KORT GOTT UPPTÄCK MER RENAULT CROSSOVER DECEMBER 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KORT GOTT UPPTÄCK MER RENAULT CROSSOVER DECEMBER 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT"

Transkript

1 DECEMBER 2016 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT RENAULT CROSSOVER UPPTÄCK MER

2 Ett spännande år med rekordmånga lanseringar Renault-/Volvokortet gör din skidresa förmånligare Kommande säsong erbjuder Stöten ett sprillans nytt skidområde med fem nya nedfarter och en helt ny expresslift som blir Dalarnas längsta och snabbaste. Allt inbäddat i storslagen fjällnatur. Välkommen till Sälens bästa skidåkning! 30 % rabatt* på utvalt boende i Stöten Nu kan du som har Renault- eller Volvokort boka skidsemester och få hela 30 % rabatt på utvalt boende i Stöten. Erbjudandet gäller veckorna 2 6 samt Så här bokar du ditt erbjudande: Ring och boka din skidresa på Uppge ditt nummer på ditt Renault- eller Volvokort för att erhålla rabatten. * Gäller utvalt boende i mån av plats och med reservation för slutförsäljning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. När vi nu kan börja summera 2016 ser vi tillbaka på ett intensivt år med många lanseringar och spännande samarbeten. Under året har vi dessutom vunnit flera priser för våra bilar, vilket vi naturligtvis är mycket stolta över. Året inleddes starkt med premiären av TALISMAN. Därefter lanseringarna av CLIO och MEGANE två populära modeller som tagits väl emot av såväl nya som gamla kunder. Att bilbranschen går en spännande framtid till mötes med elbilar har under året blivit än mer tydligt. I oktober nylanserade vi vår elbil ZOE nu med en räckvidd på 400 km på en laddning. ZOE har redan gjort avtryck på elbilsmarknaden genom att vinna Miljöbästa bil Läs gärna mer om det längre fram i detta nummer. Med ett starkt år i ryggen blickar vi framåt mot Då rivstartar vi med att lansera Grand SCENIC i den 7-sitsiga versionen. Efter sommaren kommer dessutom KOLEOS till Sverige en ny suvmodell och en stor nyhet som kommer komplettera vårt Cross Over segment. Jag ser fram emot fler spännande modeller och ännu ett år tillsammans med dig som Renaultkund. Men först önskar jag dig en fin jul och en god start på det nya året! Thomas Holm Sverigechef på Renault Nordic AB BLI VÅR MYSTERY SHOPPER FÅ 999 KR SOM TACK FÖR HJÄLPEN! FÖR MER INFORMATION OM ERBJUDANDEN GÅ IN PÅ VOLVOFINANS.SE Alla Renaultverkstäder arbetar enligt högt ställda krav på metoder och processer. Vi vill därför få en överblick av kvaliteten på den service du som kund får, samt kvaliteten på det arbete som utförs på din bil. Detta i syfte att nå ytterligare förbättringar i vårt arbete. Vi söker nu dig som i samband med din Renault Originalservice är villig att ställa din bil till vårt förfogande för ett Mystery Shopping-besök. På renault.se, under rubriken Tjänster och sedan fliken Renault Service, hittar du länken Mystery Shopper. Där finner du information om tillvägagångssätt och en länk till vår samarbetspartner Dekra, där anmälningsformulär och specifikation av kraven på fordonet finns. Ersättning efter utfört Mystery Shoppinguppdrag är 999 kr. Övriga kostnader bekostas ej av Renault.

3 ELBILSREVOLUTIONEN ÅRETS JULKLAPP FRÅN RENAULT Den nya generationen elbilar behöver förare som driver framtidens trafik med moderna värderingar. Elbilskörkort är ett politiskt förslag men även ett personligt ställningstagande som du kan vara med och driva. Om du vill se fler elbilar ute på vägarna gå med i elbilsrevolutionen och stötta Renaults initiativ för ett elbilskörkort. Läs mer på elbilskörkortet.se. VILKA FÖRDELAR FÖRESLÅS MED ELBILSKÖRKORT? Kraftigt subventionerade utbildningar för elbilskörkort Fri laddning vid utvalda laddplatser Fri parkering VAD INNEBÄR ETT ELBILSKÖRKORT? Målsättningen med ett nytt elbilskörkort, med beteckningen EB, är att underlätta för framtida förare, oavsett ålder, att välja elbil. Initiativet kring ett statligt subventionerat elbilskörkort kommer att presenteras som ett förslag till Sveriges riksdag. God jul och Gott nytt elbilsår önskar Renault Redan innan elbilskörkortet har blivit verklighet ger vi bort 400 körlektionstimmar. Vill du eller håller du på att ta körkort? Nedan kan du, på utvalda orter, registrera dig för en gratis körlektion i vår elbil ZOE. Boka i Lund , Norrköping eller Stockholm Bokning kräver att du har giltigt körkortstillstånd, uppge Renault ZOE när du ringer.

4 PYNTA DIN CROSSOVER INFÖR JULHELGEN Här är några tips på tillbehör som gör din crossover ännu mer praktisk och användbar inför helgens resor. Fler hittar du på renault.se. FÅ PLATS MED KLAPPARNA Öka bilens lastvolym inför julresan. Takboxen med tilltalande design i blanksvart är praktisk och stark. Maxvolym på 480L. Rek. pris: kr*. MOT NYA MÅL MED RENAULT CROSSOVER Renault har en säker och bekväm crossover för varje äventyr oavsett om det bär av till fjällen, löpspåret i skogen eller stadens alla aktiviteter. Vilken bil passar dina äventyr bäst? RENAULT CAPTUR UPPTÄCK VÄRLDEN Låt dig förföras av Renault CAPTURs design. Denna crossover har hämtat inspiration från konceptbilen med samma namn och är både snygg och funktionell på samma gång. Pris från :- RENAULT KADJAR FÖRBERED DIG FÖR ÄVENTYR Möt en stabil och sportig kompanjon som inspirerar dig i vardagen. Det väl tilltagna och bekväma passagerarutrymmet fullkomligt badar i ljus och förstärker äventyrskänslan. Pris från :- RENAULT ESPACE FÅ UT MER AV DIN TID Det är de läckra linjerna, kraftfulla formerna och den robusta och iögonfallande designen som gör Nya Renault ESPACE till en äkta crossover. Kliv in i en spännande värld! Pris från :- RENAULT KOLEOS EN SUV UTÖVER DET VANLIGA Nästa år är det stor premiär för Renaults stora SUV. Läs mer längre fram. * Bränsleförbrukning vid blandad körning liter/100 km: Captur 5,1-5,6, Kadjar 3,8-5,8, Espace 4,4-4,6 l/100 km. CO2- utsläpp gram/km: Captur , Kadjar , Espace g/km. Angivna priser är baserade på erbjudanden och lokala avvikelser kan förekomma. * Lokala prisavvikelser kan förekomma. Kontakta din Renaulthandlare. SKYDDA BILENS ORIGINALMATTA Frakta allt från pensionerad julgran till leriga träningsskor. Bagagerumsmattan skyddar bilens originalmatta och passar perfekt in i bagageutrymmet. Prisexempel Kadjar. Rek. pris: 995 kr*. PACKA SMART FÖR FJÄLLEN Mycket lättanvänd hållare för säker transport av alla slags skidor på taket till din Renault. För 4 par skidor. Rek. pris: 995 kr*. GÖR DIG REDO FÖR ALLA LASTER Lasthållaren ger fästen för extrautrustning på taket, till exempel cykelhållare, skidhållare eller takbox. Uppfyller gällande säkerhets- och hållfasthetsstandarder. Prisexempel Kadjar. Rek. pris: kr*. VÄLKOMMEN IN I VÄRMEN Med en kupevärmare möts du av en varm kupé och slipper skrapa rutorna. Kan justeras för att rikta värmen dit du önskar. Kräver att kupéuttag är monterat. Rek. pris: 995 kr*. OBERÖRD AV SNÖ OCH SLASK Skräddarsydda gummimattor skyddar golvet i kupén mot vatten och smuts. Enkla att sätta på plats och rengöra. Prisexempel till Kadjar. Rek. pris: 795 kr*.

5 Renault ZOE vinner miljöbästa 2017 Varje år rankar föreningen Gröna Bilister marknadens bästa bilar ur miljöoch säkerhetssynpunkt. I år nominerades hela 39 bilar utifrån krav på förnybarhet, energieffektivitet och säkerhet. Renault ZOE vann klassen Bästa valet för privatbilisten med normal ekonomi tack vare sin utökade räckvidd på 400 km NEDC i kombination med att den är prisvärd. Läs mer på renault.se/bilar/personbilar/nya-zoe Renault ZOE visar att elbilar nu kan ha en rejäl räckvidd utan att kosta skjortan, att de kan vara kvicka och ändå energieffektiva, och att de kan vara små men ändå rymliga och säkra. (Utdrag ur juryns motivering). RENAULTKORTET - ETT KORT FULLT MED FÖRMÅNER! KUPEVÄRMARE Slim Line 1600 är en ny tunn, lättplacerad och effektiv kupévärmare. Den är endast 47 mm. Effekten är 800 W alt W vid -25 C. Värmaren anpassar sig automatiskt efter omgivningens temperatur. Med rätt placering i bilen blir uppvärmning/avisning mycket effektiv. Finns även att få i fler effekter. Gäller art.nr TAKBOX 10 % RABATT FÖR DIG MED RENAULTKORT Med en takbox utökar du förvaringsutymmet rejält. Renaults takboxar är praktiska och enkla att använda. De är kompatibla med alla typer av lasthållare, så även om lasthållarna är specifika för bilen, så är takboxarna universala. Finns i storlekarna 380L, 480L och 630L. Kan öppnas på båda sidor och levereras med lås. DECEMBERBJUDANDEN FÖR DIG MED RENAULTKORT Erbjudandena gäller under december för dig med Renaultkort eller för dig som byter till Renaultkort. Om du vill byta ut ditt Volvokort till ett Renaultkort, så kan du göra det utan kostnad på volvofinans.se/kortbyte eller hos din närmaste återförsäljare. Renaultkortet innehåller samma fina förmåner som Volvokortet.

6 UPPTÄCK EN SUV UTÖVER DET VANLIGA Tips för dig som inte vill fira jul i en snödriva. Vi bjuder på smygpremiär för helt nya Renault KOLEOS. Design, säkerhetsnivå och innovativ teknik sätter ny standard i klassen. KOLEOS är imponerande kraftfull med muskulösa linjer och utrymme som överträffar alla förväntningar. Det är dessutom en SUV med verklig terrängkörningsförmåga (213 mm markfrigång) och en fyrhjulsdrift med tre olika körlägen beroende på bilens hastighet och fäste. Håll utkik efter nya KOLEOS snart hos din Renaulthandlare. Renault KOLEOS. Sverigepremiär Julen är fridens och gemenskapens högtid. Men ofta också snön, blixthalkan och stressens. Därför delar vi med oss av några tips för att undvika olyckor och problem i helgtrafiken Håll avståndet och kör mjukt och försiktigt när det är halt. Var ute i god tid och undvik stress. Bilkörning tar alltid längre tid på vintern. Kontrollera batteriet och frostskydd i kylare och spolarvätska Följ väder- och trafikrapporter. Tänk på att kylan kan försämra laddningen av batteriet. Kör därför inte bara korta sträckor, utan även lite längre så det får möjlighet att ladda. Ta alltid med bogserlina, startkablar, reflexväst och varningstriangel. 7 8 Snöborste och snöskyffel är bra att ha om du kört fast. Packa varma kläder och en extrafilt så att ni kan hålla er varma om ni blir stående. Även extra vatten och en första hjälpen-kudde är bra att ha. Renault Försäkring försäkrar bara Renault och är därför experter på just din bil. Vill du veta mer om fördelarna med att vara kund hos oss eller teckna en försäkring? Ring eller besök oss på

7 SKIDHYRA 25% RABATT På Kaisers Skidbod vid Sälfjällstorget och i Stöten kan du hyra de bästa produkterna från de största varumärkena. Med Renaulteller Volvokort får du 25% rabatt på hyra av standardpaket för knatte och ungdom. Vuxna får 10% rabatt. Välkommen. SÄLFJÄLLSTORGET TEL STÖTEN TEL KAISERSSKIDBOD.SE FÖR MER INFORMATION OM ERBJUDANDEN GÅ IN PÅ VOLVOFINANS.SE FÖR MER INFORMATION OM ERBJUDANDEN GÅ IN PÅ VOLVOFINANS.SE

KORT GOTT EN NY SORTS FAMILJEBIL NYA RENAULT GRAND SCENIC JANUARI 2017 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT GOTT EN NY SORTS FAMILJEBIL NYA RENAULT GRAND SCENIC JANUARI 2017 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT JANUARI 2017 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT NYA RENAULT GRAND SCENIC EN NY SORTS FAMILJEBIL 17000010281 DEN SMARTA VÄGEN TILL KONTINENTEN Scandlines tar dig smidigt till

Läs mer

RÄTT UTRUSTNING TAR DIG LÄNGRE. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 december 15 januari 2016 /17

RÄTT UTRUSTNING TAR DIG LÄNGRE. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 december 15 januari 2016 /17 RÄTT UTRUSTNING TAR DIG LÄNGRE Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 december 15 januari 2016 /17 VOLVOBUTIKEN UTVALDA PRODUKTER TILL DIG OCH DIN BIL Låt inte vintern stoppa dig Bilen är ett fantastiskt

Läs mer

SETPEMBER 2015 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED VOLVOKORT ELLER RENAULTKORT TRE NYANSER AV STORSTADSLIV

SETPEMBER 2015 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED VOLVOKORT ELLER RENAULTKORT TRE NYANSER AV STORSTADSLIV SETPEMBER 2015 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED VOLVOKORT ELLER RENAULTKORT TRE NYANSER AV STORSTADSLIV RENAUKTUELLT ETT RENODLAT RENAULTKORT Känner du till att det nu finns ett renodlat Renaultkort som

Läs mer

UPPTÄCK TILLSAMMANS ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT

UPPTÄCK TILLSAMMANS ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT a UPPTÄCK TILLSAMMANS ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT Full frihet att välja Stanna inomhus med levande ljus och varma filtar, eller upptäck världen utanför din dörr. Du kan gå en

Läs mer

FÖRBERED BILEN FÖR VINTRIGA RESOR

FÖRBERED BILEN FÖR VINTRIGA RESOR Nyhet! ARTIC-IS Vante och isskrapa i ett FÖRBERED BILEN FÖR VINTRIGA RESOR Vinterdäck från ca 1 295 kr styck, monterade & klara. Prisexempel avser: 195/65R15 av premiumkvalitet. ERBJUDANDEN TILL DIG SOM

Läs mer

KORT GOTT SVERIGE RUNT MED NYA RENAULT MEGANE SPORT TOURER AUGUSTI 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT GOTT SVERIGE RUNT MED NYA RENAULT MEGANE SPORT TOURER AUGUSTI 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT AUGUSTI 2016 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT SVERIGE RUNT MED NYA RENAULT MEGANE SPORT TOURER ÅK PÅ EN HÄRLIG KIELKRYSS RENAUKTUELLT THE NEXT TWO RENAULTS SATSNING PÅ FÖRARLÖST

Läs mer

KORT&GOTT. RENAULT 2019 Vi ser fram emot ett spännande år DECEMBER 2018 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT&GOTT. RENAULT 2019 Vi ser fram emot ett spännande år DECEMBER 2018 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT DECEMBER 2018 KORT&GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT RENAULT 2019 Vi ser fram emot ett spännande år 17000010280 REDO ATT GÖRA DIN BILEKONOMI SMARTARE? RENAULTKORT VISA 400 000 personer

Läs mer

KORT GOTT TALISMAN ALLT LJUS PÅ MAJ 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT GOTT TALISMAN ALLT LJUS PÅ MAJ 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT MAJ 2016 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT ALLT LJUS PÅ TALISMAN Njut av sommaren. Hyr bil med extra rabatt. Nu är sommaren på väg och det perfekta sättet att uppleva den är

Läs mer

ÄR DIN BIL REDO FÖR KYLAN?

ÄR DIN BIL REDO FÖR KYLAN? ÄR DIN BIL REDO FÖR KYLAN? ERBJUDANDEN TIL L D IG SO M KÖ R VO LVO 15 N OVEMBER 15 D E C E MBE R ERBJUDANDEN 15 N OV EM BER 1 5 DEC EMBER LASTRUMSMATTOR Skyddsmatta i plast med upphöjda kanter Nu kommer

Läs mer

KORT VIDGA DINA VYER NYA RENAULT CAPTUR VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT VIDGA DINA VYER NYA RENAULT CAPTUR VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT 2017 GOTTJULI KORT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT NYA RENAULT CAPTUR VIDGA DINA VYER 17000010287 Tanka förmånligt på nästan 700 stationer i sommar. Oavsett var du är och vad du gör

Läs mer

Extra skydd när du privatleasar din Volvo

Extra skydd när du privatleasar din Volvo NYHET Extra skydd när du privatleasar din Volvo Nu kan du känna dig ännu tryggare när du privatleasar din Volvo. Volvofinans Privatleasingskydd ersätter din leasinghyra i upp till 12 månader om något händer

Läs mer

KORT&GOTT. RENAULT KOLEOS Gör nya vägval 2019 FEBRUARI 2019 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT&GOTT. RENAULT KOLEOS Gör nya vägval 2019 FEBRUARI 2019 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT FEBRUARI 2019 KORT&GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT RENAULT KOLEOS Gör nya vägval 2019 17000010282 RENAUKTUELLT Ett år med Renault EV Experience Center Det var helt enkelt den smidigaste

Läs mer

GE DIN BIL MER PERSONLIGHET

GE DIN BIL MER PERSONLIGHET GE DIN BIL MER PERSONLIGHET ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT. GÄLLER 15 NOVEMBER 15 DECEMBER 2017. Ta med allt du behöver Ibland har du behov av att lasta lite mer än vanligt. Med

Läs mer

Nya. Renault MEGANE. Tillbehör

Nya. Renault MEGANE. Tillbehör Nya Renault MEGANE Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Renault har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din nya Mégane. För en intensivare upplevelse och en unik resa varje dag. Ännu

Läs mer

REDO FÖR VINTERNS ÄVENTYR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT

REDO FÖR VINTERNS ÄVENTYR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT a REDO FÖR VINTERNS ÄVENTYR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT Lasta rätt, lätt och säkert Med rätt lasttillbehör blir det lätt att få med dig det du behöver på resan eller utflykten.

Läs mer

Nya Renault MEGANE Tillbehör

Nya Renault MEGANE Tillbehör Nya Renault MEGANE Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Renault har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din nya Mégane. För en intensivare upplevelse och en unik resa varje dag. Ännu

Läs mer

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar.

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Tillbehör 2 Stil och elegans En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och de egenskaper du förväntar

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

DACIA-PREMIÄR! Fria vinterhjul till nya Volvo och Renault!» SID 3 och 4. Spolarvätska för 5 kr/litern i vår pump i Värnamo 24-25/1.

DACIA-PREMIÄR! Fria vinterhjul till nya Volvo och Renault!» SID 3 och 4. Spolarvätska för 5 kr/litern i vår pump i Värnamo 24-25/1. 1 SPARA BILAGAN! ERBJUDANDEN T.O.M. 15 FEBRUARI 2015. DACIA-PREMIÄR! 24-25 januari premiärvisar vi vårt nya märke Dacia! Samtidigt bjuder vi på Volvohelg och prisvärda Renaultkampanjer Lördagsöppet 10-15

Läs mer

GÖR DIN BILUPPLEVELSE BÄTTRE. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 oktober 15 november 2016

GÖR DIN BILUPPLEVELSE BÄTTRE. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 oktober 15 november 2016 GÖR DIN BILUPPLEVELSE BÄTTRE Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 oktober 15 november 2016 VOLVOBUTIKEN UTVALDA PRODUKTER TILL DIG OCH DIN BIL FRÅN 1 990:- Ord ca-pris 2 695:- 3 095:- 774:- / mån

Läs mer

Audi. Tillbehör. Tillbehör. & Service

Audi. Tillbehör. Tillbehör. & Service Audi Tillbehör Tillbehör & Service Dec feb 2015 Y-spoke 18" Fälgdim: 7Jx18'' ET38 Rek. däckdim: 235/55 R18 Passar: A6 Allroad 20 Speciellt framtagen som vinterfälg till smalare vinterdäck 2470:- Art 4G9

Läs mer

www.kia.se Tillbehör

www.kia.se Tillbehör www.kia.se Tillbehör 6 STYLING Elegant från topp till tå Utbudet av tillbehör för din Kia hjälper dig att styla din bil efter ditt eget tycke och smak. Ge bilen ett extra lyft - styla klassiskt, sportigt

Läs mer

REDO FÖR VINTER MED VOLVOKORTSPRISER

REDO FÖR VINTER MED VOLVOKORTSPRISER REDO FÖR VINTER MED ER E R B J U D A N D E N T I L L D I G S O M B E TA L A R M E D C A R P AY / V O L V O K O R T. G Ä L L E R 15 D E C E M B E R 2 0 17 15 J A N U A R I 2 0 1 8. Ladda upp inför långhelgen

Läs mer

Nya Renault CLIO Tillbehör

Nya Renault CLIO Tillbehör Nya Renault CLIO Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Renault har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din Clio. För en intensivare upplevelse och en unik resa varje dag. Ännu innovativare,

Läs mer

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER Bilbladet nr 2 2018 utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE 23-25 NOVEMBER Stockholmsvägen 24, Upplands Väsby Veddestavägen 1, Barkarby kia.com Kia Originalservice, alltid med

Läs mer

GÖR DIN BIL REDO FÖR RESAN. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 februari 15 mars 2017

GÖR DIN BIL REDO FÖR RESAN. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 februari 15 mars 2017 GÖR DIN BIL REDO FÖR RESAN Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 februari 15 mars 2017 V O LV O B U T I K E N U T VA L DA P R O D U K T E R T I L L D I G O C H D I N B I L Volvo In-car

Läs mer

Nya. Renault KOLEOS. Tillbehör

Nya. Renault KOLEOS. Tillbehör Nya Renault KOLEOS Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Renault har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din nya Koleos. För en intensivare upplevelse och en unik resa varje dag. Ännu

Läs mer

SCANIA TOURING. Välkommen ombord

SCANIA TOURING. Välkommen ombord Välkommen ombord Berätta om din verksamhet Möt Scania Touring. Med sin kraftfullt formade exteriör är den här allsidiga turistbussen skapad för att motsvara kraven för charter trafik och reguljärtrafik

Läs mer

Kraftsamlingen. Fixa fakturan! Kundförmåner. Ta med dig dalakraften när du flyttar. Dalakraft Elkonto är möjligheternas tjänst

Kraftsamlingen. Fixa fakturan! Kundförmåner. Ta med dig dalakraften när du flyttar. Dalakraft Elkonto är möjligheternas tjänst Kraftsamlingen Information och erbjudanden från Dalakraft januari 2015 Fixa fakturan! Dalakraft Elkonto är möjligheternas tjänst Kundförmåner Två för en på Green Hotel Batteri som laddar Åk två för en

Läs mer

Nya Renault GRAND SCENIC. Tillbehör

Nya Renault GRAND SCENIC. Tillbehör Nya Renault GRAND SCENIC Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Renault har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din nya Grand Scénic. För en intensivare upplevelse och en unik resa varje

Läs mer

1.0 Krav på fordon. 2.0 Utrustning. Krav 1.1. Krav 1.2. Krav 1.3. Krav 2.1. Krav 2.2. Krav 2.3. Krav 2.4 1/6

1.0 Krav på fordon. 2.0 Utrustning. Krav 1.1. Krav 1.2. Krav 1.3. Krav 2.1. Krav 2.2. Krav 2.3. Krav 2.4 1/6 Upphandlande myndighet Gislaveds kommun Upphandlingens namn Elbil till Gislaveds kommun E12-104-61 Anbudslämnare Auto 7H i Borås AB Sista anbudsdag 2012-04-13 Inlämnat 2012-04-13 Öppnat 2012-04-16 1.0

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

UTE VID HORISONTEN KAN DU SKYMTA VINTERN

UTE VID HORISONTEN KAN DU SKYMTA VINTERN UTE VID HORISONTEN KAN DU SKYMTA VINTERN ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 OKTOBER 15 NOVEMBER ERBJUDANDEN 15 OKTOBER 15 NOVEMBER Vinterdäckens tid närmar sig Nu är det dags att tänka på bilens vinterdäck.

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

REDO FÖR VINTERÄVENTYR. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 januari 15 februari 2017

REDO FÖR VINTERÄVENTYR. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 januari 15 februari 2017 REDO FÖR VINTERÄVENTYR Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort Gäller 15 januari 15 februari 2017 VOLVOBUTIKEN UTVALDA PRODUKTER TILL DIG OCH DIN BIL Låt inte lite snö och kyla hindra dig Vi tycker

Läs mer

TACK FÖR ATT DU KÖR EN TOYOTA PRIUS.

TACK FÖR ATT DU KÖR EN TOYOTA PRIUS. TACK FÖR ATT DU KÖR EN TOYOTA PRIUS. Skandinaviens mest nöjda bilägare i mellanbilsklassen kör Toyota Prius 2007-2010. - AUTOINDEX 2011 Hybridåret 2012. Smygpremiär 3 X Prius. Som Priusägare är du redan

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

www.kia.se Tillbehör

www.kia.se Tillbehör www.kia.se Tillbehör 00 % attraktion Kia Sportage är ett bevis på att första intrycket oftast visar sig vara det riktiga. Den här enastående SUV:en fortsätter att bjuda på skönhet och spänning var du

Läs mer

Nya. Renault CAPTUR. Tillbehör

Nya. Renault CAPTUR. Tillbehör Nya Renault CAPTUR Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Renault har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din nya Captur. För en intensivare upplevelse och en unik resa varje dag. Ännu

Läs mer

DACIA DUSTER Tillbehörskatalog

DACIA DUSTER Tillbehörskatalog DACIA DUSTER Tillbehörskatalog dacia.se Think big, pay little Ge din Dacia Duster sin alldeles egna prägel Dacia Duster tar dig dit du vill oberoende var det är. Men unna dig lite extra på resan, som alla

Läs mer

REDO FÖR VÅRENS VÄGAR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT

REDO FÖR VÅRENS VÄGAR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT a REDO FÖR VÅRENS VÄGAR ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT RÄTT DÄCK FÖR JUST DIN VOLVO Med rätt däck får du en bättre körkänsla och lägre bränsleförbrukning. Dessutom är det viktigt

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

www.kia.se Tillbehör

www.kia.se Tillbehör www.kia.se Tillbehör STYLING Ännu mer uppmärksamhet Genom sina dynamiska formgivningsdetaljer och eleganta framtoning ger dig Rio garanterad uppmärksamhet. Med ytterligare styling och praktiska tillbehör

Läs mer

Större utrymme ger större möjligheter!

Större utrymme ger större möjligheter! CALIX takboxar 2012 2 Calix takboxar 2012 Större utrymme ger större möjligheter! Ta med dig det du vill, vart du vill. Skidorna, snowboarden, golfutrustningen eller semesterpackningen ryms galant i Calix

Läs mer

ÄR DU REDO FÖR JÄKELSKAP I KIKAR N?

ÄR DU REDO FÖR JÄKELSKAP I KIKAR N? ÄR DU REDO FÖR JÄKELSKAP I KIKAR N? Succégänget från Vallarna firar 20 år! I vår blir det Jäkelskap i Kikarn - en rykande färsk jubileumsfars på Lisebergsteatern och final i den fristående Kikar-trilogin.

Läs mer

EN SPORTIGARE VINTER.

EN SPORTIGARE VINTER. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS NR. 1 JANUARI 2017. EN SPORTIGARE VINTER. BMW xdrive I ALLA VÄDER. UPPLEVELSER PÅ SNÖ OCH IS. INNOVATION EDITION, ALLT I ETT. SIDAN 2-3 SIDAN 4-5 SIDAN

Läs mer

KORT&GOTT. RENAULT CAPTUR Växla upp mot ljusare tider MARS 2019 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT&GOTT. RENAULT CAPTUR Växla upp mot ljusare tider MARS 2019 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT MARS 2019 KORT&GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT RENAULT CAPTUR Växla upp mot ljusare tider 17000010283 BETALA DINA DÄCK MED MOBILEN När du köper nya sommardäck eller ska skifta

Läs mer

KORT GOTT KÄRLEKSHISTORIEN FORTSÄTTER SEPTEMBER 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT

KORT GOTT KÄRLEKSHISTORIEN FORTSÄTTER SEPTEMBER 2016 VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT SEPTEMBER 2016 KORT GOTT VARJE MÅNAD FÖR DIG MED RENAULTKORT ELLER VOLVOKORT KÄRLEKSHISTORIEN FORTSÄTTER RENAUKTUELLT UPPLAGT FÖR EN INTENSIV RENAULTHÖST Det är hög tid att njuta av hösten och allt spännande

Läs mer

ZOE LEASING - MODELLPROGRAM 2017

ZOE LEASING - MODELLPROGRAM 2017 ZOE LEASING - MODELLPROGRAM 2017 2016-2016- 2016- Life Life Intens R90-22 kwh R90-41 kwh R90-41 kwh Kommentar Kundpris (inkl. moms) 219,900 244,900 259,900 Buy/Lease versioner Kundpris (exkl. moms) 175,920

Läs mer

Transportbilar. Tillbehör & Service TILLBEHÖR FÖR BILAR SOM JOBBAR PÅ RIKTIGT. KÖRJOURNAL 2495:- 4500:- STEGHÅLLARE BOSCH RALLYE 995:-

Transportbilar. Tillbehör & Service TILLBEHÖR FÖR BILAR SOM JOBBAR PÅ RIKTIGT. KÖRJOURNAL 2495:- 4500:- STEGHÅLLARE BOSCH RALLYE 995:- Transportbilar Tillbehör & Service TILLBEHÖR FÖR BILAR SOM JOBBAR PÅ RIKTIGT. KÖRJOURNAL 2495:- 4500:- STEGHÅLLARE BOSCH RALLYE 995:- STYLING & BILVÅRD Original lättmetallfälg Amazonit 16" Passar: Amarok

Läs mer

TILLBEHÖR & SERVICE VISSA BILAR GILLAR ATT SYNAS MER ÄN ANDRA. VINTERNS HETASTE TILLBEHÖR ÄR HÄR.

TILLBEHÖR & SERVICE VISSA BILAR GILLAR ATT SYNAS MER ÄN ANDRA. VINTERNS HETASTE TILLBEHÖR ÄR HÄR. TILLBEHÖR & SERVICE VISSA BILAR GILLAR ATT SYNAS MER ÄN ANDRA. VINTERNS HETASTE TILLBEHÖR ÄR HÄR. ERBJUDANDEN FRÅN DIN SEAT-HANDLARE. DEC FEB 2011 UTSEENDE & SPORT Interiördekor, Exeo SEAT Original interiördekor

Läs mer

TRYGG OCH SÄKER PÅ RESAN. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 november 15 december 2016

TRYGG OCH SÄKER PÅ RESAN. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 november 15 december 2016 TRYGG OCH SÄKER PÅ RESAN Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 november 15 december 2016 VOLVOBUTIKEN UTVALDA PRODUKTER TILL DIG OCH DIN BIL Nu lanserar Volvo en ny generation bilbarnstolar I Sverige

Läs mer

Saab resespecial 2013 50% rabatt Konsumentprislista

Saab resespecial 2013 50% rabatt Konsumentprislista Saab resespecial 2013 50% rabatt Konsumentprislista Priserna är rekommenderade cirkapriser och gäller lagret är slut eller fram den 30:e september 2013 Välkommen din auktoriserade Saab-verkstad för frågor

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

HÖR & SE & S R E V R I V C I E

HÖR & SE & S R E V R I V C I E TILLBEHÖR & SERVICE DEC-FEB 2015 NYHET! 2380:- Art 5E0 071 498 ZG6 198-/mån Lättmetallfälg 18" Turini Fälgdim: 7,5Jx18" ET51 Rek. däckdim: 225/40 R18 Passar: Octavia III Kulör: Svart NYHET! 1720:- Art

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS HALVKOMBI TILLBEHÖR

NYA CITROËN C4 CACTUS HALVKOMBI TILLBEHÖR Ac_C4 CACTUS_207_ACC_ERECOUV_2.tif NYA CITROËN C4 CACTUS HALVKOMBI TILLBEHÖR AC_C4 CACTUS_207_ACC_63200280_somm.tif AC_C4 CACTUS_207_ACC_9673847VV_somm.tif

Läs mer

NJUT AV SOMMAREN. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 juli 15 augusti 2017.

NJUT AV SOMMAREN. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 juli 15 augusti 2017. NJUT AV SOMMAREN Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 juli 15 augusti 2017. Nu kommer ljuset Ge dig ut på äventyr Det är inte säkert att solen skiner hela sommaren. Men låt inte vädret

Läs mer

GÖR DIN BIL REDO FÖR RESAN

GÖR DIN BIL REDO FÖR RESAN Vi har allt du behöver inför vintern. GÖR DIN BIL REDO FÖR RESAN ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 JAN 15 FEB ERBJUDANDEN 15 JAN 15 FEB Låt inte lite vinter hindra dig på vägen. Att inleda årets första

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

Produktinformation OPEL CROSSLAND X. December

Produktinformation OPEL CROSSLAND X. December Produktinformation OPEL CROSSLAND X December 2014 www.opel.se Komfort & skötsel Velourmattor, Jet Black Skyddsöverdrag för baksätet Känn dig som hemma. Med all den tid vi tillbringar i bilen känns den

Läs mer

Säkra val lönar sig!

Säkra val lönar sig! Säkra val lönar sig! Ett värdefullt samarbete mellan MINIMAX COMPACT ORIGINAL MIMSafe Variocage är det gemensamma namnet på en serie hundburar från MIM Construction AB. Den GULA MARKERINGEN visar att konstruktionen

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 207 207 2 19 20 1 5 16 4 3 6 7 8 21 22 9 18 17 10 12 13 11 tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. 14 15 1.

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

VÄRDEFULLA ERBJUDANDEN OCH TRYGGA TIPS INFÖR VINTERN! PERSONLIG SERVICELAMPA HJULSKIFTE FRÅN 250 KR UPP TILL 40% RABATT PÅ DÄCK

VÄRDEFULLA ERBJUDANDEN OCH TRYGGA TIPS INFÖR VINTERN! PERSONLIG SERVICELAMPA HJULSKIFTE FRÅN 250 KR UPP TILL 40% RABATT PÅ DÄCK VÄRDEFULLA ERBJUDANDEN OCH TRYGGA TIPS INFÖR VINTERN HJULSKIFTE FRÅN 250 KR UPP TILL 40% RABATT PÅ DÄCK PERSONLIG SERVICELAMPA ÄR DIN TOYOTA REDO FÖR VINTERN? Efter en skön sommar och en härlig höst, är

Läs mer

230 V NYHET: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELDRIVEN PARKERINGSVÄRMARE FÖR 230 V A WORLD OF COMFORT

230 V NYHET: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELDRIVEN PARKERINGSVÄRMARE FÖR 230 V A WORLD OF COMFORT PLUGTRONIC ELDRIVEN PARKERINGSVÄRMARE PERSONBILAR, TRANSPORTBILAR, SPECIALFORDON NYHET: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELDRIVEN PARKERINGSVÄRMARE FÖR 230 V 230 V A WORLD OF COMFORT PLUGTRONIC ELDRIVEN PARKERINGSVÄRMARE

Läs mer

En perfekt vinterdag. Original tillbehör för dagar ute med hela familjen

En perfekt vinterdag. Original tillbehör för dagar ute med hela familjen En perfekt vinterdag Original tillbehör för dagar ute med hela familjen 05 06 07 02 08:40 Då kör vi! 01 01 Stänkskydd Skydda både sidor och underrede på din bil från stenskott och smuts. Levereras i par

Läs mer

för bilar utan surround sound system 3,4 Prisexempel A204 870 7296 11.890,00 kr Prisexempel A212 870 0396 11.890,00 kr

för bilar utan surround sound system 3,4 Prisexempel A204 870 7296 11.890,00 kr Prisexempel A212 870 0396 11.890,00 kr Destination Vinter Mercedes-Benz navigerings lösningar är utformade med full integration i ditt fordon: inga lösa kablar eller sugkoppar, bara enastående användarvänlighet och heltäckande funktionalitet.

Läs mer

ÄR DU REDO FÖR HÖSTENS ÄVENTYR?

ÄR DU REDO FÖR HÖSTENS ÄVENTYR? ÄR DU REDO FÖR HÖSTENS ÄVENTYR? Nyhet! Varningspuck Komplement till varningstriangeln ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 OKT 15 NOV ERBJUDANDEN 15 OKT 15 NOV Håll regnet på mattan och njut av hösten.

Läs mer

Anvisning till: Riktlinjer för inköp av personbilar. Enköpings kommun

Anvisning till: Riktlinjer för inköp av personbilar. Enköpings kommun Anvisning till: Riktlinjer för inköp av personbilar Enköpings kommun Denna vägledning till dokumentet Riktlinjer för inköp av personbilar i Enköpings kommun ger en djupare förklaring till de olika skrivningarna

Läs mer

www.kia.se TILLBEHÖR

www.kia.se TILLBEHÖR www.kia.se TILLBEHÖR 1 1. Sportiga klisterdekaler Art.nr: 1Y200ADE00BL (svart) Art.nr: 1Y200ADE00WH (vit) 2 2. Exteriör styling Exteriör dekor runt dimljus (fram och bak) samt på nedre del av grillen.

Läs mer

DESIGNA DIN EGEN KARRIÄR

DESIGNA DIN EGEN KARRIÄR NYHETER Deco plattformen - ett kreativt verktyg! I samband med Design veckorna lanserade vi ett nytt kreativt verktyg - PartyLites egen Deco plattform. Det här är en webbsida var PartyLite fans runtom

Läs mer

Riktlinjer för inköp av personbilar i Enköpings kommun

Riktlinjer för inköp av personbilar i Enköpings kommun Bilden ur Enköpings kommuns grafiska riktlinjer - Grafisk profil. Riktlinjer för inköp av personbilar i Enköpings kommun Antagen av Kommunstyrelsen 2011-03-07, KS2011/106 Omfattning och syfte Riktlinjerna

Läs mer

GÄLLER TILL DEN 31 DECEMBER 2014 ÖPPNA OCH SE VÅRA FINA ERBJUDANDEN PÅ TILLBEHÖR OCH SERVICE WWW.IVECO.SE

GÄLLER TILL DEN 31 DECEMBER 2014 ÖPPNA OCH SE VÅRA FINA ERBJUDANDEN PÅ TILLBEHÖR OCH SERVICE WWW.IVECO.SE GÄLLER TILL DEN 31 DECEMBER 2014 ÖPPNA OCH SE VÅRA FINA ERBJUDANDEN PÅ TILLBEHÖR OCH SERVICE WWW.IVECO.SE Så möter du de kalla månaderna bäst! Redo för kalla, våta och hala vägar? FÅ EN BRA START PÅ DAGEN

Läs mer

STÄLL OM TILL HÖST ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT. GÄLLER 15 OKTOBER 15 NOVEMBER 2018.

STÄLL OM TILL HÖST ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT. GÄLLER 15 OKTOBER 15 NOVEMBER 2018. a STÄLL OM TILL HÖST ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT. GÄLLER 15 OKTOBER 15 NOVEMBER 2018. Omtanke för dig En alldeles lagom månad med tid för utflykter och äventyr. Eller en heldag

Läs mer

PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL

PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL Just nu! Torkarblad på köpet.* Gäller vid byte av vindruta 15 maj 15 aug 2015. ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 JUNI 15 JULI ERBJUDANDEN 15 JUNI 15 JULI Smarta lösningar och

Läs mer

AKTIVITETER KV1. Renault Nordic

AKTIVITETER KV1. Renault Nordic RENAULT PC AKTIVITETER KV1 RENAULT PERSONBILAR AKTIVITETER KV1 1 FÖRORD För att kicka igång det nya året ordentligt kommer vi att under vecka 3-4 att ha Kampanjveckor hos Renault. Det passar utmärkt för

Läs mer

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet.

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet. Annons Hela denna bilaga är en annons från BMW Annons BMW The all-new i BMW X5 www.bmw.com När Sheer du älskar Driving att köra Pleasure allt annat än statisk elektricitet. BILEN SOM ÄR BYGGD AV KOL ISTÄLLET

Läs mer

MER PERSONLIGHET. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 maj 15 juni 2017.

MER PERSONLIGHET. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 maj 15 juni 2017. MER PERSONLIGHET Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 maj 15 juni 2017. Nu kommer ljuset Det lilla extra för din bil Du kan med ganska små medel göra din Volvo mer personlig och sportigare.

Läs mer

MER PERSONLIGHET. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 maj 15 juni 2017.

MER PERSONLIGHET. Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 maj 15 juni 2017. MER PERSONLIGHET Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 maj 15 juni 2017. Nu kommer ljuset Det lilla extra för din bil Du kan med ganska små medel göra din Volvo mer personlig och sportigare.

Läs mer

REDO FÖR VINTERNS ALL A RE SOR

REDO FÖR VINTERNS ALL A RE SOR REDO FÖR VINTERNS ALL A RE SOR TAK BOX, DE SIG N BY VOLVO 12 900:1 075:- / mån 12 E R B J U D A N D E N T I L L D I G S O M B E TA L A R M E D C A R P AY / V O L V O K O R T. G Ä L L E R 15 J A N U A R

Läs mer

MOT SOMMARENS ÄVENTYR

MOT SOMMARENS ÄVENTYR MOT SOMMARENS ÄVENTYR Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 juni 15 juli 2017. Nu kommer ljuset Förfina din Volvo Din bil är både säker och komfortabel men ibland vill man addera det

Läs mer

TVÄTTA BORT SOMMARENS RESDAMM

TVÄTTA BORT SOMMARENS RESDAMM TVÄTTA BORT SOMMARENS RESDAMM Erbjudanden till dig som betalar med Volvokort. Gäller 15 september 15 oktober 2017. När resan är målet Det är en skön känsla att sätta sig i en modern och säker bil som dessutom

Läs mer

VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR

VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR AKTUELLA MODELLER VOLKSWAGEN VOLKSWAGEN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR AUDI AUDI SKODA SEAT AKTUELLA BONUS BILAR Bonusbilar Volkswagen Personbilar e-up Drivmedel El Räckvidd: 160 km Co2: 0 g/km Bonus: 60 000

Läs mer

Vårkampanj från din Toyotaverkstad

Vårkampanj från din Toyotaverkstad Vårkampanj från din Toyotaverkstad Minst 40% rabatt på sommardäck Lättmetallfälgar från 765 kr Hjulskifte endast 199 kr Reparation av vindruta, från 0 kr i självrisk Tillbehör till bilen Hej bäste kund,

Läs mer

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari Vinterns bästa snöaktiviteter på hemmaplan Åk utför! Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari För att fira World Snow Day bjuder Svenska Skidförbundet in dig till familjefest i Hammarbybacken. Är

Läs mer

Värma Ladda Skydda TILLBEHÖRSPAKET FÖR DIG SOM ALLTID ÄR PÅ VÄG. Skräddarsy ett tillbehörspaket som gör arbetsdagen enklare, tryggare och bekvämare.

Värma Ladda Skydda TILLBEHÖRSPAKET FÖR DIG SOM ALLTID ÄR PÅ VÄG. Skräddarsy ett tillbehörspaket som gör arbetsdagen enklare, tryggare och bekvämare. Värma Ladda Skydda TILLBEHÖRSPAKET FÖR DIG SOM ALLTID ÄR PÅ VÄG Skräddarsy ett tillbehörspaket som gör arbetsdagen enklare, tryggare och bekvämare. Värma Börja arbetsdagen i en varm och startklar bil med

Läs mer

renault tillbehörskatalog 2013-2014

renault tillbehörskatalog 2013-2014 renault TILlbehörSKATALOG 2013-2014 POPULÄRA TILLBEHÖR TILL UTVALDA MODELLER: innehåll 01 CLIO IV 04 > 07 02 MEGANE III 08 > 11 03 SCENIC III 12 > 15 04 CAPTUR 16 > 19 05 LAGUNA III 20 > 21 06 espace IV

Läs mer

Heta erbjudanden för en kall vinter

Heta erbjudanden för en kall vinter Heta erbjudanden för en kall vinter Nya Sony Xperia Z1 Compact för 429 229 Ring och sms:a obegränsat! 3 månader Spotify ingår. Aye hörlurar 99 199 För fullständiga priser och villkor se telia.se Kompletta

Läs mer

MÖT EN OBRUTEN HORISONT. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 september 15 oktober 2016

MÖT EN OBRUTEN HORISONT. Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 september 15 oktober 2016 MÖT EN OBRUTEN HORISONT Erbjudanden till dig som kör Volvo Gäller 15 september 15 oktober 2016 SAMMA SÄKRA DELAR SOM NÄR VI BYGGDE DIN BIL. FAST TILL ETT LÄGRE pris. Volvo Original Bromsklossar fram från

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Lärdomar elbilar och laddning i Stockholm. Eva Sunnerstedt Miljöförvaltningen Stockholms stad

Lärdomar elbilar och laddning i Stockholm. Eva Sunnerstedt Miljöförvaltningen Stockholms stad Lärdomar elbilar och laddning i Stockholm Eva Sunnerstedt Miljöförvaltningen Stockholms stad Elbilarna är här! Varför elbilar? Grön profil till organisationen Bidrar till en bättre miljö både globalt och

Läs mer

Audi. Tillbehör. Tillbehör. Service

Audi. Tillbehör. Tillbehör. Service Audi Tillbehör Tillbehör & Service April juli 2015 5220:- Ord 6150:- Art 8S0 071 490 LT7 435:-/ 5-spoke Rima 20" Fälgdim: 9,0Jx20" ET 42 Rek däckdim: 255/30 ZR20 92 Y (XL) Passar: Audi TT (2015 ) Kulör:

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

HÖSTKAMPANJ 2015 För dig och din Toyota

HÖSTKAMPANJ 2015 För dig och din Toyota HÖSTKAMPANJ 2015 För dig och din Toyota 42% rabatt på vinterdäck Hjulskifte från 199 kr Thule takbox 3.495 kr 42% rabatt på vinterdäck Motorvärmarpaket från 4.199 kr Köp 4 vinterdäck och få en säsong på

Läs mer

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping Totalt vä rde u 64.900 k pp till r ingår! PREMIÄR I HELGEN 7.000 kr, cykelhållare ingår värde 400 kr, ränterabatt värde 5.000 kr, förmånlig försäkring 1 år värde ca 2.500 kr, extra för din inbytesbil 10.000

Läs mer

Logan MCV och Logan MCV Stepway

Logan MCV och Logan MCV Stepway Logan MCV och Logan MCV Stepway Nya Dacia Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Dacia har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din Logan MCV. För en intensivare upplevelse och en unik resa

Läs mer