IK Rössö Uddevalla är Bohusläns ledande damfotbollsförening med A-

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "IK Rössö Uddevalla är Bohusläns ledande damfotbollsförening med A-"

Transkript

1 IK Rössö Uddevalla är Bohusläns ledande damfotbollsförening med A- laget i Division 1 och totalt ca 190 aktiva tjejer i åldrarna 5-30 år. Fotboll för damer har stått för en stark utveckling de senaste åren. Fortfarande är det långt kvar till jämlikhet och med små medel kan stora förändringar göras. Vi vänder oss till samarbetspartners som vill profileras, synas och delta i en satsning gemensamt med IK Rössö Uddevalla för tjejer inom fotbollen i Uddevalla och dess omnejd. Nu är det dags för oss gemensamt att ta nästa steg IK Rössö Uddevalla har en klar och tydlig målsättning, att med föreningens breddidrott som grund, ha en blomstrande barn och ungdomsverksamhet samt ett representationslag i svensk elitfotboll där vi når en bredare och större publik! Vi är just nu bara ett steg bort från svensk elitfotboll, dvs Elitettan där regionen idag saknar representation.

2 I samband med Rössödagen, som är vår stora föreningsdag, med aktiviteter för alla i föreningen, och som avslutas med a-lagsmatch, kommer vi genomföra tvåkronasmatchen. Där är det företag och privatpersoner som genom att bidra med 5 eller 2 kronor per åskådare, bjuder på fri entré till a-lagsmatch och bidrar till alla gemensamma aktiviteter på Rössödagen. Är ni oroliga för fullsatta läktare kan företag välja ett max tak på 1000: - och privatpersoner ett fritt maxtak för ert bidrag. Du eller ditt företag får: Synas med namn/företagsnamnet i annons i Bohusläningen, på IK Rössö s hemsida samt på Facebook, Instagram och Snapchat. Synas med namn/företagsnamn i matchprogram. Ert namn/företagsnamn uppläst av speaker i samband med hela Rössödagen. Vill du som företag vara på plats och presentera ert företag, är ni mycket välkomna att göra det!

3 Pris 1 500: -. Ert företag får: Ni profileras som matchbollssponsor med logga i a-lagets matchannons i Bohusläningen, på hemsida, Facebook, Instagram, Snapchat, affischer mm vid ett tillfälle. Ert företagsnamn uppläst av speaker innan, under och efter matchen. Ert företagsnamn med länk till er hemsida på IK Rössö s hemsida. 2 årskort till IK Rössö s hemmamatcher eller 20 fribiljetter att fritt disponera. Möjlighet till direktreklam i samband med aktuell A-lagsmatch, ex reklamblad, vara på plats och ge information om ert företag eller annan typ av marknadsföring som vi kommer överens om.

4 Riktad insats till våra spelare upp till 19 år! Ni väljer en summa baserat på våra 170 spelare upp till 19 år. Välj valfri summa från 1: - per spelare och uppåt! Exempel: Ni väljer 5: -/spelare x 170 spelare = 850: - för Pengarna går oavkortat till ungdomsverksamheten med fokus på material, utbildning av ledare, cupavgifter mm. Möjlighet till exponering finns efter överenskommelse. Riktad insats till ett specifikt lag i föreningen. Ni väljer en summa som går oavkortat till lagens cuper och aktiviteter enligt föreningens cupstege, samt till kläder mm! 2018 ska följande aktiviteter genomföras enligt cupstegen: F06/07, F04/05 och F02/03 ska på övernattnings cup i Sverige. U-truppen ska på Gothia Cup samt på träningsläger. A-truppen ska på träningsläger. Möjlighet för ert företag att synas efter överenskommelse kan vara: Tryck på ungdomslags matchställ eller träningsställ. Tryck på a-lagets träningsställ. Exponering på hemsida. Övrigt efter överenskommelse.

5 Samarbetsavtal om minst 5 000: -. Ert företag får: Reklamplats på ungdomslags matchställ alternativt A-lagets träningsställ efter överenskommelse. Genom att synas här syns ert företag på bilder på hemsida, Facebook, Instagram mm. Här tillkommer tryckkostnaden som beror på storlek på logga mm. Logga med länk på IK Rössö s hemsida. Ni profileras som matchbollssponsor med logga i A-lagets matchannons i Bohusläningen, på hemsida, Facebook, Instagram, Snapchat, afficher mm vid 3 tillfällen/år. Logga med länk på IK Rössö s hemsida. Logga/liten annons i A-lagets samtliga matchprogram. 3 st årskort till A-lagets hemmamatcher eller 30 fribiljetter att fritt disponera. Möjlighet till direktreklam i samband med A-lagsmatch tre gånger/år. Ex reklamblad, vara på plats och ge information om ert företag eller andra typer av marknadsföring som vi kommer överens om.

6 Samarbetsavtal om minst : -. Ert företag får: Reklamplats på ungdomslags matchställ alternativt A-lagets träningsställ efter överenskommelse. Genom att synas här syns ert företag på bilder på hemsida, Facebook, Instagram mm. Här tillkommer tryckkostnaden som beror på storlek på logga mm. Logga med länk på IK Rössö s hemsida. Ni profileras som matchbollssponsor med logga i A-lagets matchannons i Bohusläningen, på hemsida, Facebook, Instagram, Snapchat, afficher mm vid 4 tillfällen/år. Kvartsidesannons i A-lagets samtliga matchprogram. 4 st årskort till A-lagets hemmamatcher eller 40 fribiljetter att fritt disponera. Möjlighet till direktreklam i samband med A-lagsmatcher och våra cuper, ex reklamblad, vara på plats och ge information om ert företag eller andra typer av marknadsföring som vi kommer överens om. Ni har även rättigheter att använda våra spelare/ledare (a-lag) om så önskas i reklamsyfte.

7 Samarbetsavtal om minst : -. Ert företag får: Reklamplats på A-lagets matchställ eller ungdomslags matchställ efter överenskommelse. Genom att synas här syns ert företag på bilder i tidningar, hemsida, Facebook, Instagram mm. Logga med länk på förstasidan på IK Rössö s hemsida. Ni profileras som matchbollssponsor eller matchvärd med logga i A-lagets matchannons i Bohusläningen, på hemsida, Facebook, Instagram, Snapchat, afficher mm vid 6 tillfällen/år. Halvsidesannons i A-lagets samtliga matchprogram. Flagga upphängd på samtliga A-lagets hemmamatcher samt våra cuper. Möjlighet till skylt på Rimnersvallen (ni står för skylten). 6 st årskort till A-lagets hemmamatcher eller 60 fribiljetter att fritt disponera. Möjlighet till direktreklam i samband med A-lagsmatcher eller våra cuper, ex reklamblad, vara på plats och ge information om ert företag eller andra typer av marknadsföring som vi kommer överens om. Ni har även rättigheter att använda våra spelare/ledare (a-lag) om så önskas i reklamsyfte. Specialavtal som bland annat inkluderar Guldpartners samarbetsavtal. Pris enligt särskild överenskommelse.

8 Vi kommer överens om ett samarbete som gynnar båda parter på bästa sätt! 250 medlemmar, varav ca 190 aktiva spelare (endast tjejer) och 27 aktiva ledare. 758 följare på Facebook, bilder som läggs ut ses normalt av personer. 428 följare på Instagram 141 följare på Snapchat Publiksnitt i Division : 142 personer 2016 genomförde vi en revidering av vår policy, vision och verksamhetsinriktning för de kommande åren där vi kommit fram till att arbeta enligt nedan: Verksamhetsidé Vi finns till för att så många tjejer som möjligt ska få njuta av den fantastiska idrotten fotboll. Vi är en förening med stark tro på idrottens betydelse för utveckling och hälsa. Värdegrund IK Rössö Uddevalla står för att så många som möjligt, så länge som möjligt ska spela fotboll. Vi verkar för en miljö som präglas av glädje, delaktighet och öppenhet. Föreningens breddidrott skall ligga till grund för ett elitsatsande representationslag. IK Rössö Uddevalla är en förening som genom sin tro på positiv samverkan ska driva utvecklingen av fotboll för tjejer framåt i regionen. Vision År 2022 ska föreningen ha 500 aktiva spelare. Föreningen ska äga sitt eget klubbhus som är en naturlig mötesplats för föreningens medlemmar. Representationslaget har etablerat sig inom svensk elitfotboll. Vid intresse eller frågor är du mycket välkommen att kontakta oss! info@ikrosso.se

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP IF Limhamn Bunkeflo - LB07 Vår vision är att skapa en förening för 2000-talet med ett starkt varumärke och som ligger i framkanten av samhällsutvecklingen.

Läs mer

Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018

Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018 Sponsorfolder Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018 Bli en del av en för Sverige helt unik satsning på ishockey: Göteborgs Hockey Clubs flick- och damsatsning

Läs mer

Borgeby FK Sponsor 2019

Borgeby FK Sponsor 2019 Borgeby FK Sponsor 2019 Borgeby FK Spelglädje gör skillnad Borgeby Fotbollsklubb som bildades 1983, är en ideell idrottsförening som idag har ca 250 aktiva medlemmar i åldersgrupperna 6 till 50 år. Detta

Läs mer

Munkedals IF säsongen 2017 SPONSORPAKET. Du är en viktig spelare i vår förening

Munkedals IF säsongen 2017 SPONSORPAKET. Du är en viktig spelare i vår förening Munkedals IF säsongen 2017 SPONSORPAKET Du är en viktig spelare i vår förening Så jobbar vi med sponsring i Munkedals IF Sponsorgruppen i Munkedals IF består av ett gäng eldsjälar som arbetar med att knyta

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2013 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun

Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Anders Holmensköld, ordförande Kungälvs HK är viktig för Kungälvs kommun Handboll handlar om gemenskap och glädje som bygger på ett gemensamt intresse. En gemenskap som sträcker sig över gränser och kulturer.

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2012 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS PARTNER 2018/19 VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY Örebro Innebandys målsättning är att vara den ledande innebandyföreningen i Örebro och det självklara valet för alla innebandyintresserade i Örebro län. Örebro

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2013. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2013. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

Fårösunds GoIK. Fårösunds Gymnastik och Idrotts Klubb

Fårösunds GoIK. Fårösunds Gymnastik och Idrotts Klubb Fårösunds GoIK Fårösunds Gymnastik och Idrotts Klubb FÖRENINGENS VISION OCH MÅL Visioner och målsättningar Vår Vision är att: Att engagera ungdomar och vuxna i aktiviteter som bidrar till en sund hälsa

Läs mer

Omfattning, åtaganden och avtalslängd diskuteras fram med sponsorn.

Omfattning, åtaganden och avtalslängd diskuteras fram med sponsorn. Principer sponsring 2013-05-30/eb Huvudsponsor Avtal 3-5 år. Information om samarbetet med HIF får användas av sponsorn i marknadsföringssyfte. Dock skall eventuell marknadsexponering av HIF:s logga och

Läs mer

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com TYRINGE HOCKEY VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com VI HAR EN STOLT TRADITION GRUNDLÄGGANDE MÅL OCH POLICY Tyringe SoS bildades 1936 och har genom åren fostrat många duktiga spelare. Föreningen är

Läs mer

GOLVREKLAM SARGREKLAM 2011-KLUBBEN ARENAREKLAM 8000 KR 5000 KR 2011 KR

GOLVREKLAM SARGREKLAM 2011-KLUBBEN ARENAREKLAM 8000 KR 5000 KR 2011 KR PARTNERBROSCHYR 2017/2018 Innebandy är den tredje största sporten i Sverige sett till utövare, och ni har nu möjlighet att exponera ert företag tillsammans med Örebro Innebandy. När ert företag väljer

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

PRODUKTKATALOG FC Linköping City 2018

PRODUKTKATALOG FC Linköping City 2018 PRODUKTKATALOG FC Linköping City 2018 Mot superettan - Nästa steg! FC Linköping City bildades 2013 och spelade första säsongen i division 3. I samband med att föreningen föddes, startade också en resa,

Läs mer

SPONSORPAKET Var med och stöd oss på vår resa, ALLA gör skillnad.

SPONSORPAKET Var med och stöd oss på vår resa, ALLA gör skillnad. SPONSORPAKET Var med och stöd oss på vår resa, ALLA gör skillnad. SPONSORPAKET SPONSORGRUPPEN HAR ORDET Tack samtliga spelare, ledare, privatpersoner, företag med flera för att ni stöder och är en del

Läs mer

Med tradition mot framtiden!

Med tradition mot framtiden! PARTNERBROSCHYR 2018-19 GF KROPPSKULTUR Jocke Olof Appelgren J Bundsen Magnus Jenny Med tradition mot framtiden! Klubbfakta: Bildades 1934. 2018: 350 aktiva, 100 ledare, 21 lag i seriespel, 9 lag i minihandboll,

Läs mer

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla SPONSORBROSCHYR Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla ELIT - BREDD & ENGAGEMANG År 2007 började en ny era i för oss i Göteborg Innebandy. De två anrika föreningarna Björkekärrs IK och

Läs mer

VILL DU VINNA MED OSS?

VILL DU VINNA MED OSS? VILL DU VINNA MED OSS? VAR MED OCH STÖTTA KARLBERGS BK KÄRA FÖRETAGARE, brinner du också för barn och ungdomsidrott på Kungsholmen och i Vasastan? VILL DU OCKSÅ att KB:s 800 aktiva ungdomar kan drömma

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

LFC I VÄRLDENS BÄSTA DAMFOTBOLLSLIGA. LINKÖPINGS FOTBOLL CLUB:s OFFENSIVA SATSNING MOT TOPPEN! Var med du också!

LFC I VÄRLDENS BÄSTA DAMFOTBOLLSLIGA. LINKÖPINGS FOTBOLL CLUB:s OFFENSIVA SATSNING MOT TOPPEN! Var med du också! LFC I VÄRLDENS BÄSTA DAMFOTBOLLSLIGA LINKÖPINGS FOTBOLL CLUB:s OFFENSIVA SATSNING MOT TOPPEN! Var med du också! Bild: Tobias Josefsson STOR MATCHVÄRD Som STOR MATCHVÄRD är det Ditt företag som presenterar

Läs mer

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Officiellt sponsorprogram för Kramfors-Alliansen Fotboll säsongen 2013 Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Kramfors-Alliansen. Vad tänker du när du hör det namnet? Är det dottern som under somrarna

Läs mer

Stafsinge IF. Komplett sponsorpaket

Stafsinge IF. Komplett sponsorpaket Stafsinge IF Komplett sponsorpaket Stafsinge IF Stafsinge IF bildades under 1943 och var under många år en liten förening med ett A lag, B lag och ibland ett pojk eller juniorlag, utan några större sportsliga

Läs mer

Bakom alla dessa barn och ungdomar finns ett stort antal ledare som med sitt engagemang leder, uppmuntrar, utbildar och utvecklar våra spelare.

Bakom alla dessa barn och ungdomar finns ett stort antal ledare som med sitt engagemang leder, uppmuntrar, utbildar och utvecklar våra spelare. BAKGRUND FBI Tullinge bildades 1981 och är därmed en av Sveriges äldsta innebandyföreningar. Den breda barn- och ungdomsverksamheten ska alltid vara föreningens adelsmärke. Den är viktig på många sätt,

Läs mer

Välkommen till. Lindsdals IF

Välkommen till. Lindsdals IF Välkommen till Lindsdals IF Ordföranden har ordet Lindsdals IF - en förening med fokus på ungdomsverksamhet Lindsdals IF är en stor liten förening och den största fotbollsföreningen i staden sett till

Läs mer

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy Bli en del av ett vinnande koncept Vi är Skoghalls Innebandy Skoghalls Innebandyklubb bildades 1985 och har genom sin drygt 30 år långa historia gått från

Läs mer

- Utbildning mot Elit. Följ med på en resa mot framtiden

- Utbildning mot Elit. Följ med på en resa mot framtiden - Utbildning mot Elit Följ med på en resa mot framtiden Samarbeta med Malmhaug KFUM Det finns en bra anledning för ert företag att sponsra Malmhaug KFUM. Att stödja vissa föreningar och organisationer

Läs mer

Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning. Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll

Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning. Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll Grundförutsättning Elitsatsning bygger på bred ungdomsverksamhet IFK LULEÅ 1 Länets lag

Läs mer

Sjömarkens IF Sponsorpaket 2017

Sjömarkens IF Sponsorpaket 2017 Sjömarkens IF Sponsorpaket 2017 Huvudsponsor 30.000:- + skyltkostnad och reklamskatt - Två sponsorskyltar på Idrottsanläggningarna under 2017 storlek 2x1 m. (produktionskostnad tillkommer - Reklamplats

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

IFK Skövde Handboll Säsongen

IFK Skövde Handboll Säsongen IFK Skövde Handboll Säsongen 2012-2013 NU TAR VI ETT STEG TILL Vi ser med tillförsikt fram emot nästa säsong. Vi har samlat goda erfarenheter från årets kvartfinalserie. Vårt unga lag har ytterligare ett

Läs mer

Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av

Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av Varje krona vi får från dig som samarbetspartner betyder mycket för vår förening. Den betyder att vi kan fortsätta att utvecklas som en av Västsveriges största handbollsföreningar. Den betyder att vi kan

Läs mer

Den lilla klubben med det stora hjärtat!

Den lilla klubben med det stora hjärtat! Den lilla klubben med det stora hjärtat! Syfte Syfte med denna ledarguide är att ge riktlinjer och stöd till dem som är berörda av vår verksamhet. Vision Fotboll för alla! Getinge IF:s vision är att ha

Läs mer

Välkommen till Umeå FC

Välkommen till Umeå FC Välkommen till Umeå FC Foto: Jan Hofverberg Nu blickar vi fram emot en ny spännande säsong! Vårt långsiktiga mål är att senast 2020 vara ett etablerat lag i Superettan och för att nå dit skall vi fortsätta

Läs mer

KARLBERGS BK. Partners HUVUDSPONSORER FÖLJ KB PÅ FACEBOOK OCH TWITTER

KARLBERGS BK. Partners HUVUDSPONSORER FÖLJ KB PÅ FACEBOOK OCH TWITTER KARLBERGS BK HUVUDSPONSORER Partners FÖLJ KB PÅ FACEBOOK OCH TWITTER FRÅN KNATTE TILL SENIOR - SEDAN 1912 Karlbergs BK är Kungsholmens största idrottsförening. Vi bedriver idag en seriös och gedigen verksamhet

Läs mer

VAR MED OCH STÖTTA FITTJA IF. KÄRA FÖRETAGARE Brinner du också för barn och ungdomsidrott i Botkyrka?

VAR MED OCH STÖTTA FITTJA IF. KÄRA FÖRETAGARE Brinner du också för barn och ungdomsidrott i Botkyrka? VAR MED OCH STÖTTA FITTJA IF KÄRA FÖRETAGARE Brinner du också för barn och ungdomsidrott i Botkyrka? VILL DU OCKSÅ att Botkyrkas 1000 aktiva ungdomar kan drömma om att en dag spela i ett seniorlag på hög

Läs mer

Sponsring. För glädje och framgång för innebandy och IBK Vöikers

Sponsring. För glädje och framgång för innebandy och IBK Vöikers Sponsring För glädje och framgång för innebandy och IBK Vöikers Kort om vår förening Klubben bildades 1996 Damlaget spelar i division 2 Herrlaget spelar i division 1 Tjej- och pojklag från 6 års ålder

Läs mer

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson Kontakta oss. Mats A Andersson mats-anders@telia.com 0706-272917 LUNDS FRAMTID Mattias Lundin mattias.lundin1@hotmail.com 0768-68 45 09 H43 Lund Stattenavägen, 222 28 Lund Besöksadress Sparbanken Skåne

Läs mer

PARTNER Askims IK i korthet Klubben grundades: 1933 Ca 750 aktiva spelare Föreningsnummer: Arena Kobbens IP 3 konstgräsplaner

PARTNER Askims IK i korthet Klubben grundades: 1933 Ca 750 aktiva spelare Föreningsnummer: Arena Kobbens IP 3 konstgräsplaner Askims IK är en breddförening vars viktigaste uppgift är att engagera ungdomarna i fotboll. Vi kommer aldrig att kvalificera oss till Allsvenskan. I bästa fall kommer vi ibland att kunna leverera en och

Läs mer

SYNS IHOP MED TYRINGE HOCKEY

SYNS IHOP MED TYRINGE HOCKEY SPONSORKATALOG 2016/17 SYNS IHOP MED TYRINGE HOCKEY TYRINGE SKID- & SKRIDSKOSÄLLSKAP SEDAN 1936 TYRINGE SKID- & SKRIDSKOSÄLLSKAP SEDAN 1936 HÄSSLEHOLM KOMMUNS STÖRSTA IDROTTSUPPLEVELSE! SYNS IHOP MED TYRINGE

Läs mer

Vill du bli Solängens sammarbetspartner?

Vill du bli Solängens sammarbetspartner? Vill du bli Solängens sammarbetspartner? Nu har du och ditt företag chansen att köpa sponsorpaket som innehåller mängder av trevliga aktiviteter och förmåner. Som Guldpartner är ni vår allra finaste ambassadör

Läs mer

Landskrona BoIS 2013

Landskrona BoIS 2013 Landskrona BoIS 2013 Välkomna till Landskrona BoIS 2013! Landskrona BoIS - Mer än ett fotbollslag Landskrona BoIS arbetar med framgång sedan flera år tillbaka med ett uttalat socialt ansvarstagande och

Läs mer

Logotyp på hemsidan + 2 VIP-biljetter. Vill du bli sponsor, tag kontakt med oss!

Logotyp på hemsidan + 2 VIP-biljetter. Vill du bli sponsor, tag kontakt med oss! SPONSORMENY 2018 Under förra året kämpade sig vårt lokalodlade A-lag sig till en topplacering i Division 5 Östra, och tar i år åter sikte mot höga höjder. Vid sidan av dem firade utvecklingslaget segern

Läs mer

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Allapriser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt.

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Allapriser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Partnerfolder Säsongen 2018/19 Allapriser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Vår resa Att vara partner till innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta

Läs mer

SPONSORER. Inom kort kommer jag höra av mig till Er för att se efter om det finns intresse av ett samarbete med Treby IF.

SPONSORER. Inom kort kommer jag höra av mig till Er för att se efter om det finns intresse av ett samarbete med Treby IF. SPONSORER Trebys IdrottsFörening grundades 1989 och är idag en förening med cirka 500 medlemmar. Vår vision är att utvecklas till att bli ännu större och involvera fler barn och ungdomar i föreningen.

Läs mer

Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning. Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll

Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning. Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll Grundförutsättning Elitsatsning bygger på bred ungdomsverksamhet IFK LULEÅ 1 Länets lag

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla.

ATT STÖTTA IFK. Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med stort fokus på ungdomsverksamheten.

Läs mer

Partnerfolder Säsongen 2017/18

Partnerfolder Säsongen 2017/18 Partnerfolder Säsongen 2017/18 Vår resa Att vara partner till innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta vår resa mot att bli en av landets törsta och starkaste bredd-

Läs mer

Stefan Axelsson, ordförande Husqvarna FF en viktig del av Huskvarna

Stefan Axelsson, ordförande Husqvarna FF en viktig del av Huskvarna Stefan Axelsson, ordförande Husqvarna FF en viktig del av Huskvarna Fotboll handlar till stor del om gemenskap och glädje som bygger på ett gemensamt intresse. Gemenskapen sträcker sig över gränser och

Läs mer

Detta ingår i Kamratskapet

Detta ingår i Kamratskapet Välkommen som partner 2013 kamratskapet Med Kamratskapet blir ert företag en fullvärdig medlem av vårt nätverk med partners. I paketet ingår samtliga nätverksaktiviteter och det ges många tillfällen att

Läs mer

1. Så sponsrar PiteEnergi

1. Så sponsrar PiteEnergi Sida 1 (7) 1. Så sponsrar PiteEnergi 1.1. Syfte Vi skall genom en god sponsringsverksamhet, skapa goda relationer med alla våra intressenter så att det på lång sikt stödjer vårt varumärke och våra affärer.

Läs mer

SKELLEFTEÅ IBK. Värdegrund

SKELLEFTEÅ IBK. Värdegrund Värdegrund 2016-11-17 SKELLEFTEÅ IBK Föreningens värdegrund. Riktlinjer för aktiva i ungdomslagen, ledare inom föreningen och föräldrar. Trafiksäkerhets- drogoch alkohols-, utbildnings- och profilpolicy.

Läs mer

Verksamhetsplan 2014/2015. Malmö FBC och Malmö FBC Ungdom

Verksamhetsplan 2014/2015. Malmö FBC och Malmö FBC Ungdom Verksamhetsplan 2014/2015 Malmö FBC och Malmö FBC Ungdom Vår verksamhet Malmö Floorball Clubs organisation består idag av två föreningar. Malmö FBC, org.nr 802439-1164, och Malmö FBC Ungdom, org.nr 802419-4279.

Läs mer

PRODUKTFOLDER

PRODUKTFOLDER PRODUKTFOLDER 2016-2017 www.jamtlandbasket.se NYA MÖJLIGHETER NU LYFTER VI! Vi har väntat länge på den nya arenan. Till säsongstarten i höst kliver vi nu in i en nybyggd Sporthall med allt vad det innebär.

Läs mer

Glädje Gemenskap Generositet

Glädje Gemenskap Generositet Glädje Gemenskap Generositet Det är med stolthet o glädje som jag ser tillbaka på säsongen som gått. Representationslaget tog ett steg till upp i Bandyallsvenska tabelltoppen, och var med om kval till

Läs mer

Svedala Idrottsförening

Svedala Idrottsförening Hej! Svedala Idrottsförening Här kommer lite information från styrelsen inför stundande säsong. För att säkerställa att alla får denna information kommer vi även att skicka sidan 1 och 2 med snigelpost

Läs mer

Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona

Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona TILL VÅRA PARTNERS 2014 Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona är Sveriges 20:e största fotbollsförening med cirka 1500 medlemmar och drygt 800 aktiva ungdomar fördelade på cirka 60 lag. Tillsammans

Läs mer

Visa upp ditt företag

Visa upp ditt företag Visa upp ditt företag dela glädjen och stöd IK Kongahälla 109 år 2015 Inledning Hej! Det är med stor glädje Idrottsklubben Kongahälla hälsar dig som framtida sponsor välkommen att läsa in dig i vad som

Läs mer

Varm välkomna som partner till Kungälvs HK, Bohus Cup och KHK Akademin.

Varm välkomna som partner till Kungälvs HK, Bohus Cup och KHK Akademin. 1 Kungälvs HK har 650 ungdomar som leds av 100 ledare och som varje dag gör allt för att flickor och pojkar, damer och herrar ska få en meningsfull sysselsättning och en möjlighet att utvecklas inte bara

Läs mer

Vill du stötta Enköping HF och dessutom synas? Kontakta då någon av oss i Marknadsgruppen för att diskutera ett samarbete

Vill du stötta Enköping HF och dessutom synas? Kontakta då någon av oss i Marknadsgruppen för att diskutera ett samarbete Inom Enköpings HF ägnar vi oss åt handbollsverksamhet. Verksamheten omfattar barn, ungdomar och vuxna av båda könen. Vi bedriver en handbollsskola för de allra yngsta. Totalt är vi ca 300 medlemmar. Vår

Läs mer

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2016-17 ELITSERIEHANDBOLL HEJ OCH VÄLKOMMEN! HK Malmö är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi vill erbjuda en öppen, utvecklande

Läs mer

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA Ideellt HJÄRTA Kommersiellt HJÄRNA 2 Från 20 000 SEK Från 60 000 SEK Från 175 000 SEK Från 400 000 SEK Partnerstruktur Huvudpartners Det som ingår på en nedre partnernivå ingår också på alla övre nivåer.

Läs mer

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR JÖNKÖPING TILL SSL! JIK har genom ett flerårigt utvecklingsarbete skapat riktigt bra förutsättningar för en uthållig sportslig framgång och vi vill nu tillsammans med nya partners ta steget till SSL med

Läs mer

BREDD GER EN LJUS FRAMTID

BREDD GER EN LJUS FRAMTID BREDD GER EN LJUS FRAMTID En bråkdel av ungdomsledarna har elitbakgrund. Det innebär att breddverksamheten fostrar framtidens föreningsmänniskor. HK Country hade under säsongen 2017/18 5 seniorlag. Det

Läs mer

Tillsammans för ett framgångsrikt och trevligt VALBO HOCKEY CLUB. Information om Partnerskap och Sponsring Säsongen 2016/2017

Tillsammans för ett framgångsrikt och trevligt VALBO HOCKEY CLUB. Information om Partnerskap och Sponsring Säsongen 2016/2017 Tillsammans för ett framgångsrikt och trevligt VALBO HOCKEY CLUB Information om Partnerskap och Sponsring Säsongen 2016/2017 SAMARBETSPARTNERS OCH SPONSORER Ert engagemang och stöd gör det möjligt för

Läs mer

FRAMÅT TILLSAMMANS P A R T N E R L Ö S N I N G A R / H65

FRAMÅT TILLSAMMANS P A R T N E R L Ö S N I N G A R / H65 FRAMÅT TILLSAMMANS P A R T N E R L Ö S N I N G A R 2 0 1 8 / 2 0 1 9 H65 H65 HÖÖR FRAMÅT TILLSAMMANS VÅRA UNGDOMAR HÄR SKAPAS VÅR FRAMTID! 400 UNDERBARA UNGDOMAR REPRESENTERAR VÅRT KLUBBMÄRKE. DESSA GULDKORN

Läs mer

GREBBESTADS IF. Bli samarbetspartner TILL FÖRENINGEN MED DET STORA HJÄRTAT FRÅN DEN LILLA ORTEN.

GREBBESTADS IF. Bli samarbetspartner TILL FÖRENINGEN MED DET STORA HJÄRTAT FRÅN DEN LILLA ORTEN. GREBBESTADS IF Bli samarbetspartner TILL FÖRENINGEN MED DET STORA HJÄRTAT FRÅN DEN LILLA ORTEN www.grebbestadsif.se info@grebbestadsif.se VÄLKOMNA TILL GREBBESTADS IF Efter den fantastiska seriesegern

Läs mer

Sponsorblad AFC United 2015

Sponsorblad AFC United 2015 Sponsorblad AFC United 2015 Se nya AFC United i år! www.afcunited.se Kort om AFC United AFC UNITED (före detta Athletic FC) grundades 2007 när åtta duktiga nioåringar stod klubblösa utan möjligheter till

Läs mer

GLÄDJE GEMENSKAP GENEROSITET

GLÄDJE GEMENSKAP GENEROSITET GLÄDJE GEMENSKAP GENEROSITET Med stor glädje och tillfredställelse ser vi tillbaka på Lidköping AIK:s totala säsong 2017/18. Representationslaget var med ända in till de sista omgångarna i matchen om en

Läs mer

Välkommen till Frillesås Bandy

Välkommen till Frillesås Bandy Säsongen 2014 / 2015 Välkommen till Frillesås Bandy Sedan 1960 har Frillesås Bandy gjort sitt avtryck i idrotts-halland. Många spelare och trogna matchbesökare har genom åren passerat genom vår lilla förening,

Läs mer

KOM MED I LAGET, KÄMPA, VINN!

KOM MED I LAGET, KÄMPA, VINN! PA R T NE R E R B JUD A NDE N 201 5 / 201 6 KOM MED I LAGET, KÄMPA, VINN! HANDBOLLEN GÅR HAND I HAND MED STARKA VARUMÄRKEN. Överallt ser vi det: Handbollen står stark i Idrottssverige. Landslagen är oerhört

Läs mer

IFK Skövde Handboll Säsongen 2010-2011

IFK Skövde Handboll Säsongen 2010-2011 Skövde Säsongen 2010-2011 NU TAR VI ETT STEG TILL Kommande säsong firar vi att vi tillhört den svenska handbollseliten i 20 år. Vi jobbar nu vidare på att återigen ta steget upp bland topp fyra. Två hemvändare,

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT MULLSJÖ AIS Säsongen 2013/14 var säsongen då klubbens herrelitlag, Hide-a-lite Mullsjö, gick till sitt första slutspel i högsta

Läs mer

Lidköping AIK är ungdomens lag.

Lidköping AIK är ungdomens lag. E J D Ä GL Lidköping AIK är ungdomens lag. Glädjen att lyckas och att glädjas tillsammans är en viktig hörnsten i föreningens verksamhet. Har vi inte roligt tillsammans kan vi inte lyckas i våra mål och

Läs mer

Åtvidabergs Fotbollsförening 2019

Åtvidabergs Fotbollsförening 2019 PRODUKTGUIDE Åtvidabergs Fotbollsförening 2019 Åtvidabergs FF, en av Sveriges mest anrika fotbollsföreningar, grundades 1907 och har sedan dess utvecklats till en av landets mest kända varumärken. I år

Läs mer

Innehåll Vision... 3 Kärnvärden/ledord Mölnlycke IF... 3 Långsiktiga mål... 3 Övergripande strategier... 4 Fotbollskunnande & hur vi utför sporten

Innehåll Vision... 3 Kärnvärden/ledord Mölnlycke IF... 3 Långsiktiga mål... 3 Övergripande strategier... 4 Fotbollskunnande & hur vi utför sporten Flickor 03 Verksamhetsplan 2016-2018 1 Innehåll Vision... 3 Kärnvärden/ledord Mölnlycke IF... 3 Långsiktiga mål... 3 Övergripande strategier... 4 Fotbollskunnande & hur vi utför sporten fotboll... 4 Organisation...

Läs mer

Liten blir stor och snart har vi ingen chans att hänga på i föräldramatchen i slutet av säsongen men antar att det är något vi får leva med.

Liten blir stor och snart har vi ingen chans att hänga på i föräldramatchen i slutet av säsongen men antar att det är något vi får leva med. Laget Liten blir stor och snart har vi ingen chans att hänga på i föräldramatchen i slutet av säsongen men antar att det är något vi får leva med. Vi står nu redo och har sparkat igång ännu en säsong med

Läs mer

Till alla. Sammanställt av Odetta Ekberg

Till alla. Sammanställt av Odetta Ekberg Till alla Välkommen till BK Höllviken 2012 - BK Höllviken bildas (BK Näset och Höllvikens GIF slogs samman) Ca 1000 spelare, 170 ledare/tränare/administratörer Skånes tredje största ungdomsförening BK

Läs mer

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2017-18 ELITSERIEHANDBOLL VÄLKOMMEN TILL HK MALMÖ! Vi är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi arbetar hårt för att vara

Läs mer

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016 Marknadskatalog FC Helsingborg 2015-2016 Resan har inletts Välkommen till FC Helsingborg, Skånes lag i Superligan. Vi i FC Helsingborg fortsätter vår resa mot vårt utsatta mål: klubbens första SM-guld.

Läs mer

Stockholms. stolthet. Sedan Business group

Stockholms. stolthet. Sedan Business group Stockholms stolthet Sedan 1891 Business group .. foreningen Djurgårdens Idrottsförening är Sveriges mest framgångsrika idrottsförening. Representanter för Djurgårdens IF har tagit 37 olympiska medaljer

Läs mer

Föreningen för hela familjen!

Föreningen för hela familjen! Föreningen för hela familjen! Värdegrund Harrie FF är en förening som drivs av humanistisk människosyn. Det innebär att alla individer ges möjlighet att vara delaktiga i verksamheten utifrån sina förutsättningar.

Läs mer

IBF Gagnefs sponsorpaket ska locka fler företag och sponsorer till föreningens sponsornätverk.

IBF Gagnefs sponsorpaket ska locka fler företag och sponsorer till föreningens sponsornätverk. Sponsorpaket Sponsringsarbetets syfte och mål: IBF Gagnef har sedan 2008 verkat för Gagnefs invånare och företagare. IBF Gagnefs breda förankring hembygden gör klubben till en bra samarbetspartner för

Läs mer

Bli en samarbetspartner!

Bli en samarbetspartner! Bli en samarbetspartner! Klagshamns Ryttarförening har bedrivit ridskola i den vackra naturen på Klagshamns udde i Malmö i snart 30 år. I dag är KRF en av Skånes största ridklubbar och vår ambition är

Läs mer

MARKNAD #HEJAJÄMTLAND

MARKNAD #HEJAJÄMTLAND UTVECKLA DINA AFFÄRER MED JÄMTLAND BASKET MARKNAD 2017 2018 #HEJAJÄMTLAND STOR UNDERHÅLLNING OCH BRA AFFÄRER! En ny spelidentitet. En sevärd, intensiv och effektiv basket. Jämtland Basket gör flest poäng,

Läs mer

Niklas Storbacka, VD Ab Liga Jaro Oy

Niklas Storbacka, VD Ab Liga Jaro Oy Under den gångna säsongen har vi fått njuta av underhållande fotboll och högklassiga prestationer av våra spelare. Stämningen på läktaren har varit hög och det pratas om en positiv image för klubben och

Läs mer

HTKs Nätverksprogram 2015

HTKs Nätverksprogram 2015 HTKs Nätverksprogram 2015 Helsingborgs TK bjuder in er till att delta i vårt nätverksprogram under 2015. Vi är en klubb med höga ambitioner. Både gällande sportsliga framgångar nationellt och internationellt

Läs mer

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Alla priser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt.

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Alla priser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Partnerfolder Säsongen 2018/19 Alla priser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Vår resa Att vara partner till Hammarby Handboll innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet

Läs mer

Ansökan om marknadsföringsavtal

Ansökan om marknadsföringsavtal Kristianstads kommun ANSÖKAN Sida 1 av 6 Kommunledningskontoret 2016-11-29 Ansökan om marknadsföringsavtal Blanketten bygger på prestationer och ersättningsnivåer som anges i policy och riktlinjer för

Läs mer

Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015. Maila: lag04@difhockey.se

Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015. Maila: lag04@difhockey.se Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015 Maila: lag04@difhockey.se Säsongen 2013-2014 Vilken säsong killarna har haft! Laget har tränat, kämpat, haft roligt och spelat

Läs mer

Föräldramöte inför säsongen 2018/2019 LULEÅ SK P09 FOTBOLL

Föräldramöte inför säsongen 2018/2019 LULEÅ SK P09 FOTBOLL Föräldramöte inför säsongen 2018/2019 LULEÅ SK P09 FOTBOLL Agenda Föreningen Luleå SK Laget P09 Tränare och ledare Nya spelformer 5 mot 5 Träning (syfte och upplägg) Serie- och cupspel Föräldragrupp Ekonomi

Läs mer

Nedan använder vi bara namnet Malmö FBC, men det innefattar verksamheten både i Malmö FBC och Malmö FBC Ungdom.

Nedan använder vi bara namnet Malmö FBC, men det innefattar verksamheten både i Malmö FBC och Malmö FBC Ungdom. Malmö Floorball Clubs organisation består idag av två föreningar. Malmö FBC, org.nr 802439-1164, och Malmö FBC Ungdom, org.nr 802419-4279. Föreningarna är två skilda juridiska personer, men med en gemensam

Läs mer

DET NYA KUNGSÖRS BK. "Det styrande dokumentet för fotbollsföreningen Kungsörs BK"

DET NYA KUNGSÖRS BK. Det styrande dokumentet för fotbollsföreningen Kungsörs BK DET NYA KUNGSÖRS BK "Det styrande dokumentet för fotbollsföreningen Kungsörs BK" Innehållsförtäckning DEL 1 Verksamhetsidé 1 Övriga Policys inom Kungsörs BK 2 Värdegrund 3 Vision 4 Mål 5-6 Mål - 2015 5

Läs mer

ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16.

ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16. ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16. HEJ OCH VÄLKOMMEN! HK Malmö är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi vill erbjuda

Läs mer

100% MALMÖ MALMÖ REDHAWKS

100% MALMÖ MALMÖ REDHAWKS 100% MALMÖ MALMÖ REDHAWKS 2014 2015 TILLSAMMANS ÄR VI STARKA! 3 VÅR VISION: Malmö Redhawks ska erbjuda Sveriges bästa hockeyupplevelse. VÅRA TRE VÄRDEORD: Hjärta, Kvalitet och Stolthet, ska genomsyra

Läs mer

SAMARBETSMÖJLIGHETER MED IK ODDEVOLD 2015

SAMARBETSMÖJLIGHETER MED IK ODDEVOLD 2015 SAMARBETSMÖJLIGHETER MED IK ODDEVOLD 2015 Välkommen till samarbete med IK Oddevold Oddevold och samarbetspartners Oddevold och samarbetspartners Som företagare har du fina möjligheter att tillsammans med

Läs mer

VI ÄR TILLBAKA! BODEN HOCKEY SÄSONGEN 2017/18

VI ÄR TILLBAKA! BODEN HOCKEY SÄSONGEN 2017/18 VI ÄR TILLBAKA! BODEN HOCKEY SÄSONGEN 2017/18 STÄRK DINA AFFÄRER OCH UTVECKLA DITT NÄTVERK TILLSAMMANS MED BODEN HOCKEY SÄSONGEN 2017/18. Vi har nu startat en mycket spännande resa. Efter en tid av mindre

Läs mer

Organisation Supporter Nominerings kommite. Kansli Arkiv. GBK styrelse. Representations sektion. Kokkola Cup sektion.

Organisation Supporter Nominerings kommite. Kansli Arkiv. GBK styrelse. Representations sektion. Kokkola Cup sektion. 16.1.2014 1 Organisation 2014 GBK styrelse Kansli Arkiv Supporter Nominerings kommite Representations sektion Juniorsektion Ekonomisektion Kokkola Cup sektion PR-sektion Herr GBK I, II, Tigers, III, A-jun

Läs mer

Nynäshamns IF Fotboll. Blåa tråden. Blåa tråden stöd och riktlinjer för Nifens verksamhet

Nynäshamns IF Fotboll. Blåa tråden. Blåa tråden stöd och riktlinjer för Nifens verksamhet Blåa tråden Blåa tråden stöd och riktlinjer för Nifens verksamhet Sida 1(12) 1. Versionshistorik 1.0 Röda Tråden antogs av styrelsen den 27 december 2006. 2.0 Röda Tråden antogs av styrelsen den 5 oktober

Läs mer