Centralt boende i Vasastaden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Centralt boende i Vasastaden"

Transkript

1 Centralt boende i Vasastaden

2 3 Brf Stallbacken, Borås VÄLKOMMEN TILL STALLBACKEN! I en av Borås mest attraktiva och centrala stadsdelar, Vasastaden, på Druvefors alldeles intill den grönskande Druveforskullen, kommer Cernera uppföra Brf Stallbacken, som omfattar två elvavåningshus med totalt 118 lägenheter, en vacker innergård samt ett parkeringsgarage i två plan. Lägenheterna kommer att hålla hög modern standard och samtliga är utrustade med generösa balkonger eller uteplatser. Som tillval kan man välja att få sin balkong inglasad. Parkera bilen eller cykeln torrt och tryggt i garaget och ta hissen direkt upp till ditt våningsplan bekvämt och säkert! Säljstart för bostadsrätterna i Stallbacken etapp 1 som omfattar 59 lägenheter inleds under våren 2016 och vi räknar med att de första lägen- heterna är klara för inflyttning till sommaren 2018.

3 4 Brf Stallbacken, Borås DET NYA HUSET PÅ STALLBACKEN Inspirerade av det ljusa söderläget och den omgivande 50-talsbebyggelsen har QPG Arkitekter arbetat fram projekt Stallbacken Det moderna kvalitetshuset innehållande 59 lägenheter vardera med genomtänkta planlösningar, hållbara material samt kök och bad med modern utformning. Husen byggs genom välbeprövade byggmetoder, sunda tåliga material, låg energiförbrukning och genomtänkta detaljer. Exteriört planerar vi för ett spännande arkitektoniskt uttryck med tegelfasad och balkongräcken i aluminium, hållbara energifönster och uttrycksfulla entrépartier. Bostadshuset uppförs som ett elvavåningshus innehållande 59 bostadslägenheter i varje huskropp. Allt från 1 rum och kök om 42 kvm till 4 rum och kök om 115 kvm alla med tillhörande perfekt rymliga balkonger eller uteplatser. Vissa lägenheter har därutöver franska balkonger. Till bostäderna tar man sig via någon av byggnadens två hissar alternativt via trappa. Vissa av bostäderna kommer att ha lägenhetsförråd inne i lägenheterna och vissa i anslutning till garageplanen. I huvudentrén som ligger mot Kellgrensgatan och Druveforskullen kommer varje lägenhet förfoga över en postbox. Entrén kommer också vara försedd med kodlås och porttelefon.

4 7 Brf Stallbacken, Borås STILFULLA & BEKVÄMA BOSTÄDER När du kommer in i din bostad möts du av en generös takhöjd om 2,50 m. De flesta lägenheter har stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger väldigt ljusa och fina lägenheter. I interiören ingår ett modernt Vedumkök med vita luckor och en stilren grå bänkskiva i laminat, i kombination med moderna och energieffektiva vitvaror. Köksutrustningen består av glaskeramikhäll, diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys. För extra bekvämlighet utrustas lägenheterna med egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. I delar av hallen samt i badrummet läggs klinker och på övriga golvytor läggs ekparkett. De rymliga balkongerna blir något utöver det vanliga med varierande storlekar från ca 16 kvm till närmare 30 kvm. Väljer du dessutom inglasning som tillval så blir din balkong nästan som ett extra rum. Vissa lägenheter förses också med en stilfull glasad fransk balkong med modern design och hög säkerhet. Stallbacken inrymmer en garagebyggnad i två plan jämte ett antal utomhusparkeringsplatser samt cykel/ barnvagnsrum. Fastigheten nätansluts via fiber. På plan 2 planeras för ett samlingsrum med plats för bastu, omklädning och duschar. En annan samlingsyta är den härligt designade innergården framtagen av 02 Landskap som är belägen ovanpå garagebjälklaget i direkt anslutning till bostäderna. Gården är privat och avsedd för dig och dina grannar. Välj avskildheten i bersån, slå dig till ro i någon av gårdens sittgrupper, plocka kryddor i kryddträdgården eller umgås i gemenskapen vid grillen eller lekplatsen. Välkommen hem! Med reservation för ev. avvikelser och tryckfel.

5

6 10 Brf Stallbacken, Borås EN GRÖN SKÖN INNERGÅRD Johanna Verbaan, landskapsarkitekt på 02Landskap har ansvarat för utformningen av BRF Stallbackens härliga innergård. Enligt Verbaan har Stallbacken ett spännande läge vid Druveforskullens sluttning: Med det lövskogsklädda berget i ryggen får man en öppen vy mot söder. Kellgrensgatans lugna karaktär med uppvuxna gårdar och generösa ytor ger en fin entrémiljö till bostäderna, menar hon. Områdets kontrastrika förutsättningar erbjuder ovanligt spännande möjligheter som inspirerat innergårdens design och innehåll. Mellan husen, i BRF Stallbacken, blir det en egen trädgård. Nivåskillnaden från Kellgrensgatan till trädgården gör att innergården blir en skön avskild miljö. Gården delas in i olika rum med klippta häckar som man lätt går emellan: ett så kallat gräsrum för vila, ett för matplats och grill, ett med små rutor för egen terrassodling, ett som binder samman de båda entréerna till husen och ett yttre rum med en rolig lekplats för de små. Och enligt Verbaan kommer gården att bli en synnerligen behaglig grön oas. Över delar av rummen växer det klätterväxter som ett vackert transparent tak. Mot muren i gårdens bakkant finns det plats för härliga fruktträd. De privata uteplatserna, som vetter mot gården, ramas in av planteringar för att hålla en behaglig distans. En trappa anläggs nedför berget som ger en bättre kommunikation mellan Kellgrensgatan och Druveforsvägen. Innergården blir Stallbackens sociala nav och grönskande plats för avkoppling som bibehåller sin skönhet genom bostadsrättsföreningens kontinuerliga skötsel.

7 13 Brf Stallbacken, Borås ARKITEKTEN BERÄTTAR - ANDERS ELOFF, QPG Fasad mot söder Fasad mot öster Stallbacken Borås Kv Solrosen 6 Fasadillustrationer När vi gjorde våra första projekt i Borås för drygt tio år sedan hade staden inte haft några större bostadsprojekt på över tio år, berättar Anders Eloff på QPG Arkitekter. Idag är situationen en helt annan. Borås har nu utvecklats till en modern stad med ett expansivt näringsliv i stark medvind. Detta har lett till att staden blivit en självklar plats att bo i för många människor och då ökar också efterfrågan på bostäder som speglar den nya framtoningen, fortsätter han. Druvefors är en stadsdel med tårna vid Viskan. Mycket av bebyggelsen i området är från 50-talet och präglas av den tidens hantverkskunnande och arkitekturideal. Vi på QPG är väldigt stolta över att få vara med och bidra till utvecklingen av Druvefors och Borås. En utveckling som präglas av tillförsikt och framåtanda, vilket också kommer att synas i hur vi har gestaltat husen på Stallbacken. De befintliga verksamheterna på Druvefors kommer att anpassas till Borås expanderande innerstad och då kommer spåren av Borås historia vara en stor tillgång. Historien möter med andra ord framtiden. Anders Eloff menar att detta också har varit ambitionen i projekt Stallbacken, att tillföra en bebyggelse som bidrar till det historiska sammanhang den träder fram i men som ändå tillför något nytt. Vår uppfattning är att den industriella karaktär, som många byggnader från Borås historia har, kommer att få en attraktiv nyoch omtolkning på Stallbacken. Det är jag stolt över.

8 14 Brf Stallbacken, Borås VASASTADEN, ETT OMRÅDE FULLT AV MÖJLIGHETER Området Vasastaden på Druvefors är centralt beläget och på bekvämt gångavstånd har man tillgång till större mataffärer, systembolag, apotek och centrumhandel. För barnfamiljer erbjuder Borås Stad åtta förskolor och två grundskolor i det direkta närområdet. Här finns också många roliga möjligheter till fritidssysselsättning för alla åldrar, med närliggande golf, fotboll, ridning, gym m.m. För dig som bilist är det nära till R40:s påfarter, vilka effektivt tar dig vidare till bland annat Göteborg och Jönköping. Ta en kort promenad eller en snabb cykeltur in till centrum, efter några minuter når du såväl Södra torget som Borås Resecentrum. Flanera i Stadsparken, fika på Sandwalls Plats eller besök din favoritrestaurang, teater och bio eller träna på ditt favoritgym allt på behändigt avstånd från din bostad. Druvefors erbjuder även behaglig närhet till skog och mark med tillgång till härliga gröna promenadområden. Rätt över gatan hittar du exempelvis Druveforskullen med sin härliga lövskog och lekplats för barnen. I väster utmed ån Viskan ligger den charmiga parken Druvkilen. Genom Brf Stallbacken kommer fler få uppleva vackra centrala Vasastaden.

9 17 Brf Stallbacken, Borås ARKITEKTURHISTORISKT OMRÅDE MED HÄRLIG FOLKHEMSKÄNSLA Druvefors är utan tvekan präglat av historiens vingslag, förklarar Fredrik Hjelm, Stadsantikvarie på Borås Stad. Här låg under många år flera av Borås mäktigaste textilindustrier. Allt började med att Petter Andreas Åkerlund lämnade sitt delägarskap i det nystartade Borås Wäfveri AB 1873 och istället koncentrerade sig på sin nystartade textilfabrik, Drufvefors Väfveri Aktie Bolag vid Druveforsfallet. Druvefors Väfveri utvecklades i snabb takt, och Åkerlund ersattes senare av sonen Frans, som bl.a. uppförde en ny fabriksbyggnad på en friliggande ö mitt i Viskans fåra. Fabrikens verksamhet fortgick till april 1956 och spåren från industrins orginella arkitektur har fortsatt prägla stadsdelen ända sen dess, menar Hjelm. Projekt Stallbacken har fått sitt namn efter de byggnader som användes som vagnsbodar och stallar av fabrikör Åkerlunds verksamheter. Dessa var belägna strax öster om Drufvefors fabrikers huvudbyggnad, i slänten upp mot Druveforskullen. Druvefors har idag ett stort historiskt byggnadsvärde. vilket skapar en genuin historisk känsla med många fina vyer. Den mest karaktäristiska arkitekturen för området idag är de s.k. punkthusen vid Kellgrensgatan, som andas klassisk folkhemskänsla, säger Fredrik Hjelm. De vackra omgivningarna har med andra ord bjudit in till ambitiöst bostadsbyggande förr.

10 19 Brf Stallbacken, Borås ATTRAKTIVA BORÅS VÄXER! Det senaste decenniet har antalet boråsare ökat med mer än ca och ökningstakten har dessutom tilltagit med åren. Sen 2013 har Borås växt med över personer per år och utvecklingen väntas fortsätta även i år. Anledningarna till att staden växer är många, men några av dem är att det totala antalet medborgare ökar, nya företag etablerar sig och många av de befintliga ser möjligheter att expandera. Dessutom har Högskolan med sitt ursprung i stadens textila näring och kulturarv tillsammans med unika utbildningar profilerat sig tydligt i resten av landet. Människor och företag vill helt enkelt gärna arbeta, studera och leva i Borås och för att de ska kunna göra det måste allt sådant som möjliggör en god vardag finnas på plats. Inte minst bostäder. Marken i Borås måste användas på ett klokt sätt som ger ökade möjligheter att bo i centrum. Om många bor centralt betyder det att fler rör sig utomhus alla tider på dygnet vilket ökar både trivsel och trygghet samt ger ett ökat underlag för butiker, restauranger och kaféer. Dessutom kommer allt fler att kunna klara sin vardag till fots, med cykel eller via kollektivtrafik. Välkommen till ett växande Borås!

11 21 Brf Stallbacken, Borås CERNERA FASTIGHETER Cernera Fastigheter förvaltar kommersiella fastigheter och är en stark aktör inom bostadsutveckling. Vi är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag med en egen förvaltningsvolym överstigande 1 miljard kronor och vi innehar därutöver en utvecklingsportfölj innehållande cirka byggrätter för bostäder varav egen andel utgör drygt 750 byggrätter. Under 2015 har vi medverkat till byggstart av fler än 75 bostadslägenheter i Borås och för 2016 ser planerna än mer lovande ut då vi räknar med byggstart av ytterligare drygt 135 bostadslägenheter. Läs mer på PALLAS ROOF ÄR ETT SAMPROJEKT MELLAN CERNERA FASTIGHETER OCH JÄRNGRINDEN.

12

13 För mer information: Kontakta Fastighetsbyrån Allégatan 59, Borås O33-1O OO 8O

ETAPP 2. Centralt boende i Vasastaden

ETAPP 2. Centralt boende i Vasastaden ETAPP 2 Centralt boende i Vasastaden 3 Brf Stallbacken, Borås VÄLKOMMEN TILL STALLBACKEN ETAPP 2 I en av Borås mest attraktiva och centrala stadsdelar, Vasastaden, på Druvefors alldeles intill den grönskande

Läs mer

CERNERAS PROJEKT - KVALITET - NÄRHET - ENGAGEMANG

CERNERAS PROJEKT - KVALITET - NÄRHET - ENGAGEMANG CERNERAS PROJEKT - KVALITET - NÄRHET - ENGAGEMANG FÖR EN FÖRSKÖNAD OCH TRYGGARE STADSMILJÖ VI UTVECKLAR DEN ATTRAKTIVA STADEN MED KUNDENS BEHOV I FOKUS Cernera Fastigheter förvaltar kommersiella fastigheter

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

Bo rofyllt i småstadsidyll vid havet HISSTORNET LIMHAMNS LÄGE

Bo rofyllt i småstadsidyll vid havet HISSTORNET LIMHAMNS LÄGE Bo rofyllt i småstadsidyll vid havet HISSTORNET LIMHAMNS LÄE Med sin småstadskänsla, sitt lugn, gemenskapen mellan invånarna och närheten till havet, är Limhamn ett av Malmös mest eftertraktade områden.

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n ö r n s k ö l d s - p a r k e n Bostäder i parkmiljö Granne med Trängens aktivitetsområde, med utblick över Örnsköldsparken i öster och Kilsbergen i väster, bygger ÖBO 45 nya bostäder. Bostäderna består

Läs mer

Brf Fårholmen i Karlstad

Brf Fårholmen i Karlstad Södra Råtorp. Exklusivt boende vid Klarälvens strand. Allmänt Södra Råtorp har under de senaste åren vuxit fram till en populär och modern stadsdel med villor, radhus och flerfamiljshus samt förskola.

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER KVARTERET SÄEN 2 UNNIBOATAN, MAMABER, VÄERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 ÄENHETER KVARTERET SÄEN 2 ÖEREDEN EN AD MED VISIONER Det finns en innovationskraft och en framtidstro i staden som gör det ovanligt gott

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

70PLUS TRYGGHETSBOENDE. Fältspaten. Tryggt, bekvämt och aktivt!

70PLUS TRYGGHETSBOENDE. Fältspaten. Tryggt, bekvämt och aktivt! 70PLUS TRYGGHETSBOENDE Fältspaten Tryggt, bekvämt och aktivt! Fältspaten inbjuder till ett aktivt socialt liv på dina egna villkor. BILD: ISTOCKPHOTO BASFAKTA FÄLTSPATEN Centralt, naturnära läge cirka

Läs mer

NYA CENTRUMHUSET. Där hyresgästen står i centrum

NYA CENTRUMHUSET. Där hyresgästen står i centrum NYA CENTRUMHUSET Där hyresgästen står i centrum INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING Omgivningen... 03 Byggnaden... 05 Lägenheter 1 rum och kök... 06 Lägenheter 2 rum och kök... 08 Lägenheter 3 rum

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Tomelilla är en behaglig plats att bo på I Tomelilla kan du njuta av det bästa av två världar. Runt knuten finns Österlens natur, kultur och fridfulla byliv.

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan Järnvägsgatan 80 24 nyproducerade hyreslägenheter Fasad mot järnvägsgatan interiör Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs Parken är din trädgård Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala öganäs 1 Den lilla staden för det stora livet Få platser är så populära som Kullabygden. it till denna natursköna bygd vallfärdar

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL Ett hus med känsla för stil och detaljer Utforska hur ditt nya boende ser ut. Detaljerna som gör skillnad Vad spelar bredden på en list för roll? Vi är övertygade om

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

Krämaren tar boendet till nya höjder

Krämaren tar boendet till nya höjder Kvarteret Krämaren Krämaren tar boendet till nya höjder Norra Fäladen är en stadsdel i norra Lund. Här bor ca 12000 personer, i allt från studentbostäder och flerfamiljshus, till radhus och villor. Större

Läs mer

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Mariehällsvägen 2 lgh 02301 Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

Bofakta Munksjöstranden

Bofakta Munksjöstranden Bofakta Munksjöstranden Beskrivning, standard och tillval Munksjöstranden Nära stad och sjö i Jönköping Plats: Jönköping/ Munksjöstrand Hustyp: lerbostadshus Antal lgh: 9 st Storlek: -5 rok 58- m Byggstart:

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Välkommen till Estrad - ett nära och elegant boende i småstadsidyll. Åke Sundvall AB och Hemgården AB. Estrad

Välkommen till Estrad - ett nära och elegant boende i småstadsidyll. Åke Sundvall AB och Hemgården AB. Estrad nära&elegant BOENDE I småstadsidyll Estrad är beläget i Åby Ängars sydöstra del och det lilla kvarteret vetter direkt mot allmänningen. Här finner du välplanerade hem med trivsamma och öppna sällskapsytor

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

LUMMIG GRÖNSKA I PITTORESKA HAGA BRF HATTMAKAREN. HSB där möjligheterna bor

LUMMIG GRÖNSKA I PITTORESKA HAGA BRF HATTMAKAREN. HSB där möjligheterna bor LUMMIG GRÖNSKA I PITTORESKA HAGA BRF HATTMAKAREN HSB där möjligheterna bor Möt arkitekten ETT STENKAST TILL DET MESTA Bostadsrättsföreningen Hattmakaren har verkligen guldläge. Centralt men ändå härligt

Läs mer

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken » En plats att längta till «Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln

Läs mer

Välkommen till Brf Konstnären

Välkommen till Brf Konstnären Välkommen till Brf Konstnären Smarta hem för ett skönt vardagsliv Etapp 1 Arkitekt White Arkitekter örsäljning Svensk Nyproduktion Malin Enlund Tel: 070-859 63 38 E-post: malin.enlund@svensknyproduktion.se

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Södertälje

Hitta din hyresrätt i Södertälje Hitta din hyresrätt i Södertälje 2 Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din

Läs mer

VISÄTTRA ÄNGAR: MANGELBODEN 1 VI BYGGER 125 HYRESRÄTTER I VISÄTTRA I HUDDINGE KOMMUN.

VISÄTTRA ÄNGAR: MANGELBODEN 1 VI BYGGER 125 HYRESRÄTTER I VISÄTTRA I HUDDINGE KOMMUN. VISÄTTRA ÄNGAR: MANGELBODEN 1 VI BYGGER 125 HYRESRÄTTER I VISÄTTRA I HUDDINGE KOMMUN. 1 Kvarteret Mangelboden 1 VÄLKOMMEN TILL FINA, LJUSA LÄGENHETER I ETT NATURSKÖNT OMRÅDE! FAKTA: Fastighetsägare: Alecta

Läs mer

Drömläge vid Umeälvens södra strand

Drömläge vid Umeälvens södra strand Bryggaren Drömläge vid Umeälvens södra strand Brf Bryggaren 87 exklusiva bostads- rätter med utsikt över Umeälven och närhet till city. Detta är NCC En koncern som har ca 23.000 engagerade medarbetare.

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Götgatan/Tallbogatan. Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla

Götgatan/Tallbogatan. Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla Götgatan/Tallbogatan Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla Välkommen med din ansökan! Gillar du funkis? Då är Hovslagaren något Raka linjer, släta ytor och platta tak. Det är kännetecknande för

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

Sammanfattning av hyresgästernas uppfattningar vid upprustning av kvarteret Fresken i Blåsut 2001-2002

Sammanfattning av hyresgästernas uppfattningar vid upprustning av kvarteret Fresken i Blåsut 2001-2002 Fresken Sammanfattning av hyresgästernas uppfattningar vid upprustning av kvarteret Fresken i Blåsut 2001-2002 Att gammal charm är bevarad: spegeldörrar, rosett i taket etc (Skriven kommentar till frågan

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

Seniorlägenheter med hyresrätt

Seniorlägenheter med hyresrätt Nyköpingshem bygger Seniorlägenheter med hyresrätt Vildgåsvägen 1 18 lägenheter med inflyttning hösten 2013 version 201304 foto: jan Lindblad Jr 2 Seniorlägenheter i östra Nyköping Ett nytt servicecenter

Läs mer

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Välkommen till Tröinge Ängar Vid foten av Tröingeberg, bland böljande ängar och hagar växer Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar vidare. I

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m² Område " Victoria Park/Limhamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Detta är ett extra bekvämt boende för alla åldrar, i ett lugnt

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

Brf Löparen, Sundbyberg etapp 2 hus 3 & 4

Brf Löparen, Sundbyberg etapp 2 hus 3 & 4 Allt om ditt nya hem Din nya bostad Brf öparen, undbyberg etapp hus & D D Försäljning: ytt Hem Anders Karlén, 08-7 anders.karlen@nytthem.se ikanobostad.se Brf öparen ituationsplan Praktisk bostadsfakta

Läs mer

W W W. A L M E Q U I T Y. s E

W W W. A L M E Q U I T Y. s E WWW.ALMEQUITY.se MÄLARUTSIKTEN HÄSSELBY STRAND 4 BRF MÄLARUTSIKTEN BRF MÄLARUTSIKTEN Välkommen t i l l B R F MÄLARUTSIKTEN! Mitt i Hässelby strand centrum kommer ALM Equity uppföra ett 18-våningshus

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasaportalen - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Karlstad

Hitta din hyresrätt i Karlstad Hitta din hyresrätt i Karlstad 2 Plats för nöjda hyresgäster Dags att flytta? Du kanske behöver en ny bostad när familjen växer, eller vill minska ytan och skaffa en mindre lägenhet? Eller är du på väg

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

ODEN 2 INFLYTTNING. Bostadsområdet Oden etapp 2, Linero lkf.se/oden2. Vikingavägen 23 E - oktober 2015 Vikingavägen 11 D och 17 D - mars 2016

ODEN 2 INFLYTTNING. Bostadsområdet Oden etapp 2, Linero lkf.se/oden2. Vikingavägen 23 E - oktober 2015 Vikingavägen 11 D och 17 D - mars 2016 IFLYTTIG - oktober 2015 och 17 D - mars 2016 ODE 2 Med reservation för ändringar. Uppgifterna kommer successivt att uppdateras under planerings- och byggprocessen. ovember 2014. ostadsområdet Oden etapp

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN årdsgatorna inne i tunen sad gårdsgata i Toarp, Malmö Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu VÄLKOMMEN TILL SLOTTSBYN Steninge Slottsby ligger i en

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Brandbergen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område. Nära till alla stora butiker. Lägenheten har ett fritt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet Bostadsrätter i centrala Linköping Svensk Fastighetsförmedling Brf Vasatornet - Livskvalité i hjärtat av Övre Vasastaden! Med bästa läge i den nya stadsdelen har

Läs mer

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Stockholm Sjövikstorget Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Söders höjder Compact living på 45 kvm eller 5-rummare med strålande utsikt, vilket skulle passa dig? Nu bygger

Läs mer

JAG ÄR ÖVER 70 TRYGGHETSBOENDE I LILLÄNGSHAMNEN FÖR DIG ÖVER 70

JAG ÄR ÖVER 70 TRYGGHETSBOENDE I LILLÄNGSHAMNEN FÖR DIG ÖVER 70 JA ÄR ÖVER 70 TRYHETSBOENDE I LILLÄNSHAMNEN FÖR DI ÖVER 70 Trygghetsboende - ett bekvämare sätt att bo bra Hur vill du som är över 70 år bo? Är svaret centralt, naturnära och tryggt så har vi det bästa

Läs mer

UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN. Vackra bostäder med klassisk känsla

UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN. Vackra bostäder med klassisk känsla UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN Vackra bostäder med klassisk känsla Skönt boende som rymmer livet I Kaprifolen i anrika Luthagen erbjuder vi vackra och funktionella bostäder för dig över 55 år. Arkitektritade

Läs mer

Skräddarsydd nyfunkis

Skräddarsydd nyfunkis Skräddarsydd nyfunkis Familjen Engdahl hade tröttnat på att lappa och laga sin 1970-talsvilla. De ville bygga nytt men bara under förutsättning att de själva fick vara med och bestämma över husets planlösning,

Läs mer

Bofakta. Kv Fägnaden Hornsbergs Strand. www.einarmattsson.se

Bofakta. Kv Fägnaden Hornsbergs Strand. www.einarmattsson.se Bofakta Kv Fägnaden Hornsbergs Strand www.einarmattsson.se Välkommen till kvarteret Fägnaden i Hornsbergs Strand Tryggt boende hos Einar Mattsson Som boende i kv Fägnaden får man ett tryggt boende i en

Läs mer

FAKTA OM OMRÅDET. Det finns fyra stycken närliggande förskolor. Dessutom byggs en ny förskola i kvarteret. För mer information ring 08-508 01 000.

FAKTA OM OMRÅDET. Det finns fyra stycken närliggande förskolor. Dessutom byggs en ny förskola i kvarteret. För mer information ring 08-508 01 000. KISTA GÅRD CENTRALT MELLAN HIGHTECH OCH HERRGÅRD 1 EN NY SPÄNNANDE STADSMILJÖ Kista är välkänt som Sveriges IT-centrum och här finns ett verkligt Science City där näringsliv, skola och boende möts. Men

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD

LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD HEM SOM HåLLER VÄLLINGBY PARKSTAD PEAB VÄLLINGBY PARKSTAD PEAB LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD MER ÄN BARA KVADRATMETER I Råck16 kommer 231 lägenheter att byggas i varierande storlekar

Läs mer

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim GÖTGATAN 14-18 Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN Frågor & svar om renoveringen Beatrice Graalheim Christer Carlson Exempelbilder från renoverad lägenhet. Snart dags

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 5.0 rum / 180.5 m² Område Strängnäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning PATRICIERVÅNING MED EGEN TRÄDGÅRD

Läs mer

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Barnhemsgatan 4! Välkommen på visningen till denna renoverade 5:a om 118 kvm med fungerade öppen spis, nyrenoverat kök, rymliga

Läs mer

Bo intill Gavleån med utsikt mot havet Brf Superior Gävle Strand

Bo intill Gavleån med utsikt mot havet Brf Superior Gävle Strand Bo intill avleån med utsikt mot havet Brf Superior ävle Strand Välkommen till ett hem vid havet ävle Strand är en ny stadsdel på Alderholmen nära ävle centrum. Äntligen har hamnkvarteren fått nytt liv

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Kvarteret Ljuset 25 attraktiva, trygga och trivsamma hem mitt i Alingsås

Kvarteret Ljuset 25 attraktiva, trygga och trivsamma hem mitt i Alingsås Kvarteret Ljuset 25 attraktiva, trygga och trivsamma hem mitt i Alingsås Kvarteret Ljuset Alingsåshem har byggt 25 nya hyresrätter i kvarteret Ljuset. Kvarteret ligger omgärdat av grönska i ett lugnt område

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 911 912 811 812 1012 1011 1112 1111 1512 1511 1212 1211 1312 1311 1412 1411 MODERNT BOENDE I POPULÄRA VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

16 VILLOR. Havsbrisen BORSTAHUSEN, LANDSKRONA

16 VILLOR. Havsbrisen BORSTAHUSEN, LANDSKRONA 16 VIOR Havsbrisen BORTAHUEN, ANDRONA Välkommen till Borstahusen Drömmer du om att bo vid havet, med den salta havsbrisen och vågornas brus, i ett pittoreskt fiskeläge med anor från 1700-talet? Då har

Läs mer

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD STADSNÄRA OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD. Här skapas ett nytt och attraktivt område där Brf Borgen kommer att vara en del i en bebyggelse med tilltalande

Läs mer

Lägenhet 1 - Claudelinska salen Lägenhetsyta Enligt Svensk Standard: 60 m 2 Användbar golvyta: 64,1 m 2 (inklusive golvytan i fönsternischerna)

Lägenhet 1 - Claudelinska salen Lägenhetsyta Enligt Svensk Standard: 60 m 2 Användbar golvyta: 64,1 m 2 (inklusive golvytan i fönsternischerna) VVS K/F KÖK DM ENTRÉ UTEPLATS 8m 2 Lägenhet 1 - Claudelinska salen Enligt Svensk Standard: 60 m 2 Användbar golvyta: 64,1 m 2 (inklusive golvytan i fönsternischerna) Husets finaste rum, den Claudelinska

Läs mer

Socialt, bekvämt & nära! Lugnet

Socialt, bekvämt & nära! Lugnet Socialt, bekvämt & nära! Lugnet Ett tryggt boende för dig över 70 år Intresserad? Bostäderna erbjuds till dig som står i Östersundshems bostadskö. Din tid i kön kan bli avgörande för om du får den lägenhet

Läs mer