Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "www.apoteksamariten.com"

Transkript

1 Människa Välbefinnande ² handlar om att må bra för stunden och att bevara känslan. Ditt liv blir återigen fullt av rörelse! För din hälsa och ditt välbefinnande SVERIGE DANMARK FINLAND TYSKLAND Välbefinnande² = välbefinnande i kvadrat. Back on Track AB Head Office Sofielundsgatan 5a Uppsala Tel: Fax: info@backontrack.se backontrack.se Back on Track ApS Livøvej Viborg Tel: danmark@backontrack.com backontrack.com/dk Back on Track Oy Teollisuuskatu 24a Riihimäki Tel: Fax: finland@backontrack.fi backontrack.fi Back on Track GmbH Zum Schürmannsgraben 12e Moers Tel: Fax: info@backontrack.de backontrack.de Apoteketsamariten Tel: Kålsängsgränd 10 B

2 Back on Track för ett välbefinnande som består! Back on Tracks affärsidé är att tillverka led- och muskelskydd för människor, hästar och hundar som bidrar till ett ökat välbefinnande. Genom unika produkter med hög kvalitet Innehållsförteckning 2 Välbefinnande sedan 10 år 4 Welltex 5 Funktion 6 Ryggbälte, smal front 9 Handledsskydd 10 Nackskydd med polokrage 11 Nackskydd 12 Knäskydd med spänne 14 Vadskydd 16 Vristskydd 17 Armbågsskydd 18 Vristskydd 19 Storleksguide 20 Tvättråd 21 Nyponpulver 22 Back on Track på webben 23 Back on Track för ett välbefinnande som består! Back on Tracks affärsidé är att tillverka led- och muskelskydd för människor, hästar och hundar som bidrar till ett ökat välbefinnande. Genom unika produkter med hög kvalitet motiverar vi människor runt om i världen att ge sig själva och sina djur ett aktivare liv.

3 4 Välbefinnande sedan 10 år Welltex 5 Företaget Back on Track säljer led- och muskelskydd som tillverkas av Welltex som säljs under det registrerade varumärkesnamnet Back on Track. Tillverkningen sker i egna fabriker i Kina och varje gång ett nytt parti Welltex tillverkas, mäter ett oberoende universitetslaboratorium mängden värme och våglängden som reflekteras. På så vis kan vi garantera samma kvalitet och effekt år efter år. Huvudkontoret har sitt säte i Uppsala, Sverige. Dotterbolag har vi i Danmark, Finland, Frankrike, Holland, Kanada, Tyskland, Storbritannien och Österrike. Försäljningen sker via återförsäljare spridda över hela Sverige och vi har även distributörer i Australien, Iran, Irland, Italien, Island, Japan, Malta, Norge, Nya Zeeland, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sydafrika, Tjeckien, Ungern och USA. Nya återförsäljare tillkommer hela tiden, i Sverige och runt om i världen. Back on Track AB är ett svenskt företag. Originalet det rätta valet Idén till att skapa keramiska funktionstextilier hade en läkare, som för 10 år sedan besökte Kina och tog med sig produkten till Europa. Han startade Back on Track, ett företag som står för en banbrytande effekt och en innovativ produktutveckling med många unika produkter. Back on Track är stolt över att ha fått betyget Trippel A som representerar den högsta kreditvärdigheten i de nordiska länderna utsågs Back on Track även till Gasell- och Superföretag. Infraröd värme Back on Track är namnet på vårt sortiment av produkter som verkar via infraröd strålning. Kunskap om förmågan hos en keram att avge infraröd strålning samt vetskapen om det infraröda ljusets effekt för ökat välbefinnande, har kombinerats med goda kunskaper inom textilframställning. Resultatet av kombinationen är ett keramtyg i vilket man har smält in keramikpulver. Keramtyget heter Welltex. Welltex -materialet reflekterar kroppsvärmen i form av infraröd strålning en energiform som verkar för ett ökat välbefinnande. Den reflekterade värmen kan minska spänningar i musklerna och ökar blodcirkulationen så att återhämtningen påskyndas. Swerea institutet Swerea Institutet har tagit bilden på Back on Track-tyget med ett elektronmikroskop och har utfört en röntgenanalys av de vita partiklarna. De vita partiklarna i de svarta fibrerna utgörs av keramiken. Kommentar från Swerea Institutet: Bilden visar fibrerna i ett tvärsnitt. Det ljusa partiet runtom fibrerna är den epoxiplast som fibrerna är inbäddade i. I de mörkare fibrerna kan tydligt ses inneslutna ljusa partiklar. Partiklarnas sammansättning av aluminiumoxid och kiseldioxid visar att det är mineral alternativt kerampartiklar.

4 Funktion Alla våra produkter är gjorda av Welltex, ett material som ger en värmande och behaglig känsla och ett välbefinnande som består. För bästa effekt är det viktigt med hudkontakt eller åtminstone att tyget ligger tillräckligt nära för att ha möjlighet att reflektera kroppsvärmen. Funktionen bygger på att ju mer värme du producerar själv desto mer effekt får du av produkten. På så vis är det bra att använda Back on Track vid träning och fysisk aktivitet. Trots att våra produkter ger en varm känsla så blir man inte svettig. Back on Track kan användas för att värma muskler innan träning, men viktigast är skyddens förmåga att förebygga skador. Information om din storlek hittar du på sidan 20. Produkter

5 8 Ryggbälte, smal front 9 Art nr 1970 Storlek S - L Färg 00 Jag skulle absolut inte vilja vara utan Back on Track. Vid vissa behandlingar behöver jag komplettera med en Back on Trackprodukt, beroende på patientens problem, för att få ett bättre resultat. Jag har noterat att patienterna har ett bättre muskelsvar när de använder Back on Track och man förebygger skador. Jag är jätteglad för Back on Track, som gör att jag och patienten får ett bättre resultat. Inge-Gerd Svensson, dipl. massageterapeut. Ryggbältet med smal front är praktiskt om man sitter mycket, till exempel kör bil eller rider. För att skapa optimal hudkontakt finns det baktill i skyddet en mjuk och löstagbar iläggspadd, den fyller ut luftspalterna som bildas vid ryggkotpelaren. Den kan tas bort om man vill ha det lite luftigare under kläderna. Eftersom skyddens huvudfunktion är effekten som Welltex -tyget ger, är stödet som skyddet kan erbjuda, bara en extra funktionell fördel. Mät midjans omkrets.

6 10 Handledsskydd Nackskydd med polokrage 11 Art nr 1300 Storlek S - XL ( grå eji XL) Art nr 1800 Storlek XS - XL Färg Färg Handledsskyddet passar bra såväl vid arbete med monotona rörelser, till exempel vid datorn, som vid mer kraftfulla ansträngningar. Många har återkommande smärtproblematik från handleden och handledsskyddet ger ett bra stöd. Visste du att vi har två senor i samma senskida just vid tumbasen, men inte på något annat ställe i kroppen? Mät handledens omkrets. Nackskyddet skapades i samarbete med Pisksnärten, rehabföreningen för whiplashskadade, och har blivit en mycket uppskattad produkt! Nackskyddet med polokrage har en haklapp framtill och baktill som är lika stora. Baktill täcker den kappmuskeln vilket är en viktig aspekt vid whiplashskada eftersom kappmuskeln bidrar starkt till smärtproblematiken. Efter att ha testat denna produkt är det många som säger att de aldrig går ut utan kragen då den värmer otroligt bra. Mät halsens omkrets.

7 12 Nackskydd 13 Art nr 1810 Storlek S - XL Färg 00 Nackskyddet är mycket användarvänligt och täcker nacken och de översta kotorna av bröstryggraden. I första hand brukar man tänka på nackkotorna vid whiplashskada, men det är vanligt att översta bröstryggen också bidrar till smärtan. Skyddet är diskret att bära och knäpps med kardborre på framsidan. Mät halsens omkrets. Back on Track är bra. Jag drar nytta av dem i och utanför tävlingsbilen. Jag har på mig tröjan och nackskyddet i perioder dagarna i ända. Speciellt intensivt använder jag dem när jag kommer hem från tävlingar; då får jag mindre värk. Ryggskyddet kan jag ha på mig under långa rallysträckor trots att det ibland är 60 grader varmt i bilen. De är verkligen bra, jag tycker fler skulle prova dem mot sin värk. Tina Thörner, professionell kartläsare i bilrally.

8 14 Knäskydd med spänne 15 Art nr 1110 Storlek S - XXXL Färg Detta är vår mest sålda produkt! Knäskyddet är mycket populärt och har en bra passform. Knäskydd med spänne har ett justerbart spänne i överkanten, det är ett elastiskt band som hålls på plats av två kardborrefästen. Bandet kan spännas när du motionerar eller släppas på i vila. Det går även att ta bort, till exempel när du ska sova. Om du har en svullnad kring knät som avtar, är spännet en extra fördel eftersom du successivt kan spänna åt lite i taget. I skyddets sidor finns två mjukt böjliga skenor som erbjuder ett visst stöd och minskar risken för att skyddet veckas ihop i knävecket. Att kunna få tillbaka skadade spelare till laget så fort som möjligt är en uppgift som alla elitklubbar kämpar med. I januari 2008 började vi använda Back on Tracks produkter och nu, några månader senare, kan jag utan att tveka säga att Back on Track har blivit en självklar del i det skaderehabiliterande arbetet. Vi har använt skydden på ett flertal olika skador på knä och vrister med mycket bra resultat. Inflammationer, smärta och svullnader har försvunnit mycket snabbare än normalt. Mats Book, massör och rehabansvarig, Mjällby AIF. Mät lårets omkrets 12 cm ovanför centrum av knäskålen.

9 16 Vadskydd Vristskydd 17 Art nr 1120 Storlek S - XL Färg 00 Art nr 1400 Storlek S - L Färg Vadskyddet är effektivt när man har återkommande värk i vaden, särskilt efter träning, eller när man har permanent värk från skenbenet orsakat av benhinneinflammation. Vadskyddet upplevs positivt av många atleter och är en populär produkt. Då det är smidigt att bära är det lätt att använda och den fina passformen gör så att vaden hela tiden får en varm och lindrande känsla. Mät vadens omkrets på det bredaste stället. Vristskyddet har ett spänne i överkanten. Det är ett elastiskt band med kardborre som både går att spänna och ta bort. Detta är praktiskt om man har en skada med svullnad som senare minskar, då kan man dra åt skyddet lite mer. Vristskyddet har en bra passform och är skönt att bära. Om du har problem med hälen rekommenderar vi istället strumpan, eftersom vristskyddet har en öppning för hälen. Storlekarna är satta utifrån skostorlekar.

10 18 Armbågsskydd 19 Art nr 1200 Storlek XS - XL ( grå ej i XL) Färg Armbågsskyddet har visat sig ge mycket god effekt vid musarm och tennisarmbåge. Skyddet är lätt att använda och har många nöjda användare! Vid problem med musarm, välj gärna ett trångt skydd då trycket bidrar till ytterligare effekt. Det är väl värt att prova armbågsskyddet även vid mer kroniska besvär, till exempel efter att man har behandlat ett tillstånd med kortisonsprutor. Jag hade inte fått ordning på min skadade armbåge utan Back on Tracks armbågsskydd. Jag kände verkligen att skydden ökade blodcirkulationen. Produkten är bra för att förhindra skador och jag använder även Back on Track för snabbare återhämtning efter träning. De är sköna och smidiga, de sitter inte i vägen, de andas och man blir inte svettig. Henrik Nilsson, guldmedaljör OS, K2 kanot 1000 m. Mät omkretsen av överarmen ca 8 cm ovanför armbågen.

11 1 20 Storleksguide Tvättråd 21 SKYDD XS S M L XL XXL XXXL Ø Hals (2) cm cm cm cm cm Ø Armbåge (6) cm cm cm cm cm Ø Handled (10) 14cm 16 cm 18 cm 20 cm Ø Midja (7) cm cm cm cm Ø Knä, utan spänne (13) cm cm cm cm cm cm Ø Knä, med spänne(13) cm cm cm cm cm cm Ø Vad (14) cm cm cm cm Vrist/Strumpor (16) UNISEX, överdel XS S M L XL XXL XXXL Ø Huvudmått (1) cm cm cm Tröjstorlek Tröjlängd (4) 67 cm 68 cm 69 cm 70 cm 71 cm 72 cm 73 cm Ø Hals (2) 33 cm 35 cm 39 cm 43 cm 45 cm 48 cm 50 cm Ärmlängd (12) 51 cm 52 cm 53 cm 54 cm 55 cm 56 cm Ø Ärmhåla(3) cm cm cm cm cm cm cm Ø Bröst (5) cm cm cm cm cm cm cm Ø Höft (8) cm cm cm cm cm cm cm Knogmått hand (11) 5-6 cm 6-7 cm 7-8 cm 8-9 cm 9-10 cm Back on Track-produkterna kan maskintvättas i 30 C med milt tvättmedel utan blekningsmedel. Notera: - Använd inte mjukmedel. - Torktumlas ej för då förstörs produkten. - Strykning av produkten kan göras vid en temperatur av max 50 C. DAM XS S M L XL XXL XXXL Tröjstorlek Tröjlängd (4) 58 cm 60 cm 62 cm 64 cm 66 cm 68 cm Ø Hals (2) 32 cm 35 cm 39 cm 43 cm 45 cm 48 cm Ärmlängd (12) 48 cm 49 cm 50 cm 51 cm 52 cm 53 cm Ø Ärmhåla (3) 34 cm 36 cm 38 cm 40 cm 42 cm 44 cm Ø Bröst (5) cm cm cm cm cm cm Ø Höft (8) cm cm cm cm cm cm Stuss, Långkalsong (9) cm cm cm cm cm cm cm Innerbenslängd (15) 73 cm 74 cm 74 cm 76 cm 76 cm 78 cm 78 cm HERR XS S M L XL XXL XXXL Stuss, Långkalsong (9) cm cm cm cm cm cm cm Innerbenslängd (15) 73 cm 74 cm 74 cm 76 cm 76 cm 78 cm 78 cm Överdel herrstorlek utgår från Unisexstorlekarna Ø= Omkrets 16

12 22 Nyponpulver Back on Track på webben 23 Art nr 6000 Storlek 200 g 900 g 1500 g Nyponpulver kan vara ett bra alternativ till mediciner och används för att öka rörligheten i lederna. Nyponpulvret är rikt på många av de vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver för en bättre hälsa och ett ökat välbefinnande. Det innehåller antioxidanter som bidrar till att skydda kroppens celler. Nyponpulvret är en ren naturprodukt. Till produkten används endast vilt växande nypon från bergen i Chile, utan konstgödsel och besprutning. Nyponen är ugnstorkade, ej soltorkade utomhus, vilket är en fördel för att bevara innehållet av C- och B-vitamin. För ett effektivt bevarande av vitaminerna gäller det att snabbt få ner vattenhalten till en jämn och lagom temperatur. Vid ugnstorkning har man full kontroll över torkprocessen. Nyponpulvret består av 98% nyponskal och bara 2% nyponkärnor. Back on Track s nyponprodukt har nu en mycket godare smak på nyponpulver, tack vare mindre andel kärna och mer skal. Prova och vi lovar att du känner skillnad! Läs mer på nypon.eu backontrack.se backontrack.se Vägen till ett liv fullt av rörelse är inte längre bort än ett musklick. Hoppas sidorna kan inspirera och med tiden ge dig ett välbefinnande som består.

Lev livet enkelt. Innehåll

Lev livet enkelt. Innehåll Lev livet enkelt Innehåll Produktinformation s. 3 Armbågsskydd s. 4-5 Knäskydd s. 6-7 Handledsskydd s. 8-9 Nackskydd s. 10-11 T-shirt s. 12-13 Tröja s. 14-15 Vristskydd s. 16 Strumpor s. 17 Ryggbälte s.

Läs mer

Människa. För din hälsa och ditt välbefinnande. backontrack.se

Människa. För din hälsa och ditt välbefinnande. backontrack.se Människa För din hälsa och ditt välbefinnande backontrack.se Innehållsförteckning 3 Välbefinnande sedan 10 år 4 Strumpor 34 Welltex 5 Iläggssulor 35 Funktion 6 Handskar 36 Ryggbälte, smal front 9 Mössa

Läs mer

Artikelnummer Storlek Mått Färg, antal. Knäskydd i polyester och bomull

Artikelnummer Storlek Mått Färg, antal. Knäskydd i polyester och bomull Artikelnummer Storlek Mått Färg, antal Knäskydd i polyester och bomull Mät lårets omkrets 13 cm ovanför centrum av knäskålen. 1 100 01 01 Small 33-38 cm Grå 1 100 01 02 Medium 39-41 cm Grå 1 100 01 03

Läs mer

Den keramiska fibern. Back on Track

Den keramiska fibern. Back on Track Back on Track Den keramiska fibern Kort företagsprofil Företaget Back on Track säljer led- och muskelskydd, som tillverkas av en keramisk tetil och som säljs under det registrerade varumärkesnamnet Back

Läs mer

prepare perform recover Produktkatalog

prepare perform recover Produktkatalog prepare perform recover Produktkatalog Back on Track AB (2018). Produktkatalog Hund [Broschyr]. Uppsala, Sverige. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar gällande design/utformning eller

Läs mer

Gällande prislista 2015

Gällande prislista 2015 Artikelnummer HUMAN Gällande prislista 2015 Storlek Mått Färg, antal Rek. Utpris inkl. moms Knäskydd i polypropylen Mät lårets omkrets 12 cm ovanför centrum av knäskålen 1 100 00 01 Small 33-38 cm Svart

Läs mer

NY SKÖN TRIKÅ KOLLEKTION SNYGGA PLAGG SOM HÅLLER FÄRG OCH FORM LÄNGE!

NY SKÖN TRIKÅ KOLLEKTION SNYGGA PLAGG SOM HÅLLER FÄRG OCH FORM LÄNGE! SMILA TRIKÅ NY SKÖN TRIKÅ KOLLEKTION SNYGGA PLAGG SOM HÅLLER FÄRG OCH FORM LÄNGE! Snygg på jobbet www.smila-workwear.se NY HÖG KVALITATIV TRIKÅ KOLLEKTION FRÅN SMILA I MÅNGA SKÖNA FÄRGER! Syftet med vår

Läs mer

Ekologiskt sortiment 2014

Ekologiskt sortiment 2014 Ekologiskt sortiment 2014 t-shirts av bambu 1 bambu-strumpor 1 bambu-frotté Bra för dig. Bra för miljön. Bra för klassen (eller laget). Tack! Ditt köp förstärker vår klass-/lagkassa. Hälsningar Förening

Läs mer

Hjälp för din rygg. Living Proof. mediroyal.se

Hjälp för din rygg. Living Proof. mediroyal.se Hjälp för din rygg mediroyal.se MediRoyal använder bomull av specialkvalitet som kallas för MCC - Micro Climate Cotton. Nya Dorsum-serien Den nya Dorsum-serien från DeRoyal har uppdaterats för att möta

Läs mer

Endast 499:- Mixa och matcha modeller och färger! Storlekar upp till 4XL. Välj 2 plagg fritt! Snygg på jobbet www.smila-workwear.

Endast 499:- Mixa och matcha modeller och färger! Storlekar upp till 4XL. Välj 2 plagg fritt! Snygg på jobbet www.smila-workwear. SMILA BLUE LABEL Generös komfort Upp till storlek 4XL Slitstark väv Tvätt 85 i grader samt industritvätt Detaljer som ökar din funktion på jobbet Välj 2 plagg fritt! Endast 499:- Mixa och matcha modeller

Läs mer

Miljövänligt Bambusortiment 2015/16

Miljövänligt Bambusortiment 2015/16 Miljövänligt Bambusortiment 2015/16 Bra för dig. Bra för miljön. Bra för klassen (eller laget). Tack! Ditt köp förstärker vår klass-/lagkassa. Hälsningar Förening / Klass Bra för både dig och naturen Alla

Läs mer

ARMBÅGE Vid mätning se till att armbågen är lätt böjd (ca 30 flexion). Mät omkretsen i höjd med armbågsvecket.

ARMBÅGE Vid mätning se till att armbågen är lätt böjd (ca 30 flexion). Mät omkretsen i höjd med armbågsvecket. 7725 AXEL Mät omkretsen strax ovanför bysten. 7726 7720 7721 7722 7723 7721W 7727 7791 7921 7415 7710 7711 7793 7910 AXEL Mät omkretsen runt överarmen enligt bilden. ARMBÅGE Vid mätning se till att armbågen

Läs mer

KLUBBKLÄDER 2010. www.lidkopings-vsk.se

KLUBBKLÄDER 2010. www.lidkopings-vsk.se www.lidkopings-vsk.se Tävlingströja Trimtex Extreme ol-tröja Den mest efterfrågade orienteringströjan på marknaden. Detta är en ventilerande teknisk orienteringströja. Optimal kombination av material säkrar

Läs mer

INSTRUKTIONER FÖR MÅTTTAGNING AV SKYTTEJACKOR & BYXOR

INSTRUKTIONER FÖR MÅTTTAGNING AV SKYTTEJACKOR & BYXOR INSTRUKTIONER FÖR MÅTTTAGNING AV SKYTTEJACKOR & BYXOR OY TEEMA LINE LTD OY TEEMA LINE LTD. AA 09.03.2011 KUTOMONKUJA 2 E 1 30100 F O R S S A TEL: +358 3 4246 2700 FAX: +358 3 4246 2718 info@thune.fi www.kurtthune.com

Läs mer

Ny kollektion inför valet 2018

Ny kollektion inför valet 2018 Ny kollektion inför valet 2018 Det ska synas när vi är ute på kampanj. I den här broschyren presenterar vi våra nya kampanjkläder. Kollektionen ska vara modern, funktionell med bra kvalitet och ska kunna

Läs mer

Hjälp för din rygg 1 HJÄLP FÖR DIN RYGG. mediroyal.se. facebook.com/mediroyalnordic mediroyal.se

Hjälp för din rygg 1 HJÄLP FÖR DIN RYGG. mediroyal.se. facebook.com/mediroyalnordic mediroyal.se Hjälp för din rygg 1 HJÄLP FÖR DIN RYGG mediroyal.se facebook.com/mediroyalnordic mediroyal.se 2 Hjälp för din rygg MediRoyal använder bomull av specialkvalitet som kallas för MCC - Micro Climate Cotton.

Läs mer

Ortopediska produkter, till skydd och stöd för aktiva människor och idrottare. Rehband har ett komplett sortiment av produkter som erbjuder stöd och

Ortopediska produkter, till skydd och stöd för aktiva människor och idrottare. Rehband har ett komplett sortiment av produkter som erbjuder stöd och REHBAND SPORT Ortopediska produkter, till skydd och stöd för aktiva människor och idrottare. Rehband har ett komplett sortiment av produkter som erbjuder stöd och skydd för idrottare på alla nivåer; från

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Juni 2015

Stockholms besöksnäring. Juni 2015 Stockholms besöksnäring. Under juni månad registrerades över 1 200 000 gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 6 jämfört med juni månad 2014. Cirka 60 av övernattningarna

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Augusti 2015

Stockholms besöksnäring. Augusti 2015 Stockholms besöksnäring. Under augusti månad registrerades över 1,5 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 7 jämfört med augusti månad 2014. Cirka 60 av övernattningarna

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Oktober 2015

Stockholms besöksnäring. Oktober 2015 Stockholms besöksnäring. Under oktober månad registrerades över 1,1 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 7 jämfört med oktober månad 2014. Cirka 68 av övernattningarna

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Februari 2016

Stockholms besöksnäring. Februari 2016 Stockholms besöksnäring. Under februari månad registrerades närmare 820 tusen gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 12 jämfört med februari månad 2015. Cirka 70 av övernattningarna

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter Prislista 2011/2012 PRISLISTA PRISLISTA 2011/2012 2013 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Mitt medvetna val är att de produkter jag använder

Läs mer

Södermanlands län år 2018

Södermanlands län år 2018 Södermanlands län år 2018 Data rörande alla anläggningar (Hotell, stugbyar, vandrarhem och camping) Figur 1. Antal övernattande gäster, alla anläggningar, hela länet; svenska respektive utländska. 1200

Läs mer

FÖR ETT AKTIVT FRILUFTSLIV

FÖR ETT AKTIVT FRILUFTSLIV FÖR ETT AKTIVT FRILUFTSLIV Kennel Equip är en serie högkvalitativa produkter utvecklade för ett aktivt uteliv med hunden. Med inspiration från norskt friluftsliv är de noggrant anpassade till vårt nordiska

Läs mer

Nej, i förhållande till den beräknade besparing som Bioptron ger, innebär den en avsevärd vård och kostnadseffektivisering.

Nej, i förhållande till den beräknade besparing som Bioptron ger, innebär den en avsevärd vård och kostnadseffektivisering. Är Bioptron-metoden samma som laserbehandling? Nej, det är inte samma som laserbehandling. Biopron sänder ut ljus med en mycket bred våglängd. Bioptron genererar ett lågenergiljus, vilket gör att man får

Läs mer

BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET

BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET Utgångspunkten för Volvos arbetskläder har varit att skapa en kollektion för verkstäder som implementerar VPS-konceptet (Volvo Personal Service), men den innehåller även

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Juli 2015

Stockholms besöksnäring. Juli 2015 Stockholms besöksnäring. Under juli månad registrerades över 1,6 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 20 jämfört med juli månad 2014. Cirka 60 av övernattningarna

Läs mer

Profilkläder Porsche Center & Porsche Service Center Profilkläderna beställs löpande från Master Design Leverans ca 2-3 veckor efter beställning.

Profilkläder Porsche Center & Porsche Service Center Profilkläderna beställs löpande från Master Design Leverans ca 2-3 veckor efter beställning. Profilkläder Porsche Center & Porsche Service Center Profilkläderna beställs löpande från Master Design Leverans ca 2-3 veckor efter beställning. Craft Balance Hood Art: 192476-865 (Herr) 192477-865 (Dam)

Läs mer

Nyckeln till att din kostym ska passa bra är att du är noga i det här steget. Att ta måtten är enkelt men du behöver följande:

Nyckeln till att din kostym ska passa bra är att du är noga i det här steget. Att ta måtten är enkelt men du behöver följande: Nyckeln till att din kostym ska passa bra är att du är noga i det här steget. Att ta måtten är enkelt men du behöver följande: Måttband. Har du inget? Skriv ut måttband på www.tailoret.se. En kompis. Mät

Läs mer

N-601 RMJ Handledsstöd

N-601 RMJ Handledsstöd N-601 RMJ Handledsstöd Tillför värme och stöd till handleden. Ökar genomblödningen/blodcirkulationen i och omkring leden. Försvagad handled efter skada, lättare inflammation. 90% SBR/neopren, 10% Nylon

Läs mer

Stockholms besöksnäring. April 2015

Stockholms besöksnäring. April 2015 Stockholms besöksnäring. Under april månad registrerades cirka 885 gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 9 jämfört med april månad 214. Över två tredjedelar av övernattningarna

Läs mer

Tove Andersson IT-Pedagoglinjen 09/10. hängande mot golvet, stå så några sekunder för att sträcka ut hela ryggen. Rulla sakta upp kota för kota.

Tove Andersson IT-Pedagoglinjen 09/10. hängande mot golvet, stå så några sekunder för att sträcka ut hela ryggen. Rulla sakta upp kota för kota. Pausgympa Rygg: Övning 1. Stå upp med fötterna en bit isär. Böj dig ner med armarna hängande mot golvet, stå så några sekunder för att sträcka ut hela ryggen. Rulla sakta upp kota för kota. Övning 2. Sträck

Läs mer

Ett Sverige i förändring: betydelsen av social sammanhållning

Ett Sverige i förändring: betydelsen av social sammanhållning Ett i förändring: betydelsen av social sammanhållning Jesper Strömbäck 2013-10-10 Om man vägrar se bakåt och inte vågar se framåt måste man se upp Tage Danielsson Framtidskommissionens uppdrag Identifiera

Läs mer

Med användaren i fokus

Med användaren i fokus Med användaren i fokus Smarta lösningar, enkelt istället för komplicerat de nya ryggskydden från Otto Bock De nya ryggskydden: en serie alla relevanta indikationer Som ett av världens mest innovativa healthcare-företag

Läs mer

Matematik Läsförståelse Naturvetenskap

Matematik Läsförståelse Naturvetenskap PISA 212 RESULTAT 52 515 51 55 5 495 49 Matematik Läsförståelse Naturvetenskap 485 48 475 47 2 23 26 29 212 Länder med bättre resultat än Sverige Länder med liknande resultat som Sverige Länder med sämre

Läs mer

Jobbet, kroppen, livet i motorbranschen

Jobbet, kroppen, livet i motorbranschen Jobbet, kroppen, livet i motorbranschen PDF-version Kapitel Förebyggande träning Ergonomi / Förebyggande träning Viktigt att veta innan du startar Förebyggande träning För att du ska få maximal effekt

Läs mer

Varumärken 0 - MEDVERKAN

Varumärken 0 - MEDVERKAN Varumärken 29/10/2008-31/12/2008 Det finns 391 svar, av totalt 391, som motsvarar dina sökvillkor 0 - MEDVERKAN Land DE Tyskland 72 (18.4%) PL Polen 48 (12.3%) NL Nederländerna 31 (7.9%) UK Storbritannien

Läs mer

Häst. För din hästs hälsa och välbefinnande. backontrack.se

Häst. För din hästs hälsa och välbefinnande. backontrack.se Häst För din hästs hälsa och välbefinnande backontrack.se Foto: C. Kulneff Innehållsförteckning 3 Välbefinnande i 10 år 4 Hasskydd 34 Vår textil 5 Hasskydd med öppning 35 Funktion 6 Knäskydd 36 Nättäcke

Läs mer

14 Internationella uppgifter om jordbruket

14 Internationella uppgifter om jordbruket 14 Internationella uppgifter om jordbruk 197 14 Internationella uppgifter om jordbruket Kapitel 14 innehåller internationella uppgifter om Åkerarealens användning Totalskördar Antal husdjur Animalieproduktion

Läs mer

14 Internationella uppgifter om jordbruket

14 Internationella uppgifter om jordbruket 14 Internationella uppgifter om jordbruk 187 14 Internationella uppgifter om jordbruket Kapitel 14 innehåller internationella uppgifter om Åkerarealens användning Totalskördar Antal husdjur Animalieproduktion

Läs mer

14 Internationella uppgifter om jordbruket

14 Internationella uppgifter om jordbruket 14 Internationella uppgifter om jordbruk 193 14 Internationella uppgifter om jordbruket Kapitel 14 innehåller internationella uppgifter om Åkerarealens användning Totalskördar Antal husdjur Animalieproduktion

Läs mer

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:-

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:- Ullmax för dig! Ullmax för föreningslivet i Norden Coolmax Sock Basic Produktkatalog 2009-2010 4 pairs 149:- Fler produkter och spännande nyheter >> Ullmax kollektion 2009-2010 Micro 4-13 Skön microfiber

Läs mer

Pain Relief Experts. Dr. Michael Ho. Bruksanvisning

Pain Relief Experts. Dr. Michael Ho. Bruksanvisning Pain Relief Experts Dr. Michael Ho Bruksanvisning Innehåll Meddelande från doktor Michael Ho Vem kan använda produkten? 2 3 Olika funktioner För perfekt stöd och komfort För perfekt ryggmassage För perfekt

Läs mer

PISA 2012 15-åringars kunskaper i matematik, läsförståelse, naturvetenskap och digital problemlösning

PISA 2012 15-åringars kunskaper i matematik, läsförståelse, naturvetenskap och digital problemlösning PISA 2012 15-åringars kunskaper i matematik, läsförståelse, naturvetenskap och digital problemlösning Vad är PISA? OECD:s Programme for International Student Assessment. Matematik, läsförståelse och naturvetenskap,

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Maj 2015

Stockholms besöksnäring. Maj 2015 Stockholms besöksnäring. Under maj månad registrerades cirka 1 200 000 gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 4 jämfört med maj månad 2014. Över två tredjedelar av övernattningarna

Läs mer

Manual FUJI Cyber Relax

Manual FUJI Cyber Relax 0 Manual FUJI Cyber Relax Helkroppsmassage Hela kroppen masseras i etapper under totalt 15 minuter. Ryggen masseras med en mekanisk 3D teknik plus luftkuddar som pressar på sidorna vilket ger en behaglig

Läs mer

Stockholms besöksnäring. September 2016

Stockholms besöksnäring. September 2016 Stockholms besöksnäring. September Under september månad registrerades över 1,2 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 2 jämfört med september månad 2015. Cirka

Läs mer

Stockholms besöksnäring. November 2016

Stockholms besöksnäring. November 2016 Stockholms besöksnäring. Under november månad registrerades ca 1,1 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 5 jämfört med november 2015. Cirka 74 av övernattningarna

Läs mer

NYHETER HÖSTEN 2011. www.catell.se. Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt!

NYHETER HÖSTEN 2011. www.catell.se. Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt! NYHETER HÖSTEN 2011 Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt! FÖRETAGET Catell grundades 2009 och är ett helsvenskt företag med säte i Stockholm.

Läs mer

Stockholms besöksnäring. November 2015

Stockholms besöksnäring. November 2015 Stockholms besöksnäring. November 2015 Under november månad registrerades över 1,0 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 7 % jämfört med november månad 2014. Cirka

Läs mer

Stockholms besöksnäring. December 2016

Stockholms besöksnäring. December 2016 Stockholms besöksnäring. December 2016 Under december månad registrerades ca 0,9 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 12 jämfört med december 2015. Cirka 65 av

Läs mer

fukt utan att kännas våt och värmer även i fuktigt tillstånd.

fukt utan att kännas våt och värmer även i fuktigt tillstånd. 22 BARN 23 Ruskovillas barnplagg tillverkas i, silke och ekologisk bom. Den mjuka merinoen lämpar sig för kallare årstider som underställ och mellanplagg. Ullen andas och sköter om kroppens värmereglering,

Läs mer

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 Hösterbjudande 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Erbjudande Vid köp av L.Brador-kläder för 1500 kr exkl. moms från utvalt sortiment i höstens kollektion får du en weekendbag samt ett års förbrukning

Läs mer

Stockholms besöksnäring. December 2014

Stockholms besöksnäring. December 2014 Stockholms besöksnäring. December 214 När 214 summeras överträffas års rekordsiffor för övernattningar på länets kommersiella boendeanläggningar varje månad. Drygt 11,8 miljoner övernattningar under 214

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Januari 2016

Stockholms besöksnäring. Januari 2016 Stockholms besöksnäring. Under januari månad registrerades över 750 tusen gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 1 jämfört med januari månad 2015. Cirka 70 av övernattningarna

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Sommaren 2015

Stockholms besöksnäring. Sommaren 2015 Stockholms besöksnäring. Sommaren 2015 Under de tre sommarmånaderna juni, juli och augusti registrerades över 4,4 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 12 jämfört

Läs mer

>> Klubbdesign. >> Kompletteringsgaranti

>> Klubbdesign. >> Kompletteringsgaranti SKIDOR Skapa din egen profil! Trimtex hjälper dig! >> Klubbdesign Vi utformar tillsammans med er en unik design för just er klubb. I designen inkluderar vi även alla tryck, det betyder att ni slipper onödiga

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Oktober 2014

Stockholms besöksnäring. Oktober 2014 Stockholms besöksnäring. Oktober 214 För första gången nådde antalet gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i över en miljon under oktober månad och redan under oktober har över 1 miljoner övernattningar

Läs mer

TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE.

TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE. HERR A200 TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE. > Använd under träning och tävling för att öka din prestation och minska risken för skador > Baserad på en unik BMI-storleksalgoritm (Body Mass Index) för att

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Oktober 2016

Stockholms besöksnäring. Oktober 2016 Stockholms besöksnäring. Oktober 216 Under oktober månad registrerades ca 1,2 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 5 jämfört med oktober 215. Cirka 69 av övernattningarna

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Maj 2016

Stockholms besöksnäring. Maj 2016 Stockholms besöksnäring. Under maj månad registrerades över 1,2 miljon gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 4 jämfört med maj månad 2015. Cirka 64 av övernattningarna

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Juli 2016

Stockholms besöksnäring. Juli 2016 Stockholms besöksnäring. Under juli månad registrerades över 1,6 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en minskning med 3 jämfört med juli månad 2015. Cirka 57 av övernattningarna

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Juni 2016

Stockholms besöksnäring. Juni 2016 Stockholms besöksnäring. Under juni månad registrerades närmare 1,3 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 3 jämfört med juni månad 2015. Cirka 58 av övernattningarna

Läs mer

Stockholms besöksnäring. April 2016

Stockholms besöksnäring. April 2016 Stockholms besöksnäring. Under april månad registrerades över 1 miljon gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 16 jämfört med april månad 2015. Cirka 70 av övernattningarna

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Augusti 2016

Stockholms besöksnäring. Augusti 2016 Stockholms besöksnäring. Under augusti månad registrerades över 1,5 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 2 jämfört med augusti månad 2015. Cirka 57 av övernattningarna

Läs mer

Svenska skatter i internationell jämförelse. Urban Hansson Brusewitz

Svenska skatter i internationell jämförelse. Urban Hansson Brusewitz Svenska skatter i internationell jämförelse Urban Hansson Brusewitz Skatt på arbete stabilt högre i Procent av BNP OECD-länderna Övriga skatter Egendomsskatter Inkomstskatt företag Konsumtionsskatter Sociala

Läs mer

Stockholms besöksnäring. Sommaren 2016

Stockholms besöksnäring. Sommaren 2016 Stockholms besöksnäring. Sommaren Under de tre sommarmånaderna juni, juli och augusti registrerades över 4,4 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var en ökning med 1 jämfört med

Läs mer

Människonära design. Ronja - semirigid ryggortos. NordiCare rigida ryggortoser

Människonära design. Ronja - semirigid ryggortos. NordiCare rigida ryggortoser Ryggortoser Människonära design NordiCare utvecklar egna ortoser med målsättningen att fi nna lösningar som gör livet lättare för såväl patient som vårdpersonal. Vi kallar det människonära design. Denna

Läs mer

Om Nyttadesign. Vårt syfte är att erbjuda inspirerande, innovativa och funktionella produkter som underlättar vardagen.

Om Nyttadesign. Vårt syfte är att erbjuda inspirerande, innovativa och funktionella produkter som underlättar vardagen. Om Nyttadesign Vi utvecklar, designar, tillverkar och marknadsför etiskt producerade textilprodukter i ekologiska material (ekologisk bomull och hampa). Vårt syfte är att erbjuda inspirerande, innovativa

Läs mer

Ytterplagg S e a s o n 2 0 1 3

Ytterplagg S e a s o n 2 0 1 3 Ytterplagg S e a s o n 2 0 1 3 Välkommen till Älvahäxans katalog låt dig inspireras av kläder i rent linne, ren ull, äkta siden och sammet. Kläder av hög kvalitet i både material och tillverkning. Unika

Läs mer

ELRO. Jacka i 3-skikt

ELRO. Jacka i 3-skikt Jacka i 3-skikt Modell 209 Jacka med yttertyg i olika färger. Under yttertyget ligger avskärmningsväv i bomull eller polyester och sedan foder i samma färg som yttertyget eller i matchande färg. Jackan

Läs mer

PRISLISTA 27.5.2013. 1-4 st 46,70 401,20. Modell Mysdressens jacka, Siru, unisex. lös passform, lätt att ta på, resår halsöppningen och ärmslut

PRISLISTA 27.5.2013. 1-4 st 46,70 401,20. Modell Mysdressens jacka, Siru, unisex. lös passform, lätt att ta på, resår halsöppningen och ärmslut DAGKLÄDER Modell Mysdressens jacka, Siru, unisex 1-4 st 46,70 401,20 lös passform, lätt att ta på, 5-29 st 35,60 305,83 resår halsöppningen och ärmslut över 30 st 29,90 256,86 Produktnr 5072-401 Sakarditrikå

Läs mer

Träning Yoga. Övningar i yoga som räddar ryggen. Det här passet mjukar upp ryggen. Varsågod - 9 övningar i yoga.

Träning Yoga. Övningar i yoga som räddar ryggen. Det här passet mjukar upp ryggen. Varsågod - 9 övningar i yoga. Träning Yoga Övningar i yoga som räddar ryggen. Det här passet mjukar upp ryggen. Varsågod - 9 övningar i yoga. Träning Yoga Du blir mjuk i kroppen när du kör yoga. Men det kan ändå vara skönt att värma

Läs mer

3M Personskydd Kortidsoveraller. och lätta

3M Personskydd Kortidsoveraller. och lätta 3M Personskydd Kortidsoveraller Komfortabla och lätta Introduktion Ta personligt ansvar för din säkerhet 3M, världsledande inom säkerhets- och skyddsutrustning, är stolta över att även kunna erbjuda märkesprodukter

Läs mer

Finländska dotterbolag utomlands 2013

Finländska dotterbolag utomlands 2013 Företag 2015 Finländska dotterbolag utomlands 2013 Finländska företag utomlands: nästan 4800 dotterbolag i 125 länder år 2013 Enligt Statistikcentralens uppgifter bedrev finländska företag affärsverksamhet

Läs mer

Stockholms besöksnäring. November 2014

Stockholms besöksnäring. November 2014 Stockholms besöksnäring. November 214 Under november 214 gjordes närmare 951 övernattningar på kommersiella boendeanläggningar i. Det var 44 fler än under november 213, en ökning med 5 %. Under november

Läs mer

Finländska dotterbolag utomlands 2016

Finländska dotterbolag utomlands 2016 Företag 2018 Finländska dotterbolag utomlands 2016 Finländska företags omsättning störst i Sverige år 2016 Finländska företag bedrev affärsverksamhet i 400 dotterbolag i 144 länder år 2016. et anställda

Läs mer

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se Snygg på jobbet Vår vision är att just du skall känna dig Snygg på jobbet. Vår ambition när vi startade med första Smila kollektionen var att Ni skulle känna Er Snygga på Jobbet. Detta har också varit

Läs mer

Fråga gärna oss - vi hjälper gärna till! Sjukgymnasterna och kassapersonalen!

Fråga gärna oss - vi hjälper gärna till! Sjukgymnasterna och kassapersonalen! Shopen Dessa produkter är noggrant utvalda för att underlätta Din rehabilitering och stödja Dig att komma tillbaka till ett aktivare liv. Produkterna är specifikt framtagna av Capio Artro Clinics sjukgymnaster

Läs mer

Övningsguide. Korrekt och felaktigt sätt att sitta.

Övningsguide. Korrekt och felaktigt sätt att sitta. Övningsguide Hur vi mår i våra muskler och leder beror till stor del på vår livsstil men är också åldersrelaterat. Det bästa du kan göra är att skapa ökad balans i kroppen med förebyggande träning. Faktorer

Läs mer

Medicinska kompressionsstrumpor

Medicinska kompressionsstrumpor Medicinska kompressionsstrumpor JOBST kompressionsstrumpor för alla tillfällen Enligt tysk standard RAL Varför JOBST kompressionsstrumpor? Problem med venerna? Friska ben har vener med glatta och elastiska

Läs mer

visa din klubbkänsla 30 år tillsammans med de bästa åker i craft craftprincipen förbättrat prestationer sedan 1977 craftprincipen

visa din klubbkänsla 30 år tillsammans med de bästa åker i craft craftprincipen förbättrat prestationer sedan 1977 craftprincipen XC club collection craftprincipen förbättrat prestationer sedan 1977 your skin visa din klubbkänsla Sedan 1977 har vi arbetat aktivt med forskning och utveckling av ventilerande och fukttransporterande

Läs mer

Kollektivavtalens täckningsgrad och organisationsgraden på arbetsmarknaden. Lars Calmfors Saltsjöbadsavtalet 80 år 12/3-2019

Kollektivavtalens täckningsgrad och organisationsgraden på arbetsmarknaden. Lars Calmfors Saltsjöbadsavtalet 80 år 12/3-2019 Kollektivavtalens täckningsgrad och organisationsgraden på arbetsmarknaden Lars Calmfors Saltsjöbadsavtalet 80 år 12/3-2019 Täckningsgrad för kollektivavtal samt organisationsgrad för fack och arbetsgivare

Läs mer

Till den nyförlösta mamman. Sjukgymnastiken

Till den nyförlösta mamman. Sjukgymnastiken Till den nyförlösta mamman Sjukgymnastiken juni 2013 Bilderna i denna folder är hämtade från Mobilus. 8 1 Avslappning och viloställningar Det är viktigt att du unnar dig vila och avslappning så att du

Läs mer

Information om ansökan per land

Information om ansökan per land Information om ansökan per land OBS! Till ansökan bifogade handlingar skall vara översatta till landets officiella språk, eller, om det är svårt att få till stånd en sådan översättning till engelska eller

Läs mer

Att välja stavar. Go more Nordic!

Att välja stavar. Go more Nordic! Att välja stavar Jag heter Lars-Göran Engfors men när jag har min Buff på mig blir jag Mr. Walker. Stavgång, Nordic Walking, har blivit något av mitt kall. Sen sju år tillbaka utbildar jag - på heltid

Läs mer

ARBETSKRAFTSKOSTNAD 2016, NORDEN

ARBETSKRAFTSKOSTNAD 2016, NORDEN Svenska kronor/timme ARBETSKRAFTSKOSTNAD 2016, NORDEN 450 400 350 331 363 390 418 300 250 200 150 100 50 0 Finland Danmark Norge Källa: The Conference Board, Labour Cost Index, Riksbanken och egna beräkningar

Läs mer

Vanliga symtom eller sjukdomsbilder

Vanliga symtom eller sjukdomsbilder 2012-01-20 Vanliga symtom eller sjukdomsbilder. Jag kan konstatera att vissa tillstånd återkommer både hos elitidrottare samt hos de individer som är stilla sittande med monotona arbetsuppgifter. Med Fuji

Läs mer

Saniform Herrskydd för penis och pung för medelstora läckage

Saniform Herrskydd för penis och pung för medelstora läckage Sanisoft Mini Kol Upphandlat sortiment Norrbottens Läns Landsting 2016-01 Specialskydd för små avföringsläckage. Ett effektivt kolfilter eliminerar all lukt i 3-5 timmar. Ett tunt, mjukt anatomiskt skydd.

Läs mer

Här finns de flitigaste företagarna. Stefan Fölster Agnes Palinski Göran Wikner augusti, 2004

Här finns de flitigaste företagarna. Stefan Fölster Agnes Palinski Göran Wikner augusti, 2004 Här finns de flitigaste företagarna Stefan Fölster Agnes Palinski Göran Wikner augusti, 2004 1 Sammanfattning Företagare arbetar i snitt 48,3 timmar i veckan. Det finns dock stora skillnader mellan olika

Läs mer

Stockholms besöksnäring. September 2014

Stockholms besöksnäring. September 2014 Stockholms besöksnäring. September 214 Under september noterades 1,68 miljoner gästnätter på kommersiella boendeanläggningar i. Det var 95, eller 1 %, fler än under september 213, vilket i sin tur innebär

Läs mer

a r b e t s k l ä d e r

a r b e t s k l ä d e r Mr BLUE arbetskläder är funktionella, bekväma, slitstarka och prisvärda. Hög kvalitet skall inte behöva kosta skjortan! Midjebyxa 350-150 Hantverksbyxa med två förstärkta lösa spikfickor med extrafickor.

Läs mer

Positioneringskuddar Polykoch

Positioneringskuddar Polykoch Positioneringskuddar Polykoch Mjuka sköna kuddar av hög kvalité framtagna för att avlasta tryck, positionera och stabilisera patienter och brukare både på sjukhus, inom särskilt boende och i hemmet. Polykoch

Läs mer

Undersökning Starke Arvid Hållningsväst

Undersökning Starke Arvid Hållningsväst Undersökning Starke Arvid Hållningsväst Deltagare i studien: personer i blandade åldrar, olika kön samt med olika träningsbakgrund. Syfte: Undersökningen syftade till att ta reda på hur användaren upplever

Läs mer

Massage. Fördjupningsarbete Amatörtränare steg 3 ht-2015 Lotta Möller

Massage. Fördjupningsarbete Amatörtränare steg 3 ht-2015 Lotta Möller Massage Fördjupningsarbete Amatörtränare steg 3 ht-2015 Lotta Möller Inledning Jag är diplomerad massör på häst och hund. Jag gick på Axelsons Animal massage school och blev färdig 1996 på häst. Jag har

Läs mer

Finländska dotterbolag utomlands 2014

Finländska dotterbolag utomlands 2014 Företag 2016 Finländska dotterbolag utomlands 201 Finländska företag utomlands, nästan 900 dotterbolag i 121 länder år 201 Enligt Statistikcentralens uppgifter bedrev finländska företag affärsverksamhet

Läs mer

PRODUKTBLAD VÅR / SOMMAR 15

PRODUKTBLAD VÅR / SOMMAR 15 PRODUKTBLAD VÅR / SOMMAR 15 DAM Sport Top Women Träningstopp i skönt material som andas och transporterar bort fukt. Färg: 2-p (1 st Rosa & 1 st Svart) Storlek: XS-XL Material: 86% Polyester, 14% Elastan

Läs mer

Träningsbok. Sommar Tillhör:

Träningsbok. Sommar Tillhör: Träningsbok Sommar 2013 Tillhör: Mina mål Vecka 28 Lätt löpning, 30 min eller minuter Upphopp, 3 x 10 st eller x st Armhävningar, 3 x 10 st eller x st Situp s, 3 x 20 st eller x st Utfallsteg, 2 x 10 st

Läs mer

NYHETER 2015 Mer skydd - lättare och smidigare. DOGTECH. Skydd mot vildsvin, varg, trafik & drunkning

NYHETER 2015 Mer skydd - lättare och smidigare. DOGTECH. Skydd mot vildsvin, varg, trafik & drunkning NYHETER 2015 Mer skydd - lättare och smidigare. DOGTECH Skydd mot vildsvin, varg, trafik & drunkning Vi har tagit våra skyddsvästar för våra jakthundar till en helt ny nivå Med moderna material har vi

Läs mer

Finländska dotterbolag utomlands 2012

Finländska dotterbolag utomlands 2012 Företag 2014 Finländska dotterbolag utomlands 2012 Finländska företag utomlands: nästan 4900 dotterbolag i 119 länder år 2012. Enligt Statistikcentralens uppgifter bedrev finländska företag affärsverksamhet

Läs mer