KORT GOTT TALISMAN ALLT LJUS PÅ MAJ 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KORT GOTT TALISMAN ALLT LJUS PÅ MAJ 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT"

Transkript

1 MAJ 2016 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT ALLT LJUS PÅ TALISMAN

2 Njut av sommaren. Hyr bil med extra rabatt. Nu är sommaren på väg och det perfekta sättet att uppleva den är en hyrbil från Hertz. Bokar du 1/5-31/8 och hyr 1/6-31/8 kostar exempelvis en Renault Clio från kr/vecka *. Som Volvokorts- eller Renaultkortskund får du dessutom 10 % rabatt när du hyr i Sverige och 5 % utomlands. RENAUKTUELLT SVENSKARNA GILLAR KADJAR Renault är ett av de bilmärken som ökar mest på den svenska marknaden just nu. Från januari till mars registrerades nya Renaultbilar i Sverige vilket är en ökning med 23,7 % jämfört med förra året. Renault går därmed från en elfte till en nionde plats i försäljningsrankingen över personbilar. Cross over modellen Kadjar är en starkt bidragande orsak till framgången med 550 sålda bilar under perioden. ALPINE ÄR TILLBAKA Nu är Renaults klassiska sportbil Alpine tillbaka och utlovar en körupplevelse som är trogen sitt DNA. Denna eleganta, tvåsitsiga sportkupé ska ta dig från km/h på 4,5 sekunder och kommer erbjuda allt man kan förvänta sig av en modern, exklusiv sportbil. Särskilt i sitt rätta element, i tidlös stil längs Monte Carlos slingriga vägar. Nya Alpine lanseras i slutet av BLI VÅR MYSTERY SHOPPER OCH FÅ 999 KR SOM TACK FÖR HJÄLPEN!? För mer information, fullständiga villkor och bokning besök hertz.se. Ange CDP/ erbjudandekod vid bokning. * Prisexemplet avser bilgrupp B. Vänligen se hertz.se för tillgängliga modeller. FÖR MER INFORMATION OM ERBJUDANDEN GÅ IN PÅ VOLVOFINANS.SE Alla Renaultverkstäder arbetar enligt högt ställda krav på metoder och processer. Vi vill därför få en överblick av kvaliteten på den service du som kund får, samt kvaliteten på det arbete som utförs på din bil. Detta i syfte att nå ytterligare förbättringar i vårt arbete. Vi söker nu dig som i samband med din Renault Originalservice är villig att ställa din bil till vårt förfogande för ett Mystery Shopping-besök. På renault.se, under fliken Service och underhåll, hittar du länken Mystery shopping. Där finner du information om tillvägagångssätt och en länk till vår samarbetspartner Dekra, där anmälningsformulär och specifikation av kraven på fordonet finns. Ersättning efter utfört Mystery Shoppinguppdrag är 999 kr. Övriga kostnader bekostas ej av Renault.

3 NU RIKTAS LJUSET MOT TALISMAN DET HÄR ÅRET ÄR NÅGOT AV ETT REKORDÅR FÖR RENAULT NÄR DET GÄLLER MODELLNYHETER. FÖRST UT VAR GENERATION FYRA AV MEGANE OCH SAMTIDIGT LANSERAS NU EN HELT NY MODELL RENAULT TALISMAN. LÅT OSS TITTA NÄRMARE PÅ VÅR UTMANARE I DET OMÅTTLIGT POPULÄRA KOMBISEGMENTET. Renault Talisman Sport Tourer kommer med ett urval av fyra olika utrustningsnivåer beroende på marknad. Upplev Talisman Sport Tourer hos din Renaulthandlare. Renault Talisman Sport Tourer kommer med ett urval av tre utrustnings nivåer i Sverige. Upplev Talisman hos din Renaulthandlare från och med vecka 22. BRA PLATS FÖR ALLA Talisman är en bil som sticker ut. Exteriört med den utmärkande fronten, veckade motorhuven, de skarpa LED-ljusen och taklinjen som sluttar svagt bakåt och ger bilen en smäcker profil. Men även interiört tar Talisman för sig. Med sina 486 centimeter på längden, 187 på bredden, 146 hög samt 281 centimeters axelavstånd finns det plats för hela familjen och all packning för långresan bagaget lastar från 572 liter ända upp till liter (med nedfällt baksäte. INNOVATIONER FÖR ÖKAD KÖRGLÄDJE Även de tekniska innovationerna är märkbart närvarande i alla delar av bilen. Bagageluckan kan till exempel öppnas handsfree genom att föra foten under stötfångaren. Och sätena kan fås med både skön ventilering, snabb uppvärmning och massagefunktion för att resan ska bli en upplevelse av välbefinnande. Som första bil i segmentet erbjuder Talisman dessutom fyrhjulsstyrning som i kombination med adaptiva stötdämpare och Multi-Sense skräddarsyr köregenskaperna enligt dina önskemål. Med Multi-Sense kan du även påverka atmosfären inne i bilen genom att anpassa färgen på stämningsbelysning och instrumentering. UPPKOPPLAD UPPLEVELSE Inbyggda R-LINK2 erbjuder inte bara smart navigering som hjälper dig till målet utan även uppkoppling, upp till 8,7 pekskärm, BOSE Surroundljud för sköna musikupplevelser och ett omfattande utbud av förarhjälpmedel och utrustning för en ökad körupplevelse. BRA URVAL AV MOTORER Motoralternativen som erbjuds är tre dieselvarianter med antingen 110, 130 eller 160 hästkrafter där de två mindre motorerna kan kombineras med antingen manuell eller sexväxlad dubbelkopplingslåda medan den starkaste endast erbjuds med den sistnämnda. De två bensinmotorerna finns med 150 respektive 200 hästkrafter, och kommer med den sexväxlade dubbelkopplingslådan.

4 TILLBEHÖR RENAULT TALISMAN INFÄLLBAR DRAGKROK Fälls ut och in i en enda rörelse, på bara några sekunder. Utan verktyg och utan ansträngning. I infällt läge döljs den av stötfångaren för att din Talisman ska få behålla sitt ursprungliga utseende. Ca pris: kr BAGAGERUMSMATTA, SKÅLAD Helt anpassad efter bagageutrymmets konturer. Perfekt för att transportera smutsiga saker. Superpraktisk, lätt att lägga på plats och att rengöra tack vare det halvstyva materialet. Ca pris: kr BAGAGERUMSMATTA EASYFLEX Skyddar bagageutrymmet när du lastar smutsiga saker. Enkel att vika upp och ihop. Täcker hela bagageutrymmet ända fram till förarsätena vid nedfällt baksäte. Ca pris: kr Ta hand om din Renault. Och naturen. Att serva bilen är viktigt. Lika viktigt är att förebygga slitage genom att hålla den ren från salt och smuts. Bäst för din bil och för miljön är handtvätt i en Gör-det-själv-hall. Här är några fler tips: Avfettning Bra för extra utsatta områden, t ex bakom hjulen och på bakluckan. Vanlig avfettning är miljöfarlig och bör inte appliceras på bilen om du tvättar hemma. Använd då istället kallavfettning. Tvätt Gärna handtvätt, då det sliter mindre på lacken. Undvik att vattnet rinner ner i brunnar eller vattendrag och använd ett alkaliskt rengöringsmedel. Gör rent motorrummet På vintern kan det komma in en hel del smuts och salt i motorrummet. Motorspolning ska göras i spolhall med oljeavskiljare så att det inte kommer ut olja i naturen. Tvätta fälgarna separat För hårt smutsade fälgar finns speciell fälgrengöring som du kan spruta på och låta verka en stund. Använd gärna ett miljövänligt alternativ. LASTKANTSSKYDD Täcker och skyddar din bil när du lastar i och ur. Polerat rostfritt stål med reliefmönster ger bakpartiet en elegant designlook. Finns för med eller utan infällbar dragkrok. Ca pris: kr TAKBOX 380 LITER Nu slipper du välja vad som ska med på resan du kan lasta allt! Takbox ökar enkelt bilens lastvolym. Praktisk och tålig. Tilltalande design, blanksvart. Monteras på bilens lasthållare som köps separat. Ca pris: kr HÖGTALARE FOCAL MUSIC PREMIUM 8.1 Set med åtta högtalare och en bashögtalare. 120 W för kompromisslös ljudkvalitet och ren HIFI-njutning. För musikaliska utflykter och maxade ljudupplevelser. Ca pris: kr Vaxa Genom att vaxa bilen förhindrar du att smuts fastnar och då slipper du tvätta bilen lika ofta. Tänk på att det i många kommuner är förbjudet att tvätta bilen hemma. Kontakta din kommun för mer information. Renault Försäkring försäkrar bara Renault och är därför experter på just din bil. Vill du veta mer om fördelarna med att vara kund hos oss eller teckna en försäkring? Ring eller besök oss på

5 KAN EN BIL DRIVAS AV KÄRLEK? RENAULTKORTET - ETT KORT FULLT MED FÖRMÅNER! CYKELHÅLLARE Går snabbt att montera på lasthållarna, utan att du behöver justera den. Ett enkelt och säkert sätt att ta med cykeln. 10 % RABATT FÖR DIG MED RENAULTKORT Allt för många relationer tappar fart och tar slut på grund av brist på kommunikation. Man glömmer bort värdet av de vardagssamtal som gör relationer mer hållbara över tid. Vi tror att bilen är det perfekta rummet för den här typen av samtal. Avskärmade från livspusslets alla bitar kan par äntligen fokusera på varandra. RUNNING ON LOVE Därför har vi skapat kärleksindikatorn. En liten mackapär som låter bilen drivas av kärlek. Pratar man inte kärleksfullt till varandra så stryper den gasen. Konversationen måste helt enkelt hållas vid liv för att bilen ska rulla framåt. Kärleksindikatorn ska främst ses som ett roligt sätt att provköra nya MEGANE och finns att testa hos utvalda återförsäljare. Läs mer och se filmen på runningonlove.se LASTHÅLLARE Lasthållarna av aluminium är tåliga och har perfekt passform för optimal kvalitet och säkerhet. Lätta att montera och kan utrustas med olika tillbehör för till exempel transport av cyklar och skidor. Finns till bilar både med eller utan rails beroende på modell. HÅLLARE FÖR SURFPLATTA Enkel att sätta fast på nackstödet så att passagerarna i baksätet kan roa sig med filmer och videoklipp. Passar till alla surfplattor mellan ERJUDANDEN FÖR DIG MED RENAULTKORT Erbjudandena gäller under maj för dig med Renaultkort eller för dig som byter till Renaultkort. Om du vill byta ut ditt Volvokort till ett Renaultkort, så kan du göra det utan kostnad på volvofinans.se/kortbyte eller hos din närmaste återförsäljare. Renaultkortet innehåller samma fina förmåner som Volvokortet.

6 GATLOPP I MONACO UNDER SISTA VECKAN I MAJ RÅDER GATANS LAG I MONACO NÄR F1 LANDAR I DET LILLA FURSTENDÖMET. NU ÄR DET DAGS FÖR KEVIN OCH DE ANDRA I RENAULT- STALLET ATT BEKÄNNA FÄRG PÅ DEN KLASSISKA BANANS TRÅNGA PASSAGER. Monacos Grand Prix är det enda F1-lopp som i sin helhet körs på allmän väg och det skapar förstås en helt unik upplevelse både för förare och publik. Här har många legender tampats om placeringarna på de smala gatorna. I början av 1990-talet vann till exempel den tragiskt bortgångna Ayrton Senna Monacos Grand Prix fem gånger i rad, något som ingen annan har lyckats med. Vår egen legend Ronnie Peterson vann här 1974 och är den ende svensk som har vunnit på banan hittills. NICO ROSBERG DOMINERAR Senast Renault vann i Monaco under egen flagg var 2006 med Fernando Alonso. De senaste tre åren har dock Mercedes och Nico Rosberg dominerat totalt och känslan är att han blir en stark kandidat till segern även i år. LÅGA FÖRVÄNTNINGAR PÅ RENAULT Årets F1-mästerskap har inletts något spretande för Renaultstallet. I Australiens Grand Prix blev Jolyon Palmer elva och Kevin Magnussen tolva, båda precis utanför poängplats. I Bahrains Grand Prix bröt Jolyon Palmer medan Kevin Magnussen kunde avancera till en elfte plats efter att ha startat som 19:e bil. I Kinas Grand Prix blev det dock ett fall tillbaka, med en 17:e plats för Kevin. Enligt Renaults VD och initiativtagaren till den nya F1-satsningen Carlos Ghosn ska det nämligen inte komma några framstående placeringar i år, tvärtom. Ghosn sa inför säsongen att Renault ska stå högst upp på pallen först om tre år. Vi får se hur det utvecklar sig. FAKTA Monaco Grand Prix 29 maj 2016 Antal år: 73 Grundat: 1929 Första Grand Prix: 1950 Flest segrar (förare): Ayrton Senna (6 st) Flest segrar (stall): McLaren (15 st) Banans längd: km Loppets längd: km Antal varv: 78 Varvrekord: 1: (Daniel Ricciard 2015)

7 10 % RABATT PÅ ENTRÉ OCH CAMPINGVISTELSE Ta med familjen till Djurens värld Möt flera hundra djur i en grön oas mitt i stan! Ta med familjen till Borås och njut av en av landets finaste djurparker. Med Volvo- eller Renaultkortet får ni 5 % rabatt på djurparksentré och campingvistelse under juli månad och 10 % rabatt under resten av året. På boraszoo.se lär ni er allt om djuren innan ert besök. Välkomna! Stugpaket (från endast 900 kr för hela familjen) innefattar övernattning i stuga på Borås Camping inkl. entré till Borås Djurpark för 2 vuxna och 2 barn. Läs mer om våra olika paket och villkor på borascamping.com FÖR MER INFORMATION OM ERBJUDANDEN GÅ IN PÅ VOLVOFINANS.SE

NJUT AV SOMMAREN. HYR BIL MED EXTRA RABATT.

NJUT AV SOMMAREN. HYR BIL MED EXTRA RABATT. NJUT AV SOMMAREN. HYR BIL MED EXTRA RABATT. Nu är sommaren på väg och det perfekta sättet att uppleva den är med en hyrbil från Hertz. Bokar du 1/5-31/8 och hyr 1/6-31/8 kostar exempelvis en Volvo V70

Läs mer

Dacia Logan MCV TILLBEHÖR

Dacia Logan MCV TILLBEHÖR Dacia Logan MCV TILLBEHÖR Tillbehör Dacia Logan MCV Dacia är en av de snabbast växande bilmärkena i världen. Anledningen är enkel, allt fler gillar bilar som är både ekonomiska och rymliga. Och har man

Läs mer

Ett livsviktigt arbete

Ett livsviktigt arbete Stockholmshemmet Tidningen för dig som bor hos oss Nr 3 September 2015 Årets enkätresultat klara! Ett livsviktigt arbete Hitta information om ditt boende i Min lägenhet Vår, sommar, höst och vinter nu

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

... Blir skjutsad med bil. Blir skjutsad med bil med kompisar (samåkning) Bli skjutsad med bil med kompisar (samåka)

... Blir skjutsad med bil. Blir skjutsad med bil med kompisar (samåkning) Bli skjutsad med bil med kompisar (samåka) Bilaga 1: Enkät om resvanor Namn:. Klass:... Enkät om resvanor På skolan pågår just nu ett arbete med att ta fram en skolreseplan. En skolreseplan ska lyfta fram frågor att arbeta med när det gäller trafiksäkerhet,

Läs mer

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS SÅ HÄR ARBETAR VI På Botkyrkabyggen jobbar vi aktivt med att minska vår miljöpåverkan. Sedan 2010 är vi ett miljöcertifierat företag. Det är ett bevis på att vi uppfyller

Läs mer

20 år. med svenska skidförbundet! Smartare hem med smarta energiprylar. Vi bjuder på 5 filmer hos film2home

20 år. med svenska skidförbundet! Smartare hem med smarta energiprylar. Vi bjuder på 5 filmer hos film2home NYHETER OCH ERBJUDANDEN TILL DIG SOM ÄR KUND HOS VATTENFALL VINTER 2014/2015 20 år med svenska skidförbundet! FOTO: ULF PALM Vi bjuder på 5 filmer hos film2home Smartare hem med smarta energiprylar Skid-VM

Läs mer

SMARTA TIPS. husbil, van eller inredda skåpbil. till din. www.jaghyrminhusbil.com

SMARTA TIPS. husbil, van eller inredda skåpbil. till din. www.jaghyrminhusbil.com 20 till din SMARTA TIPS husbil, van eller inredda skåpbil www.jaghyrminhusbil.com Världen är precis som en bok, den som inte har rest har bara läst första sidan..com 20 till din SMARTA TIPS husbil, van

Läs mer

KVALITET DESIGN FUNKTION. Fastighetsboxen som tål det mesta även att tittas på

KVALITET DESIGN FUNKTION. Fastighetsboxen som tål det mesta även att tittas på DESIGN KVALITET FUNKTION Fastighetsboxen som tål det mesta även att tittas på KVALITET Vi har tillverkat Sveriges tuffaste klädskåp sedan 1920 Nu tillverkar vi våra fastighetsboxar med samma kompromisslösa

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog Tillbehör 2 Endast det bästa är gott nog Komplettera den goda kvaliteten och hållbarheten på din Carens med originaltillbehör. De är utvecklade för att passa din Kia perfekt, de är de enda tillbehör som

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

NU KÖR VI! TILLSAMMANS.

NU KÖR VI! TILLSAMMANS. NU KÖR VI! TILLSAMMANS. TILL ALLA FOTBOLLSFARSOR, KARATEMAMMOR OCH CURLING- FÖRÄLDRAR. Visst är det viktigt att stötta sitt barns fritidsintresse. Men behöver man verkligen skjutsa barnen med bilen hit

Läs mer

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Spoiler på bagageluckan 17-tums aluminiumfälgar Sidokjolar Kjol fram Dimljuspaket fram Grand Prix-paket Lackerade kjolar fram, bak och på sidorna Lackerad spoiler

Läs mer

Lundabygdens Prova På IF

Lundabygdens Prova På IF Lundabygdens Prova På IF bjuder in till: Sommar Under hela sommaren i Lund! Sportcamp - Mer än bara Idrott! Med sportcamp samt temaveckor i fotboll, parkour & basket. Sida 2 Lundabygdens Prova På IF -

Läs mer

Välkommen till din loggbok!

Välkommen till din loggbok! Loggbok för: 1 Välkommen till din loggbok! Den här boken är till för dig som ska träna med Minneslek. I loggboken får du information om arbetsminnet, veta hur träningen går till och ett schema där du kan

Läs mer

KREATIVA BÖNESÄTT. en praktisk hjälp till dig som är ledare! Initiativtagare till materialet: Maria Melin

KREATIVA BÖNESÄTT. en praktisk hjälp till dig som är ledare! Initiativtagare till materialet: Maria Melin KREATIVA BÖNESÄTT en praktisk hjälp till dig som är ledare! Initiativtagare till materialet: Maria Melin Information om materialet Till vem? I vår verksamhet är andakter en viktig del, men ibland är det

Läs mer

VÅRKAMPANJ 2016. För dig och din Toyota. 40% rabatt på sommardäck. Hjulskifte från 199 kr. Thule takbox 3.495 kr. AC-service, endast 595 kr

VÅRKAMPANJ 2016. För dig och din Toyota. 40% rabatt på sommardäck. Hjulskifte från 199 kr. Thule takbox 3.495 kr. AC-service, endast 595 kr VÅRKAMPANJ 2016 För dig och din Toyota 40% rabatt på sommardäck Hjulskifte från 199 kr Thule takbox 3.495 kr AC-service, endast 595 kr Stenskottslagning vindruta, 0 kr, se sid 10 ÄNTLIGEN VÅR Efter en

Läs mer

2007 Powered By Suzuki 9

2007 Powered By Suzuki 9 2007 9 Powered By Suzuki Cantieri Capelli Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

SVEA RIKE. En musikal utan dess like År 4, Kinnarpsskolan, HT 2015

SVEA RIKE. En musikal utan dess like År 4, Kinnarpsskolan, HT 2015 SVEA RIKE En musikal utan dess like År 4, Kinnarpsskolan, HT 2015 PRESENTATIONSVISA 1. Vi vill här presentera för Er ett avlångt land, som har rätt många delar, vi kommer hand i hand. Här nere, där bor

Läs mer

Ger dig din bästa semester

Ger dig din bästa semester 5th generation The future is here 2016 Den prisvinnande tältvagnen Ger dig din bästa semester B S LE I G W T H W EIG T LE I S U TR C LU S IN A RO OW AR AR N YE L RE Camp-let ger dig din bästa semester

Läs mer

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig.

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. Pedagogens manus till BILDSPEL 3 KROPPEN OCH RÖRELSE 1. Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. 2. Manus: Från 12 års

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2014/15

Ta steget! Konfirmation 2014/15 Ta steget! Konfirmation 2014/15 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle för dig att tillsammans med jämnåriga och vuxna människor fundera över livets viktigaste frågor om mål

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Ang brevet från Malung-Sälens Kommun ang skriftlig brandskyddsredogörelse. Ska ni renovera lägenheten? Brandvarnare och varmvattenberedare

Ang brevet från Malung-Sälens Kommun ang skriftlig brandskyddsredogörelse. Ska ni renovera lägenheten? Brandvarnare och varmvattenberedare 2016-06-07 Till Medlemmar i Brf Kalvheden, Sälen Nyhetsbrev Vill med detta brev informera om några av de punkter vi i styrelsen just nu arbetar med, samt informera er om några viktiga punkter inför sommaren

Läs mer

Att vara ett med. Att förlänga

Att vara ett med. Att förlänga Att vara ett med vattenytan En brygga i en insjö eller inomskärs används visserligen till många och varierande ändamål, men grundtanken med en brygga är ju att den ska sträcka sig ut i vattnet, att du

Läs mer

SETPEMBER 2015 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED VOLVOKORT ELLER RENAULTKORT TRE NYANSER AV STORSTADSLIV

SETPEMBER 2015 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED VOLVOKORT ELLER RENAULTKORT TRE NYANSER AV STORSTADSLIV SETPEMBER 2015 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED VOLVOKORT ELLER RENAULTKORT TRE NYANSER AV STORSTADSLIV RENAUKTUELLT ETT RENODLAT RENAULTKORT Känner du till att det nu finns ett renodlat Renaultkort som

Läs mer

Förslag på lektionsupplägg: Dag 1- en lektionstimme

Förslag på lektionsupplägg: Dag 1- en lektionstimme MiniKonsulter Fångar upp elevernas naturliga kreativitet och nyfikenhet genom problemlösning i arbetslivet samt ökar elevernas naturliga intresse för problemlösning och innovationer. Skapar och bibehåller

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Välkommen till fritids

Välkommen till fritids Välkommen till fritids እ ን ቃ ዕ ና ብ መዘ ና ግ ዒ ( ፍ ሪ ቲ ድ ) ብ ደ ሓ ን መጻ እ ኩ ም Telefonnummer ቁ ጽ ሪ ተ ለ ፎ ን Fritids ፍ ሪ ቲ ድ (መዘ ና ግ ዒ መውዓ ሊ) Fritids är till för barn mellan 6och 12 år vars vårdnadshavare arbetar,

Läs mer

KONFIRMAND 2013/2014

KONFIRMAND 2013/2014 KONFIRMAND 2013/2014 Nyfiken på livet? Vad har du lärt dig under konfirmandtiden? Vad har varit det bästa med konfirmationen? Lägret och få träffa nya vänner. Ledarna. Att dansa! Lägret var underbart!

Läs mer

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola Rapport Grön Flagg Rönnens förskola Kommentar från Håll Sverige Rent 2012-08-24 08:18:54: Ni har på ett mycket kreativt och varierat sätt jobbat med ert tema. Ni har anpassade och engagerande aktiviteter

Läs mer

En bra start i livet. fantasi som kommer att utveckla vår värld. Låt oss ge dem en bra start! www.brio.net. www.brio.net

En bra start i livet. fantasi som kommer att utveckla vår värld. Låt oss ge dem en bra start! www.brio.net. www.brio.net BRIO nyheter för de yngsta 2015 För barn i åldern 0-3 år En bra start i livet Sedan 1884 har vi tillverkat leksaker för att inspirera unga sinnen och låta barn få upptäcka världen på ett säkert och lekfullt

Läs mer

Lära känna varandra. För äldre barn kan man ställa sig upp och passa bollen med fötterna.

Lära känna varandra. För äldre barn kan man ställa sig upp och passa bollen med fötterna. Tips Lära känna varandra Vid första träffen är det viktigt att man lär känna varandra. Det ger trygghet för hela gruppen och individen. Alla kommer också att lära sig namnen fortare vilket är bra för både

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

Lokalbussen i Lycksele

Lokalbussen i Lycksele Lokalbussen i Lycksele 1. Kön A. Man 15 31,9 B. Kvinna 32 68,1 2. Ålder A. >12 0 0 B. 13-19 19 40,4 C. 20-29 3 6,4 D. 30-39 4 8,5 E. 40-49 3 6,4 F. 50-59 13 27,7 G. 60-69 2 4,3 H. 70< 3 6,4 3. Vilken är

Läs mer

Pris Bröllopsfotografering 2016

Pris Bröllopsfotografering 2016 Pris Bröllopsfotografering 2016 I alla paket ingår detta: *Rådgivning & planering. Finns möjlighet träffas vi. *Ett X antal högupplösta redigerade bilder på fil som ni själva kan använda till det ni vill,

Läs mer

SmartgymS TRÄNA HEMMA PROGRAM SMARTA ÖVNINGAR FÖR ATT KOMMA I FORM - HEMMA! Effektiv Träning UTAN Dyra Gymkort!

SmartgymS TRÄNA HEMMA PROGRAM SMARTA ÖVNINGAR FÖR ATT KOMMA I FORM - HEMMA! Effektiv Träning UTAN Dyra Gymkort! S TRÄNA HEMMA PROGRAM 28 SMARTA ÖVNINGAR FÖR ATT KOMMA I FORM - HEMMA! Effektiv Träning UTAN Dyra Gymkort! Kom i form hemma Vi träffar många personer som tränar mycket och som är motiverade och som har

Läs mer

Barn på sjukhus FÖRBEREDELSETIPS FRÅN BARN- OCH UNGDOMSSJUKVÅRDEN, SUS

Barn på sjukhus FÖRBEREDELSETIPS FRÅN BARN- OCH UNGDOMSSJUKVÅRDEN, SUS Barn på sjukhus FÖRBEREDELSETIPS FRÅN BARN- OCH UNGDOMSSJUKVÅRDEN, SUS Du är tryggheten Att vara ett stöd och en lugn, trygg punkt för ditt barn är om möjligt ännu viktigare när barnet hamnar på sjukhus.

Läs mer

MÄSSHANDBOK ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2016 KRONOBERG

MÄSSHANDBOK ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2016 KRONOBERG MÄSSHANDBOK ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2016 KRONOBERG Om mässan: Plats: Affärshuset Tegnér, Växjö När: 22 april 2016 Hålltider: Kl. 08.00 Tävlingen Årets Säljare börjar. Kl. 10.00 11.45 Monterbygge. Kl.

Läs mer

FAMILJEBÅT MED BUSTER CABIN TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON

FAMILJEBÅT MED BUSTER CABIN TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON FAMILJEBÅT MED TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON Busters senaste kabinbåt delar skrov med nya Magnum E och bjuder på både sov- och busmöjligheter. Vi har testat den grundligt i Kvarkens skärgård. 18 FARTRESURSER

Läs mer

#talasomted. Om konsten att tala - #talasomted

#talasomted. Om konsten att tala - #talasomted #talasomted Om konsten att tala - #talasomted DEL 1 #talasomted Att välja ämne Nu ska du börja sätta ihop ditt tal/föreläsning. Innan man kan skriva ihop ett bra tal måste en sak vara klar; Vad ska du

Läs mer

5 vanliga misstag som chefer gör

5 vanliga misstag som chefer gör 5 vanliga misstag som chefer gör och vad du kan göra för att undvika misstagen! www.helenastrom.se Telefon: +46(0)704 32 83 08 Inledning Först tänkte jag ge mina fem bästa tips till ledare. Men jag kom

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro Face to Face Skapa utbildning i världsklass! Idrottsrörelsen har drygt 3 miljoner medlemmar i Sverige och är landets största och kanske viktigaste folkrörelse. Idrottens vision är: Svensk idrott världens

Läs mer

DAGBOK HB ADVENTURE TEAM. Vårat lag: Jinci, Ida, Jennifer, Felicia Lagledare: Hans

DAGBOK HB ADVENTURE TEAM. Vårat lag: Jinci, Ida, Jennifer, Felicia Lagledare: Hans DAGBOK HB ADVENTURE TEAM Vårat lag: Jinci, Ida, Jennifer, Felicia Lagledare: Hans HB Adventure TEAM Vi anmälde ett lag under våren men bestämde sedan att vi skulle ha två lag eftersom de flesta som var

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

2. Hur tycker du att stämningen i sjuan i stort har förändrats under året glädje, trygghet, gemenskap och kommunikation?

2. Hur tycker du att stämningen i sjuan i stort har förändrats under året glädje, trygghet, gemenskap och kommunikation? 1. Hur tycker du att det har varit att gå i sjuan som helhet? Gör ett omdöme som handlar om rolighetsgraden (hur kul det har varit) och ett omdöme som handlar om hur du upplever ditt lärande (hur mycket

Läs mer

PEDAGOGMATERIAL till föreställningen Peka Trumma Dansa Urpremiär december 2014

PEDAGOGMATERIAL till föreställningen Peka Trumma Dansa Urpremiär december 2014 PEDAGOGMATERIAL till föreställningen Peka Trumma Dansa Urpremiär december 2014 www.teatertre.se / 08-669 00 60 Peka Trumma Dansa är en rytmisk, rörlig och rolig föreställning för de yngsta, fritt efter

Läs mer

Söderling. Intervju Robin söderling. always travelling

Söderling. Intervju Robin söderling. always travelling Robin Söderling always travelling Text: Fredrik Thorén Foto: Anton Renborg Han gillar inte att resa, trots att han reser 30-35 veckor per år. Han är den fjärde bästa tennisspelaren i världen. Och när alla

Läs mer

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se Hur många kockmössor ger du oss? Vi lever på att ha nöjda kunder. Därför vill vi gärna höra hur pass högt upp på nöjdhetsskalan du placerar oss. Från första upplevelsen i butiken till dess att den sista

Läs mer

Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen.

Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen. Hej! Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen. Att prata med en ny person kan kännas nervöst även om man som ni redan har en hel del gemensamt. Därför finns den här guiden som ska

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog 1 Tillbehör 2 Styling... 04-05 Hjul... 06-07 Transport... 08-11 Komfort... 12-13 Skydd... 14-17 Säkerhet & bilvård... 18-19 KIA ORIGINALTILLBEHÖR Endast det bästa är gott nog Komplettera din Souls goda

Läs mer

I DIN VARDAG NR. 4 - DECEMBER 2015 NYHETER OCH INFORMATION FRÅN RONNEBY MILJÖ & TEKNIK AB

I DIN VARDAG NR. 4 - DECEMBER 2015 NYHETER OCH INFORMATION FRÅN RONNEBY MILJÖ & TEKNIK AB I DIN VARDAG NR. 4 - DECEMBER 2015 NYHETER OCH INFORMATION FRÅN RONNEBY MILJÖ & TEKNIK AB 2015 närmar sig sitt slut. För oss på Miljöteknik har året varit fullt med projekt och stora utmaningar. Några

Läs mer

Livet är fullt av prylar

Livet är fullt av prylar Livet är fullt av prylar ...som kan organiseras Vi människor är lite som hamstrar. Vi samlar. Gamla prylar och nya prylar. Prylar till ungarna, prylar till husdjuren, prylar till våra hobbies, ja till

Läs mer

Produkt och ljuskatalog

Produkt och ljuskatalog Produkt och ljuskatalog Doftbeskrivningar Vanilj Äpple Den söta och varma doften av vanilj lugnar, balanserar, förhindrar trötthet och därmed förbättrar den fysiska och psykiska aktiviteten. Inre spänningar

Läs mer

Så får du extra stor glädje av ditt radgarage.

Så får du extra stor glädje av ditt radgarage. Så får du extra stor glädje av ditt radgarage. 1 Med Dieden väljer du funktion och trygghet. Infartsbredden. Diedens portar tillverkas måttanpassade, med flexibel lösning för karmens infästning. Resultatet

Läs mer

HÖSTKAMPANJ 2015 För dig och din Toyota

HÖSTKAMPANJ 2015 För dig och din Toyota HÖSTKAMPANJ 2015 För dig och din Toyota 42% rabatt på vinterdäck Hjulskifte från 199 kr Thule takbox 3.495 kr 42% rabatt på vinterdäck Motorvärmarpaket från 4.199 kr Köp 4 vinterdäck och få en säsong på

Läs mer

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Käre vän, Vi hoppas och tror att det nya året har börjat bra för dig!!! Paulus uppmanar oss i 1kor13:5 Pröva er själva om

Läs mer

Freestyle bjud upp din hund till dans! Fri stil. Freestylehunden

Freestyle bjud upp din hund till dans! Fri stil. Freestylehunden Freestylebroscyr 2014.indd 1 2014-01-20 16:30:50 Freestyle bjud upp din hund till dans! Freestyle är en hundsport som kommit till Sverige och Europa från USA och Kanada. Idag finns sporten i Norden och

Läs mer

TERMINALBLADET Nr. 2 2007 Medlemsorgan för föreningen: KALMAR TERMINALS VÄNNER Skrivarens väg 16 665 35 Kil Org. Nr. 874001-7366 Pg.

TERMINALBLADET Nr. 2 2007 Medlemsorgan för föreningen: KALMAR TERMINALS VÄNNER Skrivarens väg 16 665 35 Kil Org. Nr. 874001-7366 Pg. TERMINALBLADET Nr. 2 2007 Medlemsorgan för föreningen: KALMAR TERMINALS VÄNNER Skrivarens väg 16 665 35 Kil Org. Nr. 874001-7366 Pg. 17 42 60-0 Ber att få önska alla Terminalvänner En God Jul och Ett Gott

Läs mer

81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten.

81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten. Föräldraenkät 2015 81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten. Är du/ni nöjda med verksamheten på Melliz och det utbud av aktiviteter som erbjuds? 6% 49% 45% Uppfattar

Läs mer

BANBESÖKSRAPPORT Bolidens GK 2015-09-08

BANBESÖKSRAPPORT Bolidens GK 2015-09-08 BANBESÖKSRAPPORT 2015-09-08 Närvarande: Tomas Svahn Karl-Åke Johansson Boel Sandström Bankonsulent SGF Syfte med besöket Banbesök där vi resonerade kring gjorda skötselåtgärder under säsongen, samt undertecknad

Läs mer

Mata fåglar. Mata fåglar. Studiehandledning till. Mata. fåglar. Niklas Aronsson SOF. En studiehandledning från Studiefrämjandet

Mata fåglar. Mata fåglar. Studiehandledning till. Mata. fåglar. Niklas Aronsson SOF. En studiehandledning från Studiefrämjandet Mata fåglar Mata fåglar Studiehandledning till Mata SOF Niklas Aronsson fåglar En studiehandledning från Studiefrämjandet Vad är en studiecirkel? En studiecirkel är en liten grupp människor som samlas

Läs mer

Skall jag stanna eller ska jag gå? D

Skall jag stanna eller ska jag gå? D Skall jag stanna eller ska jag gå? D et är först när vi går ihop och vi blir många och starka som vi kan förändra våra villkor på arbetsplatsen. I över 100 år har facket vart med och påverkat arbetarnas

Läs mer

Det handlar om att ta fram och utveckla elevers inneboende nyfikenhet, initiativförmåga och självförtroende redan från tidiga åldrar.

Det handlar om att ta fram och utveckla elevers inneboende nyfikenhet, initiativförmåga och självförtroende redan från tidiga åldrar. Ung Företagsamhet Fyrbodal jobbar med att få fler företagsamma barn och ungdomar. I drygt 30 år har vi jobbat med UF-företag på gymnasienivå. Nu gör vi en nysatsning där elever och ni lärare på grundskolan

Läs mer

40 års erfarenhet. Klassiskt eller digitalt - vi har båda!

40 års erfarenhet. Klassiskt eller digitalt - vi har båda! 40 års erfarenhet Zone Systems har 40 års erfarenhet av kundkommunikation. Genom vårt stora kunnande och flexibla lösningar hjälper vi företag och varumärken att nå ut med sina budskap genom enhetlig,

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16 1. Har din son deltagit som? 10 9 8 85.7% 7 3 2 Målvakt Utespelare Målvakt 14,3% Utespelare 85,7% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7

Läs mer

Förkunskaper Grundläggande kunskaper om längdmätning med standardiserade mått samt kartkunskaper.

Förkunskaper Grundläggande kunskaper om längdmätning med standardiserade mått samt kartkunskaper. Strävorna 4B Längdlådor... utvecklar sin förmåga att förstå, föra och använda logiska resonemang, dra slutsatser och generalisera samt muntligt och skriftligt förklara och argumentera för sitt tänkande....

Läs mer

Take. Mikado. Sushi. Projektbeskrivning. Av: Oskar Edengréen och Melissa Nordström

Take. Mikado. Sushi. Projektbeskrivning. Av: Oskar Edengréen och Melissa Nordström Take Mikado Sushi Projektbeskrivning Av: Oskar Edengréen och Melissa Nordström KREATÖRER Melissa Nordström Förutom att nörda mig i grafisk design gillar jag japansk populärkultur. Att då få jobba med

Läs mer

Olika lärostilar... Länder... (Vi har tyvärr bara fått med tre länder då vi inte har haft så många som forskat varje gång)

Olika lärostilar... Länder... (Vi har tyvärr bara fått med tre länder då vi inte har haft så många som forskat varje gång) Olika lärostilar... Som många vet så finns det många olika sätt att lära sig på dem vanligaste är att man lär sig genom att lyssna och tala, läsa och titta på bilder. De flesta lär sig även genom att få

Läs mer

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör.

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör. Tillbehör & Service full fart mot sommarens bästa tillbehör. Nu har vi sänkt priset på tillbehören som kommer att hjälpa dig i sommar. Välj och vraka bland alla erbjudanden vi är säkra på att du hittar

Läs mer

PEDAGOGENS MANUS till BILDSPEL på första föräldramöte i Förskoleklass

PEDAGOGENS MANUS till BILDSPEL på första föräldramöte i Förskoleklass PEDAGOGENS MANUS till BILDSPEL på första föräldramöte i Förskoleklass Råd till föräldrar som del av ett läromedel som handlar om kroppen och hållbar livsstil. Det ska bidra till att barnen blir friska,

Läs mer

Sommarlager 2016. Nytt i år. Alla barn har rätt till en rolig sommar! Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala Kommun

Sommarlager 2016. Nytt i år. Alla barn har rätt till en rolig sommar! Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala Kommun .. Sommarlager 2016 Nytt i år Gratis för alla! Alla barn har rätt till en rolig sommar! Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala Kommun Information om Sommarläger 2016 För att medverka på lägren

Läs mer

Allt du behöver veta om slam

Allt du behöver veta om slam Allt du behöver veta om slam Gäller från 1 februari 2016 2016-04-27 Vi ber om ursäkt för att vi inte börjat tidigare! Ända sedan 1970-talet har det varit kommunernas skyldighet att ta hand om slam från

Läs mer

VÅRKAMPANJ 2016. För dig och din Toyota. 40% rabatt på sommardäck. Hjulskifte från 275 kr. Thule takbox 3.495 kr. AC-service, endast 595 kr

VÅRKAMPANJ 2016. För dig och din Toyota. 40% rabatt på sommardäck. Hjulskifte från 275 kr. Thule takbox 3.495 kr. AC-service, endast 595 kr VÅRKAMPANJ 2016 För dig och din Toyota 40% rabatt på sommardäck Hjulskifte från 275 kr Thule takbox 3.495 kr AC-service, endast 595 kr Lördagsöppet på verkstaden i Rissne Stenskottslagning vindruta, 0

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Tegelviksgatan 37-39 116 41 Stockholm Brf Sofia Strand, Tegelviksgatan 39, 116 41 Stockholm Sida 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand!

Läs mer

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT Smart och nytt boende med många möjligheter.varje boende anpassas efter dina önskemål. Vare sig du vill ha din småbo på en camping eller på fjälltopparna med egen elförsörjning

Läs mer

Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening

Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening Alla ska trivas Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening Svåra ord? Ordlista finns på sidan 10. Omtanke gör det trevligare att bo tillsammans Det bor många människor i ditt hus och det händer

Läs mer

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN Av Marie Hansson - Känns hunden för snabb? - Har du svårt att hinna dit du vill på banan? Själva kärnan i lösningen på problemet borde väl vara att förkorta din väg? Ju svårare

Läs mer

CUMULUS STEAMER SVENSK BRUKSANVISNING

CUMULUS STEAMER SVENSK BRUKSANVISNING CUMULUS STEAMER SVENSK BRUKSANVISNING 11 VÄLKOMMEN TILL THE STEAMERY The Steamery är ett klädvårdsföretag baserat i Stockholm. Vi älskar kläder och vill att de ska hålla länge. Vårt mål är därför att ge

Läs mer

Tack för att du valt barnstolen fresco/fresco loft bloom. Fresco/fresco loft bloom

Tack för att du valt barnstolen fresco/fresco loft bloom. Fresco/fresco loft bloom Innehåll Reservdelslista Illustrationer Instruktioner Garanti Bästa kund! Tack för att du valt barnstolen fresco/fresco loft bloom. Fresco/fresco loft bloom är en prisbelönt barnstol som kan användas mycket

Läs mer

SLADDA serie. cykel med tillbehör SÄLJSTART: AUGUSTI 2016 KONTAKT: PRESS.STO@IKEA.COM SLADDA CYKEL PH138229 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 1

SLADDA serie. cykel med tillbehör SÄLJSTART: AUGUSTI 2016 KONTAKT: PRESS.STO@IKEA.COM SLADDA CYKEL PH138229 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 1 PH138229 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 1 SLADDA serie cykel med tillbehör Inter IKEA Systems B.V. 2016 SÄLJSTART: AUGUSTI 2016 KONTAKT: PRESS.STO@IKEA.COM IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 2 PH138259

Läs mer

SKÖTSELGUIDE PRIVATLEASING

SKÖTSELGUIDE PRIVATLEASING SKÖTSELGUIDE PRIVATLEASING SÅ TAR DU HAND OM BILEN OCH FÖRBEREDER DEN FÖR ÅTERLÄMNING. Tack för förtroendet! Gratulerar! Du har just ingått ett privatleasingavtal med Suzuki Finans. Vi tackar för förtroendet

Läs mer

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen GOLFINSPIRATION 2015 Inledning Släpp kontrollen En golfsving är en komplex rörelse. Med många tankar, muskler och flera kroppsdelar involverade ska vi träffa en liten boll med ett verktyg som bara är 1

Läs mer

Case: Kundservice. Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03

Case: Kundservice. Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03 1 Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03 I alla tider har människor varit krävande och förväntat sig bland det bästa, men aldrig förr, som i dag har service betytt så mycket.

Läs mer

Bedömningsstöd till Tummen upp! Teknik Kartläggning årskurs 6

Bedömningsstöd till Tummen upp! Teknik Kartläggning årskurs 6 Bedömningsstöd till Tummen upp! Teknik Kartläggning årskurs 6 Kursplanerna i Lgr 11 är uppbyggda efter rubrikerna syfte, centralt innehåll och kunskapskrav. Syftestexten avslutas med vilka förmågor som

Läs mer

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör.

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör. Tillbehör & Service Njut av sommaren med rätt tillbehör. Vilka aktiviteter du än har planerat för utesäsongen, har vi tillbehören som gör dom möjliga. Välj och vraka bland mängder av erbjudanden i den

Läs mer

Nu byggs en ny 8-stolslift

Nu byggs en ny 8-stolslift Lindvallen Sälen Barnfamiljens bästa fjällsemester. I Lindvallen kan du helhjärtat gå in för att ha kul och må bra i snön. Det bekväma boendet, den varierade skidåkningen och mängden aktiviteter gör Lindvallen

Läs mer

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 EC Declaration of Conformity... 2 Easywheel... 3 Leveranskontroll... 3 Ingående komponenter... 3 Identifiering och märknig av Easywheel... 4 CE-märkning...

Läs mer

Denna lektion är hämtad ur Svenska Direkt 7 av Cecilia Peña, Lisa Eriksson och Laila Guvå

Denna lektion är hämtad ur Svenska Direkt 7 av Cecilia Peña, Lisa Eriksson och Laila Guvå Denna lektion är hämtad ur Svenska Direkt 7 av Cecilia Peña, Lisa Eriksson och Laila Guvå Svenska Direkt består av en grundbok och två studieböcker. I studieböckerna ges möjlighet till såväl extra träning

Läs mer

Your travel companion Member of Isabella Group [ ]

Your travel companion Member of Isabella Group [ ] Copyright 2007 Ventura Camping A/S. All rights reserved. Your travel companion Member of Isabella Group ÅTERFÖRSÄLJARE [ ] Importör: KAMA Fritid AB Box 114 560 27 Tenhult Tfn 036-353 700 Fax 036-353 720

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

Klass 6B Guldhedsskolan

Klass 6B Guldhedsskolan Klass 6B Guldhedsskolan Klass 6B i Guldhedsskolan har gjort ett temaarbete i NO, svenska och bild. Vi gör alla avtryck i miljön. Hur mycket jag tar av naturens resurser och belastar miljön brukar kallas

Läs mer

Frågor - Högstadiet. Grupp 1. Jetline. Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet)

Frågor - Högstadiet. Grupp 1. Jetline. Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet) Grupp 1 Jetline Mät och räkna: Före eller efter: Hur låter det när tåget dras uppför första backen? Vad beror det på? (Tips finns vid teknikbordet) Var under turen känner du dig tyngst? Lättast? Spelar

Läs mer