Denna etikett garanterar att Nintendo står för

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Denna etikett garanterar att Nintendo står för"

Transkript

1 INSTRUKTIONSBOK

2 [0109/SWE/RVL] Denna etikett garanterar att Nintendo står för produktens kvalitet. Kontrollera att etiketten finns på spel och tillbehör du köper för att försäkra dig om att de är kompatibla med Nintendo. VARNING! Läs den viktiga hälso- och säkerhetsinformation som finns i den här broschyren noga innan du använder Nintendo -maskinvarusystemet, skivor eller tillbehör. DET HÄR SPELET HAR STÖD FÖR 50 Hz- (576i) OCH 60 Hz-LÄGE (480i). VIKTIG JURIDISK INFORMATION DET HÄR NINTENDO-SPELET ÄR INTE AVSETT FÖR ANVÄNDNING MED OAUKTORISERADE ENHETER. OM DU ANVÄNDER EN SÅDAN ENHET KOMMER DIN NINTENDO-PRODUKTGARANTI ATT OGILTIGFÖRKLARAS. KOPIERING AV NINTENDO-SPEL ÄR OLAGLIGT, OCH STRÄNGT FÖRBJUDET ENLIGT NATIONELLA OCH INTERNATIONELLA LAGAR OM IMMATERIALRÄTT. TRADEMARKS ARE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. Wii IS A TRADEMARK OF NINTENDO.

3 Uppdatera Wii-menyn När du sätter in skivan i Wii-konsolen för första gången kontrollerar konsolen att du har den senaste versionen av Wii-menyn. Om det behövs visas en skärm för bekräftelse av Wii-systemuppdatering. Välj OK när du vill fortsätta. Uppdateringen kan ta flera minuter och kan göra att fler kanaler läggs till på Wii-menyn. Tänk på att Wii-konsolen måste vara uppdaterad med den senaste versionen av Wii-menyn för att skivan ska kunna spelas. Obs! Om du genomför en uppdatering men titelskärmen för den insatta skivan ändå inte visas på skivkanalen, betyder det att en ytterligare uppdatering krävs. Upprepa då stegen ovan. Kanaler som läggs till i en uppdatering av Wii-menyn sparas i Wii-systemminnet om det finns plats där. Du kan ta bort de här nya kanalerna via datahanteringsskärmen bland Wii-alternativen, och du kan också hämta dem på nytt från Wii-shopkanalen utan extra kostnad. När Wii-menyn har uppdaterats kan maskinvaru- eller programmodifikationer identifieras, och innehåll som anses ha skapats på otillåtet sätt kan tas bort från Wii-systemet, vilket kan leda till att din konsol inte fungerar direkt efteråt eller under en tidsperiod. Om du inte godkänner uppdateringen kan det hindra att det här spelet och framtida spel går att spela. Observera att Nintendo inte kan garantera att olicensierade program eller tillbehör fortsätter att fungera på Wii-konsolen efter den här eller framtida uppdateringar av Wii-menyn. Komma igång Sätt in spelskivan för Angry Birds Star Wars i skivfacket. Wii -konsolen startas. Hälso- och säkerhetsskärmen, se bilden, visas. Tryck på A-knappen när du har läst igenom informationen. Hälso- och säkerhets skärmen visas både om skivan sätts in innan du slår på strömmen till Wiikonsolen, och om du slår på strömmen till Wii-konsolen utan att en skiva är isatt. Peka på skivkanalen på Wii-menyskärmen och tryck på A-knappen. Kanalöversiktsskärmen visas. Peka på START och tryck på A-knappen. Skärmen med information om Wii-fjärrkontrollens handledsrem visas. Dra åt remmen runt handleden och tryck sedan på A-knappen. Titelskärmen visas.

4 Vilket språk som används i spelet beror på vilket språk som har ställts in på Wii-konsolen. Det här spelet finns i fem olika språkversioner: engelska, tyska, franska, spanska och italienska. Om Wii-konsolen redan har ställts in på ett av de här språken kommer samma språk att användas i spelet. Om Wii-konsolen har ställts in på ett annat språk än de som finns för spelet är standardspråket för spelet engelska. Du kan ändra spelets språkinställning genom att ändra språkinställningen för Wii-konsolen. Ytterligare instruktioner om hur du ändrar språkinställningarna finns i Wii-systeminstruktionsboken Kanaler och inställningar. Varning använd handledsremmen till Wii-fjärrkontrollen Mer information om hur handledsremmen till Wii-fjärrkontrollen ska användas finns i Wii-instruktionsboken Systeminställning (Användning av Wii-fjärrkontroll/ Användning av Nunchuk). Mer information om 60 Hz och EDTV/HDTV finns i Wii-system instruktionsboken Kanaler och inställningar (Wii-inställningar och datahantering). Om du vill använda din Wii-fjärrkontroll på en annan Wii-konsol än din egen, eller använda en väns Wii-fjärrkontroll på din Wii-konsol läser du i Wii-instruktionsboken Systeminställning (Synkronisera din Wii-fjärrkontroll med Wii-konsolen).

5 Må fåglarna vara med dig! Upplev ett episkt äventyr med Angry Birds i det legendariska Star Wars -universumet! Använd Kraften, svinga din ljussabel och slå ut alla Pigtroopers på en intergalaktisk resa från Tatooines öknar till djupet av Pig Star - där du får mäta dina krafter mot den fruktansvärda Darth Vader, grisarnas mörka ledare! Kan du bli en Jedimästare och frigöra galaxen? Main Menu (huvudmeny) Välj vilken typ av spel du vill spela: Single Player (en spelare) Upplev det totala Angry Birds - Star Wars-äventyret. Lås upp nya planeter och försök att få tre stjärnor på varje nivå. Multiplayer (flera spelare) Spela tillsammans med familj och vänner och tävla med eller mot varandra i olika lokala lägen. Competitive Mode (tävlingsläge) Turas om att anfalla en enda nivå eller upp till fem nivåer och se vem som står segrande kvar! Cooperative Mode (samarbetsläge) Turas om och kombinera era poäng i det lokala samarbetsläget. Jobba tillsammans för att uppnå maximal förstörelse! Settings (inställningar) Ställ in alternativ och anpassa komponenter i spelet.

6 Kontroller Tillbaka Kamerakontroller Specialförmåga Pausmenyn Millennium Falcon Sikta med slangbellan Peka på skärmen med Wii-fjärrkontrollen och håll in A-knappen för att röra på fågeln i slangbellan. Kamerakontroller Peka på skärmen med Wii-fjärrkontrollen (inte på slangbellan), håll in A-knappen och dra åt vänster eller höger för att flytta på kameran, eller använd VÄNSTER/HÖGER på styrplusset när du har zoomat in. Zooma in/ut UPP/NED på styrplusset. Specialförmåga Om det är en riktningsförmåga siktar du på en plats med skärmen med Wii-fjärrkontrollen.

7 Stjärnor Du får stjärnor genom att få högsta poäng i varje nivå. Du får mer poäng om du klarar en nivå med minsta antal använda fåglar och med mesta möjliga förstörelse av föremål. Millenium Falcon Millennium Falcon kan kallas in för att rensa en nivå när som helst, men den går bara att använda ett visst antal gånger. Du kan låsa upp fler Millennium Falcons genom att få stjärnor i spelet, genom att spela spelet flera dagar i rad, genom att spela något av de lokala flerspelarlägena, genom att misslyckas med en nivå för många gånger eller genom att hitta hemligheter i huvudmenyn. Gyllene Robotar Hitta gyllene robotar (ägg) som finns gömda i nivåerna i spelet för att låsa upp hemliga bonusnivåer! Kundtjänst Besök vår webbplats för att nå vår omfattande kunskapsbas och den senaste information om hur man får hjälp. Kundsupport är tillgängligt på följande språk: engelska, franska, italienska, tyska, spanska, nederländska, portugisiska och svenska.

8 The PEGI age rating system: Age Rating categories: Les catégories de tranche d âge: Content Descriptors: Description du contenu: The Online logo indicates that a game allows the player to have access to online game play against other players. Le logo «Online» indique qu un titre vous permet de jouer avec d autres personnes en ligne. For further information about the Pan European Game Information (PEGI) rating system please visit: Pour de plus amples informations concernant l évaluation du système d information de jeu Pan Européen (PEGI), vous pouvez consulter: Para obtener más información sobre el sistema de calificación de juegos (PEGI), por favor visite: Per ulteriori informazioni sul sistema europeo di valutazione delle informazioni del gioco (PEGI) vi preghiamo di visitare: Für weitere Informationen über das europäische Spiel-Informationen Bewertungs- System (PEGI) besuchen Sie bitte:

9 SVENSKA Spelinstruktioner: Besök support.activision.com/manuals RVL-S7DP-SWE Programvarulicensavtal: Att öppna den här förpackningen innebär ett godkännande av programvarulicensavtalet som finns att läsa på support.activision.com/license. Integritetspolicy: Användandet av den här produkten faller under villkoren i vår integritetspolicy som går att läsa på Garantier: Du kan läsa om gällande garantier på support.activision.com/license. Kundsupport: Besök support.activision.com. Den här produkten har tillverkats av Coöperatie Activision Blizzard International U.A, Beechavenue 131-D,1119RB Schiphol-Rijk, Nederländerna. Activision Publishing, Inc., 3 Roundwood Avenue, Stockley Park, Uxbridge, Middlesex, UB11 1AF Angry Birds Rovio Entertainment Ltd. Med ensamrätt. LucasArts, LucasArts-logotypen och STAR WARS är registrerade varumärken tillhörande Lucasfilm Ltd Lucasfilm Entertainment Company Ltd. eller Lucasfilm Ltd. och eller enligt märkning. Med ensamrätt Activision Publishing Inc. Activision är ett registrerat varumärke tillhörande Activision Publishing, Inc. Med ensamrätt. Att öppna förpackningen och använda programvaran innebär att du accepterar programvarulicensavtalet som du kan läsa på support.activision.com/license. Använder Bink Video av RAD Game Tools, Inc. Tillverkat under licens från Dolby Laboratories. Dolby, Pro Logic och dubbel-d-symbolen är varumärken tillhörande Dolby Laboratories. Alla andra varumärken och handelsnamn tillhör respektive ägare.

Viktig hälsovarning: Anfall orsakade av ljuskänslighet

Viktig hälsovarning: Anfall orsakade av ljuskänslighet VARNING Läs viktig säkerhets- och hälsoinformation i handböckerna till Xbox 360 -konsolen, Kinect -sensorn för Xbox 360 och tillbehören innan du spelar det här spelet. www.xbox.com/support. Viktig hälsovarning:

Läs mer

Denna etikett garanterar att Nintendo står för

Denna etikett garanterar att Nintendo står för INSTRUKTIONSBOK Denna etikett garanterar att Nintendo står för produktens kvalitet. Kontrollera att etiketten finns på spel och tillbehör du köper för att försäkra dig om att de är kompatibla med Nintendo.

Läs mer

Denna etikett garanterar att Nintendo står för

Denna etikett garanterar att Nintendo står för INSTRUKTIONSBOK Denna etikett garanterar att Nintendo står för produktens kvalitet. Kontrollera att etiketten finns på spel och tillbehör du köper för att försäkra dig om att de är kompatibla med Nintendo.

Läs mer

MAA-NTR-TLUP-SWE INSTRUKTIONSBOK

MAA-NTR-TLUP-SWE INSTRUKTIONSBOK MAA-NTR-TLUP-SWE INSTRUKTIONSBOK Denna etikett garanterar att Nintendo står för produktens kvalitet. Kontrollera att etiketten finns på spel och tillbehör du köper för att försäkra dig om att de är kompatibla

Läs mer

AGE RATING. Läs den elektroniska bruksanvisningen eller bruksanvisningen till Wii U för support.

AGE RATING. Läs den elektroniska bruksanvisningen eller bruksanvisningen till Wii U för support. INSTRUKTIONSBOK Elektronisk bruksanvisning Tryck på HOME-knappen medan den här programvaran är igång och välj för att visa den elektroniska bruksanvisningen. Läs den här bruksanvisningen noga för att få

Läs mer

Denna etikett garanterar att Nintendo står för

Denna etikett garanterar att Nintendo står för INSTRUKTIONSBOK [0109/SWE/RVL] Denna etikett garanterar att Nintendo står för produktens kvalitet. Kontrollera att etiketten finns på spel och tillbehör du köper för att försäkra dig om att de är kompatibla

Läs mer

Denna etikett garanterar att Nintendo står för

Denna etikett garanterar att Nintendo står för INSTRUKTIONSBOK [0109/SWE/RVL] Denna etikett garanterar att Nintendo står för produktens kvalitet. Kontrollera att etiketten finns på spel och tillbehör du köper för att försäkra dig om att de är kompatibla

Läs mer

NTR-C7UP-SWE INSTRUKTIONSBOK

NTR-C7UP-SWE INSTRUKTIONSBOK NTR-C7UP-SWE INSTRUKTIONSBOK DENNA ETIKETT GARANTERAR ATT NINTENDO STÅR FÖR PRODUKTENS KVALITET. KONTROLLERA ATT ETIKETTEN FINNS PÅ SPEL OCH TILLBEHÖR DU KÖPER FÖR ATT FÖRSÄKRA DIG OM ATT DE ÄR KOMPATIBLA

Läs mer

SKYLANDERS IMAGINATORS ONLINEMANUAL

SKYLANDERS IMAGINATORS ONLINEMANUAL SKYLANDERS IMAGINATORS ONLINEMANUAL INSTRUKTIONSBOK Elektronisk bruksanvisning Tryck på HOME-knappen medan den här programvaran är igång och välj för att visa den elektroniska bruksanvisningen. Läs den

Läs mer

INSTRUKTIONSBOK CTR-BSFP-SWE

INSTRUKTIONSBOK CTR-BSFP-SWE INSTRUKTIONSBOK CTR-BSFP-SWE Elektronisk manual Välj ikonen för den här programvaran på HOME-menyn och peka på MANUAL för att visa den elektroniska manualen. Läs den här manualen noga så att du får ut

Läs mer

Viktig hälsovarning: Anfall orsakade av ljuskänslighet

Viktig hälsovarning: Anfall orsakade av ljuskänslighet VARNING Läs viktig säkerhets- och hälsoinformation i handböckerna till Xbox 360 -konsolen, Kinect -sensorn för Xbox 360 och tillbehören innan du spelar det här spelet. www.xbox.com/support. Viktig hälsovarning:

Läs mer

REGELN: Ett SET består av tre tärningar med samma ELLER olika egenskaper. ANTAL: det finns en, två eller tre av respektive symbol på tärningarna.

REGELN: Ett SET består av tre tärningar med samma ELLER olika egenskaper. ANTAL: det finns en, två eller tre av respektive symbol på tärningarna. SET CUBED A Curious Game of Clever Connections Instruktioner Para instrucciones en Español por favor visiten www.setgame.com Pour des instructions en Français veuillez visiter www.setgame.com Für Spielanleitungen

Läs mer

Viktig hälsovarning: Anfall orsakade av ljuskänslighet

Viktig hälsovarning: Anfall orsakade av ljuskänslighet VARNING Läs viktig säkerhets- och hälsoinformation i handböckerna till Xbox 360 -konsolen, Kinect -sensorn för Xbox 360 och tillbehören innan du spelar det här spelet. www.xbox.com/support. Viktig hälsovarning:

Läs mer

Lär dig mer om Wii. Vad är Wii? Hur spelar du? Vad behöver du för att spela? (Angående Wii-konsolen.)

Lär dig mer om Wii. Vad är Wii? Hur spelar du? Vad behöver du för att spela? (Angående Wii-konsolen.) Lär dig mer om Wii Vad är Wii? Hur spelar du? Vad behöver du för att spela? (Angående Wii-konsolen.) Vad behöver du för att spela? (Angående Wii-spelen.) Vad behöver du för att spela? Vad innebär egentligen

Läs mer

HJÄLP OCH SUPPORT - Besök eu.playstation.com eller ring nedanstående telefonnummer: Sverige 0900-20 33 075

HJÄLP OCH SUPPORT - Besök eu.playstation.com eller ring nedanstående telefonnummer: Sverige 0900-20 33 075 SVENSKA - INNAN DU ANVÄNDER PRODUKTEN BÖR DU GÅ TILL MENYN "INSTÄLLNINGAR" PÅ DITT PLAYSTATION 4-SYSTEM OCH TA DEL AV VIKTIG HÄLSO- OCH SÄKERHETSINFORMATION IAKTTA FÖRSIKTIGHET - Denna spelskiva innehåller

Läs mer

INDEX Svensk version 2

INDEX Svensk version 2 INDEX Svensk version 2 Svensk version Komma igång JB000060 6 Megapixels TFT 1.5 optical zoom Sätta i batteriet Snabbreferensguide Öppna skjutluckan till batterifacket och sätt i batteriet. Framsida Avtryckare

Läs mer

VARNING! HÄLSOVARNING 3D HÄLSOVARNING OLOVLIG KOPIERING UPPDATERA SYSTEMPROGRAMVARAN

VARNING! HÄLSOVARNING 3D HÄLSOVARNING OLOVLIG KOPIERING UPPDATERA SYSTEMPROGRAMVARAN VARNING! Denna skiva innehåller programvara avsedd för PlayStation 3-systemet. Använd aldrig skivan i andra system eftersom skivan då kan skadas. Skivan följer enbart PlayStation 3-specifikationerna för

Läs mer

AGE RATING. Läs den elektroniska bruksanvisningen eller bruksanvisningen till Wii U för support.

AGE RATING. Läs den elektroniska bruksanvisningen eller bruksanvisningen till Wii U för support. INSTRUKTIONSBOK Elektronisk bruksanvisning Tryck på HOME-knappen medan den här programvaran är igång och välj för att visa den elektroniska bruksanvisningen. Läs den här bruksanvisningen noga för att få

Läs mer

Spelregler. Copyright - Spiele Bad Rodach 2003

Spelregler. Copyright - Spiele Bad Rodach 2003 Spelregler 3248 Copyright - Spiele Bad Rodach 2003 Habermaaß-spel nr 3248 Ett livligt äggspel för 2 4 spelare från 5 99 år. Spelidé: Illustration: Roberto Fraga Martina Leykamm Spelets innehåll: 1 träägg,

Läs mer

INSTRUKTIONSBOK CTR-BS9P-SWE

INSTRUKTIONSBOK CTR-BS9P-SWE INSTRUKTIONSBOK CTR-BS9P-SWE Elektronisk manual Välj ikonen för den här programvaran på HOME-menyn och peka på MANUAL för att visa den elektroniska manualen. Läs den här manualen noga så att du får ut

Läs mer

Komma igång. 9247672, Utgåva 2 SV. Nokia N73-1

Komma igång. 9247672, Utgåva 2 SV. Nokia N73-1 Komma igång 9247672, Utgåva 2 SV Nokia N73-1 Knappar och delar (framsida och sida) Modellnummer: Nokia N73-1. Nedan kallad Nokia N73. 1 Ljussensor 2 Sekundär kamera med lägre upplösning 3 Väljarknappar

Läs mer

Novell Filr 1.2 skrivbordsprogram för Mac snabbstart

Novell Filr 1.2 skrivbordsprogram för Mac snabbstart Novell Filr 1.2 skrivbordsprogram för Mac snabbstart April 2015 Snabbstart Med Novell Filr får du enkelt åtkomst till alla dina filer och mappar från skrivbordet, webbläsaren eller en mobil enhet. Dessutom

Läs mer

AGE RATING. Läs den elektroniska bruksanvisningen eller bruksanvisningen till Wii U för support.

AGE RATING. Läs den elektroniska bruksanvisningen eller bruksanvisningen till Wii U för support. INSTRUKTIONSBOK Elektronisk bruksanvisning Tryck på HOME-knappen medan den här programvaran är igång och välj för att visa den elektroniska bruksanvisningen. Läs den här bruksanvisningen noga för att få

Läs mer

Snabbhandledning. Svenska VTE-1016

Snabbhandledning. Svenska VTE-1016 Snabbhandledning Svenska VTE-1016 7025691 1 Så låt oss komma igång! Anslut din handkontroll till ditt PlayStation TVsystem Du kan använda den trådlösa handkontrollen DUALSHOCK 3 eller DUALSHOCK 4 med ditt

Läs mer

SIS Capture Station. IIIIII Användarhandbok

SIS Capture Station. IIIIII Användarhandbok SIS Capture Station IIIIII Användarhandbok www.gemalto.com 1. En beställning i korthet 2. Huvudmenyn När du startar SIS Capture Station visas huvudmenyn. Från denna kan du välja att starta applikationen,

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser

ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser 1 Tillämpningsområde Dessa Användarvillkor gäller för användning av TomToms Webbplatser och innehåller dina rättigheter, skyldigheter och restriktioner vid användning

Läs mer

HKTS30SAT-2. Två Satellit högtalare. Designed to Entertain. Bruksanvisning Svenska

HKTS30SAT-2. Två Satellit högtalare. Designed to Entertain. Bruksanvisning Svenska HKTS30SAT-2 Två Satellit högtalare Bruksanvisning Svenska Designed to Entertain. Harman Kardon HKTS30SAT-2 Inledning Tack för att du köpt Harman Kardon HKTS30SAT-2 högtalarpar, med vilket du kan uppleva

Läs mer

Installationshandbok för SunForum 3.2

Installationshandbok för SunForum 3.2 Installationshandbok för SunForum 3.2 Sun Microsystems, Inc. 901 San Antonio Road Palo Alto, CA 94303-4900 U.S.A. 650-960-1300 Artikelnummer 816-0875-10 Maj 2001, utgåva A1 Skicka kommentarer rörande den

Läs mer

Stopper-/tvärbalk impregnerat trä 50x100 mm 2 st 2490 mm (alltid samma mått)

Stopper-/tvärbalk impregnerat trä 50x100 mm 2 st 2490 mm (alltid samma mått) 1 / 5 BRUKS- OCH MONTERINGSANVISNING Tack för att du valde bojkorgen Basketbuoy från Finland. Bojkorgen är till för att förtöja högst 2,2 m breda båtar under 800 kg. Båten kan ligga högst - cm djupt beroende

Läs mer

Välkommen till PlayStations värld

Välkommen till PlayStations värld Välkommen till PlayStations värld Få igång din PS4 med den här praktiska snabbhandledningen. Snabbhandledning Svenska CUH-1116A 7024817 Komma igång Anslut till din TV. Följ steg till nedan för att ansluta

Läs mer

Din manual HP DESKJET 990C http://sv.yourpdfguides.com/dref/900257

Din manual HP DESKJET 990C http://sv.yourpdfguides.com/dref/900257 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för HP DESKJET 990C. Du hittar svar på alla dina frågor i HP DESKJET 990C instruktionsbok

Läs mer

SMARTBOX. Användarmanual 14.10.23

SMARTBOX. Användarmanual 14.10.23 1 SMARTBOX Användarmanual 14.10.23 INNEHÅLL. FJÄRRKONTROLL... 3 PRODUKT... 4 KOM IGÅNG... 5 KANALSÖKNING... 6 ANVÄNDNING... 7 TV-GUIDE... 8 HEJ OCH GRATTIS TILL DIN SMARTBOX! I den här manualen kan du

Läs mer

DU BÖR LÄSA FÖLJANDE AVTAL NOGGRANT INNAN DU ANVÄNDER DENNA PROGRAMVARA. DIN

DU BÖR LÄSA FÖLJANDE AVTAL NOGGRANT INNAN DU ANVÄNDER DENNA PROGRAMVARA. DIN LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE FÖR SONY PROGRAMVARA DU BÖR LÄSA FÖLJANDE AVTAL NOGGRANT INNAN DU ANVÄNDER DENNA PROGRAMVARA. DIN ANVÄNDNING AV PROGRAMVARAN UTGÖR DIN ACCEPT TILL AVTALET. VIKTIGT LÄS NOGGRANT:

Läs mer

VANLIGA FRÅGOR. Vanliga frågor INDEX

VANLIGA FRÅGOR. Vanliga frågor INDEX Vanliga frågor INDEX Apparat Allmänt 1. Vad är S3:ans positionering? 2. Vad mäter S3:an? 3. Vad är skillnaden mellan S2 Everest och S3? 4. Vad inkluderas i själva enheten för S3:an? S3 & ipad mini 5. Vilken

Läs mer

Användarhandbok för trådlöst headset (HS-11W) 9235346 Utgåva 1

Användarhandbok för trådlöst headset (HS-11W) 9235346 Utgåva 1 Användarhandbok för trådlöst headset (HS-11W) 9235346 Utgåva 1 KONFORMITETSDEKLARATION Vi, NOKIA CORPORATION, tillkännager under vårt ensamma ansvar att produkten HS-11W uppfyller villkoren i följande

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR PRIVATPERSONER

ALLMÄNNA VILLKOR PRIVATPERSONER ALLMÄNNA VILLKOR PRIVATPERSONER 1 Allmänt 11 12 13 HiSekai AB, org nr 556979-8613, ( AddTruly ) gör det möjligt för konsumenter att skänka pengar till välgörande ändamål i samband med köp via webben AddTruly

Läs mer

GPSMAP 62-serien snabbstartshandbok. Kan användas med GPSMAP 62, 62s och 62st

GPSMAP 62-serien snabbstartshandbok. Kan användas med GPSMAP 62, 62s och 62st GPSMAP 62-serien snabbstartshandbok Kan användas med GPSMAP 62, 62s och 62st Komma igång varning I guiden Viktig säkerhets- och produktinformation som medföljer i produktförpackningen finns viktig information

Läs mer

PUBLICERINGSNOTISER TRIMBLE ACCESS SOFTWARE. Version 2013.41 Revidering A December 2013

PUBLICERINGSNOTISER TRIMBLE ACCESS SOFTWARE. Version 2013.41 Revidering A December 2013 PUBLICERINGSNOTISER TRIMBLE ACCESS SOFTWARE 1 Version 2013.41 Revidering A December 2013 Legal Information Trimble Navigation Limited Engineering Construction Group 935 Stewart Drive Sunnyvale, California

Läs mer

Användarhandbok för Nokia Xpress-on TM Fun-skal (för telefonen Nokia 3220) 9233896 Utgåva 2

Användarhandbok för Nokia Xpress-on TM Fun-skal (för telefonen Nokia 3220) 9233896 Utgåva 2 Användarhandbok för Nokia Xpress-on TM Fun-skal (för telefonen Nokia 3220) 9233896 Utgåva 2 KONFORMITETSDEKLARATION Vi, NOKIA CORPORATION, tillkännager under vårt ensamma ansvar att produkten CC-140D uppfyller

Läs mer

Lathund Webbanmälan. till vidareutbildningar 2012-02-10

Lathund Webbanmälan. till vidareutbildningar 2012-02-10 Lathund Webbanmälan till vidareutbildningar 2012-02-10 1 OBS! För att denna instruktion ska fungera måste du ha skaffat dig en inloggning på MSB:s hemsida och har meddelat utbildning@msb.se den registrerade

Läs mer

BRUKSANVISNING. ver. 1.2

BRUKSANVISNING. ver. 1.2 BRUKSANVISNING ver. 1.2 OBS Denna produkt är ämnad för barn över tre (3) år gamla. OBS Vi (Lillagunga) bär inget ansvar för eventuella olyckor eller skador som uppstått som följd av att ha missförstått

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Jabra BIZ 2400. Bruksanvisning. www.jabra.com

Jabra BIZ 2400. Bruksanvisning. www.jabra.com Jabra BIZ 2400 Bruksanvisning www.jabra.com 2009 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Den här bruksanvisningen är publicerad av GN Netcom A/S. Informationen i den här bruksanvisningen är endast sammansatt i beskrivande

Läs mer

Trådlöst tangentbord Bruksanvisning CECH-ZKB1

Trådlöst tangentbord Bruksanvisning CECH-ZKB1 Trådlöst tangentbord Bruksanvisning CECH-ZKB1 7018156 Försiktighetsåtgärder Läs noggrant igenom bruksanvisningen innan du använder produkten och spara den sedan för framtida bruk. Läs också bruksanvisningen

Läs mer

Programvaruuppdateringar

Programvaruuppdateringar Programvaruuppdateringar Användarhandbok Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows är ett USA-registrerat varumärke som tillhör Microsoft Corporation. Informationen häri kan ändras

Läs mer

Säkerhet Användarhandbok

Säkerhet Användarhandbok Säkerhet Användarhandbok Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows är ett USA-registrerat varumärke som tillhör Microsoft Corporation. Informationen häri kan ändras utan föregående

Läs mer

LifeCareMobil Enköping Hemtjänst

LifeCareMobil Enköping Hemtjänst LifeCareMobil Enköping Hemtjänst Skapad av Eva Lotta Benzeriane 141219 1 Inloggning Klicka på ikonen LifeCare Mobil för att logga in. OBS!! Viktigt att du har rätt telefon, dvs en telefon som tillhör den

Läs mer

Pictogram. för dem som behöver kommunicera med bilder

Pictogram. för dem som behöver kommunicera med bilder Pictogram för dem som behöver kommunicera med bilder Bilder kan se olika ut beroende på vad de ska ha för funktion i kommunikationen. Berättar man om när man varit i sin sommarstuga kan en fotografisk

Läs mer

Antivirus Pro 2011. Snabbguide

Antivirus Pro 2011. Snabbguide Antivirus Pro 2011 Snabbguide Viktigt! På CD-fodralet finns den aktiveringskod som du behöver för att aktivera produkten. Förvara den på ett säkert ställe. Den här produkten får endast användas om det

Läs mer

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor AMERICAN EXPRESS Webbplats för affärspartners regler och villkor Webbplatsen för affärspartners tillhandahålls av American Express Payment Services Limited (här även kallat "American Express", "vår/t",

Läs mer

Start-Up Customization Applikation för TI-83 Plus

Start-Up Customization Applikation för TI-83 Plus TI Start-Up Customization Applikation för TI-83 Plus Komma igång Börja här Hur Anpassa Start-Up med en bild Anpassa Start-Up med ett program Anpassa Start-Up med en applikation Stänga av Start-Up Customization

Läs mer

INNEHÅLL. Introduktion och leksaker...3. Skapa din egen Imaginator och välj stridsklass...4. Spela spelet, samarbete...5. Skylanders-kontroller...

INNEHÅLL. Introduktion och leksaker...3. Skapa din egen Imaginator och välj stridsklass...4. Spela spelet, samarbete...5. Skylanders-kontroller... ONLINEMANUAL INNEHÅLL Introduktion och leksaker......3 Skapa din egen Imaginator och välj stridsklass...4 Spela spelet, samarbete...5 Skylanders-kontroller...6 All-tidens landskap (ATLaS) och Skylanderakademien...7

Läs mer

Säkerhet Användarhandbok

Säkerhet Användarhandbok Säkerhet Användarhandbok Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft och Windows är USA-registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation. Informationen i detta dokument

Läs mer

Swepoint DoGPS program. Snabbanvisningar för programvarorna DoGPS for Android och DoGPS för Java

Swepoint DoGPS program. Snabbanvisningar för programvarorna DoGPS for Android och DoGPS för Java Swepoint DoGPS program Snabbanvisningar för programvarorna DoGPS for Android och DoGPS för Java 1 Innehållsförteckning Snabbanvisning för programvaran Swepoint DoGPS för Android... 3 1. Nedladdning av

Läs mer

LÄSLANDET - BOKSTÄVER OCH ORD

LÄSLANDET - BOKSTÄVER OCH ORD LÄSLANDET - BOKSTÄVER OCH ORD Programmet består av 21 övningar som övar förmågan att känna igen bokstäver och ord. Här tränas såväl läsning som stavning och bokstavsordning. Du får hela tiden stöd av inspelat

Läs mer

Installations-handbok för PC Suite. SV 9356495 Issue 1

Installations-handbok för PC Suite. SV 9356495 Issue 1 Installations-handbok för PC Suite SV 9356495 Issue 1 Copyright 2003 Nokia. Alla rättigheter förbehållna. Reproduktion, överföring, distribution eller lagring av delar av eller hela innehållet i detta

Läs mer

snabbstartshandbok F O R E R U N N E R 3 1 0 X T MULTISPORT GPS-TRÄNINGSENHET

snabbstartshandbok F O R E R U N N E R 3 1 0 X T MULTISPORT GPS-TRÄNINGSENHET snabbstartshandbok F O R E R U N N E R 3 1 0 X T MULTISPORT GPS-TRÄNINGSENHET Varning: Du bör alltid prata med en läkare innan du påbörjar eller modifierar ett motionsprogram. I guiden Viktig säkerhets-

Läs mer

Handicom. Symbol for Windows. Blisseditor. Version 3.4

Handicom. Symbol for Windows. Blisseditor. Version 3.4 Handicom Symbol for Windows Version 3.4 Handicom, Nederländerna/Frölunda Data AB 2009 Innehåll Installation och licenser...2 1. Inledning...2 2. ns huvudfönster...2 2.1 Verktygsfältet...2 2.2 Matris...2

Läs mer

StoCKK Stockholm Center för Kommunikativt och Kognitivt stöd. Tips på timer-appar. Appar som hjälper dig hålla koll på tiden

StoCKK Stockholm Center för Kommunikativt och Kognitivt stöd. Tips på timer-appar. Appar som hjälper dig hålla koll på tiden StoCKK Stockholm Center för Kommunikativt och Kognitivt stöd Tips på timer-appar Appar som hjälper dig hålla koll på tiden Januari 2016 Timer-appar Många människor både vuxna och barn, personer med eller

Läs mer

Visionutveckling. Vision 80/20 för iphone. Manual Vision 80/20 för iphone. Version 2.5

Visionutveckling. Vision 80/20 för iphone. Manual Vision 80/20 för iphone. Version 2.5 Visionutveckling Manual Vision 80/20 för iphone Vision 80/20 för iphone Version 2.5 www.visionutveckling.se, Auto Attendant +46 8 788 09 99 Gärdesvägen 1, SE 444 31, Stenungsund, Sweden, Phone: +46 303

Läs mer

Trådlös TV-länk SLV3100. Bruksanvisning

Trådlös TV-länk SLV3100. Bruksanvisning Trådlös TV-länk SLV3100 Bruksanvisning A 1 2 SLV3100 WIRELESS TVLINK TRANSMITTER IR DC 9V Channel 1 2 3 4 ON/OFF 7 6 5 4 3 B 8 9 SLV3100 WIRELESS TVLINK RECEIVER Channel 1 2 3 4 DC 9V ON/OFF 13 12 11 10

Läs mer

DS Multi-8 S ET 328_SV / 11.14 1/7. DATUM Ständigt datum (byte av år och månad har programmerats fram till 2099) med: dag, veckodag, vecka, månad,

DS Multi-8 S ET 328_SV / 11.14 1/7. DATUM Ständigt datum (byte av år och månad har programmerats fram till 2099) med: dag, veckodag, vecka, månad, DS Multi-8 FUNKTIONER Funktion Beskrivning Visning Sida 2 T1 Första tidszon. Visare och/ digital T2 Andra tidszon. Visare och/ digital VÄXLING AV TID Alternativ för att välja tidszon för visarna. Visare

Läs mer

Jag har kommit som sändebud från änglarna. Jag har levt tidigare på Jorden. Jag är en av mediets guider.

Jag har kommit som sändebud från änglarna. Jag har levt tidigare på Jorden. Jag är en av mediets guider. Aniara Jag har kommit som sändebud från änglarna. Jag har levt tidigare på Jorden. Jag är en av mediets guider. Vi änglar finns här runt omkring er. Var och en av er har en specialare, en liten extra ängel,

Läs mer

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen GOLFINSPIRATION 2015 Inledning Släpp kontrollen En golfsving är en komplex rörelse. Med många tankar, muskler och flera kroppsdelar involverade ska vi träffa en liten boll med ett verktyg som bara är 1

Läs mer

Användarmanual 32105. 5.2 Inspelning av DVD...10. 5.1.1 Inspelning av VHS via VHS-apparaten...9 5.1.2 Inspelning av VHS via VHS/DVD:n...

Användarmanual 32105. 5.2 Inspelning av DVD...10. 5.1.1 Inspelning av VHS via VHS-apparaten...9 5.1.2 Inspelning av VHS via VHS/DVD:n... Innehållsförteckning 1. Lokalinformation...1 2. Fjärrkontroll TV/VHS/DVD - Inspelning och TV-inställningar...2 3. Fjärrkontroll Tandberg - Videokonferens...3 3.1 Fjärrkontroll Tandberg > Olika bildkällor...4

Läs mer

Produktinformation för Sun Enterprise 420R

Produktinformation för Sun Enterprise 420R Produktinformation för Sun Enterprise 420R Sun Microsystems, Inc. 901 San Antonio Road Palo Alto, CA 94303-4900 USA 650 960-1300 Fax 650 969-9131 Artikelnummer: 806-1706-10 Januari 2000, utgåva A Skicka

Läs mer

Administration - Skapa och administrera användare. Din roll som administratör 1. Meny och huvudfunktioner 2-4. Skapa en användare...

Administration - Skapa och administrera användare. Din roll som administratör 1. Meny och huvudfunktioner 2-4. Skapa en användare... myschenker.se Administration - Skapa och administrera användare Din roll som administratör 1 Meny och huvudfunktioner 2-4 Skapa en användare.... 5-8 Lägga till/ta bort kundnummer och e-tjänster för användare..

Läs mer

Installations- och uppdateringsprogram för FileMaker Server 12.0v2 augusti 2012

Installations- och uppdateringsprogram för FileMaker Server 12.0v2 augusti 2012 Installations- och uppdateringsprogram för FileMaker Server 12.0v2 augusti 2012 Programbeskrivning Installationsprogrammet installerar FileMaker Server 12.0v2 för OS X och Windows. Uppdateringsprogrammet

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

FÖRBEREDANDE INSTÄLLNINGAR INFÖR SKYPE MÖTE SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING

FÖRBEREDANDE INSTÄLLNINGAR INFÖR SKYPE MÖTE SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING FÖRBEREDANDE INSTÄLLNINGAR INFÖR SKYPE MÖTE SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING Innehåll sid. Förberedelser 3 Inställningar innan första mötet 4 Ljudinställningar 6 Kamerainställningar 7 Mötesinställningar

Läs mer

Kabel-tv till dig som bor i en gruppansluten förening CCF

Kabel-tv till dig som bor i en gruppansluten förening CCF Kabel-tv till dig som bor i en gruppansluten förening CCF Hej! Tv-tittande är något som engagerar. Alla har sina favoritprogram och kanaler som de inte vill vara utan. Därför ser vi till att du kan komponera

Läs mer

Sun Java W1100z och W2100z arbetsstationer: Versionsinformation

Sun Java W1100z och W2100z arbetsstationer: Versionsinformation Sun Java W1100z och W2100z arbetsstationer: Versionsinformation Sun Microsystems, Inc. www.sun.com Artikelnr 817-7995-10 Oktober 2004, Version B Skicka kommentarer om dokumentet till: http://www.sun.com/hwdocs/feedback

Läs mer

nüvi 1690 snabbstartshandbok

nüvi 1690 snabbstartshandbok nüvi 1690 snabbstartshandbok 0110229 Titta närmare på nüvienheten I guiden Viktig säkerhets- och produktinformation som medföljer i produktförpackningen finns viktig information om säker hantering av produkten

Läs mer

Skriv ut korten. Laminera dem gärna. Då håller de längre och kan användas om igen. Klipp ut dem och lägg de röda respektive de gröna i var sin ask.

Skriv ut korten. Laminera dem gärna. Då håller de längre och kan användas om igen. Klipp ut dem och lägg de röda respektive de gröna i var sin ask. RYGG Koppla ihop - Samarbetsövning Ett exempel på kort Förberedelser: Skriv ut korten. Laminera dem gärna. Då håller de längre och kan användas om igen. Klipp ut dem och lägg de röda respektive de gröna

Läs mer

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-92(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-92(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C 3D-funktionerna som levereras med uppdateringen av den fasta programvaran beskrivs i den här broschyren. Se häftet Handledning och Bruksanvisning till α som finns på medföljande CD-ROM-skiva.

Läs mer

Flexibel meny i Studentportalen

Flexibel meny i Studentportalen Guide Flexibel meny i Studentportalen Via en flexibel meny kan lärare och administratörer skapa en menystruktur som består av menyblock och funktioner i valfri ordning. På så sätt kan menyn spegla kursens

Läs mer

Windows Vista /Windows 7 Installationsguide

Windows Vista /Windows 7 Installationsguide Windows Vista / 7 Installationsguide Innan du kan använda maskinen måste du installera maskinvaran och drivrutinen. Läs "snabbguiden" och den här "Windows Vista / 7 installationsguide" för inställnings-

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Sida 1 av 12. WSB Biodling. Manual V.1.1. http://www.wermdobiodlare.se

Sida 1 av 12. WSB Biodling. Manual V.1.1. http://www.wermdobiodlare.se Sida 1 av 12 WSB Biodling Manual V.1.1 Sida 2 av 12 Översikt: WSB Biodling är en app som hjälper dig med olika saker inom biodlingen. Nyheter i denna version är möjlighet att skapa skötselkort och dokumentera

Läs mer

Villkor för medlemskap i Nutrilett Willpower Group. Gäller fr.o.m. 1 maj 2016.

Villkor för medlemskap i Nutrilett Willpower Group. Gäller fr.o.m. 1 maj 2016. Villkor för medlemskap i Nutrilett Willpower Group. Gäller fr.o.m. 1 maj 2016. Orkla Health AS, org. nr. 919 661 356 (Orkla Health) ger dig tillgång till Nutrilett Willpower Group på följande villkor.

Läs mer

En liten introduktion till SLI Community

En liten introduktion till SLI Community En liten introduktion till SLI Community Välkommen till SLI Community! Ta dig gärna lite tid och läsa igenom den här introduktionen (många sidor, men det tar inte många minuter) så tror vi att du enklare

Läs mer

Instruktioner för rapportering i Payroll

Instruktioner för rapportering i Payroll Instruktioner för rapportering i Payroll Dessa instruktioner kommer förklara för dig som förtroendevald hur du rapporterar i det nya rapporteringssystemet Payroll. Payroll är en webbtjänst och går att

Läs mer

FUNKTIONSINSTÄLLNINGAR

FUNKTIONSINSTÄLLNINGAR FUNKTIONSINSTÄLLNINGAR LJUDINSTÄLLNING Välj i Main Meny (Huvudmenyn) AUDIO, Här kan 5.1 kanalutgång anpassas separat. fördröjning fördröjning BASS MANAGEMENT () Här finns två valmöjligheter: ON: Basen

Läs mer

NSi Output Manager Vanliga frågor och svar. Version 3.2

NSi Output Manager Vanliga frågor och svar. Version 3.2 NSi Output Manager Vanliga frågor och svar Version 3.2 I. Allmän produktinformation 1. Vad finns det för nyheter i NSi Output Manager 3.2? I NSi Output Manager 3.2 finns det flera förbättringar på serversidan,

Läs mer

Teknisk support. Knowledgebase. Webchat

Teknisk support. Knowledgebase. Webchat Teknisk support Vår målsättning är att ge dig de bästa produkterna och den bästa servicen genom att tillhandahålla ett omfattande paket med eservice-alternativ, som kompletteras med telefonsupport. Med

Läs mer

GPS 72H. snabbstartshandbok

GPS 72H. snabbstartshandbok GPS 72H snabbstartshandbok I guiden Viktig säkerhets- och produktinformation, som medföljer i produktförpackningen, finns det viktig information och produktvarningar. Konventioner för handboken När du

Läs mer

Den kompakta sy- och brodyrmaskinen

Den kompakta sy- och brodyrmaskinen 900 Den kompakta sy- och brodyrmaskinen 900 LCD-pekskärm Automatisk nålträdning Förlängningsbord 170 brodyrdesigner 129 nytto- och dekorsömmar Fantastiskt urval av sömmar... Nytto- och dekorsömmar... Välj

Läs mer

KONTAKTPUNKTEN FÖR TJÄNSTER STEG FÖR STEG! 1. Gå till www.eu-go.eu. 2. Välj det land du är intresserad av

KONTAKTPUNKTEN FÖR TJÄNSTER STEG FÖR STEG! 1. Gå till www.eu-go.eu. 2. Välj det land du är intresserad av KONTAKTPUNKTEN FÖR TJÄNSTER STEG FÖR STEG! Jobba som egen frisör i London så gör du för att hitta information, blanketter och myndigheter. 1. Gå till www.eu-go.eu Välj det språk du vill bli guidad till

Läs mer

OneDrive/SharePoint. Innehåll

OneDrive/SharePoint. Innehåll OneDrive/SharePoint Det här dokumentet innehåller instruktioner och rekommendationer om hur man på bästa sätt arbetar med filer och dokument i Office 365 OneDrive och SharePoint. Innehåll OneDrive/SharePoint...

Läs mer

FÖRESKRIFTER FÖR DE ELEKTRONISKA PROVEN I DET ANDRA INHEMSKA SPRÅKET OCH I FRÄMMANDE SPRÅK

FÖRESKRIFTER FÖR DE ELEKTRONISKA PROVEN I DET ANDRA INHEMSKA SPRÅKET OCH I FRÄMMANDE SPRÅK FÖRESKRIFTER FÖR DE ELEKTRONISKA PROVEN I DET ANDRA INHEMSKA SPRÅKET OCH I FRÄMMANDE SPRÅK 25.9.2015 Dessa föreskrifter tillämpas jämsides med föreskrifterna för proven i pappersform till och med examen

Läs mer

KiVa Skola situationskartläggningen 2016 sidan 1/31. KiVa Skola situationskartläggningen 2016 sidan 2/31

KiVa Skola situationskartläggningen 2016 sidan 1/31. KiVa Skola situationskartläggningen 2016 sidan 2/31 KiVa Skola situationskartläggningen 2016 sidan 1/31 Välkommen att besvara undersökningen! Skolans användarnamn: Kartläggningslösenordet: Logga in till undersökningen KiVa Skola situationskartläggningen

Läs mer

Guide för Google Cloud Print

Guide för Google Cloud Print Guide för Google Cloud Print Version 0 SWE Beskrivning av anmärkningar Följande anmärkning används i den här bruksanvisningen: Information om hur du agerar i en viss situation eller hur du använder en

Läs mer

Selma Manual Utbildningsplan. Studentcentrum/Ladokgruppen

Selma Manual Utbildningsplan. Studentcentrum/Ladokgruppen Selma Manual Utbildningsplan Innehållsförteckning Innehållsförteckning -------------------------------------------------------------------------------------------------- 2 Logga in och logga ut - CAS ----------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer

SKYLANDERS IMAGINATORS ONLINEMANUAL

SKYLANDERS IMAGINATORS ONLINEMANUAL SKYLANDERS IMAGINATORS ONLINEMANUAL VARNING Innan du börjar spela ska du läsa Xbox One -system- och tillbehörsmanualer där du hittar viktig säkerhetsinformation. www.xbox.com/support. Viktig hälsovarning:

Läs mer

Mer information om snabbinstallation finns på baksidan.

Mer information om snabbinstallation finns på baksidan. Användarhandbok Mer information om snabbinstallation finns på baksidan. Vi skyddar fler människor från fler hot på Internet än någon annan i världen. Det är det enda rätta är att bry sig om miljön. Symantec

Läs mer

Doro Secure 580. Användarhandbok. Svenska

Doro Secure 580. Användarhandbok. Svenska Doro Secure 580 Användarhandbok Svenska 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Obs! Illustrationerna används endast i förklarande syfte och avbildar kanske inte den aktuella enheten korrekt. Svenska 1.

Läs mer

Marie Andersson, IKT-centrum E-post: iktcentrum@mdh.se 2012-06-10 (Bb Learn 9.1.8) Wikis i Blackboard

Marie Andersson, IKT-centrum E-post: iktcentrum@mdh.se 2012-06-10 (Bb Learn 9.1.8) Wikis i Blackboard Marie Andersson, IKT-centrum E-post: iktcentrum@mdh.se 2012-06-10 (Bb Learn 9.1.8) Wikis i Blackboard Innehåll Om Wiki- funktionen... 1 Skapa en Wiki... 1 Lägg till/ redigera innehåll i en Wiki... 3 Läsa/skriva

Läs mer

Tryggheten viktigast för den som ska sälja bostad

Tryggheten viktigast för den som ska sälja bostad Tryggheten viktigast för den som ska sälja bostad Sammanfattning Varför välja mäklare? 74 procent av Sveriges befolkning från 15 år och uppåt uppger i undersökningen att de skulle anlita mäklare om de

Läs mer

Dags att söka förskoleklass och årskurs 7

Dags att söka förskoleklass och årskurs 7 Dags att söka förskoleklass och årskurs 7 2016/2017 Så här gör du ditt barns skolval. Skolvalet är öppet mellan 15 januari 15 februari www.vaxjo.se/skolval Så här gör du skolvalet På webbsidan www.vaxjo.se/skolval

Läs mer

Novell Vibe Add-In 1.0.1

Novell Vibe Add-In 1.0.1 Novell Vibe Add-In 1.0.1 1 juli 2013 Novell Snabbintroduktion Med Novell Vibe Add-In för Microsoft Office kan du arbeta med dokument på Vibe-webbplatsen utan att lämna Microsoft Office. Du kan enkelt bläddra

Läs mer