Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknad!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknad!"

Transkript

1 2009

2 Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknad! Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknader med över platsannonser varje dag. Mer än unika besökare varje vecka har redan upptäckt fördelarna med Jobbsafari i jakten på drömjobbet. Jobbsafari erbjuder arbetsgivare effektiv platsannonsering och service utöver det vanliga. Framtidens jobbsökande sker på internet, oavsett vilken bransch eller typ av tjänst. De mest kvalificerade kandidaterna kommer fort fram till var de mest attraktiva jobben blir annonserade. Jobbsafari är baserad på en avancerad sökmotor som söker efter platsannonser på andra jobbsajter och tusentals företags hemsidor samtidigt. För de jobbsökande innebär detta att de bara behöver leta efter jobb på ett ställe, Jobbsafari.se. Detta enkla koncept har gjort Jobbsafari.se till en av de populäraste jobbsajterna i Sverige. En platsannons på Jobbsafari har därför den största potentialen. Vår uppmaning är att gå på Jobbsafari då karriären borde kunna vara en spännande safari, där nya spännande utmaningar väntar runt varje hörn. Likt giraffen höjer vi oss högt över genomsnittet och erbjuder våra kunder och användare en unik överblick vad gäller de bästa jobben och de lämpligaste kandiaterna. Vi välkomnar våra kunder till effektiv medarbetarjakt på Jobbsafari. Både annonsörer och jobbsökande upplever att det finns riktiga människor som bryr sig bakom Jobbsafari. En platsannons på Jobbsafari är en garanti för att vi följer upp tills tjänsten är tillsatt och ni är nöjda. Hälsningar Mari Möllerberg Försäljningschef

3 KIAindex Sveriges annonsörers Vi har sedan nyårskiftet blivit medlem av KIAindex, som är en grundläggande branschstandard för mätning av trafiken på sajter som bär annonser. Vi ser en stor ökning på vår trafik och har ökat ca 40% i antal unika besökare per vecka. Här kan ni se den senaste statistiken, på jobbdatabaser som redovisar sin trafik: Webbplats Unika webbläsare % Besök Sidvisningar monster.se , Careerbuilder.se , Jobbsafari.se , jobb24.se , offentligajobb.se N/A csjobb.idg.se , Källa: Kiaindex, vecka KIAindex ägs av Sveriges annonsörer, trafiken mäts av en oberoende part, därmed är sifforna tillförlitliga. Vi vill gärna att alla bransch kollegor tar efter så att ni annonsörer kan vara säkra på att ni har valt rätt kanal.

4 Profilannons Hitta medarbetare snabbt och kostnadseffektivt Profilannons: max. 15 linjer Jobbsafari sökresultatssida Vad får du? Vi producerar Profilannonsen med företagets logo och placerar den överst i de relevanta kategorierna och geografiska områdena. Annonsen är publicerad i upp till 4 veckor. Profilannonsen matchas även automatiskt mot våra mer än service prenumeranter och mailas till de relevanta kandidaterna. Hur gör du? Det är enkelt att platsannonsera på Jobbsafari. Du formulerar annonstexten och mailar den tillsammans med er logo direkt till din kontaktperson alt Vi formulerar därefter en appetizer text, som syns i träfflistan. Storleken på själva jobbannonstexten är obegränsad. Vad kostar en profilannons? Profilannons på Jobbsafari kostar 3.650: kr. momsfritt. Profilannons med Logoknapp på Jobbsafari kostar 4.375: kr. momsfritt.

5 BannerBoost kampanj på Jobbsafari Skapa uppmärksamhet i rätt målgrupp och förstärk din rekryteringskampanj Banner: 468x60 pixlar Jobbsafari sökresultatssida Vad får du? En rekryteringskampanj på en av Sveriges största och mest välbesökta jobbmarknader. En Bannerboost är ett utmärkt komplement till en jobbannons om man vill profilera företaget. Bannern skapar bred uppmärksamhet och draghjälp vid en rekrytering. Bannerboosten exponeras minst gånger run-on-site eller i valfri kategori enligt dina önskemål. Tekniska specifikationer Storleken på en BannerBoost är 468x60 pixlar, max. 15 Kb och 3 loops á 15 sek. Om ni inte har färdigt material så producerar vi bannern till en kostnad av 1.250: kr. Vad kostar en BannerBoost? En Bannerboost kostar 5.000: kr. momsfritt.

6 Kategoriannonser och Yrkesannonser Extra styrka till kampanjer eller viktiga rekryteringar Kategoriannons: 240x200 pixlar Yrkesannons: 450x250 pixlar Bli sedd på en kategoriannons eller yrkesannons på Jobbsafari och bli exponerad till en bestämd och utvald målgrupp. Kategoriannonserna och yrkesannonserna kan ses av alla kandidater i hela landet. Sidorna är till för större rekryteringskampanjer eller till rekrytering av specifika och tunga profiler. Kategoriannonserna är de 10 framsidorna för kategorier, tex Informationsteknologi, Ingenjör och Teknik, eller Försäljning och Kommunikation. Annonsformatet är 240x200 pixlar och max. 30 KB (40 KB vid Flash). Eventuell animation får vara på max. 3 loops á 15 sekunder. Kategoriannonserna är till för att marknadsföra sig till en specifik och utvald målgrupp. Yrkesannonser är framsidorna för en specifik jobbkategori, tex framsidan för Finans och Försäkring, Personal & rekrytering eller Chefer inom försäljning. Annonsformatet är det samma som för profilannonser dvs. max 1000 tecken eller 450x250 pixlar och annonserna ska vara textannonser med ev. logga. Yrkesannonser är till för att framhäva en speciell jobbannons eller om man önskar marknadsföra sig till en bestämd yrkesgrupp. Kategoriannons 240x200 pixlar Pris per vecka 5.000: kr. momsfritt. Yrkesannons 450x250 pixlar Pris per vecka 3.650: kr. momsfritt.

7 Logoknapp Skapa uppmärksamhet med företagets viktigaste kännetecken, logotypen Logoknapp: max 120x60 pixlar Vad får du? En Logoknapp, företagets logo i storlek 120x60 pixlar, exponeras på Jobbsafaris förstasida och samtliga underliggande sidor (run-on-site) under 1 veckas tid. Logoknappen skapar uppmärksamhet och draghjälp vid en rekrytering. Logoknappen är länkad till en eller flera av företagets annonser. Kan även länkas direkt till företagets hemsida. Vad kostar en Logoknapp? Logoknapp på Jobbsafari kostar 1.450: kr. per vecka momsfritt.

8 Veckans annons Nå ut till över aktiva jobbsökare på en vecka Jobbsafari framsida Veckans annons: max. 300x250 pixlar Vad får du? Annonsen framhävs som Veckans annons på Jobbsafaris startsida. Storleken är 300x250 pixlar. Veckans annons lämpar sig väl till större rekryteringskampanjer. Annonsen exponeras över gånger. Är det tal om ett jobb så producerar vi även en profilannons med företagets logo och placerar den överst i de relevanta kategorierna och geografiska områden. Vad kostar Veckans annons? Veckans annons på Jobbsafari kostar 6.500: kr. per vecka momsfritt.

9 Robotscanningavtal för bemanningsoch rekryteringsföretag Få alla era annonser exponerade på Jobbsafari till en låg fast kostnad Vad är Robotscanning? Jobbsafari SökRobot är en tjänst som innebär att vi automatiskt hämtar jobbannonser på bemannings- eller rekryteringsföretagets egen jobbsida och presenterar dem på Jobbsafari. Annonserna presenteras på Jobbsafari med en länk till själva annonsen hos er: Ekonomiassistent Student & Workers är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för akademiker och övrig kvalificerad personal. Student & Workers, Göteborg Student & Workers, 6 mars Vad är ett Robotscanningavtal? Bemannings- och rekryteringsföretag med en egen jobbsida kan sluta ett robotscanningavtal med Jobbsafari. Scanningavtalet innebär att företagets jobbsida en gång per dygn scannas av Jobbsafaris SökRobot. Företagets samtliga jobbannonser presenteras på Jobbsafari.se i upp till 28 dagar. Alla annonser placeras automatiskt i en kategori och geografisk region baserat på texten i annonsen. Annonsen visas också om man söker på ord som förekommer i annonstexten. Krävs det en specialutvecklad robot så är denna inkluderad i priset. Tillägg: Det finns möjlighet att till varje jobbannons ha företagets logo i träfflistan. (micrologo 50x25 pixlar). Ekonomiassistent Student & Workers är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för akademiker och övrig kvalificerad personal. Student & Workers, Göteborg Student & Workers, 6 mars

10 Priser & Produkter från Jobbsafari Gäller från 1. januari 2009 Jobannonsering Profilannons Vi producerar profilannonsen med företagets logo och placerar den överst i de relevanta kategorierna och geografiska områden. Profilannonsen matchas även automatiskt mot våra mer än service prenumeranter och mailas till de relevanta kandidaterna. Annonsen är publicerad i upp till 4 veckor. Klippkort - Profilannonser Annonserar ni ofta? Då har ni möjlighet att köpa klippkort som gäller under obegränsad tid. Har ni ett större löpande rekryteringsbehov? Kontakta oss för en offert. Robotscanningavtal för bemannings- och rekryteringsföretag Bemannings- och rekryteringsföretag med en egen jobbsida kan sluta ett robotscanningavtal med Jobbsafari. Scanningavtalet innebär att företagets jobbsida en gång per dygn scannas av Jobbsafaris SökRobot. Företagets samtliga jobbannonser presenteras på Jobbsafari.se i upp till 3 veckor. Det finns möjlighet att till varje jobbannons ha företagets logo i träfflistan. Krävs det en specialutvecklad robot så är detta inkluderat i priset. Rekrytering Sök i Jobbsafari CV-databas Det är gratis att söka efter kandidater i vår CV-databas. Det kostar inte heller något att kontakta kandidaterna. Man betalar endast Kr då man anställer en kandidat som kontaktats genom Jobbsafari CV-databas. Extra exponering/rekryteringskampanjer Logoknapp En Logoknapp, företagets logo i storlek 120x60 pixels, exponeras på Jobbsafaris förstasida och samtliga underliggande sidor under 1 veckas tid. Logoknappen skapar uppmärksamhet och draghjälp vid en rekrytering. Logoknappen är länkad till en eller flera av företagets annonser. I samband med profilannons på Jobbsafari erhålls 50% rabatt. Veckans annons Annonsen framhävs som Veckans annons på Jobbsafaris startsida. Veckans annons lämpar sig väl till större rekryteringskampanjer. Är det tal om ett jobb så producerar vi även en profilannons med företagets logo och placerar den överst i de relevanta kategorierna och geografiska områden. Storleken är 300x250 pixels. Annons på kategoriannonser Bli sponsor på en av våra kategoriannonser eller en av de andra tjänsterna och få en annons på 240x200 pixels. Annons på yrkesannonser Bli sponsor på en av våra yrkesannonser och få en annons på max 1000 tecken (450x250 pixels). Bannerboost på Jobbsafari En Bannerboost, banner i storleken 468x60 pixels, är ett utmärkt komplement till en jobbannons om man vill profilera företaget. Bannern skapar bred uppmärksamhet och draghjälp vid en rekrytering. Bannerboosten exponeras minst gånger run-on-site eller i valfri kategori : kr. Kontakta oss för en offert Kontakta oss för en offert 3.650: kr. No-cure No-Pay 1.450: kr. per vecka 6.500: kr. per vecka 5.000: kr. per vecka 3.650: kr. per vecka 5.000: kr. Alla priser är momsfria.

Tjänstedokument Gymnasium.se

Tjänstedokument Gymnasium.se Tjänstedokument Gymnasium.se 1 Inledande ord OM GYMNASIUM.SE Gymnasium.se hjälper gymnasieskolor att rekrytera elever till sina utbildningsplatser. Detta görs genom vårt nätverk av ledande webbsidor, våra

Läs mer

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se Rekryteringsmanual - För dig som behöver rekryteringsråd Kontakt: E-post: Utgivare: roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se roi:recruit Innehållsförteckning 1. SKAPA EN GENOMARBETAD KRAVPROFIL...

Läs mer

Vägen till de bästa kandidaterna Lär dig använda Jobbsafari databas effektivt

Vägen till de bästa kandidaterna Lär dig använda Jobbsafari databas effektivt Vägen till de bästa kandidaterna Lär dig använda Jobbsafari databas effektivt Innehållsförteckning Din direkta linje till kandidaterna... 3 5 goda grunder... 4 Kom ihåg... 5 Så här kommer du igång... 6

Läs mer

Tips för att lyckas med e-handel

Tips för att lyckas med e-handel Tips för att lyckas med e-handel Innehållsförteckning 1. PRODUKTER 3 PRODUKTTEXTER 3 PRODUKTBILDER 3 PRISSÄTTNING 3 2. MARKNADSFÖRING 4 SEO (SÖKMOTOROPTIMERING) 4 GOOGLE ADWORDS 7 NYHETSBREV 7 SMS 8 BANNERANNONSERING

Läs mer

ebok Marknadsföring En handledning för annonsering i fackinriktade eböcker. För information om denna publikation, vänligen klicka här.

ebok Marknadsföring En handledning för annonsering i fackinriktade eböcker. För information om denna publikation, vänligen klicka här. ebok Marknadsföring En handledning för annonsering i fackinriktade eböcker. För information om denna publikation, vänligen klicka här. 2 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Introduktion...3 Internet

Läs mer

annonsinformation INNEHAVARE & UTGIVARE Med Plastikoperationer.net i er mediemix är ett betydande steg mot en stark internetnärvaro taget

annonsinformation INNEHAVARE & UTGIVARE Med Plastikoperationer.net i er mediemix är ett betydande steg mot en stark internetnärvaro taget annonsinformation 2010 INNEHAVARE & UTGIVARE Med Plastikoperationer.net i er mediemix är ett betydande steg mot en stark internetnärvaro taget FRONTLINE AB Gamlestadsvägen 2-4 Box 13 103 402 52 Göteborg

Läs mer

Annonseringsinformation för företag

Annonseringsinformation för företag Skandinaviens största oberoende märkesinriktade bilsajt! Annonseringsinformation för företag Om AutoPower.se AutoPower.se är skandinaviens största märkesinriktade bilsajt och startade redan för 10 år sedan,

Läs mer

Utöka din verksamhet med AdWords. Följ våra tips och se ditt AdWords-konto blomstra

Utöka din verksamhet med AdWords. Följ våra tips och se ditt AdWords-konto blomstra Utöka din verksamhet med AdWords Följ våra tips och se ditt AdWords-konto blomstra Välkommen till handledningen Utöka din verksamhet med AdWords. Här får du information om hur du får de bästa resultaten

Läs mer

KANBAN. Internetmarknadsföring på tio minuter. Vilken webbstrategi har du?

KANBAN. Internetmarknadsföring på tio minuter. Vilken webbstrategi har du? Vilken webbstrategi har du? Internetmarknadsföring på tio minuter KANBAN marketing kanban marketing ab lund, sweden e-mail gustav.bergman@kanban.se mobile +46 (0)709-16 37 65 website www.kanban.se 1 a

Läs mer

Förutom alla mervärden så skall det kännas rätt i magen. Välkommen till oss på Vega HR:-)

Förutom alla mervärden så skall det kännas rätt i magen. Välkommen till oss på Vega HR:-) Förutom alla mervärden så skall det kännas rätt i magen. Välkommen till oss på Vega HR:-) Professionella, jordnära, trevliga och duktiga på att hitta rätt, snabbt. Är någon av dessa egenskaper viktiga

Läs mer

Lägg in basinformationen. Starta här om du inte redan har fyllt i basinformationen på ditt företags sida. Klicka Redigera uppe till höger i verktyget.

Lägg in basinformationen. Starta här om du inte redan har fyllt i basinformationen på ditt företags sida. Klicka Redigera uppe till höger i verktyget. 7 steg för att skapa en företagssida på LinkedIn LinkedIn lanserar ständigt nya förbättringar i applikationen för företagssidor på LinkedIn. Nu senast bl. a s.k showcase- sidor. Detta e- blad fungerar

Läs mer

Syns ni på sökmotorerna?

Syns ni på sökmotorerna? Syns ni på sökmotorerna? Internet är en av de snabbast växande reklamkanalerna just nu och allt fler företag riktar nu en allt större del av sin marknadsföring mot detta medie. Detta innebär att konkurrensen

Läs mer

StepStone februari 2013 Se våra nya specialsajter för: Ingenjörsjobb Extrajobb

StepStone februari 2013 Se våra nya specialsajter för: Ingenjörsjobb Extrajobb StepStone februari 2013 Se våra nya specialsajter för: Ingenjörsjobb Extrajobb Fakta och siffror för StepStone Lansering av nya platsannonser till ett bättre pris! Nu lanserar vi nya platsannonsprodukter

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

På grund av mycket nyutveckling har nyhetsbreven blivit lidande. Men här kommer de stora nyheterna som ni inte får missa!

På grund av mycket nyutveckling har nyhetsbreven blivit lidande. Men här kommer de stora nyheterna som ni inte får missa! 2008-03-17 Nyhetsbrev #15 s.1 av 3 På grund av mycket nyutveckling har nyhetsbreven blivit lidande. Men här kommer de stora nyheterna som ni inte får missa! Skrotauktion.se ny sajt! Idag lanserades SkrotAuktion

Läs mer

Prislista Leván Media AB 2011-08-01 Version C

Prislista Leván Media AB 2011-08-01 Version C Prislista Leván Media AB 2011-08-01 Version C Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i materialet 1 WEBBPAKET BASIC PAKETET - DESIGN OCH PROGRAMMERING AV HUVUD TEMA Hemsidans design ska vara professionell

Läs mer

Sommarjobb, tips och idéer

Sommarjobb, tips och idéer Sommarjobb, tips och idéer Vill du tjäna extra pengar under sommaren och samtidigt få ut det mesta av lovet? Då är det ett perfekt tillfälle att söka jobb under sommaren! Vem vet, kanske leder sommarjobbet

Läs mer

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Introduktion Det finns mycket man kan göra för att lyckas på nätet och att skriva sökmotoroptimerade texter är definitivt en av de viktigare. I korta ordalag kan

Läs mer

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Använd SEO Systemet och skapa webbplatser som kan ge dig 90 000 kr per år så snabbt som möjligt. Denna specialrapport

Läs mer

Platsannonsera med Computer Sweden

Platsannonsera med Computer Sweden Hitta it-proffsen på rätt ställe Platsannonsera med Computer Sweden För att hitta rätt it-kompetens på en tuff marknad är det avgörande att välja rätt kanal för ditt rekryteringsbehov. Vi har över 30 års

Läs mer

HANDBOK FÖR SOCIALA MEDIER

HANDBOK FÖR SOCIALA MEDIER HANDBOK FÖR SOCIALA MEDIER Av Sveriges Annonsörers mediekommitté för internetreklam 2012 INNEHÅLL 1. ELVA SAKER ATT TÄNKA PÅ 3 1.1 VAR FINNS DINA KUNDER 3 1.2 FÖRSTÅ KANALEN 3 1.3 VAD SÄGS OM DITT VARUMÄRKE?

Läs mer

Winbas Business Online Handledning. Vad är e-handel

Winbas Business Online Handledning. Vad är e-handel www.winbas.com 1 Winbas Business Online Handledning Den funktionalitet vi refererar till i denna handledning är i första hand standardfunktioner. Om extra funktioner beskrivs som ej ingår i standard så

Läs mer

ebson Split Screen Boka lätt Boka rätt! Bokningssystem för Restaurang & Konferens Ebson Split Screen

ebson Split Screen Boka lätt Boka rätt! Bokningssystem för Restaurang & Konferens Ebson Split Screen Bokningssystem för Restaurang & Konferens Ebson Split Screen ebson Split Screen Boka lätt Boka rätt! Vallgatan 19 411 18 Göteborg Orgnr: 969680-5036 Tel: 031-360 76 75 Mail: info@ebson.se Web: www.ebson.se

Läs mer

Rekrytering via sociala medier - bra eller bara hype?

Rekrytering via sociala medier - bra eller bara hype? ROI av rekrytering via sociala medier i Europa 2013 www.stepstone.se Sammanfattning Sociala medier är en del av vardagen. I Europa använder 62% av internetanvändarna sociala medier. Jobbsökande är ännu

Läs mer

Vi når mediebranschens beslutsfattare!

Vi når mediebranschens beslutsfattare! "Det närmaste DN Debatt man kommer för mediebranschen" Mikael Marklund Axel Andén Lisa Bjurwald Thomas Mattsson, chefredaktör Expressen Vi når mediebranschens beslutsfattare! n Medievärlden bevakar affärerna

Läs mer

Tendensrapport 2011. Sveriges Marknadsförbund Sida 1 (17)

Tendensrapport 2011. Sveriges Marknadsförbund Sida 1 (17) De största utmaningarna för dagens marknadsförare Det här innebär det utökade medielandskapet Så mäter företag effekt av sina marknadsaktiviteter Så arbetar företag med sociala medier och e-postmarknadsföring

Läs mer

Tankar, idéer och tips inför det nya året

Tankar, idéer och tips inför det nya året Tankar, idéer och tips inför det nya året 2012 av Jesper Lindén Jesper Lindén Så här i början av ett nytt år är ofta det bästa läget att sätta sig ner och fundera på vilka förändringar man kan gör för

Läs mer

Visa dig från din bästa sida TIPS OM HUR DU SKRIVER EN JOBBANSÖKAN

Visa dig från din bästa sida TIPS OM HUR DU SKRIVER EN JOBBANSÖKAN Visa dig från din bästa sida TIPS OM HUR DU SKRIVER EN JOBBANSÖKAN 1 2 Innehåll Konsten att söka jobb... sid 05 Söka annonserade jobb... sid 07 Innehållsidé till grundläggande brev... sid 08 Innehållsidé

Läs mer

Uppdateramera. Tio tips för en bättre webbplats. PRODUKTIONSBYRÅ AB. 1 Krokedil Produktionsbyrå AB www.krokedil.se

Uppdateramera. Tio tips för en bättre webbplats. PRODUKTIONSBYRÅ AB. 1 Krokedil Produktionsbyrå AB www.krokedil.se Uppdateramera Tio tips för en bättre webbplats. PRODUKTIONSBYRÅ AB 1 Krokedil Produktionsbyrå AB www.krokedil.se Välkommen Här har vi samlat tio grundläggande tips som hjälper dig att skapa en effektivare,

Läs mer

Hitta ditt nya arbete genom oss

Hitta ditt nya arbete genom oss Hitta ditt nya arbete genom oss Välkommen till Arbetsförmedlingen Här hittar du information om vad vi på Arbetsförmedlingen kan göra för dig och vad som är bra att tänka på när du precis har börjat söka

Läs mer