FRAMÅT TILLSAMMANS SVENSKA MÄSTARE 2016/2017 SERIESEGRARE 2017/2018 SM - FINAL SILVER 2017/2018

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FRAMÅT TILLSAMMANS SVENSKA MÄSTARE 2016/2017 SERIESEGRARE 2017/2018 SM - FINAL SILVER 2017/2018"

Transkript

1 FRAMÅT TILLSAMMANS SVENSKA MÄSTARE 2016/2017 SERIESEGRARE 2017/2018 SM - FINAL SILVER 2017/2018 2:A PLATS SERIEN SHE 2018/2019

2 H65 är en liten klubb med stort lokalt engagemang och en verksamhet som sträcker sig allt från Handbollslekis till ett av Sveriges bästa Dam Elit-lag. Klubben H65 har i nuläget 16 aktiva lag fördelat på 4 herr-/pojklag och 11 dam-/tjejlag. Ett sjuttiotal ledare utbildar och tränar drygt 300 barn, ungdomar och vuxna varav 230 är tjejer/damer. Klubbens verksamhet är starkt beroende av ideella intressen och insatser vilket är ganska vanligt i mindre idrottsföreningar där damidrotten är dominerande. Klubbens grundläggande filosofi är att utbilda och fostra så många lokala förmågor som möjligt till att kunna nå hela vägen upp till vår Dam Elittrupp. Klubbens engagemang startar redan vid tre års ålder med Handbollslekis för att vid 5 6 års åldern övergå till en lekfull handbollsutbildning. När barnen blir tonåringar inleds en ny en fas i utbildningen, Elitsatsningen. I denna säsongs Elittrupp är 7 av spelarna egna produkter vilket vi känner oss stolta över. Flera av spelarna i H65 Dam Elitlag har dessutom medverkat i ungdoms- och seniorlandslag vilket vi ser som ytterligare ett kvitto på att vår verksamhet håller en hög kvalitativ nivå. H65 framåtriktade målsättning är tydlig, vi skall vara fast förankrade i toppen av Svensk Elithandboll med frekvent deltagande i Europacupspel där deltagande i Champions League är det yttersta målet. En betydande del av klubbens verksamhet präglas av vår strävan att öka jämställdheten inom idrotten både vad avser exponering och ekonomisk fördelning. Vår uppfattning är att svensk idrott fortfarande har lång väg att vandra innan vi kan slå oss för bröstet och prata om att vi har uppnått jämställdhet. Detta visar sig tydligt inom handbollen där damerna får 15% av TV intäkterna och 28% av Svenska spels intäkterna, resten går till herrhandbollen. Då vi ser en direkt koppling mellan exponering och ekonomisk jämställdhet så har vi förutom vår medverkan i den allmänna debatten lagt stort fokus på att synas och därför med professionell hjälp (ideell) startat H65 TV (Youtube) vilket medfört att vi ligger i topp vad gäller medieexponeringen av svensk damhandboll (statistik finns i bifogad folder). Vi kan dock med glädje konstatera att TV exponeringen av damhandbollen är på stor frammarsch vilket vi hoppas skall bidra till en ökande jämställdhet inom idrotten.

3 VÅRA RÖDA KRIGARE Resan börjar i 14-års ålder när tjejerna tar steget in i DamAkademin. Huvudtränaren i Elitlaget har huvudansvaret för hela Akademin & hjälper till att dels utbilda & stödja övriga tränare samt har ansvaret för att varenda handbollstjej står i fokus. Damakademin består av Elitlaget, Juniorlaget, Dam 2 & Flickor A. DAMAKADEMIN Målet är att utbilda & använda så många egna produkter som möjligt. Vi har etablerat oss i SHE, vi vann SM-guld, vi spelar med Europa som handbollsplan, det är nu den verkliga resan börjar Att utbilda tränare, spelare & framförallt individen. Vi har gruppträningar på det lokala gymmet, vi lär oss äta rätt, att vi alla är olika men......tillsammans är vi starka!

4 EN NY TID KVINNA & HANDBOLLSSPELARE För att nå elitklass krävs engagemang, hjärta, en vilja av stål och framförallt tid. H65:s vision är att tjejerna ska ges möjlighet att göra karriär inom handbollen. Inom den kvinnliga sportvärlden är det ingen hemlighet att som tjej måste du arbeta 100% och satsa på sporten 100%. Ekonomin inom kvinnliga sporter är inte i närheten av den manliga. Det vill denna lilla klubb från Skånes Mitt ändra på. Vi har redan idag kommit en bra bit på vägen. Tjejerna i Elitlaget ges idag möjlighet att ägna halva sin tid till att jobba med handbollen vilket ger dem bättre trygghet och förutsättningar att utvecklas både som person och handbollsspelare. När tjejerna når en viss ålder måste de ofta göra ett val - handboll eller inte handboll. Den känslan vill vi ha bort! Att spela handboll är ett yrke. Ett yrke där du ger allt av dig själv, du eftersträvar att hela tiden bli bättre, att utvecklas. Detta kan endast ses som positivt och genom våra sponsorer blir detta en möjlighet. Att redan i tidigt skede i handbollskarriären kunna ha förmånen, genom föreningens och sponsorerna arbete, välja handbollen som karriär. Jämställdheten inom sportvärlden är på väg att förändras och vi vill vara en av de klubbar som förändrar historien. Vårt mål är att även efter du lagt skorna på hyllan så skall du kunna arbeta kvar inom klubben, som tränare eller inom organisationen. Visionen att dessa leder klubben vidare ger en känsla av trygghet.

5 europa 2012/2013 Semifinal i Challenge Cup 2013/2014 Guld i Challenge Cup 2014/2015 EHF-Cupen 2015/2016 Kvartsfinal i EHF-Cupen 2016/2017 Silver i Challenge Cup 2017/2018 Kval till Champions Leauge 2017/2018 Gruppspel i EHF-Cupen 2018/2019 EHF-Cupen

6 #vi ställer upp! 26 lag i SHE och Handbollsligan som nu tillsammans har bestämt sig för att göra mer för vårt gemensamma samhälle. För våra barn och ungdomar och självklart är H 65 en del av detta! Vi vill tillsammans bli en ännu viktigare samhällsaktör. För oss är fair play lika självklart på som utanför planen. Vi ställer upp! #viställerupp är en manifestation för de samhällsinsatser som klubbarna i SHE och Handbollsligan idag genomför. #viställerupp är också ett sätt för oss att kommunicera de positiva värden som handbollen står för. En handbollsspelare ställer upp för sina medmänniskor både på och utanför planen. #viställerupp innefattar klubbarnas arbete inom Hälsa, Integration och Inkludering. Varje klubb bedriver egna verksamheter och projekt utifrån de utmaningar och möjligheter man har på sin lokala marknad. Tillsammans manifesterar vi detta under parollen #viställerupp. Varje klubb har en lokal ambassadör för #viställerupp och nationellt har finns tre starka profiler som ställer upp för alla likas värde och klubbarnas satsning på samhällsengagemang. Svenska Handbollsförbundet är mycket stolta över de nationella ambassadörerna Tobias Karlsson, Loui Sand och Sabina Jacobsen. H 65s ambassadörer är Kristin Thorleifsdottir och Sofia Hvenfelt.

7 ...klart vi ställer upp H65 s verksamhet är djupt förankrad i arbetet med barn och ungdomar. Utöver den samhällsnytta vi i dag utgör genom våra ca 300 aktiva barn och ungdomar så har vi nyligen tagit beslut på att utöka vårt ansvarstagande med två nya CSR program i vilka den röda tråden barn och ungdomar förstärks. Första delen i arbetet är att utveckla ett samarbete med BRIS där vi genom olika evenemang, supportrar och partnerskapsengagemang skall bidra med ekonomiska medel till BRIS verksamhet. Kontakten med BRIS är upprättad och diskussioner om samarbetets omfattning har inletts. Vårt andra program som går under namnet H65 för alla barn & ungdomar är under bildande. Målet är att i samförstånd med lokala politiker, skola och socialnämnden arbeta med aktiviteter som skall bidra till att barn/ungdomar som saknar trygghet i vardagen eller lider av psykisk ohälsa skall ha en plats att gå till där de kan känna att det finns en plats som är till för dem och någon som bryr sig. Kommunens högsta politiska organ har visat ett tydligt intresse att medverka och samarbeta med oss i detta projekt och samtal har påbörjats.. Programmet är planerat att vara i gång till säsongsstarten 2019/2020.

8 VARUMÄRKET H 65 H65 Höör är Sveriges överlägset mest exponerade damhandbollsklubb. I SHE:s media tracking-dokument, utfört av Upplevelseinstitutet, för september-december 2018 konstateras att: * Totalt antal TV-inslag: 51 st, 6h 32 min. * Total TV-publik: personer. Sportkanalen samt nyhetsinslag/reportage SVT * Räckvidd i press: personer till ett värde av kr. * Räckidd via exponering på webb: personer till ett värde av kr. * I siffrorna räknas enbart de större tidningarna och mediehusen in. Internetmagasin som lokaltidningen.se, handbollskanalen.se och skanesport.se räknas inte in. EN KÄNSLA AV ATT VARA VI. VI GÖR DET TILLSAMMANS SOM EN STOR FAMILJ - DET ÄR DET FINASTE VARUMÄRKET FÖR OSS Sociala medier * H65 arbetar mycket aktivt i de egna kanalerna; hemsida och sociala medier. Facebook: 2700 följare Instagram: 2006 följare Twitter: 1000 följare Källa : Upplevelse Institutet SEP-DEC 2018

9 VÅRA PARTNERS GÖR DET MÖJLIGT.. VÅRA PARTNERS GÖR DET MÖJLIGT FÖR OSS ATT FORTSÄTTA VÅR RESA GENOM SVERIGE & EUROPA. VÅRA PARTNERS ÄR EN STOR DEL AV H65 - FAMILJEN DÄR ALLA ÄR LIKA VIKTIGA. STOR SOM LITEN, LITEN SOM STOR. Vi har inga låsta partnerlösingar då vi vet att alla är olika, men absolut lika viktiga! Vi skapar en lösning som ger just Dig & Ditt företag mer värde & en känsla av att vi alltid går hand i hand. FRAMÅT TILLSAMMANS

10 STORT TACK! Vi vill rikta ett innerligt stort tack till alla våra Partners som är med & stöttar oss på 5000 kr vår resa! Finns inte Ni, finns inte Vi.Exponering hemsida samt matchprogram Alla våra Partners bidrar till att vi är en av landets bästa handbollsklubbar, Det är Ni 000 kr som ger oss Europa som handbollsplan. Det Presenteras under varje match är Ni som gör det möjligt för tjejerna att kunna satsa på handbollen. Det är ni som gör det möjligt att vi kan utbilda Sveriges superba handbollsspelare! 1965 kr TILLSAMMANS BLIR VI Exponering hemsida STARKA!Stödjer hela föreingen AKADEMIPARTNER kr Stödjer hela Damakademin Exponering hemsida samt matchprogram AKADEMIPARTNER kr Exponering hemsida samt matchprogram 2 årskort till Elitlagets samtliga hemmamatcher inkl slutspel H65 / DACKEBUSS Lokala bussen kr Turistbussen kr NU SIKTAR VI PÅ FLER SM GULD & RESOR TILL EUROPA! Detta är bara en idé hur ett Partnerskap FRAMÅT TILLSAMMANS! kan se ut. Alla ideér är välkomna! Tveka inte att fråga!

11 SÅ HÄR JOBBAR VI MED VÅRA PARTNERS Vi eftersträvar alltid att finna en Partnerlösning som passar just Ert företag. Alla har olika behov, ekonomiska insatser & intresse & vi vill på bästa sätt se till så att just Ni ska trivas i H 65-familjen. Nyhetsmail skickas till våra Partners, på detta sätt vill vi hålla er informerade om vad som händer i familjen. Ibland är det O. Månsson som har ordet, ibland en av spelarna, ordförande, målvaktstränaren Salomonsson, ja det kan variera, men vi vill att våra Partners ska känna sig som en i familjen! Inbjudan till H 65 INVITATIONAL där det ges ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter med likasinnade företagsledare. & annat... FÖR MER INFORMATION KONTAKTA roland@h65.se hakan@h65.se ekonomi@h65.se Villkor Det är du som Partner som som står för eventuella produktionskostnader för material. Reklamskatt 8% tillkommmer på dräktexponering & fasta skyltar BILDER FRÅN KANTBILDER.SE 3HFOTO.SE BORG-MATTISSON.SE

FRAMÅT TILLSAMMANS P A R T N E R L Ö S N I N G A R / H65

FRAMÅT TILLSAMMANS P A R T N E R L Ö S N I N G A R / H65 FRAMÅT TILLSAMMANS P A R T N E R L Ö S N I N G A R 2 0 1 8 / 2 0 1 9 H65 H65 HÖÖR FRAMÅT TILLSAMMANS VÅRA UNGDOMAR HÄR SKAPAS VÅR FRAMTID! 400 UNDERBARA UNGDOMAR REPRESENTERAR VÅRT KLUBBMÄRKE. DESSA GULDKORN

Läs mer

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista 2019-05-10 Partnerfolder Säsongen 2019/2020 Prislista Bakgrund Att vara partner till Hammarby Handboll innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta vår resa mot att bli

Läs mer

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista 2019-06-14 Partnerfolder Säsongen 2019/2020 Prislista Bakgrund Att vara partner till Hammarby Handboll innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta vår resa mot att bli

Läs mer

Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018

Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018 Sponsorfolder Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018 Bli en del av en för Sverige helt unik satsning på ishockey: Göteborgs Hockey Clubs flick- och damsatsning

Läs mer

Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart

Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart14 2014-05-13 Det surrar kring IFK Från en skadeskjuten div 2 klubb till en levande och växande förening Vi har lyckats få handbollen att

Läs mer

Varm välkomna som partner till Kungälvs HK, Bohus Cup och KHK Akademin.

Varm välkomna som partner till Kungälvs HK, Bohus Cup och KHK Akademin. 1 Kungälvs HK har 650 ungdomar som leds av 100 ledare och som varje dag gör allt för att flickor och pojkar, damer och herrar ska få en meningsfull sysselsättning och en möjlighet att utvecklas inte bara

Läs mer

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Anders Holmensköld, ordförande Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Handboll handlar om gemenskap och glädje som bygger på ett gemensamt intresse. En gemenskap som sträcker sig över gränser och kulturer.

Läs mer

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2017-18 ELITSERIEHANDBOLL VÄLKOMMEN TILL HK MALMÖ! Vi är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi arbetar hårt för att vara

Läs mer

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Allapriser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt.

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Allapriser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Partnerfolder Säsongen 2018/19 Allapriser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Vår resa Att vara partner till innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kungälvs-Posten Entré vuxen 100 kr - Pensionärer 60 kr - Ungdom 15-17 år 30 kr - Barn 0-14 år samt medlemmar med medlemskort fri entré Köp årskort på

Läs mer

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS PARTNER 2018/19 VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY Örebro Innebandys målsättning är att vara den ledande innebandyföreningen i Örebro och det självklara valet för alla innebandyintresserade i Örebro län. Örebro

Läs mer

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP IF Limhamn Bunkeflo - LB07 Vår vision är att skapa en förening för 2000-talet med ett starkt varumärke och som ligger i framkanten av samhällsutvecklingen.

Läs mer

Stockholms. stolthet. Sedan Business group

Stockholms. stolthet. Sedan Business group Stockholms stolthet Sedan 1891 Business group .. foreningen Djurgårdens Idrottsförening är Sveriges mest framgångsrika idrottsförening. Representanter för Djurgårdens IF har tagit 37 olympiska medaljer

Läs mer

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR JÖNKÖPING TILL SSL! JIK har genom ett flerårigt utvecklingsarbete skapat riktigt bra förutsättningar för en uthållig sportslig framgång och vi vill nu tillsammans med nya partners ta steget till SSL med

Läs mer

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2016-17 ELITSERIEHANDBOLL HEJ OCH VÄLKOMMEN! HK Malmö är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi vill erbjuda en öppen, utvecklande

Läs mer

Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag.

Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag. Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag. Eco Örebro söker samarbete med företag som har en

Läs mer

MittSkånes Framtid - H65 Höör En klubb för alla

MittSkånes Framtid - H65 Höör En klubb för alla H65 FAMILJEN MittSkånes Framtid - H65 Höör En klubb för alla H65-familjen står inför en spännande säsong där vi vill ta nästa steg och utveckla oss och bli Mittskånes största Elitförening! Säsongen 2015-2016

Läs mer

Vill du stötta Enköping HF och dessutom synas? Kontakta då någon av oss i Marknadsgruppen för att diskutera ett samarbete

Vill du stötta Enköping HF och dessutom synas? Kontakta då någon av oss i Marknadsgruppen för att diskutera ett samarbete Inom Enköpings HF ägnar vi oss åt handbollsverksamhet. Verksamheten omfattar barn, ungdomar och vuxna av båda könen. Vi bedriver en handbollsskola för de allra yngsta. Totalt är vi ca 300 medlemmar. Vår

Läs mer

Välkommen till. Lindsdals IF

Välkommen till. Lindsdals IF Välkommen till Lindsdals IF Ordföranden har ordet Lindsdals IF - en förening med fokus på ungdomsverksamhet Lindsdals IF är en stor liten förening och den största fotbollsföreningen i staden sett till

Läs mer

ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16.

ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16. ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16. HEJ OCH VÄLKOMMEN! HK Malmö är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi vill erbjuda

Läs mer

Samverkansöverenskommelser för elitidrott

Samverkansöverenskommelser för elitidrott Kommunstyrelsen Datum 1 (6) Kommunledningskontoret KSKF/2013:456 KLK Kommunikation Eva Norberg, 016-710 16 92 Samverkansöverenskommelser för elitidrott Förslag till beslut 1. För samverkansavtal med elitidrott

Läs mer

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016 Marknadskatalog FC Helsingborg 2015-2016 Resan har inletts Välkommen till FC Helsingborg, Skånes lag i Superligan. Vi i FC Helsingborg fortsätter vår resa mot vårt utsatta mål: klubbens första SM-guld.

Läs mer

Sundsvalls IBF VILL

Sundsvalls IBF VILL Sundsvalls IBF VILL 2017-05-08 IBF vill Välkommen till IBF vill. Detta är ett övergripande dokument där föreningens riktlinjer och policys kortfattat beskrivs. Är du ny i föreningen eller på väg in är

Läs mer

BLI EN DEL AV HANDBOLLEN

BLI EN DEL AV HANDBOLLEN BLI EN DEL AV HANDBOLLEN ETT AV SVERIGES POPULÄRASTE LANDSLAG Handboll är den tredje mest populära lagsporten efter fotboll och hockey. Populariteten har visat sig tydlig på tittarsiffrorna. När herrlandslaget

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2013 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

Frågor och svar. Huvudfrågor

Frågor och svar. Huvudfrågor Frågor och svar Huvudfrågor Fråga: Varför görs denna sammanslagning av HK Malmö och Dalhems IF? -För att handbollen i Malmö ska utvecklas genom bredd för att nå elit även på damsidan. HK Malmö är starka

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2016/2017 Styrelsen Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Ansvarig Damakademin Ansvarig Herrakademin Ansvarig Ungdom Adj. ledamot Karl Gustav Holmgren Jan Hansson Åsa Berling

Läs mer

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd Hammarby IF DFF En förening som satsar både på Topp & Bredd Innehållsförteckning - Historik och Fakta - Organisation - Bredd & Elit - Spelar, ledar - och föräldraroller - Fotbollsstegen - Ekonomi - Marknad

Läs mer

Tjänsteskrivelse. Ansökan om ekonomiskt bidrag till LdB FC Malmö 2013

Tjänsteskrivelse. Ansökan om ekonomiskt bidrag till LdB FC Malmö 2013 Malmö stad Fritidsförvaltningen 1 (2) Datum 2013-05-16 Vår referens Malin Midler Norén Planeringssekreterare Tjänsteskrivelse Malin.Midler-Noren@malmo.se Ansökan om ekonomiskt bidrag till LdB FC Malmö

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

KOM MED I LAGET, KÄMPA, VINN!

KOM MED I LAGET, KÄMPA, VINN! PA R T NE R E R B JUD A NDE N 201 5 / 201 6 KOM MED I LAGET, KÄMPA, VINN! HANDBOLLEN GÅR HAND I HAND MED STARKA VARUMÄRKEN. Överallt ser vi det: Handbollen står stark i Idrottssverige. Landslagen är oerhört

Läs mer

FC Andrea Doria. Sponsorpaket

FC Andrea Doria. Sponsorpaket FC Andrea Doria Sponsorpaket FC Andrea Doria i korthet Om föreningen Andrea Doria grundades under våren 2007 av Per-Jarle Heggelund, en norsk C More-kommentator med stor passion för italiensk fotboll Namnet

Läs mer

Sponsorpaket 2018/2019

Sponsorpaket 2018/2019 Sponsorpaket 2018/2019 LVHK LVHK är en handbollsförening i Löddeköpinge för barn och ungdomar med över 500 medlemmar i åldrarna 3 år och uppåt. Klubben bildades 1992 och hade då endast tre lag. Vi har

Läs mer

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Sverige älskar fotboll Inledning Hur mycket kan man älska fotboll? Mycket. Det finns en stor grupp svenska supportrar som följer våra landslag på

Läs mer

IFK Skövde Handboll Säsongen 2010-2011

IFK Skövde Handboll Säsongen 2010-2011 Skövde Säsongen 2010-2011 NU TAR VI ETT STEG TILL Kommande säsong firar vi att vi tillhört den svenska handbollseliten i 20 år. Vi jobbar nu vidare på att återigen ta steget upp bland topp fyra. Två hemvändare,

Läs mer

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA Ideellt HJÄRTA Kommersiellt HJÄRNA 2 Från 20 000 SEK Från 60 000 SEK Från 175 000 SEK Från 400 000 SEK Partnerstruktur Huvudpartners Det som ingår på en nedre partnernivå ingår också på alla övre nivåer.

Läs mer

VÄLKOMMEN FÖRÄLDRAMÖTE 160414 LUGI P03. Lunds stolthet

VÄLKOMMEN FÖRÄLDRAMÖTE 160414 LUGI P03. Lunds stolthet VÄLKOMMEN FÖRÄLDRAMÖTE 160414 LUGI P03 03 AGENDA Klubbinfo Antikränkning Målsättningar Läget i LUGI P03 Träning Eget ansvar USM Lagkassa Cuper/resor nästa säsong Klubbidé: En förening för hela familjen,

Läs mer

MER FOTBOLL OCH TRYGGARE SAMHÄLLE

MER FOTBOLL OCH TRYGGARE SAMHÄLLE MER FOTBOLL OCH TRYGGARE SAMHÄLLE VI TILLSAMMANS CAMP ELFSBORG SAMHÄLLE SUPPORTER MER FOTBOLL OCH TRYGGARE SAMHÄLLE Vi tar avstånd från våld, mobbning, rasism, droger och dopning. Vi måste arbeta tillsammans

Läs mer

B L I E N D E L AV HANDBOLLEN

B L I E N D E L AV HANDBOLLEN B L I E N D E L AV HANDBOLLEN DET HÄR ÄR SVENSK HANDBOLL Svensk handboll har ett starkt fäste i idrottssverige. Med över 120 000 utövare och med runt 500 aktiva föreningar utspridda över hela landet är

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

SÄSONGSPLANERING_AP 2016/2017

SÄSONGSPLANERING_AP 2016/2017 SÄSONGSPLANERING_AP 2016/2017 Innehåll 1. Gruppen P01 1.1 Truppen 1.2 Ledare 2. Kommande säsong 2.1 Förväntningar 2.2 Målsättningar 2.3 Klimat i gruppen 2.4 Rehab vid skador 3. Match 3.1 Seriespel 3.2

Läs mer

LHF/MSSK DAMLAG TILLSAMMANS SKAPAR VI VINNANDE KÄNSLOR

LHF/MSSK DAMLAG TILLSAMMANS SKAPAR VI VINNANDE KÄNSLOR DAMLAG TILLSAMMANS SKAPAR VI VINNANDE KÄNSLOR TILLSAMMANS UTMANADE VI OCH VANN! När samgåendet mellan Luleå Hockey och Munksund SSK var ett faktum började vi lagbygget för att på allvar utmana de bästa.

Läs mer

VILL DU VINNA MED OSS?

VILL DU VINNA MED OSS? VILL DU VINNA MED OSS? VAR MED OCH STÖTTA KARLBERGS BK KÄRA FÖRETAGARE, brinner du också för barn och ungdomsidrott på Kungsholmen och i Vasastan? VILL DU OCKSÅ att KB:s 800 aktiva ungdomar kan drömma

Läs mer

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med!

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med! Rosersbergs IK Den stora klubben i det lilla samhället Alla får vara med! rosersbergsik.se Det du håller i din hand är information till dig som aktiv, ledare/ tränare, förälder, medlem eller blivande medlem.

Läs mer

Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2018

Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2018 Verksamhetsberättelse Örgryte Handbollssällskap 2018 Örgryte Handbollssällskap summerar nu sin tredje säsong. En säsong som resulterade i blandade resultat men framförallt ett glädjande avancemang för

Läs mer

IFKs värdegrund. För övriga specifika policyfrågor hänvisas till de av moderföreningen IFK Mariehamn antagna värdegrunderna

IFKs värdegrund. För övriga specifika policyfrågor hänvisas till de av moderföreningen IFK Mariehamn antagna värdegrunderna IFKs värdegrund Inledning: Detta dokument har upprättats för att beskriva IFK Mariehamn Fotboll rf ( ungdomsfotboll ) barn och ungdomspolicy. Dokumentet uppdateras årligen före det nya verksamhetsåret

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

IFKs värdegrund Inledning:

IFKs värdegrund Inledning: IFKs värdegrund Inledning: Detta dokument har upprättats för att beskriva IFK Mariehamn Fotboll rf ( ungdomsfotboll ) barn och ungdomspolicy. Dokumentet uppdateras årligen före det nya verksamhetsåret

Läs mer

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY...

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... Policysamling 2012-02-28 Innehåll 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN.... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... 3 5 UPPFÖRANDE POLICY... 3 5.1 Spelare och ledare...

Läs mer

Borgeby FK Sponsor 2019

Borgeby FK Sponsor 2019 Borgeby FK Sponsor 2019 Borgeby FK Spelglädje gör skillnad Borgeby Fotbollsklubb som bildades 1983, är en ideell idrottsförening som idag har ca 250 aktiva medlemmar i åldersgrupperna 6 till 50 år. Detta

Läs mer

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Officiellt sponsorprogram för Kramfors-Alliansen Fotboll säsongen 2013 Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Kramfors-Alliansen. Vad tänker du när du hör det namnet? Är det dottern som under somrarna

Läs mer

Sponsorinformation 2013-2015

Sponsorinformation 2013-2015 Sponsorinformation 013-015 9 mm Ronneby Handbollsklubb bildades 1976 och har sedan starten varit en välskött och ansedd förening som på ett samhällsvänligt och positivt sätt bedrivit handbollsverksamhet

Läs mer

Djurgårdens Idrottsförening får människor att växa genom idrottens gemenskap, för samhällets bästa

Djurgårdens Idrottsförening får människor att växa genom idrottens gemenskap, för samhällets bästa Bakgrund År 1891 bildades Djurgårdens Idrottsförening. 1990 formades Djurgårdsalliansen för att säkra föreningens existens. Nu 2016, efter att tusentals engagerade djurgårdare - ledare, idrottare, styrelser,

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2012 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

Strategi Värdegrund, Vision & mål

Strategi Värdegrund, Vision & mål Strategi 2025. Värdegrund, Vision & mål sammanfattning STRATEGI 2025. därför Svensk Basket vill bli bättre och samla sig kring en ny strategi. Den tidigare strategin fastställdes 2014 och sträcker sig

Läs mer

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy Bli en del av ett vinnande koncept Vi är Skoghalls Innebandy Skoghalls Innebandyklubb bildades 1985 och har genom sin drygt 30 år långa historia gått från

Läs mer

Sponsring. För glädje och framgång för innebandy och IBK Vöikers

Sponsring. För glädje och framgång för innebandy och IBK Vöikers Sponsring För glädje och framgång för innebandy och IBK Vöikers Kort om vår förening Klubben bildades 1996 Damlaget spelar i division 2 Herrlaget spelar i division 1 Tjej- och pojklag från 6 års ålder

Läs mer

VÄRDEGRUND DJURGÅRDENS IDROTTSFÖRENING KORTVERSION

VÄRDEGRUND DJURGÅRDENS IDROTTSFÖRENING KORTVERSION BAKGRUND VÄRDEGRUND DJURGÅRDENS IDROTTSFÖRENING År 1891 bildades Djurgårdens Idrottsförening. 1990 formades Djurgårdsalliansen för att säkra föreningens existens. Nu 2016, efter att tusentals engagerade

Läs mer

Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av

Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av Västsveriges största handbollsföreningar. Den betyder att vi kan

Läs mer

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR JÖNKÖPING TILL SSL! JIK har genom ett flerårigt utvecklingsarbete skapat riktigt bra förutsättningar för en uthållig sportslig framgång och vi vill nu tillsammans med nya partners ta steget till SSL med

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT MULLSJÖ AIS Säsongen 2013/14 var säsongen då klubbens herrelitlag, Hide-a-lite Mullsjö, gick till sitt första slutspel i högsta

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson Kontakta oss. Mats A Andersson mats-anders@telia.com 0706-272917 LUNDS FRAMTID Mattias Lundin mattias.lundin1@hotmail.com 0768-68 45 09 H43 Lund Stattenavägen, 222 28 Lund Besöksadress Sparbanken Skåne

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Vision, kärnvärden och strategi. Vetlanda Bandyklubb

Vision, kärnvärden och strategi. Vetlanda Bandyklubb Vision, kärnvärden och strategi Vetlanda Bandyklubb Grundad 1945 3 SM-guld för seniorer 17 SM-guld för juniorer Hemmaarena Hydro Arena 43 säsonger i högsta serien Ca 200 ungdomsspelare Ca 50 ideella ungdomsledare

Läs mer

1. ANALYS AV FYRAÅRSÖVERSIKT

1. ANALYS AV FYRAÅRSÖVERSIKT SAMMANSTÄLLNING Svårt att få in underlag från klubbarna Presentation av säsongen14/15 sker i samband med elitkonferensen 6/2 En första överblick ger att inga förbättringar har skett sedan 13/14 4 av 14

Läs mer

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla SPONSORBROSCHYR Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla ELIT - BREDD & ENGAGEMANG År 2007 började en ny era i för oss i Göteborg Innebandy. De två anrika föreningarna Björkekärrs IK och

Läs mer

GOLVREKLAM SARGREKLAM 2011-KLUBBEN ARENAREKLAM 8000 KR 5000 KR 2011 KR

GOLVREKLAM SARGREKLAM 2011-KLUBBEN ARENAREKLAM 8000 KR 5000 KR 2011 KR PARTNERBROSCHYR 2017/2018 Innebandy är den tredje största sporten i Sverige sett till utövare, och ni har nu möjlighet att exponera ert företag tillsammans med Örebro Innebandy. När ert företag väljer

Läs mer

Lidköping AIK är ungdomens lag.

Lidköping AIK är ungdomens lag. E J D Ä GL Lidköping AIK är ungdomens lag. Glädjen att lyckas och att glädjas tillsammans är en viktig hörnsten i föreningens verksamhet. Har vi inte roligt tillsammans kan vi inte lyckas i våra mål och

Läs mer

Öka jämställdheten inom idrotten

Öka jämställdheten inom idrotten Öka jämställdheten inom idrotten Med all respekt för vad damerna har gjort, de har gjort det fantastiskt bra, men du kan inte jämföra herrfotboll och damfotboll. Det är ett dåligt skämt som inte ens går

Läs mer

- Utbildning mot Elit. Följ med på en resa mot framtiden

- Utbildning mot Elit. Följ med på en resa mot framtiden - Utbildning mot Elit Följ med på en resa mot framtiden Samarbeta med Malmhaug KFUM Det finns en bra anledning för ert företag att sponsra Malmhaug KFUM. Att stödja vissa föreningar och organisationer

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

IFK Skövde Handboll Säsongen

IFK Skövde Handboll Säsongen IFK Skövde Handboll Säsongen 2012-2013 NU TAR VI ETT STEG TILL Vi ser med tillförsikt fram emot nästa säsong. Vi har samlat goda erfarenheter från årets kvartfinalserie. Vårt unga lag har ytterligare ett

Läs mer

HTKs Nätverksprogram 2015

HTKs Nätverksprogram 2015 HTKs Nätverksprogram 2015 Helsingborgs TK bjuder in er till att delta i vårt nätverksprogram under 2015. Vi är en klubb med höga ambitioner. Både gällande sportsliga framgångar nationellt och internationellt

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

Landskrona BoIS 2013

Landskrona BoIS 2013 Landskrona BoIS 2013 Välkomna till Landskrona BoIS 2013! Landskrona BoIS - Mer än ett fotbollslag Landskrona BoIS arbetar med framgång sedan flera år tillbaka med ett uttalat socialt ansvarstagande och

Läs mer

IBF Gagnefs sponsorpaket ska locka fler företag och sponsorer till föreningens sponsornätverk.

IBF Gagnefs sponsorpaket ska locka fler företag och sponsorer till föreningens sponsornätverk. Sponsorpaket Sponsringsarbetets syfte och mål: IBF Gagnef har sedan 2008 verkat för Gagnefs invånare och företagare. IBF Gagnefs breda förankring hembygden gör klubben till en bra samarbetspartner för

Läs mer

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan AIK Handbollsförening Mål och verksamhetsplan 2017 2018 Ekonomi Vi har fortfarande en tillräckligt bra buffert, men vi börjar hamna på den lägre sidan att vi snart kan behöva bygga på den igen och hålla

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15 Landskrona Golfklubb Idrottsprogram Reviderat 2013-01-15 Innehållsförteckning 1. Inledning 3 2. Idrottsprogram för Barn och Ungdom 3 2.1 Långsiktiga mål 3 2.2 Syfte 3 3. Föräldraengagemang 4 4. Organisation

Läs mer

Enebybergs Idrottsförening Sponsor och affärsnätverk

Enebybergs Idrottsförening Sponsor och affärsnätverk Enebybergs Idrottsförening Sponsor och affärsnätverk Vision Enebybergs IF ska vara en flersektionsförening som är Verksamhetsidé förstahandsvalet för den som vill utvecklas i sin idrott. Enebybergs IP

Läs mer

Svensk Pingis framtid 2011-2016

Svensk Pingis framtid 2011-2016 Svensk Pingis framtid 2011-2016 1 Vision Svensk Pingis Svensk Pingis ska sträva mot att vara bäst för alla på alla nivåer. Vi ska arbeta för att utveckla alla våra områden och det gör vi genom en stark

Läs mer

VÅR POLICY. Beslutad av medlemsmötet

VÅR POLICY. Beslutad av medlemsmötet 1 Marks Handbollsklubb VÅR POLICY Beslutad av medlemsmötet 20180418 Innehåll Inledning:... 2 Klubbens policy:... 3 Värdegrund:... 3 Klubbens vision:... 3 Klubbens målsättning:... 3 Sportsliga riktilinjer:...

Läs mer

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Alla priser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt.

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Alla priser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Partnerfolder Säsongen 2018/19 Alla priser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Vår resa Att vara partner till Hammarby Handboll innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet

Läs mer

SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB VP ELIT OCH JUNIOR 2019

SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB VP ELIT OCH JUNIOR 2019 SALTSJÖBADENS GOLFKLUBB VP ELIT OCH JUNIOR 2019 VERKSAMHETSIDÉ Vi erbjuder en bred verksamhet för barn och ungdomar och har plats för alla oavsett ambitionsnivå. Det innebär vi att har verksamhet som spänner

Läs mer

SAMARBETSMÖJLIGHETER 2018/2019

SAMARBETSMÖJLIGHETER 2018/2019 SAMARBETSMÖJLIGHETER 2018/2019 VILLA LIDKÖPING BK Villa BK grundades 1934 på Lockörn utanför Lidköping av GLÄDJE för sporten. De 14 entusiasterna hade ett stort ENGAGEMANG och en enorm FRAMÅTANDA. Det

Läs mer

Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag

Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag Ungdomssektionen Skara HF 2010-04-05 Detta dokument är ämnat som ett informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag. Anledningen till att

Läs mer

Exponerings möjligheter för företag 2012/2013

Exponerings möjligheter för företag 2012/2013 Exponerings möjligheter för företag 2012/2013 Johan Hansson, Kassör Sävedalens IBK, Innebandy A-lag 2012/2013 Klubben Sävedalens Innebandyklubb Organisationen och korpklubben, Sävedalen Panthers grundades

Läs mer

IK Rössö Uddevalla är Bohusläns ledande damfotbollsförening med A-

IK Rössö Uddevalla är Bohusläns ledande damfotbollsförening med A- IK Rössö Uddevalla är Bohusläns ledande damfotbollsförening med A- laget i Division 1 och totalt ca 190 aktiva tjejer i åldrarna 5-30 år. Fotboll för damer har stått för en stark utveckling de senaste

Läs mer

Verksamhetsplan för verksamhetsåret 2018/2019

Verksamhetsplan för verksamhetsåret 2018/2019 Verksamhetsplan för verksamhetsåret 2018/2019 Verksamhetsplanen anger mål och huvudinriktning för Sirius Bandys verksamhet 2018/19. Den baseras på en gemensam workshop i maj 2018 med representanter för

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM PARTNER 2019/2020

VÄLKOMMEN SOM PARTNER 2019/2020 VÄLKOMMEN SOM PARTNER 2019/2020 BLI EN DEL AV E T T VINNANDE KONCEPT BLI PARTNER MULLSJÖ AIS Som partner till Mullsjö AIS blir ditt företag en fullvärdig medlem av vårt nätverk med sammarbetspartners.

Läs mer

Bakgrund till projektet

Bakgrund till projektet Vad är det som gör vissa idro0sklubbar uthålligt framgångsrika? Stefan Tengblad, Högskolan i Skövde Margareta Oudhuis, Högskolan i Borås Bakgrund till projektet Forsknings- och utvecklingsprojekt tillsammans

Läs mer

ÅTER TILL ELITEN! FEM STARKA SPELARE I OV: OV i Samhället. Elithandboll. Beachhandboll OV BizNet. Ungdomsverksamhet 2018/19

ÅTER TILL ELITEN! FEM STARKA SPELARE I OV: OV i Samhället. Elithandboll. Beachhandboll OV BizNet. Ungdomsverksamhet 2018/19 2018/19 BLI PARTNER TILL OV HELSINGBORG ÅTER TILL ELITEN! FEM STARKA SPELARE I OV: OV i Samhället Beachhandboll OV BizNet Elithandboll Ungdomsverksamhet 9 Foto: bildburken.se HANDBOLLEN GÅR HAND I HAND

Läs mer

V Ä L K O M M E N D J U R G Å R D E N T I L L F O T B O L L, T E L E 2 A R E N A O C H D J U R G Å R D S F A M I L J E N.

V Ä L K O M M E N D J U R G Å R D E N T I L L F O T B O L L, T E L E 2 A R E N A O C H D J U R G Å R D S F A M I L J E N. PARTNERSKAP 2018 V Ä L K O M M E N D J U R G Å R D E N T I L L F O T B O L L, T E L E 2 A R E N A O C H D J U R G Å R D S F A M I L J E N. - Upplev spänningen och pulsen i Tele2 Arena - Upplevelser i världsklass

Läs mer

Den lilla klubben med det stora hjärtat!

Den lilla klubben med det stora hjärtat! Den lilla klubben med det stora hjärtat! Syfte Syfte med denna ledarguide är att ge riktlinjer och stöd till dem som är berörda av vår verksamhet. Vision Fotboll för alla! Getinge IF:s vision är att ha

Läs mer

Partnerfolder Säsongen 2017/18

Partnerfolder Säsongen 2017/18 Partnerfolder Säsongen 2017/18 Vår resa Att vara partner till innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta vår resa mot att bli en av landets törsta och starkaste bredd-

Läs mer

Manual för samtalsserie om integration. MIG Talks. Foto: Emelie Asplund/imagebank.sweden.se

Manual för samtalsserie om integration. MIG Talks. Foto: Emelie Asplund/imagebank.sweden.se Manual för samtalsserie om integration MIG Talks Foto: Emelie Asplund/imagebank.sweden.se MIG Talks Samtalsserie om migration och integration Migrationens betydelse och konsekvens i världen ökar och Sverige

Läs mer

IBF vill. Antagen

IBF vill. Antagen IBF vill Antagen 2010 10-25 Välkommen till IBF vill vårt övergripande dokument där vi samlat utdrag av föreningens riktlinjer och policys. Är du ny i föreningen eller på väg in kan detta vara en guide

Läs mer

STRATEGI sammanfattning. därför Svensk Basket vill bli bättre och samla sig. HUR SBBF:s styrelse och kansli har under hösten

STRATEGI sammanfattning. därför Svensk Basket vill bli bättre och samla sig. HUR SBBF:s styrelse och kansli har under hösten Strategi 2025. sammanfattning STRATEGI 2025. därför Svensk Basket vill bli bättre och samla sig kring en ny strategi. Den tidigare strategin fastställdes 2014 och stäcker sig till 2020. Riksidrottsförbundet

Läs mer

Verksamheten i siffror 2015

Verksamheten i siffror 2015 SVENSKA BASKETBOLLFÖRBUNDET Verksamheten i siffror 215 Den lagidrott som växer mest till 22 SVENSKA BASKETBOLLFÖRBUNDET Version 216 5 18 Sida 2 av 19 Innehållsförteckning 1 SF Rapport... 3 1.1 Deltagartillfällen

Läs mer