Välkommen till nästa generation. Välkommen till Starkeys S Series

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till nästa generation. Välkommen till Starkeys S Series"

Transkript

1

2 Välkommen till nästa generation Välkommen till Starkeys S Series

3 upplev mer Utvecklingen med processorer med dubbla kärnor och öppen arkitekturteknologi gör det möjligt för Starkey att utveckla hörlösningar som är kraftfullare och ännu mer precisa än någonsin tidigare. Dessutom, vår nya generation hörapparater tilltalar audionomer som värdesätter teknologi lika mycket som design för sina brukare. Varför offra något när du kan få allt?

4

5 BRUKARVALIDERAD S Series med Drive Architecture är Starkeys nya hörapparatsfamilj som är något utöver det vanliga där konst och vetenskap samverkar för att skapa nya nivåer av prestanda, komfort och individanpassning. Dessa tre väsentliga kriterier, för att åstadkomma brukarnöjdhet är hörnstenarna i vårt synsätt med bevisbaserad design vilket betyder att alla våra produkter måste vara bevisat effektiva innan de över huvud taget når brukaren.

6 I hjärtat av varje hörapparat i S Series finns Starkeys senaste integrerade krets med spjutspetsteknologi, Drive Architecture, designad att leverera maximal prestanda, kraft och brukarnöjdhet.

7 bevisad prestanda allting maximerat Med kraften från den flerkärniga processorn använder Drive Architecture de oberoende och fullt programmerbara processorerna med öppen arkitektur som effektivt utför beräkningar parallellt genom användning av simultan multi-threading teknologi (SMT). Drive Architecture tredubblar beräkningshastigheten jämfört med tidigare plattform, vilket möjliggör effektivare beräkningar av signalbehandlingsalgoritmer för bättre prestanda. Allt detta samtidigt som batterilivslängden förlängs jämfört med den tidigare teknologin. Enkelt sagt så möjliggör Drive Architectures flerkärniga processor med sin öppna arkitekturkonfiguration, en ytterligare maximering av din brukares hörupplevelse. Med oöverträffad tydlighet i buller, överlägsen återkopplingseliminering och högupplöst ljudbild är Drive Architecture kraften bakom än mer framgångsrika resultat för dig och dina brukare. Drive Architecture, framdriven av BluWave 2.0, tillhandahåller en oöverträffad ljudupplevelse med optimal kraft, effektivitet och flexibilitet.

8 S Series genialitet för alla S Series är Starkeys senaste prestigeprodukt med specialfunktioner som ofta presterar bäst i test, så dina brukare kan uppleva mer med en överlägsen komfort, ännu bättre tydlighet, förbättrat rikthörande och taluppfattning. Starkey s marknadsledande PureWave Feedback Eliminator placerar S Series i en klass för sig med en än mer robust återkopplingseliminering och intelligent eliminering av artefakter för att säkerställa att brukaren får bästa möjliga funktion i alla lyssningsmiljöer. Acoustic Scene Analyzer (ASA) är Starkeys senaste integrerade system för maximerad funktion i buller och för bibehållen taluppfattning. Genom att direkt klassificera inkommande signaler baserad på unika akustiska egenskaper, kan Acoustic Scene Analyzer sömlöst välja och implementera de mest passande algoritmerna individuellt eller samtidigt. Detta resulterar i bästa möjliga resultat vid varje ögonblick. Slutresultatet är högsta möjliga brukarkomfort och tydlighet i buller samtidigt som talet framhävs.

9 naturlig tydlighet För överlägsen prestanda och högkvalitativ ljudåtergivning finns S-Series med upp till 16 kanaler och 16 band. Bevarad ljudkvalitet det har varit ett mål med designen sedan den digitala signalbehandlingen i hörapparater uppfanns. S Series med Drive Architecture är den hörapparaten som till sist når detta mål. Tillsammans med ett extremt brett dynamiskt frekvensområde som fångar det fulla djupet hos alla ljud och med en otroligt högupplöst signalbehandling, beskriver brukare ljudet i S Series som naturligt tydligt. S Series låter inte som någon annan hörapparat; det låter som hörande.

10 SÄG HEJ TILL KONTROLL

11 PureWave Feedback Eliminator* Företaget som definierade återkopplingseliminering har nu åter förbättrat den med vår patentsökta PureWave Feedback Eliminator. Med stor bandbredd, snabbare bearbetning och intelligent eliminering av artefakter, sätter den här nya generationens återkopplingseliminering en standard som aldrig tidigare existerat. Genom användningen av den intelligenta elimineringen av artefakter, kommer inte ens de mest komplexa signalerna skapa distortion i detta marknadsledande system för återkopplingseliminering. * patentsökt återkopplingsfunktion

12

13 Tillförd stabil förstärkning (db) PureWave gör öppen anpassning till en valmöjlighet för brukare du aldrig trodde var möjligt Förbättring av max tillförd stabil förstärkning 1 K 1.5 K 2 K 2.5 K 3 K 3.5 K 4 K 4.5 K 5 K 5.5 K 6 K 6.5 K 7 K 7.5 K Frekvens (Hz) S Series modeller erbjuder upp till 25 db tillförd stabil förstärkning med den högsta förstärkningsmarginalen över det största frekvensområdet på marknaden. Ett snabbare svar vid mer komplex återkoppling med justering i realtid speciellt för brukare du aldrig trodde kunde ha en öppen anpassning tidigare. Max tillförd stabil förstärkningsförbättring som en funktion av frekvens för PureWave i S Serien vid jämförelse med Aktiv Återkopplingseliminering i Destiny produkter.

14 FRAMGÅNG

15 Acoustic Scene Analyzer Nu kan dina brukare uppleva maximal komfort även i de mest bullriga miljöer med Acoustic Scene Analyzer (ASA). Detta nya integrerade system för behandling av buller, samtidigt som taluppfattningen bibehålls, använder en komplex klassificering och beslutsprocess. Inkommande signaler analyseras, identifieras och klassificeras var sjätte millisekund för att anpassa hörapparaten för största möjliga nivå av komfort och tydlighet i buller. ASA kan sömlöst välja och implementera de mest lämpliga algoritmerna individuellt eller samtidigt genom användning av nya InVision Directionality, AudioScape, T 2 och Automatiska telefonfunktioner. Ljud klassificeras simultant i varje enskild kanal och ger en högupplöst bullerbehandling.

16 Acoustic Scene Analyzer

17

18 InVision Directionality Baserad på kliniska prestandamätningar och brukarbevisade resultat är vårt marknadsledande riktverkande system designat att fungera bäst i miljöer med mycket komplext bakgrundsbuller. S Series förbättrar den högsta medelvärdesberäknade DI-nivån och ger det lägsta brusgolvet, vilket hjälper brukare att signifikant öka deras talförståelse i buller. Enkelt sagt så kommer dina brukare uppleva en överlägsen riktfunktion med bättre talförståelse i buller så länge de har sin S Series hörapparat.

19 Förutom överlägsen riktfunktion har Starkey ett nytt akustiskt igenkänningssystem, AudioScape, med patenterad miljödetektion och klassificering i realtid som justerar sig till varje lyssningsmiljö genom att sömlöst justera sig efter brukarens önskade inställningar. En viktig del av denna patenterade klassificeringsprocess inkluderar en kanalspecifik signal/brusberäkning för att säkerställa att tal alltid ges prioritet. Komfortkontrollen gör det möjligt för dig att programmera hörapparaten tillsammans med brukaren baserat på hans/ hennes specifika behov vilket resulterar i en mer komfortabel och individualiserad lyssningsupplevelse. AudioScape

20 T 2 teknologi Brukare kan använda valfri touch-tone telefon för att välja ett program eller justera volymen. Den här nya genombrottsteknologin från Starkey låter dina brukare justera sina hörapparater genom att använda en mobil eller touchtone telefon och undviker därmed behovet att bära med sig ytterligare en kontrollenhet. T2 klassificerar diskret touch-tone signalen omedelbart och justerar automatiskt apparaten.

21 Live Real Ear Mätning Starkey var det första företaget som integrerade real-ear mätning i en hörapparat. Nu har Live Real Ear Mätning i S Series tagit denna möjlighet till nästa nivå. Med detta system och kraften hos anpassningsmjukvaran Inspire kan du se hörapparatens förstärkning i din brukares öra i real-ear SPL, medan systemet utvärderar hörapparatens förstärkning och matchar det till ditt valda mål, vilket ger dig den mest precisa anpassningsinformationen som finns tillgänglig.

22 S SERIES

23 En komplett serie avancerade hörapparater Tack vare Drive Architecture och de fenomenala nya egenskaper den möjliggör så är S Series den mest kompletta och avancerade serie hörapparater som designats att passa de flesta brukare och livsstilar.

24 Världsledande på allt-i-örat anpassningar Som den erkända experten inom allt-i-örat har Starkey integrerat nyskapande egenskaper direkt i hörapparaterna och anpassningsmjukvaran så att även våra allt-i-örat produkter tillverkas för maximal komfort och är designade att passa vid första besöket.

25 Vår yrkesskicklighet med allt-i-örat-anpassningar och en stor valmöjlighet för öppna ventilationer i kombination med vår marknadsledande återkopplingseliminering, har resulterat i individuellt tillverkade hörapparater, precisa anpassningar med en överlägsen komfort och funktion, på brukare du aldrig trodde var möjligt. Starkeys Comfort Fit allt-i-örat tillverkning BAV vent IO vent

26 En RIC för alla brukare och alla hörselnedsättningar S Series är den första receiverin-canal (RIC)-produktfamilj som erbjuder ett tilltalande och bekvämt val för alla grader av hörselnedsättningar från milda till grava. S Series bevisade kombination av teknologi i världsklass och vackra design rankas som en av de hörlösningar som föredras mest av audionomer och deras brukare. Med den avancerade HydraShield, är S Series den mest vattenresistenta RIC som finns tillgänglig.

27

28 Insättningsförstärkning (db) max stabil förstärkning i öppet öra A B C D Medel insättningsförstärkning som en funktion av frekvens för S Series och fyra toppresterande konkurrenter. Den otroliga styrkan och prestandan av Drive Architecture låter dig snabbt och precist anpassa fler brukare än någonsin tidigare med en hörapparat med receiver-in-canal, som erbjuder återkopplingseliminering, riktverkan, miljöadaption och komfort utan motstycke. Vid öppen anpassning har S Series det bredaste anpassningsområdet med användbar bandbredd i högfrekvens av alla öppet Frekvens (Hz) anpassade hörapparater i sin klass. en extremt avancerad RIC

29 Hörtröskel i db (HL) Nyhet en RIC med Absolut Power Hörtelefon med 71dB förstärkning Frekvens (Hz) Den mest kraftfulla RIC i världen med upp till 71dB max förstärkning. Vår nyaste innovation är S Series AP vår Absolut Power hörapparat den mest kraftfulla RIC på marknaden. S Series AP är beprövad av brukare och erbjuder mellan 60 och 71 db max förstärkning. Nu kan även dina brukare med en grav hörselnedsättning njuta av den diskreta stilen, designen och komforten av en RIC utan att offra förstärkning eller prestanda.

30 AVANCERAD S Series Intuitiva specialfunktioner har designats in i minsta teknologiska detalj för att säkerställa att hörapparaten är lika smart som den är enkel att använda.

31 enkel att använda Röstindikering uppmärksammar dina brukare på hörapparatens status, dåligt batteri, program och telefoninställningar enligt deras val, med manliga eller kvinnliga röster på en mängd olika språk. Påminnare ger dig möjligheten att programmera en hörbar röst- eller tonpåminnare för återbesök. Automatiska Telefonfunktioner (ATS) känner automatiskt av telefonanvändning och justerar sig till det optimala akustiska frekvenssvaret för telefonlyssning. Musik Flera inställningar av musikgenre designade att maximera ljudkvaliteten och ge en njutbar lyssningsupplevelse. TV-funktion nytt program designat för en optimal inställning vid TVtittande.

32 S Series: Det bredaste utbudet av avancerade hörlösningar som finns tillgänglig Mycket aktiv Designad för en mycket aktiv livsstil, inkluderar 16 kanaler och 16 band för optimal högupplöst ljudåtergivning, med optimal flexibilitet och prestanda i en stor mängd olika krävande lyssningsmiljöer som har höga nivåer av bakgrundsbuller PureWave Feedback Eliminator det världsledande systemet för återkopplingseliminering som möjliggör öppna anpassningsval på det bredaste området av hörselnedsättningar samtidigt som den har en ny intelligent eliminering av artefakter Premium Acoustic Scene Analyzer optimeras av den 16-kanaliga högupplösningen för maximal prestanda i buller Full AudioScape inkluderar maximal möjlighet till justering och precision i miljöer som Tal, Tal i Buller, Maskinbuller, Vind, Andra ljud och Tyst Marknadens ledande riktverkande system som har det högsta tillgängliga riktningsindex, lägst operativt brusgolv och säkerställd precision Live Real Ear Mätning mäter hörapparatens utnivå i brukarens öra som säkerställer en exakt anpassning till valda anpassningsmål Live Speech Mapping verifierar hörapparatens behandling av tal eller godtycklig akustisk insignal i realtid; 3D visningsläget engagerar brukaren och familjen i anpassningsprocessen Intuitiva specialfunktioner inkluderar T², Music Processing, Röstindikeringar, Påminnare, Automatisk Telefonfunktion och TV-funktion Aktiv Designad för en aktiv livsstil, inkluderar 12 kanaler och 12 band för optimal högupplöst ljudåtergivning, med utmärkt prestanda i en stor mängd olika krävande lyssningsmiljöer som har höga nivåer av bakgrundsbuller PureWave Feedback Eliminator det världsledande systemet för återkopplingseliminering som möjliggör öppna anpassningsval på det bredaste området av hörselnedsättningar samtidigt som den har en ny intelligent eliminering av artefakter Avancerad Acoustic Scene Analyzer använder en 12-kanalig högupplösning för en framgångsrik prestanda i buller AudioScape inkluderar maximal möjlighet till justering och precision i miljöer som Tal i Buller, Maskinbuller, Vind, Andra ljud och Tyst Marknadens ledande riktverkande system som har det högsta tillgängliga riktningsindex, lägst operativt brusgolv och säkerställd precision Live Real Ear Mätning mäter hörapparatens utnivå i brukarens öra som säkerställer en exakt anpassning till valda anpassningsmål Live Speech Mapping verifierar hörapparatens behandling av tal eller godtycklig akustisk insignal i realtid Intuitiva specialfunktioner inkluderar T², Automatisk Telefonfunktion och TV-funktion

33 Social Designad för en social livsstil, inkluderar 8 kanaler och 8 band för en precis ljudåtergivning och ger en god prestanda i miljöer med lite till måttligt med bakgrundsbuller PureWave Feedback Eliminator det världsledande systemet för återkopplingseliminering som möjliggör öppna anpassningsval på det bredaste området av hörselnedsättningar samtidigt som den har en ny intelligent eliminering av artefakter Valbar Acoustic Scene Analyzer som använder 8-kanalsupplösning för att förbättra prestandan i buller AudioScape är justerbart och inkluderar Vind, Andra ljud och Tyst miljö Marknadens ledande riktverkande system som har det högsta tillgängliga riktningsindex Live Real Ear Mätning mäter hörapparatens utsignal i din brukares öra Live Speech Mapping verifierar hörapparatens behandling av tal eller annan akustisk insignal i realtid Intuitiva specialfunktioner inkluderar T², Automatisk Telefonfunktion och TV-funktion Lugn Designad för en lugn livsstil, inkluderar 6 kanaler och 6 band för prestanda i miljöer med lite till måttligt med bakgrundsbuller PureWave Feedback Eliminator det världsledande systemet för återkopplingseliminering Standard Acoustic Scene Analyzer använder en 6-kanalig upplösning för bullerhantering AudioScape inkluderar miljöer som Vind, Andra ljud och Tyst Marknadens ledande riktverkande system som har det högsta tillgängliga riktningsindex Real Ear Mätning och Live Speech Mapping Intuitiva specialfunktioner inkluderar T², Automatisk Telefonfunktion och TV-funktion

34 upplev skillnaden med Starkey Varje dag öppnar du en värld med ljud för dina brukare. Som ledaren inom hörselteknologi är det vårt privilegium att samarbeta med dig genom att tillhandahålla dig med de mest innovativa hörlösningar som finns tillgängliga. Den banbrytande forskningen och utvecklingen bakom varje ny Starkey produkt är baserad på en enkel filosofi: Varje brukare förtjänar det bästa inom prestanda, komfort och individualisering.

35 Det här är orsaken till att Starkeys produkter måste styrkas med kliniska och riktiga bevis på nyttan i verkliga livet. Egenskaper som inte ökar prestandan eller produkter som inte förbättrar resultatet kommer aldrig att släppas till dina brukare. S Series skiljer sig inte från det. Starkey är stolt att presentera de senaste nyskapande hörapparaterna för dig alla uppbackade av Starkeys exempellösa support, utbildning och hjälp. När du samarbetar med oss kommer du att uppleva mer och det kommer även dina brukare göra. BROC EE-ST 2/09 I I 2009 Starkey Laboratories, Inc. All Rights Reserved.

36

S Series Receiver-In-Canal

S Series Receiver-In-Canal S Series Receiver-In-Canal Bevisad Prestanda. Maximalt av allt. Välkommen till S Series med Drive Architecture Starkeys nya hörapparatsfamilj med hörtelefon i örat (RIC) där marknadsledande teknologi och

Läs mer

S Series Produktfamilj

S Series Produktfamilj S Series Produktfamilj S Series En extremt avancerad serie hörapparater. Välkommen till S Series med Drive Architecture Starkeys nya hörapparatsfamilj där marknadsledande teknologi och design möter det

Läs mer

S Series iq produktfamilj

S Series iq produktfamilj S Series iq produktfamilj S Series iq Troligtvis den smartaste, mest avancerade hörapparaten som finns. Välkommen till S Series en av de mest sålda hörapparatserierna i världen. Med Drive Architecture,

Läs mer

Där konst möter Vetenskap.

Där konst möter Vetenskap. Där konst möter Vetenskap. Skönhet är bara början. Med den perfekta kombinationen av spjutspetsteknologi och utsökt design, är Z n den enda hörapparaten på marknaden som erbjuder allt; extraordinär skönhet,

Läs mer

Viktiga funktioner. Funktionsnivåer. AutoSense OS

Viktiga funktioner. Funktionsnivåer. AutoSense OS Viktiga funktioner AutoSense OS Hörapparaterna Audéo V, som använder nya AutoSense OS, identifierar och anpassar sig till fler av dina kunders lyssningssituation är någonsin. AutoSense OS fångar upp och

Läs mer

Osynlighet som ger dig tryggheten att utforska fler av livets rika ljudlandskap

Osynlighet som ger dig tryggheten att utforska fler av livets rika ljudlandskap Life is on Vi är lyhörda för behoven hos alla dem som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar vi innovationer som hjälper

Läs mer

Sandstorm (S6) Tenn (P7) Kanel (Q9) Bärnstensmocka (S2)

Sandstorm (S6) Tenn (P7) Kanel (Q9) Bärnstensmocka (S2) Produkterna är avbildade i verklig storlek Teal blast (S7) Sandstorm (S6) Platinum (P6) Tennglans (S5) Tenn (P7) Espresso boost (S3) Espresso (P4) Kanel (Q9) Kol (P8) Beige (01) Bärnstensmocka (S2) Bärnsten

Läs mer

Teknisk / Audiologisk Information. FREE VC och FREE VC Open FREE Exclusive och FREE Exclusive Open

Teknisk / Audiologisk Information. FREE VC och FREE VC Open FREE Exclusive och FREE Exclusive Open Teknisk / Audiologisk Information FREE VC och FREE VC Open FREE Exclusive och FREE Exclusive Open Översikt Signalbehandling Känn dig FREE alltid och överallt Kort beskrivning Den digitala apparatfamiljen

Läs mer

Utrustad med Era. Hearing matters

Utrustad med Era. Hearing matters ro Utrustad med Era r är Hearing matters Pro Utrustad med Era Tack vare ljudbearbetningsplattformen Era har hörapparaterna Quantum och Moxi utrustats med nytt fantastiskt hifi-ljud. En dramatiskt ökad

Läs mer

Världens första digitala minimottagare

Världens första digitala minimottagare Världens första digitala minimottagare Comfort Digisystem Receiver DT10 Receiver DT10 är minimottagaren med Comfort Digisystems unika ljudkvalitet. Den är enkel att använda, smidig att konfigurera och

Läs mer

Utom synhåll Allt inuti örat Färdig att ta med FUSE Öppen utveckling

Utom synhåll Allt inuti örat Färdig att ta med FUSE Öppen utveckling Utom synhåll Allt inuti örat Färdig att ta med FUSE Öppen utveckling Direkt anpassning Vi lever i en tid då allt ska hända med en gång: snabbt, direkt och till saken. Fuse - den första crossover hörapparaten

Läs mer

Gör ensidiga utmaningar till en mångsidig hörselglädje. Unik mångsidighet. Estetisk. Enkel att anpassa. Spice.

Gör ensidiga utmaningar till en mångsidig hörselglädje. Unik mångsidighet. Estetisk. Enkel att anpassa. Spice. Gör ensidiga utmaningar till en mångsidig hörselglädje Unik mångsidighet. Estetisk. Enkel att anpassa. Spice. 3 Det har aldrig funnits någon riktigt bra lösning för användare som bara kan höra på ett

Läs mer

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning.

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Upptäck vilken fördig Latitude som är rätt TM För dig TM Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Dessa hörapparater motsvarar det närmaste

Läs mer

Produktinformation. För mer information, besök

Produktinformation. För mer information, besök Produktinformation Phonak Bolero V är ett omfattande bakom-örat sortiment för lätta till grava hörselnedsättningar. Phonak Bolero V omfattar tre modeller och tre funktionsnivåer, inklusive en brusgenerator

Läs mer

Produktinformation. För mer information, besök www.phonakpro.se

Produktinformation. För mer information, besök www.phonakpro.se Produktinformation Phonak Bolero V är ett omfattande bakom-örat sortiment för lätta till grava hörselnedsättningar. Phonak Bolero V omfattar tre modeller och tre funktionsnivåer, inklusive en brusgenerator

Läs mer

Quantum. Drivs av Era. Hearing matters

Quantum. Drivs av Era. Hearing matters Quantum Drivs av Era Hearing matters Quantum är början på hifi-lyssnande så som naturen avsett. Quantum Era är Unitrons kraftfulla nya plattform för ljudbearbetning som verkligen gör skillnad Quantum drivs

Läs mer

Fånga röster var du än är, vad du än gör

Fånga röster var du än är, vad du än gör Fånga röster var du än är, vad du än gör Interagera Vi är övertygade om att varje röst är viktig. Det är röster som är vår länk till världen och låter oss interagera med våra nära, våra vänner och vår

Läs mer

Den bästa lösningen är den du väljer

Den bästa lösningen är den du väljer Den bästa lösningen är den du väljer En bra hörsellösning är speciellt anpassad till varje enskild individs hörselnedsättning och livsstil. Uppbyggt på en etablerad tradition av att erbjuda målmedvetna

Läs mer

Bär den. Älska den. Glöm den.

Bär den. Älska den. Glöm den. Bär den. Älska den. Glöm den. Kommunicera, delta, var dig själv En promenad i parken hör löven som prasslar i vinden. Samtal i en myllrande folkmassa delta och var dig själv utan ansträngning. Prata i

Läs mer

Resultatet av ditt hörseltest

Resultatet av ditt hörseltest Din hörsel Resultatet av ditt hörseltest Dina hörtrösklar är: Frekvens i hertz (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000 0 10 20 30 40 50 Hörtröskel i decibel (db HL) 60 70 80 90 100 110 120 2 Noteringar: 3

Läs mer

Phonak Virto V är brett i-örat produktsortiment för lätt till grav hörselnedsättning, med sex modeller i tre funktionsnivåer.

Phonak Virto V är brett i-örat produktsortiment för lätt till grav hörselnedsättning, med sex modeller i tre funktionsnivåer. Produktinformation Virto V är brett i-örat produktsortiment för lätt till grav hörselnedsättning, med sex modeller i tre funktionsnivåer. Virto V innehåller den innovativa tekniken hos s Venture-plattform

Läs mer

Hörapparaten som öppnar upp din värld

Hörapparaten som öppnar upp din värld Hörapparaten som öppnar upp din värld Traditionell teknologi Fokuserar på en ljudkälla i taget, samtidigt som alla andra ljud dämpas Du känner säkert igen dig. Du sitter runt middagsbordet och anstränger

Läs mer

WIDEX DREAM familjen blev precis ännu bättre.

WIDEX DREAM familjen blev precis ännu bättre. DRÖMMEN FORTSÄTTER WIDEX DREAM familjen blev precis ännu bättre. Den nya DREAM FASHION modellen ger dig möjlighet att erbjuda det absolut senaste inom bakom-örat-teknologin och ny design. liten, flexibel

Läs mer

Phonak Audéo Q. Liten förpackning. Stor funktion.

Phonak Audéo Q. Liten förpackning. Stor funktion. Phonak Audéo Q Liten förpackning. Stor funktion. Interagera Vi är övertygade om att varje röst är viktig. Det är röster som är vår länk till världen och låter oss interagera med våra nära, våra vänner

Läs mer

Teknisk / Audiologisk Information. relaxx

Teknisk / Audiologisk Information. relaxx Teknisk / Audiologisk Information relaxx Översikt Signalbehandling Kort beskrivning Digital hörapparat i mellanklassen. Elegant lättviktsskal Dubbla adaptiva riktmikrofoner O-T-M-omkopplare och programknapp

Läs mer

Återvinn din hörsel. Använd dina hörapparater framgångsrikt

Återvinn din hörsel. Använd dina hörapparater framgångsrikt Återvinn din hörsel Använd dina hörapparater framgångsrikt Välkommen tillbaka till ljudens värld Nu när du har tagit steget till att återvinna din hörsel kommer det att vara nödvändigt att göra vissa omställningar.

Läs mer

Anpassning som passar dig

Anpassning som passar dig Anpassning som passar dig 2 3 Det bästa med den nya anpassningsprogramvaran Phonak Target TM är att du kan använda ditt eget arbetssätt i stället för att följa ett visst arbetsflöde. Audionomer över hela

Läs mer

GRÄNSLÖS UTAN HINDER. NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. ZERENA

GRÄNSLÖS UTAN HINDER. NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. ZERENA GRÄNSLÖS UTAN HINDER. NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. ZERENA Zerena hjälper dig att höra och kommunicera i livets alla situationer, i lugna såväl som i bullriga och föränderliga miljöer. Oavsett var du

Läs mer

Drivs av Era. Hearing matters

Drivs av Era. Hearing matters Moxi Drivs av Era Hearing matters Öppen passform ger nu högkvalitativ ljudåtergivning med Era Moxi Era 10 MHz klockhastighet 200 miljoner åtgärder per sekund 16 miljoner transistorer 2x tillgängligt RAM-minne

Läs mer

Era gör det möjligt. Produktportfölj. Hearing matters

Era gör det möjligt. Produktportfölj. Hearing matters Era gör det möjligt Produktportfölj Hearing matters För det är viktigt att höra I nästan ett halvt sekel har Unitron utvecklat hörsellösningar som inspirerats av verkliga livet. Ett oberoende varumärke

Läs mer

UPPLADDAD FULL KONTROLL

UPPLADDAD FULL KONTROLL FULLT UPPLADDAD FULL KONTROLL ALLA FANTASTISKA FUNKTIONER HOS WIDEX BEYOND NU MED UPPLADDNINGSBART BATTERI Nu finns världens mest högpresterande hörapparat för iphone med praktisk uppladdning och längst

Läs mer

mind440 The pleasure of hearing Widex kan stolt presentera mind 440 en hörapparat utvecklad med användaren i fokus.

mind440 The pleasure of hearing Widex kan stolt presentera mind 440 en hörapparat utvecklad med användaren i fokus. 1 mind440 The pleasure of hearing Widex kan stolt presentera mind 440 en hörapparat utvecklad med användaren i fokus. mind440 är vår senaste topprodukt med en rad funktioner för att göra hörapparatanvändningen

Läs mer

Testa din hörsel. - det är inte svårt

Testa din hörsel. - det är inte svårt Testa din hörsel - det är inte svårt 2 Känner du tvekan inför ett hörseltest? Det är troligtvis det enklaste test du kan göra. Ett hörseltest går fort, är enkelt och är absolut inte obehagligt. I det flesta

Läs mer

Tre steg mot rätt val. - en guide vid val av hörapparat

Tre steg mot rätt val. - en guide vid val av hörapparat Tre steg mot rätt val - en guide vid val av hörapparat Den här informationsfoldern vänder sig till dig som står i begrepp att köpa en hörapparat. Varje hörselnedsättning är individuell och behandlas därefter.

Läs mer

Produktkatalog. Destiny

Produktkatalog. Destiny Produktkatalog Destiny Hösten 2007 Framtiden är här Andra produkter kanske kan förbättra dina patienters hörsel, men med Starkeys nfusion Teknologi kommer du ha möjlighet att förbättra hela deras livskvalitet.

Läs mer

smidighet Tillbehör gör anslutningar ännu enklare

smidighet Tillbehör gör anslutningar ännu enklare smidighet Unitron har åtagit sig att leverera tillbehör och applikationer som löser hörselutmaningar och göra det smidigare att använda sina hörapparater. Eftersom, att förbättra användarupplevelsen är

Läs mer

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör Få ut mer av dina hörapparater Phonaks trådlösa tillbehör Modern hörapparatsteknik gör det bekvämt att lyssna och höra i de flesta situationer. Men när du talar i telefon, ser på TV eller befinner dig

Läs mer

Produktgrupp Avancerad A

Produktgrupp Avancerad A Produktgrupp Avancerad A Anbudsgivare Pos 1 Samma hörapparatserie kan inte offereras i produktgrupp Avancerad A och Avancerad B. Krav hörapparat SKALL/ BÖR Kravet uppfylls JA/NEJ Avdrag * Utvärdering Maxavdrag

Läs mer

Hör livet från två sidor

Hör livet från två sidor Hör livet från två sidor Livet ska inte behöva välja sida Att inte ha någon användbar hörsel i ett öra ställer till med många besvär som kan hindra dig från att delta i livet fullt ut. Begränsningar när

Läs mer

INTELLIGENS TAGEN TILL SIN GRÄNS

INTELLIGENS TAGEN TILL SIN GRÄNS INTELLIGENS TAGEN TILL SIN GRÄNS eliminerar störningar, även inom TV-bandets gränser Lucas Vázquez Fotbollsspelare i Real Madrid C.F. och Spaniens landslag Ett nytt koncept för TV-antenn som eliminerar

Läs mer

Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet

Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet Stark, osynlig anslutni ng till de viktiga sakerna i ditt liv... Människor och omgivningar Njut av ett fylligt och skarpt ljud och ett system som trådlöst

Läs mer

Fyra nivåer av otrolig Moxi 3G prestanda

Fyra nivåer av otrolig Moxi 3G prestanda Fyra nivåer av otrolig Moxi 3G prestanda PASSPORT LATITUDE 16 LATITUDE 8 LATITUDE 4 PRESTANDAPROFIL Kanaler 20 16 8 4 Band 20 16 8 8 Standard max utnivå/förstärkning 112/45 112/45 112/45 112/45 Power max

Läs mer

Life is on. Samspela fritt. Kommunicera med självförtroende. Lev ett liv utan gränser. Livet är nu. www.phonak.se www.dynamicsoundfield.

Life is on. Samspela fritt. Kommunicera med självförtroende. Lev ett liv utan gränser. Livet är nu. www.phonak.se www.dynamicsoundfield. Life is on Vi är lyhörda för behoven hos alla dem, som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar vi innovationer, som hjälper

Läs mer

Bosch Högtalarutropssystem Leder vägen inom akustisk utmärkthet

Bosch Högtalarutropssystem Leder vägen inom akustisk utmärkthet Bosch Högtalarutropssystem Leder vägen inom akustisk utmärkthet 2 Leder vägen inom akustisk utmärkthet Avancerad akustisk expertis Med mer än 60 års erfarenhet inom design och utveckling av elektroakustisk

Läs mer

Phonak Audéo V och Phonak EasyCall. En ny generation av hörsellösningar. Helt enkelt genialt.

Phonak Audéo V och Phonak EasyCall. En ny generation av hörsellösningar. Helt enkelt genialt. Phonak Audéo V och Phonak EasyCall En ny generation av hörsellösningar. Helt enkelt genialt. Följ med på ett äventyr till nästa generation Vi låter dig följa med på en resa med vår nya Venture-plattform.

Läs mer

Roger på jobbet. Nya möjligheter för kommunikation

Roger på jobbet. Nya möjligheter för kommunikation Roger på jobbet Nya möjligheter för kommunikation Koncentrera dig på att dina arbetsuppgifter, inte på din hörsel En modern arbetsplats kan vara en komplicerad lyssningsmiljö, med dålig akustik, gruppmöten,

Läs mer

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Det har aldrig varit enklare att ansluta sig ReSound Unite är en serie trådlösa tillbehör som gör att du kan ansluta din

Läs mer

NATUREN HAR GETT OSS TVÅ ÖRON

NATUREN HAR GETT OSS TVÅ ÖRON NATUREN HAR GETT OSS TVÅ ÖRON av en anledning - samarbete en naturlig ljudvärld Naturen har gett oss två öron av en anledning samarbetet ger bästa förutsättningar för en god och naturlig hörsel. Liksom

Läs mer

Innehållsförteckning. Inledning. Produkter. Jämförelsetabeller. Information om Honeywell. Funktioner och finesser. Tillvalssatser.

Innehållsförteckning. Inledning. Produkter. Jämförelsetabeller. Information om Honeywell. Funktioner och finesser. Tillvalssatser. Ringklockor 2 Innehållsförteckning Inledning Information om Honeywell Det goda livet med Honeywell 4 Funktioner och finesser Honeywells ringklockor i samklang med ditt liv 6 Tillvalssatser Honeywells ringklocksatser

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

Roger TM. Tydligare ljud till alla. SoundField i skolan

Roger TM. Tydligare ljud till alla. SoundField i skolan Roger TM Tydligare ljud till alla SoundField i skolan Tydligare ljud ger bättre inlärning I klassrum är det ofta mycket ljud. Livliga diskussioner och samspel mellan lärare och elever är viktigt för en

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör Få ut mer av dina hörapparater Phonaks trådlösa tillbehör Phonaks hörapparater är högfunktionella lösningar med syfte att återansluta människor till ljudvärlden. Även om ny teknik gör det möjligt att

Läs mer

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco har tillverkat inverters i 30 år Selco har utformat, utvecklat och producerat inverters för svetsning

Läs mer

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra:

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: TV Samtal Telefon Mobiltelefon Trådlös flexibilitet HearIt All är en hörsellösning som kommunicerar ljud och tal utan kablar. Med eller utan

Läs mer

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse PureConnect Förenkla och säkerställ kvaliteten i kundrelationerna Vi valde PureConnect för dess enkla allt-i-ett-arkitektur Vi ville inte längre

Läs mer

Livskvalitet är när dina hörapparater anpassar sig till alla ljud helt automatiskt. NY laddningsbar hörapparat med inbyggt litiumjonbatteri

Livskvalitet är när dina hörapparater anpassar sig till alla ljud helt automatiskt. NY laddningsbar hörapparat med inbyggt litiumjonbatteri Livskvalitet är när dina hörapparater anpassar sig till alla ljud helt automatiskt NY laddningsbar hörapparat med inbyggt litiumjonbatteri Vi presenterar en helt ny laddningsbar teknik med Phonak Audéo

Läs mer

Ponto Benförankrade hörapparater med större valfrihet. Ponto. För en aktiv livsstil

Ponto Benförankrade hörapparater med större valfrihet. Ponto. För en aktiv livsstil Ponto Benförankrade hörapparater med större valfrihet Ponto För en aktiv livsstil Ponto För en aktiv livsstil Oticon Medical använder den senaste tekniken i sina benförankrade hörselsystem. Tekniken ger

Läs mer

valet menu-tillägg Det kan inte bli enklare att välja en funktion som passar din kund. färger och modeller: anpassningsområde:

valet menu-tillägg Det kan inte bli enklare att välja en funktion som passar din kund. färger och modeller: anpassningsområde: menu-tillägg Det kan inte bli enklare att välja en funktion som passar din kund. Det basala valet hd locator med speech tracer Detta riktmikrofonsystem underlättar brusreduktion och hjälper användarna

Läs mer

effektiv tillståndskontroll för alla branscher

effektiv tillståndskontroll för alla branscher effektiv tillståndskontroll för alla branscher pålitliga onlinesystem och portabla lösningar avancerad vibrationsanalys Kugg- och lagerövervakning your reliable partner SPM löser underhållsproblem, i hela

Läs mer

Phonak Audéo TM. Produktinformation

Phonak Audéo TM. Produktinformation Phonak Audéo TM Produktinformation B Phonak Audéo B är ett omfattande RIC-sortiment för lätta till grava hörselnedsättningar. Phonak Audéo B finns i fem modeller med tre olika hörtelefoner, och fyra funktionsnivåer,

Läs mer

Anateo PdM. Anateo. 74 % av optikerna anser att Digital Surfacing ger progressiva glas av högsta kvalitet

Anateo PdM. Anateo. 74 % av optikerna anser att Digital Surfacing ger progressiva glas av högsta kvalitet Att välja rätt PROGRESSIVDESIGN har aldrig varit enklare BBGR:s breda sortiment av progressiva glas har utformats för att passa olika behov och önskemål om pris och prestanda. För första gången har vi

Läs mer

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM Smart Praktisk Bärbar Gör livet enkelt. GENIE gasflaskan är en revolutionerande ny produkt från AGA. Med en elegant, bärbar design och smarta innehållsindikatorer

Läs mer

Hörapparaten som öppnar upp din värld

Hörapparaten som öppnar upp din värld Hörapparaten som öppnar upp din värld Delta aktivt i situationer som du tidigare har undvikit Har du svårt att följa med i samtal? Du har kanske erfarit hur det känns att sitta på en middag och anstränga

Läs mer

3. Metoder för mätning av hörförmåga

3. Metoder för mätning av hörförmåga 3. Metoder för mätning av hörförmåga Sammanfattning Förekomst och grad av hörselnedsättning kan mätas med flera olika metoder. I kliniskt arbete används oftast tonaudiogram. Andra metoder är taluppfattningstest

Läs mer

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Comfort Digisystem Microphone DM90 - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Välkommen till den mobila revolutionen Idag är mobiltelefonen en stor del av vår vardag, vi använder den i arbetet, på fritiden

Läs mer

För alla som älskar musik.

För alla som älskar musik. 26 ACS formgjutna hörselskydd För alla som älskar musik. 20 17 15 10 ACS PRO10 Låg dämpning. PRO10 är idealisk för sångare och akustiska artister eller i arbetsmiljöer med lite buller. De ger en naturlig

Läs mer

Produktinformation. Ponto 3, Ponto 3 Power och Ponto 3 SuperPower. Ponto 3 Definitionen av Power

Produktinformation. Ponto 3, Ponto 3 Power och Ponto 3 SuperPower. Ponto 3 Definitionen av Power Ponto 3, Ponto 3 Power och Ponto 3 SuperPower Produktinformation Ponto 3 Definitionen av Power Ponto 3 är en familj med marknadens kraftfullaste benförankrade hörapparater med distansfäste. Ponto 3 erbjuder

Läs mer

Roger i hemmet och i sociala sammanhang

Roger i hemmet och i sociala sammanhang Roger i hemmet och i sociala sammanhang Nya möjligheter för kommunikation Njut av de viktigaste ögonblicken Moderna hörapparater är fantastiska hjälpmedel som låter människor höra sina nära och kära bättre.

Läs mer

Phonak CROS II. Den smarta lösningen för ensidig hörsel

Phonak CROS II. Den smarta lösningen för ensidig hörsel Phonak CROS II Den smarta lösningen för ensidig hörsel Mina CROShörapparater gav mig ljudet och livet tillbaka. Ensidig hörsel Om du befinner dig i ett bullrigt rum och inte kan höra din partner eller

Läs mer

DELLS GUIDE TILL MOBILITET

DELLS GUIDE TILL MOBILITET DELLS GUIDE TILL MOBILITET SOM BÄRBARA DATORER SKA VARA. Du vill ha en bärbar dator som inte kompromissar. Du vill minska din inaktiva tid med system som klarar en hård dag på fältet. Du vill maximera

Läs mer

En hörupplevelse att lita på - i minsta detalj

En hörupplevelse att lita på - i minsta detalj En hörupplevelse att lita på - i minsta detalj 02 03 Vi presenterar Vår senaste hörapparat i premiumsegmentet är i en klass för sig, med fylligare ljudkvalitet, oslagbart stöd för streaming, support och

Läs mer

Det bästa har blivit ännu bättre. Kräv NYA ALPHA2

Det bästa har blivit ännu bättre. Kräv NYA ALPHA2 Det bästa har blivit ännu bättre Kräv NYA ALPHA2 KONTINUERLIG INNOVATION. DET LIGGER I VÅRA GENER. Med över 3 miljoner sålda enheter världen över har Grundfos ALPHA2 visat sig vara världens bäst säljande

Läs mer

Produktfamiljen mind TM GLÄDJEN

Produktfamiljen mind TM GLÄDJEN Produktfamiljen mind TM GLÄDJEN ATT höra GÖR DET TILL EN GLÄDJE ATT HÖRA Barn lär sig kommunicera genom att härma de ljud de hör, och för barn med hörselnedsättning är det väsentligt att de får tillgång

Läs mer

Phonak Bolero TM. Livskvalitet är när du kan höra alla dygnets 24 timmar* på en enda laddning.

Phonak Bolero TM. Livskvalitet är när du kan höra alla dygnets 24 timmar* på en enda laddning. Phonak Bolero TM B NYA laddningsbara hörapparater med inbyggt litiumjonbatteri Livskvalitet är när du kan höra alla dygnets 24 timmar* på en enda laddning. Introducerar den nya Phonak Bolero B med laddningsbar

Läs mer

Information till föräldrar

Information till föräldrar Information till föräldrar tm WIDEX BABY 440 the best start in life Ett barns hörsel spelar en avgörande roll för dess språkutveckling och hur det uppfattar världen. Barnet hör ljud framförallt föräldrarnas

Läs mer

Målmedveten hörsel och varseblivning Dina kunder anförtror dig

Målmedveten hörsel och varseblivning Dina kunder anförtror dig Hör ditt hem Målmedveten hörsel och varseblivning Dina kunder anförtror dig sina hörselproblem: Smart Alert System ger ett meningsfullt och mycket enkelt tillfälle att utöka hjälpen till dem och samtidigt

Läs mer

Goda råd. till dig som ska skaffa hörapparat

Goda råd. till dig som ska skaffa hörapparat Goda råd till dig som ska skaffa hörapparat Hej! Är det dags att skaffa hörapparat? Kanske bara en apparat eller kanske för båda öronen? Oavsett om du är nybörjare eller har hörapparat sedan tidigare kan

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Phonak CROS B. Livskvalitet är när du kan delta i samtal från alla riktningar.

Phonak CROS B. Livskvalitet är när du kan delta i samtal från alla riktningar. Phonak CROS B Livskvalitet är när du kan delta i samtal från alla riktningar. Mina CROSapparater gav mig ljudet och livet tillbaka. Ensidig hörsel Om du befinner dig i ett bullrigt rum och inte kan höra

Läs mer

Phonak Naída TM. Produktinformation

Phonak Naída TM. Produktinformation Phonak Naída TM Produktinformation V Phonak Naída V ger extra hörselfunktion till personer med mycket grav hörselnedsättning. Naída V finns i 3 funktionsnivåer (90, 70, 50) och 3 modeller (RIC, SP och

Läs mer

Flex:trial rådgivningsguide 1.0

Flex:trial rådgivningsguide 1.0 Flex:trial rådgivningsguide 1.0 Flex bygger starka relationer Brukarens resa mot förstärkning börjar med en period av obehandlad hörselnedsättning som kan pågå under flera år. Under den här perioden upplever

Läs mer

Rumsreglering. Effektivitet och flexibilitet i alla miljöer med SAUTER EY-modulo.

Rumsreglering. Effektivitet och flexibilitet i alla miljöer med SAUTER EY-modulo. Rumsreglering Effektivitet och flexibilitet i alla miljöer med SAUTER EY-modulo. Smart SAUTER-rumshantering ger individuell komfort med maximal energieffektivitet i rum som verkligen lever. SAUTER för

Läs mer

Allroom Air One. all din musik trådlöst i hela ditt hem

Allroom Air One. all din musik trådlöst i hela ditt hem Allroom Air One all din musik trådlöst i hela ditt hem magiskt AIRPLAY - Spela din musik i ditt trådlösa nätverk Med Apples AirPlay teknologi kan du spela all din musik trådlöst från Mac eller PC till

Läs mer

Phonak Sky V är det senaste produktsortimentet för barn i alla åldrar med lätt till mycket grav hörselnedsättning.

Phonak Sky V är det senaste produktsortimentet för barn i alla åldrar med lätt till mycket grav hörselnedsättning. Phonak Sky TM Produktinformation V Phonak Sky V är det senaste produktsortimentet för barn i alla åldrar med lätt till mycket grav hörselnedsättning. Sky V innehåller den innovativa tekniken hos Phonak

Läs mer

CIC B R U K S A N V I S N I N G. Hörselgångsapparat

CIC B R U K S A N V I S N I N G. Hörselgångsapparat CIC B R U K S A N V I S N I N G Hörselgångsapparat 1 6 0 0 Gratulerar! Din nya Destiny hörapparat använder avancerade digitala funktioner för att ge förbättrad ljudkvalitet, talförståelse och hörkomfort.

Läs mer

Information till media

Information till media 2009-09-01 Information till media Bakom kulisserna vi ger bakgrunden till utvecklingen av Canons nya EOS 7D Prototyper från utvecklingen av EOS7D Canon Inc. Japan har utvecklat systemkameror i mer än 50

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Det smartaste sättet att lindra tinnitus

Det smartaste sättet att lindra tinnitus AUDIOLOGI TRÅDLÖST DESIGN APPAR resound Det smartaste sättet att lindra tinnitus hitta den ljudstimulering som passar dig bäst. Du kan även streama valfritt ljud från din iphone, ipad, ipod touch eller

Läs mer

Alla konversationer. Alla mobiltelefoner. Alla fördelar med uppladdningsbart.

Alla konversationer. Alla mobiltelefoner. Alla fördelar med uppladdningsbart. Alla konversationer. Alla mobiltelefoner. Alla fördelar med uppladdningsbart. A Sonova brand Driven by Tempus 1 Gjord för alla telefoner Moxi All hörapparater ansluts direkt till alla telefoner* inte bara

Läs mer

Phonak Bolero B. Produktinformation

Phonak Bolero B. Produktinformation Phonak Bolero B TM Produktinformation Phonak Bolero B är ett omfattande sortiment av bakom-örat apparater för lätta till grava hörselnedsättningar. Phonak Bolero B inkluderar fyra modeller och tre funktionsnivåer,

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

NYTT. Naída S. Phonak Ambra. Phonak Solana. Phonak Cassia. I-örat-apparater. Audéo S. High-tech Ceramic. Phonak CROS.

NYTT. Naída S. Phonak Ambra. Phonak Solana. Phonak Cassia. I-örat-apparater. Audéo S. High-tech Ceramic. Phonak CROS. Naída S NYTT 4 Phonak Ambra 12 Phonak Solana 16 Phonak Cassia 20 I-örat-apparater 24 Audéo S 26 High-tech Ceramic 30 Phonak CROS 32 Phonak AccessLine 36 Egenskaper och funktioner 38 Phonak Target 44 Produktöversikt

Läs mer

SyncMaster 24" wide LED bildskärm

SyncMaster 24 wide LED bildskärm SyncMaster BX2431 - Bildskärmar SyncMaster 24" wide LED bildskärm Samsung BX2450 är en 24" bildskärm med LED-teknik och design som överträffar förväntningarna. Det ultrahöga dynamiska kontrastförhållandet

Läs mer

Beltone First Din väg till en bättre hörsel

Beltone First Din väg till en bättre hörsel Beltone hjälper världen att höra bättre Beltone grundades med principen att hjälpa människor att njuta av livet fullt ut. Sedan 1940 har vi tillhandahållit kunskap, verktyg, tjänster och utbildning till

Läs mer

KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700

KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 Creative omdefinierar Ljudet Hemma med ZiiSound Dx Series av Pure Wireless modulära Bluetoothhögtalare Introducerar ett revolutionerande

Läs mer

FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser. Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda

FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser. Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda Ingen situation är för svår Tror du att din situation är för krävande för en domkamera? Dags att tänka

Läs mer

PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY

PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY Sjukhus Den öppna och integrerade säkerhetsplattformen. PACOM Unison är en öppen och integrerad säkerhetslösning som gör det möjligt för dig att hantera passer-,

Läs mer

Kod: Ämnesområde Hörselvetenskap B Kurs Audiologisk rehabilitering Kurskod: HÖ1401 Tentamenstillfälle Ordinarie tentamen.

Kod: Ämnesområde Hörselvetenskap B Kurs Audiologisk rehabilitering Kurskod: HÖ1401 Tentamenstillfälle Ordinarie tentamen. Kod: Ämnesområde B Kurs Audiologisk rehabilitering Kurskod: HÖ1401 Tentamenstillfälle Ordinarie tentamen Datum 2012-05-30 Tid 3 timmar Kursansvarig Sara Båsjö Övrig information Resultat: Lärandemål Provkod:

Läs mer

INTELLIGENT IDAG SMARTARE IMORGON

INTELLIGENT IDAG SMARTARE IMORGON INTELLIGENT IDAG SMARTARE IMORGON DU KAN ANPASSA VÄRLDENS FÖRSTA HELT SMARTA HÖRAPPARAT Nu kan kvaliteten av din hörupplevelse utvecklas i realtid och i verkligheten. Din WIDEX EVOKE erbjuder interaktiva

Läs mer