Frågor och svar från Bomöte 1

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Frågor och svar från Bomöte 1"

Transkript

1 Frågor och svar från Bomöte 1 När startar ombyggnationen? Vår plan är att starta i augusti 2016 på Karlavagnsgatan 1. Information kommer finnas uppdaterad på Mimers hemsida. Alla kommer få ett brev med en personlig inbjudan till ett möte med ombyggnadssamordnaren cirka 4 månader innan byggstart i sitt hus. Vem är min kontaktperson på Mimer? Din kvartersvärd Mikael Fredling är din närmsta kontakt och kan svara på allmänna frågor. Ombyggnadssamordnare Linda Malmqvist svarar på dina frågor om evakuering, lägenhetsbyte, hyresfrågor och frågor om val. Projektledaren Kenth Fransson svarar på dina byggtekniska frågor. Kontaktuppgifter finns i materialet. Hur länge håller renoveringen på? Det tar cirka veckor för varje hus att bli färdigrenoverat. Höghusen renoveras ett i taget. Det kan hända att låghusen renoveras parallellt med höghusen Blir hissarna mindre? Nej, de blir inte mindre. Det blir nya hissar i befintliga hisschakt. Kommer tvättstugorna vara kvar?, tvättstugorna blir kvar. De målas och fräschas upp och det blir nya maskiner. Kommer alla få egen diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare? Nej, det väljer man själv om man vill beställa som tillval eller så kan man köpa egna. Vi förbereder med el och vatten så möjligheten finns att koppla in maskiner. Kan man få större badrum? Nej. Planlösningarna görs inte om.

2 Blir det individuell vattenmätning? Kommer toaletter och tvättställ vara vägghängda? Det är inte klart i dagsläget. Kommer ljudisoleringen mellan lägenheterna att förbättras? Vissa förbättringar kommer det att bli. g har extra eluttag i min lägenhet, får de vara kvar? Om de är inkopplade efter dagens säkerhetsnormer får de vara kvar. Ej godkända kopplingar klipps av och återmonteras inte. Blir skafferiet i köket kvar? Nej, du får istället separata kyl och frys (förutom 1 rok som får ett fullhögt kombinerad kyl/frys). Gäller normalnivå och bortval1. Varför monterar ni inte riktiga fläktar istället för spiskåpa? I husen finns det gemensamma ventilationskanaler och det sitter en fläkt på varje hustak. Fläktar kräver separata ventilationskanaler för varje fläkt och den platsen finns tyvärr inte. Kommer balkongpartierna målas? Hur blir det med persienner? Utanpåliggande persienner kommer monteras i alla fönster. Finns det olika val eller blir det enbart vita köksluckor? Tre olika temaval kommer finnas till köken. Porttelefonerna fungerar dåligt idag?! Om man har telefonen kopplad via bredbandet (IP telefoni) fungerar det tyvärr inte så bra. Nu kommer en separat telefonlur monteras i respektive lägenhet. Vad betyder FX/FTX system? Det är fackbenämningar för de nya ventilationssystemen. Frånluft respektive till och frånluft med återvinning.

3 Kommer vattenledningarna på Hammarbacksvägen att isoleras? Blir förråden mindre? Nej, generellt blir inte förråden mindre. Matkällarförråden kommer att tas bort och då kommer möjligheten finnas att hyra ett extra förråd för de som vill och vi kommer även att göra i ordning ett låst rum för barnvagnar. g hyr lokal idag, vad händer med den? Det kommer finnas lokaler att hyra även efter ombyggnationen. Vi har ju redan säkerhetsdörrar på Narvavägen?! Dessa dörrar behålls. Vad är ett hyresgästgodkännande? För att en fastighetsägare ska kunna påbörja en så omfattande renovering kräver hyreslagen att hyresgästerna ska få vetskap om den. Genom ett påskrivet godkännande från alla hyresgäster att en standardhöjning kommer att göras säkerställer man att alla har fått information. 100 % måste vara påskrivna för att kunna påbörja renoveringen i respektive trappuppgång. Om jag är nöjd med min standard och inte vill ha renoverat? Då kommer hyresnämnden kalla till sammanträde och du ska påvisa för dem att din lägenhet är i så pass bra skick att den inte behöver renoveras. Kan man inte enbart byta stammar och rör och behålla övrig inredning? Nej, för att komma åt stammarna behöver badrummen rivas ut helt. Lägenheterna ska hålla i 50 år till och en högre standard är efterfrågat av många hyresgäster. Dessutom blir det både med prisvärt och mer miljövänligt när man byter allt samtidigt. Måste jag betala för nya ytskikt om jag har renoverat själv eller har plusval? Vi behöver inte nya tapeter och vill inte betala en gång till? Eftersom all el ska dras om och gamla värmerör byts ut och kanske byter plats, har vi fått erfara från andra ombyggnationer att hyresgästerna inte blir nöjda om inte allt blir nytt. Kostnaden för befintliga plusvalen tas bort i samband med återflytten till lägenheten.

4 Vad händer med min premiecheck på 5000 kr som jag fått för att jag har varit en trogen Mimerhyresgäst i många år? Väljer du normalnivån kan premiechecken användas som ett hyresavdrag. Vid bortval 1 och 2 kan premiechecken användas till plusval. Flytt och evakueringsfrågor: Måste jag ordna evakuering själv? Nej, Mimer har lägenheter i området som du får bo i under tiden din lägenhet byggs om. Ingår flytten fram och tillbaka från evakueringslägenheten? Kommer evakueringslägenheterna att räcka till?, alla lägenheter i området som sägs upp framöver hyr vi ut tillfälligt på korttidskontrakt tills ombyggnationen startar för att kunna erbjuda evakueringslägenheter i området. Sker flytthjälp automatiskt?, Mimer anlitar flyttfirma och står för flyttkostnaden i samband med ombyggnationen samt flyttkartonger. Om jag ordnar eget boende under ombyggnationstiden vad gör jag med möblerna och kartongerna? Du ordnar själv förvaring under tiden. Ersättning betalas ut beroende på lägenhetsstorlek och för dessa pengar kan du hyra förrådshotell om du vill. Får jag lämna kvar möbler som jag inte vill ha kvar? Det kommer finnas möjlighet att slänga det du inte vill ha kvar i samband med utflytten. Måste källaren rensas?, alla källarförråd och vindsutrymmen behöver också tömmas.

5 Vilken hyra betalar jag under evakueringen? Du betalar sin vanliga hyra om evakueringslägenheten är dyrare och får tillbaka mellanskillnaden på din hyra ifall du evakueras till en lägenhet med lägre hyra. Du betalar alltså alltid den lägsta hyran. Ordnar du eget boende så bor du hyresfritt. Behöver jag göra adressändring under evakueringstiden?, tillfällig adressändring, telefonflytt av fast abonnemang och bredband behöver göras, Mimer står för kostnaden. Om jag vill flytta till ett annat Mimerområde får jag förtur i kön då? Nej, inte generellt. Om särskilda behov finns kan man lämna in en förtursansökan med gällande bilagor till Mimers kundcenter för ett eventuellt godkännande. Om jag vill flytta till en annan lägenhet i området får jag förtur då?, om du vill flytta till en annan lägenhet i området så erbjuder vi det i samband med ombyggnationen. Vart lämnar jag min intresseanmälan om jag vill byta lägenhet? Du hör av dig till ombyggnadssamordnaren och kontaktar Mimers Kundcenter för att registrera dig på mina sidor och uppdatera din ansökan. Får äldre hjälp med att t ex. hänga upp tavlor och gardiner när de flyttar tillbaka? Det går bra att kontakta Arosfixarna, en kostnadsfri hjälp som Västerås Stad har. Gäller för dem som är över 67 år. Telefonnummer: Parkeringar/garage: Hur blir det med garagen? Vi kommer riva befintliga och bygga upp nya. De som har ett garage idag har förtur. Det är bra att ställa sig i kö för parkeringsplatser om man är intresserad. Det är svårt att få parkering när man t ex. kommer hem sent efter att ha jobbat kväll, vad gör ni åt det? Vi tittar över parkeringsfrågan.

6 Hyresnivåer: Vad blir hyran efter renoveringen? I bifogat material finns information om hyresnivåerna och trappstegshöjningen. Blir hyran i samma nivå som de nybyggda lägenheterna? Nej, de renoverade lägenheterna räknas inte som nyproduktion så hyran blir lägre på dem. Vad kostar de nybyggda lägenheterna på Polstjärnegatan? 2 rok ca kronor/månad 3 rok ca kr/månad Vad händer om jag inte har råd att bo kvar? Vi försöker hjälpa till med flytt till annan lägenhet med lägre hyra. Vi är generösare med uppsägningstiden för att undvika dubbla hyror. Hyran höjs succesivt under flera år. Betalar jag inte för renoveringen i hyran redan? Nej, det finns lagar och regler att rätta sig efter som fastighetsägare och vi får inte fondera hyrespengar till kommande renoveringar. Hyresintäkterna täcker de löpande kostnaderna, avskrivningar och räntor. Om vi skulle sätta av pengar för framtida kostnader skulle hyrorna vara högre och dagens hyresgäster skulle då betala både för sig själva och framtida hyresgäster. Kommer det att bli bostadsrätter? Nej, det finns inga planer på det.

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim GÖTGATAN 14-18 Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN Frågor & svar om renoveringen Beatrice Graalheim Christer Carlson Exempelbilder från renoverad lägenhet. Snart dags

Läs mer

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376 Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg MILJÖMÄRKT TRYCKSAK www.diligentia.se 341 376 Gustafsvägen 11 A B Södra Långgatan 25 Solna Renovering och modernisering dat 2013-09-12 Helkaklat badrum med möjlighet

Läs mer

Schlytersvägen 35 39 Aspudden

Schlytersvägen 35 39 Aspudden Foto: Patrik Engström Schlytersvägen 35 39 Aspudden MI www.diligentia.se L JÖ MÄRKT TR YCKSAK 341 376 Renovering och modernisering dat 2013-02-05 Spis med häll och inbyggd ugn. Integrerad kyl och frys.

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

Dags att renovera. Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34

Dags att renovera. Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 Dags att renovera Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 Nu är det dags för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 att få renoverat i huset, på gården och inne i lägenheten. Det är mycket som

Läs mer

Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017

Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017 Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017 Nu renoveras ditt hus Efter 42 år behöver fastigheten du bor i renoveras och moderniseras. Sedan en tid har vi planerat

Läs mer

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus FRÅGOR & SVAR OM RENOVERINGEN SÅ PÅVERKAR RENOVERINGEN DIG DU VÄLJER I DIN LÄGENHET

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus FRÅGOR & SVAR OM RENOVERINGEN SÅ PÅVERKAR RENOVERINGEN DIG DU VÄLJER I DIN LÄGENHET Majeldsvägen vi renoverar ditt hus SÅ PÅVERKAR RENOVERINGEN DIG Vi vill träffa dig för ett personligt möte DU VÄLJER I DIN LÄGENHET FRÅGOR & SVAR OM RENOVERINGEN Omslagsfoto: Christer Carlson Christer

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

ESPLANADEN 13. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Detta får du i renoveringen. Tillfällig lägenhet tips inför flytten

ESPLANADEN 13. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Detta får du i renoveringen. Tillfällig lägenhet tips inför flytten ESPLANADEN 13 Vi renoverar ditt hus! Frågor & svar om renoveringen Detta får du i renoveringen Tillfällig lägenhet tips inför flytten VI FÖRBEREDER FÖR RENOVERING Renoveringen av ditt hus närmar sig. Planeringen

Läs mer

Dags för kompletterande STAMBYTE. Mamsellstigen 4

Dags för kompletterande STAMBYTE. Mamsellstigen 4 Dags för kompletterande STAMBYTE Mamsellstigen 4 Hej! Huset som du bor i stambyttes för cirka 10 år sedan. Efter vattenskada samt avloppsproblem har vi filmat stammarna och upptäckt att vissa inte blivit

Läs mer

Välkommen! Ombyggnationer i Valla torg-området 2015-03-27. En del av Stockholms stad

Välkommen! Ombyggnationer i Valla torg-området 2015-03-27. En del av Stockholms stad Välkommen! Ombyggnationer i Valla torg-området Syfte med mötet Information om planerna så här långt Träffa kontaktpersoner Anmäla sig till samrådsgrupp Ställa frågor Kommande steg Dagordning Inledning

Läs mer

Fina fördelar hos oss

Fina fördelar hos oss Fina fördelar hos oss Välkommen till livet i hyresrätt! Det är lätt att förstå varför hyresrätten är så populär - det är en enkel och trygg boendeform som ger dig tid och pengar till annat än att äga och

Läs mer

Lägenhetsrenovering. Stenkullavägen 1-13 Jupitervägen 31-45

Lägenhetsrenovering. Stenkullavägen 1-13 Jupitervägen 31-45 Lägenhetsrenovering Stenkullavägen 1-13 Jupitervägen 31-45 109 lägenheter med genomförande 2015-2016 Sammanfattning Nyköpingshem planerar att under 2015-2016 bl.a. renovera kök, badrum och toaletter i

Läs mer

Nu bygger vi om i Tensta

Nu bygger vi om i Tensta Nu bygger vi om i Tensta Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Tensta Hus för hus Det tar upp

Läs mer

ROT-Seminarium 2016. Onsdagen den 23 mars 2016

ROT-Seminarium 2016. Onsdagen den 23 mars 2016 ROT-Seminarium 2016 Onsdagen den 23 mars 2016 HEBA Fastighets AB Äger, förvaltar och utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsområdet. Förvaltar fastigheterna med egen personal Börsnoterat

Läs mer

Upprustning av Vikingavägen 26. Lunds Kommuns Fastighets AB. Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel.

Upprustning av Vikingavägen 26. Lunds Kommuns Fastighets AB. Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel. Upprustning av Vikingavägen 26 Lunds Kommuns Fastighets AB www.lkf.se Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel. 046-35 85 00 Februari 2015 Vi har nu tagit nästa steg i upprustningen av

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällvindsgatan 4 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällvindsgatan 4 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fantastiskt läge högst upp på 13:e våningen. En av Hisingens bästa utsikter från

Läs mer

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Victoria Park Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Exteriör Välkommen till våning två och

Läs mer

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 R E N OV E R I N G AV VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 Maj 2016 1 RENOVERING AV VITA BJÖRN Husen i Vita Björn uppfördes 1965-1967 och det är dags att byta ut husets försörjningssystem (stammarna) för vatten,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Marbäcksgatan 31 Kommun Svedala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Område Marbäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Marbäcksgatan 31 Kommun Svedala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Område Marbäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svedala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Område Marbäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med närhet till kommunikationer. Skolor och dagis, ca 200 meter

Läs mer

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Barnhemsgatan 4! Välkommen på visningen till denna renoverade 5:a om 118 kvm med fungerade öppen spis, nyrenoverat kök, rymliga

Läs mer

Industrigatan. Välplanerad 1:a med inglasad balkong. Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast

Industrigatan. Välplanerad 1:a med inglasad balkong. Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast Industrigatan 8 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast Gatuadress Industrigatan 8 enligt överenskommelse Välplanerad 1:a med inglasad balkong Välplanerad

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Till dig som bor på Esplanaden 13

Till dig som bor på Esplanaden 13 Till dig som bor på Esplanaden 13 HUSET SKA RENOVERAS Hej! Många av Förvaltarens hus börjar komma upp i åren och behöver snart renoveras. Under de kommande åren går vi igenom nästan alla hus och nu har

Läs mer

Sammanfattning av hyresgästernas uppfattningar vid upprustning av kvarteret Fresken i Blåsut 2001-2002

Sammanfattning av hyresgästernas uppfattningar vid upprustning av kvarteret Fresken i Blåsut 2001-2002 Fresken Sammanfattning av hyresgästernas uppfattningar vid upprustning av kvarteret Fresken i Blåsut 2001-2002 Att gammal charm är bevarad: spegeldörrar, rosett i taket etc (Skriven kommentar till frågan

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Westerbergs gata 2 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Nu finns möjlighet att köpa denna fräscha och ljusa trea med

Läs mer

Välplanerad etta med låg månadsavgift LÄRKGATAN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Välplanerad etta med låg månadsavgift LÄRKGATAN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välplanerad etta med låg månadsavgift LÄRKGATAN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Lärkgatan 3d! Välkommen på visning till denna välplanerade etta med bästa läge, mitt

Läs mer

KV. KÖPENHAMN 1 OMBYGGNAD FÖR EVAKUERING, HUS 3

KV. KÖPENHAMN 1 OMBYGGNAD FÖR EVAKUERING, HUS 3 KV. KÖPENHAMN 1 OMBYGGNAD FÖR EVAKUERING, HUS 3 RUMS/ÅTGÄRDSBESKRIVNING - HUS 3 VÅNING 4 SID 1 PLAN 4 TR - GENERELLA ÅTGÄRDER Enkel beskrivning som redovisar åtgärder i lägenheter. Arbeten skall utföras

Läs mer

Ett mer personligt hem med Plusval

Ett mer personligt hem med Plusval Prislista Plusval Ett mer personligt hem med Plusval Om du själv får välja, hur vill du göra om din lägenhet? Nytt kök, annat golv, omtapetserade väggar eller kanske en säkerhetsdörr för ökad trygghet?

Läs mer

NÄR KOMMER NI TILL MIN PORT?

NÄR KOMMER NI TILL MIN PORT? Praktisk information INFÖR STAMBYTET Hej! I januari 2016 kommer vi att påbörja stambytet på din gård. Vi börjar i port 31 och fortsätter port för port fram till 36:an. I detta brev försöker vi besvara

Läs mer

Län Halland Gatuadress Britta Lenas gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Britta Lenas gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En härlig och ljus bostad med fantastisk balkong med öppningsbara fönster så att

Läs mer

Inflyttning november 2016. Parkhusen Bergsviken i Piteå

Inflyttning november 2016. Parkhusen Bergsviken i Piteå Inflyttning november 2016 Parkhusen Bergsviken i Piteå 1 AB PiteBo är ett kommunägt bostadsbolag med ca 4 000 hyreslägenheter och 90 lokaler inom Piteå kommun. Företaget har 40 anställda med kompetens

Läs mer

Lägenheterna i Tyr 3 hyrs ut via Skövdebostäders ordinarie bostadskö. Inflyttning i lägenheterna sker den 1 april 2015.

Lägenheterna i Tyr 3 hyrs ut via Skövdebostäders ordinarie bostadskö. Inflyttning i lägenheterna sker den 1 april 2015. Bilaga till Områdesfakta Tyr 3 2014-10-03 aktablad Tyr 3 Uthyrning och inflyttning ägenheterna i Tyr 3 hyrs ut via Skövdebostäders ordinarie bostadskö. Inflyttning i lägenheterna sker den 1 april 2015.

Läs mer

Polstjärnegatan 45. Län Västmanland Gatuadress Polstjärnegatan 45 Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Polstjärnegatan 45. Län Västmanland Gatuadress Polstjärnegatan 45 Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En rymlig och nyrenoverad gaveltrea med mycket

Läs mer

Information inför renoveringen

Information inför renoveringen Information inför renoveringen MÖTESANTECKNINGAR Sundbyberg 5 oktober 2015 Hej och tack till alla er som deltog på informationsmötet och ställde frågor. Här kommer som utlovat en sammanfattning av vad

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Västra Stationsgatan 50 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 97 m² Område Kvarnby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Västra Stationsgatan 50 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 97 m² Område Kvarnby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 97 m² Område Kvarnby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är jättetrevligt! -- Lars Persson, säljare www.hemverket.se - Sida

Läs mer

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Jag är Er fastighetsmäklare Åsa Holmkvist Tel: 070-2126719 0480-420200 Mail: asa.holmkvist@pontuzlofgren.se Mycket framgångsrik bostadsrättsmäklare och kontorets

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 1 D Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 1 D Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.6 m² Område Kallebäck Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.6 m² Område Kallebäck Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.6 m² Område Kallebäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bra bussförbindelser, nära till naturen, bra grannar, närheten

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52.4 m² Område Norra Åsum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag ville bo i ett lugnt område där man kunde vandra och uppleva

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Soldatgatan 20

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Soldatgatan 20 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 5 rum (4 sovrum) / 120 m² Område Viksäng Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig gavellägenhet med härlig öppen planlösning och en fantastisk

Läs mer

HSB Brf Tanto Stambyte 2015 11 17. Vanliga frågor från medlemsmöten okt nov 2015

HSB Brf Tanto Stambyte 2015 11 17. Vanliga frågor från medlemsmöten okt nov 2015 Vanliga frågor från medlemsmöten okt nov 2015 Informationsbroschyren I informationsbroschyren redovisas generella lösningar för tänkt utförande av stambyte. Andra lösningar kommer att behöva anpassas framförallt

Läs mer

Frågor och svar om renovering och evakuering

Frågor och svar om renovering och evakuering April 2014 Till dig som bor på Tranbärsvägen 2 och 4 Frågor och svar om renovering och evakuering I början av april bjöd vi in till ett möte inför renoveringarna på Tranbärsvägen där entreprenören och

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 395 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 395 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 395 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 3:a - På Höjeågatan i Lomma Här har vi fått förmånen att förmedla en fräsch och ljus lägenhet på fjärde våning med fantastisk utsikt

Läs mer

Medlemsinformation. Innehåll. Trastsångsvägen 2 132 Byggnadsår: 1983 Antal lägenheter: 65. Historik. Vad säger lagen och HSB:s stadgar?

Medlemsinformation. Innehåll. Trastsångsvägen 2 132 Byggnadsår: 1983 Antal lägenheter: 65. Historik. Vad säger lagen och HSB:s stadgar? Medlemsinformation Innehåll Historik Vad säger lagen och HSB:s stadgar? Så fungerar vår bostadsrättsförening Bra att veta Gemensamma insatser Hemförsäkring Trastsångsvägen 2 132 Byggnadsår: 1983 Antal

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Ringvägen 64 Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Ringvägen 64 Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m² Område " Västerhaninge /Åby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Lugnt och trivsamt område. Gemytliga grannar som värnar

Läs mer

Götgatan/Tallbogatan. Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla

Götgatan/Tallbogatan. Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla Götgatan/Tallbogatan Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla Välkommen med din ansökan! Gillar du funkis? Då är Hovslagaren något Raka linjer, släta ytor och platta tak. Det är kännetecknande för

Läs mer

Barnens Byväg 24. Län. Västra Gatuadress Barnens Byväg 24. Kommun Stenungsund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 101 m² Område Stora Höga Tillträde tidigast

Barnens Byväg 24. Län. Västra Gatuadress Barnens Byväg 24. Kommun Stenungsund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 101 m² Område Stora Höga Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Stenungsund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 101 m² Område Stora Höga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 17 www.hemverket.se - Sida 2

Läs mer

Granvägen 18. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Granvägen 18. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Nordanstig Storlek 5.0 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Strömsbruk Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Enplansvilla i mexitegel

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Hammarö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Skoghall Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 www.hemverket.se - Sida 2 av 14 Hall Rymlig

Läs mer

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Jag är Er fastighetsmäklare Mia Alnerud Tel: 070-9755007 0480-420200 Mail: mia.alnerud@pontuzlofgren.se Målinriktat stjärnskott som spås en lång och framgångsrik

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

NYA CENTRUMHUSET. Där hyresgästen står i centrum

NYA CENTRUMHUSET. Där hyresgästen står i centrum NYA CENTRUMHUSET Där hyresgästen står i centrum INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING Omgivningen... 03 Byggnaden... 05 Lägenheter 1 rum och kök... 06 Lägenheter 2 rum och kök... 08 Lägenheter 3 rum

Läs mer

Julinfo från Brf Järnåldern

Julinfo från Brf Järnåldern Årsavgift Julinfo från Brf Järnåldern Styrelsen har beslutat att det inte blir någon höjning av årsavgiften vid årsskiftet 2013-2014. Utedagar 2014 Klipp ner och packa ihop så mycket som möjligt. Förpacka

Läs mer

Brogårdsbladet. Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås

Brogårdsbladet. Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås Nr 23 maj 2010 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås Hyror och lediga lägenheter i hus 31 Huset är det första med fyra

Läs mer

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasaportalen - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

Kalmarsundsparken Stensviksvägen 28 50 kvm 1 rok

Kalmarsundsparken Stensviksvägen 28 50 kvm 1 rok Kalmarsundsparken Stensviksvägen 28 50 kvm 1 rok Jag är Er fastighetsmäklare Åsa Holmkvist Tel: 070-2126719 0480-420200 Mail: asa.holmkvist@pontuzlofgren.se Mycket framgångsrik bostadsrättsmäklare och

Läs mer

Hallegatan 13. Västra Gatuadress Hallegatan 13 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast

Hallegatan 13. Västra Gatuadress Hallegatan 13 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 www.hemverket.se - Sida 2 av 15 Hall

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Staffansplan 1 Kommun Gävle Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.4 m² Område Brynäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Staffansplan 1 Kommun Gävle Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.4 m² Område Brynäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.4 m² Område Brynäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt läge. Närhet till Stenebergsparken. Hiss i huset. Egen entrédörr.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Runslingan 22A Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Runslingan 22A Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt i utkanten av Lund, men ändå nära till city. Bra tillgång till både livsmedelsbutik-

Läs mer

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Östergötland Gatuadress Kommun Motala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 51 m² Område Dunteberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bekvämt belägen bostad på entréplan med egen trädgårdstäppa mot

Läs mer

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail. Brf Reveljen 1 & 11 Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.com Mäklarinformation version 151218 På föreningens hemsida

Läs mer

Informationskvällar 18, 22 och 24 februari

Informationskvällar 18, 22 och 24 februari Informationskvällar 18, 22 och 24 februari VÄLKOMNA TILL INFORMATION OM NYA HYROR SÅ HÄR ÄR UPPLÄGGET IKVÄLL Del 1 vad blir resultatet för Er Hyresbeloppen 1 april 2016 genomgång av utskickat brev Hur

Läs mer

Låt drömmen bli verklighet

Låt drömmen bli verklighet Låt drömmen bli verklighet Ett mer personligt hem med Plusval Vi vill att du ska trivas i din lägenhet. Med Plusval får du fler valmöjligheter och kan själv bestämma över vad som är viktigt för att ge

Läs mer

Stampgatan 56 C Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96.6 m² Område Centrum Tillträde tidigast

Stampgatan 56 C Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96.6 m² Område Centrum Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96.6 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en ljus och fin lägenhet på översta våningen i en välskött

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Estlandsgatan 5 E. Län Skåne Gatuadress Estlandsgatan 5 E Kommun Malmö Storlek 1 rum / 28.9 m² Område Heleneholm/Dalaplan Tillträde tidigast

Estlandsgatan 5 E. Län Skåne Gatuadress Estlandsgatan 5 E Kommun Malmö Storlek 1 rum / 28.9 m² Område Heleneholm/Dalaplan Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 28.9 m² Område Heleneholm/Dalaplan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Exteriör Stor och gröna innergård med grillplats.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Elisetorpsvägen 19 C Kommun Burlöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61,5 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Elisetorpsvägen 19 C Kommun Burlöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61,5 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Burlöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61,5 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Centralt belägen nära grönområden, vårdcentral, köpcentrum och mataffärer.

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n ö r n s k ö l d s - p a r k e n Bostäder i parkmiljö Granne med Trängens aktivitetsområde, med utblick över Örnsköldsparken i öster och Kilsbergen i väster, bygger ÖBO 45 nya bostäder. Bostäderna består

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en underbar lägenhet att bo i med tanke på läget

Läs mer

KANTORSGRÄND 12B, SANDARED MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37

KANTORSGRÄND 12B, SANDARED MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 KANTORSGRÄND 12B, SANDARED MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Kantorsgränd 12b! Fräscht och välskött parhus med bra läge på populärt område. På entréplan finns bl.a. ett totalrenoverat,

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Skidspåret 15 Kommun Umeå Storlek 1 rum (1 sovrum) / 18 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Skidspåret 15 Kommun Umeå Storlek 1 rum (1 sovrum) / 18 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Umeå Storlek 1 rum (1 sovrum) / 18 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt -nära till allt! Lugnt hus med en stabil förening. Låg månadsavgift

Läs mer

Län Uppsala Typ Lägenhet Kommun Uppsala Storlek 105 m2. Tillträde tidigast

Län Uppsala Typ Lägenhet Kommun Uppsala Storlek 105 m2. Tillträde tidigast Cellovägen 51 Län Uppsala Typ Lägenhet Kommun Uppsala Storlek 105 m2 Område Östra Gottstunda Gatuadress Cellovägen 51 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Fyrarummare med radhuskänsla! Välkommen till

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

Medlemsinformation om renovering av badrum och byte av rörstammar

Medlemsinformation om renovering av badrum och byte av rörstammar BRF Leporiden 1 Medlemsinformation om renovering av badrum och byte av rörstammar Information inför extra föreningsstämma 2/12 i Frälsningsarmens lokaler på Hornsgatan 96. Våra hus är 50 år gamla, byggda

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

du kan så långt det är möjligt påverka när och hur du får hjälp och stöd. din omsorg planeras och genomförs tillsammans med dig.

du kan så långt det är möjligt påverka när och hur du får hjälp och stöd. din omsorg planeras och genomförs tillsammans med dig. Nils Åbergs gata 2A Äldreboendet på Nils Åbergs gata 2 A är beläget i stadsdelen Kneippen syd, med närhet till Himmelstalundsområdet och Folkets park. Huset består av 66 lägenheter för särskilt boende,

Läs mer

Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval

Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval Personligare hem Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval Nu gör vi det enklare för dig att sätta din personliga prägel på din lägenhet. Genom Svenska Bostäders stilval och tillval kan du inreda

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Så här går det till rent praktiskt

Så här går det till rent praktiskt 3 Så här går det till rent praktiskt För att göra det enklare för dig att ta ställning till Stadsnät har vi delat upp informationen i tre delar. 1 2 3 Del ett handlar om fördelarna med Stadsnät och varför

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Stam o Badnytt. Information till Wiboms väg 2 26 mars 2015 Nr 1

Stam o Badnytt. Information till Wiboms väg 2 26 mars 2015 Nr 1 Stam o Badnytt Information till Wiboms väg 2 26 mars 2015 Nr 1 1 Inledning När arbetet med stam- och badrumsrenovering startar också i punkthuset Wiboms väg 2, kommer vi varannan vecka att lägga ut en

Läs mer

Brf Idlången nr 21. Informationshäfte till dig som är boende i Brf Idlången nr 21 2015-11-15

Brf Idlången nr 21. Informationshäfte till dig som är boende i Brf Idlången nr 21 2015-11-15 Brf Idlången nr 21 Informationshäfte till dig som är boende i Brf Idlången nr 21 VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN IDLÅNGEN NR 21! Vi vill hälsa dig välkommen och hoppas att du ska trivas i vår bostadsrättsförening.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket bra bussförbindelser till city. -- Alexander Blomgren,

Läs mer

Äldreboende. Information till dig som snart ska flytta in

Äldreboende. Information till dig som snart ska flytta in Äldreboende Information till dig som snart ska flytta in Skellefteå kommuns äldreboende är till för dig som behöver socialt stöd, omsorg och vård och av olika skäl inte längre kan bo kvar hemma. Att flytta

Läs mer

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas av både

Läs mer

Välkommen till. Brf Gubben Noak nr 6

Välkommen till. Brf Gubben Noak nr 6 Välkommen till Brf Gubben Noak nr 6 Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till brf Gubben Noak nr 6! I detta häfte hittar du lite information om föreningen samt annan information som kan vara till nytta

Läs mer

Ordningsregler i korthet

Ordningsregler i korthet Ordningsregler i korthet Nedan finns en kort sammanfattning av ordningsreglerna. Reglerna i sin helhet finns under respektive avsnitt i detta dokument. - Reglerna gäller alla boende i BRF Grinden 15 samt

Läs mer

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL PERSONLIGARE HEM Vi gör det enkelt för dig att sätta din personliga prägel på din lägenhet. Genom Svenska Bostäders stilval och tillval kan du inreda lägenheten

Läs mer

Enkät rörande boende för äldre i Krokoms Kommun

Enkät rörande boende för äldre i Krokoms Kommun Enkät rörande boende för äldre i s Kommun 2015-10-14 I din hand håller du just nu en enkät som vi vill att du skall fylla i. Enkäten är helt anonym och skall endast användas för att få fram önskemål om

Läs mer

Floretten Exklusiva hyresrätter nära city

Floretten Exklusiva hyresrätter nära city Floretten Exklusiva hyresrätter nära city Mitt i Eskilstuna och en timme till Stockholm Vi har tänkt mycket på trivseln när vi har skapat dessa toppmoderna lägenheter mitt i centrum. Exklusiva material

Läs mer

Vintergatan 26. Län. Västra Gatuadress Vintergatan 26. Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Vintergatan 26. Län. Västra Gatuadress Vintergatan 26. Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök som smälter

Läs mer

Checklista för nyanslutning av el Steg Process. Giltig from 20150101 Reviderad: 20150618 Rev. av: Ida Holmbom Sida 1 av 9

Checklista för nyanslutning av el Steg Process. Giltig from 20150101 Reviderad: 20150618 Rev. av: Ida Holmbom Sida 1 av 9 Sida 1 av 9 Anslutningar till elnätet Våra installationsregler för lågspänningsanläggningar är ett komplement och förtydligande bestämmelserna i Starkströmsförordningen (SFS 2007:215) och Svensk Standard

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Ödegårdsgatan 6 Kommun Linköping Storlek 1 rum / 32.5 m² Område Johannelund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Östergötland Gatuadress Ödegårdsgatan 6 Kommun Linköping Storlek 1 rum / 32.5 m² Område Johannelund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Östergötland Gatuadress Kommun Linköping Storlek 1 rum / 32.5 m² Område Johannelund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med trivsam miljö. Närhet till Stångån med härliga promenadstråk/cykelvägar

Läs mer