KORT&GOTT. RENAULT KOLEOS Gör nya vägval 2019 FEBRUARI 2019 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KORT&GOTT. RENAULT KOLEOS Gör nya vägval 2019 FEBRUARI 2019 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT"

Transkript

1 FEBRUARI 2019 KORT&GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT RENAULT KOLEOS Gör nya vägval

2 RENAUKTUELLT Ett år med Renault EV Experience Center Det var helt enkelt den smidigaste bilaffär jag någonsin gjort samtidigt som det är den mest annorlunda. Fredrik Esplund, nöjd kund Elbilen är här för att stanna och det ställer nya krav på kundupplevelsen. I januari firade konceptbutiken i Täby Galleria ett år och vi har träffat försäljningschefen, Anna Sandqvist, som berättar om varför det blivit en framgång. BETALA SMIDIGT MED CARPAY I VERKSTADEN Varför öppnar man en bilhall i en galleria? Precis som bilarna förändras efter kundernas behov så gör även sättet att köpa bil det. Vi insåg att vi behövde komma närmare kunderna och göra det enklare att bara komma förbi spontant på lunchen eller när man är ute på andra ärenden. Vad skiljer butiken jämfört med en traditionell bilhandlare? Ni är Renaults första renodlade elbilsbutik i världen. Vad har det inneburit? Det har inte funnits någon mall att jobba efter. Vi har haft inställningen att vara väldigt lyhörda för frågor och reaktioner, sen har vi helt enkelt utvecklats utifrån besökarnas nyfikenhet och behov. Har inställningen till elbilar förändrats? Med CarPay betalar du enkelt ditt verkstadsbesök direkt med mobilen. Du kan dela upp betalningen på fyra månader räntefritt, använda din bonus och ändra kreditgränsen om det skulle behövas. LÄS MER PÅ CARPAY.SE Läs mer på carpay.se Att komma in här ska vara en upplevelse som inspirerar, inte bara en plats du åker till för att köpa en bil. Här finns ju bara elbilar och hela konceptet är anpassat därefter mer modernt, digitalt och lättillgängligt. Du kan till exempel provköra våra bilar i 24 timmar för att få en ordentlig känsla av hur det är att ha elbil. Hur har besökarna reagerat? De som kommer förbi brukar bli nyfikna, lite förvånade och sen väldigt sugna på att köpa elbil. Samtidigt ställer det nya krav på oss att verkligen vara experter. Besökarna idag är väldigt kunniga och ställer mycket frågor. Många tror att det fortfarande är krångligt att ha elbil och att det är dyrt. Man är osäker på om batteriet räcker och om det finns tillräckligt med laddplatser. Det känns som att vi utbildar lika mycket som vi säljer och de som går härifrån gör det nog oftast med en mer positiv attityd till elbilar. Anna Sandqvist Försäljningschef, Bilia Täby Centrum/ Renault EV Experience Center

3 Låt dig inspireras till förändring med Renault Koleos Hur har det gått med nyårslöftena? Vi vill gärna inspirera dig till att ta hand om kropp och själ lite extra. Renault Koleos är bilen som hjälper dig att bryta mönster och förverkliga dina vardagsdrömmar. Utmana mörkret med pannlampa De flesta har nog upplevt känslan av ny energi när man är i naturen, men kanske främst i dagsljus. Ta din Koleos och styr bort från staden, lamporna och alla ljuden. Med en pannlampa och varma kläder kan du ge dig ut och upptäcka naturen även mörka vinterkvällar. Prova att stanna till och bara lyssna...allt du hör är din egen andning. TIPS NÄR DU SKA VÄLJA PANNLAMPA: Välj en lampa som sitter skönt på huvudet Styrkan mäts i lumen 200 lumen ger tillräckligt ljus för vägar och motionsspår 500 lumen ger ljus för de flesta skogsstigar Näringsboosta med Moringa En populär hälsotrend är att strö något nyttigt över sin frukostskål, smoothie eller juice. Senast i raden av superpulver är Moringa som kommer från Moringaträdet och sägs hjälpa till med allt från matsmältning och immunförsvar till att motverka trötthet. Moringa innehåller tre gånger mer kalium än banan, fyra gånger mer A-vitamin än morötter och sju gånger mer C-vitamin än apelsin lumen gör att du kan springa i högt tempo även i terräng. Rensa kroppen med Bikram Yoga Den bokstavligt talat heta yogaformen går ut på att utföra yogaövningar i ett rum uppvärmt till minst 40 grader. Från början handlar det om att efterlikna det indiska klimatet men värmen har också många positiva effekter på oss stela nordbor. Muskler och bindväv blir mjukare och vi kan lättare stretcha ut. Samtidigt höjs pulsen vilket förbättrar hjärt- och kärlsystem samt påskyndar nedbrytningen av glukos och fettsyror. Så bryter du dina dåliga vanor Varje gång du upprepar ett beteende förstärks nervkretsarna i din hjärna och kroppen vänjer sig vid att agera på ett specifikt sätt. En dålig vana kan sitta starkt men här är några knep som kan hjälpa dig att bryta oönskade mönster. 1. Hitta motivationen och bestäm dig Fokusera på hur det kommer att kännas när du lyckats förändra ditt beteende. Sen är det bara att ta ett steg i taget och inte se ett återfall som ett misslyckande, utan en lärdom på vägen. 2. Byt miljö När dina rutiner och din omgivning alltid ser likadan ut är det lätt att falla in i gamla mönster. Laga mat du inte brukar, prata med en främling på bussen eller bara sätt dig i bilen och kör på vägar du inte brukar. 3. Ersätt en dålig vana med en hälsosam Istället för att bara försöka bryta en vana kan det hjälpa att lägga till en helt ny. På så vis distraherar du dig själv och får dubbel vinning.

4 Hitta träningslusten med Renault SUV En bil kan inte ta ditt pass på skidorna eller genomföra det där loppet du har som mål. Vad Renaults SUVar kan göra är att ta dig till nya platser och motivera dig att genomföra de där träningstimmarna som känns så sköna i efterhand. Perfekta förutsättningar med Renault Koleos Sväng av stora vägen och upptäck hur Renault Koleos ALL MODE 4x4-i-teknik låter dig färdas som i förstaklass när underlaget försämras. Bagageutrymmet med sitt plana golv och de fällbara sätena anpassas med ett enkelt grepp så att du får in mountainbike så väl som längdskidor. Lättare att träna med mål Om du bestämmer dig att för att delta i ett lopp kan det vara en bra morot för att komma igång med träning. Med En Svensk Klassiker har du flera lopp inom olika grenar som håller dig fokuserad under hela året. Men du kan ju sätta ihop din egen klassiker och välja lopp som du tycker är kul. Träna skidor utan snö Oavsett om du har planerat att köra ett lopp eller ska på fjällsemester kan det vara skönt att ha med sig lite träning i bagaget. Norröver i Sverige finns mängder av längdspår men söderut kan snödagarna vara mer lätträknade. Då gäller det att hitta alternativa träningsmetoder. RULLSKIDOR Utrusta dig med hjälm och reflexer och ge dig ut på gångbanor eller vägrenar. STAKMASKIN Hör med dina lokala gym många har idag en stakmaskin där du själv kan reglera motståndet. LÖPNING Längdskidor är i allra högsta grad en konditionsidrott och med löpträning kommer du långt. INOMHUSÅKNING Finns på Skidome i Göteborg, MidSweden 365 i Bräcke Jämtland och Torsby Skidtunnel & Sportcenter i Värmland. Därför får du energi av att träna Vi brukar ofta få höra att man mår bra av att träna regelbundet, men vad är det egentligen som händer i kroppen när du rör på dig? Vid fysisk ansträngning frigörs endorfiner i hela kroppen och framförallt allt i den del av hjärnan som handskas med känslor, därför brukar de också kallas lyckohormoner. En annan effekt är att signalsubstansen serotonin som hjälper kroppen att reglera exempelvis aptiten, sömnen och humöret ökar. Dessutom medför träning en känsla av kontroll över den egna kroppen.

5 Uppgradera din nya Renault SUV med ESK-paketet Tillsammans med En Svensk Klassiker har Renault tagit fram ett ESK-PAKET som ger din SUV extra karaktär och gör den redo för äventyr. Paketet finns till bl.a. Renault Captur, Kadjar och Koleos för endast 2990 kr med ett kundvärde upp till kr. Innehållet kan variera beroende på modell men följande tillbehör ingår i samtliga paket. Side steps En snygg detalj som dessutom är väldigt praktisk. Side steps ökar komforten rejält och gör det enkelt och bekvämt att stiga i och ur bilen. Underlättar även när du ska lasta på taket. Skålad bagagerumsmatta Helt anpassad efter bagageutrymmets konturer och perfekt för att transportera smutsiga saker. Lätt att lägga på plats och att rengöra tack vare det halvstyva materialet. Stänkskydd fram och bak Skyddar effektivt den nedre delen av karossen från stänk av lera och grus. Skräddarsydd passform som passar perfekt för din bils design.

6 10 % rabatt för dig med Renaultkort ANTENN, HAJFENA En läckert sportig antenn som skapar en harmonisk enhet med taket på din Renault, nu kompatibel med AM, FM och DAB+ -radio. Går att köpa som tillbehör till de modeller där det inte är standard. Finns i svart. Rek. pris kr 10 bra saker att ha i bilen under vintern När du ger dig ut på vintervägarna är det viktigt att vara rätt försäkrad. Det gäller också att packa smart ifall olyckan är framme. Här är några saker som är bra att alltid ha i bilen. Det mesta har du säkert redan hemma. SKIDHÅLLARE Mycket lättanvänd hållare för säker transport av alla slags skidor eller snowboard på taket. För 4 eller 6 par skidor. Rek. pris 939 kr Packlista till bilen: Varningstriangel, startkablar och bogserlina Isskrapa, borste och snöskyffel Första hjälpen-väska Sand i PET-flaska Extra spolarvätska Varma kläder Värmeljus och tändstickor Reflexväst och ficklampa Mobilladdare/Powerbank Renault Försäkrings-appen Vill du bli kund hos oss? På renaultforsakring.se kan du läsa mer om våra försäkringar och räkna ut ditt pris. BAGAGERUMSMATTA EASYFLEX Ett oumbärligt tillbehör när du vill skydda bagageutrymmet i din Renault. Lätt att fälla upp. Skyddet anpassar sig perfekt efter baksätets placering så att det täcker hela bagaget till vardags och på resor. Rek. pris kr Renault Försäkring Snabb skadeservice i mobilen. Ladda ner appen. Erbjudandena gäller t.o.m. 31 mars 2019 för dig med Renaultkort eller för dig som byter till Renaultkort. Vill du byta ut ditt Renault- eller Volvokort till ett Renaultkort med samma förmåner gör du det utan kostnad på volvofinans.se/kortbyte eller hos närmaste Renaulthandlare.

7 Solsäkra din semester idag Ta en paus från vardagen och boka en resa till Cypern, Kos eller Santorini. Med Volvo- och Renaultkort får du kr rabatt per bokning. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden. Avresa: 15 april 9 juni, samt 12 augusti 15 oktober Bokas senast: 13 mars 2019 Kampanjkod: Volvo Läs mer och boka på: apollo.se/erbjudanden/kampanjer/volvokortet Ta med bilen utan kostnad. Värde 995 kr! Åk på en härlig Kielkryssning Utomlands ligger nära! Unna dig en minisemester till Tyskland få kvalitetstid till havs och härliga upplevelser iland. Besök heta Hamburg, pittoreska Lübeck, marina Kiel eller romantiska Rhen Mosel. Njut också av fantastiska golfbanor, stränder, lokala läckerheter och bra shopping. Erbjudande Ta med bilen utan kostnad Med Volvokort/Renaultkort kan du ta med bilen utan kostnad vid bokning av kryssning Göteborg Kiel (värde 995 kr) t o r med vändande båt eller Kielkryss Flex* och stanna 1 2 nätter i Tyskland från 699 kr/pers. (2-bäddshytt insides med överoch underbädd). Boka på stenaline.se/volvokortet eller ring Uppge erbjudandekod VOLVOKORT vid telefonbokning. Antalet platser är begränsade och bokningsavgift tillkommer vid personlig service. Erbjudandet gäller bokning 10 feb 10 mars och resa 10 feb 31 maj * Exklusive boende Tyskland. FÖR MER INFORMATION OM ERBJUDANDEN GÅ IN PÅ VOLVOFINANS.SE

REDO FÖR VINTERNS ÄVENTYR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT

REDO FÖR VINTERNS ÄVENTYR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT a REDO FÖR VINTERNS ÄVENTYR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT Lasta rätt, lätt och säkert Med rätt lasttillbehör blir det lätt att få med dig det du behöver på resan eller utflykten.

Läs mer

STÄLL OM TILL HÖST E R B J U D A N D E N T I L L D I G S O M B E T A L A R M E D C A R P A Y / V O L V O K O R T

STÄLL OM TILL HÖST E R B J U D A N D E N T I L L D I G S O M B E T A L A R M E D C A R P A Y / V O L V O K O R T STÄLL OM TILL HÖST E R B J U DA N D E N T I L L D I G S O M B E TA L A R M E D C A R P AY / V O LV O K O R T NILFISK Dammsugare Buddy II 12L Art nr KGPB18451119 Lätt och kompakt grovdammsugare i hemmet,

Läs mer

TID FÖR ATT UPPTÄCKA

TID FÖR ATT UPPTÄCKA a TID FÖR ATT UPPTÄCKA ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT. GÄLLER 15 AUGUSTI 15 SEPTEMBER 2018. Fullastad med nyfikenhet Packa din bil och ge dig ut på en resa där sällskapet är viktigare

Läs mer

STÄLL OM TILL HÖST E R B J U D A N D E N T I L L D I G S O M B E T A L A R M E D C A R P A Y / V O L V O K O R T

STÄLL OM TILL HÖST E R B J U D A N D E N T I L L D I G S O M B E T A L A R M E D C A R P A Y / V O L V O K O R T STÄLL OM TILL HÖST E R B J U DA N D E N T I L L D I G S O M B E TA L A R M E D C A R P AY / V O LV O K O R T NILFISK Dammsugare Buddy II 12L Art nr KGPB18451119 Lätt och kompakt grovdammsugare i hemmet,

Läs mer

KORT&GOTT. RENAULT CAPTUR Växla upp mot ljusare tider MARS 2019 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT&GOTT. RENAULT CAPTUR Växla upp mot ljusare tider MARS 2019 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT MARS 2019 KORT&GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT RENAULT CAPTUR Växla upp mot ljusare tider 17000010283 BETALA DINA DÄCK MED MOBILEN När du köper nya sommardäck eller ska skifta

Läs mer

GÖR DIN BIL REDO FÖR RESAN. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 februari 15 mars 2017

GÖR DIN BIL REDO FÖR RESAN. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 februari 15 mars 2017 GÖR DIN BIL REDO FÖR RESAN Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 februari 15 mars 2017 V O LV O B U T I K E N U T VA L DA P R O D U K T E R T I L L D I G O C H D I N B I L Volvo In-car

Läs mer

NU KOMMER L JUSET OCH RE SLUSTEN TILLBAK A

NU KOMMER L JUSET OCH RE SLUSTEN TILLBAK A NU KOMMER L JUSET OCH RE SLUSTEN TILLBAK A L A STHÅLL ARE 2 100:525:- / mån 4 a E R B J U D A N D E N T I L L D I G S O M B E TA L A R M E D C A R P AY / V O L V O K O R T. G Ä L L E R 15 F E B R U A R

Läs mer

Solsäkra din semester idag. Åk på en härlig Kielkryss eller Kielkryss Flex. Ta med bilen utan kostnad. Värde 995 kr!

Solsäkra din semester idag. Åk på en härlig Kielkryss eller Kielkryss Flex. Ta med bilen utan kostnad. Värde 995 kr! Åk på en härlig Kielkryss eller Kielkryss Flex Njut av kvalitetstid till havs och härliga upplevelser iland. Tyskland ligger perfekt för en weekendresa oavsett om du vill uppleva heta Hamburg, pittoreska

Läs mer

RES TRYGGT I DIN VARDAG. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 augusti 15 september 2016

RES TRYGGT I DIN VARDAG. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 augusti 15 september 2016 RES TRYGGT I DIN VARDAG Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 augusti 15 september 2016 Nu börjar det nya året Många menar att augusti är det egentliga nyåret. Nu kan du efter en lång skön semester

Läs mer

KORT GOTT SVERIGE RUNT MED NYA RENAULT MEGANE SPORT TOURER AUGUSTI 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT GOTT SVERIGE RUNT MED NYA RENAULT MEGANE SPORT TOURER AUGUSTI 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT AUGUSTI 2016 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT SVERIGE RUNT MED NYA RENAULT MEGANE SPORT TOURER ÅK PÅ EN HÄRLIG KIELKRYSS RENAUKTUELLT THE NEXT TWO RENAULTS SATSNING PÅ FÖRARLÖST

Läs mer

KORT&GOTT. RENAULT 2019 Vi ser fram emot ett spännande år DECEMBER 2018 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT&GOTT. RENAULT 2019 Vi ser fram emot ett spännande år DECEMBER 2018 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT DECEMBER 2018 KORT&GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT RENAULT 2019 Vi ser fram emot ett spännande år 17000010280 REDO ATT GÖRA DIN BILEKONOMI SMARTARE? RENAULTKORT VISA 400 000 personer

Läs mer

TVÄTTA BORT SOMMARENS RESDAMM

TVÄTTA BORT SOMMARENS RESDAMM TVÄTTA BORT SOMMARENS RESDAMM Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 september 15 oktober 2017. När resan är målet Det är en skön känsla att sätta sig i en modern och säker bil som dessutom

Läs mer

KORT GOTT UPPTÄCK MER RENAULT CROSSOVER DECEMBER 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT GOTT UPPTÄCK MER RENAULT CROSSOVER DECEMBER 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT DECEMBER 2016 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT RENAULT CROSSOVER UPPTÄCK MER 117000010280 Ett spännande år med rekordmånga lanseringar Renault-/Volvokortet gör din skidresa

Läs mer

REDO FÖR VÅRENS VÄGAR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT

REDO FÖR VÅRENS VÄGAR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT a REDO FÖR VÅRENS VÄGAR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT RÄTT DÄCK FÖR JUST DIN VOLVO Med rätt däck får du en bättre körkänsla och lägre bränsleförbrukning. Dessutom är det viktigt

Läs mer

UPPTÄCK TILLSAMMANS ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT

UPPTÄCK TILLSAMMANS ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT a UPPTÄCK TILLSAMMANS ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT Full frihet att välja Stanna inomhus med levande ljus och varma filtar, eller upptäck världen utanför din dörr. Du kan gå en

Läs mer

TA DIG LITE L ÄNGRE. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 augusti 15 september 2017.

TA DIG LITE L ÄNGRE. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 augusti 15 september 2017. TA DIG LITE L ÄNGRE Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 augusti 15 september 2017. Nu kommer ljuset Hitta rätt typ av cykelhållare Cykelhållare för lastning på taket är troligen det

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

NU FÖRLÄNGER VI SOMMAREN

NU FÖRLÄNGER VI SOMMAREN NU FÖRLÄNGER VI SOMMAREN ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 AUGUSTI 15 SEPTEMBER ERBJUDANDEN 15 AUGUSTI 15 SEPTEMBER Härliga sensommar! Välkommen tillbaka från semestern! Hoppas att den bjöd dig på

Läs mer

FÖRBERED BILEN FÖR VINTRIGA RESOR

FÖRBERED BILEN FÖR VINTRIGA RESOR Nyhet! ARTIC-IS Vante och isskrapa i ett FÖRBERED BILEN FÖR VINTRIGA RESOR Vinterdäck från ca 1 295 kr styck, monterade & klara. Prisexempel avser: 195/65R15 av premiumkvalitet. ERBJUDANDEN TILL DIG SOM

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

SETPEMBER 2015 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED VOLVOKORT ELLER RENAULTKORT TRE NYANSER AV STORSTADSLIV

SETPEMBER 2015 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED VOLVOKORT ELLER RENAULTKORT TRE NYANSER AV STORSTADSLIV SETPEMBER 2015 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED VOLVOKORT ELLER RENAULTKORT TRE NYANSER AV STORSTADSLIV RENAUKTUELLT ETT RENODLAT RENAULTKORT Känner du till att det nu finns ett renodlat Renaultkort som

Läs mer

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 -

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - Karlstad Stadslopp är ett arrangemang som alltid legat mig extra varmt om hjärtat. Jag har under åren haft flera tuffa duster runt de 10 000 metrarna. Så det finns minst

Läs mer

Nya Renault GRAND SCENIC. Tillbehör

Nya Renault GRAND SCENIC. Tillbehör Nya Renault GRAND SCENIC Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Renault har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din nya Grand Scénic. För en intensivare upplevelse och en unik resa varje

Läs mer

Kraftsamlingen. Fixa fakturan! Kundförmåner. Ta med dig dalakraften när du flyttar. Dalakraft Elkonto är möjligheternas tjänst

Kraftsamlingen. Fixa fakturan! Kundförmåner. Ta med dig dalakraften när du flyttar. Dalakraft Elkonto är möjligheternas tjänst Kraftsamlingen Information och erbjudanden från Dalakraft januari 2015 Fixa fakturan! Dalakraft Elkonto är möjligheternas tjänst Kundförmåner Två för en på Green Hotel Batteri som laddar Åk två för en

Läs mer

GE DIN BIL MER PERSONLIGHET

GE DIN BIL MER PERSONLIGHET GE DIN BIL MER PERSONLIGHET ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT. GÄLLER 15 NOVEMBER 15 DECEMBER 2017. Ta med allt du behöver Ibland har du behov av att lasta lite mer än vanligt. Med

Läs mer

Kondition åk 9. Vad har puls och kondition med varandra att göra?

Kondition åk 9. Vad har puls och kondition med varandra att göra? Kondition åk 9 Vad har puls och kondition med varandra att göra? När du tränar regelbundet ökar ditt hjärtas förmåga att pumpa ut blod i kroppen. Hjärtat blir större och mer blod kan pumpas ut vid varje

Läs mer

Nå dina mål. Fredrik Alm

Nå dina mål. Fredrik Alm Nå dina mål Fredrik Alm Fredrik Alm är skribent, coach, föreläsare och utbildare. Fredrik driver moveforward, ett företag med spetskompetens inom personlig och professionell utveckling för unga karriärkvinnor.

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

VÄRDEFULLA ERBJUDANDEN OCH TRYGGA TIPS INFÖR VINTERN! PERSONLIG SERVICELAMPA HJULSKIFTE FRÅN 250 KR UPP TILL 40% RABATT PÅ DÄCK

VÄRDEFULLA ERBJUDANDEN OCH TRYGGA TIPS INFÖR VINTERN! PERSONLIG SERVICELAMPA HJULSKIFTE FRÅN 250 KR UPP TILL 40% RABATT PÅ DÄCK VÄRDEFULLA ERBJUDANDEN OCH TRYGGA TIPS INFÖR VINTERN HJULSKIFTE FRÅN 250 KR UPP TILL 40% RABATT PÅ DÄCK PERSONLIG SERVICELAMPA ÄR DIN TOYOTA REDO FÖR VINTERN? Efter en skön sommar och en härlig höst, är

Läs mer

MÖT EN OBRUTEN HORISONT. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 september 15 oktober 2016

MÖT EN OBRUTEN HORISONT. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 september 15 oktober 2016 MÖT EN OBRUTEN HORISONT Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 september 15 oktober 2016 SAMMA SÄKRA DELAR SOM NÄR VI BYGGDE DIN BIL. FAST TILL ETT LÄGRE pris. Volvo Original Bromsklossar fram från

Läs mer

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle you can 2 Vår resa börjar Surfs up! Dags för surflektioner Fördelen med digitala systemkameror Byt objektiv, se allt på ett annat sätt Med utbytbara objektiv

Läs mer

FRYKENKLASSIKERN 2014 START- PM

FRYKENKLASSIKERN 2014 START- PM FRYKENKLASSIKERN 2014 START- PM INFORMATION Lördagen den 2 augusti blir en träningsfylld och rolig dag som vi startar med simning på morgonen följt av löpning och cykel samt lite skidor under cykelpasset.

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

REDO FÖR VINTERÄVENTYR. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 januari 15 februari 2017

REDO FÖR VINTERÄVENTYR. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 januari 15 februari 2017 REDO FÖR VINTERÄVENTYR Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 januari 15 februari 2017 VOLVOBUTIKEN UTVALDA PRODUKTER TILL DIG OCH DIN BIL Låt inte lite snö och kyla hindra dig Vi tycker

Läs mer

Pedagogens manus till BILDSPEL 3 Åk 8 KROPPEN OCH RÖRELSE

Pedagogens manus till BILDSPEL 3 Åk 8 KROPPEN OCH RÖRELSE Pedagogens manus till BILDSPEL 3 Åk 8 KROPPEN OCH RÖRELSE 1. 2. Manus: Det finns många olika typer av kroppslig träning. Idag går många unga på gym för ren muskelstyrketräning. Andra kanske tränar någon

Läs mer

19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM

19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM 19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM INNEHÅLL 1. Låt hjärtat styra din träning!... 3 2. Träna där det passar dig bäst... 4 3. Gränser för pulszon... 6 4. Det perfekta träningspasset...

Läs mer

Oskars Svärds Vasaloppsguide

Oskars Svärds Vasaloppsguide Oskars Svärds Vasaloppsguide Vill du få ut mest möjligt av den tiden du lägger ner på träning? Här kommer tips, råd och förslag på träningsupplägg från en som vet mycket om längdskidor och Vasaloppet,

Läs mer

AW14 KOLLEKTION ACCESSOARER

AW14 KOLLEKTION ACCESSOARER AW14 KOLLEKTION ACCESSOARER 110523/4 COMPRESSION SOCK Ger stöd under och efter löpning 110523-8070 110523-0900 110524-0211 110524-0900 Särskilt utformade strumpor för effektiv kompression och bättre prestation

Läs mer

Sömnhjälpen. www.somnhjalpen.se

Sömnhjälpen. www.somnhjalpen.se Sömnhjälpen www.somnhjalpen.se Sömnsvårigheter kan ge allvarliga problem i vardagslivet och för hälsan. Genom att vara uppmärksam på våra vanor och vår livsstil, samt faktorer i miljön kan vi förebygga

Läs mer

Studieteknik. Använd hjälpmedel För att kunna lära dig på ett effektivt och roligare sätt måste du använda alla hjälpmedel som finns tillgängliga:

Studieteknik. Använd hjälpmedel För att kunna lära dig på ett effektivt och roligare sätt måste du använda alla hjälpmedel som finns tillgängliga: Studieteknik Sätt upp mål och ha något roligt som morot Sätt upp några få, större mål för terminen. Det kan till exempel vara att höja betyget i något eller några ämnen. För att målen inte ska verka avlägsna

Läs mer

Träningssupport inför hinderlopp

Träningssupport inför hinderlopp Träningssupport inför hinderlopp Utveckla kondition och uthållighet inför hinderlopp som THOUGEST eller liknade. Ett terränglopp med olika hinder såsom TOUGHEST har blivit allt mer vanligt förekommande

Läs mer

Tjejkickoff i Fjällbacka Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka och låt oss vaccinera dig mot stress!

Tjejkickoff i Fjällbacka Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka och låt oss vaccinera dig mot stress! Tjejkickoff i Fjällbacka 2017 Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka och låt oss vaccinera dig mot stress! Boka in sommarens energiboost 28-30 juni! I årets Tjejkickoff i Fjällbacka, som är det tredje

Läs mer

& KLART. Monterat & klart, alltid till ett fast pris

& KLART. Monterat & klart, alltid till ett fast pris Monterat & klart, alltid till ett fast pris Mekonomen strävar efter att göra ditt billiv enklare. Därför har vi tagit fram konceptet Monterat & Klart som erbjuder material och montering till ett fast pris.

Läs mer

Produktinformation OPEL CROSSLAND X. December

Produktinformation OPEL CROSSLAND X. December Produktinformation OPEL CROSSLAND X December 2014 www.opel.se Komfort & skötsel Velourmattor, Jet Black Skyddsöverdrag för baksätet Känn dig som hemma. Med all den tid vi tillbringar i bilen känns den

Läs mer

Kost och träning Sömn och vila Hälsa

Kost och träning Sömn och vila Hälsa Kost och träning Sömn och vila Hälsa Kost och träning Vi är skapta för att röra på oss, annars bryts musklerna ner. Starkt skelett minskar risken för benbrott och stukade leder. Mat är vår bensin för att

Läs mer

Nya. Renault MEGANE. Tillbehör

Nya. Renault MEGANE. Tillbehör Nya Renault MEGANE Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Renault har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din nya Mégane. För en intensivare upplevelse och en unik resa varje dag. Ännu

Läs mer

KORT&GOTT. Robust och mångsidig pickup. Renault ALASKAN AUGUSTI 2018 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT&GOTT. Robust och mångsidig pickup. Renault ALASKAN AUGUSTI 2018 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT AUGUSTI 2018 KORT&GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT Renault ALASKAN Robust och mångsidig pickup 18000010288 Gör som 350 000 andra Så många är det som har laddat ner appen CarPay

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

Träningsprogram på 80 dagar

Träningsprogram på 80 dagar Träningsprogram på 80 dagar Dag 1-10: HRV Träning- Träna upp min fokusering Jag lär mig påverka mitt eget nervsystem till samstämmighet och balans. Genom 2 steg (Hjärtfokus och hjärtandning) får jag mitt

Läs mer

Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år

Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år jag fyllde 50. Men tiden går så fort och det blev aldrig

Läs mer

MÖT VÅREN MED RÄTT DÄCK

MÖT VÅREN MED RÄTT DÄCK MÖT VÅREN MED RÄTT DÄCK ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 MARS 15 APRIL KOMPLETTA HJUL ARTIO 19" Passar Volvo S/V60. Färg: Diamond Cut/Tech matt black. Art nr 31399587. EU-klassificering B, B,

Läs mer

ÄR DIN BIL REDO FÖR KYLAN?

ÄR DIN BIL REDO FÖR KYLAN? ÄR DIN BIL REDO FÖR KYLAN? ERBJUDANDEN TIL L D IG SO M KÖ R VO LVO 15 N OVEMBER 15 D E C E MBE R ERBJUDANDEN 15 N OV EM BER 1 5 DEC EMBER LASTRUMSMATTOR Skyddsmatta i plast med upphöjda kanter Nu kommer

Läs mer

När mörker, kyla och halka kommer är det många som har svårt att. under vintern har många fördelar. Både för formen, humöret och mot

När mörker, kyla och halka kommer är det många som har svårt att. under vintern har många fördelar. Både för formen, humöret och mot Spring genom vintern - en inaktiv vinter blir jobbig att ta igen När mörker, kyla och halka kommer är det många som har svårt att under vintern har många fördelar. Både för formen, humöret och mot Det

Läs mer

Rembo Skidor Presenterar

Rembo Skidor Presenterar Rembo Skidor Presenterar HUGO JACOBSSON Ålder: 16 år Skidgymnasiets ort: Mora kommun Gren: Längdskidor Vilket år går du på skidgymnasiet: Första året Program: Naturvetenskapliga programmet Hugos tips:

Läs mer

GET THE RIGHT SUPPORT!

GET THE RIGHT SUPPORT! 9 ADJUSTABLE SPORTS BRA Rätt stöd och god komfort är A och O för alla sport-bh:ar, men extra viktigt för dig med lite större byst. Den här modellen har inbyggda kupor och är framtagen för just dig med

Läs mer

Audi. Tillbehör. Tillbehör. & Service

Audi. Tillbehör. Tillbehör. & Service Audi Tillbehör Tillbehör & Service Dec feb 2015 Y-spoke 18" Fälgdim: 7Jx18'' ET38 Rek. däckdim: 235/55 R18 Passar: A6 Allroad 20 Speciellt framtagen som vinterfälg till smalare vinterdäck 2470:- Art 4G9

Läs mer

SCHENSTRÖM VÄGAR TILL MINDFULNESS RÅD FÖR EN BÄTTRE VECKA BONNIER FAKTA

SCHENSTRÖM VÄGAR TILL MINDFULNESS RÅD FÖR EN BÄTTRE VECKA BONNIER FAKTA OLA 52 SCHENSTRÖM VÄGAR TILL MINDFULNESS RÅD FÖR EN BÄTTRE VECKA BONNIER FAKTA OLA 52 SCHENSTRÖM VÄGAR TILL MINDFULNESS RÅD FÖR EN BÄTTRE VECKA BONNIER FAKTA Innehåll FÖRORD NÄR DU VAKNAR FOKUSERA OMSORG

Läs mer

ÄR DU REDO FÖR JÄKELSKAP I KIKAR N?

ÄR DU REDO FÖR JÄKELSKAP I KIKAR N? ÄR DU REDO FÖR JÄKELSKAP I KIKAR N? Succégänget från Vallarna firar 20 år! I vår blir det Jäkelskap i Kikarn - en rykande färsk jubileumsfars på Lisebergsteatern och final i den fristående Kikar-trilogin.

Läs mer

FÖRÄNDRADE ALKOHOLVANOR?

FÖRÄNDRADE ALKOHOLVANOR? FÖRÄNDRADE ALKOHOLVANOR? Alkohol förknippas ofta med fest och avkoppling, men även med skam och misslyckande när vi inte kan hantera vårt drickande. Det är lätt att tro att alkoholproblem bara drabbar

Läs mer

Det som kan ställa till problem är om vi delar upp vårt agerande och vår känsla på samma sätt.

Det som kan ställa till problem är om vi delar upp vårt agerande och vår känsla på samma sätt. Att Leva som du lär Många upplever att de har en obalans i sina liv, denna obalans kan komma av att de delar upp sitt liv även känslomässigt. Att dela upp sitt liv på olika sätt behöver vi ofta göra, vi

Läs mer

Extra skydd när du privatleasar din Volvo

Extra skydd när du privatleasar din Volvo NYHET Extra skydd när du privatleasar din Volvo Nu kan du känna dig ännu tryggare när du privatleasar din Volvo. Volvofinans Privatleasingskydd ersätter din leasinghyra i upp till 12 månader om något händer

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog Tillbehör 2 Endast det bästa är gott nog Komplettera den goda kvaliteten och hållbarheten på din Carens med originaltillbehör. De är utvecklade för att passa din Kia perfekt, de är de enda tillbehör som

Läs mer

Att sätta mål och nå dem!

Att sätta mål och nå dem! Att sätta mål och nå dem! Den vanligaste orsaken till att människor inte når sina mål är att de inte varit tillräckligt tydliga med vad målet är eller hur det ska uppnås. Här får du hjälp att bli bättre

Läs mer

Fysisk aktivitet en väg till psykisk hälsa

Fysisk aktivitet en väg till psykisk hälsa Fysisk aktivitet en väg till psykisk hälsa Kunskapsstöd för dig som är tonåring eller ung vuxen www.fysioterapeuterna.se/levnadsvanor December 2018 Fysioterapeuterna Omslagsbild: Vera Berggren Wiklund

Läs mer

Kombinationer och banor i agilityträningen

Kombinationer och banor i agilityträningen Kombinationer och banor i agilityträningen av Emelie Johnson Vegh och Eva Bertilsson, publicerad i Canis 2012 En av de saker som gör agility så fantastiskt roligt är den ständiga variationen. Ingen tävlingsbana

Läs mer

IFK NORRKÖPING UNGDOM KOST OCH PRESTATION

IFK NORRKÖPING UNGDOM KOST OCH PRESTATION IFK NORRKÖPING UNGDOM KOST OCH PRESTATION ANSVARSOMRÅDEN FÖR ATT UTVECKLAS OCH BLI EN BÄTTRE FOTBOLLSSPELARE Faktorer som du kan påverka -Träning -Kost -Sömn -Vila - Skola Faktorer som du inte kan påverka

Läs mer

REDO FÖR VINTERNS ALL A RE SOR

REDO FÖR VINTERNS ALL A RE SOR REDO FÖR VINTERNS ALL A RE SOR TAK BOX, DE SIG N BY VOLVO 12 900:1 075:- / mån 12 E R B J U D A N D E N T I L L D I G S O M B E TA L A R M E D C A R P AY / V O L V O K O R T. G Ä L L E R 15 J A N U A R

Läs mer

Få en bra start med hörapparat

Få en bra start med hörapparat Få en bra start med hörapparat Vad kan du förvänta dig? Gratulerar till din nya hörapparat. För att du skall veta vad du kan förvänta dig och kunna få ut så mycket som möjligt av din nya hörapparat rekommender

Läs mer

www.kia.se Tillbehör

www.kia.se Tillbehör www.kia.se Tillbehör STYLING Ännu mer uppmärksamhet Genom sina dynamiska formgivningsdetaljer och eleganta framtoning ger dig Rio garanterad uppmärksamhet. Med ytterligare styling och praktiska tillbehör

Läs mer

Turbo tävlar VAD HANDLAR BOKEN OM? LGR 11 CENTRALT INNEHÅLL SOM TRÄNAS ELEVERNA TRÄNAR FÖLJANDE FÖRMÅGOR LGRS 11 CENTRALT INNEHÅLL SOM TRÄNAS

Turbo tävlar VAD HANDLAR BOKEN OM? LGR 11 CENTRALT INNEHÅLL SOM TRÄNAS ELEVERNA TRÄNAR FÖLJANDE FÖRMÅGOR LGRS 11 CENTRALT INNEHÅLL SOM TRÄNAS ULF SINDT Sidan 1 Turbo tävlar Lärarmaterial VAD HANDLAR BOKEN OM? Boken handlar om Turbo och hans bästa kompisar som är med i en cykelklubb. Turbo och hans kompisar träna på att bli bättre efter en tävling

Läs mer

1. Sätt upp mål och ha något roligt som morot delmål

1. Sätt upp mål och ha något roligt som morot delmål Studieteknik Studieteknik innebär hur man studerar och ska underlätta studierna. Målet är att lära sig så mycket som möjligt under den planerade tiden. Man blir effektiv, får kontroll och slipper stress!

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

Spånga IS Fotboll Kost och Hälsa

Spånga IS Fotboll Kost och Hälsa Spånga IS Fotboll Kost och Hälsa Ansvarsområden för att utvecklas och bli en bättre fotbollsspelare Faktorer som du kan påverka: Träning Kost Sömn Vila Skola Faktorer som du inte kan påverka: Väder Planer

Läs mer

Hannah Svensson Arena Älvhögsborg

Hannah Svensson Arena Älvhögsborg Varför ska vi röra på oss? Hannah Svensson 2016-10-24 Arena Älvhögsborg Varför ska vi röra på oss? Varför? Vad händer i kroppen? Hur ska vi träna? Viktiga begrepp Fysisk aktivitet = överordnat begrepp

Läs mer

Finn din inre styrka och bli ditt bästa jag Hur gör man?

Finn din inre styrka och bli ditt bästa jag Hur gör man? Finn din inre styrka och bli ditt bästa jag Hur gör man? Välbefinnande inifrån och ut Du är själv portvakten som har nyckeln till medvetandets dörr och dina obegränsade möjligheter Annika Karlsson Hälsoinspiratör

Läs mer

Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson

Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson För att använda pulsen som en mätare behöver du veta hur snabbt ditt hjärta kan slå maximalt, med andra ord vad du har för maxpuls. Det är viktigt att notera

Läs mer

Hälsa för unga rörelse, motion och idrott

Hälsa för unga rörelse, motion och idrott Hälsa för unga rörelse, motion och idrott Vad är hälsa? Meningsfull tillvaro Sömn Mat och dryck Rörelse Kropp Relationer Individuella hälsomål - vad är det? - Långsiktiga förändringar! - Förändringar som

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

Kan vi inte bara mysa?

Kan vi inte bara mysa? 4 Kan vi inte bara mysa? Bianca Film 4: Kan vi inte bara mysa? Den här filmen tar upp frågor om kommunikation, ömsesidighet, samspel och samtycke (och allas ansvar att läsa av det), samt avvägningen mellan

Läs mer

Smart värme för ditt hem Enkelt, effektivt och trådlöst

Smart värme för ditt hem Enkelt, effektivt och trådlöst Danfoss Link värmesystem Smart värme för ditt hem Enkelt, effektivt och trådlöst Tidigare hemma? Ändra temperaturen i vardagsrummet till 21 C i Danfoss Link App. Med värmesystemet Danfoss Link har du alltid

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Mat/näring Uppdrag 1

Mat/näring Uppdrag 1 Mat/näring Uppdrag 1 Ät minst tre saker under dagen som är bra för hjärnan. Tips: o Rågbröd o Gröt o Müsli o Fisk o Skaldjur o Kaffe o Färgrann frukt o Vinbär o Nässlor o Grönkål o Jordgubbar o Spenat

Läs mer

O M H AT H A Y O G A

O M H AT H A Y O G A OM HATHA YOGA Hatha Yoga Indien Tradition Health is Wealth peace of mind is happiness Yoga shows the way! Hatha yoga är en uråldrig disciplin som utforskar, utvecklar och integrerar kropp, själ och ande.

Läs mer

inför din fotografering

inför din fotografering Skriv Ut & Spara Bra att veta inför din fotografering Att anlita en professionell fotograf LILLA SCP- SKOLAN När du anlitar en professionell fotograf får du kunskap, erfarenhet och högkvalitativa bilder

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA MJUK & RESTORATIVE Måndagar Kursen pågår v tillfällen

KURS 1 SHRI YOGA MJUK & RESTORATIVE Måndagar Kursen pågår v tillfällen NYA KURSER VÅREN 2019 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många härliga kurser våren 2019. Du bokar dig på min hemsida: www.shriyoga.se tryck på BOKA TID knappen så ser du kurserna. Du kan också

Läs mer

Yogaövningar. för mer. Energi

Yogaövningar. för mer. Energi Yogaövningar för mer Energi Livet är som att cykla. För att hålla balansen, måste du fortsätta röra dig. Albert Einstein Stå upprätt med armarna utsträckta, horisontellt med axlarna. Snurra medsols, precis

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar.

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Tillbehör 2 Stil och elegans En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och de egenskaper du förväntar

Läs mer

TropicBox INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 1. Sammanfattning. 2. Innehållsförteckning. 3. Utgångspunkter. 4. Användarstudie. 5. Koncept och visualisering

TropicBox INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 1. Sammanfattning. 2. Innehållsförteckning. 3. Utgångspunkter. 4. Användarstudie. 5. Koncept och visualisering är en applikation som gör det möjligt för dig att enkelt reglera värmen i huset. Därefter ska man kunna följa statistiken över sin elförbrukning och dess kostnader. Möjligheten att ställa värmen inom en

Läs mer

UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021

UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021 UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021 Rena din själ där ren möter säl Seskarö Strandby Släpp vardagen i samma stund som du kör över bron till Seskarö. Ta in skogen, havet och friden. Kör vägen

Läs mer

Ali & Eva KAPITEL 5 LÄSFÖRSTÅELSE. Rätt eller fel?

Ali & Eva KAPITEL 5 LÄSFÖRSTÅELSE. Rätt eller fel? KAPITEL 5 LÄSFÖRSTÅELSE Rätt eller fel? rätt fel 1. Eva svarar alltid på sms från. 2. och Eva ska springa mer än 20 kilometer. 3. Eva gillar att springa. 4. brukar springa varje kväll. 5. och Eva äter

Läs mer

Nya Renault MEGANE Tillbehör

Nya Renault MEGANE Tillbehör Nya Renault MEGANE Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Renault har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din nya Mégane. För en intensivare upplevelse och en unik resa varje dag. Ännu

Läs mer

Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans

Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans Kreta 11-18 maj Tillsammans med Anna Hallén och Maria Helander får du hjälp och inspiration att skapa balans i ditt liv, samla kraft

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

REDO FÖR VINTER MED VOLVOKORTSPRISER

REDO FÖR VINTER MED VOLVOKORTSPRISER REDO FÖR VINTER MED ER E R B J U D A N D E N T I L L D I G S O M B E TA L A R M E D C A R P AY / V O L V O K O R T. G Ä L L E R 15 D E C E M B E R 2 0 17 15 J A N U A R I 2 0 1 8. Ladda upp inför långhelgen

Läs mer

Produkterna som passar alla. samtidigt som du gör en god gärning

Produkterna som passar alla. samtidigt som du gör en god gärning Produkterna som passar alla samtidigt som du gör en god gärning Bild 5-pack Våra tandborstar kommer i smidiga förpackningar om 5 borstar i olika färger. Idén är enkel, alla borstar tänderna. FRESHAB TANDBORSTAR

Läs mer

KORT GOTT TALISMAN ALLT LJUS PÅ MAJ 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT GOTT TALISMAN ALLT LJUS PÅ MAJ 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT MAJ 2016 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT ALLT LJUS PÅ TALISMAN Njut av sommaren. Hyr bil med extra rabatt. Nu är sommaren på väg och det perfekta sättet att uppleva den är

Läs mer

Springa 10 på 10. Träningsprogram och stöd

Springa 10 på 10. Träningsprogram och stöd Springa 10 på 10 Träningsprogram och stöd Innehåll Innehåll... 2 Vecka 1... 3 Vecka 2... 4 Vecka 3... 5 Vecka 4... 6 Vecka 5... 7 Vecka 6... 8 Vecka 7... 9 Vecka 8... 10 Vecka 9... 11 Vecka 10... 12 Spring

Läs mer

Att välja stavar. Go more Nordic!

Att välja stavar. Go more Nordic! Att välja stavar Jag heter Lars-Göran Engfors men när jag har min Buff på mig blir jag Mr. Walker. Stavgång, Nordic Walking, har blivit något av mitt kall. Sen sju år tillbaka utbildar jag - på heltid

Läs mer

Tjäna pengar till föreningen eller skolklassen.

Tjäna pengar till föreningen eller skolklassen. Föreningspartner.se Tjäna pengar till föreningen eller skolklassen. Ert mål,är vårt mål info@foreningspartner.se Ficklampa LED artikelnr 105038821 Pris 200kr Mycket kraftfull proffslampa i aluminium för

Läs mer