Optimised Visitor Management

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Optimised Visitor Management"

Transkript

1 Optimised Visitor Management Skydda människor och lokaler i din verksamhet

2 I dag förväntar sig besökare enkel och effektiv och receptionsservice. Sharps system för besökshantering är en av våra optimerade programvarulösningar. Nu når den digitala revolutionens fördelar ända ut i receptionen. Detta är en smart, enkel och användarvänlig plattform för av besökare, anställda och underleverantörer, som låter dig ge ett bra samtidigt som administrativa resurser frias upp för mer produktiva sysslor. Klicka för att se hur vårt optimerade besökshanteringssystem fungerar.

3 I dag förväntar sig besökare enkel och effektiv och receptionsservice. Sharps system för optimerad besökshantering har intuitiv programvara och en touchskärm som gör det snabbt och enkelt för besökare att på egen hand anmäla när de anländer till eller lämnar en byggnad eller avdelning. De registrerar själva sina detaljer direkt på skärmen. Det sparar tid för receptionisten, som varken behöver registrera besökare eller meddela den person som de kommer för att träffa. I stället skickas ett e-post- eller textmeddelande automatiskt ut via systemet så snart som gästen har anlänt. Dessutom kan leveransföretag och kurirer enkelt lämna paket med den särskilda leveransknappen. De registrerar själva sina detaljer direkt på skärmen.

4 I dag förväntar sig besökare enkel och effektiv och receptionsservice. Om en besökare eller en grupp av besökare har registrerats i förväg, t.ex. för en konferens, behöver de bara scanna en QR-kod vid ankomsten. För regelbundna besökare är en också snabbare, eftersom systemet för optimerad besökshantering kan komma ihåg deras namn och vem de besökte senast. Allt du behöver Vårt system för optimerad besökshantering är flexibelt nog för att anpassas till olika behov. Vi erbjuder ett antal interaktiva skärmar från Sharp i olika storlek. Systemet kan konfigureras helt, så att bilder, varumärken och sfrågor kan skräddarsys utefter dina behov. Dessutom skriver systemet automatiskt ut rätt sorts passerkort för besökare och underleverantörer. Du kan själv bestämma vilken information som ska finnas med på kortet. Uppgifter om besökaren och dennes värd kan visas, liksom ett unikt identifieringsnummer som besökaren anger när de lämnar byggnaden. Det går också att lägga till WiFi-information, säkerhetsinstruktioner och annat på passerkortet. Systemet skriver automatiskt ut ett passerkort.

5 En säkrare arbetsplats för alla Säkerhet och är viktigt för alla organisationer. Med vårt system för optimerad besökshantering kan du skydda både människor och lokaler i din verksamhet. När du tar emot besökare är det inte bara viktigt att de får ett gott intryck. Av säkerhetsskäl är det också viktigt att du har en överblick över vem som kommer och går. Det är en av de största begränsningarna med ett manuellt system för av besökare, eftersom det är lätt att tappa kollen på vem som befinner sig i byggnaden. Med Sharps system för optimerad besökshantering kan du skapa en säkrare arbetsplats där registreras, så att du vet vem som rör sig in i och ut ur byggnaden. Du kan när som helst generera en rapport i realtid för att se vem som befinner sig i byggnaden. Du kan också välja att få en lista över som kommit och gått i slutet av dagen. Att ha en central databas med aktuell kontaktinformation innebär också att du snabbt kan meddela alla i en nödsituation och skicka ut instruktioner vid behov. Mobilappar för nödsituationer och evakuering.

6 En säkrare arbetsplats för alla Säkerhet och är viktigt för alla organisationer. Med vårt system för optimerad besökshantering kan du skydda både människor och lokaler i din verksamhet. Alla organisationer måste efterleva relevanta lagar om dataskydd, t.ex. den nya allmänna dataskyddsförordningen och lagstiftning om säkerhet och hälsa på arbetsplatsen. De är också ansvariga för säkerheten för alla som vistas i deras lokaler. När en person registrerar sig i systemet för optimerad besökshantering kan de samtidigt få viktig information och ge sitt godkännande till dataskyddsregler och rättsliga krav. Alla besökare, anställda och underleverantörer kan vid stillfället uppmärksammas på relevanta säkerhetsförfaranden och sekretessregler samt bekräfta att de godkänner dessa. Dessutom kan systemet ställas in så att information om besökare raderas på ett säkert sätt periodvis. På så sätt kan du alltid visa att du vidtar aktsamhet och efterlever relevanta rättsliga krav. Valfri funktion där besökare skriver under för att ge sitt godkännande.

7 Skärm på stativ* 1 Skrivare* 1 Programvaran WhosOnLocation för besökshantering Klicka på specifikationsknapparna för mer information * 1 Andra hårdvarualternativ finns tillgängliga. * 2 Utskrift av passerkort stöds inte. Funktioner och specifikationer kan ändras utan föregående meddelande. All information var korrekt vid tryckningen. Windows, Windows Server och Windows Vista är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. WhosOnLocation är ett globalt registrerat varumärke tillhörande WhosOnLocation Ltd. Alla övriga företagsnamn, produktnamn och logotyper är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive innehavare. Sharp Corporation, februari Ref Interaktiv broschyr om optimerad besökshantering. Jobb nr Alla varumärken erkänns. Med förbehåll för eventuella fel och förbiseenden.

8 Skärm på stativ* 1 Skrivare* 1 Sharp PN-40TC1 + PN-ZB03PC 40-tums (100,33 cm) skärm med x pixlar Snabb och känslig 10-punkters PCAP-touchskärm Programvaran WhosOnLocation för besökshantering Intel Celeron N3160 Quad Core-processor 5 USB-portar för koppling till andra valfria enheter Klicka på specifikationsknapparna för mer information Sharp RZ-E3L5EBK + RZ-ECJTBK Windows 10 IoT-operativsystem 64 GB SSD-minne 15-tums (38,1 cm) skärm med x 768 pixlar XGA TFT LCD-touchskärm i färg Intel Celeron J1900-processor 6 USB-portar för koppling till andra valfria enheter Windows 10 IoT-operativsystem 60 GB SSD-minne * 1 Andra hårdvarualternativ finns tillgängliga. * 2 Utskrift av passerkort stöds inte. Funktioner och specifikationer kan ändras utan föregående meddelande. All information var korrekt vid tryckningen. Windows, Windows Server och Windows Vista är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. WhosOnLocation är ett globalt registrerat varumärke tillhörande WhosOnLocation Ltd. Alla övriga företagsnamn, produktnamn och logotyper är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive innehavare. Sharp Corporation, februari Ref Interaktiv broschyr om optimerad besökshantering. Jobb nr Alla varumärken erkänns. Med förbehåll för eventuella fel och förbiseenden.

9 Skärm på stativ* 1 Skrivare* 1 Brother QL810W USB- och WiFi-uppkoppling, AirPrint-kompatibel Programvaran WhosOnLocation för besökshantering Klicka på specifikationsknapparna för mer information * 1 Andra hårdvarualternativ finns tillgängliga. * 2 Utskrift av passerkort stöds inte. Funktioner och specifikationer kan ändras utan föregående meddelande. All information var korrekt vid tryckningen. Windows, Windows Server och Windows Vista är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. WhosOnLocation är ett globalt registrerat varumärke tillhörande WhosOnLocation Ltd. Alla övriga företagsnamn, produktnamn och logotyper är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive innehavare. Sharp Corporation, februari Ref Interaktiv broschyr om optimerad besökshantering. Jobb nr Alla varumärken erkänns. Med förbehåll för eventuella fel och förbiseenden.

10 Skärm på stativ* 1 Skrivare* 1 Programvaran WhosOnLocation för besökshantering Klicka på specifikationsknapparna för mer information Operativsystem som stöds Microsoft Windows 8 och senare Mac OSX Webbläsare som stöds Microsoft Internet Explorer 10+ Chrome Firefox ESR Safari* 2 * 1 Andra hårdvarualternativ finns tillgängliga. * 2 Utskrift av passerkort stöds inte. Funktioner och specifikationer kan ändras utan föregående meddelande. All information var korrekt vid tryckningen. Windows, Windows Server och Windows Vista är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. WhosOnLocation är ett globalt registrerat varumärke tillhörande WhosOnLocation Ltd. Alla övriga företagsnamn, produktnamn och logotyper är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive innehavare. Sharp Corporation, februari Ref Interaktiv broschyr om optimerad besökshantering. Jobb nr Alla varumärken erkänns. Med förbehåll för eventuella fel och förbiseenden.

Connected business. Goda kontakter skapar fantastiska team /This is Why affärerna går bättre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE

Connected business. Goda kontakter skapar fantastiska team /This is Why affärerna går bättre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE CLOUD PORTAL OFFICE SKAPAD I OSLO. GODKÄND I HELSINGFORS. LANSERAD ÖVER HELA NORDEN. Connected business Goda kontakter skapar fantastiska team /This is Why affärerna går bättre med Cloud Portal Office.

Läs mer

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING Optimering av din dokumenthantering kan öka effektiviteten med upp till 30 % /This is Why småföretag använder Cloud Portal Office för att skapa en lönsam

Läs mer

Genom att optimera skrivarparken kan du minska dina kostnader /This is Why du behöver SafeQ för att upptäcka hur.

Genom att optimera skrivarparken kan du minska dina kostnader /This is Why du behöver SafeQ för att upptäcka hur. SafeQ Output Management Software MAXIMERA POTENTIALEN FÖR HELA SKRIVARMILJÖN Genom att optimera skrivarparken kan du minska dina kostnader /This is Why du behöver SafeQ för att upptäcka hur. Optimerade

Läs mer

Aliro. Passerkontroll

Aliro. Passerkontroll Aliro Enkel installation och administration Generisk hårdvara Kommunikation Ethernet, LAN och/eller RS485 Omfattande användargränssnitt som stöds av hjälpfiler Tillgängligt på femton språk Systemöversikt

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar För ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionsenheter HANTERA ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA DINA

Läs mer

1. Revisionsinformation

1. Revisionsinformation 7.4.2 Systemkrav Systemkrav 2018-12-06 2 (27) Systemkrav 7.4.2 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet.

Läs mer

Produktivitet börjar med enkelhet /This is Why Sharp gör det enkelt att hantera våra multifunktionssystem.

Produktivitet börjar med enkelhet /This is Why Sharp gör det enkelt att hantera våra multifunktionssystem. Sharp Remote Device Manager SRDM ENKEL, CENTRALISERAD ÖVERVAKNING OCH HANTERING Produktivitet börjar med enkelhet /This is Why Sharp gör det enkelt att hantera våra multifunktionssystem. Optimera skrivarhanteringen

Läs mer

Så här startar du P-touch Editor

Så här startar du P-touch Editor Så här startar du P-touch Editor Version 0 SWE Introduktion Viktig kommentar Innehållet i det här dokumentet och produktspecifikationerna kan ändras utan föregående meddelande. Brother förbehåller sig

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ALLA APPLIKATIONER. ALLA MILJ Den snabba utvecklingen av datatekniken innebär

Läs mer

Så här använder du P-touch Transfer Manager

Så här använder du P-touch Transfer Manager Så här använder du P-touch Transfer Manager Version 0 SWE Introduktion Viktigt meddelande Innehållet i dokumentet och specifikationerna för produkten kan ändras utan att det meddelas i förväg. Brother

Läs mer

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense September 2017 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense September 2017 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Systemkrav för Qlik Sense Qlik Sense September 2017 Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Läs mer

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense June 2017 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense June 2017 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Systemkrav för Qlik Sense Qlik Sense June 2017 Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Läs mer

Windows Vista /Windows 7 Installationsguide

Windows Vista /Windows 7 Installationsguide Windows Vista / 7 Installationsguide Innan du kan använda maskinen måste du installera maskinvaran och drivrutinen. Läs "snabbguiden" och den här "Windows Vista / 7 installationsguide" för inställnings-

Läs mer

Molnplattform. Version 1.0. Användarhandbok

Molnplattform. Version 1.0. Användarhandbok Molnplattform Version 1.0 Användarhandbok September 2017 www.lexmark.com Innehåll 2 Innehåll Ändringshistorik...3 Översikt... 4 Komma igång...5 Systemkrav... 5 Öppna molnplattformen...5 Öppna Print Management-webbportalen...

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR KOPIATORER/SKRIVARE/MULTIFUNKTIONSSYSTEM BEPRÖVADE LÖSNINGAR FÖR ÖKAD NÄTVERKSSÄKERHET SHARP DOCUMENT SOLUTIONS

SÄKERHETSLÖSNINGAR KOPIATORER/SKRIVARE/MULTIFUNKTIONSSYSTEM BEPRÖVADE LÖSNINGAR FÖR ÖKAD NÄTVERKSSÄKERHET SHARP DOCUMENT SOLUTIONS SÄKERHETSLÖSNINGAR KOPIATORER/SKRIVARE/MULTIFUNKTIONSSYSTEM BEPRÖVADE LÖSNINGAR FÖR ÖKAD NÄTVERKSSÄKERHET SHARP DOCUMENT SOLUTIONS TRE VANLIGA HOT MOT DATASÄK Det är ett välkänt faktum att om du inte klarar

Läs mer

Anvisningar för inkoppling till Mikrodataåtkomst vid SCB

Anvisningar för inkoppling till Mikrodataåtkomst vid SCB Anvisningar för inkoppling till Mikrodataåtkomst vid SCB Välkommen till systemet för mikrodataåtkomst, MONA. Denna handledning hjälper dig att snabbt komma igång och arbeta med MONA-systemet. Om du stöter

Läs mer

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.3.1

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.3.1 för version 1.3.1 Copyright information 2011 Tidomat AB. Med ensamrätt. Ingen del av detta dokument får återges, lagras i dokumentsökningssystem eller vidaresändas i någon form utan ett skriftligt godkännande

Läs mer

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense September 2017 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense September 2017 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Systemkrav för Qlik Sense Qlik Sense September 2017 Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Läs mer

Systemkrav. Artvise Kundtjänst

Systemkrav. Artvise Kundtjänst Systemkrav Artvise Kundtjänst Sida 2/6 Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 1.1 System... 3 2 Artvise Kundtjänst Databas... 3 2.1 Systemkrav för databasserver... 3 2.2 System... 3 2.3 Programvara... 4

Läs mer

Installation av WinPig Slakt

Installation av WinPig Slakt Installation av WinPig Slakt Grundinstallation av WinPig Slakt ska göras med en cd skiva, den går inte att hämta från Internet. I samband med installationen installeras också vissa nödvändiga komponenter

Läs mer

Skriv ut vackra foton av hög kvalitet hemma

Skriv ut vackra foton av hög kvalitet hemma Skriv ut vackra foton av hög kvalitet hemma Att fotografera digitalt är kul, men att söka upp ett fotolabb för framkallning är ofta frustrerande och tidsödande, och ger inte alltid ett så bra resultat

Läs mer

För att använda detta system behöver du en dator med internetåtkomst samt din G&D iphone.

För att använda detta system behöver du en dator med internetåtkomst samt din G&D iphone. Virtuell arbetsplats Gernandt & Danielsson Med detta system kan du koppla upp dig mot en virtuell arbetsplats på G&D från din hemmadator. Denna lathund riktar sig främst mot Windowsanvändare men du kan

Läs mer

Sharpdesk V3.3. Installationsguide Version 3.3.03

Sharpdesk V3.3. Installationsguide Version 3.3.03 Sharpdesk V3.3 Installationsguide Version 3.3.03 Upphovsrätt 2000-2009 av SHARP CORPORATION. Eftertryck förbjudet. Reproduktion, adaptation eller översättning utan föregående skriftligt tillstånd är förbjudet,

Läs mer

skriva ut för alla Enkelt att

skriva ut för alla Enkelt att Om eleverna/studenterna vet hur det går till att skicka e-post eller ta sig till en webbsida då kan de också göra sina utskrifter via EveryonePrint Enkelt att skriva ut för alla EveryonePrint är det perfekta

Läs mer

Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (Windows Phone )

Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (Windows Phone ) Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (Windows Phone ) Innan du använder din Brother-maskin Definitioner av anmärkningar Följande symboler och principer används i den här bruksanvisningen:

Läs mer

SMART Bridgit-program

SMART Bridgit-program Specifikationer SMART Bridgit-program Version 4.5 Produktbeskrivning SMART Bridgit konferensprogram är ett kostnadseffektivt klient/serverprogram som gör det lätt att schemalägga möten och att ansluta,

Läs mer

Komma igång med Klassrum. En lärarhandledning om appen Klassrum för Mac

Komma igång med Klassrum. En lärarhandledning om appen Klassrum för Mac Komma igång med Klassrum En lärarhandledning om appen Klassrum för Mac Presentation av Klassrum för Mac Klassrum är en mångsidig app för ipad och Mac som hjälper dig att vägleda eleverna i lärandet, dela

Läs mer

Sharpdesk V3.3. Installationsguide Version 3.3.08

Sharpdesk V3.3. Installationsguide Version 3.3.08 Sharpdesk V3.3 Installationsguide Version 3.3.08 Upphovsrätt 2000-2010 av SHARP CORPORATION. Eftertryck förbjudet. Reproduktion, adaptation eller översättning utan föregående skriftligt tillstånd är förbjudet,

Läs mer

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Qlik Sense Desktop Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Qlik, QlikTech,

Läs mer

DIGITALA FLERFUNKTIONELLA FÄRGSYSTEM / DIGITALA FLERFUNKTIONSSYSTEM. Användarmanual för AirPrint

DIGITALA FLERFUNKTIONELLA FÄRGSYSTEM / DIGITALA FLERFUNKTIONSSYSTEM. Användarmanual för AirPrint DIGITALA FLERFUNKTIONELLA FÄRGSYSTEM / DIGITALA FLERFUNKTIONSSYSTEM Användarmanual för AirPrint 2013 TOSHIBA TEC CORPORATION Alla rättigheter förbehålles Användarmanualen får inte reproduceras i någon

Läs mer

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Installationshandbok för Bluetooth

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Installationshandbok för Bluetooth HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Installationshandbok för Bluetooth Copyright-information Copyright 2017 HP Development Company, L.P Utgåva 1, 4/2017 Meddelanden från HP Informationen i detta dokument

Läs mer

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense 3.1 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense 3.1 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Systemkrav för Qlik Sense Qlik Sense 3.1 Copyright 1993-2016 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Copyright 1993-2016 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Qlik,

Läs mer

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING Optimering av din dokumenthantering kan öka effektiviteten med upp till 30 % /This is Why företag och organisationer använder Cloud Portal Office för att skapa en lönsam tillväxt.

Läs mer

Lärarhandledning. Felix börjar skolan

Lärarhandledning. Felix börjar skolan Lärarhandledning för Felix börjar skolan Felixonline är en digital anpassning av barnboksserien Felix börjar skolan utgiven av Bonnier utbildning. Syftet med läromedlet är i första hand att skapa läsupplevelse

Läs mer

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense 2.2 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense 2.2 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Systemkrav för Qlik Sense Qlik Sense 2.2 Copyright 1993-2016 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Copyright 1993-2016 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Qlik,

Läs mer

Sokigo AB OVK 2.0. Pentium- eller AMD-processor (x64 processor) på 1,6 GHz Dual Core eller motsvarande.

Sokigo AB OVK 2.0. Pentium- eller AMD-processor (x64 processor) på 1,6 GHz Dual Core eller motsvarande. OVK 2 Systemkrav Dokument Datum / Date Signatur Sida / Page Systemkrav 2016-06-22 2 (6) OVK 2.0 Systemkrav för OVK2 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de

Läs mer

1. Hur öppnar jag Polisens blanketter / formulär, trycksaker och annat som är i PDF-format?

1. Hur öppnar jag Polisens blanketter / formulär, trycksaker och annat som är i PDF-format? PDF-tips Vill du veta mer eller har problem med att ladda ner eller att öppna PDF-filer på polisen.se? Här får du några tips. 1. Hur öppnar jag Polisens blanketter / formulär, trycksaker och annat som

Läs mer

Snabbguide för Universal skrivardrivrutin

Snabbguide för Universal skrivardrivrutin Snabbguide för Universal skrivardrivrutin Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Version B SWE 1 Översikt 1

Läs mer

Upplev Symantec Backup Exec.cloudcloud

Upplev Symantec Backup Exec.cloudcloud Automatiskt, kontinuerligt och säkert skydd som gör backup av data till molnet eller via en hybridmetod som kombinerar lokal och molnbaserad backup. Datablad: Symantec.cloud Endast 21 procent av tillfrågade

Läs mer

Guide för AirPrint. Den här bruksanvisningen gäller följande modeller:

Guide för AirPrint. Den här bruksanvisningen gäller följande modeller: Guide för AirPrint Den här bruksanvisningen gäller följande modeller: DCP-J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J85DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW Version 0 SWE Definitioner av anmärkningar Nedanstående

Läs mer

Program för skrivarhantering

Program för skrivarhantering Program för skrivarhantering "Via programvaran CentreWare" på sida 3-9 "Via funktioner för skrivarhantering" på sida 3-11 Via programvaran CentreWare CentreWare Internet Services (IS) (CentreWare Internet-tjänster)

Läs mer

Adobe Photoshop Elements 5.0 Adobe Premiere Elements 3.0. Adobe Produktguide

Adobe Photoshop Elements 5.0 Adobe Premiere Elements 3.0. Adobe Produktguide Adobe Photoshop Elements 5.0 Adobe Premiere Elements 3.0 Adobe Produktguide Dina minnen som du minns dem varje gång Förbättrat Rätt känsla Rätt färgton Rätt exponering Rätt kontrast Adobe Photoshop Elements

Läs mer

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Fungerande affärsinformation Hantera arbetsflödet Att hämta, organisera och dela affärsinformation Sharpdesk är ett av branschens mest populära dokumenthanteringssystem.

Läs mer

Komma igång med Klassrum 2.1. En lärares guide till appen Klassrum för ipad

Komma igång med Klassrum 2.1. En lärares guide till appen Klassrum för ipad Komma igång med Klassrum 2.1 En lärares guide till appen Klassrum för ipad Introduktion till Klassrum Klassrum är en mångsidig ipad-app som hjälper dig att vägleda eleverna i lärandet, dela arbeten och

Läs mer

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR KONE 24/7 CONNECTED SERVICES I samarbete med IBM har KONE gjort hissar och rulltrappor intelligenta. Genom att ansluta dem till molnet kan vi samla in stora mängder data

Läs mer

Manual Grid Pad Go 10

Manual Grid Pad Go 10 Manual Grid Pad Go 10 Skötsel av din Grid Pad När den inte används, förvara din Grid Pad säkert utan att några hårda föremål vilar eller trycker mot skärmen. Rengöring Pekskärmen rengörs med en ren mikrofibertrasa.

Läs mer

Installationsinstruktion med rekommenderade inställningar Extern Uppkoppling med OTP och SITHS-kort mot Landstinget Västmanland

Installationsinstruktion med rekommenderade inställningar Extern Uppkoppling med OTP och SITHS-kort mot Landstinget Västmanland LANDSTINGET VÄSTMANLAND Installationsinstruktion med rekommenderade inställningar Extern Uppkoppling med OTP och SITHS-kort mot Landstinget Västmanland Sida 0 av 9 Innehållsförteckning: 1. Hårdvara...

Läs mer

Installera & Aktivera. In Print 3. funktionsverket

Installera & Aktivera. In Print 3. funktionsverket Installera & Aktivera In Print 3 funktionsverket Innehållsförteckning 1. Systemkrav...3 2. Före installationen...3 3. Installera...4 4. Aktivering kan behövas...6 5. Före aktiveringen...6 6. Aktivera din

Läs mer

Systemkrav. www.hogia.se/approval. Systemkrav för Hogia Approval Manager. Gäller från och med programversion 2012.1

Systemkrav. www.hogia.se/approval. Systemkrav för Hogia Approval Manager. Gäller från och med programversion 2012.1 Systemkrav Systemkrav för Hogia Approval Manager Gäller från och med programversion 2012.1 För produkten Hogia Approval Manager gäller samma systemkrav som för ekonomisystemet, med vissa tillägg. Tilläggen

Läs mer

SHARP TWAIN AR/DM. Bruksanvisning

SHARP TWAIN AR/DM. Bruksanvisning SHARP TWAIN AR/DM Bruksanvisning Copyright 2001 av Sharp Corporation. Alla rättigheter förbehålls. Reproduktion, adaptering eller översättning utan tidigare erhållen skriftlig tillåtelse är förbjuden,

Läs mer

Handbok för Google Cloud Print

Handbok för Google Cloud Print Handbok för Google Cloud Print Information om Google Cloud Print Utskrifter med Google Cloud Print Bilaga Innehåll Handbokens användning... 2 Symboler i handboken... 2 Friskrivningsklausul... 2 1. Information

Läs mer

Android. Ett alternativ till traditionella Windows-datorer

Android. Ett alternativ till traditionella Windows-datorer Android Ett alternativ till traditionella Windows-datorer Janne Wedlund Seniornet Huddinge Sept 2016 Vad är en Android-platta? Vad kan den göra och inte göra? Appar Utskrift Vanliga frågor Diskussion Support

Läs mer

Installationsguide. Installera maskinen. Installera programvaran. Lysdiod-status. Hur du köper förbrukningsvaror

Installationsguide. Installera maskinen. Installera programvaran. Lysdiod-status. Hur du köper förbrukningsvaror Installationsguide Installera maskinen 1 Installera programvaran 2 Lysdiod-status Hur du köper förbrukningsvaror 1 2 1. Installera maskinen 40 cm (15.8 inches) 10 cm (4.0 inches) 70 cm (27.6 inches) 20

Läs mer

SharpdeskTM R3.2. Installationsguide Version 3.2.04

SharpdeskTM R3.2. Installationsguide Version 3.2.04 SharpdeskTM R3.2 Installationsguide Version 3.2.04 Upphovsrätt 2000-2007 av Sharp Corporation. Eftertryck förbjudet. Reproduktion, adaptation eller översättning utan föregående skriftligt tillstånd är

Läs mer

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr 11 mm DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr KONE CarE 24/7 CONNECt KONE Care 24/7 Connect Vi säger att intelligenta hissar och rulltrappor är här. Och det stämmer, det är vår unika tjänst KONE Care 24/7 Connect

Läs mer

Uppgradering avavigilon Control Center 6

Uppgradering avavigilon Control Center 6 Uppgradering avavigilon Control Center 6 När du uppgraderar till programvaran ACC 6, måste din programvara och dina licenser uppgraderas. OBS: Du kan endast uppgradera ACC 5.x till ACC 6. Om du kör en

Läs mer

Dell Inspiron 560/570: Fullständiga specifikationer

Dell Inspiron 560/570: Fullständiga specifikationer Dell Inspiron 560/570: Fullständiga specifikationer Här hittar du information som du kan behöva när du installerar eller uppdaterar drivrutiner eller uppgraderar datorn. OBS! Erbjudanden kan variera per

Läs mer

Boot Camp Installationshandbok

Boot Camp Installationshandbok Boot Camp Installationshandbok Innehåll 3 Introduktion 4 Det här behöver du 5 Installationsöversikt 5 Steg 1: Leta efter uppdateringar 5 Steg 2: Förbered din Mac för Windows 5 Steg 3: Installera Windows

Läs mer

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense 3.0 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense 3.0 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Systemkrav för Qlik Sense Qlik Sense 3.0 Copyright 1993-2016 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Copyright 1993-2016 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Qlik,

Läs mer

EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP UTSKRIFTSHANTERING EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP MINSKA KOSTNADERNA OCH ÖK De flesta företag behöver använda förtryckta brevpapper och

Läs mer

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Handbok med tekniska beskrivningar

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Handbok med tekniska beskrivningar Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Handbok med tekniska beskrivningar Copyright och licens Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Det är förbjudet att reproducera, ändra eller översätta den här handboken

Läs mer

Sharpdesk V3.5. Push - installationsguide: produktnyckelversion. Version 1.0

Sharpdesk V3.5. Push - installationsguide: produktnyckelversion. Version 1.0 Sharpdesk V3.5 Push - installationsguide: produktnyckelversion Version 1.0 Copyright Upphovsrätten för denna programvara tillhör Sharp Corporation. All reproduktion, bearbetning eller översättning utan

Läs mer

Tekis-FB 7.1.0. Systemkrav

Tekis-FB 7.1.0. Systemkrav 7.1.0 Systemkrav Systemkrav 2015-09-17 MAAN 2 (2) Systemkrav 7.1.0 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet.

Läs mer

Användarmanual. AirPrint

Användarmanual. AirPrint Användarmanual AirPrint FÖRORD Alla ansträngningar har gjorts för att säkerställa att informationen i detta dokument är fullständig, korrekt och uppdaterad. Tillverkaren tar inget ansvar för resultaten

Läs mer

Guide för AirPrint DCP-J562DW DCP-J785DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW MFC-J985DW

Guide för AirPrint DCP-J562DW DCP-J785DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW MFC-J985DW Guide för AirPrint DCP-J562DW DCP-J785DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW MFC-J985DW Innan du använder din Brother-maskin Definitioner av anmärkningar Varumärken Viktigt meddelande Definitioner av anmärkningar

Läs mer

Tack för att du har köpt Mobile WiFi. Med Mobile WiFi-enheten får du en snabb trådlös nätverksanslutning.

Tack för att du har köpt Mobile WiFi. Med Mobile WiFi-enheten får du en snabb trådlös nätverksanslutning. Tack för att du har köpt Mobile WiFi. Med Mobile WiFi-enheten får du en snabb trådlös nätverksanslutning. I det här dokumentet får du information om Mobile WiFi så att du kan börja använda enheten direkt.

Läs mer

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2015.Q1

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2015.Q1 Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2015.Q1 För att 3L Pro skall fungera krävs att nedanstående hårdvarukrav och mjukvarukrav är uppfyllda. Viktigt är att tänka på att

Läs mer

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q2

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q2 Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q2 För att 3L Pro skall fungera krävs att nedanstående hårdvarukrav och mjukvarukrav är uppfyllda. Viktigt är att tänka på att

Läs mer

Din manual CANON LBP-3300 http://sv.yourpdfguides.com/dref/536449

Din manual CANON LBP-3300 http://sv.yourpdfguides.com/dref/536449 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för CANON LBP-3300. Du hittar svar på alla dina frågor i CANON LBP-3300 instruktionsbok

Läs mer

Sharpdesk V3.5. Installationsguide Version 3.5.01

Sharpdesk V3.5. Installationsguide Version 3.5.01 Sharpdesk V3.5 Installationsguide Version 3.5.01 Upphovsrätt 2000-2015 av SHARP CORPORATION. Eftertryck förbjudet. Reproduktion, adaptation eller översättning utan föregående skriftligt tillstånd är förbjudet,

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

Systemkrav Bilflytt 1.4

Systemkrav Bilflytt 1.4 Systemkrav 1.4 Systemkrav 2018-08-28 2 (9) Systemkrav 1.4 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet. Nedan

Läs mer

Boot Camp Installationshandbok

Boot Camp Installationshandbok Boot Camp Installationshandbok Innehåll 3 Introduktion 3 Det här behöver du 4 Installationsöversikt 4 Steg 1: Leta efter uppdateringar 4 Steg 2: Förbered din Mac för Windows 4 Steg 3: Installera Windows

Läs mer

Hur man införskaffar e-böcker till Reader

Hur man införskaffar e-böcker till Reader Hur man införskaffar e-böcker till Reader 2010 Sony Corporation 4-259-024-11(1) Hämta e-böcker Hämta e-böcker e-bokhandel Reader Library-programvara Läsare Med programvaran Sony Reader Library (Reader

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter inom SprintAd Medienätverk AB

INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter inom SprintAd Medienätverk AB INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter inom SprintAd Medienätverk AB Denna Integritetspolicy är tillämplig för varje person som delar personuppgifter direkt eller indirekt med SprintAd Medienätverk

Läs mer

Boot Camp Installationshandbok

Boot Camp Installationshandbok Boot Camp Installationshandbok Innehåll 3 Introduktion 3 Det här behöver du 4 Installationsöversikt 4 Steg 1: Leta efter uppdateringar 4 Steg 2: Förbered din Mac för Windows 4 Steg 3: Installera Windows

Läs mer

SharpdeskTM R3.2. Installationsguide Version 3.2.03

SharpdeskTM R3.2. Installationsguide Version 3.2.03 SharpdeskTM R3.2 Installationsguide Version 3.2.03 Upphovsrätt 2000-2005 av Sharp Corporation. Eftertryck förbjudet. Reproduktion, adaptation eller översättning utan föregående skriftligt tillstånd är

Läs mer

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN Epson EB-1400Wi-serien SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN projicera upp till: flera användare kan anteckna skriv ut, spara och dela UTVECKLAD FÖR FÖRETAG INTEGRERAT SYSTEM FÖR INTERAKTIVA MÖTESRUM

Läs mer

Manual Godman Redovisning

Manual Godman Redovisning Installation Sid 2 Avinstallera Sid 4 Installation från CD Sid 6 Uppdateringar Sid 7 Manual Godman Redovisning Sid 8 Skapa huvudman, God man Sid 8 Skapa ditt första räkenskapsår Sid 8 Bankkonton Sid 9

Läs mer

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q3

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q3 Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q3 För att 3L Pro skall fungera krävs att nedanstående hårdvarukrav och mjukvarukrav är uppfyllda. Viktigt är att tänka på att

Läs mer

Sharpdesk V3.5. Installationsguide: produktnyckelversion. Version 1.0

Sharpdesk V3.5. Installationsguide: produktnyckelversion. Version 1.0 Sharpdesk V3.5 Installationsguide: produktnyckelversion Version 1.0 Copyright Upphovsrätten för denna programvara tillhör Sharp Corporation. All reproduktion, bearbetning eller översättning utan skriftligt

Läs mer

Uppkoppling, inloggning på SFK:s konto på join.me

Uppkoppling, inloggning på SFK:s konto på join.me 1 (13) Uppkoppling, inloggning på SFK:s konto på join.me Användarnamn: info@sfk.se Lösen: sfkadmin Instruktionens innehåll 1. Aktivera join.me 2. Starta ett nytt möte 3. Funktioner i ett konferensmöte

Läs mer

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installationshandbok

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installationshandbok Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installationshandbok Läs det här dokumentet innan du installerar Mac OS X. Det innehåller viktig information om att installera Mac OS X. Systemkrav Om du ska uppgradera till

Läs mer

Blackwire C310-M/ C320-M

Blackwire C310-M/ C320-M Blackwire C310-M/ C320-M USB Corded Headset User Guide Contents Välkommen 3 Systemkrav 3 Vill du ha mer hjälp? 3 Det här finns i förpackningen 4 Grundläggande fakta om headsetet 5 Sätta på dig headsetet

Läs mer

Program för skrivarhantering

Program för skrivarhantering Program för skrivarhantering Det här avsnittet omfattar: "Använda programvaran CentreWare" på sidan 3-10 "Använda funktioner för skrivarhantering" på sidan 3-12 Använda programvaran CentreWare CentreWare

Läs mer

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Information om installation och funktioner Om varningar VARNING: Detta meddelande indikerar risk för skada på egendom eller person, eller livsfara. Latitude E5430 Framifrån och

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter inom DirektPress-gruppen

INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter inom DirektPress-gruppen INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter inom DirektPress-gruppen Denna Integritetspolicy är tillämplig för varje person som delar personuppgifter direkt eller indirekt med DP DirektPress Tidningsförlag

Läs mer

Info om Boatranet, IAis och plotter med inbyggd AIS

Info om Boatranet, IAis och plotter med inbyggd AIS sid 1 /5 Info om Boatranet, IAis och plotter med inbyggd AIS Boatranet är en ny revolutionerande produkt för den elektroniska navigationen och kommunikationen på båtar. Boatranet är en trådlös server som

Läs mer

Instruktion till vårdnadshavare såhär kommer du igång med Päikky

Instruktion till vårdnadshavare såhär kommer du igång med Päikky Instruktion till vårdnadshavare såhär kommer du igång med Päikky Aktivering av användarnamn första inloggning till Päikky Daghemmet har skapat åt dig som vårdnadshavare ett användarnamn baserat på din

Läs mer

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager u n i F L O W uniflow Output Manager Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager Ta kontroll över dina kopior och utskrifter och öka effektiviteten Med uniflow Output Manager får

Läs mer

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr 11 mm DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr KONE CarE 24/7 CONNECt KONE Care 24/7 Connect Vi säger att intelligenta hissar och rulltrappor är här. Och det stämmer, det är vår unika tjänst KONE Care 24/7 Connect

Läs mer

Pyramid Print och Watcher - Installationsanvisning

Pyramid Print och Watcher - Installationsanvisning Pyramid Print och Watcher - Installationsanvisning Gäller Pyramid Business Studio version 3.42A och PBS Webb Version 1.0 - (141014) Installationshandbok för moduler i Pyramid Business Studio för användning

Läs mer

1. Använd en webbläsare för att logga in på Unified Communication Systeminställningar.

1. Använd en webbläsare för att logga in på Unified Communication Systeminställningar. Introduktionsguide Läs den här guiden noggrant innan du använder produkten och förvara boken i närheten av maskinen för att snabbt kunna komma åt den. HELA INNEHÅLLET ÄR TILLÅTET ENLIGT GÄLLANDE LAGSTIFTNING:

Läs mer

ANVISNING Om det inte lyckas att logga in i Kelain på en Mac-dator Innehåll

ANVISNING Om det inte lyckas att logga in i Kelain på en Mac-dator Innehåll Innehåll 1 Kontrollera att DigiSign-kortläsarprogrammet har startat 2 1.1 DigiSign-ikonen 2 1.2 Starta programmet 2 1.3 Verifiera att kortet fungerar 4 2 Om din webbläsare är Mozilla Firefox eller Safari,

Läs mer

Vad finns i paketet. Detta bör finnas i paketet: Ett trådlöst modem, E5 Ett batteri Denna manual samt säkerhetsinformation En USB-kabel En nätadapter

Vad finns i paketet. Detta bör finnas i paketet: Ett trådlöst modem, E5 Ett batteri Denna manual samt säkerhetsinformation En USB-kabel En nätadapter Innehåll Vad finns i paketet. 2 Lär känna ditt modem.. 3 Förbered modemet för användning 5 Starta modemet första gången. 6 Koppla upp en dator via USB.. 8 Koppla upp en eller flera enheter via WiFi.. 9

Läs mer

Datatal Flexi Presentity

Datatal Flexi Presentity Datatal Flexi Presentity En snabbguide för Presentity Innehållsförteckning 1. Login 2 2. Hänvisa 3 2.1 Att sätta hänvisningar 3 2.2 Snabbknappar 4 2.3 Windows gadget 5 3. Samtal 5 4. Status 6 4.1 Exempel

Läs mer