Nr 3 Årgång Snapphanebladet. Gott & Blandat Med FK Snapphanarna

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nr 3 Årgång Snapphanebladet. Gott & Blandat Med FK Snapphanarna"

Transkript

1 Nr 3 Årgång 2015 Snapphanebladet Gott & Blandat Med FK Snapphanarna

2 Redaktör Carina har Ordet: Hej Alla Snapphanar! Det är väldigt länge sedan det kom ut ett Blad. Men nu Äntligen kommer här en uppdatering av allt som hänt sedan sist. Det är jättekul att vi fått så bra fart på klubbens facebooksida och den nya hemsidan. Stort Tack till Jimmy! Jag hoppas att även du som normalt inte vill vara aktiv på sociala medier är med och får information. Det går att vara väldigt selektiv på facebook. Fråga om du vill har hjälp. Nästa år fyller Ängelholm 500 år och då kommer Snapphanarna tillsammans med ÄIF att ordna en Halvmara i Ängelholm. Datum är den 28/8. Boka in! Både för att springa och för att det kommer att behövas funktionärer. Det är nu mindre än 300 dagar till O-ringen i Sälen och om fem månader har Vasaloppsveckan redan varit. Vi har alla våra olika mål och lägger upp vår träning utifrån detta. Här i bladet kan du läsa några rapporter från Snapphanar som laddat för och genomfört spännande lopp. Jag tar gärna emot fler till kommande Blad. För att inte Glömma någon på något sett så skickar jag här en Stor Kram till Alla som genomfört sina mål under året. Själv är jag Otroligt stolt och Glad över att ännu ett år ha lyckats med att klara tre Klassiker. Carina Start på MTB O i Borås. Om du vill bidra till tidningen: skicka helst på mailen physiochraft@telia.com eller lämna i facket som heter Snapphanebladet i Björnhallen. Nästa deadline för

3 Träningsupplägg för oktober månad! 6/10 Kombinationsintervaller 2*(3 min 15s snabbt, 15s vila+ 4 snabba min) 13/10 Kombinationspass backe 2*10 min ( kontinuerlig löpning 45 sek upp och 45 sek ner)samt 2*2 min IV. 20/10 Maxpulstest Tingvallabackarna. 27/10 Snabbdistans 5 km med egen tidtagning för att kunna lägga upp vinterns träning i rätt tempo. 3/11 Kombinationspass backe 5 min, lång intervall 5 min samt korta IV 5 min. Träningen utgår från Björnhallen kl förutom den 20/10 då vi möts vid Tingvalla. Långpass i oktober För att deltaga på långpassen bör man kunna springa i 6 minuters tempo på flack mark. 9/10 Skäralid till Körslätts gård. Ca 25 km mestadels stig, kuperat, ungefär 400 hm. Finns intresse av att vara med, anmäl ert intresse innan den 7/10 för planering av körning dit. Passet börjar kl utanför Skäralids NP. 16/10 kl alternativt 17/10 kl Arild- Fyren - Arild ca 25 km mestadels stig, kuperat. Passet kommer att gå en av dagarna. Utifrån hur många som anmäler sitt intresse för att följa med, bestämmer vi vilken dag vi springer. Anmäl intresse senast den 9/10 så att alla har en möjlighet att planera. Besked på vilken dag det blir postas på facebook den 10/10. Anmälan kan ske till Elisabeth på elle1974e@yahoo.se alternativt på Facebook.

4 För 40:e året Skånes VeteranCup 2015 Delta i Skånes VeteranCup 2015 (regler finns på hemsidan) Priser delas ut bland deltagarna Skånes VeteranCup omfattar 22 deltävlingar (se nedan). Poängberäkningen är enkel. Segraren i respektive klass får 25 poäng, tvåan 24 poäng osv. För klasserna M35-M60 sammanräknas bästa resultat från 10 tävlingar. För M65-M75 gäller 8 tävlingar och för M80-M85 samt K35-K85 gäller 6 tävlingar. Sammanlagda resultat finns uppsatta vid varje tävling och på vår hemsida. Vi avslutar Skånes VeteranCup med prisutdelningar och med den populära handikapp- tävlingen. Vi utser även Årets Bästa Veteran i Skåne (VDM, se hemsidan) en tävling med åldershandikapp. Vidare väljer vi Årets Tävling och Årets Förening. För att delta i Skånes VeteranCup behövs ingen speciell anmälan. Du anmäler dig i vanlig ordning till tävlingarna och räknas då automatiskt med. Ett krav är dock att du representerar en klubb som är ansluten till Skånes Friidrottsförbund samt att du deltar i någon av veteranklasserna: M 35 - M 85, K 35 K 85 Skånes VeteranCup 11/10 VDM Terräng, Ystad 18/10 Helsingborgs Terränglopp 25/10 Yddingeloppet 31/10 Skanneloppet 7/11 VeteranCup Final Kom ihåg att anmäla Dig för klubben och i din åldersklass! Styrelse: Bo Andersson Hemsida: Lars-Erik Skans Carl Almström

5

6 Läger med FK Snapphanarna I dagarna två var vi ett gäng Snapphanar som höll hus i Jonstorps vandrarhem. Det var runt 15 personer som var med på ett eller samtliga pass. Löparna var ute och njöt av naturen på Kullen, sprang på de tekniska stigarna och balanserade på stenar och rötter. Höjdmetrarna kändes knappt av, för fokus var på att inte ramla och slå sig. På eftermiddagen hölls ett Cross Fit inspirerat pass där mjölksyran pumpade i de ömma musklerna. För att inte slösa bort värdefull tid hölls ett kort pass med löpskolning, med syfte på att utveckla och förbättra tekniken på löpsteget. Dessa pass varvades med god mat och fika signerat Sjöstrands o Erics höga kvalitet. På kvällen var det samkväm och återigen god mat och ett trevligt umgänge! På söndags morgonen bjöds det på ett långpass längs Kullaleden. Distansen varierade från km allt enligt FK Snapphanarnas devis Alla Kan Vara Med. Kanske det blir en favorit i repris framemot våren år 2016?

7 Helsingborgs Marathon! Ett fantastiskt arrangemang på hemmaplan! Har du inte sprungit ett maraton men funderar på att göra det, tveka inte till att anmäla dig till nästa års event. Det är ett välarrangerat och roligt lopp att springa. Bra service såväl under loppets gång som när du kommer i mål. Banan stimulerar alla dina sinnen :-) Den är omväxlande och du hinner med skog, hav, parker, backar och tom Helsingborgs Arena! Det var en hel förmiddag full med härliga, positiva endorfinkickar. Det enda som saknades var fler Snapphanar i startlistan!

8 Hamburg Marathon Efter många mils nötande under en blöt och blåsig vinter var det äntligen dags för ett av årets mål, Hamburg Marathon den 26 april år Träningen hade gått bra, och inga skador hade stoppat det så nitiskt lagda träningsupplägget. För så är det ju, loppet avgörs inte som många tror på tävlingsdagen, utan på alla de långa, tunga månaderna av träning som ingår i förberedelsen för att inte bara klara av, utan faktiskt för att kunna njuta av allt som händer både fysiskt och psykiskt under ett maratonlopp. Känslan var god, kroppen kändes stark och väl förberedd på att klara målet som denna gång var att nå tiden 3:45. Men, det är inte bara loppet som är det roliga, denna gång hade jag glädjen av att ha med hela familjen till Hamburg och vi hade en härlig vistelse i den tyska storstaden. Natten före loppet prövades dock nerverna. Noah, största sonen, älskar chips. Denna gång hade han antagligen ätit för många och natten tillbringades kräkandes. Har man en man som sover skönt, och själv vaknar vid minsta vindpust, är jobbet liksom självklart. Jag torkade spyor. Trots väldigt lite sömn så var jag både pigg och fokuserad. Det spelar faktiskt ingen roll om man inte sover natten före ett lopp, det är bara att köra på Loppet var en tysk uppvisning i organisation. Det var en härlig stämning trots ett tilltagande duggregn, och loppet fortlöpte precis som planerat. Benen kändes lätta och det var en underbar känsla att kunna styra kroppen dit jag ville. Och visst är det en tillfredställelse i att uppnå ett mål, men jag vill ändå citera Karin Boye: Nog finns det mål och mening i vår färd - men det är vägen, som är mödan värd.

9

10

11

12

13 Sommarorienteringen började med Hallands 3-dagars. Som vanligt ett Superarrangemang. 7 Snapphanar gjorde olika starter. Nästa år är det juli som gäller. Ernst och Anna jämför sina vägval.

14 Nästa stora Orienteringsäventyr var O-ringen i Borås. 10 Snapphanar i varierande ålder var på plats. Välordnat men jag tyckte att det blev lite tråkigt med samma skogstyp i 5 dagar.

15 Kul när man får se ryggen på klubbkompisar i skogen!

16 Nästa år går O-ringen i Sälen. Enligt ryktet så är vi runt 8-10 stycken som ska upp. Om du är nyfiken på ev boende eller annat så kontakta gärna mig / Carina. Bild från sista dagen i Borås då vi gick i mål inne på fotbollsstadion på konstgräs..

17 Rapport från Torekovskontrollen på Bjäre Runt. Birgitta och Jan ansvarar för att cyklisterna får God service.

18 Olika cyklar och stilar på cyklisterna som kommer. De flesta som kör långa rundan kör racer. Men ni ser ju att det även kommer vanliga cyklar. Stort Tack till Alla Funktionärer som gör det möjligt för klubben att arrangera både Bjäre Runt och Lergöksloppet!

19

20 Lergöksloppet 2015

21 Så här ser det ut i Skidome i Göteborg. Snö året runt 2 timmar från Ängelholm. Lätt att hitta. Kostar 200 kr för en timme och 345 kr för en heldag. Man kan hyra färdigvallade skidor från 200 kr. Onsdag den 28de Oktober finns jag i Björnhallen och vallar skidor. Kom med dina skidor så hjälps vi åt att grunda för kommande äventyr på skidor. Den här sidan ska Du ha koll på i vinter om du vill åka skidor. Här hittar du information om skidspår mm mm. Om Du ska investera i skidutrustning så är Pölder i Nässjö klart Bäst!

22 Snart så! 14 Oktober rullar jag med min bil till Skidome i Göteborg. Jag har 6 platser i min bil men blir vi fler så får någon mer köra. Det kostar 399 kr för en halvdag på skidor. Man kan hyra skidor för 200 kr på plats. Att åka med mig kostar 200 kr per person och jag tar 150 kr per person för att fixa till skidtekniken den dagen. Vi lämnar Erikslund klockan 7.30 och kör ifrån Göteborg kl Det finns möjlighet att äta på Skidome, men det funkar även med egen matlåda. Jag räknar med att vi först kör ett pass när vi kommer upp med mycket teknik tillsammans. Paus med mat och sedan ett pass till med mer individuellt coachande. Det finns fina omklädningsrum och duschar och jag rekommenderar ombyte mellan passen. Anmälan och Frågor: physiochraft@telia.com Häng på! Carina

23 Skidsektionen BRUKSVALLARNA 2016 Ett nytt skidäventyr väntar Dig i slutet av den första månaden på det nya året. För tjugoandra året i rad arrangerar IFK-skidor en träningsresa till fjällvärlden. Hotell Bruksvallsliden ( blir åter vår camp och Nordic Ski Centers välpreparerade spår finns direkt utanför dörren. Torsdag 28 / 1 - Söndag 31 / 1 (hemkomst måndag morgon) eller Torsdag 28 / 1 - Tisdag 2 / 2 (hemkomst onsdag morgon) Bussresa i moderna långfärdsbussar under kvälls- och nattetid. Avresa sker kl från Hamntorget i Helsingborg och hemkomst beräknas till 7-tiden måndag resp. onsdag. Dåligt väglag kan innebära försenad ankomst till Helsingborg. DITT PRIS: 3.500:- för korta resan och 4.600:- för långa resan För detta får Du resan T/R, logi i dubbelrum eller stuga för 4-6 personer, tre måltider/dag samt spåravgift. Vi får proffsig hjälp av skidinstruktörer från vår egen tränargrupp. Färden går via Ödeshög där mat serveras på uppresan. OBS! Plats är bokad först då betalning inkommit till vårt Bg-konto. Den långa resan är populärast. När bussen är fylld så är det stopp. Först till kvarn Båda resorna kommer att vara öppna för andra skidklubbar från start! Skulle vi mot förmodan ej få tillräckligt med deltagare i resp. buss förbehåller vi oss rätten att ställa in ena resan. Betalning sker till Skidsektionens Bg senast den 30 november Efter 30 november kan vi endast erbjuda plats vid eventuella avhopp. Avhopp endast mot uppvisande av läkarintyg och ger 75% av betalningen tillbaka då klubben ändå drabbas av kostnader. Skulle lägret vara fulltecknat och din plats går till en reserv får du naturligtvis 100% tillbaka. Häng med! Frågor ring Malin ANMÄLAN skickas till Malin Nilsson, Vallmostigen 2, Munka Ljungby alternativt e-post malin.ifkskidor@telia.com, dock senast den 30 november Betalning till Bg senast den 30 november Jag vill delta i Bruksvallsresan: Jag bor gärna med: Alt. 1 Torsdag 28/1 - söndag 31/1 Alt. 2 Torsdag 28/1 - tisdag 2/2 Namn:..Tel:...

24 Vår badtid i Toftabadet är nu igång. Välkommen på lördagarna kl Om Du vill bli bättre på att simma så har vi Snapphanar 200 kr rabatt på kurser hos SimTeam. Titta in på; ForeningenSTEngelholm-Simidrott/ Tempen just nu i Västersjön är runt 14.

25 Bilsläpkärra Skrymmande Paket? Hyr Snapphanarnas släp! Uthyrning till medlemmar: 40 kr Dag Bokning Gert Komma in i Björnhallen? Kontakta Gert på tele , eller någon i styrelsen för att få koden.

26 Information om FK Snapphanarna Huvudstyrelse: Ordförande Camilla Sjöstrand Sekr David Gylling Kassör Håkan Jivegård Ledamot Elisabeth Andersen Ledamot Björn Holmqvist Suppl Per-Ola Pettersson Suppl Göran Rosendahl Bjäre Runt: Inger Andreasson Annica Carlsson Per-Göran Hansson Lennart Sjöstrand Annonser Skidsektionen: Lergöksloppet: Göran Palmqvist Kajsa Hansson Lennart Sjöstrand Anders Olsson Carl-Erik Svensson Micke Sellgren Jarl Gustavsson Hemsida: E-post: Klubbens adress: Besöksadress: Box 1069 Bruksgatan Ängelholm (Källarlokal snett över Östergatan från Preem) Medlemsavgiften för 2015 Bankgiro Aktivt medlemskap 300 kr Ungdom t.o.m. 19 år 100 kr Stödjande medlem 125 kr Snapphanestugan: Uthyrningen sköts av Kerstin Olsson Tel: bostad, Tel arbete, Mobil kerstin.olsson@ektv.nu Snapphanebladet: Redaktör: Carina Hammarstrand E-post: physiochraft@telia.com Allt material till Snapphanebladet ska E-postas eller läggas i redaktörens fack nere i Björnhallen.

Nr 2 Årgång Snapphanebladet. Visionsmöte 16/9 Bjäre Runt Utvecklingsbidrag Klubbkläder

Nr 2 Årgång Snapphanebladet. Visionsmöte 16/9 Bjäre Runt Utvecklingsbidrag Klubbkläder Nr 2 Årgång 2018 Snapphanebladet Visionsmöte 16/9 Bjäre Runt Utvecklingsbidrag Klubbkläder Redaktör Carina har Ordet: Vilken Sommar vi har haft! Bad, bad och åter bad :-) Vansbrosimningen var så varm att

Läs mer

Nr 4 Årgång Snapphanebladet. Tankar från styrelsen Årsmöte 15 feb-17 God Jul & Gott Nytt År

Nr 4 Årgång Snapphanebladet. Tankar från styrelsen Årsmöte 15 feb-17 God Jul & Gott Nytt År Nr 4 Årgång 2016 Snapphanebladet Tankar från styrelsen Årsmöte 15 feb-17 God Jul & Gott Nytt År Redaktör Carina har Ordet: Snapphaneblad nummer 4, 2016. Ett tunt Blad i antal sidor. Men ett Mycket tungt

Läs mer

Inte många sekunder utanför dörren idag. Så naturen får komma ifrån Eric! http://www.elgebrant.se/fotodagbok.html

Inte många sekunder utanför dörren idag. Så naturen får komma ifrån Eric! http://www.elgebrant.se/fotodagbok.html www.fysioteamet.se Idag har det varit en hel del FysioTeamet på schemat. Först klinikmöte med oss Alla fem sjukgymnaster. Sedan var Anna, Majsan och jag i Båstad på Båstad Bjäre Läkarpraktik och presenterade

Läs mer

Nr 1 Årgång Snapphanebladet. Årsmötet Vasaloppet Löparläger april Funktionärer Sökes! Ängelholms Halvmarathon

Nr 1 Årgång Snapphanebladet. Årsmötet Vasaloppet Löparläger april Funktionärer Sökes! Ängelholms Halvmarathon Nr 1 Årgång 2016 Snapphanebladet Årsmötet Vasaloppet Löparläger 23-24 april Funktionärer Sökes! Ängelholms Halvmarathon Redaktör Carina har Ordet: Våren är på G! Skidorna är sommarvallade. Även om Ernst

Läs mer

Nr 1 Årgång Snapphanebladet. Årsmötet Utvecklingsbidrag Lergöksloppet Löparläger

Nr 1 Årgång Snapphanebladet. Årsmötet Utvecklingsbidrag Lergöksloppet Löparläger Nr 1 Årgång 2018 Snapphanebladet Årsmötet Utvecklingsbidrag Lergöksloppet Löparläger Redaktör Carina har Ordet: Våren och Sommaren är här! Det är redan stadigt över 18 grader i Västersjön. Å snart har

Läs mer

Nr 3 Årgång Snapphanebladet. Löpning Vansbrosimningen O-ringen Lergöksloppet

Nr 3 Årgång Snapphanebladet. Löpning Vansbrosimningen O-ringen Lergöksloppet Nr 3 Årgång 2016 Snapphanebladet Löpning Vansbrosimningen O-ringen Lergöksloppet Redaktör Carina har Ordet: Just nu sitter jag i Sälen och tittar ut. Det är fredag och dagen före CykelVasan. Vi är i Dalarna

Läs mer

Gilla Snapphanarna på Facebook! SommarHälsning från Carina Bladansvarig

Gilla Snapphanarna på Facebook! SommarHälsning från Carina Bladansvarig Sommarspecial Snapphane Extra! Hej Alla Snapphanar! Här kommer ett litet MellanBlad med information och påminnelse om funktionärer till Bjäre Runt. Bifogat hittar Du förra årets funktionärslista. Titta

Läs mer

Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år

Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år jag fyllde 50. Men tiden går så fort och det blev aldrig

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-02- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 3-1 4 / 3 F Ö R S Ä L J N I N G K L U B B K L Ä DER 1 9 / 3 V I N T E R S E R I E N, F I N A L K Ö P I N G 2-3

Läs mer

ETT GOTT LIV. Aktiviteter och motionslopp 10. VGR-erbjudanden i södra regionen 20. VGR-erbjudanden i göteborgsområdet 30

ETT GOTT LIV. Aktiviteter och motionslopp 10. VGR-erbjudanden i södra regionen 20. VGR-erbjudanden i göteborgsområdet 30 3 ETT GOTT LIV Till alla anställda i Västra Götalandsregionen. Västra Götalandsregionen ska skapa förutsättningar för en god hälsa och ett gott liv. Grunden för en god hälsa är en sund miljö. Den miljö

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 2 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-09- 28 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 2 / 1 0 I N O M H U S T R Ä N I N G E N I N L E D S 9 / 1 0 S I S T A S Ö N D A G S T R Ä N I N G EN 1 5 / 1

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

När man väntar besök ser man till så det finns kaffe, och vi lovar att det finns svenskt kaffe på festen.

När man väntar besök ser man till så det finns kaffe, och vi lovar att det finns svenskt kaffe på festen. När man väntar besök ser man till så det finns kaffe, och vi lovar att det finns svenskt kaffe på festen. Gävle är en stad med stark kultur- och idrottsprofil. Här finns det legendariska hockeylaget Brynäs

Läs mer

Göteborgs. Scoutdistrikts

Göteborgs. Scoutdistrikts Göteborgs Scoutdistrikts Arrangemang Hösten 2013 2 KALENDARIET September Oktober 1 S 1 T 2 M Mandalay kv.segl. 2 O 3 T 3 T 4 O 4 F Vandringen 2013 5 T 5 L Vandringen 2013 6 F Mandalay ny.segl. 6 S Vandringen

Läs mer

Informationsbrev om OL-Academy!!

Informationsbrev om OL-Academy!! NR 1 2012 Informationsbrev om OL-Academy!! Hej på er! Nytt år och nya möjligheter. Jag skall i detta informationsbrev som kommer att utkomma 1ggr/månad till studenter och andra personer kopplade till vår

Läs mer

Adress postnummer, ort

Adress postnummer, ort Adress postnummer, ort VERKSAMHETSPLAN 2019 Verksamhetsplan 2019... 1 1. Allmänt... 3 2. Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 4 Läger... 4 Tävling... 4 3. Utbildning/Utveckling...

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015 med CCS resor Träffpunkter och sysselsättning LÅNGRESOR 2015 Ullared 17-19 mars Prag 20-23 april Helsingborg 17-21 maj Göteborg 8-11 juni Piteå 16-21 augusti Norrköping 25-27

Läs mer

FRYKENKLASSIKERN 2014 START- PM

FRYKENKLASSIKERN 2014 START- PM FRYKENKLASSIKERN 2014 START- PM INFORMATION Lördagen den 2 augusti blir en träningsfylld och rolig dag som vi startar med simning på morgonen följt av löpning och cykel samt lite skidor under cykelpasset.

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

Järpens Skidspel december Tisdagen den 27:e december - Järpensprinten. Första start kl Klassisk stil

Järpens Skidspel december Tisdagen den 27:e december - Järpensprinten. Första start kl Klassisk stil Järpens Skidspel 27-29 december 2016 Tisdagen den 27:e december - Järpensprinten Första start kl. 11.00 Klassisk stil Klasser: HD 0-6 HD 7-8 HD 9,10,11,12,13,14,15,16 HD 21 HD 0-6 & HD 7-8 kör bara prolog.

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Anmälan: Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen fram till en timma innan respektive start. Kontant betalning eller Swish vid efteranmälan.

Anmälan: Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen fram till en timma innan respektive start. Kontant betalning eller Swish vid efteranmälan. PM Lördagen den 18 maj Anmälan: Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen fram till en timma innan respektive start. Kontant betalning eller Swish vid efteranmälan. Avgifter Efteranmälningsavgift gäller

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Nu drar tävlingar igång igen och med dem kommer säkert frågor som;

Nu drar tävlingar igång igen och med dem kommer säkert frågor som; Så här går det till att tävla i NKK (uppdaterad 11/1 2017) Nu drar tävlingar igång igen och med dem kommer säkert frågor som; -Hur gör man för att anmäla sig? -Hur läser man PM:et? -Kan jag tävla fast

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 -

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - Karlstad Stadslopp är ett arrangemang som alltid legat mig extra varmt om hjärtat. Jag har under åren haft flera tuffa duster runt de 10 000 metrarna. Så det finns minst

Läs mer

Träningsschema för Blodomloppet den 28 maj 2014 10 km Komponerat av Eva Brolin, Personlig tränare Korpen Luleå

Träningsschema för Blodomloppet den 28 maj 2014 10 km Komponerat av Eva Brolin, Personlig tränare Korpen Luleå Träningsschema för Blodomloppet den 28 maj 2014 10 km Komponerat av Eva Brolin, Personlig tränare Korpen Luleå 19 veckor till start (Om vädret inte tillåter löpning utomhus så träna alt träning eller löpband)

Läs mer

Stockholm INBJUDAN. Arrangeras i samarbete med:

Stockholm INBJUDAN. Arrangeras i samarbete med: Stockholm 2015 INBJUDAN Arrangeras i samarbete med: SM-Tävlingar individuellt i åldersklasser Kvalspel: 3 april - 31 maj 2015 Finalspel: 5-7 juni 2015 Spelsätt I det individuella kvalet spelas 8 serier

Läs mer

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING 2012 Nr: 2 BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING Museets öppettider: Lördag-söndag under juni-augusti kl.11.00-15.00 Grupper hela året Årsmötet 28 mars i Övergransgården sidan 2 Torpbesök i tid

Läs mer

till juni

till juni till 2017 12 15 juni Foto: Zornmuseet Välkomna till Veteranresan 2017! V i har varit på Åland 2011, Gotland 2012, Sälen 2013, Leksand 2014, Karlstad 2015 och Åland 2016. Och nu beger vi oss till Mora 2017.

Läs mer

4x50fr 3s benspark på sidan efter var tredje armtag 4x50fr (25 knutna nävar + 25 vanligt) st1.00 50 löst. 120-150 min lugn Lidingöloppsprogram nr 1 30

4x50fr 3s benspark på sidan efter var tredje armtag 4x50fr (25 knutna nävar + 25 vanligt) st1.00 50 löst. 120-150 min lugn Lidingöloppsprogram nr 1 30 Kolumn1 måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag v12 17 18 19 20 21 22 23 Fotboll löpning vidingsjö + styrka Simning Lokmilen Vidingsjö v13 24 25 26 27 28 29 30 Gym Löpning morgon v14 31 01- apr

Läs mer

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix!

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande ativiteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

Reseberättelse från minitour med orientering och handboll.

Reseberättelse från minitour med orientering och handboll. Reseberättelse från minitour med orientering och handboll. Idén att göra en resa till södra Sverige kom upp när det visade sig att Alexandras lag Skuru skulle spela i Kristianstad på fredagkvällen 26/1

Läs mer

Program för utvecklingsläger violett augusti 2019

Program för utvecklingsläger violett augusti 2019 Program för utvecklingsläger violett 13-18 augusti 2019 Årets utvecklingsläger violett genomförs i trakterna av Sarpsborg i samband med VM i Norge. Vi kommer att varva träning och publiktävlingar med att

Läs mer

Dags för start dag 1, vi har 220 km framför oss. Glada miner trots regn stora delar av vägen till Åmål.

Dags för start dag 1, vi har 220 km framför oss. Glada miner trots regn stora delar av vägen till Åmål. Rapport från VÄNERN RUNT 2009 av Peter Lindberg Startnummer 734 (Grupp 8). Jag och Janne Funcke har varit och cyklat Vänern runt i Helgen 22-24 Maj. Det är ett motionslopp på 560 km som sträcker sig över

Läs mer

Inbjudan till Stockholms Distriktsmästerskap i Terränglöpning 2018

Inbjudan till Stockholms Distriktsmästerskap i Terränglöpning 2018 Inbjudan till Stockholms Distriktsmästerskap i Terränglöpning 2018 När: Söndagen den 7:e oktober 2018 Plats: Arrangör: Första start: Första start TDM: Brantbrinks IP i Tullinge, Botkyrka Tullinge FIF (Tullinge

Läs mer

Efter en god natts sömn så packade vi ihop och drog oss ner mot Färjan i Rödby. Vi åkte rätt tidigt på Torsdag morgon, käkade frukost på båten för vi

Efter en god natts sömn så packade vi ihop och drog oss ner mot Färjan i Rödby. Vi åkte rätt tidigt på Torsdag morgon, käkade frukost på båten för vi MOTOGP 2015 Tänkte berätta om en till resa på 11 dagar som jag och 3 vänner gjorde sommaren 2015. Syftet med resan var at åka till Assen, Holland och kolla på Moto gp. Jag började min resa tisdag morgon

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

Oktober Hellasgården igen

Oktober Hellasgården igen H Ö S T E N 2 0 1 5 Stockholm Frontrunners Oktober 2015 Välkommen! Välkommen till Stockholm Frontrunners (SF) andra nyhetsbrev! Några gånger under året skickar vi till alla medlemmar ett elektroniskt nyhetsbrev

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Folksam cup 2016 Smålandslaget 2016 D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson Elisabet Mikkelsen Alma Haag Elsa Melin H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Ludwig Axelsson Fabian Flaa Melker Elofsson Loke Östangård

Läs mer

långpass 10km där du springer i jämn fart hela tiden runt 7,00-7,30min/km

långpass 10km där du springer i jämn fart hela tiden runt 7,00-7,30min/km Träningsprogram 5km på 30 min Vecka 1. Intervaller, värm upp 10 min i lugn fart. Spring 3min-2min-1min, 1min mellan varje intervall. Jogga ner 10 min försök hålla samma fart på alla intervallerna i ca

Läs mer

Hotellrum i Göteborg.

Hotellrum i Göteborg. ! Kallelse DK Juniordykarna Datum: 24e April 2017 Tid: 18.30-21.00 Plats: Olof Wijksgatan 6 Närvarande: Simon Peterson, Per Olsson, Peter Jonsen, Nils Manne, Gabriel Manne, Stig Mattsson, Roger Olausson,

Läs mer

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Välkommen till Astma och Allergiföreningen i Malmö Adress: Falkmansgatan

Läs mer

Bornholms 2-dagars oktober 2017

Bornholms 2-dagars oktober 2017 Allan Sunnergren mobil 0708-629802 ( sällan påslagen) Karstorpsvägen 162 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Du inbjudes till den 28:e resan till Bornholms 2-dagars 27-29

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 3 K U N G S Ö R S S K 2013-03- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 4 U P P T A K T S T R Ä F F M T B 1 4 / 4 1 : A M T B & L Ö P T R Ä N I N G E N ( P R E L. ) 4 / 5 B J Ö

Läs mer

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen Sida 1av 4 Maj 2014 Luspudeln vilande Vår klubbtidning Luspudeln läggs vilande under året efter beslut på medlemsmötet den 1 maj. Håll dig informerad genom hemsidan Du vet väl att klubben har en hemsida

Läs mer

Inbjudan till. Lördagen den 19 maj

Inbjudan till. Lördagen den 19 maj Inbjudan till Lördagen den 19 maj Anmälan: Skall ske via www.swecyclingonline.se senast tisdagen den 15 maj. Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen fram till en timma innan respektive start. Kontant

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA Sunnergrens AB mobil 0708-629802 Karstorpsvägen 164 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bankkonto 6730-275646122 Du inbjudes till den 23:e resan till Bornholms

Läs mer

Kungsbacka Simsällskap. har nöjet att inbjuda Er till. Kungsbacka TYR Open. 3 4 oktober 2015 i Kungsbacka, Kungsbacka Simhall (25m, 8 banor)

Kungsbacka Simsällskap. har nöjet att inbjuda Er till. Kungsbacka TYR Open. 3 4 oktober 2015 i Kungsbacka, Kungsbacka Simhall (25m, 8 banor) har nöjet att inbjuda Er till Kungsbacka TYR Open 3 4 oktober 2015 i Kungsbacka, Kungsbacka Simhall (25m, 8 banor) PLATS: TIDTAGNING: Kungsbacka Simhall, 25m 8 banor. Elektroniskt, Livetiming ÅLDERSKLASSER:

Läs mer

Välkomna på infomöte. friidrottsresa till Dortmund februari Söndagen 25 och torsdagen 29 november 2018 Carla Berns

Välkomna på infomöte. friidrottsresa till Dortmund februari Söndagen 25 och torsdagen 29 november 2018 Carla Berns Välkomna på infomöte friidrottsresa till Dortmund 15-18 februari 2019 Söndagen 25 och torsdagen 29 november 2018 Carla Berns Vem är jag och vilka ledare kommer att följa med (inte bestämt ännu och kan

Läs mer

Det skitigaste, jobbigaste och roligaste lopp du kan tänka dig. SNABBINFO

Det skitigaste, jobbigaste och roligaste lopp du kan tänka dig. SNABBINFO LOPP PÅ ÖLAND 9 MAJ 2015 Det skitigaste, jobbigaste och roligaste lopp du kan tänka dig. Sträckor: Lilla Tjurruset 1,5 km start 15.00. Stora Tjurruset 5 km start 16.00. Anmälan: Sätt in 60 kr för lilla

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - HOCKEY MED FUB (Gratis) BIO MED FUB (Gratis) Adventssamkväm och Julfest Reportage från Tidningsgruppen

Läs mer

OK Tranans nyhetsbrev 3/2017

OK Tranans nyhetsbrev 3/2017 OK Tranans nyhetsbrev 3/2017 Senhöst och bara ett fåtal orienteringstävlingar kvar på säsongen. Trots att tävlingsutbudet börjar sina så finns det ändå en hel del kul saker som händer framöver. Det är

Läs mer

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan.

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Slovenienresan 2011 Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Under resan representerar alla medföljande Varbergs Kommun. Det innebär att vi tar ansvar och följer

Läs mer

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Vi kommer att följa dem fram till dagen M Del 1. För fem veckor sedan så bestämde vi oss för att springa Stockholm Marathon. Någon plats har vi inte fått men står

Läs mer

I programmen för 5 och 10 km är allt angivet i minuter, här är det precis som i programmet för 21 km antal km som gäller.

I programmen för 5 och 10 km är allt angivet i minuter, här är det precis som i programmet för 21 km antal km som gäller. Träningsprogram maraton på 6 månader Det här programmet sträcker sig över 26 veckor och är till för dig som har en bra bas, kan springa 20 km obehindrat och med största sannolikhet har siktet inställt

Läs mer

Varmt välkommen till Tri4fun Malmö den 4 Augusti en rolig triathlon för barn och ungdomar

Varmt välkommen till Tri4fun Malmö den 4 Augusti en rolig triathlon för barn och ungdomar Varmt välkommen till Tri4fun Malmö den 4 Augusti en rolig triathlon för barn och ungdomar Vad kul att du vill vara med! Här hittar du all information du behöver för att få en riktigt rolig och säker upplevelse

Läs mer

Solstaloppet XC MTB Tävlings-PM

Solstaloppet XC MTB Tävlings-PM Solstaloppet XC MTB Tävlings-PM Lördagen den 8:e juli startar Solstaloppet XC MTB, 13.00 vid stora torget i Karlstad! För femte gången hälsar vi alla nya och gamla deltagare varmt välkomna till SOLSTALOPPET

Läs mer

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se Säsongen 2014-2015 En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund Ordförande Ordförande Lars Eklund, 0693-208 44 Hannåsen 130, 840 50 Gällö Vice Ordförande Barbro Henriksson,

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Solstaloppet XC MTB Tävlings-PM

Solstaloppet XC MTB Tävlings-PM Solstaloppet XC MTB Tävlings-PM Lördagen den 6:e juli startar Solstaloppet XC MTB, 11.00 vid Wåxnäshallen/Säterivägen i Karlstad! Nummerlappsutdelning och efteranmälan kommer som vanligt ske vid KMTI med

Läs mer

Springa 10 på 10. Träningsprogram och stöd

Springa 10 på 10. Träningsprogram och stöd Springa 10 på 10 Träningsprogram och stöd Innehåll Innehåll... 2 Vecka 1... 3 Vecka 2... 4 Vecka 3... 5 Vecka 4... 6 Vecka 5... 7 Vecka 6... 8 Vecka 7... 9 Vecka 8... 10 Vecka 9... 11 Vecka 10... 12 Spring

Läs mer

PM Cykelcity Gran Fondo Tour 11-15 augusti!

PM Cykelcity Gran Fondo Tour 11-15 augusti! PM Cykelcity Gran Fondo Tour 11-15 augusti! Varmt välkommen till en härlig cykelvecka i Dalarna med oss på Cykelklubben.se, YA Arena, Bancykelklubben och Cykelcity! I år är vi stolta över att få ge svenska

Läs mer

Varje vecka 36,6% 15. Nästan varje vecka 46,3% 19. Var tredje vecka 4,9% 2. Någon gång per månad 9,8% 4. Ytterst sällan 0,0% 0

Varje vecka 36,6% 15. Nästan varje vecka 46,3% 19. Var tredje vecka 4,9% 2. Någon gång per månad 9,8% 4. Ytterst sällan 0,0% 0 Malmö Löparförening 1. Hur ofta är du med på onsdagsträningarna? Varje vecka 36,6% 15 Nästan varje vecka 46,3% 19 Var tredje vecka 4,9% 2 Någon gång per månad 9,8% 4 Ytterst sällan 0,0% 0 Aldrig 2,4% 1

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Lördag 20:e april Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Ankomst till flygplatsen i Palma, Mallorca där vi möts upp av vår transfer som kör oss till vårt hotell. Ankomst till hotell

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

20 år. med svenska skidförbundet! Smartare hem med smarta energiprylar. Vi bjuder på 5 filmer hos film2home

20 år. med svenska skidförbundet! Smartare hem med smarta energiprylar. Vi bjuder på 5 filmer hos film2home NYHETER OCH ERBJUDANDEN TILL DIG SOM ÄR KUND HOS VATTENFALL VINTER 2014/2015 20 år med svenska skidförbundet! FOTO: ULF PALM Vi bjuder på 5 filmer hos film2home Smartare hem med smarta energiprylar Skid-VM

Läs mer

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Bindande anmälan Nu är det dags! Du anmäler ditt definitiva deltagande i resan med ett e-brev till resa@frolundaol.se där du anger ålder på eventuella

Läs mer

Depå Guleskär i Kungshamn. Skyltar visar vägen vid infarten till Kungshamn. Bilden visar enbart området där vi kör.

Depå Guleskär i Kungshamn. Skyltar visar vägen vid infarten till Kungshamn. Bilden visar enbart området där vi kör. Plats Svenska västkusten i vattnet utanför Kungshamn/Smögen. Depå Guleskär, skyltar visar vägen. Arrangör Västkustens Racing och Motorbåtsklubb (VROM) Mail info@vrom.nu Facebook www.facebook.com/smogenoffshore

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Klubbträning våren 2010

Klubbträning våren 2010 Klubbträning våren 2010 Under den gångna helgen har först OL-kommittén, sedan träningsgruppen inom OL-kommittén träffats för att diskutera och planera klubbträningen i vår. Med oss hade vi de gula lapparna

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

6. Nya höjdmodellen och GPS. Testar GPS-klockor mot höjdmodellen.

6. Nya höjdmodellen och GPS. Testar GPS-klockor mot höjdmodellen. HÖSTMÖTE måndagen den 29 november 2010 klockan 18.30 på klubblokalen. Detta är både ett val- och budgetmöte. 9/11 En tidning med klubbnyheter för alla OL-vänner! Klubben håller ordinarie höstmöte måndagen

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Nr 4 år Årg. 37

Nr 4 år Årg. 37 Nr 4 år 2014. Årg. 37 www.ok-mark.com STYRELSE Bo Herdersson ordf. Per Knubbe sekr. Gun Frisk kassör Marie-Louise Hedström Lennart Karlsson Anja Lomander Jan Olausson Maria Svensson Martin Udd REDAKTION

Läs mer

Jöns Svanberg Nu även på kortbana!

Jöns Svanberg Nu även på kortbana! Jöns Svanberg Nu även på kortbana! Upsala Simsällskap har nöjet att inbjuda Er till Jöns Svanberg (25m) 6 7/10 2018 Det perfekta tillfället att pressa sina tider inför höstens mästerskap Nu med både 800

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2 N U M M E R 3 2 0 1 2 K U N G S Ö R S S K 2012-09- 27 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 1 0 S I S T A T R Ä N I N G E N I L O C K M O R A 1 3 / 1 0 T R Ä N I N G I N O R B E R G ( L Ö R D A G )

Läs mer

bjuder in till Öviksracet 2015 4-6 december i Paradisets arena

bjuder in till Öviksracet 2015 4-6 december i Paradisets arena bjuder in till Öviksracet 2015 4-6 december i Paradisets arena 1 INBJUDAN Örnsköldsviks Allmänna Simsällskap har nöjet att bjuda in Er till Öviksracet 2015. Tävlingen avgörs i fem pass under fredagen,

Läs mer

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015 www.itfsverige.se Europamästerskapen Glasgow, Skottland / 22-25 oktober 2015 Bloggen skrivs av: Petra Dydiszko Söndag 25 oktober kl. 19.20 "Äntligen kom den efterlängtade medaljen. Damlaget kämpade stenhårt

Läs mer

Lulekamraterna träningsprogram januari-mars 2014 Datum Tid Samling Syfte Beskrivning R/I 10 kp 10 kp I/R 10 kp

Lulekamraterna träningsprogram januari-mars 2014 Datum Tid Samling Syfte Beskrivning R/I 10 kp 10 kp I/R 10 kp Lulekamraterna träningsprogram januari-mars 2014 Datum Tid Samling Syfte Beskrivning Mån 30/12 19:00 Arcushallen R Sprintträning + löpskolning. 4x(300+200+150) m med gå/joggvila Tis 31/12 Egen träning

Läs mer

Gävle Ungdomscup MTB XC 2018

Gävle Ungdomscup MTB XC 2018 Inbjudan och PM till: Gävle Ungdomscup MTB XC 2018 3 starter på en och samma dag Kristi himmelsfärd den 10 maj Gävle CA hälsar alla ungdomar hjärtligt välkomna till Gävle Ungdomscup MTB 2018. Torsdagen

Läs mer

Saab Aktiv och Bofors Fritid inbjuder till Saab AKTIV Mästerskap i Slalom/Snowboard/Längd

Saab Aktiv och Bofors Fritid inbjuder till Saab AKTIV Mästerskap i Slalom/Snowboard/Längd Saab Aktiv och Bofors Fritid inbjuder till Saab AKTIV Mästerskap i Slalom/Snowboard/Längd Tid: Fredag den 30 januari till lördag den 31 januari 2015 Plats: Idre www.idrefjall.se Lössnö - Idre Fjäll Längdåkning

Läs mer

TEAM SPORTIA- LOPPET 2013 VÄLKOMMEN TILL START! LÖRDAG 24/8 KL 10.00

TEAM SPORTIA- LOPPET 2013 VÄLKOMMEN TILL START! LÖRDAG 24/8 KL 10.00 www.teamsportiahuset.se TEAM SPORTIA- LOPPET 2013 Succén återkommer missa inte årets löparfest! Passa på att springa i vackra Kiruna med Kebnekaise som kuliss. Ett lopp för alla! Löp, lunka ellergå. Välkommen!

Läs mer

Nyhetsbrev Markaryds FK, september 2017

Nyhetsbrev Markaryds FK, september 2017 Nyhetsbrev Markaryds FK, september 2017 Jag vill börja septembers månadsbrev med att tacka er som ikväll kom till klubbstugan och hjälpte till att städa i och runt omkring den. September är en intensiv

Läs mer

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 Det är augusti och slut på sommar och semester, men vi har en härlig orienteringshöst att se fram emot! Sommaren har varit fylld av trevlig orientering för den som varit flitigt,

Läs mer

PM UNGDOMS-SM CYKEL 1-3 AUGUSTI

PM UNGDOMS-SM CYKEL 1-3 AUGUSTI PM UNGDOMS-SM CYKEL 1-3 AUGUSTI Höllviken CK, Vellinge kommun och Svenska Cykelförbundet hälsar tävlande, ledare och publik välkomna till 2014 års Svenska Mästerskap i cykel på landsväg för ungdomar. Tävlingarna

Läs mer

INBJUDAN UVK-RULLEN Lördagen 9 september 2017 Seedningsgrundande för Vasaloppet

INBJUDAN UVK-RULLEN Lördagen 9 september 2017 Seedningsgrundande för Vasaloppet INBJUDAN UVK-RULLEN Lördagen 9 september 2017 Seedningsgrundande för Vasaloppet Uppsala Vasaloppsklubb har äran att få inbjuda er till UVK-RULLEN 2017! Den trevliga tävlingen på rullskidor i Uppsala och

Läs mer

Inbjudan. Riksfinalen. Dala Järna IK skidskytte bjuder på uppdrag av Svenska Skidskytteförbundet in till ungdomstävlingar

Inbjudan. Riksfinalen. Dala Järna IK skidskytte bjuder på uppdrag av Svenska Skidskytteförbundet in till ungdomstävlingar Inbjudan Riksfinalen Dala Järna IK skidskytte bjuder på uppdrag av Svenska Skidskytteförbundet in till ungdomstävlingar Sprint med skicrosshinder & stafett Lördagen den 23 februari Distans söndagen den

Läs mer

Vikingen nr 3 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2006 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du som har varit med om någonting skoj som du vill berätta om, kom in

Läs mer

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bornholms 2-dagars 29-31 oktober 2010 3 alternativ att välja: A. Bussresa

Läs mer

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 PROGRAM Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 Lördag 27/6 Avresedag 10:00 Tintin hämtar upp hyrbilen. Elin och Ida handlar kvällsmat + frukost för söndagen. 10:45 Samling på parkeringen bredvid St1-macken,

Läs mer

Första Formel Ford tävlingen i Sverige

Första Formel Ford tävlingen i Sverige Första Formel Ford tävlingen i Sverige Nu var det dags igen, Endast en vecka efter vår formel ford premiär så var det dags att tävla igen, nu på Svensk mark och platsen var Anderstorp nere i småland. Vi

Läs mer

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet Läs mer på nästa sida

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet Läs mer på nästa sida Detta utskick innehåller följande: Fritids och idrottsprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Medlemsrådgivare FUB:s Sommarfest Köp FUB T-shirten Vandring med FUB Blodomloppet Kompiskonfa Reportage

Läs mer

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Idrottssällskapet Göta Friidrottssektionen Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Styrelsen för friidrottssektionen får härmed avge följande verksamhetsberättelse: Styrelsen har 2004 haft följande sammansättning:

Läs mer

Camp Glöd maj vid Badsjön Järavallen

Camp Glöd maj vid Badsjön Järavallen Camp Glöd 2017 19-21 maj vid Badsjön Järavallen Järavallen Avstånd Bellevuegården Järavallen ca 40 km och i tid ca 40 min. Bellevuegården Badsjön Järavallen Avstånd från Malmö ca 40 km OBS! Naturreservat

Läs mer

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00)

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Utflykt till Skånes Djurpark 28 juni Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Ströva i djurparken (kolla matningen av vissa djur)

Läs mer