Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl"

Transkript

1 Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet..

2 Information i korthet: - Känner du någon som ännu inte har varit på Äldrecentrum? Ta med dig din bekant eller anhörig hit på en kopp kaffe och visa träffpunkten! Om du aldrig har varit här och inte vill komma ensam kan vi komma och möta dig första gången, ring till oss så bestämmer vi en tid. - På Äldrecentrum finns två bokhyllor med böcker från Tibro kommuns bibliotek. Det finns även böcker i stor stil och vi får in nya böcker ungefär varannan månad. Utnyttja tillfället att låna böcker här! - Drop in betyder öppet hus, att ni är välkomna hit till Äldrecentrum även om det inte är något särskilt på programmet. Kom hit och ta en fika, spela spel, läs en tidning, prata bort en stund och umgås! - I Må bra rummet kan du sätta dig i våra massagefåtöljer för massage i lugn och avslappnande miljö. Bokningsschema finns i köket men det går också bra att ringa och boka tid. - Varje tisdag mellan kl finns möjlighet till enskilda samtal på Äldrecentrum med diakon eller omsorgspastor från kyrkorna. De har självklart tystnadsplikt och fungerar som en medmänniska att prata med, det behöver inte ha med trosfrågor att göra utan man bestämmer själv innehållet. Du kan, men du behöver inte boka tid innan. Ni sitter i ett enskilt och ostört rum. - Är du intresserad av att vara frivillig inom äldreomsorgen? Vi söker nya frivilliga som vill vara med i våra verksamheter och förgylla andra människors liv. Man förgyller även sitt eget liv på detta sätt! Om Du känner Dig intresserad och vill veta mer, hör av Dig till Sandra Eggen. - På Äldrecentrum kan Du få information om anhörigstöd. Det finns även möjlighet till avlösning vilket innebär att den du hjälper får vara hos oss på Äldrecentrum medan du uträttar ärenden eller liknande. - Modellbyggaren Karl-Erik Elfströms modeller av kända Tibrohus och verkstäder kan nu ses på vårt kära Äldrecentrum! Kom in och beundra hans verk! - Vill du vara med och spela bridge? Välkommen då tisdagar kl Saknar ni något i programmet eller på Äldrecentrum? Berätta era synpunkter för oss, hjälp oss att bli bättre!

3 Kontaktuppgifter Äldrecentrum: Sandra Eggen: enhetschef och frivilligsamordnare, tfn: Malin Stewart: anhörigsamordnare, tfn: Gun-Britt Klingvall: anhörigombud, tfn: Helen och Ulf: aktivitetspersonal på Äldrecentrum, tfn: Besöksadress: Fredsgatan 36, första våning. Andra kontaktuppgifter: Om du till exempel behöver hjälp i hemmet eller korttidsplats kan du vända Dig till en biståndsbedömare. Ring kommunens växel på tfn: så kopplar de dig till rätt biståndsbedömare. Att få en demenssjukdom är ofta svårt för både dig och din närstående. I Tibro kommun har vi en samordnande sjuksköterska inom demens och rehabilitering som kan ge råd, information och stöd till Dig/Er. Välkommen att ta kontakt med Vivi-Anne Bergman på tfn: Om du är syn- eller hörselskadad finns goda råd och tips att få av vår syn- och hörselinstruktör. Har Du behov av ett trygghetslarm för att kunna påkalla hjälp ta då kontakt med Maritha Rosebrink, tfn: Vi kan också ordna en träff med Maritha här på Äldrecentrum där du och dina bekanta kan få ställa dina frågor och funderingar. Prata med oss om det!

4 Måndag 7/3 Kl : Kom in till oss och ta dig en fika och pratstund! Kl : Vill du spela bingo? Då är du välkommen till oss, vi spelar tre spel för 10 kronor. Tisdag 8/3 Kl : Andra delen av Kvällstoppen från bjuder vi på idag, välkomna! Kl : Var med på en stunds Qi gong och efteråt kanske det skulle smaka gott med en semla eftersom det är fettisdagen idag! Onsdag 9/3 Kl : Bänka er vid samlingsplatsen på dagverksamheten och lyssna till Stig & Börje med Sune! Ni får höra dragspel, klarinett, bas, sång och roliga historier! Fika för den som vill finns på Äldrecentrum. Kl : Denna eftermiddag gör vi fina fastlagsris som har blivit populära här på Äldrecentrum! Torsdag 10/3 Kl : Dags för en favorit! Så ska det låta, gissa vilka intron som spelas upp! Kl : Sittande dans i gymnastiksalen på kommunrehab, var med vetja! Fredag 11/3 Kl : Filmcafé: Någonstans i Sverige del 7 visas idag! Janne Loffe Carlsson och Per Ragnar är två av rollinnehavarna. Kl : För alla kortspelsentusiaster är det dags att samlas för några parti kort, välkomna! Och för er som hellre handarbetar får gärna slå sig ner här med det. Vi fikar och pratar självklart också! Lördag 12/3 och söndag 13/3 Kl : Du missar väl inte att träffpunkten är öppen även under helgen? Välkommen!

5 Måndag 14/3 Kl : Drop in, välkomna på fika och prat! Kl : Sugen på att spela bingo? Då är du välkommen till oss för att spela! Tisdag 15/3 Kl : Välkommen att delta i musikrebus! Med hjälp av ett antal ledtrådar löser vi gemensamt gåtan! Kl : Dags för Qi gong! Genom att utöva denna skonsamma träningsform kan du förbättra dina leder och din rörlighet, välj om du vill sitta eller stå. Onsdag 16/3 Kl : Månadens LP med Lars Lönndahl spelas idag! Kl : Det var längesen vi spelade golvdart, men nu är det dags. Alla kan vara med, så kom! Torsdag 17/3 Kl : Om ni vill höra vilka låtar som låg etta på Svensktoppen 1973 ska du komma hit idag! Kl : Vi gästas av finska dansgruppen Vipina denna eftermiddag! Slå er ner vid samlingsplatsen på dagverksamheten och efteråt finns det fika på Äldrecentrum! Fredag 18/3 Kl : Filmcafé: Del 6 av Någonstans i Sverige har vi på programmet idag! Kl : Var med och baka något gott till eftermiddagskaffet! Kl : Kortspel med Ann-Britt Nord för er som vill det! Lördag 19/3 och söndag 20/3 Kl : Välkommen till vår populära mötesplats även under helgen!

6 Måndag 21/3 Kl : Drop in! Kom in på en kopp kaffe och prata en stund med oss! Kl : Bingodags! Välkommen att spela, 10 kronor för tre spel. Tisdag 22/3 Kl : Vill ni se bilder från Tibro fotoklubbs almanackor är ni välkomna till Kyrksalen! Vi visar idag del 3! På Äldrecentrum finns det gott fika för den som vill! Kl : Visst vill du röra dig till enkla och skonsamma Qigong-rörelser, kom och var med! Onsdag 23/3 Kl : Filmcafé: The Seekers med Judith Durham visar vi för er idag! Gruppen radade upp hits på 1960-talet, t.ex. I ll never find another you, Island of dreams och A world of our own. Kl : Bocciadags, kom och var med! Torsdag 24/3 Kl : Mars önskesånger är klara att spelas upp idag, varmt välkomna! Kl : NYHET! Idag provar vi linedance i gymnastiksalen på kommunrehab! Att dansa linedance innebär att du tränar koordinationsförmågan, kondition och det stärker såväl muskler som skelett. Detta är en bra träning för alla åldrar och allt sker till härlig och medryckande musik! Bra och lätta skor är en fördel. Ann Lindqvist-Kari från Karlsborg kommer och dansar med oss. Fredag 25/3 Kl : Filmcafé: Vi fortsätter med en del av Någonstans i Sverige, del 7. Kl : Våffeldagen uppmärksammas naturligtvis med nygrädde våfflor på Äldrecentrum! Kaffe och en våffla 15 kronor! Välkommen! Lördag 26/3 och söndag 27/3 Kl : Trevligt sällskap och gott fika finns här i helgen, så titta gärna in till oss!

7 Måndag 28/3 Kl : Drop in, välkomna hit! Ta en kopp kaffe och umgås med oss en stund. Kl : Det är åter dags för några omgångar bingo, välkommen! Tisdag 29/3 Kl : Idag bjuds vi på Hitsinglar med bild! Go musik och fina bilder levereras denna förmiddag! Kl : Dags för Qigong! Denna träning lämpar sig utmärkt för dig som t.ex. har stela leder och som på ett skonsamt sätt vill röra på sig. Onsdag 30/3 Kl : Tandhygienist Birgitta Engdahl från folktandvården i Tibro gästar oss och berättar om god tandhälsa och ger bra tips och råd! Passa på att ställ era frågor till henne! Kl : Vad sägs om att vara med på fem-kamp? Kasta ner burkar med boll och kasta ring är några grenar i vår egen fem-kamp. Alla kan vara med och när kampen är slut fikar vi! Torsdag 31/3 Kl : Dragspelskungarna del 2! Lyssna till de mest kända utövarna på dragspel i Sverige genom tiderna! Kl : Sittande dans är inte bara sittande dans utan det gör gott för själen också! Kom och var med, plats Kyrksalen. Fredag 1/4 Kl : Inge Andersson från Hjo sjunger fina visor och läser dikter på västgötska, varmt välkomna till samlingsplatsen vid dagverksamheten på Allégården. Fika finns på Äldrecentrum! Kl : Filmcafé: Följ med på en blomsterresa till tulpanernas land Holland! Lördag 2/4 och söndag 3/4 Kl : Välkomna till Äldrecentrum träffpunkten som är öppen vardag som helg!

8 Måndag 4/4 Kl : Drop in, titta gärna in till oss! Här kan du läsa tidningen, fika, spela tv-spel och prata bort en stund. Kl : Eftermiddagens programpunkt är förstås bingo! Tre spel, 10 kronor. Tisdag 5/4 Kl : Mina egna favoriter! En av besökarna har valt låtarna! Kl : Nya som gamla deltagare är välkomna på Qi gong! Skonsam träningsform som passar gammal som ung! Onsdag 6/4 Kl : Nu äntligen är det dags för mannekänguppvisning med kläder från Seniorshop! Slå er ner vid samlingsplatsen på dagverksamheten och titta på vårens och sommarens nyheter. Försäljning av kläder i Kyrksalen efter visningen och fram till kl Kl : Speleftermiddag på Äldrecentrum! Fritt att välja om man vill spela kort, alfapet, Antikrundan, Yatzy eller något annat som vi har. Välkomna! Torsdag 7/4 Kl : Kvällstoppen från 1963, del 3! Försäljningslistan över de mest sålda skivorna spelas upp. Kl : I höstas gjorde vi ett gemensamt besök i bowlinghallen vilket blev uppskattat! Häng med och prova att spela, eller sitt i caféet och titta när de andra spelar. Självklart fikar vi efter bowlingmatchen! Vill du ha sällskap dit går vi från Äldrecentrum kl Anmälan senast 1/4. Fredag 8/4 Kl : Filmcafé: Näst sista delen av Någonstans i Sverige. Serien om några värnpliktiga under andra världskriget med bl.a. Janne Loffe Carlsson i rollerna. Kl : Något gott till eftermiddagskaffet bakas och för er som vill spela kort har den möjligheten med Ann-Britt Nord, varmt välkomna! Lördag 9/4 och söndag 10/4 Kl : Gemenskap och gott fika finner du här på Äldrecentrum, välkommen!

9 Måndag 11/4 Kl : Kom in till oss för en fika och pratstund! KI : Bingo! Vi spelar tre spel med tre vinstchanser. Tisdag 12/4 Kl.9.00: Häng med till Falköping och Osterian! Vi avnjuter en god ostsmörgås och kaffe när vi kommer fram. Vi kikar på deras påskutställning och tid för att handla goda ostar och annat smått och gott finns! Anmäl er till Äldrecentrum senast 6/4. Samåkning från parkeringen kl. 9.00, bensinpengar till den som kör. Kl : Dags för en stunds Qigong! Metoden lämpar sig utmärkt för dig som vill få mer energi, förbättra hälsan samt förebygga och lindra sjukdomar. Onsdag 13/4 Kl : Vad sägs om att gnugga musik-knölarna till Äldrecentrums melodikryss? Varmt välkommen till oss! Kl : Förra veckan gjorde vi ett besök i bowlinghallen, men idag är ni välkomna till Äldrecentrums egen bowlingturnering! Alla kan vara med och vi använder mjuka klot och käglor. Torsdag 14/4 Kl : Dagmammor med härligt sjungande barn kommer till oss, det här får ni inte missa! Sjung gärna med! Kl : Sittande dans i Kyrksalen, kom och var med! Fredag 15/4 Kl : Filmcafé: Sista delen av Någonstans i Sverige, missa inte hur filmen slutar! Kl : Våren är här och vad passar inte bättre än att ha Hattcafé? Leta i era gömmor där hemma och ta med era hattar och visa oss andra! Kanske har ni något roligt minne till hattarna ni vill berätta om! Självklart fikar vi tillsammans! Lördag 16/4 och söndag 17/4 Kl : Välkommen på fika och gemenskap!

10 Måndag 18/4 Kl : Drop in på Äldrecentrum! Välkommen på fika och prat! Kl : Bingodags, kom och var med! Tisdag 19/ : Vill ni se bilder från Allégårdens historia från 1980-talet? Välkomna in till Kyrksalen och på Äldrecentrum finns gott kaffe! Kl : Välkommen på Qigong som är en utmärkt träningsform för både gammal och ung! Onsdag 20/4 Kl : Månadens LP : Tolv låtar med Gunnar Wiklunds härliga baryton, välkomna! Kl : Sångerna vi sjunger i påsktid med Åke Nordqvist och Ingegerd Rapp. Slå er ned på samlingsplatsen vid dagverksamheten, på Äldrecentrum finns fika för den som vill. Skärtorsdag 21/4 Kl : Filmcafé: Glaset i örat med Hasse & Tage, slå er ner i vår biosalong. Kl : Välkommen att dansa linedance i Kyrksalen! Den roliga dansformen som passar gammal som ung och som tränar koordination, kondition och muskler på ett skonsamt sätt! Långfredagen 22/4 Kl : Träffpunkten är öppen för dig denna långfredag, välkommen! Påskafton 23/4 påskdagen 24/4 Kl : Varför inte tillbringa ett par timmar i påskhelgen på Äldrecentrum? Här finns gott fika och trevligt sällskap, välkommen!

11 Annandag påsk 25/4 Kl : Kom och umgås på Äldrecentrum denna annandag påsk! Tisdag 26/4 Kl : Maritha Rosebrink är kommunens syn- och hörselinstruktör samt expert på trygghetslarm, hon kommer till oss idag och berättar om olika syn- och hörselhjälpmedel och ger goda råd och tips inom området. Passa på att ställ era frågor om detta när vi har Maritha här! Kl : Dags för Qigong! Metoden lämpar sig utmärkt för dig som vill få mer energi, förbättra hälsan samt förebygga och lindra sjukdomar. Onsdag 27/4 Kl : Äntligen dags för månadens Önskesånger, välkomna ska ni vara! Kl : Alla ni som gillar att spela inomhusboccia, kom till oss idag! Torsdag 28/4 Kl : Dags att gnugga musik-knölarna tillsammans i vår musikrebus, var med vetja! Kl : Dansa kan man göra även sittandes! Välkomna till Kyrksalen på sittande dans! Efteråt fikar vi tillsammans på Äldrecentrum. Fredag 29/4 Kl : Vi välkomnar våren genom att lyssna till vårens sånger med Strängbandet! Samlingsplatsen vid dagverksamheten slår ni er ner på och fika finns på Äldrecentrum för den som vill. Kl : Speleftermiddag på Äldrecentrum! Välj om du vill spela kort med Ann-Britt Nord eller andra spel som t.ex. Kasta gris, Yatzy eller något annat. Valborgsmässoafton 30/4 och söndag 1/5 Kl : Fika och trevligt sällskap finner du här på Äldrecentrum!

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013 Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.

Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16. Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum januari februari 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum januari februari 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum januari februari 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00

Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Smått och gott

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Öppetider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013

Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013 Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i korthet:

Läs mer

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16. Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015 Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli augusti 2011

Program på Äldrecentrum juli augusti 2011 Program på Äldrecentrum juli augusti 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-december 2012

Program på Äldrecentrum November-december 2012 Program på Äldrecentrum November-december 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-april 2014

Program på Äldrecentrum Mars-april 2014 Program på Äldrecentrum Mars-april 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014 Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-April 2015

Program på Äldrecentrum Mars-April 2015 Program på Äldrecentrum Mars-April 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-oktober 2013

Program på Äldrecentrum September-oktober 2013 Program på Äldrecentrum September-oktober 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16. Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-december 2014

Program på Äldrecentrum November-december 2014 Program på Äldrecentrum November-december 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017

Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017 Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2015

Program på Äldrecentrum November-December 2015 Program på Äldrecentrum November-December 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015 Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018

Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018 Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum november december 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum november december 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum november december 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2016

Program på Äldrecentrum November-December 2016 Program på Äldrecentrum November-December 2016 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2018

Program på Äldrecentrum November-December 2018 Program på Äldrecentrum November-December 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Höstprogram för anhörigstödsverksamheten

Höstprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Höstprogram för anhörigstödsverksamheten Sommarresan! I år tar oss till Bastedalens Kinapark, i september då kakträdet blommar en upplevelse utöver det vanliga. Hoppas du vill följa med!

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Månadsblad april Träffpunkt Årsta

Månadsblad april Träffpunkt Årsta Månadsblad april Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds. Deltagande

Läs mer

Frivilligcentralen. Program oktober 2011 till februari 2012

Frivilligcentralen. Program oktober 2011 till februari 2012 Frivilligcentralen Program oktober 2011 till februari 2012 Har du en stund över ibland? Det finns många ensamma människor i Fagersta som skulle vilja dela den stunden med dig. Vi på Frivilligcentralen

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER OM OSS MÖTESPLATS LINDOME - En meningsfull fritid för alla! Du håller just nu höstens program i din hand, allt som kommer att hända finns inte med i

Läs mer

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA Verksamhetschef: Karoline Lundvall 08-580 229 28 Karoline.lundvall@jarfalla.se Ansvarar för Stöd och förebyggande,

Läs mer

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan inleds den 7 september kl.14.00 med tal av Liliana Lindström och lite barsnack

Läs mer

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari 1 [8] Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari Onsdag 1 februari 10.15 10.45 Bokstunden på CD-nedre Vi börjar läsa Emil i Lönneberga 14.00-16.00 Öppen verksamhet i Brasrummet

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ Aktiviteter och händelser i juni - augusti På träffpunkterna för seniorer i Lindome, Kållered och i Centrum vill vi erbjuda mötesplatser där alla kan

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ

TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ 2018 VÄLKOMMEN TILL OSS! Du håller just nu Träffpunkten Lindomes utbud för våren i din hand. Vi hoppas att detta program väcker din nyfikenhet och får dig att vilja besöka

Läs mer

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 torsdag 1 9.00 9.45 10.00 11.30 Bingo+ fika 30 kr obs! fredag 2 9.00 10.30, spelar spel Fredagsfika. önska låtar och artister som jag tar fram från datorn

Läs mer

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Extra fokus kommer vi under våren lägga på gruppen anhöriga till person med psykisk funktionsnedsättning. Detta gör vi med en serie föreläsningar,

Läs mer

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Det händer hos oss! program vår/sommar 2014 Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person

Läs mer

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga TÖREBODA KOMMUN 2011-03-01 Vård och omsorg INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga Äldreomsorgens dagverksamhet i samarbete med föreningslivet Om du undrar över något eller känner någon som

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun vår och sommar 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

Medlemsblad Höst 2017

Medlemsblad Höst 2017 Medlemsblad Höst 2017 Kära medlem, Nu är sommaren slut och hösten kommer snart. har haft en mycket fin och trevlig sommar med bland annat vår välbesökta sommarfest, korvgrillningar, kognition diskussionstillfälle

Läs mer

Månadsblad Maj. Träffpunkt Årsta. En mötesplats för dig som är senior 65+

Månadsblad Maj. Träffpunkt Årsta. En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad Maj Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds. Deltagande

Läs mer

Träffpunkt Skogslid. månadsblad September 2015

Träffpunkt Skogslid. månadsblad September 2015 Träffpunkt Skogslid månadsblad September 2015 Tis 1 9.00-10.15 14.30-16.00 Våffel café 25 kr Anders och Bertil spelar Ons 2 15.00 Kort bingo Anhörig café (café för anhöriga som vårdar sina respektive i

Läs mer

Stöd till anhöriga. Vård och omsorg Kungsbacka kommun. Aktiviteter

Stöd till anhöriga. Vård och omsorg Kungsbacka kommun. Aktiviteter Stöd till anhöriga Vård och omsorg Kungsbacka kommun Aktiviteter Juni Augusti 2019 Ger du stöd, hjälp eller omsorg till någon? Vi vänder oss till dig som på något sätt ger stöd, hjälp eller omsorg till

Läs mer

April Månadsprogram för mötesplats Sommarro

April Månadsprogram för mötesplats Sommarro Pris: 15kr April Månadsprogram för mötesplats Sommarro Foto: Gith Hanzon Onsdagen den 1 april kl 11-15 är du välkommen till Pulken i Yngsjö för att se på Tranorna. Denna eftermiddag hälsas äldre och rullstolsburna

Läs mer

Frivilligcentralen. Program 1 oktober 2017 till 28 februari 2018

Frivilligcentralen. Program 1 oktober 2017 till 28 februari 2018 Frivilligcentralen Program 1 oktober 2017 till 28 februari 2018 Har du en stund över? Det finns många ensamma människor i Fagersta som skulle vilja dela den stunden med dig. Vi på frivilligcentralen förmedlar

Läs mer

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Stängt 6/6 Jämna fredagar kl. 11:00-16:00, ojämna

Läs mer

Torsdag 6. Fredag 7. ANHÖRIGDAGEN Under förmidagen tillfälle att prova på massage, avslappning, bastu, fotbad på anhörigcentralen,

Torsdag 6. Fredag 7. ANHÖRIGDAGEN Under förmidagen tillfälle att prova på massage, avslappning, bastu, fotbad på anhörigcentralen, Anhörigträff Centrum Anhörigträffarna vänder sig till dig som ger omsorg, stöd eller vård i hemmet till någon närstående. Vi träffas över en kopp kaffe för att ge information och stöd, du får tillfälle

Läs mer

Program för anhörigstödsverksamheten våren 2018 Funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och äldreomsorg

Program för anhörigstödsverksamheten våren 2018 Funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och äldreomsorg Socialtjänsten Program för anhörigstödsverksamheten våren 2018 Funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och äldreomsorg Välkommen till öppet anhörigcafé inom äldreomsorgen Anhörigcafé var tredje

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015 Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter VALHALLAVÄGEN 38s 10 SÖRBYVÄGEN ÖPPETTIDER FÖR VÅRA LOKALER VALHALLAVÄGEN

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2015 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan 13-18 september Seniorveckan invigs söndagen den 13 september av kommunstyrelsens

Läs mer

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Öppet anhörigcafè Tisdagar o jämn vecka kl 10:00-12:00 med start 27/1 i Anhörigstödets lokal (bakom växeln) Vi träffas, fikar, bjuder in gäster utefter

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola ÖPPEN FÖRSKOLA Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 www.lund.se/kulan Email : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

Aktiviteter. April-Maj-Juni 2014 VÄLFÄRDSFÖRVALTNINGEN. April V.14 Tisdag 1 april Kl.13.00-14.00 Bingo. Onsdag 2 april Kl.13.00-15.00 Tema: Påskpyssel

Aktiviteter. April-Maj-Juni 2014 VÄLFÄRDSFÖRVALTNINGEN. April V.14 Tisdag 1 april Kl.13.00-14.00 Bingo. Onsdag 2 april Kl.13.00-15.00 Tema: Påskpyssel VÄLFÄRDSFÖRVALTNINGEN Aktiviteter Sätt guldkant på tillvarondin eller någon annans April-Maj-Juni 2014 April V.14 Tisdag 1 april Kl.13.00-14.00 Bingo Se sista sidan för mer som händer VARJE VECKA Onsdag

Läs mer

Social- och omsorgskontoret Öppna mötesplatser

Social- och omsorgskontoret Öppna mötesplatser Social- och omsorgskontoret Öppna mötesplatser FÖR AKTIVITET OCH SOCIAL GEMENSKAP 1 I Södertälje kommun finns flera öppna mötesplatser som dagligen har verksamhet för dig över 65 år. Hit kan du komma för

Läs mer

Anhörigstöd Program januari-juni 2019

Anhörigstöd Program januari-juni 2019 Anhörigstöd Program januari-juni 2019 Är du anhörig? Med anhörig menas en person som hjälper eller stödjer en närstående som inte klarar vardagen på egen hand. Behov av stöd kan bero på ålder, psykisk

Läs mer

Frivilligcentralen. Program 1 mars till 30 september 2018

Frivilligcentralen. Program 1 mars till 30 september 2018 Frivilligcentralen Program 1 mars till 30 september 2018 Har du en stund över? Det finns många ensamma människor i Fagersta som skulle vilja dela den stunden med dig. Vi på frivilligcentralen förmedlar

Läs mer

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg ANHÖRIGÅRET 2016 Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR 2016 Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd,

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss.

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss. Mars 2015 Information till hyresgäster och närstående mars 2015 Hej här kommer mars månads brev till dig som bor på Brunnbäcksgatan 20 eller är närstående till någon av våra hyresgäster. Här berättar vi

Läs mer

Månadsblad mars Träffpunkt Nyby

Månadsblad mars Träffpunkt Nyby Månadsblad mars Träffpunkt Nyby En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds. Deltagande

Läs mer

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter Foto: Sofia Sabel Aktiviteter Äldreomsorgen 1 januari-30 april 2015 Anhörigcenter Anhörigcenter är en informations- och mötesplats som vänder sig till dig som inom familjen, släkten eller vänkretsen stödjer

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun våren och sommaren 2011

Aktiviteter i Eslövs kommun våren och sommaren 2011 Aktiviteter i Eslövs kommun våren och sommaren 2011 Öppet för alla AKTIVITETSHUSET KARIDAL Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna! På Karidal finns det möjlighet för

Läs mer

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016 Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016 Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro kommun Telefon 0481-456

Läs mer

Anhörigstöd. i Gällivare kommun. Foto: andreaslundgren.com

Anhörigstöd. i Gällivare kommun. Foto: andreaslundgren.com Anhörigstöd i Gällivare kommun Foto: andreaslundgren.com Utgiven av: Gällivare kommun Socialförvaltningen i samband med projekt utveckling av anhörigstöd år 2007 t o m 2008. Text: Ann-Louise Lundgren.

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Frivilligcentralen. Program 1 mars till 30 september 2016

Frivilligcentralen. Program 1 mars till 30 september 2016 Frivilligcentralen Program 1 mars till 30 september 2016 Har du en stund över? Det finns många ensamma människor i Fagersta som skulle vilja dela den stunden med dig. Vi på frivilligcentralen förmedlar

Läs mer

Öppna grinden. sök kunskap, gemenskap och värme. Anhörigstödet

Öppna grinden. sök kunskap, gemenskap och värme. Anhörigstödet Öppna grinden sök kunskap, gemenskap och värme Anhörigstödet Program för våren 2017 öppet hus - Svenljunga bibliotek Under fem tisdagar mellan 17.00-19.00 har du möjlighet att träffa Svenljungas anhörigrådgivare

Läs mer

Tar du hand om någon som är sjuk? Låt oss få ta hand om dig

Tar du hand om någon som är sjuk? Låt oss få ta hand om dig Tar du hand om någon som är sjuk? Låt oss få ta hand om dig Givande och självklart Men oj, så slitsamt ibland De allra flesta ställer upp när någon behöver hjälp. Ofta är det helt självklart att hjälpa

Läs mer

Månadsblad januari Träffpunkt Årsta

Månadsblad januari Träffpunkt Årsta Månadsblad januari Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds. Deltagande

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 Kontakt: Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 Hemsida: www.lund.se/kulan E-post: kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se

Läs mer

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen November 2018 Mötesplats Råby Mötesplats Råby Råby Centrum Västerås 021-398771 Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen Camilla.cecilia.knutsen@vasteras.se Du hittar oss även under: Västerås Stads hemsida:

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Mars 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 4-5 Aktivitetscenter Eken 6-7 Aktivitetscenter Björken 8-10 Aktivitetscenter Aspen 11-13

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad oktober En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad oktober En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad oktober 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Mars 2018 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2018 mars ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 mars Kl. 11.15 Yoga Kl. 13:00 Salsa/Linedance

Läs mer

Senaste nytt från Anhörigstödet

Senaste nytt från Anhörigstödet Senaste nytt från Anhörigstödet Augusti 2015 Till dig som är anhörig till någon närstående familjemedlem, släkting, god vän eller granne, vilken är långvarigt sjuk, har ett missbruk/beroende, är äldre,

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Februari 2018 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2018 februari ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 februari Kl. 10:00 Vattengympa Kl. 10:30-12

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter

Stöd till anhöriga Aktiviteter Stöd till anhöriga Aktiviteter Februari Maj 2019 Ger du stöd, hjälp eller omsorg till någon? Vi vänder oss till dig som på något sätt ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i din närhet och som inte

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Januari 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-6 Aktivitetscenter Björken 7-9 Aktivitetscenter Aspen

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun Vår och sommar 2008

Aktiviteter i Eslövs kommun Vår och sommar 2008 Aktiviteter i Eslövs kommun Vår och sommar 2008 AKTIVITETSHUSET KARIDAL Karidal är en mötesplats för kommunens alla pensionärer där alla är lika välkomna! På Karidal finns det möjlighet för dig att träffas

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM September 2016 + Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 september ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 september Kl. 11:15 Yoga Kl. 14:00

Läs mer

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Lars Hammerin Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Anhörigstöd. Vård & Omsorg

Anhörigstöd. Vård & Omsorg Anhörigstöd Vård & Omsorg Stöd till dig som stödjer Anhöriga står för en mycket stor del av vården av närstående. Det kan gälla någon som blivit långvarigt sjuk, drabbats av psykisk eller fysisk funktionsnedsättning,

Läs mer

Anhörigstöd. i Skara kommun

Anhörigstöd. i Skara kommun Anhörigstöd i Skara kommun 2016-06-17 Är du anhörig? Anhörigstödet finns här för att stötta dig Som anhörig är du en viktig person för den som behöver din hjälp. Men ibland behöver också du får råd, stöd

Läs mer

Frivilligcentralen. Program 1 mars 2017 till 30 september 2017

Frivilligcentralen. Program 1 mars 2017 till 30 september 2017 Frivilligcentralen Program 1 mars 2017 till 30 september 2017 Har du en stund över? Det finns många ensamma människor i Fagersta som skulle vilja dela den stunden med dig. Vi på frivilligcentralen förmedlar

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Foto Taina Ahola ANSLAGSTAVLAN Ört och Kryddcafé Kom på vårt första Ört

Läs mer

TILL DIG SOM ÄR ANHÖRIG ELLER NÄRSTÅENDE Har du en anhörig eller närstående som är sjuk, gammal eller funktionshindrad?

TILL DIG SOM ÄR ANHÖRIG ELLER NÄRSTÅENDE Har du en anhörig eller närstående som är sjuk, gammal eller funktionshindrad? ANHÖRIGSTÖD INFORMATION OCH STÖD TILL DIG SOM VÅRDAR EN ANHÖRIG ANHÖRIGSTÖD 2 TILL DIG SOM ÄR ANHÖRIG ELLER NÄRSTÅENDE Har du en anhörig eller närstående som är sjuk, gammal eller funktionshindrad? Du

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Juni - augusti 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-6 Aktivitetscenter Björken 7-9 Aktivitetscenter

Läs mer