Program på Äldrecentrum juli augusti 2011

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Program på Äldrecentrum juli augusti 2011"

Transkript

1 Program på Äldrecentrum juli augusti 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet.

2 Information i korthet: - Känner du någon som ännu inte har varit på Äldrecentrum? Ta med dig din bekant eller anhörig hit på en kopp kaffe och visa träffpunkten! Om du aldrig har varit här och inte vill komma ensam kan vi komma och möta dig första gången, ring till oss så bestämmer vi en tid. - På Äldrecentrum finns två bokhyllor med böcker från Tibro kommuns bibliotek. Det finns även böcker i stor stil och vi får in nya böcker ungefär varannan månad. Utnyttja tillfället att låna böcker här! - Drop in betyder öppet hus, att ni är välkomna hit till Äldrecentrum även om det inte är något särskilt på programmet. Kom hit och ta en fika, spela spel, läs en tidning, prata bort en stund och umgås! - I Må bra rummet kan du sätta dig i våra massagefåtöljer för massage i lugn och avslappnande miljö. Bokningsschema finns i köket men det går också bra att ringa och boka tid. - Är du intresserad av att vara frivillig inom äldreomsorgen? Vi söker nya frivilliga som vill vara med i våra verksamheter och förgylla andra människors liv. Man förgyller även sitt eget liv på detta sätt! Om Du känner Dig intresserad och vill veta mer, hör av Dig till Sandra Eggen. - På Äldrecentrum kan du få information om anhörigstöd. Det finns även möjlighet till avlösning vilket innebär att den du hjälper får vara hos oss på Äldrecentrum medan du uträttar ärenden eller liknande. - Modellbyggaren Karl-Erik Elfströms modeller av kända Tibrohus och verkstäder kan nu ses på vårt kära Äldrecentrum! Kom in och beundra hans verk! - Vill du vara med och spela bridge? Välkommen då tisdagar kl Saknar ni något i programmet eller på Äldrecentrum? Berätta era synpunkter för oss, hjälp oss att bli bättre!

3 Kontaktuppgifter Äldrecentrum: Sandra Eggen: enhetschef och frivilligsamordnare, tfn: Malin Stewart: anhörigsamordnare, tfn: Gun-Britt Klingvall: anhörigombud, tfn: Helen Wahlström och Ulf Pettersson: aktivitetspersonal på Äldrecentrum, tfn: Besöksadress: Fredsgatan 36, första våning. Besök oss gärna på vår hemsida där även programmet finns utlagt: Andra kontaktuppgifter: Om du till exempel behöver hjälp i hemmet eller korttidsplats kan du vända Dig till en biståndsbedömare. Ring kommunens växel på tfn: så kopplar de dig till rätt biståndsbedömare. Att få en demenssjukdom är ofta svårt för både dig och din närstående. I Tibro kommun har vi en samordnande sjuksköterska inom demens och rehabilitering som kan ge råd, information och stöd till Dig/Er. Välkommen att ta kontakt med Jenny Johansson på tfn: Om du är syn- eller hörselskadad finns goda råd och tips att få av vår syn- och hörselinstruktör. Har Du behov av ett trygghetslarm för att kunna påkalla hjälp ta då kontakt med Maritha Rosebrink, tfn: Vi kan också ordna en träff med Maritha här på Äldrecentrum där du och dina bekanta kan få ställa dina frågor och funderingar. Prata med oss om det!

4 Måndag 4/7 Kl : Kom in till oss och ta dig en fika och pratstund! Kl : Vill du spela bingo? Då är du välkommen till oss, vi spelar tre spel för 10 kronor. Tisdag 5/7 Kl : Håkan Wallgren gästar oss vid samlingsplatsen på Allégården! Vi får höra honom sjunga fina visor och spela gitarr. Fika finns på Äldrecentrum för den som vill! Kl : Vi spelar boccia i eftermiddag, kom gärna och var med! Onsdag 6/7 Kl : Filmcafé: Åsa-Nisse i toppform visas på vita duken idag, välkomna! Kl : För tredje sommaren i rad gör vi nu en utflykt till Maggans sommarstuga i Sörsågen. Följ gärna med oss dit, vi fikar, umgås och har det mysigt! Om lust finns spelar vi något trädgårdsspel! Vi åker från Äldrecentrums parkering kl och anmäl er senast fredag 1/7. Torsdag 7/7 Kl : Äldrecentrums egna Melodikryss, var gärna med om du vill! Kl : Sittande dans i Kyrksalen! Fikar gör vi efter danspasset! Fredag 8/7 Kl : Filmcafé: Sven-Ingvars i närbild! Kl : Nu är det dags att spela lite dart! Man kastar ärtpåsar på en dartmatta på golvet/gräsmattan och försöker få så höga poäng som möjligt. Finns även några nya utomhusspel att testa! Fika och prat blir det självklart också! Lördag 9/7 och söndag 10/7 Kl : Du missar väl inte att träffpunkten är öppen även under helgen?

5 Måndag 11/7 Kl : Hos oss står kaffet alltid på, kom in och ta en fika och prata bort en stund med oss! Du kan även sitta i massagefåtöljen, läsa tidningar och spela TV-spel. Kl : Måndag eftermiddag och vi spelar självklart bingo, kom och var med! Tisdag 12/7 Kl : Mina egna favoriter har vi på programmet idag! Vems tur är det den här månaden att få sina favoritlåtar uppspelade? Kl : Filmcafé: Visst är det härligt att skratta? Det får du garanterat göra här idag då vi visar Mr. Bean! Han är en fullvuxen man men ser på världen med ett barns ögon. Mr. Bean talar sällan, men ord behövs intedärför att allt han gör, görs med humor och nyfikenhet. Onsdag 13/7 Kl : Förmiddagsaktiviteten är vårt nya trädgårdsspel Kasta pinne på repet! Var med och ha en kul stund tillsammans! K : Trädgårdscafé på Äldrecentrum! Slå er ner i vår trädgård och lyssna till när Ulf Pettersson och Gun-Britt Klingvall sjunger och spelar gitarr. Fika blir det självklart också! Torsdag 14/7 Kl : Dan & Vivan Eclund gästar oss denna förmiddag och sjunger och spelar fina sommarsånger! Välkommen till samlingsplatsen vid dagverksamheten, Allégården! Fika finns på Äldrecentrum för den som vill! Kl : Vi spelar trädgårdsyatzy eller något annat roligt utomhusspel, vid dåligt väder är vi inne! Det viktiga fikat missar vi inte! Fredag 15/7 Kl : Dags för Äldrecentrums musikrebus, kom och var med i en rolig musiktävling! Kl : Filmcafé: Idag får vi se från Jim Reeves Norgebesök 1964 och även ett nutida reportage hur det gick till i Njårdhallen denna historiska kväll. Lördag 16/7 och söndag 17/7 Kl : Välkommen till oss även under helgen!

6 Måndag 18/7 Kl : Drop in! Kom in på en kopp kaffe och prata en stund med oss! Kl : Bingodags! Välkommen att spela, 10 kronor för tre spel. Tisdag 19/7 Kl : Bildvisning i Kyrksalen, Allégården; Lars Eriksson visar Året runt i min trädgård. För den fikasugne finns det fika på Äldrecentrum både före och efter visningen. Varmt välkomna! Kl : Kvällstoppen del 5 har vi på programmet den här eftermiddagen, välkomna! Onsdag 20/7 Kl : Filmcafé: Dags för en Elvis-film! Vi får se hans första film efter militärtjänstgöringen i Tyskland 1960 G.I Blues! Kl : Dags att femkampa! Var med och kasta ringar, bollar och andra roliga saker! Alla kan vara med och det blir en rolig eftermiddag med mycket skratt! Torsdag 21/7 Kl. 9.30: Vi går och spelar minigolf vid VillAnns café! (F.d Candela) Häng med! Fika och glass finns att köpa för den sötsugne! Kl : Vi får lyssna till den traditionella New Orleansmusiken när den slår ut i full blom, varmt välkomna! Fredag 22/7 Kl : Juli månads Önskesånger spelas upp idag, missa inte det! Kl : Glasscafé! Kom och slå er ner på vår uteplats och njut av en go glass a lá Äldrecentrum! Lördag 23/7 och söndag 24/7 Kl : Trevligt sällskap och gott fika finns här i helgen, så titta gärna in till oss!

7 Måndag 25/7 Äldrecentrum är stängt under förmiddagen men du är varmt välkommen i eftermiddag! Kl : Det är åter dags för några omgångar bingo, välkommen! Tisdag 26/7 Kl : Ulf och Ingvar spelar och sjunger på Äldrecentrum, hjärtligt välkomna till denna musikförmiddag! Kl : Vi spelar trädgårdsspel; boccia, dart, kasta ring och kasta pinne på repet finns att välja på. Kom gärna och var med! Onsdag 27/7 Kl : Dags för Månadens LP : Trio mé Bumba! Kl : Vi tar en eftermiddagstur till Mini-Zoo och självklart tar vi fikakorgen med oss! Blir det dåligt väder stannar vi på Äldrecentrum och gör något kul istället. Torsdag 28/7 Kl : Så ska det låta-intron välkomnar vi er till idag! Var med och gissa vilken låt som spelas upp! Kl : Bowling med mjuka klot och käglor spelar vi idag, alla kan delta- så kom och var med! Fredag 29/7 Kl : Filmcafé: En rykande färsk dokumentärfilm om Streaplers 50-åriga historia visar vi er idag, missa inte den! Kl : Den här eftermiddagen spelas svensktoppsettorna upp från upp, missa inte dessa godingar! Lördag 30/7 och söndag 31/7 Kl : Välkomna till Äldrecentrum träffpunkten som är öppen vardag som helg!

8 Måndag 1/8 Kl : Drop in, titta gärna in till oss! Här kan du läsa tidningen, fika, spela tv-spel och prata bort en stund. Kl : Eftermiddagens programpunkt är förstås bingo! Tre spel, 10 kronor. Tisdag 2/8 Kl : Filmcafé: Vi tittar på Mr Bean på nya galna upptåg! Kl : Dragspel för hela slanten i ljud och bild, hjärtligt välkomna! Onsdag 3/8 Kl : Melodikryss a lá Äldrecentrum var gärna med! Kl : Dags att spela dart, kanske kan vi vara ute och spela? Kaffe och prat blir det självklart också! Torsdag 4/8 Kl : Filmcafé: Helan & Halvan, den engelska komikerduon har gjort många filmer tillsammans och idag får du se en av dem. Kl : Sommartoppen! Välj just din sommarfavorit och du får den uppspelad idag! Lägg ditt förslag i förslagslådan på väggen i entrén, senast 29/7. Kanske vill du höra Idas sommarvisa, När björkarna susa eller i Lunden den gröna? Du väljer! Fredag 5/8 Kl : Mina egna favoriter! Du letar i minnet efter de melodier du helst vill höra igen, lägg dina förslag i förslagslådan och det kan bli din tur nästa gång! Kl : Välkommen på speleftermiddag på Äldrecentrum! Vi spelar olika spel som Tibrospelet, Kasta Gris, Yatzy och skrattar och har en kul stund ihop. De som vill spela kort gör det. Fika är en självklarhet! Lördag 6/8 Kl : Om vädret är bra (uppehåll) så grillar vi korv med goda tillbehör! Annars är Äldrecentrum öppet för fika och samvaro, men observera tiden! Söndag 7/8 Kl : Gemenskap och gott fika finner du här på Äldrecentrum, välkommen!

9 Måndag 8/8 Kl : Drop in på Äldrecentrum! Hos oss finns gemenskap, fika, tidningar, massagefåtöljer och mycket annat välkommen! Kl : Välkommen att spela bingo, tre spel för tio kronor! Tisdag 9/8 Kl. 9.30: Dags att göra en utflykt tillsammans igen och denna gång går den till sommarfina Karlsborg! Kanske går vi utmed kanalen och tittar på båtar och äter glass eller besöker Nymans café. Vi får helt enkelt se vad väder och vind tillåter! Anmälan sker senast 5/8 och bensinpengar till den som kör. Kl : Välkommen till en lugn eftermiddag på Äldrecentrum; sitt i massagefåtöljen, läs några tidningar, kanske spelar vi något spel tillsammans men framförallt så dricker vi kaffe och pratar! Onsdag 10/8 Kl : Kvällstoppen! Detta svenska radioprogram listade de 20 mest sålda skivorna varje vecka och idag får du höra några av låtarna som låg på listan under Kl : Välkommen till Äldrecentrums femkamp! Grenar som att kasta pinnen på repet, kasta ring och slå ner burkar förekommer i den här femkampen! Alla kan vara med och det obligatoriska fikat tar vi efter kampen! Torsdag 11/8 Kl : Premiär för Musik direkt! Önska vilken musik du vill och du kan även ha turen att få se videon till den aktuella låten. Missa inte detta! Kl : Vi gympar oss lite lagom varma till medryckande musik, häng på! Fredag 12/8 Kl : Filmcafé: Vi uppmärksammar den nyligen bortgångna Anna-Lisa Ericsson i filmen Kyss henne från Kl : Glasscafé! Sätt dig på vår uteplats och njut av en god glass i trevlig sällskap! För er som gillar kortspel finns det möjlighet till det idag! Lördag 13/8 och söndag 14/8 Kl : Välkommen på fika och gemenskap!

10 Måndag 15/8 Kl : Drop in på Äldrecentrum! Välkommen på fika och prat! Kl : Bingodags, kom gärna och var med! Tisdag 16/ : Sång- och musikgruppen Goa gubbar gästar oss vid samlingsplatsen på dagverksamheten, Allégården. De framför ett varierat musikprogram för oss idag! Fika finns på Äldrecentrum både före och efter underhållning, välkomna till oss! Kl : Boccia är ett roligt spel att spela tillsammans! Förhoppningsvis kan vi vara ute och spela, fikar gör vi när matchen är slut. Kom och var med! Onsdag 17/8 Kl : Filmcafé: På vita duken idag visas 1:orna från Melodifestivalen genom åren! Kl : Att spela minigolf är kul! Vi går och spelar tillsammans vid VillAnns café så häng med för en rolig eftermiddag! Vi fikar självklart också! Torsdag 18/8 Kl : Månadens LP är Lasse Berghagen! Han är en av Sveriges mest folkkära artister och kanske får vi höra Ding Dong och Jennie Jennie! Kl : Sittande dans är motionsformen den här eftermiddagen! Ett bra alternativ att röra sig på, välkomna till Kyrksalen och var med. Fredagen 19/8 Kl : Filmcafé: Åsa-Nisse och tjocka släkten! Kl : Vi bakar något till eftermiddagskaffet och för er som vill spela kort är välkomna att göra det! Lördag 20/8 Kl : Om vädret är bra (uppehåll) så grillar vi korv med goda tillbehör! Annars är Äldrecentrum öppet för fika och samvaro, men observera tiden! Söndag 21/8 Kl : På Äldrecentrum finns gott fika och trevligt sällskap, välkommen! Sitt gärna ute på vår uteplats om vädret tillåter!

11 Måndag 22/8 Kl : Välkommen att slå dig ner och läs en tidning, ta en fika och prata några ord med oss. Du kan också sätta dig en stund i våra massagefåtöljer! Kl : Bingomåndag välkommen att delta i tre spel för 10 kronor! Tisdag 23/8 Kl : Svensktoppsettor från åren 1977 och 1978 bjuder vi er på idag! Kl : Utomhusspel i det gröna! Vi spelar Dropin Hood, Spin Ladder eller något annat spel och har en trevlig eftermiddag tillsammans! Onsdag 24/8 Under förmiddagen är Äldrecentrum stängt! VÄLKOMMEN PÅ KRÄFTSKIVA! Kl : Ni får avnjuta goda kräftor, paj, ost och kex samt cider till en kostnad av 75 kronor. Under kvällen bjuds det även på musikunderhållning! Om du vill vara med på denna kräftskiva anmäler du dig till oss senast 17/8. Torsdag 25/8 Kl : Filmcafé: Lasse Stefanz från Österlen till Oaklahama! Kl : Att delta i gymnastik hjälper dig att upprätthålla rörelseförmågan och förhindra ett för tidigt åldrande. Välkommen! Fredag 26/8 Kl : Äldrecentrums melodikryss aktiverar vi med oss idag, kom och gnugga musik-knölarna med oss! Kl : Speleftermiddag; Retro, Alfapet och Yatzy är några av spelen man kan välja på! Lördag 27/8 och söndag 28/8 Kl : Träffpunkten är öppen, här finns god gemenskap och gott fika.

12 Måndag 29/8 Kl : Drop in, välkommen in på fika och prat! Kl : Måndag eftermiddag betyder bingo, var gärna med! Tisdag 30/8 Kl : Augusti är nästan slut, men inte förrän vi har spelat upp månadens Önskesånger- varsågoda! Kl : Säsongspremiär! Nu är det dags att börja med Qi gong igen! Den här träningsformen lämpar sig utmärkt för dig som vill få mer energi, förbättra hälsan samt förebygga och lindra sjukdomar. Välj om du vill sitta eller stå. Onsdag 31/8 Kl : Trädgårdsspel för hela slanten, välkomna! Kl : Utflykt till Stampens kvarn i Hjo! Om vädret tillåter dricker vi kaffe vid kvarndammen och njuter av detta fina smultronställe. Anmälan senast 26/8. Bensinpengar till den som kör. Torsdag 1/9 Kl : Tibros populäraste sång- och musikgrupp Tibrobälgarna uppträder här idag! Bänka er vid samlingsplatsen på dagverksamheten, Allégården och njut! Fika finns på Äldrecentrum både före och efter underhållningen. Hjärtligt välkomna! Kl : Lättgymnastik är en bra motionsform för pensionärer, kom och var med! Fredag 2/9 Kl : Filmcafé: Det har varit sommaruppehåll av Minns du sången?, men nu är det åter dags att se och lyssna till de härliga sångerna! Kl : När det är fredag eftermiddag passar det bra att baka något gott till kaffet, var gärna med och baka! Kl : För er som vill spela kort är välkomna att göra det med Ann-Britt Nord. Lördag 3/9 och söndag 4/9 Kl : Fika och prat får du hos oss, välkommen!

Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.

Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16. Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013 Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00

Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Smått och gott

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Öppetider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013

Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013 Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i korthet:

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-oktober 2013

Program på Äldrecentrum September-oktober 2013 Program på Äldrecentrum September-oktober 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet.. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015 Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16. Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014 Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015 Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-december 2012

Program på Äldrecentrum November-december 2012 Program på Äldrecentrum November-december 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16. Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018

Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018 Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-april 2014

Program på Äldrecentrum Mars-april 2014 Program på Äldrecentrum Mars-april 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-december 2014

Program på Äldrecentrum November-december 2014 Program på Äldrecentrum November-december 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum januari februari 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum januari februari 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum januari februari 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2015

Program på Äldrecentrum November-December 2015 Program på Äldrecentrum November-December 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017

Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017 Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-April 2015

Program på Äldrecentrum Mars-April 2015 Program på Äldrecentrum Mars-April 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2016

Program på Äldrecentrum November-December 2016 Program på Äldrecentrum November-December 2016 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Välkomna! Veckoprogram Restaurangens priser gäller för förmiddags och eftermiddagsfika även här inne på vår Mötesplats. Måndag 8.30 Morgonträffen med spel Vi träffas

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2018

Program på Äldrecentrum November-December 2018 Program på Äldrecentrum November-December 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum november december 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum november december 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum november december 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari 1 [8] Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari Onsdag 1 februari 10.15 10.45 Bokstunden på CD-nedre Vi börjar läsa Emil i Lönneberga 14.00-16.00 Öppen verksamhet i Brasrummet

Läs mer

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Det händer hos oss! program vår/sommar 2014 Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person

Läs mer

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 torsdag 1 9.00 9.45 10.00 11.30 Bingo+ fika 30 kr obs! fredag 2 9.00 10.30, spelar spel Fredagsfika. önska låtar och artister som jag tar fram från datorn

Läs mer

Mötesplats för äldre. Nålmakaren

Mötesplats för äldre. Nålmakaren Vuxennämnden Vuxenförvaltningen Mötesplats för äldre Mötesplats för äldre Nålmakaren Höstens program 18/8-19/12 2014 Välkomna! Mötesplats Nålmakaren tel.710 27 38 Från och med hösten byter vi namn från

Läs mer

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA Verksamhetschef: Karoline Lundvall 08-580 229 28 Karoline.lundvall@jarfalla.se Ansvarar för Stöd och förebyggande,

Läs mer

Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon ,

Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon , MÅNADSPROGRAM Maj 2017 Välkommen till våra aktiviteter i maj! Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190, 021-390129 Veckoprogram

Läs mer

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg ANHÖRIGÅRET 2016 Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR 2016 Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd,

Läs mer

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Stängt 6/6 Jämna fredagar kl. 11:00-16:00, ojämna

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga TÖREBODA KOMMUN 2011-03-01 Vård och omsorg INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga Äldreomsorgens dagverksamhet i samarbete med föreningslivet Om du undrar över något eller känner någon som

Läs mer

Kulturcenter Oxbackens mötesplats

Kulturcenter Oxbackens mötesplats MÅNADSPROGRAM Juni 2017 Välkommen till våra aktiviteter i juni! Mot Tanzania Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190,

Läs mer

Höstprogram för anhörigstödsverksamheten

Höstprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Höstprogram för anhörigstödsverksamheten Sommarresan! I år tar oss till Bastedalens Kinapark, i september då kakträdet blommar en upplevelse utöver det vanliga. Hoppas du vill följa med!

Läs mer

Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående

Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro Kommun Telefon 0481-456 69 Ingen fråga är för liten Ni som förlorat er närstående

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM September 2016 + Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 september ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 september Kl. 11:15 Yoga Kl. 14:00

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ Aktiviteter och händelser i juni - augusti På träffpunkterna för seniorer i Lindome, Kållered och i Centrum vill vi erbjuda mötesplatser där alla kan

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-06-07 Information till boende och närstående juni 2017 Hej! Vi vill gärna berätta lite för er bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Nibblegården, om vad som är på gång hos oss

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Augusti 2016 - Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 Augusti ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Måndag 1 augusti Måndag 1 augusti kl. 14:00 Tisdag

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Frivilligcentralen. Program oktober 2011 till februari 2012

Frivilligcentralen. Program oktober 2011 till februari 2012 Frivilligcentralen Program oktober 2011 till februari 2012 Har du en stund över ibland? Det finns många ensamma människor i Fagersta som skulle vilja dela den stunden med dig. Vi på Frivilligcentralen

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015 Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter VALHALLAVÄGEN 38s 10 SÖRBYVÄGEN ÖPPETTIDER FÖR VÅRA LOKALER VALHALLAVÄGEN

Läs mer

Träffpunkt Skogslid. månadsblad September 2015

Träffpunkt Skogslid. månadsblad September 2015 Träffpunkt Skogslid månadsblad September 2015 Tis 1 9.00-10.15 14.30-16.00 Våffel café 25 kr Anders och Bertil spelar Ons 2 15.00 Kort bingo Anhörig café (café för anhöriga som vårdar sina respektive i

Läs mer

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering.

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering. DECEMBER 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 3/12 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.49 Tisdag 4/12 Onsdag 5/12 11.00 Torsdag 6/12 GEMENSAMT JULBORD I ARONTORP MED SOLBUSSEN PRIS: 275kr/per. Vi åker

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun God fortsättning! Vecka 1 Tisdag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Januari Kristallen har stängt p.g.a.

Läs mer

Vuxennämnden Vuxenförvaltningen Öppen verksamhet för äldre. Nålmakaren. Höstens program 22/8-19/12 2013. Välkomna!

Vuxennämnden Vuxenförvaltningen Öppen verksamhet för äldre. Nålmakaren. Höstens program 22/8-19/12 2013. Välkomna! Vuxennämnden Vuxenförvaltningen Öppen verksamhet för äldre Nålmakaren Höstens program 22/8-19/12 2013 Välkomna! Veckoprogram Måndag 8.30 Morgonträffen Vi träffas i Öppna verksamheten och spelar sällskapsspel

Läs mer

Program för anhörigstödsverksamheten våren 2018 Funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och äldreomsorg

Program för anhörigstödsverksamheten våren 2018 Funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och äldreomsorg Socialtjänsten Program för anhörigstödsverksamheten våren 2018 Funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och äldreomsorg Välkommen till öppet anhörigcafé inom äldreomsorgen Anhörigcafé var tredje

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Maj - juni 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl. 10.00

Läs mer

Social- och omsorgskontoret Öppna mötesplatser

Social- och omsorgskontoret Öppna mötesplatser Social- och omsorgskontoret Öppna mötesplatser FÖR AKTIVITET OCH SOCIAL GEMENSKAP 1 I Södertälje kommun finns flera öppna mötesplatser som dagligen har verksamhet för dig över 65 år. Hit kan du komma för

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss.

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss. Mars 2015 Information till hyresgäster och närstående mars 2015 Hej här kommer mars månads brev till dig som bor på Brunnbäcksgatan 20 eller är närstående till någon av våra hyresgäster. Här berättar vi

Läs mer

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Öppet anhörigcafè Tisdagar o jämn vecka kl 10:00-12:00 med start 27/1 i Anhörigstödets lokal (bakom växeln) Vi träffas, fikar, bjuder in gäster utefter

Läs mer

Foto: Annika Ottosson. Program Maj 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Annika Ottosson. Program Maj 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Annika Ottosson Program Maj 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Stängt 1/5 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Tar du hand om någon som är sjuk? Låt oss få ta hand om dig

Tar du hand om någon som är sjuk? Låt oss få ta hand om dig Tar du hand om någon som är sjuk? Låt oss få ta hand om dig Givande och självklart Men oj, så slitsamt ibland De allra flesta ställer upp när någon behöver hjälp. Ofta är det helt självklart att hjälpa

Läs mer

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Sommarlov Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Bjuvs Fritidsgård Tel: 042-458 50 97 Vecka 25 Måndag 17 juni Öppet 13.00 17.00 Tisdag 18 juni Midsommarfest. Kostnad 100kr. Anmälan sker till personalen. obs! öppet

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun våren och sommaren 2011

Aktiviteter i Eslövs kommun våren och sommaren 2011 Aktiviteter i Eslövs kommun våren och sommaren 2011 Öppet för alla AKTIVITETSHUSET KARIDAL Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna! På Karidal finns det möjlighet för

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter

Stöd till anhöriga Aktiviteter Stöd till anhöriga Aktiviteter Maj Aug 2018 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Vi på anhörigstöd vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar

Läs mer

Månadsblad Maj. Träffpunkt Årsta. En mötesplats för dig som är senior 65+

Månadsblad Maj. Träffpunkt Årsta. En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad Maj Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds. Deltagande

Läs mer

Stöd till anhöriga. Vård och omsorg Kungsbacka kommun. Aktiviteter

Stöd till anhöriga. Vård och omsorg Kungsbacka kommun. Aktiviteter Stöd till anhöriga Vård och omsorg Kungsbacka kommun Aktiviteter Juni Augusti 2019 Ger du stöd, hjälp eller omsorg till någon? Vi vänder oss till dig som på något sätt ger stöd, hjälp eller omsorg till

Läs mer

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun höst och vinter 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

Anhörigstöd. i Gällivare kommun. Foto: andreaslundgren.com

Anhörigstöd. i Gällivare kommun. Foto: andreaslundgren.com Anhörigstöd i Gällivare kommun Foto: andreaslundgren.com Utgiven av: Gällivare kommun Socialförvaltningen i samband med projekt utveckling av anhörigstöd år 2007 t o m 2008. Text: Ann-Louise Lundgren.

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Foto Taina Ahola Juni-juli 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Semesterstängt Medelpunkten har stängt för aktiviteter

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Foto Taina Ahola ANSLAGSTAVLAN Ört och Kryddcafé Kom på vårt första Ört

Läs mer

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Där är varmt välkommen till oss på Anhörigcenter och vi vill helst att du kommer innan du sliter ut dig

Läs mer

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel 2015-05-20 1 (8) Måndag 25/5 Tisdag 26/5 Onsdag 27/5-16:00 Torsdag 28/5 Fredag 29/5 Promenad - Tjurasjö - Promenaden utgår från KIVI till Tjurasjö. Vi anpassar promenaden efter alla. 14:00 Kortspel Kubb

Läs mer

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Extra fokus kommer vi under våren lägga på gruppen anhöriga till person med psykisk funktionsnedsättning. Detta gör vi med en serie föreläsningar,

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2016

Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2016 Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2016 Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro kommun Telefon 0481-456 69

Läs mer

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014 Mötesplatser för Seniorer Program för hösten 2014 Välkommen! I Lidköpings kommun finns flera trevliga mötesplatser där vi erbjuder olika aktiviteter, matservering och framförallt gemenskap! Du som är äldre

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Aktiviteter. April-Maj-Juni 2014 VÄLFÄRDSFÖRVALTNINGEN. April V.14 Tisdag 1 april Kl.13.00-14.00 Bingo. Onsdag 2 april Kl.13.00-15.00 Tema: Påskpyssel

Aktiviteter. April-Maj-Juni 2014 VÄLFÄRDSFÖRVALTNINGEN. April V.14 Tisdag 1 april Kl.13.00-14.00 Bingo. Onsdag 2 april Kl.13.00-15.00 Tema: Påskpyssel VÄLFÄRDSFÖRVALTNINGEN Aktiviteter Sätt guldkant på tillvarondin eller någon annans April-Maj-Juni 2014 April V.14 Tisdag 1 april Kl.13.00-14.00 Bingo Se sista sidan för mer som händer VARJE VECKA Onsdag

Läs mer

RYTTAREN AKTIVITETCENTER. En träffpunkt för alla mitt i Uddevalla MÅNADSPROGRAM FEBRUARI 2016. I samarbete med

RYTTAREN AKTIVITETCENTER. En träffpunkt för alla mitt i Uddevalla MÅNADSPROGRAM FEBRUARI 2016. I samarbete med RYTTAREN CAFÉ AKTIVITETCENTER En träffpunkt för alla mitt i Uddevalla Jard Samuelson Remember Elvis MÅNADSPROGRAM I samarbete med UNDERHÅLLNING Ryttarens underhållning kostar 50 kr inklusive dagens underhållningsfika.

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

Program Juli & Augusti 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Juli & Augusti 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Juli & Augusti 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Kontaktuppgifter: Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Lunchservering alla vardagar kl. 12:00-13:30 Pris 55 kr. för

Läs mer

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan inleds den 7 september kl.14.00 med tal av Liliana Lindström och lite barsnack

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Allaktivitetshuset. Kungshällan

Allaktivitetshuset. Kungshällan Allaktivitetshuset Kungshällan Programblad för 1 September 31 Januari 2014 2015 1 Kungshällan Lilla Torg 1 243 30 Höör Mötesplatsen för ALLA seniorer Här finns det möjlighet att träffas och umgås, ta en

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Frivilligcentralen. Program 1 mars till 30 september 2018

Frivilligcentralen. Program 1 mars till 30 september 2018 Frivilligcentralen Program 1 mars till 30 september 2018 Har du en stund över? Det finns många ensamma människor i Fagersta som skulle vilja dela den stunden med dig. Vi på frivilligcentralen förmedlar

Läs mer

Sommar med Träffpunkterna i Angered

Sommar med Träffpunkterna i Angered Sommar med Träffpunkterna i Angered Juli - augusti 2019 Träffpunkterna i Angered finns för att främja hälsan hos stadsdelens seniorer, men alla är välkomna oavsett ålder. Vi finns på Hammarkulletorget

Läs mer