Tågarpsortens Ryttarförening Verksamhets- och Förvaltningsberättelse för 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tågarpsortens Ryttarförening Verksamhets- och Förvaltningsberättelse för 2017"

Transkript

1 sida 1 av 5 Tågarpsortens Ryttarförening Verksamhets- och Förvaltningsberättelse för 2017 Styrelsen för Tågarpsortens Ryttarförening lämnar härmed en verksamhets- och förvaltningsberättelse för räkenskapsåret 2017 gällande perioden Tågarpsortens Ryttarförenings styrelse har bestått av: Ordförande Thomas Jörgensson Sekreterare Carolin Nilsson Adjungerad Kassör Marita Asp Annika Rönn Nelina Jönsson Åsa Larsson Suppleant Marianna Cato Persson Suppleant Ellen Rönn - och suppleant från US har varit ambulerande. Styrelsen har under året haft 9 protokollförda styrelsemöten. Tävlings- sektionsmöten har sköts inom respektive tävlings/grupp deltagare. Valberedningen Valberedningen har bestått av Sanna Asp, Melinda Lindh Nilsson, Frida Ljung. Suppleant har varit vakant. Styrelsens medverkan Styrelsen har medverkat på Skånes Årsmöte med ombud, gått på kurser/workshops inom Skåne Idrotten, Landskrona Stad och SvRF. Medlemmar och lösta anläggningskort Föreningens medlemmar ligger stadigt runt hundra stycken. Av dessa har ungefär 35 haft tävlingslicens för klubben, tyvärr en nedåtgående trend för Anläggningskorten har under detta år legat kring cirka 20 st. Tävlingar 2017 TACK alla som har lagt tid och kraft på att vara funktionär detta år, tack. Året började någon vecka innan Påsk med en Vår Fälttävlan 1-2 april kom 236 ekipage och vid Påsk tävlingens tre fulla dagar var det 261 startande. Första veckan i Juli var det dags för Ponny SM i Fälttävlan, klubben har en väldigt hög nivå på SM arrangemang och vi tackar SvRF för förtroendet. Denna gång bidrog klubben i satsningen på en ponny fälttävlans vecka, med lite olika saker innan SM helgen, såsom terräng, hopp och dressyr träning samt olika clinics och föreläsningar. På SM helgen var det 69 startande SM ekipage och 44 i de öppna klasserna, vi gratulerar vinnarna och välkomnar dessa till nya tävlingar 2018.

2 sida 2 av 5 Sju dagar av fälttävlan hos oss i Annelöv var en härlig känsla för denna säsong antalet startande för dessa dagar slutade på 610 ekipage totalt. Tävlingsframgångar Detta år så har vår lilla klubb haft en del SM deltagande. Agnes Hansson deltog i Ponny SM Fälttävlan, Tanja Svensson kom sjua på i P90-Stil, Filippa Svärd kom fyra i P år klassen och Tina-Marie Svensson kom sjua i P80-13år klassen. Vårat Ponny Fälttävlans lag åkte till Mantorp för Lag-SM tack Agnes Hansson, Josefina Lundgren, Filippa Svärd, Tanja Svensson och Tina-Marie Svensson, för att ni har roligt. Anna Nilsson vann SM Guld i höstas på Candy Girl. Lovisa Eskilsson och Michelle Ettwein deltog samtidigt på Junior SM. På Nordiska Mästerskapen i Fälttävlan kom Agnes Hansson och Golden Goal femma i Ponny Mästerskapen, Lovisa Eskilsson och Michelle Ettwein deltog i Junior/Young rider samt i Senior startade både Louise och Anna men efter allt regnade på Hovdala Slott valde de att spara hästarna i terrängen. Louise Svensson Jähde på Wieloch s Utah Sun ingick i det Brons vinnande laget på EM i Strzegom (som senare har blivit silver), Grattis. Andra arrangemang En härlig upplevelse med härliga utövare, efter att några år haft hästagility träningar så var det dags i oktober för SM i Agility super roligt. Bettlös Dressyr har blivit ett återkommande arrangemang, läs mera i bilaga 2. Klubbens kör grupp har kommit igång och de har haft en hel del träffar, vi i styrelsen är tacksamma för att ni valde oss för denna satsning. Föreningen har arrangerat några Pay & Jump där vi försöker ge den lilla extra upplevelsen, som utlottning av något pris eller en häst godis påse på vägen ut från banan. Ungdomssatsningen Sugar Cup, nu med en häst nybörjar grupp också har haft träningar och uppridningar på vår terrängbana även i år. Träningar Under 2017 har det bedrivits träningar en del av veckans dagar, bland annat har föreningen kunnat erbjuda dressyr-, hopp-, töm körnings- och agility träningar. Vi är såklart mycket stolta och ambitionen från styrelsen är att kunna erbjuda ett brett utbud av aktiviteter utifrån våra medlemmars önskemål. Knatte gruppen har vuxit ännu mera och blivit juniorer, läs mera i bilaga 1. Anläggningen Ridhus speglar köptes in och sattes på plats i stora ridhuset. Ridhus Läktaren på plats är ett skall i år. Underlagen i bägge ridhusen kommer att justeras och/eller renoveras årligen. Janne våran hustomte har gjort ett jätte jobb som vanligt med harvning, vattning, gräsklippning och mycket mera. Cafeterian Åse och Lena har som vanligt lyckats få detta härliga gäng i cafeterian skapa en atmosfär som är mycket omtyckt av ryttare och funktionärer. Cafeterian har fått några nya avställnings ytor fixade. Tack, för att ni gör så att man får härliga komplimanger för service och utbud när man träffar ryttare och inte minst funktionärer på andra tävlingsplatser. Sektions Aktiviteter

3 sida 3 av 5 Tågarps RF har en aktivitetsgrupp som gärna tar emot medlemmar med förslag och planering av aktiviteter i klubben. Vi hoppas att detta kan vara ett av många sätt att för framtiden kunna öka aktiviteterna för medlemmar i klubben. Planerade aktiviteter inför 2018 Det är med stolthet att få vara med när klubben 80 års Jubilerar. Tävlingar i Påsk och två veckor efter i Fälttävlan där vi fortsätter att sätta Tågarps varumärke att säsongsstarten sker i Annelöv ett arrangemang som alla ryttare, publik och funktionärer ser fram i mot, vi hoppas att kunna bygga upp en två-stjärnig terrängbana. Ett antal Pay & Jump kommer att planeras både inomhus och ute på vår stora härliga gräsbana. Körningen kommer planera in Pay & Drive, de har börjat snickra på kör hinder. Sugar Cup kommer att ha deras traditionella midsommar omgång på vår terrängbana. Hästagility SM kommer att även detta år att arrangeras tillsammans med Equulog.se. Ambitioner för olika clinics och andra aktiviteter finns också i tankarna. Våra träningar kommer att fortsätta på olika sätt. Tack Styrelsen riktar ett gigantiskt stort TACK till alla medlemmar och funktionärer som möjlig gör att verksamheten på vår anläggning kan fortsätta att utvecklas. Styrelsen tackar också Annelövs boende, Landskrona Stad, samarbetspartners och sponsorer vilka är otroligt värdefulla för vår verksamhet. Några avslutande härliga ord från besökare, Annelövsbor, medlemmar, ryttare, funktionärer Informationen som delas ut till oss boende inför era större tävlingar är mycket uppskattad. vi uppskattar funktionärs fika och maten vid era tävlingar, tack cafeterian i Tågarp. som ryttare och tränare uppskattar jag eran terrängbana för att den har olika nivåer från lätt lätt till svårare. Frans Memorial banan var jätte rolig och spännande, trodde aldrig att min häst skulle klara det. We have a dream Annelöv Styrelsen, genom Ordförande Thomas Jörgensson.

4 sida 4 av 5 Bilaga 1; Knatte och Junior grupperna Knattarna växer och blir juniorer! Vi startade året som vanligt med att ha träningar i lilla ridhuset. Träningarna har skötts utav föräldrarna vilket har skapat stor variation mellan träningarna. Efterhand som tiden har gått så har barnen utvecklats och tagit mer plats Vilket gjorde att till hösten flyttade vi över till det stora ridhuset och fortsatte våra träningar där. Jämna veckor tränar vi fortfarande för föräldrarna och ojämna veckor tränar vi för Anna Böhme och då blir det allt från markarbete till tornerspel med svärd. Vilket är mycket uppskattat hos barnen! På tisdagar har vi hoppträning för Nelina. Utvecklingen går med en stadig kurva uppåt. Härligt att följa dessa barn. Vi passar även på att hoppa lite terräng när väder och vind tillåter. I somras hade vi ridläger på Stall Ålstorpsgården. Det var 6 förväntansfulla barn och 5 ponnyer. Ponnyerna bodde i stallet medan barnen flyttade in på kontoret. Vi red ner till sjöarna, hade hoppträning, markarbete och red ut i skogen. Allmänt mys med våra ponnyer. Varje kväll avslutades med ett dopp i poolen. Det var mycket uppskattat av barnen! I december hade vi ett Luciatåg som var uppskattat utav både ryttare och de som var här och tittade. På torsdagar har en ny knattegrupp flyttat in lilla ridhuset vilket är superroligt att tillväxt sker underifrån. Vi ser fram emot ett härligt 2018!

5 sida 5 av 5 Bilaga 2; Bettlös dressyr & SM i Hästagility! Under 2017 har vi, tillsammans med Kajsa och Amanda Wipp från equulog.se, jobbat vidare i frågan kring ett tävlande i bettlös dressyr. Representant och drivande från Tågarpsortens Ryttarförening är Melinda Lindh Nilsson. Dessutom arrangerade vi ett uppskattat SM i hästagility! 4 mars - Bettlös dressyr: Klubbtävling och P&R endast för bettlösa ekipage Vi arrangerade för andra gången en bettlös dressyr. Domare var Stina Holm, domaraspirant som själv rider mycket bettlöst. Vi hade ett 20-tal startande och allting flöt på väldigt bra med många fina ritter mars - Bettlös innovationscamp Tillsammans med equulog.se arrangerade vi en en innovationscamp, där målet var att hitta vägar att ändra tävlingsreglementet och att sprida kunskap om bettlös ridning. Dagen var väldigt givande och gav mycket ny energi och kraft. På innovationscampet deltog ett tiotal inbjudna personer med olika kompetens och från olika delar av Sverige. Gemensamt var att alla hade hästens välbefinnande i fokus, från sitt perspektiv. Dagen resulterade i tre punkter, som konkretiserar det fortsatta arbetet: 1. Skapa en plattform för kunskap om bettlös ridning 2. Anordna en clinic om hästens hållbarhet och välfärd 3. Vägen till TR Dessa frågor har sedan jobbats vidare med under hela oktober - SM i Hästagility I samarbete med Equulog.se arrangerade vi tävling och SM i hästagility. Tävlingen var öppen för alla ekipage och dagen var en succé. Totalt startade 25 ekipage i de olika klasserna. Samspelet och kommunikationen mellan häst och ryttare stod i fokus när ekipagen tog sig igenom banor i olika svårighetsklasser. Under dagen tävlades det i fem klasser, från nybörjarklassen "Frans memorial" upp till tre SMklasser: Lös, Långlining och Uppsutten samt titeln Supreme champion. Vinnare i "Lös klass" blev Frida Ljung Brandt med Monet, i "Långlining" samt "Uppsutten klass" vann Melinda Lindh Nilsson med Veleda. Melinda och Veleda blev Supreme Champion 2017, eftersom de samlade flest poäng i samtliga SM-klasser.

Tågarpsortens Ryttarförening

Tågarpsortens Ryttarförening Verksamhets- och Förvaltningsberättelse 2015 sida 1 av 2 Verksamhets- och Förvaltningsberättelse för 2015 Styrelsen för lämnar härmed en verksamhets- och förvaltningsberättelse för räkenskapsåret 2015

Läs mer

Verksamhetsberättelse TS 2018

Verksamhetsberättelse TS 2018 Bilaga 1 Verksamhetsberättelse TS 2018 Tävlingssektionen har under 2016 anordnat 16 stycken tävlingar och fyra Pay and Jump. Vi har haft 3 547 starter fördelat på 2 444 starter i hoppning och 1 103 starter

Läs mer

Blommor. Salong Heidenstam. Gullvivans

Blommor. Salong Heidenstam. Gullvivans Igår, söndagen den 20 december, bjöd Uppsala Ponnyklubb på Julshow för tjugotredje året i rad. Ungdomssektionen med Carolina och Lisa i spetsen hade satt ihop årets fartfyllda och roliga program. Dagens

Läs mer

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar.

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vi hoppas att ni och ert företag vill vara med och sponsra

Läs mer

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND Informationsblad och inbjudan till Körmöte i Vartofta den 20/10 2012 Efter bollracet. Här med inbjuds alla kuskar och groomar till en höst träff där vi tackar för året som

Läs mer

Talangutveckling. Examensarbete Pernilla Bjuhr

Talangutveckling. Examensarbete Pernilla Bjuhr Talangutveckling Examensarbete 2014-2015 Pernilla Bjuhr Innehållsförteckning 1. Inledning... 1 1.1Syfte... 1 2. Upplägg med Östgötateamet... 2 2.1Kriterier för att vara med i Östgötateamet fälttävlan...

Läs mer

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet.

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet. --Medlemsblad 1, Januari 2019-- Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Medlemsbladet har gått ut var tredje månad under ett års tid och jag hoppas det är något ni uppskattat. För mig blir

Läs mer

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför LERK Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför Lilla Edet. Vi har funnits sedan 1981 och har ridskoleverksamhet samt anordnar tävlingar från klubb nivå upp till nationell nivå.

Läs mer

Örebro fältrittklubb. Verksamhet och uppdrag

Örebro fältrittklubb. Verksamhet och uppdrag Örebro fältrittklubb Verksamhet och uppdrag Antagen 14 december 2011 Reviderad februari 2013 Örebro fältrittklubb Örebro fältrittklubb bildades 1917 efter ett initiativ från främst militärt håll. Klubben

Läs mer

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november Täby Ryttarsällskap Välkomna till lag-sm i ponnydressyr 2017! Varmt välkommen till Täby Ryttarsällskap och årets lag-sm i dressyr för ponny den 2-5 november. Vi ser

Läs mer

Verksamhetsplan för tävlingssektionen i Västergötland Upprättad

Verksamhetsplan för tävlingssektionen i Västergötland Upprättad Verksamhetsplan för tävlingssektionen i Västergötland 2010 Upprättad 2010-01-21 Vad händer under året 2010 Allmänt Tävlingssektionen består under 2010 av Ordförande Grenledare Hoppnng häst Grenledare Hoppning

Läs mer

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare.

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Strategi 2024 WE Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Grupp1 : Anna N, Ulrika P, Gabriella P, Malin B, Åsa T, Ingela H Delmål för 2016/2017

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

Verksamhetsberättelse Hästhagens Ryttarförening

Verksamhetsberättelse Hästhagens Ryttarförening Verksamhetsberättelse 2018 Hästhagens Ryttarförening Verksamhetsberättelse Hästhagens Ryttarförening 2018 Styrelsen för Hästhagens Ryttarförening i Billinge avger härmed berättelse för verksamhetsåret

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Styrelsens sammansättning för Ölands Ryttare Förening ÖRF under verksamhetsåret: Ida Petersson Ordförande, Avgick 7/12 Emma Arvidsson - Vice Ordförande, Ordförande från 7/12 Julia Richardsson Sekreterare

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen

Läs mer

WRK FÖRENINGSUTVECKLINGSKVÄLL 2013-05-05

WRK FÖRENINGSUTVECKLINGSKVÄLL 2013-05-05 WRK FÖRENINGSUTVECKLINGSKVÄLL 2013-05-05 De viktigaste frågorna att ta tag i direkt! Utbilda domare, överdomare och banbyggare inom klubben. Arrangera nationell tävling i någon form: Samverka med andra

Läs mer

Allmänna bestämmelser för Distriktsmästerskap i Stockholms Län År/tidsperiod 2015 Gemensamma

Allmänna bestämmelser för Distriktsmästerskap i Stockholms Län År/tidsperiod 2015 Gemensamma Allmänna bestämmelser för Distriktsmästerskap i Stockholms Län Gemensamma Deltagare i DM måste tävla för klubb som är ansluten till Stockholms bestämmelser Läns Ridsportförbund StRF. DM och -DM arrangeras

Läs mer

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info Ditt fö retag Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN TITTA IN I STYRELSEARBETET Vi har styrelsemöte i slutet av varje månad och vill gärna ha synpunkter och idéer från er alla som vi kan ta med i

Läs mer

Årsberättelse 2018 Strömsholms Ridsportförening

Årsberättelse 2018 Strömsholms Ridsportförening Årsberättelse 2018 Strömsholms Ridsportförening Åter igen ett händelserikt år med stora sportsliga framgångar för våra ekipage och många väl arrangerade SRF tävlingar. Ett stort GRATTIS till alla våra

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 och kallelse till årsmöte

Verksamhetsberättelse 2015 och kallelse till årsmöte Verksamhetsberättelse 2015 och kallelse till årsmöte 1 Kallelse Härmed kallas du till årsmöte för Täby galopps ponnyklubb i klubbrummet på Stall Lilla Rörby Söndagen den 14 februari 2016, kl 13.00 Dagordning

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Mars 2013 Hej alla BäRFare! Känner Ni hur solens strålar värmer lite mer? Märker ni att det inte är så mörkt på kvällen eller morgonen längre? Visst känns fötterna lite

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni stötta och synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening 2017-01-01 2017-12-31 Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening, MDRF 2017 Styrelsen får härmed avge verksamhetsberättelse

Läs mer

Nyhetsbrev oktober/november 2018

Nyhetsbrev oktober/november 2018 Nyhetsbrev oktober/november 2018 Hösten har gjort oss påmind, vi har dragit tillbaka klockan och med det även mörkare dagar. Våra fyrbenta vänner har säkerligen fått på sig sina höstkostymer dvs. många

Läs mer

Bohuslän-dals konståkningsförbund

Bohuslän-dals konståkningsförbund Bohuslän-dals konståkningsförbund Styrelsen Verksamhetsberättelse 2016-2017 Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning Ordförande Helen Karlsson Vice ordförande Therese Arvidsson

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

Hemmalag Bortalag Datum/tid Domare. Ekbackens RF Hufvudsta Ridklubb Söndag 24/1, kl Eva Rydström

Hemmalag Bortalag Datum/tid Domare. Ekbackens RF Hufvudsta Ridklubb Söndag 24/1, kl Eva Rydström DAGS IGEN FÖR.. PONNYCUPEN I DRESSYR I ponnycupen åker Ekbackens elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Alla lag i gruppserien möts två

Läs mer

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga)

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga) TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning.

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg.

Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg. Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg. Närvarande: Helen Larsson, Yvonne Johansson, Ingela Lindgren, Jeanette Sande, Karin Nylander, Glenn J Unger, Ulrika

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter 2017

Sommarlovsaktiviteter 2017 Sommarlovsaktiviteter 2017 Här hittar du våra sommarlovs aktiviteter. Följande allmänna regler gäller för alla kurser: Anmälan sker till kontoret, 0765-55 92 72 eller på mail: kungsors.ridklubb@live.se

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF 2013-01-01-2013-12-31 Prisbordet till Romfarsritten som vi tackar våra sponsorer för. 1(5) Mälardalens distansrytarförening Enköping Uppland

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016 och kallelse till årsmöte

Verksamhetsberättelse 2016 och kallelse till årsmöte Verksamhetsberättelse 2016 och kallelse till årsmöte 1 Kallelse Härmed kallas du till årsmöte för Täby galopps ponnyklubb (TGPK) i klubbrummet på Stall Lilla Rörby Söndagen den 12 februari 2017, kl 13.00

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Protokoll fört vid TS-möte den 18 januari 2016 på Halmstad FK

Protokoll fört vid TS-möte den 18 januari 2016 på Halmstad FK Protokoll fört vid TS-möte den 18 januari 2016 på Halmstad FK Närvarande: Sverker Magnuson, Eva Karlberg, Hanna Johansson, Yvonne Johansson, Claes Angersjö och Tomas Boman Ej närvarande: Kerstin Collin,

Läs mer

Från Elli 2 BACCUS 4. Några ord från styrelsen. 4. Medlemsprofilen 6. Telefonlista 7. Manusstopp nästa stallnytt 8

Från Elli 2 BACCUS 4. Några ord från styrelsen. 4. Medlemsprofilen 6. Telefonlista 7. Manusstopp nästa stallnytt 8 INNEHÅLL Sidan Från Elli 2 BACCUS 4 Några ord från styrelsen. 4 Medlemsprofilen 6 Telefonlista 7 Manusstopp nästa stallnytt 8 Medlems och anläggningsavgift BRK 2010 8 FRÅN ELLI Hej alla läsare av stallnytt!

Läs mer

- enligt stadgarna är en sammanslutning av för ridsporten

- enligt stadgarna är en sammanslutning av för ridsporten VÄRDEGRUND Uppsala Ponnyklubbs värdegrund utgår i huvudsak från Svenska Ridsportförbundets värdegrund och idéprogram, vilket vi känner är en stabil grund för föreningen att stå på. Uppsala Ponnyklubb är

Läs mer

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Idrottssällskapet Göta Friidrottssektionen Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Styrelsen för friidrottssektionen får härmed avge följande verksamhetsberättelse: Styrelsen har 2004 haft följande sammansättning:

Läs mer

Åsbo Ryttarförening hälsar er hjärtligt välkomna till SM för ponny och juniorer samt Ungponnyfinalerna i dressyr den 14-17 augusti 2014

Åsbo Ryttarförening hälsar er hjärtligt välkomna till SM för ponny och juniorer samt Ungponnyfinalerna i dressyr den 14-17 augusti 2014 1 Åsbo Ryttarförening hälsar er hjärtligt välkomna till SM för ponny och juniorer samt Ungponnyfinalerna i dressyr den 14-17 augusti 2014 Sekretariatet Har öppet onsdag 13:00-20:00, torsdag 10:00-20:00

Läs mer

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr.

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr. VÄLKOMMEN TILL SOMMARLOVET OCH RIDLÄGER - BOLLNÄS RIDSÄLLSKAP! LÄGER 1 TRÄNINGSLÄGER MED TÄVLINGSINRIKTNING VECKA 25, 17-20/6 2019, 09.00-16.00, KARIN FREDRIKSSON/MICHAELA HELLSTRÖM Ett träningsläger i

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2018 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Ungdomssektionsstyrelsen Insjöns Ridklubb 2013 Saknas på bilden gör Martina Brodén och Ellinore Hallén Mini insjöns Ridklubb (MIRK) avlägger härmed följande

Läs mer

en helt ovanlig kokbok

en helt ovanlig kokbok en helt ovanlig kokbok - och matnyttig information från Perstorps Kör & Ryttarförening en helt ovanlig kokbok Perstorps Kör & Ryttarförening Denna bok tillhör hejsan! Hejsan! Att äta ordentligt är en del

Läs mer

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Vår vision Att bli en arena för högkvalitativa tävlingar samt att erbjuda marknadens bästa ridskola. Övergripande mål 2013 Attraktiv anläggning där alla grupper

Läs mer

SUGER CUP. Vill man delta i hela cup paketet gäller följande:

SUGER CUP. Vill man delta i hela cup paketet gäller följande: SUGER CUP Suger Cup är uppbyggt som en serie/cup men det är viktigt att förmedla att det finns inget krav på att rida hela paketet utan ekipagen kan rida en omgång eller en träning och lära av det. Vill

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Höstlovsaktiviteter vecka 44

Höstlovsaktiviteter vecka 44 Höstlovsaktiviteter vecka 44 Vi har höstlovet fullt med roliga kurser och aktiviteter för alla 31/10 MÅNDAG: Tvådagars ponnyhoppkurs 8st kl 08.00-11.30 Pris: 750kr 2 dagar Galoppera-mera-kurs kl 09.30-11.30

Läs mer

Aktivietetsrapport från SvRF körkommitté (KK),

Aktivietetsrapport från SvRF körkommitté (KK), Aktivietetsrapport från SvRF körkommitté (KK), 201208 Nu börjar vi närma oss slutet av säsongen, men det finns ännu ca 10 tävlingar som skall genomföras innan höstmörkret sänker sig på riktigt.jag hoppas

Läs mer

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till Tämta Ridklubb inbjuder till RIDLÄGER 2016 Anmäl dig idag! Fantastisk upplevelse! Ridning i underbar natur! Träna hoppning och dressyr! Träffa nya hästar och kompisar! Rid och bada i sjön! Ridlägerveckor

Läs mer

Gösta Andersson, Ragnvald Bäckström, Charlie Lindqvist och Christer Eriksson

Gösta Andersson, Ragnvald Bäckström, Charlie Lindqvist och Christer Eriksson VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Allmän information Medlemsantal Kvinnor Män 7-12 år 94 5 13-20 år 95 1 21-40 år 64 8 40 > 49 12 302 26 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter Mikael

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2017 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K 2019-02-09 Kick-off för alla tävlingsintresserade på Sork Dagens upplägg: Presentation av TSEK, tävlingsåret 2018 och kommande tävlingar 2019 Föreläsning

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE Målet för verksamheten Det övergripande målet för verksamheten har varit främja och utveckla ridningen öka föräldrar-engagemanget inom ridklubben skapa en ekonomisk

Läs mer

Iskalla Ryttares Förening

Iskalla Ryttares Förening Iskalla Ryttares Förening Iskalla Ryttare är en förening som främst håller till på Arbor i Kiruna AB:s stallanläggning Stall Snöflingan i Jukkasjärvi. Iskalla Ryttare är ett gäng ungdomar och vuxna som

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening December 2013 Hej! Nu börjar höstterminen att närma sig sitt slut och förberedelser för jullovets aktiviteter och vårterminens ridning pågår för fullt. Dessutom lanseras

Läs mer

--Medlemsblad 5, November

--Medlemsblad 5, November --Medlemsblad 5, November 2018-- Hej! Så var det dags för ett nytt medlemsblad. Hoppas alla har en bra och förhoppningsvis inte en för blöt höst! Tävlingssäsongen har gått mot sitt slut och klubben har

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte

Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte Ämne: Mötesordförande: Ordförande: Ridhus Chef: Årsmöte Borås Fältrittklubb Pia Kilbo Nanette Espinasse Sara Eriksson Datum: 2016-02-28 Plats: Borås Fältrittklubb,

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte 1 VERKSAMHETSPLAN 2019 Jönköpings fältrittklubb Årsmöte 2019-02-28 2 Vision Få en god ordning på ekonomin, skapa en ridskola med mycket hög kvalitet, en konkurrenskraftig och välskött anläggning och tävlingar

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2016 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Som tävlingsryttare så kom vi som var på träffen fram till dessa önskemål.

Som tävlingsryttare så kom vi som var på träffen fram till dessa önskemål. Vi hade på dressyrarrangörsträffen på Huseby 17 juni frågeställningar som utgick ifrån två olika perspektiv: Du som tävlingsryttare Du som arrangör En del hade erfarenhet och inblick ifrån båda sidor.

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK Leksands Ridklubb Att vara medlem i LRK Innehållsförteckning 1 Inledning 1 2 Förmåner 1 2.1 Medlemstidningen Häst & Ryttare 1 2.2 Olycksfallsförsäkring 1 2.3 Delta i aktiviteter 1 2.4 Nyttja anläggningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen för Värnamobygdens Ryttarförening avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Styrelsen som valdes på årsmötet 2014-03- 07 har bestått av:

Läs mer

TEORIVECKA V.11 MÅNDAG 12 MARS

TEORIVECKA V.11 MÅNDAG 12 MARS TEORIVECKA V.11 Den 12-18 mars ersätts all ridundervisning med teori, det är alltså ingen ridning på din ordinarie tid mellan dessa datum. Under dessa dagar finns olika pass för olika nivåer och intressen.

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (6) Styrelsen för Swedish Eventing får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse Verksamheten Allmänt om verksamheten

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 VÄRMLANDS UNGDOMSSEKTIONSSTYRELSE VÄRMLANDS UNGDOMSSEKTIONSSTYRELSE Styrelsen har år 2015 bestått av nio personer från olika klubbar i Värmland: Ordförande: Elin Fridlund Vice ordförande: Lisa Värnefors

Läs mer

Vi ber alla som innehar ett vandringspris att lämna in dem senast den 10/11!

Vi ber alla som innehar ett vandringspris att lämna in dem senast den 10/11! PROPOSITION till Torns Ryttarförenings Klubbmästerskap och Minimästerskap 2016 Hoppning och Dressyr för häst och ponny 19 och 20 november 2016 KLUBBTÄVLING Vi ber alla som innehar ett vandringspris att

Läs mer

Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset.

Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset. Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset. Närvarande: 25 deltagare. 1. Årsmötets öppnande Ordförande Robin Gustavsson hälsade välkommen och öppnade

Läs mer

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt.

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Tyresö Hundungdoms Nyhetsbrev ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Välkomna till Tyresö HU s Lussekupp! Vi kommer lördagen

Läs mer

livsstil Systrarna som satsar allt i dressyren 6 hästfocus #

livsstil Systrarna som satsar allt i dressyren 6 hästfocus # 6 hästfocus #1 2012 www.hastfocus.se livsstil Systrarna som satsar allt i dressyren R Systrarna Thilda och Ebba Rimsäter tillhör Sveriges elit bland dressyrryttarna och de har mängder med framgångar bakom

Läs mer

Verksamhetsidé, värdegrund, vision och mål Smedstorps Ryttarsällskap

Verksamhetsidé, värdegrund, vision och mål Smedstorps Ryttarsällskap Verksamhetsidé, värdegrund, vision och mål Smedstorps Ryttarsällskap Den lilla klubben med det stora hjärtat SRS verksamhetsidé Vi är en klubb med familjär karaktär som alltid utgår från hästens välbefinnande.

Läs mer

1) Mötet öppnas Mötet öppnades av ordförande

1) Mötet öppnas Mötet öppnades av ordförande Protokoll - Södra Sallerups Ryttarförening Mötesdatum: 2017-02-26 Fridentorp kl.16,00 Närvarande (markerade med X efter namn Carola Granström X Martina Nilsson X Jan Hultgren X Maria Asklund X Marianne

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2018 STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Ordförande Rebecca Olofsson Vice ordförande Martina Björkman Kassör Cecilia Rosenqvist Sekreterare Carolina Suomenniemi Ordinarie ledamöter Sofia Lindqvist-Lacinai

Läs mer

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE Terminsavslutning med miniatyrhästar Juni 2013 En alv vann årets maskeradtävling! Ordförande har ordet. Nu är det sommar och våra hästar ska också få semester

Läs mer

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013.

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Sandra Nilsson Född 95 Meriter : Lag-SM medaljer på ponny Startat

Läs mer

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2016

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2016 Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2016 Sida 1 av 9 1. Klubben Alleby Ridklubb är en ideell förening som är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Klubben är belägen i Torslanda, Göteborgs

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion Verksamhetsberättelse 2012 Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion 2012 har varit ett händelserikt år med några nyförvärv i DUS styrelse, många aktiviteter och inspirerande träffar/utbyten. Nedan följer

Läs mer

Vi har trevliga och säkra shetlandsponnyer, gotlandsruss, varm- och kallblodstravare som deltagarna får lära sig tillsammans med.

Vi har trevliga och säkra shetlandsponnyer, gotlandsruss, varm- och kallblodstravare som deltagarna får lära sig tillsammans med. Travskolans utbud Vi på travskolan har ett stegvist lärande för att vi på bästa sett ska kunna hjälpa eleven att nå sin dröm. Vi har kurser från 4 år och uppåt med ett stort utbud av olika kurser. Läs

Läs mer

Är man dressyrryttare så ska det väl framgå eller hur?

Är man dressyrryttare så ska det väl framgå eller hur? LFK har ju inte bara hoppryttare som tävlar för klubben utan även några duktiga dressyrryttare så vi har besökt Sofia Möller för att få veta lite mer om hennes liv. Om vi börjar från allra första början

Läs mer

Verksamhetsberättelse USEK

Verksamhetsberättelse USEK Verksamhetsberättelse USEK 2012 Styrelse 2012 Ordförande: Carolina Lundin Vice ordförande: Tove Holmberg Sekreterare: Heidi Berglund Vice sekreterare: Linda Lundin SiSU ansvarig: Josefine Eriksson Informationsansvarig:

Läs mer

Protokoll Distanskommittén

Protokoll Distanskommittén Protokoll Distanskommittén Möte på Scandic Örebro 2013-06-16 Deltagare: Marianne Eriksson, Gitz Johansson, Frida Söderström. Från 2013-81 till och med 2013-83 medverkade Ulf Steisjö. 2013-72 Mötet öppnas

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2014.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2014. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2014. Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2014. Ordförande: Annkie Redhamre- Svensson Vice ordför: Vakant

Läs mer

SOMMAR I VIARP Allsvenskläger, EG ponny juli 300 kr kr Ponnyakuten läger, EG ponny juli 300 kr kr

SOMMAR I VIARP Allsvenskläger, EG ponny juli 300 kr kr Ponnyakuten läger, EG ponny juli 300 kr kr SOMMAR I VIARP 2013 Hej alla hästvänner! Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17

ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17 ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17 Närvarande: Se sid 4 1. Mötets öppnande Lukas hälsade alla välkomna och öppnande mötet. Sverker Olsson Ordförande i hälsade även han välkommen och berättar lite om

Läs mer

Sommarlov i Ale 2013

Sommarlov i Ale 2013 Sommarlov i Ale 2013 Utomhusbad i Ale Vi finns på plats för märkestagning >>Hultasjön v 28,32 och 33 >>Vimmersjön v. 33 Personalen i Skepplanda simhall hälsar alla barn välkomna till årets märkestagning.

Läs mer

Rapport från ridskolan 2 Wilda 2 Våra vikarier 2 Clear round-hoppning 2 Kurser & läger i sommar 2 Hyra ridskolehäst i sommar 3 Tord-träningarna 4

Rapport från ridskolan 2 Wilda 2 Våra vikarier 2 Clear round-hoppning 2 Kurser & läger i sommar 2 Hyra ridskolehäst i sommar 3 Tord-träningarna 4 INNEHÅLL Sidan Rapport från ridskolan 2 Wilda 2 Våra vikarier 2 Clear round-hoppning 2 Kurser & läger i sommar 2 Hyra ridskolehäst i sommar 3 Tord-träningarna 4 Fälttävlansektionen har ordet 4 Baccus 5

Läs mer

VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar

VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar Reviderad 171121 VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar Medlem För att tävla på klubbens interntävlingar måste du vara medlem i DRK och om du inte

Läs mer

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2014

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2014 Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2014 Sida 1 av 8 1. Klubben Alleby Ridklubb är en ideell förening som är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Klubben är belägen i Torslanda, Göteborgs

Läs mer

DAGORDNING ÅRSMÖTE. Islandshästföreningen Austur Kl 14.00 Lördag 30 januari 2016 på Gotlands Slagteri i Visby

DAGORDNING ÅRSMÖTE. Islandshästföreningen Austur Kl 14.00 Lördag 30 januari 2016 på Gotlands Slagteri i Visby DAGORDNING ÅRSMÖTE Islandshästföreningen Austur Kl 14.00 Lördag 30 januari 2016 på Gotlands Slagteri i Visby 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av föredragningslista 3. Fråga om mötets behöriga utlysande

Läs mer

Årsmöte. 4-klubbs. Gott Nytt 2008!

Årsmöte. 4-klubbs. Gott Nytt 2008! 6-2007 Årsmöte 4-klubbs Gott Nytt 2008! Hejsan! Ordföranden har ordet God fortsättning på det nya året! Hoppas ni alla haft en skön och avkopplande jul och nyår! Denna gång hade jag förmånen att få vara

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer