor Kort

Läs mer

Välkommen till Haverdal IF

Välkommen till Haverdal IF Välkommen till Haverdal IF Riktlinjer för ungdomsverksamheten Våra riktlinjer är en del i vår strävan att vara tydliga med vad vi vill från föreningen, men ska också vara ett stöd för dig som ledare, förälder

Läs mer

Föräldramöte 1/5 P08

Föräldramöte 1/5 P08 Föräldramöte 1/5 P08 Agenda - Planering 2016 -Träning -Matcher - Fotbollsförälder i NSK -Viktigt! - Klubben: Arrangemang, Vinröda tråden Laguppställning John Videgren Jakob Stoltze Linda Peterson Katja

Läs mer

Svedala Idrottsförening

Svedala Idrottsförening Hej! Svedala Idrottsförening Här kommer lite information från styrelsen inför stundande säsong. För att säkerställa att alla får denna information kommer vi även att skicka sidan 1 och 2 med snigelpost

Läs mer

Förälder i BK Heid. En vägledning till alla föräldrar i BK Heid

Förälder i BK Heid. En vägledning till alla föräldrar i BK Heid Förälder i BK Heid En vägledning till alla föräldrar i BK Heid BK Heid bildades 1946 av Lennart Carnefur, Leif Carlsson och Kurt Mathiason. De hade sina rötter på Karl Johansskolan i Majorna. Man anmälde

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

Föräldramöte. IFK Fjärås F

Föräldramöte. IFK Fjärås F Föräldramöte IFK Fjärås F06 2016-03-01 Närvarande Daniel El Moussaui Christel Lenz Augustson Malin Wennerberg Linda Allansson Elisabeth Elfström Jeanette Fermheden Katarina Johansson Ulrika Nedrén Mats

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F

FÖRÄLDRAMÖTE F FÖRÄLDRAMÖTE F04 180322 Närvarande: Cathrin Ö Tomas N Catrine L Elisabeth N Elisabeth L Kenneth L Per-Anders U Jonas R Magnus E Magnus H Malin S Per B Mikael N Ola R Peter S Ekonomi Arnäs IF Anläggning

Läs mer

Välkommen! Danmarks IF P2011

Välkommen! Danmarks IF P2011 Välkommen! Danmarks IF P2011 Noterat: Deltagare på föräldramötet: Magnus (Albin T) Martin (Viktor T) Niclas (Samuel) Karin (Love) Thomas (Wille) Jesper (Albin F) Claes (Elmer) Michaela (Frank) Kristin

Läs mer

HK Ankaret P03 21 januari

HK Ankaret P03 21 januari HK Ankaret P03 21 januari Föräldramöte VT 2016 Välkomna! HK Ankaret P03 21 januari På agendan Mar7n Tränings7der Träningsnärvaro Lagkassan Kiosken VT 2016 Fysisk träning Killarnas egna regler Våra regler

Läs mer

1 INLEDNING VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE VAD KRÄVS ATT DU GÖR EKONOMI LAGUPPGIFT CUP... 3

1 INLEDNING VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE VAD KRÄVS ATT DU GÖR EKONOMI LAGUPPGIFT CUP... 3 Sidan 1 / 8 SPELARMAPP 1 INLEDNING... 2 2 VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE... 2 3 VAD KRÄVS ATT DU GÖR... 2 4 EKONOMI... 2 5 LAGUPPGIFT... 3 6 CUP... 3 7 PROGRAMFÖRSÄLJNING... 3 8 MOVIT... 4 9 JOURMATCHER,

Läs mer

Välkomna på Årsmöte & föreningsinformation

Välkomna på Årsmöte & föreningsinformation Välkomna på Årsmöte & föreningsinformation 2014-03-06 F 0 Spelglädje & kamratskap Så många som möjligt så länge som möjligt INFORMATION IFRÅN FÖRENINGEN: Målsättning för 2014 - Ro iland projekt enligt

Läs mer

Välkommen till Sandarna BK!

Välkommen till Sandarna BK! Välkommen till Sandarna BK! Sandarna skall vara en betydande och viktig aktör i Majorna, både idrottsligt och socialt (föreningens vision, antagen 2015) 1 Innehåll Om oss... 3 Gemensamt ansvar... 4 Föräldrapolicy...

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

1 INLEDNING VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE VAD KRÄVS ATT DU GÖR EKONOMI LAGUPPGIFT CUP... 3

1 INLEDNING VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE VAD KRÄVS ATT DU GÖR EKONOMI LAGUPPGIFT CUP... 3 Sidan / SPELARMAPP INLEDNING... 2 2 VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE... 2 3 VAD KRÄVS ATT DU GÖR... 2 EKONOMI... 2 5 LAGUPPGIFT... 3 6 CUP... 3 7 PROGRAMFÖRSÄLJNING... 3 8 MOVIT... 9 JOURMATCHER, UPPGIFTERNA

Läs mer

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015 Policydokument Kovlands IF Fotbollssektion 2015 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Välkommen till Kovlands IF... 3 Verksamhetsidé... 4 Policy för Fotbollen... 5 Spelare....6 Ledare....7 Förälder....8

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

Protokoll Sunnersta AIFs fotbollssektion

Protokoll Sunnersta AIFs fotbollssektion 1 (7) Protokoll Sunnersta AIFs fotbollssektion Datum: 13 maj, 2015, 18:30-20:30 Plats: Pavven Namn Funktion Närvarande Ej närvarande Göran Karlsson () Ordförande X Gert Andersson (GAN) Ledamot Planer X

Läs mer

Föräldramöte pojkar -05

Föräldramöte pojkar -05 Föräldramöte pojkar -05 2015-02-01 2/15/2015 1 Agenda Presentation av tränare Våra mål 2014/15 Träningar och laget Minisammandrag / Cupper Kommunikation Förväntningar o På tränare, barn och föräldrar Föräldraengagemang

Läs mer

P04 - TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04

P04 - TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04 Överenskommelse Det är en ära att få vara med i Näsets SK P04. Att vara spelare i Näsets SK innebär att man representerar klubben och skall föregå med gott exempel i alla avseenden. Som spelare är man

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

CHECKLISTA FÖR CAFÈANSVAR FÖR RESP ANSVARIGT LAG VID DAMLAGETS HEMMAMATCHER I BRÄNNKYRKAHALLEN

CHECKLISTA FÖR CAFÈANSVAR FÖR RESP ANSVARIGT LAG VID DAMLAGETS HEMMAMATCHER I BRÄNNKYRKAHALLEN CHECKLISTA FÖR CAFÈANSVAR FÖR RESP ANSVARIGT LAG VID DAMLAGETS HEMMAMATCHER I BRÄNNKYRKAHALLEN INLEDNING Den här checklistan är ett stöd för dig som caféansvarig förälder som har caféansvar tillsammans

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

Föreningspolicy

Föreningspolicy Föreningspolicy 2010-2011 Alvesta Innebandyklubbs föreningspolicy ska vara ett levande dokument som uppdateras minst en gång/år. Policyn ska vara ett stöd för ledare, spelare, föräldrar, styrelse och andra

Läs mer

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA 2016-08-09, Ystad Arena AGENDA FÖR MÖTET: Ledarstaben U-laget Säsongen 2017/2018 Riktlinjer SM Serie,Cuper, SM mm Utvecklingssamtal Funktionärer till hemmamatcher Ekonomi Kommunikation

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

Preliminärt spelschema Pojkar 05

Preliminärt spelschema Pojkar 05 Pojkar 05 Grupp 1 HK Country Önnereds HK 2 04/11 11:30 Billingskolan Grupp 1 Skara HK HK Aranäs 1 04/11 17:00 Billingskolan Grupp 1 HK Aranäs 1 HK Country 04/11 09:30 Billingskolan Grupp 1 Önnereds HK

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2006 - Skå IK Handboll

Verksamhetsberättelse 2006 - Skå IK Handboll Verksamhetsberättelse 2006 - Skå IK Handboll Styrelsen för Skå IK Handboll får härmed avge följande verksamhetsberättelse för 2006. Styrelsen Styrelsen har under året sen tillträde i maj 2006 bestått av

Läs mer

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com TYRINGE HOCKEY VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com VI HAR EN STOLT TRADITION GRUNDLÄGGANDE MÅL OCH POLICY Tyringe SoS bildades 1936 och har genom åren fostrat många duktiga spelare. Föreningen är

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

Blåvita tråden. Barn & ungdomsplan. Överkalix IF Fotboll

Blåvita tråden. Barn & ungdomsplan. Överkalix IF Fotboll Blåvita tråden Barn & ungdomsplan Överkalix IF Fotboll Målsättning med Överkalix IF: s fotbollsverksamhet: Att erbjuda så många barn och ungdomar som möjligt fotbollsspel. Att fostra spelarna till ansvarskännande

Läs mer

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01 3 Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01, 3 Mars 2015 AGENDA Truppen Ledare/tränare Seriespel Kommunikation Matchkallelser Träning Tränings upplägg På gång Medlemsavgift

Läs mer

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center Entré vuxen 100 kr - Pensionärer 60 kr - Ungdom 15-17 år 30 kr - Barn 0-14 år samt medlemmar med medlemskort fri entré Köp årskort

Läs mer

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Dagens agenda Information från ungdomssektionen Ledarorganisation 2015 Laget & föräldrar Föräldrainsatser under året Hemsidan, kalender, mail Träningar, cuper,

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan AIK Handbollsförening Mål och verksamhetsplan 2015 2016 Ekonomi Vi har nu lyckats bygga upp en buffert och går in i årets verksamhet med ett överskott på lite drygt 100.000kr. Det betyder att vi bara behöver

Läs mer

Frågor och svar. Huvudfrågor

Frågor och svar. Huvudfrågor Frågor och svar Huvudfrågor Fråga: Varför görs denna sammanslagning av HK Malmö och Dalhems IF? -För att handbollen i Malmö ska utvecklas genom bredd för att nå elit även på damsidan. HK Malmö är starka

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA Välkomna Roller Ledarnas filosofi Mål F05 Regler & ramverk F05 Träning Match 2014 matcher och övriga datum Lagföräldrar Claes & Jens Övrigt VÄLKOMNA INFORMATION VIA

Läs mer

Antal matcher. Första match Spelplats. Matchvärdar. Kommentar Fadderlag. Dag

Antal matcher. Första match Spelplats. Matchvärdar. Kommentar Fadderlag. Dag Dag Första match Spelplats Antal matcher Matchvärdar Kommentar Fadderlag 2018-01-04 18:45 Aranäshallen A HJ Elit - * kansli info se nedan 2018-01-09 18:30 Aranäshallen B 2 AP 2018-01-10 20:00 Aranäshallen

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

Föräldramöte IFK KALIX P

Föräldramöte IFK KALIX P Föräldramöte IFK KALIX P-08 2019-04-08 Spelartruppen Just nu är vi 31st fotbollstokiga killar! Albin Bergström Carl Nilsson Dennis Gahm Johansson Edwin Karlsson Alfred Björk Wilmer Blomberg Linus Bertzén

Läs mer

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER KONFERENS VRIGSTAD 15-16 OKTOBER Under helgen var det många givande och nyttiga diskussioner bland deltagarna. Har valt att göra någon form av arbetsfördelning och vem som gör vad och när. Det som togs

Läs mer

VÅR POLICY. Beslutad av medlemsmötet

VÅR POLICY. Beslutad av medlemsmötet 1 Marks Handbollsklubb VÅR POLICY Beslutad av medlemsmötet 20180418 Innehåll Inledning:... 2 Klubbens policy:... 3 Värdegrund:... 3 Klubbens vision:... 3 Klubbens målsättning:... 3 Sportsliga riktilinjer:...

Läs mer

INFORMATION TILL MATCHVÄRDAR

INFORMATION TILL MATCHVÄRDAR Före match Väska med nycklar, kassaskrin samt denna pärm hämtas på Masens spel tidigast på fredagen före match. Vid ankomst till hallen. Titta över alla utrymmen enligt lappen Checklista för städning flik

Läs mer

Manusstopp till nästa nummer är den 25 februari. Bidrag kan mailas till

Manusstopp till nästa nummer är den 25 februari. Bidrag kan mailas till Skumt å Dumt nr.3 2011 Ni vet väl att den bästa motionen är den som blir av. Då är det viktigt att det är roligt. Om det ändå är svårt att komma sig för av egen kraft är det en bra idé att delta i en gruppaktivitet

Läs mer

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år 1. Klubbens historia 1907 Idrottssällskapet Halmia bildas den 16 juni. 1912 Halmstad IF besegras med 5-3 1914 Första utländska matchen mot Köpenhamn 1924 IS Halmia

Läs mer

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 23 LAG = P-06

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 23 LAG = P-06 Öppettider Kiosken Fanna IP V. 23 LAG = P-06 Öppettider är endast cirkatider, vi har självfallet öppet så länge det pågår aktivitet på planerna. Kiosken ska öppnas 30 minuter innan aktiviteten börjar och

Läs mer

Välkommen till en ny fantastisk säsong 2014-2015

Välkommen till en ny fantastisk säsong 2014-2015 Välkommen till en ny fantastisk säsong 2014-2015 Spelarmapp I denna mapp hittar Du all nödvändig information om föreningsavgifter, om jourveckor, vad Du får som medlem i föreningen samt olika åtagande.

Läs mer

LYSEKILS HANDBOLLSKLUBB

LYSEKILS HANDBOLLSKLUBB LYSEKILS HANDBOLLSKLUBB VI VÄRNAR OM FRAMTIDEN - Handboll skall vara roligt - Respektera kompisar, ledare, domare och föräldrar - Utveckling i första hand vinst i andra hand - I en god social miljö skapas

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Aktivitetsplan för BKV:s ungdomslag 2017

Aktivitetsplan för BKV:s ungdomslag 2017 Aktivitetsplan för BKV:s ungdomslag 2017 Februari Cupmatcher 18/2 BKV IK Häcken P 04 Röd 25/2 BKV Örebro SK P 06 April Försäljning av Klubbrabatten Samtliga ungdomslag, Damlag, BKV 2 och U 17 14/4 kl.

Läs mer

Fotbollens verksamhetsplan 2016

Fotbollens verksamhetsplan 2016 Innehållsförteckning 1 Lag & träningstrupper... 2 1.1 Seniorverksamhet... 2 1.2 Ungdomsverksamhet... 2 2 Aktiviteter och obligatoriska arbetsuppgifter... 4 2.1 SAIF-Dagen... 4 2.2 SAIF-Cupen... 4 2.3 Bollkallar

Läs mer

Till alla berörda. Så ett stort tack till just DIG för ditt bidrag! //FHC Styrelse. Dokumenttitel: Caféinstruktion Dokumentstatus: Utkast

Till alla berörda. Så ett stort tack till just DIG för ditt bidrag! //FHC Styrelse. Dokumenttitel: Caféinstruktion Dokumentstatus: Utkast Niklas/208 0 25 (6) Till alla berörda Fotskäls HC är en ideell förening och ingen vinstdrivande organisation, så ett steg i att få ekonomiskt stabilitet likväl som en god service under träning och match

Läs mer

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Barn och ungdomspolicy Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Målsättning och riktlinjer för Fjugesta IF:s ungdomsfotboll Vi strävar efter Att skapa god kamratskap skall ske genom gemensamma aktiviteter

Läs mer

Välkomna Föräldrar P

Välkomna Föräldrar P Välkomna Föräldrar P12 2018-10-20 Föräldramöte P12 2018-10-20 Agenda 1. Välkommen 2. Klubbens utveckling planerna Lagkassa /Sponsring /pengar till klubben 3. Att vara förälder i Näsets SK 4. Träningsupplägg

Läs mer

Lerums Konståkningsklubb

Lerums Konståkningsklubb Skridskoskolan säsongen 2015/16 1 Skridskoskolan tränar i Vättlehallen på söndagar kl. 10.00-11.00. Schema höstterminen 2015 söndag 6 september 10-11 söndag 13 september 10-11 söndag 20 september 10-11

Läs mer

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 SYFTE OCH MÅLGRUPP... 3 DOKUMENTANSVARIG,

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

Protokoll från Hammarö HCs styrelsemöte

Protokoll från Hammarö HCs styrelsemöte Protokoll från Hammarö HCs styrelsemöte Tid: 4 aug 2014 Plats: Hemma hos Jörgen Lindahl, Lindersvägen 19, Lövnäs. Närvarande: Mathias Fransson, Håkan Gidebratt., Jörgen Lindahl, Peter Läth och Jakob Rubenson.

Läs mer

( även noteringar från ledarmöte den 17/12 är inflikade under passande punkt så inget faller mellan stolarna.)

( även noteringar från ledarmöte den 17/12 är inflikade under passande punkt så inget faller mellan stolarna.) Protokoll från föräldramöte lördagen den 21 Dec 2013 ( även noteringar från ledarmöte den 17/12 är inflikade under passande punkt så inget faller mellan stolarna.) 1 Josef öppnar mötet och hälsar alla

Läs mer

Färjestadens GoIF organisation 2019

Färjestadens GoIF organisation 2019 Färjestadens GoIF organisation 2019 Valberedning Årsmöte Revisorer Årskalender vad gör varje åldersgrupp Styrelsen Verksamhetsplan 2019-2020 Projekt Goifen gör skillnad Sektioner verksamhet Sektioner Fotboll

Läs mer

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund SSAFF styrelsemöte den 6 juli 2008. Plats: Hemma hos Thomas P i Lund 1. Ordförande, Bengt Björnehammar, hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Närvarande: Bengt Björnehammar, Dan Nilsson, Thomas Palmgren,

Läs mer

Välkommen till Sandarna BK!

Välkommen till Sandarna BK! Välkommen till Sandarna BK! Sandarna skall vara en betydande och viktig aktör i Majorna, både idrottsligt och socialt sandarna@hotmail.se http://www.laget.se/sandarnabk 1 Innehåll Innehåll... 2 Om oss...

Läs mer