Golftourernas Anmälningssystem på Internet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Golftourernas Anmälningssystem på Internet"

Transkript

1 Golftourernas Anmälningssystem på Internet Webbadress: Klicka på Tour och därefter på Anmälningar. Till årets säsong har Golftourernas Anmälningssystem på Internet fått en ny design. Innehållet och funktionerna har däremot inte ändrats. Alla anmälningar till Telia Tour samt FSB Tour Elit, Riks, Regional och Distrikt skall göras i Golftourernas Anmälningssystem. Du skall alltså aldrig anmäla dig till dessa tävlingar i klubbarnas GIT-system eller genom fax eller brev till arrangörsklubben. Förväxla alltså inte de två parallella anmälningssystemen: GIT som används för klubbtävlingar och Golftourernas Anmälningssystem som används på Telia Tour och FSB Tour. När du anmäler dig till de första tävlingarna på FSB Tour 2005 MÅSTE du fylla i ditt Golf- ID. Detta nummer finns på det Medlemskortet (plastkortet) som du fick från din hemmaklubb förra året. Vi behöver ditt Golf-ID i Golftourernas Anmälningssystem för att kunna byta data med GIT-system (tex deltagarlistor och resultatlistor). Några punkter att observera och komma ihåg: Alla som har ett Anmälningskonto med nr och lösenord kan fortsätta att använda dessa. Registreringsavgiften höjs i år från 250 kr till 300 kr för Ungdomstourkonto. SGTspelare, dvs spelare som inte skall delta på FSB Tour, behöver inte betala någon registreringsavgift. Anmälningskontot ingår i touravgiften. Ungdomar som registrerat sig för ett Anmälningskonto och betalat registreringsavgiften på 250 kr behöver inte betala ytterligare registreringsavgifter. De 250 kronorna gäller för all framtid. Ungdomar som inte har betalt registreringsavgiften på 250/300 kr måste göra detta innan säsongstart. I annat fall kommer Anmälningskontot att spärras. För att få ett Anmälningskonto krävs 1) Att man har fyllt i anmälningsblanketten på webben, och 2) Att man har betalt registreringsavgiften på 300 kr till bankgirokonto eller postgirokonto Konto ägs av Svenska Golfförbundet. Först när båda punkterna är uppfyllda kommer anmälningskontot att skickas med e- post från Golfdatas Tävlingskansli. Det går inte att stryka sig från en tävling när anmälningstiden har löpt ut. Strykningar efter den tidpunkten skall göras till TD på FSB Tour. På Telia Tour gäller att spelaren skall kontakta SGT-Kansliet. Anmälningstiderna är heliga! Vi stänger en tävling exakt kl Anmälan till tävlingar på FSB Tour kan normalt göras från 30 dagar till 14 dagar innan den första tävlingsdagen. Exempel: Om tävlingen spelas torsdag 15 april till lördag 17 april öppnas anmälningsformuläret den 15 april och stängs kl torsdagen den 1 april.

2 Anmälningsformulären till FSB Tour omfattar endast en tävlingsomgång i taget. På Telia Tour är det däremot möjligt att redan från mars månad anmäla sig till samtliga tävlingar. Alla spelare på FSB Tour måste alltså anmäla sig via webben. Detta gäller samtliga tävlingar på FSB Tour Elit, FSB Tour Riks, FSB Tour Regional och FSB Tour Distrikt (i vart fall de tävlingar som ger friplatser till kommande tävlingar på FSB Tour Regional). Vid spel på FSB Tour Riks och FSB Tour Regional kan spelaren fritt välja distrikt/region. Spelaren är dock inte garanterad plats och bör därför utnyttja möjligheten att anmäla sig till tre tävlingar på FSB Tour Riks och tre tävlingar på FSB Tour Regional. Förstahandsvalet på FSB Tour Riks kommer att prövas före övriga val. Om spelaren kommer med i en tävling på FSB Tour Riks stryks han automatiskt från övriga anmälningslistor. Om det inte finns plats i förstahandsvalet på FSB Tour Riks prövas anmälan mot andrahandsvalet osv. Alla spelare på Telia Tour och FSB Tour måste registrera sig till tävlingarna, dvs bekräfta sitt deltagande. Registrering kan göras i Golftourernas Anmälningssystem klicka på rubriken Registrering till tävling. På såväl Telia Tour som FSB Tour stängs registreringen kl två dagar innan första tävlingsdagen. Så här fungerar Golftourernas Anmälningssystem: Internet-adress Tourer & Tävlingar Anmälningskonto Registrera Anmälningskonto Såväl Anmälningssystemet som webbsidorna med fakta, resultat från alla deltävlingar, FSB Golf Ranking m.m. finns utlagda på Det går också att nå Anmälningssystemet via förstasidan på golf.se. Klicka på Tourer & Tävlingar eller Tournytt På webbtjänsten Tourer & Tävlingar finns alltid en tydlig och lättfunnen länk till Anmälningssystemet och till de aktuella tävlingarna på FSB Tour. Från tävlingarna på FSB Tour Elit, finalen på FSB Cup samt Lag-SM för Juniorer kommer vi att erbjuda live-scoring. Du måste registrera dig för ett Anmälmningskonto innan du kan börja anmäla dig till tävlingarna. När denna registrering är klar, och du har betalt registreringsavgiften på 300 kr till Svenska Golfförbundet bankgiro , eller postgiro , kommer Golfdata att skicka kontonummer och lösenord till den e-postadress som du har angett vid registreringen. Spelare som redan har ett Anmälningskonto behåller detta. Klicka på länken eller bilden som är märkt Anmälningssystemet eller Anmälningar i Tourer & Tävlingar, Tournytt eller på Ungdomsgolfsidorna på

3 golf.se ( Du kan också skriva webbadressen för att komma direkt till Anmälningssystemet. Du möts därefter av en sida med rubriken Välkommen till Golftourernas Anmälningssystem. 1) Klicka på Skaffa ett Anmälningskonto 2) Läs igenom informationen på den nya sidan. 3) Längst ner på sidan klickar du på länken Vidare till Registreringsformuläret 4) Du kommer nu till sidan med registreringsformuläret. 5) Fyll i de olika uppgifterna. Röd stjärna betyder att uppgiften är obligatorisk. 6) Var särskilt noga med att ange ditt Golf-ID. Numret står på Medlemskortet (plastkortet).

4 7) Formuläret består av tre delar. Den översta innehåller rutor för namn, adress, födelseår samt adress. Mittdelen behandlar din status, dvs om du är amatör eller proffs. N/A-spelare måste ange om de har betalt SGT-avgiften (= en registreringsavgift på Telia Tour). Den nedersta delen är en enkel kryssruta där vi vill att du anger om du redan finns i SpelarProfiler på webben. Att denna fråga ställs beror på att vi vill undvika att nyregistrera spelare som redan finns i databasen. 8) När allt är klart klickar du på knappen OK-Registrera nederst på sidan. 9) Du kommer nu till nästa sida där du får ett kvitto på uppgifterna du precis fyllt i. Längst ner på sidan finns ett par frågor med länkar. Om uppgifterna stämmer skall du klicka på OK - Uppgifterna stämmer, och i annat fall på någon av de andra länkarna. 10) När allt är klart och du har klickat på OK - Uppgifterna stämmer får du ett registreringskvitto på skärmen. Glöm inte att därefter betala registreringsavgiften på 300 kr. Kontonummer och lösenord När vi har fått din registrering och mottagit registreringsavgiften kommer vi att skicka kontonummer och lösenord med . Kontonumret motsvarar ditt spelarnummer på FSB Tour och Telia Tour. Lösenordet är framslumpat av tourdatorn. Endast Golfdatas personal har tillgång till lösenorden. Om du blir av med ditt lösenord måste du kontakta Golfdata (e-post: info@golfdata.se) för att få ett nytt (eller uppgift om det gamla). Inloggning Klicka på länken eller bilden som är märkt Anmälningssystemet eller Anmälningar i Tourer & Tävlingar, Tournytt eller på Ungdomsgolfsidorna på golf.se. Du möts då åter av sidan med rubriken Välkommen till golftourernas Anmälningssystem på golf.se. 1) Klicka på Inloggning 2) Ange kontonummer och lösenord. 3) Om allt stämmer förflyttas du nu till Huvudmenyn.

5 Till vänster på skärmen visas de uppgifter som finns registrerade om dig, tex klubb och kategorier. Kontrollera att uppgifterna stämmer! Till höger på skärmen visas Huvudmenyn med gul bakgrund. Anmäla sig till tävlingar I Huvudmenyn kan du välja vilken tour du vill anmäla dig till. Antalet tävlingar som är öppna för anmälan varierar mellan tourerna. Det går bra att massanmäla sig till Telia Tour medan FSB Tour öppnar anmälningarna per tävlingsomgång, vilket innebär en månad innan första tävlingsdag i tävlingsomgången.

6 Anmälan till Tour Elit Anmälningarna till FSB Tour Elit, FSB Distrikt samt Telia Tour görs på en enkel webbsida där du endast behöver markera (kryssa) de tävlingar du vill anmäla dig till. 1) Klicka på Anmälan Elit Pojkar eller Anmälan Elit Flickor i kolumnen under rubriken FSB Tour Elit. 2) När nedanstående bild kommit fram på skärmen, skall du kryssa i rutan till vänster om tävlingens namn samt skriva din hcp i rutan under tävlingens namn. 3) Klicka på knappen Skicka anmälningarna. 4) Du får nu en ny webbsida med ett kvitto. Samtliga dina anmälningar till tävlingar på den aktuella touren visas. Anmälan till Tour Riks Anmälningarna till FSB Tour Riks görs på en särskild webbsida där du kan kryssa för vilken ordning (prioritet) du vill att dina anmälningar skall behandlas. Kryssa i kolumn 1 för den tävling du helst vill spela, 2 för nästa osv. Det går bra att anmäla sig till samtliga tre tävlingar på FSB Tour Riks oavsett var du bor och vilken region/distrikt du tillhör. 1) Klicka på Anmälan i kolumnen under rubriken FSB Tour Riks. 2) När nedanstående bild kommit fram på skärmen, skall du kryssa i rutan till vänster om tävlingens namn samt skriva din hcp i rutan under tävlingens namn. 3) Kryssa också i rutan/rutorna för Övernattning om du vill ha logiplats på arrangörens förläggning.

7 4) Klicka på knappen Skicka anmälningarna. 5) Du får nu en ny webbsida med ett kvitto. Samtliga dina anmälningar till tävlingar på den aktuella touren visas. Anmälan till Tour Regionalt Anmälningarna till FSB Tour Regionalt görs på en webbsida som i stort ser ut som den FSB Tour Riks. Du kan alltså, och bör naturligtvis, kryssa för vilken ordning (prioritet) du vill att dina anmälningar skall behandlas. Kryssa i kolumn 1 för den tävling du helst vill spela, 2 för nästa osv. Det går bra att anmäla sig till tre tävlingar, oavsett var du bor och vilken region/distrikt du tillhör. 1) Klicka på Anmälan i kolumnen under rubriken FSB Tour Regionalt. 2) När nedanstående bild kommit fram på skärmen, skall du kryssa i rutan till vänster om tävlingens namn samt skriva din hcp i rutan under tävlingens namn. OBS! Välj maximalt 3 tävlingar. 3) Klicka på knappen Skicka anmälningarna. 4) Du får nu en ny webbsida med ett kvitto. Samtliga dina anmälningar till tävlingar på den aktuella touren visas. Anmälning flera tävlingar Det går bra att anmäla sig till samtliga tävlingar som spelas under en tävlingsvecka på FSB Tour. När anmälningstiden löper ut placeras spelaren alltid i den högsta touren (ordning: Elit - Riks - Regional - Distrikt)

8 hans eller hennes meriter räcker för samt efter den prioritering som gjorts (1, 2 eller 3) vid anmälan till FSB Tour Riks och FSB Tour Regionalt. Avanmälan Kontrollera anmälningar Det finns ett speciellt formulär i Anmälningssystemet för Avanmälan. Klicka på Avanmälan i Huvudmenyn. Formuläret fungerar på samma sätt som anmälningsdelen. Avanmälan kan göras fram till anmälningstidens utgång. Du kan kontrollera dina aktuella anmälningar på webben. Golfdata eller tourerna kommer inte att skicka eller maila bekräftelser på anmälningar. Du måste därför själv kontrollera på webben att dina anmälningar har registrerats. Ändrade uppgifter Ändrad hcp Du kan anmäla ändrad adress m.m. direkt i Anmälningssystemet. Klicka på Ändra adress, telefon m.m. i Huvudmenyn. Du kan registrera ändrad hcp direkt i Anmälningssystemet. Klicka på Ändra hcp i Huvudmenyn. Meddela byte av klubb Det är mycket viktigt att du alltid anmäler byte av klubb till Golfdata och golftourerna. Om du har fel klubbtillhörighet kommer fel klubb att få räkna dina rankingpoäng. Du kan meddela klubbyte i Golftourernas Anmälningssystem genom att fylla i ett formulär som finns under länken Meddela byte av klubb.

9 Registrering Deltagarlistor SpelarProfil Övrigt Alla spelare på Telia Tour och FSB Tour måste registrera sig till tävlingarna, dvs bekräfta sitt deltagande. Registrering kan göras i Golftourernas Anmälningssystem klicka på rubriken Registrering till tävling. På Telia Tour och FSB Tour (nytt för 2005) stängs registreringen kl två dagar innan första tävlingsdagen. De aktuella anmälningslistorna visas fortlöpande på webben. Deltagarlistorna kommer att publiceras senast kl dagen efter anmälningstidens utgång. Alla spelare på FSB Tour kommer att ingå i Golfdatas databas över Spelarprofiler på webben. I Huvudmenyn finns det en särskild länk, SpelarProfil. Under denna kan spelaren fylla i och ändra uppgifterna om sig själv på webben (ej tävlingsresultat, ranking och statistik). Porträttbild får gärna mailas till info@golfdata.se för publicering i SpelarProfiler. Spelaren kan också skriva en egen presentation som kommer att publiceras på en särskild sida i SpelarProfiler. Anmälningssystemet kommer att utökas under säsongen med fler formulär och tjänster. Från tävlingarna på FSB Tour Elit, finalen på FSB Cup samt Lag-SM för Juniorer kommer vi att erbjuda live-scoring. Från övriga tävlingar blir det resultatredovisning i efterhand. Vi hoppas dock att det nya Golfens IT-system skall hjälpa klubbarna att lämna en snabbare service med startlistor och resultat.

Anmälningssystemet på Internet 2003

Anmälningssystemet på Internet 2003 Anmälningssystemet på Internet 2003 Anmälningssystemet på Internet för Bankboken Tour och Telia Tour går nu in på sitt tredje år. Systemet har fungerat nästan helt friktionsfritt och sparat mycket arbete

Läs mer

GOLFTOURERNAS ANMÄLNINGSSYSTEM PÅ INTERNET

GOLFTOURERNAS ANMÄLNINGSSYSTEM PÅ INTERNET GOLFTOURERNAS ANMÄLNINGSSYSTEM PÅ INTERNET 67 Webbadress: http://anmalan.golfdata.se Kan även nås via Skandia Tours hemsida: http://skandiatour.golf.se Alla anmälningar till Skandia Tour Elit, Riks, Regional

Läs mer

1 LATHUND MIN GOLF 4.0

1 LATHUND MIN GOLF 4.0 1 LATHUND MIN GOLF 4.0 Nya designen på Min Golf är mycket lättarbetad och självförklarande. Man börjar alltid med att logga in på Min Golf från www.golf.se med sitt Golf-ID och lösenord (de fyra sista

Läs mer

FSB ungdomstävlingar Manual 2005

FSB ungdomstävlingar Manual 2005 FSB ungdomstävlingar Manual 2005 Innehåll Sida Innehållsförteckning 1 2 Förord 3 Presentation av SGF:s ungdomstävlingar 4 Gemensamma tävlingsbestämmelser för SGF:s ungdomstävlingar Anmälan Tävlingsregistrering

Läs mer

1 LATHUND MIN GOLF 5.0

1 LATHUND MIN GOLF 5.0 1 LATHUND MIN GOLF 5.0 Denna sida riktar sig mot den vanlige golfaren, och utgör en kortfattad beskrivning av funktionerna i Min Golf. 1.1 INLOGGNING Direkt i inloggningsrutan, finns snabblänkar för snabbokning

Läs mer

Min Golf - Kort beskrivning

Min Golf - Kort beskrivning Sida 1 (10) Min Golf - Kort beskrivning Denna sida riktar sig mot den vanlige golfaren, och utgör en kortfattad beskrivning av funktionerna i Min Golf. Inloggning Direkt i inloggningsrutan, finns snabblänkar

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Distrikt 2015. DELTAGARE Riktar sig till dig som är mellan 13-21 år och som har ambitionen att ta sig vidare till Skandia Tour Regional och högre.

Distrikt 2015. DELTAGARE Riktar sig till dig som är mellan 13-21 år och som har ambitionen att ta sig vidare till Skandia Tour Regional och högre. Distrikt 2015 SKANDIA TOUR Skandia Tour är ett toursystem där juniorer upp till och med 21 år kan tävla i golf på olika nivåer. Skandia Tour genomförs som individuella tävlingar på fyra nivåer, Elit, Riks,

Läs mer

1 LATHUND MIN GOLF 2.0

1 LATHUND MIN GOLF 2.0 1 LATHUND MIN GOLF 2.0 Nya designen på Min Golf är mycket lättarbetad och självförklarande. Man börjar alltid med att logga in på Min Golf från www.golf.se med sitt Golf-ID och lösenord (de fyra sista

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

IndTA. Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline. Manual: Anmälan till tävling

IndTA. Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline. Manual: Anmälan till tävling IndTA Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline Manual: Anmälan till tävling Innehållsförteckning Inledning... 3 Om IndTA... 3 Krav... 3 Logga in i IndTA...3 Anmäla till tävling (singel)...

Läs mer

Svenska Skyttesportförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline (IndTA)

Svenska Skyttesportförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline (IndTA) Version 2013-12-15 Svenska Skyttesportförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline (IndTA) Manual 3: Anmälan till tävling Innehåll Inledning... 1 Om IndTA... 1 Anmäla till tävling för föreningsmedlem...

Läs mer

4 GEMENSAMMA TÄVLINGSBESTÄMMELSER

4 GEMENSAMMA TÄVLINGSBESTÄMMELSER 1 ÖVERGRIPANDE Förutom de särskilda bestämmelserna i denna manual genomförs tävlingarna enligt: Regler för Golfspel Spel- och Tävlingshandboken SGFs regelkort Kompletterande lokala regler för aktuell tävling

Läs mer

Instruktion för registrering

Instruktion för registrering Instruktion för registrering Introduktion Den här instruktionen visar steg för steg hur registrering går till. Här hittar du också vanliga problem som kan uppstå, de visas i en blå ruta. Vi använder ett

Läs mer

Nya Git Tävling. Martin Gavelin m.gavelin@gmail.com 070-3090247

Nya Git Tävling. Martin Gavelin m.gavelin@gmail.com 070-3090247 Nya Git Tävling Martin Gavelin m.gavelin@gmail.com 070-3090247 Agenda Inloggning Inställningar i ngt (kategorier, klubbgrupper och avgiftregler) Skapa singeltävling Anmäla spelare, anmälningslistor och

Läs mer

Hemsidan här kan du bl a söka annan lägenhet och göra felanmälan direkt på hemsidan www.partillebo.se

Hemsidan här kan du bl a söka annan lägenhet och göra felanmälan direkt på hemsidan www.partillebo.se Viktig info! Spara denna manual Hemsidan här kan du bl a söka annan lägenhet och göra felanmälan direkt på hemsidan www.partillebo.se För våra hyresgäster Så här kommer du in på Mina sidor Denna manual

Läs mer

Evenemang. Gör såhär: http://www.vasabladet.fi/evenemang/ eller http://www.ot.fi/evenemang/

Evenemang. Gör såhär: http://www.vasabladet.fi/evenemang/ eller http://www.ot.fi/evenemang/ Sida 1 av 9 Här kan föreningar, organisationer och andra arrangörer själva sätta in evenemang och händelser i Österbotten. som publiceras på webben och i tidningarna enligt redaktionens urval är till för

Läs mer

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Aktivitetsstöd Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (27) Datum 2013-09-26 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen/föreningsadministratör... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt

Läs mer

Tävlingsbestämmelser 2012 HCP-KLASSEN

Tävlingsbestämmelser 2012 HCP-KLASSEN Tävlingsbestämmelser 2012 Skandia Tour är ett toursystem i vilket alla juniorer 13-21 år kan tävla i golf på olika nivåer. Skandia Tour genomförs som individuella tävlingar på fyra nivåer, Elit, Riks,

Läs mer

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1.

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1. 2015 05 17 Arbetslöshetskassornas samorganisation SO Version 1.0 ARBETSGIVARINTYG för Sveriges alla arbetsgivare Användarbeskrivning arbetsgivarintyg.nu Med tjänsten arbetsgivarintyg.nu kan du som arbetsgivare

Läs mer

Beställning av startkit till klubbkvalet i. Bankboken Cup 2004.

Beställning av startkit till klubbkvalet i. Bankboken Cup 2004. Beställning av startkit till klubbkvalet i Bankboken Cup 2004. Startkit till klubbkvalen i Bankboken Cup 2004 skickas ut först sedan denna beställning sänts in till: Expressbyrån Hans Persson Fax: 011

Läs mer

FerieBas. -handbok för arbetsställe

FerieBas. -handbok för arbetsställe 1 FerieBas -handbok för arbetsställe Innehållsförteckning Logga in till FerieBas... 3 Registrera organisation i FerieBas... 4 Bekräftelse på registrering av organisation... 5 Registrera arbetsställe...

Läs mer

Introduktion till. CDB Internet

Introduktion till. CDB Internet Introduktion till CDB Internet Juni 2012 CDB-Internets webbsida CDB-Internets webbsida nås via Jordbruksverket www.jordbruksverket.se Under bilden E-tjänster väljer du CDB-Internet i snabbvalslistan Första

Läs mer

Ansök om Autogiro hos din golfklubb

Ansök om Autogiro hos din golfklubb Ansök om Autogiro hos din golfklubb Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Skapa en användare... 3 Fyll i en ansökan... 5 Skriv ut, signera och lämna in din blankett till din golfklubb... 6 Vid

Läs mer

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual Innehåll 1. KURSKATALOG 3 1.1. SÖK EFTER KURSTILLFÄLLEN 3 2. MINA ATTESTERINGAR 6 3. MINA ANMÄLNINGAR 7 4. HANTERA KURSER 8 4.1. DELTAGARE 9 4.1.1.

Läs mer

Skapa aktivitet för nätverksmotorer

Skapa aktivitet för nätverksmotorer Skapa aktivitet för nätverksmotorer För att skapa en aktivitet behöver du vara inloggad på nätverkets hemsida. När du skapar en aktivitet måste du som motor ansöka om att få visa den i gemensamma På Gångkalendern

Läs mer

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24)

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24) Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen.. 2 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord... 5 1.4 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 7 2. Administration 8 2.1 Föreningens

Läs mer

Ansökan om föreningsbidrag och kulturstöd via webben. Kundens ex. Gäller från

Ansökan om föreningsbidrag och kulturstöd via webben. Kundens ex. Gäller från Ansökan om föreningsbidrag och kulturstöd via webben Kundens ex Gäller från 2017-01-01 Innehåll Inledning... 2 Ansökan på webben... 2 Förutsättningar... 2 Logga in... 2 Ansökan... 3 Felmeddelanden... 4

Läs mer

När ni beställer inloggning till Aladdin måste ni också meddela att ni vill använda onlineanmälan.

När ni beställer inloggning till Aladdin måste ni också meddela att ni vill använda onlineanmälan. Mina Katter Hantering för klubb som arrangerar utställning Innehåll: Beställning av inloggning till Aladdin och minakatter... 1 Så här ser första sidan ut i minakatter för klubb där man gör sina inställningar

Läs mer

Manualer Tävlingskalender 2.0

Manualer Tävlingskalender 2.0 Manualer Efter fem år säger vi nu tack och hej till tävlingskalendern och hälsar en ny version välkommen. Som alla nya bekanta får vi ha lite tålamod och vara beredda att lära känna varandra allt eftersom.

Läs mer

Instruktion för registrering

Instruktion för registrering Instruktion för registrering Introduktion Den här instruktionen visar steg för steg hur registrering går till. Här hittar du också vanliga problem som kan uppstå, de visas i en blå ruta. Vi använder ett

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Funktionerna kan variera beroende på vilka funktionsområden skolan valt att aktivera.

Funktionerna kan variera beroende på vilka funktionsområden skolan valt att aktivera. Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

SUPERVISOR (DOMARE)/ TÄVLINGSLEDARE

SUPERVISOR (DOMARE)/ TÄVLINGSLEDARE 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se SUPERVISOR (DOMARE)/ TÄVLINGSLEDARE [En enkel guide för hur du som domare använder SVEMO TA.] Innehåll

Läs mer

MANUAL FÖR TÄVLINGAR INOM VÄSTERGÖTLANDS GOLF DISTRIKT 2010. (distrikt A samt distrikt B)

MANUAL FÖR TÄVLINGAR INOM VÄSTERGÖTLANDS GOLF DISTRIKT 2010. (distrikt A samt distrikt B) MANUAL FÖR TÄVLINGAR INOM VÄSTERGÖTLANDS GOLF DISTRIKT 2010 (distrikt A samt distrikt B) 1 Anmälningar till distrikt A, klass A (killar och tjejer som spelar slagtävling, scratch, 27 hål) görs via www.golfdata.se.

Läs mer

Manual för. Skandia Tour Distrikt inom Västergötlands Golfförbunds distrikt Ungdom/elit 2014

Manual för. Skandia Tour Distrikt inom Västergötlands Golfförbunds distrikt Ungdom/elit 2014 Manual för Skandia Tour Distrikt inom Västergötlands Golfförbunds distrikt Ungdom/elit 2014 UTKAST DÅ VI VÄNTAR PÅ SGF SLÄPPER UT BILAGOR FÖR 2014 SKRIV INTE UT DENNA MANUAL INNAN DEN SLUTLIGA MANUALEN

Läs mer

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual Innehåll 1. KURSKATALOG 3 1.1. SÖK EFTER KURSTILLFÄLLEN 3 2. MINA ATTESTERINGAR 6 3. MINA ANMÄLNINGAR 7 4. HANTERA KURSER 8 4.1. DELTAGARE 9 4.1.1.

Läs mer

Ansökan & anmälan om kvotplikt. En lathund om hur du ansöker och anmäler kvotplikt via Eugén

Ansökan & anmälan om kvotplikt. En lathund om hur du ansöker och anmäler kvotplikt via Eugén Ansökan & anmälan om kvotplikt En lathund om hur du ansöker och anmäler kvotplikt via Eugén . Inloggning För att göra en ansökan om elintensiv industri (se avsnitt. Ansökan elintensiv industri) eller anmäla

Läs mer

Inloggningsuppgifter till Skola24

Inloggningsuppgifter till Skola24 Inloggningsuppgifter till Skola24 Inloggningsuppgifter till Skola24 får du av ditt barns skola, antingen som ett aktiveringsmail eller i pappersform. Om du får ett aktiveringsmail följer du instruktionerna

Läs mer

Manual: Anmälan till tävling

Manual: Anmälan till tävling IndTA Tävlingsadministrativt system på IdrottOnline Manual: Anmälan till tävling Innehåll Inledning 1 Om IndTA 1 Anmäla till tävling för föreningsmedlem 2 Visa anmälningslista 4 Avanmälan 5 Anmäla till

Läs mer

Statuter och tävlingsbestämmelser för UGF Matchplay Cup 2017

Statuter och tävlingsbestämmelser för UGF Matchplay Cup 2017 Statuter och tävlingsbestämmelser för UGF Matchplay Cup 2017 170321 Tävlingsform: Lagtävling matchspel mellan klubbar anslutna till Upplands Golfförbund (UGF). Tävlingen spelas mellan av klubbarna anmälda

Läs mer

NYHETER... 2 1. Skapa nyheten... 2 Välj Ny och Nyhet... 2 Skriv in nyhetens rubrik... 2 Nyheten hamnar överst i nyhetslistan... 2 2.

NYHETER... 2 1. Skapa nyheten... 2 Välj Ny och Nyhet... 2 Skriv in nyhetens rubrik... 2 Nyheten hamnar överst i nyhetslistan... 2 2. NYHETER... 2 1. Skapa nyheten... 2 Välj Ny och Nyhet... 2 Skriv in nyhetens rubrik... 2 Nyheten hamnar överst i nyhetslistan... 2 2. Skapa innehåll i nyheten... 3 Text... 3 Bild... 5 Fil... 6 Formulär...

Läs mer

Uppdaterad 2010-05-11. Lathund Synpunkten för handläggare och ansvarig chef

Uppdaterad 2010-05-11. Lathund Synpunkten för handläggare och ansvarig chef Uppdaterad 2010-05-11 Lathund Synpunkten för handläggare och ansvarig chef 1 Innehållsförteckning Handläggarens roll och ansvarsuppgifter... 3 Närmaste chefs roll och ansvarsuppgifter... 3 Praktisk handläggning

Läs mer

FÖRARE. [En enkel guide för hur du som förare använder SVEMO TA.]

FÖRARE. [En enkel guide för hur du som förare använder SVEMO TA.] 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se FÖRARE [En enkel guide för hur du som förare använder SVEMO TA.] Innehåll Inledning... 3 Registrera

Läs mer

Manual Version För registrering av aktiviteter på

Manual Version För registrering av aktiviteter på Manual Version 2013-01-23 För registrering av aktiviteter på www.postenfritid.se 1. Gå in på adressen http://info.citybreak.com och logga in med era användningsuppgifter* 2. Klicka på Skapa ny produkt,

Läs mer

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (26) Datum 2011-09-16 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord...

Läs mer

GIT-SUPPORT HANDBOK MIN GOLF VERSION 2.0 2006-07-18

GIT-SUPPORT HANDBOK MIN GOLF VERSION 2.0 2006-07-18 GIT-SUPPORT HANDBOK MIN GOLF VERSION 2.0 2006-07-18 2 GOLFENS IT-SYSTEM HANDBOK MIN GOLF 2.0 HANDBOK MIN GOLF 2.0 GOLFENS IT-SYSTEM 3 INNEHÅLL 1 ALLMÄNT OM MIN GOLF... 4 1.1 INLOGGNING... 5 2 MIN GOLF

Läs mer

Använda Internet. med hjälp av Internet Explorer. Nybörjarguide

Använda Internet. med hjälp av Internet Explorer. Nybörjarguide Använda Internet med hjälp av Internet Explorer Nybörjarguide Av Carl Ewnert 1 Innehåll: 1. Introduktion 3 2. Utseendet 4 3. Verktygsfältet 4 4. Börja Surfa. 5 5. Att söka på Internet 5 6. Spara en sida

Läs mer

Manual. Patient. version 3.50

Manual. Patient. version 3.50 Manual Patient version 3.50 Innehåll Introduktion till Mina vårdkontakter...2 Vem kan använda tjänsten?... 2 Komma igång... 2 Ett säkert system... 2 Svar inom ett par dagar... 2 Support... 2 Skaffa användarkonto...3

Läs mer

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Innehåll Äldreomsorgen Södertälje kommun i Mina vårdkontakter... 3 Skaffa användarkonto... 4 Skaffa konto med personnummer...

Läs mer

Administrera tävling. Arrangera tävling

Administrera tävling. Arrangera tävling 2015 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se Administrera tävling Steg 3 Arrangera tävling [Här kan du läsa en enkel guide hur du arrangerar

Läs mer

1) OBS!! det är endast möjligt att deltaga i en av ronderna på Mönsterås GK:s deltävling Sida 1 av 5

1) OBS!! det är endast möjligt att deltaga i en av ronderna på Mönsterås GK:s deltävling Sida 1 av 5 Bestämmelser för Grannsämjan 2016 Förbehåll Grannsämjan har rätt att i samråd med berörda GK göra nödvändiga ändringar och tillägg i dessa bestämmelser. Ändringar från 2015 markerade i högermarginalen

Läs mer

Föräldrar i Skola24. I systemet har föräldrar möjlighet att:

Föräldrar i Skola24. I systemet har föräldrar möjlighet att: Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern.

Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern. Anmälan till skidtävling via skidförbundets tävlingskalender. Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern. Det är upp till var

Läs mer

Inbjudan till Klubbtävling Roslagstrofén oktober 2018 i Jägholmshallen

Inbjudan till Klubbtävling Roslagstrofén oktober 2018 i Jägholmshallen Inbjudan till Klubbtävling Roslagstrofén 13-14 oktober 2018 i Jägholmshallen TÄVLINGSPLATS Jägholmshallen (tidigare Hägernäs ishall), inomhus, uppvärmd, 30x60m. Adress: Vaktgränd 7, 183 04 Täby. TÄVLINGSDAGAR

Läs mer

Materialet är bl a hämtat ur Manual för Telia Tour, SGFs Handicap bestämmelser, SGFs Speloch tävlingshandbok, R&A Regler för golfspel 2004-2007.

Materialet är bl a hämtat ur Manual för Telia Tour, SGFs Handicap bestämmelser, SGFs Speloch tävlingshandbok, R&A Regler för golfspel 2004-2007. Förord Välkommen till Telia Tour! Vi är glada att se dig som en av våra spelare och hoppas att du ska få en lyckosam resa genom proffsvärlden. Vi kan erbjuda dig en bra språngbräda och nyttiga utbildningsår

Läs mer

SKÖTSELSKOLAN. Instruktioner till personal - för dig som arbetar på ett entreprenadföretag 2013-03-09

SKÖTSELSKOLAN. Instruktioner till personal - för dig som arbetar på ett entreprenadföretag 2013-03-09 SKÖTSELSKOLAN Instruktioner till personal - för dig som arbetar på ett entreprenadföretag 203-03-09 Innehållsförteckning. Aktivera ett användarkonto, jag har en egen e-postadress 3 2. Aktivera ett användarkonto,

Läs mer

- Göteborgs Golfförbund -

- Göteborgs Golfförbund - Skandia Tour Distrikt Göteborg Skandia Tour Distrikt Göteborg är första steget i Skandia Tour trappan för flickor och pojkar upp till 21 år som har tävlingserfarenhet. Tävlingarna arrangeras enbart i Göteborgsdistriktet.

Läs mer

TÄVLINGSLEDARE. [En enkel guide för hur du som tävlingsledare använder SVEMO TA]

TÄVLINGSLEDARE. [En enkel guide för hur du som tävlingsledare använder SVEMO TA] 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se TÄVLINGSLEDARE [En enkel guide för hur du som tävlingsledare använder SVEMO TA] Innehåll Inledning...

Läs mer

Tävlingsbestämmelser 2013 HCP-KLASSEN

Tävlingsbestämmelser 2013 HCP-KLASSEN Tävlingsbestämmelser 2013 Skandia Tour är ett toursystem där juniorer kan tävla i golf på olika nivåer. Skandia Tour genomförs som individuella tävlingar på fyra nivåer, Elit, Riks, Regional och Distrikt.

Läs mer

Handbok Mäklare Direkt Innehåll

Handbok Mäklare Direkt Innehåll Handbok Mäklare Direkt Innehåll Inledning... 2 Registrering... 3 Köpa objekt... 5 Fakturaköp... 5 Kortköp... 5 Aktivera objekt... 6 Objekt... 7 Mitt konto... 7 Priser och villkor... 7 Kontaktinformation...

Läs mer

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&)

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&) Gå in på www.lernia.se Klicka på rubriken Registrera CV 1. Fyll i dina användaruppgifter. - Skriv in din e-postadress, glöm inte att upprepa e-postadressen - Skriv in ett önskat lösenord och upprepa detta.

Läs mer

Manual för nya hemsidan. Grundläggande funktioner för lagledare

Manual för nya hemsidan. Grundläggande funktioner för lagledare Manual för nya hemsidan Grundläggande funktioner för lagledare Inledning Detta dokument beskriver de grundläggande funktionerna på Onyx nya hemsida och hur Du: Lägger ut en nyhet på ditt lags hemsida Lägger

Läs mer

AKTIVITETSSTÖD. Användardokumentation. Föreningsadministratör

AKTIVITETSSTÖD. Användardokumentation. Föreningsadministratör AKTIVITETSSTÖD Användardokumentation Föreningsadministratör 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 2 Om denna dokumentation... 3 Terminologi och förkortningar... Fel! Bokmärket är inte definierat.

Läs mer

Omsorgen Användarhandledning

Omsorgen Användarhandledning Omsorgen Användarhandledning 2012-12-13 Steg 1: Logga in Om ditt boende/kommun är ansluten till Omsorgen har du troligtvis fått inloggningsuppgifter. Om inte, skicka ett mail till info@omsorgen.se så kontaktar

Läs mer

Manual för rapportering i Signe - Mätning av tillgänglighet inom första linjen

Manual för rapportering i Signe - Mätning av tillgänglighet inom första linjen Manual för rapportering i Signe - Mätning av tillgänglighet inom första linjen Den här manualen beskriver i 7 steg inrapportering i verktyget Signe för mätning av tillgänglighet inom första linjen. Om

Läs mer

Hur du tar hem en APP i din ipad/iphone

Hur du tar hem en APP i din ipad/iphone Hur du tar hem en APP i din ipad/iphone För att kunna hämta hem appar till din ipad måste man skapa ett Apple-ID. Ett Apple-ID är som ett slags ID-kort på din ipad för att försäkra att du är du! För att

Läs mer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Sida 1 av 12 1. Komma igång med din stipendieansökan 3 1.1 Läs texten Tänka på 3 1.2 Logga in eller Skapa nytt användarkonto 4 1.3

Läs mer

Så här fungerar nya webbföranmälan

Så här fungerar nya webbföranmälan Så här fungerar nya webbföranmälan Du gör din föranmälan lika enkelt och säkert som när du utför dina bankärenden över internet. Du får omedelbar bekräftelse på att din anmälan har kommit till oss och

Läs mer

Lisa kortmanual. Version 8.12 2013-05-08. Miljödata AB Ronnebygatan 46 Tel. 0455-33 35 30 371 87 Karlskrona Org. nr 556324-4036 www.miljodata.

Lisa kortmanual. Version 8.12 2013-05-08. Miljödata AB Ronnebygatan 46 Tel. 0455-33 35 30 371 87 Karlskrona Org. nr 556324-4036 www.miljodata. Lisa kortmanual Version 8.12 2013-05-08 Miljödata AB Ronnebygatan 46 Tel. 0455-33 35 30 371 87 Karlskrona Org. nr 556324-4036 www.miljodata.se Systematisk uppföljning av arbetsmiljön Lisa är en förkortning

Läs mer

För att få konto måste vårdnadshavaren fylla i en ansökan skrifligt och e-posta skolan. Skola24 skickar då en aktiveringskod till vårdnadshavaren.

För att få konto måste vårdnadshavaren fylla i en ansökan skrifligt och e-posta skolan. Skola24 skickar då en aktiveringskod till vårdnadshavaren. Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

IDROTTONLINE ANVÄNDARMANUAL ROTTNE IF

IDROTTONLINE ANVÄNDARMANUAL ROTTNE IF IDROTTONLINE ANVÄNDARMANUAL ROTTNE IF Version 1.2 2013-08-21 Innehåll Inloggning i Idrottonline... 3 Registrering av personer... 4 Registrering av ledare... 4 Nytt lösenord... 4 Registrering av spelare...

Läs mer

IndTA. Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline. Manual: Administrera evenemang - Test

IndTA. Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline. Manual: Administrera evenemang - Test IndTA Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline Manual: Administrera evenemang - Test Innehållsförteckning Inledning... 3 Om IndTA...3 Krav... 3 Logga in i IndTA... 3 Administrera evenemang...

Läs mer

Inbjudan till Klubbtävling

Inbjudan till Klubbtävling Inbjudan till Klubbtävling Delfincupen 2019 Tävlingsplats Sporthallen Coop Norrbotten Arena, B-hall, Inomhus, uppvärmd, 30 x 60m Midgårdsvägen 4, 973 34 Luleå Tävlingsdagar Lördag den 16 mars och Söndag

Läs mer

S T E N U N G S U ND S J U D O K L U B B INB J U DE R T IL L V Ä S T S V E R I G E S S T Ö R S T A J U D O T Ä V L I N G F Ö R N Y B Ö R J A R E

S T E N U N G S U ND S J U D O K L U B B INB J U DE R T IL L V Ä S T S V E R I G E S S T Ö R S T A J U D O T Ä V L I N G F Ö R N Y B Ö R J A R E S T E N U N G S U ND S J U D O K L U B B INB J U DE R T IL L Vem? För barn, ungdom, juniorer, damer och herrar med gult, orange eller grönt bälte. När? Lördagen den 23 Mars 2013 Invägning 07.30-08.30,

Läs mer

Anmäla fel och serviceärenden via Mina sidor

Anmäla fel och serviceärenden via Mina sidor Anmäla fel och serviceärenden via Mina sidor För att anmäla fel och serviceärenden för lokalen du hyr av oss använder du i första hand vår kundportal https://minasidor.wihlborgs.se. Här kan du också se

Läs mer

Administration av lagets arbetsrum lathund

Administration av lagets arbetsrum lathund Administration av lagets arbetsrum lathund 1: Logga in Öppna din webbläsare och gå in på nya Skuru-webben (www.skuruik.se/handboll). 1. Gå till ditt lags arbetsrum (du hittar laget antingen under Barn/Ungdom

Läs mer

Handbok Tempus Anmälan - Arrangör Senast uppdaterad:

Handbok Tempus Anmälan - Arrangör Senast uppdaterad: Handbok Tempus Anmälan - Arrangör Senast uppdaterad: 2018-07-23 Bakgrund I Tempus Statistik finns alla officiella resultat inom svensk simning sparade sedan ett antal år tillbaka. I Tempus Anmälan används

Läs mer

Online-resultat. Manual

Online-resultat. Manual Online-resultat Manual Är onlineresultat något för vår förening? Jag tror vi alla kan hålla med att online-resultat är en fantastisk service! Vi började försiktigt med några få klubbar, sedan fick fler

Läs mer

Schema. Under dessa menyer finns dina tillgängliga funktioner. Alternativ kan saknas om skolan inte aktiverat en funktion. Nova Software AB 1 (12) 402

Schema. Under dessa menyer finns dina tillgängliga funktioner. Alternativ kan saknas om skolan inte aktiverat en funktion. Nova Software AB 1 (12) 402 Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

Mina tjänster. på www.vxa.se

Mina tjänster. på www.vxa.se Mina tjänster på www.vxa.se Innehållsförteckning Logga in 3 Mina tjänster 4-5 Lösenord 6-7 Registrera och upp datera e-postadress 8 Avisering via sms och e-post 9 Fullmakter för Instrumentpanelen 10-11

Läs mer

v1.0 Manual enkel översikt Av Daniel Azzarri daniel@sbf.se 2006-03-27

v1.0 Manual enkel översikt Av Daniel Azzarri daniel@sbf.se 2006-03-27 v1.0 Manual enkel översikt Av Daniel Azzarri daniel@sbf.se 2006-03-27 Bilsport Online v1.0 Bilsport Online är en webbtjänst utvecklad för att hjälpa till med administrationen kring svensk bilsport. Via

Läs mer

INSTRUKTIONER FÖR DIGITAL ANSÖKAN AV UTVECKLINGSBIDRAG OCH BIDRAG TILL INTERNATIONELLT KULTURSAMARBETE

INSTRUKTIONER FÖR DIGITAL ANSÖKAN AV UTVECKLINGSBIDRAG OCH BIDRAG TILL INTERNATIONELLT KULTURSAMARBETE INSTRUKTIONER FÖR DIGITAL ANSÖKAN AV UTVECKLINGSBIDRAG OCH BIDRAG TILL INTERNATIONELLT KULTURSAMARBETE Det finns två sätt att gå till ansökningsformulärsidan: 1. http://kulturdatabasen.se/projektbidrag

Läs mer

Med nedanstående anvisningar kan man mycket snabbt skapa upp en cup med bibehållna inställningar från tidigare gjorda cuper.

Med nedanstående anvisningar kan man mycket snabbt skapa upp en cup med bibehållna inställningar från tidigare gjorda cuper. Skapa nästa års cup Med nedanstående anvisningar kan man mycket snabbt skapa upp en cup med bibehållna inställningar från tidigare gjorda cuper. OBS! Ni ska aldrig återanvända en tidigare cup. Den har

Läs mer

TIPS för BOKA ONLINE För medlemmar i SGIF Gymnastik & Fitness

TIPS för BOKA ONLINE För medlemmar i SGIF Gymnastik & Fitness TIPS för BOKA ONLINE För medlemmar i SGIF Gymnastik & Fitness HEMSIDANS ADRESS : http://www.idrottonline.se/orust/svanesundsgif gymnastik eller http://www4.idrottonline.se/default.aspx?id=94244 Administratörer:

Läs mer

Onlineanmälan av SVERAK-registrerade katter. Skapa konto (Görs endast första gången) Administrera mina katter 4. Anmäla katt till utställning 5

Onlineanmälan av SVERAK-registrerade katter. Skapa konto (Görs endast första gången) Administrera mina katter 4. Anmäla katt till utställning 5 Innehåll Skapa konto (Görs endast första gången) 1 Använda "mina katter" 3 Administrera mina katter 4 Anmäla katt till utställning 5 Onlineanmälan av SVERAK-registrerade katter: Skapa konto (Görs endast

Läs mer

Manual: Anmälan till tävling

Manual: Anmälan till tävling IndTA Tävlingsadministrativt system på IdrottOnline Manual: Anmälan till tävling Innehåll Inledning... 1 Om IndTA... 1 Anmäla till tävling för föreningsmedlem... 2 Visa anmälningslista... 4 Avanmälan...

Läs mer

IT-system. BUP Användarmanual

IT-system. BUP Användarmanual IT-system Användarmanual Innehållsförteckning 1. Att komma igång med... 1 1.1 Installera... 1 1.1.1 Byt databas... 1 1.1.2 Behörighet att byta databas... 2 1.2 Logga in... 3 1.2 Inloggad... 3 1.3 Logga

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL FÖR HANDLARE OCH CHEFER www.icaskolan.se. Innehåll: Statistik: - Ta ut statistik på utbildningar s. 2. Attest:

ANVÄNDARMANUAL FÖR HANDLARE OCH CHEFER www.icaskolan.se. Innehåll: Statistik: - Ta ut statistik på utbildningar s. 2. Attest: ANVÄNDARMANUAL FÖR HANDLARE OCH CHEFER www.icaskolan.se Innehåll: Statistik: - Ta ut statistik på utbildningar s. 2 Attest: - Attestera utbildningsanmälningar s. 4 Användare: - Hantering av medarbetare

Läs mer

Administration Grannsämjan administreras av golfklubbarna i Emmaboda, Nybro, Kalmar, Oskarshamn, Mönsterås, Möre, och Saxnäs

Administration Grannsämjan administreras av golfklubbarna i Emmaboda, Nybro, Kalmar, Oskarshamn, Mönsterås, Möre, och Saxnäs Bestämmelser för Grannsämjan 2019 Förbehåll Grannsämjan har rätt att i samråd med berörda GK göra nödvändiga ändringar och tillägg i dessa bestämmelser. Ändringar från 2018 markerade i högermarginalen

Läs mer

Manual - Ledningskollen i mobilen

Manual - Ledningskollen i mobilen 8010 Manual Ledningskollen i mobilen.docx Manual - Ledningskollen i mobilen Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Inkluderade funktioner 3. Manualens upplägg 4. Kortversion av manualen 4.1 Registrera

Läs mer

Administration Grannsämjan administreras av golfklubbarna i Emmaboda, Nybro, Kalmar, Grönhögen, Oskarshamn, Mönsterås, Möre, och Saxnäs

Administration Grannsämjan administreras av golfklubbarna i Emmaboda, Nybro, Kalmar, Grönhögen, Oskarshamn, Mönsterås, Möre, och Saxnäs Bestämmelser för Grannsämjan 2017 Förbehåll Grannsämjan har rätt att i samråd med berörda GK göra nödvändiga ändringar och tillägg i dessa bestämmelser. Ändringar från 2016 markerade i högermarginalen

Läs mer

Tävlingsmanual. Västtouren 2017

Tävlingsmanual. Västtouren 2017 Tävlingsmanual Västtouren 2017 Borås GK - 4 juni Dynekilens GK - 15 juli Gullbringa GCC - 20 augusti Tävlingsmanual Ver 1.2 1 Innehållsförteckning Tävlingsmanual... 1 Västtouren 2017... 1 Borås GK - 4

Läs mer

- Information för arbetsställen

- Information för arbetsställen - Information för arbetsställen Logga in i systemet Inloggningssidan för att anmäla intresse för att ta emot deltagare från kommunen ska ni få av kommunen. Om er organisation/arbetssälle redan är registrerat

Läs mer

Lathund Fritidshem 2014-10-03

Lathund Fritidshem 2014-10-03 Lathund Fritidshem 2014-10-03 1 Innehåll Logga in... 3 Behörighet... 3 Inloggning till systemet, Hypernet... 3 Glömt lösenord... 3 Uppdatera lösenordet... 3 Vyer anpassa det du vill se... 4 Kolumner...

Läs mer

Anmälan via TenTour Online

Anmälan via TenTour Online VT 2013 Manual arrangör av If SO Tour Stockholm Anmälan via TenTour Online Support för klubbar Lena Kubicska 076-0065409 1 Detta är enkel manual för dig som skall lägga upp en ny If SO Tour tävling i TenTour

Läs mer

SNWK Tävling användarmanual för förarkonton (ekipagekonton) Manual för SNWK Tävling användarsidor

SNWK Tävling användarmanual för förarkonton (ekipagekonton) Manual för SNWK Tävling användarsidor Manual för SNWK Tävling användarsidor 2019-01-29 Innehåll SNWK Tävling användarsidor - flikar och sidor Lägg till hund(ar), klubb(ar) och medlemsnummer Anmälan Mina hundar samt tillhörande resultat, doftprov

Läs mer

uppgifter Närvarorapportering via mobiltelefon 3 via webben 5 Klarmärkning av närvarorappportering 6 Statistik 7 Teckenförklaring 8

uppgifter Närvarorapportering via mobiltelefon 3 via webben 5 Klarmärkning av närvarorappportering 6 Statistik 7 Teckenförklaring 8 Lathund Länk via www.linkoping.se/foreningskalender eller http://aktlin.argentum.se/login.aspx Föreningsledarens uppgifter Innehåll Sid Logga in 2 Byta lösenord, glömt lösenord, spärrad inloggning 2 Registrera

Läs mer

NEONOVA. Handledning Brukarundersökning Pict-O-Stat Light

NEONOVA. Handledning Brukarundersökning Pict-O-Stat Light NEONOVA Handledning Brukarundersökning Pict-O-Stat Light Neonova AB Adress: Turistvägen 42D, 820 40 Järvsö Telnr: 0651 414 80 Orgnr: 556755 7458 E-post: info@neonova.se Webb: neonova.se Anmälan Om du inte

Läs mer

Norrbottens Fotbollförbund

Norrbottens Fotbollförbund Norrbottens Fotbollförbund INBJUDAN TILL NORRBOTTENS FOTBOLLFÖRBUNDS 11-MANNA OCH 9-MANNA SERIER FÖR POJKAR & FLICKOR 2014 ANMÄLAN: Sker i FOGIS föreningsinloggningen samt på bifogad anmälningstalong som

Läs mer