Program på Äldrecentrum September-oktober 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Program på Äldrecentrum September-oktober 2013"

Transkript

1 Program på Äldrecentrum September-oktober 2013 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet.

2 Information i korthet: - Känner du någon som ännu inte har varit på Äldrecentrum? Ta med dig din bekant eller anhörig hit på en kopp kaffe och visa träffpunkten! Om du aldrig har varit här och inte vill komma ensam kan vi komma och möta dig första gången, ring till oss så bestämmer vi en tid. - På Äldrecentrum finns bokhyllor med böcker från Tibro kommuns bibliotek. Det finns även böcker i stor stil och vi får in nya böcker ungefär varannan månad. Utnyttja tillfället att låna böcker här! - Drop in betyder öppet hus, att ni är välkomna hit till Äldrecentrum även om det inte är något särskilt på programmet. Kom hit och ta en fika, spela spel, läs en tidning, prata bort en stund och umgås! - I Må bra rummet kan du sätta dig i våra massagefåtöljer för massage i lugn och avslappnande miljö. Bokningsschema finns i köket men det går också bra att ringa och boka tid. - Är du intresserad av att vara frivillig inom äldreomsorgen? Vi söker nya frivilliga som vill vara med i våra verksamheter och förgylla andra människors liv. Man förgyller även sitt eget liv på detta sätt! Om Du känner Dig intresserad och vill veta mer, hör av Dig till Sandra Eggen. - På Äldrecentrum kan du få information om anhörigstöd. Det finns även möjlighet till avlösning vilket innebär att den du hjälper får vara hos oss på Äldrecentrum medan du uträttar ärenden eller liknande. - Vid resor och utflykter som Äldrecentrum ordnar får man som resenär betala milersättning. - Modellbyggaren Karl-Erik Elfströms modeller av kända Tibrohus och verkstäder kan nu ses på vårt kära Äldrecentrum! Kom in och beundra hans verk! - Vill du vara med och spela bridge? Välkommen då tisdagar kl Vi har även biljardbord, är du intresserad av att vara med är du välkommen hit! - Saknar ni något i programmet eller på Äldrecentrum? Berätta era synpunkter för oss, hjälp oss att bli bättre!

3 Kontaktuppgifter Äldrecentrum: Sandra Eggen: enhetschef och frivilligsamordnare, tfn: Du kan även mejla: Helen Wahlström, Elinor Persson, Ann Larsson och Ulf Pettersson: aktivitetspersonal på Äldrecentrum, tfn: Besöksadress till Äldrecentrum är: Fredsgatan 36, första våning. Besök oss gärna på vår hemsida där även programmet finns utlagt: Andra kontaktuppgifter: Om du till exempel behöver hjälp i hemmet eller korttidsplats kan du vända Dig till en biståndshandläggare. Ring kommunens växel på tfn: så kopplar de dig till rätt biståndsbedömare. Anhörigstöd: Linda Kjellgren: anhörigsamordnare, tfn: E-mejl: linda.kjellgren@tibro.se Gun-Britt Klingvall: anhörigombud, tfn: E-mejl: gun-britt.klingvall@tibro.se Att få en demenssjukdom är ofta svårt för både dig och din närstående. I Tibro kommun har vi en demenssamordnare som kan ge råd, information och stöd till Dig/Er. Välkommen att kontakta Jenny Johansson på tfn: Har Du behov av ett trygghetslarm för att kunna påkalla hjälp ta då kontakt med Maritha Rosebrink, tfn: Vi kan också ordna en träff med Maritha här på Äldrecentrum där du och dina bekanta kan få ställa dina frågor och funderingar. Prata med oss om det!

4 Måndag 2/9 Kl.00 Träffpunkt Pegasus: Carola i Dalhalla kronor. Bingo! Välkommen till oss, vi spelar tre spel för Tisdag 3/9 Kl.30 Månadens LP Streaplers Säsongsstart av Qi gong! Ny som gammal deltagare är välkommen att delta i denna skonsamma träningsform! Onsdag 4/9 Kl.30 Filmcafé Lilla Fridolf och jag Vi spelar boccia efteråt fikar vi! Torsdag 5/9 Utflykt till Turbinhusön i Tidaholm. Anmälan senast 2/9. Kl 9.00 Kl Säsongsstart - Sittande dans i Kyrksalen! Fredag 6/9 KL.30 Välkommen att lyssna till gamla goa vinylsinglar! Fika finns det också! Stickcafé och kortspel med fika! Lördag 7/9 och söndag 8/9 Kl Äldrecentrum - träffpunkten som är öppen även under helgen!

5 Kl.00 Måndag 9/9 Träffpunkt Pegasus: Musikfilm med Julio Iglesias Qi gong i Kyrksalen! OBS! Ny dag! Kl.30 Tisdag /9 Efter ett långt uppehåll är det nu äntligen dags för PÅ SPÅRET! Bingo, tre spel för tio kronor. OBS! Ny dag! Onsdag 11/9 Kl.30 Filmcafé 1939, del 1. Medverkande bl.a Ingvar Hirdvall, Per Myrberg och Helena Bergström. Kl Utflykt till Billingen i Skövde vi går en promenad och fikar vid utsiktsplatsen. Anmälan senast 9/9. Torsdag 12/9 Kl 9.30 Shoppingtur till Hem & Hobby i Hjo! Anmälan senast 9/9. Dags att gymnastisera bra för både kropp och knopp! Denna gång är vi vid dagverksamhetens samlingsplats. Fikar gör vi också. Fredag 13/9 Kl.30 Allsång vid samlingsplatsen vid dagverksamheten, Allégården. Det populära ballongspelet är det nu dags att spela missa inte detta! Kl Lördag 14/9 och söndag 15/9 Träffpunkten är öppen för dej, välkommen!

6 Kl.00 Måndag 16/9 Träffpunkt Pegasus: Vi spelar bingo! Måndag eftermiddag = Qi gong i Kyrksalen. Efteråt fikar vi. Tisdag 17/9 Kl.30 Från Sjösalavals till Pärleporten Alvar Johansson & Elinor Mehrén, i Kyrksalen. Fika finns på Äldrecentrum. Bingotajm! Tre spel för kronor. Onsdag 18/9 Kl.30 Filmcafé Andra delen av Dags att femkampa var gärna med! Torsdag 19/9 Kl 9.00 Heldagsutflykt där vi åker och besöker Törebodas torgmarknad och fikar vid Hembageriet. På hemvägen åker vi till Norrqvarn och tittar på minikanalen av Göta kanal. Anmälan senast 16/9. Fredag 20/9 Kl.30 Månadens önskesånger är du välkommen att lyssna till idag! Kortspel och stickcafé kom och var med! Lördag 21/9 och söndag 22/9 Kl Kom gärna på besök oss och umgås över en kopp kaffe.

7 Kl. Måndag 23/9 Kl.00 Träffpunkt Pegasus Vi kör ett pass gymnastik och efteråt fikar vi! Välkommen till Kyrksalen på ett pass skonsam Qi gong! Kl 9.30 Vi besöker Ingemar Häljestam i Stenåsen och tittar på hans samling av gamla brandbilar. Anmälan senast 20/9. Bingo spelar vi i eftermiddag välkommen! Onsdag 25/9 Kl.30 Filmcafé Tredje delen av Bibliotekarie Barbro Jonsson kommer till oss och ger bra boktips att läsa i höstmörkret. Torsdag 26/9 Kl.30 Mina egna favoriter känn er välkomna till oss! Kl Välkomna på vinprovning! Karin Sköld låter oss provsmaka fyra olika viner och vi får även information om vinerna vi provsmakar. Kostnad för denna kväll inkl. tilltugg är 75 kronor, anmälan senast 20/9. Fredag 27/9 Kl.30 Ulf spelar gamla stenkakor för er välkomna! Kl Hemlig resa var åker vi? Denna eftermiddag planerar vi att göra en hemlig utfärd vågar ni hänga med? Anmälan senast 24/9. Lördag 28/9 och söndag 29/9 Kl Äldrecentrum är öppet för dig - välkommen!

8 Måndag 30/9 Kl.00 Träffpunkt Pegasus: Musikintro-tävling tävling och fika! Qi gong skonsam träning oavsett ålder. Tisdag 1/ Kl.30 Vi gästas av Berra och Gänget som underhåller med sång och musik vid dagverksamhetens samlingsplats på Allégården varmt välkomna! Kl Denna eftermiddag får vi besök från Garn och Ved i Mölltorp passa på att inhandla nya garner! Fikar gör vi också. Onsdag 2/ Kl.00 Seniorshop kommer med det senaste höst- och vintermodet välkomna att se vår modevisning samt handla kläder. Plats: dagverksamhetens samlingsplats, Allégården. Efter modevisning och shopping kan det vara mysigt att slå sig ner i en soffa och koppla av till högläsning med Siv Aronsson. Fikar gör vi också. Torsdag 3/ Kl 9.30 Shoppingresa till Ö&B, Rusta, Biltema och mat på MAX hamburgerestaurant i Skövde sugen på att följa med? Anmälan senast 30/9 Kl Sittande dans i Kyrksalen och fika på Äldrecentrum välkomna! Fredag 4/ Kl.30 Dags för Mina egna favoriter fika finns det också! Kortspel och stickcafé! Eftersom det är Kanelbullens dag uppmärksammar vi detta i eftermiddag. Kl Lördag 5/ och söndag 6/ Äldrecentrum har öppet för dig hoppas du kommer!

9 Måndag 7/ Kl..00 Träffpunkt Pegasus - Musikunderhållning med Sune, Stig och Börje. Qi gong i Kyrksalen var gärna med! Tisdag 8/ Kl. 30 Filmcafé Julio Iglesias I i Kyrksalen Bingo, bingo, bingo! Är det DIN tur att vinna idag? Onsdag 9/ Kl.30 Vinyl-hits spelas denna förmiddag välkomna! Filmcafè Sune i Grekland! Sunes familj brukar åka till Myggträsk på sommarlovet varje år. En dag överraskar pappa Rudolf med en resa till Grekland istället. Sune blir överlycklig, men frågorna om resan är många Välkomna att se första delen av två! Torsdag / Kl.30 När då då? Välkomna att vara med i frågetävlingen som får dig att dra dig till minnes några år bakåt i tiden Ett å två, gympa på! Dags att gymnastisera! Efteråt blir det fika Fredag 11/ Kl.30 Musik direkt! Önska dina favoritlåtar som spelas upp direkt över Internet. Speleftermiddag! Vi spelar spel av olika slag, fikar gör vi också. Lördag 12/ och söndag 13/ Kl Välkommen till träffpunkten för dig som pensionär!

10 Måndag 14/ Kl 9.30 FRUKOSTKLUBBEN! Att äta frukost tillsammans med andra är en bra start på dagen idag har du möjligheten att göra det hos oss! Har ni lust vi tar en promenad efter frukosten. Qi gong på Äldrecentrum. Välj om du vill sitta eller stå. Tisdag 15/ Kl.30 Filmcafé: Elvis på turné, från Filmen visas i Kyrksalen, fika finns på Äldrecentrum. Dags att spela några omgångar bingo välkomna! Onsdag 16/ Tema folkpark! 16/-17/ uppmärksammar vi de gamla folkparkerna i Sverige hur de uppkom, betydelsen av dem, vad man gjorde m.m. Vi försöker återskapa en känsla av en folkpark från förr välkomna till vår folkpark i Kyrksalen! Kl.30 Museichef Eva Thörn gästar oss och berättar om historien om folkparkerna i Sverige. Välkommen till en intressant förmiddag! Besök vår folkpark och prova på våra olika aktiviteter som var typiska för folkparken. Tombola, chokladhjul, pilkastning och försäljning av fika. Torsdag 17/ Kl.30 Filmcafé Hälsning från Folkets Park och sedan får vi se Lasse Dahlquist på Brännö brygga. Kl Vi bjuder upp till dans! Kom och dansa till Kurt och kompani. Försäljning av korv & bröd, dryck samt kaffe & kaka. Inträde 40 kr. Hjärtligt välkomna! Fredag 18/ Kl.30 Filmcafé Malmö för 0 år sedan. Välkommen på Afternoon tea and scones Lördag 19/ och söndag 20/ Kl Varmt välkommen till Äldrecentrum, både lördag och söndag!

11 KL.00 KL Måndag 21/ Vi åker till Rankås och tar en skön promenad i skogen. Qi gong i Kyrksalen du är väl med? Tisdag 22/ KL.30 Filmcafé Swe-Danes på Berns 1961, i Kyrksalen. Fika på Äldrecentrum. Bingotajm! Gillar du att spela bingo? Välkommen till oss! KL Bingotajm! Onsdag 23/ KL.30 Månadens Önskesånger välkomna på en trevlig musikstund! KL Filmcafé Sune i Grekland, del 2. Missa inte fortsättningen på denna underhållande svenska film! Torsdag 24/ Kl.30 Sittande dans i Kyrksalen var med och sväng dina lurviga! Kl Vi går till bowlinghallen och spelar bowling häng med! Vi fikar och har en trevlig stund tillsammans. Anmälan senast 21/. Fredag 25/ Kl.30 Dags för melodikryss välkomna! Stickcafé och kortspel för den som vill ägna sig åt detta. Övriga är välkomna på fika och prat! Kl Lördag 26/ och söndag 27/ Välkomna till Äldrecentrum!

12 Måndag 28/ Kl 9.30 FRUKOSTKLUBBEN! Att äta frukost tillsammans med andra är en bra start på dagen idag har du möjligheten att göra det hos oss! Har ni lust vi tar en promenad efter frukosten. Qi gong i Kyrksalen! Efteråt fikar vi på Äldrecentrum. Tisdag 29/ KL.30 Filmcafé i Kyrksalen Cliff and the Shadows, final tour Bertil, Ivar 22 BINGO!! Kom och spela detta populära spel, fikar gör vi också. Onsdag 30/ Kl.00 Följ med till biblioteket vi går en rundvandring med bibliotekarie Barbro Jonsson, du får tid och hjälp att låna böcker, läsa tidningar m.m. Önskar du fika har du möjlighet till det innan vi åker, kl Krabbelurer vid öppna spisen vid dagverksamheten välkomna! Torsdag 31/ Kl.30 I eftermiddag rör vi på oss till medryckande musik välkommen på vårt gymnastikpass! Kl Vi åker till Skövde centrum och går i butiker och fikar. Anmälan senast 28/ Fredag 1/11 Kl.30 NYHET! Ring så spelar vi på Äldrecentrums vis! Vi går till VillAnn s café och fikar och har en mysig eftermiddag. Önskar du sällskap dit går vi gemensamt kl annars ses vi där kl Lördag 2/11 och söndag 3/11 Kl När det är mörkt och grått ute kan det vara mysigt att ta en fika i gemenskap med andra välkommen till oss!

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16. Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16. Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013 Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015 Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-april 2014

Program på Äldrecentrum Mars-april 2014 Program på Äldrecentrum Mars-april 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014 Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.

Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16. Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013

Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013 Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i korthet:

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Öppetider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-April 2015

Program på Äldrecentrum Mars-April 2015 Program på Äldrecentrum Mars-April 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-december 2012

Program på Äldrecentrum November-december 2012 Program på Äldrecentrum November-december 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-december 2014

Program på Äldrecentrum November-december 2014 Program på Äldrecentrum November-december 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se Askim-Frölunda-Högsbo Februari, mars, april 2016 Träffpunkter Altplatsen Högsbotorpshemmet Kustträffen Solträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? kontakta Laine Henriksson,

Läs mer

BIBLIOTEKET CAFÉET. TRÄFFPUNKTEN Drop in/telefontid: VI FINNS I RYDEBÄCKS CENTRUM - Frösögatan 3, 257 30 RYDEBÄCK

BIBLIOTEKET CAFÉET. TRÄFFPUNKTEN Drop in/telefontid: VI FINNS I RYDEBÄCKS CENTRUM - Frösögatan 3, 257 30 RYDEBÄCK BIBLIOTEKET måndagar och onsdagar kl 13-19 tisdagar kl 10-12, 13-19 torsdagar och fredagar kl 10-12, 13-17 tel 042-10 41 95 CAFÉET måndagar kl 13-15.30 tisdagar* och torsdagar** kl 9.30-12, 13-15.30 beställningar

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00

Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Smått och gott

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Januari 2016 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 Januari Förvaltning. 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00 Lördag 2 januari

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017

Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017 Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Seniorträffar i Partille. Program våren 2016

Seniorträffar i Partille. Program våren 2016 Seniorträffar i Partille Program våren 2016 Du behövs! Är du som enskild eller som medlem i en förening intresserad av att engagera dig i seniorträffarnas verksamhet? Vill du bli volontär eller veta mer

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015 Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2016

Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2016 Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2016 Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro kommun Telefon 0481-456 69

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli augusti 2011

Program på Äldrecentrum juli augusti 2011 Program på Äldrecentrum juli augusti 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018

Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018 Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2015

Program på Äldrecentrum November-December 2015 Program på Äldrecentrum November-December 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M V I N T ER Hälsoteket i Angered VÅR 206 25 januari 23 juni VÅ R H Ö ST S O M M A R Lina Helena Ulrika Jennifer Mageda INNEHÅLL SID Drop-in hälsa och FaR Fysisk aktivitet

Läs mer

Information från. Anhörigstödet. våren 2016

Information från. Anhörigstödet. våren 2016 Information från Anhörigstödet våren 2016 Hej! År 2015 går mot sitt slut, och det är dags att summera och planera inför nästa år. Året som gått har bjudit på många trevliga möten med er som är anhöriga

Läs mer

Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet.. Information

Läs mer

FUB bladet, augusti 2015

FUB bladet, augusti 2015 FUB bladet, augusti 2015 Information till Uppsala FUB:s medlemmar Har du något att göra på fritiden under hösten? Hoppas att ni alla har fått göra något som ni vanligtvis inte gör under sommaren? Åkt någonstans,

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2016

Program på Äldrecentrum November-December 2016 Program på Äldrecentrum November-December 2016 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Välkomna! Veckoprogram Restaurangens priser gäller för förmiddags och eftermiddagsfika även här inne på vår Mötesplats. Måndag 8.30 Morgonträffen med spel Vi träffas

Läs mer

GÖR DET PÅ BIBLIOTEKET

GÖR DET PÅ BIBLIOTEKET Gävle bibliotek www.gavle.se/bibliotek GÖR DET PÅ BIBLIOTEKET EVENEMANG JANUARI-FEBRUARI 2016 Fri entré! Begränsat antal platser, kom i tid! För mer info se www.gavle.se eller ring 026-17 96 00 Välkommen!

Läs mer

ANHÖRIGÅRET 2015. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen

ANHÖRIGÅRET 2015. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen ANHÖRIGÅRET 2015 Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR 2015 Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger

Läs mer

RYTTAREN AKTIVITETCENTER. En träffpunkt för alla mitt i Uddevalla MÅNADSPROGRAM FEBRUARI 2016. I samarbete med

RYTTAREN AKTIVITETCENTER. En träffpunkt för alla mitt i Uddevalla MÅNADSPROGRAM FEBRUARI 2016. I samarbete med RYTTAREN CAFÉ AKTIVITETCENTER En träffpunkt för alla mitt i Uddevalla Jard Samuelson Remember Elvis MÅNADSPROGRAM I samarbete med UNDERHÅLLNING Ryttarens underhållning kostar 50 kr inklusive dagens underhållningsfika.

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 1 Ordförande har ordet Jag har varit ute och rest med vår lokalförening till Skagen den 25-28 maj. Vi var 32 medlemmar som fick uppleva några

Läs mer

Kom med och forma framtiden för pensionärer. Medlemsmöten-Cirklar-Friskvård-Utflykter med buss o bil. Motionsdanser-Temakvällar

Kom med och forma framtiden för pensionärer. Medlemsmöten-Cirklar-Friskvård-Utflykter med buss o bil. Motionsdanser-Temakvällar Höör 2016 höst - vinter Kom med och forma framtiden för pensionärer Medlemsmöten-Cirklar-Friskvård-Utflykter med buss o bil Motionsdanser-Temakvällar PRO Höör Expedition Storgatan 7 Hemsida: pro.se/hoor

Läs mer

Program Anhörigcenter

Program Anhörigcenter Har du frågor, förslag eller funderingar - ta gärna kontakt. Du når oss säkrast måndag - torsdag 08.30-11.30 046-35 82 40 eller via e-post anhorigcenter@lund.se Anhörigkonsulent Maria Boberg Anhörigstödjare

Läs mer

MÅNADSPROGRAM januari 2016. Råby mötesplats. Varmt välkommen! Fritid Väster 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se

MÅNADSPROGRAM januari 2016. Råby mötesplats. Varmt välkommen! Fritid Väster 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se MÅNADSPROGRAM januari 2016 Råby mötesplats Varmt välkommen! Fritid Väster 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Måndag 4 januari Julöppet i kaféet, kl. 11.00-15.00 kl. 13.00 Berättar- och frågesportskafé

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 januari 30 april 2016

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 januari 30 april 2016 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 januari 30 april 2016 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Infoblad. nr 4 november 2015

Infoblad. nr 4 november 2015 Infoblad nr 4 november 2015 Ordförande har ordet Nu är det så dags igen för mörka kvällar och när vi vaknar är det frost på marken. Vi plockar fram våra lyktor och stakar och tänder levande ljus. Det ger

Läs mer

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014 HÄLSOTEKET Örgryte-Härlanda Sommaren 2014 Välkommen att delta på våra inspirerande aktiviteter i sommar! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda är till för att ge dig förutsättningar för en hälsosam livsstil. I

Läs mer

Tranbärets månadsbrev september 2015

Tranbärets månadsbrev september 2015 Tranbärets månadsbrev september 2015 Vilken höst vi har! Sol och värme växlas med regn och rusk, men september ser ut att avslutas med sol och det gillar vi. Naturen bjuder på underbara färgkombinationer

Läs mer

MÅNADSBLAD. Juni - Juli - Augusti 2015 SOCIALFÖRVALTNINGEN

MÅNADSBLAD. Juni - Juli - Augusti 2015 SOCIALFÖRVALTNINGEN MÅNADSBLAD Juni - Juli - Augusti 2015 SOCIALFÖRVALTNINGEN Mötesplats Kristallen Torget 1 A, Klippan Tisdagsfika Varje tisdag under juni, juli och augusti finns tisdagsfika till självkostnadspris mellan

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

Församlingsblad. Våren 2011

Församlingsblad. Våren 2011 Församlingsblad Våren 2011 Lille Oskar skulle fylla fem år. I den åldern är födelsedagar viktiga. I tanken förbereder man sig veckor i förväg. Förväntningar och drömmar blir som levande bilder. Man talar

Läs mer

Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2016

Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2016 Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2016 FRITIDEN Hej! Här kommer Vår - programmet 2016. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Pris: 15kr. November Månadsprogram För Mötesplats Sommarro

Pris: 15kr. November Månadsprogram För Mötesplats Sommarro Pris: 15kr November Månadsprogram För Mötesplats Sommarro Inledning Till mötesplatsen är du välkommen, antingen du bor på Sommaros trygghetsboende eller i annat boende. Här finns olika aktiviteter. Kanske

Läs mer

Kvarteret Filantropen

Kvarteret Filantropen Kvarteret Filantropen Tryggt och bekvämt boende Tryggt och bekvämt boende för äldre i Glimåkra Västergatan 5 är ett seniorboende i ett lummigt och lugnt område mitt i centrala Glimåkra. I huset finns lägenheter

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Styrelsen har ordet Inbjudan till Föreningsmöte Presentation av Fyrklöverns Arbetsgrupp JUL HOS PATRIK Freja Musikteater Adventssamkväm

Läs mer

Höstlovsaktiviteter. 29 oktober - 2 november

Höstlovsaktiviteter. 29 oktober - 2 november Höstlovsaktiviteter 29 oktober - 2 november Sjöbo bibliotek Bibliotekshäxan Bibliotekshäxan läser en spännande berättelse för dig som är 6-10 år. Ingen föranmälan. Fri entré. Plats: Sjöbo bibliotek, Gamla

Läs mer

FUB. verksamhet våren 2015

FUB. verksamhet våren 2015 FUB verksamhet våren 2015 Bad i Herrljunga Simhall Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finns och tag med fikapengar. Varannan vecka ojämna veckor.

Läs mer

Hösten 2014. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Rädisan. Skytte. Grillning vid Glänninge

Hösten 2014. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Rädisan. Skytte. Grillning vid Glänninge Hösten 2014 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Rädisan Skytte Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från den 1 juli 2013 har planeringen

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen Fritid för personer med funktionsnedsättning

LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen Fritid för personer med funktionsnedsättning Viktigt!!! Alla arrangemang i kalendern kan komma att ställas in vid få deltagare, du meddelas i så fall, via telefon. Lämna alltid telefonnummer vid anmälan. LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen

Läs mer

Sportlov 2012. 20-26 februari. Program. Torsås. Torsås

Sportlov 2012. 20-26 februari. Program. Torsås. Torsås Torsås kommun Sportlov 2012 20-26 februari Program Det är något alldeles speciellt med Sportlov. Ett lov då det erbjuds så mycket trevliga aktiviteter. Det är bara att välja! Testa något nytt eller ägna

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

NYHETSBREV ÅLAND 01/2012

NYHETSBREV ÅLAND 01/2012 NYHETSBREV ÅLAND 01/2012 Välkommen till ett nytt år med Folkhälsan! Info för styrelseaktiva Vem får nyhetsbrevet? Detta informationsbrev går ut till alla styrelsemedlemmar i våra lokalföreningar som uppgett

Läs mer

KONFIRMAND 2013/2014

KONFIRMAND 2013/2014 KONFIRMAND 2013/2014 Nyfiken på livet? Vad har du lärt dig under konfirmandtiden? Vad har varit det bästa med konfirmationen? Lägret och få träffa nya vänner. Ledarna. Att dansa! Lägret var underbart!

Läs mer

Kul för dej å mej Kulturfestival 2015 Tema Rörelse

Kul för dej å mej Kulturfestival 2015 Tema Rörelse Kul för dej å mej Kulturfestival 2015 Tema Rörelse 7 14 mars 2015 Lördag 7 mars Invigning: Luna Kulturhus 13.00 börjar programmet. Uppträdande av en musikgrupp från Haganäs. Fart & fläkt med Kom i formgruppen,

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2018

Program på Äldrecentrum November-December 2018 Program på Äldrecentrum November-December 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program. Bellevuegårdsbiblioteket

Program. Bellevuegårdsbiblioteket Program Bellevuegårds Hösten 2014 Vi gör mer än lånar ut böcker! Biblioteken är viktiga för det demokratiska samhällets utveckling genom att bidra till kunskapsförmedling och fri åsiktsbildning. Det slår

Läs mer

Anhörigstöd. Till dig som vårdar eller stödjer en anhörig MÖLNLYCKE LANDVETTER HÄRRYDA HINDÅS RÄVLANDA HÄLLINGSJÖ

Anhörigstöd. Till dig som vårdar eller stödjer en anhörig MÖLNLYCKE LANDVETTER HÄRRYDA HINDÅS RÄVLANDA HÄLLINGSJÖ Anhörigstöd Till dig som vårdar eller stödjer en anhörig MÖLNLYCKE LANDVETTER HÄRRYDA HINDÅS RÄVLANDA HÄLLINGSJÖ 2 Innehållsförteckning Stöd för dig som stödjer 3 Olika former av socialt stöd 3 Enskilda

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

SOMMAR 2016 - för dig som är ungdom

SOMMAR 2016 - för dig som är ungdom SOMMAR 2016 - för dig som är ungdom SOMMARSATSNING att integrera och att integreras - för dig mellan 14-15 år Vi erbjuder dig som är född 2001 eller 2002 möjligheten att arbeta i grupp under tre veckor

Läs mer

Ladda för fotboll i Södertälje FK

Ladda för fotboll i Södertälje FK Ladda för fotboll i Södertälje FK Guiden till hur DU ökar din prestationsförmåga genom att ge kroppen rätt energi - 1 - Innehåll Inledning sid 2 Frukost - det viktiga målet sid 3 Vilken frukosttyp är du?

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2014/15

Ta steget! Konfirmation 2014/15 Ta steget! Konfirmation 2014/15 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle för dig att tillsammans med jämnåriga och vuxna människor fundera över livets viktigaste frågor om mål

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2015

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2015 Halloweendisco 0 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kultur- och fritidsförvaltningen, Ludvika kommun Fritidsförvaltningen, Smedjebackens kommun Välkommen

Läs mer

Detta händer i Tomaskyrkan våren och sommaren 2016

Detta händer i Tomaskyrkan våren och sommaren 2016 Detta händer i Tomaskyrkan våren och sommaren 2016 TOMASKYRKAN ligger inrymt i ett bostadshus på T1 och är en del av Linköpings Domkyrkoförsamling. Tomaskyrkan samlar människor i olika åldrar i gudstjänster,

Läs mer

Vecka 41 är Kulturvecka!

Vecka 41 är Kulturvecka! Vecka 41 är Kulturvecka! Begreppet kultur är inte alltid så lätt att förklara eftersom det har många betydelser, men mest tänker vi kanske på människans skapande och kreativitet såsom konst, litteratur,

Läs mer

Avdelningen Blåbäret

Avdelningen Blåbäret Avdelningen Blåbäret På avdelningen blåbär så har vi 25 barn 1 5 åringar och fyra pedagoger. Vi har 11 flickor och 12 pojkar. En dag på avdelningen Blåbär Kommer man innan 8.00 på morgonen så går man till

Läs mer

MEDLEMSBLAD 2016 april, maj, juni, juli, augusti, september

MEDLEMSBLAD 2016 april, maj, juni, juli, augusti, september MEDLEMSBLAD 2016 april, maj, juni, juli, augusti, september Klassiska kompositörer i jazzigt framförande 6 april Staffan Jonasson berättar och låter oss lyssna till Klassiska kompositörer i jazzigt framförande.

Läs mer

GUD JESUS TRO LEK LLIVET 2016-2017 KÄRLEK PARTY STILLHET. familj DÖDEN. kyrka RELATIONER TVIVEL SKRATT VÄNNER. läger livskunskap BIBELN KOMPISAR

GUD JESUS TRO LEK LLIVET 2016-2017 KÄRLEK PARTY STILLHET. familj DÖDEN. kyrka RELATIONER TVIVEL SKRATT VÄNNER. läger livskunskap BIBELN KOMPISAR JESUS KOMPISAR LLIVET TONÅRING VÄNNER AKTUELLT läger livskunskap BIBELN BÖN familj DÖDEN KÄRLEK PARTY STILLHET ANDAKT GUD kyrka RELATIONER TVIVEL 2016-2017 SKRATT TRO LEK SÅ MYCKET MER. Det finns många

Läs mer

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Astma- och Allergiföreningen i Stockholm Nr 2 2013 maj Läs om Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Niklas Olin, föreningens nye ordförande, intervjuas av

Läs mer

Aktiviteter för barn, ungdom och vuxna i Nybro kommun

Aktiviteter för barn, ungdom och vuxna i Nybro kommun Aktiviteter för barn, ungdom och vuxna i Nybro kommun I Love Music Camp ett camp för ungdomar med funktionsnedsättning Prova på, upptäck och lär dig vad det handlar om att arbeta inom upplevelseindustrin!

Läs mer

Vad är det för konstigt träd som har text på bladen? Bok, förstås! Lasse läslust Ludvig lusläst Namn... Klass...

Vad är det för konstigt träd som har text på bladen? Bok, förstås! Lasse läslust Ludvig lusläst Namn... Klass... Namn... Klass... o Info för föräldrarna på sidan 10 T Text: Ped.Mag. Irina Andersson Illustrationer & layout: Paul Söderholm Utgivare: Förbundet Hem och Skola i Finland r.f. Nylandsgatan 17 D FiN- 00120

Läs mer

Anhörigstöd. - så här fungerar det hos oss!

Anhörigstöd. - så här fungerar det hos oss! Anhörigstöd - så här fungerar det hos oss! Vem finns anhörigstödet till för? Det kan ge såväl glädje som trygghet att hjälpa och stödja en närstående, men det kan också innebära oro och trötthet. Du som

Läs mer

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola Rapport Grön Flagg Rönnens förskola Kommentar från Håll Sverige Rent 2012-08-24 08:18:54: Ni har på ett mycket kreativt och varierat sätt jobbat med ert tema. Ni har anpassade och engagerande aktiviteter

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2016 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2016 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2016 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

För mer information ring tfn 0140-682 75 eller läs mer på www.tranas.se/seniorcentralen

För mer information ring tfn 0140-682 75 eller läs mer på www.tranas.se/seniorcentralen Vad är seniorcentralen? Seniorcentralen är en mötesplats som ligger i Bergets lokaler. Den ska fungera som social träffpunkt och nav för olika verksamheter som inriktar sig på att främja hälsan. Här ska

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram december. MÅNADSPROGRAM December

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram december. MÅNADSPROGRAM December MÅNADSPROGRAM December Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram december Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Resultat från Folkhälsans. amningsenkät 2012

Resultat från Folkhälsans. amningsenkät 2012 Resultat från Folkhälsans amningsenkät 2012 Hur gamla var dina barn när de slutade ammas?uppge skilt för de fyra yngsta barnen. Ifall du ännu ammar yngsta barnet, kryssa då i barnets nuvarande ålder. Hur

Läs mer

Sportlovsprogram. v.9

Sportlovsprogram. v.9 Sportlovsprogram v.9 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen. 09:00-17:00

Läs mer

Tallens utvärdering Våren 2013

Tallens utvärdering Våren 2013 Tallens utvärdering Våren 2013 Vårens mål på Tallen som följer LpFö98 /10 : Trygghet: - att barnet ska känna förtroende för oss. - att barnet ska känna värme och glädje i gemenskap med varandra. - att

Läs mer

Välkommen till Ekhamra

Välkommen till Ekhamra Välkommen till Ekhamra Hjärtligt välkommen. Det är vår förhoppning att du ska trivas och känna dig trygg i din lägenhet och med personalen som arbetar på Ekhamra. Ekhamra är ett särskilt boende med totalt

Läs mer

KONFIRMAND 2011/2012. Startsida

KONFIRMAND 2011/2012. Startsida KONFIRMAND 2011/2012 Startsida Nyfiken på livet? Konfirmand 2011-2012 i Björkekärrs, Härlanda, S:t Pauli och Örgryte församlingar Jag? Världen? Gud? Livet är fullt av frågor! Kyrkan? Jesus? Döden? Meningen

Läs mer

Örgryte-Härlanda. Anhörigstöd. För dig som stödjer, hjälper eller vårdar en närstående. Våren 2016. www.goteborg.se

Örgryte-Härlanda. Anhörigstöd. För dig som stödjer, hjälper eller vårdar en närstående. Våren 2016. www.goteborg.se Örgryte-Härlanda Anhörigstöd För dig som stödjer, hjälper eller vårdar en närstående Våren 2016 www.goteborg.se Program våren 2016 Anhörig är du som stödjer, hjälper eller vårdar en närstående. Du kan

Läs mer

Välkommen att delta på Hälsoveckan. Alla aktiviteter är gratis om inte annat anges. En del aktiviteter kräver föranmälan.

Välkommen att delta på Hälsoveckan. Alla aktiviteter är gratis om inte annat anges. En del aktiviteter kräver föranmälan. N A K C E V O S L Ä H 12 0 R2 D E B TA TO SS CK E V Å K OR O B, 21 ÄSTER 5 1 V 2: EL D 4 DS A A ST Välkommen att delta på Hälsoveckan. Alla aktiviteter är gratis om inte annat anges. En del aktiviteter

Läs mer

FUB. hösten 2015. verksamhet. www.fubalingsasvargardaherrljunga.wordpress.com

FUB. hösten 2015. verksamhet. www.fubalingsasvargardaherrljunga.wordpress.com FUB verksamhet hösten 2015 www.fubalingsasvargardaherrljunga.wordpress.com Bad i Herrljunga Simhall Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finns och

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

OXIEBIBLIOTEKET OXIEBIBLIOTEKET

OXIEBIBLIOTEKET OXIEBIBLIOTEKET OXIEBIBLIOTEKET OXIEBIBLIOTEKET PROGRAM Våren 2012 FÖR VUXNA Torsdagen den 16 februari kl 18.30 Sir Jay Swing trio Oxies egen Sir Jay spelar swing och blues. AnnaKarin Pettersson trummor och Micke Elofsson

Läs mer

Sportlov i Simrishamn vecka 8 2011

Sportlov i Simrishamn vecka 8 2011 Sportlov i Simrishamn vecka 8 2011 Här hittar du sportlovsprogrammet! I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare.

Läs mer