ditt välbefinnande vår passion

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ditt välbefinnande vår passion"

Transkript

1 ditt välbefinnande vår passion

2 När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också. Friibergh är ett riktigt skönt ställe där valmöjligheterna för möten och konferenser är många. Men Friibergh är ingenting utan människorna, såväl gäster som de som jobbar här. Vi brinner för andra människors välbefinnande. För oss är mötet med människan det viktiga. Ditt välbefinnande vår passion. Välkommen till Friibergh.

3 koppla av och njut På Friibergh blir tanken lika klar som den friska luften. Det här är ett ställe där du får mycket gjort samtidigt som du laddar batterierna. Med distans till stadens hets och vardagens jäkt kan du fokusera på det du är här för.

4 Möten som känns bra Omtanke och välbefinnande Friibergh är platsen för riktigt kreativa möten. Ren och klar luft, ombonade möteslokaler och personlig omtanke. Våra mötesrum finns alla bekvämt samlade i huvudbyggnaden. Valmöjligheterna är många med allt från mindre rum till större konferenslokaler. Alla lokaler är ljusa, luftiga och med extra grupprum intill. Du har också möjlighet att välja lokaler som ligger mer avskiljt. Vi ger aldrig avkall på kvalitet och service. Vi gör allt för ditt välbefinnande och lite till.

5 Gemensam nämnare, för alla rum oavsett storlek, är trivsamheten. Somna i lugn och ro bekvämt och trivsamt På friibergh bor du bekvämt i en rogivande tystnad. De flesta rummen har en vacker utsikt över Mälaren. Välj charmiga mindre rum eller större sviter. Gemensam nämnare, för alla rum oavsett storlek, är trivsamheten. Somna i lugn och ro nära naturen, vakna inspirerad och klar.

6 Golf & möten Guldkant på vistelsen Friibergh erbjuder bästa förutsättningar för avkoppling och laddning av batterierna utanför konferenslokalerna. l fakta friibergh läge... Örsundsbro, nordväst om stockholm mellan Uppsala, enköping och Bålsta. hotell rum och 109 bäddar. matsal... Plats för 150 gäster. konferens konferenslokaler för mellan 8 och 100 pers. whiskyprovning... I vinkällaren / i salongerna. HÄLSA... Relaxavdelning med pool, bastu och jacuzzi. MILJÖ... Hotellet är Svanenmärkt. golf... Välj mellan vår egna golfbana, bro Hof Slott Golf Club och bro-bålsta golfbana. Njut av vår bastu med panoramautsikt över Mälaren. Utanför konferenslokalerna finns alla möjligheter till att koppla av och ladda batterierna. Vår egen strand är till ert förfogande, liksom vin- och whiskyprovning, boulebana, tennisbana, pool, jacuzzi och båt. Vi vill gärna slå ett slag för golfen, alldeles i närheten av Friibergh finns några av de allra bästa golfbanorna i Sverige.

7 Friibergh har anor från medeltiden. Flera ägare med skilda smaker har skapat en unik byggstil och inredning. Friiberghs herrgård har funnits sedan medeltiden och erbjuder en unik miljö där gammalt blandas med nytt. År 1329 köpte kyrkan egendomen som då hette Mysingen. Under Gustav Vasas reformation blev fastigheten ett kungligt gods som stormannen och framgångsrike fältherren Arvid Forbus köpte Forbus gav egendomen namnet Friibergh, vilket syftade på frihet från beskattning. Under och 1800-talet hade Friibergh olika ägare, vilka gett avtryck i unik byggstil och charmigt inredda rum. Friiberghs historik och miljö är perfekt för kreativa möten. Mysingen blev Friibergh Gammalt blandas med nytt

8 sinne & smak Vissa säger att vårt omtalade kök står i centrum på Thoresta, andra tycker att det är avskildheten och de natursköna omgivningarna som gör Thoresta till vad det är. Vi anser att det är du, gästen, som står i centrum. De delar som Thoresta består av, fantastiska matupplevelser, ett genuint värdskap och naturens närhet, de cirkulerar bara kring dig för att skapa den upplevelse du behöver. Vårt mål är att göra din tid hos oss till en förstklassig totalupplevelse, som tillfredställer både sinne och smak. Välkommen in. olikheter som ger valmöjligheter Thoresta, Friibergh och Villa Aske har styrkan att tillsammans leverera precis det som alla oavsett vem eller vilka gäster det handlar om efterfrågar vid möten och konferenser. Thoresta, Friibergh och Villa Aske är tre anläggningar som tillsammans erbjuder allt inom konferens och möten ett starkt erbjudande som ger er alla möjligheter till att göra det bästa valet. Samhörigheten Thoresta, Friibergh och Villa Aske förenklar och innebär en källa till stor kunskap och erfarenhet. Det är tre anläggningar med samma mål att leverera högt över förväntan. Glädjen och gemenskapen delas med andra och att möta gäster och långt överträffa deras högt ställda förväntningar är anläggningarnas specialitet. Att möta Thoresta, Friibergh och Villa Aske innebär att ta ett steg som leder framåt, till något som inte upplevts tidigare. Det är en upplevelse över förväntan som handlar om smak, välbefinnande och service. thoresta herrgård, Bro Telefon: Fax: det bästa ur två världar Idylliskt och idealiskt nära Stockholm och Arlanda ligger Villa Aske Sveriges närmaste och mest kompletta konferensanläggning.här präglas atmosfären av ro, värme och kärlek. Med klassisk italiensk arkitektur i vacker svensk natur. Avkoppling och konferens. Avskilt, men samtidigt nära. Alla moderna faciliteter mitt i en historisk idyll. Ett genuint kök med basen i svensk tradition, men med influenser från Italien. Det bästa ur två världar de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte. villa Aske Konferenser, Bro Telefon: Fax:

9 friiberghs herrgård Örsundsbro Tel Fax kompago.se