Korsika, Kreta, Guadeloupe & Chamonix

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Korsika, Kreta, Guadeloupe & Chamonix"

Transkript

1 2010 Korsika, Kreta, Guadeloupe & Chamonix

2 Om det är omöjligt att bli uttråkad har vi lyckats. En gång i tiden lät vi mat och liftkort ingå i våra skidresor. Saker som man ändå måste skaffa sig. På det viset gjorde vi det enklare att njuta av skidåkningen. Enkelheten gjorde att man kunde fokusera på rätt sak. En insikt vi har hållit fast vid. När det kommer till våra sommardestinationer ville vi göra det lika enkelt att fokusera. Men på vad? Här är det inte lika självklart ett enda intresse som dominerar. Utan snarare tvärtom. Vilket är anledningen till att våra destinationer ligger där utbudet är brett och av hög kvalitet. När du är trött på att lapa sol så finns vandringslederna, dykställena, bergen, skogen, historiken, kulturen, maten, människorna. Och inte minst viktigt, du slipper känslan av massturism. En viktighet som också är anledningen till att vi vuxit långsamt. Som det charterbolag vi trots allt är, är vi försiktiga i valet av resmål. Ta vår etablering på Kreta som exempel. Det var först när vi hittat byn Almirida som ligger lite för sig själv, långt borta från alla turistande massor, som vi kände att det var rätt. Att vi kunde erbjuda charter utan charterkänsla. Så det är inte utan ett litet stolt leende som jag håller i årets upplevelser. Du får allt vara bra galen för att inte lyckas hitta din aktiva semester här. Välkommen.

3 Korsika Fransmännen kallar Korsika för Ile de Beauté, skönhetens ö. Inte särskilt märkligt. Här finns bergen och havet. Här finns de vindlande vägarna och byarna uppe i himlen. Vi har tre destinationer, Calvi, Ile Rousse och Orizonte. Välj efter behov. Och lust. Kreta I den genuina byn Almirida har vi hittat den perfekta semestervistelsen oavsett om du reser med eller utan barn. Tryggt utan att bli tråkigt. Du hittar t ex krävande vandringsleder och kulturhistoriska lämningar i närheten. Och byn, charmig och fullt levande. Chamonix Klätter- och vandrarvärldens huvudstad bjuder på sol och klar bergsluft om sommaren. Dessutom rekommenderar vi cykel, golf eller skärmflyg för andra sätt att uppleva landskapet. Du bor bekvämt på Langley Hotel Gustavia. Guadeloupe Till slut hittade vi en plats i Karibien. En plats som är exotisk såklart, men som också har allt det där andra. Maten, naturen, kulturen, äventyren, historiken och människorna. För att inte tala om de 27 graderna som man har året om.

4 Korsika Du kommer aldrig att vänja dig. Temaveckor Pilates, v. 33 & 34 Yoga, v. 33 & 34 Akvarellmålning, v. 21 & 36 Vandringsveckor, v & GR 20 Centre, v. 35 Tennis Tävlingsjuniorer, v. 19 Kulturvecka, v

5 Aktiviteter Tennis Klättring & Via Ferrata Vandring Sail & Surf Canyoning Dykning Ridning Hyra bil Barnklubb Det räcker med att du sätter dig i bilen eller på cykeln och åker genom den dramatiska och skiftande naturen. När du kommer fram till badvikarna på västkusten kommer du att häpna. Med gapande mun se de fantastiska klippformationerna som stupar rakt ner i havet. Liksom du kommer att utmana svindeln när du tar dig runt den norra spetsen Cap Corse. Håll i ratten bara, så kommer det nog att gå bra. Och om du inte fått nog av höjd så är inlandet en enda stor bergskedja med 20 toppar över 2000 meter. Ett paradis för vandrare med en av världens vackraste vandringsleder,gr 20. Ja, nog är naturen viktig. Nog är det viktigt med badstränder. Men det slutar inte där. Du sitter på stjärnkrogen i Calvi och äter bubbelgumsglass och fnittrar. Du dyker i vattnet där dykscenerna till Det Stora Blå spelades in. Du dricker korsikanskt vin, ja något annat hittar du inte. Du spatserar genom en by på en bergssluttning och stannar till på en enkel bistro. Det blir en pastis i värmen. Du försöker prata franska och möts av vänlighet. Du börjar förstå den korsikanska separatiströrelsen. Vad skönt att ingen McDonalds lyckats etablera sig här. Du börjar planera. Återkomsten. För du kommer att återvända, var så säker. Våra hotell på Korsika. Langley Hotel Napoléon Bonaparte Langley Hotel Orizonte Langley Hotel Méditerranée I Ile Rousse ligger vårt hotell med anor från 20-talet. Nära ligger stranden mitt i den harmoniska lilla orten och om du vandrar en bit längs med vattnet kommer du till snorkelvänliga klippor. På vårt lummiga hotellområde finns det pool och barnpool. Strax utanför, på torget Place Paoli, sker allt. Man spelar boule, äter en bit, tar ett glas likör och pratar fotboll. För de små som vill syssla med barnsaker har vi barnklubb med bus, spring, nya kompisar och lek. På Orizonte får du strand och vatten. D v s de bästa förutsättningarna för avkoppling. Och aktiviteter så klart. Vi har fyllt stranden med roliga saker som laserjollar, Hobiewaves-katamaraner, windsurfingbrädor och så vidare. Här finns även tennisbanor och instruktör. För barnen finns barnklubben Langley Wavebreakers med allt från upptäcksfärder till filmkvällar. En av de saker som gör att det här är vårt familjeställe framför andra på Korsika. I Calvi ligger vårt stadshotell. Här hittar du kultur, stadsliv, bad och utomhusaktiviteter om vartannat. Och alldeles i närheten ett klippbad för dig som snorklar. Hotellet är enkelt men trevligt med sin trottoarservering. En av anledningarna till att det inte lämpar sig för barn. I övrigt är staden gammal som gatan men bjuder ändå både på jetsetkänsla och dansdrag. För att inte tala om det dagliga myset med boutiquer, patisserier och vinhandlare.

6 Kreta, Almirida Den hela stenen. Mitt bland de söndervittrade.

7 Temaveckor Pilates, v. 20 & 21 Yoga, v. 20 & 21 Akvarellmålning, v. 40 Vandringsveckor, v. 17 & 42 Aktiviteter Tennis Vandring Dykning Cykling Ridning Hyra bil Barnklubb När venetianerna under medeltiden skövlade Kreta på sina cypresser gick ön från att vara grön till att inte vara det. Från att vara skyddad mot vinden till att inte vara det. Nu skulle cypresserna visserligen inte ha skyddat mot dagens invasion av turister. Men de spår som tidens tand efterlämnat skulle varit färre. Almirida är dock en oförstörd idyll. Vi vågar inte uttala oss om venetianernas härjningar. Bara om frånvaron av massturism. Och känslan av det grekiskt genuina. Du vandrar genom byn. Det är söndag och kretensarna kommer hit för att slappa och njuta. Av stranden och maten. Livet går sin gilla gång i den lilla byn. Du blir lugn. Men är det inte Zorba som står där borta? Hur som helst, dags att njuta av livet. Vårt hotell på Kreta. Langley Hotel Almirida Bay Hotellet ligger mitt i en olivlund. Läget är lite upphöjt vilket ger en fantastisk utsikt över bergen och havet från hotellterrassen. Det gör också att fläktande vindar lättare når hit. Det är 500 meter till havet men om du vill svalka dig vid hotellet så har vi 54 meter pool. Dessutom en barnpool. För är det något som vi satsar lite extra på så är det barnen. Vi har barnmenyer, barnstolar och leksaker och vår barnklubb lockar med bus om dagarna och film om kvällarna. Nej, du måste inte vara barn för att få aktivera dig bortom strandäventyren. Våra utflykter går bl a till Imbrosravinen och Knossos och våra aktiviteter är många. Prova t ex att cykla i bergen till den vackra byn Macheri eller spela tennis tillsammans med vår instruktör eller på egen hand.

8 Chamonix När täcket är borta.

9 Temaveckor & aktiviteter Toppbestigning Mont Blanc, v. 35 Vandringsveckor, v GR 5 Tour du Mont Blanc, v. 28 Gran Paradiso, v. 30 Klättring & Via Ferrata Canyoning Vandring Det här är stället som erbjuder utförsåkning i världsklass med fantastiska offpistmöjligheter. Ändå är det fler besökare på sommaren än på vintern. Människor från hela världen kommer till Chamonix för att klättra och vandra. Och nog finns det möjligheter till det. Liksom för många andra bergsaktiviteter. 350 km vandringsleder. 40 km mountain bike-leder. Rafting, canyoning, paragliding och golf. Och en massa bergsklättring. Vad sägs om en toppbestigning av Mont Blanc, Alpernas högsta berg som ligger och vakar över Chamonixdalen? Förutom Mont Blanc och populära italienska Gran Paradiso har vi flera andra extrema klättringar och vandringar. Men vi har också enklare utflykter. Vissa är vackra tvåtimmarsvandringar. Vissa aktiverar andra delar av kroppen. Som t ex besöket på konstmuséet Fondation Gianadda i Schweiz. Hur hård eller mjuk semester man än väljer att ha, så förenas alla Chamonixresenärer av aktiviteterna. Lika mycket om sommaren som på vintern. Om inte mer. Vårt hotell i Chamonix. Langley Hotel Gustavia Mitt i stadskärnan ligger det med sina fyra våningar. Byggt 1890 och numera en legend i Alperna. Det har med hotellbaren Chambre Neuf blivit till en internationell samlingspunkt för dem som vill äta och dricka gott. Och för den som kommer hem efter en hård dags bergsaktiviteter kan det passa gott att slå sig ner framför brasan i våra sköna soffor.

10 Guadeloupe Resor hela året. Till 27. Aktiviteter Tennis Sail & Surf Cykling Dykning Vandring Canyoning Hyra bil Ribbåt Barnklubb (nov april) Golf

11 Ser du det framför dig, havet? Det kristallblå varma med färger som avslöjar att du är i Karibien. Känner du lockelsen att kasta dig i och klyva det mjuka paradisvattnet? I så fall är du inte unik. Vänd dig nu istället om och lämna den där reklambilden av paradiset bakom dig. Dra in ett djupt andetag. I fjärran hör du fågellätena från djungeln. Doften av det söta karibiska klimatet och soca-musiken från en avlägsen strandhydda som retar dina sinnen. Matupplevelsen från igår gör sig påmind när du snappar upp en svag kokos- och limedoft. Längtan efter kvällens kommande djupdykning i det kreolska kökets vindlingar växer. Men nu, först en promenad längs med stranden till baren bortom udden, för rom och skratt och inga tankar på annat än just detta nu. Vårt hotell på Guadeloupe. Hit reser du året om. Med de ständiga 27 graderna i både luften och vattnet är det bara några få blåsiga höstmånader du ska undvika. Här bor du antingen i vår hotelldel eller i bungalow. Vilket du än väljer så finns alltid air condition, minibar och tv. Och nästan alltid havsutsikt. Vill du aktivera dig så finns seglingsoch surfmöjligheter. För barnen finns vår barnklubb (november april) vilken innebär en mängd aktiviteter. Allt från trädklättring till båtutflykt och filmkvällar. Cykel och bil hyr du via hotellet. Så får du möjlighet att upptäcka natur och kultur på egen hand. Något som är helt tryggt eftersom ön är en av de säkraste i Karibien. Eller så åker du med någon av våra utflykter till sevärdheter som Réserve Cousteau eller till aktiviteter som canyoning eller djuphavsfiske.

12 RETURADRESS: LANGLEY, BOX 53004, GÖTEBORG B SVERIGE PORTO BETALT Boka-tidigt-erbjudande. Beställ din sommarresa till Korsika eller Kreta före den 28 februari 2010 så får du 500 kronor i rabatt. Detta erbjudande gäller för alla avgångar 10 april 5 juni 2010, dock inte vecka 19. Kan ej kombineras med övriga erbjudanden eller rabatter. Barn- & ungdomsrabatter. Vi erbjuder alla barn och ungdomar upp till kronor i rabatt på våra sommaresor. Läs mer på Upptäck Korsika. Vi tar dig med på en historisk resa på Korsika. Under vecka 20, 21 och 22 anordnar vi Kulturveckor i Ile Rousse. Det blir en spännande vecka med inslag av kultur, natur, historia och vin. Kostnad 495 kronor. Läs mer på NYHET! Nu flyger vi till Kreta även från Köpenhamn. Från och med den 1 maj kan du flyga även från Köpenhamn till vårt populära Langleyhotell i den lilla byn Almirida på Kreta. Läs mer på Läs mer och boka på eller ring Andra Långgatan 29, Göteborg, tel: , Sveavägen 74, Stockholm, tel: se@langley.eu Foto: Anton Renborg, Fredrik Schenholm, Carl Swensson

TOP OF THE WORLD. Chamonix by

TOP OF THE WORLD. Chamonix by ON TOP OF THE WORLD Chamonix by Sommarbyn. I Chamonix finns utförsåkning i världsklass med fantastiska offpistmöjligheter. Ändå är det fler besökare här på sommaren än på vintern. Människor från hela världen

Läs mer

KULTUREXPLOSION. FLy AND DRIVE. Korsika lämpar sig väldigt bra för ett biläventyr.

KULTUREXPLOSION. FLy AND DRIVE. Korsika lämpar sig väldigt bra för ett biläventyr. Korsika by KOLLISION. Korsika är Medelhavets vackraste ö med dramatisk och skiftande natur. Napoléon Bonaparte ska ha sagt att allt på Korsika är bättre och skönare än någon annanstans. Han måste ha tänkt

Läs mer

ANCIENT PLAYGROUND kreta by

ANCIENT PLAYGROUND kreta by ANCIENT PLAYGROUND kreta by SLÄPP FÖRÄLDRARNE LOSS. I byn Almirida har vi hittat ett ställe långt från massturism och charterkänsla. Här ligger vårt hotell Langley Resort Almirida Bay mitt i en olivlund,

Läs mer

ha det skönt och precis så lugnt som

ha det skönt och precis så lugnt som Paradise Lost Om konsten att göra absolut ingenting. En gång var vi bara bäst på vilken frukost en riktig skidåkare behövde, för att kunna fokusera helt på det han eller hon älskar mest. Nu har vi blivit

Läs mer

DEN PERFEKTA SEMESTERN, FINNS DEN?

DEN PERFEKTA SEMESTERN, FINNS DEN? SOMMAREN 08 DEN PERFEKTA SEMESTERN, FINNS DEN? Att åka på semester betyder för många att vila och ha det skönt. Så långt är jag med. Men nu är det ju så att vila och ha det skönt betyder helt olika saker

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Korsika 2011 Februari 2012

Korsika 2011 Februari 2012 Korsika 2011 Februari 2012 Vi var på Korsika juli 2011. Våra funderingar att snart åka dit ytterligare minst en gång för att se mer av den vackra ön, har vi lagt på is ett tag. Andra resmål pockar på uppmärksamheten.

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Rabatterat semesterboende i Italien

Rabatterat semesterboende i Italien Rabatterat semesterboende i Italien Fackförbundens medlemmar har möjlighet att boka rabatterat semesterboende i Italien. La Serra och Riva del Sole är två semester och konferensanläggningar som ägs av

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

BOK ANERJA.SE RIDNING I NERJA. Calle Granada 62 Nerja Tel: +34 952 52 0467 E-Mail: magnus@bokanerja.se. Web:bokanerja.se

BOK ANERJA.SE RIDNING I NERJA. Calle Granada 62 Nerja Tel: +34 952 52 0467 E-Mail: magnus@bokanerja.se. Web:bokanerja.se BOK ANERJA.SE RIDNING I NERJA Calle Granada 62 Nerja Tel: +34 952 52 0467 E-Mail: magnus@bokanerja.se Web:bokanerja.se 2 VÄLKOMMEN TILL NERJA Nerja med sina 3000 soltimmar om året. En stad värd att upptäcka,

Läs mer

TRÄNINGSRESA KORSIKA

TRÄNINGSRESA KORSIKA TRÄNINGSRESA med fokus på FUNKTIONELL TRÄNING, YOGA & LÖPNING Vad är bättre än att göra det man tycker är roligt och samtidigt få njuta av lite sol, värme och ledighet. Vecka 41 (avresa 3/10) åker vi på

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Brf Ljugarn BRF LJUGARN / INFORMATION BRF LJUGARN / SITUATIONSPLAN HAVET, 100 M POOL VÄLKOMMEN TILL LJUVLIGA LJUGARN PARKERING Gotland är speciellt. Denna Sveriges största ö ger besökaren en härligt

Läs mer

Canyoning är bland de mest spännande och storslagna aktiviteter man kan prova på

Canyoning är bland de mest spännande och storslagna aktiviteter man kan prova på Äventyr runt Nerja CANYONING Canyoning är bland de mest spännande och storslagna aktiviteter man kan prova på Canyoning använder de flesta bergsbestigningstekniker för att istället klättra nedför branta

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

SOCIOTOPVÄRDEN snabbmanual 2005-06-10

SOCIOTOPVÄRDEN snabbmanual 2005-06-10 Ba Bad bada simma sola vid badplats Exempelord och avgränsningar: bada, plaska, simma Att bada och plaska vid anordnad eller naturlig badplats, inte temporära anläggningar som privata upplåsbara bassänger

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal Landskapsmåleri i akvarell Kurserna utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet

Läs mer

www.visitestonia.com

www.visitestonia.com www.visitestonia.com RESAN BÖRJAR Gadgetville är en liten by vid en stillsam plats nära havet. Nästan alla invånarna i byn älskar uppfinningar och att uppfinna saker. Lektionerna i naturvetenskap på skolan

Läs mer

ditt välbefinnande vår passion

ditt välbefinnande vår passion ditt välbefinnande vår passion När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden

Läs mer

Yoga och meditation i magiska miljöer

Yoga och meditation i magiska miljöer Yoga och meditation i magiska miljöer Meditation, styrka och inre frid yogans effekter tilltalar många och trenden har vuxit sig allt större de senaste åren. Tillsammans med Yogiakademin har momondo tagit

Läs mer

tio tips om den grekiska ön Santorini

tio tips om den grekiska ön Santorini tio tips om den grekiska ön Santorini 01 Bo i Oía (ía) Oía är, i min smak, den finaste delen av Santorini. När du bildsöker på Santorini är det mest bilder av Oía du hittar. Men, när du söker efter boende

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN HANS PETERSON ORDLISTA sällan (sida 11, rad 17),, inte ofta mullrar (sid 3, rad 1), högt ljud har hand om (sid 3, rad5), passar, tar hand om alperna (sid 4, rad 3), höga berg

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Sporaderna Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Njut av den underbara seglingen runt Sporaderna från livliga Skiathos till avsides belägna Pelagos, utgör skärgården i Egeiska havet ramen

Läs mer

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018 Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta 12-19 maj 2018 foto: Y.Skoulas, www.visitgreece.gr På PT Vladans träningsresa utvecklas du på flera sätt. Efter resan till Kreta kommer du hem som dig själv

Läs mer

OREA Resort Devet Skal Vysocina

OREA Resort Devet Skal Vysocina OREA Resort Devet Skal Vysocina På Orea Resort Devět Skal, som ligger i Mährens berg, kan du se fram emot vackra naturvandringar, god mat i hotellets restaurang och ett dopp i poolen. Här är siktet inställt

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Innehåll. Guadeloupe Langley Hotel Fort Royal Barnklubben Temaveckor Aktiviteter, utflykter mm. Övrigt boende Västindiska upptäcktsfärder

Innehåll. Guadeloupe Langley Hotel Fort Royal Barnklubben Temaveckor Aktiviteter, utflykter mm. Övrigt boende Västindiska upptäcktsfärder Guadeloupe 08/09 VIKTIGT! LÄS DETTA FÖRST! Jag skulle vilja börja den här lilla skriften med en varning: Alla ni som inte gillar 27-gradigt azurblått vatten, vajande kokospalmer och färgsprakande korallrev

Läs mer

OFFICIAL SPONSOR OF SKIDSÄSONGEN 2009/2010. www.langley.eu

OFFICIAL SPONSOR OF SKIDSÄSONGEN 2009/2010. www.langley.eu OFFICIAL SPONSOR OF SKIDSÄSONGEN 2009/2010 VÄNTAN ÄR ÖVER. NU ÄR SKIDSÄSONGEN SNART HÄR! Nu är det inte långt kvar till de första snöflingorna faller i franska Alperna. Och förhoppningsvis fortsätter de

Läs mer

Cinque Terre - fem små byar vid Italienska rivieran

Cinque Terre - fem små byar vid Italienska rivieran Cinque Terre - fem små byar vid Italienska rivieran När vi lämnade Lugano i Schweiz for vi i princip rakt söderut. Vägen var i vår karta märkt som en motorväg, men det var den smalaste och krokigaste motorväg

Läs mer

Villa de la Mariposa 2010-04-05 Senast uppdaterad 2010-04-05

Villa de la Mariposa 2010-04-05 Senast uppdaterad 2010-04-05 Villa de la Mariposa 2010-04-05 Senast uppdaterad 2010-04-05 I en liten by i nationalparken Montseny 45 min norr om Barcelona driver Kristin Ehrenborg och hennes sambo ett B&B. Här delar de sin dröm med

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

kärlekshistoria B akom en tät och insynsskyddande Deras gröna paradis är en Gröna entusiaster

kärlekshistoria B akom en tät och insynsskyddande Deras gröna paradis är en Gröna entusiaster Gröna entusiaster Har man ingen sjötomt får man fixa det själv. Dammen mitt i grönskan skänker ro i trädgården. Runt den växer prydnadsgräs, funkia och ormbunkar. Den spännande skulpturen köptes på en

Läs mer

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Sporaderna Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Njut av den underbara seglingen runt Sporaderna från livliga Skiathos till avsides belägna Pelagos, utgör skärgården i Egeiska havet ramen

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Upptäck Torsö Vänerns största ö!

Upptäck Torsö Vänerns största ö! Ta bussen eller tåget till natur och kultur. Tur nr 2 (10) Upptäck Torsö Vänerns största ö! Torsö är den största ön i Mariestads skärgård. Torsö består av två delar som hänger samman, Torsö och Fågelö.

Läs mer

Vad vill du göra på stranden? Vågar du vara ute i naturen på natten? Finns det farliga djur i Sverige?

Vad vill du göra på stranden? Vågar du vara ute i naturen på natten? Finns det farliga djur i Sverige? Känner du dig hemma i naturen? Finns det allemansrätt i landet du kommer från? Vad vill du göra på stranden? Vilken plats är din favoritplats? Varför? Är du rädd för djur i skogen? Är du rädd för djur

Läs mer

Välkommen till Idre Fjäll!

Välkommen till Idre Fjäll! Välkommen till Idre Fjäll! Aktiviteter och öppettider 19-26 juni Har du akuta frågor gällande ditt boende som inte kan vänta till dagen efter så ringer du 070-532 1963. Aktiviteter Träning Avkoppling Ledarledda

Läs mer

KLASSRESAN SOL, HAV & VENTYR. 14 - i solen!

KLASSRESAN SOL, HAV & VENTYR. 14 - i solen! KLASSRESAN SOL, HAV & VENTYR 14 - i solen! 9A från Länna skola utanför Norrtälje En vecka i maj hade vi på Hostal San Miguel i Nerja besök av klass 9A från Länna skola utanför Norrtälje. De hade jobbat

Läs mer

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser!

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox - Lika roligt att ge som att få 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox produktutbud En skön dag Världens kök Kropp och själ Sport och aktivitet Golf Äventyr Spa och skönhet Härliga hotell

Läs mer

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA!

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! När vintermörkret har legat tungt över oss i månadsvis längtar både kropp och själ efter sol och rörelse! Då är en aktiv resa med oss till härliga Nerja på spanska

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2016 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRISKIS PÅ GÅNG På Vinterstigar i Skrylle, lördag 17/1 Följ med på en frisk vintervandring med F&S Friluft i naturreservatet Skrylle. Vi vandrar in på den smala

Läs mer

Sinnenas stig GNESTA

Sinnenas stig GNESTA Sinnenas stig GNESTA Välkommen till denna promenad där du ska få en sinnesupplevelse samtidigt som du får en härlig vandring i Gnestas vackra miljö. Fokus är på DIG och dina sinnen, tanken är att du ska

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande En nyligen genomförd undersökning av mer än 1,500 deltagare slog fast att konferensbesökare kommer ihåg 4 av 20

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Yachtcharter i Quirimbas

Yachtcharter i Quirimbas Yachtcharter i Quirimbas MOÇAMBIQUE 8 dagar/7 nätter Om ni gillar att vara ute på havet är detta den perfekta semestern för hela familjen eller för kompisgänget! Njut av lyxen ombord på en yacht där ni

Läs mer

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa.

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. 20% premiärrabatt på våra familjepaket när du besöker oss under v. 26 28. Art Garden Spa Family Edition Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. Family Edition Spaupplevelser

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 foto: Y.Skoulas, www.visitgreece.gr Tillsammans med Invictus travel arrangerar vi nu en till träningsresa där träning, gemenskap och god mat står i

Läs mer

Benessere 5-12 Oktober 2013

Benessere 5-12 Oktober 2013 Benessere 5-12 Oktober 2013 I ett arrangemang med välmående på den prestigefyllda vingården Villa Sparina i Italien, välkomnar vi Dig att boka plats till nästa resa där programmet består av avkoppling,

Läs mer

Valkommen till Turkiet! *

Valkommen till Turkiet! * Valkommen till Turkiet! * ALLT DU BEHÖVER VETA OM DINA GUIDER / UPPLEVELSER / UTFLYKTER / PRAKTISK INFORMATION / HEMRESA VÄLKOMMEN TILL TURKIET! Kara gast Vi guider och aktivitetsguider vill hälsa dig

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

När du sedan gjort ditt val genomför du din beställning eller bok ning på www.smartbox.se. Vi önskar dig en trevlig upplevelse!

När du sedan gjort ditt val genomför du din beställning eller bok ning på www.smartbox.se. Vi önskar dig en trevlig upplevelse! Grattis! Du har fått en upplevelse i present genom ett Smartbox Presenkort. Det ger dig möjligheten att välja mellan en upplevelse present eller en hotellvistelse. I den här boken kan du läsa om de två

Läs mer

HÄLLEFORS KOMMUN. Hällefors Grythyttan Loka

HÄLLEFORS KOMMUN. Hällefors Grythyttan Loka HÄLLEFORS KOMMUN Hällefors Grythyttan Loka Hällefors kommun Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i natursköna Bergslagen. Centralt belägen mellan storstad och landsbygd, omkring 3 timmar ifrån Stockholm,

Läs mer

St. Lucia The Elephant Coast

St. Lucia The Elephant Coast St. Lucia The Elephant Coast Stranden vid St. Lucia The Elephant Coast på Sydafrikas östkust, sträcker sig från staden St. Lucia i söder till Kosi Bay i norr. En kuststräcka på mer än 200 km, som har varit

Läs mer

Danielle hängde av sig kläderna och satte på lite musik, gick in i badrummet och började fylla upp vatten i

Danielle hängde av sig kläderna och satte på lite musik, gick in i badrummet och började fylla upp vatten i Ensamhet Danielle hade precis slutat jobbet och var på väg hemåt för en lugn och stilla fredagskväll för sig själv. Hon hade förberett med lite vin och räkor, hade inhandlat doftljus och köpt några bra

Läs mer

Har du tänkt på att DET SPRIDER SIG. och det finns bevis

Har du tänkt på att DET SPRIDER SIG. och det finns bevis Har du tänkt på att DET SPRIDER SIG och det finns bevis Kasta en sten i vattnet......ringarna sprider sig Berätta för någon vad hon/han har för fel snart har du fått höra om alla dina egna fel och brister

Läs mer

Resebrev Portogal - Algarve kusten

Resebrev Portogal - Algarve kusten Resebrev Portogal - Algarve kusten Efter Sines den 2 okt så rundade vi hörnet på Portugals SW sida o kom till en mysig vik som vi fick ha för oss själva i 2 dygn, Praia Da Mareta Pegasus Här gjorde vi

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vi längtade ut till havet Océano Pacífico där vi trodde att vi kunde idka lite beach walking, dvs. vandring på stranden. Har man en gång provat detta vill man alltid tillbaka.

Läs mer

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013 Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari Välkommen på sportlovsläger där du som deltagare får chansen att pröva på lite olika sporter både i idrottshallen och ute i naturen på Lillsved. Hela Lillsved

Läs mer

Sol & bad Fort Myers. Sol & bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & bad Fort Myers. Sol & bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Må bättre på Hennickehammars Herrgård

Må bättre på Hennickehammars Herrgård Må bättre på Hennickehammars Herrgård Hennickehammrs Herrgård väntar på att få välkomna dig! En Värmländsk saga HENNICKEHAMMARS HERRGÅRD är en plats att bli förälskad i. Mjukt inbäddad i den trolska skogen,

Läs mer

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH FÖR DEN SOM SÖKER SJÄLVA ESSENSEN AV LYXESKAPISM ÄR VITGLIANO I TOSCANA MANNA

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH FÖR DEN SOM SÖKER SJÄLVA ESSENSEN AV LYXESKAPISM ÄR VITGLIANO I TOSCANA MANNA L A D O L C E V I TA HEAVEN IS A PLACE ON EARTH FÖR DEN SOM SÖKER SJÄLVA ESSENSEN AV LYXESKAPISM ÄR VITGLIANO I TOSCANA MANNA FRÅN HIMLEN. VI TALAR OM EN HELT NY TYP AV BOUTIQUE-HOTELL. AV A N N A M O

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Resebrev nr 5, 2011, 19 maj 3 juni. Från Joniska övärlden o till Golf af Korintk och staden Galaxidi.

Resebrev nr 5, 2011, 19 maj 3 juni. Från Joniska övärlden o till Golf af Korintk och staden Galaxidi. Resebrev nr 5, 2011, 19 maj 3 juni. Från Joniska övärlden o till Golf af Korintk och staden Galaxidi. En överraskning väntade oss när vi låg i Nidri på ön Lefkas, och det var att Sofie Wolff SMS:ade o

Läs mer

Sagan om Kalle Kanin en Metafor för entreprenörer

Sagan om Kalle Kanin en Metafor för entreprenörer 2009-04-16 Sid: 1 (7) Sagan om Kalle Kanin en Metafor för entreprenörer Det var en gång en kanin som hette Kalle. Han bodde på en grön äng vid en skog, tillsammans med en massa andra kaniner. Kalle hade

Läs mer

Ticket Collection granskar alla charterresor

Ticket Collection granskar alla charterresor Ticket Collection granskar alla charterresor I ett försök att hjälpa kunderna hitta rätt bland alla resor har Ticket startat Ticket Collection - en granskning av samtliga stora charterarrangörers utbud.

Läs mer

Välkommen in till oss! Namnet Bénka-dí härstammar från Mandinka-språket och betyder Att vara tillsammans är bra och det är just den känslan vi vill

Välkommen in till oss! Namnet Bénka-dí härstammar från Mandinka-språket och betyder Att vara tillsammans är bra och det är just den känslan vi vill Välkommen in till oss! Namnet Bénka-dí härstammar från Mandinka-språket och betyder Att vara tillsammans är bra och det är just den känslan vi vill att du ska känna när du kommer in genom dörrarna. Den

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Stanna tiden. Vi kan inte stanna tiden Bara sitta ned och åka med Vi kommer med musiken, åt er

Stanna tiden. Vi kan inte stanna tiden Bara sitta ned och åka med Vi kommer med musiken, åt er Stanna tiden Vi kan inte stanna tiden Bara sitta ned och åka med Vi kommer med musiken, åt er Vi tar ingenting för givet Vi är glada att ni kommit hit Vi kommer med musiken, åt er Vi kan inte stanna tiden

Läs mer

innehåll Sverige Stugor och anläggningar inom IF Metall 3-6 Europa FolkeFerie.dk 7 Riva del Sole Resort & Spa 8 Fakta Kontaktuppgifter 9

innehåll Sverige Stugor och anläggningar inom IF Metall 3-6 Europa FolkeFerie.dk 7 Riva del Sole Resort & Spa 8 Fakta Kontaktuppgifter 9 FRITIDSGUIDE 2019 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga

Läs mer

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545 Nerja Torrox Costa - Torrox charmigt vackert - unikt! Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Nyproduktion med olika lägen och boenden från 95.000 Svensk registrerad fastighetsmäklare etablerad

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

Spanienresa med Spa rva gen CK 2010

Spanienresa med Spa rva gen CK 2010 Spanienresa med Spa rva gen CK 2010 Spårvägens årliga cykelresa till Spanien har blivit mycket populär. Och i mitten på mars åkte hela 36 personer från tre olika klubbar ned till Spanien. Cyklister från

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet

Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet Venedig Dubrovnik Kotor Corfu Crutone Giardini Naxos Sorrento Rom Venedigs vindlande kanaler och romantiska

Läs mer

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse Topphemligt Boende Från övergivet hus till lyxbostad, galleri, restaurang och boutique. Graanmarkt 13 i Antwerpen blev Ilse Cornelissens och Tim Van Gelovens drömprojekt. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik

Läs mer

Vad har du gjort på semestern?

Vad har du gjort på semestern? Vad har du gjort på semestern? Joanna, vad har du gjort på din semester? Min semester har varit lite ovanlig för vi hade inte så mycket tid att planera den. Vi visste inte riktigt hur det skulle bli med

Läs mer

Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Se programmet för tider. Tider:

Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Se programmet för tider. Tider: Diverse aktiviteter på skolans område Tider: Se programmet för tider 14/6 7-kamp förmiddagsaktivitet - 21/6 Idrottsdag förmiddagsaktivitet - 30/6 Vattenaktiviteter eftermiddagsaktivitet - 5/7 Lerdag 1

Läs mer

Reseberättelse från Monterrey, México Fredrik Arbegard A01294964

Reseberättelse från Monterrey, México Fredrik Arbegard A01294964 Reseberättelse från Monterrey, México Fredrik Arbegard A01294964 Reseberättelse Utlandsstudier Ort: Monterrey, N.L, México Stockholm, Sverige 2012-07-22 1 Inledning Våren 2012 fick jag chansen att studera

Läs mer

MARTIN ERIKSSON. Boken om Martin

MARTIN ERIKSSON. Boken om Martin MARTIN ERIKSSON Boken om Martin 21. 2. Träningen Boken om Martin Kapitel Sid På senaste åren har det blivit mycket golfträning. Men även en hel del styrketräning på vintrarna och jag springer en del. Det

Läs mer