Inledning. Henrik Storm Attraktionsakademin. Hej!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Inledning. Henrik Storm Attraktionsakademin. Hej!"

Transkript

1

2 Inledning Hej! Det här är en bok som är skriven till dig som är kille och som verkligen längtar efter att få träffa de tjejer du vill vara med men som fastnat någonstans på vägen. Jag vill ge dig chansen att förstå varför du inte lyckas så bra i dagsläget och vad du kan göra åt det. Om du idag misslyckas hos det motsatta könet handlar det nästan alltid om att du omedvetet döljer dina attraktiva egenskaper för att du gått ner i en fallgrop där tjejerna får svårt att lägga märke till dina tilltalande sidor. I den här boken beskriver jag 18 av de vanligaste fällorna som effektivt håller dig borta från tjejerna du längtar efter. Ta reda på vilken av dem som hindrar dig mest och få tips om vad du kan göra för att komma upp ur hålet som idag skymmer dina attraktiva sidor. Välkommen upp ur Mangropen till ett liv med underbara tjejer! Varma hälsningar & inspirerande läsning! Henrik Storm Attraktionsakademin

3 5 Få henne att känna sig som en i mängden Du är ute och promenerar tillsammans med en tjej som du känt ett tag och som du är intresserad av. Utan att du tänker på det, eller att du är fullt medveten om det, så börjar du hylla saker hos andra tjejer som ni ser. Eller så nämner du någon kvinnlig bekant som du pratat om tidigare när ni umgåtts och säger bra saker om henne samtidigt som du är återhållsam med positiva omdömen om tjejen vid din sida. Fast du är intresserad och håller av henne mer. Ingen bra idé. Det här en relativt vanlig fallgrop för många killar och kan oftast betraktas som en mental försvarsstrategi men som fungerar väldigt dåligt. Du gillar henne men vill inte att hon ska tro att du är helt såld på henne så du börjar göra henne mer vardaglig för att hantera situationen. Sannolikt har du en motverkande självbild (se Fallgrop 6) och känner mindervärdeskomplex inför tjejen du är intresserad av. Vilket gör att du försöker få henne att känna sig mindre speciell. Oftast är det här en process som sker omedvetet och automatiskt hos dig. Tveklöst så kommer hon att känna sig åsidosatt. Hennes intresse för dig kommer börja svalna om du får henne att känna sig som en i mängden. Tjejer hatar att känna sig utbytbara. Hon vill känna sig utvald.

4 Om du själv känner dig som en attraktiv man och har en positiv självbild så kommer du inte ha något behov av att sänka tjejen som du är intresserad av. Om du inte har en postitiv självbild idag så är det det första du skulle vinna på att ändra. Handlar det mer om ett förlegat handlingsmönster hos dig så fokusera på att bara vara, och på saker som känns bra att prata om och göra tillsammans med henne. Tips till dig som får henne att känna sig som en i mängden: När du får impulsen att höja någon annan tjej (med avsikten att sänka henne) gå emot den och försök att istället nämna något du gillar hos din dejt och få henne att känna sig utvald. Är mindervärdeskomplex grundproblemet som gör att du försöker få henne att känna sig som en mängden, så är det en bra idé att jobba med den egna självbilden först.

5 14 Att göra det för hennes skull 2010 vann Tyskland Eurovision med låten Satellite. En textrad löd: I even did my hair for you. Jag minns att jag kände mig lite förbannad av att höra dom där orden. Hon gjorde till och med sitt hår för någon hon gillade. Halva mitt liv hade dittills handlat om att göra saker för att bli attraktivare för tjejer och så kom hon med sitt hår som om det var en stor grej. Åh, vad snygg du är i slips! kvittrade hon och drog åt den ännu thightare runt hans hals. Han tittade på sig själv i spegeln. Jättesnyggt ljög han. Tröja och jeans var det enda han kände sig bekväm i men hon ville uppenbart ha en slipskille. Han tittade på tygstycket som hängde ner från halsen som en korsning mellan ett strypkoppel och en haklapp tänkte han och la armen om tjejen bredvid sig. Det finns en viktig läxa i det här som jag gång på gång sen dess förstått hur väsentlig den är. Du ska aldrig göra något för hennes skull om du inte själv vill göra det. Att göra en förändring som du själv inte trivs med för att du har fått för dig att din partner tycker att det önskvärt, och som du förväntar dig bekräftelse för, är helt fel väg att gå. Det kommer inte bara få dig att må sämre utan även sänka din attraktionsnivå effektivt. Du ska göra det som du vill. Det finns inget fel i att göra en förändring som en tjej önskar om det är något du själv också eftersträvar.

6 För dig som gör saker enbart för tjejers skull, för att få deras uppskattning, så gäller det att du sätter din egen glädje först. Satsa på träffa någon som gillar dig för det du gillar. Så kommer din attraktionsnivå att höjas samtidigt som din ansträngningsnivå sjunker. Tips till dig som gör saker för hennes skull: Gör saker för hennes skull när det känns bra för dig inte annars. Gör först saker för din skull som du vill göra och som du trivs med anpassa dig inte eller kompromissa med det som är viktigt för dig.

7 18 Tro att du måste vara ett svin Det är verkligen många killar, framförallt de som ännu inte fyllt trettio, som tror att man måste vara ett svin, en bad boy, för att tjejerna ska bli intresserade. - Du som är tjej kanske kan förklara för jag fattar ingenting. Jag bjuder på drinkar, lyssnar och gör allt för att tjejen ska ha trevligt medan Danny verkar skita i vilket och bara berättar massa överdrivna rövarhistorier. Ändå är det han som får sällskap hem. - Det är för att han är sig själv. Jag är ledsen att behöva säga det, men att umgås med någon som anstränger sig lika mycket som du känns ungefär lika avslappnat som att vara på en anställningsintervju Det är en förvirrande verklighet för många att det känns som att det framför allt är de killar som gör vårdslösa, elaka, farliga och nedvärderande saker som är populära hos tjejerna. Du vill vara en bra och fin kille, göra gott och hjälpa andra, och så märker du att det inte är värt ett ruttet lingon hos tjejerna. Kvinnor, som är de häftigaste som finns på den här jorden och som gör den vacker, vill tydligen bara ha skitstövlar. Så fucked up. Kanske drar du slutsatsen att du måste välja. Att förbli en fin kille utan några tjejer eller att välja att bli ett svin. Livet kan plötsligt kännas rätt meningslöst. Till slut brukar längtan efter tjejerna vinna. Många försöker sig på att bli en bad boy. Kanske har du själv provat eller övervägt att göra det?

8 Det finns två sanningar som jag vill att ni ska känna till. Ja, ni har rätt bad boys är attraktiva för många tjejer. Vilket man kan tycka är hur tragiskt som helst. Därför är den andra sanningen så viktig. Nämligen att ännu fler tjejer attraheras av killar som inte är bad boys eller ett dugg svinaktiga. Faktum är att det är bättre att vara snäll. Det är mer attraktivt. Du tycker förmodligen det här låter som bullshit det gjorde jag också tidigare. Att vara snäll är en bra grund att stå på men det räcker inte. Det som gör de flesta bad boys attraktiva för tjejerna är inte det svinaktiga, utan egenskaper som vilken man som helst skulle vinna en hel del på att ha i verktygslådan. Vad som är lockande med bad boys är att de i större utsträckning än andra killar står upp för sig själva, går sin egen väg, gör spännande saker och tar initiativ. Det här är bra och attraktiva egenskaper hos alla killar och män. Och det är inga egenskaper bad boys har någon ensamrätt på, de finns för alla att använda sig av. Tips till dig som tror att du måste vara ett svin: Förbli en snäll kille, det är lika effektivt eller bättre för att attrahera tjejer, men ställ dig samtidigt frågan hur bra du är för att stå upp för dig själv? Hur självständig och bra på att gå din egen väg är du? Titta på dig själv och avgör om du är spännande och handlingskraftig. Se till att börja utveckla några av dessa positiva egenskaper som gör bad boys attraktiva och njut av större framgångar hos tjejerna. Och fortsätt vara så snäll du vill vara.

9 Några ord på vägen för dig som läst boken... Tanken med att skriva den här boken har varit att på ett kortfattat sätt förklara varför vissa killar (som du själv kanske?) inte lyckas så bra med tjejer som de skulle vilja göra. Om du känner att du är fast i flera av fallgroparna så fokusera på att göra något för att undvika den som du upplever hindra dig allra mest. Försök inte vara perfekt och få allt att fungera samtidigt. Om du känner att du inte vet hur du tar dig vidare på egen hand så hör av dig till oss på Attraktionsakademin så hjälper vi dig gärna Attraktionsakademin är ett företag som hjälper killar att träffa tjejer. Attraktionsakademin grundades våren På Attraktionsakademin hjälper vi våra kunder, män år över hela landet, att träffa tjejer genom att utveckla deras unika attraktionskraft och hitta ett sätt att skapa kontakt på som passar kunden bäst. Du är varmt välkommen att besöka vår hemsida för att läsa mer om vad vi gör och vad du kan göra för att öka dina chanser att vara med tjejen eller tjejerna du vill vara med.

Få kvinnor inom bilportens litteratur

Få kvinnor inom bilportens litteratur Få kvinnor inom bilportens litteratur Ämne: Sv/so Namn: Tove Andersson Handledare: Anna och Karin Klass: 9 Årtal: 2010 Innehållsförteckning FÅ KVINNO INOM BILSPORTENS LITTERATUR... 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING...

Läs mer

Hjälp! Mina föräldrar ska skiljas!

Hjälp! Mina föräldrar ska skiljas! Hjälp! Mina föräldrar ska skiljas! Vad händer när föräldrarna ska skiljas? Vad kan jag som barn göra? Är det bara jag som tycker det är jobbigt? Varför lyssnar ingen på mig? Många barn och unga skriver

Läs mer

Använd av Gud. Av: Johannes Djerf

Använd av Gud. Av: Johannes Djerf Använd av Gud Av: Johannes Djerf Under den här adventstiden så har vi talat om en sak. Guds angelägenhet att få komma nära ditt liv. Vi har talat om Jesus som sann konung och Gud, som kommer ridandes in

Läs mer

Nu gör jag något nytt

Nu gör jag något nytt Nu gör jag något nytt Linda Alexandersson fredag 15 maj Det började med att två tjejer i min församling i Arvika, åkte ner hit till Göteborgsområdet för att träffa en präst. De hade bekymmer på ett område

Läs mer

Rissa von Hult. Tina Persson Hälsoinspiratören www.friskoteket.eu

Rissa von Hult. Tina Persson Hälsoinspiratören www.friskoteket.eu Rissa von Hult Det var en dag i april år 2000 jag var ute på min postrunda och stannade som vanligt till på fårfarmen i Hult för att lämna post. Den här dagen kom vi in på att jag gärna skulle vilja ha

Läs mer

DIN EGEN MAKT FÖRORD INNEHÅLL

DIN EGEN MAKT FÖRORD INNEHÅLL DIN EGEN MAKT En satsning från Nationell Psykiatrisamordning Utgiven av NSPH Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa. www.nsph.se Din egen makt Författare: Maria Nyström Agback Utgiven av: NSPH, Nationell

Läs mer

Mod, är det att hoppa

Mod, är det att hoppa Utmana rädslan Mod är årets tema på Allt för hälsan-mässan. Utan mod fastnar du lätt i livet och kan bli överkörd av andra. Ta din rädsla i hand, våga mer och du kommer att må bättre. text Maria Gerolfson

Läs mer

Processledar manual. Landsbygd 2.0

Processledar manual. Landsbygd 2.0 Processledar manual Landsbygd 2.0 Inledning och tips Bilda grupper Börja med att placera deltagarna i grupper om ca 5-8 personer i varje. De som kommer från samma ort ska vara i samma grupp eftersom det

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén I den här delen kommer du att få lära känna den viktigaste personen i hela din

Läs mer

Högkänslighet. Högkänsliga personer och skilsmässa

Högkänslighet. Högkänsliga personer och skilsmässa Högkänslighet Comfort Zone, november 2010 Copyright 1999-2010 Elaine N. Aron, Ph.D. All rights reserved Copyright 2012 den svenska översättningen EM Bruhner. Alla rättigheter reserverade Fler artiklar

Läs mer

Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan.

Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan. Om du kikar ut genom fönstret så kommer du att lägga märke till en sak. Världen har blivit lite bättre än den var förra veckan. 10 stärkande dagar Tiodagarsutmaningen Universe Imagine Publishing www.universeimagine.com

Läs mer

Marknadsföring på internet suger...

Marknadsföring på internet suger... Marknadsföring på internet suger... så varför inte ta den mest uppenbara vägen till fler kunder? Skriven av: Jesper Lindén affärscoach, författare, talare och marknadsförare på internet Om ungefär 10 min

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Så här gör du för att. vuxna ska. lyssna på dig. Läs våra tips

Så här gör du för att. vuxna ska. lyssna på dig. Läs våra tips Så här gör du för att vuxna ska lyssna på dig Läs våra tips Vuxna kan lära sig mycket av oss. Vi tänker på ett annat sätt och vet grejer som de inte tänkt på. Det här är en tipsbok Du träffar många vuxna

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén Många företagare startar upp verksamheter utan att egentligen fundera över

Läs mer

Killen i baren - okodad

Killen i baren - okodad Killen i baren - okodad 1. R: (Säger sitt namn och hälsar välkommen.) K: Tack. Ja, e hmm jag tänkte väl bara säga så här att det känns djävligt konstigt å vara här. Jag brukar gå till doktorn när jag...

Läs mer

100 sätt att börja Älska sig själv

100 sätt att börja Älska sig själv 100 sätt att börja Älska sig själv Ta inte dig själv på för stort allvar! Det leder aldrig till något bra, haha. Om du kan skratta åt sig själv, är du på god väg. Bli kär i dig själv. Tänk på vad som gör

Läs mer

Älska mig FILMHANDLEDNING - ÄLSKA MIG

Älska mig FILMHANDLEDNING - ÄLSKA MIG Älska mig FILMHANDLEDNING - ÄLSKA MIG Jag vet hur det känns, att vara fångad i sig själv. Varför är det så svårt att förstå? Är det så svårt att se.. är det så svårt att älska mig? Älska mig är baserad

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg? Av: Jesper Lindén Den här delen i kursen Core Power är egentligen en påbyggnad och fördjupning av det som du tagit

Läs mer

Ett ex: Att man har nya produkter och borde kanske göra ett utskick till några stycken.

Ett ex: Att man har nya produkter och borde kanske göra ett utskick till några stycken. Säljpodden del 2 i Veckan så lyssnade jag på ett webinar som jag har följt ett tag som heter Pitt Williams. Och som har revolutionerat lite grann inom informationsmarknadsföring, ja marknadsföring över

Läs mer

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice Del 1 Service börjar med relationer Förstklassig kundservice börjar med goda relationer. Här är nio sätt att stärka kundrelationer

Läs mer

Grafisk form och illustration: Fiin - www.sofiekindahl.se Illustration UMO.se:s material: Cecilia Birgerson Nordling

Grafisk form och illustration: Fiin - www.sofiekindahl.se Illustration UMO.se:s material: Cecilia Birgerson Nordling Första upplagan: 20 000 ex Utgivningsår: 2011 Produktion: 1000 Möjligheter i samarbete med UMO.se Utgivare: 1000 Möjligheter Grafisk form och illustration: Fiin - www.sofiekindahl.se Illustration UMO.se:s

Läs mer

Elevers medskapande i lärprocessen, 7,5 p EN BRA LEKTION. Några elevers syn på elevaktiv lärandeprocess. Tatjana Trivic Uppsala, 2008.

Elevers medskapande i lärprocessen, 7,5 p EN BRA LEKTION. Några elevers syn på elevaktiv lärandeprocess. Tatjana Trivic Uppsala, 2008. EN BRA LEKTION Några elevers syn på elevaktiv lärandeprocess Tatjana Trivic Uppsala, 2008. 1 INLEDNING Förmåga att lära är förunnat alla människor. Att vara lärare är, bland annat, att hjälpa människor

Läs mer

EN GUIDE FRÅN LIVSHANDBOKEN.SE

EN GUIDE FRÅN LIVSHANDBOKEN.SE EN GUIDE FRÅN LIVSHANDBOKEN.SE Stärk din motivation 34 coachande sidor: Väck drivkraften som tar dig i mål 2 Innehållsförteckning Om författaren...3 Inledning... 4 1. Välj en kristallklar målbild...5 2.

Läs mer

Sensitiv - Du är unik! Sensittiv Du är unik!

Sensitiv - Du är unik! Sensittiv Du är unik! Sen nsitiv - Du är unik! Den här eboken är skriven med en intention att få fler människor att erkänna och kunna leva gott med sin sensitivitet. Den är en guldgruva för den som söker guld och en liten påminnelse

Läs mer

Tips för en bra redovisning

Tips för en bra redovisning Tips för en bra redovisning Hej på er! Jag heter Antoni och jag får människor att bli bättre på att tala och samtala. Kommunikation alltså. Jag tänkte bjuda på några enkla och effektiva tips på hur du

Läs mer

Dagbok från en Skilda världar-grupp

Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Orden bildar utgångspunkt för de möten med barn som Barbro Andersson och Birgitta Grane beskriver i sin handbok med

Läs mer

Lyssna på mig. Barnets upplevelse av skilsmässa och föräldrars konflikter

Lyssna på mig. Barnets upplevelse av skilsmässa och föräldrars konflikter 2013 Lyssna på mig Barnets upplevelse av skilsmässa och föräldrars konflikter Snacka aldrig skit om varandra. Aldrig. Det gör så jävla ont. Barn borde få bestämma 50% vid en skilsmässa så de vuxna inte

Läs mer

Nyhetsbrev maj 2015. Bästa Brismedlemmar,

Nyhetsbrev maj 2015. Bästa Brismedlemmar, Nyhetsbrev maj 2015 Bästa Brismedlemmar, Först och främst tack för att just du är medlem. Via ditt medlemskap har vi möjlighet att hänga med i barnens behov och utveckla verksamheten. Fler får en större

Läs mer